Petak, 28.07.2017.

12:10

Otkaz, tuča na treningu, Nejmar ide iz Barse! FOTO

Brazilski fudbaler Nejmar gotovo izvesno će napustiti Barselonu nakon nemilih događaja koji su se dogodili u petak.

Izvor: B92

Otkaz, tuèa na treningu, Nejmar ide iz Barse! FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

mai ben rai

pre 6 godina

inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:06)

E ovakav sam komentar čekao da pročitam. Upravo tako. Koškanje na treningu (pogotovo u fudbalu) sasvim normalna i neretka pojava, a to što se već pričalo o njegovom odlasku pa sada koriste ovo da povećaju tiraže i čitanost je čisto medijsko naduvavanje.

neutralni felsh

pre 6 godina

(adriano_galliani, 28. jul 2017 19:51)


ronaldinju tada u 28. godini pre dve sezone prosli najbolji dani? u kom to filmu? znao si tada da ce ronaldinjo sve manje da misli na fudbal?
zasto bi rajola pretio da ce ibru prodati realu? preti li unitedu da ce pogbu prodati sitiju? ne dragi moj, ako i jeste, pretio je zato sto je pep rekao da za njega nema vise mesta u ekipi. zato i zlatan govori sve najgore o njemu, jer nije navikao na kapiju... ne pitas se zasto zlatan govori o pepu a pep o njemu ne? pas laje, karavan prolazi.
disciplinu u dobroj ekipu ne odrzava trener nego kapiteni, trener je zaduzen pretezno za organizaciju igre, svaka firma ima bossa i poslovodje. pep nije tip koji vice na igrace, on je u barsu uneo timski duh koji ih krasi i dan danas.
ako psg aktivira klauzulu, a hoce, to ce biti samo dokaz da su iznenadili zakon o ferpleju i urnisali trziste ovog leta :)
real, bajern... milan? posle ovolikih blamaza u ovoj deceniji? ispalo se iz elite dragi moj, od stare slave se ne zivi, anceloti je u bajernu, a milanu tek ove pocinje stidljivo da lici na pristojnu ekipu koja se bori za 3-4. nesto u ligi i kojoj ne otima igrace ko stigne. bajern, real, juve, utd, celzi, siti, psg, to su top brendovi i klubovi, na zalost milan sa danasnjom barselonom ni u istu recenicu. znas to i sam, nisi ti naivan, i zato uvek dizes dreku - da ih ocrniš ;)
7. aristokratija? onaj kome je bersluskoni aristokratija, nije daleko od zlatne kajle kao ideala zivota.

neutralni felsh

pre 6 godina

@Oliver
nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...Barsa je ispala najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!
(Punisher, 28. jul 2017 16:57)

ni Oliver ih ne voli, ali on ima racionalnije razloge nego ti. ti mislis da si objektivan da pricas o sudjenju sa tako detinjastim stavom "barsa mi je odvratna i gledam ih samo kad moram, kad igraju protiv ekipa koje ja volim i tako dosipam sebi sol na ranu jer ja volim svaku ekipu koja igra protiv barse"?
zasto su ti odvratni i sta? poslovna politika, uprava, igraci, taktika, dresovi? klub kao klub, cemu unositi tenzije u mozak? fali ti neka frka? ;)
sta? opljackali ti psg sa 6 golova u mrezi? opljackali ti celzi sa igracem manje pola utakmice? secas li se prve utakmice a ne samo revansa kakve sve startove celzijevih nije ni svirao? i konacno: sto onda juventus ne opljackase na isti taj nacin, ili bajern pre par sezona, ili atletiko?
ako vec insistiras, zna se koji klub redovno u LS ima nekoliko poklonjenih golova iz ofsajda, godinama dobija kad god zagusti. kolega Oliver ce to vec objasniti bolje od mene.

NS

pre 6 godina

Konačno normalni komentari - mislim da je problem kod Nejmara neozbiljnost, kako u završnicama akcija koja ih je koštala titule ove sezone, tako i generalno van terena. Mislim da je to veliki problem sa brazilskim igračima. Ili su vrhunski profesionalci i igrači (Ronaldo, Rivaldo, Kaka, Kafu i po meni trenutno najbolji levi bek na svetu Marselo...) ili su ti "problematični" koji su po meni mogli mnogo više. (Robinjo, Romario, Adriano, pa čak i Ronaldinjo mislim da je mogao mnogo više) Tako da je po meni rizik davati tolike pare za Brazilca. Bio to Najmar, Kutinjo ili neko treći. Mislim da je najbolje za Barselonu da ga proda na vreme ali da ne troši na Kutinja već da se okrene Dibali, Veratiju, Azaru i nekom dobrom odbrambenom - meni su gotivni Godin, Laport, Alaba... Mislim da ih je Real Madrid ovde godine dobio na sredini terena (Kros, Modrić, Kazemiro, pa čak i Isko, koji mi je neprežaljen što nije došao u Barsu, mislim da je slična greška i sa ovim malim iz Betisa, jako dobro je igrao celu sezonu). Generalno nije vezni red Barselone odradio dobar posao ove sezone. Previše ih je a malo kvaliteta su pokazali, Iniesta, Rakitić, Buskets, Arda, Rafinja, Gomeš, S.Roberto, D.Suarez, Alenja... Dobra ideja, svi oni imaju tek 22 godine, ali... Tu treba više kvaliteta, teško je zameniti jednog Ćavija. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala, a posebno španskog.

adriano_galliani

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!
(Vagabundo, 28. jul 2017 17:04)

Не знам зашто мислиш да је Нејмар изнад тога? Између њега и Лоле Смиљанића једина је разлика што је Нејмар бољи фудбалер. Цео свет је писао о Нејмару и Сораји.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2843052/Neymar-s-new-model-girlfriend-Soraja-Vucelic-shows-incredible-bikini-body.html

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2814192/Footballer-ace-Neymar-22-sends-private-jet-collect-Serbian-model-bring-Barcelona-pair-met-Ibiza.html

vltava

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)
 Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.
(partizan, 28. jul 2017 16:54)

Partizan je osvojio namestenu titulu?

adriano_galliani

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:05)

То је тако од почетка Пројекта:УЕФАлона, о чему сам више пута писао. "Непобедиви, посед лопте 90%, 1001 додавање.." а као врхунац "најбољи трио икада". Маркетинг и само маркетинг, не равноправан већ доминантан фактор. Сада и непотребан, када је Реал одбранио ЛШ..

..а ова опаска о Гвардиоли.. Роналдињу су најбољи дани прошли две сезоне пре него што је дошао у Милан (и то за добре паре). Златан је имао лудог Рајолу за менаџера који им је претио да ће Златана продати Реалу, па су у управи Фарселони схватили да не могу да приуште још један "Фиго" скандал па су га практично поклонили Милану (ионако им је био непотребан).. Тако да, не знам зашто мислиш да је Гвардиола неки тамо одржавач дисциплине или спремач свлачионице који не трпи највеће звезде? Он уопште нема тај ауторитет о чему је сведочио Златан више пута, обична кукавица од човека.

Ако луди ПСЖ заиста активира клаузулу, то је само доказ да се они нису ни милиметар померили са места на којем су били 17 лета уназад када им је Реал украо Фига. Џаба сви трофеји, победе, голови.. И даље нису (нити ће икада бити) члан друштва Реала, Бајерна и Милана.

Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

Djordje NS

pre 6 godina

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Mesi???! WTF? Jel to onaj kepec što gricka čips?

neutralni felsh

pre 6 godina

nastavak... sa druge strane, razumem i nejmara, dok je mesi u barsi on ce biti u senci, a to nije bez 3-4 sezone, nejmar ce tad imati 28-29. mesi je u nejmarovim godinama vec bio glavni u ekipi i u izborima za igrace godine. ok, voleo je da dodje u barsu da igra sa idolom, kako je 100 puta rekao, i videlo se koliko se postuju na terenu, svaka cast, ali vreme je za nove izazove, nejmar smatra da je u stanju da on nosi ekipu, ako ne moze u barsi, moci ce u psg.
ali zanimljivo je sad na turneji, i pored svega meteza ceo tim igra za nejmara, vidi se. kao da hoce da mu kazu "sedi tu gde jesi". svidja mi se takav profesionalizam.
inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.

neutralni felsh

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom. danas ni pep ne bi mogao da odstrani neposlusnu ili neodlucnu megazvezdu iz ekipe (secamo se, taj se nije ustezao da se oprosti i sa ronaldinjom i ibrahimovicem za mnogo manje razloge), a sad pola igra igrac a pola njegov dres. skrivena mana drim timova, a to je iskusio i real sa operacijama galaktikos, publika posredno sastavlja ekipu jer zvezda uvek mora da igra. barsa je mnoge problematicne utakmice ove sezone mogla da resi promenom formacije i korekcijom napada, ali nije, nastavilo se sa istim sablonom 433, jer msn mora da igra, zakon trzista u aziji i kini. insistiranjem da msn uvek igra punu minutazu odvratili su mnoge dobre napadace od potpisa jer niko nece suvise malu minutazu i senku, a ovi koje imaju su neuigrani i nesigurni pola zbog toga. onako kreativan vezni red (iniesta, raketa, turan, rafinja, klasa igraci) sluzi skoro samo da dodaje lopte msn-u i bori se za nju ako je oni izgube... nastavak sledi, kafe pauza :)

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29) # Link komentara


Ali si slep na modus operandi Partizana....Nije Zvezda postena ali nije ni Partizan.

Sven Goran

pre 6 godina

Pita mene moja sestricina 15god
- Ujo, meni je od svih fudbalera najsladji Nejmar.
- Da ti kaze uja.. nija los igrac, ali je Šaban

Vagabundo

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

Ti si najiritantiji lik koji komentarise po portalima,nema toga u cega se ti ne razumes. Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29)

Batalaka

pre 6 godina

Barsa sa Mesijem i Suarezom je mnogo ubojitija , jer ovaj Brazilac ne ume da odigra ništa a da pre toga ne krene u besmislene driblinge koji rezultiraju većma gubljenjem lopte, faulom ..., u suštini usporavanjem napada i uvlačenjem lopte u sredinu gde je i najveća gužva!
Inač pozdrav za MasKerana i SerHi Busketsa (Serdjo Takini, Italija). Na španskom G ispred I čita se H..., Kao Gihon , Girona , Gimenez...Hihon, Hirona, Himenez...pozdrav !

partizan

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)

Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.

aco

pre 6 godina

Finansijski fer plej se zaobilazi tako sto vlasnik preko svoje firme postane sponzori i na ime spinzorstva uplati nekoliko stotina miliona evra. Lako se zaobilazi fin. "fer-plej".

Oliver Kosta

pre 6 godina

Neka ide. Dovesti Kutinja i Veratija i nekog dobrog stopera za taj novac....
A mogu da kupe i Ronalda za taj novac. Siguran sam da mu je zivotni san da igra sa Mesijem.

nista o nicemu

pre 6 godina

taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.
(netko, 28. jul 2017 15:59)

Znaci uspesan je onaj koji ima normalnu porodicu? Gde smo definisali sta je normalno? Zbog takvih normalnih stvari je normalno i da sugradjani nasi prebiju nekoga jer je druge boze koze? Normalno je da prekidate Prajd batinama i kamenicama?

