Četvrtak, 22.06.2017.

19:38

Keš ni reč o Novaku: Federer favorit na Vimbldonu

Šampion Vimbldona iz 1987. godine Patrik "Pet" Keš smatra da je Rodžer Federer favorit za osvajanje Vimbldona.

Izvor: AK

Keš ni reè o Novaku: Federer favorit na Vimbldonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

mup

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednom, oni mrze Srbe vise nego sto vole sopstvenu decu. Novak je nesto najgore sto se desilo tim sa zapada i bio im je kamen u cipeli godinama. Zapad je potrosio milijarde da nas satanizuje i ocrni, a onda se pojavi jedan hristov andjeo koji u svemu dominira. U igri, u ponasanju, humanosti, intaligenciji i sav taj njihov trud pokusava da srusi. Pa videli ste koliko mrznje je emitovano na Vimbldonu kada je igrao protiv Federera. To je zasigurno najveca pobeda nekog takmicara na tom turniru. Imao je protiv sebe najveceg tenisera ikad i 20.000 neprijateljski raspolozenih navijaca koji nisu bili dostojni ni fudbalske utakmice u zabacenoj kolumbijskoj provinciji. Voleo bih da Novak ponovo pronadje energiju i njihovu mrznju iskoristi kao svoju snagu.

neko iz mase

pre 6 godina

Federeru pogoduje igra na travi jer tu je ključan servis kao servis volej igra. Zato ima najviše titula na travi naspram drugih. A što se tiče izjave Keša više zvuče kurtuazijsko rečeno nego što je ovo 100% tačno da je moguće će biti. Da je favorit jest zbog sjajnog starta sezone što mu pogudje igra na toj podlozi al" daleko da će sigurno osvojit VMB jer drugi će se pitat odnosno gristi takodje..

Nakukumićići

pre 6 godina

I Kes lupeta gluposti, Endi Mari moze da ga zaustavi, po cemu? igubio je u prvom kolu od 90. igraca svijeta na prethodnom turniru na travi, alo!!! Stan Vavrinka, Miloš Raonić, Marin Čilić, i slični momci su pokazali puno vise negoli Novak tako da tu i ima nekakve logike, dakle Novak i Endi nemaju sto traziti na ovoj listi, a smatrma da niti Federer nece daleko dogurati. Imati cemo nekog potpuno novog sampiona na ovogodisnjem Wimbledonu. Zivi bili pa vidjeli.

Slikar naivac

pre 6 godina

Pa naravno da je Federer prvi favorit kad ce u Novakovoj cetvrtini zrijeba biti 2-3 jaka servera, po mogucnosti u prvoj nedelji kako ne bi dizao formu postepeno. Fed ce s druge strane da se proseta do polufinala sa Vavrinkom, glavnim kandidatom za najbolju sporednu ulogu koji je postao kljucni faktor Fedovog tele-dirigovanja do finala.

no name

pre 6 godina

Ne mora ga ni spominjati.I ne treba mu sada uloga favorita .Mozda i napravi neki malo zapazeniji rezultat.Ne stice se top forma tako lako.

The true

pre 6 godina

Novak na svojih 30% je 4ti na ATP listi a 6ti na ATP race-u. To govori koliko je on bolji od ostalih. Nevjerovatno. Novi bekend Federera, Nadal na šljaci nezaustavljiv. Smijurija. Nije ih bilo 6g nigdje a igrali su bolje nego danas. A zašto pa zato što je Novak tada kada je bilo najbitnije bio protiv njih na 80-90% i nisu imali šanse a na svojih 100% ih je demolirao. Zašto je prestao da igra prije godinu dana ostaje jedna od najvećih misterija u sportu kao što su iznenadni prestanak igranja šaha od strane najboljeg šahiste ikada Bobija Fišera ili slično ali ne u toj mjeri iznenadno penzionisanje i ne igranje na SP od strane Johana Krojfa 1978 a igrao je sve kvalifikacione utakmice za to prventvo i bio je na vrhuncu karijere. Ovo nije nikakvo navijačko nabadanje već činjenice ili ti istina a istina je samo jedna.

Mik

pre 6 godina

Djokovic realno nije nicim pokazao da se na njega moze racunati u trci za trofej. Ako stigne do cetvrtfinala bio bi to uspeh ove godine. Nije spreman za najvece domete, karijera mu je u padu i nema naznaka povratka, jos uvek. Sad ce drugo dete, pa mu treba novi trener i tako... navijacu za njega, ali je Keš u pravu što ga ne spominje.

3×3

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.
(Mikii, 22. jun 2017 20:46)

Hahaha
Ko mu kaže.. :)

Despot_Cristian

pre 6 godina

Ajde vi vajni eksperti koji ste ubedjeni da RF osvaja W, potkrepite te svoje tvrdnje tako sto cete pljusnuti iole ozbiljniju kintu na to. ??? ne ide? Neko je lepo objasnio da je izdopingovani RF uzeo namesteni AO, bas kao i RN sada deseti RG. Ko je pratio W proteklih godina mogao je samo da vidi kako RF jadno izgleda na travi. Po meni su favoriti AM i SW.

mrki

pre 6 godina

Bravo za Keša, čovek nabraja favorite za osvajanje turnira, Đjoković spada u favorite za ispadanje u 1. krugu.
E moj Nole šta uradi ljubav i mir od tebe.

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Ocigledno, barem ovde u Australiji, zapadni svet ne gotivi Novaka. Kanal 7, ekskluzivni TV kanal za penose sa Vimbldona, u svojoj reklami, pokazuje Rdzera, Rafaela i Endija. novaka nema, kao da nije nikad ni postojao. Za nas to nema smisla, ali....
Bio sam sokiran na finalu U Melburnu pre nekoliko godina kad je Novak pobedio Endija. Barem 50% publike je bukvalno odletelo posle pobedonosnog poena a ostatak se podelio u ocekivanju najave pobednika. Prilicno sramno.
Novak verovatno sve to dobro zna i krivac je sto je godinama odnosio unapred podelejen titule namenjene nekim drugim likovima. Nadajmo se da ce to ciniti ponovo, i nadajmo se, vec za tri nedelje.

