Petak, 10.11.2017.

20:40

Nedović pobedio svoje, Zvezda poražena u Malagi

Crvena zvezda poražena je na gostovanju Unikahi u Malagi u meču šestog kola Evrolige – 79:65 (22:12, 23:19, 18:19, 16:15).

Izvor:

Nedoviæ pobedio svoje, Zvezda poražena u Malagi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

486 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Uros Dj.P@. Nije igrao, a nije ni u ponedeljak. Jel ti lakse ako ste dali 100 autokoseva?
(Rec, 11. novembar 2017 21:16)

Rasplaka djecarca. 😆

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Skoro 500 komentara,odakle Covicevom privatnom klubu ovoliko navijaca?!
 (41+, 11. novembar 2017 12:18)

Naravno, i svih 500 tako poput tebe, u cudu. Oporavak od stotke, zna da potraje.

Realista

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos.
(Milos, 11. novembar 2017 00:25)

Cekaj...da li ti stvarno verujes u to sto si napisao?! Koji je interes Fenera da placa drugom klubu coveka pred penzijom. Ili zasto bi PAO placao nekom igraca koju mu skoro pa nije igrao. Mogli su ga "uvaliti" nekome i resiti se troskova. Rocesti i Bjelica su uz Antica jedini igraci koji tu nesto vrede, a svi oni su pred penzijom. Ovo je ekipa bez perpsektive. Dangubic luta u magli od kada je dosao iz Mege. Lazic potpuno neupotrebljiv igrac u napadu. J&J iz NCAA tesko da ce postati igraci. Dobric nije vise toliko mlad da bi se reklo da je veliki talenat.Ima 22-23 godine. Radicevic je katastrofalan. Covic jeste vama rekao to sto vam je rekao i ti u to verujes? A da li verujes u podatke koliki vam je dug i koliki ce biti na kraju ove sezone? Pare od drzave necete dobiti jer je Andrej u svadji sa Covicem. Sve drzavne pare namenjene CZV idu u fudbalski klub. Vama je jedini spas da hitno oterate Covica i pustite Andreju da vam vodi klub. Ali to malo teze, jer ste Covicev privatni klub.

Lebron Lazić

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...
(Car Dušan, 11. novembar 2017 08:58)

Zahvaliti se Laziću? Otkud sad to? Pa zar nas navijači Zvezde nisu celo prošlo leto ubeđivali da je isti mnogo bolje rešenje za reprezentaciju od Milosavljevića. I Đorđević je bio prozivan da slučajno ne zaboravi da ga stavi u tim za EP.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ubuduce neka evroligaske ekipe docekuju kod kuce u Zelezniku, mozda Fmp Idea bude imala vise srece. A i poseta na utakmicama ce biti bolja.

pauk s marsa

pre 6 godina

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu.
(rock star, 11. novembar 2017 00:46)

Sa ovim se slazem. Zvezda je stvorila kosarku na ovim prostorima i vladala, dok kosarka nije postala bitna politicarima, tj. do osvajanja SP. Tad krece da se forsira Cibona, a da se Vlasi ne dosete, u Beograd se instalira kukavicije jaje, kojim se kamuflira cela prica. I cemu te mantre o Drazenu, ajd malo promenite, pa recimo velicajte OKK i Zucka, ili su vam ipak sugradjani drazi?

gluposti

pre 6 godina

Prekinite vise da terorisete momke koji se trude i prolivaju znoj za dres koji nose! Apic,Davidovac,Lazarevic,momci se trude i vidi se da daju sve od sebe,mladi su i tek ce napredovati.Ne znam kada je stvorena atmosfera da se mora otici na f4,to u ovakvom sistemu takmicenja ne sme da obeca ni Zeljko Obradovic za svoj tim... A nismo ni neki standardni evroligaski klub koji moze da dopusti svojim navijacima da od svake utakmice u EL ocekuje pobedu,o budzetu da i ne govorim... podrzite momke koji ce u narednim godinama biti snaga tima,jer sa desetinama miliona evra i moja baba bi znala da napravi tim!

nisam mazohista

pre 6 godina

Zatvaraj sektor 400 Arene otvaraj kapije Zeleznika ako ima jos neki mazohista koji bi gledao Radicevica i bisere NCAA skole.

beli65

pre 6 godina

Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.
(ja, 11. novembar 2017 00:31)
da li si primetio jednu bitku razliku u tvom komentaru a to je da mi pričamo o sadašnjosti a vi(grobari) još samo možete o prošlosti

kkp

pre 6 godina

sad zvezdasi se pozivaju na radonju cudotvorca maga carobnjaka...sto jeste svakako bio fundament u organizaciji ekipe. tako smo pricali za duleta koji je tu imao slobodu da primeni svoj sistem i stil igre... nigde nece uspeti radonja kao kod svojih. zelim vam dosta uspeha i jaci partizan da se vrati ono rivalsto i neizvesnost.

ja

pre 6 godina

paceni grobari pišu romane. eni grobari pišu romane.
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaa
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaaaa

bbROD

pre 6 godina

neko igra evroligu,neko cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 00:24)

Neko je osvoji Evroligu a neko nije ni cipiripi

Patrick

pre 6 godina

Po meni je ovo jako lose selektiran tim i ne vidim smisao ni logiku. Ne vidim ni prostora za napredak kod vecine igraca. Ne vidim ni ko bi pobedjivao u EL ni ko bi se prodao.

tintilic

pre 6 godina

instant proizvod u košarci Czv- fmp se polako rastapa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mikica, 10. novembar 2017 23:47)

86:100

Car Dušan

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...

odlazi cirkus

pre 6 godina

FMP propao neka ih zaslužili su. Zamrzavali se, menjali ime i adresu, mučili sebe i druge samo da bi ušli u top 9 EL. Mnogo buke za ništa.

antiJSD

pre 6 godina

Radicevicu i Feldinu se treba hitno zahvaliti a na osnovu iskustva iz proslih sezona,Covic ce verovatno u nekom bliskom periodu da potpise 2 igraca na 5-6 plata do kraja sezone(toliko valjda moze da isplati).Sto se tice Dangube zvani Stagnacija,pa ne bi ga valjda namazani Raznatovic dao Zvezdi da iole nesto vredi

Kutica

pre 6 godina

Katastrofa ali svi do jednog. Cim pocnes da gubis u prvoj cetvrtini sa skoro 20 razlike zans da si izgubio jel ces tesko navijati rezultat a kamoli preokrenuti. Pod hitno nesto menjati jel ovo ninasta nelici.Jako velike oscilacije jedna utakmica odlicna sledeca katastrofa. Bjelica u derbiju 29 poena juce 2.

čovek iz senke

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

Idi na sajt Euroleague, imas tamo spisak svih osvajaca...1992, Partizan Belgrade...znam da ti je tesko.

Dacha

pre 6 godina

Sad je definitivno jasno da nam trebaju 3 igraca plej,centar i trojka jer zali boze Dangubica,Jankovica,Jovanovica i Radicevica ako mislimo da nesto napravimo u Evroligi a bar dva centar i plej ako mislimo da odbranimo Aba ligu. Bas me cudi da Covic to ne reze odmah u startu za razliku od proslih sezona,jasno je da ni Jankovic ni Jovanovic nemaju kvalitet za velike domete kao ni Radicevic. Ako se vec nema para i za pleja i za centra onda samo centar da se dovede a bolje da se isforsira mali Radanov,pa i Covke mali da se pusti nego ovaj Radicevic,on covek nema nista u igri da ga krasi,ni sut,ni ulaz ni odbranu,cim udje u igru protivnik pravi 10 razlike bez problema,a centar nam ne treba neki veliki poenter vec neko ko zna da zagradi obruc i pokupi skok,Lesor je jos mlad i dosta gresi ali vidi se da ima talenat dok Jovanovic je izgubljen slucaj,Jankovic takodje,jedino je tu Antic zlata vredan ali godine cine svoje,ne moze vise bez obzira na zelju!

milos.k

pre 6 godina

Zvezda je sve karte bacila na derbi, iz toga proizilazi umor i ono sto ce biti problem kad sebude igralo u seriji, a to su matori igraci koji moraju da igraju dosta jer je velika razlika izmedju prve petorke i klupe. I rekao sam da je zvezda dala maksimum protiv Partizana, a Partizan jos nije ni na 70% onog sto bi trebao. Mozete da se sladite pobedom u derbiju, ali to je vas maksimum. Inace ne volim da omalovazavam bilo koga, ali Zvezda je sem ove svaku utakmicu bila u igri, a to nije malo i ne znam sta se zamera Alimpijevicu.

Vlada

pre 6 godina

Gledanje Zvezde je kao udvaranje devojkama. Pokusavas, cimas se, mucis se... ocekujes, nadas se... i na kraju... nista.
(Double Dribble, 10. novembar 2017 23:41)

Ovo više govori o tebi nego o meni koji navijam za Zvezdu. Ja sam se ove godine već radovao tri puta u EL i jednom posebno prošlog ponedeljka. A kod tebe, kanda, baš ništa. U svakom smislu...

3D

pre 6 godina

Procitao sam vise od pola kometara i svega ima. Moje misljenje. Prvo, ovo je tuzno. Pocnimo od trenera. Nije jednostavno za Zvezdu, jos je zelen, lose vodi ekipu i rotira nesto samo njemu poznato. Radicevic, Jankovic, posebno ta dva panja, ne FMP, nego u Kosjeric, oni su toliko netalentvani, ja ne znam ko je njih i na koju foru doveo. Bjelica, vidim pise se, realnost Bjelice je ovo veceras. Kako vas bre nije sramota?! NIsta vise necu da kazem. Pustite EL, nema tu nista nego ni ABA necemo lako da osvojimo, sa ovakvim rosterom, nismo favoriti. Na 5 do kraja gbis 12 i igras kao sto rece covek -24. Samo sam se presaltovao na proslu i zamislio Radonju, koji bi vec iskoristio sve tajm aute i vristao pored i u najgorem slucaju, dali bi maksimum, izgubili sa 3-4, ili i ooliko ali bi pokidali. Ovo Veceras, kao sto sam napisao na pocetku. Tuga jedna velika.

neko iz mase

pre 6 godina

Hehe najjaci komentatori sa Sport kluba u vidu Kovacic i Kuzmanovic su bukvalno sto nisu jecali tokom celog prenosa..njima teze pada uvek poraz od samih navijaca..Unikaha je mozda popustila u trecoj cetvrtini pri sustizanju na minus 6 Zvezde al su glupostima ponovo odveli na veliku prednost..Samim tim izgubili zasluzeno a ni Nedovic nije ima bas milosti prema pa vas napunio tj radio sta je hteo..Sve u svemu tesko da cete u gostima imat cemu se nadate sa ovakvom igrom..

miki

pre 6 godina

PA KAKO POBEDITI SA RADICEVICEM APICEM DAVIDOVCEM I OVOM DVOJICOM AMERICKIH STUDENATA KOJI SU TOTALNO IZGUBLJENI TU FALI JEDAN PRAVI PLEJ CENTAR A I DOBRIC JE NA 3 VEOMA UPITAN ZNACI BEZ LOVE NEMA NI MUZIKE

ovangarda

pre 6 godina

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...
(dr feelgood, 10. novembar 2017 23:56)
Secanja na SOS kanalu nedeljom uvece.
Skini se sa Zvezdinih vesti, prati sta prica ostoja, ivica 2 razreda osnovne i ostali, muči svoju muku koja je velika...ili nije, ako jos koji put kazete hvala Predseniku.

Milos

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos. Jedino smo dali pare za Rocestija.Ovo je mlada i dobra ekipa koja ce sledece sezone sazreti. Radicevic,Jovanovic,Apic i Dobric su igraci koji imaju talenta. Poraz od ovakve Unikahe sa ovakvim timom koji se vec godinama nadogradjuje nije nista strasno.Idemo dalje momci i Alimpije.Verujem u vas.Uvek uz vas.

Roki

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako 
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Vi o f4 mozete da sanjate,a o tituli i da ne pricamo.

Roki

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha
(gospodin, 10. novembar 2017 23:31)

Ti pricas o kompleksima???Pa do pre 2 godine nisi ni znao da imate kosarkaski klub.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

zvezdaši (panteri) ne vole sport, oni vole samo pobede.
(panterizmi, 10. novembar 2017 23:59)

Toliko ste opterećeni panterima da bi bez problema mogli postati panterizan!!!

rock star

pre 6 godina

Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu. Cibona je simbol kosarke, evropski prvak, klub Drazena Petrovica. Zvezda je svoje titule osvajala dok se kosarka igrala na sljaci sa minimum pravila, bez ogranicenja napada, bez definisanog vodjenja lopte...itd...itd. Zvezda se ugasila, pa magicnom igrom novca opet kao ozivela kao klub Nebojse Covica. Na ovim prostorima kada se pomenu imena Bosne, Cibone , Jugoplastike i Partizana treba da se stoji mirno, jer su to evropski sampioni i najzasluzniji klubovi za procvat jugoslovenske kosarke. Svi ostali su klubovi drugog i treceg reda. E sad sto bi neko voleo da i Zvezda bude veliki klub, to je neka druga stvar. Igrajte vi tu vasu EL dok mozete, docice opet vreme pravih sampiona. I Bamberg igra EL, pa ko je Bamberg. Ko je Darusafaka? Himki? ili kako se zovu ti silni klubovi koji trenutno imaju pare, a nikakvu tradiciju.

bane 013

pre 6 godina

treba nam jos neko pojacanje ovi klinci ne mogi da izguraju ni 3 min a to je dovoljno u kosarci da se napravi razlika.. Verujem da covke zna sta radi ...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ljudi pricaju kako Dangubic nema pojma, a dobri su im Jovanovic i ekipa. Davidovac, Jovanovic, Jankovic, Radicevic nisu za evroligu, mogu u ABA ligi, ali za ovaj nivo takmicenja ne valja to. Pricate kako su zalutali u ovu ekipu, a ja mislim nesto, kako je uspeo Rocesti da zaluta u ovu ekipu... Covek je najbolji plej u Evropi samo nije imao sa kim da igra veceras, a i vecinu meceva.

misa

pre 6 godina

Vidim da nekima nije jasno zasto igraju ovi mladici i kako su veoma losi. Ali oni oni moraju da dobiju sansu. Vec u drugom delu sezone ce biti mnogo bolji igraci i sve ce ro bolje da izgleda. Radonja nikada nije imao stiskavac da razigra mladog igraca. Za vreme kad je on vodio ekipu nismo lansirali ni jednog ozbiljnog igraca. Moja velika podrska za Alimpijevica!!!

Walter

pre 6 godina

Radičević 5 godina igrao špansku ligu??Na koju foru?
(veverac, 10. novembar 2017 21:18)
Pa nije igrao u Barsi i Realu pobogu igrao u Sevilji koja je u rangu Partizana trenutno

Darko

pre 6 godina

Ajde ljudi ne mracite. Polako. Svi su novajlije,tim je potpuno novi,treba vremena. Stavite se u njihove pozicije. Ova godina je privikavanje na evroligu, sledece godine cete imati prava za kritike. Jankovic, Jovanovic i Radicevic su igrali ugl sve utakmice, i za sada se nisu pokazali nesto. Davidovcu je ovo msm 3.utakmica u evroligi,Apicu je prva i ako se to uzme u obzir,oni su super. Apic nije ni dobijao loptu, al lik ima inace dobar sut. Dobar je u pik&rolu,odbrana. Slazem se da je Dangubi dosta davana sansa, i to je ok kritikovati,jer se ceka vec par godina. Dobric moze mnogo bolje. A sa razlogom su tu 4-5 starijih igraca, na koje mozemo da se oslonimo, i koji su tu da uce nase omladince,a verujem da cemo sledece godine upravo sa mladima dominirati.

Hell

pre 6 godina

@ Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Koliko treba biti tuzan pa reci da je Zvezda u rangu sa bilo kojim ozbiljnim klubom kada je u periodu od 1955-2014 god osvojila cele 4 CETIRI titule?! Ej u periodu moderne,savremene kosarke osvojiti 4 titule za 49 god i pricati o nekome kao sto je kk Partizan sa nipodastavanjem je sramota. Nego vi racunate one vase titule sa sljake pa ste umislili da ste neka velicina

Roki

pre 6 godina

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...
(UltraCZ, 10. novembar 2017 23:31)

118:77 Misli o tome i tesi se tom stotkom.

Ana P

pre 6 godina

@Anica
Lepo je što voliš crveno - bele dresove a kada smo kod ove teme, hteo bih samo da mi kažeš kako je situacija sa grbom.
Jel ste ga kupili nazad i u tom slučaju objasni nam malo koliko je koštao taj transfer?

ja

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11) Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.

Povidon

pre 6 godina

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.
(Shearer, 10. novembar 2017 23:35)
Partizan je do 1990g osvojio svega 4 titule prvaka Jugoslavije, Zvezda 12 titula. Dakle, do kraja osamdesetih bili ste manji klub od Okk Bgd a do 1990g ste se poravnali sa njima. Bili ste najveci rivali sa Cibonom samo u vasim glavama. Pocetkom devedesetih SPS pocinje da sipa u Partizan milione maraka, kupujete najskuplje igrace ex Yu i postajete drzavni projekat. Zatim osvajate i Fiba El. Vi ste jugoslovenski kosarkaski PSG, samo sto vas ne finansiraju Arapi nego drzava. Sve sto imate kupila vam je i osvojila drzava.

rock star

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Ma mani se toga mi smo ovo, oni su ono. Grobari su bili prvaci Evrope. Kraj svake price.

gospodin

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha

raspad sledi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

to "vazda" je prilično nategnuta kategorija kod vas. prilično neosnovano i nadmeno, a svi znamo da posle toga obično dolaze bolna prizemljenja

Milan

pre 6 godina

Radičeviću, Jankoviću, Apiću i Davidovcu i naravno Kešelju se pod hitno zahvaliti. Trebaju nam rezervni play, dobra trojka i centar! Ako nam je budžet mali dovesti iz FMP-a Odža i Čovića, a malo odrešiti kesu za jednu solidnu trojku! Zagorac bi bio idealan, ali može i neko drugi!....
Radičević dečko nikad neće biti igrač, ostali možda za par godina mada sumnjam. Zvezda od 12 igrača može da ima 2-3 mlada, neformirana igrača ali ne 5-6.

JOLE

pre 6 godina

Najblaze receno bruka! Pa treneru kakva je ono petorka sa Apicem, Radicevicem, Davidovcom, Dobricem, pa covece oni nebi ni Crnokosu pobedili! Umesto da je ubacio najjacu petorku kad smo prisli na - 6 da proba da okrene on uvede ove antitalente. Treneru gde ti je Feldin skoro celo drugo poluvreme na klupi zaboravljen!! A toliko puta da mozemo promasiti obruc i tablu na jednoj utakmici je za verovali ili ne! To samo ovi nasi polukosarkasi mogu i niko vise. Pa Dangubic covek sam na sutu on pogodi bocni gornji cosak table pa to je za momentalni otkaz, sramota...

analiza

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)Igrati bez centra EL je smesno,narocito ako ne krene sut.Nesto razmisljam,posle Milutinova,imamo li mi mladjeg centra za reprezentaciju,a da vredi?Centrima i inace treba vise vremena da proigraju.

Željko

pre 6 godina

Hteo sam svašta da napišem pa sam stao.
Muka mi je da gledam kako ispadamo iz igre.
Šta igra Lazić?
Što ne forsira više Dobrića?
Dangubić nazaduje uz ove igrače!
Ako nema Pere nema ko da zagradi koš?
Bjelica se istrošio na grobare.
Apić, Davidovac,Jovanović neću da komentarišem.
Radičević niti organizuje niti poentira!
Lesor stalno ispada u bloku i ne zagrađuje koš.
Ročesti ne može da poveže nepovezive!
Feldin se još traži.
Trener, šta reći a ne zaplakati.

Miki delija

pre 6 godina

Iskreno ljudi napisacu ovo da mi malo lakne, ako je to moguce. Dakle svi mi iz nedelju u nedelju, i posle pobeda i posle poraza pisemo manje vise slicne stvari koje se sve zajedno po mom misljenju svode na sledece: Ovogodisnji roster je sastavljen od 5 iskusnih(matorih) odlicnih igraca, par starosedeoca i nekoliko novajlija (Radicevic, Jankovic, Jovanovic) sto je sveukupno ocigledno lose skrpljen tim. Razlog lezi u cinjenici da "matorci" prosto ne mogu svaku da odigraju odlicno, (Pera recimo nije igrao protiv Bamberga i veceras, a Bjelica je obe ove utakmice odigrao lose), onda se oslonimo na tragikomicne novajlije Jovanovica, Jankovica i pogotovo uzasnog pleja Radicevica, a epilog je brukanje kao veceras, ne zbog poraza, nego zbog amaterske igre. Na zalost Covic tera inat svima nama, i iskreno se ne nadam nekim ozbiljnim promenama u rosteru. Napokon bih zamolio momke (protiv kojih nemam nista) Radicevica, Jovanovica, Jankovica, Dobrica(potpuno razocarenje), Apica i Davidovca(momci su goli prosek) da sami zamole upravu i napuste klub sto pre, cime bi sprecili tragikomicne situacije u reziji svih pomenutih u igri veceras. Neko rece budimo strpljivi, ma ljudi to mozda moze u ABA ligi, ali u ovom tempu i EL, jednostavno ne moze.Predvidjam tragicnu posetu protiv CSKA, jer mi iz provincije sigurno me mozemo da napunimo Arenu. Bice sigurno i lepih pobeda, ali usled svega recenog, mnogo vise ovakvih poraza, zato se spremimo da trpimo, druge nam nema !

Dziber*

pre 6 godina

Walden@@
Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.

Srbija

pre 6 godina

Sa Antićem bi imali skor 4:2, ili bar 3:3! Ovako ne ide, previše igrača bez učinka, bez ikakvog uticaja na igru, sve se igra timski i napad i odbrana, ali je nedostatak kvaliteta očigledan.
#kkcz

milan che

pre 6 godina

sramota me ovakve igre ...ne zato što smo poraženi, već što se klub koji ima legende ovog sporta poput dr Čovića bruka protiv tamo neke Unikahe

crnilo

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kris, 10. novembar 2017 22:39)

sta bre vi da napadnete,jesi normalan,mozete F4 zacelja samo

Creative mind

pre 6 godina

Budimo realni bez stranaca sa samo domacim igracima ova bi Zvezda bila u zoni borbe za opstanak sa Zadrom.Zvezdu drze stranci od kojih je jedan bas mator Rocesti sa 33 i Antic i Bjelica koji su jos stariji od Rocestija 34 i 36.Ja u Zvezdi ne vidim nikakav poseban talenat kod domacih mladih igraca.Toliko buke o nekakvoj skoli i sistemu,a oni te momke zapostavljaju.Tu pre svega mislim na Rebica i Tejica koji su isti ako ne bolji igraci od Radicevica i Jankovica.

Ivan

pre 6 godina

Za sve ove sto pricaju FMP. Zasto ste onda napunili halu da nije mogla igla da padne ako je FMP? Vec sledecu utakmicu vam se cula skripa patika. 50 gledalaca.

ogicg

pre 6 godina

Valjda vam je svima jasno da to nije to ove godine.Od El nema nista.U Aba izgubila i od Cedevite i jos od Buducnosti kuci.Puno je bolji bio tim prosle god i trener.

Виоп

pre 6 godina

Очекиване осцилације у игри ове године. Ово је сасвим добро да будемо међу прве четири екипе у АБА лиги. Проблем су новци и то је оно што се могло приуштити. Дођите и подржите ове момке, само тако неко може искочити од ових младих момака. Верујем да ће управо због новаца некад касније бити неке доселекције екипе са бољим играчима како исте неби плаћали целе године већ неколико месеци а помоћи ће нам да освојимо АБА. Бар мени тако делује. Дођите на утакмице и помозите свој клуб, немој после да буде крив је овај или онај. Видимо коме иду државни новци а ми ако не помогнемо нама самима неће нико.

Džoni

pre 6 godina

Ono kada u drugom minutu shvatiš da smo izgubili utakmicu. Sramno odigrano i sigurno najlošija utakmica Zvezde u zadnjih 3-4 godine. Divlje i bez ikakve ideje a smušeno i mlako u odbrani sem na momente. Utakmicu presudila kontra 3 na 1 na 6 za njih. Kad to nismo rešili onda šta reći? Nije Radonja bio glup što nije klince forsirao i što je igrao sa proverenim snagama, ovi klinci ne mogu da igraju ovaj nivo košarke i to se vidi da kada nema Antića nema ni reda ni discipline. Previše nam znači a to je znak da nemamo adekvatnih igrača da ga odmene! Ako Čović hoće da ova sezona bude uspešna pod hitno kršteni plej i dobar iskusan centar inače će i ABA da nam bude prevelik zalogaj!

Srbija

pre 6 godina

Kod rezultata 54:48 iz izgre je izvucen rocesti a vracen kod 70:53....kakva ideja je bila trenera to valjda samo on zna, na -6 je igrala petorka radicevic, dobric, dangubic, jovanovic i apic...u KLS ne bi preokrenuli rezultat sa takvom petorkom... #kkcz

Ris

pre 6 godina

ilpadrino 31@. Jok, javljaju se oni koji se hvale sa pobedom nad juniorima a koji su gubili sa 46 razlike u EL i koji su u istoj davali po 49 poena za celu utakmicu. Igodinamicno.

Nema na čemu

pre 6 godina

Ne znam sta ocekujete od ove ekipe, pa posle svakog poraza pljujete redom i igrace i trenera i upravu?
Ova ekipa jeste malo 'divlja' i nema bas kapacitet da igra svaki mec na visokom nivou, pogotovo 2 puta nedeljno. Nosioci su stariji igraci i ovi mladji nisu jos preuzeli znacajniju ulogu.
Shvatite da na trzistu nije bilo i nema kvalitetnih domacih igraca a da ne kostaju blizu milion ili su teski Partizanovci koji nikad ne bi presli u Zvezdu. Recimo za Nedovica ili Markovica da smo bili spremni da iskesiramo kao sto primaju sad, njihovi klubovi ih svakako ne bi pustili. Tako da ni ta prica ne moze nikako da prodje.
Opet, ako proigraju ovi sa koledza i neki iz FMP, moze ovo biti sasvima nezgodna ekipa svima u EL.

Žika

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu

dzoni

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coldplayer, 10. novembar 2017 21:00)

# Link komentara

ljudi shvatite jednu stvar sa radicevicem i jankovicem je potpisan ugovor na 3 god, kakvi su takvi su ali jos najmanje ovu sledecu sezonu mora da ih istrpimo sem ako sami ne odluce da raskinu ugovor, a to tesko da bi neko uradio

Shoby

pre 6 godina

Hrabro i samo hrabro ovaj tim je pravljen za f4 mudrom politikom nasih najboljih.Pretsednika Gospodina Vucica i Gospodina Covica,Rusija Turska Crvena Zvezda do f4!

krajisnik

pre 6 godina

ovi naši "mladi" su tragični.
Svima otkaz sa sve mladjanim trenerom koji ne igra ni odbranu ni napad.
Nama je Dangubic u ovakvoj ekipi igračina, realno.
Ovaj Covic se ove godine stiso za lovu, pa to ti je

Beranac

pre 6 godina

Ajde sto nemamo igru u napadu, nego smo u odbrani jos gori!!!..Par puta suter promasuje i pored nasih hvata loptu i daje kos.Pa je li toliko tesko kos zagraditi???!!!...Radicevic nosi sve negativno sto moze biti, od nikakvog suta do glupih faulova..Dangubic puca za 3 i pogadja vrh table..Ne ide na dobro, a kad jos vidim raspored muka mi bude..Pojacanja pod hitno, dok se jos nije sve ukanalilo, ili odose kola skroz niz brdo..Msm.da je trener previse mlad i neiskusan za ovako nesto, ali vrijeme ce sve pokazati..Naprijed zvezdo!..Sportski pozdrav svima..

Nebojsa

pre 6 godina

Kao sto sam rekao na pocetku sezone ovaj tim C.Zvezde nema sta da trazi u EL
Tim koji selektiran nije za plejof EL vec za odbranu Aba lige nista vise od toga . Trazati neke promene u igrackom kadru ili trenera nije na mesto . Treba izdrzati ovu sezonu nadam se osvojiti Aba ligu i sledece sezone igrati zapazenju ulogu EL
Ovim momcima dati podrsku i kad gube kao sto su dobili aplauze i pohvale za derbi .

UltraCZ

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!

Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...

Terenac

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

To bese obicno izivljavanje evroligaskog tima nad Uvalinovim juniorima koje je predvodio tada 20-godisnji Nedovic sa tri stranca iz portorikanske lige. Ta 2011. je davnija proslost. Mnogo bliza je ona kad se docekao tandem "Pavlovic i plej" a dobijena karta za evrokup u jednom pravcu, potpisali je Kalinic i Dzenkins.

Srbija

pre 6 godina

Uz dužno poštovanje Milku, petorka Radičević, Dobrić, Davidovac, Apić, Bjelica je najgora petorka Zvezde u poslednjih pet godina. Marko Kešelj je ol-star naspram četvorice prvonavedenih.

#kkcz

santa justa

pre 6 godina

Bjelica, Rocesti i Feldin 22p. Prema tome sve je jasno. Jedina dobra stvar je sto je igralo 11 igraca i minutaza je dobro rasporedjena. Sledece sedmice je dupli program pa treba misliti i na to. Setim se da je prosle sezone Jovic igrao po 25-30 min i u Aba ligi a sve ne bi li se obarali neki besmisleni rekordi. Zato ga i nismo imali zdravog na kraju sezone kad se odlucivalo bar za EL.

nikolabg

pre 6 godina

Možete da pričate šta hoćete, ali prva petorka i Antić kad je tu i ovi ostali su nebo i zemlja.Ne može ni taj Ročesti da se odmori ko čovek sve što je gradio ili pokušavao da napravi, Radičević mu za dva minuta unakazi.Priča gde smo bili 2011 i da je cilj samo biti u Evroligi pa šta bude ne pije vodu nikome normalnom više. I kad su prošlogodišnji timovi imali ove faze loših rezultata barem se pokazivao neki prostor u kojem može da ide na bolje. Ovde se ne vidi ništa sem prosečna ABA ekipa, pričam za rezerve.Kad se došlo do ovog stadijuma da se godinama igra Evropa ona je i glavno merilo, manite me regionalne, tu smo u 4 obrni okreni jer je to drastično manji kvalitet. Trenera mogu da istrpim jer se vidi da dečko nešto zna ali ovako loš odabir igrača i i pokušaj pravljenja s njima ozbiljnih rezultata...Bez ljudskog pleja i centra plus ovi što ništa ne napreduju a tu su godinama i ne idu nigde pa da se lepo to uklapa i nadopunjuje. Ovako to će možda delovati bolje, ali ne može se pobeći od realnosti da ako ne podivlja prva petorka i raspuca se skroz smo neozbiljna ekipa.

anica

pre 6 godina

Ovaj dole sto pise ako smo u EL treba da smo istoj dorasli. Izvini, a sta nam to fali??? Shodno mogucnostima, budzetu, koje igrace imamo tako trener moze i raditi izmenu i ocekivati rezultat. Nisam od onih koji kazu da cemo izgubiti naredna 4 meca, nikad se ne zna, ali ne kazem ni da idemo na F4. POlAKO! Smatram da nam je Antic bitna karika zbog zrelosti i stabilnosti, Lesor i Feldin solidni igraci ali ne mogu sami, kada Bjelica daje 30 poena super je, ali kada da 2 treba neko da ima da ga odmeni, ili Rocestija. Ne bih da budem pogresno shvacena, obozavam Zvezdu ali: Radicevic, Apic, Jankovic, Jovanovic, Davidovac...izvolite, ako nemate gde onda u komsiluk. Nerealno mi je da delije pljulju po treneru(i ja nisam za to bila, ali ko me sta pita, zna se ko dovodi trenere) kad covek radi sa kadrom koji mu je dostupan. Meni se moja Zvezda svidja. Zasto??? Zato sto imamo prelepe dresove i igramo u najvecem takmicenju u Evropi, zato sto smo pobedili Barselonu Makabi prosle godine da ne nabrajam i bice jos pobeda, zato sto kad nam krene mozemo dobiti koga hocemo, zato sto smo ovima sto pricaju o Zvezdi pogrdno a sami sebe ne vide narokali stotku, zato sto sijamo svake nedelje u vise meceva i samo neka igraju sto vise.
Ocekujem od ABA lige najvise, u EL uzivam.
Pozdrav za sve delije i ne nasedajte na provokacije.

anica

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)

Bjelica i Antic su domaci igraci, da li znate da ima timova bez jednog domaceg igraca...npr. Efes, tu je negde i Barsa. Volela bih uz ovo vase obrazlozenje(analizu) da prilozite koliko su vasi igraci dali koseva bez Gosa i onog drugog stranca?

KRIGER

pre 6 godina

Mnogo je nedostajao Javor, ponajbolji igrac gostujuce ekipe iz Zagreba.
@(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 23:00)


Još te boli derbi???
Zato ste inače i primili samo 100 komada, jer vam se prijatelj Javor pokvario u derbiju, a nije imao ni ko da ga gepekuje, no bilo kako bilo, gde god da ste igrali po Srbiji i Beogradu bilo kad i bilo gde, bili ste i bićete samo gosti, eto za to si barem upravu buuuahahahahahahahahahahaha...

Buki

pre 6 godina

Ovo se desava kad ekipu i trenera selektira covek koji nema blage veze o kosarci Čović,doveo Jankovica,Jakovljevica, Lesora i Radicecvica teski promasaj umesto da je zadrzao Simanica mi dovodimo ovu dvojicu sa koledza i razigravamo francuzima igraca.Znaci trebao je zadrzati Simanica i Gudurica dati im sansu da se razvijaju zadrzati Simonovica koji je bio autoritet i tako zadzavas kontiunitet,Feldin nam nije trebao kao ni Radiceic umesto njih dvojice jednog mladok crnca na pleju sa Rocestijem i jednog centra jakog da kupi skokove i bije u odbrani i to je to tim bi bijo puno kvalitetnije neznam dali bi usli u osam ali bi igrali nasi mladi talenti Guduric,Simanic,imali bi Simonovica,Dangubica,Antica,Lazica Rocestija rezervnog pleja i jos jednog centra taj tim bi bio puno uigraniji i cvrsci i jeftiniji ali kad Čović ODLUCUJE O SVEMU.

dr feelgood

pre 6 godina

@dr feelgood Ta najgora ekipa evrolige vam je dala 100 komada pre neki dan. E sad zamisli koliko ste vi pukli... (delija iz fotelje, 10. novembar 2017 23:11)

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...

vlajzi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

Pa vi slavite tu stotku kao da mi vama nismo dali 117.
Nego, mozda si u pravu. Nismo dali vama, nego Zvezdi.
Izvini, moja greska...

