Subota, 14.10.2017.

19:01

Brutalni Marinković "oduvao" Zadar

Košarkaši Partizana pobedili su Zadar u dvorani "Krešimir Ćosić"sa 104:97 u četvrtom kolu ABA lige.

Izvor: MLJ

Brutalni Marinkoviæ "oduvao" Zadar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 6 godina

Nastavite da razvijate nase igrace da bi reprezentacija bila jaca. Imamo vec vrhunsku prvu postavu. Zagorac pokazuje sta zna. Idemo dalje. Samo ostro i bez respekta. :D

akros

pre 6 godina

Ovo sam i mislio kad je došao Muta, igra stvorena za Vanju Marinkovića i potpuna sloboda u šutu (sad još samo da ekipa počne igrati odbranu, s obzirom da su od Zadra primili 90+ poena ili će se svaka pobeda svesti na "molim te Bože da nas krene šut). S druge strane, ovako nepostojanje unutrašnje igre, nemojte misliti da Vanja nije kriv, kao krilo, što je Zadar imao toliko ofanzivnih skokova, gde je agresivnost na defanzivnom skoku, gde je zagrađivanje koša; mislim, uputio bih ovu kritiku centarskoj liniji da ona postoji. Đoko, Tomić i onaj Gavrilović (koji ako ništa ima ocrtan biceps) su nivo ABA2 lige i to upitan. Mislim, odrekao se Majstorovića, koji je makar u karijeri igrao dobru košarku zarad ove trojice, koji nikad nisu igrali ni solidnu, mi je užas. Tek da ne pričam kako se i dalje oporavljam od činjenice da je Luković za ove pojam centra (a tek on što je drvo javorovo). Uvek može gore, drugari.

Trener

pre 6 godina

Utakmica 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače jer je preporuka drzavnih sponzora da nije preporučljivo ponizavati.
Pre godinu dana je Zvezda bila najaci tim Evrope i u najboljoj formi, možda nas je samo par NBA timova moglo dobiti.

Uros

pre 6 godina

Ne bi Partizan primao tako puno poena da Zadar i Alba zajedno nisu uhvatili 40 skokova u napadu.
Generalno da se poboljsa skok pogotovo defanzivni i smanje situacije 2+1. To bi trebalo da donese jos 1 centar i to je to. Cakarevic je mnogo falio u zadnja 2 meca, skokove koje on skupi ovde nije imao ko.

Istina

pre 6 godina

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 15. oktobar 2017 07:21)

Slabo i selektivno pamćenje,igokeac...trebao si se potpisati sa neko ko ne zna,da se ne brukaš više.Prošle godine u prvoj utakmici našeg plej ofa,odigrane 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike i to je Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače i pustio one sa manjom minutažom,inače bi bilo 50 razlike.Vi se hvalite tom vašom pobedom kad je Zvezda bila u rasulu i igrala sa klincima i anonimusima u tom trenutku.

спортски уметник

pre 6 godina

Respekt za 7 trojki! Scaka cast, ne vidja se svaki dan. Ali da je Partizan "oduvao" Zadar 7 razlike je malo preterivanje, zar ne?
(batko, 15. oktobar 2017 03:39)

опет батко спинер....а кад је био наслов "Трајковски разбио Партизан", а разлика била 2 поена, тад ти није сметало, зар не?

Slobo

pre 6 godina

Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmaj, 14. oktobar 2017 19:27) # Link komentara
Preporučujem (+293)Ne preporučujem (-14)

Bože moj, primiš skoro 100 poena , i ne izgubiš :)

Batko

pre 6 godina

Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš. 
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:35)

Pa sta od svega toga ima Vanja da bi ti rekao "odlicne fizikalije" ?!
On ima teko koje ne moze da izdrzi jaci kontakt. Visina ? Pa, ne najbolje da igra sa 1,75 kosarku. Skocnost ? Nista spec.
Covece on nema sanse da odbrani 1na1 jer nema snagu za tako nesto. Masu mora da nabaci, s tim da ne
izgubi na drugim stvarima. Pa ove sezone mislim ds ima 1 offf skok. To je verovatno ta tvoja fikzikalija
Nema tehniku ? Idi na sajt Aba lige pa recimo proveri kliko decko ima
asistencija ove sezone...

drago

pre 6 godina

Prije je brutalni Bozic sam Zadar vratio u igru. 18+8 u zadnjoj, 29+10, penali 12/14, index 37.
Cuj "oduvao" a ono 7 razlike.

Fanatil de football

Cedevita se sprda sa svim srpskim klubovima (osim Zvezde).

neko ko zna

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan. 
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru... 
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20) 

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44

Nec

pre 6 godina

Kao zvezdas ove sezone u ABA podrzavam Partizan. Realno Partizan je spao na grane tipa Rendzers u fudbalu. Ima tu bas vrhunskih igraca koji mogu mnogo znaciti repki u buducnosti. Vanja je jedan od njih. Po mom misljenju ima potencijal da bude uz Guduru otkrovenje u repki.

alhambra

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

Hteo je covek da kaze da je u tim godinama Bogdan poceo da igra vrhunski,ako bog da i Marinkovic ce krenuti tim stopama,perspektivan je momak.

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Komšinice dok god budete visili na vestima o K.K Partizanu dotle će biti jasno da imate uvek komplekse. Nevezano što imate rezultate !

спортски уметник

pre 6 godina

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu 
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina. 
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome
(Batko, 14. oktobar 2017 22:44)


Класичан стереотип лика који мисли да је попио сву памет овога света, верује у оно у шта жели да верује и ни не помишља да отвори и очи и погледа мало око себе да види како свет заиста изгледа

rooney_utd

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41) 

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.
(Sinovac, 14. oktobar 2017 22:37)

Hvala, odlican centar, ali nije vise vazno gde on igra, dolazi nam SAMARDO SAMJUELS!

спортски уметник

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

То значи да Вања сада има година колико је имао Богдан када је одиграо своју прву сезону за Партизан, само је то мало лоше срочио

Batko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Miler tehnicki potkovan ?
Koje fizikalije Vanja ima za trojku ??? Pa kada mu igrac "pridje" i uspe da istrci iz blokova koje se postavljaju za njega, nema sanse da bilo sta sutne. Decko ima sjajnu tehniku suta, osecaj , ali nema fizikalije, nema sanse da ikoga "izenese". Trči "u ladja" odbrani, to je za tebe "strucnjace" znak dobre "fizikalije" ?! Znas li uopste sta se pod pojmom "fikialija" podrzazumeva ?!
Feldin ne moze "trojku" ? Feldin moze sve od 1-3
I ti sebe smatras "poznaovaocem" ozbiljne kosarke ?!
Auuuuuu, pa ti ni ne znas koliko nemas pojma. Procitao si verovatno na nekom formu par tekstova i sada pametujes, bravo...idi tamo pa procitaj jos malo, mislim da si neke stvari preskocio

Milan

pre 6 godina

@batko
svađaj se sa onim grobarima sa tvog nivoa, mani se ozbiljnog komentarisanja košarke! Nije to još za tebe.
Ako ćeš nešto da naučiš: svi igrači koje si nabrojao imaju isti problem kao Vanja mada su tehnički bolji od njega. Da bi ekipa "trpela" takvog igrača mora u postavi da ima dovoljno tehnički potkovanih igrača. Iz tog razloga Vanja je praktično stalno sa Milerom i Gosom u postavi, igra trojku jer ima fizikalije za to. Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
Zvezda je sinoć imala tu vrstu problema jer Feldin ne može na trojku u euroligi a isto nema tehniku kao ni Vanja.

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Goran

pre 6 godina

"Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje..."

Za to ćeš da se načekas, bar do sledeće sezone. Hajde pročitaj vest ponovo, ali pažljivije.

Milan

pre 6 godina

@batko:
Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš.
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Dragan Lo

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan B., 14. oktobar 2017 23:46) # Link komentara

Bogdan '92, proigrao kada se Vujošević vratio u KKP 2012 godine, sa 20 godina, koliko danas ima Vanja.

Terenac

pre 6 godina

Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)
(rock star, 14. oktobar 2017 21:35)

Prodali sve mlade i doveli veterane? Dobric? Lazarevic? Radicevic? Jankovic? Jovanovic? Koje nagomilane dugove, nesto se ne secam BAT-a sem onih par dana u julu zbog Mekela? Jedini koji se gase su dinamicni igokejci sa ove strane Drine koji dovode treceg Amera a sve pare im dala drzava (tj. onaj protiv koga glume opoziciju). Dobili na misice Zadar, izgubili od MZT, rasturila ih Alba i najavljuju titulu? Komedija.

спортски уметник

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.
(Dag Kristi, 14. oktobar 2017 22:33)

Милер је опасан играч, ИЗМИШЉА ПОЕНЕ кад ником не иде и то чини у јако високим процентима, трчи у леђа одбрани и феноменално отвара контре у чему га Вања одлично прати. Гос је такође поентер који уме и да асистира, али његови поени немаји толики значај као Милерови, а против Албе је показао да кад му падне мрак на очи губи лопте као на траци...Вања је мени откровење сезоне, феноменалним трчањем долази до лаких поена у контри, шут феноменално ради, и јако паметно игра и бира шутеве које ће узети

hmm

pre 6 godina

Ali primili ste 97 poena od Zadra???
Sta ćete da radite kad vam stane šut?Kada dodje jača ekipa...
Na dve zadnje utakmice primili ste 200+ poena...

analiza

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

"Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!"
(Gledanje kroz prsti)
Visok prEtisak je ozbiljna bolest,narocito ako je poreklom odozgo.Logistika je uvek neophodna-pripremis teren tako sto sklonis protiviku sponzore,pa trenera,pa igrace(ako moze samo trojica da su na terenu) i na kraju i publiku.A pri tome uveravas sve i svakog da zrtvi cinis uslugu.I,po koja veverica i poveruje na kraju u bajku o pomoci.
Ali,salu na stranu,odbrana nije samo napraviti faul ,nego pametno napraviti faul(da ne bude 2+1,ili pri sutu protivnika za 3 ili na isteku napada) i pokupiti sve otpatke u i van reketa(a ne da ti se lopta odbija od ruku,kao kad nasi fudbaleri primaju loptu) a ako moze i koji inteligentan skok napraviti bilo u odbrani bilo u napadu.

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20)

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.

Batko

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Dečko ima fizikalije ??? Decko nema fizikalije i to mu je najveci problem, to sto je "premekan", sto ne trpi kontakt igru (ovo večeras sto je igrai Zadar je presmešno, kao i grobarska odbrana), sto ne trpi stalni pritisak.

Nema tehniku ??? Ne, decko ima odlicunu tehniku za beka-sutera. Za taj tip igraca kao sto je on ili recimo Kerol,juče Milaknis ili KC Rivers "igraju" se akcije za njih sa blokovima, "liftom" da bi mu se "otvorio" prostor za šut
Komentar ti je totalni promasaj

akio toyoda

pre 6 godina

marinkovic moze sledece godine da bude draftovan u prvoj polovini nba drafta ako nastavi da radi vredno. fali mu bolja tehnika i jos mase i misica.

antiDebil

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Pokojna zvezda, bog da joj dusu prosti, je primala 99 puta za 3 cetvrtine. Steta sto je Vlada Jovanovic bio dobrocudan pa je olabavio u poslednjem periodu, inace bi umesto +41 bilo +67, ali nema veze bice prilika da se ispravi ta greska !!
Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. Vidljiv je napredak i bice samo jos bolji. Nadam se da ce do SP zavrsiti u seniorskoj reprezentaciji, Muta Nikolic mu je samo prednost, drzace ga na oku cele godine !