Napred NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Ja iskreno ne bi uzimao nikad u razmatranje izjave bivsih tenisera jer to nekad pogode a nekad lupe za medalju potpunosti. Dakle balkanski zatucani narode manite se teorija zavere odnosno pucanja kompleksa bespotrebno i okrenite se sebi. To vam je najpametnije!"

nesanica

pre 6 godina

Moglo bi lako da se dogodi covek iz senke bude Stan Vavrinka pogotovo sto ga niko ne gleda zbog neznanja da igra na travi.
Nadal pitanje dal' uopste na travi moze bilo sto da uradi. Novak ne brani nista al'nema ono sto ga je pratilo. Marej pod pritiskom da je znak pitanje jer skroz je los od kako je zaseo na prvu poziciju. Federer zbog iskustva pocetka dobre sezone a pomalo trenutne lose igre njihove je u blagoj prednosti na travi. Tako da treba ocekivat njega da dogura do polufinala a posle sa kim bude igrao..To ce odlucit pobednika u finalu.

Zasluga!

pre 6 godina

A, na osnovu kojih rezultata je zasluzio da bude spomenut?AO ispao od igraca koji je van 100, RG ispao od Thiema u 1/4 finalu, ni jedan masters turnir nije uzeo, gubio vise puta od Kiriosa, izgubio od Nadala,Zvereva...Nema trenera, promenio fiziotarapeuta.Ne da nije favorit nego je znak pitanja i druga nedelja na Wibledonu,plus kada je opste poznato da skoro i ne igra na travi, kada se doda fizicka sprema koja je nikad gora ,nestabilan bekend, mucenje sa servisima i volejima, sta ocekivati?

sonja

pre 6 godina

Ovo da me procitah, propade mi dan!!! Sta koga boli peta sta misli jedan lik nebitan za ovu plametu kao i globalno otopljavanje.
Rodja mora osvojiti jer kako da plati porez i da se ukmjizi na stalnu adresu.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Jel ikome Djokovic favorit na vimbldonu sa igrom i zalaganjem koje pokazuje u zadnje vrijeme. Ja mislim da nije.
(Bole, 22. jun 2017 23:14)

Meni je Nolo favorit na Wimbledonu da ce ispasti pre cetvrtfinala.Goffin,Zverev,Kirjos,sve su to nagazne mine,a kao cetvrti teniser sveta sad ce Nolo dobijati jos teze protivnike mnogo ranije pre cetvrtfinala.Ja sam primetio da dok je bio drugi na sveti dobijao lagane protivnike sve do polufinala turnira.Malo neposteno prema drugim igracima koji su bolji teniseri a losije rangirani od momka iz Monaka.

david

pre 6 godina

Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem KveriSem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri

štefi

pre 6 godina

Novak ko Novak ... doći će kada se najmanje nadamo i ponovo napraviti anomaliju u svetskom tenisu ... o ovoj ŠESTOGODIŠNJOJ kao da se ne sme pričati !

vukašin

pre 6 godina

Novak je najopasniji kad se ne spominje nigde, njemu uloga favorita ne odgovara.. Ne otpisujte sportiste tipa Novaka Đokovića, oni su šampioni, suviše je on dobar da bi sad završio karijeru,vratiće se,još jedan ili dva gren slema do kraja karijere, malo li je...

Dečko

pre 6 godina

Svakome ko je gledao Novaka u poslednjih godinu dana jasno je da nije u krugu favorita. On više ne može da igra na ime, protivnici ga se više ne plaše, čak ni oni anonimni.

Arthammer

pre 6 godina

(čiča, 22. jun 2017 21:08)

Čiča, ako pratiš tenis od Novaka na ovamo, nije ni čudo što neznaš za Keša. Važno je tvoje mišljenje. Koliko god da nas boli istina, Đoković zaista nije u krugu favorita.

Djokovic trn u oku BOT92

pre 6 godina

Ђоковић је прошле године завршио каријеру на Вимблдону.
(СЕНОВИЋ, 22. jun 2017 21:54) # Link komentara
Nadal od 2011 ne moze da prodje u drugu nedelju Wimbledona, Federer je 2013 ispao u drugom kolu od Stakovskog , nesto ne znamo da si za njih pricao kako su zavrsili karijeru na Wibledonu.To sto ti zelis da je tako je druga prica/

Nista nije zavrseno dok sportista ne objavi kraj karijere, sport je to. Seti se Ivanisevica iz "lijepe tvoje" i njegovog Wibledona, a on je ipak ipak daleko od sampiona Djokovicevog kova.

crnac sa grenlanda

pre 6 godina

(rale, 22. jun 2017 19:54)

Rale, ja navijam za čoveka a ne za nacionalnost. Svejedno mi je ko je odakle i šta je.
Prosto, više mi se sviđa kako igra Federer, volim agresivan tenis, one koji izlaze na mrežu, rizikuju. Đoković je veliki igrač, jedan od najvećih bez sumnje, volim kad pobedi ali još više volim da gledam agresivnije tenisere. Šta ću...

ax

pre 6 godina

nole realno ni tremera ne moze da nadje... razjurio pepe sve... pobego i agasi... nazalost po noleta pepe ce mu i lovu maznuti... bankrotirace kao beker

nik

pre 6 godina

Nevezano za Novaka, koji verovatno nije među favoritima, ali, druže Keš, šta nas briga za tvoje mišljenje. Osvojio je npr. i Ivanišević Vimbldon pre 15ak godina pa ga niko ne pita ko je favorit. Najbolje da pitamo Lejvera koji je harao pre 60 godina. Idi, čoveče, drži motivacione govore ko Beks, tu je lova, unovči tu svoju sjajnu pamet, mani se ti predavanja budzašto.

david

pre 6 godina

ja mislim da je djokovic zavrsio karijeru. eventualno toronto ako odigra i to je to mozda i ranije ozvanici penziju. ali gotovo izvesno da ce mu wimbledon biti poslednji gs koji ce igrati.

Milan

pre 6 godina

Izgubio je od Hasa, a danas se mucio protiv starijeg Zvereva.
Mislim da je Federer uzgubio igru i svezinu koju je imao pocetkom godine, a na ruku mu ne ide i to sto na travi veci je broj igraca koji mogu da ga "iznenade".
Po meni nije u najuzem krugu favorita za naslov.

3D

pre 6 godina

Čuj ovog ne može da veruje da Srbi navijaju za Federera, ja sam Srbin i eto navijam za Federera... a Janka, Noleta i Viktora pratim ponekad... ti si verovatno počeo da gledaš ovaj sport sa pojavom Janka ili Jelene pa ti nije jasno, da smo mi drugi gledali taj tenos i pre pojave naših njih...

