Četvrtak, 20.07.2017.

10:57

Trenutak istine: Zvezda i Evropa

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u četvrtak uveče kazahstanski Irtiš (20 časova), u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Trenutak istine: Zvezda i Evropa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Nele

pre 6 godina

"Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi)"

To isto pitanje mozes da postavis i za Partizan. Zvezdin dug je oko 30-35mil, ali nije da je Partizan na nuli. On je oko 15-20mil u minusu. Pre 3-4meseca su se rasplakali da im drzava ne da u Evropu pa im je ista drzava platila dug od 1.2mil evra jer nisu imali a danas imaju 4miliona? Ili Suma, partizanovac od rodjenja insistirao a ni Slovan nije hteo da ga proda za vise para Zvezdi nego za manje Partizanu.. mrmot-cokolada-folija.. Zvezda za ovu sezonu, do sada prodaja igraca oko 10mil+sponzori oko 6.5mil evra. Ako su malo pametni izdrzace jos 2-3godine ovako bez nekih Suma i kupovina od 2-3mil, vratice dugove i kad dodju do 0 onda mogu da razmisljaju o sklapanju jakog tima i zadrzavanju svojih igraca na vise godina..

cole

pre 6 godina

ostavite se floskula i gluposti. irtis nikakl nije zvezdin "trenutak istine". videlo se u prvoj utakmici, potvrdice se veceras. oduvacemo ih, lagano, jer su izuzetno losa ekipa. i individualno i timski. to nam nikako ne sme dati za pravo da pomislimo da smo silni i da je samo nebo granica. trenutak istine bice dvomec sa iskusnom, namazanom, ekipom sparte. e tu ce se videti jesmo li za evropu ili ne!

dusan

pre 6 godina

Jesam okoreli zvezdas,ali veceras cu da navijam za Zvezdu...protiv koga god zvezda da igra ,uvek cu pruziti podrsku srpskom klubu 😂

Zvezdaš

pre 6 godina

Realno gledano biće Vrlo teško.Ovaj tim Zvezde može sve da izgubi, dobijeno prvenstvo a i svaku utakmicu i od svakog protivnika da li to bio Voždovac, Borac iz Čačka ili Iritiš.Šanse 50:50%.Neka nam je sam bog u pomoć.

Red machine

pre 6 godina

@Lepi,prvo gledaj u svoje dvorište i zapitaj se,odakle vama toliki dugovi,a igrali evropu,prodavali igrace itd.,a odgovor na tvoje pitanje:jer smo tako u mogučnosti.

Zvezdaš

pre 6 godina

Kad vidimo da je Terzić ponovo doveo 12 do 15 osrednjih igrača i da svi zajedno ne vrede kao Partizanov Suma, jasno je da ispadamo u ovo ili sledeće kolo.Imamo 50 igrača na platnom spiku ali nema kvaliteta.Ispadamo u predkvalifikacijama.Partizsn sigurno osvaja duplu krunu a uz malo sreć može i do LŠ.Sigurmo ulazi i LZ.Zapamtite to.

Millennium

pre 6 godina

Verujem da ćemo proći ovde, nije to sporno, ali posle ide Sparta. A mi još uvek sastavljamo i uigravamo tim. A onda sledeće godine ista stvar.

Lepi

pre 6 godina

Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi) a banke im skidaju 13 miliona evra duga jadnicima jer nemaju para da otplate kredite? Koliki kreten ili bot treba da budes pa da se preko ovoga pređe kao da se nista nije desilo a jos su dobili i AVION od vlade(citaj vucica). Jel smo mi svi ostali koji moramo da placamo porez i kredite bolidi a vi najpametniji. Mediji dobro zapamtite ove reci: nece ni oni doveka vladati i sve ovo ce kad tad izaci na videlo kao i u prethodnih 5-6 godina gde se pare poreskih obveznika suludo trose za jedan klub fok drugi ne postoje, a i pored svega toga su toliko smesni da nisu osvojili namestenu titulu.Razmislite malo o ovome. Poz iz Greece.

krajisnik

pre 6 godina

indoktrinacija@
gledao sam sve te utakmice sto si nabrojao.Slazem se sa tobom.Nesto je bilo do sportske nesrece,nesto do lose fizicke spreme,a nesto do kukavicke taktike i povlacenja cim imamo rezultat koji nas vodi dalje.Slicno je bilo i u Kazahstanu.Vodimo,dominiramo,onda se izvlaci jedini napadac ,ubacuje omiljeni igrac srpskih trenera (zadnji vezni),povlacimo se i primamo gol.Vidjeno 100 puta

maki

pre 6 godina

kazahstanska liga bolje kotirana od nase za dva mesta, mi na 'jakoj' 29. mestu, za vrat nam dise lihtenstajnska liga na 30. mestu, na sta smo spali, mora oprezno sa ovima

zex

pre 6 godina

Sve ispod 3-4komada u golu Irtisa smatram porazom.Ako njima ne damo 3komada onda sta da ocekujemo od jacih ekipa.Meni su ovi sa Malte bili nekako jaci od Irtisa.Znaci ili 3 ili nista a o Sparti kasnije,nisu oni bauk lako cemo protiv njih tu sanse 50-50.

vasil ringov

pre 6 godina

pustite coveka da radi,zatekao je i psihicki i fizicki posrnulu ekipu,ono u prosloj utalmici nije bilo lose uopste za sam pocetak sezone,msm da trener zna sta radi..cuti i ne razmece se nekim izjavama,bice to sve ok kako vreme bude prolazilo,ako veceras budemo igrali kako treba bice 2,3:0....protiv Sparte imamo sasvim realne sanse,nisu oni nikakav bauk

dusan

pre 6 godina

Kakav bre trenutak istine? Trenutak istine ce biti ako prodjemo Spartu,pa tek u plej ofu ...jos mi moramo da se uznojimo do trenutka istine

krajisnik

pre 6 godina

veceras ocekujem najbolju Zvezdu.Ocekujem sa klupe Pesica i Radonjica da udju,a Babica od starta.Lijevi bek jos da dodje i ja sam zadovoljan,pod uslovom da odu bar Ruiz i La Talek

Bugarski grafolog

pre 6 godina

ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar. 
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.
(postovalac, 20. jul 2017 11:32)

Drzava preko nekadasnjeg premijera priznala da vas pomaze mnogo vise nego bilo koji drugi klub. Pa?
A taj klub sto pominjes je svetlosnu godinu daleko od vaseg kad pricamo o evropskim takmicenjima u ovom veku.

Djenka

pre 6 godina

Ne pise niko kako su to Kazahstancani doputovali, taj cuveni pretezak put od 3500km, ili imaju neku teleport masinu? Salu na stranu, mora se ozbiljno veceras, realno smo kvalitetniji i da resimo mec na vreme. Prilika da debituje Pesic, interesuje me kako ce se snaci. Da konacno savladamo Kazahstancane :)

Aca

pre 6 godina

Super ako gresim ali mislim da imamo male sanse za prolazak a mozda i imamo ekipu za to ali mislim da nemamo trenera. Da nas sportski direktor ili kao sto ja mislim rukovodioci dovode trenere ali to je neka druga prica trebaju da prate evropa ligu protekli godina, da prate videli bi pobede sparte iz praga nad interom i sautemptonom i ber sheevom iz Izraela i da prodju grupu kao prvi. Covek je smenjen zbog dve uzastubne izgubljene utakmice a zove se David Holoubek i sada nema angazman.

nenad

pre 6 godina

Nekako verujem ovom treneru Milojeviću da može da napravi ekipu. Najviše u njega imam poverenja i zato ako prođemo ni slovan nije nemoguće da izbacimo. Drugo na malti je bilo katastrofa ali u Kazahstanu je bilo mnogo bolje. Sada očekujem najbolje do sada.