Milan

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.

Niko123

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!
(maradona, 14. oktobar 2017 20:02)

Maradona idi gledaj fudbal molim te, komplikovano je ovo izgleda za tebe... Objasnice Muta kako se od sklepane ekipe prave pobednici

Batko

pre 6 godina

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 14. oktobar 2017 21:46)

Wooooooow, ala si mi odbrusio ! Bravo za tebe, a sada paljba. Smešan si , ali skroz

Sinovac

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41)

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.

neko iz mase

pre 6 godina

Naslov vam je Okej! Al problem je sledeći a to da je pitanje koliko Vanja Marinković može da pogodi odnosno da ima ovako šutersko veče kao večeras. Inače ovo je šest pobeda Partizana u Krešimiru Ćosića al je Zadar dalje bolji sa dvanest pobeda. Sve u svemu pobeda na strani jedna je anulirana al valjda sa tim centrom Samujels će biti dovoljno za još više pobeda tih..

Hex

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.

Dag Kristi

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.

Batko

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.
(Hex, 14. oktobar 2017 22:25)

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina.
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome

Dragan

pre 6 godina

Bravo novinar! Bez, trenutno modernih a nepotrebnih stranih reči u izveštaju, lepo. ..ups, promašio sam temu! Živeo Partizan i cela Srbija!!!

Veverica

pre 6 godina

Kakva igracina. Ima meksu ruku od Bogdanovica. On treba odmah za NBA tamo da se dalje razvija. Steta ce to biti za Partizan ali mislim da je on vec stasao za NBA.

спортски уметник

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica! 
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Тачно је да нема Богданову технику и да вероватно никад неће имати толико широк асортиман као Богдан, али је доста скочнији од Богдана, а и бржи, трчи одбрани у леђа и увек је први у контри што се мени јако свиђа

xxx

pre 6 godina

Polako se naziru konture sampiona. Treba nam centa...
(Kikivoje, 14. oktobar 2017 20:34)

Komentar preuzet sa Njuznet.com
(Batko, 14. oktobar 2017 20:57) Kao i svaki tvoj...

Karaburac

pre 6 godina

Komentar preuzet sa njuz net, com
@Batko

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.

rock star

pre 6 godina

Da smo imali valjanog centra na pocetku sezone sada bi imali upisane cetiri pobede na startu. Ako nista drugo, Samjuels je sada potpisao i to vec daje nadu da ce ekipa podici nivo igre. Zadar je pod nasim kosem uhvatio 20+ lopti sto je nedopustivo. Ova sezona je verovatno zrtvovana, ali verujem da vec sledece mozemo da napadnemo titulu. Nijedna tu ekipa nije bog zna koliko jaca od nas, a bekovski par kakav mi imamo nema nijedna ekipa definitivno. Goss, Patrik i Samjuel imaju potpisane ugovore na dve godine, pa pretpostavljam da ce se ove sezone praviti kostur za ono sto treba da se desi sledece. A sad neka se panteri smeju, docice vreme plakanja.

Tintilic

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikjam, 14. oktobar 2017 20:32)

Kvinsi Miler i Miro Bilan. Jeste da ce penzioneri malo da ispastaju ali treba nam jaka institucija. Mislim da sa njima dojicom moze bez problema da se dodje do 3 mesta u KLS-u mozda i do drugog a opstanak ce biti obezbedjen u ABA ligi

novica_ubica

pre 6 godina

Mnogo bitna pobeda, jer smo na gostovanjima izgubili dva meca. Ono sto je pohvalno jeste igra u napadu, fantasticni Vanja Marinkovic njegov najbolji mec u Partizanu sigurno, sa Gosom i Milerom smo napravili pun pogodak, Gos asistira fantasticno, Miler kakav prvi korak decko ima to je nerealno na prodoru mu niko ne moze nista, Salic napokon odigrao dobar mec. Ono sto je veoma lose i gde se vidi taj nedostatak jeste taj centar mi da dopustimo Zadru 17 ofanzivnih skokova je veoma lose, onda imali smo dobijen mec opet zakomplikujemo stvari bezveze, jos nesto sto mi je zapalo za oko jeste da mnogo lose pravimo faulove, svaki nas faul je bio 2+1 i to je jedan od najvecih problema ove godine. Malo lopti gubimo sto je odlicno, sve u svemu jako bitna pobeda za Partizan. Imam dva pitanja pa ako neko moze nek odgovori, sta se desava oko Samarda Samjuelsa jel dolazi on ili ne, a drugo pitanje je da li neko zna mozda sta je sa Ivanom Marinkovicem koji je bio jedan od najboljih centara prosle godine u ABA ligi u dresu Zadra, spominjao se i on kao pojacanje, a vidim da nigde ne igra, hvala pozdrav svim GROBARIMA!

kenny the king

pre 6 godina

@vasa
posto vec znas koji je klub pravi, a koji ne, cenim da znas i koji je klub 2007. fuzionisan ? da li je i to onaj pravi ili nije bitno ?

rock star

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Ti se smejes...Zabroavio si 118 primljenih poena...jeste da je to bio drugi klub onda, ali si za jega tada navijao. Ti se smejes, a ni ne sanjas da cete se uskoro po drugi put ugasiti. Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)

ccc?

pre 6 godina

U Zadru smo cesto gubili i sa boljim timom od ovoga. Nedostaje centar, ostalo moze da bude podnosljivo. Ali skok je ocajan sto se vidi u ofanzivnom skoku Zadra. Neresiv problem bez centra. U svakom slucaju dobro je i bilo bi odlicno za ovaj tim da nismo na jednu loptu izgubili od Mornara. Samo napred, kako je tako je. Razloge svi znamo ali isplivace Partizan. To je neminovno i realnost. Kad tad.

Batko

pre 6 godina

Samjules na instagramu najavio dolazak u Partizan, bravo upravo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dj_raks, 14. oktobar 2017 21:37)

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno

Milos

pre 6 godina

Bas me obradovao ovaj Marinkovic. Jeste da navijam za Zvezdu, ali trebace nam ovakvi suteri za reprezentaciju u buducnosti. Sad samo da vidimo konstantnost. Nije lako dati 35 poena nikome, pa makar igrali smesnu odbranu protiv tebe.

xxx

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...

Mirk

pre 6 godina

Sta ste napali Mutu? Pa Vujosevicev skor u Zadru je 2 pobede i 9 poraza. I to sa ekipama koje su osvajale ABA ligu.
Pobedjujes s onim sto imas, ako to nije odbrana onda neka bude napad. Zamisli, ne svidja im se kako smo pobedili.
Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.

mirko

pre 6 godina

Ljudi se čude zbog Zadrovih 42 skoka, pa nije čudo kada smo igrali sa jednim centrom, a i taj je bio svugde, samo ne ispod koša.
Vanja je odigrao najbolju utakmicu do sada.

maradona

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.

Srpski Notingem Forest

pre 6 godina

Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.
(Mirk, 14. oktobar 2017 20:03)

Ma hajde što izgubi od njih nego čak i od FMP-a...

Batko

pre 6 godina

(Del Piero#10, 14. oktobar 2017 19:44)

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".

Sah mat

pre 6 godina

Jadan je tim koji primi od Partizana stotku.
@ujesh

2011 je jedan tim primio od Partizana 118 poena i poslao ga na smetliste istorije.
2011 je osnovan novi tim.
2011 za njegove navijace pocinje da se prati kosarka.

Vasa

pre 6 godina

jadan li je taj tim koji od partizana primi stotku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ujesh, 14. oktobar 2017 19:21)

Stvarno je jadan... Partizan mt:s - Crvena zvezda (ona prava) 118:77, 5. april 2011, Pionir...

aha

pre 6 godina

Muta danas održao čas na temu kako dobiti utakmicu koja se MORA dobiti. Lako, igrao je 95% drugog poluvremena sa 5 igrača. Izuzetan sam protivnik rotacija da bi se rotiralo zbog mode, rotiraj kada utakmica nije bitna, a bitne gledaj kako to radi majstor. Bravo Nikoliću.

Gledanje kroz prsti

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!

Dule

pre 6 godina

Muto, kad primimo manje od 100 da častiš kafanu. Pojačanja iz Dinamika su ti vrh, a ovaj reprezantitavc BiH je otkrovenje sezone. Ej, reprezentativac BiH, pa onaj Koprivica nikad neće biti repreuentativac ali je za ove naše centre izmislio košarku.

xxx

pre 6 godina

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 14. oktobar 2017 20:10).
I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...

Spale

pre 6 godina

Čemu se radujete, pa Vanja ovo ne može ponoviti. Da je ubacio 15-20 poena što uopšte nije loše, izgubili biste lagano, ali eto krenulo ga. Original Radnički kg, samo šutiraj, pa šta bude.

analiza

pre 6 godina

"Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan."
(Realno)
"Mali" moze uvek da poraste,ali sitna dusa ostaje sitna zauvek.Realno,da li se vi(ljudi koji malim slovima pisete imena svojih protivnika)osecate bolje kada to uradite,da li vam ta mala zloba ulepsa dan?Ako je odgovor da,onda je to stvarno zalosno.

saeKn

pre 6 godina

Ovaj mali ima shut bolji nego bilo koji nas reprezentativac nadam se da ce uspeti. Ovaj Marinkovic i Simanic su cisto zlato samo ako budu pametni.

dusan

pre 6 godina

Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje...Mala je razlika, kad sam procitao naslov, mislio sam da je bilo neko razbijanje, ali makar je napravljen pomak, protivnik je spusten na manje od 100 poena

Grobar Pirot

pre 6 godina

Dosta vise s ismevanjem,Partizan jeste slab,ali ovu utakmicu je odigrao solidno,odbrana je opet problem,skok je dosta slab,skokovima su se i priblizili,Marinkovic pogodio trojku koja je presekla Zadar,Miler je bio takodje odlican bio iznudio dosta faulova,pogodjao slobodna bacanja,sve u svemu nije lose...

Balet pod koševima

pre 6 godina

@ San Antonio Spurs

Moram da podsetim da je Djoko Š. pre svega umetnik , ali i strelac , nešto poput neuhvatljive i razigrane gazele (navijači bi htele da on bude kengurčić - da uvek skače) !
Neka igra , ma pustite skokove , pustite odbranu, samo neka igra - svi su željni te elegancije pokreta !

analiza

pre 6 godina

"Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period..."
(San Antonio Spurs)
"Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu..."
(zmaj)
Ova dva komentara su sustina igre Par ove godine,a i par prethodnih.Centri koji ne znaju kada da skoce i kako da uhvate loptu i odsustvo bilo kakve odbrane.Pa da li ti momci gledaju nekada utakmice koje odigraju?Cistim gledanjem bi primetili da nesto ne rade kako treba,valjda bi nesto i naucili.Dobro je sto im Muta daje slobodu u igri ,da smeju da sutnu,ali,mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.

nikjam

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..