Dule

pre 6 godina

Svi vide koliko je tu sati i da je covek odlutao u neke druge sfere, da ne kazem prolupao. Samo jos to niko ne zeli eksplicitno to da kaze. Pa i Agasi kad je video s cim ima posla, brze bolje se pokupio i sad pominje neku besplatnu savetodavnu ulogu a bio ozvanicen kao trener. Vrlo moguc tuzan kraj jednog velikog sampiona

joka

pre 6 godina

Uvek navijam za Novaka ali objektivno tu nesto nije u redu. Ne pamtim takav pad u sportu. Ostace upamcenu u tenisu i po terminu NOVAKOV PAD!

Teo123456789

pre 6 godina

Ja sam navijac Novakov,ali treba biti realan Novak nije favorit ocajni rezultati u zadnjih godinu dana.Novak nije ni najednom tirniru nije dosao do zavrsnice tako da je to realnost.Novak treba da nabaci kilazu,da trenira duplo vise nego ranije,da se mane ljubavi i mira,100% da se posveti tenisu,mozda bi ga tad moglu smatrati opet farvoritom za osvajanje nekog GS.

Milta

pre 6 godina

Svako ima pravo na svoje misljenje, favorite itd. Ali ne pomenuti Djokovica , a Mareja koji igra jos losije od Djokovica ove sezone staviti odmah kao drugog favorita je vec tendenciozno zlonamerno. Sto za razliku od obicnih navijaca ne bi smeli dozvoliti oni koji sebe nazivaju profesionalcima.

satelit

pre 6 godina

Koliko je nacionalizam bolest,koja se uvuce u tebe i razori ti zdrav razum... Dakle,razum kaze da Novak nije nikakv favorit,cak se nije ni priprema nesto za W... Ali,Srbenda u tebi ne da ti da prihvatis realnost,nego si spreman i da mrzis drugog koji iznosi realne procene.Novak od pre dve godine bi bio veliki favorit ,danasnji NIKAKAV!

AND1

pre 6 godina

A sta je Federer uradio za poslednjih godinu dana? Dopingovao se da bi uzeo namesteni AO i da bi gubio od igraca koji nisu ni u prvih 400??????

Mich

pre 6 godina

Da sam Djokovic, rekao bih da od sada mogu da me komentarisu samo oni koji imaju vise GS titula od mene, ostali slucajni osvajaci i osvajacci sa 4-5-6 titula nemaju pravo reci ...CAO

рајко

pre 6 godina

с обзиром на шта је ноле показао до сада, у каквој је ситуацији....у праву су. ајде да га видимо на овом турниру пре вимблдона

Mikii

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.

Кривокапић

pre 6 godina

Не знам зашто је Кеш меродаван и зашто се његово мишљење уопше узима у обзир.
Истина је да су сви ови наведени играчи успешнији од Новака ове године. Ја лично веће шансе дајем Надалу него Федереру. Новак може далеко да догура, али мора да среди главу и да одстрани фамилију и Пепеа из ложе. То је једини рецепт за повратак.

..

pre 6 godina

Ajde sada udri po Kesu !!! Pale vas kao hepo kockice...
(Novak je bivsi vrhunski igrac, 22. jun 2017 19:38)
Šta su to hepo kockice? Iz kog doba si ti? Tako mator a gubi vreme na netu cccc!

navika

pre 6 godina

Kes inace "obozava" Novaka... Tako je bio siguran(u fazonu,kucu dajem na federera) da Rodja dobija Noleta u 2 finala Wimbledona kad ono prc...oba puta Nole utisavao tako te "kriticare".

Nole puko ko lajsna

pre 6 godina

Pa niko ga vise ne uzima za ozbiljno kada vise ne igra vrhunski tenis. Kes je rekao istinu a to sto nas boli to je stvar mentaliteta. Sada ce da se jave majstori koji nas mesecima uveravaju da Grend Slemovi nisu bitni i da je 12 >18 Cao!

Mich

pre 6 godina

Pricace na kraju kada ih razvali i odvali njihovog miljenika Rodzera, samo da ne pocne ljigavko da place opet kao "onomad" kad ga je Rafa dobio u finalu, Federer curica...

rale

pre 6 godina

Vi zovete navijace Djokovica medju kojima sam i ja Djokovicevci. Alo ko je to iz Srbije a da ne navija za njega. Ok volis Federera, Nadala itd ali kako da ne navijamo za naseg ne kapiram taj mentalitet. Cik da vidim da neki svajcarac ili spanac ne navija za svog vec za Djokovica. Aman ljudi ko ste. Kako ja takvog ne upoznam? Neka bude da je Federer najbolji ikada sto je nemerljivo jer je igrao u drugom vremenu a drali su ga i Nadal i Djokovic. Ipak je Djokovic jedan od 5 najboljih ikada i drzi silne rekorde. Covek je objasnio kako se igra tenis i zasitio se. Podrzimo ga sada. Kakav smo to narod.

ruki

pre 6 godina

Kako vi trazite dlaku u jajetu...Neverovatno. Ako neko ne navija za Novaka odmah je drzavni neprijatelj broj 1. A sto se tice njegovog njegove, potpuno se slazem kao i vecina..

Nole puko ko lajsna

pre 6 godina

Pa niko ga vise ne uzima za ozbiljno kada vise ne igra vrhunski tenis. Kes je rekao istinu a to sto nas boli to je stvar mentaliteta. Sada ce da se jave majstori koji nas mesecima uveravaju da Grend Slemovi nisu bitni i da je 12 >18 Cao!

rale

pre 6 godina

Vi zovete navijace Djokovica medju kojima sam i ja Djokovicevci. Alo ko je to iz Srbije a da ne navija za njega. Ok volis Federera, Nadala itd ali kako da ne navijamo za naseg ne kapiram taj mentalitet. Cik da vidim da neki svajcarac ili spanac ne navija za svog vec za Djokovica. Aman ljudi ko ste. Kako ja takvog ne upoznam? Neka bude da je Federer najbolji ikada sto je nemerljivo jer je igrao u drugom vremenu a drali su ga i Nadal i Djokovic. Ipak je Djokovic jedan od 5 najboljih ikada i drzi silne rekorde. Covek je objasnio kako se igra tenis i zasitio se. Podrzimo ga sada. Kakav smo to narod.

Milta

pre 6 godina

Svako ima pravo na svoje misljenje, favorite itd. Ali ne pomenuti Djokovica , a Mareja koji igra jos losije od Djokovica ove sezone staviti odmah kao drugog favorita je vec tendenciozno zlonamerno. Sto za razliku od obicnih navijaca ne bi smeli dozvoliti oni koji sebe nazivaju profesionalcima.

ruki

pre 6 godina

Kako vi trazite dlaku u jajetu...Neverovatno. Ako neko ne navija za Novaka odmah je drzavni neprijatelj broj 1. A sto se tice njegovog njegove, potpuno se slazem kao i vecina..