делија нс

pre 6 godina

Све стручњак до стручњака. Само ми није јасно зашто Ви не водите Звезду, Партизан, репрезентацију, Реал, Барсу, Фенер умјесто што "пискарате" свашта!!! ЗВЕЗДА

pivljanin

pre 6 godina

Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dziber*, 10. novembar 2017 23:08)

Ne zasmejavaj masu brt. Kalinić je došao u Radnički iz Vojvodine kao reprezentativac i nije se naigrao. Jović je bio treći plej iza Ćapina i Marinovića. Posebna priča je Bobi koji kod Mute nije uspeo da se izbori za mesto u timu (na treningu Muta ga učio da gađa trojke) pa je otišao u Megu a potom u Zvezdu. Muta je komedija od trenera. Nešto kao ovaj Alempijević.

ArtuDitu

pre 6 godina

Kad je glavni kvalitet trenera to sto je zet onda ovakvi rezultati ne treba da cude. A osim trenera ozbiljan promasaj su Radicevic i Jovanovic.

Goblin

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 10. novembar 2017 21:18)

A fora je da smo mi ovakvi bili i u ponedeljak. O tome treba da razmisljate.

dex

pre 6 godina

@ja

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.

Shearer

pre 6 godina

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 10. novembar 2017 23:06)

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.
(ja, 10. novembar 2017 22:23)

Što meni to pričaš, ja to nisam ni rekao, pusti ti ove koji vas na taj način provociraju

Сви на стадион!

pre 6 godina

Овај из Уникахе је био ближи да да тројку хорогом него Дангуба нормалну

12

pre 6 godina

Veceras se videlo ogromno neiskustvo trenera, stao sut, a on nema alternative, ni jedne jedine akcije, sve se svodi na individualni kvalitet, a uz to je i odbrana katastrofa. Bjelice nema nigde. Mislim da je Covic omanuo sa trenerom ove godine. Bojim se sta ce biti i u ABA ligi. To je jedini put do EL.

Srksa

pre 6 godina

Sad sam ja los zvezdas ako necu da idem u arenu da platim 1500 dinara kartu da gledam Davidovca, Radicevica i Alempija kako ih predvodi...Neka ih rodbina gleda, ja necu sigurno...

Bili

pre 6 godina

Treba nam još Radičevića, Apića, Jankovića, Jovanovića, Davidovca (3) a strance otpustiti. Ovo večeras je bilo strašno za gledati.Toliko neznanja kod rezervi je STRAŠNO.Gore navedenim želim sve najbolje ali.....???

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Partizan je izukao Zvezdi,a posebno nosiocima igre sa 30> zadnje atome snage, pad je bio neminovan. Ne može se sa 7-8 igrača igrati, istovremeno, ovakva EL i ABA.

fake

pre 6 godina

Osim Lesora kao da nema kapi krvi u njima!

Takodje, ne treba mi ni jedna dobra partija Bjelice koliko ume da me nervira na svim drugim.
Znaci bolje da ga nema uopste, nego da se nerviram 9 puta od 10!

vasa

pre 6 godina

Vec odavno nisam vidio losijeg igraca u Zvezdi od Radicevica. Toliko je tesko gledati tog covjeka kako igra da ja kao okorjeli zvezdas dosta cesto prebacim kanal kad on udje u igru. Covjek je totalno operisan od suta i kao takav 100% bezopasan u napadu. O odbrani ni da ne pricam. Jednostavno, strasno je da takav igrac ima mjesta u Zvezdi. Cim Rochesti izadje i on udje zvezda ide u minus. Ama bas nista ne doprinosi efikasnosti Zvezde. Bar nesto da uradi kako treba. Izgubljene lpote, pogresna dodavanja, glupi faulovi, nerezonski prodori. Nate Walters je bio igracina u poredjenju sa Radicevicem. Brzo pronaci nekog drugog playa za ABA ligu jer U Euro ligi ce biti tesko doci do jos koje pobjede jer Rochesti ne moze cijelo vrijeme igrati a nema ko da ga odmijeni. Katastrofa od igraca N. Radicevic

Milan

pre 6 godina

@from serbia!
Tvoj komentar je pobedio večeras: da objasne feldinu da mora bolje!
Voleo bih da sam sačuvao komentar od pre dve godine kad je Kuzmić odpušten iz PAO da nije on problem ekipe nego Feldin i Pavlović. Dve godine su u atini objašnjavali da mora bolje ali nisu uspeli. Zašto misliš da će u CZ uspeti?

flok

pre 6 godina

Nažalost posle ovog poraza sledi još
nekoliko sigurnih.
Sigurno prazna arena ponovo....
Ovo je večeras ličilo na igru prosečnog ABA ligaškog kluba.

dax

pre 6 godina

A dje ti je Duci Feldin od pola trece i cetvrtoj cetvrtini bog te mazo? Cenis dade covek trojku,pa bolje da ga izbacis,igro se u kladzi hendikep na Unikahu.

deki

pre 6 godina

Sve je jasno kada je Lesor pored zivih Rocestija i Bjelice najbolji strelac. Pod hitno Filipa Covica u Zvezdu i to kao prvog pleja, Radicevic neka se kali u Zelezniku i jednu rmpaliju na petici. Meni je jasno da je nas maksimum u EL od 10-16. mesta, meni je ABA liga u glavi.Buducnost i Cedevita deluju sasvim OK, a Partizan, s obzirom da ce ispasti iz grupe EK , imace vise vremena. Plus imaju podrsku Vucica i Vesica sto znaci jos neko pojacanje

Vlada

pre 6 godina

Na sta lici ova ekipa, jedino Lazic i Dangubic igraju odbranu ovi ostali katastrofa. U napadu previse zavisimo od Rocestija i Bjelice, kada ne damo vise od 90 poena ne mozemo nikog da dobijemo. Alimpijeviceve izmene I petorke su neverovatne. U jednom momentu Apic I Jovanovic zajedno na terenu!? Unikaha nista posebno te ne znam koga cemo dobiti na strani sa ovakvom igrom. Pod hitno nesto mora da se menja.

Blue Moon 613

pre 6 godina

Koliko je protiv Partizana sve ulazilo, tako danas neće ništa. Bjelicin sut jedva dolazi do koša, Dangubić lomi tablu, to je sport.

Dr Sokrates

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 10. novembar 2017 22:36)

Nismo mi nista zaradili. Obestecenja su otisla na neizmirena dugovanja bivsim igracima. Uz sve to letos je dug bio preko tri miliona, sada je verovatno mnogo veci. Imali smo sve na stolu. Odlicnu ekipu, F4 na domacem terenu. Takvu priliku vise nikada necemo imati. Covicu je izgleda bilo bitnije dobiti Partizan, pa je Antic tamo odigrao, umesto da je ovo igrao. Rocesti iscrpljen. Covek je veteran, moramo biti toga svesni. On ce igrati na mahove, kada bude imao snage, a toga ce tokom sezone biti sve manje. Super, dobili smo Partizan, koji je smesan, ali sta cemo sa onim njihovim napaljenim Dzikicem je mnogo vece i teze pitanje.

bez komentara

pre 6 godina

Očajna igra. Bilo je teško za gledati. Skok nemamo. Nek dovedu Odza pod hitno. Inače propast. Nemamo šanse ni za ABA ligu.

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ljudi, to je sve normalno. Veštački i usiljeno je ovo što se dešava prethodnih par godina. Instant klubovi mogu se držati na vrhu samo velikim i konstantnim prilivom novca, inače dešava se ovo.

andrejka

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 10. novembar 2017 22:30)

I da je dao samo 2 poena, taj klub je bio prvak Evrope, a tvoj i da da 200 to nikada nece biti. Nagradno pitanje, jesam li u pravu?

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Sve je meni jasno ali kako i po kom osnovu igraju onaj Radicevic i Jankovic, to ne mogu nikako da ukapiram. Pa dajte bre ljudi, otidjite na terene na Adu i naci cete 20 momaka koji igraju 100 puta bolje. Valjda cemo da ubodemo jos neku pobedu do kraja. Sad nam slede jos dva ubedljiva poraza ali sta je tu je.

anica

pre 6 godina

Los mec...idemo dalje.
Glavni igraci zatajili, Radicevic Davidovac Apic u prvoj petorci, to nam je sto nam je...Nedovic je odlican bio i generalno nisu oni bili dobri koliko smo mi bili losi.
Napred Zvezdo, uvek uz tebe!

musa from usa

pre 6 godina

Stvarno mi nije jasna kombinatorika trenera Alimpijevica,jer ekipu vodi stvarno diletantski,za razliku od derbija,gde je cak i nagovestio trenerski talenat!Jednostavno,kao da mu neko namece da mora da toliko drzi u igri Dobrica,Radicevica i FMP-KLS igrace koji igraju na tom nivou!Sada sut ne ide i Zvezda nema unutrasnju igru,jer nema pleja poput Jovica!Daj boze da sa ovakvom igrom nesto ura de i u ABA ligi,a kamoli u Evropi!Ovo nije tim za velika dela,od trenera do izbora igraca!Ocigledno da se sve karte bacaju na ABA ligu!Bez petice i plejmejkera Zvezda nema sta da trazi ni u jednoj ligi!Na Covic je sad palo tesko breme,sta sad da radi sa talentovanim ali jos neiskusnim trenerom kao i sa jeftinim,ali za ova takmicenja nekvalitetnim pojacanjima!

Teo

pre 6 godina

Zvezda prosto nema kvalitet. Tacka. Tu su samo 3 igraca: Bjelica, Antic, Rocesti. Feldin i Lesor tu i tamo bljesnu. Lazic specijalac,zavisi od kriterijuma sudjenja. Ostali kls nivo.

ja

pre 6 godina

5/14 slobodna bacanja 35% , trojke 6/24 25% ... sta bi sada, zadrhtala ruka kod slobodnih bacanja,a...pa ne moze svaki dan da imate srece u sutevima kao protiv nas.

Izvan okvira

pre 6 godina

Tvrdim da je Radičević u najmanju ruku solidan plej, ali kad nema igre i organizacije onda najgore izgleda plejmejker. U ovoj Zvezdi ni Jović ne bi bio ništa bolji. Pa Lazića su "stručni" komentatori prošle godine dizali u nebesa, a ove pljuvanje, a to je isti igrač, samo za razliku od prošle godine, nema organizacije, uloga, zadataka. Kada bi kod Rocestija zanemarili šut, on ne bi bio ništa bolji od Nikole, bas zato sto je igra u napadu bez ideje, nema akcija, igra se na silu. Da zaključim, trener je glavni problem.

Sve je vestacki naprevljeno parama

pre 6 godina

Zvezda napokon pokusava da dodje do igre i vec izgleda bolje i to sa mladim igracima. Prosto je nemoguce igraci protiv legije stranaca posto Unicaha je sve a ne spanski tim ili se racunaju i navijaci. Imaju samo 3 Spanca a isto toliko nasih i Amerikanaca i gomilu igraca raznih reprezentacija prosto ne znas sa kim igras. To ti je kosarka danas, tim iz odredjene zemlje ne mora da ima ni jednog igraca pa tako i Saudijska Arabija moze da ima prvaka sveta u basketu.

BigBoca

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)

Ako ne ide san na oči... brojite do 118 :)

Soren

pre 6 godina

Mnogo volim da gledam kosarku, pogotovu kada igra Zvezda i Repka. Ali ovo danas sto sam odgledao je sramotno! Verujem da su umorni i iscrpljeni od puta presedanja, spavanja po aerodromima i ostalo. Alj ovakav odnos prema igri, ovoliko gresaka, dopustenih ofanzivnih skokova je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu. Imam utisak sa je Unikaha igrala sa 20% u nekim trenucima 30%. Niudila se Unikaha pocetkom drugpg poluvremena, ali nasi igraci to nisu iskoristili. Neshvatljivo guranje Apica i Jovanovica, nista korisno osim izgubljenih lopti nisu donelo. Kao da su prvi put izasli na teren da opikaju baslet u skolskom. Kamera je zabelezila lice Rocestija koje deliju preiscrpljeno. Drzavni projekat bez carter leta, ne bih rekao!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Realno Radicevic,Jankovic, Jovanovic, Apic,Dobric, Davidovac, Dangubic nisu kvalitet ni za dno evrokupa a kamoli za evroligu. Zato je svaka pobjeda nevidjeni uspjeh kad imas jedno 5 pismenih igraca. Rocesti je klasa za sebe, ovakvog igraca ne pamtim da je igrao u Srbiji.

Dragance

pre 6 godina

Toliko ne licimo na tim da je to strasno!Ova decko jednostavno nije za trenera,trebace mu dve godine da nauci kada treba da zatrazi tajm aut.U napadu samo sut,jedino mozemo nekog da pobedimo ako nam bude dan.Nijednu akciju nemamo,ne forsira se cvrsta odbrana,ako par igraca igraju cvrsto ostali lako ispadaju.Skok je haos,svi zalepljeni na zemlju...

zorz

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone 
(Miko, 10. novembar 2017 22:07) 

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..
(djuro, 10. novembar 2017 22:22

Druže, da nije Cibona odustala..... A ko ne zna ili je zaboravio, covic čega se god latio, upropastio je.

Vladimir

pre 6 godina

Sacuvaj me Boze "velikih zvezdasa" koji uvek blistaju protiv Zvezde...a posle se pitaju zasto im zvizde u Beogradu....Nedovicu, samo ti igraj decko...ali bi voleo da i protiv drugih ekipa budes ovako razigran....

djuro

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone
(Miko, 10. novembar 2017 22:07)

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..

militto

pre 6 godina

To je to. a imali 5 dana odmora i opet pukli i treba da gube sve, kad nisu hteli da pomerimo derbi za nedelju. Ova Zvezda tesko i do 4 mesta u Aba jer je evidentno da ekipa ide samo na sat s polja a nš možete se osloniti samo na to. Zamislite na nikad goru odbranu Partizana i nikad bolji napad Zvezde uz tri sporne odluke kad se lomilo samo +15. Zamislite obrnuto kad bude, otuda limenkam taj strah.

mene bi bilo sramota

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

Dali ste 118 poena juniorskom timu, i time se hvalite?

@Dax

pre 6 godina

Ja cu da ti obrazlozim cele sezone nas vuku cetiri igraca a to su Rocesti, Feldin, Antic i Bjelica a to su sve stariji igraci. I moraju da se odmore igrali su derbi u visokom intezitetu i to je to. Jednostavno Jovanovic, Radicevic, Davidovac nisu za Zvezdu. Jankovic nije los defanzivno samo da sredi faulove koje olako dobija i bice ok. Antic da je igrao sigurno bi dobili Bamberg. A onda vidis Unikahu osvajaca Evrokupa i njen roster sve sami stranci. Al vama se nmze udovoljiti prosle godine sze pljuvali Woltersa a decko odlican plej resio nekoliko meceva trojkama kao protiv Cska itd. Hteli ste da gledate Srpsku decu pa izvolite. Mi bolje nemamo i treba da podrzimo momke.

POPE

pre 6 godina

Objektivno Zvezdi od 12 igraca njih 7 ne mogu da igraju ni ABA ligu da bi bili u vrhu tabele a kamoli LE.I ako Zvezda pod hitno ne dovede 3 dobra igraca nema nista ni od ABA lige a u LE sve sem zadnjeg mesta je uspeh.

Može biti samo je*an

pre 6 godina

... za poraz, ali makar naši reprezentativci igraju dobro...
Imao sam utisak da Nedović može da nam da koš kad poželi, a nije da je izgarao u želji...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.
(prc, 10. novembar 2017 22:03)

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Nazalost kao i protiv Bamberga jako mucno za gledanje . 5/14 bacanja je jedan onako dovoljan podatak , bez volje . Uopsteno lose izdanje . Odavno nismo ovako lose izgledali na EL utakmici . Steta , korektan raspored je imala Zvezda za sticanje nekog samopouzdanja , Zalgiris , Nemci , Unikaha moglo je to bolje .

Delija

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Iz nedelje u nedelju ne prestajes da pises budalastine.Kazes drzavni projekat? A Zvezda samo jednog drzavnog sponzora i to Telekom za razliku id tvog kluba NIS, Mts, Aerodrom. Grad Beograd 20 miliona.Pekovic " Hvala premijeru" A nasi "drzavni" IDEA (koja je srpska firma), Huawei, Nike, Acibadem

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)



Hahahahahahha, a ko drugi može biti ponosan na tu utakmicu i +41 nego Grobari, a Zvezda imala prosek jedva 21 godinu krv ti ljubim

SINIŠA

pre 6 godina

Dragi moji zvezdaši i partizanovci,
Prestanite se prepucavati tko je bolji ili tko je nekad bio bolji.Gledajmo košarku.Zvezda je naš predstavnik u evroligi i navijajmo za naše.A sad o večerašnjoj utakmici,ništa ili nula od igre,izbor igrača katastrofalan,trener čisti amater,igrači sa klupe cele sezone katastrofalni.Predali smo se a da utakmica još nije ni počela.Žalosno je ovo što gledamo ove godine,nema tu lepote i uživanja u košarci.Ovo je realnost,mislim da Zvezdi ne gine sudbina partizana.Voleo bih da grešim ,ali onaj tko prati košarku vidi da se polako bliži kraj zvezdine dominacije i u regionu.POZDRAV SVIM DELIJAMA I GROBARIMA i nemojte se prepucavati i svadjati.

René Artois

pre 6 godina

Dođeš na - 6 i onda izvedeš iz igre najbolje igrače, a uvedeš Radičevića, Davidovca, Jankovića, Apića i Jovanovića i za čas opet - 15. Ako je Zvezda htela jeftinog trenera, bolje da je dovela nekog penzionera, a ne ovog amatera.

dex

pre 6 godina

Ovo je ekipa bez glave i bez repa. Na koncepta ni u sastavu niti trenerovog koncepta. Zvezda ce u sezoni kada je f4 u Beogradu imati maksimalno 5-6 pobeda. Naravno, nije realno ocekivati da se sastavi ekipa za f4, ali ekipa koja ce se boriti za top8 (samo boriti) se mogla sastaviti. Ovako, EL ce biti uglavnom ekskurzija za Zvezdu, a za osvajanje ABA, sto je preduslov da se EL opet igra ce trebati bar jos jedno pojacanje, makar na pleju, jer ova ekipa nije kadra ni da osvoji ABA ligu. Po eda nad Partizanom nije dokaz nikakvog kvaliteta, jer oni su na nivou nekih makedonskih ekipa.

asdf

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник!
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18)

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.

From Srbija!

pre 6 godina

Grobari napustite ovu vest ako boga znate.Smarate bre vise s vasim raspalim timom.Ok,biliste nekad al vise niste!Ja znam da vam se gleda EL al bar nemojte zvezdiu da gledate!Hocu ovde sa mojim navijacima da komentarisem avoj klub!Inace ljudi moji,sta je sa ovim Dangubicem?Ja kapiram da je imao povredu al on je decko skroz pogubljen,ovo je kazastrofa!Milko ispod nule,nije morao groblju da daje onoliko poena.Na zalost prosla i ova itakmica su samari realnosti,ipak smo se ponadali posle barse i makabija!Za abu nam fali jos plej pod hitno i jedna krstena cetvorka.Feldinu objasniti da mora,ni ne znam kako,al mora mnogo bolje!I moram da kazem daa roceati jeste najbolji poenter al bi dao dva roceatija za jednog onakvog jovica,nema covek ni malo smisla za organizaciju.Od muke sam morao ovoliko da pisem,ne mogu da gledam uadnju cetvrtinu,kriminalna igra!

Soren

pre 6 godina

I jos jedna stvar. Nisu mi jasni grobarski mozgovi. Pricaju o tome kako smo mi ocajna ekipa kako nemamo ni jednog normalnog igraca, milko bjelica 0 indeks i ostalo. Da li ste svesni da Vas je taj isti tim pregazio pre nekoliko dana?!? Da li ste svesni da smo igrali kao Unikaha protiv nas veceras?!?

prc

pre 6 godina

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 21:56)

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.

kris

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.

Peki

pre 6 godina

Grobar sam, mislim da mogu biti objektivan.
ovaj alimpijevic nije trener za zvezdu.
on cuva igrace sad protiv unikahe koja nije nista posebno i umesto da ubaci jacu postavu sad u zadnjoj cetvrtini i na kraju trece, on cuva igrace za naredne 2 tekme u EL. Umesto da ovde juri pobedu i Atini, a u Beogradu protiv CSKA da odmori igrace.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Jel možete BAR MALO DA POKAŽETE POVERENJA I STRPLJENJA U OVU EKIPU???
Ali BAREM MALO?????
Smučili ste mi se više sa ponašanjem i tretiranjem kluba kao da smo Real pa moramo na svakoj poziciji da imamo po jednog Ročestija jer pobogu, para se ima za te nego eto mi volimo da dovodimo Apiće, Radičeviće jer nam je gušt.
Aj više bre

neka

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник! 
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18) 

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.
(asdf, 10. novembar 2017 22:23)

Reklo bi se da vas baš nešto i ne voli večeras....

fifi

pre 6 godina

Ako se ovde godinama prozivao u komentarima Tegeltija kao navijac Partizana, pitam se , za koga navija ovaj komentator sa Sport kluba??

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.(prc, 10. novembar 2017 22:03)Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

CZ je uzela Kup Kupova,tada trece takmicenje po snazi u Evropi posle KES-a i Kupa ‘Radivoja Koraca’...Inace CZ je tim koji je uzeo prvi Evropski trofej od nekih timova iz Jugoslavije.Dok je KK Bosna prvi osvajac KES-a sa prostora ex-yu.Volim Partizan!!!

Stefan

pre 6 godina

Uzdržavao sam se komentara od početka sezone...ali ovo je prevršilo svaku meru... Nidžo Radičević, moj sugrađanin, trenirali zajendo u Borcu, igrao za 4-5 godina starije selekcije (a svi znamo šta znači razlika 4-5 godina u mlađim kategorijama), neverovatno koliko je odskakao od svih nas. Neopisivo drago mi je bilo kada sam video da dolazi u Zvezdu... Ali brate, šta je ovo? Da li je pritisak, strah, uloga drugog pleja? Imam utisak da je ostao zaglavljen u nekoj staroj školi igre plejeva, kao da dribla u mestu i čeka da se centar otvori da mu spusti loptu (i to često pogrešno dodavanje)... O šutu da ne govorimo... Niti osvaja prostor, niti ide na prodor, nerezonska dodavanja... U odbrani mek, često ide 2+1... LOŠE, OČAJNO! Stvarno bih voleo da se trgne i pokaže šta zna, jer u Španiji zaista nije bio loš, čak i posle povrede je imao sjajnih partija.

SEnT

pre 6 godina

Ovo ne lici ni na sta! Jedno obicno divljastvo, sa trenerom koji je zalutao u Zvezdu, i igracima kao sto su Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Davidovac i Apic , koji su daleko od evroligaskog nivoa. Ako Zvezda hitno ne najuri neznalicu od trenera, ne pise joj se dobro!

Макарије

pre 6 godina

Što pre smeniti Alimpijevica, oterati Janković, Keselja i ostale prevare. Bojkot protiv CSKA. Ako već nije bilo novca bolje da je igrao Radanov nego ove prevare od igrača

Posmatrač

pre 6 godina

Najjaci momenat kad navijaci zvezde iz publike u Malagi dovikuje pogrdne psovke Gagiju i Musliju na liniji za slobodna bacanja..Šta reći osim stvarno seljaci nevidjeni.

To je to..

pre 6 godina

Cela utakmica u korist domaćina od prvog do poslednjeg minuta Unikaha je nametnula svoj ritam da je na kraju zasluženo pobedila.. Pohvalio bi naše ! Pošto idu kvalifikacije za Sp a što se tiče Zvezde jednostavno ne može sa ovim trenerom da očekuje bolje u startu da se nadoveže na predhodnika pa nastavi tamo gde su stali..Stoga biće poraza mnogo više ove godine al biće skalpova..Na kraju krajeva evroligu neće osvojit niti igrat fajnal for a ponajmanje top 8 dok za ostala takmičenja je sigurna..

Zvezda je Srbija

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)
Jel kao sto smo mi vas rasrafili , pametnjakovicu?

Walden

pre 6 godina

Ljud, setite se da je Radonjina ekipa rasla iz godine u godinu, a tako i rezultati. Realno, ove godine se nista ne moze ocekivati od ove ekipe. Radonja je izbacio Jovica, Kalinu, Simona, napravio ih reprezentativcima. Ali tad je imao materijal za rad. Bazu su cinili ekstra nasi igraci, a stranci samo donosili dodatan kvalitet vec uhodanoj masini. Sad je losa baza nasih igraca, a tu stranci koji se menjanju svake sezone ne mogu puno da doprinesu. Bilo bi super kada bi Rocesti ostao naredne tri sezone u Zvezdi, pa da imas oko koga da gradis ekipu. Radicevic nije ni za FMP, kao ni Jankovic, a ni Jovanovic nista bolji. Dati sansu Apicu, Davidovcu, Radanov ce do sl sezone dosta napredovati, vratiti Rebica iz Mege, i onda ce se imati prava baza oko koje praviti ekipu za sl par sezona. Trenutna ekipa nema .. Ovu Unikahu smo jeli za dorucak, vracali se od -20, ali ta ekipa je imala sve sto ova nema, a to se stice godinama. Tako da, ne ocekujte previse tj nista, manje cemo se nervirati, a od sl sezone, ako stvari ne budu na pravom mestu, morace da se napravi rez.

zikica

pre 6 godina

Znas ono kad ispred kuce igras basket pa nemas snage da isteras do 21 pa na 19 sutiras trojke kao lud,a u zivotu nisi ubacio...e tako mi deluje ova CZV

Terenac

pre 6 godina

Vise nego jasno da ovo nije tim za Evroligu vec za ABA, stoga ne treba ocekivati pobedu ni u jednoj utakmici.
Radicevic, sta reci drugo nego kraj vica? Sut ne postoji, na ulaz ne sme, svaki treci pas mu prodje...
Ovi "studenti" su isto tuga, blizi su indeksu nego profi karijeri.
Ostaje samo nada da ce biti bolje na prolece kad bude bilo bitno.

dax

pre 6 godina

Da li moze ovaj trener zvezde da obrazlozi postavu na kraju trece i na pocetku cetvrte cetvrtine? Mislim,podrska je ok,mlad momak i to,ali ovo nema nikakve logike.

Snake

pre 6 godina

U sustini i nije lose sve dok mag Radicevic ne udje u igru.Covek operisan od kosarke.
Vec sam pisao da su nam fizikalije odlicne ali da nema kosarkaske inteligencije kod vecine igraca.
Definitivno fali rezervni plej,krilo i centar za nesto ozbiljnine u Evropi.

ilpadrino31

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)
Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.

Petar

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.

René Artois

pre 6 godina

Nema više potrebe forsirati EL ove sezone. 30+ godina igrači Bjelica, Ročesti i Antić treba da igraju samo prioritetnu, aba ligu. Nažalost, od spajanja, osim Lazića, od FMP-a (a ni iz omladinske škole Zvezde) nismo dobili nijednog dobrog igrača (Gudurića smo makar dobro prodali). Razumem da ove sezone nemamo budžet kao prethodnih sezona, ali smo odradili baš lošu kupovinu igrača sa SRB pasošem jer Radičević, Janković i Jovanović nisu igrači ni za srpsku ligu. Šta tek reći za trenera...

Sasa

pre 6 godina

Cudo nema serije komentara "Batka","Alekseja",DekijaBg"i "Ivana NS". A , da vaskrsnuce sutra na nekoj vesti o Partizanu.
Unikaha Vam se ozbiljno "nudila" da Vas pobedi sa manje od 10 razlike, ali ste uporno odbijali, kao sto odbijate da prihvatite da ste mali Covicev klub iz Zeleznika.
Mada, shvaticete vec.

"Dijagnosticar", Nis

Slak3r

pre 6 godina

Mlađani navijači Čovićeve Zvezde moraju da shvate da je njihov klub po uspesima daleko iza Partizana(jer ovo je košarka nije fudbal) , a onda da idu na spavanje jer treba da uče preko vikenda.

Neda kao svaki pravi Zvezdas

pre 6 godina

To je to zatrpava Neda, vatreni zvezdas a posle utakmice sablonska izjava ja sam profesionalac :) Al dobro pali to, cisto se pitam dal bi tako neki Hrvat u nekom sportu protiv svojih igrao :)

Spale

pre 6 godina

Meč je rešen u prvih 7 minuta. Tad je bilo 20:4, posle toga smo nešto pokušavali, ali se iz aviona videlo da nema šanse. Samo max u ABA, ovde ne verujem da možemo skupiti deset pobeda.

Kojo

pre 6 godina

Nemam ništa protiv trenera, uprave, igrača. Oni su ljudi postavili svoje ciljeve. Osvajanje ABA lige. Smatram da je i to u domenu naučne fantastike a'l o tome ću neki drugi put. Ono što ja ne mogu da razumem je sledeće... Dođeš u Malagu ekipu koju smo čistili kako smo stizali i budeš nemi prolaznik... Ma mogu i to da razumem. Fali para nema igrača ok. Pa onda nemoj da očekuješ da ćeš puniti arenu. Šta tu nije jasno. Navijači dolaze da gledaju utakmicu na jednu loptu dolaze da vide košarku, borbu, želju. Igru na ivici tuče. Pa da'l vi mislite da iko ima para u Srbiji da dođe da gleda unapred izgubljen meč.. Ok, volimo mi Zvezdu sve to stoji ali teško ko da ima mnogo ljudi koji će posle napornog dana plaćati da izgube još više živce. Zašto tupim o tome. Zato što navijači bojkotuju ABA ligu rezultate u E.L nećemo imati. Ukoliko se desi da ne osvojimo ABA sa kojim parama ćemo izgurati sl godinu? Pa svaku narednu... Nadam se da uprava ima neko rešenje inače... crno nam se piše...

borivoje

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednu stvar zvezda ni zvezda ako alimpijevic izbacuje bjelicu lesora i rocestija i ubacuje apica radicevica i jovanovica gde to ima covece oce sa fmp-om da igra protiv unikahe ljudiiii aman

Норис

pre 6 godina

Ех, Звездо моја добра... Не може тако да се игра. Још једна утакмица у којој се лоше почне, противник направи превелику предност, па се онда ти враћај, мајчин сине.

Био је моменат на 48:54 да се приђе још мало, али је онда Добрић промашио тројку, па онда још једну, па изгубио лопту...a Недовић покажњавао. Иста прича са још неким играчима који су се трудили, али нису имали нарочит учинак.
Нова утакмица Бјелице са лошим учинком. Кад не игра Антић да му још мало рашири у нападу - и он је знатно мање убојит и све његове мане лакше долазе до изражаја.
Лесор у првом полувремену ниједан скок, а онда у другом 7.
Звезда у првом полувремену само 9 скокова и 0 украдених лопти, а шут са пенала је био 0/5!

Мрљаво, мрљаво. Страшно чак.

Пораз је на крају пристојан и подношљив (65:79), али ваља ставити прст на чело.

Занимљиво је да нико није играо преко 26 минута. Тренер Алимпијевић је у једном моменту вероватно увидео да овде неће бити преокрета па није хтео да потроши најважније играче. Шансу су добили Апић и Давидовац, али мислим да је нису искористили.
Радује то што Радичевић напредује. Пужевим кораком, али напредује.
Николи Јовановићу је изгледа лакше да постигне тројку него да погоди слободно бацање. Добар је, међутим, у скоку. 8 скокова (4+4) за 12 минута је одлично.

На крају, ко каже да Звезда не разиграва српске играче? Недовић је дао 17 поена, Милосављевић 12, а Мусли 7. Разиграни су. :))

C i n i k

pre 6 godina

CZ je ocajna.Ni prici timu od prosle godine. Nzn dal je do trenera ali neki igraci 100% nisu ni za seosku ligu a kamoli EL.
Dobric,Dangubic,Filipovic,Davidovac, pa to je smesno.
CZ bi morala da proda te igrace i da dovede bar 2 pojacanja ako misli nesto da napravi u Aba i El.
Ovo kako igraju je uzas.

ja

pre 6 godina

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.

veliki strumf

pre 6 godina

Drugu utakmicu za redom gubimo u prvih 5 minuta. To je nedupustivo na ovom nivou - dogodilo se jednom, ok, NE SME drugi put, narocito ne uzastopno. Juris razliku celu utakmicu i naravno nema nista od toga.

dr feelgood

pre 6 godina

za utehu, nije nedovic razbio svoje nego fmp...ima neke nerasciscene racune sa gazdom legendom zeleznika...inace, unikaha ocajna, sreca njihova sto su ovi limenkari najgora ekipa koja je ikad igrala el...

Nadrealista

pre 6 godina

Ekipa za Aba ligu, El je prevelik zalogaj uzimajuci u obzir da Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Dangubic, Davidovac, Apic jos uvek nisu nivo za najjacu ligu...

Miloš

pre 6 godina

Realno nisu imali šta da traže bez četiri igrača u odnosu na utakmicu sa Partizanom, možda se odsustvo Antića nebi ni osetilo da su Mrdak, Javor i Vojinović bili u timu.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
(Petar, 10. novembar 2017 22:36)


Kao prvo, ništa od tih prodaja igrača nismo dobili U GOTOVINI, to su sve RATE
Drugo, imaš li ti amneziju od Radonjine sezone u Evroligi prve i -40 pa -50, čak i u sezoni kad smo igrali top 8 ???
Šta je onda to bilo?
Ja lepo kažem, vi ste bolesno nerealni sa očekivanjima :)

Beobrad

pre 6 godina

Radicevic, Jankovic, Lazarevic, Apic, Davidovac su igraci za FMP, a ne za Zvezdu!
Ovo je jadno bilo, svi ce da nas pobedjuju ove sezone!
A, ovaj Alimpije, kad treba da stizemo, on drzi na terenu "vrlo cudnu petorku"!

dusan

pre 6 godina

lose lose lose...bjelica sitira trojke 100x i trner ga i dalje drzo u igri .nedisciplina u ekipi, ne igranje odbrane i neodgovornost .mladim igracima treba pruziti sansu ali mladim trenerima u ovakvoj ekipi , to je luksuz.
nesto se mora menjati .ovo je daleko od nasih ocekivanja gospodine covicu!!!

Delija

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi

PeruN

pre 6 godina

Od Jankovića će da bude čudo,dečko je košarkaški genije,mali Radičević strašan igrač,kakvo samopouzdanje,kakav šut,Jovanović zvjerina,predator.Čovke će samo na ova tri momka napraviti nevjerovatan posao i lovu.Čovke radi čudo sa skautingom mladih igrača.Čekamo i brata,deliju Kešelja da se vrati u šampionsku formu.Ovaj tim može mnogo.

