Nedelja, 13.08.2017.

23:40

Zverev šokirao Rodžera na Rodžers kupu

Aleksandar Zverev novi je šampion Mastersa u Montrealu posle pobede nad Rodžerom Federerom 2-0 (6:3, 6:4).

Izvor: MLJ

Zverev šokirao Rodžera na Rodžers kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Beobrad

pre 6 godina

Vas dvojica sto me komentarisete na temu da li su Rusi Zverev i Sapovalov!
Naravno da jesu, to je sustina, a formalno nisu. Vi se bavite formom, a ja sustinom!

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Nole ga je drao 2007. kada je lepi naduvenko bio u najboljim godinama i postavio rekorde za sva vremena,najmladji koji je pocepao prvu trojcu na ATP!
Bravo Saša, ali jedan je CAR NOLE!
SPARTA...od 2018.drugi deo...

igor

pre 6 godina

Svaka cast Zverevu ali nije kompletan igrac kao i Warwinka, sledeci turnir moze da ispadne u prvom kolu a sto se tice buduceg No1 mislim da nema sanse bar za sad.

kme

pre 6 godina

I botovi docekase 5 minuta za slavlje. Dobro, nije bilo mnogo prilike za to ove godine. Uzivajte, nista vise da ne osvoji, za mene je dovoljno uradio.19!

nemke

pre 6 godina

Nije Rodzer licio na sebe u tom mecu kao da je postao problem nekim prilikom servisa se jasno videlo. U svakom svaka cast obojici odnosno bravo za malog koji je vec postao vrhunski teniser da se da ocekivat od njega u buducnosti da osvoji svoj prvi GS.

pretpostavke

pre 6 godina

Federer je cio turnir igrao loše,a da li se radi o nekoj povredi ,ili ne, vidjeće se da li će igrati Sinsinati. Mislim da u pitanju nije nikakva povreda ,bar se nadam , već da je Federeru ovaj turnir bio trening pred Sinsinati i USO.Ako budem u pravu i ako on bude igrao onako kako zna na predstojećim turnirima u Americi,ražalostiće e mnoge Novakove navijače, ,što će mi naravno v+biti drago.Kada je Zverev na početku sezone pobjedio Federera ,Novakovi navijači su počeli da likuju kao što to i sada rade ,međutim moglo bi im se i sadašnje likovanje obiti o glavu ,pa že opet pasti u depresiju.Oni porede Zvereva sa Novakom ,međutim na njihovu žalost on uvijek ističe da mu je idol FedererKada je zverev

vladislav, bgd

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.
(Bg, 14. avgust 2017 09:07)

Kakve veze ima gde je ko rođen, najvažnija je valjda šta su mu roditelji! Zverevu su oba rodielja Rusi, a Šapovalevu je otac Rus, a majka Jevrejka.
Po toj tvojoj logici ni Nikola Tesla nije Srbin, jer se rodio Smiljanu u Austrougarskoj, a danas je to selo u Hrvatskoj?

Svoga tela gospodar

pre 6 godina

@beobrad* mladi Rusi Zverev i Sopalov!? Moram da te obavestim da svaki covek pripada narodu kom on hoce i kako se oseca. Sopalov je rodjen u Izraelu a izabrao je Kanadu za svoju drzavu. Kompletna porodica Zverev su Nemacki drzavljani. U cemu je problem postovati njihov izbor i ne svojatati ih protiv njihove volje. Da su hteli igrali bi pod ruskom zastavom.

Bg

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.

Фрфљави

pre 6 godina

Зашто шок побогу? Јуче сам се дописивао са неким веома великим нсвијачима Федерера. Или можда боље рећи, људима који ословљавају Новака са Ноло и који га наравно не готове из једино њима познатих разлога. Објашњавајући им да је Федерер ту сада јер нема "младих" лавова. Новака најпре, Ендиа, Стена, Марина и донекле Рафе. Наравно, почело је препуцавање. И неки су помињали да треба да питамо Новака какви су Кирјос и Зверев играчи. Алудирајући да је Новак изгубио од њих у прошлим месецима. А ево, ја сада питам, да питамо Федерера какав је Зверев играчина :)? Или као што је неко у наслову написао: Звер против Зверева. А изгледа да звер и није толило моћна када га Зверев побеђује :)

Op

pre 6 godina

Ako se Nole i Marey vrete u najbolju formu malo ce da muku muci sa mjestom 3 kao Nole nekada.. Nole i Marey makar jos 2 godine mogu da dokiniraju.. pa nemaju po 35,36 godina vec po 30, a ta granica se u sportu pomjerila.

snupi

pre 6 godina

@ bariloche

pokazao gdje mu je mesto???
a gde je onda mesto djokovicu?
ispadanje u prvoj sedmici GS i u cetvrtfinalima mastera ili pak u osvajanju turnira kategorije 250

vatreni noletov navijač

pre 6 godina

E ovo je trebalo na pocetku turnira da se desi.Naduvenko je igrao kao da kopticu nije uzeo godinu dana.Sta je sada sa "maestrom" ,ma vise ne mogu da ga gledam ali malog volim da gledam pa sam odgledao.Bravo mali,oplevi tog najveceg licemera.Kao on zeli da se sto pre vrati Nole a secate se kad je pozivao sve igrace da zaustave Noleta.Noletu zelim da posle pauze krene u napad pa da predje njegovih 19Gs.Napred Nole.

bariloche

pre 6 godina

Nije ga šokirao, samo je pokazao naduvenku iz Bazela gde mu je mesto! Nadam se sličnom epilogu i na US openu samo u ranoj fazi turnira da Rođi takođe neko uzme meru, dobro bi bilo onaj mali Šapovalov! Još jednom bravo za Sašu Cverefa!

