Ponedeljak, 21.08.2017.

22:55

Novi udarac za Barsu – priznaju poraz sa Kutinjom?

Kada Barselona ponudi 130 miliona evra za igrača, to mora da valja!

Izvor: MLJ

Novi udarac za Barsu – priznaju poraz sa Kutinjom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Ba

pre 6 godina

Meni vise ovo bode oci sto smatraju da jedan Dembele vredi isto koliko i Kutinjo. Kutinjo koji se igra fudbala u fizicki najzahtevnijoj ligi asistira,dribla,daje golove i Dembele koji je imao dobru polusezonu u Dortmundu..

Nevidjena glupost

pre 6 godina

Liverpul ne zna sta radi, ostali su i bez Kutinja i bez para. Vec ih svi pljuju na ostrvu i smeju im se (procitajte malo komentare bivsih igraca Liverpula na "zadrzavanje" Kutinja)! Nemaju od cega da kupe nove igrace, busni su ko sito, a Kutinjo vise nikad nece igrati za njih na ocekivanom nivou. Ne postoji nista gore za klub od nezadovoljnog glavnog igraca!
Rekoh jednom prilikom pre nedelju dana da je Liverpulu max domet peto mesto, a sa ovim potresima bice dobro ako budu i deseti! Nema ko da igra, a i onaj sto zna - NECE!
PSG je polupao sve u fudbalu sa trasferima Nejmara (i verovatno Mbapea) i sad je totalno ludilo sto se cena tice. Evo citam i Dortmund odbio 130m za Dembelea! Ko ce bre da im plati 130m osim Barse? NIKO! Ne daju ni Obamejangu da ide... Koji je cilj, gomila nezadovoljnih igraca?
LUDILO svuda, a fudbal sve losiji...

andreas kisser

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.
(nista o nicemu, 22. avgust 2017 00:51)

nauci da citas pre nego sto sledeci put nesto prokomentarises! a mogao bi da napises i neki svoj komentar, umesto sto ti se dopinos forumu svodi na repliciranje drugima. mogao bi neko ovako da pomisli da ne znas nista o nicemu!

Nesha

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez, u tom istom Liverpulu. Hteo da ode, nisu ga pustili, u oktobru Liverpul napravio ozbiljnu kampanju "Suarez se vraća", spotovi, reklame, ludnica - a Zuba tu sezonu odigrao kao nikad u životu.

a interovci u transu...

pre 6 godina

Da je liverpul pametan pa da im izmuze jedno 250 milki onako radi fore,da vide kakva je Neimar balerina prema ovom Kutinju...

vladek

pre 6 godina

Glup potez Liverpula.Da je Kutinjo Nemac,pa hajde da razumem,to je disciplina,samokontrola,rad,ali ostavljas Brazilca koji nije zadovoljan,koga si doveo za smesne pare,a nude ti cistih 90 mil,bez bonusa?!? Taj Kutinjo nece pruziti ni 30 posto svojih mogucnosti ove sezone,vec u januaru ce na pijacu,ali tada nece uzeti ni 50 mil za njega.Luzerpul pored timova iz Mancestera prismrdeti tituli nece,pa cak ne bi smeo da se kladim da ce i u samom gradu biti prvi tim.Everton deluje vise nego pristojno,Runi se vratio u velikom stilu,Pikford je vrhunski golman,bice to tvrd orah za svakog.

NN

pre 6 godina

(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez je tražio transfer pre poslednje sezone koju je odigrao u Liverpulu. Ta sezona mu je sezona karijere.

Larra

pre 6 godina

@brusnica

hahaha ....isto veruj...
Mada se trudim da zaobidjem komentare te osobe.... ponekad procitam i tako ostanem u cudu...
Svasta .... nikako da skontam za koga navija
Real.Milano,Liverpul..... zapravo za bilo koga,samo da je protiv Barse....
Ma neka je ziv i zdrav, nije ni njemu lako . Treeba kuckati tolike komentare protiv nekoga i dezurati na portalima non stop.
Obaveza je to i velika muka......

nista o nicemu

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

De Hea

sarajevo.ba

pre 6 godina

E to je razlika izmedju Reala i Barcelone.
Real da ga zeli dosao bi 100%, jel necete 130m, evo 170m.
Ali Real je marketingski gigant, Perez je babo za pravljenje love.
Ovi iz Barce sve nesposobno.
Da im nije Messia sve ove godine, treba svi kolektivno da mu ga...znate vec sta, od Guardiole pa nadalje.

brusnica

pre 6 godina

Glava me boli od ovog Galijanija. Svaki put kad udjem na vest se zapitam da li je o Liverpulu ili Milanu. Decko, kompleksi su neizlecivi.

SrbEUin

pre 6 godina

Sada mi je logično što ne prodaju Barsi Kutinja.
Rešili ostali veliki klubovi da više ne dozvoljavaju Špancima da se nakrcavaju najboljim fudbalerima. Zašto direktnim rivlima davati svoje najbolje igrače? Imaju i Premijerligaši i Bundesligaši dovoljno novca, ali do sada su imali drugačiju finasijsku logiku. Sada kada su uvideli da Španci stalno uzimaju najbolje bez obzira na cenu, i da su na taj način stvorili takmčarsku dominaciju, i oni su preokrenuli strategiju.