Boris Banović

pre 6 godina

Od uspomena se ne živi, ali s nostalgijom se sećam utakmica biti ili ne biti , protiv Reala, Barselone , Bajerna ........itd, a danas je to Irtiš iz Kazahstana , neka mi ne zamere naši prijatelji iz te prijateljske zemlje !

zvezdas

pre 6 godina

Jedva cekam da vidim sta ce biti posle ovih kvalifikacija. Uspeli ili ne, ostaje isto pitanje? Koja je strategija zamisljena na duzi rok...Ako cemo forsirati mladje igrace, onda cu domace prvenstvo pratiti. Ako ne, onda nista vise nema smisla.
A Zvezdu cu uvek voleti, ali onu iz 70-tih, 80-tih i pola 90-tih...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa. 
Hocemo Covica u FK da zavede red.
(RED *, 20. jul 2017 11:42)

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..
(Da znate, 20. jul 2017 11:17)

I da li nam 0 golova za 180 minuta. Dok oni maltezani ne napravise ni jednu sansu al' umuvase vam 3 komada.

RED *

pre 6 godina

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?
(Bugarski grafolog, 20. jul 2017 12:14)

Ma da , kada je za ova 4 uzeo 10 mil €, za ta 74 ce uzeti bar 40 mil €.

Aleksandar95

pre 6 godina

Zvezda i Evropa kao Nebo i Zemlja .. zvezdas sam ali sam i realan. nikad slabiju ekipu nismo imali nikad losija odbrana nego sad al ipak volim zvezdu vise nego zenu mislim da nisam jedini

goran

pre 6 godina

Da li je moguce da je Bari 91. ostavio tolike posledice na navijace partizana.Navijaci tima koji je srpskom fudbalu naneo najvecu sramotu (fljamurtari,croatia 5 komada)daju sebi za pravo da komentarisu klub koji je srpskom fudbalu doneo najvece uspehe u istoriji.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Podsecam se ovih dana na YT, svih nesrecnih eliminacija i poraza u prethodnih 15ak godina.
- prvo nesrecna eliminacija od Dinama iz Kijeva 1:1 (0:0) a vodili smo u revansu
- potom antologijski dvomec sa mocnim Lacijom 1:1 (0:1), opet smo vodili ali primili gol iz ponovljenog sl udarca
- 3 kolo kv za LS, primamo gol u 90' protiv Rendzersa
- kv za Ligu Evrope, primamo gol od Hapoela u 117' sa igracem vise i ispadamo
- grupna faza kupa UEFA, primamo 2 gola na kraju od Strazbura i ispadamo
- potom 2 gola na kraju primamo od Bajerna i gubimo mec (grupa lige UEFA)
- onda cuveni Bordo, konacno dajemo gol za prolaz u 89' ali ga primamo iz penala u 92' i opet ispadamo (meni najbolniji poraz)
- da napomemem revans mec kv za LS 2004 protiv PSV gde dobijamo crveni karton u 30' minutu a posle i pravimo penal pa su nas nakantali na kraju
- prosle godine 3 kolo kv za LS nakon 2:2 u Bugarskoj protiv Ludogoreca (gde drugi gol primamo posle prekida gde nasa odbrana nije ocekivala da ce rival brzo da izvede prekid?!), igramo revans, vodimo 1:0 i njihov igrac nize 4 nasa i daje golcinu kao da je Mesi licno. Nakon toga Kanga dobija crveni u poluvremenu(?!), a Bozovic krajnje lose priprema ekipu. Ta pobeda bi nas odvela makar Ligu Evrope. Pa Kahriman...
- I prosle nedelje Andjelko u 90' pravi nicim izazvan penal i daje sansu rivalu.
Pa dokle bre?
Znate li koliko je to miliona koje smo izgubili i utakmica koje nismo odigrali...
A ja i dalje verujem... Lud covek... Uslo u krv i dovidjenja!

Miljan

pre 6 godina

Istina je da ja I dalje VERUJEM u Crvenu Zvezdu, ali mi se uopste ne svidja cinjenica da ima toliko "stranaca ". Zrtvujte par sezona I napravite tim da vredi, gde su vam bre mladje kategorije, samo prodajete ko i malo vredi a dovodite "pojacanja" koja realno ne vrede. Da skratim, zelje su jedno a mogucnosti sasvim drugo.

Kobster

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi matori koji su "vatreni" navijaci Zvezde ili Partizana. Klince nekako i da rzumem. Ko moze vatreno navijati za ovakav kvalitet? Da ne pricam sto su u domacem prvenstvu ove dve ekipe debelo povlascene kod sudija i FSSa. Posle mi je komicno kad gledam kako jedni druge optuzuju da su drzavni projekti. Zvezda i ako prodje ovde, ispada sigurno u sledecem kolu.

antiDebil

pre 6 godina

Ajde

Normalno je da ce svaki navijac Partizana a i svi ostali trezveni ljudi navijati da zvezdana ispadne veceras. Niko ne nanosi toliku stetu srpskom sportu kao sto to radi crvena zvezda. Dakle ako je tebi kao velikom panteru stalo do domaceg sporta navijaces da se SD zvezdana ugasi i da domacem sportu napokon jednom svane !!

Exe

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Znamo da vi zelite nama sve najgore samo "veliki zvezdasi" to ne vide...Pa navijaju za Vucelica i Zeljka Pantica..

nista o nicemu

pre 6 godina

E, aj trknite do JNA, imate promociju Sume, kao Barsa i Real sto rade promocije jer ocigledno imate kompleks malog kluba pa se stalno nekome dokazujete

postovalac

pre 6 godina

Da se razumemo, nije kraj sveta ako Zvezda ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar.
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.

nemate veze sa fudbalom

pre 6 godina

Komšije nemate veze sa fudbalom...još jednom će to biti dokazano...ispadate danas, a sutra vanredno stanje i u kabinetu i na Rajku

LondonCalling

pre 6 godina

Ajmo, izbacite ove Kazahtance pa da zajedno napadamo...vi Spartu a mi Olimpiakos!
Mocno bi bilo da i jedni i drugi udjemo u grupe, da gledamo pravog fudbala ove sezone (a i obostrani finansijski oporavak).
Imamo prvenstvo gde ce mo se pljuvati...
Srecno Zvezdo, napunite ih!!!

veliki strumf

pre 6 godina

Polako ljudi, okrugla lopta. Cesto u fudbalu ne pobedjuje bolji. Svi veliki klubovi tokom sezone imaju velike kikseve, desava se - dzabe Barsa pobelila Real na Bernabeuu, Atletiko kad je kiksala protiv Malage i drugih malih timova. Sada je jos pripremni period. Eto, jedan Galatasaraj od nekog Ostersunda izgubio prvi mec 2-0. Cuveni Aberdin kuci igrao samo 1-1 sa Sirokim Brijegom (izgleda da Bosanci napredovali, eno zamalo da Zrinjski eliminise Maribor, a ni Zeljo nije bez sansi veceras). Mnogi favoriti juce jedva prodjose. Nece ni veceras biti lako iako je Zvezda favorit. Ovi ce se zatvoriti, igrati na kontre... Treba biti obazriv, mada sam ubedjen da dobijamo.