ИГИ

pre 6 godina

Да ли је могуће да се Зверев није повредио и Најк поставила Ф на N°1 после Синсинатија. После пораза Мареја од Зверева на АО рекао сам да Најк намешта Ф победу на АО и прво место на Атп да би ушао у историју као најбољи свих времена. Да ли сам био у праву???? Видите само ко је ове године повређен Новак,Мареј,Раонић, Нишикори, Чилић ....Тенис који се тренутно игра је очајан јер је доста њих повређени а вескрсли Ф и Н су далеко од добре форме и играју очајно

Stojan

pre 6 godina

A. Zverev je prvo u finalu mastersa pobijedio našeg Novaka, a sad i Rodžera. To znači da ima dobar tim, koji mu sprema dobru taktiku za igru. Za svakog irača se treba posebno spremiti. Mnogi igrači poput (Tim, Zverev Kirgios,), koriste jedan jak i precizan udarac za dobijanje prednosti u poena. Na jednom jakom udarcu se gradi pojen do kraja. Ne znači da je to samo servis, može biti i dobar udarac u poenu.Možda bi Novak trebao sličnu taktiku? Pripremiti na treningu, jedan jak i precizan udarac, u izmjeni, i tako doći do prednosti koja ti daje šanse da dobiješ poen. Što prije se vrati Novak, tenis nije zanimljiv brez tebe. Pozdrav od Stojana iz Slovenije.

Mirko

pre 6 godina

Sokirao!?
Aposutno ocekivano, Federer imao smesne protivnike do finala kao da je atp250 a ne masters i jos pri tome neubedljiv bio...
Nadam se da Zvereva nece umor stici na US open, pa bar da on bude konkurencija Federeru kad su svi ostali otkazali ili povredjeni...
lakrdija zenskog tenisa, ubrzo bi mogla da bude mala maca u sta se pretvara muski...

snupi

pre 6 godina

uopste nije sok, svi znamo kako mali ume da igra, to je i pokazao u finalu.
a federer celi turnir igra veoma lose i sad je stigla potvrda da se radi o laksoj povredi ledja, sto nikako ne umanjuje uspeh Zvereva.
a da moze neko napisati da fed igra jednodimenzionalno....pa taj nema pojma o tenisu

rade

pre 6 godina

ovom iako se namesta da sa prvog mesta ode u penziju, svi mu se sklonuli, tesko da se to dogodi, jer je on omatorio....nemoze da igra u kontinuitetu na vrhunskom nivou..covece povuci se gotovo je

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@klasa
Nije on umoran vec prosla doza dopinga. Da vidis sad kad se nakljuka za Sinsinati ,kako ce da igra,kao mladic.

Milos

pre 6 godina

Ako vas zanima zasto je federer igrao onako lose reci cu vam.Neki kazu da nije imao dovoljno odmora poslije Wimbledona,onda na ovaj turnir je odlucio ucestvovati u zadnjem trenutku i vidjeli ste kako je samo igrao slajs i drop sot.Sve je to ostalo od wimbledona.Hvala

Mladen

pre 6 godina

@Владо Бања Лука
Ne lupetaj, ako neko ne igra jednodimenzijalno onda je to Federer. Izgubio pa sta? Svakome se desi... Na Vimboldonu je igrao raznovrsno, da protivnici nisu znali sta da ocekuju, tako da prestanite da omalovazavate uspehe Federera, na svaki moguci nacin.

..

pre 6 godina

Neverovatno je da Federer nikada nije slavio u Montrealu! Ima samo dve titule iz Toronta. Novak ima pet titula u Kanadi, i Montreal i Toronto, a igra 6 sezona manje od Federera.

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je neki deja vu od pre 10 godina kada je na istom ovom terenu Djokovic osvojio masters, to mu je bio drugi masters u sezoni, 5 ili 6 titula u karijeri, bio je mladji od Zvereva mozda mesec dana i igrao je protiv ovog istog svajcarca, potpuno neverovatno....

Sinisa

pre 6 godina

Eto,cekali smo,cekali,i dobili odgovor,konacno se pojavio igrac koji ce da pobjeduje veliku cetvorku u finalima najvecih turnira posle vise od 12 godina.A kod Federera se vidi da je blizu kraj,bez obzira sto je nevjerovagan genije,ali vrijeme cini svoje,osjecs se to...Vidjelo se koliko je na ovom turniru bio nekako umoran.

bole bgd

pre 6 godina

Prognozirao sam sigurnu pobedu Zvereva sa 2:0. Napisah u današnjem komentaru da će rezultat biti 6:4 6:3. I dobih naravno brdo minusa.
Izvinjavam se ( ha) što malo omaših, na kraju je bilo 6:3 6:4 za mladog Rusa.

Sajmon

pre 6 godina

Kao sto sa vec pisao jos jedan dokaz da je doslo vreme pravih tenisera koji izgledaju kao pravi sportisti po svojim fizickim predispozicijama..koji imaju duge ruke..duge noge..okretnost..brzinu..kao sto su Zverev i Sapovalov..i da prolazi vreme tenisera koji su to na silu postali bez fizickih predispozicija sa kratkim rukama..neokretni..debeljuskasti..mali..koji su postali teniseri zahvaljujuci bogatim tatama jer u nijednom sportu nije bilo vise nesportski gradjenih igraca kao u tenisu koji uopste ne lice na vrhunske sportiste i otud je bila tako slaba konkurencija da su takvi pojedinci kao Federer..Nadal..Djokovic..napravili neke istorijske rezultate a da to uopste nisu zasluzili jer nisu ni blizu vrhunskih sportista koji su s pravom usli u istoriju kao sto je Bolt..Karl Luis..Muhamed Ali..Dzordan..koji sa pravom mogu da se nazovu vrhunskim spoetistima..a ovi disadasnji teniseri su smejurija od sportusta..

kimiko

pre 6 godina

Pa Rodja se mucio i protiv Ferera. Nije lako ljudi igrati tenis.To je jedan od najtezih sportova. Mnogo trazi, istina mnogo i nagradi...ali treba sve to izdrzati.

mare

pre 6 godina

Omiljeni mi je igrač Roger, ali koliko se sećam Novak je ima sličan proboj 2007. kada je u finalu Rogers Cupa takođe dobio Rogera, i takođe je njemu to bio drugi masters, kao i Zverevu Roma, tako da mislim da ovaj dečko može imate karijeru kao Novak.