Dusan Arsic Vr

pre 6 godina

Derbi zacelja uvek neizvesno kad igraju Zadrani protiv zagrepcana.
@Dzoni

Tvoje ime mi je onako cisto Srpsko, negde iz Sumadije,rekao bih.
Cuj, Dzoni srbuje.

bloom

pre 6 godina

za sve koji rec "fenjer" stavljaju u isti kos sa Partizanom...


https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Јадранска_лига_у_кошарци_2010/11.

prezivljavamo sa stilom :)

mika

pre 6 godina

Kazu na Areni da Partizan igra slabu odbranu.Ne moze da se kaze tako.Jer da bi neko igrao slabu odbranu,morao bi barem malo da pokusa igra taj segment igre.Partizan ne igra odbranu.Ako budu poceli da igraju odbranu,onda se moze reci da igraju veoma slabu odbranu.Sta reci o skoku?Najvise skokova je imao plejmejker Gos(8).Drugi najbolji skakac je bek Marinkovic(5).Gavrilovica neko gura na silu,decko je zalutao u ovaj sport

Toni

pre 6 godina

Sreca u ono trojku od table... Stvarno ne razumem Mutu, vidis da te nadskacu k’o da su kenguri, ali ostavljas Andrica na toj laznoj cetvorci, ubaci Velickovics, ili Pecarskog, kad vidis da ne moze tako... U napadu, kazi idemo na Marinkovica, a ne da on dva napada zaredom ne prima loptu... I podhitno neki igrac na poziciji 5, inace, ne pise nam se dobro, jer ne mozemo da zagradimo igrace, ne mozemo da uhvatimo loptu u napadu... jedini skok u napadu je bio od Gavrilovica...

ccc

pre 6 godina

Strasna partija Vanje Marinkovica,Partizanu fali ozbiljan centar,scaki mec primamo po 20 + ofanzivnih skokova,Gos i Miler i vise nego solidna pojacanja,samo taj centar....Vanja sve vise lici na BBogdanovica,vise se ne dvoumi ,samo reseta lik.

mare

pre 6 godina

KKP svaki meč prima 100 poena, klasična trči i pucaj košarka sa Mutom. Pretanko je ovo, ako dobace do četvrtog mesta biće uspeh. Ova partija Marinkovića neće tako često da se ponavlja. Ofanzivni skok je katastrofa i odbrana je šuplja.

dabome

pre 6 godina

Napadacki daleko najbolja utakmica Partizana unazad dugo vremena. Vanja je odigao "drazenovski", jednostavno ovakva kosgeterska dominacija jednog igraca na jednoj utakmici retkost je kod nas jos od Bogdana. Salic izenandio prijatno u napadu ali odbrana... I taj famozni defanzivni skok, tacno se vidi da nam fali neko pojacanje na visokoj poziciji da zatvori reket. Da je Zadar imao 6, 7 skokova manje u napadu utakmica bi otisla na 20 razlike bez problema, a ne da se vracaju u zivot na dva min pre kraja. Elem, bitna pobeda kako god, Partizan je i sa mnogo jacim timom umeo da se muci u Zadru i gubi na jednu loptu.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

Stjepan

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!!
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ...
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.

Tintilic

pre 6 godina

Vanja porucio Zeljku da je pogresio izborom Gudurica!!

A gde su sada panteri da se podsmevaju Muti??
(Grobar, 14. oktobar 2017 19:30)

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period...

Del Piero#10

pre 6 godina

Napad odličan ali odbrana kriminalna... Ljudi moji dozvoliti nekome 20 ofanzivnih skokova, eeej 20! Nedopustivo! Pod hitno pojačanje pod košem, treba nam neko ko je sposoban da zagradi reket a ne ovako da primimo 30 poena posle protivničkog skoka u napadu. To nije slučaj samo danas već u svih dosadašnjih pet utakmica sezone. Da smo samo malo bolje iskontrolisali njihov ofanzivni skok ovaj meč bi lagano dobili. Inače Vanja konačno iskočio kao pravi lider, nepogrešiv danas u šutu, bravo i za Đoka, što se napada tiče, u odbrani je bio uspavan. Miler takođe neki ključni potezi na meču, pogotovo ona ukradena lopta posle Vanjine trojke. Idemo dalje.

smeker

pre 6 godina

Neznam sta reci,ovo nije skola i filozofija igre Partizana.Bez odbrane,trci sutiraj je cirkus igra.Nemoze ovo biti osnova za novi Partizan i ovaj cirkuzant na klupi je ipak samo za Kragujevac.Tesko ovo pisem ali uvek smo bili realni,poznajemo ovu igru,nije ovo dobro,naprotiv...

Renta panter pokusava da bude lukav

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!! 
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ... 
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.
(Stjepan, 14. oktobar 2017 19:32)

Pozdrav za tebe panteru!

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

Ovo nije Partizan, ovo je Vučičeva šauma

pre 6 godina

U Abi-Dabi ligi svejedno je da li ćeš biti četvrti ili peti, ili šesti, ili sedmi, ili osmi... jer je prvo mesto osigurano za privatni projekat, od državnih para, a onda će doći izbori i na njima će se i ova vlast promeniti i onda će sve stvari doći na svoje mesto.

ccc

pre 6 godina

Strasna partija Vanje Marinkovica,Partizanu fali ozbiljan centar,scaki mec primamo po 20 + ofanzivnih skokova,Gos i Miler i vise nego solidna pojacanja,samo taj centar....Vanja sve vise lici na BBogdanovica,vise se ne dvoumi ,samo reseta lik.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period...

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

Renta panter pokusava da bude lukav

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!! 
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ... 
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.
(Stjepan, 14. oktobar 2017 19:32)

Pozdrav za tebe panteru!

Vasa

pre 6 godina

jadan li je taj tim koji od partizana primi stotku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ujesh, 14. oktobar 2017 19:21)

Stvarno je jadan... Partizan mt:s - Crvena zvezda (ona prava) 118:77, 5. april 2011, Pionir...

Sah mat

pre 6 godina

Jadan je tim koji primi od Partizana stotku.
@ujesh

2011 je jedan tim primio od Partizana 118 poena i poslao ga na smetliste istorije.
2011 je osnovan novi tim.
2011 za njegove navijace pocinje da se prati kosarka.

smeker

pre 6 godina

Neznam sta reci,ovo nije skola i filozofija igre Partizana.Bez odbrane,trci sutiraj je cirkus igra.Nemoze ovo biti osnova za novi Partizan i ovaj cirkuzant na klupi je ipak samo za Kragujevac.Tesko ovo pisem ali uvek smo bili realni,poznajemo ovu igru,nije ovo dobro,naprotiv...

Milos

pre 6 godina

Bas me obradovao ovaj Marinkovic. Jeste da navijam za Zvezdu, ali trebace nam ovakvi suteri za reprezentaciju u buducnosti. Sad samo da vidimo konstantnost. Nije lako dati 35 poena nikome, pa makar igrali smesnu odbranu protiv tebe.

mare

pre 6 godina

KKP svaki meč prima 100 poena, klasična trči i pucaj košarka sa Mutom. Pretanko je ovo, ako dobace do četvrtog mesta biće uspeh. Ova partija Marinkovića neće tako često da se ponavlja. Ofanzivni skok je katastrofa i odbrana je šuplja.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

Toni

pre 6 godina

Sreca u ono trojku od table... Stvarno ne razumem Mutu, vidis da te nadskacu k’o da su kenguri, ali ostavljas Andrica na toj laznoj cetvorci, ubaci Velickovics, ili Pecarskog, kad vidis da ne moze tako... U napadu, kazi idemo na Marinkovica, a ne da on dva napada zaredom ne prima loptu... I podhitno neki igrac na poziciji 5, inace, ne pise nam se dobro, jer ne mozemo da zagradimo igrace, ne mozemo da uhvatimo loptu u napadu... jedini skok u napadu je bio od Gavrilovica...

Dusan Arsic Vr

pre 6 godina

Derbi zacelja uvek neizvesno kad igraju Zadrani protiv zagrepcana.
@Dzoni

Tvoje ime mi je onako cisto Srpsko, negde iz Sumadije,rekao bih.
Cuj, Dzoni srbuje.

mika

pre 6 godina

Kazu na Areni da Partizan igra slabu odbranu.Ne moze da se kaze tako.Jer da bi neko igrao slabu odbranu,morao bi barem malo da pokusa igra taj segment igre.Partizan ne igra odbranu.Ako budu poceli da igraju odbranu,onda se moze reci da igraju veoma slabu odbranu.Sta reci o skoku?Najvise skokova je imao plejmejker Gos(8).Drugi najbolji skakac je bek Marinkovic(5).Gavrilovica neko gura na silu,decko je zalutao u ovaj sport

analiza

pre 6 godina

"Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan."
(Realno)
"Mali" moze uvek da poraste,ali sitna dusa ostaje sitna zauvek.Realno,da li se vi(ljudi koji malim slovima pisete imena svojih protivnika)osecate bolje kada to uradite,da li vam ta mala zloba ulepsa dan?Ako je odgovor da,onda je to stvarno zalosno.

dabome

pre 6 godina

Napadacki daleko najbolja utakmica Partizana unazad dugo vremena. Vanja je odigao "drazenovski", jednostavno ovakva kosgeterska dominacija jednog igraca na jednoj utakmici retkost je kod nas jos od Bogdana. Salic izenandio prijatno u napadu ali odbrana... I taj famozni defanzivni skok, tacno se vidi da nam fali neko pojacanje na visokoj poziciji da zatvori reket. Da je Zadar imao 6, 7 skokova manje u napadu utakmica bi otisla na 20 razlike bez problema, a ne da se vracaju u zivot na dva min pre kraja. Elem, bitna pobeda kako god, Partizan je i sa mnogo jacim timom umeo da se muci u Zadru i gubi na jednu loptu.

Ovo nije Partizan, ovo je Vučičeva šauma

pre 6 godina

U Abi-Dabi ligi svejedno je da li ćeš biti četvrti ili peti, ili šesti, ili sedmi, ili osmi... jer je prvo mesto osigurano za privatni projekat, od državnih para, a onda će doći izbori i na njima će se i ova vlast promeniti i onda će sve stvari doći na svoje mesto.

rock star

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Ti se smejes...Zabroavio si 118 primljenih poena...jeste da je to bio drugi klub onda, ali si za jega tada navijao. Ti se smejes, a ni ne sanjas da cete se uskoro po drugi put ugasiti. Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)

Hex

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.

mirko

pre 6 godina

Ljudi se čude zbog Zadrovih 42 skoka, pa nije čudo kada smo igrali sa jednim centrom, a i taj je bio svugde, samo ne ispod koša.
Vanja je odigrao najbolju utakmicu do sada.

saeKn

pre 6 godina

Ovaj mali ima shut bolji nego bilo koji nas reprezentativac nadam se da ce uspeti. Ovaj Marinkovic i Simanic su cisto zlato samo ako budu pametni.

Mirk

pre 6 godina

Sta ste napali Mutu? Pa Vujosevicev skor u Zadru je 2 pobede i 9 poraza. I to sa ekipama koje su osvajale ABA ligu.
Pobedjujes s onim sto imas, ako to nije odbrana onda neka bude napad. Zamisli, ne svidja im se kako smo pobedili.
Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.