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D
(LOL, 28. jul 2017 14:08)

Postoji snimak na Tviteru, idi pogledaj.

ilke kv

pre 6 godina

@ galijani
koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!
(Oliver, 28. jul 2017 14:07)

Laz.

Džoni

pre 6 godina

Ja da sam trener Barse ovaj bi mi grejao klupu iako je nesumnjivo dobar igrač ali smatram da nije previše koristan za ekipu i da ima puno korisnijih iako možda lošijih fudbalera od njega. Za te pare može da se kupi komplet tim koji će da osvoji LŠ lagano!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva, 28. jul 2017 15:51)

Ја навијам само и само за Милан, не интересују ме домаћи клубови, Gioccovigi, ватерполо.. Што не значи да сам слеп па да не видим modus operandi Звездаспора и да немам мишљење о томе.

Punisher

pre 6 godina

@Oliver,nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...U oba slučaja Barsa je ispala najveći negativac,pa stim je i najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Godina: 1980.
Timovi: AC Milan i SS Lazio
Kazna: Izbacivanje iz Serie A u Seriu B
Razlog: Namestanje utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1980, 28. jul 2017 15:28)

Тачно, али сви мисле на 2006. када говоре о томе и историјској "неправди" када је страдала Звезда бухахах... Још увек су бесни и због магле!

ST

pre 6 godina

MAFIOSI iz UEFE. a.c. Milan , bude optuzen za namestanje desetine utakmica , pri tom SVI ZNAMO da pale baklje i pirotehniku na SVAKOJ utakmici , pri tom NE BUDU izbacheni iz lige , DOBIJU pravo da ucestvuju u kf. za LP , izbace zvezdu u poslednjem kolu ( mora se priznati zasluzeno ) i na kraju ...OSVOJE LP

Marko Ivić

pre 6 godina

Pitam se postoji li neko normalan, da zaustavi ovo prosipanje novca za ove polupismene zabavljače, to se nekada zvalo dvorska luda, jedina razlika je što su dvorske lude zabavljale usko društo, a ovi široke narodne mase.
Ograničiti te transfere na neku normalnu sumu.
Deca gladuju u celom svetu a oni rasipaju novac.

Gde ide ovaj svet

Millennium

pre 6 godina

Lepo je danas rekao predsednik Bajerna. Ovo je ludilo i mi ne želimo da učestvujemo u tome. I bukvalno, stvari su se izmakle kontroli i neko bi pod hitno morao da uvede neku zabranu ili ograničenje. I ovako je jaz između liga i klubova ogroman, a sada će tajkunski klubovi imati monopol, i vrteće se par ekipa u samom vrhu.

Samo je ljudska glupost neogranicena

pre 6 godina

Ovo sa Galijanijem je ozbiljnije nego što sam mislio. Milan nije ništa nameštao, pa ti bi komotno mogao da botuješ za sendvič. Nismo nameštali samo smo malo pokušavali da vršimo pritisak na sudije. Nisu bili golovi iz ofsajda već iz samo malog ofsajda.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

A vrhunac svega je sto Farsa Balkan na Fejsbuku vise ne radi, ko zna sta su pisali o Nejmaru pa ih neko prijavio haha! A taman sam hteo da citam to cviljenje i uzivam! Neka pati koga smeta, Nejmar ce biti sampion sveta!
MSN propo.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@adriano...Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?
(Milan, 28. jul 2017 14:57)

I klub je bio kaznjen za tu glupost, tako je. Nismo se izvukli, nismo profitirali od toga, nismo osvojili titulu LP na neko muljanje, Kaka' je demolirao Evropu te sezone i samim tim smo pokazali koliko je to sve bilo nepotrebno.. Pravda je pobedila!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
(NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Nije sa Stanijom, vec sa Sorajom. A nista ove "zene fudbalera" nisu bolje od Soraje.

netko

pre 6 godina

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:00)

ajde?
pun si kompleksa covece. ostavi se komentarisanja i nadji nekog da ti pomogne jer su ti komentari iz dana u dan sve gori i nebulozniji.
znam da boli propast milana i da ne mozes da svaris rasturanje sto barsa radi al ga covece pretera.
taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.

Vagabundo

pre 6 godina

Sad mi je tek jasno zašto se parižani nisu bunili posle onog sramnog poraza u revanšu od 6:1,pa jedan od uslova je bio i da Nejmar predje kod njih,zauzvrat pustaju Barsu dalje,zar ne !!!!???
Pa samo je Verati na toj tekmi igrao kao 12-ti igrač Barse,još tada se dodvoravao uefaloncima da ga kupe iako je objektivno prosek od igrača,pa gde se proslavio u Italiji,u Peskari valjda,gigant od kluba nema šta!

NastyB

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.

adriano_galliani

pre 6 godina

A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...
(Milan, 28. jul 2017 14:17)

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ajde daj neki krsten razlog sto mrzis Liverpul. I dalje te boli 2005.? Cak ni 2007. ne moze da zaleci tu ranu?
(frosty, 28. jul 2017 14:01)

Због навијача, ваљда су једини навијачи неког великог клуба који су учествовали у више туча са масовним смртним исходима. Прете својим играчима који желе да напусте клуб, породицама, убедљиво најгори навијачи на свету, још су и убедљиво најгласнији а у 30 година имају 3 освојена трофеја.

Што би рекли Енглези "Outraged by everything, ashamed of nothing".

LOL

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D

Mirko

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Pa zato i ide iz Barse. Oće čovek da pokaže ko je i šta je, u Barsi ne može jer se zna ko je tata i glavni.
A pogledaj mu poslednje golove, pa ćeš možda početi da svataš neke stvari.

Milan

pre 6 godina

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.
(adriano_galliani, 28. jul 2017 14:31)

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?

Real je najvece zlo fudbala, kad bi samo znali sta su oni radili pre 60 i vise godina

pre 6 godina

Evo dvomec sa Celsijem iz Barsinog ugla:

https://www.youtube.com/watch?v=hYMsejCmp-M

Taj dvomec je bio obelezen skandaloznim sudjenjem u oba meca i na stetu Barse i na stetu Celsija!

Najveca kradja u LS je ona kada je Real sa Kasaijem ove godine izbacio Bajern!

Barsa Barsa

pre 6 godina

Nervozan nego sta. 90 odsto navijaca Barse je za prodaju Nejmara za te pare, uz opasku da ne respektuje klub. Umislio Nejmar da je Messi, da ce navijaci biti uz njega i da ce klub da mu povisi platu. Samo da me ne razocara pa da ostane

lovac botova

pre 6 godina

ljudi, znatno je veća priča nego vaše lokalne prepirke barsa real i sl gluposti kad poredite sa italijanskim klubovima.
paris postaje centar fudbala, najveći novac ulazi tamo sada a sponzori im drže sva prava prenosa u evropi i delu sveta do 2025 !
španija italija to su stare priče i prošlo je to vreme, sad ulaze veliki igrači i vlast na globalnom nivou.
videćete, ali ne zaboravite ovaj info koji dajem...
to je javna tajna ovde...

adriano_galliani

pre 6 godina

mena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Football, 28. jul 2017 13:56)

Хоће, тамо пред Ленса Армстронга, репрезентације Енглеске из 1966, Грофове Звезде и 24 узастопне победе и сл. Као преваранти и циркузанти. То је процес који је већ почео, те титуле нико не признаје.

Отето-проклето.

СЛОБОДА ЗА НЕЈМАРА!

Oliver

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Vi svi što pričate o francuskoj ligi da je slaba očigledno niste odgledali nijedan meč francuske lige.Naravno da nije jaka kao engleska,španska, nemačka al da je tolko slaba .Pre svega iz Francuske dolaze najtalentovanija deca.A klubovi nisu tolko loši ..Lion,Marsej,Monako,Nica,Sent Etjen i Pariz..ostali inisu tolko dobri.I svi vređate PSG.Naravno ni da nisu bolji od Barse,Reala Bayerna i Juventusa,Atletika.I da je portugalska liga jača sa Portom ,Sportingom i Benfikom koje Marsej može da pobedi.Stvarno vas ne razumem. Što Neymar ne bi osvojio ništa sa PSG.Pa on Kavani i Di Maria biće sad jedan od najboljih napada u Evropi.Pazite šta kažem.Pričali ste da je Ibrahimoviću koji je dao 40 golova u francuskoj ligi prošle sezone damu lako.I onda je došao u PL i dao 17 golova i dao bi ih 25 da se nije povredio...al to je do kvaliteta igrača a ne do lige .Zašto PSG kao šampion lige 2 puta za redom izbaci Čelzi iz LŠ.

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:40) # Link komentara


A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...

gari

pre 6 godina

ne postoji igrac koji vredi 200 ma ni 100 miliona, bankarska mafija i fondovi su preuzeli fudbal, a fudbal se jos igra samo u parkicima i parkinzima, livadama, mada i tu bude gajba piva u pitanjju

Oliver

pre 6 godina

Ovo sam rekao pre 7 dana:Nejmar sigurno ide.Decko je umislio da je veci od Mesija.Dobar posao za Barcelonu,los za PSG.Razlika izmedju Mesija i Nejmara nikako ne moze biti samo 78 miliona u njihovim otkupnim klauzulama:Mesi 300 mil,Nejmar 222.PSG je trebalo da napadne Mesija ako su vec hteli spektakl.Inace sa Nejmarom nema sanse da osvoje Ligu sampiona pored Reala,Bayerna i Barcelone.Ali kad su se Katarci razumeli u fudbal,heheh

Football

pre 6 godina

Adriano Galliani, infantilni komentari u skladu sa njegovim godinama. Predstavlja se kao neutralni ljubitelj fudbala, a na svaku vest o Barceloni je prvi. A kada se trebaju prokomentarisati načini na koje Real osvaja trofeje onda ga nema nigde. Messi mu je utajivač poreza (zamisli i istetovirao se, što je mnogo gore od čupanja obrva, kvarcovanja i depiliranja itd.), a kada je za isto optužen i Ronaldo (i za mnogo gore stvari) onda ga opet nema nigde. Vrhunac licemerja je kada ti navijač Milana i Real Madrida priča o poštenju i nameštanju. Uživaj sine u fudbalu, mani se glupih komentara zbog kojih dovodiš svoj intelekt u pitanje. Imena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.