Milan

pre 6 godina

Izgubio je od Hasa, a danas se mucio protiv starijeg Zvereva.
Mislim da je Federer uzgubio igru i svezinu koju je imao pocetkom godine, a na ruku mu ne ide i to sto na travi veci je broj igraca koji mogu da ga "iznenade".
Po meni nije u najuzem krugu favorita za naslov.

Dule

pre 6 godina

Svi vide koliko je tu sati i da je covek odlutao u neke druge sfere, da ne kazem prolupao. Samo jos to niko ne zeli eksplicitno to da kaze. Pa i Agasi kad je video s cim ima posla, brze bolje se pokupio i sad pominje neku besplatnu savetodavnu ulogu a bio ozvanicen kao trener. Vrlo moguc tuzan kraj jednog velikog sampiona

crnac sa grenlanda

pre 6 godina

(rale, 22. jun 2017 19:54)

Rale, ja navijam za čoveka a ne za nacionalnost. Svejedno mi je ko je odakle i šta je.
Prosto, više mi se sviđa kako igra Federer, volim agresivan tenis, one koji izlaze na mrežu, rizikuju. Đoković je veliki igrač, jedan od najvećih bez sumnje, volim kad pobedi ali još više volim da gledam agresivnije tenisere. Šta ću...

štefi

pre 6 godina

Novak ko Novak ... doći će kada se najmanje nadamo i ponovo napraviti anomaliju u svetskom tenisu ... o ovoj ŠESTOGODIŠNJOJ kao da se ne sme pričati !

Dečko

pre 6 godina

Svakome ko je gledao Novaka u poslednjih godinu dana jasno je da nije u krugu favorita. On više ne može da igra na ime, protivnici ga se više ne plaše, čak ni oni anonimni.

AND1

pre 6 godina

A sta je Federer uradio za poslednjih godinu dana? Dopingovao se da bi uzeo namesteni AO i da bi gubio od igraca koji nisu ni u prvih 400??????

satelit

pre 6 godina

Koliko je nacionalizam bolest,koja se uvuce u tebe i razori ti zdrav razum... Dakle,razum kaze da Novak nije nikakv favorit,cak se nije ni priprema nesto za W... Ali,Srbenda u tebi ne da ti da prihvatis realnost,nego si spreman i da mrzis drugog koji iznosi realne procene.Novak od pre dve godine bi bio veliki favorit ,danasnji NIKAKAV!

joka

pre 6 godina

Uvek navijam za Novaka ali objektivno tu nesto nije u redu. Ne pamtim takav pad u sportu. Ostace upamcenu u tenisu i po terminu NOVAKOV PAD!

navika

pre 6 godina

Kes inace "obozava" Novaka... Tako je bio siguran(u fazonu,kucu dajem na federera) da Rodja dobija Noleta u 2 finala Wimbledona kad ono prc...oba puta Nole utisavao tako te "kriticare".

Teo123456789

pre 6 godina

Ja sam navijac Novakov,ali treba biti realan Novak nije favorit ocajni rezultati u zadnjih godinu dana.Novak nije ni najednom tirniru nije dosao do zavrsnice tako da je to realnost.Novak treba da nabaci kilazu,da trenira duplo vise nego ranije,da se mane ljubavi i mira,100% da se posveti tenisu,mozda bi ga tad moglu smatrati opet farvoritom za osvajanje nekog GS.

ax

pre 6 godina

nole realno ni tremera ne moze da nadje... razjurio pepe sve... pobego i agasi... nazalost po noleta pepe ce mu i lovu maznuti... bankrotirace kao beker

Arthammer

pre 6 godina

(čiča, 22. jun 2017 21:08)

Čiča, ako pratiš tenis od Novaka na ovamo, nije ni čudo što neznaš za Keša. Važno je tvoje mišljenje. Koliko god da nas boli istina, Đoković zaista nije u krugu favorita.

3D

pre 6 godina

Čuj ovog ne može da veruje da Srbi navijaju za Federera, ja sam Srbin i eto navijam za Federera... a Janka, Noleta i Viktora pratim ponekad... ti si verovatno počeo da gledaš ovaj sport sa pojavom Janka ili Jelene pa ti nije jasno, da smo mi drugi gledali taj tenos i pre pojave naših njih...

nik

pre 6 godina

Nevezano za Novaka, koji verovatno nije među favoritima, ali, druže Keš, šta nas briga za tvoje mišljenje. Osvojio je npr. i Ivanišević Vimbldon pre 15ak godina pa ga niko ne pita ko je favorit. Najbolje da pitamo Lejvera koji je harao pre 60 godina. Idi, čoveče, drži motivacione govore ko Beks, tu je lova, unovči tu svoju sjajnu pamet, mani se ti predavanja budzašto.

Mich

pre 6 godina

Da sam Djokovic, rekao bih da od sada mogu da me komentarisu samo oni koji imaju vise GS titula od mene, ostali slucajni osvajaci i osvajacci sa 4-5-6 titula nemaju pravo reci ...CAO

Djokovic trn u oku BOT92

pre 6 godina

Ђоковић је прошле године завршио каријеру на Вимблдону.
(СЕНОВИЋ, 22. jun 2017 21:54) # Link komentara
Nadal od 2011 ne moze da prodje u drugu nedelju Wimbledona, Federer je 2013 ispao u drugom kolu od Stakovskog , nesto ne znamo da si za njih pricao kako su zavrsili karijeru na Wibledonu.To sto ti zelis da je tako je druga prica/

Nista nije zavrseno dok sportista ne objavi kraj karijere, sport je to. Seti se Ivanisevica iz "lijepe tvoje" i njegovog Wibledona, a on je ipak ipak daleko od sampiona Djokovicevog kova.

рајко

pre 6 godina

с обзиром на шта је ноле показао до сада, у каквој је ситуацији....у праву су. ајде да га видимо на овом турниру пре вимблдона

vukašin

pre 6 godina

Novak je najopasniji kad se ne spominje nigde, njemu uloga favorita ne odgovara.. Ne otpisujte sportiste tipa Novaka Đokovića, oni su šampioni, suviše je on dobar da bi sad završio karijeru,vratiće se,još jedan ili dva gren slema do kraja karijere, malo li je...

david

pre 6 godina

ja mislim da je djokovic zavrsio karijeru. eventualno toronto ako odigra i to je to mozda i ranije ozvanici penziju. ali gotovo izvesno da ce mu wimbledon biti poslednji gs koji ce igrati.