CoSa

pre 6 godina

Prvo moram da istaknem da sam navijač Zvezde sa sezonskom kartom koji putuje 240km za svaku utakmicu Zvezde u Euroligi.Ovo kažem da me napaljeni klinci koji ovde dolaze da se prepucavaju sa napaljenim grobarima ne bi nazivali botom.Drugo i objektivno-Radicevic,Jovanović,Janković, Lazarević, Davidović,Apic a nažalost i Dobric nisu igrači za Euroligu.I u Aba bi bili u donjem delu tabele.Keselja ne komentarisem jer ne igra a kako je igrao i zalagao se sa Barselonom i ne zaslužuje da igra.Ako se ne dovede ozbiljan plej da odmori Rocestija i centar da zatvori reket biće ovo mučna sezona.I treće nije mi jasno zašto se nije pokušalo sa Simanicem i Radanovim ako već hoćemo da pravimo mlade igrače?
P.S.takodje mislim a nadam se da grešim da je eksperiment sa mladim i neiskusnim trenerom ipak bio isuviše smeo i neozbiljan

T'Challa

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.

coldplayer

pre 6 godina

Ne moze ovako vise.Nismo doveli klasicnu peticu,igraju nam neki Radicevic koji veze nema,Jankovic koji sedi na klupi, Jovanovic koji je zelen za ovaj nivo,da ne pominjem Apica i Davidovca.Dangubic treba da se isprati lepo u Megu pa nek tamo pokazuje svoj antitalenat.Nemamo novca mozda ali je lose selektirana ekipa.Dosta promasaja ove godine.Uz klub smo naravno,ali skauting mladih igraca MORA BITI mnogo bolji.Narocito sto od njih zivimo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...
(prc, 10. novembar 2017 21:42)

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih

Grobar40godina

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

Ne brukaj se druže, nije ovo Taukeramika, ovo je Timsistem.

čovek iz senke

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije
(Filip, 10. novembar 2017 20:59

Da, trenutno ste bolji, cinjenice ali niste nepobedivi, mi imamo tim za playoff ABA lige, za nesto vise nemamo, vama ce Buducnost biti glavni rival. A sto se tice EL, mi smo tu zavrsili posao, cetiri puta F4 i osvojili smo istu...tako da nema svrhe pricati o tome sa vama.

Kuki

pre 6 godina

Tesko, ako ovi ovako nastave da sutiraju trojke, a Zvezda bez ideje da igra u napadu i uz to katastrofalno da sutira slobodna bacanja. I pri tom i kad ovi promase ne hvataju lopte ispod svog kosa.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Морамо се појачати да би нешто урадили ове сезоне јер ово не изгледа добро . АЈДЕ ЗВЕЗДО ✊🏀😲!

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neka dobijamo u ABA, vidi se da ove sezone nemamo kvalitet u EL i zato se i ne nerviram kad ovde igramo. Samo neka uzmu domace trofeje i dobro je. Mada trebaju nam 2 igraca realno da se osiguramo. Neko umjesto Radicevica i na poziciji krila.

Rale

pre 6 godina

Navijacima KK History chanel u danima tuge malo radosti donosi poraz Zvezde. Sta da kazu navijaci Barse sa onolikim budzetom kada kod kuce izgube od najslabije ekipe Efes ili Armani koji gubi sve redom.

Zvezdas

pre 6 godina

Ljudi kako vam nije jasno da budzet ne regulise samo igrace vec i carter letove.Zvezda do svih van evropskih centara menja dva prevoznika.Cekanje na aerodromima pa i spavanje na klupama. O tome je i Zeljko pricao.Imas budzet uzmes carter letis i odmah se posle utakmice vracas kuci. U Litvaniju preko Varsave,, u Malagu, Valenciju, Bilbao dva prevoznika

Aki

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i mogu da dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)

Možda, pa uvali smo vam laganih 100. Zato vi briljirate u Evrokupu, sve ste zasenili sa poslednjeg mesta.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..
(prc, 10. novembar 2017 21:40)

I narednih 20 godina što top 13,što top8...top za topom,a malog komšiju brijaju razne amaterske ekipe u takmičenjima kojima je dato toliko podrugljivih imena da više i ne znam kako se zovu..Cipiripi ,šampinjoni,kup Miće harmonikaša itd itd.

Falcone

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.

Zima

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da ovaj tim Zvezde nije los ali postoji jedan veliki problem u evroligi,a to je da sve ekipe pocnu utakmicu kao da im zavisi o zivotu i smrti,dok mi kao da se upalimo tek za drugo poluvreme.

prc

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...

nikosgalis

pre 6 godina

pa dokle više ROSTER, pa ROSTER...Kovačić...pa trener u najavi meca...pa "STRUČNI konsultant"...svi pričaju ROSTER, užas... eto kako se kvari naš srpski jezik...tipičan primer kako žargon postaje reč u svakodnevnoj upotrebi...toliko o košarci.

Dirigent

pre 6 godina

Predlazem da odustanete, brukate Srbiju. Uvek sam bio zato da ako necem nisi dorastao ne ucestvuj.
(miki, 10. novembar 2017 21:03)

Slazem se, jer realno cipiripi kup je manje vise poluamaterski, a Partizan samo jednu pobjedu...

B.o.t.

pre 6 godina

"Ekipa u kojoj nastupaju trojica srpskih igrača Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević i Nemanja Nedović"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maki, 10. novembar 2017 20:44

Sa Muslijem ih je četvorica. :)

R

pre 6 godina

Kada Zvezda odbrani napad protivnika to je praznik, a kad pogode u napadu i sam Kovacic se iznenadi. Ne postoji druga rec osim ocaja, nije cudo sto u Arenu dodje jedva 5000 onih najodanijih. Prosecna ekipa Unikahe se igra sa ovim timom Zvezde, sa 3-4 konkretna igraca.

Miroslav Krnjic

pre 6 godina

Au koja smo SPRDNJA od ekipe !!!

NIJEDNOG KRŠTENOG NAPADA !!!

Šatro odbrana, a ono ustvari JURNJAVA u kojoj kod krštenih ekipa vrlo često neko Ispadne, pa protivnik dođe do lakih poena.

Danga AirBall sa Trojke, Laza takođe!! Bjelica dobio 1,5 loptu!!!
Zašto se Lesor ne SPUŠTA pod koš ??

Ročesti uopšte NE PROIGRAVA !
Feldine ni sam ne zna šta igra !!
Lesor NE Iskusan totalno !! Treba mu objasniti da ne mora uvek da se cima i skače, dovoljno je samo da ZAGRADI koš!

Wilijams-Goss IZMISLIO pojam Play-a i za Ročestija, a pogotov za Radičevića.
Ah, da to je NAŠ poznati SKUTING, Ubodemo svako Deseto POjačanje !!

A trenera ne vredi Komentarisati !!

PS Derbi smo dobili na TROJKE koje su nas Išle kao Nikada ;-) ... zato sada VOla ne mož d'unodemo ;-)

PS2 Pre nego izlupate minuse Cedevita i Buducnost će nas OPRATI u ABA samo tako ... Finale videti nećemo :-( jer oni imaju Krštene trenere (ma koliko se neko pozivao kao je Alimpije dobio Džikića) ... A ako Zagorac potpiše za Partizan

PS3 Napad nam je najgrđi Run And Gun :-(

MNGP

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Samo ti posmatraj, posmatracu, potrajace posmatranje.

apikomsinice47

pre 6 godina

zvezdo,fala sto si pokusala ove sezone euroligu! Igraj po srpskim jadnim dvoranama sa sirotinjom ubogom,jer to je tvoja realnost.

Borky

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.
(Falcone, 10. novembar 2017 21:18)

Znaci trebalo vam 10 god. u ovom formatu za f4.Zvezdi je ovo 5 godina znaci ima jos 5 god. fore. Ovaj tvoj komentar ce znaciti nesto za 5 god.

oberin matel

pre 6 godina

Janković, Kešelj, Apić, Lazarević, Davidovac neupotrebljivi. Radičević već dugo vremena loš. Jovanović zelen ostali igraju samo ako krene šut. A ako nema šuta onda katastrofa kao večeras. Najodgovorniji za ovaj haos od igre je Alimpijević. Nezreo, nedovoljno stučan, izgubljen..Ovakva košarka možda može da se igra u FMP-u ili Spartaku ali u jednom evroligašu NE. Nije sva krivica u njemu nego u onome ko je dovodio Kešelje i Radičeviće. I malo se igrao trenera. Ukratko, Alempijeviću vraćaj se u Spartak. Nisi ni za ABA ligu a kamoli EL. Pojma nemaš. Ogledaj neke Radonjine utakmice da vidiš kako se igra odbrana, tranzicija, kako se gradi reket, koriste visoki igrači... Odlazi više.

aleksandar

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење. 
(хијена, 10. novembar 2017 21:27) nemamo,mi smo pobednici kupa sampiona,mi smo dali najvece ervopske igrace,mi smo doneli najvise zlatnih medalja,vi nikada niste bili ni sampioni Srbije.samo jedan tim.

ko razume shvatice

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

ti pametni decace,taukeramika kao sto ti kazes je odigrala svoj mec protiv himkija u 18 casova..nemoj da pametujes jer bez razloga ispadas glup,i bolje podrzi svoj klub u cipiripi kupu jer je mucenje ove sezone kao i svake ostale od kad na vlasti nisu simpatizeri partizana

mile

pre 6 godina

Da li neko zna sta se desava u Zvezdi?
Da li dobijaju platu, postoji li neki problem?
Ovo kako igraju pocevsi sa Lazicem bolje bi ekipa iz kraja odigrala...

anica

pre 6 godina

marianeeeok, 10. novembar 2017
20:53)
Drzi se ti tvog tima...pusti Zvezdu...i da nijedan vise mec ne dobijemo odrzali smo vam cas kosarke. Inace, bivsa Taukeramika je sadasnja Baskonija.

Delija

pre 6 godina

Covek iz senke

Bravo.Pre nego sto pocnes da pises malio prelistas.Kvalitet klubova? Broj utakmica. Lotomatika, Zelena gora, Olumpija. Paok, I celo takmicenje 16 utakmica bez plej ofa.Igraci koji danas igraju igrali NBA.I nikada niste otisli dalje sa vise pobeda od poraza.cak jednom pridjoste grupu sa dve pobede. Sve zapisano

Lale gator

pre 6 godina

Sramna igra Zvezde. Bez Rocestija i nismo kosarkaski tim. Neka ostanu Lazic, Rocesti, Bjelica i Lesor, eventualno Dangubic. Feldina saljite prvim avionom kuci, a ostali nisu vredni da imaju ime na Zvezdinom dresu. Uopste mi nije jasno zasto Covic ne dovede sina da menja Rocestija.

est

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 21:22)
pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Moze, ali pod uslovom da zvezda prodje u Top 16 NUTELA (Evro)lige. Bamberg, Khimki, Zalgiris i skoro izvesno Unikaha. Imate 5 sponzora a brukate se po Evropi, sram vas bilo. Dajte Partizanu BAR 2 sponzora od tih 5 i cepali bi te klubove samo tako. Naravno i vas u vecitim derbijima. Ali samo jedan klub moze da bude drzavni projekat, a to je vecerasnji protivnik Unikahe koji ce biti vracen na fabricka podesavanja.

ironmaiden

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22

Tuga je dosla, zar ne vidis?

Лепи Цане

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

Говори да не знају колико су срећни што не играју у Евролиги, јер би примали лагано 120-130 по мечу. Овако у Ципирипију примају само 96 у просеку.

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad vidim Radicevica, Jovanovica i slicne "igrace" odma' menjam kanal da ne dodjem u situaciju da se iznerviram. To se saplice,tu ispadaju lopte, to se sudara, to ne moze slobodno bacanje da pogodi. Alimpijevic nije zreo za trenera!!! Pola igraca je starije od njega.
Feldina nigde nema, kao da igra u grcu.
Pricevda je tim nov ne piju vodu; 90% ekipa je promenilo tim tako da...

Ivan

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
 (forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kada dobijete stotku u derbiju ne ostaje vam nista drugo nego da se prisecate nekih praistorijskih momenata. Mi se sa vama sprdama u ovim momentima, prezent prijatelju, prezent.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje. 
(Rec, 10. novembar 2017 21:03) 

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.
(T'Challa, 10. novembar 2017 21:15)

Hahaha,ne misli na onih 30 godina u kojima ste maštali o tituli i narednih 20 u kojima ćete opet maštati o tituli....nego jel boli kuvanje na 100 stepeni?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Napred zvezdo ponosu srbije
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 10. novembar 2017 20:46)

Ponos Srbije a na dresu pise Idea hahaha. Dobar si stari.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Znači pokrali smo vas u derbiju.
Dajte ovom čoveku plus

Zika patika

pre 6 godina

Bez ikakve zelje i volje,kao da igraju prijateljsku utakmicu protiv Sloge a ne evroligasku utakmicu.A to je i stvar autoriteta kog trener izgleda nema jer ih ne probudi ni na tajmautu.

nenad

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.

zoran

pre 6 godina

Kako je Lazic kosarkas...???? Moze li neko to da objasni..???
Pa pojma nema...ali bukvalno pojma nema. Idi dizi tegove, kopaj kanale..radi nesto, alo ovo batali.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ako poslije ovakve igre noćas ne bude snosio odgovornost trener Alimpijević nemoj da se čude praznim dvoranama ubuduće. Promaja će da bude i u Pioniru

prc

pre 6 godina

pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo
(est, 10. novembar 2017 21:33)

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..

C.Z

pre 6 godina

Lazica baciti na neki borilacki sport...veze taj sa basketom nema. Kako je Nedovic poslao po burek, dva puta u istom napadu, verujem da ce i jogurt doneti. Bjelica protiv groblja kao igra , jer nasuprot njemu onaj klinac Pecarski , 17 godina starosti i cirka 40 kila sa sve opremom. Ovde se vidi gde je i koliko vredi - ocigledno ne mnogo. Ostali su kvalitet za ABA ligu, a i tu nam je mrka kapa, pa jos bez trenera plasim se da ce ovo biti jalova godina.

BVB

pre 6 godina

84-100. Do sledeceg derbija ne bi trebali da uopste vrsimo konverzaciju sa vama. U DRUGOM po rangu evro takmicenju imate 1-4, razmislite malo o tome. Vezbajte, "ovim tempom osvojicete i vi neku titulu za jedno 5, 6 godina..ali ozbiljno" ( Casovnicar ljubavi DV)

...

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

pa i vi cete toliko hahahaaaa...ko nam kaze, cuj..

Aki

pre 6 godina

Da l se može ovim partizanovcima objasniti da ekipa Unikahe nije ni Kaha, ni Taukeramika! To su bivša imena ekipe koja se sada zove Baskonija

Neko iz gomile

pre 6 godina

Ovaj momak Radicevic je potpuno zalutao, sto je najgore on apsolutno ne pokazuje ni nekakav talenat ili potencijal ba da ga vredelo cekati.

Виоп

pre 6 godina

Ево их навалили, каже један "Таукерамика" хахаха довољан доказ колико дуго нису играли ово такмичење, заборавили ко је ко. Није ни чудо што толико мрзе Човића. Напред Звездо! Сви на утакмицу са армејцима.

Zola

pre 6 godina

Neverovatno mi je kolika mrznja vlada medju navijacima,stvarno mi nije jasno da vam toliku radost u zivotu donose neuspesi protivnicke ekipe,blago vama ako vam je najveci problem da li ce zveda izgubiti od unikahe ili partizan od lokomotive.

Terenac

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
(forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kao kada? Ono kad mu je Kalinic poslao polaganje na polovinu terena a Zvezda sa 3:1 zakucala partizan u donji dom kosarke?

Лепи Цане

pre 6 godina

Партизанке и даље једва чекају да комшији цркне крава. Кад немају својих успеха да се бар радују туђем поразу.

Ginko

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)
Oooo dobro veče gospodine...koliko vidim vi ste izašli sa intenzivne nege, polako se oporavljate od stravicne povrede zvana STOTKA, ali gde su vam saborci? Oni su jos uvek na aparatima? I još nešto...vas nikako ne možemo da dobijemo MOŽDA, već UVEK I BEZ PROBLEMA!

Јабучило

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

То је она мелодија са палмама, њихањем и гранама? Иста она за коју нас прозивате?

мангупаријацз

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!

Turista Nudista

pre 6 godina

kad se ispromasujes (bamberg) obicno sl utakmicu i sporet da bacis na kos ucice(derbi) i onda posle toga obicno opet ne mozes nista da pogodis (sada)

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marianeeeok, 10...)

Ah kakvo neznanje. Taukeramika je Baskonija, neiskusni duhoviti dječačiću u pokušaju. Vidim da još boli stotka, joj kako je Milko samo riljk'o...

Apotekar lopov

pre 6 godina

Radonju krivim. Razumemeo bih ja njega je poput svojih igraca otiso da radi u bogatijem i boljem klubu, ali covek je otiso u Kinu da drzi predavanja.

aha

pre 6 godina

Janković ili ima nekog moćnog sponzora ili je rod nekome iz uprave, ali ako nema onda je njegovo šutiranje dvojki i trojki bez rezona, neopevani bezobrazluk.

хијена

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.

gospodin

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.
(nenad, 10. novembar 2017 21:17)

Pa Lazic nije kosarkas, on je policajac!
Hapsi ljude po terenu..

LudviG

pre 6 godina

E ne znam koja ekipa da nam je proslih sezona dolazila kao protivnik uvjek sam jedva cekao utakmicu i znao da mozemo do pobjede, Dejan Radonjic je ulivao neku sigurnost, a ovo sad ni u ABA ligu nisam sigiran, a ne u Evroligu...

Luka

pre 6 godina

Jel ovo realno? Pišem na 20-4 ovo je divljastvo što se igra u napadu pa možemo da deremo samo još više divljačke ekipe poput Partizana.. Napad bezidejan odbrana gora nego u vreme Radonjica.. Da napomenem da ne postoji koncept ekipe pa je skauting strasno zakazao ove sezone.. Sve u svemu nadam se da će se stvari popraviti uz par pravih pojačanja!

RopE

pre 6 godina

Tuzno je koliko Zvezda nema nikakvu ideju u napadu i koliko je odbrana suplja i nema pomaganja. Nazalost igramo divlju kosarku i ovdje je pod hitno potreban trener s autoritetom ili smo u grdnom problemu

Filip

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije

Vazda Pobro

pre 6 godina

E Radonjicu, Radonjicu... plakace za tobom oni sto su te prozivali... Moglo je da nam krene lose u napadu ali zato u odbrani nije moglo da se omane, a da ne pominjem ove lagane poene, sto ih za cas primimo, 10, 15 ...

hm

pre 6 godina

grobari se nasladjuju kad zvezda gubi.prosle sezone nisu se bas cesto radovali.
iskreno nismo navikli da zvezda gubi u evroligi a narocito dve vezane.Kad se samo setim onog micenja partizana 15 godina.100 utalmica od toga 70 poraza.Tad je bilo dovoljno 2 do 3 godisnje za prolaz u top 8.

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Tesko ovoga puta. I ne treba imati prevelika ocekivanja, odusevili su pobedama protiv Barse i Makabija, pomalo razocarali protiv Bamberga. Kada se ekipa doselektira, ocekivanja ce rasti.

pop30

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Mogu li delije do matične FMP Arene, obzirom da su radovi po gradu?

marianeeeok

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.

Ljubisa_livac

pre 6 godina

Vezbajte vise ta slobodna bacanja! 5 za redom promasuju, za nepoverovati. I dalje tvrdim da je Radicevic najgori igrac u istoriji Zvezde. Ajmo peticiju da se pokloni Partizanu.

randomlik

pre 6 godina

ajde ne plačite odmah, pogodili su 3 nerealne trojke preko ruke i zato imaju toliku prednost, ali slazem se da mora bolje i siguran sam da ce biti.

miki

pre 6 godina

Sa ovakvom ekipom Zvezda ce biti poslednja I samo ce se brukati. Da se to ne bi dogodilo potrebna su bar jos tri dobra igraca: plej, krilo suter I centar.

Ivan

pre 6 godina

U kontra ritmu od pocetka. Ocigledno da je Antic mnogo bitniji za Zvezdu nego sto izgleda. Poraz od Bamberga bez Antica, i veceras vrlo izvestan poraz bez Antica.

B.o.t.

pre 6 godina

"Ekipa u kojoj nastupaju trojica srpskih igrača Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević i Nemanja Nedović"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maki, 10. novembar 2017 20:44

Sa Muslijem ih je četvorica. :)

Stefan

pre 6 godina

Uzdržavao sam se komentara od početka sezone...ali ovo je prevršilo svaku meru... Nidžo Radičević, moj sugrađanin, trenirali zajendo u Borcu, igrao za 4-5 godina starije selekcije (a svi znamo šta znači razlika 4-5 godina u mlađim kategorijama), neverovatno koliko je odskakao od svih nas. Neopisivo drago mi je bilo kada sam video da dolazi u Zvezdu... Ali brate, šta je ovo? Da li je pritisak, strah, uloga drugog pleja? Imam utisak da je ostao zaglavljen u nekoj staroj školi igre plejeva, kao da dribla u mestu i čeka da se centar otvori da mu spusti loptu (i to često pogrešno dodavanje)... O šutu da ne govorimo... Niti osvaja prostor, niti ide na prodor, nerezonska dodavanja... U odbrani mek, često ide 2+1... LOŠE, OČAJNO! Stvarno bih voleo da se trgne i pokaže šta zna, jer u Španiji zaista nije bio loš, čak i posle povrede je imao sjajnih partija.

Vazda Pobro

pre 6 godina

E Radonjicu, Radonjicu... plakace za tobom oni sto su te prozivali... Moglo je da nam krene lose u napadu ali zato u odbrani nije moglo da se omane, a da ne pominjem ove lagane poene, sto ih za cas primimo, 10, 15 ...

raspad sledi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

to "vazda" je prilično nategnuta kategorija kod vas. prilično neosnovano i nadmeno, a svi znamo da posle toga obično dolaze bolna prizemljenja

René Artois

pre 6 godina

Dođeš na - 6 i onda izvedeš iz igre najbolje igrače, a uvedeš Radičevića, Davidovca, Jankovića, Apića i Jovanovića i za čas opet - 15. Ako je Zvezda htela jeftinog trenera, bolje da je dovela nekog penzionera, a ne ovog amatera.

Dirigent

pre 6 godina

Predlazem da odustanete, brukate Srbiju. Uvek sam bio zato da ako necem nisi dorastao ne ucestvuj.
(miki, 10. novembar 2017 21:03)

Slazem se, jer realno cipiripi kup je manje vise poluamaterski, a Partizan samo jednu pobjedu...

Shearer

pre 6 godina

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 10. novembar 2017 23:06)

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.

dr feelgood

pre 6 godina

@dr feelgood Ta najgora ekipa evrolige vam je dala 100 komada pre neki dan. E sad zamisli koliko ste vi pukli... (delija iz fotelje, 10. novembar 2017 23:11)

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...

dex

pre 6 godina

Ovo je ekipa bez glave i bez repa. Na koncepta ni u sastavu niti trenerovog koncepta. Zvezda ce u sezoni kada je f4 u Beogradu imati maksimalno 5-6 pobeda. Naravno, nije realno ocekivati da se sastavi ekipa za f4, ali ekipa koja ce se boriti za top8 (samo boriti) se mogla sastaviti. Ovako, EL ce biti uglavnom ekskurzija za Zvezdu, a za osvajanje ABA, sto je preduslov da se EL opet igra ce trebati bar jos jedno pojacanje, makar na pleju, jer ova ekipa nije kadra ni da osvoji ABA ligu. Po eda nad Partizanom nije dokaz nikakvog kvaliteta, jer oni su na nivou nekih makedonskih ekipa.

milan che

pre 6 godina

sramota me ovakve igre ...ne zato što smo poraženi, već što se klub koji ima legende ovog sporta poput dr Čovića bruka protiv tamo neke Unikahe

dax

pre 6 godina

Da li moze ovaj trener zvezde da obrazlozi postavu na kraju trece i na pocetku cetvrte cetvrtine? Mislim,podrska je ok,mlad momak i to,ali ovo nema nikakve logike.

Blue Moon 613

pre 6 godina

Koliko je protiv Partizana sve ulazilo, tako danas neće ništa. Bjelicin sut jedva dolazi do koša, Dangubić lomi tablu, to je sport.

Srksa

pre 6 godina

Sad sam ja los zvezdas ako necu da idem u arenu da platim 1500 dinara kartu da gledam Davidovca, Radicevica i Alempija kako ih predvodi...Neka ih rodbina gleda, ja necu sigurno...

Сви на стадион!

pre 6 godina

Овај из Уникахе је био ближи да да тројку хорогом него Дангуба нормалну

nikolabg

pre 6 godina

Možete da pričate šta hoćete, ali prva petorka i Antić kad je tu i ovi ostali su nebo i zemlja.Ne može ni taj Ročesti da se odmori ko čovek sve što je gradio ili pokušavao da napravi, Radičević mu za dva minuta unakazi.Priča gde smo bili 2011 i da je cilj samo biti u Evroligi pa šta bude ne pije vodu nikome normalnom više. I kad su prošlogodišnji timovi imali ove faze loših rezultata barem se pokazivao neki prostor u kojem može da ide na bolje. Ovde se ne vidi ništa sem prosečna ABA ekipa, pričam za rezerve.Kad se došlo do ovog stadijuma da se godinama igra Evropa ona je i glavno merilo, manite me regionalne, tu smo u 4 obrni okreni jer je to drastično manji kvalitet. Trenera mogu da istrpim jer se vidi da dečko nešto zna ali ovako loš odabir igrača i i pokušaj pravljenja s njima ozbiljnih rezultata...Bez ljudskog pleja i centra plus ovi što ništa ne napreduju a tu su godinama i ne idu nigde pa da se lepo to uklapa i nadopunjuje. Ovako to će možda delovati bolje, ali ne može se pobeći od realnosti da ako ne podivlja prva petorka i raspuca se skroz smo neozbiljna ekipa.

Petar

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ako poslije ovakve igre noćas ne bude snosio odgovornost trener Alimpijević nemoj da se čude praznim dvoranama ubuduće. Promaja će da bude i u Pioniru

Srbija

pre 6 godina

Kod rezultata 54:48 iz izgre je izvucen rocesti a vracen kod 70:53....kakva ideja je bila trenera to valjda samo on zna, na -6 je igrala petorka radicevic, dobric, dangubic, jovanovic i apic...u KLS ne bi preokrenuli rezultat sa takvom petorkom... #kkcz

Макарије

pre 6 godina

Što pre smeniti Alimpijevica, oterati Janković, Keselja i ostale prevare. Bojkot protiv CSKA. Ako već nije bilo novca bolje da je igrao Radanov nego ove prevare od igrača

ilpadrino31

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)
Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Realno Radicevic,Jankovic, Jovanovic, Apic,Dobric, Davidovac, Dangubic nisu kvalitet ni za dno evrokupa a kamoli za evroligu. Zato je svaka pobjeda nevidjeni uspjeh kad imas jedno 5 pismenih igraca. Rocesti je klasa za sebe, ovakvog igraca ne pamtim da je igrao u Srbiji.

veliki strumf

pre 6 godina

Drugu utakmicu za redom gubimo u prvih 5 minuta. To je nedupustivo na ovom nivou - dogodilo se jednom, ok, NE SME drugi put, narocito ne uzastopno. Juris razliku celu utakmicu i naravno nema nista od toga.

CoSa

pre 6 godina

Prvo moram da istaknem da sam navijač Zvezde sa sezonskom kartom koji putuje 240km za svaku utakmicu Zvezde u Euroligi.Ovo kažem da me napaljeni klinci koji ovde dolaze da se prepucavaju sa napaljenim grobarima ne bi nazivali botom.Drugo i objektivno-Radicevic,Jovanović,Janković, Lazarević, Davidović,Apic a nažalost i Dobric nisu igrači za Euroligu.I u Aba bi bili u donjem delu tabele.Keselja ne komentarisem jer ne igra a kako je igrao i zalagao se sa Barselonom i ne zaslužuje da igra.Ako se ne dovede ozbiljan plej da odmori Rocestija i centar da zatvori reket biće ovo mučna sezona.I treće nije mi jasno zašto se nije pokušalo sa Simanicem i Radanovim ako već hoćemo da pravimo mlade igrače?
P.S.takodje mislim a nadam se da grešim da je eksperiment sa mladim i neiskusnim trenerom ipak bio isuviše smeo i neozbiljan

Žika

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu

Peki

pre 6 godina

Grobar sam, mislim da mogu biti objektivan.
ovaj alimpijevic nije trener za zvezdu.
on cuva igrace sad protiv unikahe koja nije nista posebno i umesto da ubaci jacu postavu sad u zadnjoj cetvrtini i na kraju trece, on cuva igrace za naredne 2 tekme u EL. Umesto da ovde juri pobedu i Atini, a u Beogradu protiv CSKA da odmori igrace.

Shoby

pre 6 godina

Hrabro i samo hrabro ovaj tim je pravljen za f4 mudrom politikom nasih najboljih.Pretsednika Gospodina Vucica i Gospodina Covica,Rusija Turska Crvena Zvezda do f4!

RopE

pre 6 godina

Tuzno je koliko Zvezda nema nikakvu ideju u napadu i koliko je odbrana suplja i nema pomaganja. Nazalost igramo divlju kosarku i ovdje je pod hitno potreban trener s autoritetom ili smo u grdnom problemu

anica

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)

Bjelica i Antic su domaci igraci, da li znate da ima timova bez jednog domaceg igraca...npr. Efes, tu je negde i Barsa. Volela bih uz ovo vase obrazlozenje(analizu) da prilozite koliko su vasi igraci dali koseva bez Gosa i onog drugog stranca?

flok

pre 6 godina

Nažalost posle ovog poraza sledi još
nekoliko sigurnih.
Sigurno prazna arena ponovo....
Ovo je večeras ličilo na igru prosečnog ABA ligaškog kluba.

andrejka

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 10. novembar 2017 22:30)

I da je dao samo 2 poena, taj klub je bio prvak Evrope, a tvoj i da da 200 to nikada nece biti. Nagradno pitanje, jesam li u pravu?

делија нс

pre 6 godina

Све стручњак до стручњака. Само ми није јасно зашто Ви не водите Звезду, Партизан, репрезентацију, Реал, Барсу, Фенер умјесто што "пискарате" свашта!!! ЗВЕЗДА

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marianeeeok, 10...)

Ah kakvo neznanje. Taukeramika je Baskonija, neiskusni duhoviti dječačiću u pokušaju. Vidim da još boli stotka, joj kako je Milko samo riljk'o...

Goblin

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 10. novembar 2017 21:18)

A fora je da smo mi ovakvi bili i u ponedeljak. O tome treba da razmisljate.

zoran

pre 6 godina

Kako je Lazic kosarkas...???? Moze li neko to da objasni..???
Pa pojma nema...ali bukvalno pojma nema. Idi dizi tegove, kopaj kanale..radi nesto, alo ovo batali.

René Artois

pre 6 godina

Nema više potrebe forsirati EL ove sezone. 30+ godina igrači Bjelica, Ročesti i Antić treba da igraju samo prioritetnu, aba ligu. Nažalost, od spajanja, osim Lazića, od FMP-a (a ni iz omladinske škole Zvezde) nismo dobili nijednog dobrog igrača (Gudurića smo makar dobro prodali). Razumem da ove sezone nemamo budžet kao prethodnih sezona, ali smo odradili baš lošu kupovinu igrača sa SRB pasošem jer Radičević, Janković i Jovanović nisu igrači ni za srpsku ligu. Šta tek reći za trenera...

pivljanin

pre 6 godina

Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dziber*, 10. novembar 2017 23:08)

Ne zasmejavaj masu brt. Kalinić je došao u Radnički iz Vojvodine kao reprezentativac i nije se naigrao. Jović je bio treći plej iza Ćapina i Marinovića. Posebna priča je Bobi koji kod Mute nije uspeo da se izbori za mesto u timu (na treningu Muta ga učio da gađa trojke) pa je otišao u Megu a potom u Zvezdu. Muta je komedija od trenera. Nešto kao ovaj Alempijević.

nikosgalis

pre 6 godina

pa dokle više ROSTER, pa ROSTER...Kovačić...pa trener u najavi meca...pa "STRUČNI konsultant"...svi pričaju ROSTER, užas... eto kako se kvari naš srpski jezik...tipičan primer kako žargon postaje reč u svakodnevnoj upotrebi...toliko o košarci.

Džoni

pre 6 godina

Ono kada u drugom minutu shvatiš da smo izgubili utakmicu. Sramno odigrano i sigurno najlošija utakmica Zvezde u zadnjih 3-4 godine. Divlje i bez ikakve ideje a smušeno i mlako u odbrani sem na momente. Utakmicu presudila kontra 3 na 1 na 6 za njih. Kad to nismo rešili onda šta reći? Nije Radonja bio glup što nije klince forsirao i što je igrao sa proverenim snagama, ovi klinci ne mogu da igraju ovaj nivo košarke i to se vidi da kada nema Antića nema ni reda ni discipline. Previše nam znači a to je znak da nemamo adekvatnih igrača da ga odmene! Ako Čović hoće da ova sezona bude uspešna pod hitno kršteni plej i dobar iskusan centar inače će i ABA da nam bude prevelik zalogaj!

Soren

pre 6 godina

Mnogo volim da gledam kosarku, pogotovu kada igra Zvezda i Repka. Ali ovo danas sto sam odgledao je sramotno! Verujem da su umorni i iscrpljeni od puta presedanja, spavanja po aerodromima i ostalo. Alj ovakav odnos prema igri, ovoliko gresaka, dopustenih ofanzivnih skokova je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu. Imam utisak sa je Unikaha igrala sa 20% u nekim trenucima 30%. Niudila se Unikaha pocetkom drugpg poluvremena, ali nasi igraci to nisu iskoristili. Neshvatljivo guranje Apica i Jovanovica, nista korisno osim izgubljenih lopti nisu donelo. Kao da su prvi put izasli na teren da opikaju baslet u skolskom. Kamera je zabelezila lice Rocestija koje deliju preiscrpljeno. Drzavni projekat bez carter leta, ne bih rekao!!!

UltraCZ

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!

Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...

santa justa

pre 6 godina

Bjelica, Rocesti i Feldin 22p. Prema tome sve je jasno. Jedina dobra stvar je sto je igralo 11 igraca i minutaza je dobro rasporedjena. Sledece sedmice je dupli program pa treba misliti i na to. Setim se da je prosle sezone Jovic igrao po 25-30 min i u Aba ligi a sve ne bi li se obarali neki besmisleni rekordi. Zato ga i nismo imali zdravog na kraju sezone kad se odlucivalo bar za EL.

Ivan

pre 6 godina

U kontra ritmu od pocetka. Ocigledno da je Antic mnogo bitniji za Zvezdu nego sto izgleda. Poraz od Bamberga bez Antica, i veceras vrlo izvestan poraz bez Antica.