Kanga

pre 6 godina

Ama bre ne ide covek nigde, sta se primate... Zakacili se malo zbog starta, Semedo se istripovao da je zvezda posle dve pripremne utakmice u Barsi, pa ce da popije kaznu od par desetina somica i to je to. Takve stvari se desevaju jednom nedeljno na treninzima, ovo je samo "vest" za danas posto nemaju bolju, a mora kaFez da se trese zbog necega ;)

Qwerty

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 12:53)
Ti radis u Milanu?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila
(lorenzo, 28. jul 2017 12:34)

Па да, пију кафе заједно свако јутро, најбољи трио икада, не само да су добри играчи већ и добри људи а не као онај покварењак Пеналдо! А погледајте ви ту тројицу - Суарез гризе људе када му не иде, Меси се тетовирао као локални нарко-дилер из Розарија, а и сам је осуђени криминалац, а о Нејмару што мање кажем - то боље.

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.

Vise para a manje kulture

pre 6 godina

Iskren da budem smucili su mi se fudbalski transferi i sve vise price oko novca a sve manje o fudbalu. Neimar je jedan od najboljih fudbalera na svetu, po mom misljenju odmah iza Mesija i Ronalda, ali ovakvo bahato ponasanje nema nikakvo opravdanje i da ima manje novca verovatno bi ga bilo sramota, a ovako pokrice se sva nekultura novcem.

AtamanCG

pre 6 godina

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 28. jul 2017 12:34)

Ponekad me znaš iznervirati komentarima, ali za ovaj bih ti rado kupio piva koliko možeš da popiješ za tri dana ! :-)))
Pozdrav iz Crne Gore !

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Galijani, Barsa ti je nabila komplekse zestoke. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 28. jul 2017 13:16)

Назови ти то како хоћеш. По мени, не може неко ко навија за Милан да има комплексе од било кога.. Мрзим непоштење и неправду и зато бих најсрећнији био да видим катанац на вратима Фарселоне, Црвене Звезде и Ливерпула. Најгори клубови на свету, извори чистог зла.

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.
(Leo, 28. jul 2017 12:36)

Rekoh ima klip na Tviteru. Pogledaj, pa dodji da mi se izvinis zbog ovih uvreda.

a

pre 6 godina

@nista o nicemu A nije te dokusurio sudija, kad je Ardi dao crveni 2014e u finalu? Ili sudija koji nije video ofsajd Ramosa 2016e? Ili Kasai posle 2 gola iz ofsajda i crvenog Vidalu? Kog god sporta da se dotaknes u komentarisanju, uvek ispadnes velika neznalica.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Udarila malome i para i slava u glavu . Baš bih volio da ovi klubovi što se rasipaju parama ništa ne osvoje naredne sezone ! A to su : Mančester Siti , PSŽ a ima ih još . . .

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Izvor madridska Marca.Pa oni su skloni da pisu sve najcrnje o Barsi.Voleli bi najvise da odemo u drugu ligu ali to se nece desiti,vamos Barsa,te quero mucho!!
Ne samo da ostaje Nejmar nego dovodimo i Filipa Kutinja.

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.

Wlada

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspad kod uefalone, Mesi se raspada, Nejmar uvideo o cemu se radi i odma zapalio iz Barse. Ne bi ni ja igrao s kanibalom. Ronaldo uzima sestu zlatnu i postaje najjbolji svih vremena.

#halamadrid#12#najjbolji smo

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Toliko o novcanom fer pleju i smes da potrosis koliko si zaradio.
(samo salary cap, 28. jul 2017 12:28)

Проблем је што си ти љубитељ српског фудбала па мислиш да се зарађује само продајом играча. Велики клубови најмање новца зарађују продајом играча.

nista o nicemu

pre 6 godina

Potukao se sa Semedom jer je Semeda Mesi nagovorio da mu krvnicki startuje, posto Mesi ne sme sam da resava svoje probleme. Imate klip na Tviteru, slobodno pogledajte.

ajmo ajde

pre 6 godina

Jel realno sta vi pisete...jedini nacin da se ode iz nekog kluba a da ne bude pljuvan i osudjivan je da se pobijes na treningu bacis marker svi u fazonu "ne treba nam takav" i ode covek bez problema...tako se rade transferi...jos i za manje love moze se ode....

Badjo

pre 6 godina

I da je tacno, ovo Nejmar namerno radi da bi otisao, previse jadno ne znam sto ga drze, njegov otac ce sve uciniti da ode jer je poznato da se ne moze najesti para.

Sinisa

pre 6 godina

Je li ovaj Semedo normalan,tek dosao u klub i da ide ovako grubo na svog saigraca,momka koji je jedan od najboljih fudbalera na svijetu...Da li je ovo realno?

Isti slucaj

pre 6 godina

Trebao sam da predjem u susedno selo da igram za obecani materijal za kucu, jedan trening me spucao lik namerno u glavu loptom, malo smo se zakacili, posle otislido radnje i popili osvezenje, a mediji su i dalje pisali o meni kako sam presao

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Биће уживање гледати распадање Фарселоне, браво Нејмар. Сад још Ливерпулу да плате Кутиња 150 милиона и све боље од бољег хаха!

Ништа боље нису ни заслужили, највећа превара 21. века после прехрамбених производа намењених Источној Европи.

Savo

pre 6 godina

Očito da je došlo do sukoba. Svejedno, bio on kriv ili ne, treba to oterat iz Barce, puno se digao, čak šta više treba ubrzat proces o odlasku u Pariz, samim tim što je došlo do ovakvih informacija da želi otić iz Barce mnogo mi je postao drzak. Da on želi ostat demantovao bi 5 puta do sada. U Barci samo Messi nema cenu. A ovome srećan put.

lorenzo

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila

Labud

pre 6 godina

Koja farsa! Ulice Barselone i Pariza, recimo, pune beskućnika, javnih kuhinja, a ovamo se dadne 220 miliona...Labud se nada da će mačke preuzeti primat od čoveka, koji je očigledno bolid.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.

Leo

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.

Tennisman

pre 6 godina

Ja bih doveo forsbera kutinja i manolasa za 220 milki i resio bih sve do kraja i posle igrati ter stegen umtiti manolas samedo alba forsberg buskec inijesta mesi suarez kutinjo

Labud

pre 6 godina

Koja farsa! Ulice Barselone i Pariza, recimo, pune beskućnika, javnih kuhinja, a ovamo se dadne 220 miliona...Labud se nada da će mačke preuzeti primat od čoveka, koji je očigledno bolid.

Qwerty

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 12:53)
Ti radis u Milanu?

Wlada

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.

Isti slucaj

pre 6 godina

Trebao sam da predjem u susedno selo da igram za obecani materijal za kucu, jedan trening me spucao lik namerno u glavu loptom, malo smo se zakacili, posle otislido radnje i popili osvezenje, a mediji su i dalje pisali o meni kako sam presao

nista o nicemu

pre 6 godina

Potukao se sa Semedom jer je Semeda Mesi nagovorio da mu krvnicki startuje, posto Mesi ne sme sam da resava svoje probleme. Imate klip na Tviteru, slobodno pogledajte.

Badjo

pre 6 godina

I da je tacno, ovo Nejmar namerno radi da bi otisao, previse jadno ne znam sto ga drze, njegov otac ce sve uciniti da ode jer je poznato da se ne moze najesti para.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Биће уживање гледати распадање Фарселоне, браво Нејмар. Сад још Ливерпулу да плате Кутиња 150 милиона и све боље од бољег хаха!

Ништа боље нису ни заслужили, највећа превара 21. века после прехрамбених производа намењених Источној Европи.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Toliko o novcanom fer pleju i smes da potrosis koliko si zaradio.
(samo salary cap, 28. jul 2017 12:28)

Проблем је што си ти љубитељ српског фудбала па мислиш да се зарађује само продајом играча. Велики клубови најмање новца зарађују продајом играча.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila
(lorenzo, 28. jul 2017 12:34)

Па да, пију кафе заједно свако јутро, најбољи трио икада, не само да су добри играчи већ и добри људи а не као онај покварењак Пеналдо! А погледајте ви ту тројицу - Суарез гризе људе када му не иде, Меси се тетовирао као локални нарко-дилер из Розарија, а и сам је осуђени криминалац, а о Нејмару што мање кажем - то боље.

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.

Marko Ivić

pre 6 godina

Pitam se postoji li neko normalan, da zaustavi ovo prosipanje novca za ove polupismene zabavljače, to se nekada zvalo dvorska luda, jedina razlika je što su dvorske lude zabavljale usko društo, a ovi široke narodne mase.
Ograničiti te transfere na neku normalnu sumu.
Deca gladuju u celom svetu a oni rasipaju novac.

Gde ide ovaj svet

Vise para a manje kulture

pre 6 godina

Iskren da budem smucili su mi se fudbalski transferi i sve vise price oko novca a sve manje o fudbalu. Neimar je jedan od najboljih fudbalera na svetu, po mom misljenju odmah iza Mesija i Ronalda, ali ovakvo bahato ponasanje nema nikakvo opravdanje i da ima manje novca verovatno bi ga bilo sramota, a ovako pokrice se sva nekultura novcem.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspad kod uefalone, Mesi se raspada, Nejmar uvideo o cemu se radi i odma zapalio iz Barse. Ne bi ni ja igrao s kanibalom. Ronaldo uzima sestu zlatnu i postaje najjbolji svih vremena.

#halamadrid#12#najjbolji smo

lorenzo

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila

Oliver

pre 6 godina

Ovo sam rekao pre 7 dana:Nejmar sigurno ide.Decko je umislio da je veci od Mesija.Dobar posao za Barcelonu,los za PSG.Razlika izmedju Mesija i Nejmara nikako ne moze biti samo 78 miliona u njihovim otkupnim klauzulama:Mesi 300 mil,Nejmar 222.PSG je trebalo da napadne Mesija ako su vec hteli spektakl.Inace sa Nejmarom nema sanse da osvoje Ligu sampiona pored Reala,Bayerna i Barcelone.Ali kad su se Katarci razumeli u fudbal,heheh

Millennium

pre 6 godina

Lepo je danas rekao predsednik Bajerna. Ovo je ludilo i mi ne želimo da učestvujemo u tome. I bukvalno, stvari su se izmakle kontroli i neko bi pod hitno morao da uvede neku zabranu ili ograničenje. I ovako je jaz između liga i klubova ogroman, a sada će tajkunski klubovi imati monopol, i vrteće se par ekipa u samom vrhu.

Milan

pre 6 godina

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.
(adriano_galliani, 28. jul 2017 14:31)

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?

gari

pre 6 godina

ne postoji igrac koji vredi 200 ma ni 100 miliona, bankarska mafija i fondovi su preuzeli fudbal, a fudbal se jos igra samo u parkicima i parkinzima, livadama, mada i tu bude gajba piva u pitanjju

LOL

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D

Football

pre 6 godina

Adriano Galliani, infantilni komentari u skladu sa njegovim godinama. Predstavlja se kao neutralni ljubitelj fudbala, a na svaku vest o Barceloni je prvi. A kada se trebaju prokomentarisati načini na koje Real osvaja trofeje onda ga nema nigde. Messi mu je utajivač poreza (zamisli i istetovirao se, što je mnogo gore od čupanja obrva, kvarcovanja i depiliranja itd.), a kada je za isto optužen i Ronaldo (i za mnogo gore stvari) onda ga opet nema nigde. Vrhunac licemerja je kada ti navijač Milana i Real Madrida priča o poštenju i nameštanju. Uživaj sine u fudbalu, mani se glupih komentara zbog kojih dovodiš svoj intelekt u pitanje. Imena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
(NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Nije sa Stanijom, vec sa Sorajom. A nista ove "zene fudbalera" nisu bolje od Soraje.