Pitanje

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije 5 nego 4 nije ni bitno, koji je bilo Zaglebje kada vas je izbacilo???

Petar

pre 6 godina

Nema brate nikakvog trenutka istine, mi necemo preci Spartu ni u snu a nisu to kvalifikacije za LS pa da ispadanjem u poslednjem kolu ionako ides u Ligu Evropa, tako da ni ove godine nista od Evrope

ArtuDitu

pre 6 godina

40% od transfera
uspesno kombinaciju zatvorili
za put iz Zvezde kofere otvorili

Jedan od grafita napisan sinoc na Zvezdinom stadionu povodom dovodjenja Radonjica. Prekreceni su odmah jutros. Navodno, kako prenosi Mondo, on ima ugovor sa Romom i da su odredjeni menadzeri otkupilo ugovor i dogovorili da od prodaje iz Zvezde prihoduju 40%. To je sve legitimno ali je pitanje gde je tu interes Zvezde. Inace jedan od glavnih razloga kojim se osporavalo poslovanje Dragna Dzajica bilo je pravljenje ugovora 50-50. I nista se nije promenilo.

pedja_71

pre 6 godina

Nadam se da će konačno odigrati ofanzivno, da se postigne što više golova, pa ako bude primljen neki gol iz kontre, nije strašno. Samo da ne gledamo čuveno čuvanje rezultata, jer NIKADA to nismo uspeli. Ne sumnjam da ćemo postići dosta golova, ako ozbiljno napadnemo. Odbrana je i dalje upitna, zbog neuigranosti, pre svega.
Bio bih zadovoljan sa 5:2, npr.

Da znate

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..

Ajde

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Pa kao da ne znamo da ste vi uvek verni navijaci svih zvezdinih protivnika u fudbalu , Kosarci vaterpolu....nisi ni morao da pises komentar.

Анкр ноар

pre 6 godina

Има и Вучкових ботића, не само Вучелиних, будимо реални. Смешни су и једни и други. Звезда и Партизан нам начисто пропадоше, то је необорива чињеница, велика као Монт Еверест, а, ко их води, није ни чудо, мада, читава Сврбија- Страдија је пукла, тако да...то је то. Потребан је огроман, готово незамислив преображај на свим нивоима да бисмо се из овог живог блата извукли. Тешко ће то ићи. Само Бог, кога иначе псујемо сваки дан по милион пута, нам може помоћи. Ако буде добре воље и занемари наш поган језик.

zvezdale

pre 6 godina

I Partizan i Zvezda su kanal,to se videlo sad u Podgorici i proslog cetvrtka u Kazahstanu.Zvezdin tim ne moze jednu konkretnu akciju da odradi,tuga. Bas me interesuje kako ce vcrs odigrati. U svakom slucaju molim partizanovce da se ne loze vise kako su superioran tim jel su i oni 0 najobicnija! Mislim da ce i jednima i drugima plafon biti 4 kolo kvalifikacija za l.e. a Zvezdi mozda i kraj bude vec u 3. kolu ,ako ne i jos vcrs. Pozdrav

DarioHubner

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije ni Buducnost, koju ste jedva prosli, a ovaj kazahtanski tim je nista losiji od njega... Tako da bez skakanja molicu, i za jedne i druge je merilo koje pominjes sledece kolo, do tada pokrite se usima pa cemo tada da pricamo... Naravno mi moramo najpre i ove da izbacimo...

Nikola

pre 6 godina

Pre utakmice Irtis ce da nas razvali, posle pa niste mogli da dobijete neki kazahstanski tim, tako ce i protiv Sparte biti kao razbice nas a onda ce biti Sramota ako ih ne izbacimo... Spineri.

majvuk

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)
Ja kao vatreni Partizanovac zelim im bas da prodju dalje...i proci ce naravno...a ti se Milose skoncentrisi na Grke jer ce nam trebati dooosta srece da ih prodjemo.

RED *

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa.
Hocemo Covica u FK da zavede red.

Pitanje

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije 5 nego 4 nije ni bitno, koji je bilo Zaglebje kada vas je izbacilo???

Petar

pre 6 godina

Nema brate nikakvog trenutka istine, mi necemo preci Spartu ni u snu a nisu to kvalifikacije za LS pa da ispadanjem u poslednjem kolu ionako ides u Ligu Evropa, tako da ni ove godine nista od Evrope

Indoktrinacija

pre 6 godina

Podsecam se ovih dana na YT, svih nesrecnih eliminacija i poraza u prethodnih 15ak godina.
- prvo nesrecna eliminacija od Dinama iz Kijeva 1:1 (0:0) a vodili smo u revansu
- potom antologijski dvomec sa mocnim Lacijom 1:1 (0:1), opet smo vodili ali primili gol iz ponovljenog sl udarca
- 3 kolo kv za LS, primamo gol u 90' protiv Rendzersa
- kv za Ligu Evrope, primamo gol od Hapoela u 117' sa igracem vise i ispadamo
- grupna faza kupa UEFA, primamo 2 gola na kraju od Strazbura i ispadamo
- potom 2 gola na kraju primamo od Bajerna i gubimo mec (grupa lige UEFA)
- onda cuveni Bordo, konacno dajemo gol za prolaz u 89' ali ga primamo iz penala u 92' i opet ispadamo (meni najbolniji poraz)
- da napomemem revans mec kv za LS 2004 protiv PSV gde dobijamo crveni karton u 30' minutu a posle i pravimo penal pa su nas nakantali na kraju
- prosle godine 3 kolo kv za LS nakon 2:2 u Bugarskoj protiv Ludogoreca (gde drugi gol primamo posle prekida gde nasa odbrana nije ocekivala da ce rival brzo da izvede prekid?!), igramo revans, vodimo 1:0 i njihov igrac nize 4 nasa i daje golcinu kao da je Mesi licno. Nakon toga Kanga dobija crveni u poluvremenu(?!), a Bozovic krajnje lose priprema ekipu. Ta pobeda bi nas odvela makar Ligu Evrope. Pa Kahriman...
- I prosle nedelje Andjelko u 90' pravi nicim izazvan penal i daje sansu rivalu.
Pa dokle bre?
Znate li koliko je to miliona koje smo izgubili i utakmica koje nismo odigrali...
A ja i dalje verujem... Lud covek... Uslo u krv i dovidjenja!

Ajde

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Pa kao da ne znamo da ste vi uvek verni navijaci svih zvezdinih protivnika u fudbalu , Kosarci vaterpolu....nisi ni morao da pises komentar.