RF

pre 6 godina

Rodzer je igrao ceo turnir lose, Zverev je bio za ceo nivo bolji od njega i zasluzeno osvojio. Ubedjen sam da ako se sastanu u Sinsinatiju da ce RF lagano dobiti.

Toma

pre 6 godina

U Svici vec idu komentari kako je Roger bio "povredjen" i samo zato izgubio. Jadno i bedno ! Sve cestitke Zverevu. Ovaj momak obecava a uz to deluje vrlo simpaticno.

Trast

pre 6 godina

Federer igrao mnogo cudno... Nadam se samo da nije neka povreda u pitanju. Svakako cestitke Zverevu! Ima sve dobre predispozicije da bude veliki sampion.

Posmatrac

pre 6 godina

Mrvica radosti za pojedince. Rodzer jeste izgubio jedan masters koji mu ne lezi nekako al daleko od toga da je to SMAK SVETA. Cestitke mladjem Zverevom na drugoj masters tituli. Bice on bez sumnje vrhunski teniser kao sto vec jeste.

fantom

pre 6 godina

Nije to nikakav šok. Zanimljivo, pre DESET godina na istom mestu Đoković je pobedio Federera. U svakom slučaju, bolje da pobedi bilo ko, samo ne nadmeni Federer.

Srdjan

pre 6 godina

Zasto sokirao?
Juce sam napisao da ce Zverev pobijediti jer servira sjajno cjeli turnir i generalno igra dobro na americkoj turneji (vec je osvojio Vasington), a dobio sam gomilu minusa. Roger uopste nije dobro igra u Montrealu i ovo je realno stanje.

Ivan

pre 6 godina

Bravo za Zvereva koji osvaja već drugi Masters ove sezone. Najpre je u Rimu na šljaci pobedio Đokovića sa ubedljivih 2:0 u setovima a sada istim rezultatom i Federera u Montrealu na betonu! Alal vera Saši pred njim je budućnost, to je budući br 1 vrlo brzo, i osvajač mnogih Gren Slem titula ubeđen sam!

sunčane skale

pre 6 godina

синоћ се сећам да је неко рекао да ће бити исти овај резултат за Зверева, свака част оном што је погодио!!
иначе феноменални Зверев, много ми је драго због њега

ana

pre 6 godina

Federer se jedva kretao, servisi spori, oko 160 na sat. Ocigledno stara povreda ledja ili koleno ponovo. Zverev jeste odigrao dobro ali Roger ni 50% od svojih mogucnosti. Nazalost on, Rafa i Nole ponekad moraju da izgube od mladih lavova koji su zeljni dokazivanja. Ipak ta trojka je nesto najbolje sto se tenisu dogodilo. Ajde Roger do 20 GS. Srecno i Rafi a Novaku da se vrati sto pre.

Enriko KieZa

pre 6 godina

Zasto niste pomenuli da je Federer od sredine 2. seta igrao bukvalno hodajuci, i sa servisom tek da prebaci. Ocigledna povreda, verovatno ledja. MOgli ste napisati par reci o tome. U svakom slucaju svaka cast Aleksandru na drugoj masters tituli.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Гледао сам детаљно цијели меч. И заиста ми није јасно како је Федерер ове године освојио пет великих турнира (два гренд-слема). Човјек је вечерас био толико једнодимензионалан и баналан да је то страшно. Само серва, а кад она закаже настану проблеми по "маестра Роџера". Слично је уосталом играо и на Вимблдону, па да не би Чилићевих и Ђоковићевих повреда, плус страшљивог Бердиха, награбусио би он и у Лондону... далеко је то од најбољег тенисера у историји. Свака част за Зверева, био је сталожен и чврст. И то је било довољно. Наравно, некултурна англосаксонска публика је и овај пут здушно навијала за Федерера, а на крају су се чак чули и звиждуци упућени Звереву кад је дигао трофеј.

verter

pre 6 godina

Zverev je buduci br 1. Decko ima sve, bez slabe tacke u igri, plus jaku psihu. Razbio je Djokovica ove godine, sad i Federera, sve to bez izgubljenog seta.

fantom

pre 6 godina

Nije to nikakav šok. Zanimljivo, pre DESET godina na istom mestu Đoković je pobedio Federera. U svakom slučaju, bolje da pobedi bilo ko, samo ne nadmeni Federer.

Ivan

pre 6 godina

Bravo za Zvereva koji osvaja već drugi Masters ove sezone. Najpre je u Rimu na šljaci pobedio Đokovića sa ubedljivih 2:0 u setovima a sada istim rezultatom i Federera u Montrealu na betonu! Alal vera Saši pred njim je budućnost, to je budući br 1 vrlo brzo, i osvajač mnogih Gren Slem titula ubeđen sam!

ana

pre 6 godina

Federer se jedva kretao, servisi spori, oko 160 na sat. Ocigledno stara povreda ledja ili koleno ponovo. Zverev jeste odigrao dobro ali Roger ni 50% od svojih mogucnosti. Nazalost on, Rafa i Nole ponekad moraju da izgube od mladih lavova koji su zeljni dokazivanja. Ipak ta trojka je nesto najbolje sto se tenisu dogodilo. Ajde Roger do 20 GS. Srecno i Rafi a Novaku da se vrati sto pre.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Гледао сам детаљно цијели меч. И заиста ми није јасно како је Федерер ове године освојио пет великих турнира (два гренд-слема). Човјек је вечерас био толико једнодимензионалан и баналан да је то страшно. Само серва, а кад она закаже настану проблеми по "маестра Роџера". Слично је уосталом играо и на Вимблдону, па да не би Чилићевих и Ђоковићевих повреда, плус страшљивог Бердиха, награбусио би он и у Лондону... далеко је то од најбољег тенисера у историји. Свака част за Зверева, био је сталожен и чврст. И то је било довољно. Наравно, некултурна англосаксонска публика је и овај пут здушно навијала за Федерера, а на крају су се чак чули и звиждуци упућени Звереву кад је дигао трофеј.

verter

pre 6 godina

Zverev je buduci br 1. Decko ima sve, bez slabe tacke u igri, plus jaku psihu. Razbio je Djokovica ove godine, sad i Federera, sve to bez izgubljenog seta.