Sinisa

pre 6 godina

Je li ovaj Semedo normalan,tek dosao u klub i da ide ovako grubo na svog saigraca,momka koji je jedan od najboljih fudbalera na svijetu...Da li je ovo realno?

Savo

pre 6 godina

Očito da je došlo do sukoba. Svejedno, bio on kriv ili ne, treba to oterat iz Barce, puno se digao, čak šta više treba ubrzat proces o odlasku u Pariz, samim tim što je došlo do ovakvih informacija da želi otić iz Barce mnogo mi je postao drzak. Da on želi ostat demantovao bi 5 puta do sada. U Barci samo Messi nema cenu. A ovome srećan put.

ajmo ajde

pre 6 godina

Jel realno sta vi pisete...jedini nacin da se ode iz nekog kluba a da ne bude pljuvan i osudjivan je da se pobijes na treningu bacis marker svi u fazonu "ne treba nam takav" i ode covek bez problema...tako se rade transferi...jos i za manje love moze se ode....

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Izvor madridska Marca.Pa oni su skloni da pisu sve najcrnje o Barsi.Voleli bi najvise da odemo u drugu ligu ali to se nece desiti,vamos Barsa,te quero mucho!!
Ne samo da ostaje Nejmar nego dovodimo i Filipa Kutinja.

Samo je ljudska glupost neogranicena

pre 6 godina

Ovo sa Galijanijem je ozbiljnije nego što sam mislio. Milan nije ništa nameštao, pa ti bi komotno mogao da botuješ za sendvič. Nismo nameštali samo smo malo pokušavali da vršimo pritisak na sudije. Nisu bili golovi iz ofsajda već iz samo malog ofsajda.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Udarila malome i para i slava u glavu . Baš bih volio da ovi klubovi što se rasipaju parama ništa ne osvoje naredne sezone ! A to su : Mančester Siti , PSŽ a ima ih još . . .

a

pre 6 godina

@nista o nicemu A nije te dokusurio sudija, kad je Ardi dao crveni 2014e u finalu? Ili sudija koji nije video ofsajd Ramosa 2016e? Ili Kasai posle 2 gola iz ofsajda i crvenog Vidalu? Kog god sporta da se dotaknes u komentarisanju, uvek ispadnes velika neznalica.

Real je najvece zlo fudbala, kad bi samo znali sta su oni radili pre 60 i vise godina

pre 6 godina

Evo dvomec sa Celsijem iz Barsinog ugla:

https://www.youtube.com/watch?v=hYMsejCmp-M

Taj dvomec je bio obelezen skandaloznim sudjenjem u oba meca i na stetu Barse i na stetu Celsija!

Najveca kradja u LS je ona kada je Real sa Kasaijem ove godine izbacio Bajern!

Leo

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.

NS

pre 6 godina

Konačno normalni komentari - mislim da je problem kod Nejmara neozbiljnost, kako u završnicama akcija koja ih je koštala titule ove sezone, tako i generalno van terena. Mislim da je to veliki problem sa brazilskim igračima. Ili su vrhunski profesionalci i igrači (Ronaldo, Rivaldo, Kaka, Kafu i po meni trenutno najbolji levi bek na svetu Marselo...) ili su ti "problematični" koji su po meni mogli mnogo više. (Robinjo, Romario, Adriano, pa čak i Ronaldinjo mislim da je mogao mnogo više) Tako da je po meni rizik davati tolike pare za Brazilca. Bio to Najmar, Kutinjo ili neko treći. Mislim da je najbolje za Barselonu da ga proda na vreme ali da ne troši na Kutinja već da se okrene Dibali, Veratiju, Azaru i nekom dobrom odbrambenom - meni su gotivni Godin, Laport, Alaba... Mislim da ih je Real Madrid ovde godine dobio na sredini terena (Kros, Modrić, Kazemiro, pa čak i Isko, koji mi je neprežaljen što nije došao u Barsu, mislim da je slična greška i sa ovim malim iz Betisa, jako dobro je igrao celu sezonu). Generalno nije vezni red Barselone odradio dobar posao ove sezone. Previše ih je a malo kvaliteta su pokazali, Iniesta, Rakitić, Buskets, Arda, Rafinja, Gomeš, S.Roberto, D.Suarez, Alenja... Dobra ideja, svi oni imaju tek 22 godine, ali... Tu treba više kvaliteta, teško je zameniti jednog Ćavija. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala, a posebno španskog.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Galijani, Barsa ti je nabila komplekse zestoke. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 28. jul 2017 13:16)

Назови ти то како хоћеш. По мени, не може неко ко навија за Милан да има комплексе од било кога.. Мрзим непоштење и неправду и зато бих најсрећнији био да видим катанац на вратима Фарселоне, Црвене Звезде и Ливерпула. Најгори клубови на свету, извори чистог зла.

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!
(Oliver, 28. jul 2017 14:07)

Laz.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.

Sven Goran

pre 6 godina

Pita mene moja sestricina 15god
- Ujo, meni je od svih fudbalera najsladji Nejmar.
- Da ti kaze uja.. nija los igrac, ali je Šaban

Kanga

pre 6 godina

Ama bre ne ide covek nigde, sta se primate... Zakacili se malo zbog starta, Semedo se istripovao da je zvezda posle dve pripremne utakmice u Barsi, pa ce da popije kaznu od par desetina somica i to je to. Takve stvari se desevaju jednom nedeljno na treninzima, ovo je samo "vest" za danas posto nemaju bolju, a mora kaFez da se trese zbog necega ;)

AtamanCG

pre 6 godina

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 28. jul 2017 12:34)

Ponekad me znaš iznervirati komentarima, ali za ovaj bih ti rado kupio piva koliko možeš da popiješ za tri dana ! :-)))
Pozdrav iz Crne Gore !

Oliver

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!

netko

pre 6 godina

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:00)

ajde?
pun si kompleksa covece. ostavi se komentarisanja i nadji nekog da ti pomogne jer su ti komentari iz dana u dan sve gori i nebulozniji.
znam da boli propast milana i da ne mozes da svaris rasturanje sto barsa radi al ga covece pretera.
taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Vi svi što pričate o francuskoj ligi da je slaba očigledno niste odgledali nijedan meč francuske lige.Naravno da nije jaka kao engleska,španska, nemačka al da je tolko slaba .Pre svega iz Francuske dolaze najtalentovanija deca.A klubovi nisu tolko loši ..Lion,Marsej,Monako,Nica,Sent Etjen i Pariz..ostali inisu tolko dobri.I svi vređate PSG.Naravno ni da nisu bolji od Barse,Reala Bayerna i Juventusa,Atletika.I da je portugalska liga jača sa Portom ,Sportingom i Benfikom koje Marsej može da pobedi.Stvarno vas ne razumem. Što Neymar ne bi osvojio ništa sa PSG.Pa on Kavani i Di Maria biće sad jedan od najboljih napada u Evropi.Pazite šta kažem.Pričali ste da je Ibrahimoviću koji je dao 40 golova u francuskoj ligi prošle sezone damu lako.I onda je došao u PL i dao 17 golova i dao bi ih 25 da se nije povredio...al to je do kvaliteta igrača a ne do lige .Zašto PSG kao šampion lige 2 puta za redom izbaci Čelzi iz LŠ.

Vagabundo

pre 6 godina

Sad mi je tek jasno zašto se parižani nisu bunili posle onog sramnog poraza u revanšu od 6:1,pa jedan od uslova je bio i da Nejmar predje kod njih,zauzvrat pustaju Barsu dalje,zar ne !!!!???
Pa samo je Verati na toj tekmi igrao kao 12-ti igrač Barse,još tada se dodvoravao uefaloncima da ga kupe iako je objektivno prosek od igrača,pa gde se proslavio u Italiji,u Peskari valjda,gigant od kluba nema šta!

nista o nicemu

pre 6 godina

taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.
(netko, 28. jul 2017 15:59)

Znaci uspesan je onaj koji ima normalnu porodicu? Gde smo definisali sta je normalno? Zbog takvih normalnih stvari je normalno i da sugradjani nasi prebiju nekoga jer je druge boze koze? Normalno je da prekidate Prajd batinama i kamenicama?

partizan

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)

Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Nervozan nego sta. 90 odsto navijaca Barse je za prodaju Nejmara za te pare, uz opasku da ne respektuje klub. Umislio Nejmar da je Messi, da ce navijaci biti uz njega i da ce klub da mu povisi platu. Samo da me ne razocara pa da ostane

Oliver Kosta

pre 6 godina

Neka ide. Dovesti Kutinja i Veratija i nekog dobrog stopera za taj novac....
A mogu da kupe i Ronalda za taj novac. Siguran sam da mu je zivotni san da igra sa Mesijem.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva, 28. jul 2017 15:51)

Ја навијам само и само за Милан, не интересују ме домаћи клубови, Gioccovigi, ватерполо.. Што не значи да сам слеп па да не видим modus operandi Звездаспора и да немам мишљење о томе.

neutralni felsh

pre 6 godina

(adriano_galliani, 28. jul 2017 19:51)


ronaldinju tada u 28. godini pre dve sezone prosli najbolji dani? u kom to filmu? znao si tada da ce ronaldinjo sve manje da misli na fudbal?
zasto bi rajola pretio da ce ibru prodati realu? preti li unitedu da ce pogbu prodati sitiju? ne dragi moj, ako i jeste, pretio je zato sto je pep rekao da za njega nema vise mesta u ekipi. zato i zlatan govori sve najgore o njemu, jer nije navikao na kapiju... ne pitas se zasto zlatan govori o pepu a pep o njemu ne? pas laje, karavan prolazi.
disciplinu u dobroj ekipu ne odrzava trener nego kapiteni, trener je zaduzen pretezno za organizaciju igre, svaka firma ima bossa i poslovodje. pep nije tip koji vice na igrace, on je u barsu uneo timski duh koji ih krasi i dan danas.
ako psg aktivira klauzulu, a hoce, to ce biti samo dokaz da su iznenadili zakon o ferpleju i urnisali trziste ovog leta :)
real, bajern... milan? posle ovolikih blamaza u ovoj deceniji? ispalo se iz elite dragi moj, od stare slave se ne zivi, anceloti je u bajernu, a milanu tek ove pocinje stidljivo da lici na pristojnu ekipu koja se bori za 3-4. nesto u ligi i kojoj ne otima igrace ko stigne. bajern, real, juve, utd, celzi, siti, psg, to su top brendovi i klubovi, na zalost milan sa danasnjom barselonom ni u istu recenicu. znas to i sam, nisi ti naivan, i zato uvek dizes dreku - da ih ocrniš ;)
7. aristokratija? onaj kome je bersluskoni aristokratija, nije daleko od zlatne kajle kao ideala zivota.

aco

pre 6 godina

Finansijski fer plej se zaobilazi tako sto vlasnik preko svoje firme postane sponzori i na ime spinzorstva uplati nekoliko stotina miliona evra. Lako se zaobilazi fin. "fer-plej".

