Ponedeljak, 11.09.2017.

13:07

Duda Ivković prvi trener "Legenda Evrolige"

Čuveni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković postaće prvi trener koji je dobio specijalnu nagradu "Legenda Evrolige", objavljeno je na sajtu takmičenja.

Izvor: B92

Duda Ivkoviæ prvi trener "Legenda Evrolige" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Ironični che

pre 6 godina

@BokiNS

Sve si u pravu. Evo, ja navijam za tebe. Uvek si tu za reprezentaciju, ne mutiš, talenat, što ti je Bog da prosipaš po komentarima B92 bez razmišljanja i zastajkivanja, snažno, ne štedeći se...

Štaviše, predlažem te za kapitena. Šutni neku trojku, majstore

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Njegov talenat, dala mu genetika ne ti. Moze sa njime da radi sta hoce. Navijaci sami odlucuju da li ce ga bodriti u po noci ili ne, ne trazi on nista pa da mora da im vraca. Valjda znate da se kontrolisete pa da navijate u po noci samo kada nemate sutra nista hitno na poslu?

Dobija mnogo vise para od sponzora vezanih za klubove nego od sponzora vezanih za reprezentaciju. A opet igrao je uvek posle naporne sezone, povremeno cak i lakse povredjen tako da moze da muti do mile volje. Zaradio je taj kredit. Cak mi je draz kad muti, taman da vidim ko ce se sve naci prozvan da pise svasta, pa da se smejem kada zamisljate da vam ijedan pojedienac koji vam nije najblizi rod ista duguje.

Gnev javnosti... Nemoj me zasmejavati. Javnost se samo izivljava na slabima i u nebitnim situacijama(kao sto su na primer sportske utakmice). Kada je potrebno cela ta javnost se ucuti.

zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... Posto ocigledno ne znas sta je gospodin,pokusacu na par primera da ti pomognem da razimes. Gospodin trener nikada ne bi vredjao Ranka Zeravicu par meseci pre smrti. Gospodin nikada ne bi vredjao svoje kosarkase koji traze pare koje su zaradili. Gospodin trener nikada ne bi psovao majku igracu od 18 godina pred kamerama,niti bi davio igrace na terenu. Gospodin trener nikada ne bi rekao da se casovi ljubavi prema voljenom klubu naplacuju...ima jos samo mi se nepise posto ti zadojen mrznjom ne razumes smagu argumenta. Djordjevic Paspalj Praja Kica to su gospoda .

JeRemija

pre 6 godina

@dileja
Nadimak ti savršeno odgovara:)
ps. Nije lepo da ljude ceniš prema materijalnom statusu. Ne brini se za moju satnicu, doduše nikada se za veće pare ne bih odrekao prezimena i nacionalnog identiteta.

Gde ja živim

pre 6 godina

Pa kome dati trofej sa ovakvim nazivom nego istinskoj LEGENDI. Mnogo titula je njegovo što direktno, što indirektno. Gospodine Ivkoviću izvinite molim vas što vas ova naša Sugubina ne ceni dovoljno i što od košarke morate da se opraštate po inostranstvu. Valjda ćemo to ispraviti nekad. Trener intelektualac koga je zadovoljstvo slušati na razne teme.

antiDebil

pre 6 godina

(Vračarac, 11. septembar 2017 15:23)