Verovatno će se sledeći primer PSGa i ostali uključiti u konkurenciju.
Toliko o temi veštačkih tvorevina koju kod nas isfrustrirani navijači ekploatišu. Cyti i PSG su veštački, a Real i Barca su prirodne tvorevine. Oni još nisu ukapirali da je vrhunski fudbal profesija kojom se u sklopu ogromnog biznisa bave internacionalci za enormnu lovu. Kao na estradi. Što više potrošiš, više medijske pažnje privlačiš i više zarađuješ. Pripadnost "klupskim bojama" je arhaična i satirična kategorija.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bolje da uzmemo Markizija, Lulica Strutmana ili Najngolana jos ih pritom mozemo dobiti za manje pare nego Kutinja.Valverde reaguj!
Strutman 35 miliona, Markizio 10 miliona Juveu i imamo vezni red na duze staze, imace ko da odmeni i Rakitica i Inijestu.
Moze i Marco Parolo iz Lacija, i on je dobar igrac.

ИксОкс

pre 6 godina

То што Сити може да активира клаузулу не значи и да ће да доведу Месија. Није поента само у клаузули него и у жељи играча да пређе у тај тим.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije BArsa dobila 220 miliona na ruke. U stvari, jeste. Dosli su Nejmarovi advokati, ispisali cek (to je procedura u Spaniji, Igrac mora da isplati otkupnu klauzulu gde su Arapi uleteli kintu Nejmaru direktno) 220 milki - fala lepo.
Ali....Koliki procenat ima njegov predhodni klub? 10-20% sigurno
Tu je njegov agent. Koliko sam razumeo, njegov otac je uzeo 26 miliona .
Malo i poreza treba platiti na sve to.
Ako je tu ostala polovina Barsa moze da slavi.

marko

pre 6 godina

@adriano_galliani

Igrati za jedan od najvecih klubova na svetu u najboljoj ligi na svetu i igrati u LS? Ma daj, bolje je preci u Milan :D

neutralni felsh

pre 6 godina

real ne brani tzv. triplu krunu. nije osvojio, i to ne samo ove godine nego gomilu godina unazad. ili liga ili LS, ili kup kralja, nikad sva 3 odjednom. ali zato, verovali ili ne, barselona je uvek osvajala i ligu i spanski kup onda kad je osvajala ligu sampiona. svaki put tripla kruna, domaci zadatak za konkurenciju iz madrida. a barsin domaci je da osvoje 2 uzastopne LS... bice tesko za obe strane :)

Zile

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
(Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)
Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)

Sandzak

pre 6 godina

Dortmund i Liverpool digli nos i zloupotrebljavaju interes Barce . hoce pare koji igraci nevrijede. Nije Neymar transfer pa da se sada upravljaju njim vec je Pogba najskuplji sa 100 milona.
Da nafta nije kupila Neymara sad bi prodali Coutinho i Dembélé za po 60 miliona.

Stevan

pre 6 godina

Price o tome kako nikome ne treba nezadovoljan igrac ne piju vodu obzirom na trenutne okolnosti. Okolnosti su takve da je za manje od godinu dana svetsko prvenstvo u fudbalu tako da je poslednja osoba kojoj bi islo u prilog da igra slabije zbog nezadovoljstva, Coutinho, jer mu nastup na SP zavisi upravo od toga kako ce odigrati sezonu koja je lred nama. Ljudi u upravi i strucni stab Liverpoola su dobro procenili situaciju, Coutinho i Barca bas i ne.

Gong

pre 6 godina

Mislim da bi Barsi legao Pastore, kad već ne može Kutinjo. Taman da uzmu njega i Di Mariju, pa vrate PSG-u dobar deo kinte, a za sve resto pare dovesti zamenu za istrošenog Buskeca i Đerara "all in" Pikea. Mada, mislim da niko nikad nije imao tako jak, a izbalansiran tim i istu takvu klupu kao Real Madrid. Prosto, ko god im igra, jaki su ko zemlja. Što ih stavlja na 1. mesto favorita za sve (i bez favorizovanja od strane sudija) jer ima previše utakmica i takmičenja.

Batalaka

pre 6 godina

Nije mi krivo što Kutinjo neće doći, nego što „na put“ neće krenuti Rakitić, Gomez, Dinj i Barsina „pojačanja“ koje je genijalni Enrike doveo na Kamp nou...

nista o nicemu

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.

ZokiBg

pre 6 godina

Kme kme... Dajte hitno Mesiju vrhunskih 5 pojacanja da mu slazu golove i sanse ko na traci! Npr Cavi i Inijesta iz najboljih dana, Ronaldinjo iz najboljih dana, Nejmar sa klupe,spicevi Zuba Ronaldo i Suarez,u odbrani vratite Pujola top 3 defanzivaca ikad, pa da nam "najveci ikad" pokaze svoje "majstorije" okruzen najboljim saigracima svih vremena! Dosta vise, sramota, treba mu drim tim da bi svi pricali kako "sam mora jadan da igra" !!! Mesi najveca zabluda modernog fudbala.