..

pre 6 godina

Ajde sada udri po Kesu !!! Pale vas kao hepo kockice...
(Novak je bivsi vrhunski igrac, 22. jun 2017 19:38)
Šta su to hepo kockice? Iz kog doba si ti? Tako mator a gubi vreme na netu cccc!

Mich

pre 6 godina

Pricace na kraju kada ih razvali i odvali njihovog miljenika Rodzera, samo da ne pocne ljigavko da place opet kao "onomad" kad ga je Rafa dobio u finalu, Federer curica...

Кривокапић

pre 6 godina

Не знам зашто је Кеш меродаван и зашто се његово мишљење уопше узима у обзир.
Истина је да су сви ови наведени играчи успешнији од Новака ове године. Ја лично веће шансе дајем Надалу него Федереру. Новак може далеко да догура, али мора да среди главу и да одстрани фамилију и Пепеа из ложе. То је једини рецепт за повратак.

The true

pre 6 godina

Novak na svojih 30% je 4ti na ATP listi a 6ti na ATP race-u. To govori koliko je on bolji od ostalih. Nevjerovatno. Novi bekend Federera, Nadal na šljaci nezaustavljiv. Smijurija. Nije ih bilo 6g nigdje a igrali su bolje nego danas. A zašto pa zato što je Novak tada kada je bilo najbitnije bio protiv njih na 80-90% i nisu imali šanse a na svojih 100% ih je demolirao. Zašto je prestao da igra prije godinu dana ostaje jedna od najvećih misterija u sportu kao što su iznenadni prestanak igranja šaha od strane najboljeg šahiste ikada Bobija Fišera ili slično ali ne u toj mjeri iznenadno penzionisanje i ne igranje na SP od strane Johana Krojfa 1978 a igrao je sve kvalifikacione utakmice za to prventvo i bio je na vrhuncu karijere. Ovo nije nikakvo navijačko nabadanje već činjenice ili ti istina a istina je samo jedna.

david

pre 6 godina

Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem KveriSem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri

Mik

pre 6 godina

Djokovic realno nije nicim pokazao da se na njega moze racunati u trci za trofej. Ako stigne do cetvrtfinala bio bi to uspeh ove godine. Nije spreman za najvece domete, karijera mu je u padu i nema naznaka povratka, jos uvek. Sad ce drugo dete, pa mu treba novi trener i tako... navijacu za njega, ali je Keš u pravu što ga ne spominje.

Mikii

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.

mup

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednom, oni mrze Srbe vise nego sto vole sopstvenu decu. Novak je nesto najgore sto se desilo tim sa zapada i bio im je kamen u cipeli godinama. Zapad je potrosio milijarde da nas satanizuje i ocrni, a onda se pojavi jedan hristov andjeo koji u svemu dominira. U igri, u ponasanju, humanosti, intaligenciji i sav taj njihov trud pokusava da srusi. Pa videli ste koliko mrznje je emitovano na Vimbldonu kada je igrao protiv Federera. To je zasigurno najveca pobeda nekog takmicara na tom turniru. Imao je protiv sebe najveceg tenisera ikad i 20.000 neprijateljski raspolozenih navijaca koji nisu bili dostojni ni fudbalske utakmice u zabacenoj kolumbijskoj provinciji. Voleo bih da Novak ponovo pronadje energiju i njihovu mrznju iskoristi kao svoju snagu.

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Ocigledno, barem ovde u Australiji, zapadni svet ne gotivi Novaka. Kanal 7, ekskluzivni TV kanal za penose sa Vimbldona, u svojoj reklami, pokazuje Rdzera, Rafaela i Endija. novaka nema, kao da nije nikad ni postojao. Za nas to nema smisla, ali....
Bio sam sokiran na finalu U Melburnu pre nekoliko godina kad je Novak pobedio Endija. Barem 50% publike je bukvalno odletelo posle pobedonosnog poena a ostatak se podelio u ocekivanju najave pobednika. Prilicno sramno.
Novak verovatno sve to dobro zna i krivac je sto je godinama odnosio unapred podelejen titule namenjene nekim drugim likovima. Nadajmo se da ce to ciniti ponovo, i nadajmo se, vec za tri nedelje.

Napred NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

mrki

pre 6 godina

Bravo za Keša, čovek nabraja favorite za osvajanje turnira, Đjoković spada u favorite za ispadanje u 1. krugu.
E moj Nole šta uradi ljubav i mir od tebe.

Slikar naivac

pre 6 godina

Pa naravno da je Federer prvi favorit kad ce u Novakovoj cetvrtini zrijeba biti 2-3 jaka servera, po mogucnosti u prvoj nedelji kako ne bi dizao formu postepeno. Fed ce s druge strane da se proseta do polufinala sa Vavrinkom, glavnim kandidatom za najbolju sporednu ulogu koji je postao kljucni faktor Fedovog tele-dirigovanja do finala.

Zasluga!

pre 6 godina

A, na osnovu kojih rezultata je zasluzio da bude spomenut?AO ispao od igraca koji je van 100, RG ispao od Thiema u 1/4 finalu, ni jedan masters turnir nije uzeo, gubio vise puta od Kiriosa, izgubio od Nadala,Zvereva...Nema trenera, promenio fiziotarapeuta.Ne da nije favorit nego je znak pitanja i druga nedelja na Wibledonu,plus kada je opste poznato da skoro i ne igra na travi, kada se doda fizicka sprema koja je nikad gora ,nestabilan bekend, mucenje sa servisima i volejima, sta ocekivati?

3×3

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.
(Mikii, 22. jun 2017 20:46)

Hahaha
Ko mu kaže.. :)

no name

pre 6 godina

Ne mora ga ni spominjati.I ne treba mu sada uloga favorita .Mozda i napravi neki malo zapazeniji rezultat.Ne stice se top forma tako lako.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Jel ikome Djokovic favorit na vimbldonu sa igrom i zalaganjem koje pokazuje u zadnje vrijeme. Ja mislim da nije.
(Bole, 22. jun 2017 23:14)

Meni je Nolo favorit na Wimbledonu da ce ispasti pre cetvrtfinala.Goffin,Zverev,Kirjos,sve su to nagazne mine,a kao cetvrti teniser sveta sad ce Nolo dobijati jos teze protivnike mnogo ranije pre cetvrtfinala.Ja sam primetio da dok je bio drugi na sveti dobijao lagane protivnike sve do polufinala turnira.Malo neposteno prema drugim igracima koji su bolji teniseri a losije rangirani od momka iz Monaka.