Nisam bas siguran koliko su Djordjevic i Obradovic nove generacije, Djordjevic je nedavno napunio 50 godina, on je 7 i 8 godina mladji od Zeljka i Vujosevica a Zeljko je trener 25 godina a Vujosevic punih 30...
Dalje, Radonjic nije Srbin ? Pa sta je onda, Kinez ?
Od koga je ucila Marina Maljkovic ili Miloje ili Dziloje pa i Radonja cini mi se, heheheh eheheheee....od baba Kurane ?
Radonja je gospodin ! Na osnovu cega si to zakljucio, pa jos veliki ?
Kakve to veze ima da li je on gospodin ili ne sa onime sto se desava na terenu ? Nijedan uspesan trener u istoriji Jugoslovenske kosarke se na parketu nije ponasao kao gospodin, tako da ako na to mislis kada govoris o Radonjicu onda je on obicna neznalica i on ne moze da bude selektor. Ako na nesto drugo mislis onda bi valjalo da mi to objasnis, a valjalo bi i da das suprotan primer, Radonja je gospodin a da navedes onoga ili one koji nisu gospoda, da vidimo kakvi su ti to kriterijumi ?
Vise od pola reprezentacije je Radonjic oformio ? To je toliki promasaj i tolika glupost da je skoro pa nepotrebno da na to odgovaram. Jedini igrac koga je Radonjic oformio je Guduric. Uporedi Gudurica i Bogdanovica od pre 3 godine kada je bio mlada zvezda EL, 123 poena u finalu, jedan od boljih na SP, zaustavio nalet Francuza, na kraju te godine Fiba ga je proglasila 5.najboljim evropskim igracem...Kada to uporedis dolazis do zanimljivog zakljucka, NIDJE VEZE !!

dileja

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 11. septembar 2017 13:31)

Košarkaška legenda, nego šta!
S druge strane, on se makar prodao za dobru lovu, a ti se svakodnevno prodaješ za 180 dinara na sat.

Boki NS

pre 6 godina

@frosty,
Smemo da zahtevamo meni slicni i ja jer ima odgovornost prema poklonjenom mu talentu,prema svemu sto mu je taj talenat omogucio,prema svakom navijacu koji se budi tokom noci da ga podrzava,koji pravi od njega idolu,zvezdu zahvaljujuci cemu dobija dodatne silne pare na konto sponzorskih ugovora.Ako je sa tom povredom igrao godinama i Klipersi ga takvog kupili,nije imao gde da je pogorsa,jer od juna nije ni igrao ni trenirao.Ima pravo da ne igra,naravno,ali neka ima petlju da kaze,zasto muti,na ostale moze gnev javnosti da se obrusi a na njega ne sme.Imam puno pravo da komentarisem,tome forum i sluzi a on ne mora nista da mi objasnjava kao sto ni ti ne moras da ostavljas repliku na moj konentar.Moje misljenje je oduvek bilo a sada se potvrdilo da je mutan tip koji ne zasluzuje toliko nase postovanje,vise nego ostali momci.Tacka.

Pera Božić

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu. 
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.
(Ostin A, 11. septembar 2017 13:44)

Željko kad se povuče će biti veći od same nagrade... ako već i sad nije..

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Ajmo od pocetka. Ne moze da igra Teo jer je spisak kada prijavis konacan. Utakmica u cast Ivkovica je revijalna i tu jedno mozes da se povredis ako radis neko atratktivno zakucavanje i lose doskocis. Nema tu neke odbrane da se trose ljudi.
Ako ga stvarno muci list takmicarske utakmice mogu to da pogorsaju. Revijalne veoma tesko. One su ko laksi treninng
Klipersi malo bolje stite svoje investicije od CSKA. Kod rusa je bio prva zvezda i mogao je da zahteva da igra ma sta mu rusi ekli. U Klipersima ce u najboljem slucaju da bude 3.-4.(zavisno kako bude igrao). Mora da bude zdrav da se dokaze.

Od celog teksta si jedino bio u pravu da je mozda trebao da ostane uz reprezentaciju. Ova ostalo nije ni za komentar. Ko da on duguje ovde ikome ista pa da mozes ti i tebi slicni da zahtevate od njega da se nekako ponasa...

Timotije

pre 6 godina

Nikolić, Žeravica, Ivković, Obradović, Maljković, Pešić, Saša Obradović, Duško Ivanović, Djordjević...da ne nabrajam...naučili su te legende da hodaju terenom kako treba....Španci su od naših trenera prihvatili stil i metode rada...sve što je lepo u ovoj igri, ne računajući USA nastalo je na ovom prostoru.TAČKA.