Borko@mail.com

pre 6 godina

Igrač hoće da ide. Klub ponudio 2x njegovu vrednost i ovi neće da ga puste. Sulud porez Liverpoola. Nadam se da im se neće odbiti od glavu, jer i sa kutinjom im duva promaja pozadi, a milner je i dalje najbolji Levi bek.

milan

pre 6 godina

Iskreno ti igraci su mladi i mogu da vrede jos vise od tih 100M€, kad pogledas kako cene astronomski rastu iz godine u godinu.
Pritom, veoma su bitni igraci u svojim klubovima da bi ih ovi tako lako pustili.
Meni je mali iz Borusije bas car.

adriano_galliani

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)

То је потпуно небитно, једноставно су навијачи уморни од продаје најбољих играча сваке године, продаће га следеће сезоне, 30-40 милиона не значи толико више Ливерпулу као некада (када су замало избегли банкрот).

menadjer

pre 6 godina

@sandzak

Sledece godine je WC, ako ne bude igrao dobro ni Barsa ga vise nece traziti. A Liverpulu pare ne trebaju.
Na njemu je sad da odluci, hoce li igrati ili zavrsiti svoju fudbalsku karijeru s 25god.

Evo vec je poceo da se izvinjava...

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Kakvi strasni udarci za klub koji za dva igraca moze da uzme 600 miliona evra... strasno, nece preziveti... Barselona je institucija.

andreas kisser

pre 6 godina

dobro jutro! barsa nema kesa. pare od nejmara ce ici na otplate raznih dugova, plus 3, 4 pojacanja od po 35-40 miliona evra i to je to. da su ponudili liverpulu 135-140 miliona direktno i desetak miliona u vidu par nekih realisticnih bonusa, verujem da bi FSG prodao. isto vazi i za borusiju i dembelea. cinjenica da ni nakon sto su dobili 200+ miliona i dalje nisu u stanju da dodju i iskesiraju koliko treba, poput sitija, PSG-a, pa i reala cije su mi finansije uvek bila misterija, dovoljno govori da je barsa u finansijskim problemima. sad su se kao okrenuli di mariji, ali sve je to tanko. s druge strane drago mi je zbog liverpula - kutinjo ne vredi tih sto i kusur miliona individualno, ali po pitanju kolektiva i ekipe koju klop polako slaze, on je nezamenljiv i mora da ostane bar jos jednu sezonu. ako dodje van dajk i liverpul na kraju ipak pristane da iskesira 80 miliona evra za keitu (posto se sad kad je liverpul odustao, u lajpcigu femkaju i daju neke dvosmislene izjave), LFC bi mogao da ima vrlo zanimljiv prvi tim, sa odlicnim izmenama na klupi.

adriano_galliani

pre 6 godina

Надам се да то није тачно и да ће Фарса платити Кутиња 175 милиона евра. Тако ће ослабити Ливерпул (њима не вреди ни милијарда, нико нормалан не би прешао у Ливерпул, нема тих пара) и потрошити већину пара, иако Кутињо вреди мање-више 60 данашњих милиона евра (повређен буде скоро 1/3 сезоне).

menadjer

pre 6 godina

@sandzak

Sledece godine je WC, ako ne bude igrao dobro ni Barsa ga vise nece traziti. A Liverpulu pare ne trebaju.
Na njemu je sad da odluci, hoce li igrati ili zavrsiti svoju fudbalsku karijeru s 25god.

Evo vec je poceo da se izvinjava...

adriano_galliani

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)

То је потпуно небитно, једноставно су навијачи уморни од продаје најбољих играча сваке године, продаће га следеће сезоне, 30-40 милиона не значи толико више Ливерпулу као некада (када су замало избегли банкрот).

milan

pre 6 godina

Iskreno ti igraci su mladi i mogu da vrede jos vise od tih 100M€, kad pogledas kako cene astronomski rastu iz godine u godinu.
Pritom, veoma su bitni igraci u svojim klubovima da bi ih ovi tako lako pustili.
Meni je mali iz Borusije bas car.

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Kakvi strasni udarci za klub koji za dva igraca moze da uzme 600 miliona evra... strasno, nece preziveti... Barselona je institucija.

andreas kisser

pre 6 godina

dobro jutro! barsa nema kesa. pare od nejmara ce ici na otplate raznih dugova, plus 3, 4 pojacanja od po 35-40 miliona evra i to je to. da su ponudili liverpulu 135-140 miliona direktno i desetak miliona u vidu par nekih realisticnih bonusa, verujem da bi FSG prodao. isto vazi i za borusiju i dembelea. cinjenica da ni nakon sto su dobili 200+ miliona i dalje nisu u stanju da dodju i iskesiraju koliko treba, poput sitija, PSG-a, pa i reala cije su mi finansije uvek bila misterija, dovoljno govori da je barsa u finansijskim problemima. sad su se kao okrenuli di mariji, ali sve je to tanko. s druge strane drago mi je zbog liverpula - kutinjo ne vredi tih sto i kusur miliona individualno, ali po pitanju kolektiva i ekipe koju klop polako slaze, on je nezamenljiv i mora da ostane bar jos jednu sezonu. ako dodje van dajk i liverpul na kraju ipak pristane da iskesira 80 miliona evra za keitu (posto se sad kad je liverpul odustao, u lajpcigu femkaju i daju neke dvosmislene izjave), LFC bi mogao da ima vrlo zanimljiv prvi tim, sa odlicnim izmenama na klupi.