Enriko KieZa

pre 6 godina

Zasto niste pomenuli da je Federer od sredine 2. seta igrao bukvalno hodajuci, i sa servisom tek da prebaci. Ocigledna povreda, verovatno ledja. MOgli ste napisati par reci o tome. U svakom slucaju svaka cast Aleksandru na drugoj masters tituli.

sunčane skale

pre 6 godina

синоћ се сећам да је неко рекао да ће бити исти овај резултат за Зверева, свака част оном што је погодио!!
иначе феноменални Зверев, много ми је драго због њега

bariloche

pre 6 godina

Nije ga šokirao, samo je pokazao naduvenku iz Bazela gde mu je mesto! Nadam se sličnom epilogu i na US openu samo u ranoj fazi turnira da Rođi takođe neko uzme meru, dobro bi bilo onaj mali Šapovalov! Još jednom bravo za Sašu Cverefa!

Mladen

pre 6 godina

@Владо Бања Лука
Ne lupetaj, ako neko ne igra jednodimenzijalno onda je to Federer. Izgubio pa sta? Svakome se desi... Na Vimboldonu je igrao raznovrsno, da protivnici nisu znali sta da ocekuju, tako da prestanite da omalovazavate uspehe Federera, na svaki moguci nacin.

Stojan

pre 6 godina

A. Zverev je prvo u finalu mastersa pobijedio našeg Novaka, a sad i Rodžera. To znači da ima dobar tim, koji mu sprema dobru taktiku za igru. Za svakog irača se treba posebno spremiti. Mnogi igrači poput (Tim, Zverev Kirgios,), koriste jedan jak i precizan udarac za dobijanje prednosti u poena. Na jednom jakom udarcu se gradi pojen do kraja. Ne znači da je to samo servis, može biti i dobar udarac u poenu.Možda bi Novak trebao sličnu taktiku? Pripremiti na treningu, jedan jak i precizan udarac, u izmjeni, i tako doći do prednosti koja ti daje šanse da dobiješ poen. Što prije se vrati Novak, tenis nije zanimljiv brez tebe. Pozdrav od Stojana iz Slovenije.

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je neki deja vu od pre 10 godina kada je na istom ovom terenu Djokovic osvojio masters, to mu je bio drugi masters u sezoni, 5 ili 6 titula u karijeri, bio je mladji od Zvereva mozda mesec dana i igrao je protiv ovog istog svajcarca, potpuno neverovatno....

snupi

pre 6 godina

uopste nije sok, svi znamo kako mali ume da igra, to je i pokazao u finalu.
a federer celi turnir igra veoma lose i sad je stigla potvrda da se radi o laksoj povredi ledja, sto nikako ne umanjuje uspeh Zvereva.
a da moze neko napisati da fed igra jednodimenzionalno....pa taj nema pojma o tenisu

vatreni noletov navijač

pre 6 godina

E ovo je trebalo na pocetku turnira da se desi.Naduvenko je igrao kao da kopticu nije uzeo godinu dana.Sta je sada sa "maestrom" ,ma vise ne mogu da ga gledam ali malog volim da gledam pa sam odgledao.Bravo mali,oplevi tog najveceg licemera.Kao on zeli da se sto pre vrati Nole a secate se kad je pozivao sve igrace da zaustave Noleta.Noletu zelim da posle pauze krene u napad pa da predje njegovih 19Gs.Napred Nole.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@klasa
Nije on umoran vec prosla doza dopinga. Da vidis sad kad se nakljuka za Sinsinati ,kako ce da igra,kao mladic.

..

pre 6 godina

Neverovatno je da Federer nikada nije slavio u Montrealu! Ima samo dve titule iz Toronta. Novak ima pet titula u Kanadi, i Montreal i Toronto, a igra 6 sezona manje od Federera.

Srdjan

pre 6 godina

Zasto sokirao?
Juce sam napisao da ce Zverev pobijediti jer servira sjajno cjeli turnir i generalno igra dobro na americkoj turneji (vec je osvojio Vasington), a dobio sam gomilu minusa. Roger uopste nije dobro igra u Montrealu i ovo je realno stanje.

Svoga tela gospodar

pre 6 godina

@beobrad* mladi Rusi Zverev i Sopalov!? Moram da te obavestim da svaki covek pripada narodu kom on hoce i kako se oseca. Sopalov je rodjen u Izraelu a izabrao je Kanadu za svoju drzavu. Kompletna porodica Zverev su Nemacki drzavljani. U cemu je problem postovati njihov izbor i ne svojatati ih protiv njihove volje. Da su hteli igrali bi pod ruskom zastavom.

Фрфљави

pre 6 godina

Зашто шок побогу? Јуче сам се дописивао са неким веома великим нсвијачима Федерера. Или можда боље рећи, људима који ословљавају Новака са Ноло и који га наравно не готове из једино њима познатих разлога. Објашњавајући им да је Федерер ту сада јер нема "младих" лавова. Новака најпре, Ендиа, Стена, Марина и донекле Рафе. Наравно, почело је препуцавање. И неки су помињали да треба да питамо Новака какви су Кирјос и Зверев играчи. Алудирајући да је Новак изгубио од њих у прошлим месецима. А ево, ја сада питам, да питамо Федерера какав је Зверев играчина :)? Или као што је неко у наслову написао: Звер против Зверева. А изгледа да звер и није толило моћна када га Зверев побеђује :)

Trast

pre 6 godina

Federer igrao mnogo cudno... Nadam se samo da nije neka povreda u pitanju. Svakako cestitke Zverevu! Ima sve dobre predispozicije da bude veliki sampion.

vladislav, bgd

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.
(Bg, 14. avgust 2017 09:07)