Vračarac

pre 6 godina

Neko iz komšiluka nas je danas podsetio, a ja to ponavljam godinama: Ovo je čovek koji je vratio reprezentaciju na noge. Sa njim smo dobili Špance i nesrećno ozgubili one 2010-e protiv Turaka (da ne ponavljam pod kakvim okolnostima), propustili priliku za veliko finale protiv Amera. Užasno mi je bilo zao kada je napustio klupu, ali eto, ispostavilo se da je Sale umeo da iskoristi taj zalet i nastavi sa dobrim rezultatima, stavivši neki svoj pečat i stil igre na doskorašnje rezultate. Polako se povlači stara škola trenera (Duda, Pešić, Željko svakako neće više voditi reprezentaciju), tako da je jako važno da se to znanje i pobednički memtalitet i na nove generacije trenera predvodjene Djordjevićem. Tu je i Saša Obradović, a i Radonja kao opcija, iako nije Srbin. Mozda ga neki ne voli, posebno iz suprotnog tabora, ali on je doktorirao disciplinu, odbranu, ume da izvuče maksimum iz prosecnih igrača, vise od pola ovih reprezentativaca je oformio, a i veliki je gospodin.

Dzoni

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Ti bas ne mozes bez Zvezde?
Polako, uskoro ce EL pa ces nas pratiti...
Nego, kako se zove kad se casovi ljubavi naplacuju? Jel se to zove prostitucija?

Može biti samo

pre 6 godina

Kako će sad mučeni ministar sporta Vanja da eskivira i ne čestita Ivkoviću ovu nagradu...
Za ne-čestitanje Ivkoviću za ulazak u Kuću slavnih, baš se Vanja izblamirao...
A, da...
Dušan podržava Sašu Jankovića...
Kakva sramota od vlasti...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Bože ima li te ...

nista o nicemu

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

A DULE LEGENDA LIMOZA I GENERAL JAGNJECIH BRIGADA?

JeRemija

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.

Ostin A

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu.
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.

Boki NS

pre 6 godina

Dudi svaka cast,vise nego zasluzeno.
Sto se tice Teodosica,ne mogu a da ne prokomentarisem da trenutno skita po LA-u, pa ce doci da odigra utakmicu i jos se malo provede po Bg-u pa opet nazad za USA...tako je lepo mogao da bude na prvenstvu, polako trenira,oporavlja se,bude uz drugove jer bi nenormalno znacio psiholoski,odigra eventualno zavrsne ,odlucujuce utakmice 9taman bi se oporavio do tada,posto rece da ce biti spreman za pocetak NBA sezone).
Dobicu milion minuseva kao uvek, samo da napomenem za sve koji ce sad pricati o tome koliko je dao reprezentaciji...svaka cast,ali godinama sam govorio da treba sacekati i videti ga kad predje u NBA kakav ce mu biti odnos...i eto pao vec na prvom ispitu.Ispade Jokic posteniji od njega, bar je jasno stavio do znanja da ga ne zanima,ne folira nista.Milos ima hronicnu povredu lista, Klipersi ga uzese sa tom povredom,kako ga odjednom onemogucuje da igra?

Može biti samo

pre 6 godina

Kako će sad mučeni ministar sporta Vanja da eskivira i ne čestita Ivkoviću ovu nagradu...
Za ne-čestitanje Ivkoviću za ulazak u Kuću slavnih, baš se Vanja izblamirao...
A, da...
Dušan podržava Sašu Jankovića...
Kakva sramota od vlasti...

JeRemija

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.

Pera Božić

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu. 
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.
(Ostin A, 11. septembar 2017 13:44)

Željko kad se povuče će biti veći od same nagrade... ako već i sad nije..

Ostin A

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu.
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.

Vračarac

pre 6 godina

Neko iz komšiluka nas je danas podsetio, a ja to ponavljam godinama: Ovo je čovek koji je vratio reprezentaciju na noge. Sa njim smo dobili Špance i nesrećno ozgubili one 2010-e protiv Turaka (da ne ponavljam pod kakvim okolnostima), propustili priliku za veliko finale protiv Amera. Užasno mi je bilo zao kada je napustio klupu, ali eto, ispostavilo se da je Sale umeo da iskoristi taj zalet i nastavi sa dobrim rezultatima, stavivši neki svoj pečat i stil igre na doskorašnje rezultate. Polako se povlači stara škola trenera (Duda, Pešić, Željko svakako neće više voditi reprezentaciju), tako da je jako važno da se to znanje i pobednički memtalitet i na nove generacije trenera predvodjene Djordjevićem. Tu je i Saša Obradović, a i Radonja kao opcija, iako nije Srbin. Mozda ga neki ne voli, posebno iz suprotnog tabora, ali on je doktorirao disciplinu, odbranu, ume da izvuče maksimum iz prosecnih igrača, vise od pola ovih reprezentativaca je oformio, a i veliki je gospodin.