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Ja iskreno ne bi uzimao nikad u razmatranje izjave bivsih tenisera jer to nekad pogode a nekad lupe za medalju potpunosti. Dakle balkanski zatucani narode manite se teorija zavere odnosno pucanja kompleksa bespotrebno i okrenite se sebi. To vam je najpametnije!"

Despot_Cristian

pre 6 godina

Ajde vi vajni eksperti koji ste ubedjeni da RF osvaja W, potkrepite te svoje tvrdnje tako sto cete pljusnuti iole ozbiljniju kintu na to. ??? ne ide? Neko je lepo objasnio da je izdopingovani RF uzeo namesteni AO, bas kao i RN sada deseti RG. Ko je pratio W proteklih godina mogao je samo da vidi kako RF jadno izgleda na travi. Po meni su favoriti AM i SW.

Nakukumićići

pre 6 godina

I Kes lupeta gluposti, Endi Mari moze da ga zaustavi, po cemu? igubio je u prvom kolu od 90. igraca svijeta na prethodnom turniru na travi, alo!!! Stan Vavrinka, Miloš Raonić, Marin Čilić, i slični momci su pokazali puno vise negoli Novak tako da tu i ima nekakve logike, dakle Novak i Endi nemaju sto traziti na ovoj listi, a smatrma da niti Federer nece daleko dogurati. Imati cemo nekog potpuno novog sampiona na ovogodisnjem Wimbledonu. Zivi bili pa vidjeli.

sonja

pre 6 godina

Ovo da me procitah, propade mi dan!!! Sta koga boli peta sta misli jedan lik nebitan za ovu plametu kao i globalno otopljavanje.
Rodja mora osvojiti jer kako da plati porez i da se ukmjizi na stalnu adresu.

neko iz mase

pre 6 godina

Federeru pogoduje igra na travi jer tu je ključan servis kao servis volej igra. Zato ima najviše titula na travi naspram drugih. A što se tiče izjave Keša više zvuče kurtuazijsko rečeno nego što je ovo 100% tačno da je moguće će biti. Da je favorit jest zbog sjajnog starta sezone što mu pogudje igra na toj podlozi al" daleko da će sigurno osvojit VMB jer drugi će se pitat odnosno gristi takodje..

nesanica

pre 6 godina

Moglo bi lako da se dogodi covek iz senke bude Stan Vavrinka pogotovo sto ga niko ne gleda zbog neznanja da igra na travi.
Nadal pitanje dal' uopste na travi moze bilo sto da uradi. Novak ne brani nista al'nema ono sto ga je pratilo. Marej pod pritiskom da je znak pitanje jer skroz je los od kako je zaseo na prvu poziciju. Federer zbog iskustva pocetka dobre sezone a pomalo trenutne lose igre njihove je u blagoj prednosti na travi. Tako da treba ocekivat njega da dogura do polufinala a posle sa kim bude igrao..To ce odlucit pobednika u finalu.

AND1

pre 6 godina

A sta je Federer uradio za poslednjih godinu dana? Dopingovao se da bi uzeo namesteni AO i da bi gubio od igraca koji nisu ni u prvih 400??????

Nole puko ko lajsna

pre 6 godina

Pa niko ga vise ne uzima za ozbiljno kada vise ne igra vrhunski tenis. Kes je rekao istinu a to sto nas boli to je stvar mentaliteta. Sada ce da se jave majstori koji nas mesecima uveravaju da Grend Slemovi nisu bitni i da je 12 >18 Cao!

3D

pre 6 godina

Čuj ovog ne može da veruje da Srbi navijaju za Federera, ja sam Srbin i eto navijam za Federera... a Janka, Noleta i Viktora pratim ponekad... ti si verovatno počeo da gledaš ovaj sport sa pojavom Janka ili Jelene pa ti nije jasno, da smo mi drugi gledali taj tenos i pre pojave naših njih...

david

pre 6 godina

Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem KveriSem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri Sem Kveri

rale

pre 6 godina

Vi zovete navijace Djokovica medju kojima sam i ja Djokovicevci. Alo ko je to iz Srbije a da ne navija za njega. Ok volis Federera, Nadala itd ali kako da ne navijamo za naseg ne kapiram taj mentalitet. Cik da vidim da neki svajcarac ili spanac ne navija za svog vec za Djokovica. Aman ljudi ko ste. Kako ja takvog ne upoznam? Neka bude da je Federer najbolji ikada sto je nemerljivo jer je igrao u drugom vremenu a drali su ga i Nadal i Djokovic. Ipak je Djokovic jedan od 5 najboljih ikada i drzi silne rekorde. Covek je objasnio kako se igra tenis i zasitio se. Podrzimo ga sada. Kakav smo to narod.

..

pre 6 godina

Ajde sada udri po Kesu !!! Pale vas kao hepo kockice...
(Novak je bivsi vrhunski igrac, 22. jun 2017 19:38)
Šta su to hepo kockice? Iz kog doba si ti? Tako mator a gubi vreme na netu cccc!

david

pre 6 godina

ja mislim da je djokovic zavrsio karijeru. eventualno toronto ako odigra i to je to mozda i ranije ozvanici penziju. ali gotovo izvesno da ce mu wimbledon biti poslednji gs koji ce igrati.

Mich

pre 6 godina

Da sam Djokovic, rekao bih da od sada mogu da me komentarisu samo oni koji imaju vise GS titula od mene, ostali slucajni osvajaci i osvajacci sa 4-5-6 titula nemaju pravo reci ...CAO

Milta

pre 6 godina

Svako ima pravo na svoje misljenje, favorite itd. Ali ne pomenuti Djokovica , a Mareja koji igra jos losije od Djokovica ove sezone staviti odmah kao drugog favorita je vec tendenciozno zlonamerno. Sto za razliku od obicnih navijaca ne bi smeli dozvoliti oni koji sebe nazivaju profesionalcima.

Mich

pre 6 godina

Pricace na kraju kada ih razvali i odvali njihovog miljenika Rodzera, samo da ne pocne ljigavko da place opet kao "onomad" kad ga je Rafa dobio u finalu, Federer curica...