Terenac

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

To bese obicno izivljavanje evroligaskog tima nad Uvalinovim juniorima koje je predvodio tada 20-godisnji Nedovic sa tri stranca iz portorikanske lige. Ta 2011. je davnija proslost. Mnogo bliza je ona kad se docekao tandem "Pavlovic i plej" a dobijena karta za evrokup u jednom pravcu, potpisali je Kalinic i Dzenkins.

crnilo

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kris, 10. novembar 2017 22:39)

sta bre vi da napadnete,jesi normalan,mozete F4 zacelja samo

KRIGER

pre 6 godina

Mnogo je nedostajao Javor, ponajbolji igrac gostujuce ekipe iz Zagreba.
@(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 23:00)


Još te boli derbi???
Zato ste inače i primili samo 100 komada, jer vam se prijatelj Javor pokvario u derbiju, a nije imao ni ko da ga gepekuje, no bilo kako bilo, gde god da ste igrali po Srbiji i Beogradu bilo kad i bilo gde, bili ste i bićete samo gosti, eto za to si barem upravu buuuahahahahahahahahahahaha...

anica

pre 6 godina

Ovaj dole sto pise ako smo u EL treba da smo istoj dorasli. Izvini, a sta nam to fali??? Shodno mogucnostima, budzetu, koje igrace imamo tako trener moze i raditi izmenu i ocekivati rezultat. Nisam od onih koji kazu da cemo izgubiti naredna 4 meca, nikad se ne zna, ali ne kazem ni da idemo na F4. POlAKO! Smatram da nam je Antic bitna karika zbog zrelosti i stabilnosti, Lesor i Feldin solidni igraci ali ne mogu sami, kada Bjelica daje 30 poena super je, ali kada da 2 treba neko da ima da ga odmeni, ili Rocestija. Ne bih da budem pogresno shvacena, obozavam Zvezdu ali: Radicevic, Apic, Jankovic, Jovanovic, Davidovac...izvolite, ako nemate gde onda u komsiluk. Nerealno mi je da delije pljulju po treneru(i ja nisam za to bila, ali ko me sta pita, zna se ko dovodi trenere) kad covek radi sa kadrom koji mu je dostupan. Meni se moja Zvezda svidja. Zasto??? Zato sto imamo prelepe dresove i igramo u najvecem takmicenju u Evropi, zato sto smo pobedili Barselonu Makabi prosle godine da ne nabrajam i bice jos pobeda, zato sto kad nam krene mozemo dobiti koga hocemo, zato sto smo ovima sto pricaju o Zvezdi pogrdno a sami sebe ne vide narokali stotku, zato sto sijamo svake nedelje u vise meceva i samo neka igraju sto vise.
Ocekujem od ABA lige najvise, u EL uzivam.
Pozdrav za sve delije i ne nasedajte na provokacije.

Srbija

pre 6 godina

Uz dužno poštovanje Milku, petorka Radičević, Dobrić, Davidovac, Apić, Bjelica je najgora petorka Zvezde u poslednjih pet godina. Marko Kešelj je ol-star naspram četvorice prvonavedenih.

#kkcz

ogicg

pre 6 godina

Valjda vam je svima jasno da to nije to ove godine.Od El nema nista.U Aba izgubila i od Cedevite i jos od Buducnosti kuci.Puno je bolji bio tim prosle god i trener.

Terenac

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
(forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kao kada? Ono kad mu je Kalinic poslao polaganje na polovinu terena a Zvezda sa 3:1 zakucala partizan u donji dom kosarke?

zikica

pre 6 godina

Znas ono kad ispred kuce igras basket pa nemas snage da isteras do 21 pa na 19 sutiras trojke kao lud,a u zivotu nisi ubacio...e tako mi deluje ova CZV

dusan

pre 6 godina

lose lose lose...bjelica sitira trojke 100x i trner ga i dalje drzo u igri .nedisciplina u ekipi, ne igranje odbrane i neodgovornost .mladim igracima treba pruziti sansu ali mladim trenerima u ovakvoj ekipi , to je luksuz.
nesto se mora menjati .ovo je daleko od nasih ocekivanja gospodine covicu!!!

Норис

pre 6 godina

Ех, Звездо моја добра... Не може тако да се игра. Још једна утакмица у којој се лоше почне, противник направи превелику предност, па се онда ти враћај, мајчин сине.

Био је моменат на 48:54 да се приђе још мало, али је онда Добрић промашио тројку, па онда још једну, па изгубио лопту...a Недовић покажњавао. Иста прича са још неким играчима који су се трудили, али нису имали нарочит учинак.
Нова утакмица Бјелице са лошим учинком. Кад не игра Антић да му још мало рашири у нападу - и он је знатно мање убојит и све његове мане лакше долазе до изражаја.
Лесор у првом полувремену ниједан скок, а онда у другом 7.
Звезда у првом полувремену само 9 скокова и 0 украдених лопти, а шут са пенала је био 0/5!

Мрљаво, мрљаво. Страшно чак.

Пораз је на крају пристојан и подношљив (65:79), али ваља ставити прст на чело.

Занимљиво је да нико није играо преко 26 минута. Тренер Алимпијевић је у једном моменту вероватно увидео да овде неће бити преокрета па није хтео да потроши најважније играче. Шансу су добили Апић и Давидовац, али мислим да је нису искористили.
Радује то што Радичевић напредује. Пужевим кораком, али напредује.
Николи Јовановићу је изгледа лакше да постигне тројку него да погоди слободно бацање. Добар је, међутим, у скоку. 8 скокова (4+4) за 12 минута је одлично.

На крају, ко каже да Звезда не разиграва српске играче? Недовић је дао 17 поена, Милосављевић 12, а Мусли 7. Разиграни су. :))

Željko

pre 6 godina

Hteo sam svašta da napišem pa sam stao.
Muka mi je da gledam kako ispadamo iz igre.
Šta igra Lazić?
Što ne forsira više Dobrića?
Dangubić nazaduje uz ove igrače!
Ako nema Pere nema ko da zagradi koš?
Bjelica se istrošio na grobare.
Apić, Davidovac,Jovanović neću da komentarišem.
Radičević niti organizuje niti poentira!
Lesor stalno ispada u bloku i ne zagrađuje koš.
Ročesti ne može da poveže nepovezive!
Feldin se još traži.
Trener, šta reći a ne zaplakati.

JOLE

pre 6 godina

Najblaze receno bruka! Pa treneru kakva je ono petorka sa Apicem, Radicevicem, Davidovcom, Dobricem, pa covece oni nebi ni Crnokosu pobedili! Umesto da je ubacio najjacu petorku kad smo prisli na - 6 da proba da okrene on uvede ove antitalente. Treneru gde ti je Feldin skoro celo drugo poluvreme na klupi zaboravljen!! A toliko puta da mozemo promasiti obruc i tablu na jednoj utakmici je za verovali ili ne! To samo ovi nasi polukosarkasi mogu i niko vise. Pa Dangubic covek sam na sutu on pogodi bocni gornji cosak table pa to je za momentalni otkaz, sramota...

vlajzi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

Pa vi slavite tu stotku kao da mi vama nismo dali 117.
Nego, mozda si u pravu. Nismo dali vama, nego Zvezdi.
Izvini, moja greska...

rock star

pre 6 godina

Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu. Cibona je simbol kosarke, evropski prvak, klub Drazena Petrovica. Zvezda je svoje titule osvajala dok se kosarka igrala na sljaci sa minimum pravila, bez ogranicenja napada, bez definisanog vodjenja lopte...itd...itd. Zvezda se ugasila, pa magicnom igrom novca opet kao ozivela kao klub Nebojse Covica. Na ovim prostorima kada se pomenu imena Bosne, Cibone , Jugoplastike i Partizana treba da se stoji mirno, jer su to evropski sampioni i najzasluzniji klubovi za procvat jugoslovenske kosarke. Svi ostali su klubovi drugog i treceg reda. E sad sto bi neko voleo da i Zvezda bude veliki klub, to je neka druga stvar. Igrajte vi tu vasu EL dok mozete, docice opet vreme pravih sampiona. I Bamberg igra EL, pa ko je Bamberg. Ko je Darusafaka? Himki? ili kako se zovu ti silni klubovi koji trenutno imaju pare, a nikakvu tradiciju.

hm

pre 6 godina

grobari se nasladjuju kad zvezda gubi.prosle sezone nisu se bas cesto radovali.
iskreno nismo navikli da zvezda gubi u evroligi a narocito dve vezane.Kad se samo setim onog micenja partizana 15 godina.100 utalmica od toga 70 poraza.Tad je bilo dovoljno 2 do 3 godisnje za prolaz u top 8.

Slak3r

pre 6 godina

Mlađani navijači Čovićeve Zvezde moraju da shvate da je njihov klub po uspesima daleko iza Partizana(jer ovo je košarka nije fudbal) , a onda da idu na spavanje jer treba da uče preko vikenda.

asdf

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник!
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18)

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.

Miki delija

pre 6 godina

Iskreno ljudi napisacu ovo da mi malo lakne, ako je to moguce. Dakle svi mi iz nedelju u nedelju, i posle pobeda i posle poraza pisemo manje vise slicne stvari koje se sve zajedno po mom misljenju svode na sledece: Ovogodisnji roster je sastavljen od 5 iskusnih(matorih) odlicnih igraca, par starosedeoca i nekoliko novajlija (Radicevic, Jankovic, Jovanovic) sto je sveukupno ocigledno lose skrpljen tim. Razlog lezi u cinjenici da "matorci" prosto ne mogu svaku da odigraju odlicno, (Pera recimo nije igrao protiv Bamberga i veceras, a Bjelica je obe ove utakmice odigrao lose), onda se oslonimo na tragikomicne novajlije Jovanovica, Jankovica i pogotovo uzasnog pleja Radicevica, a epilog je brukanje kao veceras, ne zbog poraza, nego zbog amaterske igre. Na zalost Covic tera inat svima nama, i iskreno se ne nadam nekim ozbiljnim promenama u rosteru. Napokon bih zamolio momke (protiv kojih nemam nista) Radicevica, Jovanovica, Jankovica, Dobrica(potpuno razocarenje), Apica i Davidovca(momci su goli prosek) da sami zamole upravu i napuste klub sto pre, cime bi sprecili tragikomicne situacije u reziji svih pomenutih u igri veceras. Neko rece budimo strpljivi, ma ljudi to mozda moze u ABA ligi, ali u ovom tempu i EL, jednostavno ne moze.Predvidjam tragicnu posetu protiv CSKA, jer mi iz provincije sigurno me mozemo da napunimo Arenu. Bice sigurno i lepih pobeda, ali usled svega recenog, mnogo vise ovakvih poraza, zato se spremimo da trpimo, druge nam nema !

Falcone

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Sve je meni jasno ali kako i po kom osnovu igraju onaj Radicevic i Jankovic, to ne mogu nikako da ukapiram. Pa dajte bre ljudi, otidjite na terene na Adu i naci cete 20 momaka koji igraju 100 puta bolje. Valjda cemo da ubodemo jos neku pobedu do kraja. Sad nam slede jos dva ubedljiva poraza ali sta je tu je.

Bili

pre 6 godina

Treba nam još Radičevića, Apića, Jankovića, Jovanovića, Davidovca (3) a strance otpustiti. Ovo večeras je bilo strašno za gledati.Toliko neznanja kod rezervi je STRAŠNO.Gore navedenim želim sve najbolje ali.....???

12

pre 6 godina

Veceras se videlo ogromno neiskustvo trenera, stao sut, a on nema alternative, ni jedne jedine akcije, sve se svodi na individualni kvalitet, a uz to je i odbrana katastrofa. Bjelice nema nigde. Mislim da je Covic omanuo sa trenerom ove godine. Bojim se sta ce biti i u ABA ligi. To je jedini put do EL.

Miloš

pre 6 godina

Realno nisu imali šta da traže bez četiri igrača u odnosu na utakmicu sa Partizanom, možda se odsustvo Antića nebi ni osetilo da su Mrdak, Javor i Vojinović bili u timu.

Srbija

pre 6 godina

Sa Antićem bi imali skor 4:2, ili bar 3:3! Ovako ne ide, previše igrača bez učinka, bez ikakvog uticaja na igru, sve se igra timski i napad i odbrana, ali je nedostatak kvaliteta očigledan.
#kkcz

Creative mind

pre 6 godina

Budimo realni bez stranaca sa samo domacim igracima ova bi Zvezda bila u zoni borbe za opstanak sa Zadrom.Zvezdu drze stranci od kojih je jedan bas mator Rocesti sa 33 i Antic i Bjelica koji su jos stariji od Rocestija 34 i 36.Ja u Zvezdi ne vidim nikakav poseban talenat kod domacih mladih igraca.Toliko buke o nekakvoj skoli i sistemu,a oni te momke zapostavljaju.Tu pre svega mislim na Rebica i Tejica koji su isti ako ne bolji igraci od Radicevica i Jankovica.

Buki

pre 6 godina

Ovo se desava kad ekipu i trenera selektira covek koji nema blage veze o kosarci Čović,doveo Jankovica,Jakovljevica, Lesora i Radicecvica teski promasaj umesto da je zadrzao Simanica mi dovodimo ovu dvojicu sa koledza i razigravamo francuzima igraca.Znaci trebao je zadrzati Simanica i Gudurica dati im sansu da se razvijaju zadrzati Simonovica koji je bio autoritet i tako zadzavas kontiunitet,Feldin nam nije trebao kao ni Radiceic umesto njih dvojice jednog mladok crnca na pleju sa Rocestijem i jednog centra jakog da kupi skokove i bije u odbrani i to je to tim bi bijo puno kvalitetnije neznam dali bi usli u osam ali bi igrali nasi mladi talenti Guduric,Simanic,imali bi Simonovica,Dangubica,Antica,Lazica Rocestija rezervnog pleja i jos jednog centra taj tim bi bio puno uigraniji i cvrsci i jeftiniji ali kad Čović ODLUCUJE O SVEMU.

borivoje

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednu stvar zvezda ni zvezda ako alimpijevic izbacuje bjelicu lesora i rocestija i ubacuje apica radicevica i jovanovica gde to ima covece oce sa fmp-om da igra protiv unikahe ljudiiii aman

Neko iz gomile

pre 6 godina

Ovaj momak Radicevic je potpuno zalutao, sto je najgore on apsolutno ne pokazuje ni nekakav talenat ili potencijal ba da ga vredelo cekati.

Turista Nudista

pre 6 godina

kad se ispromasujes (bamberg) obicno sl utakmicu i sporet da bacis na kos ucice(derbi) i onda posle toga obicno opet ne mozes nista da pogodis (sada)

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ljudi, to je sve normalno. Veštački i usiljeno je ovo što se dešava prethodnih par godina. Instant klubovi mogu se držati na vrhu samo velikim i konstantnim prilivom novca, inače dešava se ovo.

BigBoca

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)

Ako ne ide san na oči... brojite do 118 :)

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !

Zola

pre 6 godina

Neverovatno mi je kolika mrznja vlada medju navijacima,stvarno mi nije jasno da vam toliku radost u zivotu donose neuspesi protivnicke ekipe,blago vama ako vam je najveci problem da li ce zveda izgubiti od unikahe ili partizan od lokomotive.

vasa

pre 6 godina

Vec odavno nisam vidio losijeg igraca u Zvezdi od Radicevica. Toliko je tesko gledati tog covjeka kako igra da ja kao okorjeli zvezdas dosta cesto prebacim kanal kad on udje u igru. Covjek je totalno operisan od suta i kao takav 100% bezopasan u napadu. O odbrani ni da ne pricam. Jednostavno, strasno je da takav igrac ima mjesta u Zvezdi. Cim Rochesti izadje i on udje zvezda ide u minus. Ama bas nista ne doprinosi efikasnosti Zvezde. Bar nesto da uradi kako treba. Izgubljene lpote, pogresna dodavanja, glupi faulovi, nerezonski prodori. Nate Walters je bio igracina u poredjenju sa Radicevicem. Brzo pronaci nekog drugog playa za ABA ligu jer U Euro ligi ce biti tesko doci do jos koje pobjede jer Rochesti ne moze cijelo vrijeme igrati a nema ko da ga odmijeni. Katastrofa od igraca N. Radicevic

T'Challa

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.

nenad

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.

Dragance

pre 6 godina

Toliko ne licimo na tim da je to strasno!Ova decko jednostavno nije za trenera,trebace mu dve godine da nauci kada treba da zatrazi tajm aut.U napadu samo sut,jedino mozemo nekog da pobedimo ako nam bude dan.Nijednu akciju nemamo,ne forsira se cvrsta odbrana,ako par igraca igraju cvrsto ostali lako ispadaju.Skok je haos,svi zalepljeni na zemlju...

@Dax

pre 6 godina

Ja cu da ti obrazlozim cele sezone nas vuku cetiri igraca a to su Rocesti, Feldin, Antic i Bjelica a to su sve stariji igraci. I moraju da se odmore igrali su derbi u visokom intezitetu i to je to. Jednostavno Jovanovic, Radicevic, Davidovac nisu za Zvezdu. Jankovic nije los defanzivno samo da sredi faulove koje olako dobija i bice ok. Antic da je igrao sigurno bi dobili Bamberg. A onda vidis Unikahu osvajaca Evrokupa i njen roster sve sami stranci. Al vama se nmze udovoljiti prosle godine sze pljuvali Woltersa a decko odlican plej resio nekoliko meceva trojkama kao protiv Cska itd. Hteli ste da gledate Srpsku decu pa izvolite. Mi bolje nemamo i treba da podrzimo momke.

Spale

pre 6 godina

Meč je rešen u prvih 7 minuta. Tad je bilo 20:4, posle toga smo nešto pokušavali, ali se iz aviona videlo da nema šanse. Samo max u ABA, ovde ne verujem da možemo skupiti deset pobeda.

SEnT

pre 6 godina

Ovo ne lici ni na sta! Jedno obicno divljastvo, sa trenerom koji je zalutao u Zvezdu, i igracima kao sto su Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Davidovac i Apic , koji su daleko od evroligaskog nivoa. Ako Zvezda hitno ne najuri neznalicu od trenera, ne pise joj se dobro!

gospodin

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha

Posmatrač

pre 6 godina

Najjaci momenat kad navijaci zvezde iz publike u Malagi dovikuje pogrdne psovke Gagiju i Musliju na liniji za slobodna bacanja..Šta reći osim stvarno seljaci nevidjeni.

ArtuDitu

pre 6 godina

Kad je glavni kvalitet trenera to sto je zet onda ovakvi rezultati ne treba da cude. A osim trenera ozbiljan promasaj su Radicevic i Jovanovic.

rock star

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Ma mani se toga mi smo ovo, oni su ono. Grobari su bili prvaci Evrope. Kraj svake price.

bbROD

pre 6 godina

neko igra evroligu,neko cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 00:24)

Neko je osvoji Evroligu a neko nije ni cipiripi

Delija

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi

Milan

pre 6 godina

Radičeviću, Jankoviću, Apiću i Davidovcu i naravno Kešelju se pod hitno zahvaliti. Trebaju nam rezervni play, dobra trojka i centar! Ako nam je budžet mali dovesti iz FMP-a Odža i Čovića, a malo odrešiti kesu za jednu solidnu trojku! Zagorac bi bio idealan, ali može i neko drugi!....
Radičević dečko nikad neće biti igrač, ostali možda za par godina mada sumnjam. Zvezda od 12 igrača može da ima 2-3 mlada, neformirana igrača ali ne 5-6.

...

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

pa i vi cete toliko hahahaaaa...ko nam kaze, cuj..

aleksandar

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење. 
(хијена, 10. novembar 2017 21:27) nemamo,mi smo pobednici kupa sampiona,mi smo dali najvece ervopske igrace,mi smo doneli najvise zlatnih medalja,vi nikada niste bili ni sampioni Srbije.samo jedan tim.

Izvan okvira

pre 6 godina

Tvrdim da je Radičević u najmanju ruku solidan plej, ali kad nema igre i organizacije onda najgore izgleda plejmejker. U ovoj Zvezdi ni Jović ne bi bio ništa bolji. Pa Lazića su "stručni" komentatori prošle godine dizali u nebesa, a ove pljuvanje, a to je isti igrač, samo za razliku od prošle godine, nema organizacije, uloga, zadataka. Kada bi kod Rocestija zanemarili šut, on ne bi bio ništa bolji od Nikole, bas zato sto je igra u napadu bez ideje, nema akcija, igra se na silu. Da zaključim, trener je glavni problem.

Nadrealista

pre 6 godina

Ekipa za Aba ligu, El je prevelik zalogaj uzimajuci u obzir da Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Dangubic, Davidovac, Apic jos uvek nisu nivo za najjacu ligu...

zorz

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone 
(Miko, 10. novembar 2017 22:07) 

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..
(djuro, 10. novembar 2017 22:22

Druže, da nije Cibona odustala..... A ko ne zna ili je zaboravio, covic čega se god latio, upropastio je.

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.

Kojo

pre 6 godina

Nemam ništa protiv trenera, uprave, igrača. Oni su ljudi postavili svoje ciljeve. Osvajanje ABA lige. Smatram da je i to u domenu naučne fantastike a'l o tome ću neki drugi put. Ono što ja ne mogu da razumem je sledeće... Dođeš u Malagu ekipu koju smo čistili kako smo stizali i budeš nemi prolaznik... Ma mogu i to da razumem. Fali para nema igrača ok. Pa onda nemoj da očekuješ da ćeš puniti arenu. Šta tu nije jasno. Navijači dolaze da gledaju utakmicu na jednu loptu dolaze da vide košarku, borbu, želju. Igru na ivici tuče. Pa da'l vi mislite da iko ima para u Srbiji da dođe da gleda unapred izgubljen meč.. Ok, volimo mi Zvezdu sve to stoji ali teško ko da ima mnogo ljudi koji će posle napornog dana plaćati da izgube još više živce. Zašto tupim o tome. Zato što navijači bojkotuju ABA ligu rezultate u E.L nećemo imati. Ukoliko se desi da ne osvojimo ABA sa kojim parama ćemo izgurati sl godinu? Pa svaku narednu... Nadam se da uprava ima neko rešenje inače... crno nam se piše...

dzoni

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coldplayer, 10. novembar 2017 21:00)

# Link komentara

ljudi shvatite jednu stvar sa radicevicem i jankovicem je potpisan ugovor na 3 god, kakvi su takvi su ali jos najmanje ovu sledecu sezonu mora da ih istrpimo sem ako sami ne odluce da raskinu ugovor, a to tesko da bi neko uradio

aha

pre 6 godina

Janković ili ima nekog moćnog sponzora ili je rod nekome iz uprave, ali ako nema onda je njegovo šutiranje dvojki i trojki bez rezona, neopevani bezobrazluk.

Zima

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da ovaj tim Zvezde nije los ali postoji jedan veliki problem u evroligi,a to je da sve ekipe pocnu utakmicu kao da im zavisi o zivotu i smrti,dok mi kao da se upalimo tek za drugo poluvreme.

dr feelgood

pre 6 godina

za utehu, nije nedovic razbio svoje nego fmp...ima neke nerasciscene racune sa gazdom legendom zeleznika...inace, unikaha ocajna, sreca njihova sto su ovi limenkari najgora ekipa koja je ikad igrala el...

Vlada

pre 6 godina

Na sta lici ova ekipa, jedino Lazic i Dangubic igraju odbranu ovi ostali katastrofa. U napadu previse zavisimo od Rocestija i Bjelice, kada ne damo vise od 90 poena ne mozemo nikog da dobijemo. Alimpijeviceve izmene I petorke su neverovatne. U jednom momentu Apic I Jovanovic zajedno na terenu!? Unikaha nista posebno te ne znam koga cemo dobiti na strani sa ovakvom igrom. Pod hitno nesto mora da se menja.

From Srbija!

pre 6 godina

Grobari napustite ovu vest ako boga znate.Smarate bre vise s vasim raspalim timom.Ok,biliste nekad al vise niste!Ja znam da vam se gleda EL al bar nemojte zvezdiu da gledate!Hocu ovde sa mojim navijacima da komentarisem avoj klub!Inace ljudi moji,sta je sa ovim Dangubicem?Ja kapiram da je imao povredu al on je decko skroz pogubljen,ovo je kazastrofa!Milko ispod nule,nije morao groblju da daje onoliko poena.Na zalost prosla i ova itakmica su samari realnosti,ipak smo se ponadali posle barse i makabija!Za abu nam fali jos plej pod hitno i jedna krstena cetvorka.Feldinu objasniti da mora,ni ne znam kako,al mora mnogo bolje!I moram da kazem daa roceati jeste najbolji poenter al bi dao dva roceatija za jednog onakvog jovica,nema covek ni malo smisla za organizaciju.Od muke sam morao ovoliko da pisem,ne mogu da gledam uadnju cetvrtinu,kriminalna igra!

Snake

pre 6 godina

U sustini i nije lose sve dok mag Radicevic ne udje u igru.Covek operisan od kosarke.
Vec sam pisao da su nam fizikalije odlicne ali da nema kosarkaske inteligencije kod vecine igraca.
Definitivno fali rezervni plej,krilo i centar za nesto ozbiljnine u Evropi.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Nazalost kao i protiv Bamberga jako mucno za gledanje . 5/14 bacanja je jedan onako dovoljan podatak , bez volje . Uopsteno lose izdanje . Odavno nismo ovako lose izgledali na EL utakmici . Steta , korektan raspored je imala Zvezda za sticanje nekog samopouzdanja , Zalgiris , Nemci , Unikaha moglo je to bolje .

krajisnik

pre 6 godina

ovi naši "mladi" su tragični.
Svima otkaz sa sve mladjanim trenerom koji ne igra ni odbranu ni napad.
Nama je Dangubic u ovakvoj ekipi igračina, realno.
Ovaj Covic se ove godine stiso za lovu, pa to ti je

3D

pre 6 godina

Procitao sam vise od pola kometara i svega ima. Moje misljenje. Prvo, ovo je tuzno. Pocnimo od trenera. Nije jednostavno za Zvezdu, jos je zelen, lose vodi ekipu i rotira nesto samo njemu poznato. Radicevic, Jankovic, posebno ta dva panja, ne FMP, nego u Kosjeric, oni su toliko netalentvani, ja ne znam ko je njih i na koju foru doveo. Bjelica, vidim pise se, realnost Bjelice je ovo veceras. Kako vas bre nije sramota?! NIsta vise necu da kazem. Pustite EL, nema tu nista nego ni ABA necemo lako da osvojimo, sa ovakvim rosterom, nismo favoriti. Na 5 do kraja gbis 12 i igras kao sto rece covek -24. Samo sam se presaltovao na proslu i zamislio Radonju, koji bi vec iskoristio sve tajm aute i vristao pored i u najgorem slucaju, dali bi maksimum, izgubili sa 3-4, ili i ooliko ali bi pokidali. Ovo Veceras, kao sto sam napisao na pocetku. Tuga jedna velika.

PeruN

pre 6 godina

Od Jankovića će da bude čudo,dečko je košarkaški genije,mali Radičević strašan igrač,kakvo samopouzdanje,kakav šut,Jovanović zvjerina,predator.Čovke će samo na ova tri momka napraviti nevjerovatan posao i lovu.Čovke radi čudo sa skautingom mladih igrača.Čekamo i brata,deliju Kešelja da se vrati u šampionsku formu.Ovaj tim može mnogo.

Zika patika

pre 6 godina

Bez ikakve zelje i volje,kao da igraju prijateljsku utakmicu protiv Sloge a ne evroligasku utakmicu.A to je i stvar autoriteta kog trener izgleda nema jer ih ne probudi ni na tajmautu.

Apotekar lopov

pre 6 godina

Radonju krivim. Razumemeo bih ja njega je poput svojih igraca otiso da radi u bogatijem i boljem klubu, ali covek je otiso u Kinu da drzi predavanja.

deki

pre 6 godina

Sve je jasno kada je Lesor pored zivih Rocestija i Bjelice najbolji strelac. Pod hitno Filipa Covica u Zvezdu i to kao prvog pleja, Radicevic neka se kali u Zelezniku i jednu rmpaliju na petici. Meni je jasno da je nas maksimum u EL od 10-16. mesta, meni je ABA liga u glavi.Buducnost i Cedevita deluju sasvim OK, a Partizan, s obzirom da ce ispasti iz grupe EK , imace vise vremena. Plus imaju podrsku Vucica i Vesica sto znaci jos neko pojacanje

prc

pre 6 godina

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 21:56)

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.

Dr Sokrates

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 10. novembar 2017 22:36)

Nismo mi nista zaradili. Obestecenja su otisla na neizmirena dugovanja bivsim igracima. Uz sve to letos je dug bio preko tri miliona, sada je verovatno mnogo veci. Imali smo sve na stolu. Odlicnu ekipu, F4 na domacem terenu. Takvu priliku vise nikada necemo imati. Covicu je izgleda bilo bitnije dobiti Partizan, pa je Antic tamo odigrao, umesto da je ovo igrao. Rocesti iscrpljen. Covek je veteran, moramo biti toga svesni. On ce igrati na mahove, kada bude imao snage, a toga ce tokom sezone biti sve manje. Super, dobili smo Partizan, koji je smesan, ali sta cemo sa onim njihovim napaljenim Dzikicem je mnogo vece i teze pitanje.

Виоп

pre 6 godina

Очекиване осцилације у игри ове године. Ово је сасвим добро да будемо међу прве четири екипе у АБА лиги. Проблем су новци и то је оно што се могло приуштити. Дођите и подржите ове момке, само тако неко може искочити од ових младих момака. Верујем да ће управо због новаца некад касније бити неке доселекције екипе са бољим играчима како исте неби плаћали целе године већ неколико месеци а помоћи ће нам да освојимо АБА. Бар мени тако делује. Дођите на утакмице и помозите свој клуб, немој после да буде крив је овај или онај. Видимо коме иду државни новци а ми ако не помогнемо нама самима неће нико.

kris

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.

ja

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11) Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.

Виоп

pre 6 godina

Ево их навалили, каже један "Таукерамика" хахаха довољан доказ колико дуго нису играли ово такмичење, заборавили ко је ко. Није ни чудо што толико мрзе Човића. Напред Звездо! Сви на утакмицу са армејцима.

ja

pre 6 godina

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.

POPE

pre 6 godina

Objektivno Zvezdi od 12 igraca njih 7 ne mogu da igraju ni ABA ligu da bi bili u vrhu tabele a kamoli LE.I ako Zvezda pod hitno ne dovede 3 dobra igraca nema nista ni od ABA lige a u LE sve sem zadnjeg mesta je uspeh.

Delija

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Iz nedelje u nedelju ne prestajes da pises budalastine.Kazes drzavni projekat? A Zvezda samo jednog drzavnog sponzora i to Telekom za razliku id tvog kluba NIS, Mts, Aerodrom. Grad Beograd 20 miliona.Pekovic " Hvala premijeru" A nasi "drzavni" IDEA (koja je srpska firma), Huawei, Nike, Acibadem

neka

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник! 
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18) 

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.
(asdf, 10. novembar 2017 22:23)

Reklo bi se da vas baš nešto i ne voli večeras....

Sve je vestacki naprevljeno parama

pre 6 godina

Zvezda napokon pokusava da dodje do igre i vec izgleda bolje i to sa mladim igracima. Prosto je nemoguce igraci protiv legije stranaca posto Unicaha je sve a ne spanski tim ili se racunaju i navijaci. Imaju samo 3 Spanca a isto toliko nasih i Amerikanaca i gomilu igraca raznih reprezentacija prosto ne znas sa kim igras. To ti je kosarka danas, tim iz odredjene zemlje ne mora da ima ni jednog igraca pa tako i Saudijska Arabija moze da ima prvaka sveta u basketu.

Sasa

pre 6 godina

Cudo nema serije komentara "Batka","Alekseja",DekijaBg"i "Ivana NS". A , da vaskrsnuce sutra na nekoj vesti o Partizanu.
Unikaha Vam se ozbiljno "nudila" da Vas pobedi sa manje od 10 razlike, ali ste uporno odbijali, kao sto odbijate da prihvatite da ste mali Covicev klub iz Zeleznika.
Mada, shvaticete vec.

"Dijagnosticar", Nis

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Partizan je izukao Zvezdi,a posebno nosiocima igre sa 30> zadnje atome snage, pad je bio neminovan. Ne može se sa 7-8 igrača igrati, istovremeno, ovakva EL i ABA.

Milan

pre 6 godina

@from serbia!
Tvoj komentar je pobedio večeras: da objasne feldinu da mora bolje!
Voleo bih da sam sačuvao komentar od pre dve godine kad je Kuzmić odpušten iz PAO da nije on problem ekipe nego Feldin i Pavlović. Dve godine su u atini objašnjavali da mora bolje ali nisu uspeli. Zašto misliš da će u CZ uspeti?

Ivan

pre 6 godina

Za sve ove sto pricaju FMP. Zasto ste onda napunili halu da nije mogla igla da padne ako je FMP? Vec sledecu utakmicu vam se cula skripa patika. 50 gledalaca.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad vidim Radicevica, Jovanovica i slicne "igrace" odma' menjam kanal da ne dodjem u situaciju da se iznerviram. To se saplice,tu ispadaju lopte, to se sudara, to ne moze slobodno bacanje da pogodi. Alimpijevic nije zreo za trenera!!! Pola igraca je starije od njega.
Feldina nigde nema, kao da igra u grcu.
Pricevda je tim nov ne piju vodu; 90% ekipa je promenilo tim tako da...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.

gospodin

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.
(nenad, 10. novembar 2017 21:17)

Pa Lazic nije kosarkas, on je policajac!
Hapsi ljude po terenu..

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Jel možete BAR MALO DA POKAŽETE POVERENJA I STRPLJENJA U OVU EKIPU???
Ali BAREM MALO?????
Smučili ste mi se više sa ponašanjem i tretiranjem kluba kao da smo Real pa moramo na svakoj poziciji da imamo po jednog Ročestija jer pobogu, para se ima za te nego eto mi volimo da dovodimo Apiće, Radičeviće jer nam je gušt.
Aj više bre

Beranac

pre 6 godina

Ajde sto nemamo igru u napadu, nego smo u odbrani jos gori!!!..Par puta suter promasuje i pored nasih hvata loptu i daje kos.Pa je li toliko tesko kos zagraditi???!!!...Radicevic nosi sve negativno sto moze biti, od nikakvog suta do glupih faulova..Dangubic puca za 3 i pogadja vrh table..Ne ide na dobro, a kad jos vidim raspored muka mi bude..Pojacanja pod hitno, dok se jos nije sve ukanalilo, ili odose kola skroz niz brdo..Msm.da je trener previse mlad i neiskusan za ovako nesto, ali vrijeme ce sve pokazati..Naprijed zvezdo!..Sportski pozdrav svima..

čovek iz senke

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

Idi na sajt Euroleague, imas tamo spisak svih osvajaca...1992, Partizan Belgrade...znam da ti je tesko.