Timotije

pre 6 godina

Nikolić, Žeravica, Ivković, Obradović, Maljković, Pešić, Saša Obradović, Duško Ivanović, Djordjević...da ne nabrajam...naučili su te legende da hodaju terenom kako treba....Španci su od naših trenera prihvatili stil i metode rada...sve što je lepo u ovoj igri, ne računajući USA nastalo je na ovom prostoru.TAČKA.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Bože ima li te ...

Dzoni

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Ti bas ne mozes bez Zvezde?
Polako, uskoro ce EL pa ces nas pratiti...
Nego, kako se zove kad se casovi ljubavi naplacuju? Jel se to zove prostitucija?

Gde ja živim

pre 6 godina

Pa kome dati trofej sa ovakvim nazivom nego istinskoj LEGENDI. Mnogo titula je njegovo što direktno, što indirektno. Gospodine Ivkoviću izvinite molim vas što vas ova naša Sugubina ne ceni dovoljno i što od košarke morate da se opraštate po inostranstvu. Valjda ćemo to ispraviti nekad. Trener intelektualac koga je zadovoljstvo slušati na razne teme.

nista o nicemu

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

A DULE LEGENDA LIMOZA I GENERAL JAGNJECIH BRIGADA?

antiDebil

pre 6 godina

(Vračarac, 11. septembar 2017 15:23)

Nisam bas siguran koliko su Djordjevic i Obradovic nove generacije, Djordjevic je nedavno napunio 50 godina, on je 7 i 8 godina mladji od Zeljka i Vujosevica a Zeljko je trener 25 godina a Vujosevic punih 30...
Dalje, Radonjic nije Srbin ? Pa sta je onda, Kinez ?
Od koga je ucila Marina Maljkovic ili Miloje ili Dziloje pa i Radonja cini mi se, heheheh eheheheee....od baba Kurane ?
Radonja je gospodin ! Na osnovu cega si to zakljucio, pa jos veliki ?
Kakve to veze ima da li je on gospodin ili ne sa onime sto se desava na terenu ? Nijedan uspesan trener u istoriji Jugoslovenske kosarke se na parketu nije ponasao kao gospodin, tako da ako na to mislis kada govoris o Radonjicu onda je on obicna neznalica i on ne moze da bude selektor. Ako na nesto drugo mislis onda bi valjalo da mi to objasnis, a valjalo bi i da das suprotan primer, Radonja je gospodin a da navedes onoga ili one koji nisu gospoda, da vidimo kakvi su ti to kriterijumi ?
Vise od pola reprezentacije je Radonjic oformio ? To je toliki promasaj i tolika glupost da je skoro pa nepotrebno da na to odgovaram. Jedini igrac koga je Radonjic oformio je Guduric. Uporedi Gudurica i Bogdanovica od pre 3 godine kada je bio mlada zvezda EL, 123 poena u finalu, jedan od boljih na SP, zaustavio nalet Francuza, na kraju te godine Fiba ga je proglasila 5.najboljim evropskim igracem...Kada to uporedis dolazis do zanimljivog zakljucka, NIDJE VEZE !!

Boki NS

pre 6 godina

Dudi svaka cast,vise nego zasluzeno.
Sto se tice Teodosica,ne mogu a da ne prokomentarisem da trenutno skita po LA-u, pa ce doci da odigra utakmicu i jos se malo provede po Bg-u pa opet nazad za USA...tako je lepo mogao da bude na prvenstvu, polako trenira,oporavlja se,bude uz drugove jer bi nenormalno znacio psiholoski,odigra eventualno zavrsne ,odlucujuce utakmice 9taman bi se oporavio do tada,posto rece da ce biti spreman za pocetak NBA sezone).
Dobicu milion minuseva kao uvek, samo da napomenem za sve koji ce sad pricati o tome koliko je dao reprezentaciji...svaka cast,ali godinama sam govorio da treba sacekati i videti ga kad predje u NBA kakav ce mu biti odnos...i eto pao vec na prvom ispitu.Ispade Jokic posteniji od njega, bar je jasno stavio do znanja da ga ne zanima,ne folira nista.Milos ima hronicnu povredu lista, Klipersi ga uzese sa tom povredom,kako ga odjednom onemogucuje da igra?