Dule

pre 6 godina

Svi vide koliko je tu sati i da je covek odlutao u neke druge sfere, da ne kazem prolupao. Samo jos to niko ne zeli eksplicitno to da kaze. Pa i Agasi kad je video s cim ima posla, brze bolje se pokupio i sad pominje neku besplatnu savetodavnu ulogu a bio ozvanicen kao trener. Vrlo moguc tuzan kraj jednog velikog sampiona

Milan

pre 6 godina

Izgubio je od Hasa, a danas se mucio protiv starijeg Zvereva.
Mislim da je Federer uzgubio igru i svezinu koju je imao pocetkom godine, a na ruku mu ne ide i to sto na travi veci je broj igraca koji mogu da ga "iznenade".
Po meni nije u najuzem krugu favorita za naslov.

štefi

pre 6 godina

Novak ko Novak ... doći će kada se najmanje nadamo i ponovo napraviti anomaliju u svetskom tenisu ... o ovoj ŠESTOGODIŠNJOJ kao da se ne sme pričati !

nik

pre 6 godina

Nevezano za Novaka, koji verovatno nije među favoritima, ali, druže Keš, šta nas briga za tvoje mišljenje. Osvojio je npr. i Ivanišević Vimbldon pre 15ak godina pa ga niko ne pita ko je favorit. Najbolje da pitamo Lejvera koji je harao pre 60 godina. Idi, čoveče, drži motivacione govore ko Beks, tu je lova, unovči tu svoju sjajnu pamet, mani se ti predavanja budzašto.

navika

pre 6 godina

Kes inace "obozava" Novaka... Tako je bio siguran(u fazonu,kucu dajem na federera) da Rodja dobija Noleta u 2 finala Wimbledona kad ono prc...oba puta Nole utisavao tako te "kriticare".

ruki

pre 6 godina

Kako vi trazite dlaku u jajetu...Neverovatno. Ako neko ne navija za Novaka odmah je drzavni neprijatelj broj 1. A sto se tice njegovog njegove, potpuno se slazem kao i vecina..

crnac sa grenlanda

pre 6 godina

(rale, 22. jun 2017 19:54)

Rale, ja navijam za čoveka a ne za nacionalnost. Svejedno mi je ko je odakle i šta je.
Prosto, više mi se sviđa kako igra Federer, volim agresivan tenis, one koji izlaze na mrežu, rizikuju. Đoković je veliki igrač, jedan od najvećih bez sumnje, volim kad pobedi ali još više volim da gledam agresivnije tenisere. Šta ću...

satelit

pre 6 godina

Koliko je nacionalizam bolest,koja se uvuce u tebe i razori ti zdrav razum... Dakle,razum kaze da Novak nije nikakv favorit,cak se nije ni priprema nesto za W... Ali,Srbenda u tebi ne da ti da prihvatis realnost,nego si spreman i da mrzis drugog koji iznosi realne procene.Novak od pre dve godine bi bio veliki favorit ,danasnji NIKAKAV!

joka

pre 6 godina

Uvek navijam za Novaka ali objektivno tu nesto nije u redu. Ne pamtim takav pad u sportu. Ostace upamcenu u tenisu i po terminu NOVAKOV PAD!

Arthammer

pre 6 godina

(čiča, 22. jun 2017 21:08)

Čiča, ako pratiš tenis od Novaka na ovamo, nije ni čudo što neznaš za Keša. Važno je tvoje mišljenje. Koliko god da nas boli istina, Đoković zaista nije u krugu favorita.

The true

pre 6 godina

Novak na svojih 30% je 4ti na ATP listi a 6ti na ATP race-u. To govori koliko je on bolji od ostalih. Nevjerovatno. Novi bekend Federera, Nadal na šljaci nezaustavljiv. Smijurija. Nije ih bilo 6g nigdje a igrali su bolje nego danas. A zašto pa zato što je Novak tada kada je bilo najbitnije bio protiv njih na 80-90% i nisu imali šanse a na svojih 100% ih je demolirao. Zašto je prestao da igra prije godinu dana ostaje jedna od najvećih misterija u sportu kao što su iznenadni prestanak igranja šaha od strane najboljeg šahiste ikada Bobija Fišera ili slično ali ne u toj mjeri iznenadno penzionisanje i ne igranje na SP od strane Johana Krojfa 1978 a igrao je sve kvalifikacione utakmice za to prventvo i bio je na vrhuncu karijere. Ovo nije nikakvo navijačko nabadanje već činjenice ili ti istina a istina je samo jedna.

mup

pre 6 godina

Ljudi shvatite jednom, oni mrze Srbe vise nego sto vole sopstvenu decu. Novak je nesto najgore sto se desilo tim sa zapada i bio im je kamen u cipeli godinama. Zapad je potrosio milijarde da nas satanizuje i ocrni, a onda se pojavi jedan hristov andjeo koji u svemu dominira. U igri, u ponasanju, humanosti, intaligenciji i sav taj njihov trud pokusava da srusi. Pa videli ste koliko mrznje je emitovano na Vimbldonu kada je igrao protiv Federera. To je zasigurno najveca pobeda nekog takmicara na tom turniru. Imao je protiv sebe najveceg tenisera ikad i 20.000 neprijateljski raspolozenih navijaca koji nisu bili dostojni ni fudbalske utakmice u zabacenoj kolumbijskoj provinciji. Voleo bih da Novak ponovo pronadje energiju i njihovu mrznju iskoristi kao svoju snagu.

vukašin

pre 6 godina

Novak je najopasniji kad se ne spominje nigde, njemu uloga favorita ne odgovara.. Ne otpisujte sportiste tipa Novaka Đokovića, oni su šampioni, suviše je on dobar da bi sad završio karijeru,vratiće se,još jedan ili dva gren slema do kraja karijere, malo li je...

Slikar naivac

pre 6 godina

Pa naravno da je Federer prvi favorit kad ce u Novakovoj cetvrtini zrijeba biti 2-3 jaka servera, po mogucnosti u prvoj nedelji kako ne bi dizao formu postepeno. Fed ce s druge strane da se proseta do polufinala sa Vavrinkom, glavnim kandidatom za najbolju sporednu ulogu koji je postao kljucni faktor Fedovog tele-dirigovanja do finala.

Mikii

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.

Djokovic trn u oku BOT92

pre 6 godina

Ђоковић је прошле године завршио каријеру на Вимблдону.
(СЕНОВИЋ, 22. jun 2017 21:54) # Link komentara
Nadal od 2011 ne moze da prodje u drugu nedelju Wimbledona, Federer je 2013 ispao u drugom kolu od Stakovskog , nesto ne znamo da si za njih pricao kako su zavrsili karijeru na Wibledonu.To sto ti zelis da je tako je druga prica/

Nista nije zavrseno dok sportista ne objavi kraj karijere, sport je to. Seti se Ivanisevica iz "lijepe tvoje" i njegovog Wibledona, a on je ipak ipak daleko od sampiona Djokovicevog kova.