adriano_galliani

pre 6 godina

Надам се да то није тачно и да ће Фарса платити Кутиња 175 милиона евра. Тако ће ослабити Ливерпул (њима не вреди ни милијарда, нико нормалан не би прешао у Ливерпул, нема тих пара) и потрошити већину пара, иако Кутињо вреди мање-више 60 данашњих милиона евра (повређен буде скоро 1/3 сезоне).

Borko@mail.com

pre 6 godina

Igrač hoće da ide. Klub ponudio 2x njegovu vrednost i ovi neće da ga puste. Sulud porez Liverpoola. Nadam se da im se neće odbiti od glavu, jer i sa kutinjom im duva promaja pozadi, a milner je i dalje najbolji Levi bek.

brusnica

pre 6 godina

Glava me boli od ovog Galijanija. Svaki put kad udjem na vest se zapitam da li je o Liverpulu ili Milanu. Decko, kompleksi su neizlecivi.

marko

pre 6 godina

@adriano_galliani

Igrati za jedan od najvecih klubova na svetu u najboljoj ligi na svetu i igrati u LS? Ma daj, bolje je preci u Milan :D

ИксОкс

pre 6 godina

То што Сити може да активира клаузулу не значи и да ће да доведу Месија. Није поента само у клаузули него и у жељи играча да пређе у тај тим.

neutralni felsh

pre 6 godina

real ne brani tzv. triplu krunu. nije osvojio, i to ne samo ove godine nego gomilu godina unazad. ili liga ili LS, ili kup kralja, nikad sva 3 odjednom. ali zato, verovali ili ne, barselona je uvek osvajala i ligu i spanski kup onda kad je osvajala ligu sampiona. svaki put tripla kruna, domaci zadatak za konkurenciju iz madrida. a barsin domaci je da osvoje 2 uzastopne LS... bice tesko za obe strane :)

Batalaka

pre 6 godina

Nije mi krivo što Kutinjo neće doći, nego što „na put“ neće krenuti Rakitić, Gomez, Dinj i Barsina „pojačanja“ koje je genijalni Enrike doveo na Kamp nou...

ZokiBg

pre 6 godina

Kme kme... Dajte hitno Mesiju vrhunskih 5 pojacanja da mu slazu golove i sanse ko na traci! Npr Cavi i Inijesta iz najboljih dana, Ronaldinjo iz najboljih dana, Nejmar sa klupe,spicevi Zuba Ronaldo i Suarez,u odbrani vratite Pujola top 3 defanzivaca ikad, pa da nam "najveci ikad" pokaze svoje "majstorije" okruzen najboljim saigracima svih vremena! Dosta vise, sramota, treba mu drim tim da bi svi pricali kako "sam mora jadan da igra" !!! Mesi najveca zabluda modernog fudbala.

Gong

pre 6 godina

Mislim da bi Barsi legao Pastore, kad već ne može Kutinjo. Taman da uzmu njega i Di Mariju, pa vrate PSG-u dobar deo kinte, a za sve resto pare dovesti zamenu za istrošenog Buskeca i Đerara "all in" Pikea. Mada, mislim da niko nikad nije imao tako jak, a izbalansiran tim i istu takvu klupu kao Real Madrid. Prosto, ko god im igra, jaki su ko zemlja. Što ih stavlja na 1. mesto favorita za sve (i bez favorizovanja od strane sudija) jer ima previše utakmica i takmičenja.

nista o nicemu

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

De Hea

SrbEUin

pre 6 godina

Sada mi je logično što ne prodaju Barsi Kutinja.
Rešili ostali veliki klubovi da više ne dozvoljavaju Špancima da se nakrcavaju najboljim fudbalerima. Zašto direktnim rivlima davati svoje najbolje igrače? Imaju i Premijerligaši i Bundesligaši dovoljno novca, ali do sada su imali drugačiju finasijsku logiku. Sada kada su uvideli da Španci stalno uzimaju najbolje bez obzira na cenu, i da su na taj način stvorili takmčarsku dominaciju, i oni su preokrenuli strategiju.

Verovatno će se sledeći primer PSGa i ostali uključiti u konkurenciju.
Toliko o temi veštačkih tvorevina koju kod nas isfrustrirani navijači ekploatišu. Cyti i PSG su veštački, a Real i Barca su prirodne tvorevine. Oni još nisu ukapirali da je vrhunski fudbal profesija kojom se u sklopu ogromnog biznisa bave internacionalci za enormnu lovu. Kao na estradi. Što više potrošiš, više medijske pažnje privlačiš i više zarađuješ. Pripadnost "klupskim bojama" je arhaična i satirična kategorija.

