Sreda, 16.08.2017.

11:40

Zvezda: Ako ode Boaći, stiže Stojiljković?

U slučaju da Ričmond Boaći napusti Crvenu zvezdu, na Marakanu bi mogao da stigne Nikola Stojiljković.

Izvor:

Zvezda: Ako ode Boaæi, stiže Stojiljkoviæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Saca

pre 6 godina

Banda radi svoj posao, njih ne zanima klub i takmicenje u Evropi, samo prodaja igraca i pare u dzepu, a mi idemo na stadione kao ovce, od toga treba definitivno odustati, ali sta vredi kada nekoma nikada nista nece biti jasno. Svake godine ista prica, idemo u LS, LE a igraci se u medjuvremenu prodaju, sve od 16 do 26 godina.

Realno

pre 6 godina

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.
(Dusan kg, 16. avgust 2017 16:36)

Ako je ono drvo Milenković vredelo 2,5 miliona a onih još 2,6 su penali za Živkovića,tada ovaj naš što zabija golove kad poželi,vredi bar 25 miliona,kad već procenjuješ.

slobinator

pre 6 godina

u ekipi koja je napravila +32 u odnosu na partizan igrali su katai,ibanjez,grujić I vijera.taman kad smo počeli da ličimo na tim svi oni su prodati I ode mast u propast.sad kada opet pomalo dobijamo konture tima pred najvažniju utakmicu sezone oni opet pričaju o prodajama.bolje vratite onog rikardinja odakle je došao I pridružite mu ping ponga I anđelkovića.ovi ostali stranci nek se smenjuju.kanga može da igra po potrebi.milijaš u 35-toj je korisniji od njega.ako ništa bar je majstor prekida,a to ume itekako da presudi.

Igor

pre 6 godina

Ako vam se ukaze prilika prodajte tog buvacija, inace ostade vam posle. Dao gol ili dva iz igre i iskoristite taj momenat pa ga maknite iz kluba. On je davao golove samo sa bele tacke, mislim da je totalni promasaj i fudbaler u pokusaju! Maknite to iz kluba i 200000 da vam ponude prodajte ga!

coldplayer

pre 6 godina

@40+
Onaj Leonardo koji se nije video sad kad je bilo najvaznije?Mozes ti da places ali za ovog se vec nudi 6,7 miliona a mi bi da ga zadrzimo i udjemo u le a kasnije prodamo za vise.Realno je decko klasa za Lea,a to ces vec videti ako vec nisi ili neces.

Dorcolac

pre 6 godina

@40 + ...smesan si..mozes da lazes sebe koliko hoces. Kapiram ja da si klasican primer zadriglog pivopije koji samo blene u tv..ali evo ..ovo je era interneta..edukuj se malo. Nikad nije kasno.

Ja

pre 6 godina

Ako prodaju ovoga uz Terzine madjije ode Zvezda u plus jedno 50 miliona.Nije njega svemocni vodja za dzabe doveo da spasava voljeni mu klub.

SrbEUin

pre 6 godina

O čemu vi to?
Ne prodaj ga, on je ovo ono...
A Neimar? Ili Kutinjo? Žionel? Leo? ...?
Ne pita se samo uprava kluba, već obe ugovorne strane, u ovom slučaju igrač. Prodaju treba realizovati kada su najpovoljniji uslovi na tržištu. Onda je i najveća zarada.

Svima je jasna Terzina strategija: nakrcaj se fudbalerima za što manju lovu, pokušaj da im povećaš cenu i odmah preprodaj. Prodaja igrača je jedina zarada koju naši klubovi mogu da ostvare, i on to zna i to pokušava. Do sada je uspevao, a po svemu sudeći ide ka boljim transferima. Kad može Maminjo, može i Terzinjo.
Nije problem u upravi i trenerima, već u nerealnim željama navijača. Dok ne izađe iz minusa, nema Zvezda šta da traži u Evropi. A da bi izašla, mora da prihoduje, znači prodaje.

Niko ine zna koliki je stvarni Zvezdin minus. To što je za javnost minus oko 33-35 m, to je samo zbog UEFinog pravila o fair-playu, po kome klub ne može biti u minusu više od 37 m. A vi onda povežite činjenice i izjave.

ministar

pre 6 godina

Znaci i Boaci je prodat!Jos prodajte Kangu i Jovicica i eto nas na starim partijama koje su bile amaterske.To samo kod nas ima da se ekipa koja lici na nesto u prvom mesecu sezone vec rastura.

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

Smejurija

pre 6 godina

ise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...
(dalibor, 16. avgust 2017 15:31)

Pogotovu protiv mocne Floriane, Irtisa i raspale Sparte.

Vrlo realan

pre 6 godina

Prodase ovi vasi njega dok trepnes, isto kao sto su nasi prodali Lea i kao sto ce prodati Djuku. A mi, slepci, cemo da se svadjamo i raspravljamo ko je gde i kada osnovan, koga stite sudije, ko je sta i koliko pokrao...a ustvari nam pokradose klubove najvece lopurde. Od ovolikih pljacki ugasili bi se i Real Madrid i Bayern do sada. Koji napredak fudbala ako se svake godine najbolji prodaju!? Uvek cemo ostati u ovoj zabokreceni dok se to ne promeni. Umesto da se Leo i Djuka nadograde tim Sumom i sa jos 2-3 vrhunska igraca pa dogodine prodas samo jednog od njih, ali ga prodas za 12-15 miliona, mi svake godine pocinjemo od nuoe. I jedni i drugi. Mamica pljuju svi redom, ne kazem da je preposten, ali nista gori nije od nasih lopina...a bolji jeste 20 puta, jer je od Dinama napravio bum dok je vladao tamo. Prodavao je igrace slicnog kvaliteta kao sto mi imamo za 20 i 30 puta vece iznose, na vrlo prost nacin. Nije ih prodavao na prvu, uvek bi ih zadrzao jos sezonu ili dve i cifre bi se upetrstrucile za to vreme. Ne znam ni ti lopovi kako razmisljaju, valjda bi i za njih bilo bolje, veci procenat bi uzeli ako zadrze igraca sezonu duze i prodaju ga pet puta vise???

Dag Kristi

pre 6 godina

Sve ispod 10 miliona ne dolazi u obzir.Odlican na lopti,jak u skoku...Elem,za te pare dovesti naravno Stojiljkovica,i pokusati dovesti Zdjelara ili Kacara na pozajmicu.

Dusan kg

pre 6 godina

Ko proda Boacija ispod 10mil ne misli Zvezdi dobro.
(pm, 16. avgust 2017 15:47)

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.

Dusan kg

pre 6 godina

Polednja vest Bild javlja Levandovski menja Boacija,konferencija za stampu u 20.00 na tv pinkfuj veliki vodja zahvaljuje Angelini,u pozadini stoje dr nebojsa i hrkaljevicka,i ostali sve moj do mojega.

belodedic

pre 6 godina

@ Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača.
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)
A onda igrac zakuca na Terzina vrata i kaze: " Ja hocu da idem ".
I sta onda!? Barsa nije uspela Nejimara da zadrzi stotinama miliona, a mi cemo Boacija koji i ovako igra "na crtu "....

aco

pre 6 godina

@zulu
Za 7 m ga treba prodati, jer je to cetvrtina Zvezdinog duga. Nismo mi jedini klub koji prodaje najbolje igrace. Odbijati ponude vece od 7 m mozemo kad nas kupi neki milijarder.

N

pre 6 godina

Gazeta dela Sport javlja da je postignut dogovor i da je vec potpisao za Torino na insistiranje Mihajlovica, obestecenje 8,7 miliona.Ide posle kvalifikacija.

dalibor

pre 6 godina

Vidim komsije opet pisu kako je Leonardo bolji i kako ne moze Boaci da bude prodat za vise para.. Da vas pitam znate li vi jednu cinjenicu, da je Boaci trenutno najbolji strijelac u kvalifikacijama za Ligu Evrope ? Od svih igraca, jel znate to ? Vise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

Da li si ti pri sebi? Ako dobijemo 3 miliona puna kapa.

lucho

pre 6 godina

Ako Boakye ode sad ja ne gledam vise Zvezdu.. Mislim sta mi ima da trazimo u Evropi? Mada ako ispadnemo od Krasnodara prodace ga to garantujem,uz pricu ovakvu ponudu od milion i cetristo hiljada nismo mogli da odbijemo.

BAKI

pre 6 godina

Još kad bi konačno utvrdili šta je to po našim merilima dobra,"rekordna"ponuda ako se uzme u obzir za koje pare prodajemo ili preprodajemo igrače iz naše lige, domaće ili strane.Već odavno smo postali sinonim za "jeftinu"prodaju iako pojedini igrači koji su igrali u našoj ligi su se kasnije u inostranstvu pokazali kao prilično dobra investicija.Biće šteta ako Boaći ode ali sem dobre volje nema drugog načina to sprečiti. Što se tiče Stoiljkovića, sećam ga se kao prilično korisnog pojedinca koji ume da odigra timski a i kao napadača koji ima sasvim dobar osećaj za gol. Iskreno, ne znam u kakvoj je formi trenutno, jedino što nije ohrabrujuće je što ga nema u planovima za tim Brage.