мангупаријацз

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.(prc, 10. novembar 2017 22:03)Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

CZ je uzela Kup Kupova,tada trece takmicenje po snazi u Evropi posle KES-a i Kupa ‘Radivoja Koraca’...Inace CZ je tim koji je uzeo prvi Evropski trofej od nekih timova iz Jugoslavije.Dok je KK Bosna prvi osvajac KES-a sa prostora ex-yu.Volim Partizan!!!

Nema na čemu

pre 6 godina

Ne znam sta ocekujete od ove ekipe, pa posle svakog poraza pljujete redom i igrace i trenera i upravu?
Ova ekipa jeste malo 'divlja' i nema bas kapacitet da igra svaki mec na visokom nivou, pogotovo 2 puta nedeljno. Nosioci su stariji igraci i ovi mladji nisu jos preuzeli znacajniju ulogu.
Shvatite da na trzistu nije bilo i nema kvalitetnih domacih igraca a da ne kostaju blizu milion ili su teski Partizanovci koji nikad ne bi presli u Zvezdu. Recimo za Nedovica ili Markovica da smo bili spremni da iskesiramo kao sto primaju sad, njihovi klubovi ih svakako ne bi pustili. Tako da ni ta prica ne moze nikako da prodje.
Opet, ako proigraju ovi sa koledza i neki iz FMP, moze ovo biti sasvima nezgodna ekipa svima u EL.

C.Z

pre 6 godina

Lazica baciti na neki borilacki sport...veze taj sa basketom nema. Kako je Nedovic poslao po burek, dva puta u istom napadu, verujem da ce i jogurt doneti. Bjelica protiv groblja kao igra , jer nasuprot njemu onaj klinac Pecarski , 17 godina starosti i cirka 40 kila sa sve opremom. Ovde se vidi gde je i koliko vredi - ocigledno ne mnogo. Ostali su kvalitet za ABA ligu, a i tu nam je mrka kapa, pa jos bez trenera plasim se da ce ovo biti jalova godina.

Vladimir

pre 6 godina

Sacuvaj me Boze "velikih zvezdasa" koji uvek blistaju protiv Zvezde...a posle se pitaju zasto im zvizde u Beogradu....Nedovicu, samo ti igraj decko...ali bi voleo da i protiv drugih ekipa budes ovako razigran....

fake

pre 6 godina

Osim Lesora kao da nema kapi krvi u njima!

Takodje, ne treba mi ni jedna dobra partija Bjelice koliko ume da me nervira na svim drugim.
Znaci bolje da ga nema uopste, nego da se nerviram 9 puta od 10!

fifi

pre 6 godina

Ako se ovde godinama prozivao u komentarima Tegeltija kao navijac Partizana, pitam se , za koga navija ovaj komentator sa Sport kluba??

Teo

pre 6 godina

Zvezda prosto nema kvalitet. Tacka. Tu su samo 3 igraca: Bjelica, Antic, Rocesti. Feldin i Lesor tu i tamo bljesnu. Lazic specijalac,zavisi od kriterijuma sudjenja. Ostali kls nivo.

Beobrad

pre 6 godina

Radicevic, Jankovic, Lazarevic, Apic, Davidovac su igraci za FMP, a ne za Zvezdu!
Ovo je jadno bilo, svi ce da nas pobedjuju ove sezone!
A, ovaj Alimpije, kad treba da stizemo, on drzi na terenu "vrlo cudnu petorku"!

Vlada

pre 6 godina

Gledanje Zvezde je kao udvaranje devojkama. Pokusavas, cimas se, mucis se... ocekujes, nadas se... i na kraju... nista.
(Double Dribble, 10. novembar 2017 23:41)

Ovo više govori o tebi nego o meni koji navijam za Zvezdu. Ja sam se ove godine već radovao tri puta u EL i jednom posebno prošlog ponedeljka. A kod tebe, kanda, baš ništa. U svakom smislu...

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neka dobijamo u ABA, vidi se da ove sezone nemamo kvalitet u EL i zato se i ne nerviram kad ovde igramo. Samo neka uzmu domace trofeje i dobro je. Mada trebaju nam 2 igraca realno da se osiguramo. Neko umjesto Radicevica i na poziciji krila.

Terenac

pre 6 godina

Vise nego jasno da ovo nije tim za Evroligu vec za ABA, stoga ne treba ocekivati pobedu ni u jednoj utakmici.
Radicevic, sta reci drugo nego kraj vica? Sut ne postoji, na ulaz ne sme, svaki treci pas mu prodje...
Ovi "studenti" su isto tuga, blizi su indeksu nego profi karijeri.
Ostaje samo nada da ce biti bolje na prolece kad bude bilo bitno.

oberin matel

pre 6 godina

Janković, Kešelj, Apić, Lazarević, Davidovac neupotrebljivi. Radičević već dugo vremena loš. Jovanović zelen ostali igraju samo ako krene šut. A ako nema šuta onda katastrofa kao večeras. Najodgovorniji za ovaj haos od igre je Alimpijević. Nezreo, nedovoljno stučan, izgubljen..Ovakva košarka možda može da se igra u FMP-u ili Spartaku ali u jednom evroligašu NE. Nije sva krivica u njemu nego u onome ko je dovodio Kešelje i Radičeviće. I malo se igrao trenera. Ukratko, Alempijeviću vraćaj se u Spartak. Nisi ni za ABA ligu a kamoli EL. Pojma nemaš. Ogledaj neke Radonjine utakmice da vidiš kako se igra odbrana, tranzicija, kako se gradi reket, koriste visoki igrači... Odlazi više.

Može biti samo je*an

pre 6 godina

... za poraz, ali makar naši reprezentativci igraju dobro...
Imao sam utisak da Nedović može da nam da koš kad poželi, a nije da je izgarao u želji...

Roki

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha
(gospodin, 10. novembar 2017 23:31)

Ti pricas o kompleksima???Pa do pre 2 godine nisi ni znao da imate kosarkaski klub.

ko razume shvatice

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

ti pametni decace,taukeramika kao sto ti kazes je odigrala svoj mec protiv himkija u 18 casova..nemoj da pametujes jer bez razloga ispadas glup,i bolje podrzi svoj klub u cipiripi kupu jer je mucenje ove sezone kao i svake ostale od kad na vlasti nisu simpatizeri partizana

čovek iz senke

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije
(Filip, 10. novembar 2017 20:59

Da, trenutno ste bolji, cinjenice ali niste nepobedivi, mi imamo tim za playoff ABA lige, za nesto vise nemamo, vama ce Buducnost biti glavni rival. A sto se tice EL, mi smo tu zavrsili posao, cetiri puta F4 i osvojili smo istu...tako da nema svrhe pricati o tome sa vama.

mile

pre 6 godina

Da li neko zna sta se desava u Zvezdi?
Da li dobijaju platu, postoji li neki problem?
Ovo kako igraju pocevsi sa Lazicem bolje bi ekipa iz kraja odigrala...

apikomsinice47

pre 6 godina

zvezdo,fala sto si pokusala ove sezone euroligu! Igraj po srpskim jadnim dvoranama sa sirotinjom ubogom,jer to je tvoja realnost.

djuro

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone
(Miko, 10. novembar 2017 22:07)

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..

musa from usa

pre 6 godina

Stvarno mi nije jasna kombinatorika trenera Alimpijevica,jer ekipu vodi stvarno diletantski,za razliku od derbija,gde je cak i nagovestio trenerski talenat!Jednostavno,kao da mu neko namece da mora da toliko drzi u igri Dobrica,Radicevica i FMP-KLS igrace koji igraju na tom nivou!Sada sut ne ide i Zvezda nema unutrasnju igru,jer nema pleja poput Jovica!Daj boze da sa ovakvom igrom nesto ura de i u ABA ligi,a kamoli u Evropi!Ovo nije tim za velika dela,od trenera do izbora igraca!Ocigledno da se sve karte bacaju na ABA ligu!Bez petice i plejmejkera Zvezda nema sta da trazi ni u jednoj ligi!Na Covic je sad palo tesko breme,sta sad da radi sa talentovanim ali jos neiskusnim trenerom kao i sa jeftinim,ali za ova takmicenja nekvalitetnim pojacanjima!

Dziber*

pre 6 godina

Walden@@
Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.

Miroslav Krnjic

pre 6 godina

Au koja smo SPRDNJA od ekipe !!!

NIJEDNOG KRŠTENOG NAPADA !!!

Šatro odbrana, a ono ustvari JURNJAVA u kojoj kod krštenih ekipa vrlo često neko Ispadne, pa protivnik dođe do lakih poena.

Danga AirBall sa Trojke, Laza takođe!! Bjelica dobio 1,5 loptu!!!
Zašto se Lesor ne SPUŠTA pod koš ??

Ročesti uopšte NE PROIGRAVA !
Feldine ni sam ne zna šta igra !!
Lesor NE Iskusan totalno !! Treba mu objasniti da ne mora uvek da se cima i skače, dovoljno je samo da ZAGRADI koš!

Wilijams-Goss IZMISLIO pojam Play-a i za Ročestija, a pogotov za Radičevića.
Ah, da to je NAŠ poznati SKUTING, Ubodemo svako Deseto POjačanje !!

A trenera ne vredi Komentarisati !!

PS Derbi smo dobili na TROJKE koje su nas Išle kao Nikada ;-) ... zato sada VOla ne mož d'unodemo ;-)

PS2 Pre nego izlupate minuse Cedevita i Buducnost će nas OPRATI u ABA samo tako ... Finale videti nećemo :-( jer oni imaju Krštene trenere (ma koliko se neko pozivao kao je Alimpije dobio Džikića) ... A ako Zagorac potpiše za Partizan

PS3 Napad nam je najgrđi Run And Gun :-(

bez komentara

pre 6 godina

Očajna igra. Bilo je teško za gledati. Skok nemamo. Nek dovedu Odza pod hitno. Inače propast. Nemamo šanse ni za ABA ligu.

Lebron Lazić

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...
(Car Dušan, 11. novembar 2017 08:58)

Zahvaliti se Laziću? Otkud sad to? Pa zar nas navijači Zvezde nisu celo prošlo leto ubeđivali da je isti mnogo bolje rešenje za reprezentaciju od Milosavljevića. I Đorđević je bio prozivan da slučajno ne zaboravi da ga stavi u tim za EP.

pop30

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Mogu li delije do matične FMP Arene, obzirom da su radovi po gradu?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
(Petar, 10. novembar 2017 22:36)


Kao prvo, ništa od tih prodaja igrača nismo dobili U GOTOVINI, to su sve RATE
Drugo, imaš li ti amneziju od Radonjine sezone u Evroligi prve i -40 pa -50, čak i u sezoni kad smo igrali top 8 ???
Šta je onda to bilo?
Ja lepo kažem, vi ste bolesno nerealni sa očekivanjima :)

odlazi cirkus

pre 6 godina

FMP propao neka ih zaslužili su. Zamrzavali se, menjali ime i adresu, mučili sebe i druge samo da bi ušli u top 9 EL. Mnogo buke za ništa.

marianeeeok

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.

prc

pre 6 godina

pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo
(est, 10. novembar 2017 21:33)

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..

dax

pre 6 godina

A dje ti je Duci Feldin od pola trece i cetvrtoj cetvrtini bog te mazo? Cenis dade covek trojku,pa bolje da ga izbacis,igro se u kladzi hendikep na Unikahu.

SINIŠA

pre 6 godina

Dragi moji zvezdaši i partizanovci,
Prestanite se prepucavati tko je bolji ili tko je nekad bio bolji.Gledajmo košarku.Zvezda je naš predstavnik u evroligi i navijajmo za naše.A sad o večerašnjoj utakmici,ništa ili nula od igre,izbor igrača katastrofalan,trener čisti amater,igrači sa klupe cele sezone katastrofalni.Predali smo se a da utakmica još nije ni počela.Žalosno je ovo što gledamo ove godine,nema tu lepote i uživanja u košarci.Ovo je realnost,mislim da Zvezdi ne gine sudbina partizana.Voleo bih da grešim ,ali onaj tko prati košarku vidi da se polako bliži kraj zvezdine dominacije i u regionu.POZDRAV SVIM DELIJAMA I GROBARIMA i nemojte se prepucavati i svadjati.

C i n i k

pre 6 godina

CZ je ocajna.Ni prici timu od prosle godine. Nzn dal je do trenera ali neki igraci 100% nisu ni za seosku ligu a kamoli EL.
Dobric,Dangubic,Filipovic,Davidovac, pa to je smesno.
CZ bi morala da proda te igrace i da dovede bar 2 pojacanja ako misli nesto da napravi u Aba i El.
Ovo kako igraju je uzas.

Hell

pre 6 godina

@ Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Koliko treba biti tuzan pa reci da je Zvezda u rangu sa bilo kojim ozbiljnim klubom kada je u periodu od 1955-2014 god osvojila cele 4 CETIRI titule?! Ej u periodu moderne,savremene kosarke osvojiti 4 titule za 49 god i pricati o nekome kao sto je kk Partizan sa nipodastavanjem je sramota. Nego vi racunate one vase titule sa sljake pa ste umislili da ste neka velicina

Roki

pre 6 godina

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...
(UltraCZ, 10. novembar 2017 23:31)

118:77 Misli o tome i tesi se tom stotkom.

Patrick

pre 6 godina

Po meni je ovo jako lose selektiran tim i ne vidim smisao ni logiku. Ne vidim ni prostora za napredak kod vecine igraca. Ne vidim ni ko bi pobedjivao u EL ni ko bi se prodao.

anica

pre 6 godina

marianeeeok, 10. novembar 2017
20:53)
Drzi se ti tvog tima...pusti Zvezdu...i da nijedan vise mec ne dobijemo odrzali smo vam cas kosarke. Inace, bivsa Taukeramika je sadasnja Baskonija.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Napred zvezdo ponosu srbije
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 10. novembar 2017 20:46)

Ponos Srbije a na dresu pise Idea hahaha. Dobar si stari.

prc

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...

mene bi bilo sramota

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

Dali ste 118 poena juniorskom timu, i time se hvalite?

LudviG

pre 6 godina

E ne znam koja ekipa da nam je proslih sezona dolazila kao protivnik uvjek sam jedva cekao utakmicu i znao da mozemo do pobjede, Dejan Radonjic je ulivao neku sigurnost, a ovo sad ni u ABA ligu nisam sigiran, a ne u Evroligu...

MNGP

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Samo ti posmatraj, posmatracu, potrajace posmatranje.

Zvezda je Srbija

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)
Jel kao sto smo mi vas rasrafili , pametnjakovicu?

anica

pre 6 godina

Los mec...idemo dalje.
Glavni igraci zatajili, Radicevic Davidovac Apic u prvoj petorci, to nam je sto nam je...Nedovic je odlican bio i generalno nisu oni bili dobri koliko smo mi bili losi.
Napred Zvezdo, uvek uz tebe!

Povidon

pre 6 godina

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.
(Shearer, 10. novembar 2017 23:35)
Partizan je do 1990g osvojio svega 4 titule prvaka Jugoslavije, Zvezda 12 titula. Dakle, do kraja osamdesetih bili ste manji klub od Okk Bgd a do 1990g ste se poravnali sa njima. Bili ste najveci rivali sa Cibonom samo u vasim glavama. Pocetkom devedesetih SPS pocinje da sipa u Partizan milione maraka, kupujete najskuplje igrace ex Yu i postajete drzavni projekat. Zatim osvajate i Fiba El. Vi ste jugoslovenski kosarkaski PSG, samo sto vas ne finansiraju Arapi nego drzava. Sve sto imate kupila vam je i osvojila drzava.

Walden

pre 6 godina

Ljud, setite se da je Radonjina ekipa rasla iz godine u godinu, a tako i rezultati. Realno, ove godine se nista ne moze ocekivati od ove ekipe. Radonja je izbacio Jovica, Kalinu, Simona, napravio ih reprezentativcima. Ali tad je imao materijal za rad. Bazu su cinili ekstra nasi igraci, a stranci samo donosili dodatan kvalitet vec uhodanoj masini. Sad je losa baza nasih igraca, a tu stranci koji se menjanju svake sezone ne mogu puno da doprinesu. Bilo bi super kada bi Rocesti ostao naredne tri sezone u Zvezdi, pa da imas oko koga da gradis ekipu. Radicevic nije ni za FMP, kao ni Jankovic, a ni Jovanovic nista bolji. Dati sansu Apicu, Davidovcu, Radanov ce do sl sezone dosta napredovati, vratiti Rebica iz Mege, i onda ce se imati prava baza oko koje praviti ekipu za sl par sezona. Trenutna ekipa nema .. Ovu Unikahu smo jeli za dorucak, vracali se od -20, ali ta ekipa je imala sve sto ova nema, a to se stice godinama. Tako da, ne ocekujte previse tj nista, manje cemo se nervirati, a od sl sezone, ako stvari ne budu na pravom mestu, morace da se napravi rez.

militto

pre 6 godina

To je to. a imali 5 dana odmora i opet pukli i treba da gube sve, kad nisu hteli da pomerimo derbi za nedelju. Ova Zvezda tesko i do 4 mesta u Aba jer je evidentno da ekipa ide samo na sat s polja a nš možete se osloniti samo na to. Zamislite na nikad goru odbranu Partizana i nikad bolji napad Zvezde uz tri sporne odluke kad se lomilo samo +15. Zamislite obrnuto kad bude, otuda limenkam taj strah.

Ris

pre 6 godina

ilpadrino 31@. Jok, javljaju se oni koji se hvale sa pobedom nad juniorima a koji su gubili sa 46 razlike u EL i koji su u istoj davali po 49 poena za celu utakmicu. Igodinamicno.

analiza

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)Igrati bez centra EL je smesno,narocito ako ne krene sut.Nesto razmisljam,posle Milutinova,imamo li mi mladjeg centra za reprezentaciju,a da vredi?Centrima i inace treba vise vremena da proigraju.

Ana P

pre 6 godina

@Anica
Lepo je što voliš crveno - bele dresove a kada smo kod ove teme, hteo bih samo da mi kažeš kako je situacija sa grbom.
Jel ste ga kupili nazad i u tom slučaju objasni nam malo koliko je koštao taj transfer?

ja

pre 6 godina

paceni grobari pišu romane. eni grobari pišu romane.
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaa
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaaaa

coldplayer

pre 6 godina

Ne moze ovako vise.Nismo doveli klasicnu peticu,igraju nam neki Radicevic koji veze nema,Jankovic koji sedi na klupi, Jovanovic koji je zelen za ovaj nivo,da ne pominjem Apica i Davidovca.Dangubic treba da se isprati lepo u Megu pa nek tamo pokazuje svoj antitalenat.Nemamo novca mozda ali je lose selektirana ekipa.Dosta promasaja ove godine.Uz klub smo naravno,ali skauting mladih igraca MORA BITI mnogo bolji.Narocito sto od njih zivimo.

ironmaiden

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22

Tuga je dosla, zar ne vidis?

Walter

pre 6 godina

Radičević 5 godina igrao špansku ligu??Na koju foru?
(veverac, 10. novembar 2017 21:18)
Pa nije igrao u Barsi i Realu pobogu igrao u Sevilji koja je u rangu Partizana trenutno

kkp

pre 6 godina

sad zvezdasi se pozivaju na radonju cudotvorca maga carobnjaka...sto jeste svakako bio fundament u organizaciji ekipe. tako smo pricali za duleta koji je tu imao slobodu da primeni svoj sistem i stil igre... nigde nece uspeti radonja kao kod svojih. zelim vam dosta uspeha i jaci partizan da se vrati ono rivalsto i neizvesnost.

gluposti

pre 6 godina

Prekinite vise da terorisete momke koji se trude i prolivaju znoj za dres koji nose! Apic,Davidovac,Lazarevic,momci se trude i vidi se da daju sve od sebe,mladi su i tek ce napredovati.Ne znam kada je stvorena atmosfera da se mora otici na f4,to u ovakvom sistemu takmicenja ne sme da obeca ni Zeljko Obradovic za svoj tim... A nismo ni neki standardni evroligaski klub koji moze da dopusti svojim navijacima da od svake utakmice u EL ocekuje pobedu,o budzetu da i ne govorim... podrzite momke koji ce u narednim godinama biti snaga tima,jer sa desetinama miliona evra i moja baba bi znala da napravi tim!

Zvezdas

pre 6 godina

Ljudi kako vam nije jasno da budzet ne regulise samo igrace vec i carter letove.Zvezda do svih van evropskih centara menja dva prevoznika.Cekanje na aerodromima pa i spavanje na klupama. O tome je i Zeljko pricao.Imas budzet uzmes carter letis i odmah se posle utakmice vracas kuci. U Litvaniju preko Varsave,, u Malagu, Valenciju, Bilbao dva prevoznika

R

pre 6 godina

Kada Zvezda odbrani napad protivnika to je praznik, a kad pogode u napadu i sam Kovacic se iznenadi. Ne postoji druga rec osim ocaja, nije cudo sto u Arenu dodje jedva 5000 onih najodanijih. Prosecna ekipa Unikahe se igra sa ovim timom Zvezde, sa 3-4 konkretna igraca.

ja

pre 6 godina

5/14 slobodna bacanja 35% , trojke 6/24 25% ... sta bi sada, zadrhtala ruka kod slobodnih bacanja,a...pa ne moze svaki dan da imate srece u sutevima kao protiv nas.

Nebojsa

pre 6 godina

Kao sto sam rekao na pocetku sezone ovaj tim C.Zvezde nema sta da trazi u EL
Tim koji selektiran nije za plejof EL vec za odbranu Aba lige nista vise od toga . Trazati neke promene u igrackom kadru ili trenera nije na mesto . Treba izdrzati ovu sezonu nadam se osvojiti Aba ligu i sledece sezone igrati zapazenju ulogu EL
Ovim momcima dati podrsku i kad gube kao sto su dobili aplauze i pohvale za derbi .

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ljudi pricaju kako Dangubic nema pojma, a dobri su im Jovanovic i ekipa. Davidovac, Jovanovic, Jankovic, Radicevic nisu za evroligu, mogu u ABA ligi, ali za ovaj nivo takmicenja ne valja to. Pricate kako su zalutali u ovu ekipu, a ja mislim nesto, kako je uspeo Rocesti da zaluta u ovu ekipu... Covek je najbolji plej u Evropi samo nije imao sa kim da igra veceras, a i vecinu meceva.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...
(prc, 10. novembar 2017 21:42)

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

zvezdaši (panteri) ne vole sport, oni vole samo pobede.
(panterizmi, 10. novembar 2017 23:59)

Toliko ste opterećeni panterima da bi bez problema mogli postati panterizan!!!

nisam mazohista

pre 6 godina

Zatvaraj sektor 400 Arene otvaraj kapije Zeleznika ako ima jos neki mazohista koji bi gledao Radicevica i bisere NCAA skole.

Ljubisa_livac

pre 6 godina

Vezbajte vise ta slobodna bacanja! 5 za redom promasuju, za nepoverovati. I dalje tvrdim da je Radicevic najgori igrac u istoriji Zvezde. Ajmo peticiju da se pokloni Partizanu.

Lale gator

pre 6 godina

Sramna igra Zvezde. Bez Rocestija i nismo kosarkaski tim. Neka ostanu Lazic, Rocesti, Bjelica i Lesor, eventualno Dangubic. Feldina saljite prvim avionom kuci, a ostali nisu vredni da imaju ime na Zvezdinom dresu. Uopste mi nije jasno zasto Covic ne dovede sina da menja Rocestija.

Grobar40godina

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

Ne brukaj se druže, nije ovo Taukeramika, ovo je Timsistem.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)



Hahahahahahha, a ko drugi može biti ponosan na tu utakmicu i +41 nego Grobari, a Zvezda imala prosek jedva 21 godinu krv ti ljubim

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ubuduce neka evroligaske ekipe docekuju kod kuce u Zelezniku, mozda Fmp Idea bude imala vise srece. A i poseta na utakmicama ce biti bolja.

Лепи Цане

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

Говори да не знају колико су срећни што не играју у Евролиги, јер би примали лагано 120-130 по мечу. Овако у Ципирипију примају само 96 у просеку.

Ginko

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)
Oooo dobro veče gospodine...koliko vidim vi ste izašli sa intenzivne nege, polako se oporavljate od stravicne povrede zvana STOTKA, ali gde su vam saborci? Oni su jos uvek na aparatima? I još nešto...vas nikako ne možemo da dobijemo MOŽDA, već UVEK I BEZ PROBLEMA!

Luka

pre 6 godina

Jel ovo realno? Pišem na 20-4 ovo je divljastvo što se igra u napadu pa možemo da deremo samo još više divljačke ekipe poput Partizana.. Napad bezidejan odbrana gora nego u vreme Radonjica.. Da napomenem da ne postoji koncept ekipe pa je skauting strasno zakazao ove sezone.. Sve u svemu nadam se da će se stvari popraviti uz par pravih pojačanja!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Znači pokrali smo vas u derbiju.
Dajte ovom čoveku plus

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.
(ja, 10. novembar 2017 22:23)

Što meni to pričaš, ja to nisam ni rekao, pusti ti ove koji vas na taj način provociraju

neko iz mase

pre 6 godina

Hehe najjaci komentatori sa Sport kluba u vidu Kovacic i Kuzmanovic su bukvalno sto nisu jecali tokom celog prenosa..njima teze pada uvek poraz od samih navijaca..Unikaha je mozda popustila u trecoj cetvrtini pri sustizanju na minus 6 Zvezde al su glupostima ponovo odveli na veliku prednost..Samim tim izgubili zasluzeno a ni Nedovic nije ima bas milosti prema pa vas napunio tj radio sta je hteo..Sve u svemu tesko da cete u gostima imat cemu se nadate sa ovakvom igrom..

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Tesko ovoga puta. I ne treba imati prevelika ocekivanja, odusevili su pobedama protiv Barse i Makabija, pomalo razocarali protiv Bamberga. Kada se ekipa doselektira, ocekivanja ce rasti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Moze, ali pod uslovom da zvezda prodje u Top 16 NUTELA (Evro)lige. Bamberg, Khimki, Zalgiris i skoro izvesno Unikaha. Imate 5 sponzora a brukate se po Evropi, sram vas bilo. Dajte Partizanu BAR 2 sponzora od tih 5 i cepali bi te klubove samo tako. Naravno i vas u vecitim derbijima. Ali samo jedan klub moze da bude drzavni projekat, a to je vecerasnji protivnik Unikahe koji ce biti vracen na fabricka podesavanja.

misa

pre 6 godina

Vidim da nekima nije jasno zasto igraju ovi mladici i kako su veoma losi. Ali oni oni moraju da dobiju sansu. Vec u drugom delu sezone ce biti mnogo bolji igraci i sve ce ro bolje da izgleda. Radonja nikada nije imao stiskavac da razigra mladog igraca. Za vreme kad je on vodio ekipu nismo lansirali ni jednog ozbiljnog igraca. Moja velika podrska za Alimpijevica!!!

Milos

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos. Jedino smo dali pare za Rocestija.Ovo je mlada i dobra ekipa koja ce sledece sezone sazreti. Radicevic,Jovanovic,Apic i Dobric su igraci koji imaju talenta. Poraz od ovakve Unikahe sa ovakvim timom koji se vec godinama nadogradjuje nije nista strasno.Idemo dalje momci i Alimpije.Verujem u vas.Uvek uz vas.

pauk s marsa

pre 6 godina

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu.
(rock star, 11. novembar 2017 00:46)

Sa ovim se slazem. Zvezda je stvorila kosarku na ovim prostorima i vladala, dok kosarka nije postala bitna politicarima, tj. do osvajanja SP. Tad krece da se forsira Cibona, a da se Vlasi ne dosete, u Beograd se instalira kukavicije jaje, kojim se kamuflira cela prica. I cemu te mantre o Drazenu, ajd malo promenite, pa recimo velicajte OKK i Zucka, ili su vam ipak sugradjani drazi?

Kuki

pre 6 godina

Tesko, ako ovi ovako nastave da sutiraju trojke, a Zvezda bez ideje da igra u napadu i uz to katastrofalno da sutira slobodna bacanja. I pri tom i kad ovi promase ne hvataju lopte ispod svog kosa.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Морамо се појачати да би нешто урадили ове сезоне јер ово не изгледа добро . АЈДЕ ЗВЕЗДО ✊🏀😲!

est

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 21:22)
pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo

Aki

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i mogu da dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)

Možda, pa uvali smo vam laganih 100. Zato vi briljirate u Evrokupu, sve ste zasenili sa poslednjeg mesta.

Soren

pre 6 godina

I jos jedna stvar. Nisu mi jasni grobarski mozgovi. Pricaju o tome kako smo mi ocajna ekipa kako nemamo ni jednog normalnog igraca, milko bjelica 0 indeks i ostalo. Da li ste svesni da Vas je taj isti tim pregazio pre nekoliko dana?!? Da li ste svesni da smo igrali kao Unikaha protiv nas veceras?!?

dex

pre 6 godina

@ja

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.

Roki

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako 
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Vi o f4 mozete da sanjate,a o tituli i da ne pricamo.

Realista

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos.
(Milos, 11. novembar 2017 00:25)

Cekaj...da li ti stvarno verujes u to sto si napisao?! Koji je interes Fenera da placa drugom klubu coveka pred penzijom. Ili zasto bi PAO placao nekom igraca koju mu skoro pa nije igrao. Mogli su ga "uvaliti" nekome i resiti se troskova. Rocesti i Bjelica su uz Antica jedini igraci koji tu nesto vrede, a svi oni su pred penzijom. Ovo je ekipa bez perpsektive. Dangubic luta u magli od kada je dosao iz Mege. Lazic potpuno neupotrebljiv igrac u napadu. J&J iz NCAA tesko da ce postati igraci. Dobric nije vise toliko mlad da bi se reklo da je veliki talenat.Ima 22-23 godine. Radicevic je katastrofalan. Covic jeste vama rekao to sto vam je rekao i ti u to verujes? A da li verujes u podatke koliki vam je dug i koliki ce biti na kraju ove sezone? Pare od drzave necete dobiti jer je Andrej u svadji sa Covicem. Sve drzavne pare namenjene CZV idu u fudbalski klub. Vama je jedini spas da hitno oterate Covica i pustite Andreju da vam vodi klub. Ali to malo teze, jer ste Covicev privatni klub.

miki

pre 6 godina

Sa ovakvom ekipom Zvezda ce biti poslednja I samo ce se brukati. Da se to ne bi dogodilo potrebna su bar jos tri dobra igraca: plej, krilo suter I centar.

randomlik

pre 6 godina

ajde ne plačite odmah, pogodili su 3 nerealne trojke preko ruke i zato imaju toliku prednost, ali slazem se da mora bolje i siguran sam da ce biti.

Лепи Цане

pre 6 godina

Партизанке и даље једва чекају да комшији цркне крава. Кад немају својих успеха да се бар радују туђем поразу.

Aki

pre 6 godina

Da l se može ovim partizanovcima objasniti da ekipa Unikahe nije ni Kaha, ni Taukeramika! To su bivša imena ekipe koja se sada zove Baskonija

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje. 
(Rec, 10. novembar 2017 21:03) 

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.
(T'Challa, 10. novembar 2017 21:15)

Hahaha,ne misli na onih 30 godina u kojima ste maštali o tituli i narednih 20 u kojima ćete opet maštati o tituli....nego jel boli kuvanje na 100 stepeni?

Neda kao svaki pravi Zvezdas

pre 6 godina

To je to zatrpava Neda, vatreni zvezdas a posle utakmice sablonska izjava ja sam profesionalac :) Al dobro pali to, cisto se pitam dal bi tako neki Hrvat u nekom sportu protiv svojih igrao :)

Car Dušan

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...

beli65

pre 6 godina

Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.
(ja, 11. novembar 2017 00:31)
da li si primetio jednu bitku razliku u tvom komentaru a to je da mi pričamo o sadašnjosti a vi(grobari) još samo možete o prošlosti

Filip

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije

Јабучило

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

То је она мелодија са палмама, њихањем и гранама? Иста она за коју нас прозивате?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.
(prc, 10. novembar 2017 22:03)

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej

To je to..

pre 6 godina

Cela utakmica u korist domaćina od prvog do poslednjeg minuta Unikaha je nametnula svoj ritam da je na kraju zasluženo pobedila.. Pohvalio bi naše ! Pošto idu kvalifikacije za Sp a što se tiče Zvezde jednostavno ne može sa ovim trenerom da očekuje bolje u startu da se nadoveže na predhodnika pa nastavi tamo gde su stali..Stoga biće poraza mnogo više ove godine al biće skalpova..Na kraju krajeva evroligu neće osvojit niti igrat fajnal for a ponajmanje top 8 dok za ostala takmičenja je sigurna..

Kutica

pre 6 godina

Katastrofa ali svi do jednog. Cim pocnes da gubis u prvoj cetvrtini sa skoro 20 razlike zans da si izgubio jel ces tesko navijati rezultat a kamoli preokrenuti. Pod hitno nesto menjati jel ovo ninasta nelici.Jako velike oscilacije jedna utakmica odlicna sledeca katastrofa. Bjelica u derbiju 29 poena juce 2.

ovangarda

pre 6 godina

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...
(dr feelgood, 10. novembar 2017 23:56)
Secanja na SOS kanalu nedeljom uvece.
Skini se sa Zvezdinih vesti, prati sta prica ostoja, ivica 2 razreda osnovne i ostali, muči svoju muku koja je velika...ili nije, ako jos koji put kazete hvala Predseniku.

milos.k

pre 6 godina

Zvezda je sve karte bacila na derbi, iz toga proizilazi umor i ono sto ce biti problem kad sebude igralo u seriji, a to su matori igraci koji moraju da igraju dosta jer je velika razlika izmedju prve petorke i klupe. I rekao sam da je zvezda dala maksimum protiv Partizana, a Partizan jos nije ni na 70% onog sto bi trebao. Mozete da se sladite pobedom u derbiju, ali to je vas maksimum. Inace ne volim da omalovazavam bilo koga, ali Zvezda je sem ove svaku utakmicu bila u igri, a to nije malo i ne znam sta se zamera Alimpijevicu.

tintilic

pre 6 godina

instant proizvod u košarci Czv- fmp se polako rastapa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mikica, 10. novembar 2017 23:47)

86:100

Rale

pre 6 godina

Navijacima KK History chanel u danima tuge malo radosti donosi poraz Zvezde. Sta da kazu navijaci Barse sa onolikim budzetom kada kod kuce izgube od najslabije ekipe Efes ili Armani koji gubi sve redom.

Delija

pre 6 godina

Covek iz senke

Bravo.Pre nego sto pocnes da pises malio prelistas.Kvalitet klubova? Broj utakmica. Lotomatika, Zelena gora, Olumpija. Paok, I celo takmicenje 16 utakmica bez plej ofa.Igraci koji danas igraju igrali NBA.I nikada niste otisli dalje sa vise pobeda od poraza.cak jednom pridjoste grupu sa dve pobede. Sve zapisano

BVB

pre 6 godina

84-100. Do sledeceg derbija ne bi trebali da uopste vrsimo konverzaciju sa vama. U DRUGOM po rangu evro takmicenju imate 1-4, razmislite malo o tome. Vezbajte, "ovim tempom osvojicete i vi neku titulu za jedno 5, 6 godina..ali ozbiljno" ( Casovnicar ljubavi DV)

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Skoro 500 komentara,odakle Covicevom privatnom klubu ovoliko navijaca?!
 (41+, 11. novembar 2017 12:18)

Naravno, i svih 500 tako poput tebe, u cudu. Oporavak od stotke, zna da potraje.