Kakve veze ima gde je ko rođen, najvažnija je valjda šta su mu roditelji! Zverevu su oba rodielja Rusi, a Šapovalevu je otac Rus, a majka Jevrejka.
Po toj tvojoj logici ni Nikola Tesla nije Srbin, jer se rodio Smiljanu u Austrougarskoj, a danas je to selo u Hrvatskoj?

bole bgd

pre 6 godina

Prognozirao sam sigurnu pobedu Zvereva sa 2:0. Napisah u današnjem komentaru da će rezultat biti 6:4 6:3. I dobih naravno brdo minusa.
Izvinjavam se ( ha) što malo omaših, na kraju je bilo 6:3 6:4 za mladog Rusa.

rade

pre 6 godina

ovom iako se namesta da sa prvog mesta ode u penziju, svi mu se sklonuli, tesko da se to dogodi, jer je on omatorio....nemoze da igra u kontinuitetu na vrhunskom nivou..covece povuci se gotovo je

Mirko

pre 6 godina

Sokirao!?
Aposutno ocekivano, Federer imao smesne protivnike do finala kao da je atp250 a ne masters i jos pri tome neubedljiv bio...
Nadam se da Zvereva nece umor stici na US open, pa bar da on bude konkurencija Federeru kad su svi ostali otkazali ili povredjeni...
lakrdija zenskog tenisa, ubrzo bi mogla da bude mala maca u sta se pretvara muski...

Bg

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.

mare

pre 6 godina

Omiljeni mi je igrač Roger, ali koliko se sećam Novak je ima sličan proboj 2007. kada je u finalu Rogers Cupa takođe dobio Rogera, i takođe je njemu to bio drugi masters, kao i Zverevu Roma, tako da mislim da ovaj dečko može imate karijeru kao Novak.

kimiko

pre 6 godina

Pa Rodja se mucio i protiv Ferera. Nije lako ljudi igrati tenis.To je jedan od najtezih sportova. Mnogo trazi, istina mnogo i nagradi...ali treba sve to izdrzati.

ИГИ

pre 6 godina

Да ли је могуће да се Зверев није повредио и Најк поставила Ф на N°1 после Синсинатија. После пораза Мареја од Зверева на АО рекао сам да Најк намешта Ф победу на АО и прво место на Атп да би ушао у историју као најбољи свих времена. Да ли сам био у праву???? Видите само ко је ове године повређен Новак,Мареј,Раонић, Нишикори, Чилић ....Тенис који се тренутно игра је очајан јер је доста њих повређени а вескрсли Ф и Н су далеко од добре форме и играју очајно

nemke

pre 6 godina

Nije Rodzer licio na sebe u tom mecu kao da je postao problem nekim prilikom servisa se jasno videlo. U svakom svaka cast obojici odnosno bravo za malog koji je vec postao vrhunski teniser da se da ocekivat od njega u buducnosti da osvoji svoj prvi GS.

Milos

pre 6 godina

Ako vas zanima zasto je federer igrao onako lose reci cu vam.Neki kazu da nije imao dovoljno odmora poslije Wimbledona,onda na ovaj turnir je odlucio ucestvovati u zadnjem trenutku i vidjeli ste kako je samo igrao slajs i drop sot.Sve je to ostalo od wimbledona.Hvala

Sinisa

pre 6 godina

Eto,cekali smo,cekali,i dobili odgovor,konacno se pojavio igrac koji ce da pobjeduje veliku cetvorku u finalima najvecih turnira posle vise od 12 godina.A kod Federera se vidi da je blizu kraj,bez obzira sto je nevjerovagan genije,ali vrijeme cini svoje,osjecs se to...Vidjelo se koliko je na ovom turniru bio nekako umoran.

Posmatrac

pre 6 godina

Mrvica radosti za pojedince. Rodzer jeste izgubio jedan masters koji mu ne lezi nekako al daleko od toga da je to SMAK SVETA. Cestitke mladjem Zverevom na drugoj masters tituli. Bice on bez sumnje vrhunski teniser kao sto vec jeste.

Op

pre 6 godina

Ako se Nole i Marey vrete u najbolju formu malo ce da muku muci sa mjestom 3 kao Nole nekada.. Nole i Marey makar jos 2 godine mogu da dokiniraju.. pa nemaju po 35,36 godina vec po 30, a ta granica se u sportu pomjerila.

Toma

pre 6 godina

U Svici vec idu komentari kako je Roger bio "povredjen" i samo zato izgubio. Jadno i bedno ! Sve cestitke Zverevu. Ovaj momak obecava a uz to deluje vrlo simpaticno.

RF

pre 6 godina

Rodzer je igrao ceo turnir lose, Zverev je bio za ceo nivo bolji od njega i zasluzeno osvojio. Ubedjen sam da ako se sastanu u Sinsinatiju da ce RF lagano dobiti.

snupi

pre 6 godina

@ bariloche

pokazao gdje mu je mesto???
a gde je onda mesto djokovicu?
ispadanje u prvoj sedmici GS i u cetvrtfinalima mastera ili pak u osvajanju turnira kategorije 250

kme

pre 6 godina

I botovi docekase 5 minuta za slavlje. Dobro, nije bilo mnogo prilike za to ove godine. Uzivajte, nista vise da ne osvoji, za mene je dovoljno uradio.19!

pretpostavke

pre 6 godina

Federer je cio turnir igrao loše,a da li se radi o nekoj povredi ,ili ne, vidjeće se da li će igrati Sinsinati. Mislim da u pitanju nije nikakva povreda ,bar se nadam , već da je Federeru ovaj turnir bio trening pred Sinsinati i USO.Ako budem u pravu i ako on bude igrao onako kako zna na predstojećim turnirima u Americi,ražalostiće e mnoge Novakove navijače, ,što će mi naravno v+biti drago.Kada je Zverev na početku sezone pobjedio Federera ,Novakovi navijači su počeli da likuju kao što to i sada rade ,međutim moglo bi im se i sadašnje likovanje obiti o glavu ,pa že opet pasti u depresiju.Oni porede Zvereva sa Novakom ,međutim na njihovu žalost on uvijek ističe da mu je idol FedererKada je zverev

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Nole ga je drao 2007. kada je lepi naduvenko bio u najboljim godinama i postavio rekorde za sva vremena,najmladji koji je pocepao prvu trojcu na ATP!
Bravo Saša, ali jedan je CAR NOLE!
SPARTA...od 2018.drugi deo...