Nikola

pre 6 godina

Pre utakmice Irtis ce da nas razvali, posle pa niste mogli da dobijete neki kazahstanski tim, tako ce i protiv Sparte biti kao razbice nas a onda ce biti Sramota ako ih ne izbacimo... Spineri.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..
(Da znate, 20. jul 2017 11:17)

I da li nam 0 golova za 180 minuta. Dok oni maltezani ne napravise ni jednu sansu al' umuvase vam 3 komada.

dusan

pre 6 godina

Kakav bre trenutak istine? Trenutak istine ce biti ako prodjemo Spartu,pa tek u plej ofu ...jos mi moramo da se uznojimo do trenutka istine

majvuk

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)
Ja kao vatreni Partizanovac zelim im bas da prodju dalje...i proci ce naravno...a ti se Milose skoncentrisi na Grke jer ce nam trebati dooosta srece da ih prodjemo.

LondonCalling

pre 6 godina

Ajmo, izbacite ove Kazahtance pa da zajedno napadamo...vi Spartu a mi Olimpiakos!
Mocno bi bilo da i jedni i drugi udjemo u grupe, da gledamo pravog fudbala ove sezone (a i obostrani finansijski oporavak).
Imamo prvenstvo gde ce mo se pljuvati...
Srecno Zvezdo, napunite ih!!!

goran

pre 6 godina

Da li je moguce da je Bari 91. ostavio tolike posledice na navijace partizana.Navijaci tima koji je srpskom fudbalu naneo najvecu sramotu (fljamurtari,croatia 5 komada)daju sebi za pravo da komentarisu klub koji je srpskom fudbalu doneo najvece uspehe u istoriji.

Boris Banović

pre 6 godina

Od uspomena se ne živi, ali s nostalgijom se sećam utakmica biti ili ne biti , protiv Reala, Barselone , Bajerna ........itd, a danas je to Irtiš iz Kazahstana , neka mi ne zamere naši prijatelji iz te prijateljske zemlje !

maki

pre 6 godina

kazahstanska liga bolje kotirana od nase za dva mesta, mi na 'jakoj' 29. mestu, za vrat nam dise lihtenstajnska liga na 30. mestu, na sta smo spali, mora oprezno sa ovima

zvezdale

pre 6 godina

I Partizan i Zvezda su kanal,to se videlo sad u Podgorici i proslog cetvrtka u Kazahstanu.Zvezdin tim ne moze jednu konkretnu akciju da odradi,tuga. Bas me interesuje kako ce vcrs odigrati. U svakom slucaju molim partizanovce da se ne loze vise kako su superioran tim jel su i oni 0 najobicnija! Mislim da ce i jednima i drugima plafon biti 4 kolo kvalifikacija za l.e. a Zvezdi mozda i kraj bude vec u 3. kolu ,ako ne i jos vcrs. Pozdrav

antiDebil

pre 6 godina

Ajde

Normalno je da ce svaki navijac Partizana a i svi ostali trezveni ljudi navijati da zvezdana ispadne veceras. Niko ne nanosi toliku stetu srpskom sportu kao sto to radi crvena zvezda. Dakle ako je tebi kao velikom panteru stalo do domaceg sporta navijaces da se SD zvezdana ugasi i da domacem sportu napokon jednom svane !!

Djenka

pre 6 godina

Ne pise niko kako su to Kazahstancani doputovali, taj cuveni pretezak put od 3500km, ili imaju neku teleport masinu? Salu na stranu, mora se ozbiljno veceras, realno smo kvalitetniji i da resimo mec na vreme. Prilika da debituje Pesic, interesuje me kako ce se snaci. Da konacno savladamo Kazahstancane :)

Анкр ноар

pre 6 godina

Има и Вучкових ботића, не само Вучелиних, будимо реални. Смешни су и једни и други. Звезда и Партизан нам начисто пропадоше, то је необорива чињеница, велика као Монт Еверест, а, ко их води, није ни чудо, мада, читава Сврбија- Страдија је пукла, тако да...то је то. Потребан је огроман, готово незамислив преображај на свим нивоима да бисмо се из овог живог блата извукли. Тешко ће то ићи. Само Бог, кога иначе псујемо сваки дан по милион пута, нам може помоћи. Ако буде добре воље и занемари наш поган језик.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa. 
Hocemo Covica u FK da zavede red.
(RED *, 20. jul 2017 11:42)

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?

Bugarski grafolog

pre 6 godina

ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar. 
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.
(postovalac, 20. jul 2017 11:32)

Drzava preko nekadasnjeg premijera priznala da vas pomaze mnogo vise nego bilo koji drugi klub. Pa?
A taj klub sto pominjes je svetlosnu godinu daleko od vaseg kad pricamo o evropskim takmicenjima u ovom veku.

RED *

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa.
Hocemo Covica u FK da zavede red.

ArtuDitu

pre 6 godina

40% od transfera
uspesno kombinaciju zatvorili
za put iz Zvezde kofere otvorili

Jedan od grafita napisan sinoc na Zvezdinom stadionu povodom dovodjenja Radonjica. Prekreceni su odmah jutros. Navodno, kako prenosi Mondo, on ima ugovor sa Romom i da su odredjeni menadzeri otkupilo ugovor i dogovorili da od prodaje iz Zvezde prihoduju 40%. To je sve legitimno ali je pitanje gde je tu interes Zvezde. Inace jedan od glavnih razloga kojim se osporavalo poslovanje Dragna Dzajica bilo je pravljenje ugovora 50-50. I nista se nije promenilo.

nista o nicemu

pre 6 godina

E, aj trknite do JNA, imate promociju Sume, kao Barsa i Real sto rade promocije jer ocigledno imate kompleks malog kluba pa se stalno nekome dokazujete

Kobster

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi matori koji su "vatreni" navijaci Zvezde ili Partizana. Klince nekako i da rzumem. Ko moze vatreno navijati za ovakav kvalitet? Da ne pricam sto su u domacem prvenstvu ove dve ekipe debelo povlascene kod sudija i FSSa. Posle mi je komicno kad gledam kako jedni druge optuzuju da su drzavni projekti. Zvezda i ako prodje ovde, ispada sigurno u sledecem kolu.

Aleksandar95

pre 6 godina

Zvezda i Evropa kao Nebo i Zemlja .. zvezdas sam ali sam i realan. nikad slabiju ekipu nismo imali nikad losija odbrana nego sad al ipak volim zvezdu vise nego zenu mislim da nisam jedini

zex

pre 6 godina

Sve ispod 3-4komada u golu Irtisa smatram porazom.Ako njima ne damo 3komada onda sta da ocekujemo od jacih ekipa.Meni su ovi sa Malte bili nekako jaci od Irtisa.Znaci ili 3 ili nista a o Sparti kasnije,nisu oni bauk lako cemo protiv njih tu sanse 50-50.

vasil ringov

pre 6 godina

pustite coveka da radi,zatekao je i psihicki i fizicki posrnulu ekipu,ono u prosloj utalmici nije bilo lose uopste za sam pocetak sezone,msm da trener zna sta radi..cuti i ne razmece se nekim izjavama,bice to sve ok kako vreme bude prolazilo,ako veceras budemo igrali kako treba bice 2,3:0....protiv Sparte imamo sasvim realne sanse,nisu oni nikakav bauk

DarioHubner

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije ni Buducnost, koju ste jedva prosli, a ovaj kazahtanski tim je nista losiji od njega... Tako da bez skakanja molicu, i za jedne i druge je merilo koje pominjes sledece kolo, do tada pokrite se usima pa cemo tada da pricamo... Naravno mi moramo najpre i ove da izbacimo...