NN

pre 6 godina

(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez je tražio transfer pre poslednje sezone koju je odigrao u Liverpulu. Ta sezona mu je sezona karijere.

Nesha

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez, u tom istom Liverpulu. Hteo da ode, nisu ga pustili, u oktobru Liverpul napravio ozbiljnu kampanju "Suarez se vraća", spotovi, reklame, ludnica - a Zuba tu sezonu odigrao kao nikad u životu.

Larra

pre 6 godina

@brusnica

hahaha ....isto veruj...
Mada se trudim da zaobidjem komentare te osobe.... ponekad procitam i tako ostanem u cudu...
Svasta .... nikako da skontam za koga navija
Real.Milano,Liverpul..... zapravo za bilo koga,samo da je protiv Barse....
Ma neka je ziv i zdrav, nije ni njemu lako . Treeba kuckati tolike komentare protiv nekoga i dezurati na portalima non stop.
Obaveza je to i velika muka......

Sandzak

pre 6 godina

Dortmund i Liverpool digli nos i zloupotrebljavaju interes Barce . hoce pare koji igraci nevrijede. Nije Neymar transfer pa da se sada upravljaju njim vec je Pogba najskuplji sa 100 milona.
Da nafta nije kupila Neymara sad bi prodali Coutinho i Dembélé za po 60 miliona.

Stevan

pre 6 godina

Price o tome kako nikome ne treba nezadovoljan igrac ne piju vodu obzirom na trenutne okolnosti. Okolnosti su takve da je za manje od godinu dana svetsko prvenstvo u fudbalu tako da je poslednja osoba kojoj bi islo u prilog da igra slabije zbog nezadovoljstva, Coutinho, jer mu nastup na SP zavisi upravo od toga kako ce odigrati sezonu koja je lred nama. Ljudi u upravi i strucni stab Liverpoola su dobro procenili situaciju, Coutinho i Barca bas i ne.

sarajevo.ba

pre 6 godina

E to je razlika izmedju Reala i Barcelone.
Real da ga zeli dosao bi 100%, jel necete 130m, evo 170m.
Ali Real je marketingski gigant, Perez je babo za pravljenje love.
Ovi iz Barce sve nesposobno.
Da im nije Messia sve ove godine, treba svi kolektivno da mu ga...znate vec sta, od Guardiole pa nadalje.

a interovci u transu...

pre 6 godina

Da je liverpul pametan pa da im izmuze jedno 250 milki onako radi fore,da vide kakva je Neimar balerina prema ovom Kutinju...

nista o nicemu

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.

Ba

pre 6 godina

Meni vise ovo bode oci sto smatraju da jedan Dembele vredi isto koliko i Kutinjo. Kutinjo koji se igra fudbala u fizicki najzahtevnijoj ligi asistira,dribla,daje golove i Dembele koji je imao dobru polusezonu u Dortmundu..

Zile

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
(Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)
Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)

andreas kisser

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.
(nista o nicemu, 22. avgust 2017 00:51)

nauci da citas pre nego sto sledeci put nesto prokomentarises! a mogao bi da napises i neki svoj komentar, umesto sto ti se dopinos forumu svodi na repliciranje drugima. mogao bi neko ovako da pomisli da ne znas nista o nicemu!

Nevidjena glupost

pre 6 godina

Liverpul ne zna sta radi, ostali su i bez Kutinja i bez para. Vec ih svi pljuju na ostrvu i smeju im se (procitajte malo komentare bivsih igraca Liverpula na "zadrzavanje" Kutinja)! Nemaju od cega da kupe nove igrace, busni su ko sito, a Kutinjo vise nikad nece igrati za njih na ocekivanom nivou. Ne postoji nista gore za klub od nezadovoljnog glavnog igraca!
Rekoh jednom prilikom pre nedelju dana da je Liverpulu max domet peto mesto, a sa ovim potresima bice dobro ako budu i deseti! Nema ko da igra, a i onaj sto zna - NECE!
PSG je polupao sve u fudbalu sa trasferima Nejmara (i verovatno Mbapea) i sad je totalno ludilo sto se cena tice. Evo citam i Dortmund odbio 130m za Dembelea! Ko ce bre da im plati 130m osim Barse? NIKO! Ne daju ni Obamejangu da ide... Koji je cilj, gomila nezadovoljnih igraca?
LUDILO svuda, a fudbal sve losiji...