спортски уметник

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.
(Dag Kristi, 14. oktobar 2017 22:33)

Милер је опасан играч, ИЗМИШЉА ПОЕНЕ кад ником не иде и то чини у јако високим процентима, трчи у леђа одбрани и феноменално отвара контре у чему га Вања одлично прати. Гос је такође поентер који уме и да асистира, али његови поени немаји толики значај као Милерови, а против Албе је показао да кад му падне мрак на очи губи лопте као на траци...Вања је мени откровење сезоне, феноменалним трчањем долази до лаких поена у контри, шут феноменално ради, и јако паметно игра и бира шутеве које ће узети

Grobar Pirot

pre 6 godina

Dosta vise s ismevanjem,Partizan jeste slab,ali ovu utakmicu je odigrao solidno,odbrana je opet problem,skok je dosta slab,skokovima su se i priblizili,Marinkovic pogodio trojku koja je presekla Zadar,Miler je bio takodje odlican bio iznudio dosta faulova,pogodjao slobodna bacanja,sve u svemu nije lose...

xxx

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...

Del Piero#10

pre 6 godina

Napad odličan ali odbrana kriminalna... Ljudi moji dozvoliti nekome 20 ofanzivnih skokova, eeej 20! Nedopustivo! Pod hitno pojačanje pod košem, treba nam neko ko je sposoban da zagradi reket a ne ovako da primimo 30 poena posle protivničkog skoka u napadu. To nije slučaj samo danas već u svih dosadašnjih pet utakmica sezone. Da smo samo malo bolje iskontrolisali njihov ofanzivni skok ovaj meč bi lagano dobili. Inače Vanja konačno iskočio kao pravi lider, nepogrešiv danas u šutu, bravo i za Đoka, što se napada tiče, u odbrani je bio uspavan. Miler takođe neki ključni potezi na meču, pogotovo ona ukradena lopta posle Vanjine trojke. Idemo dalje.

rock star

pre 6 godina

Da smo imali valjanog centra na pocetku sezone sada bi imali upisane cetiri pobede na startu. Ako nista drugo, Samjuels je sada potpisao i to vec daje nadu da ce ekipa podici nivo igre. Zadar je pod nasim kosem uhvatio 20+ lopti sto je nedopustivo. Ova sezona je verovatno zrtvovana, ali verujem da vec sledece mozemo da napadnemo titulu. Nijedna tu ekipa nije bog zna koliko jaca od nas, a bekovski par kakav mi imamo nema nijedna ekipa definitivno. Goss, Patrik i Samjuel imaju potpisane ugovore na dve godine, pa pretpostavljam da ce se ove sezone praviti kostur za ono sto treba da se desi sledece. A sad neka se panteri smeju, docice vreme plakanja.

antiDebil

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Pokojna zvezda, bog da joj dusu prosti, je primala 99 puta za 3 cetvrtine. Steta sto je Vlada Jovanovic bio dobrocudan pa je olabavio u poslednjem periodu, inace bi umesto +41 bilo +67, ali nema veze bice prilika da se ispravi ta greska !!
Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. Vidljiv je napredak i bice samo jos bolji. Nadam se da ce do SP zavrsiti u seniorskoj reprezentaciji, Muta Nikolic mu je samo prednost, drzace ga na oku cele godine !

Stjepan

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!!
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ...
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.

Tintilic

pre 6 godina

Vanja porucio Zeljku da je pogresio izborom Gudurica!!

A gde su sada panteri da se podsmevaju Muti??
(Grobar, 14. oktobar 2017 19:30)

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u

ccc?

pre 6 godina

U Zadru smo cesto gubili i sa boljim timom od ovoga. Nedostaje centar, ostalo moze da bude podnosljivo. Ali skok je ocajan sto se vidi u ofanzivnom skoku Zadra. Neresiv problem bez centra. U svakom slucaju dobro je i bilo bi odlicno za ovaj tim da nismo na jednu loptu izgubili od Mornara. Samo napred, kako je tako je. Razloge svi znamo ali isplivace Partizan. To je neminovno i realnost. Kad tad.

xxx

pre 6 godina

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 14. oktobar 2017 20:10).
I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...

xxx

pre 6 godina

Polako se naziru konture sampiona. Treba nam centa...
(Kikivoje, 14. oktobar 2017 20:34)

Komentar preuzet sa Njuznet.com
(Batko, 14. oktobar 2017 20:57) Kao i svaki tvoj...

maradona

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!

analiza

pre 6 godina

"Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period..."
(San Antonio Spurs)
"Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu..."
(zmaj)
Ova dva komentara su sustina igre Par ove godine,a i par prethodnih.Centri koji ne znaju kada da skoce i kako da uhvate loptu i odsustvo bilo kakve odbrane.Pa da li ti momci gledaju nekada utakmice koje odigraju?Cistim gledanjem bi primetili da nesto ne rade kako treba,valjda bi nesto i naucili.Dobro je sto im Muta daje slobodu u igri ,da smeju da sutnu,ali,mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.

Spale

pre 6 godina

Čemu se radujete, pa Vanja ovo ne može ponoviti. Da je ubacio 15-20 poena što uopšte nije loše, izgubili biste lagano, ali eto krenulo ga. Original Radnički kg, samo šutiraj, pa šta bude.

Karaburac

pre 6 godina

Komentar preuzet sa njuz net, com
@Batko

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.

neko iz mase

pre 6 godina

Naslov vam je Okej! Al problem je sledeći a to da je pitanje koliko Vanja Marinković može da pogodi odnosno da ima ovako šutersko veče kao večeras. Inače ovo je šest pobeda Partizana u Krešimiru Ćosića al je Zadar dalje bolji sa dvanest pobeda. Sve u svemu pobeda na strani jedna je anulirana al valjda sa tim centrom Samujels će biti dovoljno za još više pobeda tih..

спортски уметник

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica! 
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Тачно је да нема Богданову технику и да вероватно никад неће имати толико широк асортиман као Богдан, али је доста скочнији од Богдана, а и бржи, трчи одбрани у леђа и увек је први у контри што се мени јако свиђа

novica_ubica

pre 6 godina

Mnogo bitna pobeda, jer smo na gostovanjima izgubili dva meca. Ono sto je pohvalno jeste igra u napadu, fantasticni Vanja Marinkovic njegov najbolji mec u Partizanu sigurno, sa Gosom i Milerom smo napravili pun pogodak, Gos asistira fantasticno, Miler kakav prvi korak decko ima to je nerealno na prodoru mu niko ne moze nista, Salic napokon odigrao dobar mec. Ono sto je veoma lose i gde se vidi taj nedostatak jeste taj centar mi da dopustimo Zadru 17 ofanzivnih skokova je veoma lose, onda imali smo dobijen mec opet zakomplikujemo stvari bezveze, jos nesto sto mi je zapalo za oko jeste da mnogo lose pravimo faulove, svaki nas faul je bio 2+1 i to je jedan od najvecih problema ove godine. Malo lopti gubimo sto je odlicno, sve u svemu jako bitna pobeda za Partizan. Imam dva pitanja pa ako neko moze nek odgovori, sta se desava oko Samarda Samjuelsa jel dolazi on ili ne, a drugo pitanje je da li neko zna mozda sta je sa Ivanom Marinkovicem koji je bio jedan od najboljih centara prosle godine u ABA ligi u dresu Zadra, spominjao se i on kao pojacanje, a vidim da nigde ne igra, hvala pozdrav svim GROBARIMA!

Milan

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.

akio toyoda

pre 6 godina

marinkovic moze sledece godine da bude draftovan u prvoj polovini nba drafta ako nastavi da radi vredno. fali mu bolja tehnika i jos mase i misica.

hmm

pre 6 godina

Ali primili ste 97 poena od Zadra???
Sta ćete da radite kad vam stane šut?Kada dodje jača ekipa...
Na dve zadnje utakmice primili ste 200+ poena...

Milan

pre 6 godina

@batko
svađaj se sa onim grobarima sa tvog nivoa, mani se ozbiljnog komentarisanja košarke! Nije to još za tebe.
Ako ćeš nešto da naučiš: svi igrači koje si nabrojao imaju isti problem kao Vanja mada su tehnički bolji od njega. Da bi ekipa "trpela" takvog igrača mora u postavi da ima dovoljno tehnički potkovanih igrača. Iz tog razloga Vanja je praktično stalno sa Milerom i Gosom u postavi, igra trojku jer ima fizikalije za to. Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
Zvezda je sinoć imala tu vrstu problema jer Feldin ne može na trojku u euroligi a isto nema tehniku kao ni Vanja.

aha

pre 6 godina

Muta danas održao čas na temu kako dobiti utakmicu koja se MORA dobiti. Lako, igrao je 95% drugog poluvremena sa 5 igrača. Izuzetan sam protivnik rotacija da bi se rotiralo zbog mode, rotiraj kada utakmica nije bitna, a bitne gledaj kako to radi majstor. Bravo Nikoliću.

Batko

pre 6 godina

(Del Piero#10, 14. oktobar 2017 19:44)

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".

Balet pod koševima

pre 6 godina

@ San Antonio Spurs

Moram da podsetim da je Djoko Š. pre svega umetnik , ali i strelac , nešto poput neuhvatljive i razigrane gazele (navijači bi htele da on bude kengurčić - da uvek skače) !
Neka igra , ma pustite skokove , pustite odbranu, samo neka igra - svi su željni te elegancije pokreta !

bloom

pre 6 godina

za sve koji rec "fenjer" stavljaju u isti kos sa Partizanom...


https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Јадранска_лига_у_кошарци_2010/11.

prezivljavamo sa stilom :)

Srpski Notingem Forest

pre 6 godina

Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.
(Mirk, 14. oktobar 2017 20:03)

Ma hajde što izgubi od njih nego čak i od FMP-a...

Dag Kristi

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20)

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.

Veverica

pre 6 godina

Kakva igracina. Ima meksu ruku od Bogdanovica. On treba odmah za NBA tamo da se dalje razvija. Steta ce to biti za Partizan ali mislim da je on vec stasao za NBA.

Dule

pre 6 godina

Muto, kad primimo manje od 100 da častiš kafanu. Pojačanja iz Dinamika su ti vrh, a ovaj reprezantitavc BiH je otkrovenje sezone. Ej, reprezentativac BiH, pa onaj Koprivica nikad neće biti repreuentativac ali je za ove naše centre izmislio košarku.

analiza

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

"Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!"
(Gledanje kroz prsti)
Visok prEtisak je ozbiljna bolest,narocito ako je poreklom odozgo.Logistika je uvek neophodna-pripremis teren tako sto sklonis protiviku sponzore,pa trenera,pa igrace(ako moze samo trojica da su na terenu) i na kraju i publiku.A pri tome uveravas sve i svakog da zrtvi cinis uslugu.I,po koja veverica i poveruje na kraju u bajku o pomoci.
Ali,salu na stranu,odbrana nije samo napraviti faul ,nego pametno napraviti faul(da ne bude 2+1,ili pri sutu protivnika za 3 ili na isteku napada) i pokupiti sve otpatke u i van reketa(a ne da ti se lopta odbija od ruku,kao kad nasi fudbaleri primaju loptu) a ako moze i koji inteligentan skok napraviti bilo u odbrani bilo u napadu.

Gledanje kroz prsti

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!

Batko

pre 6 godina

Samjules na instagramu najavio dolazak u Partizan, bravo upravo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dj_raks, 14. oktobar 2017 21:37)

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno

nikjam

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..

Sinovac

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41)

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.