Exe

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Znamo da vi zelite nama sve najgore samo "veliki zvezdasi" to ne vide...Pa navijaju za Vucelica i Zeljka Pantica..

nemate veze sa fudbalom

pre 6 godina

Komšije nemate veze sa fudbalom...još jednom će to biti dokazano...ispadate danas, a sutra vanredno stanje i u kabinetu i na Rajku

pedja_71

pre 6 godina

Nadam se da će konačno odigrati ofanzivno, da se postigne što više golova, pa ako bude primljen neki gol iz kontre, nije strašno. Samo da ne gledamo čuveno čuvanje rezultata, jer NIKADA to nismo uspeli. Ne sumnjam da ćemo postići dosta golova, ako ozbiljno napadnemo. Odbrana je i dalje upitna, zbog neuigranosti, pre svega.
Bio bih zadovoljan sa 5:2, npr.

Miljan

pre 6 godina

Istina je da ja I dalje VERUJEM u Crvenu Zvezdu, ali mi se uopste ne svidja cinjenica da ima toliko "stranaca ". Zrtvujte par sezona I napravite tim da vredi, gde su vam bre mladje kategorije, samo prodajete ko i malo vredi a dovodite "pojacanja" koja realno ne vrede. Da skratim, zelje su jedno a mogucnosti sasvim drugo.

Lepi

pre 6 godina

Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi) a banke im skidaju 13 miliona evra duga jadnicima jer nemaju para da otplate kredite? Koliki kreten ili bot treba da budes pa da se preko ovoga pređe kao da se nista nije desilo a jos su dobili i AVION od vlade(citaj vucica). Jel smo mi svi ostali koji moramo da placamo porez i kredite bolidi a vi najpametniji. Mediji dobro zapamtite ove reci: nece ni oni doveka vladati i sve ovo ce kad tad izaci na videlo kao i u prethodnih 5-6 godina gde se pare poreskih obveznika suludo trose za jedan klub fok drugi ne postoje, a i pored svega toga su toliko smesni da nisu osvojili namestenu titulu.Razmislite malo o ovome. Poz iz Greece.

Zvezdaš

pre 6 godina

Kad vidimo da je Terzić ponovo doveo 12 do 15 osrednjih igrača i da svi zajedno ne vrede kao Partizanov Suma, jasno je da ispadamo u ovo ili sledeće kolo.Imamo 50 igrača na platnom spiku ali nema kvaliteta.Ispadamo u predkvalifikacijama.Partizsn sigurno osvaja duplu krunu a uz malo sreć može i do LŠ.Sigurmo ulazi i LZ.Zapamtite to.

Da znate

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..

krajisnik

pre 6 godina

indoktrinacija@
gledao sam sve te utakmice sto si nabrojao.Slazem se sa tobom.Nesto je bilo do sportske nesrece,nesto do lose fizicke spreme,a nesto do kukavicke taktike i povlacenja cim imamo rezultat koji nas vodi dalje.Slicno je bilo i u Kazahstanu.Vodimo,dominiramo,onda se izvlaci jedini napadac ,ubacuje omiljeni igrac srpskih trenera (zadnji vezni),povlacimo se i primamo gol.Vidjeno 100 puta

postovalac

pre 6 godina

Da se razumemo, nije kraj sveta ako Zvezda ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar.
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.

veliki strumf

pre 6 godina

Polako ljudi, okrugla lopta. Cesto u fudbalu ne pobedjuje bolji. Svi veliki klubovi tokom sezone imaju velike kikseve, desava se - dzabe Barsa pobelila Real na Bernabeuu, Atletiko kad je kiksala protiv Malage i drugih malih timova. Sada je jos pripremni period. Eto, jedan Galatasaraj od nekog Ostersunda izgubio prvi mec 2-0. Cuveni Aberdin kuci igrao samo 1-1 sa Sirokim Brijegom (izgleda da Bosanci napredovali, eno zamalo da Zrinjski eliminise Maribor, a ni Zeljo nije bez sansi veceras). Mnogi favoriti juce jedva prodjose. Nece ni veceras biti lako iako je Zvezda favorit. Ovi ce se zatvoriti, igrati na kontre... Treba biti obazriv, mada sam ubedjen da dobijamo.

krajisnik

pre 6 godina

veceras ocekujem najbolju Zvezdu.Ocekujem sa klupe Pesica i Radonjica da udju,a Babica od starta.Lijevi bek jos da dodje i ja sam zadovoljan,pod uslovom da odu bar Ruiz i La Talek

Zvezdaš

pre 6 godina

Realno gledano biće Vrlo teško.Ovaj tim Zvezde može sve da izgubi, dobijeno prvenstvo a i svaku utakmicu i od svakog protivnika da li to bio Voždovac, Borac iz Čačka ili Iritiš.Šanse 50:50%.Neka nam je sam bog u pomoć.

zvezdas

pre 6 godina

Jedva cekam da vidim sta ce biti posle ovih kvalifikacija. Uspeli ili ne, ostaje isto pitanje? Koja je strategija zamisljena na duzi rok...Ako cemo forsirati mladje igrace, onda cu domace prvenstvo pratiti. Ako ne, onda nista vise nema smisla.
A Zvezdu cu uvek voleti, ali onu iz 70-tih, 80-tih i pola 90-tih...

nenad

pre 6 godina

Nekako verujem ovom treneru Milojeviću da može da napravi ekipu. Najviše u njega imam poverenja i zato ako prođemo ni slovan nije nemoguće da izbacimo. Drugo na malti je bilo katastrofa ali u Kazahstanu je bilo mnogo bolje. Sada očekujem najbolje do sada.

Millennium

pre 6 godina

Verujem da ćemo proći ovde, nije to sporno, ali posle ide Sparta. A mi još uvek sastavljamo i uigravamo tim. A onda sledeće godine ista stvar.

cole

pre 6 godina

ostavite se floskula i gluposti. irtis nikakl nije zvezdin "trenutak istine". videlo se u prvoj utakmici, potvrdice se veceras. oduvacemo ih, lagano, jer su izuzetno losa ekipa. i individualno i timski. to nam nikako ne sme dati za pravo da pomislimo da smo silni i da je samo nebo granica. trenutak istine bice dvomec sa iskusnom, namazanom, ekipom sparte. e tu ce se videti jesmo li za evropu ili ne!

RED *

pre 6 godina

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?
(Bugarski grafolog, 20. jul 2017 12:14)

Ma da , kada je za ova 4 uzeo 10 mil €, za ta 74 ce uzeti bar 40 mil €.