Pravda za Andjusa

pre 6 godina

Pokušavaju Terzini botovi da nas ubede da je Boaci bolji fudbaler od Leonarda, i nemaju blama nego se kao smeskaju nesto! Pa da li ste vi "strucnjaci" nekad šutnuli loptu u zivotu? Au jbt zivot sta cu ja sve da procitam ovde..

BS

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (40+, 16. avgust 2017 13:27)

A kad bude otisao za duplo veci novac nego Leonardo pisacete kako je to laz, jer je taj novac u stvari dala drzava. Zivi bili pa videli. I jos nesto, Boaci je od 25 golova koje je postigao u dresu Zvezde iz penala postigao samo tri. Eto koliku jacinu imaju vase reci. Sta reci?!

grobar '90

pre 6 godina

sve preko 3.500.000 su price za malu decu!
pogledajte malo trziste igraca za 7-10 miliona €
Boaci je odlican napadac , ali za nasu ligu! to ce se videti sutra u Rusiji
Klub koji je u dogovima , ne isplacuje plate , ne igra evro-takmicenja , nije u najboljem polozaju kad pregovara o prodaji igraca , to znaju timovi koji su zainteresovani za Boacija!

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Boaci ce 90% otici cak i ako udjemo u LE. Samo zavisi za koju cifru. Bilo bi fantasticno da udjemo u LE jer em cemo zaraditi lovu od samog ucesce em ce porasti cena igracima. Samo se plasim da ce pored Boacija otici bar pola tima.

40+

pre 6 godina

Dorcolac E moj mališa,ne samo da je Maradona,nego je i Maradona i Pele i Mesi i Ronaldo za njega.. Ne razumes se ti u fudbal deckic,ne vredi tebi objasnjavati,pa nije fudbal samo izvesti dobro penal kako vas uce u zvezdi,treba nesto jos znati sem toga,a Leonardo je fudbalski virtuoz za tog Boakija veruj mi..

De Niro

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad . 
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)

Ok neces da ga prodas i onda za mesec dana imas istu situaciju kao leonardo sa partizanom...

40+

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!

Срби народ најстарији!

pre 6 godina

Боаћи је већ продат Сампдорији за 10 милиона. Чека се само да одигра двомеч са Русима , кофери су већ спаковани.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Svake godine isto,cim neko bar malo proigra,odma prodaja,ne moze vise ovako,mora privatizacija,prodati i Marakanu i zemljiste i sve,makar novi stadion pravili u Crvenki ili Borci,ovako samo tonemo sve dublje i izlaza nema.

Hahaha!

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

10 miliona??? Hahagahhahaha!

Husref Musemić

pre 6 godina

Boaći je prosečan igrač i treba sada iskoristiti nalet Zvezde, koji ga čini mnogo boljim nego što jeste i uzeti novac, posle će možda biti kasno. U Zvezdi ima boljih igrača od njega, samo igraju na drugim pozicijama pa nemaju prilike da šutiraju u praznu mrežu, a za srpskog navijača je najbolji onaj koji postiže najviše golova i eto euforije oko novog Pančeva. Prodati i kupiti ozbiljnog centarfora za par miliona.

Luka

pre 6 godina

Ahahaha daj bre spustite se na zemlju dok je vreme. Kakav Boaci, sta je sa vama. Pa Partizan je svojevremeno imao Jovetica i Dijaru koje jednostavno ne mogu staviti u isti kos sa ovim sto kad padne sam se sebi smeje ali ipak dobije penal. Prodajte ga sad dok je vreme, a i lakse ce vam pasti kad vidite da je samo jos jedan u nizu..

Konstatacija

pre 6 godina

Izgleda da je to bilo u planu jos kad je doveden Pesic i da je Boaci trebao da igra samo do kraja avgusta.Ispalo je bolje nego sto su se nadali,momak je pakaovao golove kao na traci i sad vredi minimum 8-10 miliona.Spakovace grobarima bar dva komada u derbiju i odlazi.Raduje to sto ovaj Milojevic zna znanje i pogadja sa pojacanjima,za razliku od Grofa neznalice.Ja sam jos pre godinu a mozda i dve tvrdio da su Stojiljkovic,Pesic i Pavlovic 3 nasa najbolja spica ali da Mitrovic ima najboljeg menadzera izgleda,koji ga gura u reprezentaciju iako ne igra ni u svom klubu,tadasnjem drugoligasu.Sva trojica su izmislila fudbal za njega,dok je ovaj samo obicna sirovina.Ako dodje Stojiljkovic,bice pun pogodak i u tandemu sa Pesicem ce resetati mreze a uz to su jos uvek mladi igraci.

Dejan

pre 6 godina

Pa nema mesec dana od kada je potpisao trogodisnji ugovor.Al pa da to je bilo samo zato da se uzme vise love za njega.Uredu ako se ne plasiramo u ligu evrope,ali ako se plasiramo zasto ga prodati kada cemo zaraditi ulaskom bar toliko.

Corleone

pre 6 godina

Prvo treba da mu budemo zahvalni, jer to sto je on uradio niko ne bi. Mogao je za mnogo vece pare u Lokomotivu, Votford i jos par klubova, ali je odrzao rec i potpisao za Zvezdu. Treba i mi njega da ispostujemo. Ako mu se ostaje, ostavite ga jos neko vreme. Ako izrazi zelju da bude prodati, i to je ok, jer cemo zaraditi mnogo, a nije nas kostao nista. Njegova je bila dobra volja da potpise za nas i mnogo nam je pomogao. Licno mislim da ce njegov transfer biti rekord za ovu bednu ligu, jos od Grujica i da cemo uzeti bar 8 milki. Sad su cene takve da je 10 milki kao 2 miliona do skoro.

klosar iz blica

pre 6 godina

...xaxaxax ..kako se ko raspuca i pocne da igra - uprava ga proda ..dvadeset pet godina svake sezone "stvarate" tim ..zao mi samo ove dece koja se loze ..nema tu nikakve nauke ..zna se kako se pravi ozbiljan tim ..uprava radi sasvim suprotno ..sve ove godine ..kada budem video "kostur" tima na okupu sa istim trenerom najmanje tri godine ..mozda i poverujem da cemo ponovo biti ozbiljna ekipa

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

ko god da ode i dodje evropu videti necete posle rusa! a u derbiju necete gola videti!
(kaki, 16. avgust 2017 12:37)

Moguće je da takav klub kao što je Krasnodar ne prođemo, ipak im tim vredi 3X koliko Zvezdin, imaju para, za razliku od nas. I liga im je gotovo pri kraju.
Ali vas će Videoton razbiti samo tako, niste svesni toga. Pretite Zvezdi iako vas je Voždovac odučio od fudbala. Stvarno ste teški komedijaši. Nastavite da nas uveseljavate!

boki

pre 6 godina

Cleo je otisao u kinu za 4.000.000 posle fenomenalne sezone, svaki drugi gol bio remek delo (magazice, sut sa 30m i sl), igranja lige sampiona....

Boaci je odlican....ali 4 ili 6 miliona max (zavisi od vestine onogo ko vodi pregovore)

konstatacija

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci za fudbal. Nema Srbina koji se ne razume u fudbal i u kosarku.Znaju ko koliko vredi, za koliko igraju, razumeju se u kvalitete igraca.Svako bi mogao da bude menadzer i to u Zvezdi i Partizanu.Svako bi da sastavi tim, da napravi taktiku ali kada bi sutnuli loptu slomili bi ruku ili nogu

delija von brdo

pre 6 godina

Stojiljkovic?
Tri miliona čega,dinara?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikele, 16. avgust 2017 12:34)

To je tako kada ne umes da procitas sta pise.Stojiljkovic vredi 3 miliona ali bi dosao na pozajmicu a ne da ga Zvezda kupi

Dejan CZ

pre 6 godina

Gro komentara o Boaciju,naravno u slucaju dobre plonude da ce otici a dvomec sa Krasnodarom ce dati odgovor hocel biti po ubrzanom principu ili ce se malo pricekati...ali poenta komentara treba da bude na njegovoj zameni...koji Stojiljkovic to da bude zamena???
Igrao 2 utakmice u reprezentaciji a kako je se pokazao govore komentari njegovog nastupa...lepo pronadjete pa vidite sta se pisalo i sad taj da nam bude ni manje ni vise nego zamena za igraca koga nismo imali ko zna koliko vremena...i Murta i onaj drugi su se izmenjali dok konacno nije stigao neko ko zavredjuje Zvezdinu 9 ...Kakav Stojiljkovic da nije tragicno bilo bi smesno...