Batko

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.
(Hex, 14. oktobar 2017 22:25)

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina.
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome

kenny the king

pre 6 godina

@vasa
posto vec znas koji je klub pravi, a koji ne, cenim da znas i koji je klub 2007. fuzionisan ? da li je i to onaj pravi ili nije bitno ?

Tintilic

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikjam, 14. oktobar 2017 20:32)

Kvinsi Miler i Miro Bilan. Jeste da ce penzioneri malo da ispastaju ali treba nam jaka institucija. Mislim da sa njima dojicom moze bez problema da se dodje do 3 mesta u KLS-u mozda i do drugog a opstanak ce biti obezbedjen u ABA ligi

Batko

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Dečko ima fizikalije ??? Decko nema fizikalije i to mu je najveci problem, to sto je "premekan", sto ne trpi kontakt igru (ovo večeras sto je igrai Zadar je presmešno, kao i grobarska odbrana), sto ne trpi stalni pritisak.

Nema tehniku ??? Ne, decko ima odlicunu tehniku za beka-sutera. Za taj tip igraca kao sto je on ili recimo Kerol,juče Milaknis ili KC Rivers "igraju" se akcije za njih sa blokovima, "liftom" da bi mu se "otvorio" prostor za šut
Komentar ti je totalni promasaj

Niko123

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!
(maradona, 14. oktobar 2017 20:02)

Maradona idi gledaj fudbal molim te, komplikovano je ovo izgleda za tebe... Objasnice Muta kako se od sklepane ekipe prave pobednici

Batko

pre 6 godina

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 14. oktobar 2017 21:46)

Wooooooow, ala si mi odbrusio ! Bravo za tebe, a sada paljba. Smešan si , ali skroz

спортски уметник

pre 6 godina

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu 
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina. 
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome
(Batko, 14. oktobar 2017 22:44)


Класичан стереотип лика који мисли да је попио сву памет овога света, верује у оно у шта жели да верује и ни не помишља да отвори и очи и погледа мало око себе да види како свет заиста изгледа

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.

dusan

pre 6 godina

Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje...Mala je razlika, kad sam procitao naslov, mislio sam da je bilo neko razbijanje, ali makar je napravljen pomak, protivnik je spusten na manje od 100 poena

Dragan

pre 6 godina

Bravo novinar! Bez, trenutno modernih a nepotrebnih stranih reči u izveštaju, lepo. ..ups, promašio sam temu! Živeo Partizan i cela Srbija!!!

Slobo

pre 6 godina

Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmaj, 14. oktobar 2017 19:27) # Link komentara
Preporučujem (+293)Ne preporučujem (-14)

Bože moj, primiš skoro 100 poena , i ne izgubiš :)

спортски уметник

pre 6 godina

Respekt za 7 trojki! Scaka cast, ne vidja se svaki dan. Ali da je Partizan "oduvao" Zadar 7 razlike je malo preterivanje, zar ne?
(batko, 15. oktobar 2017 03:39)

опет батко спинер....а кад је био наслов "Трајковски разбио Партизан", а разлика била 2 поена, тад ти није сметало, зар не?

спортски уметник

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

То значи да Вања сада има година колико је имао Богдан када је одиграо своју прву сезону за Партизан, само је то мало лоше срочио

alhambra

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

Hteo je covek da kaze da je u tim godinama Bogdan poceo da igra vrhunski,ako bog da i Marinkovic ce krenuti tim stopama,perspektivan je momak.

Nec

pre 6 godina

Kao zvezdas ove sezone u ABA podrzavam Partizan. Realno Partizan je spao na grane tipa Rendzers u fudbalu. Ima tu bas vrhunskih igraca koji mogu mnogo znaciti repki u buducnosti. Vanja je jedan od njih. Po mom misljenju ima potencijal da bude uz Guduru otkrovenje u repki.

Terenac

pre 6 godina

Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)
(rock star, 14. oktobar 2017 21:35)

Prodali sve mlade i doveli veterane? Dobric? Lazarevic? Radicevic? Jankovic? Jovanovic? Koje nagomilane dugove, nesto se ne secam BAT-a sem onih par dana u julu zbog Mekela? Jedini koji se gase su dinamicni igokejci sa ove strane Drine koji dovode treceg Amera a sve pare im dala drzava (tj. onaj protiv koga glume opoziciju). Dobili na misice Zadar, izgubili od MZT, rasturila ih Alba i najavljuju titulu? Komedija.

neko ko zna

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan. 
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru... 
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20) 

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44

Istina

pre 6 godina

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 15. oktobar 2017 07:21)

Slabo i selektivno pamćenje,igokeac...trebao si se potpisati sa neko ko ne zna,da se ne brukaš više.Prošle godine u prvoj utakmici našeg plej ofa,odigrane 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike i to je Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače i pustio one sa manjom minutažom,inače bi bilo 50 razlike.Vi se hvalite tom vašom pobedom kad je Zvezda bila u rasulu i igrala sa klincima i anonimusima u tom trenutku.

Uros

pre 6 godina

Ne bi Partizan primao tako puno poena da Zadar i Alba zajedno nisu uhvatili 40 skokova u napadu.
Generalno da se poboljsa skok pogotovo defanzivni i smanje situacije 2+1. To bi trebalo da donese jos 1 centar i to je to. Cakarevic je mnogo falio u zadnja 2 meca, skokove koje on skupi ovde nije imao ko.

Goran

pre 6 godina

"Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje..."

Za to ćeš da se načekas, bar do sledeće sezone. Hajde pročitaj vest ponovo, ali pažljivije.

drago

pre 6 godina

Prije je brutalni Bozic sam Zadar vratio u igru. 18+8 u zadnjoj, 29+10, penali 12/14, index 37.
Cuj "oduvao" a ono 7 razlike.

Fanatil de football

Cedevita se sprda sa svim srpskim klubovima (osim Zvezde).

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Milan

pre 6 godina

@batko:
Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš.
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.

akros

pre 6 godina

Ovo sam i mislio kad je došao Muta, igra stvorena za Vanju Marinkovića i potpuna sloboda u šutu (sad još samo da ekipa počne igrati odbranu, s obzirom da su od Zadra primili 90+ poena ili će se svaka pobeda svesti na "molim te Bože da nas krene šut). S druge strane, ovako nepostojanje unutrašnje igre, nemojte misliti da Vanja nije kriv, kao krilo, što je Zadar imao toliko ofanzivnih skokova, gde je agresivnost na defanzivnom skoku, gde je zagrađivanje koša; mislim, uputio bih ovu kritiku centarskoj liniji da ona postoji. Đoko, Tomić i onaj Gavrilović (koji ako ništa ima ocrtan biceps) su nivo ABA2 lige i to upitan. Mislim, odrekao se Majstorovića, koji je makar u karijeri igrao dobru košarku zarad ove trojice, koji nikad nisu igrali ni solidnu, mi je užas. Tek da ne pričam kako se i dalje oporavljam od činjenice da je Luković za ove pojam centra (a tek on što je drvo javorovo). Uvek može gore, drugari.

Dragan Lo

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan B., 14. oktobar 2017 23:46) # Link komentara

Bogdan '92, proigrao kada se Vujošević vratio u KKP 2012 godine, sa 20 godina, koliko danas ima Vanja.

Batko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Miler tehnicki potkovan ?
Koje fizikalije Vanja ima za trojku ??? Pa kada mu igrac "pridje" i uspe da istrci iz blokova koje se postavljaju za njega, nema sanse da bilo sta sutne. Decko ima sjajnu tehniku suta, osecaj , ali nema fizikalije, nema sanse da ikoga "izenese". Trči "u ladja" odbrani, to je za tebe "strucnjace" znak dobre "fizikalije" ?! Znas li uopste sta se pod pojmom "fikialija" podrzazumeva ?!
Feldin ne moze "trojku" ? Feldin moze sve od 1-3
I ti sebe smatras "poznaovaocem" ozbiljne kosarke ?!
Auuuuuu, pa ti ni ne znas koliko nemas pojma. Procitao si verovatno na nekom formu par tekstova i sada pametujes, bravo...idi tamo pa procitaj jos malo, mislim da si neke stvari preskocio

rooney_utd

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41) 

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.
(Sinovac, 14. oktobar 2017 22:37)

Hvala, odlican centar, ali nije vise vazno gde on igra, dolazi nam SAMARDO SAMJUELS!

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Komšinice dok god budete visili na vestima o K.K Partizanu dotle će biti jasno da imate uvek komplekse. Nevezano što imate rezultate !

Trener

pre 6 godina

Utakmica 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače jer je preporuka drzavnih sponzora da nije preporučljivo ponizavati.
Pre godinu dana je Zvezda bila najaci tim Evrope i u najboljoj formi, možda nas je samo par NBA timova moglo dobiti.

Batko

pre 6 godina

Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš. 
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:35)

Pa sta od svega toga ima Vanja da bi ti rekao "odlicne fizikalije" ?!
On ima teko koje ne moze da izdrzi jaci kontakt. Visina ? Pa, ne najbolje da igra sa 1,75 kosarku. Skocnost ? Nista spec.
Covece on nema sanse da odbrani 1na1 jer nema snagu za tako nesto. Masu mora da nabaci, s tim da ne
izgubi na drugim stvarima. Pa ove sezone mislim ds ima 1 offf skok. To je verovatno ta tvoja fikzikalija
Nema tehniku ? Idi na sajt Aba lige pa recimo proveri kliko decko ima
asistencija ove sezone...

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Sasa

pre 6 godina

Nastavite da razvijate nase igrace da bi reprezentacija bila jaca. Imamo vec vrhunsku prvu postavu. Zagorac pokazuje sta zna. Idemo dalje. Samo ostro i bez respekta. :D

Stjepan

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!!
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ...
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.

Tintilic

pre 6 godina

Vanja porucio Zeljku da je pogresio izborom Gudurica!!

A gde su sada panteri da se podsmevaju Muti??
(Grobar, 14. oktobar 2017 19:30)

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20)

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.

Batko

pre 6 godina

Samjules na instagramu najavio dolazak u Partizan, bravo upravo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dj_raks, 14. oktobar 2017 21:37)

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno

Realno

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.

Batko

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.
(Hex, 14. oktobar 2017 22:25)

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina.
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome

Batko

pre 6 godina

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 14. oktobar 2017 21:46)

Wooooooow, ala si mi odbrusio ! Bravo za tebe, a sada paljba. Smešan si , ali skroz

Tintilic

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikjam, 14. oktobar 2017 20:32)

Kvinsi Miler i Miro Bilan. Jeste da ce penzioneri malo da ispastaju ali treba nam jaka institucija. Mislim da sa njima dojicom moze bez problema da se dodje do 3 mesta u KLS-u mozda i do drugog a opstanak ce biti obezbedjen u ABA ligi

Renta panter pokusava da bude lukav

pre 6 godina

Praznik kosarke kod nas, danas dva derbija Zadar-Partizan i Cibona-Cedevita !!! 
Pozdrav za sve moje grobare, moj Dida i otac su bili dio one cuvene i prve navijacke grupe "Zagrepcani" ... 
Cekamo joj pobjedu Cibosa i puna kapa.
(Stjepan, 14. oktobar 2017 19:32)

Pozdrav za tebe panteru!

Sah mat

pre 6 godina

Jadan je tim koji primi od Partizana stotku.
@ujesh

2011 je jedan tim primio od Partizana 118 poena i poslao ga na smetliste istorije.
2011 je osnovan novi tim.
2011 za njegove navijace pocinje da se prati kosarka.