Punisher

pre 6 godina

@Oliver,nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...U oba slučaja Barsa je ispala najveći negativac,pa stim je i najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!

Vagabundo

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:40) # Link komentara


A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...

NastyB

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.

ST

pre 6 godina

MAFIOSI iz UEFE. a.c. Milan , bude optuzen za namestanje desetine utakmica , pri tom SVI ZNAMO da pale baklje i pirotehniku na SVAKOJ utakmici , pri tom NE BUDU izbacheni iz lige , DOBIJU pravo da ucestvuju u kf. za LP , izbace zvezdu u poslednjem kolu ( mora se priznati zasluzeno ) i na kraju ...OSVOJE LP

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D
(LOL, 28. jul 2017 14:08)

Postoji snimak na Tviteru, idi pogledaj.

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29) # Link komentara


Ali si slep na modus operandi Partizana....Nije Zvezda postena ali nije ni Partizan.

vltava

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)
 Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.
(partizan, 28. jul 2017 16:54)

Partizan je osvojio namestenu titulu?

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.
(Leo, 28. jul 2017 12:36)

Rekoh ima klip na Tviteru. Pogledaj, pa dodji da mi se izvinis zbog ovih uvreda.

Mirko

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Pa zato i ide iz Barse. Oće čovek da pokaže ko je i šta je, u Barsi ne može jer se zna ko je tata i glavni.
A pogledaj mu poslednje golove, pa ćeš možda početi da svataš neke stvari.

Džoni

pre 6 godina

Ja da sam trener Barse ovaj bi mi grejao klupu iako je nesumnjivo dobar igrač ali smatram da nije previše koristan za ekipu i da ima puno korisnijih iako možda lošijih fudbalera od njega. Za te pare može da se kupi komplet tim koji će da osvoji LŠ lagano!

neutralni felsh

pre 6 godina

nastavak... sa druge strane, razumem i nejmara, dok je mesi u barsi on ce biti u senci, a to nije bez 3-4 sezone, nejmar ce tad imati 28-29. mesi je u nejmarovim godinama vec bio glavni u ekipi i u izborima za igrace godine. ok, voleo je da dodje u barsu da igra sa idolom, kako je 100 puta rekao, i videlo se koliko se postuju na terenu, svaka cast, ali vreme je za nove izazove, nejmar smatra da je u stanju da on nosi ekipu, ako ne moze u barsi, moci ce u psg.
ali zanimljivo je sad na turneji, i pored svega meteza ceo tim igra za nejmara, vidi se. kao da hoce da mu kazu "sedi tu gde jesi". svidja mi se takav profesionalizam.
inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ajde daj neki krsten razlog sto mrzis Liverpul. I dalje te boli 2005.? Cak ni 2007. ne moze da zaleci tu ranu?
(frosty, 28. jul 2017 14:01)

Због навијача, ваљда су једини навијачи неког великог клуба који су учествовали у више туча са масовним смртним исходима. Прете својим играчима који желе да напусте клуб, породицама, убедљиво најгори навијачи на свету, још су и убедљиво најгласнији а у 30 година имају 3 освојена трофеја.

Што би рекли Енглези "Outraged by everything, ashamed of nothing".

adriano_galliani

pre 6 godina

mena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Football, 28. jul 2017 13:56)

Хоће, тамо пред Ленса Армстронга, репрезентације Енглеске из 1966, Грофове Звезде и 24 узастопне победе и сл. Као преваранти и циркузанти. То је процес који је већ почео, те титуле нико не признаје.

Отето-проклето.

СЛОБОДА ЗА НЕЈМАРА!

neutralni felsh

pre 6 godina

@Oliver
nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...Barsa je ispala najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!
(Punisher, 28. jul 2017 16:57)

ni Oliver ih ne voli, ali on ima racionalnije razloge nego ti. ti mislis da si objektivan da pricas o sudjenju sa tako detinjastim stavom "barsa mi je odvratna i gledam ih samo kad moram, kad igraju protiv ekipa koje ja volim i tako dosipam sebi sol na ranu jer ja volim svaku ekipu koja igra protiv barse"?
zasto su ti odvratni i sta? poslovna politika, uprava, igraci, taktika, dresovi? klub kao klub, cemu unositi tenzije u mozak? fali ti neka frka? ;)
sta? opljackali ti psg sa 6 golova u mrezi? opljackali ti celzi sa igracem manje pola utakmice? secas li se prve utakmice a ne samo revansa kakve sve startove celzijevih nije ni svirao? i konacno: sto onda juventus ne opljackase na isti taj nacin, ili bajern pre par sezona, ili atletiko?
ako vec insistiras, zna se koji klub redovno u LS ima nekoliko poklonjenih golova iz ofsajda, godinama dobija kad god zagusti. kolega Oliver ce to vec objasniti bolje od mene.

Tennisman

pre 6 godina

Ja bih doveo forsbera kutinja i manolasa za 220 milki i resio bih sve do kraja i posle igrati ter stegen umtiti manolas samedo alba forsberg buskec inijesta mesi suarez kutinjo

ilke kv

pre 6 godina

@ galijani
koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja

neutralni felsh

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom. danas ni pep ne bi mogao da odstrani neposlusnu ili neodlucnu megazvezdu iz ekipe (secamo se, taj se nije ustezao da se oprosti i sa ronaldinjom i ibrahimovicem za mnogo manje razloge), a sad pola igra igrac a pola njegov dres. skrivena mana drim timova, a to je iskusio i real sa operacijama galaktikos, publika posredno sastavlja ekipu jer zvezda uvek mora da igra. barsa je mnoge problematicne utakmice ove sezone mogla da resi promenom formacije i korekcijom napada, ali nije, nastavilo se sa istim sablonom 433, jer msn mora da igra, zakon trzista u aziji i kini. insistiranjem da msn uvek igra punu minutazu odvratili su mnoge dobre napadace od potpisa jer niko nece suvise malu minutazu i senku, a ovi koje imaju su neuigrani i nesigurni pola zbog toga. onako kreativan vezni red (iniesta, raketa, turan, rafinja, klasa igraci) sluzi skoro samo da dodaje lopte msn-u i bori se za nju ako je oni izgube... nastavak sledi, kafe pauza :)

Djordje NS

pre 6 godina

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Mesi???! WTF? Jel to onaj kepec što gricka čips?

adriano_galliani

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:05)

То је тако од почетка Пројекта:УЕФАлона, о чему сам више пута писао. "Непобедиви, посед лопте 90%, 1001 додавање.." а као врхунац "најбољи трио икада". Маркетинг и само маркетинг, не равноправан већ доминантан фактор. Сада и непотребан, када је Реал одбранио ЛШ..

..а ова опаска о Гвардиоли.. Роналдињу су најбољи дани прошли две сезоне пре него што је дошао у Милан (и то за добре паре). Златан је имао лудог Рајолу за менаџера који им је претио да ће Златана продати Реалу, па су у управи Фарселони схватили да не могу да приуште још један "Фиго" скандал па су га практично поклонили Милану (ионако им је био непотребан).. Тако да, не знам зашто мислиш да је Гвардиола неки тамо одржавач дисциплине или спремач свлачионице који не трпи највеће звезде? Он уопште нема тај ауторитет о чему је сведочио Златан више пута, обична кукавица од човека.

Ако луди ПСЖ заиста активира клаузулу, то је само доказ да се они нису ни милиметар померили са места на којем су били 17 лета уназад када им је Реал украо Фига. Џаба сви трофеји, победе, голови.. И даље нису (нити ће икада бити) члан друштва Реала, Бајерна и Милана.

Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

Ti si najiritantiji lik koji komentarise po portalima,nema toga u cega se ti ne razumes. Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29)

lovac botova

pre 6 godina

ljudi, znatno je veća priča nego vaše lokalne prepirke barsa real i sl gluposti kad poredite sa italijanskim klubovima.
paris postaje centar fudbala, najveći novac ulazi tamo sada a sponzori im drže sva prava prenosa u evropi i delu sveta do 2025 !
španija italija to su stare priče i prošlo je to vreme, sad ulaze veliki igrači i vlast na globalnom nivou.
videćete, ali ne zaboravite ovaj info koji dajem...
to je javna tajna ovde...

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@adriano...Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.

adriano_galliani

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!
(Vagabundo, 28. jul 2017 17:04)

Не знам зашто мислиш да је Нејмар изнад тога? Између њега и Лоле Смиљанића једина је разлика што је Нејмар бољи фудбалер. Цео свет је писао о Нејмару и Сораји.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2843052/Neymar-s-new-model-girlfriend-Soraja-Vucelic-shows-incredible-bikini-body.html

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2814192/Footballer-ace-Neymar-22-sends-private-jet-collect-Serbian-model-bring-Barcelona-pair-met-Ibiza.html

adriano_galliani

pre 6 godina

A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...
(Milan, 28. jul 2017 14:17)

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

A vrhunac svega je sto Farsa Balkan na Fejsbuku vise ne radi, ko zna sta su pisali o Nejmaru pa ih neko prijavio haha! A taman sam hteo da citam to cviljenje i uzivam! Neka pati koga smeta, Nejmar ce biti sampion sveta!
MSN propo.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Godina: 1980.
Timovi: AC Milan i SS Lazio
Kazna: Izbacivanje iz Serie A u Seriu B
Razlog: Namestanje utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1980, 28. jul 2017 15:28)

Тачно, али сви мисле на 2006. када говоре о томе и историјској "неправди" када је страдала Звезда бухахах... Још увек су бесни и због магле!

Batalaka

pre 6 godina

Barsa sa Mesijem i Suarezom je mnogo ubojitija , jer ovaj Brazilac ne ume da odigra ništa a da pre toga ne krene u besmislene driblinge koji rezultiraju većma gubljenjem lopte, faulom ..., u suštini usporavanjem napada i uvlačenjem lopte u sredinu gde je i najveća gužva!
Inač pozdrav za MasKerana i SerHi Busketsa (Serdjo Takini, Italija). Na španskom G ispred I čita se H..., Kao Gihon , Girona , Gimenez...Hihon, Hirona, Himenez...pozdrav !