Delija

pre 6 godina

Ne moze se naravno porediti Boaci i Leonardo,Leonardo u Evropi nista nije pokazao tako da i nije mogao da se proda vise od 2,5 miliona kakvi crni 4 miliona to su samo price za navijace da ne bi osuli kamenje i jaja na upravu kao prosle godine u septembru posle meca sa Vojvodinom.

analitičar_amater

pre 6 godina

To bi bio najgluplji potez moguci, em nije nas em je 10 klasa ispod Boacija.
(Miodrag Janicijevic, 16. avgust 2017 12:30)

Razumevanje procitanog teksta je nesto sto se ovde sve redje nalazi. Dakle, nije plan da se proda Boaći kako bi smo mogli da dovedemo Stoiljkovića, nego ukoliko ne budemo uspeli da zadržimo Boaćija Stoiljković bi bio rezervna opcija. Samo u tom prvom slučaju tvoj komentar bi imao nekog smisla, ovako ostaje nejasno sta si hteo da kažeš. A s obzirom na dugove, ne moze se reći da je Zvezda u poziciji da po svaku cenu drži najbolje igrace na okupu. To sto bi zamena bila losijeg kvaliteta opet je posledica finansija i objektivnih mogućnosti. Dakle, ne prodaje se Boaći da bi se doveo ovaj dečko, nego je on opcija za zamenu.

oliver

pre 6 godina

Zvezda ako prodje Krasnodar a Boaci bude dobro odigrao onda odlazi sto posto. Nasi klubovi ne mogu ni cistacicu da zadrze. Jedino su partizanovci zadovoljni stanjem u nasem fudbalu jer su se nakupili nekakvih kvazi sumnjivih tituala. Od 1998 je ovde raspad sistema. Od Obilica. Ne kazem da drugi nemaju putera na glavi.

Dzoni

pre 6 godina

Nema mnogo filozofije, prodjemo u LE Boaci ostaje, imace priliku da jos podigne cenu, ako ispadnemo on odlazi i to je to, 5 miliona je odlicna cifra, mozda bude i vece...

Slash

pre 6 godina

Na zalost kao sto to obicno biva u Zvezdi, uzece 2 miliona za Boaćia. Da igra za Dinamo iz Zagreba, Mamić bi pričao da vredi 20 miliona, a uzeo bi 12 na kraju.

Sabre

pre 6 godina

Boaci je bukvalno pola titule i 2/3 nekog uspeha u Evropi. Dakle, bez minimum 10 miliona ne treba da ide. To sto sad svi misle da mogu da nas orobljavaju je druga prica, ali ako uspemo nekako da prodjemo do Evrope (tesko, ali sto da ne) mislim da bez frke moze 10+ da se izvuce. Ako ne, ostaviti ga sto duze moguce. Mada, bojim se da ce ovi ako dobiju 6 milki vec da pevaju i prodaju ga, sto bi bilo zaista kretenski.

Vile

pre 6 godina

Kakve bre pozajmice sa pravom otkupa kakvi bakraci, nije sporno da imas mogućnost otkupa na kraju sezone ali sta ako igrac nece jer ima ponudu od jaceg kluba a ti ga razigravao i vraćao u zivot!? Mozes druze da dodjes ali potpisi na tri godine pa da vidimo. Evo npr Babica nece ostati na kraju sezone milion posto!!!

zulu w

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad .
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .

Danilovgrad

pre 6 godina

Nece Boaci nidje ako nekako uspijemo da se kvalifikujemo u LiguEvrope, a ako ne uspijemo onda je manje vise i nebitno ... U ovoj nasoj krs ligi ima mozda par ozbiljnih protivnika, a ostalo je sve komedija ...

bukefal

pre 6 godina

Pola Zvezde Nislije.Valjda ce se opametiti ovi iz Radnickog i poceti kao u dobra stara vremena da sva Niska deca prvo igraju za Radnicki pa posle ko koliko vredi.

zemunski kej

pre 6 godina

Bez veze. Prvo duplo je sporiji,drugo treba mu ponovo ozivljavanje karijere ali npr u Sapcu,vec smo uzeli Pesica koji je taj srednji kvalitet.Boaci je realno klasa i tesko ce ga zadsrzati.

Vrući pas

pre 6 godina

Dobra priča. Probati uzeti za Boaćija 6-7 miliona, probati pobrinuti se da pare odu za dugove i ostanu u klubu a ne razgrabi ih stoka i probati dovesti Stoiljkovića na pozajmicu uz mogućnost otkupa za max 1 milion.

očigledno

pre 6 godina

Ima visegodisnji ugovor, Zvezda vise nije u situaciji da mora da zaradi bilo sta da bi opstala, tako da bi sve ispod 15 miliona bilo neprihvatljivo...

Delija

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.

cole

pre 6 godina

po mnogo cemu, on ne moze biti zamena boaciju. tacnije, ni po cemu! a po svemu sudeci, prica sa boacijem je za nas zavrsena :( jer nismo u prilici da odbijamo visemilionske ponude kakve boaci vec ima. bojim se i da je sve to uvertira za nasu eliminaciju iz Lige Evrope, jer sumnjam da ce prebogati krasnodar propustiti priliku da ode dalje. pa makar tu priliku i "podmazao", ako bude potrebno, jer oni imaju mnogo onoga cega mi nemamo uopste. jednacina je veoma jednostavna i tuzna za moju zvezdu. na zalost, tako je-kako je. hvala boaciju a mi cemo se za nasu ligu zadovoljiti kojakakvim pesicima i stoiljkovicima. bedno na sta je zvezda spala.

kris

pre 6 godina

Kao sto neki dan napisah,ovi samo cekaju da ispadnemo iz Evrope,pa da rasprodaju sve sto vredi i pare u dzep.Onaj sastav u poslednjem kolu ce nam biti najbolji,i onda kad komsije uzmu titulu,pisacemo saopstenja i svi ce biti krivi sem nas.

zulu w

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad .
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .

zemunski kej

pre 6 godina

Bez veze. Prvo duplo je sporiji,drugo treba mu ponovo ozivljavanje karijere ali npr u Sapcu,vec smo uzeli Pesica koji je taj srednji kvalitet.Boaci je realno klasa i tesko ce ga zadsrzati.

Danilovgrad

pre 6 godina

Nece Boaci nidje ako nekako uspijemo da se kvalifikujemo u LiguEvrope, a ako ne uspijemo onda je manje vise i nebitno ... U ovoj nasoj krs ligi ima mozda par ozbiljnih protivnika, a ostalo je sve komedija ...

Slash

pre 6 godina

Na zalost kao sto to obicno biva u Zvezdi, uzece 2 miliona za Boaćia. Da igra za Dinamo iz Zagreba, Mamić bi pričao da vredi 20 miliona, a uzeo bi 12 na kraju.

Delija

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.

kris

pre 6 godina

Kao sto neki dan napisah,ovi samo cekaju da ispadnemo iz Evrope,pa da rasprodaju sve sto vredi i pare u dzep.Onaj sastav u poslednjem kolu ce nam biti najbolji,i onda kad komsije uzmu titulu,pisacemo saopstenja i svi ce biti krivi sem nas.

BS

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (40+, 16. avgust 2017 13:27)

A kad bude otisao za duplo veci novac nego Leonardo pisacete kako je to laz, jer je taj novac u stvari dala drzava. Zivi bili pa videli. I jos nesto, Boaci je od 25 golova koje je postigao u dresu Zvezde iz penala postigao samo tri. Eto koliku jacinu imaju vase reci. Sta reci?!

Corleone

pre 6 godina

Prvo treba da mu budemo zahvalni, jer to sto je on uradio niko ne bi. Mogao je za mnogo vece pare u Lokomotivu, Votford i jos par klubova, ali je odrzao rec i potpisao za Zvezdu. Treba i mi njega da ispostujemo. Ako mu se ostaje, ostavite ga jos neko vreme. Ako izrazi zelju da bude prodati, i to je ok, jer cemo zaraditi mnogo, a nije nas kostao nista. Njegova je bila dobra volja da potpise za nas i mnogo nam je pomogao. Licno mislim da ce njegov transfer biti rekord za ovu bednu ligu, jos od Grujica i da cemo uzeti bar 8 milki. Sad su cene takve da je 10 milki kao 2 miliona do skoro.