Spale

pre 6 godina

Čemu se radujete, pa Vanja ovo ne može ponoviti. Da je ubacio 15-20 poena što uopšte nije loše, izgubili biste lagano, ali eto krenulo ga. Original Radnički kg, samo šutiraj, pa šta bude.

Vasa

pre 6 godina

jadan li je taj tim koji od partizana primi stotku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ujesh, 14. oktobar 2017 19:21)

Stvarno je jadan... Partizan mt:s - Crvena zvezda (ona prava) 118:77, 5. april 2011, Pionir...

smeker

pre 6 godina

Neznam sta reci,ovo nije skola i filozofija igre Partizana.Bez odbrane,trci sutiraj je cirkus igra.Nemoze ovo biti osnova za novi Partizan i ovaj cirkuzant na klupi je ipak samo za Kragujevac.Tesko ovo pisem ali uvek smo bili realni,poznajemo ovu igru,nije ovo dobro,naprotiv...

xxx

pre 6 godina

Polako se naziru konture sampiona. Treba nam centa...
(Kikivoje, 14. oktobar 2017 20:34)

Komentar preuzet sa Njuznet.com
(Batko, 14. oktobar 2017 20:57) Kao i svaki tvoj...

dusan

pre 6 godina

Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje...Mala je razlika, kad sam procitao naslov, mislio sam da je bilo neko razbijanje, ali makar je napravljen pomak, protivnik je spusten na manje od 100 poena

xxx

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan.
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru...

hmm

pre 6 godina

Ali primili ste 97 poena od Zadra???
Sta ćete da radite kad vam stane šut?Kada dodje jača ekipa...
Na dve zadnje utakmice primili ste 200+ poena...

Ovo nije Partizan, ovo je Vučičeva šauma

pre 6 godina

U Abi-Dabi ligi svejedno je da li ćeš biti četvrti ili peti, ili šesti, ili sedmi, ili osmi... jer je prvo mesto osigurano za privatni projekat, od državnih para, a onda će doći izbori i na njima će se i ova vlast promeniti i onda će sve stvari doći na svoje mesto.

rock star

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Ti se smejes...Zabroavio si 118 primljenih poena...jeste da je to bio drugi klub onda, ali si za jega tada navijao. Ti se smejes, a ni ne sanjas da cete se uskoro po drugi put ugasiti. Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)

Batko

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Dečko ima fizikalije ??? Decko nema fizikalije i to mu je najveci problem, to sto je "premekan", sto ne trpi kontakt igru (ovo večeras sto je igrai Zadar je presmešno, kao i grobarska odbrana), sto ne trpi stalni pritisak.

Nema tehniku ??? Ne, decko ima odlicunu tehniku za beka-sutera. Za taj tip igraca kao sto je on ili recimo Kerol,juče Milaknis ili KC Rivers "igraju" se akcije za njih sa blokovima, "liftom" da bi mu se "otvorio" prostor za šut
Komentar ti je totalni promasaj

Veverica

pre 6 godina

Kakva igracina. Ima meksu ruku od Bogdanovica. On treba odmah za NBA tamo da se dalje razvija. Steta ce to biti za Partizan ali mislim da je on vec stasao za NBA.

Gledanje kroz prsti

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!

Trener

pre 6 godina

Utakmica 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače jer je preporuka drzavnih sponzora da nije preporučljivo ponizavati.
Pre godinu dana je Zvezda bila najaci tim Evrope i u najboljoj formi, možda nas je samo par NBA timova moglo dobiti.

Batko

pre 6 godina

(Del Piero#10, 14. oktobar 2017 19:44)

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".

Niko123

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!
(maradona, 14. oktobar 2017 20:02)

Maradona idi gledaj fudbal molim te, komplikovano je ovo izgleda za tebe... Objasnice Muta kako se od sklepane ekipe prave pobednici

xxx

pre 6 godina

Nije problem samo u vasem def skoku, nego to sto vi ne igrate odbranu. Sto nema snage da se ona odigra. Pa ovi su vam prodali "pik@pop" barem u 7-8 napada, a Muta ama bas nista. Znaci nije samo skok problem, nego generalno odbrana. Muta se kocka, ali i sebi pravi alibi takvom igrom. Uvek ce imati "objasnjenje" da nema centra, ali pogledaj sta on forsira. Andrića na laznoj 4, sa četri šutera...
Kao sto sam napisao posle Albe daćete i vi 100+ nekome kada vas krene, ali na duze staze veliki problem. Sledecu utakmicu Marinkovic nece biti ni dvocifren. Prosto, nema ideje u igri vec samo klasično raspucavanje, pa "app".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 14. oktobar 2017 20:10).
I sledeću tekmu će Vanja biti dvocifren, a ti ćeš da plačeš...

Dusan Arsic Vr

pre 6 godina

Derbi zacelja uvek neizvesno kad igraju Zadrani protiv zagrepcana.
@Dzoni

Tvoje ime mi je onako cisto Srpsko, negde iz Sumadije,rekao bih.
Cuj, Dzoni srbuje.

antiDebil

pre 6 godina

ahahahahhhaaa, odavmo se ne nasmejah ovako od srca. Kad mislis da neko ne moze izvaliti vecu glupost onda se se javi grobar :) :) :). 97 poena primiti od sigurno najlosije ekipe u ligi je samo za smeh. Ali dobro 111 od Albe sad 97,ide na bolje, protiv Borca i Vrsca ce to biti 90. Ima nada da se dodje do 4 mesta u ali u KLS-u
(Tintilic, 14. oktobar 2017 19:49)

Pokojna zvezda, bog da joj dusu prosti, je primala 99 puta za 3 cetvrtine. Steta sto je Vlada Jovanovic bio dobrocudan pa je olabavio u poslednjem periodu, inace bi umesto +41 bilo +67, ali nema veze bice prilika da se ispravi ta greska !!
Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. Vidljiv je napredak i bice samo jos bolji. Nadam se da ce do SP zavrsiti u seniorskoj reprezentaciji, Muta Nikolic mu je samo prednost, drzace ga na oku cele godine !

mare

pre 6 godina

KKP svaki meč prima 100 poena, klasična trči i pucaj košarka sa Mutom. Pretanko je ovo, ako dobace do četvrtog mesta biće uspeh. Ova partija Marinkovića neće tako često da se ponavlja. Ofanzivni skok je katastrofa i odbrana je šuplja.

ccc

pre 6 godina

Strasna partija Vanje Marinkovica,Partizanu fali ozbiljan centar,scaki mec primamo po 20 + ofanzivnih skokova,Gos i Miler i vise nego solidna pojacanja,samo taj centar....Vanja sve vise lici na BBogdanovica,vise se ne dvoumi ,samo reseta lik.

kenny the king

pre 6 godina

@vasa
posto vec znas koji je klub pravi, a koji ne, cenim da znas i koji je klub 2007. fuzionisan ? da li je i to onaj pravi ili nije bitno ?

analiza

pre 6 godina

@ ...mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.
(analiza, 14. oktobar 2017 20:12)

"Za odbranu ti treba logistička podrška u obliku: Pukla, Radovića, Beloševića, Javora... a oni u zadnje vreme NE VOLE Partizan. Imaju pretisak odozgo!"
(Gledanje kroz prsti)
Visok prEtisak je ozbiljna bolest,narocito ako je poreklom odozgo.Logistika je uvek neophodna-pripremis teren tako sto sklonis protiviku sponzore,pa trenera,pa igrace(ako moze samo trojica da su na terenu) i na kraju i publiku.A pri tome uveravas sve i svakog da zrtvi cinis uslugu.I,po koja veverica i poveruje na kraju u bajku o pomoci.
Ali,salu na stranu,odbrana nije samo napraviti faul ,nego pametno napraviti faul(da ne bude 2+1,ili pri sutu protivnika za 3 ili na isteku napada) i pokupiti sve otpatke u i van reketa(a ne da ti se lopta odbija od ruku,kao kad nasi fudbaleri primaju loptu) a ako moze i koji inteligentan skok napraviti bilo u odbrani bilo u napadu.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period...

Dule

pre 6 godina

Muto, kad primimo manje od 100 da častiš kafanu. Pojačanja iz Dinamika su ti vrh, a ovaj reprezantitavc BiH je otkrovenje sezone. Ej, reprezentativac BiH, pa onaj Koprivica nikad neće biti repreuentativac ali je za ove naše centre izmislio košarku.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

Istina

pre 6 godina

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 15. oktobar 2017 07:21)

Slabo i selektivno pamćenje,igokeac...trebao si se potpisati sa neko ko ne zna,da se ne brukaš više.Prošle godine u prvoj utakmici našeg plej ofa,odigrane 03.06.2016. Zvezda je demolirala mali partizan sa 84:53,što je 31 razlike i to je Radonja u zadnjoj četvrtini povukao glavne igrače i pustio one sa manjom minutažom,inače bi bilo 50 razlike.Vi se hvalite tom vašom pobedom kad je Zvezda bila u rasulu i igrala sa klincima i anonimusima u tom trenutku.

Toni

pre 6 godina

Sreca u ono trojku od table... Stvarno ne razumem Mutu, vidis da te nadskacu k’o da su kenguri, ali ostavljas Andrica na toj laznoj cetvorci, ubaci Velickovics, ili Pecarskog, kad vidis da ne moze tako... U napadu, kazi idemo na Marinkovica, a ne da on dva napada zaredom ne prima loptu... I podhitno neki igrac na poziciji 5, inace, ne pise nam se dobro, jer ne mozemo da zagradimo igrace, ne mozemo da uhvatimo loptu u napadu... jedini skok u napadu je bio od Gavrilovica...

dabome

pre 6 godina

Napadacki daleko najbolja utakmica Partizana unazad dugo vremena. Vanja je odigao "drazenovski", jednostavno ovakva kosgeterska dominacija jednog igraca na jednoj utakmici retkost je kod nas jos od Bogdana. Salic izenandio prijatno u napadu ali odbrana... I taj famozni defanzivni skok, tacno se vidi da nam fali neko pojacanje na visokoj poziciji da zatvori reket. Da je Zadar imao 6, 7 skokova manje u napadu utakmica bi otisla na 20 razlike bez problema, a ne da se vracaju u zivot na dva min pre kraja. Elem, bitna pobeda kako god, Partizan je i sa mnogo jacim timom umeo da se muci u Zadru i gubi na jednu loptu.

analiza

pre 6 godina

"Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan."
(Realno)
"Mali" moze uvek da poraste,ali sitna dusa ostaje sitna zauvek.Realno,da li se vi(ljudi koji malim slovima pisete imena svojih protivnika)osecate bolje kada to uradite,da li vam ta mala zloba ulepsa dan?Ako je odgovor da,onda je to stvarno zalosno.

Hex

pre 6 godina

Bravo Upravo ?!
Valjda HVALA VUČIČU !
Vi mučenici i dalje verujete da ste opozicija ovoj vlasti ?!
Pa vi ste meni kraljevi, ali totalno
(Batko, 14. oktobar 2017 21:56)

Ti nesreco stvarno mislis da je Covic iskesirao svojih 15 miliona i tako ti postao idol? Da nije bilo tog Vucica vi ne biste postojali...FMP bi i dalje bio FMP... a ti nekome prebacujes nesto. Partizan i dalje ima dug od skoro cetiri miliona, pa zasto ga onda Vucic i nama ne otpise kad nas toliko "voli"? Kao sto ga je vama gumicom obrisao. I u kosarci i u fudbalu. Da ne pomislis slucajno da sam za Vucica. Da je srece da sutra padne sa vlasti, da ga moje oci vise ne vide. Ni njega ni one sramote iz uprave Partizana koje mu se zahvaljuju na nicemu.