Aca

pre 6 godina

Super ako gresim ali mislim da imamo male sanse za prolazak a mozda i imamo ekipu za to ali mislim da nemamo trenera. Da nas sportski direktor ili kao sto ja mislim rukovodioci dovode trenere ali to je neka druga prica trebaju da prate evropa ligu protekli godina, da prate videli bi pobede sparte iz praga nad interom i sautemptonom i ber sheevom iz Izraela i da prodju grupu kao prvi. Covek je smenjen zbog dve uzastubne izgubljene utakmice a zove se David Holoubek i sada nema angazman.

Red machine

pre 6 godina

@Lepi,prvo gledaj u svoje dvorište i zapitaj se,odakle vama toliki dugovi,a igrali evropu,prodavali igrace itd.,a odgovor na tvoje pitanje:jer smo tako u mogučnosti.

dusan

pre 6 godina

Jesam okoreli zvezdas,ali veceras cu da navijam za Zvezdu...protiv koga god zvezda da igra ,uvek cu pruziti podrsku srpskom klubu 😂

Nele

pre 6 godina

"Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi)"

To isto pitanje mozes da postavis i za Partizan. Zvezdin dug je oko 30-35mil, ali nije da je Partizan na nuli. On je oko 15-20mil u minusu. Pre 3-4meseca su se rasplakali da im drzava ne da u Evropu pa im je ista drzava platila dug od 1.2mil evra jer nisu imali a danas imaju 4miliona? Ili Suma, partizanovac od rodjenja insistirao a ni Slovan nije hteo da ga proda za vise para Zvezdi nego za manje Partizanu.. mrmot-cokolada-folija.. Zvezda za ovu sezonu, do sada prodaja igraca oko 10mil+sponzori oko 6.5mil evra. Ako su malo pametni izdrzace jos 2-3godine ovako bez nekih Suma i kupovina od 2-3mil, vratice dugove i kad dodju do 0 onda mogu da razmisljaju o sklapanju jakog tima i zadrzavanju svojih igraca na vise godina..

Pitanje

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije 5 nego 4 nije ni bitno, koji je bilo Zaglebje kada vas je izbacilo???

Ajde

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Pa kao da ne znamo da ste vi uvek verni navijaci svih zvezdinih protivnika u fudbalu , Kosarci vaterpolu....nisi ni morao da pises komentar.

postovalac

pre 6 godina

Da se razumemo, nije kraj sveta ako Zvezda ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar.
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.

goran

pre 6 godina

Da li je moguce da je Bari 91. ostavio tolike posledice na navijace partizana.Navijaci tima koji je srpskom fudbalu naneo najvecu sramotu (fljamurtari,croatia 5 komada)daju sebi za pravo da komentarisu klub koji je srpskom fudbalu doneo najvece uspehe u istoriji.

antiDebil

pre 6 godina

Ajde

Normalno je da ce svaki navijac Partizana a i svi ostali trezveni ljudi navijati da zvezdana ispadne veceras. Niko ne nanosi toliku stetu srpskom sportu kao sto to radi crvena zvezda. Dakle ako je tebi kao velikom panteru stalo do domaceg sporta navijaces da se SD zvezdana ugasi i da domacem sportu napokon jednom svane !!

nemate veze sa fudbalom

pre 6 godina

Komšije nemate veze sa fudbalom...još jednom će to biti dokazano...ispadate danas, a sutra vanredno stanje i u kabinetu i na Rajku

Nikola

pre 6 godina

Pre utakmice Irtis ce da nas razvali, posle pa niste mogli da dobijete neki kazahstanski tim, tako ce i protiv Sparte biti kao razbice nas a onda ce biti Sramota ako ih ne izbacimo... Spineri.

Lepi

pre 6 godina

Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi) a banke im skidaju 13 miliona evra duga jadnicima jer nemaju para da otplate kredite? Koliki kreten ili bot treba da budes pa da se preko ovoga pređe kao da se nista nije desilo a jos su dobili i AVION od vlade(citaj vucica). Jel smo mi svi ostali koji moramo da placamo porez i kredite bolidi a vi najpametniji. Mediji dobro zapamtite ove reci: nece ni oni doveka vladati i sve ovo ce kad tad izaci na videlo kao i u prethodnih 5-6 godina gde se pare poreskih obveznika suludo trose za jedan klub fok drugi ne postoje, a i pored svega toga su toliko smesni da nisu osvojili namestenu titulu.Razmislite malo o ovome. Poz iz Greece.

nenad

pre 6 godina

Nekako verujem ovom treneru Milojeviću da može da napravi ekipu. Najviše u njega imam poverenja i zato ako prođemo ni slovan nije nemoguće da izbacimo. Drugo na malti je bilo katastrofa ali u Kazahstanu je bilo mnogo bolje. Sada očekujem najbolje do sada.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Podsecam se ovih dana na YT, svih nesrecnih eliminacija i poraza u prethodnih 15ak godina.
- prvo nesrecna eliminacija od Dinama iz Kijeva 1:1 (0:0) a vodili smo u revansu
- potom antologijski dvomec sa mocnim Lacijom 1:1 (0:1), opet smo vodili ali primili gol iz ponovljenog sl udarca
- 3 kolo kv za LS, primamo gol u 90' protiv Rendzersa
- kv za Ligu Evrope, primamo gol od Hapoela u 117' sa igracem vise i ispadamo
- grupna faza kupa UEFA, primamo 2 gola na kraju od Strazbura i ispadamo
- potom 2 gola na kraju primamo od Bajerna i gubimo mec (grupa lige UEFA)
- onda cuveni Bordo, konacno dajemo gol za prolaz u 89' ali ga primamo iz penala u 92' i opet ispadamo (meni najbolniji poraz)
- da napomemem revans mec kv za LS 2004 protiv PSV gde dobijamo crveni karton u 30' minutu a posle i pravimo penal pa su nas nakantali na kraju
- prosle godine 3 kolo kv za LS nakon 2:2 u Bugarskoj protiv Ludogoreca (gde drugi gol primamo posle prekida gde nasa odbrana nije ocekivala da ce rival brzo da izvede prekid?!), igramo revans, vodimo 1:0 i njihov igrac nize 4 nasa i daje golcinu kao da je Mesi licno. Nakon toga Kanga dobija crveni u poluvremenu(?!), a Bozovic krajnje lose priprema ekipu. Ta pobeda bi nas odvela makar Ligu Evrope. Pa Kahriman...
- I prosle nedelje Andjelko u 90' pravi nicim izazvan penal i daje sansu rivalu.
Pa dokle bre?
Znate li koliko je to miliona koje smo izgubili i utakmica koje nismo odigrali...
A ja i dalje verujem... Lud covek... Uslo u krv i dovidjenja!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..
(Da znate, 20. jul 2017 11:17)

I da li nam 0 golova za 180 minuta. Dok oni maltezani ne napravise ni jednu sansu al' umuvase vam 3 komada.

Aleksandar95

pre 6 godina

Zvezda i Evropa kao Nebo i Zemlja .. zvezdas sam ali sam i realan. nikad slabiju ekipu nismo imali nikad losija odbrana nego sad al ipak volim zvezdu vise nego zenu mislim da nisam jedini

Petar

pre 6 godina

Nema brate nikakvog trenutka istine, mi necemo preci Spartu ni u snu a nisu to kvalifikacije za LS pa da ispadanjem u poslednjem kolu ionako ides u Ligu Evropa, tako da ni ove godine nista od Evrope

Da znate

pre 6 godina

Veseli su partizanovci nesto previse...A nisu videli da im je raspala Buducnost napravila 4 100% sanse ... A bakcu se sa nama? Do utorka..