Sabre

pre 6 godina

Boaci je bukvalno pola titule i 2/3 nekog uspeha u Evropi. Dakle, bez minimum 10 miliona ne treba da ide. To sto sad svi misle da mogu da nas orobljavaju je druga prica, ali ako uspemo nekako da prodjemo do Evrope (tesko, ali sto da ne) mislim da bez frke moze 10+ da se izvuce. Ako ne, ostaviti ga sto duze moguce. Mada, bojim se da ce ovi ako dobiju 6 milki vec da pevaju i prodaju ga, sto bi bilo zaista kretenski.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

ko god da ode i dodje evropu videti necete posle rusa! a u derbiju necete gola videti!
(kaki, 16. avgust 2017 12:37)

Moguće je da takav klub kao što je Krasnodar ne prođemo, ipak im tim vredi 3X koliko Zvezdin, imaju para, za razliku od nas. I liga im je gotovo pri kraju.
Ali vas će Videoton razbiti samo tako, niste svesni toga. Pretite Zvezdi iako vas je Voždovac odučio od fudbala. Stvarno ste teški komedijaši. Nastavite da nas uveseljavate!

dalibor

pre 6 godina

Vidim komsije opet pisu kako je Leonardo bolji i kako ne moze Boaci da bude prodat za vise para.. Da vas pitam znate li vi jednu cinjenicu, da je Boaci trenutno najbolji strijelac u kvalifikacijama za Ligu Evrope ? Od svih igraca, jel znate to ? Vise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...

oliver

pre 6 godina

Zvezda ako prodje Krasnodar a Boaci bude dobro odigrao onda odlazi sto posto. Nasi klubovi ne mogu ni cistacicu da zadrze. Jedino su partizanovci zadovoljni stanjem u nasem fudbalu jer su se nakupili nekakvih kvazi sumnjivih tituala. Od 1998 je ovde raspad sistema. Od Obilica. Ne kazem da drugi nemaju putera na glavi.

lucho

pre 6 godina

Ako Boakye ode sad ja ne gledam vise Zvezdu.. Mislim sta mi ima da trazimo u Evropi? Mada ako ispadnemo od Krasnodara prodace ga to garantujem,uz pricu ovakvu ponudu od milion i cetristo hiljada nismo mogli da odbijemo.

cole

pre 6 godina

po mnogo cemu, on ne moze biti zamena boaciju. tacnije, ni po cemu! a po svemu sudeci, prica sa boacijem je za nas zavrsena :( jer nismo u prilici da odbijamo visemilionske ponude kakve boaci vec ima. bojim se i da je sve to uvertira za nasu eliminaciju iz Lige Evrope, jer sumnjam da ce prebogati krasnodar propustiti priliku da ode dalje. pa makar tu priliku i "podmazao", ako bude potrebno, jer oni imaju mnogo onoga cega mi nemamo uopste. jednacina je veoma jednostavna i tuzna za moju zvezdu. na zalost, tako je-kako je. hvala boaciju a mi cemo se za nasu ligu zadovoljiti kojakakvim pesicima i stoiljkovicima. bedno na sta je zvezda spala.

očigledno

pre 6 godina

Ima visegodisnji ugovor, Zvezda vise nije u situaciji da mora da zaradi bilo sta da bi opstala, tako da bi sve ispod 15 miliona bilo neprihvatljivo...

Dzoni

pre 6 godina

Nema mnogo filozofije, prodjemo u LE Boaci ostaje, imace priliku da jos podigne cenu, ako ispadnemo on odlazi i to je to, 5 miliona je odlicna cifra, mozda bude i vece...

bukefal

pre 6 godina

Pola Zvezde Nislije.Valjda ce se opametiti ovi iz Radnickog i poceti kao u dobra stara vremena da sva Niska deca prvo igraju za Radnicki pa posle ko koliko vredi.

klosar iz blica

pre 6 godina

...xaxaxax ..kako se ko raspuca i pocne da igra - uprava ga proda ..dvadeset pet godina svake sezone "stvarate" tim ..zao mi samo ove dece koja se loze ..nema tu nikakve nauke ..zna se kako se pravi ozbiljan tim ..uprava radi sasvim suprotno ..sve ove godine ..kada budem video "kostur" tima na okupu sa istim trenerom najmanje tri godine ..mozda i poverujem da cemo ponovo biti ozbiljna ekipa

analitičar_amater

pre 6 godina

To bi bio najgluplji potez moguci, em nije nas em je 10 klasa ispod Boacija.
(Miodrag Janicijevic, 16. avgust 2017 12:30)

Razumevanje procitanog teksta je nesto sto se ovde sve redje nalazi. Dakle, nije plan da se proda Boaći kako bi smo mogli da dovedemo Stoiljkovića, nego ukoliko ne budemo uspeli da zadržimo Boaćija Stoiljković bi bio rezervna opcija. Samo u tom prvom slučaju tvoj komentar bi imao nekog smisla, ovako ostaje nejasno sta si hteo da kažeš. A s obzirom na dugove, ne moze se reći da je Zvezda u poziciji da po svaku cenu drži najbolje igrace na okupu. To sto bi zamena bila losijeg kvaliteta opet je posledica finansija i objektivnih mogućnosti. Dakle, ne prodaje se Boaći da bi se doveo ovaj dečko, nego je on opcija za zamenu.

belodedic

pre 6 godina

@ Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača.
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)
A onda igrac zakuca na Terzina vrata i kaze: " Ja hocu da idem ".
I sta onda!? Barsa nije uspela Nejimara da zadrzi stotinama miliona, a mi cemo Boacija koji i ovako igra "na crtu "....

Vrlo realan

pre 6 godina

Prodase ovi vasi njega dok trepnes, isto kao sto su nasi prodali Lea i kao sto ce prodati Djuku. A mi, slepci, cemo da se svadjamo i raspravljamo ko je gde i kada osnovan, koga stite sudije, ko je sta i koliko pokrao...a ustvari nam pokradose klubove najvece lopurde. Od ovolikih pljacki ugasili bi se i Real Madrid i Bayern do sada. Koji napredak fudbala ako se svake godine najbolji prodaju!? Uvek cemo ostati u ovoj zabokreceni dok se to ne promeni. Umesto da se Leo i Djuka nadograde tim Sumom i sa jos 2-3 vrhunska igraca pa dogodine prodas samo jednog od njih, ali ga prodas za 12-15 miliona, mi svake godine pocinjemo od nuoe. I jedni i drugi. Mamica pljuju svi redom, ne kazem da je preposten, ali nista gori nije od nasih lopina...a bolji jeste 20 puta, jer je od Dinama napravio bum dok je vladao tamo. Prodavao je igrace slicnog kvaliteta kao sto mi imamo za 20 i 30 puta vece iznose, na vrlo prost nacin. Nije ih prodavao na prvu, uvek bi ih zadrzao jos sezonu ili dve i cifre bi se upetrstrucile za to vreme. Ne znam ni ti lopovi kako razmisljaju, valjda bi i za njih bilo bolje, veci procenat bi uzeli ako zadrze igraca sezonu duze i prodaju ga pet puta vise???

N

pre 6 godina

Gazeta dela Sport javlja da je postignut dogovor i da je vec potpisao za Torino na insistiranje Mihajlovica, obestecenje 8,7 miliona.Ide posle kvalifikacija.

BAKI

pre 6 godina

Još kad bi konačno utvrdili šta je to po našim merilima dobra,"rekordna"ponuda ako se uzme u obzir za koje pare prodajemo ili preprodajemo igrače iz naše lige, domaće ili strane.Već odavno smo postali sinonim za "jeftinu"prodaju iako pojedini igrači koji su igrali u našoj ligi su se kasnije u inostranstvu pokazali kao prilično dobra investicija.Biće šteta ako Boaći ode ali sem dobre volje nema drugog načina to sprečiti. Što se tiče Stoiljkovića, sećam ga se kao prilično korisnog pojedinca koji ume da odigra timski a i kao napadača koji ima sasvim dobar osećaj za gol. Iskreno, ne znam u kakvoj je formi trenutno, jedino što nije ohrabrujuće je što ga nema u planovima za tim Brage.

Vile

pre 6 godina

Kakve bre pozajmice sa pravom otkupa kakvi bakraci, nije sporno da imas mogućnost otkupa na kraju sezone ali sta ako igrac nece jer ima ponudu od jaceg kluba a ti ga razigravao i vraćao u zivot!? Mozes druze da dodjes ali potpisi na tri godine pa da vidimo. Evo npr Babica nece ostati na kraju sezone milion posto!!!

Konstatacija

pre 6 godina

Izgleda da je to bilo u planu jos kad je doveden Pesic i da je Boaci trebao da igra samo do kraja avgusta.Ispalo je bolje nego sto su se nadali,momak je pakaovao golove kao na traci i sad vredi minimum 8-10 miliona.Spakovace grobarima bar dva komada u derbiju i odlazi.Raduje to sto ovaj Milojevic zna znanje i pogadja sa pojacanjima,za razliku od Grofa neznalice.Ja sam jos pre godinu a mozda i dve tvrdio da su Stojiljkovic,Pesic i Pavlovic 3 nasa najbolja spica ali da Mitrovic ima najboljeg menadzera izgleda,koji ga gura u reprezentaciju iako ne igra ni u svom klubu,tadasnjem drugoligasu.Sva trojica su izmislila fudbal za njega,dok je ovaj samo obicna sirovina.Ako dodje Stojiljkovic,bice pun pogodak i u tandemu sa Pesicem ce resetati mreze a uz to su jos uvek mladi igraci.

Dag Kristi

pre 6 godina

Sve ispod 10 miliona ne dolazi u obzir.Odlican na lopti,jak u skoku...Elem,za te pare dovesti naravno Stojiljkovica,i pokusati dovesti Zdjelara ili Kacara na pozajmicu.