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Ajmo od pocetka. Ne moze da igra Teo jer je spisak kada prijavis konacan. Utakmica u cast Ivkovica je revijalna i tu jedno mozes da se povredis ako radis neko atratktivno zakucavanje i lose doskocis. Nema tu neke odbrane da se trose ljudi.
Ako ga stvarno muci list takmicarske utakmice mogu to da pogorsaju. Revijalne veoma tesko. One su ko laksi treninng
Klipersi malo bolje stite svoje investicije od CSKA. Kod rusa je bio prva zvezda i mogao je da zahteva da igra ma sta mu rusi ekli. U Klipersima ce u najboljem slucaju da bude 3.-4.(zavisno kako bude igrao). Mora da bude zdrav da se dokaze.

Od celog teksta si jedino bio u pravu da je mozda trebao da ostane uz reprezentaciju. Ova ostalo nije ni za komentar. Ko da on duguje ovde ikome ista pa da mozes ti i tebi slicni da zahtevate od njega da se nekako ponasa...

dileja

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 11. septembar 2017 13:31)

Košarkaška legenda, nego šta!
S druge strane, on se makar prodao za dobru lovu, a ti se svakodnevno prodaješ za 180 dinara na sat.

zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... Posto ocigledno ne znas sta je gospodin,pokusacu na par primera da ti pomognem da razimes. Gospodin trener nikada ne bi vredjao Ranka Zeravicu par meseci pre smrti. Gospodin nikada ne bi vredjao svoje kosarkase koji traze pare koje su zaradili. Gospodin trener nikada ne bi psovao majku igracu od 18 godina pred kamerama,niti bi davio igrace na terenu. Gospodin trener nikada ne bi rekao da se casovi ljubavi prema voljenom klubu naplacuju...ima jos samo mi se nepise posto ti zadojen mrznjom ne razumes smagu argumenta. Djordjevic Paspalj Praja Kica to su gospoda .

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Njegov talenat, dala mu genetika ne ti. Moze sa njime da radi sta hoce. Navijaci sami odlucuju da li ce ga bodriti u po noci ili ne, ne trazi on nista pa da mora da im vraca. Valjda znate da se kontrolisete pa da navijate u po noci samo kada nemate sutra nista hitno na poslu?

Dobija mnogo vise para od sponzora vezanih za klubove nego od sponzora vezanih za reprezentaciju. A opet igrao je uvek posle naporne sezone, povremeno cak i lakse povredjen tako da moze da muti do mile volje. Zaradio je taj kredit. Cak mi je draz kad muti, taman da vidim ko ce se sve naci prozvan da pise svasta, pa da se smejem kada zamisljate da vam ijedan pojedienac koji vam nije najblizi rod ista duguje.

Gnev javnosti... Nemoj me zasmejavati. Javnost se samo izivljava na slabima i u nebitnim situacijama(kao sto su na primer sportske utakmice). Kada je potrebno cela ta javnost se ucuti.

Boki NS

pre 6 godina

@frosty,
Smemo da zahtevamo meni slicni i ja jer ima odgovornost prema poklonjenom mu talentu,prema svemu sto mu je taj talenat omogucio,prema svakom navijacu koji se budi tokom noci da ga podrzava,koji pravi od njega idolu,zvezdu zahvaljujuci cemu dobija dodatne silne pare na konto sponzorskih ugovora.Ako je sa tom povredom igrao godinama i Klipersi ga takvog kupili,nije imao gde da je pogorsa,jer od juna nije ni igrao ni trenirao.Ima pravo da ne igra,naravno,ali neka ima petlju da kaze,zasto muti,na ostale moze gnev javnosti da se obrusi a na njega ne sme.Imam puno pravo da komentarisem,tome forum i sluzi a on ne mora nista da mi objasnjava kao sto ni ti ne moras da ostavljas repliku na moj konentar.Moje misljenje je oduvek bilo a sada se potvrdilo da je mutan tip koji ne zasluzuje toliko nase postovanje,vise nego ostali momci.Tacka.