Milan

pre 6 godina

@batko
svađaj se sa onim grobarima sa tvog nivoa, mani se ozbiljnog komentarisanja košarke! Nije to još za tebe.
Ako ćeš nešto da naučiš: svi igrači koje si nabrojao imaju isti problem kao Vanja mada su tehnički bolji od njega. Da bi ekipa "trpela" takvog igrača mora u postavi da ima dovoljno tehnički potkovanih igrača. Iz tog razloga Vanja je praktično stalno sa Milerom i Gosom u postavi, igra trojku jer ima fizikalije za to. Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
Zvezda je sinoć imala tu vrstu problema jer Feldin ne može na trojku u euroligi a isto nema tehniku kao ni Vanja.

Batko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Miler tehnicki potkovan ?
Koje fizikalije Vanja ima za trojku ??? Pa kada mu igrac "pridje" i uspe da istrci iz blokova koje se postavljaju za njega, nema sanse da bilo sta sutne. Decko ima sjajnu tehniku suta, osecaj , ali nema fizikalije, nema sanse da ikoga "izenese". Trči "u ladja" odbrani, to je za tebe "strucnjace" znak dobre "fizikalije" ?! Znas li uopste sta se pod pojmom "fikialija" podrzazumeva ?!
Feldin ne moze "trojku" ? Feldin moze sve od 1-3
I ti sebe smatras "poznaovaocem" ozbiljne kosarke ?!
Auuuuuu, pa ti ni ne znas koliko nemas pojma. Procitao si verovatno na nekom formu par tekstova i sada pametujes, bravo...idi tamo pa procitaj jos malo, mislim da si neke stvari preskocio

спортски уметник

pre 6 godina

Sa neznalicama ne vredi polemisati. Niti je dug obrisan, niti je Covic platio ceo dug. Ne vredi sa neukima , jer su oni uvek u pravu 
To sto ne volis Vučka, nema nikakve veze sa onim sto sam napisao . Vucko vam vam trpa pare, vi i dalje verujete u Deda Mraza, tj da ste opoziija, jer su vam isprali mozgove duzi niz godina. 
Ako je tebi to ok, super. Nastavi da zivis u tome
(Batko, 14. oktobar 2017 22:44)


Класичан стереотип лика који мисли да је попио сву памет овога света, верује у оно у шта жели да верује и ни не помишља да отвори и очи и погледа мало око себе да види како свет заиста изгледа

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Konacno Vanja!nadam se da je ovo njegov pocetak!dajte vise tog centra,ubise nas svi u reketu!ovo nije bili lose ali moze jos bolje,narocito u odbrani!napred KKP!

novica_ubica

pre 6 godina

Mnogo bitna pobeda, jer smo na gostovanjima izgubili dva meca. Ono sto je pohvalno jeste igra u napadu, fantasticni Vanja Marinkovic njegov najbolji mec u Partizanu sigurno, sa Gosom i Milerom smo napravili pun pogodak, Gos asistira fantasticno, Miler kakav prvi korak decko ima to je nerealno na prodoru mu niko ne moze nista, Salic napokon odigrao dobar mec. Ono sto je veoma lose i gde se vidi taj nedostatak jeste taj centar mi da dopustimo Zadru 17 ofanzivnih skokova je veoma lose, onda imali smo dobijen mec opet zakomplikujemo stvari bezveze, jos nesto sto mi je zapalo za oko jeste da mnogo lose pravimo faulove, svaki nas faul je bio 2+1 i to je jedan od najvecih problema ove godine. Malo lopti gubimo sto je odlicno, sve u svemu jako bitna pobeda za Partizan. Imam dva pitanja pa ako neko moze nek odgovori, sta se desava oko Samarda Samjuelsa jel dolazi on ili ne, a drugo pitanje je da li neko zna mozda sta je sa Ivanom Marinkovicem koji je bio jedan od najboljih centara prosle godine u ABA ligi u dresu Zadra, spominjao se i on kao pojacanje, a vidim da nigde ne igra, hvala pozdrav svim GROBARIMA!

akio toyoda

pre 6 godina

marinkovic moze sledece godine da bude draftovan u prvoj polovini nba drafta ako nastavi da radi vredno. fali mu bolja tehnika i jos mase i misica.

drago

pre 6 godina

Prije je brutalni Bozic sam Zadar vratio u igru. 18+8 u zadnjoj, 29+10, penali 12/14, index 37.
Cuj "oduvao" a ono 7 razlike.

Fanatil de football

Cedevita se sprda sa svim srpskim klubovima (osim Zvezde).

aha

pre 6 godina

Muta danas održao čas na temu kako dobiti utakmicu koja se MORA dobiti. Lako, igrao je 95% drugog poluvremena sa 5 igrača. Izuzetan sam protivnik rotacija da bi se rotiralo zbog mode, rotiraj kada utakmica nije bitna, a bitne gledaj kako to radi majstor. Bravo Nikoliću.

Balet pod koševima

pre 6 godina

@ San Antonio Spurs

Moram da podsetim da je Djoko Š. pre svega umetnik , ali i strelac , nešto poput neuhvatljive i razigrane gazele (navijači bi htele da on bude kengurčić - da uvek skače) !
Neka igra , ma pustite skokove , pustite odbranu, samo neka igra - svi su željni te elegancije pokreta !

Srpski Notingem Forest

pre 6 godina

Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.
(Mirk, 14. oktobar 2017 20:03)

Ma hajde što izgubi od njih nego čak i od FMP-a...

analiza

pre 6 godina

"Đoko Šalić: Teški centar, za 30 minuta na parketu 1 skok.
Zadar: 20 defanzivnih, 22 ofanzivna skoka.
U životu ovo video nisam, a košarku pratim dobrano dugačak vremenski period..."
(San Antonio Spurs)
"Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu..."
(zmaj)
Ova dva komentara su sustina igre Par ove godine,a i par prethodnih.Centri koji ne znaju kada da skoce i kako da uhvate loptu i odsustvo bilo kakve odbrane.Pa da li ti momci gledaju nekada utakmice koje odigraju?Cistim gledanjem bi primetili da nesto ne rade kako treba,valjda bi nesto i naucili.Dobro je sto im Muta daje slobodu u igri ,da smeju da sutnu,ali,mogao bi malo da se seti da sve krece od odbrane.

nikjam

pre 6 godina

Da nam je nekako otjerati Gavrilovica i Tomica, i dovesti krstenu cetvorku i peticu koji znaju da igraju odbranu i da zagrade pod kosem,mislim da bi mogli lagano u playoff i biti konkuretni za finale. Ovako nista necemo uraditi..

rock star

pre 6 godina

Da smo imali valjanog centra na pocetku sezone sada bi imali upisane cetiri pobede na startu. Ako nista drugo, Samjuels je sada potpisao i to vec daje nadu da ce ekipa podici nivo igre. Zadar je pod nasim kosem uhvatio 20+ lopti sto je nedopustivo. Ova sezona je verovatno zrtvovana, ali verujem da vec sledece mozemo da napadnemo titulu. Nijedna tu ekipa nije bog zna koliko jaca od nas, a bekovski par kakav mi imamo nema nijedna ekipa definitivno. Goss, Patrik i Samjuel imaju potpisane ugovore na dve godine, pa pretpostavljam da ce se ove sezone praviti kostur za ono sto treba da se desi sledece. A sad neka se panteri smeju, docice vreme plakanja.

Batko

pre 6 godina

Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš. 
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:35)

Pa sta od svega toga ima Vanja da bi ti rekao "odlicne fizikalije" ?!
On ima teko koje ne moze da izdrzi jaci kontakt. Visina ? Pa, ne najbolje da igra sa 1,75 kosarku. Skocnost ? Nista spec.
Covece on nema sanse da odbrani 1na1 jer nema snagu za tako nesto. Masu mora da nabaci, s tim da ne
izgubi na drugim stvarima. Pa ove sezone mislim ds ima 1 offf skok. To je verovatno ta tvoja fikzikalija
Nema tehniku ? Idi na sajt Aba lige pa recimo proveri kliko decko ima
asistencija ove sezone...

mika

pre 6 godina

Kazu na Areni da Partizan igra slabu odbranu.Ne moze da se kaze tako.Jer da bi neko igrao slabu odbranu,morao bi barem malo da pokusa igra taj segment igre.Partizan ne igra odbranu.Ako budu poceli da igraju odbranu,onda se moze reci da igraju veoma slabu odbranu.Sta reci o skoku?Najvise skokova je imao plejmejker Gos(8).Drugi najbolji skakac je bek Marinkovic(5).Gavrilovica neko gura na silu,decko je zalutao u ovaj sport

Mirk

pre 6 godina

Sta ste napali Mutu? Pa Vujosevicev skor u Zadru je 2 pobede i 9 poraza. I to sa ekipama koje su osvajale ABA ligu.
Pobedjujes s onim sto imas, ako to nije odbrana onda neka bude napad. Zamisli, ne svidja im se kako smo pobedili.
Obradovic je prvak evrope pa izgubi od Unicaje. Opustite se malo.

saeKn

pre 6 godina

Ovaj mali ima shut bolji nego bilo koji nas reprezentativac nadam se da ce uspeti. Ovaj Marinkovic i Simanic su cisto zlato samo ako budu pametni.

bloom

pre 6 godina

za sve koji rec "fenjer" stavljaju u isti kos sa Partizanom...


https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Јадранска_лига_у_кошарци_2010/11.

prezivljavamo sa stilom :)

Karaburac

pre 6 godina

Komentar preuzet sa njuz net, com
@Batko

Jos jedan biser covicevske sendvicarske misli malog macora koji bi da izraste u pantera.

Milan

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica!
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.

Dragan

pre 6 godina

Bravo novinar! Bez, trenutno modernih a nepotrebnih stranih reči u izveštaju, lepo. ..ups, promašio sam temu! Živeo Partizan i cela Srbija!!!

спортски уметник

pre 6 godina

Respekt za 7 trojki! Scaka cast, ne vidja se svaki dan. Ali da je Partizan "oduvao" Zadar 7 razlike je malo preterivanje, zar ne?
(batko, 15. oktobar 2017 03:39)

опет батко спинер....а кад је био наслов "Трајковски разбио Партизан", а разлика била 2 поена, тад ти није сметало, зар не?

Terenac

pre 6 godina

Prodali ste sve mlade igrace. Doveli grupu veterana i Lesora, od koga slabe vajde. Uz nagomilane dugove od prosle sezone, koji su vam vec aktivirali BAT dva puta, vi ako ovu sezonu pregurate, sledece se ponovo gasite. Bas zato te podrzavam...smej se dok jos mozes, jer ces uskoro ponovo prestati da pratis kosarku....bas kao sto vise ne pratis vaterpolo ;)
(rock star, 14. oktobar 2017 21:35)

Prodali sve mlade i doveli veterane? Dobric? Lazarevic? Radicevic? Jankovic? Jovanovic? Koje nagomilane dugove, nesto se ne secam BAT-a sem onih par dana u julu zbog Mekela? Jedini koji se gase su dinamicni igokejci sa ove strane Drine koji dovode treceg Amera a sve pare im dala drzava (tj. onaj protiv koga glume opoziciju). Dobili na misice Zadar, izgubili od MZT, rasturila ih Alba i najavljuju titulu? Komedija.