Beobrad

pre 6 godina

Vas dvojica sto me komentarisete na temu da li su Rusi Zverev i Sapovalov!
Naravno da jesu, to je sustina, a formalno nisu. Vi se bavite formom, a ja sustinom!

Sajmon

pre 6 godina

Kao sto sa vec pisao jos jedan dokaz da je doslo vreme pravih tenisera koji izgledaju kao pravi sportisti po svojim fizickim predispozicijama..koji imaju duge ruke..duge noge..okretnost..brzinu..kao sto su Zverev i Sapovalov..i da prolazi vreme tenisera koji su to na silu postali bez fizickih predispozicija sa kratkim rukama..neokretni..debeljuskasti..mali..koji su postali teniseri zahvaljujuci bogatim tatama jer u nijednom sportu nije bilo vise nesportski gradjenih igraca kao u tenisu koji uopste ne lice na vrhunske sportiste i otud je bila tako slaba konkurencija da su takvi pojedinci kao Federer..Nadal..Djokovic..napravili neke istorijske rezultate a da to uopste nisu zasluzili jer nisu ni blizu vrhunskih sportista koji su s pravom usli u istoriju kao sto je Bolt..Karl Luis..Muhamed Ali..Dzordan..koji sa pravom mogu da se nazovu vrhunskim spoetistima..a ovi disadasnji teniseri su smejurija od sportusta..

igor

pre 6 godina

Svaka cast Zverevu ali nije kompletan igrac kao i Warwinka, sledeci turnir moze da ispadne u prvom kolu a sto se tice buduceg No1 mislim da nema sanse bar za sad.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Гледао сам детаљно цијели меч. И заиста ми није јасно како је Федерер ове године освојио пет великих турнира (два гренд-слема). Човјек је вечерас био толико једнодимензионалан и баналан да је то страшно. Само серва, а кад она закаже настану проблеми по "маестра Роџера". Слично је уосталом играо и на Вимблдону, па да не би Чилићевих и Ђоковићевих повреда, плус страшљивог Бердиха, награбусио би он и у Лондону... далеко је то од најбољег тенисера у историји. Свака част за Зверева, био је сталожен и чврст. И то је било довољно. Наравно, некултурна англосаксонска публика је и овај пут здушно навијала за Федерера, а на крају су се чак чули и звиждуци упућени Звереву кад је дигао трофеј.

fantom

pre 6 godina

Nije to nikakav šok. Zanimljivo, pre DESET godina na istom mestu Đoković je pobedio Federera. U svakom slučaju, bolje da pobedi bilo ko, samo ne nadmeni Federer.

Enriko KieZa

pre 6 godina

Zasto niste pomenuli da je Federer od sredine 2. seta igrao bukvalno hodajuci, i sa servisom tek da prebaci. Ocigledna povreda, verovatno ledja. MOgli ste napisati par reci o tome. U svakom slucaju svaka cast Aleksandru na drugoj masters tituli.

ana

pre 6 godina

Federer se jedva kretao, servisi spori, oko 160 na sat. Ocigledno stara povreda ledja ili koleno ponovo. Zverev jeste odigrao dobro ali Roger ni 50% od svojih mogucnosti. Nazalost on, Rafa i Nole ponekad moraju da izgube od mladih lavova koji su zeljni dokazivanja. Ipak ta trojka je nesto najbolje sto se tenisu dogodilo. Ajde Roger do 20 GS. Srecno i Rafi a Novaku da se vrati sto pre.

Sajmon

pre 6 godina

Kao sto sa vec pisao jos jedan dokaz da je doslo vreme pravih tenisera koji izgledaju kao pravi sportisti po svojim fizickim predispozicijama..koji imaju duge ruke..duge noge..okretnost..brzinu..kao sto su Zverev i Sapovalov..i da prolazi vreme tenisera koji su to na silu postali bez fizickih predispozicija sa kratkim rukama..neokretni..debeljuskasti..mali..koji su postali teniseri zahvaljujuci bogatim tatama jer u nijednom sportu nije bilo vise nesportski gradjenih igraca kao u tenisu koji uopste ne lice na vrhunske sportiste i otud je bila tako slaba konkurencija da su takvi pojedinci kao Federer..Nadal..Djokovic..napravili neke istorijske rezultate a da to uopste nisu zasluzili jer nisu ni blizu vrhunskih sportista koji su s pravom usli u istoriju kao sto je Bolt..Karl Luis..Muhamed Ali..Dzordan..koji sa pravom mogu da se nazovu vrhunskim spoetistima..a ovi disadasnji teniseri su smejurija od sportusta..

bariloche

pre 6 godina

Nije ga šokirao, samo je pokazao naduvenku iz Bazela gde mu je mesto! Nadam se sličnom epilogu i na US openu samo u ranoj fazi turnira da Rođi takođe neko uzme meru, dobro bi bilo onaj mali Šapovalov! Još jednom bravo za Sašu Cverefa!

vatreni noletov navijač

pre 6 godina

E ovo je trebalo na pocetku turnira da se desi.Naduvenko je igrao kao da kopticu nije uzeo godinu dana.Sta je sada sa "maestrom" ,ma vise ne mogu da ga gledam ali malog volim da gledam pa sam odgledao.Bravo mali,oplevi tog najveceg licemera.Kao on zeli da se sto pre vrati Nole a secate se kad je pozivao sve igrace da zaustave Noleta.Noletu zelim da posle pauze krene u napad pa da predje njegovih 19Gs.Napred Nole.

rade

pre 6 godina

ovom iako se namesta da sa prvog mesta ode u penziju, svi mu se sklonuli, tesko da se to dogodi, jer je on omatorio....nemoze da igra u kontinuitetu na vrhunskom nivou..covece povuci se gotovo je

zvezda dno i sramota Srbije

pre 6 godina

@klasa
Nije on umoran vec prosla doza dopinga. Da vidis sad kad se nakljuka za Sinsinati ,kako ce da igra,kao mladic.

verter

pre 6 godina

Zverev je buduci br 1. Decko ima sve, bez slabe tacke u igri, plus jaku psihu. Razbio je Djokovica ove godine, sad i Federera, sve to bez izgubljenog seta.