vladek

pre 6 godina

Glup potez Liverpula.Da je Kutinjo Nemac,pa hajde da razumem,to je disciplina,samokontrola,rad,ali ostavljas Brazilca koji nije zadovoljan,koga si doveo za smesne pare,a nude ti cistih 90 mil,bez bonusa?!? Taj Kutinjo nece pruziti ni 30 posto svojih mogucnosti ove sezone,vec u januaru ce na pijacu,ali tada nece uzeti ni 50 mil za njega.Luzerpul pored timova iz Mancestera prismrdeti tituli nece,pa cak ne bi smeo da se kladim da ce i u samom gradu biti prvi tim.Everton deluje vise nego pristojno,Runi se vratio u velikom stilu,Pikford je vrhunski golman,bice to tvrd orah za svakog.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije BArsa dobila 220 miliona na ruke. U stvari, jeste. Dosli su Nejmarovi advokati, ispisali cek (to je procedura u Spaniji, Igrac mora da isplati otkupnu klauzulu gde su Arapi uleteli kintu Nejmaru direktno) 220 milki - fala lepo.
Ali....Koliki procenat ima njegov predhodni klub? 10-20% sigurno
Tu je njegov agent. Koliko sam razumeo, njegov otac je uzeo 26 miliona .
Malo i poreza treba platiti na sve to.
Ako je tu ostala polovina Barsa moze da slavi.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bolje da uzmemo Markizija, Lulica Strutmana ili Najngolana jos ih pritom mozemo dobiti za manje pare nego Kutinja.Valverde reaguj!
Strutman 35 miliona, Markizio 10 miliona Juveu i imamo vezni red na duze staze, imace ko da odmeni i Rakitica i Inijestu.
Moze i Marco Parolo iz Lacija, i on je dobar igrac.

adriano_galliani

pre 6 godina

Надам се да то није тачно и да ће Фарса платити Кутиња 175 милиона евра. Тако ће ослабити Ливерпул (њима не вреди ни милијарда, нико нормалан не би прешао у Ливерпул, нема тих пара) и потрошити већину пара, иако Кутињо вреди мање-више 60 данашњих милиона евра (повређен буде скоро 1/3 сезоне).

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Kakvi strasni udarci za klub koji za dva igraca moze da uzme 600 miliona evra... strasno, nece preziveti... Barselona je institucija.

Borko@mail.com

pre 6 godina

Igrač hoće da ide. Klub ponudio 2x njegovu vrednost i ovi neće da ga puste. Sulud porez Liverpoola. Nadam se da im se neće odbiti od glavu, jer i sa kutinjom im duva promaja pozadi, a milner je i dalje najbolji Levi bek.

andreas kisser

pre 6 godina

dobro jutro! barsa nema kesa. pare od nejmara ce ici na otplate raznih dugova, plus 3, 4 pojacanja od po 35-40 miliona evra i to je to. da su ponudili liverpulu 135-140 miliona direktno i desetak miliona u vidu par nekih realisticnih bonusa, verujem da bi FSG prodao. isto vazi i za borusiju i dembelea. cinjenica da ni nakon sto su dobili 200+ miliona i dalje nisu u stanju da dodju i iskesiraju koliko treba, poput sitija, PSG-a, pa i reala cije su mi finansije uvek bila misterija, dovoljno govori da je barsa u finansijskim problemima. sad su se kao okrenuli di mariji, ali sve je to tanko. s druge strane drago mi je zbog liverpula - kutinjo ne vredi tih sto i kusur miliona individualno, ali po pitanju kolektiva i ekipe koju klop polako slaze, on je nezamenljiv i mora da ostane bar jos jednu sezonu. ako dodje van dajk i liverpul na kraju ipak pristane da iskesira 80 miliona evra za keitu (posto se sad kad je liverpul odustao, u lajpcigu femkaju i daju neke dvosmislene izjave), LFC bi mogao da ima vrlo zanimljiv prvi tim, sa odlicnim izmenama na klupi.

menadjer

pre 6 godina

@sandzak

Sledece godine je WC, ako ne bude igrao dobro ni Barsa ga vise nece traziti. A Liverpulu pare ne trebaju.
Na njemu je sad da odluci, hoce li igrati ili zavrsiti svoju fudbalsku karijeru s 25god.

Evo vec je poceo da se izvinjava...

ZokiBg

pre 6 godina

Kme kme... Dajte hitno Mesiju vrhunskih 5 pojacanja da mu slazu golove i sanse ko na traci! Npr Cavi i Inijesta iz najboljih dana, Ronaldinjo iz najboljih dana, Nejmar sa klupe,spicevi Zuba Ronaldo i Suarez,u odbrani vratite Pujola top 3 defanzivaca ikad, pa da nam "najveci ikad" pokaze svoje "majstorije" okruzen najboljim saigracima svih vremena! Dosta vise, sramota, treba mu drim tim da bi svi pricali kako "sam mora jadan da igra" !!! Mesi najveca zabluda modernog fudbala.