Del Piero#10

pre 6 godina

Napad odličan ali odbrana kriminalna... Ljudi moji dozvoliti nekome 20 ofanzivnih skokova, eeej 20! Nedopustivo! Pod hitno pojačanje pod košem, treba nam neko ko je sposoban da zagradi reket a ne ovako da primimo 30 poena posle protivničkog skoka u napadu. To nije slučaj samo danas već u svih dosadašnjih pet utakmica sezone. Da smo samo malo bolje iskontrolisali njihov ofanzivni skok ovaj meč bi lagano dobili. Inače Vanja konačno iskočio kao pravi lider, nepogrešiv danas u šutu, bravo i za Đoka, što se napada tiče, u odbrani je bio uspavan. Miler takođe neki ključni potezi na meču, pogotovo ona ukradena lopta posle Vanjine trojke. Idemo dalje.

Milos

pre 6 godina

Bas me obradovao ovaj Marinkovic. Jeste da navijam za Zvezdu, ali trebace nam ovakvi suteri za reprezentaciju u buducnosti. Sad samo da vidimo konstantnost. Nije lako dati 35 poena nikome, pa makar igrali smesnu odbranu protiv tebe.

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Komšinice dok god budete visili na vestima o K.K Partizanu dotle će biti jasno da imate uvek komplekse. Nevezano što imate rezultate !

maradona

pre 6 godina

igramo divljacku kosarku, kao sve ekipe koje je muta vodio. skoka nigde, fali jedan ozbiljniji centar. napad danas dobar, ali realno koliko mi puta mozemo ove sezone dati 95+ poena? odbrana je kljuc uspeha, ako hocemo u play off moramo odbranu popraviti i to dobro!

mirko

pre 6 godina

Ljudi se čude zbog Zadrovih 42 skoka, pa nije čudo kada smo igrali sa jednim centrom, a i taj je bio svugde, samo ne ispod koša.
Vanja je odigrao najbolju utakmicu do sada.

Grobar Pirot

pre 6 godina

Dosta vise s ismevanjem,Partizan jeste slab,ali ovu utakmicu je odigrao solidno,odbrana je opet problem,skok je dosta slab,skokovima su se i priblizili,Marinkovic pogodio trojku koja je presekla Zadar,Miler je bio takodje odlican bio iznudio dosta faulova,pogodjao slobodna bacanja,sve u svemu nije lose...

Dag Kristi

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.

спортски уметник

pre 6 godina

Evo i od zvezdasa: Bravo za Marinkovica! 
Decko ima dobre fizikalije za poziciju koju igra ali mu nedostaje tehnike zbog cega ne moze sam da kreira poziciju za sut. Tacno je da mozda ima meksu ruku od Bogdana, ali nikad nece biti tako svestran igrac. Mene podseca na Loncara.
(Milan, 14. oktobar 2017 22:39)

Тачно је да нема Богданову технику и да вероватно никад неће имати толико широк асортиман као Богдан, али је доста скочнији од Богдана, а и бржи, трчи одбрани у леђа и увек је први у контри што се мени јако свиђа

спортски уметник

pre 6 godina

Jos prosle godine sam u ovo vreme "prozivao" Marinkovica i njegovu konstantnost,i naglasio da kao navijac Zvezde,zelim jakog Marinkovica zbog dobrobit srpske reprezentacije.Treba Vanji 3-4 ovakve utakmice.On je realno izmislio basket za Milera,odnosno Gosa,a sta tek reci za Hecera iz prosle sezone?Ne igraju istu poziciju,ali mali je igracina za njega.
(Dag Kristi, 14. oktobar 2017 22:33)

Милер је опасан играч, ИЗМИШЉА ПОЕНЕ кад ником не иде и то чини у јако високим процентима, трчи у леђа одбрани и феноменално отвара контре у чему га Вања одлично прати. Гос је такође поентер који уме и да асистира, али његови поени немаји толики значај као Милерови, а против Албе је показао да кад му падне мрак на очи губи лопте као на траци...Вања је мени откровење сезоне, феноменалним трчањем долази до лаких поена у контри, шут феноменално ради, и јако паметно игра и бира шутеве које ће узети

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Nec

pre 6 godina

Kao zvezdas ove sezone u ABA podrzavam Partizan. Realno Partizan je spao na grane tipa Rendzers u fudbalu. Ima tu bas vrhunskih igraca koji mogu mnogo znaciti repki u buducnosti. Vanja je jedan od njih. Po mom misljenju ima potencijal da bude uz Guduru otkrovenje u repki.

neko ko zna

pre 6 godina

Dve neplanirane pobede su ostvarili,sto je za pohvalu ali siguran sam da ce im ovo biti jedina pobeda na strani u ovoj sezoni,ipak su oni samo mali partizan. 
(Realno, 14. oktobar 2017 20:03) Dve planirane pobede su protiv Čovićevog kluba panteru... 
(xxx, 14. oktobar 2017 20:20) 

Prvu ste srecno dobili uz obilatu pomoc sudije ali u Zelezniku nemate sta da trazite.Sto se tice tvoje nebulozne aluzije za drugi klub,tu budite srecni i slavite svaki poraz ispod 20 razlike,demolirace vas Zvezda.
(Realno, 14. oktobar 2017 23:04)

vi nas od ovog vaseg vaskrsa niste dobili ni jednu utakmicu sa 20 razlike. a mi smo sa vama isli I na 44

ccc?

pre 6 godina

U Zadru smo cesto gubili i sa boljim timom od ovoga. Nedostaje centar, ostalo moze da bude podnosljivo. Ali skok je ocajan sto se vidi u ofanzivnom skoku Zadra. Neresiv problem bez centra. U svakom slucaju dobro je i bilo bi odlicno za ovaj tim da nismo na jednu loptu izgubili od Mornara. Samo napred, kako je tako je. Razloge svi znamo ali isplivace Partizan. To je neminovno i realnost. Kad tad.

rooney_utd

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41) 

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.
(Sinovac, 14. oktobar 2017 22:37)

Hvala, odlican centar, ali nije vise vazno gde on igra, dolazi nam SAMARDO SAMJUELS!

Batko

pre 6 godina

Kada bi igrao sa Andrićem na trojci igra partizana bi potpuno stala pod malo ozbiljnijim pritiskom na lopti.
(Milan, 15. oktobar 2017 00:00)

Sam sebi skaces u usta...Bekovi kreiraju za beka-sutera .Kakve veze ime suter, sa pritiskom na lopti, jer je ona kod pleja ili drugo beka ?! Za njega se "pravi" pozicija, ne pravi je on sam. Tako je sa svim nabrojanim igracima
Tek sada vidim da nemas pojma, a nekome drzis predavanje ?! E, Boze, Boze..

Slobo

pre 6 godina

Boze moj das preko sto poena i strepis za pobedu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmaj, 14. oktobar 2017 19:27) # Link komentara
Preporučujem (+293)Ne preporučujem (-14)

Bože moj, primiš skoro 100 poena , i ne izgubiš :)

Dragan Lo

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan B., 14. oktobar 2017 23:46) # Link komentara

Bogdan '92, proigrao kada se Vujošević vratio u KKP 2012 godine, sa 20 godina, koliko danas ima Vanja.

Milan

pre 6 godina

@batko:
Fizikalije nisu isto što i fizička snaga! Visina/brzina , skočnost , sposobnost promene pravca kretanja, raspon ruku...snaga je tu samo jedna od njih ali više kao sposobnost tela da nosi mišićnu masu. Generalno, fizikalije su ono što dobiješ od majke prirode a sasvim drugo je koliko ćeš to da iskoristiš.
Vanja tek ulazi u godine kad treba da radi na snazi i ne vidim da će tu imati problema.

спортски уметник

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

То значи да Вања сада има година колико је имао Богдан када је одиграо своју прву сезону за Партизан, само је то мало лоше срочио

alhambra

pre 6 godina

Vanja ulazi u godinu koja je po broju godina prva Bogdanova godina u Partizanu. napisao Antidebil. Neka mi neko ovo prevede. Hvala.
(Milan B., 14. oktobar 2017 23:46)

Hteo je covek da kaze da je u tim godinama Bogdan poceo da igra vrhunski,ako bog da i Marinkovic ce krenuti tim stopama,perspektivan je momak.

neko iz mase

pre 6 godina

Naslov vam je Okej! Al problem je sledeći a to da je pitanje koliko Vanja Marinković može da pogodi odnosno da ima ovako šutersko veče kao večeras. Inače ovo je šest pobeda Partizana u Krešimiru Ćosića al je Zadar dalje bolji sa dvanest pobeda. Sve u svemu pobeda na strani jedna je anulirana al valjda sa tim centrom Samujels će biti dovoljno za još više pobeda tih..

akros

pre 6 godina

Ovo sam i mislio kad je došao Muta, igra stvorena za Vanju Marinkovića i potpuna sloboda u šutu (sad još samo da ekipa počne igrati odbranu, s obzirom da su od Zadra primili 90+ poena ili će se svaka pobeda svesti na "molim te Bože da nas krene šut). S druge strane, ovako nepostojanje unutrašnje igre, nemojte misliti da Vanja nije kriv, kao krilo, što je Zadar imao toliko ofanzivnih skokova, gde je agresivnost na defanzivnom skoku, gde je zagrađivanje koša; mislim, uputio bih ovu kritiku centarskoj liniji da ona postoji. Đoko, Tomić i onaj Gavrilović (koji ako ništa ima ocrtan biceps) su nivo ABA2 lige i to upitan. Mislim, odrekao se Majstorovića, koji je makar u karijeri igrao dobru košarku zarad ove trojice, koji nikad nisu igrali ni solidnu, mi je užas. Tek da ne pričam kako se i dalje oporavljam od činjenice da je Luković za ove pojam centra (a tek on što je drvo javorovo). Uvek može gore, drugari.

Sinovac

pre 6 godina

@(novica_ubica, 14. oktobar 2017 21:41)

Ivan Marinković igra u Turskoj u Jesilgiresunu zajedno sa Gagićem. Trenira ih Uvalin i danas su u gostima dobili Bešiktaš.

Goran

pre 6 godina

"Znaci Zadar zadnji, doduse videcemo u Zadru kako ce da bude, medjusobni skor odlucuje..."

Za to ćeš da se načekas, bar do sledeće sezone. Hajde pročitaj vest ponovo, ali pažljivije.

Uros

pre 6 godina

Ne bi Partizan primao tako puno poena da Zadar i Alba zajedno nisu uhvatili 40 skokova u napadu.
Generalno da se poboljsa skok pogotovo defanzivni i smanje situacije 2+1. To bi trebalo da donese jos 1 centar i to je to. Cakarevic je mnogo falio u zadnja 2 meca, skokove koje on skupi ovde nije imao ko.

Sasa

pre 6 godina

Nastavite da razvijate nase igrace da bi reprezentacija bila jaca. Imamo vec vrhunsku prvu postavu. Zagorac pokazuje sta zna. Idemo dalje. Samo ostro i bez respekta. :D