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?
(Milan, 28. jul 2017 14:57)

I klub je bio kaznjen za tu glupost, tako je. Nismo se izvukli, nismo profitirali od toga, nismo osvojili titulu LP na neko muljanje, Kaka' je demolirao Evropu te sezone i samim tim smo pokazali koliko je to sve bilo nepotrebno.. Pravda je pobedila!

mai ben rai

pre 6 godina

inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:06)

E ovakav sam komentar čekao da pročitam. Upravo tako. Koškanje na treningu (pogotovo u fudbalu) sasvim normalna i neretka pojava, a to što se već pričalo o njegovom odlasku pa sada koriste ovo da povećaju tiraže i čitanost je čisto medijsko naduvavanje.

nista o nicemu

pre 6 godina

Potukao se sa Semedom jer je Semeda Mesi nagovorio da mu krvnicki startuje, posto Mesi ne sme sam da resava svoje probleme. Imate klip na Tviteru, slobodno pogledajte.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspad kod uefalone, Mesi se raspada, Nejmar uvideo o cemu se radi i odma zapalio iz Barse. Ne bi ni ja igrao s kanibalom. Ronaldo uzima sestu zlatnu i postaje najjbolji svih vremena.

#halamadrid#12#najjbolji smo

Adriano_Galliani

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila
(lorenzo, 28. jul 2017 12:34)

Па да, пију кафе заједно свако јутро, најбољи трио икада, не само да су добри играчи већ и добри људи а не као онај покварењак Пеналдо! А погледајте ви ту тројицу - Суарез гризе људе када му не иде, Меси се тетовирао као локални нарко-дилер из Розарија, а и сам је осуђени криминалац, а о Нејмару што мање кажем - то боље.

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Биће уживање гледати распадање Фарселоне, браво Нејмар. Сад још Ливерпулу да плате Кутиња 150 милиона и све боље од бољег хаха!

Ништа боље нису ни заслужили, највећа превара 21. века после прехрамбених производа намењених Источној Европи.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Galijani, Barsa ti je nabila komplekse zestoke. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 28. jul 2017 13:16)

Назови ти то како хоћеш. По мени, не може неко ко навија за Милан да има комплексе од било кога.. Мрзим непоштење и неправду и зато бих најсрећнији био да видим катанац на вратима Фарселоне, Црвене Звезде и Ливерпула. Најгори клубови на свету, извори чистог зла.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.

Wlada

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.

adriano_galliani

pre 6 godina

mena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Football, 28. jul 2017 13:56)

Хоће, тамо пред Ленса Армстронга, репрезентације Енглеске из 1966, Грофове Звезде и 24 узастопне победе и сл. Као преваранти и циркузанти. То је процес који је већ почео, те титуле нико не признаје.

Отето-проклето.

СЛОБОДА ЗА НЕЈМАРА!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Izvor madridska Marca.Pa oni su skloni da pisu sve najcrnje o Barsi.Voleli bi najvise da odemo u drugu ligu ali to se nece desiti,vamos Barsa,te quero mucho!!
Ne samo da ostaje Nejmar nego dovodimo i Filipa Kutinja.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ajde daj neki krsten razlog sto mrzis Liverpul. I dalje te boli 2005.? Cak ni 2007. ne moze da zaleci tu ranu?
(frosty, 28. jul 2017 14:01)

Због навијача, ваљда су једини навијачи неког великог клуба који су учествовали у више туча са масовним смртним исходима. Прете својим играчима који желе да напусте клуб, породицама, убедљиво најгори навијачи на свету, још су и убедљиво најгласнији а у 30 година имају 3 освојена трофеја.

Што би рекли Енглези "Outraged by everything, ashamed of nothing".

nista o nicemu

pre 6 godina

taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.
(netko, 28. jul 2017 15:59)

Znaci uspesan je onaj koji ima normalnu porodicu? Gde smo definisali sta je normalno? Zbog takvih normalnih stvari je normalno i da sugradjani nasi prebiju nekoga jer je druge boze koze? Normalno je da prekidate Prajd batinama i kamenicama?

Vagabundo

pre 6 godina

Sad mi je tek jasno zašto se parižani nisu bunili posle onog sramnog poraza u revanšu od 6:1,pa jedan od uslova je bio i da Nejmar predje kod njih,zauzvrat pustaju Barsu dalje,zar ne !!!!???
Pa samo je Verati na toj tekmi igrao kao 12-ti igrač Barse,još tada se dodvoravao uefaloncima da ga kupe iako je objektivno prosek od igrača,pa gde se proslavio u Italiji,u Peskari valjda,gigant od kluba nema šta!

adriano_galliani

pre 6 godina

A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...
(Milan, 28. jul 2017 14:17)

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

@adriano...Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.

Leo

pre 6 godina

(nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Covek navija za Partizan a govori za drugi klub da je izvor zla. Da li ti uopste znas bilo sta o Partizanu?!?!...Nema veceg zla od njega,niti ce ga ikada biti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva, 28. jul 2017 15:51)

Ја навијам само и само за Милан, не интересују ме домаћи клубови, Gioccovigi, ватерполо.. Што не значи да сам слеп па да не видим modus operandi Звездаспора и да немам мишљење о томе.

Labud

pre 6 godina

Koja farsa! Ulice Barselone i Pariza, recimo, pune beskućnika, javnih kuhinja, a ovamo se dadne 220 miliona...Labud se nada da će mačke preuzeti primat od čoveka, koji je očigledno bolid.

Sinisa

pre 6 godina

Je li ovaj Semedo normalan,tek dosao u klub i da ide ovako grubo na svog saigraca,momka koji je jedan od najboljih fudbalera na svijetu...Da li je ovo realno?

Djordje NS

pre 6 godina

Tebi je izgleda kompleks Mesi pojeo mozak, desetogodisnje unistavanje a izgleda da te onaj gol u 94. dokusurio.
(Wlada, 28. jul 2017 12:31)

Mesi???! WTF? Jel to onaj kepec što gricka čips?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Toliko o novcanom fer pleju i smes da potrosis koliko si zaradio.
(samo salary cap, 28. jul 2017 12:28)

Проблем је што си ти љубитељ српског фудбала па мислиш да се зарађује само продајом играча. Велики клубови најмање новца зарађују продајом играча.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?
(Milan, 28. jul 2017 14:57)

I klub je bio kaznjen za tu glupost, tako je. Nismo se izvukli, nismo profitirali od toga, nismo osvojili titulu LP na neko muljanje, Kaka' je demolirao Evropu te sezone i samim tim smo pokazali koliko je to sve bilo nepotrebno.. Pravda je pobedila!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Godina: 1980.
Timovi: AC Milan i SS Lazio
Kazna: Izbacivanje iz Serie A u Seriu B
Razlog: Namestanje utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1980, 28. jul 2017 15:28)

Тачно, али сви мисле на 2006. када говоре о томе и историјској "неправди" када је страдала Звезда бухахах... Још увек су бесни и због магле!

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D
(LOL, 28. jul 2017 14:08)

Postoji snimak na Tviteru, idi pogledaj.

adriano_galliani

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:05)

То је тако од почетка Пројекта:УЕФАлона, о чему сам више пута писао. "Непобедиви, посед лопте 90%, 1001 додавање.." а као врхунац "најбољи трио икада". Маркетинг и само маркетинг, не равноправан већ доминантан фактор. Сада и непотребан, када је Реал одбранио ЛШ..

..а ова опаска о Гвардиоли.. Роналдињу су најбољи дани прошли две сезоне пре него што је дошао у Милан (и то за добре паре). Златан је имао лудог Рајолу за менаџера који им је претио да ће Златана продати Реалу, па су у управи Фарселони схватили да не могу да приуште још један "Фиго" скандал па су га практично поклонили Милану (ионако им је био непотребан).. Тако да, не знам зашто мислиш да је Гвардиола неки тамо одржавач дисциплине или спремач свлачионице који не трпи највеће звезде? Он уопште нема тај ауторитет о чему је сведочио Златан више пута, обична кукавица од човека.

Ако луди ПСЖ заиста активира клаузулу, то је само доказ да се они нису ни милиметар померили са места на којем су били 17 лета уназад када им је Реал украо Фига. Џаба сви трофеји, победе, голови.. И даље нису (нити ће икада бити) члан друштва Реала, Бајерна и Милана.

Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

A vrhunac svega je sto Farsa Balkan na Fejsbuku vise ne radi, ko zna sta su pisali o Nejmaru pa ih neko prijavio haha! A taman sam hteo da citam to cviljenje i uzivam! Neka pati koga smeta, Nejmar ce biti sampion sveta!
MSN propo.

Punisher

pre 6 godina

@Oliver,nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...U oba slučaja Barsa je ispala najveći negativac,pa stim je i najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!

Oliver

pre 6 godina

Ovo sam rekao pre 7 dana:Nejmar sigurno ide.Decko je umislio da je veci od Mesija.Dobar posao za Barcelonu,los za PSG.Razlika izmedju Mesija i Nejmara nikako ne moze biti samo 78 miliona u njihovim otkupnim klauzulama:Mesi 300 mil,Nejmar 222.PSG je trebalo da napadne Mesija ako su vec hteli spektakl.Inace sa Nejmarom nema sanse da osvoje Ligu sampiona pored Reala,Bayerna i Barcelone.Ali kad su se Katarci razumeli u fudbal,heheh

AtamanCG

pre 6 godina

Ne. Dokusurio je Ovrebo moju ljubav prema fudbalu kada je pokrao Celzi zarad kreiranja lazne slike nepobedive Barse. Kako god, opet je ta Barselona vracena tano gde i pripada, na marginu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 28. jul 2017 12:34)

Ponekad me znaš iznervirati komentarima, ali za ovaj bih ti rado kupio piva koliko možeš da popiješ za tri dana ! :-)))
Pozdrav iz Crne Gore !

Real je najvece zlo fudbala, kad bi samo znali sta su oni radili pre 60 i vise godina

pre 6 godina

Evo dvomec sa Celsijem iz Barsinog ugla:

https://www.youtube.com/watch?v=hYMsejCmp-M

Taj dvomec je bio obelezen skandaloznim sudjenjem u oba meca i na stetu Barse i na stetu Celsija!

Najveca kradja u LS je ona kada je Real sa Kasaijem ove godine izbacio Bajern!

lorenzo

pre 6 godina

a kada se sjetim prije godinu, dvije pisanja kako su Mesi, Suarez i Nejmar porodica, kako su ujedinjeni, prijatelji za primjer...ma sve za razliku od Ronalda, Bejla i Benzeme...eeeh šareni leptiru moga sivila

lovac botova

pre 6 godina

ljudi, znatno je veća priča nego vaše lokalne prepirke barsa real i sl gluposti kad poredite sa italijanskim klubovima.
paris postaje centar fudbala, najveći novac ulazi tamo sada a sponzori im drže sva prava prenosa u evropi i delu sveta do 2025 !
španija italija to su stare priče i prošlo je to vreme, sad ulaze veliki igrači i vlast na globalnom nivou.
videćete, ali ne zaboravite ovaj info koji dajem...
to je javna tajna ovde...

netko

pre 6 godina

И онда вам смета Пеналдо? Пеналдо је Боготац за ове.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:00)

ajde?
pun si kompleksa covece. ostavi se komentarisanja i nadji nekog da ti pomogne jer su ti komentari iz dana u dan sve gori i nebulozniji.
znam da boli propast milana i da ne mozes da svaris rasturanje sto barsa radi al ga covece pretera.
taj tetovirani ko narkodiler iz rosarija barem ima normalnu porodicu i ne prave mu doktori sa epruvetama decu.
a usput je i ovaj tvoj optuzen za porez i to za vece pare.

sto se nejmara tice, mislim da ce barsa biti jos jaca ako ga proda i kupi 2-3 top igraca.
ja ga nikad nisam gotivio, ovek mi je bio mutan lik. ista nesimpaticna njuska ko benzema iz reala.

nista o nicemu

pre 6 godina

nista o nicemu, 28. jul 2017 12:20)

Ono kad botovi madridski pale vatru, niti ima klip niti je bilo tuce, na slikama se nista ne vidi, ostaje Nejmar da vas unistava jos dugo godina.
(Leo, 28. jul 2017 12:36)

Rekoh ima klip na Tviteru. Pogledaj, pa dodji da mi se izvinis zbog ovih uvreda.