Zvezdaš

pre 6 godina

Kad vidimo da je Terzić ponovo doveo 12 do 15 osrednjih igrača i da svi zajedno ne vrede kao Partizanov Suma, jasno je da ispadamo u ovo ili sledeće kolo.Imamo 50 igrača na platnom spiku ali nema kvaliteta.Ispadamo u predkvalifikacijama.Partizsn sigurno osvaja duplu krunu a uz malo sreć može i do LŠ.Sigurmo ulazi i LZ.Zapamtite to.

Aca

pre 6 godina

Super ako gresim ali mislim da imamo male sanse za prolazak a mozda i imamo ekipu za to ali mislim da nemamo trenera. Da nas sportski direktor ili kao sto ja mislim rukovodioci dovode trenere ali to je neka druga prica trebaju da prate evropa ligu protekli godina, da prate videli bi pobede sparte iz praga nad interom i sautemptonom i ber sheevom iz Izraela i da prodju grupu kao prvi. Covek je smenjen zbog dve uzastubne izgubljene utakmice a zove se David Holoubek i sada nema angazman.

RED *

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa.
Hocemo Covica u FK da zavede red.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

ispadne. Dajem glavu da bi ovaj neugodni Irtis lagano izbacio klub koji u Podgorici nije ukupno 5 puta prosao centar. 
U Ligi Evrope je mnogo jaca konkurencija u kvalifikacijma. Ipak, glavu gore i samo dostojanstveno, pa kad drzava bude htela i Zvezdi da pomogne, tada cemo imati cemu da se nadamo.
(postovalac, 20. jul 2017 11:32)

Drzava preko nekadasnjeg premijera priznala da vas pomaze mnogo vise nego bilo koji drugi klub. Pa?
A taj klub sto pominjes je svetlosnu godinu daleko od vaseg kad pricamo o evropskim takmicenjima u ovom veku.

nista o nicemu

pre 6 godina

E, aj trknite do JNA, imate promociju Sume, kao Barsa i Real sto rade promocije jer ocigledno imate kompleks malog kluba pa se stalno nekome dokazujete

Exe

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)

Znamo da vi zelite nama sve najgore samo "veliki zvezdasi" to ne vide...Pa navijaju za Vucelica i Zeljka Pantica..

krajisnik

pre 6 godina

veceras ocekujem najbolju Zvezdu.Ocekujem sa klupe Pesica i Radonjica da udju,a Babica od starta.Lijevi bek jos da dodje i ja sam zadovoljan,pod uslovom da odu bar Ruiz i La Talek

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Nije mi jasno igras fudbal za 10.000 € mesecno i nespreman si, jos nisam cuo za naspremnog kosarkasa. 
Hocemo Covica u FK da zavede red.
(RED *, 20. jul 2017 11:42)

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?

zex

pre 6 godina

Sve ispod 3-4komada u golu Irtisa smatram porazom.Ako njima ne damo 3komada onda sta da ocekujemo od jacih ekipa.Meni su ovi sa Malte bili nekako jaci od Irtisa.Znaci ili 3 ili nista a o Sparti kasnije,nisu oni bauk lako cemo protiv njih tu sanse 50-50.

zvezdale

pre 6 godina

I Partizan i Zvezda su kanal,to se videlo sad u Podgorici i proslog cetvrtka u Kazahstanu.Zvezdin tim ne moze jednu konkretnu akciju da odradi,tuga. Bas me interesuje kako ce vcrs odigrati. U svakom slucaju molim partizanovce da se ne loze vise kako su superioran tim jel su i oni 0 najobicnija! Mislim da ce i jednima i drugima plafon biti 4 kolo kvalifikacija za l.e. a Zvezdi mozda i kraj bude vec u 3. kolu ,ako ne i jos vcrs. Pozdrav

majvuk

pre 6 godina

Ja kao vatreni Partizanovac zelim vam od srca da ispadnete veceras.
(Milos, 20. jul 2017 11:04)
Ja kao vatreni Partizanovac zelim im bas da prodju dalje...i proci ce naravno...a ti se Milose skoncentrisi na Grke jer ce nam trebati dooosta srece da ih prodjemo.

RED *

pre 6 godina

Mislis da rasproda ovih 74 igraca?
(Bugarski grafolog, 20. jul 2017 12:14)

Ma da , kada je za ova 4 uzeo 10 mil €, za ta 74 ce uzeti bar 40 mil €.

Zvezdaš

pre 6 godina

Realno gledano biće Vrlo teško.Ovaj tim Zvezde može sve da izgubi, dobijeno prvenstvo a i svaku utakmicu i od svakog protivnika da li to bio Voždovac, Borac iz Čačka ili Iritiš.Šanse 50:50%.Neka nam je sam bog u pomoć.

dusan

pre 6 godina

Jesam okoreli zvezdas,ali veceras cu da navijam za Zvezdu...protiv koga god zvezda da igra ,uvek cu pruziti podrsku srpskom klubu 😂

DarioHubner

pre 6 godina

Trenutak istine protiv 5. tima Kazahstana. Bas je to merilo.
(Xman, 20. jul 2017 11:05)

Nije ni Buducnost, koju ste jedva prosli, a ovaj kazahtanski tim je nista losiji od njega... Tako da bez skakanja molicu, i za jedne i druge je merilo koje pominjes sledece kolo, do tada pokrite se usima pa cemo tada da pricamo... Naravno mi moramo najpre i ove da izbacimo...

Kobster

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi matori koji su "vatreni" navijaci Zvezde ili Partizana. Klince nekako i da rzumem. Ko moze vatreno navijati za ovakav kvalitet? Da ne pricam sto su u domacem prvenstvu ove dve ekipe debelo povlascene kod sudija i FSSa. Posle mi je komicno kad gledam kako jedni druge optuzuju da su drzavni projekti. Zvezda i ako prodje ovde, ispada sigurno u sledecem kolu.

Boris Banović

pre 6 godina

Od uspomena se ne živi, ali s nostalgijom se sećam utakmica biti ili ne biti , protiv Reala, Barselone , Bajerna ........itd, a danas je to Irtiš iz Kazahstana , neka mi ne zamere naši prijatelji iz te prijateljske zemlje !