Ironični che

pre 6 godina

@BokiNS

Sve si u pravu. Evo, ja navijam za tebe. Uvek si tu za reprezentaciju, ne mutiš, talenat, što ti je Bog da prosipaš po komentarima B92 bez razmišljanja i zastajkivanja, snažno, ne štedeći se...

Štaviše, predlažem te za kapitena. Šutni neku trojku, majstore

JeRemija

pre 6 godina

@dileja
Nadimak ti savršeno odgovara:)
ps. Nije lepo da ljude ceniš prema materijalnom statusu. Ne brini se za moju satnicu, doduše nikada se za veće pare ne bih odrekao prezimena i nacionalnog identiteta.

JeRemija

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.

nista o nicemu

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

A DULE LEGENDA LIMOZA I GENERAL JAGNJECIH BRIGADA?

Boki NS

pre 6 godina

Dudi svaka cast,vise nego zasluzeno.
Sto se tice Teodosica,ne mogu a da ne prokomentarisem da trenutno skita po LA-u, pa ce doci da odigra utakmicu i jos se malo provede po Bg-u pa opet nazad za USA...tako je lepo mogao da bude na prvenstvu, polako trenira,oporavlja se,bude uz drugove jer bi nenormalno znacio psiholoski,odigra eventualno zavrsne ,odlucujuce utakmice 9taman bi se oporavio do tada,posto rece da ce biti spreman za pocetak NBA sezone).
Dobicu milion minuseva kao uvek, samo da napomenem za sve koji ce sad pricati o tome koliko je dao reprezentaciji...svaka cast,ali godinama sam govorio da treba sacekati i videti ga kad predje u NBA kakav ce mu biti odnos...i eto pao vec na prvom ispitu.Ispade Jokic posteniji od njega, bar je jasno stavio do znanja da ga ne zanima,ne folira nista.Milos ima hronicnu povredu lista, Klipersi ga uzese sa tom povredom,kako ga odjednom onemogucuje da igra?

Dzoni

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Ti bas ne mozes bez Zvezde?
Polako, uskoro ce EL pa ces nas pratiti...
Nego, kako se zove kad se casovi ljubavi naplacuju? Jel se to zove prostitucija?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A RUDONJA LEDJENDA JANUARA?
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 11. septembar 2017 13:20)

Bože ima li te ...

antiDebil

pre 6 godina

(Vračarac, 11. septembar 2017 15:23)

Nisam bas siguran koliko su Djordjevic i Obradovic nove generacije, Djordjevic je nedavno napunio 50 godina, on je 7 i 8 godina mladji od Zeljka i Vujosevica a Zeljko je trener 25 godina a Vujosevic punih 30...
Dalje, Radonjic nije Srbin ? Pa sta je onda, Kinez ?
Od koga je ucila Marina Maljkovic ili Miloje ili Dziloje pa i Radonja cini mi se, heheheh eheheheee....od baba Kurane ?
Radonja je gospodin ! Na osnovu cega si to zakljucio, pa jos veliki ?
Kakve to veze ima da li je on gospodin ili ne sa onime sto se desava na terenu ? Nijedan uspesan trener u istoriji Jugoslovenske kosarke se na parketu nije ponasao kao gospodin, tako da ako na to mislis kada govoris o Radonjicu onda je on obicna neznalica i on ne moze da bude selektor. Ako na nesto drugo mislis onda bi valjalo da mi to objasnis, a valjalo bi i da das suprotan primer, Radonja je gospodin a da navedes onoga ili one koji nisu gospoda, da vidimo kakvi su ti to kriterijumi ?
Vise od pola reprezentacije je Radonjic oformio ? To je toliki promasaj i tolika glupost da je skoro pa nepotrebno da na to odgovaram. Jedini igrac koga je Radonjic oformio je Guduric. Uporedi Gudurica i Bogdanovica od pre 3 godine kada je bio mlada zvezda EL, 123 poena u finalu, jedan od boljih na SP, zaustavio nalet Francuza, na kraju te godine Fiba ga je proglasila 5.najboljim evropskim igracem...Kada to uporedis dolazis do zanimljivog zakljucka, NIDJE VEZE !!