Sandzak

pre 6 godina

Dortmund i Liverpool digli nos i zloupotrebljavaju interes Barce . hoce pare koji igraci nevrijede. Nije Neymar transfer pa da se sada upravljaju njim vec je Pogba najskuplji sa 100 milona.
Da nafta nije kupila Neymara sad bi prodali Coutinho i Dembélé za po 60 miliona.

adriano_galliani

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)

То је потпуно небитно, једноставно су навијачи уморни од продаје најбољих играча сваке године, продаће га следеће сезоне, 30-40 милиона не значи толико више Ливерпулу као некада (када су замало избегли банкрот).

vladek

pre 6 godina

Glup potez Liverpula.Da je Kutinjo Nemac,pa hajde da razumem,to je disciplina,samokontrola,rad,ali ostavljas Brazilca koji nije zadovoljan,koga si doveo za smesne pare,a nude ti cistih 90 mil,bez bonusa?!? Taj Kutinjo nece pruziti ni 30 posto svojih mogucnosti ove sezone,vec u januaru ce na pijacu,ali tada nece uzeti ni 50 mil za njega.Luzerpul pored timova iz Mancestera prismrdeti tituli nece,pa cak ne bi smeo da se kladim da ce i u samom gradu biti prvi tim.Everton deluje vise nego pristojno,Runi se vratio u velikom stilu,Pikford je vrhunski golman,bice to tvrd orah za svakog.

Nevidjena glupost

pre 6 godina

Liverpul ne zna sta radi, ostali su i bez Kutinja i bez para. Vec ih svi pljuju na ostrvu i smeju im se (procitajte malo komentare bivsih igraca Liverpula na "zadrzavanje" Kutinja)! Nemaju od cega da kupe nove igrace, busni su ko sito, a Kutinjo vise nikad nece igrati za njih na ocekivanom nivou. Ne postoji nista gore za klub od nezadovoljnog glavnog igraca!
Rekoh jednom prilikom pre nedelju dana da je Liverpulu max domet peto mesto, a sa ovim potresima bice dobro ako budu i deseti! Nema ko da igra, a i onaj sto zna - NECE!
PSG je polupao sve u fudbalu sa trasferima Nejmara (i verovatno Mbapea) i sad je totalno ludilo sto se cena tice. Evo citam i Dortmund odbio 130m za Dembelea! Ko ce bre da im plati 130m osim Barse? NIKO! Ne daju ni Obamejangu da ide... Koji je cilj, gomila nezadovoljnih igraca?
LUDILO svuda, a fudbal sve losiji...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bolje da uzmemo Markizija, Lulica Strutmana ili Najngolana jos ih pritom mozemo dobiti za manje pare nego Kutinja.Valverde reaguj!
Strutman 35 miliona, Markizio 10 miliona Juveu i imamo vezni red na duze staze, imace ko da odmeni i Rakitica i Inijestu.
Moze i Marco Parolo iz Lacija, i on je dobar igrac.

neutralni felsh

pre 6 godina

real ne brani tzv. triplu krunu. nije osvojio, i to ne samo ove godine nego gomilu godina unazad. ili liga ili LS, ili kup kralja, nikad sva 3 odjednom. ali zato, verovali ili ne, barselona je uvek osvajala i ligu i spanski kup onda kad je osvajala ligu sampiona. svaki put tripla kruna, domaci zadatak za konkurenciju iz madrida. a barsin domaci je da osvoje 2 uzastopne LS... bice tesko za obe strane :)

milan

pre 6 godina

Iskreno ti igraci su mladi i mogu da vrede jos vise od tih 100M€, kad pogledas kako cene astronomski rastu iz godine u godinu.
Pritom, veoma su bitni igraci u svojim klubovima da bi ih ovi tako lako pustili.
Meni je mali iz Borusije bas car.

VanjaLFC

pre 6 godina

Nije BArsa dobila 220 miliona na ruke. U stvari, jeste. Dosli su Nejmarovi advokati, ispisali cek (to je procedura u Spaniji, Igrac mora da isplati otkupnu klauzulu gde su Arapi uleteli kintu Nejmaru direktno) 220 milki - fala lepo.
Ali....Koliki procenat ima njegov predhodni klub? 10-20% sigurno
Tu je njegov agent. Koliko sam razumeo, njegov otac je uzeo 26 miliona .
Malo i poreza treba platiti na sve to.
Ako je tu ostala polovina Barsa moze da slavi.

Zile

pre 6 godina

Neka onda drze igraca koji je mislima na drugoj strani i nikada nece pruziti 100%.
(Sandzak, 21. avgust 2017 23:18)
Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)

nista o nicemu

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.

a interovci u transu...

pre 6 godina

Da je liverpul pametan pa da im izmuze jedno 250 milki onako radi fore,da vide kakva je Neimar balerina prema ovom Kutinju...

sarajevo.ba

pre 6 godina

E to je razlika izmedju Reala i Barcelone.
Real da ga zeli dosao bi 100%, jel necete 130m, evo 170m.
Ali Real je marketingski gigant, Perez je babo za pravljenje love.
Ovi iz Barce sve nesposobno.
Da im nije Messia sve ove godine, treba svi kolektivno da mu ga...znate vec sta, od Guardiole pa nadalje.

andreas kisser

pre 6 godina

Finansije Sitija, PSZ i Reala misterija?

Prva dva tajkuni na nafti. Real je uz Junajted najveci klub na svetu, ima najvise prihoda.
(nista o nicemu, 22. avgust 2017 00:51)

nauci da citas pre nego sto sledeci put nesto prokomentarises! a mogao bi da napises i neki svoj komentar, umesto sto ti se dopinos forumu svodi na repliciranje drugima. mogao bi neko ovako da pomisli da ne znas nista o nicemu!