Delija

pre 6 godina

Ne moze se naravno porediti Boaci i Leonardo,Leonardo u Evropi nista nije pokazao tako da i nije mogao da se proda vise od 2,5 miliona kakvi crni 4 miliona to su samo price za navijace da ne bi osuli kamenje i jaja na upravu kao prosle godine u septembru posle meca sa Vojvodinom.

Dejan CZ

pre 6 godina

Gro komentara o Boaciju,naravno u slucaju dobre plonude da ce otici a dvomec sa Krasnodarom ce dati odgovor hocel biti po ubrzanom principu ili ce se malo pricekati...ali poenta komentara treba da bude na njegovoj zameni...koji Stojiljkovic to da bude zamena???
Igrao 2 utakmice u reprezentaciji a kako je se pokazao govore komentari njegovog nastupa...lepo pronadjete pa vidite sta se pisalo i sad taj da nam bude ni manje ni vise nego zamena za igraca koga nismo imali ko zna koliko vremena...i Murta i onaj drugi su se izmenjali dok konacno nije stigao neko ko zavredjuje Zvezdinu 9 ...Kakav Stojiljkovic da nije tragicno bilo bi smesno...

Dejan

pre 6 godina

Pa nema mesec dana od kada je potpisao trogodisnji ugovor.Al pa da to je bilo samo zato da se uzme vise love za njega.Uredu ako se ne plasiramo u ligu evrope,ali ako se plasiramo zasto ga prodati kada cemo zaraditi ulaskom bar toliko.

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

aco

pre 6 godina

@zulu
Za 7 m ga treba prodati, jer je to cetvrtina Zvezdinog duga. Nismo mi jedini klub koji prodaje najbolje igrace. Odbijati ponude vece od 7 m mozemo kad nas kupi neki milijarder.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Svake godine isto,cim neko bar malo proigra,odma prodaja,ne moze vise ovako,mora privatizacija,prodati i Marakanu i zemljiste i sve,makar novi stadion pravili u Crvenki ili Borci,ovako samo tonemo sve dublje i izlaza nema.

Hahaha!

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

10 miliona??? Hahagahhahaha!

De Niro

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad . 
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)

Ok neces da ga prodas i onda za mesec dana imas istu situaciju kao leonardo sa partizanom...

delija von brdo

pre 6 godina

Stojiljkovic?
Tri miliona čega,dinara?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikele, 16. avgust 2017 12:34)

To je tako kada ne umes da procitas sta pise.Stojiljkovic vredi 3 miliona ali bi dosao na pozajmicu a ne da ga Zvezda kupi

konstatacija

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci za fudbal. Nema Srbina koji se ne razume u fudbal i u kosarku.Znaju ko koliko vredi, za koliko igraju, razumeju se u kvalitete igraca.Svako bi mogao da bude menadzer i to u Zvezdi i Partizanu.Svako bi da sastavi tim, da napravi taktiku ali kada bi sutnuli loptu slomili bi ruku ili nogu

Срби народ најстарији!

pre 6 godina

Боаћи је већ продат Сампдорији за 10 милиона. Чека се само да одигра двомеч са Русима , кофери су већ спаковани.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Boaci ce 90% otici cak i ako udjemo u LE. Samo zavisi za koju cifru. Bilo bi fantasticno da udjemo u LE jer em cemo zaraditi lovu od samog ucesce em ce porasti cena igracima. Samo se plasim da ce pored Boacija otici bar pola tima.

SrbEUin

pre 6 godina

O čemu vi to?
Ne prodaj ga, on je ovo ono...
A Neimar? Ili Kutinjo? Žionel? Leo? ...?
Ne pita se samo uprava kluba, već obe ugovorne strane, u ovom slučaju igrač. Prodaju treba realizovati kada su najpovoljniji uslovi na tržištu. Onda je i najveća zarada.

Svima je jasna Terzina strategija: nakrcaj se fudbalerima za što manju lovu, pokušaj da im povećaš cenu i odmah preprodaj. Prodaja igrača je jedina zarada koju naši klubovi mogu da ostvare, i on to zna i to pokušava. Do sada je uspevao, a po svemu sudeći ide ka boljim transferima. Kad može Maminjo, može i Terzinjo.
Nije problem u upravi i trenerima, već u nerealnim željama navijača. Dok ne izađe iz minusa, nema Zvezda šta da traži u Evropi. A da bi izašla, mora da prihoduje, znači prodaje.

Niko ine zna koliki je stvarni Zvezdin minus. To što je za javnost minus oko 33-35 m, to je samo zbog UEFinog pravila o fair-playu, po kome klub ne može biti u minusu više od 37 m. A vi onda povežite činjenice i izjave.

40+

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!

Vrući pas

pre 6 godina

Dobra priča. Probati uzeti za Boaćija 6-7 miliona, probati pobrinuti se da pare odu za dugove i ostanu u klubu a ne razgrabi ih stoka i probati dovesti Stoiljkovića na pozajmicu uz mogućnost otkupa za max 1 milion.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

Da li si ti pri sebi? Ako dobijemo 3 miliona puna kapa.

ministar

pre 6 godina

Znaci i Boaci je prodat!Jos prodajte Kangu i Jovicica i eto nas na starim partijama koje su bile amaterske.To samo kod nas ima da se ekipa koja lici na nesto u prvom mesecu sezone vec rastura.

Ja

pre 6 godina

Ako prodaju ovoga uz Terzine madjije ode Zvezda u plus jedno 50 miliona.Nije njega svemocni vodja za dzabe doveo da spasava voljeni mu klub.

coldplayer

pre 6 godina

@40+
Onaj Leonardo koji se nije video sad kad je bilo najvaznije?Mozes ti da places ali za ovog se vec nudi 6,7 miliona a mi bi da ga zadrzimo i udjemo u le a kasnije prodamo za vise.Realno je decko klasa za Lea,a to ces vec videti ako vec nisi ili neces.

Luka

pre 6 godina

Ahahaha daj bre spustite se na zemlju dok je vreme. Kakav Boaci, sta je sa vama. Pa Partizan je svojevremeno imao Jovetica i Dijaru koje jednostavno ne mogu staviti u isti kos sa ovim sto kad padne sam se sebi smeje ali ipak dobije penal. Prodajte ga sad dok je vreme, a i lakse ce vam pasti kad vidite da je samo jos jedan u nizu..

grobar '90

pre 6 godina

sve preko 3.500.000 su price za malu decu!
pogledajte malo trziste igraca za 7-10 miliona €
Boaci je odlican napadac , ali za nasu ligu! to ce se videti sutra u Rusiji
Klub koji je u dogovima , ne isplacuje plate , ne igra evro-takmicenja , nije u najboljem polozaju kad pregovara o prodaji igraca , to znaju timovi koji su zainteresovani za Boacija!

Smejurija

pre 6 godina

ise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...
(dalibor, 16. avgust 2017 15:31)

Pogotovu protiv mocne Floriane, Irtisa i raspale Sparte.

Husref Musemić

pre 6 godina

Boaći je prosečan igrač i treba sada iskoristiti nalet Zvezde, koji ga čini mnogo boljim nego što jeste i uzeti novac, posle će možda biti kasno. U Zvezdi ima boljih igrača od njega, samo igraju na drugim pozicijama pa nemaju prilike da šutiraju u praznu mrežu, a za srpskog navijača je najbolji onaj koji postiže najviše golova i eto euforije oko novog Pančeva. Prodati i kupiti ozbiljnog centarfora za par miliona.

Dusan kg

pre 6 godina

Polednja vest Bild javlja Levandovski menja Boacija,konferencija za stampu u 20.00 na tv pinkfuj veliki vodja zahvaljuje Angelini,u pozadini stoje dr nebojsa i hrkaljevicka,i ostali sve moj do mojega.

Igor

pre 6 godina

Ako vam se ukaze prilika prodajte tog buvacija, inace ostade vam posle. Dao gol ili dva iz igre i iskoristite taj momenat pa ga maknite iz kluba. On je davao golove samo sa bele tacke, mislim da je totalni promasaj i fudbaler u pokusaju! Maknite to iz kluba i 200000 da vam ponude prodajte ga!

boki

pre 6 godina

Cleo je otisao u kinu za 4.000.000 posle fenomenalne sezone, svaki drugi gol bio remek delo (magazice, sut sa 30m i sl), igranja lige sampiona....

Boaci je odlican....ali 4 ili 6 miliona max (zavisi od vestine onogo ko vodi pregovore)

40+

pre 6 godina

Dorcolac E moj mališa,ne samo da je Maradona,nego je i Maradona i Pele i Mesi i Ronaldo za njega.. Ne razumes se ti u fudbal deckic,ne vredi tebi objasnjavati,pa nije fudbal samo izvesti dobro penal kako vas uce u zvezdi,treba nesto jos znati sem toga,a Leonardo je fudbalski virtuoz za tog Boakija veruj mi..

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

Dusan kg

pre 6 godina

Ko proda Boacija ispod 10mil ne misli Zvezdi dobro.
(pm, 16. avgust 2017 15:47)

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.