Boki NS

pre 6 godina

@frosty,
Smemo da zahtevamo meni slicni i ja jer ima odgovornost prema poklonjenom mu talentu,prema svemu sto mu je taj talenat omogucio,prema svakom navijacu koji se budi tokom noci da ga podrzava,koji pravi od njega idolu,zvezdu zahvaljujuci cemu dobija dodatne silne pare na konto sponzorskih ugovora.Ako je sa tom povredom igrao godinama i Klipersi ga takvog kupili,nije imao gde da je pogorsa,jer od juna nije ni igrao ni trenirao.Ima pravo da ne igra,naravno,ali neka ima petlju da kaze,zasto muti,na ostale moze gnev javnosti da se obrusi a na njega ne sme.Imam puno pravo da komentarisem,tome forum i sluzi a on ne mora nista da mi objasnjava kao sto ni ti ne moras da ostavljas repliku na moj konentar.Moje misljenje je oduvek bilo a sada se potvrdilo da je mutan tip koji ne zasluzuje toliko nase postovanje,vise nego ostali momci.Tacka.

zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... Posto ocigledno ne znas sta je gospodin,pokusacu na par primera da ti pomognem da razimes. Gospodin trener nikada ne bi vredjao Ranka Zeravicu par meseci pre smrti. Gospodin nikada ne bi vredjao svoje kosarkase koji traze pare koje su zaradili. Gospodin trener nikada ne bi psovao majku igracu od 18 godina pred kamerama,niti bi davio igrace na terenu. Gospodin trener nikada ne bi rekao da se casovi ljubavi prema voljenom klubu naplacuju...ima jos samo mi se nepise posto ti zadojen mrznjom ne razumes smagu argumenta. Djordjevic Paspalj Praja Kica to su gospoda .

Vračarac

pre 6 godina

Neko iz komšiluka nas je danas podsetio, a ja to ponavljam godinama: Ovo je čovek koji je vratio reprezentaciju na noge. Sa njim smo dobili Špance i nesrećno ozgubili one 2010-e protiv Turaka (da ne ponavljam pod kakvim okolnostima), propustili priliku za veliko finale protiv Amera. Užasno mi je bilo zao kada je napustio klupu, ali eto, ispostavilo se da je Sale umeo da iskoristi taj zalet i nastavi sa dobrim rezultatima, stavivši neki svoj pečat i stil igre na doskorašnje rezultate. Polako se povlači stara škola trenera (Duda, Pešić, Željko svakako neće više voditi reprezentaciju), tako da je jako važno da se to znanje i pobednički memtalitet i na nove generacije trenera predvodjene Djordjevićem. Tu je i Saša Obradović, a i Radonja kao opcija, iako nije Srbin. Mozda ga neki ne voli, posebno iz suprotnog tabora, ali on je doktorirao disciplinu, odbranu, ume da izvuče maksimum iz prosecnih igrača, vise od pola ovih reprezentativaca je oformio, a i veliki je gospodin.

dileja

pre 6 godina

Mirsad Jahović alijas Turkdžan je legenda?!?!
Nismo izgleda gledali istog Mirsaha Jahovića.
Čovek je promenio prezime i odrekao se svog identiteta. Nikada mi neće biti jasne takve osobe ali ok, njegova stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 11. septembar 2017 13:31)

Košarkaška legenda, nego šta!
S druge strane, on se makar prodao za dobru lovu, a ti se svakodnevno prodaješ za 180 dinara na sat.

Može biti samo

pre 6 godina

Kako će sad mučeni ministar sporta Vanja da eskivira i ne čestita Ivkoviću ovu nagradu...
Za ne-čestitanje Ivkoviću za ulazak u Kuću slavnih, baš se Vanja izblamirao...
A, da...
Dušan podržava Sašu Jankovića...
Kakva sramota od vlasti...