Ivan

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
 (forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kada dobijete stotku u derbiju ne ostaje vam nista drugo nego da se prisecate nekih praistorijskih momenata. Mi se sa vama sprdama u ovim momentima, prezent prijatelju, prezent.

хијена

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.

Borky

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.
(Falcone, 10. novembar 2017 21:18)

Znaci trebalo vam 10 god. u ovom formatu za f4.Zvezdi je ovo 5 godina znaci ima jos 5 god. fore. Ovaj tvoj komentar ce znaciti nesto za 5 god.

bane 013

pre 6 godina

treba nam jos neko pojacanje ovi klinci ne mogi da izguraju ni 3 min a to je dovoljno u kosarci da se napravi razlika.. Verujem da covke zna sta radi ...

Darko

pre 6 godina

Ajde ljudi ne mracite. Polako. Svi su novajlije,tim je potpuno novi,treba vremena. Stavite se u njihove pozicije. Ova godina je privikavanje na evroligu, sledece godine cete imati prava za kritike. Jankovic, Jovanovic i Radicevic su igrali ugl sve utakmice, i za sada se nisu pokazali nesto. Davidovcu je ovo msm 3.utakmica u evroligi,Apicu je prva i ako se to uzme u obzir,oni su super. Apic nije ni dobijao loptu, al lik ima inace dobar sut. Dobar je u pik&rolu,odbrana. Slazem se da je Dangubi dosta davana sansa, i to je ok kritikovati,jer se ceka vec par godina. Dobric moze mnogo bolje. A sa razlogom su tu 4-5 starijih igraca, na koje mozemo da se oslonimo, i koji su tu da uce nase omladince,a verujem da cemo sledece godine upravo sa mladima dominirati.

miki

pre 6 godina

PA KAKO POBEDITI SA RADICEVICEM APICEM DAVIDOVCEM I OVOM DVOJICOM AMERICKIH STUDENATA KOJI SU TOTALNO IZGUBLJENI TU FALI JEDAN PRAVI PLEJ CENTAR A I DOBRIC JE NA 3 VEOMA UPITAN ZNACI BEZ LOVE NEMA NI MUZIKE

antiJSD

pre 6 godina

Radicevicu i Feldinu se treba hitno zahvaliti a na osnovu iskustva iz proslih sezona,Covic ce verovatno u nekom bliskom periodu da potpise 2 igraca na 5-6 plata do kraja sezone(toliko valjda moze da isplati).Sto se tice Dangube zvani Stagnacija,pa ne bi ga valjda namazani Raznatovic dao Zvezdi da iole nesto vredi

Dacha

pre 6 godina

Sad je definitivno jasno da nam trebaju 3 igraca plej,centar i trojka jer zali boze Dangubica,Jankovica,Jovanovica i Radicevica ako mislimo da nesto napravimo u Evroligi a bar dva centar i plej ako mislimo da odbranimo Aba ligu. Bas me cudi da Covic to ne reze odmah u startu za razliku od proslih sezona,jasno je da ni Jankovic ni Jovanovic nemaju kvalitet za velike domete kao ni Radicevic. Ako se vec nema para i za pleja i za centra onda samo centar da se dovede a bolje da se isforsira mali Radanov,pa i Covke mali da se pusti nego ovaj Radicevic,on covek nema nista u igri da ga krasi,ni sut,ni ulaz ni odbranu,cim udje u igru protivnik pravi 10 razlike bez problema,a centar nam ne treba neki veliki poenter vec neko ko zna da zagradi obruc i pokupi skok,Lesor je jos mlad i dosta gresi ali vidi se da ima talenat dok Jovanovic je izgubljen slucaj,Jankovic takodje,jedino je tu Antic zlata vredan ali godine cine svoje,ne moze vise bez obzira na zelju!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..
(prc, 10. novembar 2017 21:40)

I narednih 20 godina što top 13,što top8...top za topom,a malog komšiju brijaju razne amaterske ekipe u takmičenjima kojima je dato toliko podrugljivih imena da više i ne znam kako se zovu..Cipiripi ,šampinjoni,kup Miće harmonikaša itd itd.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Uros Dj.P@. Nije igrao, a nije ni u ponedeljak. Jel ti lakse ako ste dali 100 autokoseva?
(Rec, 11. novembar 2017 21:16)

Rasplaka djecarca. 😆

Žika

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu

raspad sledi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

to "vazda" je prilično nategnuta kategorija kod vas. prilično neosnovano i nadmeno, a svi znamo da posle toga obično dolaze bolna prizemljenja

dr feelgood

pre 6 godina

@dr feelgood Ta najgora ekipa evrolige vam je dala 100 komada pre neki dan. E sad zamisli koliko ste vi pukli... (delija iz fotelje, 10. novembar 2017 23:11)

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...

Dirigent

pre 6 godina

Predlazem da odustanete, brukate Srbiju. Uvek sam bio zato da ako necem nisi dorastao ne ucestvuj.
(miki, 10. novembar 2017 21:03)

Slazem se, jer realno cipiripi kup je manje vise poluamaterski, a Partizan samo jednu pobjedu...

Shearer

pre 6 godina

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 10. novembar 2017 23:06)

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.

Buki

pre 6 godina

Ovo se desava kad ekipu i trenera selektira covek koji nema blage veze o kosarci Čović,doveo Jankovica,Jakovljevica, Lesora i Radicecvica teski promasaj umesto da je zadrzao Simanica mi dovodimo ovu dvojicu sa koledza i razigravamo francuzima igraca.Znaci trebao je zadrzati Simanica i Gudurica dati im sansu da se razvijaju zadrzati Simonovica koji je bio autoritet i tako zadzavas kontiunitet,Feldin nam nije trebao kao ni Radiceic umesto njih dvojice jednog mladok crnca na pleju sa Rocestijem i jednog centra jakog da kupi skokove i bije u odbrani i to je to tim bi bijo puno kvalitetnije neznam dali bi usli u osam ali bi igrali nasi mladi talenti Guduric,Simanic,imali bi Simonovica,Dangubica,Antica,Lazica Rocestija rezervnog pleja i jos jednog centra taj tim bi bio puno uigraniji i cvrsci i jeftiniji ali kad Čović ODLUCUJE O SVEMU.

milan che

pre 6 godina

sramota me ovakve igre ...ne zato što smo poraženi, već što se klub koji ima legende ovog sporta poput dr Čovića bruka protiv tamo neke Unikahe

ilpadrino31

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)
Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.

KRIGER

pre 6 godina

Mnogo je nedostajao Javor, ponajbolji igrac gostujuce ekipe iz Zagreba.
@(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 23:00)


Još te boli derbi???
Zato ste inače i primili samo 100 komada, jer vam se prijatelj Javor pokvario u derbiju, a nije imao ni ko da ga gepekuje, no bilo kako bilo, gde god da ste igrali po Srbiji i Beogradu bilo kad i bilo gde, bili ste i bićete samo gosti, eto za to si barem upravu buuuahahahahahahahahahahaha...

anica

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)

Bjelica i Antic su domaci igraci, da li znate da ima timova bez jednog domaceg igraca...npr. Efes, tu je negde i Barsa. Volela bih uz ovo vase obrazlozenje(analizu) da prilozite koliko su vasi igraci dali koseva bez Gosa i onog drugog stranca?

gospodin

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !

Terenac

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
(forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kao kada? Ono kad mu je Kalinic poslao polaganje na polovinu terena a Zvezda sa 3:1 zakucala partizan u donji dom kosarke?

Shoby

pre 6 godina

Hrabro i samo hrabro ovaj tim je pravljen za f4 mudrom politikom nasih najboljih.Pretsednika Gospodina Vucica i Gospodina Covica,Rusija Turska Crvena Zvezda do f4!

Slak3r

pre 6 godina

Mlađani navijači Čovićeve Zvezde moraju da shvate da je njihov klub po uspesima daleko iza Partizana(jer ovo je košarka nije fudbal) , a onda da idu na spavanje jer treba da uče preko vikenda.

mene bi bilo sramota

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

Dali ste 118 poena juniorskom timu, i time se hvalite?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Jel možete BAR MALO DA POKAŽETE POVERENJA I STRPLJENJA U OVU EKIPU???
Ali BAREM MALO?????
Smučili ste mi se više sa ponašanjem i tretiranjem kluba kao da smo Real pa moramo na svakoj poziciji da imamo po jednog Ročestija jer pobogu, para se ima za te nego eto mi volimo da dovodimo Apiće, Radičeviće jer nam je gušt.
Aj više bre

Terenac

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)

To bese obicno izivljavanje evroligaskog tima nad Uvalinovim juniorima koje je predvodio tada 20-godisnji Nedovic sa tri stranca iz portorikanske lige. Ta 2011. je davnija proslost. Mnogo bliza je ona kad se docekao tandem "Pavlovic i plej" a dobijena karta za evrokup u jednom pravcu, potpisali je Kalinic i Dzenkins.

Sve je vestacki naprevljeno parama

pre 6 godina

Zvezda napokon pokusava da dodje do igre i vec izgleda bolje i to sa mladim igracima. Prosto je nemoguce igraci protiv legije stranaca posto Unicaha je sve a ne spanski tim ili se racunaju i navijaci. Imaju samo 3 Spanca a isto toliko nasih i Amerikanaca i gomilu igraca raznih reprezentacija prosto ne znas sa kim igras. To ti je kosarka danas, tim iz odredjene zemlje ne mora da ima ni jednog igraca pa tako i Saudijska Arabija moze da ima prvaka sveta u basketu.

Neda kao svaki pravi Zvezdas

pre 6 godina

To je to zatrpava Neda, vatreni zvezdas a posle utakmice sablonska izjava ja sam profesionalac :) Al dobro pali to, cisto se pitam dal bi tako neki Hrvat u nekom sportu protiv svojih igrao :)

Goblin

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 10. novembar 2017 21:18)

A fora je da smo mi ovakvi bili i u ponedeljak. O tome treba da razmisljate.

Vlada

pre 6 godina

Gledanje Zvezde je kao udvaranje devojkama. Pokusavas, cimas se, mucis se... ocekujes, nadas se... i na kraju... nista.
(Double Dribble, 10. novembar 2017 23:41)

Ovo više govori o tebi nego o meni koji navijam za Zvezdu. Ja sam se ove godine već radovao tri puta u EL i jednom posebno prošlog ponedeljka. A kod tebe, kanda, baš ništa. U svakom smislu...

hm

pre 6 godina

grobari se nasladjuju kad zvezda gubi.prosle sezone nisu se bas cesto radovali.
iskreno nismo navikli da zvezda gubi u evroligi a narocito dve vezane.Kad se samo setim onog micenja partizana 15 godina.100 utalmica od toga 70 poraza.Tad je bilo dovoljno 2 do 3 godisnje za prolaz u top 8.

anica

pre 6 godina

Ovaj dole sto pise ako smo u EL treba da smo istoj dorasli. Izvini, a sta nam to fali??? Shodno mogucnostima, budzetu, koje igrace imamo tako trener moze i raditi izmenu i ocekivati rezultat. Nisam od onih koji kazu da cemo izgubiti naredna 4 meca, nikad se ne zna, ali ne kazem ni da idemo na F4. POlAKO! Smatram da nam je Antic bitna karika zbog zrelosti i stabilnosti, Lesor i Feldin solidni igraci ali ne mogu sami, kada Bjelica daje 30 poena super je, ali kada da 2 treba neko da ima da ga odmeni, ili Rocestija. Ne bih da budem pogresno shvacena, obozavam Zvezdu ali: Radicevic, Apic, Jankovic, Jovanovic, Davidovac...izvolite, ako nemate gde onda u komsiluk. Nerealno mi je da delije pljulju po treneru(i ja nisam za to bila, ali ko me sta pita, zna se ko dovodi trenere) kad covek radi sa kadrom koji mu je dostupan. Meni se moja Zvezda svidja. Zasto??? Zato sto imamo prelepe dresove i igramo u najvecem takmicenju u Evropi, zato sto smo pobedili Barselonu Makabi prosle godine da ne nabrajam i bice jos pobeda, zato sto kad nam krene mozemo dobiti koga hocemo, zato sto smo ovima sto pricaju o Zvezdi pogrdno a sami sebe ne vide narokali stotku, zato sto sijamo svake nedelje u vise meceva i samo neka igraju sto vise.
Ocekujem od ABA lige najvise, u EL uzivam.
Pozdrav za sve delije i ne nasedajte na provokacije.

dex

pre 6 godina

Ovo je ekipa bez glave i bez repa. Na koncepta ni u sastavu niti trenerovog koncepta. Zvezda ce u sezoni kada je f4 u Beogradu imati maksimalno 5-6 pobeda. Naravno, nije realno ocekivati da se sastavi ekipa za f4, ali ekipa koja ce se boriti za top8 (samo boriti) se mogla sastaviti. Ovako, EL ce biti uglavnom ekskurzija za Zvezdu, a za osvajanje ABA, sto je preduslov da se EL opet igra ce trebati bar jos jedno pojacanje, makar na pleju, jer ova ekipa nije kadra ni da osvoji ABA ligu. Po eda nad Partizanom nije dokaz nikakvog kvaliteta, jer oni su na nivou nekih makedonskih ekipa.

Vazda Pobro

pre 6 godina

E Radonjicu, Radonjicu... plakace za tobom oni sto su te prozivali... Moglo je da nam krene lose u napadu ali zato u odbrani nije moglo da se omane, a da ne pominjem ove lagane poene, sto ih za cas primimo, 10, 15 ...

zoran

pre 6 godina

Kako je Lazic kosarkas...???? Moze li neko to da objasni..???
Pa pojma nema...ali bukvalno pojma nema. Idi dizi tegove, kopaj kanale..radi nesto, alo ovo batali.

asdf

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник!
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18)

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.

From Srbija!

pre 6 godina

Grobari napustite ovu vest ako boga znate.Smarate bre vise s vasim raspalim timom.Ok,biliste nekad al vise niste!Ja znam da vam se gleda EL al bar nemojte zvezdiu da gledate!Hocu ovde sa mojim navijacima da komentarisem avoj klub!Inace ljudi moji,sta je sa ovim Dangubicem?Ja kapiram da je imao povredu al on je decko skroz pogubljen,ovo je kazastrofa!Milko ispod nule,nije morao groblju da daje onoliko poena.Na zalost prosla i ova itakmica su samari realnosti,ipak smo se ponadali posle barse i makabija!Za abu nam fali jos plej pod hitno i jedna krstena cetvorka.Feldinu objasniti da mora,ni ne znam kako,al mora mnogo bolje!I moram da kazem daa roceati jeste najbolji poenter al bi dao dva roceatija za jednog onakvog jovica,nema covek ni malo smisla za organizaciju.Od muke sam morao ovoliko da pisem,ne mogu da gledam uadnju cetvrtinu,kriminalna igra!

Miloš

pre 6 godina

Realno nisu imali šta da traže bez četiri igrača u odnosu na utakmicu sa Partizanom, možda se odsustvo Antića nebi ni osetilo da su Mrdak, Javor i Vojinović bili u timu.

Виоп

pre 6 godina

Очекиване осцилације у игри ове године. Ово је сасвим добро да будемо међу прве четири екипе у АБА лиги. Проблем су новци и то је оно што се могло приуштити. Дођите и подржите ове момке, само тако неко може искочити од ових младих момака. Верујем да ће управо због новаца некад касније бити неке доселекције екипе са бољим играчима како исте неби плаћали целе године већ неколико месеци а помоћи ће нам да освојимо АБА. Бар мени тако делује. Дођите на утакмице и помозите свој клуб, немој после да буде крив је овај или онај. Видимо коме иду државни новци а ми ако не помогнемо нама самима неће нико.

René Artois

pre 6 godina

Dođeš na - 6 i onda izvedeš iz igre najbolje igrače, a uvedeš Radičevića, Davidovca, Jankovića, Apića i Jovanovića i za čas opet - 15. Ako je Zvezda htela jeftinog trenera, bolje da je dovela nekog penzionera, a ne ovog amatera.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ako poslije ovakve igre noćas ne bude snosio odgovornost trener Alimpijević nemoj da se čude praznim dvoranama ubuduće. Promaja će da bude i u Pioniru

Srksa

pre 6 godina

Sad sam ja los zvezdas ako necu da idem u arenu da platim 1500 dinara kartu da gledam Davidovca, Radicevica i Alempija kako ih predvodi...Neka ih rodbina gleda, ja necu sigurno...

Delija

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Iz nedelje u nedelju ne prestajes da pises budalastine.Kazes drzavni projekat? A Zvezda samo jednog drzavnog sponzora i to Telekom za razliku id tvog kluba NIS, Mts, Aerodrom. Grad Beograd 20 miliona.Pekovic " Hvala premijeru" A nasi "drzavni" IDEA (koja je srpska firma), Huawei, Nike, Acibadem

pauk s marsa

pre 6 godina

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu.
(rock star, 11. novembar 2017 00:46)

Sa ovim se slazem. Zvezda je stvorila kosarku na ovim prostorima i vladala, dok kosarka nije postala bitna politicarima, tj. do osvajanja SP. Tad krece da se forsira Cibona, a da se Vlasi ne dosete, u Beograd se instalira kukavicije jaje, kojim se kamuflira cela prica. I cemu te mantre o Drazenu, ajd malo promenite, pa recimo velicajte OKK i Zucka, ili su vam ipak sugradjani drazi?

...

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

pa i vi cete toliko hahahaaaa...ko nam kaze, cuj..

djuro

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone
(Miko, 10. novembar 2017 22:07)

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..

делија нс

pre 6 godina

Све стручњак до стручњака. Само ми није јасно зашто Ви не водите Звезду, Партизан, репрезентацију, Реал, Барсу, Фенер умјесто што "пискарате" свашта!!! ЗВЕЗДА

Milos

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos. Jedino smo dali pare za Rocestija.Ovo je mlada i dobra ekipa koja ce sledece sezone sazreti. Radicevic,Jovanovic,Apic i Dobric su igraci koji imaju talenta. Poraz od ovakve Unikahe sa ovakvim timom koji se vec godinama nadogradjuje nije nista strasno.Idemo dalje momci i Alimpije.Verujem u vas.Uvek uz vas.

Falcone

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.

marianeeeok

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.

Dziber*

pre 6 godina

Walden@@
Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.

Макарије

pre 6 godina

Što pre smeniti Alimpijevica, oterati Janković, Keselja i ostale prevare. Bojkot protiv CSKA. Ako već nije bilo novca bolje da je igrao Radanov nego ove prevare od igrača

UltraCZ

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!

Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...

pivljanin

pre 6 godina

Sta bre saljes komentare ,da se brukas.Jovic i Kalinic su bili. reprezentativci dok su bili u Radnickom !!!!MUTA je od njih napravio igrace.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dziber*, 10. novembar 2017 23:08)

Ne zasmejavaj masu brt. Kalinić je došao u Radnički iz Vojvodine kao reprezentativac i nije se naigrao. Jović je bio treći plej iza Ćapina i Marinovića. Posebna priča je Bobi koji kod Mute nije uspeo da se izbori za mesto u timu (na treningu Muta ga učio da gađa trojke) pa je otišao u Megu a potom u Zvezdu. Muta je komedija od trenera. Nešto kao ovaj Alempijević.

aleksandar

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење. 
(хијена, 10. novembar 2017 21:27) nemamo,mi smo pobednici kupa sampiona,mi smo dali najvece ervopske igrace,mi smo doneli najvise zlatnih medalja,vi nikada niste bili ni sampioni Srbije.samo jedan tim.

dr feelgood

pre 6 godina

za utehu, nije nedovic razbio svoje nego fmp...ima neke nerasciscene racune sa gazdom legendom zeleznika...inace, unikaha ocajna, sreca njihova sto su ovi limenkari najgora ekipa koja je ikad igrala el...

Delija

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi

Povidon

pre 6 godina

Nije KK Crvena Zvezda već KK Cibona i to 1972. godine. Sa druge strane Partizan ima 4 evropska trofeja i nekoliko F4. Dva najveća rivala i kluba na teritoriji Ex Yu su Partizan i Cibona. Za Zvezdu se može reći da je u rangu OKK Beograda, tačnije samo jedan period slavne istorije i to je to. Partizan, Cibona, Bosna, Jugoplastika su klubovi prvog reda a posle toga dolaze Zadar, Crvena Zvezda, Olimpija, OKK Bgd i ostali.
(Shearer, 10. novembar 2017 23:35)
Partizan je do 1990g osvojio svega 4 titule prvaka Jugoslavije, Zvezda 12 titula. Dakle, do kraja osamdesetih bili ste manji klub od Okk Bgd a do 1990g ste se poravnali sa njima. Bili ste najveci rivali sa Cibonom samo u vasim glavama. Pocetkom devedesetih SPS pocinje da sipa u Partizan milione maraka, kupujete najskuplje igrace ex Yu i postajete drzavni projekat. Zatim osvajate i Fiba El. Vi ste jugoslovenski kosarkaski PSG, samo sto vas ne finansiraju Arapi nego drzava. Sve sto imate kupila vam je i osvojila drzava.

Ivan

pre 6 godina

Za sve ove sto pricaju FMP. Zasto ste onda napunili halu da nije mogla igla da padne ako je FMP? Vec sledecu utakmicu vam se cula skripa patika. 50 gledalaca.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...
(prc, 10. novembar 2017 21:42)

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Javljaju se oni sto su vam dali 118 poena svojevremeno (+41) i upropastili vam detinjstva i zivote, te traume ostaju zauvek.
(ilpadrino31, 10. novembar 2017 22:48)



Hahahahahahha, a ko drugi može biti ponosan na tu utakmicu i +41 nego Grobari, a Zvezda imala prosek jedva 21 godinu krv ti ljubim

rock star

pre 6 godina

Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Izuzetno je neumesno porediti Cibonu i Zvezdu. Cibona je simbol kosarke, evropski prvak, klub Drazena Petrovica. Zvezda je svoje titule osvajala dok se kosarka igrala na sljaci sa minimum pravila, bez ogranicenja napada, bez definisanog vodjenja lopte...itd...itd. Zvezda se ugasila, pa magicnom igrom novca opet kao ozivela kao klub Nebojse Covica. Na ovim prostorima kada se pomenu imena Bosne, Cibone , Jugoplastike i Partizana treba da se stoji mirno, jer su to evropski sampioni i najzasluzniji klubovi za procvat jugoslovenske kosarke. Svi ostali su klubovi drugog i treceg reda. E sad sto bi neko voleo da i Zvezda bude veliki klub, to je neka druga stvar. Igrajte vi tu vasu EL dok mozete, docice opet vreme pravih sampiona. I Bamberg igra EL, pa ko je Bamberg. Ko je Darusafaka? Himki? ili kako se zovu ti silni klubovi koji trenutno imaju pare, a nikakvu tradiciju.

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marianeeeok, 10...)

Ah kakvo neznanje. Taukeramika je Baskonija, neiskusni duhoviti dječačiću u pokušaju. Vidim da još boli stotka, joj kako je Milko samo riljk'o...

deki

pre 6 godina

Sve je jasno kada je Lesor pored zivih Rocestija i Bjelice najbolji strelac. Pod hitno Filipa Covica u Zvezdu i to kao prvog pleja, Radicevic neka se kali u Zelezniku i jednu rmpaliju na petici. Meni je jasno da je nas maksimum u EL od 10-16. mesta, meni je ABA liga u glavi.Buducnost i Cedevita deluju sasvim OK, a Partizan, s obzirom da ce ispasti iz grupe EK , imace vise vremena. Plus imaju podrsku Vucica i Vesica sto znaci jos neko pojacanje

crnilo

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kris, 10. novembar 2017 22:39)

sta bre vi da napadnete,jesi normalan,mozete F4 zacelja samo

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.
(prc, 10. novembar 2017 22:03)

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej

andrejka

pre 6 godina

Da zavrsimo ovo vece.Koji klub je u EL dao manje od 50 koseva i izgubio sa 48 razlike? Nagradno pitanje za milion dolara.Pomoc gledalaca igralo se u Moskvi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 10. novembar 2017 22:30)

I da je dao samo 2 poena, taj klub je bio prvak Evrope, a tvoj i da da 200 to nikada nece biti. Nagradno pitanje, jesam li u pravu?

T'Challa

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje.
(Rec, 10. novembar 2017 21:03)

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Realno Radicevic,Jankovic, Jovanovic, Apic,Dobric, Davidovac, Dangubic nisu kvalitet ni za dno evrokupa a kamoli za evroligu. Zato je svaka pobjeda nevidjeni uspjeh kad imas jedno 5 pismenih igraca. Rocesti je klasa za sebe, ovakvog igraca ne pamtim da je igrao u Srbiji.

tintilic

pre 6 godina

instant proizvod u košarci Czv- fmp se polako rastapa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mikica, 10. novembar 2017 23:47)

86:100

prc

pre 6 godina

Prvaci smo i mi, doduše drugog ranga takmičenja ali prvi evropski trofej smo mi osvojili još 70-tih
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 21:56)

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.

Walden

pre 6 godina

Ljud, setite se da je Radonjina ekipa rasla iz godine u godinu, a tako i rezultati. Realno, ove godine se nista ne moze ocekivati od ove ekipe. Radonja je izbacio Jovica, Kalinu, Simona, napravio ih reprezentativcima. Ali tad je imao materijal za rad. Bazu su cinili ekstra nasi igraci, a stranci samo donosili dodatan kvalitet vec uhodanoj masini. Sad je losa baza nasih igraca, a tu stranci koji se menjanju svake sezone ne mogu puno da doprinesu. Bilo bi super kada bi Rocesti ostao naredne tri sezone u Zvezdi, pa da imas oko koga da gradis ekipu. Radicevic nije ni za FMP, kao ni Jankovic, a ni Jovanovic nista bolji. Dati sansu Apicu, Davidovcu, Radanov ce do sl sezone dosta napredovati, vratiti Rebica iz Mege, i onda ce se imati prava baza oko koje praviti ekipu za sl par sezona. Trenutna ekipa nema .. Ovu Unikahu smo jeli za dorucak, vracali se od -20, ali ta ekipa je imala sve sto ova nema, a to se stice godinama. Tako da, ne ocekujte previse tj nista, manje cemo se nervirati, a od sl sezone, ako stvari ne budu na pravom mestu, morace da se napravi rez.

Nebojsa

pre 6 godina

Kao sto sam rekao na pocetku sezone ovaj tim C.Zvezde nema sta da trazi u EL
Tim koji selektiran nije za plejof EL vec za odbranu Aba lige nista vise od toga . Trazati neke promene u igrackom kadru ili trenera nije na mesto . Treba izdrzati ovu sezonu nadam se osvojiti Aba ligu i sledece sezone igrati zapazenju ulogu EL
Ovim momcima dati podrsku i kad gube kao sto su dobili aplauze i pohvale za derbi .

Miki delija

pre 6 godina

Iskreno ljudi napisacu ovo da mi malo lakne, ako je to moguce. Dakle svi mi iz nedelju u nedelju, i posle pobeda i posle poraza pisemo manje vise slicne stvari koje se sve zajedno po mom misljenju svode na sledece: Ovogodisnji roster je sastavljen od 5 iskusnih(matorih) odlicnih igraca, par starosedeoca i nekoliko novajlija (Radicevic, Jankovic, Jovanovic) sto je sveukupno ocigledno lose skrpljen tim. Razlog lezi u cinjenici da "matorci" prosto ne mogu svaku da odigraju odlicno, (Pera recimo nije igrao protiv Bamberga i veceras, a Bjelica je obe ove utakmice odigrao lose), onda se oslonimo na tragikomicne novajlije Jovanovica, Jankovica i pogotovo uzasnog pleja Radicevica, a epilog je brukanje kao veceras, ne zbog poraza, nego zbog amaterske igre. Na zalost Covic tera inat svima nama, i iskreno se ne nadam nekim ozbiljnim promenama u rosteru. Napokon bih zamolio momke (protiv kojih nemam nista) Radicevica, Jovanovica, Jankovica, Dobrica(potpuno razocarenje), Apica i Davidovca(momci su goli prosek) da sami zamole upravu i napuste klub sto pre, cime bi sprecili tragikomicne situacije u reziji svih pomenutih u igri veceras. Neko rece budimo strpljivi, ma ljudi to mozda moze u ABA ligi, ali u ovom tempu i EL, jednostavno ne moze.Predvidjam tragicnu posetu protiv CSKA, jer mi iz provincije sigurno me mozemo da napunimo Arenu. Bice sigurno i lepih pobeda, ali usled svega recenog, mnogo vise ovakvih poraza, zato se spremimo da trpimo, druge nam nema !

Posmatrač

pre 6 godina

Najjaci momenat kad navijaci zvezde iz publike u Malagi dovikuje pogrdne psovke Gagiju i Musliju na liniji za slobodna bacanja..Šta reći osim stvarno seljaci nevidjeni.

dex

pre 6 godina

@ja

Zvezda je osvojila prvi evropski trofej. Ne znam da li je toliko tesko koristiti Google. Evroliga je naravno znacajnija, ali cisto da te ispravim oko evropskog trofeja.

хијена

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.

vlajzi

pre 6 godina

Ne znam mozemo li do brejka u Evroligi, ali zato Partizanu mozemo vazda da uglavimo stotku ...
(dirigent, 10. novembar 2017 20:50)

Pa vi slavite tu stotku kao da mi vama nismo dali 117.
Nego, mozda si u pravu. Nismo dali vama, nego Zvezdi.
Izvini, moja greska...

Walter

pre 6 godina

Radičević 5 godina igrao špansku ligu??Na koju foru?
(veverac, 10. novembar 2017 21:18)
Pa nije igrao u Barsi i Realu pobogu igrao u Sevilji koja je u rangu Partizana trenutno

Виоп

pre 6 godina

Ево их навалили, каже један "Таукерамика" хахаха довољан доказ колико дуго нису играли ово такмичење, заборавили ко је ко. Није ни чудо што толико мрзе Човића. Напред Звездо! Сви на утакмицу са армејцима.

nenad

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.

Borky

pre 6 godina

Za vas koji se u komentarima na utakmicu Unikahe i Zvezde bavite Partizanom i njegovim učešćem u Evroligi samo da podsetim da smo 2010. bili na fajnal foru tog takmicenja, dok je nekima uspeh nad uspesima i top 8... Toliko.
(Falcone, 10. novembar 2017 21:18)

Znaci trebalo vam 10 god. u ovom formatu za f4.Zvezdi je ovo 5 godina znaci ima jos 5 god. fore. Ovaj tvoj komentar ce znaciti nesto za 5 god.

Igor Obrenovac

pre 6 godina

Ljudi, to je sve normalno. Veštački i usiljeno je ovo što se dešava prethodnih par godina. Instant klubovi mogu se držati na vrhu samo velikim i konstantnim prilivom novca, inače dešava se ovo.

nikolabg

pre 6 godina

Možete da pričate šta hoćete, ali prva petorka i Antić kad je tu i ovi ostali su nebo i zemlja.Ne može ni taj Ročesti da se odmori ko čovek sve što je gradio ili pokušavao da napravi, Radičević mu za dva minuta unakazi.Priča gde smo bili 2011 i da je cilj samo biti u Evroligi pa šta bude ne pije vodu nikome normalnom više. I kad su prošlogodišnji timovi imali ove faze loših rezultata barem se pokazivao neki prostor u kojem može da ide na bolje. Ovde se ne vidi ništa sem prosečna ABA ekipa, pričam za rezerve.Kad se došlo do ovog stadijuma da se godinama igra Evropa ona je i glavno merilo, manite me regionalne, tu smo u 4 obrni okreni jer je to drastično manji kvalitet. Trenera mogu da istrpim jer se vidi da dečko nešto zna ali ovako loš odabir igrača i i pokušaj pravljenja s njima ozbiljnih rezultata...Bez ljudskog pleja i centra plus ovi što ništa ne napreduju a tu su godinama i ne idu nigde pa da se lepo to uklapa i nadopunjuje. Ovako to će možda delovati bolje, ali ne može se pobeći od realnosti da ako ne podivlja prva petorka i raspuca se skroz smo neozbiljna ekipa.

мангупаријацз

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!

ja

pre 6 godina

5/14 slobodna bacanja 35% , trojke 6/24 25% ... sta bi sada, zadrhtala ruka kod slobodnih bacanja,a...pa ne moze svaki dan da imate srece u sutevima kao protiv nas.

militto

pre 6 godina

To je to. a imali 5 dana odmora i opet pukli i treba da gube sve, kad nisu hteli da pomerimo derbi za nedelju. Ova Zvezda tesko i do 4 mesta u Aba jer je evidentno da ekipa ide samo na sat s polja a nš možete se osloniti samo na to. Zamislite na nikad goru odbranu Partizana i nikad bolji napad Zvezde uz tri sporne odluke kad se lomilo samo +15. Zamislite obrnuto kad bude, otuda limenkam taj strah.

Darko

pre 6 godina

Ajde ljudi ne mracite. Polako. Svi su novajlije,tim je potpuno novi,treba vremena. Stavite se u njihove pozicije. Ova godina je privikavanje na evroligu, sledece godine cete imati prava za kritike. Jankovic, Jovanovic i Radicevic su igrali ugl sve utakmice, i za sada se nisu pokazali nesto. Davidovcu je ovo msm 3.utakmica u evroligi,Apicu je prva i ako se to uzme u obzir,oni su super. Apic nije ni dobijao loptu, al lik ima inace dobar sut. Dobar je u pik&rolu,odbrana. Slazem se da je Dangubi dosta davana sansa, i to je ok kritikovati,jer se ceka vec par godina. Dobric moze mnogo bolje. A sa razlogom su tu 4-5 starijih igraca, na koje mozemo da se oslonimo, i koji su tu da uce nase omladince,a verujem da cemo sledece godine upravo sa mladima dominirati.

Petar

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.