Dorcolac

pre 6 godina

@40 + ...smesan si..mozes da lazes sebe koliko hoces. Kapiram ja da si klasican primer zadriglog pivopije koji samo blene u tv..ali evo ..ovo je era interneta..edukuj se malo. Nikad nije kasno.

Pravda za Andjusa

pre 6 godina

Pokušavaju Terzini botovi da nas ubede da je Boaci bolji fudbaler od Leonarda, i nemaju blama nego se kao smeskaju nesto! Pa da li ste vi "strucnjaci" nekad šutnuli loptu u zivotu? Au jbt zivot sta cu ja sve da procitam ovde..

Saca

pre 6 godina

Banda radi svoj posao, njih ne zanima klub i takmicenje u Evropi, samo prodaja igraca i pare u dzepu, a mi idemo na stadione kao ovce, od toga treba definitivno odustati, ali sta vredi kada nekoma nikada nista nece biti jasno. Svake godine ista prica, idemo u LS, LE a igraci se u medjuvremenu prodaju, sve od 16 do 26 godina.

Realno

pre 6 godina

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.
(Dusan kg, 16. avgust 2017 16:36)

Ako je ono drvo Milenković vredelo 2,5 miliona a onih još 2,6 su penali za Živkovića,tada ovaj naš što zabija golove kad poželi,vredi bar 25 miliona,kad već procenjuješ.

slobinator

pre 6 godina

u ekipi koja je napravila +32 u odnosu na partizan igrali su katai,ibanjez,grujić I vijera.taman kad smo počeli da ličimo na tim svi oni su prodati I ode mast u propast.sad kada opet pomalo dobijamo konture tima pred najvažniju utakmicu sezone oni opet pričaju o prodajama.bolje vratite onog rikardinja odakle je došao I pridružite mu ping ponga I anđelkovića.ovi ostali stranci nek se smenjuju.kanga može da igra po potrebi.milijaš u 35-toj je korisniji od njega.ako ništa bar je majstor prekida,a to ume itekako da presudi.

40+

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!

Hahaha!

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

10 miliona??? Hahagahhahaha!

Pravda za Andjusa

pre 6 godina

Pokušavaju Terzini botovi da nas ubede da je Boaci bolji fudbaler od Leonarda, i nemaju blama nego se kao smeskaju nesto! Pa da li ste vi "strucnjaci" nekad šutnuli loptu u zivotu? Au jbt zivot sta cu ja sve da procitam ovde..

40+

pre 6 godina

Dorcolac E moj mališa,ne samo da je Maradona,nego je i Maradona i Pele i Mesi i Ronaldo za njega.. Ne razumes se ti u fudbal deckic,ne vredi tebi objasnjavati,pa nije fudbal samo izvesti dobro penal kako vas uce u zvezdi,treba nesto jos znati sem toga,a Leonardo je fudbalski virtuoz za tog Boakija veruj mi..

Igor

pre 6 godina

Ako vam se ukaze prilika prodajte tog buvacija, inace ostade vam posle. Dao gol ili dva iz igre i iskoristite taj momenat pa ga maknite iz kluba. On je davao golove samo sa bele tacke, mislim da je totalni promasaj i fudbaler u pokusaju! Maknite to iz kluba i 200000 da vam ponude prodajte ga!

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.
(Delija, 16. avgust 2017 12:42)

Da li si ti pri sebi? Ako dobijemo 3 miliona puna kapa.

Luka

pre 6 godina

Ahahaha daj bre spustite se na zemlju dok je vreme. Kakav Boaci, sta je sa vama. Pa Partizan je svojevremeno imao Jovetica i Dijaru koje jednostavno ne mogu staviti u isti kos sa ovim sto kad padne sam se sebi smeje ali ipak dobije penal. Prodajte ga sad dok je vreme, a i lakse ce vam pasti kad vidite da je samo jos jedan u nizu..

Dusan kg

pre 6 godina

Ko proda Boacija ispod 10mil ne misli Zvezdi dobro.
(pm, 16. avgust 2017 15:47)

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.

dalibor

pre 6 godina

Vidim komsije opet pisu kako je Leonardo bolji i kako ne moze Boaci da bude prodat za vise para.. Da vas pitam znate li vi jednu cinjenicu, da je Boaci trenutno najbolji strijelac u kvalifikacijama za Ligu Evrope ? Od svih igraca, jel znate to ? Vise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...

Delija

pre 6 godina

Ako ne udjemo u Evropu trebalo bi prodati Boacija za jedno 6-7 miliona jer se pokazao u ovim kvalifikacijama a ukoliko udjemo u Evropu razmatrati samo ponude oko 10 i iznad ili sacekati zimu da prodju utakmice u Evropi pa da to postane najveci transfer u istoriji nase lige posto vidimo u Evropi kakvi sve nazovi igraci vrede 50 miliona.

Husref Musemić

pre 6 godina

Boaći je prosečan igrač i treba sada iskoristiti nalet Zvezde, koji ga čini mnogo boljim nego što jeste i uzeti novac, posle će možda biti kasno. U Zvezdi ima boljih igrača od njega, samo igraju na drugim pozicijama pa nemaju prilike da šutiraju u praznu mrežu, a za srpskog navijača je najbolji onaj koji postiže najviše golova i eto euforije oko novog Pančeva. Prodati i kupiti ozbiljnog centarfora za par miliona.

grobar '90

pre 6 godina

sve preko 3.500.000 su price za malu decu!
pogledajte malo trziste igraca za 7-10 miliona €
Boaci je odlican napadac , ali za nasu ligu! to ce se videti sutra u Rusiji
Klub koji je u dogovima , ne isplacuje plate , ne igra evro-takmicenja , nije u najboljem polozaju kad pregovara o prodaji igraca , to znaju timovi koji su zainteresovani za Boacija!

Срби народ најстарији!

pre 6 godina

Боаћи је већ продат Сампдорији за 10 милиона. Чека се само да одигра двомеч са Русима , кофери су већ спаковани.

Smejurija

pre 6 godina

ise vrijedi jedan gol Boacija u kvalifikacijama, nego 50 vaseg Leonarda u namjestenoj Partizan Jelen Ligi... eto mala cinjenica...prastajte...
(dalibor, 16. avgust 2017 15:31)

Pogotovu protiv mocne Floriane, Irtisa i raspale Sparte.

Dusan kg

pre 6 godina

Polednja vest Bild javlja Levandovski menja Boacija,konferencija za stampu u 20.00 na tv pinkfuj veliki vodja zahvaljuje Angelini,u pozadini stoje dr nebojsa i hrkaljevicka,i ostali sve moj do mojega.

coldplayer

pre 6 godina

@40+
Onaj Leonardo koji se nije video sad kad je bilo najvaznije?Mozes ti da places ali za ovog se vec nudi 6,7 miliona a mi bi da ga zadrzimo i udjemo u le a kasnije prodamo za vise.Realno je decko klasa za Lea,a to ces vec videti ako vec nisi ili neces.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

ko god da ode i dodje evropu videti necete posle rusa! a u derbiju necete gola videti!
(kaki, 16. avgust 2017 12:37)

Moguće je da takav klub kao što je Krasnodar ne prođemo, ipak im tim vredi 3X koliko Zvezdin, imaju para, za razliku od nas. I liga im je gotovo pri kraju.
Ali vas će Videoton razbiti samo tako, niste svesni toga. Pretite Zvezdi iako vas je Voždovac odučio od fudbala. Stvarno ste teški komedijaši. Nastavite da nas uveseljavate!

De Niro

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad . 
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)

Ok neces da ga prodas i onda za mesec dana imas istu situaciju kao leonardo sa partizanom...

oliver

pre 6 godina

Zvezda ako prodje Krasnodar a Boaci bude dobro odigrao onda odlazi sto posto. Nasi klubovi ne mogu ni cistacicu da zadrze. Jedino su partizanovci zadovoljni stanjem u nasem fudbalu jer su se nakupili nekakvih kvazi sumnjivih tituala. Od 1998 je ovde raspad sistema. Od Obilica. Ne kazem da drugi nemaju putera na glavi.

zulu w

pre 6 godina

Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača . Još od Žigića nismo imali igrača na toj poziciji u timu .Momak igra mozgom , jak, koristi obe noge , vraća se nazad .
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .

boki

pre 6 godina

Cleo je otisao u kinu za 4.000.000 posle fenomenalne sezone, svaki drugi gol bio remek delo (magazice, sut sa 30m i sl), igranja lige sampiona....

Boaci je odlican....ali 4 ili 6 miliona max (zavisi od vestine onogo ko vodi pregovore)

BS

pre 6 godina

Koji bre 6-7 ili 10 miliona o cemu vi pricate? Pa jedan Leonardo koji je Maradona za Boacija vredi 4 miliona,sta pravite od tog penaldzije Van Bastena pa da li ste vi normalni!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (40+, 16. avgust 2017 13:27)

A kad bude otisao za duplo veci novac nego Leonardo pisacete kako je to laz, jer je taj novac u stvari dala drzava. Zivi bili pa videli. I jos nesto, Boaci je od 25 golova koje je postigao u dresu Zvezde iz penala postigao samo tri. Eto koliku jacinu imaju vase reci. Sta reci?!