Stevan

pre 6 godina

Price o tome kako nikome ne treba nezadovoljan igrac ne piju vodu obzirom na trenutne okolnosti. Okolnosti su takve da je za manje od godinu dana svetsko prvenstvo u fudbalu tako da je poslednja osoba kojoj bi islo u prilog da igra slabije zbog nezadovoljstva, Coutinho, jer mu nastup na SP zavisi upravo od toga kako ce odigrati sezonu koja je lred nama. Ljudi u upravi i strucni stab Liverpoola su dobro procenili situaciju, Coutinho i Barca bas i ne.

Larra

pre 6 godina

@brusnica

hahaha ....isto veruj...
Mada se trudim da zaobidjem komentare te osobe.... ponekad procitam i tako ostanem u cudu...
Svasta .... nikako da skontam za koga navija
Real.Milano,Liverpul..... zapravo za bilo koga,samo da je protiv Barse....
Ma neka je ziv i zdrav, nije ni njemu lako . Treeba kuckati tolike komentare protiv nekoga i dezurati na portalima non stop.
Obaveza je to i velika muka......

ИксОкс

pre 6 godina

То што Сити може да активира клаузулу не значи и да ће да доведу Месија. Није поента само у клаузули него и у жељи играча да пређе у тај тим.

brusnica

pre 6 godina

Glava me boli od ovog Galijanija. Svaki put kad udjem na vest se zapitam da li je o Liverpulu ili Milanu. Decko, kompleksi su neizlecivi.

marko

pre 6 godina

@adriano_galliani

Igrati za jedan od najvecih klubova na svetu u najboljoj ligi na svetu i igrati u LS? Ma daj, bolje je preci u Milan :D

SrbEUin

pre 6 godina

Sada mi je logično što ne prodaju Barsi Kutinja.
Rešili ostali veliki klubovi da više ne dozvoljavaju Špancima da se nakrcavaju najboljim fudbalerima. Zašto direktnim rivlima davati svoje najbolje igrače? Imaju i Premijerligaši i Bundesligaši dovoljno novca, ali do sada su imali drugačiju finasijsku logiku. Sada kada su uvideli da Španci stalno uzimaju najbolje bez obzira na cenu, i da su na taj način stvorili takmčarsku dominaciju, i oni su preokrenuli strategiju.

Verovatno će se sledeći primer PSGa i ostali uključiti u konkurenciju.
Toliko o temi veštačkih tvorevina koju kod nas isfrustrirani navijači ekploatišu. Cyti i PSG su veštački, a Real i Barca su prirodne tvorevine. Oni još nisu ukapirali da je vrhunski fudbal profesija kojom se u sklopu ogromnog biznisa bave internacionalci za enormnu lovu. Kao na estradi. Što više potrošiš, više medijske pažnje privlačiš i više zarađuješ. Pripadnost "klupskim bojama" je arhaična i satirična kategorija.

Gong

pre 6 godina

Mislim da bi Barsi legao Pastore, kad već ne može Kutinjo. Taman da uzmu njega i Di Mariju, pa vrate PSG-u dobar deo kinte, a za sve resto pare dovesti zamenu za istrošenog Buskeca i Đerara "all in" Pikea. Mada, mislim da niko nikad nije imao tako jak, a izbalansiran tim i istu takvu klupu kao Real Madrid. Prosto, ko god im igra, jaki su ko zemlja. Što ih stavlja na 1. mesto favorita za sve (i bez favorizovanja od strane sudija) jer ima previše utakmica i takmičenja.

nista o nicemu

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

De Hea

Nesha

pre 6 godina

Aj vi klinci sto se dali coveku minuse navedite jednog sportistu (ne mora fudbal) koji je zeleo da ode iz kluba, klub ga ne pusti i on pokida sledece sezone? :D bez googla molicu, znam da ste svi od 2000 pa na ovamo :)
(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez, u tom istom Liverpulu. Hteo da ode, nisu ga pustili, u oktobru Liverpul napravio ozbiljnu kampanju "Suarez se vraća", spotovi, reklame, ludnica - a Zuba tu sezonu odigrao kao nikad u životu.

Batalaka

pre 6 godina

Nije mi krivo što Kutinjo neće doći, nego što „na put“ neće krenuti Rakitić, Gomez, Dinj i Barsina „pojačanja“ koje je genijalni Enrike doveo na Kamp nou...

NN

pre 6 godina

(Zile, 22. avgust 2017 01:57)

Luis Suarez je tražio transfer pre poslednje sezone koju je odigrao u Liverpulu. Ta sezona mu je sezona karijere.

Ba

pre 6 godina

Meni vise ovo bode oci sto smatraju da jedan Dembele vredi isto koliko i Kutinjo. Kutinjo koji se igra fudbala u fizicki najzahtevnijoj ligi asistira,dribla,daje golove i Dembele koji je imao dobru polusezonu u Dortmundu..