CoSa

pre 6 godina

Prvo moram da istaknem da sam navijač Zvezde sa sezonskom kartom koji putuje 240km za svaku utakmicu Zvezde u Euroligi.Ovo kažem da me napaljeni klinci koji ovde dolaze da se prepucavaju sa napaljenim grobarima ne bi nazivali botom.Drugo i objektivno-Radicevic,Jovanović,Janković, Lazarević, Davidović,Apic a nažalost i Dobric nisu igrači za Euroligu.I u Aba bi bili u donjem delu tabele.Keselja ne komentarisem jer ne igra a kako je igrao i zalagao se sa Barselonom i ne zaslužuje da igra.Ako se ne dovede ozbiljan plej da odmori Rocestija i centar da zatvori reket biće ovo mučna sezona.I treće nije mi jasno zašto se nije pokušalo sa Simanicem i Radanovim ako već hoćemo da pravimo mlade igrače?
P.S.takodje mislim a nadam se da grešim da je eksperiment sa mladim i neiskusnim trenerom ipak bio isuviše smeo i neozbiljan

Nema na čemu

pre 6 godina

Ne znam sta ocekujete od ove ekipe, pa posle svakog poraza pljujete redom i igrace i trenera i upravu?
Ova ekipa jeste malo 'divlja' i nema bas kapacitet da igra svaki mec na visokom nivou, pogotovo 2 puta nedeljno. Nosioci su stariji igraci i ovi mladji nisu jos preuzeli znacajniju ulogu.
Shvatite da na trzistu nije bilo i nema kvalitetnih domacih igraca a da ne kostaju blizu milion ili su teski Partizanovci koji nikad ne bi presli u Zvezdu. Recimo za Nedovica ili Markovica da smo bili spremni da iskesiramo kao sto primaju sad, njihovi klubovi ih svakako ne bi pustili. Tako da ni ta prica ne moze nikako da prodje.
Opet, ako proigraju ovi sa koledza i neki iz FMP, moze ovo biti sasvima nezgodna ekipa svima u EL.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

zvezdaši (panteri) ne vole sport, oni vole samo pobede.
(panterizmi, 10. novembar 2017 23:59)

Toliko ste opterećeni panterima da bi bez problema mogli postati panterizan!!!

BigBoca

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11)

Ako ne ide san na oči... brojite do 118 :)

ArtuDitu

pre 6 godina

Kad je glavni kvalitet trenera to sto je zet onda ovakvi rezultati ne treba da cude. A osim trenera ozbiljan promasaj su Radicevic i Jovanovic.

čovek iz senke

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije
(Filip, 10. novembar 2017 20:59

Da, trenutno ste bolji, cinjenice ali niste nepobedivi, mi imamo tim za playoff ABA lige, za nesto vise nemamo, vama ce Buducnost biti glavni rival. A sto se tice EL, mi smo tu zavrsili posao, cetiri puta F4 i osvojili smo istu...tako da nema svrhe pricati o tome sa vama.

BVB

pre 6 godina

84-100. Do sledeceg derbija ne bi trebali da uopste vrsimo konverzaciju sa vama. U DRUGOM po rangu evro takmicenju imate 1-4, razmislite malo o tome. Vezbajte, "ovim tempom osvojicete i vi neku titulu za jedno 5, 6 godina..ali ozbiljno" ( Casovnicar ljubavi DV)

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Neprocenjivo kada groblje jedinu radost dozivljava usled Zvezdinih poraza u Evroligi. A oni u istoj pobedjivali 2-3 puta godisnje. 
(Rec, 10. novembar 2017 21:03) 

Mislis kao 2010 kada smo isli na F4 koji vi nikada necete igrati? Finale nam je izmaklo za jednu loptu ali kako god...mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci i 4 x F4, sanjaj.
(T'Challa, 10. novembar 2017 21:15)

Hahaha,ne misli na onih 30 godina u kojima ste maštali o tituli i narednih 20 u kojima ćete opet maštati o tituli....nego jel boli kuvanje na 100 stepeni?

Vladimir

pre 6 godina

Sacuvaj me Boze "velikih zvezdasa" koji uvek blistaju protiv Zvezde...a posle se pitaju zasto im zvizde u Beogradu....Nedovicu, samo ti igraj decko...ali bi voleo da i protiv drugih ekipa budes ovako razigran....

Stefan

pre 6 godina

Uzdržavao sam se komentara od početka sezone...ali ovo je prevršilo svaku meru... Nidžo Radičević, moj sugrađanin, trenirali zajendo u Borcu, igrao za 4-5 godina starije selekcije (a svi znamo šta znači razlika 4-5 godina u mlađim kategorijama), neverovatno koliko je odskakao od svih nas. Neopisivo drago mi je bilo kada sam video da dolazi u Zvezdu... Ali brate, šta je ovo? Da li je pritisak, strah, uloga drugog pleja? Imam utisak da je ostao zaglavljen u nekoj staroj školi igre plejeva, kao da dribla u mestu i čeka da se centar otvori da mu spusti loptu (i to često pogrešno dodavanje)... O šutu da ne govorimo... Niti osvaja prostor, niti ide na prodor, nerezonska dodavanja... U odbrani mek, često ide 2+1... LOŠE, OČAJNO! Stvarno bih voleo da se trgne i pokaže šta zna, jer u Španiji zaista nije bio loš, čak i posle povrede je imao sjajnih partija.

Soren

pre 6 godina

I jos jedna stvar. Nisu mi jasni grobarski mozgovi. Pricaju o tome kako smo mi ocajna ekipa kako nemamo ni jednog normalnog igraca, milko bjelica 0 indeks i ostalo. Da li ste svesni da Vas je taj isti tim pregazio pre nekoliko dana?!? Da li ste svesni da smo igrali kao Unikaha protiv nas veceras?!?

Ris

pre 6 godina

ilpadrino 31@. Jok, javljaju se oni koji se hvale sa pobedom nad juniorima a koji su gubili sa 46 razlike u EL i koji su u istoj davali po 49 poena za celu utakmicu. Igodinamicno.

Лепи Цане

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

Говори да не знају колико су срећни што не играју у Евролиги, јер би примали лагано 120-130 по мечу. Овако у Ципирипију примају само 96 у просеку.

Peki

pre 6 godina

Grobar sam, mislim da mogu biti objektivan.
ovaj alimpijevic nije trener za zvezdu.
on cuva igrace sad protiv unikahe koja nije nista posebno i umesto da ubaci jacu postavu sad u zadnjoj cetvrtini i na kraju trece, on cuva igrace za naredne 2 tekme u EL. Umesto da ovde juri pobedu i Atini, a u Beogradu protiv CSKA da odmori igrace.

zorz

pre 6 godina

@Ove sezone je uništeno sve što se gradilo prethodne 3. Neverovatno šta su uradili od kluba ove sezone 
(Miko, 10. novembar 2017 22:07) 

polako druže.. polako... sve će doći na svoje! i Radonja je gradio tim..
(djuro, 10. novembar 2017 22:22

Druže, da nije Cibona odustala..... A ko ne zna ili je zaboravio, covic čega se god latio, upropastio je.

Zvezda je Srbija

pre 6 godina

Pa vas bi Lokomotiva rasrafila sa 20 razlike sa pola snage!!Dok je Partizan jedva pobedila sa svom snagom!!
(Grobar, 10. novembar 2017 22:31)
Jel kao sto smo mi vas rasrafili , pametnjakovicu?

ovangarda

pre 6 godina

to je opet manje od 118...a to takmicenje gde se vi brukate, partizan je osvojio i cetiri puta igrao final four...
(dr feelgood, 10. novembar 2017 23:56)
Secanja na SOS kanalu nedeljom uvece.
Skini se sa Zvezdinih vesti, prati sta prica ostoja, ivica 2 razreda osnovne i ostali, muči svoju muku koja je velika...ili nije, ako jos koji put kazete hvala Predseniku.

beli65

pre 6 godina

Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.
(ja, 11. novembar 2017 00:31)
da li si primetio jednu bitku razliku u tvom komentaru a to je da mi pričamo o sadašnjosti a vi(grobari) još samo možete o prošlosti

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neka dobijamo u ABA, vidi se da ove sezone nemamo kvalitet u EL i zato se i ne nerviram kad ovde igramo. Samo neka uzmu domace trofeje i dobro je. Mada trebaju nam 2 igraca realno da se osiguramo. Neko umjesto Radicevica i na poziciji krila.

Ginko

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)
Oooo dobro veče gospodine...koliko vidim vi ste izašli sa intenzivne nege, polako se oporavljate od stravicne povrede zvana STOTKA, ali gde su vam saborci? Oni su jos uvek na aparatima? I još nešto...vas nikako ne možemo da dobijemo MOŽDA, već UVEK I BEZ PROBLEMA!

prc

pre 6 godina

pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo
(est, 10. novembar 2017 21:33)

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..

Aki

pre 6 godina

Lagano Kaha gazi czv. Nas možda i mogu da dobiju ali nisu dorasli igranju u EL, biće na dnu.
(nikola, 10. novembar 2017 21:24)

Možda, pa uvali smo vam laganih 100. Zato vi briljirate u Evrokupu, sve ste zasenili sa poslednjeg mesta.

prc

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

kako god prvaci Evrope smo, kad cete vi to shvatiti vise...

MNGP

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Samo ti posmatraj, posmatracu, potrajace posmatranje.

neka

pre 6 godina

Ахахахаха како вас Гаги враћа назад у Железник! 
(пентхаус, 10. novembar 2017 21:18) 

Sve vas voli i pozdravlja Bjelica Milko.
(asdf, 10. novembar 2017 22:23)

Reklo bi se da vas baš nešto i ne voli večeras....

Izvan okvira

pre 6 godina

Tvrdim da je Radičević u najmanju ruku solidan plej, ali kad nema igre i organizacije onda najgore izgleda plejmejker. U ovoj Zvezdi ni Jović ne bi bio ništa bolji. Pa Lazića su "stručni" komentatori prošle godine dizali u nebesa, a ove pljuvanje, a to je isti igrač, samo za razliku od prošle godine, nema organizacije, uloga, zadataka. Kada bi kod Rocestija zanemarili šut, on ne bi bio ništa bolji od Nikole, bas zato sto je igra u napadu bez ideje, nema akcija, igra se na silu. Da zaključim, trener je glavni problem.

bbROD

pre 6 godina

neko igra evroligu,neko cipiripi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 00:24)

Neko je osvoji Evroligu a neko nije ni cipiripi

Filip

pre 6 godina

Opet los pocetak kao protiv Bamberga. Kako se grobari nasladjuju a onda dodje derbi i oducavanje od kosarke. Kup gde oni igraju jedina ozbiljna ekipa Lokomotiva.Ostali u rangu nase lige Srbije

ja

pre 6 godina

Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.

JOLE

pre 6 godina

Najblaze receno bruka! Pa treneru kakva je ono petorka sa Apicem, Radicevicem, Davidovcom, Dobricem, pa covece oni nebi ni Crnokosu pobedili! Umesto da je ubacio najjacu petorku kad smo prisli na - 6 da proba da okrene on uvede ove antitalente. Treneru gde ti je Feldin skoro celo drugo poluvreme na klupi zaboravljen!! A toliko puta da mozemo promasiti obruc i tablu na jednoj utakmici je za verovali ili ne! To samo ovi nasi polukosarkasi mogu i niko vise. Pa Dangubic covek sam na sutu on pogodi bocni gornji cosak table pa to je za momentalni otkaz, sramota...

ja

pre 6 godina

Da li me to oci varaju ili se javljaju na komentare oni sto smo im dali 100 poena ??
(Lazic, 10. novembar 2017 21:11) Davali smo i mi nekima 117 i to u pobedio od 41 razlike.

anica

pre 6 godina

marianeeeok, 10. novembar 2017
20:53)
Drzi se ti tvog tima...pusti Zvezdu...i da nijedan vise mec ne dobijemo odrzali smo vam cas kosarke. Inace, bivsa Taukeramika je sadasnja Baskonija.

Rale

pre 6 godina

Navijacima KK History chanel u danima tuge malo radosti donosi poraz Zvezde. Sta da kazu navijaci Barse sa onolikim budzetom kada kod kuce izgube od najslabije ekipe Efes ili Armani koji gubi sve redom.

Zvezdas

pre 6 godina

Ljudi kako vam nije jasno da budzet ne regulise samo igrace vec i carter letove.Zvezda do svih van evropskih centara menja dva prevoznika.Cekanje na aerodromima pa i spavanje na klupama. O tome je i Zeljko pricao.Imas budzet uzmes carter letis i odmah se posle utakmice vracas kuci. U Litvaniju preko Varsave,, u Malagu, Valenciju, Bilbao dva prevoznika

est

pre 6 godina

Bjelica Partizanu sipao koseve kao od sale a danas mu nesto ne ide, ispraznio se sarzer hahaha. Vec vidim alibi pantera za ovaj poraz, a on glasi odsustvo mladog Pere Antica. Karma je cudo, vamos Unikaha do stotke. Uzalud je nadati se da ce Efempe preokrenuti i pobediti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. novembar 2017 21:22)
pa ovo je karma kako ne shavtas.posle 15 godina kradje ti sedis i gledas zvezdu u evroligi.prve godine se jos i sladis a prosle i pretprosle kapiram da si osedeo

Apotekar lopov

pre 6 godina

Radonju krivim. Razumemeo bih ja njega je poput svojih igraca otiso da radi u bogatijem i boljem klubu, ali covek je otiso u Kinu da drzi predavanja.

Sasa

pre 6 godina

Cudo nema serije komentara "Batka","Alekseja",DekijaBg"i "Ivana NS". A , da vaskrsnuce sutra na nekoj vesti o Partizanu.
Unikaha Vam se ozbiljno "nudila" da Vas pobedi sa manje od 10 razlike, ali ste uporno odbijali, kao sto odbijate da prihvatite da ste mali Covicev klub iz Zeleznika.
Mada, shvaticete vec.

"Dijagnosticar", Nis

Srbija

pre 6 godina

Uz dužno poštovanje Milku, petorka Radičević, Dobrić, Davidovac, Apić, Bjelica je najgora petorka Zvezde u poslednjih pet godina. Marko Kešelj je ol-star naspram četvorice prvonavedenih.

#kkcz

ogicg

pre 6 godina

Valjda vam je svima jasno da to nije to ove godine.Od El nema nista.U Aba izgubila i od Cedevite i jos od Buducnosti kuci.Puno je bolji bio tim prosle god i trener.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Tesko ovoga puta. I ne treba imati prevelika ocekivanja, odusevili su pobedama protiv Barse i Makabija, pomalo razocarali protiv Bamberga. Kada se ekipa doselektira, ocekivanja ce rasti.

pop30

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Mogu li delije do matične FMP Arene, obzirom da su radovi po gradu?

Лепи Цане

pre 6 godina

Партизанке и даље једва чекају да комшији цркне крава. Кад немају својих успеха да се бар радују туђем поразу.

fake

pre 6 godina

Osim Lesora kao da nema kapi krvi u njima!

Takodje, ne treba mi ni jedna dobra partija Bjelice koliko ume da me nervira na svim drugim.
Znaci bolje da ga nema uopste, nego da se nerviram 9 puta od 10!

PeruN

pre 6 godina

Od Jankovića će da bude čudo,dečko je košarkaški genije,mali Radičević strašan igrač,kakvo samopouzdanje,kakav šut,Jovanović zvjerina,predator.Čovke će samo na ova tri momka napraviti nevjerovatan posao i lovu.Čovke radi čudo sa skautingom mladih igrača.Čekamo i brata,deliju Kešelja da se vrati u šampionsku formu.Ovaj tim može mnogo.

krajisnik

pre 6 godina

ovi naši "mladi" su tragični.
Svima otkaz sa sve mladjanim trenerom koji ne igra ni odbranu ni napad.
Nama je Dangubic u ovakvoj ekipi igračina, realno.
Ovaj Covic se ove godine stiso za lovu, pa to ti je

veliki strumf

pre 6 godina

Drugu utakmicu za redom gubimo u prvih 5 minuta. To je nedupustivo na ovom nivou - dogodilo se jednom, ok, NE SME drugi put, narocito ne uzastopno. Juris razliku celu utakmicu i naravno nema nista od toga.

SEnT

pre 6 godina

Ovo ne lici ni na sta! Jedno obicno divljastvo, sa trenerom koji je zalutao u Zvezdu, i igracima kao sto su Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Davidovac i Apic , koji su daleko od evroligaskog nivoa. Ako Zvezda hitno ne najuri neznalicu od trenera, ne pise joj se dobro!

Soren

pre 6 godina

Mnogo volim da gledam kosarku, pogotovu kada igra Zvezda i Repka. Ali ovo danas sto sam odgledao je sramotno! Verujem da su umorni i iscrpljeni od puta presedanja, spavanja po aerodromima i ostalo. Alj ovakav odnos prema igri, ovoliko gresaka, dopustenih ofanzivnih skokova je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu. Imam utisak sa je Unikaha igrala sa 20% u nekim trenucima 30%. Niudila se Unikaha pocetkom drugpg poluvremena, ali nasi igraci to nisu iskoristili. Neshvatljivo guranje Apica i Jovanovica, nista korisno osim izgubljenih lopti nisu donelo. Kao da su prvi put izasli na teren da opikaju baslet u skolskom. Kamera je zabelezila lice Rocestija koje deliju preiscrpljeno. Drzavni projekat bez carter leta, ne bih rekao!!!

To je to..

pre 6 godina

Cela utakmica u korist domaćina od prvog do poslednjeg minuta Unikaha je nametnula svoj ritam da je na kraju zasluženo pobedila.. Pohvalio bi naše ! Pošto idu kvalifikacije za Sp a što se tiče Zvezde jednostavno ne može sa ovim trenerom da očekuje bolje u startu da se nadoveže na predhodnika pa nastavi tamo gde su stali..Stoga biće poraza mnogo više ove godine al biće skalpova..Na kraju krajeva evroligu neće osvojit niti igrat fajnal for a ponajmanje top 8 dok za ostala takmičenja je sigurna..

René Artois

pre 6 godina

Nema više potrebe forsirati EL ove sezone. 30+ godina igrači Bjelica, Ročesti i Antić treba da igraju samo prioritetnu, aba ligu. Nažalost, od spajanja, osim Lazića, od FMP-a (a ni iz omladinske škole Zvezde) nismo dobili nijednog dobrog igrača (Gudurića smo makar dobro prodali). Razumem da ove sezone nemamo budžet kao prethodnih sezona, ali smo odradili baš lošu kupovinu igrača sa SRB pasošem jer Radičević, Janković i Jovanović nisu igrači ni za srpsku ligu. Šta tek reći za trenera...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
(Petar, 10. novembar 2017 22:36)


Kao prvo, ništa od tih prodaja igrača nismo dobili U GOTOVINI, to su sve RATE
Drugo, imaš li ti amneziju od Radonjine sezone u Evroligi prve i -40 pa -50, čak i u sezoni kad smo igrali top 8 ???
Šta je onda to bilo?
Ja lepo kažem, vi ste bolesno nerealni sa očekivanjima :)

Srbija

pre 6 godina

Sa Antićem bi imali skor 4:2, ili bar 3:3! Ovako ne ide, previše igrača bez učinka, bez ikakvog uticaja na igru, sve se igra timski i napad i odbrana, ali je nedostatak kvaliteta očigledan.
#kkcz

Roki

pre 6 godina

zasto grobari uopste komentarisu zvezdine tekme evrolige? a da,oni igraju cipiripi kup! sad im je dobar...hahaha kakvi kompleksi...ubija vas...ahaha
(gospodin, 10. novembar 2017 23:31)

Ti pricas o kompleksima???Pa do pre 2 godine nisi ni znao da imate kosarkaski klub.

Roki

pre 6 godina

Hahahahah evo ga strucnjak. Ko bi koga koliko pobedio i ko sa koliko snage igra, sve izmerio, a stotku sto smo vam uvalili to si zaboravio. A znas da cemo opet...
(UltraCZ, 10. novembar 2017 23:31)

118:77 Misli o tome i tesi se tom stotkom.

Ljubisa_livac

pre 6 godina

Vezbajte vise ta slobodna bacanja! 5 za redom promasuju, za nepoverovati. I dalje tvrdim da je Radicevic najgori igrac u istoriji Zvezde. Ajmo peticiju da se pokloni Partizanu.

apikomsinice47

pre 6 godina

zvezdo,fala sto si pokusala ove sezone euroligu! Igraj po srpskim jadnim dvoranama sa sirotinjom ubogom,jer to je tvoja realnost.

Ivan

pre 6 godina

Milosavljevic se sprda sa komsinicom, kao nekada
 (forest, 10. novembar 2017 21:18)

Kada dobijete stotku u derbiju ne ostaje vam nista drugo nego da se prisecate nekih praistorijskih momenata. Mi se sa vama sprdama u ovim momentima, prezent prijatelju, prezent.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

moze li partizan do druge pobjede u cipiripi kupu?
(buldog, 10. novembar 2017 20:54)

Moze, ali pod uslovom da zvezda prodje u Top 16 NUTELA (Evro)lige. Bamberg, Khimki, Zalgiris i skoro izvesno Unikaha. Imate 5 sponzora a brukate se po Evropi, sram vas bilo. Dajte Partizanu BAR 2 sponzora od tih 5 i cepali bi te klubove samo tako. Naravno i vas u vecitim derbijima. Ali samo jedan klub moze da bude drzavni projekat, a to je vecerasnji protivnik Unikahe koji ce biti vracen na fabricka podesavanja.

dax

pre 6 godina

Da li moze ovaj trener zvezde da obrazlozi postavu na kraju trece i na pocetku cetvrte cetvrtine? Mislim,podrska je ok,mlad momak i to,ali ovo nema nikakve logike.

12

pre 6 godina

Veceras se videlo ogromno neiskustvo trenera, stao sut, a on nema alternative, ni jedne jedine akcije, sve se svodi na individualni kvalitet, a uz to je i odbrana katastrofa. Bjelice nema nigde. Mislim da je Covic omanuo sa trenerom ove godine. Bojim se sta ce biti i u ABA ligi. To je jedini put do EL.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

u bocanju? Prvaci Evrope u kosarci smo mi bili, zar vam je toliko tesko prihvatiti istinu.(prc, 10. novembar 2017 22:03)Proveri istoriju malo, pogledaj, danas barem imaš internet, to nije teško proveriti, jer znaš, i Evrokup koji je pandan tadašnjem evropskom kupu je EVROPSKI trofej
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 10. novembar 2017 22:09)

CZ je uzela Kup Kupova,tada trece takmicenje po snazi u Evropi posle KES-a i Kupa ‘Radivoja Koraca’...Inace CZ je tim koji je uzeo prvi Evropski trofej od nekih timova iz Jugoslavije.Dok je KK Bosna prvi osvajac KES-a sa prostora ex-yu.Volim Partizan!!!

Beranac

pre 6 godina

Ajde sto nemamo igru u napadu, nego smo u odbrani jos gori!!!..Par puta suter promasuje i pored nasih hvata loptu i daje kos.Pa je li toliko tesko kos zagraditi???!!!...Radicevic nosi sve negativno sto moze biti, od nikakvog suta do glupih faulova..Dangubic puca za 3 i pogadja vrh table..Ne ide na dobro, a kad jos vidim raspored muka mi bude..Pojacanja pod hitno, dok se jos nije sve ukanalilo, ili odose kola skroz niz brdo..Msm.da je trener previse mlad i neiskusan za ovako nesto, ali vrijeme ce sve pokazati..Naprijed zvezdo!..Sportski pozdrav svima..

Hell

pre 6 godina

@ Shearer@. Koliko treba biti tuzan pa reci da je klub sa 3 titule za 46 godina u rangu sa Zvezdom i Cibonom? Tegi vas totalno obezglavio.
(Rec, 10. novembar 2017 23:48)

Koliko treba biti tuzan pa reci da je Zvezda u rangu sa bilo kojim ozbiljnim klubom kada je u periodu od 1955-2014 god osvojila cele 4 CETIRI titule?! Ej u periodu moderne,savremene kosarke osvojiti 4 titule za 49 god i pricati o nekome kao sto je kk Partizan sa nipodastavanjem je sramota. Nego vi racunate one vase titule sa sljake pa ste umislili da ste neka velicina

rock star

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Ma mani se toga mi smo ovo, oni su ono. Grobari su bili prvaci Evrope. Kraj svake price.

Patrick

pre 6 godina

Po meni je ovo jako lose selektiran tim i ne vidim smisao ni logiku. Ne vidim ni prostora za napredak kod vecine igraca. Ne vidim ni ko bi pobedjivao u EL ni ko bi se prodao.

randomlik

pre 6 godina

ajde ne plačite odmah, pogodili su 3 nerealne trojke preko ruke i zato imaju toliku prednost, ali slazem se da mora bolje i siguran sam da ce biti.

LudviG

pre 6 godina

E ne znam koja ekipa da nam je proslih sezona dolazila kao protivnik uvjek sam jedva cekao utakmicu i znao da mozemo do pobjede, Dejan Radonjic je ulivao neku sigurnost, a ovo sad ni u ABA ligu nisam sigiran, a ne u Evroligu...

nikosgalis

pre 6 godina

pa dokle više ROSTER, pa ROSTER...Kovačić...pa trener u najavi meca...pa "STRUČNI konsultant"...svi pričaju ROSTER, užas... eto kako se kvari naš srpski jezik...tipičan primer kako žargon postaje reč u svakodnevnoj upotrebi...toliko o košarci.

Lale gator

pre 6 godina

Sramna igra Zvezde. Bez Rocestija i nismo kosarkaski tim. Neka ostanu Lazic, Rocesti, Bjelica i Lesor, eventualno Dangubic. Feldina saljite prvim avionom kuci, a ostali nisu vredni da imaju ime na Zvezdinom dresu. Uopste mi nije jasno zasto Covic ne dovede sina da menja Rocestija.

ironmaiden

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба?
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22

Tuga je dosla, zar ne vidis?

Zola

pre 6 godina

Neverovatno mi je kolika mrznja vlada medju navijacima,stvarno mi nije jasno da vam toliku radost u zivotu donose neuspesi protivnicke ekipe,blago vama ako vam je najveci problem da li ce zveda izgubiti od unikahe ili partizan od lokomotive.

Blue Moon 613

pre 6 godina

Koliko je protiv Partizana sve ulazilo, tako danas neće ništa. Bjelicin sut jedva dolazi do koša, Dangubić lomi tablu, to je sport.

Dr Sokrates

pre 6 godina

Kakvo poverenje? kakvo strpljenje? Druze, dosli smodo stadijuma da smo medju 16 najboljih klubova Evrope. Tu nema mesta poverenju i strpljenju. Prodali smo sve igrace sem Tompsona i Voltersa kojima su istekli ugovori. Zaradili od prodaje minimum tri miliona, 16 pobeda 600000, a o punim arenama da ne pricam. Nike i Huawei sigurno nisu dali male pare. Doveli smo Rocestija i Feldina za te pare, Anticu ugovor placa Fener, klinci svi zajedno ne dobacuju 500 000 sa ugovorima. I mi sad treba da cekamo nekog tamo trenera da uspostavi autoritet ili da nam se razviju deca kojasu sa 20 godina gurnuta da igraju EL. Izvini molim te, ako smo se latili EL ponasacemo se kao evroligas a ne da razvijamo trenere i igrace pocetnike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 10. novembar 2017 22:36)

Nismo mi nista zaradili. Obestecenja su otisla na neizmirena dugovanja bivsim igracima. Uz sve to letos je dug bio preko tri miliona, sada je verovatno mnogo veci. Imali smo sve na stolu. Odlicnu ekipu, F4 na domacem terenu. Takvu priliku vise nikada necemo imati. Covicu je izgleda bilo bitnije dobiti Partizan, pa je Antic tamo odigrao, umesto da je ovo igrao. Rocesti iscrpljen. Covek je veteran, moramo biti toga svesni. On ce igrati na mahove, kada bude imao snage, a toga ce tokom sezone biti sve manje. Super, dobili smo Partizan, koji je smesan, ali sta cemo sa onim njihovim napaljenim Dzikicem je mnogo vece i teze pitanje.

Creative mind

pre 6 godina

Budimo realni bez stranaca sa samo domacim igracima ova bi Zvezda bila u zoni borbe za opstanak sa Zadrom.Zvezdu drze stranci od kojih je jedan bas mator Rocesti sa 33 i Antic i Bjelica koji su jos stariji od Rocestija 34 i 36.Ja u Zvezdi ne vidim nikakav poseban talenat kod domacih mladih igraca.Toliko buke o nekakvoj skoli i sistemu,a oni te momke zapostavljaju.Tu pre svega mislim na Rebica i Tejica koji su isti ako ne bolji igraci od Radicevica i Jankovica.

Milan

pre 6 godina

Radičeviću, Jankoviću, Apiću i Davidovcu i naravno Kešelju se pod hitno zahvaliti. Trebaju nam rezervni play, dobra trojka i centar! Ako nam je budžet mali dovesti iz FMP-a Odža i Čovića, a malo odrešiti kesu za jednu solidnu trojku! Zagorac bi bio idealan, ali može i neko drugi!....
Radičević dečko nikad neće biti igrač, ostali možda za par godina mada sumnjam. Zvezda od 12 igrača može da ima 2-3 mlada, neformirana igrača ali ne 5-6.

Srbija

pre 6 godina

Kod rezultata 54:48 iz izgre je izvucen rocesti a vracen kod 70:53....kakva ideja je bila trenera to valjda samo on zna, na -6 je igrala petorka radicevic, dobric, dangubic, jovanovic i apic...u KLS ne bi preokrenuli rezultat sa takvom petorkom... #kkcz

oberin matel

pre 6 godina

Janković, Kešelj, Apić, Lazarević, Davidovac neupotrebljivi. Radičević već dugo vremena loš. Jovanović zelen ostali igraju samo ako krene šut. A ako nema šuta onda katastrofa kao večeras. Najodgovorniji za ovaj haos od igre je Alimpijević. Nezreo, nedovoljno stučan, izgubljen..Ovakva košarka možda može da se igra u FMP-u ili Spartaku ali u jednom evroligašu NE. Nije sva krivica u njemu nego u onome ko je dovodio Kešelje i Radičeviće. I malo se igrao trenera. Ukratko, Alempijeviću vraćaj se u Spartak. Nisi ni za ABA ligu a kamoli EL. Pojma nemaš. Ogledaj neke Radonjine utakmice da vidiš kako se igra odbrana, tranzicija, kako se gradi reket, koriste visoki igrači... Odlazi više.

C.Z

pre 6 godina

Lazica baciti na neki borilacki sport...veze taj sa basketom nema. Kako je Nedovic poslao po burek, dva puta u istom napadu, verujem da ce i jogurt doneti. Bjelica protiv groblja kao igra , jer nasuprot njemu onaj klinac Pecarski , 17 godina starosti i cirka 40 kila sa sve opremom. Ovde se vidi gde je i koliko vredi - ocigledno ne mnogo. Ostali su kvalitet za ABA ligu, a i tu nam je mrka kapa, pa jos bez trenera plasim se da ce ovo biti jalova godina.

borivoje

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednu stvar zvezda ni zvezda ako alimpijevic izbacuje bjelicu lesora i rocestija i ubacuje apica radicevica i jovanovica gde to ima covece oce sa fmp-om da igra protiv unikahe ljudiiii aman

@Dax

pre 6 godina

Ja cu da ti obrazlozim cele sezone nas vuku cetiri igraca a to su Rocesti, Feldin, Antic i Bjelica a to su sve stariji igraci. I moraju da se odmore igrali su derbi u visokom intezitetu i to je to. Jednostavno Jovanovic, Radicevic, Davidovac nisu za Zvezdu. Jankovic nije los defanzivno samo da sredi faulove koje olako dobija i bice ok. Antic da je igrao sigurno bi dobili Bamberg. A onda vidis Unikahu osvajaca Evrokupa i njen roster sve sami stranci. Al vama se nmze udovoljiti prosle godine sze pljuvali Woltersa a decko odlican plej resio nekoliko meceva trojkama kao protiv Cska itd. Hteli ste da gledate Srpsku decu pa izvolite. Mi bolje nemamo i treba da podrzimo momke.

SINIŠA

pre 6 godina

Dragi moji zvezdaši i partizanovci,
Prestanite se prepucavati tko je bolji ili tko je nekad bio bolji.Gledajmo košarku.Zvezda je naš predstavnik u evroligi i navijajmo za naše.A sad o večerašnjoj utakmici,ništa ili nula od igre,izbor igrača katastrofalan,trener čisti amater,igrači sa klupe cele sezone katastrofalni.Predali smo se a da utakmica još nije ni počela.Žalosno je ovo što gledamo ove godine,nema tu lepote i uživanja u košarci.Ovo je realnost,mislim da Zvezdi ne gine sudbina partizana.Voleo bih da grešim ,ali onaj tko prati košarku vidi da se polako bliži kraj zvezdine dominacije i u regionu.POZDRAV SVIM DELIJAMA I GROBARIMA i nemojte se prepucavati i svadjati.

C i n i k

pre 6 godina

CZ je ocajna.Ni prici timu od prosle godine. Nzn dal je do trenera ali neki igraci 100% nisu ni za seosku ligu a kamoli EL.
Dobric,Dangubic,Filipovic,Davidovac, pa to je smesno.
CZ bi morala da proda te igrace i da dovede bar 2 pojacanja ako misli nesto da napravi u Aba i El.
Ovo kako igraju je uzas.

Željko

pre 6 godina

Hteo sam svašta da napišem pa sam stao.
Muka mi je da gledam kako ispadamo iz igre.
Šta igra Lazić?
Što ne forsira više Dobrića?
Dangubić nazaduje uz ove igrače!
Ako nema Pere nema ko da zagradi koš?
Bjelica se istrošio na grobare.
Apić, Davidovac,Jovanović neću da komentarišem.
Radičević niti organizuje niti poentira!
Lesor stalno ispada u bloku i ne zagrađuje koš.
Ročesti ne može da poveže nepovezive!
Feldin se još traži.
Trener, šta reći a ne zaplakati.

analiza

pre 6 godina

Vidim da se Bjelica ispucao u prethodnom mecu pa danas nista od njega.Zanimljivo je da su domaci igraci sada dali vise koseva nego u derbiju!(32 ili 35 prema 18,ako se secam-jer Bjelica i Antic nisu domaci igraci,vec igraci CG i Mak)Igrati bez centra EL je smesno,narocito ako ne krene sut.Nesto razmisljam,posle Milutinova,imamo li mi mladjeg centra za reprezentaciju,a da vredi?Centrima i inace treba vise vremena da proigraju.

Roki

pre 6 godina

Neka izgube sve do kraja ali nece i odbrane Aba ligu i igramo u evroligi i sledece sezone a rezultati ce doci polako 
Grobari prolazili u top 16 sa tri pobede a mi bi odnaf f4 i titulu
(Žika, 10. novembar 2017 23:58)

Vi o f4 mozete da sanjate,a o tituli i da ne pricamo.