LondonCalling

pre 6 godina

Ajmo, izbacite ove Kazahtance pa da zajedno napadamo...vi Spartu a mi Olimpiakos!
Mocno bi bilo da i jedni i drugi udjemo u grupe, da gledamo pravog fudbala ove sezone (a i obostrani finansijski oporavak).
Imamo prvenstvo gde ce mo se pljuvati...
Srecno Zvezdo, napunite ih!!!

zvezdas

pre 6 godina

Jedva cekam da vidim sta ce biti posle ovih kvalifikacija. Uspeli ili ne, ostaje isto pitanje? Koja je strategija zamisljena na duzi rok...Ako cemo forsirati mladje igrace, onda cu domace prvenstvo pratiti. Ako ne, onda nista vise nema smisla.
A Zvezdu cu uvek voleti, ali onu iz 70-tih, 80-tih i pola 90-tih...

vasil ringov

pre 6 godina

pustite coveka da radi,zatekao je i psihicki i fizicki posrnulu ekipu,ono u prosloj utalmici nije bilo lose uopste za sam pocetak sezone,msm da trener zna sta radi..cuti i ne razmece se nekim izjavama,bice to sve ok kako vreme bude prolazilo,ako veceras budemo igrali kako treba bice 2,3:0....protiv Sparte imamo sasvim realne sanse,nisu oni nikakav bauk

Miljan

pre 6 godina

Istina je da ja I dalje VERUJEM u Crvenu Zvezdu, ali mi se uopste ne svidja cinjenica da ima toliko "stranaca ". Zrtvujte par sezona I napravite tim da vredi, gde su vam bre mladje kategorije, samo prodajete ko i malo vredi a dovodite "pojacanja" koja realno ne vrede. Da skratim, zelje su jedno a mogucnosti sasvim drugo.

veliki strumf

pre 6 godina

Polako ljudi, okrugla lopta. Cesto u fudbalu ne pobedjuje bolji. Svi veliki klubovi tokom sezone imaju velike kikseve, desava se - dzabe Barsa pobelila Real na Bernabeuu, Atletiko kad je kiksala protiv Malage i drugih malih timova. Sada je jos pripremni period. Eto, jedan Galatasaraj od nekog Ostersunda izgubio prvi mec 2-0. Cuveni Aberdin kuci igrao samo 1-1 sa Sirokim Brijegom (izgleda da Bosanci napredovali, eno zamalo da Zrinjski eliminise Maribor, a ni Zeljo nije bez sansi veceras). Mnogi favoriti juce jedva prodjose. Nece ni veceras biti lako iako je Zvezda favorit. Ovi ce se zatvoriti, igrati na kontre... Treba biti obazriv, mada sam ubedjen da dobijamo.

Анкр ноар

pre 6 godina

Има и Вучкових ботића, не само Вучелиних, будимо реални. Смешни су и једни и други. Звезда и Партизан нам начисто пропадоше, то је необорива чињеница, велика као Монт Еверест, а, ко их води, није ни чудо, мада, читава Сврбија- Страдија је пукла, тако да...то је то. Потребан је огроман, готово незамислив преображај на свим нивоима да бисмо се из овог живог блата извукли. Тешко ће то ићи. Само Бог, кога иначе псујемо сваки дан по милион пута, нам може помоћи. Ако буде добре воље и занемари наш поган језик.

Red machine

pre 6 godina

@Lepi,prvo gledaj u svoje dvorište i zapitaj se,odakle vama toliki dugovi,a igrali evropu,prodavali igrace itd.,a odgovor na tvoje pitanje:jer smo tako u mogučnosti.

ArtuDitu

pre 6 godina

40% od transfera
uspesno kombinaciju zatvorili
za put iz Zvezde kofere otvorili

Jedan od grafita napisan sinoc na Zvezdinom stadionu povodom dovodjenja Radonjica. Prekreceni su odmah jutros. Navodno, kako prenosi Mondo, on ima ugovor sa Romom i da su odredjeni menadzeri otkupilo ugovor i dogovorili da od prodaje iz Zvezde prihoduju 40%. To je sve legitimno ali je pitanje gde je tu interes Zvezde. Inace jedan od glavnih razloga kojim se osporavalo poslovanje Dragna Dzajica bilo je pravljenje ugovora 50-50. I nista se nije promenilo.

pedja_71

pre 6 godina

Nadam se da će konačno odigrati ofanzivno, da se postigne što više golova, pa ako bude primljen neki gol iz kontre, nije strašno. Samo da ne gledamo čuveno čuvanje rezultata, jer NIKADA to nismo uspeli. Ne sumnjam da ćemo postići dosta golova, ako ozbiljno napadnemo. Odbrana je i dalje upitna, zbog neuigranosti, pre svega.
Bio bih zadovoljan sa 5:2, npr.

Millennium

pre 6 godina

Verujem da ćemo proći ovde, nije to sporno, ali posle ide Sparta. A mi još uvek sastavljamo i uigravamo tim. A onda sledeće godine ista stvar.

Djenka

pre 6 godina

Ne pise niko kako su to Kazahstancani doputovali, taj cuveni pretezak put od 3500km, ili imaju neku teleport masinu? Salu na stranu, mora se ozbiljno veceras, realno smo kvalitetniji i da resimo mec na vreme. Prilika da debituje Pesic, interesuje me kako ce se snaci. Da konacno savladamo Kazahstancane :)

maki

pre 6 godina

kazahstanska liga bolje kotirana od nase za dva mesta, mi na 'jakoj' 29. mestu, za vrat nam dise lihtenstajnska liga na 30. mestu, na sta smo spali, mora oprezno sa ovima

dusan

pre 6 godina

Kakav bre trenutak istine? Trenutak istine ce biti ako prodjemo Spartu,pa tek u plej ofu ...jos mi moramo da se uznojimo do trenutka istine

krajisnik

pre 6 godina

indoktrinacija@
gledao sam sve te utakmice sto si nabrojao.Slazem se sa tobom.Nesto je bilo do sportske nesrece,nesto do lose fizicke spreme,a nesto do kukavicke taktike i povlacenja cim imamo rezultat koji nas vodi dalje.Slicno je bilo i u Kazahstanu.Vodimo,dominiramo,onda se izvlaci jedini napadac ,ubacuje omiljeni igrac srpskih trenera (zadnji vezni),povlacimo se i primamo gol.Vidjeno 100 puta

cole

pre 6 godina

ostavite se floskula i gluposti. irtis nikakl nije zvezdin "trenutak istine". videlo se u prvoj utakmici, potvrdice se veceras. oduvacemo ih, lagano, jer su izuzetno losa ekipa. i individualno i timski. to nam nikako ne sme dati za pravo da pomislimo da smo silni i da je samo nebo granica. trenutak istine bice dvomec sa iskusnom, namazanom, ekipom sparte. e tu ce se videti jesmo li za evropu ili ne!

Nele

pre 6 godina

"Pravo pitanje bi trebalo da glasi: Od kud zvezdi 4 miliona evra za Sumu (2mil. +1mil. plata+ porezi)"

To isto pitanje mozes da postavis i za Partizan. Zvezdin dug je oko 30-35mil, ali nije da je Partizan na nuli. On je oko 15-20mil u minusu. Pre 3-4meseca su se rasplakali da im drzava ne da u Evropu pa im je ista drzava platila dug od 1.2mil evra jer nisu imali a danas imaju 4miliona? Ili Suma, partizanovac od rodjenja insistirao a ni Slovan nije hteo da ga proda za vise para Zvezdi nego za manje Partizanu.. mrmot-cokolada-folija.. Zvezda za ovu sezonu, do sada prodaja igraca oko 10mil+sponzori oko 6.5mil evra. Ako su malo pametni izdrzace jos 2-3godine ovako bez nekih Suma i kupovina od 2-3mil, vratice dugove i kad dodju do 0 onda mogu da razmisljaju o sklapanju jakog tima i zadrzavanju svojih igraca na vise godina..