Football

pre 6 godina

Adriano Galliani, infantilni komentari u skladu sa njegovim godinama. Predstavlja se kao neutralni ljubitelj fudbala, a na svaku vest o Barceloni je prvi. A kada se trebaju prokomentarisati načini na koje Real osvaja trofeje onda ga nema nigde. Messi mu je utajivač poreza (zamisli i istetovirao se, što je mnogo gore od čupanja obrva, kvarcovanja i depiliranja itd.), a kada je za isto optužen i Ronaldo (i za mnogo gore stvari) onda ga opet nema nigde. Vrhunac licemerja je kada ti navijač Milana i Real Madrida priča o poštenju i nameštanju. Uživaj sine u fudbalu, mani se glupih komentara zbog kojih dovodiš svoj intelekt u pitanje. Imena tih fudbalera i timova nisu Penaldo, Lessi, Penal Madrid, Farselona imaju oni svoja prava imena koja će biti upisana svakako u istoriju.

ilke kv

pre 6 godina

@ galijani
koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!
(Oliver, 28. jul 2017 14:07)

Laz.

partizan

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)

Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Neka ide. Dovesti Kutinja i Veratija i nekog dobrog stopera za taj novac....
A mogu da kupe i Ronalda za taj novac. Siguran sam da mu je zivotni san da igra sa Mesijem.

Savo

pre 6 godina

Očito da je došlo do sukoba. Svejedno, bio on kriv ili ne, treba to oterat iz Barce, puno se digao, čak šta više treba ubrzat proces o odlasku u Pariz, samim tim što je došlo do ovakvih informacija da želi otić iz Barce mnogo mi je postao drzak. Da on želi ostat demantovao bi 5 puta do sada. U Barci samo Messi nema cenu. A ovome srećan put.

Tennisman

pre 6 godina

Ja bih doveo forsbera kutinja i manolasa za 220 milki i resio bih sve do kraja i posle igrati ter stegen umtiti manolas samedo alba forsberg buskec inijesta mesi suarez kutinjo

NastyB

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.

Kanga

pre 6 godina

Ama bre ne ide covek nigde, sta se primate... Zakacili se malo zbog starta, Semedo se istripovao da je zvezda posle dve pripremne utakmice u Barsi, pa ce da popije kaznu od par desetina somica i to je to. Takve stvari se desevaju jednom nedeljno na treninzima, ovo je samo "vest" za danas posto nemaju bolju, a mora kaFez da se trese zbog necega ;)

a

pre 6 godina

@nista o nicemu A nije te dokusurio sudija, kad je Ardi dao crveni 2014e u finalu? Ili sudija koji nije video ofsajd Ramosa 2016e? Ili Kasai posle 2 gola iz ofsajda i crvenog Vidalu? Kog god sporta da se dotaknes u komentarisanju, uvek ispadnes velika neznalica.

Oliver

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ovrebo je mala maca u poredjenju sa Viktorom Kasaijem.Real-Bayern je najveca kradja u istoriji fudbala.Ali meni se fudbal nije ogadio zbog toga.Fudbal je veci od svega!

Mirko

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Pa zato i ide iz Barse. Oće čovek da pokaže ko je i šta je, u Barsi ne može jer se zna ko je tata i glavni.
A pogledaj mu poslednje golove, pa ćeš možda početi da svataš neke stvari.

neutralni felsh

pre 6 godina

@Oliver
nemoj da mešaš babe i žabe,najveća pljačka u istoriji fudbala je meč Čelsi-Barselona,druga najveća pljačka je ovogodišnja utakmica
Barselona-PSŽ,srećom pa Barsa nije uzela titulu kao u prvom slučaju,sve ostalo je smešno porediti sa ova dva primera...Barsa je ispala najodvratniji i najljigaviji i separatistički klub na svetu i gledam ih s gadjenjem samo kad moram,odnosno kad igraju sa nekim od meni simpatičnih ekipa za koje normalno i navijam!
(Punisher, 28. jul 2017 16:57)

ni Oliver ih ne voli, ali on ima racionalnije razloge nego ti. ti mislis da si objektivan da pricas o sudjenju sa tako detinjastim stavom "barsa mi je odvratna i gledam ih samo kad moram, kad igraju protiv ekipa koje ja volim i tako dosipam sebi sol na ranu jer ja volim svaku ekipu koja igra protiv barse"?
zasto su ti odvratni i sta? poslovna politika, uprava, igraci, taktika, dresovi? klub kao klub, cemu unositi tenzije u mozak? fali ti neka frka? ;)
sta? opljackali ti psg sa 6 golova u mrezi? opljackali ti celzi sa igracem manje pola utakmice? secas li se prve utakmice a ne samo revansa kakve sve startove celzijevih nije ni svirao? i konacno: sto onda juventus ne opljackase na isti taj nacin, ili bajern pre par sezona, ili atletiko?
ako vec insistiras, zna se koji klub redovno u LS ima nekoliko poklonjenih golova iz ofsajda, godinama dobija kad god zagusti. kolega Oliver ce to vec objasniti bolje od mene.

Qwerty

pre 6 godina

Нејмар, дођи у Милан! Сад имамо пара да купимо целу Catalunyu! Довешћемо ти и Паулиња.
(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 12:53)
Ti radis u Milanu?

Barsa Barsa

pre 6 godina

Nervozan nego sta. 90 odsto navijaca Barse je za prodaju Nejmara za te pare, uz opasku da ne respektuje klub. Umislio Nejmar da je Messi, da ce navijaci biti uz njega i da ce klub da mu povisi platu. Samo da me ne razocara pa da ostane

neutralni felsh

pre 6 godina

(adriano_galliani, 28. jul 2017 19:51)


ronaldinju tada u 28. godini pre dve sezone prosli najbolji dani? u kom to filmu? znao si tada da ce ronaldinjo sve manje da misli na fudbal?
zasto bi rajola pretio da ce ibru prodati realu? preti li unitedu da ce pogbu prodati sitiju? ne dragi moj, ako i jeste, pretio je zato sto je pep rekao da za njega nema vise mesta u ekipi. zato i zlatan govori sve najgore o njemu, jer nije navikao na kapiju... ne pitas se zasto zlatan govori o pepu a pep o njemu ne? pas laje, karavan prolazi.
disciplinu u dobroj ekipu ne odrzava trener nego kapiteni, trener je zaduzen pretezno za organizaciju igre, svaka firma ima bossa i poslovodje. pep nije tip koji vice na igrace, on je u barsu uneo timski duh koji ih krasi i dan danas.
ako psg aktivira klauzulu, a hoce, to ce biti samo dokaz da su iznenadili zakon o ferpleju i urnisali trziste ovog leta :)
real, bajern... milan? posle ovolikih blamaza u ovoj deceniji? ispalo se iz elite dragi moj, od stare slave se ne zivi, anceloti je u bajernu, a milanu tek ove pocinje stidljivo da lici na pristojnu ekipu koja se bori za 3-4. nesto u ligi i kojoj ne otima igrace ko stigne. bajern, real, juve, utd, celzi, siti, psg, to su top brendovi i klubovi, na zalost milan sa danasnjom barselonom ni u istu recenicu. znas to i sam, nisi ti naivan, i zato uvek dizes dreku - da ih ocrniš ;)
7. aristokratija? onaj kome je bersluskoni aristokratija, nije daleko od zlatne kajle kao ideala zivota.

Isti slucaj

pre 6 godina

Trebao sam da predjem u susedno selo da igram za obecani materijal za kucu, jedan trening me spucao lik namerno u glavu loptom, malo smo se zakacili, posle otislido radnje i popili osvezenje, a mediji su i dalje pisali o meni kako sam presao

Milenko(PSG fan)

pre 6 godina

Vi svi što pričate o francuskoj ligi da je slaba očigledno niste odgledali nijedan meč francuske lige.Naravno da nije jaka kao engleska,španska, nemačka al da je tolko slaba .Pre svega iz Francuske dolaze najtalentovanija deca.A klubovi nisu tolko loši ..Lion,Marsej,Monako,Nica,Sent Etjen i Pariz..ostali inisu tolko dobri.I svi vređate PSG.Naravno ni da nisu bolji od Barse,Reala Bayerna i Juventusa,Atletika.I da je portugalska liga jača sa Portom ,Sportingom i Benfikom koje Marsej može da pobedi.Stvarno vas ne razumem. Što Neymar ne bi osvojio ništa sa PSG.Pa on Kavani i Di Maria biće sad jedan od najboljih napada u Evropi.Pazite šta kažem.Pričali ste da je Ibrahimoviću koji je dao 40 golova u francuskoj ligi prošle sezone damu lako.I onda je došao u PL i dao 17 golova i dao bi ih 25 da se nije povredio...al to je do kvaliteta igrača a ne do lige .Zašto PSG kao šampion lige 2 puta za redom izbaci Čelzi iz LŠ.

vltava

pre 6 godina

koliko ti lupetas kao ostrasceni navijac...napises koji su po tebi zli klubovi koje treba ugasiti...saglsan sam sa tobom da treba ugasiti Milan, Partizan i Real Madrid...to su klubogi sa najvise namestanja [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ilke kv, 28. jul 2017 16:05)
 Ja mislim da treba ugasiti Zvezdu.To je jedini tim na svetu koji nije sposoban namestenu titulu da osvoji.
(partizan, 28. jul 2017 16:54)

Partizan je osvojio namestenu titulu?

Badjo

pre 6 godina

I da je tacno, ovo Nejmar namerno radi da bi otisao, previse jadno ne znam sto ga drze, njegov otac ce sve uciniti da ode jer je poznato da se ne moze najesti para.

Samo je ljudska glupost neogranicena

pre 6 godina

Ovo sa Galijanijem je ozbiljnije nego što sam mislio. Milan nije ništa nameštao, pa ti bi komotno mogao da botuješ za sendvič. Nismo nameštali samo smo malo pokušavali da vršimo pritisak na sudije. Nisu bili golovi iz ofsajda već iz samo malog ofsajda.

Džoni

pre 6 godina

Ja da sam trener Barse ovaj bi mi grejao klupu iako je nesumnjivo dobar igrač ali smatram da nije previše koristan za ekipu i da ima puno korisnijih iako možda lošijih fudbalera od njega. Za te pare može da se kupi komplet tim koji će da osvoji LŠ lagano!