Ana P

pre 6 godina

@Anica
Lepo je što voliš crveno - bele dresove a kada smo kod ove teme, hteo bih samo da mi kažeš kako je situacija sa grbom.
Jel ste ga kupili nazad i u tom slučaju objasni nam malo koliko je koštao taj transfer?

antiJSD

pre 6 godina

Radicevicu i Feldinu se treba hitno zahvaliti a na osnovu iskustva iz proslih sezona,Covic ce verovatno u nekom bliskom periodu da potpise 2 igraca na 5-6 plata do kraja sezone(toliko valjda moze da isplati).Sto se tice Dangube zvani Stagnacija,pa ne bi ga valjda namazani Raznatovic dao Zvezdi da iole nesto vredi

miki

pre 6 godina

Sa ovakvom ekipom Zvezda ce biti poslednja I samo ce se brukati. Da se to ne bi dogodilo potrebna su bar jos tri dobra igraca: plej, krilo suter I centar.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Evo vam sada Bjelica i ekipa i konacno realne sudije. Napunice ih Spanci veceras kao paprike. Napred Unikaha do pobede !
(Posmatrac iz prvog reda, 10. novembar 2017 20:55)

Znači pokrali smo vas u derbiju.
Dajte ovom čoveku plus

Turista Nudista

pre 6 godina

kad se ispromasujes (bamberg) obicno sl utakmicu i sporet da bacis na kos ucice(derbi) i onda posle toga obicno opet ne mozes nista da pogodis (sada)

Miroslav Krnjic

pre 6 godina

Au koja smo SPRDNJA od ekipe !!!

NIJEDNOG KRŠTENOG NAPADA !!!

Šatro odbrana, a ono ustvari JURNJAVA u kojoj kod krštenih ekipa vrlo često neko Ispadne, pa protivnik dođe do lakih poena.

Danga AirBall sa Trojke, Laza takođe!! Bjelica dobio 1,5 loptu!!!
Zašto se Lesor ne SPUŠTA pod koš ??

Ročesti uopšte NE PROIGRAVA !
Feldine ni sam ne zna šta igra !!
Lesor NE Iskusan totalno !! Treba mu objasniti da ne mora uvek da se cima i skače, dovoljno je samo da ZAGRADI koš!

Wilijams-Goss IZMISLIO pojam Play-a i za Ročestija, a pogotov za Radičevića.
Ah, da to je NAŠ poznati SKUTING, Ubodemo svako Deseto POjačanje !!

A trenera ne vredi Komentarisati !!

PS Derbi smo dobili na TROJKE koje su nas Išle kao Nikada ;-) ... zato sada VOla ne mož d'unodemo ;-)

PS2 Pre nego izlupate minuse Cedevita i Buducnost će nas OPRATI u ABA samo tako ... Finale videti nećemo :-( jer oni imaju Krštene trenere (ma koliko se neko pozivao kao je Alimpije dobio Džikića) ... A ako Zagorac potpiše za Partizan

PS3 Napad nam je najgrđi Run And Gun :-(

Aki

pre 6 godina

Da l se može ovim partizanovcima objasniti da ekipa Unikahe nije ni Kaha, ni Taukeramika! To su bivša imena ekipe koja se sada zove Baskonija

Zima

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da ovaj tim Zvezde nije los ali postoji jedan veliki problem u evroligi,a to je da sve ekipe pocnu utakmicu kao da im zavisi o zivotu i smrti,dok mi kao da se upalimo tek za drugo poluvreme.

fifi

pre 6 godina

Ako se ovde godinama prozivao u komentarima Tegeltija kao navijac Partizana, pitam se , za koga navija ovaj komentator sa Sport kluba??

Bili

pre 6 godina

Treba nam još Radičevića, Apića, Jankovića, Jovanovića, Davidovca (3) a strance otpustiti. Ovo večeras je bilo strašno za gledati.Toliko neznanja kod rezervi je STRAŠNO.Gore navedenim želim sve najbolje ali.....???

dzoni

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coldplayer, 10. novembar 2017 21:00)

# Link komentara

ljudi shvatite jednu stvar sa radicevicem i jankovicem je potpisan ugovor na 3 god, kakvi su takvi su ali jos najmanje ovu sledecu sezonu mora da ih istrpimo sem ako sami ne odluce da raskinu ugovor, a to tesko da bi neko uradio

Džoni

pre 6 godina

Ono kada u drugom minutu shvatiš da smo izgubili utakmicu. Sramno odigrano i sigurno najlošija utakmica Zvezde u zadnjih 3-4 godine. Divlje i bez ikakve ideje a smušeno i mlako u odbrani sem na momente. Utakmicu presudila kontra 3 na 1 na 6 za njih. Kad to nismo rešili onda šta reći? Nije Radonja bio glup što nije klince forsirao i što je igrao sa proverenim snagama, ovi klinci ne mogu da igraju ovaj nivo košarke i to se vidi da kada nema Antića nema ni reda ni discipline. Previše nam znači a to je znak da nemamo adekvatnih igrača da ga odmene! Ako Čović hoće da ova sezona bude uspešna pod hitno kršteni plej i dobar iskusan centar inače će i ABA da nam bude prevelik zalogaj!

santa justa

pre 6 godina

Bjelica, Rocesti i Feldin 22p. Prema tome sve je jasno. Jedina dobra stvar je sto je igralo 11 igraca i minutaza je dobro rasporedjena. Sledece sedmice je dupli program pa treba misliti i na to. Setim se da je prosle sezone Jovic igrao po 25-30 min i u Aba ligi a sve ne bi li se obarali neki besmisleni rekordi. Zato ga i nismo imali zdravog na kraju sezone kad se odlucivalo bar za EL.

bane 013

pre 6 godina

treba nam jos neko pojacanje ovi klinci ne mogi da izguraju ni 3 min a to je dovoljno u kosarci da se napravi razlika.. Verujem da covke zna sta radi ...

odlazi cirkus

pre 6 godina

FMP propao neka ih zaslužili su. Zamrzavali se, menjali ime i adresu, mučili sebe i druge samo da bi ušli u top 9 EL. Mnogo buke za ništa.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ubuduce neka evroligaske ekipe docekuju kod kuce u Zelezniku, mozda Fmp Idea bude imala vise srece. A i poseta na utakmicama ce biti bolja.

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,sklanjajte ovog Radicevica.Vidite li da decko nema veze sa ovim sportom.Nemojte da se glupirate i trpite ovoliko igraca za kojeg se vidi da nije ovaj nivo.Isto vazi i za vecitu dangubu Dangubica kao i novog Jankovica.Pogresili smo sa njima i idemo dalje.Ne treba nam 100utakmica pa da to priznamo sebi.

Luka

pre 6 godina

Jel ovo realno? Pišem na 20-4 ovo je divljastvo što se igra u napadu pa možemo da deremo samo još više divljačke ekipe poput Partizana.. Napad bezidejan odbrana gora nego u vreme Radonjica.. Da napomenem da ne postoji koncept ekipe pa je skauting strasno zakazao ove sezone.. Sve u svemu nadam se da će se stvari popraviti uz par pravih pojačanja!

Delija

pre 6 godina

Covek iz senke

Bravo.Pre nego sto pocnes da pises malio prelistas.Kvalitet klubova? Broj utakmica. Lotomatika, Zelena gora, Olumpija. Paok, I celo takmicenje 16 utakmica bez plej ofa.Igraci koji danas igraju igrali NBA.I nikada niste otisli dalje sa vise pobeda od poraza.cak jednom pridjoste grupu sa dve pobede. Sve zapisano

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Sve je meni jasno ali kako i po kom osnovu igraju onaj Radicevic i Jankovic, to ne mogu nikako da ukapiram. Pa dajte bre ljudi, otidjite na terene na Adu i naci cete 20 momaka koji igraju 100 puta bolje. Valjda cemo da ubodemo jos neku pobedu do kraja. Sad nam slede jos dva ubedljiva poraza ali sta je tu je.

dusan

pre 6 godina

lose lose lose...bjelica sitira trojke 100x i trner ga i dalje drzo u igri .nedisciplina u ekipi, ne igranje odbrane i neodgovornost .mladim igracima treba pruziti sansu ali mladim trenerima u ovakvoj ekipi , to je luksuz.
nesto se mora menjati .ovo je daleko od nasih ocekivanja gospodine covicu!!!

kris

pre 6 godina

Alimpijević mora dobiti otkaz što pre!Bez obzira što većina igrača nema kvalitet,ovo ne izgleda kao tim. Igrači ne znaju ni gde stoje, ni kuda se kreću, totalno su pogubljeni. I jasno je da je to do trenera.Naravno nije jedini koji treba da ide.Košarku znaju igrati Ročesti, Bjelica, Antić i nekad je znao Feldin. Ovi ostali jednostavno ne znaju.Hteli mi priznati ili ne mi smo u EL kanta za napucavanje.Nisu mi ni jasni ovi što kažu da je ABA prioritet,jer preko nje idemo u EL, koja nas ne zanima. Pa šta ćemo onda u njoj?Da bi napali F4 sa Dobrićem, Radičevićem, Davidovcem, ili američkim studentima. Bolje da igra neko ozbiljniji.

bez komentara

pre 6 godina

Očajna igra. Bilo je teško za gledati. Skok nemamo. Nek dovedu Odza pod hitno. Inače propast. Nemamo šanse ni za ABA ligu.

misa

pre 6 godina

Vidim da nekima nije jasno zasto igraju ovi mladici i kako su veoma losi. Ali oni oni moraju da dobiju sansu. Vec u drugom delu sezone ce biti mnogo bolji igraci i sve ce ro bolje da izgleda. Radonja nikada nije imao stiskavac da razigra mladog igraca. Za vreme kad je on vodio ekipu nismo lansirali ni jednog ozbiljnog igraca. Moja velika podrska za Alimpijevica!!!

milos.k

pre 6 godina

Zvezda je sve karte bacila na derbi, iz toga proizilazi umor i ono sto ce biti problem kad sebude igralo u seriji, a to su matori igraci koji moraju da igraju dosta jer je velika razlika izmedju prve petorke i klupe. I rekao sam da je zvezda dala maksimum protiv Partizana, a Partizan jos nije ni na 70% onog sto bi trebao. Mozete da se sladite pobedom u derbiju, ali to je vas maksimum. Inace ne volim da omalovazavam bilo koga, ali Zvezda je sem ove svaku utakmicu bila u igri, a to nije malo i ne znam sta se zamera Alimpijevicu.

Car Dušan

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...

ko razume shvatice

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

ti pametni decace,taukeramika kao sto ti kazes je odigrala svoj mec protiv himkija u 18 casova..nemoj da pametujes jer bez razloga ispadas glup,i bolje podrzi svoj klub u cipiripi kupu jer je mucenje ove sezone kao i svake ostale od kad na vlasti nisu simpatizeri partizana

zikica

pre 6 godina

Znas ono kad ispred kuce igras basket pa nemas snage da isteras do 21 pa na 19 sutiras trojke kao lud,a u zivotu nisi ubacio...e tako mi deluje ova CZV

flok

pre 6 godina

Nažalost posle ovog poraza sledi još
nekoliko sigurnih.
Sigurno prazna arena ponovo....
Ovo je večeras ličilo na igru prosečnog ABA ligaškog kluba.

dax

pre 6 godina

A dje ti je Duci Feldin od pola trece i cetvrtoj cetvrtini bog te mazo? Cenis dade covek trojku,pa bolje da ga izbacis,igro se u kladzi hendikep na Unikahu.

musa from usa

pre 6 godina

Stvarno mi nije jasna kombinatorika trenera Alimpijevica,jer ekipu vodi stvarno diletantski,za razliku od derbija,gde je cak i nagovestio trenerski talenat!Jednostavno,kao da mu neko namece da mora da toliko drzi u igri Dobrica,Radicevica i FMP-KLS igrace koji igraju na tom nivou!Sada sut ne ide i Zvezda nema unutrasnju igru,jer nema pleja poput Jovica!Daj boze da sa ovakvom igrom nesto ura de i u ABA ligi,a kamoli u Evropi!Ovo nije tim za velika dela,od trenera do izbora igraca!Ocigledno da se sve karte bacaju na ABA ligu!Bez petice i plejmejkera Zvezda nema sta da trazi ni u jednoj ligi!Na Covic je sad palo tesko breme,sta sad da radi sa talentovanim ali jos neiskusnim trenerom kao i sa jeftinim,ali za ova takmicenja nekvalitetnim pojacanjima!

Može biti samo je*an

pre 6 godina

... za poraz, ali makar naši reprezentativci igraju dobro...
Imao sam utisak da Nedović može da nam da koš kad poželi, a nije da je izgarao u želji...

Vlada

pre 6 godina

Na sta lici ova ekipa, jedino Lazic i Dangubic igraju odbranu ovi ostali katastrofa. U napadu previse zavisimo od Rocestija i Bjelice, kada ne damo vise od 90 poena ne mozemo nikog da dobijemo. Alimpijeviceve izmene I petorke su neverovatne. U jednom momentu Apic I Jovanovic zajedno na terenu!? Unikaha nista posebno te ne znam koga cemo dobiti na strani sa ovakvom igrom. Pod hitno nesto mora da se menja.

čovek iz senke

pre 6 godina

Хоће неко да саопшти гробљу да они немају трофеј Евролиге? Евролигу организује УЛЕБ, они су освојили неко лево ФИБА-ино такмичење.
(хијена, 10. novembar 2017 21:27)

Idi na sajt Euroleague, imas tamo spisak svih osvajaca...1992, Partizan Belgrade...znam da ti je tesko.

nisam mazohista

pre 6 godina

Zatvaraj sektor 400 Arene otvaraj kapije Zeleznika ako ima jos neki mazohista koji bi gledao Radicevica i bisere NCAA skole.

Realista

pre 6 godina

Ko je gledao Covicev inetervju posle osvajanja ABA prosle sezone sve mu je jasno. Covek je lepo objasnio ili cemo dobiti pare od drzave, ili cemo rasprodati ceo tim i to je to. Pare nismo dobili i morali smo da rasprodamo i kupiomo ono za sta imamo novca. Anticu 85% ugovora placa Fener. Feldinu isto vecinu placa Panatinaikos.
(Milos, 11. novembar 2017 00:25)

Cekaj...da li ti stvarno verujes u to sto si napisao?! Koji je interes Fenera da placa drugom klubu coveka pred penzijom. Ili zasto bi PAO placao nekom igraca koju mu skoro pa nije igrao. Mogli su ga "uvaliti" nekome i resiti se troskova. Rocesti i Bjelica su uz Antica jedini igraci koji tu nesto vrede, a svi oni su pred penzijom. Ovo je ekipa bez perpsektive. Dangubic luta u magli od kada je dosao iz Mege. Lazic potpuno neupotrebljiv igrac u napadu. J&J iz NCAA tesko da ce postati igraci. Dobric nije vise toliko mlad da bi se reklo da je veliki talenat.Ima 22-23 godine. Radicevic je katastrofalan. Covic jeste vama rekao to sto vam je rekao i ti u to verujes? A da li verujes u podatke koliki vam je dug i koliki ce biti na kraju ove sezone? Pare od drzave necete dobiti jer je Andrej u svadji sa Covicem. Sve drzavne pare namenjene CZV idu u fudbalski klub. Vama je jedini spas da hitno oterate Covica i pustite Andreju da vam vodi klub. Ali to malo teze, jer ste Covicev privatni klub.

coldplayer

pre 6 godina

Ne moze ovako vise.Nismo doveli klasicnu peticu,igraju nam neki Radicevic koji veze nema,Jankovic koji sedi na klupi, Jovanovic koji je zelen za ovaj nivo,da ne pominjem Apica i Davidovca.Dangubic treba da se isprati lepo u Megu pa nek tamo pokazuje svoj antitalenat.Nemamo novca mozda ali je lose selektirana ekipa.Dosta promasaja ove godine.Uz klub smo naravno,ali skauting mladih igraca MORA BITI mnogo bolji.Narocito sto od njih zivimo.

RopE

pre 6 godina

Tuzno je koliko Zvezda nema nikakvu ideju u napadu i koliko je odbrana suplja i nema pomaganja. Nazalost igramo divlju kosarku i ovdje je pod hitno potreban trener s autoritetom ili smo u grdnom problemu

gospodin

pre 6 godina

Ne pricam ovo sada kad ide lose, nikako mi nije jasno kako Lazic moze biti profesionalni kosarkas. Covek igra beka a ne zna da dribla. Uzas. Ponavljam ovo pricam vec dve godine.
(nenad, 10. novembar 2017 21:17)

Pa Lazic nije kosarkas, on je policajac!
Hapsi ljude po terenu..

Grobar40godina

pre 6 godina

Idemo Taukeramika, da pokazate klubu od Zeleznika gde mu je mesto i sledece godine da se opet sastanete u El sa institucijom, sa bivsim prvakom Evrope, sa Partizanom.
(marianeeeok, 10. novembar 2017 20:53)

Ne brukaj se druže, nije ovo Taukeramika, ovo je Timsistem.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

a kako nije pandan Evroliga pod FIBA i ova sad, samo zbog drugog organizatora?! Daj bre , Partizan je jedini osvojio pehar evropske klupske kosarske, prihvatite to mitomani.
(ja, 10. novembar 2017 22:23)

Što meni to pričaš, ja to nisam ni rekao, pusti ti ove koji vas na taj način provociraju

Kojo

pre 6 godina

Nemam ništa protiv trenera, uprave, igrača. Oni su ljudi postavili svoje ciljeve. Osvajanje ABA lige. Smatram da je i to u domenu naučne fantastike a'l o tome ću neki drugi put. Ono što ja ne mogu da razumem je sledeće... Dođeš u Malagu ekipu koju smo čistili kako smo stizali i budeš nemi prolaznik... Ma mogu i to da razumem. Fali para nema igrača ok. Pa onda nemoj da očekuješ da ćeš puniti arenu. Šta tu nije jasno. Navijači dolaze da gledaju utakmicu na jednu loptu dolaze da vide košarku, borbu, želju. Igru na ivici tuče. Pa da'l vi mislite da iko ima para u Srbiji da dođe da gleda unapred izgubljen meč.. Ok, volimo mi Zvezdu sve to stoji ali teško ko da ima mnogo ljudi koji će posle napornog dana plaćati da izgube još više živce. Zašto tupim o tome. Zato što navijači bojkotuju ABA ligu rezultate u E.L nećemo imati. Ukoliko se desi da ne osvojimo ABA sa kojim parama ćemo izgurati sl godinu? Pa svaku narednu... Nadam se da uprava ima neko rešenje inače... crno nam se piše...

Kuki

pre 6 godina

Tesko, ako ovi ovako nastave da sutiraju trojke, a Zvezda bez ideje da igra u napadu i uz to katastrofalno da sutira slobodna bacanja. I pri tom i kad ovi promase ne hvataju lopte ispod svog kosa.

B.o.t.

pre 6 godina

"Ekipa u kojoj nastupaju trojica srpskih igrača Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević i Nemanja Nedović"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maki, 10. novembar 2017 20:44

Sa Muslijem ih je četvorica. :)

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Napred zvezdo ponosu srbije
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 10. novembar 2017 20:46)

Ponos Srbije a na dresu pise Idea hahaha. Dobar si stari.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Морамо се појачати да би нешто урадили ове сезоне јер ово не изгледа добро . АЈДЕ ЗВЕЗДО ✊🏀😲!

Јабучило

pre 6 godina

За комшије мале, ако вас је овако наводно лоша Звезда прегазила и убацила 100 поена, шта то говори о стању вашег клуба? 
И када дође туга, ја Звездо бићу с тобом!
(мангупаријацз, 10. novembar 2017 21:22)

То је она мелодија са палмама, њихањем и гранама? Иста она за коју нас прозивате?

Spale

pre 6 godina

Meč je rešen u prvih 7 minuta. Tad je bilo 20:4, posle toga smo nešto pokušavali, ali se iz aviona videlo da nema šanse. Samo max u ABA, ovde ne verujem da možemo skupiti deset pobeda.

anica

pre 6 godina

Los mec...idemo dalje.
Glavni igraci zatajili, Radicevic Davidovac Apic u prvoj petorci, to nam je sto nam je...Nedovic je odlican bio i generalno nisu oni bili dobri koliko smo mi bili losi.
Napred Zvezdo, uvek uz tebe!

vasa

pre 6 godina

Vec odavno nisam vidio losijeg igraca u Zvezdi od Radicevica. Toliko je tesko gledati tog covjeka kako igra da ja kao okorjeli zvezdas dosta cesto prebacim kanal kad on udje u igru. Covjek je totalno operisan od suta i kao takav 100% bezopasan u napadu. O odbrani ni da ne pricam. Jednostavno, strasno je da takav igrac ima mjesta u Zvezdi. Cim Rochesti izadje i on udje zvezda ide u minus. Ama bas nista ne doprinosi efikasnosti Zvezde. Bar nesto da uradi kako treba. Izgubljene lpote, pogresna dodavanja, glupi faulovi, nerezonski prodori. Nate Walters je bio igracina u poredjenju sa Radicevicem. Brzo pronaci nekog drugog playa za ABA ligu jer U Euro ligi ce biti tesko doci do jos koje pobjede jer Rochesti ne moze cijelo vrijeme igrati a nema ko da ga odmijeni. Katastrofa od igraca N. Radicevic

POPE

pre 6 godina

Objektivno Zvezdi od 12 igraca njih 7 ne mogu da igraju ni ABA ligu da bi bili u vrhu tabele a kamoli LE.I ako Zvezda pod hitno ne dovede 3 dobra igraca nema nista ni od ABA lige a u LE sve sem zadnjeg mesta je uspeh.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Partizan je izukao Zvezdi,a posebno nosiocima igre sa 30> zadnje atome snage, pad je bio neminovan. Ne može se sa 7-8 igrača igrati, istovremeno, ovakva EL i ABA.

3D

pre 6 godina

Procitao sam vise od pola kometara i svega ima. Moje misljenje. Prvo, ovo je tuzno. Pocnimo od trenera. Nije jednostavno za Zvezdu, jos je zelen, lose vodi ekipu i rotira nesto samo njemu poznato. Radicevic, Jankovic, posebno ta dva panja, ne FMP, nego u Kosjeric, oni su toliko netalentvani, ja ne znam ko je njih i na koju foru doveo. Bjelica, vidim pise se, realnost Bjelice je ovo veceras. Kako vas bre nije sramota?! NIsta vise necu da kazem. Pustite EL, nema tu nista nego ni ABA necemo lako da osvojimo, sa ovakvim rosterom, nismo favoriti. Na 5 do kraja gbis 12 i igras kao sto rece covek -24. Samo sam se presaltovao na proslu i zamislio Radonju, koji bi vec iskoristio sve tajm aute i vristao pored i u najgorem slucaju, dali bi maksimum, izgubili sa 3-4, ili i ooliko ali bi pokidali. Ovo Veceras, kao sto sam napisao na pocetku. Tuga jedna velika.

Dacha

pre 6 godina

Sad je definitivno jasno da nam trebaju 3 igraca plej,centar i trojka jer zali boze Dangubica,Jankovica,Jovanovica i Radicevica ako mislimo da nesto napravimo u Evroligi a bar dva centar i plej ako mislimo da odbranimo Aba ligu. Bas me cudi da Covic to ne reze odmah u startu za razliku od proslih sezona,jasno je da ni Jankovic ni Jovanovic nemaju kvalitet za velike domete kao ni Radicevic. Ako se vec nema para i za pleja i za centra onda samo centar da se dovede a bolje da se isforsira mali Radanov,pa i Covke mali da se pusti nego ovaj Radicevic,on covek nema nista u igri da ga krasi,ni sut,ni ulaz ni odbranu,cim udje u igru protivnik pravi 10 razlike bez problema,a centar nam ne treba neki veliki poenter vec neko ko zna da zagradi obruc i pokupi skok,Lesor je jos mlad i dosta gresi ali vidi se da ima talenat dok Jovanovic je izgubljen slucaj,Jankovic takodje,jedino je tu Antic zlata vredan ali godine cine svoje,ne moze vise bez obzira na zelju!

gluposti

pre 6 godina

Prekinite vise da terorisete momke koji se trude i prolivaju znoj za dres koji nose! Apic,Davidovac,Lazarevic,momci se trude i vidi se da daju sve od sebe,mladi su i tek ce napredovati.Ne znam kada je stvorena atmosfera da se mora otici na f4,to u ovakvom sistemu takmicenja ne sme da obeca ni Zeljko Obradovic za svoj tim... A nismo ni neki standardni evroligaski klub koji moze da dopusti svojim navijacima da od svake utakmice u EL ocekuje pobedu,o budzetu da i ne govorim... podrzite momke koji ce u narednim godinama biti snaga tima,jer sa desetinama miliona evra i moja baba bi znala da napravi tim!

Dragance

pre 6 godina

Toliko ne licimo na tim da je to strasno!Ova decko jednostavno nije za trenera,trebace mu dve godine da nauci kada treba da zatrazi tajm aut.U napadu samo sut,jedino mozemo nekog da pobedimo ako nam bude dan.Nijednu akciju nemamo,ne forsira se cvrsta odbrana,ako par igraca igraju cvrsto ostali lako ispadaju.Skok je haos,svi zalepljeni na zemlju...

Snake

pre 6 godina

U sustini i nije lose sve dok mag Radicevic ne udje u igru.Covek operisan od kosarke.
Vec sam pisao da su nam fizikalije odlicne ali da nema kosarkaske inteligencije kod vecine igraca.
Definitivno fali rezervni plej,krilo i centar za nesto ozbiljnine u Evropi.

Milan

pre 6 godina

@from serbia!
Tvoj komentar je pobedio večeras: da objasne feldinu da mora bolje!
Voleo bih da sam sačuvao komentar od pre dve godine kad je Kuzmić odpušten iz PAO da nije on problem ekipe nego Feldin i Pavlović. Dve godine su u atini objašnjavali da mora bolje ali nisu uspeli. Zašto misliš da će u CZ uspeti?

neko iz mase

pre 6 godina

Hehe najjaci komentatori sa Sport kluba u vidu Kovacic i Kuzmanovic su bukvalno sto nisu jecali tokom celog prenosa..njima teze pada uvek poraz od samih navijaca..Unikaha je mozda popustila u trecoj cetvrtini pri sustizanju na minus 6 Zvezde al su glupostima ponovo odveli na veliku prednost..Samim tim izgubili zasluzeno a ni Nedovic nije ima bas milosti prema pa vas napunio tj radio sta je hteo..Sve u svemu tesko da cete u gostima imat cemu se nadate sa ovakvom igrom..

Kutica

pre 6 godina

Katastrofa ali svi do jednog. Cim pocnes da gubis u prvoj cetvrtini sa skoro 20 razlike zans da si izgubio jel ces tesko navijati rezultat a kamoli preokrenuti. Pod hitno nesto menjati jel ovo ninasta nelici.Jako velike oscilacije jedna utakmica odlicna sledeca katastrofa. Bjelica u derbiju 29 poena juce 2.

ja

pre 6 godina

paceni grobari pišu romane. eni grobari pišu romane.
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaa
zvezda ove godine uzima aba ligu,sledeće evroligu.
(nosi fenjer,navija za fener, 11. novembar 2017 01:02)

dobar ti je nik, bas pravi zvezdaski u evroligi hahahaaaa

Ivan

pre 6 godina

U kontra ritmu od pocetka. Ocigledno da je Antic mnogo bitniji za Zvezdu nego sto izgleda. Poraz od Bamberga bez Antica, i veceras vrlo izvestan poraz bez Antica.

R

pre 6 godina

Kada Zvezda odbrani napad protivnika to je praznik, a kad pogode u napadu i sam Kovacic se iznenadi. Ne postoji druga rec osim ocaja, nije cudo sto u Arenu dodje jedva 5000 onih najodanijih. Prosecna ekipa Unikahe se igra sa ovim timom Zvezde, sa 3-4 konkretna igraca.

Neko iz gomile

pre 6 godina

Ovaj momak Radicevic je potpuno zalutao, sto je najgore on apsolutno ne pokazuje ni nekakav talenat ili potencijal ba da ga vredelo cekati.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

Nazalost kao i protiv Bamberga jako mucno za gledanje . 5/14 bacanja je jedan onako dovoljan podatak , bez volje . Uopsteno lose izdanje . Odavno nismo ovako lose izgledali na EL utakmici . Steta , korektan raspored je imala Zvezda za sticanje nekog samopouzdanja , Zalgiris , Nemci , Unikaha moglo je to bolje .

Beobrad

pre 6 godina

Radicevic, Jankovic, Lazarevic, Apic, Davidovac su igraci za FMP, a ne za Zvezdu!
Ovo je jadno bilo, svi ce da nas pobedjuju ove sezone!
A, ovaj Alimpije, kad treba da stizemo, on drzi na terenu "vrlo cudnu petorku"!

Норис

pre 6 godina

Ех, Звездо моја добра... Не може тако да се игра. Још једна утакмица у којој се лоше почне, противник направи превелику предност, па се онда ти враћај, мајчин сине.

Био је моменат на 48:54 да се приђе још мало, али је онда Добрић промашио тројку, па онда још једну, па изгубио лопту...a Недовић покажњавао. Иста прича са још неким играчима који су се трудили, али нису имали нарочит учинак.
Нова утакмица Бјелице са лошим учинком. Кад не игра Антић да му још мало рашири у нападу - и он је знатно мање убојит и све његове мане лакше долазе до изражаја.
Лесор у првом полувремену ниједан скок, а онда у другом 7.
Звезда у првом полувремену само 9 скокова и 0 украдених лопти, а шут са пенала је био 0/5!

Мрљаво, мрљаво. Страшно чак.

Пораз је на крају пристојан и подношљив (65:79), али ваља ставити прст на чело.

Занимљиво је да нико није играо преко 26 минута. Тренер Алимпијевић је у једном моменту вероватно увидео да овде неће бити преокрета па није хтео да потроши најважније играче. Шансу су добили Апић и Давидовац, али мислим да је нису искористили.
Радује то што Радичевић напредује. Пужевим кораком, али напредује.
Николи Јовановићу је изгледа лакше да постигне тројку него да погоди слободно бацање. Добар је, међутим, у скоку. 8 скокова (4+4) за 12 минута је одлично.

На крају, ко каже да Звезда не разиграва српске играче? Недовић је дао 17 поена, Милосављевић 12, а Мусли 7. Разиграни су. :))

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ljudi pricaju kako Dangubic nema pojma, a dobri su im Jovanovic i ekipa. Davidovac, Jovanovic, Jankovic, Radicevic nisu za evroligu, mogu u ABA ligi, ali za ovaj nivo takmicenja ne valja to. Pricate kako su zalutali u ovu ekipu, a ja mislim nesto, kako je uspeo Rocesti da zaluta u ovu ekipu... Covek je najbolji plej u Evropi samo nije imao sa kim da igra veceras, a i vecinu meceva.

Lebron Lazić

pre 6 godina

MNOGO VEĆI I BOLJI GUBE PA, MOŽE I ZVEZDA... JEDINO BRINE ŠTO, NEMA JOŠ 2-3 IGRAČA - DA SE POJAČA KLUPA! TREBA SE ZAHVALITI: LAZICU, RADICEVICU, JANKOVICU...
(Car Dušan, 11. novembar 2017 08:58)

Zahvaliti se Laziću? Otkud sad to? Pa zar nas navijači Zvezde nisu celo prošlo leto ubeđivali da je isti mnogo bolje rešenje za reprezentaciju od Milosavljevića. I Đorđević je bio prozivan da slučajno ne zaboravi da ga stavi u tim za EP.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Skoro 500 komentara,odakle Covicevom privatnom klubu ovoliko navijaca?!
 (41+, 11. novembar 2017 12:18)

Naravno, i svih 500 tako poput tebe, u cudu. Oporavak od stotke, zna da potraje.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad vidim Radicevica, Jovanovica i slicne "igrace" odma' menjam kanal da ne dodjem u situaciju da se iznerviram. To se saplice,tu ispadaju lopte, to se sudara, to ne moze slobodno bacanje da pogodi. Alimpijevic nije zreo za trenera!!! Pola igraca je starije od njega.
Feldina nigde nema, kao da igra u grcu.
Pricevda je tim nov ne piju vodu; 90% ekipa je promenilo tim tako da...

mile

pre 6 godina

Da li neko zna sta se desava u Zvezdi?
Da li dobijaju platu, postoji li neki problem?
Ovo kako igraju pocevsi sa Lazicem bolje bi ekipa iz kraja odigrala...

Сви на стадион!

pre 6 godina

Овај из Уникахе је био ближи да да тројку хорогом него Дангуба нормалну

Nadrealista

pre 6 godina

Ekipa za Aba ligu, El je prevelik zalogaj uzimajuci u obzir da Radicevic, Jovanovic, Jankovic, Dangubic, Davidovac, Apic jos uvek nisu nivo za najjacu ligu...

Teo

pre 6 godina

Zvezda prosto nema kvalitet. Tacka. Tu su samo 3 igraca: Bjelica, Antic, Rocesti. Feldin i Lesor tu i tamo bljesnu. Lazic specijalac,zavisi od kriterijuma sudjenja. Ostali kls nivo.

Terenac

pre 6 godina

Vise nego jasno da ovo nije tim za Evroligu vec za ABA, stoga ne treba ocekivati pobedu ni u jednoj utakmici.
Radicevic, sta reci drugo nego kraj vica? Sut ne postoji, na ulaz ne sme, svaki treci pas mu prodje...
Ovi "studenti" su isto tuga, blizi su indeksu nego profi karijeri.
Ostaje samo nada da ce biti bolje na prolece kad bude bilo bitno.

miki

pre 6 godina

PA KAKO POBEDITI SA RADICEVICEM APICEM DAVIDOVCEM I OVOM DVOJICOM AMERICKIH STUDENATA KOJI SU TOTALNO IZGUBLJENI TU FALI JEDAN PRAVI PLEJ CENTAR A I DOBRIC JE NA 3 VEOMA UPITAN ZNACI BEZ LOVE NEMA NI MUZIKE

kkp

pre 6 godina

sad zvezdasi se pozivaju na radonju cudotvorca maga carobnjaka...sto jeste svakako bio fundament u organizaciji ekipe. tako smo pricali za duleta koji je tu imao slobodu da primeni svoj sistem i stil igre... nigde nece uspeti radonja kao kod svojih. zelim vam dosta uspeha i jaci partizan da se vrati ono rivalsto i neizvesnost.

Zika patika

pre 6 godina

Bez ikakve zelje i volje,kao da igraju prijateljsku utakmicu protiv Sloge a ne evroligasku utakmicu.A to je i stvar autoriteta kog trener izgleda nema jer ih ne probudi ni na tajmautu.

aha

pre 6 godina

Janković ili ima nekog moćnog sponzora ili je rod nekome iz uprave, ali ako nema onda je njegovo šutiranje dvojki i trojki bez rezona, neopevani bezobrazluk.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Uros Dj.P@. Nije igrao, a nije ni u ponedeljak. Jel ti lakse ako ste dali 100 autokoseva?
(Rec, 11. novembar 2017 21:16)

Rasplaka djecarca. 😆

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

prve godine top 8, druge top 9, ove top 13....sledece ko zna, kapiras..
(prc, 10. novembar 2017 21:40)

I narednih 20 godina što top 13,što top8...top za topom,a malog komšiju brijaju razne amaterske ekipe u takmičenjima kojima je dato toliko podrugljivih imena da više i ne znam kako se zovu..Cipiripi ,šampinjoni,kup Miće harmonikaša itd itd.