ИГИ

pre 6 godina

Да ли је могуће да се Зверев није повредио и Најк поставила Ф на N°1 после Синсинатија. После пораза Мареја од Зверева на АО рекао сам да Најк намешта Ф победу на АО и прво место на Атп да би ушао у историју као најбољи свих времена. Да ли сам био у праву???? Видите само ко је ове године повређен Новак,Мареј,Раонић, Нишикори, Чилић ....Тенис који се тренутно игра је очајан јер је доста њих повређени а вескрсли Ф и Н су далеко од добре форме и играју очајно

snupi

pre 6 godina

@ bariloche

pokazao gdje mu je mesto???
a gde je onda mesto djokovicu?
ispadanje u prvoj sedmici GS i u cetvrtfinalima mastera ili pak u osvajanju turnira kategorije 250

Mirko

pre 6 godina

Sokirao!?
Aposutno ocekivano, Federer imao smesne protivnike do finala kao da je atp250 a ne masters i jos pri tome neubedljiv bio...
Nadam se da Zvereva nece umor stici na US open, pa bar da on bude konkurencija Federeru kad su svi ostali otkazali ili povredjeni...
lakrdija zenskog tenisa, ubrzo bi mogla da bude mala maca u sta se pretvara muski...

kme

pre 6 godina

I botovi docekase 5 minuta za slavlje. Dobro, nije bilo mnogo prilike za to ove godine. Uzivajte, nista vise da ne osvoji, za mene je dovoljno uradio.19!

Ivan

pre 6 godina

Bravo za Zvereva koji osvaja već drugi Masters ove sezone. Najpre je u Rimu na šljaci pobedio Đokovića sa ubedljivih 2:0 u setovima a sada istim rezultatom i Federera u Montrealu na betonu! Alal vera Saši pred njim je budućnost, to je budući br 1 vrlo brzo, i osvajač mnogih Gren Slem titula ubeđen sam!

pretpostavke

pre 6 godina

Federer je cio turnir igrao loše,a da li se radi o nekoj povredi ,ili ne, vidjeće se da li će igrati Sinsinati. Mislim da u pitanju nije nikakva povreda ,bar se nadam , već da je Federeru ovaj turnir bio trening pred Sinsinati i USO.Ako budem u pravu i ako on bude igrao onako kako zna na predstojećim turnirima u Americi,ražalostiće e mnoge Novakove navijače, ,što će mi naravno v+biti drago.Kada je Zverev na početku sezone pobjedio Federera ,Novakovi navijači su počeli da likuju kao što to i sada rade ,međutim moglo bi im se i sadašnje likovanje obiti o glavu ,pa že opet pasti u depresiju.Oni porede Zvereva sa Novakom ,međutim na njihovu žalost on uvijek ističe da mu je idol FedererKada je zverev

..

pre 6 godina

Neverovatno je da Federer nikada nije slavio u Montrealu! Ima samo dve titule iz Toronta. Novak ima pet titula u Kanadi, i Montreal i Toronto, a igra 6 sezona manje od Federera.

Mladen

pre 6 godina

@Владо Бања Лука
Ne lupetaj, ako neko ne igra jednodimenzijalno onda je to Federer. Izgubio pa sta? Svakome se desi... Na Vimboldonu je igrao raznovrsno, da protivnici nisu znali sta da ocekuju, tako da prestanite da omalovazavate uspehe Federera, na svaki moguci nacin.

sunčane skale

pre 6 godina

синоћ се сећам да је неко рекао да ће бити исти овај резултат за Зверева, свака част оном што је погодио!!
иначе феноменални Зверев, много ми је драго због њега

Toma

pre 6 godina

U Svici vec idu komentari kako je Roger bio "povredjen" i samo zato izgubio. Jadno i bedno ! Sve cestitke Zverevu. Ovaj momak obecava a uz to deluje vrlo simpaticno.

Posmatrac

pre 6 godina

Mrvica radosti za pojedince. Rodzer jeste izgubio jedan masters koji mu ne lezi nekako al daleko od toga da je to SMAK SVETA. Cestitke mladjem Zverevom na drugoj masters tituli. Bice on bez sumnje vrhunski teniser kao sto vec jeste.

Bg

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.

Milos

pre 6 godina

Ako vas zanima zasto je federer igrao onako lose reci cu vam.Neki kazu da nije imao dovoljno odmora poslije Wimbledona,onda na ovaj turnir je odlucio ucestvovati u zadnjem trenutku i vidjeli ste kako je samo igrao slajs i drop sot.Sve je to ostalo od wimbledona.Hvala

Фрфљави

pre 6 godina

Зашто шок побогу? Јуче сам се дописивао са неким веома великим нсвијачима Федерера. Или можда боље рећи, људима који ословљавају Новака са Ноло и који га наравно не готове из једино њима познатих разлога. Објашњавајући им да је Федерер ту сада јер нема "младих" лавова. Новака најпре, Ендиа, Стена, Марина и донекле Рафе. Наравно, почело је препуцавање. И неки су помињали да треба да питамо Новака какви су Кирјос и Зверев играчи. Алудирајући да је Новак изгубио од њих у прошлим месецима. А ево, ја сада питам, да питамо Федерера какав је Зверев играчина :)? Или као што је неко у наслову написао: Звер против Зверева. А изгледа да звер и није толило моћна када га Зверев побеђује :)

Svoga tela gospodar

pre 6 godina

@beobrad* mladi Rusi Zverev i Sopalov!? Moram da te obavestim da svaki covek pripada narodu kom on hoce i kako se oseca. Sopalov je rodjen u Izraelu a izabrao je Kanadu za svoju drzavu. Kompletna porodica Zverev su Nemacki drzavljani. U cemu je problem postovati njihov izbor i ne svojatati ih protiv njihove volje. Da su hteli igrali bi pod ruskom zastavom.