Slash

pre 6 godina

Na zalost kao sto to obicno biva u Zvezdi, uzece 2 miliona za Boaćia. Da igra za Dinamo iz Zagreba, Mamić bi pričao da vredi 20 miliona, a uzeo bi 12 na kraju.

Delija

pre 6 godina

Ne moze se naravno porediti Boaci i Leonardo,Leonardo u Evropi nista nije pokazao tako da i nije mogao da se proda vise od 2,5 miliona kakvi crni 4 miliona to su samo price za navijace da ne bi osuli kamenje i jaja na upravu kao prosle godine u septembru posle meca sa Vojvodinom.

analitičar_amater

pre 6 godina

To bi bio najgluplji potez moguci, em nije nas em je 10 klasa ispod Boacija.
(Miodrag Janicijevic, 16. avgust 2017 12:30)

Razumevanje procitanog teksta je nesto sto se ovde sve redje nalazi. Dakle, nije plan da se proda Boaći kako bi smo mogli da dovedemo Stoiljkovića, nego ukoliko ne budemo uspeli da zadržimo Boaćija Stoiljković bi bio rezervna opcija. Samo u tom prvom slučaju tvoj komentar bi imao nekog smisla, ovako ostaje nejasno sta si hteo da kažeš. A s obzirom na dugove, ne moze se reći da je Zvezda u poziciji da po svaku cenu drži najbolje igrace na okupu. To sto bi zamena bila losijeg kvaliteta opet je posledica finansija i objektivnih mogućnosti. Dakle, ne prodaje se Boaći da bi se doveo ovaj dečko, nego je on opcija za zamenu.

očigledno

pre 6 godina

Ima visegodisnji ugovor, Zvezda vise nije u situaciji da mora da zaradi bilo sta da bi opstala, tako da bi sve ispod 15 miliona bilo neprihvatljivo...

Konstatacija

pre 6 godina

Izgleda da je to bilo u planu jos kad je doveden Pesic i da je Boaci trebao da igra samo do kraja avgusta.Ispalo je bolje nego sto su se nadali,momak je pakaovao golove kao na traci i sad vredi minimum 8-10 miliona.Spakovace grobarima bar dva komada u derbiju i odlazi.Raduje to sto ovaj Milojevic zna znanje i pogadja sa pojacanjima,za razliku od Grofa neznalice.Ja sam jos pre godinu a mozda i dve tvrdio da su Stojiljkovic,Pesic i Pavlovic 3 nasa najbolja spica ali da Mitrovic ima najboljeg menadzera izgleda,koji ga gura u reprezentaciju iako ne igra ni u svom klubu,tadasnjem drugoligasu.Sva trojica su izmislila fudbal za njega,dok je ovaj samo obicna sirovina.Ako dodje Stojiljkovic,bice pun pogodak i u tandemu sa Pesicem ce resetati mreze a uz to su jos uvek mladi igraci.

cole

pre 6 godina

po mnogo cemu, on ne moze biti zamena boaciju. tacnije, ni po cemu! a po svemu sudeci, prica sa boacijem je za nas zavrsena :( jer nismo u prilici da odbijamo visemilionske ponude kakve boaci vec ima. bojim se i da je sve to uvertira za nasu eliminaciju iz Lige Evrope, jer sumnjam da ce prebogati krasnodar propustiti priliku da ode dalje. pa makar tu priliku i "podmazao", ako bude potrebno, jer oni imaju mnogo onoga cega mi nemamo uopste. jednacina je veoma jednostavna i tuzna za moju zvezdu. na zalost, tako je-kako je. hvala boaciju a mi cemo se za nasu ligu zadovoljiti kojakakvim pesicima i stoiljkovicima. bedno na sta je zvezda spala.

zemunski kej

pre 6 godina

Bez veze. Prvo duplo je sporiji,drugo treba mu ponovo ozivljavanje karijere ali npr u Sapcu,vec smo uzeli Pesica koji je taj srednji kvalitet.Boaci je realno klasa i tesko ce ga zadsrzati.

Vrući pas

pre 6 godina

Dobra priča. Probati uzeti za Boaćija 6-7 miliona, probati pobrinuti se da pare odu za dugove i ostanu u klubu a ne razgrabi ih stoka i probati dovesti Stoiljkovića na pozajmicu uz mogućnost otkupa za max 1 milion.

Sabre

pre 6 godina

Boaci je bukvalno pola titule i 2/3 nekog uspeha u Evropi. Dakle, bez minimum 10 miliona ne treba da ide. To sto sad svi misle da mogu da nas orobljavaju je druga prica, ali ako uspemo nekako da prodjemo do Evrope (tesko, ali sto da ne) mislim da bez frke moze 10+ da se izvuce. Ako ne, ostaviti ga sto duze moguce. Mada, bojim se da ce ovi ako dobiju 6 milki vec da pevaju i prodaju ga, sto bi bilo zaista kretenski.

Ja

pre 6 godina

Ako prodaju ovoga uz Terzine madjije ode Zvezda u plus jedno 50 miliona.Nije njega svemocni vodja za dzabe doveo da spasava voljeni mu klub.

bukefal

pre 6 godina

Pola Zvezde Nislije.Valjda ce se opametiti ovi iz Radnickog i poceti kao u dobra stara vremena da sva Niska deca prvo igraju za Radnicki pa posle ko koliko vredi.

Danilovgrad

pre 6 godina

Nece Boaci nidje ako nekako uspijemo da se kvalifikujemo u LiguEvrope, a ako ne uspijemo onda je manje vise i nebitno ... U ovoj nasoj krs ligi ima mozda par ozbiljnih protivnika, a ostalo je sve komedija ...

Corleone

pre 6 godina

Prvo treba da mu budemo zahvalni, jer to sto je on uradio niko ne bi. Mogao je za mnogo vece pare u Lokomotivu, Votford i jos par klubova, ali je odrzao rec i potpisao za Zvezdu. Treba i mi njega da ispostujemo. Ako mu se ostaje, ostavite ga jos neko vreme. Ako izrazi zelju da bude prodati, i to je ok, jer cemo zaraditi mnogo, a nije nas kostao nista. Njegova je bila dobra volja da potpise za nas i mnogo nam je pomogao. Licno mislim da ce njegov transfer biti rekord za ovu bednu ligu, jos od Grujica i da cemo uzeti bar 8 milki. Sad su cene takve da je 10 milki kao 2 miliona do skoro.

Dag Kristi

pre 6 godina

Sve ispod 10 miliona ne dolazi u obzir.Odlican na lopti,jak u skoku...Elem,za te pare dovesti naravno Stojiljkovica,i pokusati dovesti Zdjelara ili Kacara na pozajmicu.

SrbEUin

pre 6 godina

O čemu vi to?
Ne prodaj ga, on je ovo ono...
A Neimar? Ili Kutinjo? Žionel? Leo? ...?
Ne pita se samo uprava kluba, već obe ugovorne strane, u ovom slučaju igrač. Prodaju treba realizovati kada su najpovoljniji uslovi na tržištu. Onda je i najveća zarada.

Svima je jasna Terzina strategija: nakrcaj se fudbalerima za što manju lovu, pokušaj da im povećaš cenu i odmah preprodaj. Prodaja igrača je jedina zarada koju naši klubovi mogu da ostvare, i on to zna i to pokušava. Do sada je uspevao, a po svemu sudeći ide ka boljim transferima. Kad može Maminjo, može i Terzinjo.
Nije problem u upravi i trenerima, već u nerealnim željama navijača. Dok ne izađe iz minusa, nema Zvezda šta da traži u Evropi. A da bi izašla, mora da prihoduje, znači prodaje.

Niko ine zna koliki je stvarni Zvezdin minus. To što je za javnost minus oko 33-35 m, to je samo zbog UEFinog pravila o fair-playu, po kome klub ne može biti u minusu više od 37 m. A vi onda povežite činjenice i izjave.

lucho

pre 6 godina

Ako Boakye ode sad ja ne gledam vise Zvezdu.. Mislim sta mi ima da trazimo u Evropi? Mada ako ispadnemo od Krasnodara prodace ga to garantujem,uz pricu ovakvu ponudu od milion i cetristo hiljada nismo mogli da odbijemo.

klosar iz blica

pre 6 godina

...xaxaxax ..kako se ko raspuca i pocne da igra - uprava ga proda ..dvadeset pet godina svake sezone "stvarate" tim ..zao mi samo ove dece koja se loze ..nema tu nikakve nauke ..zna se kako se pravi ozbiljan tim ..uprava radi sasvim suprotno ..sve ove godine ..kada budem video "kostur" tima na okupu sa istim trenerom najmanje tri godine ..mozda i poverujem da cemo ponovo biti ozbiljna ekipa

N

pre 6 godina

Gazeta dela Sport javlja da je postignut dogovor i da je vec potpisao za Torino na insistiranje Mihajlovica, obestecenje 8,7 miliona.Ide posle kvalifikacija.