Ostin A

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu.
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Ajmo od pocetka. Ne moze da igra Teo jer je spisak kada prijavis konacan. Utakmica u cast Ivkovica je revijalna i tu jedno mozes da se povredis ako radis neko atratktivno zakucavanje i lose doskocis. Nema tu neke odbrane da se trose ljudi.
Ako ga stvarno muci list takmicarske utakmice mogu to da pogorsaju. Revijalne veoma tesko. One su ko laksi treninng
Klipersi malo bolje stite svoje investicije od CSKA. Kod rusa je bio prva zvezda i mogao je da zahteva da igra ma sta mu rusi ekli. U Klipersima ce u najboljem slucaju da bude 3.-4.(zavisno kako bude igrao). Mora da bude zdrav da se dokaze.

Od celog teksta si jedino bio u pravu da je mozda trebao da ostane uz reprezentaciju. Ova ostalo nije ni za komentar. Ko da on duguje ovde ikome ista pa da mozes ti i tebi slicni da zahtevate od njega da se nekako ponasa...

JeRemija

pre 6 godina

@dileja
Nadimak ti savršeno odgovara:)
ps. Nije lepo da ljude ceniš prema materijalnom statusu. Ne brini se za moju satnicu, doduše nikada se za veće pare ne bih odrekao prezimena i nacionalnog identiteta.

frosty

pre 6 godina

@Boki NS
Njegov talenat, dala mu genetika ne ti. Moze sa njime da radi sta hoce. Navijaci sami odlucuju da li ce ga bodriti u po noci ili ne, ne trazi on nista pa da mora da im vraca. Valjda znate da se kontrolisete pa da navijate u po noci samo kada nemate sutra nista hitno na poslu?

Dobija mnogo vise para od sponzora vezanih za klubove nego od sponzora vezanih za reprezentaciju. A opet igrao je uvek posle naporne sezone, povremeno cak i lakse povredjen tako da moze da muti do mile volje. Zaradio je taj kredit. Cak mi je draz kad muti, taman da vidim ko ce se sve naci prozvan da pise svasta, pa da se smejem kada zamisljate da vam ijedan pojedienac koji vam nije najblizi rod ista duguje.

Gnev javnosti... Nemoj me zasmejavati. Javnost se samo izivljava na slabima i u nebitnim situacijama(kao sto su na primer sportske utakmice). Kada je potrebno cela ta javnost se ucuti.

Timotije

pre 6 godina

Nikolić, Žeravica, Ivković, Obradović, Maljković, Pešić, Saša Obradović, Duško Ivanović, Djordjević...da ne nabrajam...naučili su te legende da hodaju terenom kako treba....Španci su od naših trenera prihvatili stil i metode rada...sve što je lepo u ovoj igri, ne računajući USA nastalo je na ovom prostoru.TAČKA.

Ironični che

pre 6 godina

@BokiNS

Sve si u pravu. Evo, ja navijam za tebe. Uvek si tu za reprezentaciju, ne mutiš, talenat, što ti je Bog da prosipaš po komentarima B92 bez razmišljanja i zastajkivanja, snažno, ne štedeći se...

Štaviše, predlažem te za kapitena. Šutni neku trojku, majstore

Pera Božić

pre 6 godina

Garantujem da kada se povuče Željko Obradović, da će i on osvojiti tu nagradu. 
Od naših, jedino su još Bodiroga, i možda Teodosić ostavili dubok trag u Evroligaškoj košarci.
(Ostin A, 11. septembar 2017 13:44)

Željko kad se povuče će biti veći od same nagrade... ako već i sad nije..

Gde ja živim

pre 6 godina

Pa kome dati trofej sa ovakvim nazivom nego istinskoj LEGENDI. Mnogo titula je njegovo što direktno, što indirektno. Gospodine Ivkoviću izvinite molim vas što vas ova naša Sugubina ne ceni dovoljno i što od košarke morate da se opraštate po inostranstvu. Valjda ćemo to ispraviti nekad. Trener intelektualac koga je zadovoljstvo slušati na razne teme.