Vagabundo

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 13:40) # Link komentara


A ti navijas za AC Milan za koji je dokazanoo da je namestao i sta sve ne.Koji je zahvaljujuci svojim vezama uspeo da prodje sa mnogo blazom kaznom nego sto zasluzuje.Pa jedan Juventus je izbacen u 2 ligu...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Čovek se slikao sa Stanijom. Zar treba više?? A u Barsi pokazao isto koliko bi i svaki prosečan igrač u takvom timu. Ni traga od majstora kakav je bio u Brazilu.
(NastyB, 28. jul 2017 14:25)

Nije sa Stanijom, vec sa Sorajom. A nista ove "zene fudbalera" nisu bolje od Soraje.

adriano_galliani

pre 6 godina

Soraja se slikala sa nekim portugalcem (mislim da se radi o običnom barmenu)koji samo fizički podseća na Nejmara,dajte ljudi Soraja i Nejmar pa to ne ide ni u istoj rečenici,ne trošite reči na takve i kvazi "vip" ličnosti!
(Vagabundo, 28. jul 2017 17:04)

Не знам зашто мислиш да је Нејмар изнад тога? Између њега и Лоле Смиљанића једина је разлика што је Нејмар бољи фудбалер. Цео свет је писао о Нејмару и Сораји.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2843052/Neymar-s-new-model-girlfriend-Soraja-Vucelic-shows-incredible-bikini-body.html

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2814192/Footballer-ace-Neymar-22-sends-private-jet-collect-Serbian-model-bring-Barcelona-pair-met-Ibiza.html

ajmo ajde

pre 6 godina

Jel realno sta vi pisete...jedini nacin da se ode iz nekog kluba a da ne bude pljuvan i osudjivan je da se pobijes na treningu bacis marker svi u fazonu "ne treba nam takav" i ode covek bez problema...tako se rade transferi...jos i za manje love moze se ode....

ST

pre 6 godina

MAFIOSI iz UEFE. a.c. Milan , bude optuzen za namestanje desetine utakmica , pri tom SVI ZNAMO da pale baklje i pirotehniku na SVAKOJ utakmici , pri tom NE BUDU izbacheni iz lige , DOBIJU pravo da ucestvuju u kf. za LP , izbace zvezdu u poslednjem kolu ( mora se priznati zasluzeno ) i na kraju ...OSVOJE LP

Sven Goran

pre 6 godina

Pita mene moja sestricina 15god
- Ujo, meni je od svih fudbalera najsladji Nejmar.
- Da ti kaze uja.. nija los igrac, ali je Šaban

gari

pre 6 godina

ne postoji igrac koji vredi 200 ma ni 100 miliona, bankarska mafija i fondovi su preuzeli fudbal, a fudbal se jos igra samo u parkicima i parkinzima, livadama, mada i tu bude gajba piva u pitanjju

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Udarila malome i para i slava u glavu . Baš bih volio da ovi klubovi što se rasipaju parama ništa ne osvoje naredne sezone ! A to su : Mančester Siti , PSŽ a ima ih još . . .

Marko Ivić

pre 6 godina

Pitam se postoji li neko normalan, da zaustavi ovo prosipanje novca za ove polupismene zabavljače, to se nekada zvalo dvorska luda, jedina razlika je što su dvorske lude zabavljale usko društo, a ovi široke narodne mase.
Ograničiti te transfere na neku normalnu sumu.
Deca gladuju u celom svetu a oni rasipaju novac.

Gde ide ovaj svet

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

Ti si najiritantiji lik koji komentarise po portalima,nema toga u cega se ti ne razumes. Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29)

neutralni felsh

pre 6 godina

nastavak... sa druge strane, razumem i nejmara, dok je mesi u barsi on ce biti u senci, a to nije bez 3-4 sezone, nejmar ce tad imati 28-29. mesi je u nejmarovim godinama vec bio glavni u ekipi i u izborima za igrace godine. ok, voleo je da dodje u barsu da igra sa idolom, kako je 100 puta rekao, i videlo se koliko se postuju na terenu, svaka cast, ali vreme je za nove izazove, nejmar smatra da je u stanju da on nosi ekipu, ako ne moze u barsi, moci ce u psg.
ali zanimljivo je sad na turneji, i pored svega meteza ceo tim igra za nejmara, vidi se. kao da hoce da mu kazu "sedi tu gde jesi". svidja mi se takav profesionalizam.
inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.

Millennium

pre 6 godina

Lepo je danas rekao predsednik Bajerna. Ovo je ludilo i mi ne želimo da učestvujemo u tome. I bukvalno, stvari su se izmakle kontroli i neko bi pod hitno morao da uvede neku zabranu ili ograničenje. I ovako je jaz između liga i klubova ogroman, a sada će tajkunski klubovi imati monopol, i vrteće se par ekipa u samom vrhu.

Batalaka

pre 6 godina

Barsa sa Mesijem i Suarezom je mnogo ubojitija , jer ovaj Brazilac ne ume da odigra ništa a da pre toga ne krene u besmislene driblinge koji rezultiraju većma gubljenjem lopte, faulom ..., u suštini usporavanjem napada i uvlačenjem lopte u sredinu gde je i najveća gužva!
Inač pozdrav za MasKerana i SerHi Busketsa (Serdjo Takini, Italija). Na španskom G ispred I čita se H..., Kao Gihon , Girona , Gimenez...Hihon, Hirona, Himenez...pozdrav !

LOL

pre 6 godina

@nista o nicemu

Mesi ga nagovorio da krvnicki startuje na Nejmara? Kako ti to znas? Bio si sa njima, kad su se tajno dogovarali ili si cuo kad je Mesi viknuo ovom da mu slomi noge? Ovo k'o iz neke zute stampe ili kao kad nam Informer i slicni daju uvid u tajne planove Rusa i Amerikanaca. :D

Milan

pre 6 godina

Милан ништа није намештао, то је једино доказано и званично, а то што ти ниси информисан, то је друго. Милан је кажњен за ПОКУШАЈ делегирања судије, казна је била поштена и навијачи Милана могу само да буду поносни на свој клуб. Па пола лиге је то радило и било кажњено а Милан само ПОКУШАО. Наравно да је било испод части Берлусконију и Галијанију да на толике паре још купују и судије, њима таква признања не требају.
(adriano_galliani, 28. jul 2017 14:31)

Znaci navijaci treba da budu ponosni sto su ovi pokusali i nisu uspeli da nameste svoje sudije?

NS

pre 6 godina

Konačno normalni komentari - mislim da je problem kod Nejmara neozbiljnost, kako u završnicama akcija koja ih je koštala titule ove sezone, tako i generalno van terena. Mislim da je to veliki problem sa brazilskim igračima. Ili su vrhunski profesionalci i igrači (Ronaldo, Rivaldo, Kaka, Kafu i po meni trenutno najbolji levi bek na svetu Marselo...) ili su ti "problematični" koji su po meni mogli mnogo više. (Robinjo, Romario, Adriano, pa čak i Ronaldinjo mislim da je mogao mnogo više) Tako da je po meni rizik davati tolike pare za Brazilca. Bio to Najmar, Kutinjo ili neko treći. Mislim da je najbolje za Barselonu da ga proda na vreme ali da ne troši na Kutinja već da se okrene Dibali, Veratiju, Azaru i nekom dobrom odbrambenom - meni su gotivni Godin, Laport, Alaba... Mislim da ih je Real Madrid ovde godine dobio na sredini terena (Kros, Modrić, Kazemiro, pa čak i Isko, koji mi je neprežaljen što nije došao u Barsu, mislim da je slična greška i sa ovim malim iz Betisa, jako dobro je igrao celu sezonu). Generalno nije vezni red Barselone odradio dobar posao ove sezone. Previše ih je a malo kvaliteta su pokazali, Iniesta, Rakitić, Buskets, Arda, Rafinja, Gomeš, S.Roberto, D.Suarez, Alenja... Dobra ideja, svi oni imaju tek 22 godine, ali... Tu treba više kvaliteta, teško je zameniti jednog Ćavija. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala, a posebno španskog.

neutralni felsh

pre 6 godina

bolje da remiziramo umesto da se prepucavamo: u jurenju ka ocuvanju prestiza i svojevrsnog dream team-a, ova barsina uprava je dozvolila sebi ono sto ranije uprave u ovom veku nikada nisu - dozvolili su da marketinski razlozi budu ravnopravni sa igrackom doktrinom. danas ni pep ne bi mogao da odstrani neposlusnu ili neodlucnu megazvezdu iz ekipe (secamo se, taj se nije ustezao da se oprosti i sa ronaldinjom i ibrahimovicem za mnogo manje razloge), a sad pola igra igrac a pola njegov dres. skrivena mana drim timova, a to je iskusio i real sa operacijama galaktikos, publika posredno sastavlja ekipu jer zvezda uvek mora da igra. barsa je mnoge problematicne utakmice ove sezone mogla da resi promenom formacije i korekcijom napada, ali nije, nastavilo se sa istim sablonom 433, jer msn mora da igra, zakon trzista u aziji i kini. insistiranjem da msn uvek igra punu minutazu odvratili su mnoge dobre napadace od potpisa jer niko nece suvise malu minutazu i senku, a ovi koje imaju su neuigrani i nesigurni pola zbog toga. onako kreativan vezni red (iniesta, raketa, turan, rafinja, klasa igraci) sluzi skoro samo da dodaje lopte msn-u i bori se za nju ako je oni izgube... nastavak sledi, kafe pauza :)

Vise para a manje kulture

pre 6 godina

Iskren da budem smucili su mi se fudbalski transferi i sve vise price oko novca a sve manje o fudbalu. Neimar je jedan od najboljih fudbalera na svetu, po mom misljenju odmah iza Mesija i Ronalda, ali ovakvo bahato ponasanje nema nikakvo opravdanje i da ima manje novca verovatno bi ga bilo sramota, a ovako pokrice se sva nekultura novcem.

aco

pre 6 godina

Finansijski fer plej se zaobilazi tako sto vlasnik preko svoje firme postane sponzori i na ime spinzorstva uplati nekoliko stotina miliona evra. Lako se zaobilazi fin. "fer-plej".

Milan

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 28. jul 2017 16:29) # Link komentara


Ali si slep na modus operandi Partizana....Nije Zvezda postena ali nije ni Partizan.

mai ben rai

pre 6 godina

inace, ova svadja je prenaduvana, ovakve se stvari na treninzima cesto desavaju, nekom nije dan, nekom je nervozan i lako sevne. narocito sad na ovoliku frku po medijima oko transfera.
(neutralni felsh, 28. jul 2017 18:06)

E ovakav sam komentar čekao da pročitam. Upravo tako. Koškanje na treningu (pogotovo u fudbalu) sasvim normalna i neretka pojava, a to što se već pričalo o njegovom odlasku pa sada koriste ovo da povećaju tiraže i čitanost je čisto medijsko naduvavanje.