Stojan

pre 6 godina

A. Zverev je prvo u finalu mastersa pobijedio našeg Novaka, a sad i Rodžera. To znači da ima dobar tim, koji mu sprema dobru taktiku za igru. Za svakog irača se treba posebno spremiti. Mnogi igrači poput (Tim, Zverev Kirgios,), koriste jedan jak i precizan udarac za dobijanje prednosti u poena. Na jednom jakom udarcu se gradi pojen do kraja. Ne znači da je to samo servis, može biti i dobar udarac u poenu.Možda bi Novak trebao sličnu taktiku? Pripremiti na treningu, jedan jak i precizan udarac, u izmjeni, i tako doći do prednosti koja ti daje šanse da dobiješ poen. Što prije se vrati Novak, tenis nije zanimljiv brez tebe. Pozdrav od Stojana iz Slovenije.

vladislav, bgd

pre 6 godina

@BEOBRAD.. Sopalov je rodjen u Izraelu a Zverev u Hamburgu u Nemackoj. Prvi je kanadski a drugi nemacki drzavljanin. Dakle nisu rusi, mozda poreklom ali oni su odabrali drugo i to treba postovati.
(Bg, 14. avgust 2017 09:07)

Kakve veze ima gde je ko rođen, najvažnija je valjda šta su mu roditelji! Zverevu su oba rodielja Rusi, a Šapovalevu je otac Rus, a majka Jevrejka.
Po toj tvojoj logici ni Nikola Tesla nije Srbin, jer se rodio Smiljanu u Austrougarskoj, a danas je to selo u Hrvatskoj?

RF

pre 6 godina

Rodzer je igrao ceo turnir lose, Zverev je bio za ceo nivo bolji od njega i zasluzeno osvojio. Ubedjen sam da ako se sastanu u Sinsinatiju da ce RF lagano dobiti.

snupi

pre 6 godina

uopste nije sok, svi znamo kako mali ume da igra, to je i pokazao u finalu.
a federer celi turnir igra veoma lose i sad je stigla potvrda da se radi o laksoj povredi ledja, sto nikako ne umanjuje uspeh Zvereva.
a da moze neko napisati da fed igra jednodimenzionalno....pa taj nema pojma o tenisu

Op

pre 6 godina

Ako se Nole i Marey vrete u najbolju formu malo ce da muku muci sa mjestom 3 kao Nole nekada.. Nole i Marey makar jos 2 godine mogu da dokiniraju.. pa nemaju po 35,36 godina vec po 30, a ta granica se u sportu pomjerila.

igor

pre 6 godina

Svaka cast Zverevu ali nije kompletan igrac kao i Warwinka, sledeci turnir moze da ispadne u prvom kolu a sto se tice buduceg No1 mislim da nema sanse bar za sad.

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je neki deja vu od pre 10 godina kada je na istom ovom terenu Djokovic osvojio masters, to mu je bio drugi masters u sezoni, 5 ili 6 titula u karijeri, bio je mladji od Zvereva mozda mesec dana i igrao je protiv ovog istog svajcarca, potpuno neverovatno....

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Nole ga je drao 2007. kada je lepi naduvenko bio u najboljim godinama i postavio rekorde za sva vremena,najmladji koji je pocepao prvu trojcu na ATP!
Bravo Saša, ali jedan je CAR NOLE!
SPARTA...od 2018.drugi deo...

Sinisa

pre 6 godina

Eto,cekali smo,cekali,i dobili odgovor,konacno se pojavio igrac koji ce da pobjeduje veliku cetvorku u finalima najvecih turnira posle vise od 12 godina.A kod Federera se vidi da je blizu kraj,bez obzira sto je nevjerovagan genije,ali vrijeme cini svoje,osjecs se to...Vidjelo se koliko je na ovom turniru bio nekako umoran.

Trast

pre 6 godina

Federer igrao mnogo cudno... Nadam se samo da nije neka povreda u pitanju. Svakako cestitke Zverevu! Ima sve dobre predispozicije da bude veliki sampion.

mare

pre 6 godina

Omiljeni mi je igrač Roger, ali koliko se sećam Novak je ima sličan proboj 2007. kada je u finalu Rogers Cupa takođe dobio Rogera, i takođe je njemu to bio drugi masters, kao i Zverevu Roma, tako da mislim da ovaj dečko može imate karijeru kao Novak.

bole bgd

pre 6 godina

Prognozirao sam sigurnu pobedu Zvereva sa 2:0. Napisah u današnjem komentaru da će rezultat biti 6:4 6:3. I dobih naravno brdo minusa.
Izvinjavam se ( ha) što malo omaših, na kraju je bilo 6:3 6:4 za mladog Rusa.

Srdjan

pre 6 godina

Zasto sokirao?
Juce sam napisao da ce Zverev pobijediti jer servira sjajno cjeli turnir i generalno igra dobro na americkoj turneji (vec je osvojio Vasington), a dobio sam gomilu minusa. Roger uopste nije dobro igra u Montrealu i ovo je realno stanje.

kimiko

pre 6 godina

Pa Rodja se mucio i protiv Ferera. Nije lako ljudi igrati tenis.To je jedan od najtezih sportova. Mnogo trazi, istina mnogo i nagradi...ali treba sve to izdrzati.

nemke

pre 6 godina

Nije Rodzer licio na sebe u tom mecu kao da je postao problem nekim prilikom servisa se jasno videlo. U svakom svaka cast obojici odnosno bravo za malog koji je vec postao vrhunski teniser da se da ocekivat od njega u buducnosti da osvoji svoj prvi GS.

Beobrad

pre 6 godina

Vas dvojica sto me komentarisete na temu da li su Rusi Zverev i Sapovalov!
Naravno da jesu, to je sustina, a formalno nisu. Vi se bavite formom, a ja sustinom!