Dzoni

pre 6 godina

Nema mnogo filozofije, prodjemo u LE Boaci ostaje, imace priliku da jos podigne cenu, ako ispadnemo on odlazi i to je to, 5 miliona je odlicna cifra, mozda bude i vece...

kris

pre 6 godina

Kao sto neki dan napisah,ovi samo cekaju da ispadnemo iz Evrope,pa da rasprodaju sve sto vredi i pare u dzep.Onaj sastav u poslednjem kolu ce nam biti najbolji,i onda kad komsije uzmu titulu,pisacemo saopstenja i svi ce biti krivi sem nas.

Dejan CZ

pre 6 godina

Gro komentara o Boaciju,naravno u slucaju dobre plonude da ce otici a dvomec sa Krasnodarom ce dati odgovor hocel biti po ubrzanom principu ili ce se malo pricekati...ali poenta komentara treba da bude na njegovoj zameni...koji Stojiljkovic to da bude zamena???
Igrao 2 utakmice u reprezentaciji a kako je se pokazao govore komentari njegovog nastupa...lepo pronadjete pa vidite sta se pisalo i sad taj da nam bude ni manje ni vise nego zamena za igraca koga nismo imali ko zna koliko vremena...i Murta i onaj drugi su se izmenjali dok konacno nije stigao neko ko zavredjuje Zvezdinu 9 ...Kakav Stojiljkovic da nije tragicno bilo bi smesno...

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Boaci ce 90% otici cak i ako udjemo u LE. Samo zavisi za koju cifru. Bilo bi fantasticno da udjemo u LE jer em cemo zaraditi lovu od samog ucesce em ce porasti cena igracima. Samo se plasim da ce pored Boacija otici bar pola tima.

Dorcolac

pre 6 godina

@40 + ...smesan si..mozes da lazes sebe koliko hoces. Kapiram ja da si klasican primer zadriglog pivopije koji samo blene u tv..ali evo ..ovo je era interneta..edukuj se malo. Nikad nije kasno.

Vile

pre 6 godina

Kakve bre pozajmice sa pravom otkupa kakvi bakraci, nije sporno da imas mogućnost otkupa na kraju sezone ali sta ako igrac nece jer ima ponudu od jaceg kluba a ti ga razigravao i vraćao u zivot!? Mozes druze da dodjes ali potpisi na tri godine pa da vidimo. Evo npr Babica nece ostati na kraju sezone milion posto!!!

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

Dejan

pre 6 godina

Pa nema mesec dana od kada je potpisao trogodisnji ugovor.Al pa da to je bilo samo zato da se uzme vise love za njega.Uredu ako se ne plasiramo u ligu evrope,ali ako se plasiramo zasto ga prodati kada cemo zaraditi ulaskom bar toliko.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Svake godine isto,cim neko bar malo proigra,odma prodaja,ne moze vise ovako,mora privatizacija,prodati i Marakanu i zemljiste i sve,makar novi stadion pravili u Crvenki ili Borci,ovako samo tonemo sve dublje i izlaza nema.

aco

pre 6 godina

@zulu
Za 7 m ga treba prodati, jer je to cetvrtina Zvezdinog duga. Nismo mi jedini klub koji prodaje najbolje igrace. Odbijati ponude vece od 7 m mozemo kad nas kupi neki milijarder.

ministar

pre 6 godina

Znaci i Boaci je prodat!Jos prodajte Kangu i Jovicica i eto nas na starim partijama koje su bile amaterske.To samo kod nas ima da se ekipa koja lici na nesto u prvom mesecu sezone vec rastura.

delija von brdo

pre 6 godina

Stojiljkovic?
Tri miliona čega,dinara?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikele, 16. avgust 2017 12:34)

To je tako kada ne umes da procitas sta pise.Stojiljkovic vredi 3 miliona ali bi dosao na pozajmicu a ne da ga Zvezda kupi

konstatacija

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci za fudbal. Nema Srbina koji se ne razume u fudbal i u kosarku.Znaju ko koliko vredi, za koliko igraju, razumeju se u kvalitete igraca.Svako bi mogao da bude menadzer i to u Zvezdi i Partizanu.Svako bi da sastavi tim, da napravi taktiku ali kada bi sutnuli loptu slomili bi ruku ili nogu

Vrlo realan

pre 6 godina

Prodase ovi vasi njega dok trepnes, isto kao sto su nasi prodali Lea i kao sto ce prodati Djuku. A mi, slepci, cemo da se svadjamo i raspravljamo ko je gde i kada osnovan, koga stite sudije, ko je sta i koliko pokrao...a ustvari nam pokradose klubove najvece lopurde. Od ovolikih pljacki ugasili bi se i Real Madrid i Bayern do sada. Koji napredak fudbala ako se svake godine najbolji prodaju!? Uvek cemo ostati u ovoj zabokreceni dok se to ne promeni. Umesto da se Leo i Djuka nadograde tim Sumom i sa jos 2-3 vrhunska igraca pa dogodine prodas samo jednog od njih, ali ga prodas za 12-15 miliona, mi svake godine pocinjemo od nuoe. I jedni i drugi. Mamica pljuju svi redom, ne kazem da je preposten, ali nista gori nije od nasih lopina...a bolji jeste 20 puta, jer je od Dinama napravio bum dok je vladao tamo. Prodavao je igrace slicnog kvaliteta kao sto mi imamo za 20 i 30 puta vece iznose, na vrlo prost nacin. Nije ih prodavao na prvu, uvek bi ih zadrzao jos sezonu ili dve i cifre bi se upetrstrucile za to vreme. Ne znam ni ti lopovi kako razmisljaju, valjda bi i za njih bilo bolje, veci procenat bi uzeli ako zadrze igraca sezonu duze i prodaju ga pet puta vise???

Humska 1

pre 6 godina

Ode Leonardo, uskoro ce Boaci, Djurdjevic itd...U nasoj ligi nece ostati ni 2 igraca zbog kojih bi vredelo ici na utakmicu. Nema vise sta da se gleda. Uzas.

BAKI

pre 6 godina

Još kad bi konačno utvrdili šta je to po našim merilima dobra,"rekordna"ponuda ako se uzme u obzir za koje pare prodajemo ili preprodajemo igrače iz naše lige, domaće ili strane.Već odavno smo postali sinonim za "jeftinu"prodaju iako pojedini igrači koji su igrali u našoj ligi su se kasnije u inostranstvu pokazali kao prilično dobra investicija.Biće šteta ako Boaći ode ali sem dobre volje nema drugog načina to sprečiti. Što se tiče Stoiljkovića, sećam ga se kao prilično korisnog pojedinca koji ume da odigra timski a i kao napadača koji ima sasvim dobar osećaj za gol. Iskreno, ne znam u kakvoj je formi trenutno, jedino što nije ohrabrujuće je što ga nema u planovima za tim Brage.

belodedic

pre 6 godina

@ Nije mi jasno koji bolid prodaje takvog igrača.
Pustite trenera da on odlučuje o igračima koji nam trebaju a koji ne .
(zulu w, 16. avgust 2017 12:37)
A onda igrac zakuca na Terzina vrata i kaze: " Ja hocu da idem ".
I sta onda!? Barsa nije uspela Nejimara da zadrzi stotinama miliona, a mi cemo Boacija koji i ovako igra "na crtu "....

Realno

pre 6 godina

Njemu je zvezda deseti klub za sedam godina, 181 utakmica,49 golova u karijeri..Transfermarkt procenjuje 2 milona evra,ovo drvo po mom misljenju ne vredi vise od 800 000 evra.
(Dusan kg, 16. avgust 2017 16:36)

Ako je ono drvo Milenković vredelo 2,5 miliona a onih još 2,6 su penali za Živkovića,tada ovaj naš što zabija golove kad poželi,vredi bar 25 miliona,kad već procenjuješ.

slobinator

pre 6 godina

u ekipi koja je napravila +32 u odnosu na partizan igrali su katai,ibanjez,grujić I vijera.taman kad smo počeli da ličimo na tim svi oni su prodati I ode mast u propast.sad kada opet pomalo dobijamo konture tima pred najvažniju utakmicu sezone oni opet pričaju o prodajama.bolje vratite onog rikardinja odakle je došao I pridružite mu ping ponga I anđelkovića.ovi ostali stranci nek se smenjuju.kanga može da igra po potrebi.milijaš u 35-toj je korisniji od njega.ako ništa bar je majstor prekida,a to ume itekako da presudi.

Saca

pre 6 godina

Banda radi svoj posao, njih ne zanima klub i takmicenje u Evropi, samo prodaja igraca i pare u dzepu, a mi idemo na stadione kao ovce, od toga treba definitivno odustati, ali sta vredi kada nekoma nikada nista nece biti jasno. Svake godine ista prica, idemo u LS, LE a igraci se u medjuvremenu prodaju, sve od 16 do 26 godina.