Кривокапић

pre 6 godina

Не знам зашто је Кеш меродаван и зашто се његово мишљење уопше узима у обзир.
Истина је да су сви ови наведени играчи успешнији од Новака ове године. Ја лично веће шансе дајем Надалу него Федереру. Новак може далеко да догура, али мора да среди главу и да одстрани фамилију и Пепеа из ложе. То је једини рецепт за повратак.

Teo123456789

pre 6 godina

Ja sam navijac Novakov,ali treba biti realan Novak nije favorit ocajni rezultati u zadnjih godinu dana.Novak nije ni najednom tirniru nije dosao do zavrsnice tako da je to realnost.Novak treba da nabaci kilazu,da trenira duplo vise nego ranije,da se mane ljubavi i mira,100% da se posveti tenisu,mozda bi ga tad moglu smatrati opet farvoritom za osvajanje nekog GS.

ax

pre 6 godina

nole realno ni tremera ne moze da nadje... razjurio pepe sve... pobego i agasi... nazalost po noleta pepe ce mu i lovu maznuti... bankrotirace kao beker

Dečko

pre 6 godina

Svakome ko je gledao Novaka u poslednjih godinu dana jasno je da nije u krugu favorita. On više ne može da igra na ime, protivnici ga se više ne plaše, čak ni oni anonimni.

Despot_Cristian

pre 6 godina

Ajde vi vajni eksperti koji ste ubedjeni da RF osvaja W, potkrepite te svoje tvrdnje tako sto cete pljusnuti iole ozbiljniju kintu na to. ??? ne ide? Neko je lepo objasnio da je izdopingovani RF uzeo namesteni AO, bas kao i RN sada deseti RG. Ko je pratio W proteklih godina mogao je samo da vidi kako RF jadno izgleda na travi. Po meni su favoriti AM i SW.

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Ocigledno, barem ovde u Australiji, zapadni svet ne gotivi Novaka. Kanal 7, ekskluzivni TV kanal za penose sa Vimbldona, u svojoj reklami, pokazuje Rdzera, Rafaela i Endija. novaka nema, kao da nije nikad ni postojao. Za nas to nema smisla, ali....
Bio sam sokiran na finalu U Melburnu pre nekoliko godina kad je Novak pobedio Endija. Barem 50% publike je bukvalno odletelo posle pobedonosnog poena a ostatak se podelio u ocekivanju najave pobednika. Prilicno sramno.
Novak verovatno sve to dobro zna i krivac je sto je godinama odnosio unapred podelejen titule namenjene nekim drugim likovima. Nadajmo se da ce to ciniti ponovo, i nadajmo se, vec za tri nedelje.

Napred NO1E!

Pozdrav iz Perta, Australija

рајко

pre 6 godina

с обзиром на шта је ноле показао до сада, у каквој је ситуацији....у праву су. ајде да га видимо на овом турниру пре вимблдона

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Jel ikome Djokovic favorit na vimbldonu sa igrom i zalaganjem koje pokazuje u zadnje vrijeme. Ja mislim da nije.
(Bole, 22. jun 2017 23:14)

Meni je Nolo favorit na Wimbledonu da ce ispasti pre cetvrtfinala.Goffin,Zverev,Kirjos,sve su to nagazne mine,a kao cetvrti teniser sveta sad ce Nolo dobijati jos teze protivnike mnogo ranije pre cetvrtfinala.Ja sam primetio da dok je bio drugi na sveti dobijao lagane protivnike sve do polufinala turnira.Malo neposteno prema drugim igracima koji su bolji teniseri a losije rangirani od momka iz Monaka.

sonja

pre 6 godina

Ovo da me procitah, propade mi dan!!! Sta koga boli peta sta misli jedan lik nebitan za ovu plametu kao i globalno otopljavanje.
Rodja mora osvojiti jer kako da plati porez i da se ukmjizi na stalnu adresu.

nesanica

pre 6 godina

Moglo bi lako da se dogodi covek iz senke bude Stan Vavrinka pogotovo sto ga niko ne gleda zbog neznanja da igra na travi.
Nadal pitanje dal' uopste na travi moze bilo sto da uradi. Novak ne brani nista al'nema ono sto ga je pratilo. Marej pod pritiskom da je znak pitanje jer skroz je los od kako je zaseo na prvu poziciju. Federer zbog iskustva pocetka dobre sezone a pomalo trenutne lose igre njihove je u blagoj prednosti na travi. Tako da treba ocekivat njega da dogura do polufinala a posle sa kim bude igrao..To ce odlucit pobednika u finalu.

mrki

pre 6 godina

Bravo za Keša, čovek nabraja favorite za osvajanje turnira, Đjoković spada u favorite za ispadanje u 1. krugu.
E moj Nole šta uradi ljubav i mir od tebe.

Mik

pre 6 godina

Djokovic realno nije nicim pokazao da se na njega moze racunati u trci za trofej. Ako stigne do cetvrtfinala bio bi to uspeh ove godine. Nije spreman za najvece domete, karijera mu je u padu i nema naznaka povratka, jos uvek. Sad ce drugo dete, pa mu treba novi trener i tako... navijacu za njega, ali je Keš u pravu što ga ne spominje.

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Ja iskreno ne bi uzimao nikad u razmatranje izjave bivsih tenisera jer to nekad pogode a nekad lupe za medalju potpunosti. Dakle balkanski zatucani narode manite se teorija zavere odnosno pucanja kompleksa bespotrebno i okrenite se sebi. To vam je najpametnije!"

3×3

pre 6 godina

Da li je neko primetio ovog "Djoleta" sa zvezdicama?! Covek je medju prvim komentatorima na apsolutno svakoj vesti. Prijatelju, ajde sjasi malo, naporan si poprilicno.
(Mikii, 22. jun 2017 20:46)

Hahaha
Ko mu kaže.. :)

Nakukumićići

pre 6 godina

I Kes lupeta gluposti, Endi Mari moze da ga zaustavi, po cemu? igubio je u prvom kolu od 90. igraca svijeta na prethodnom turniru na travi, alo!!! Stan Vavrinka, Miloš Raonić, Marin Čilić, i slični momci su pokazali puno vise negoli Novak tako da tu i ima nekakve logike, dakle Novak i Endi nemaju sto traziti na ovoj listi, a smatrma da niti Federer nece daleko dogurati. Imati cemo nekog potpuno novog sampiona na ovogodisnjem Wimbledonu. Zivi bili pa vidjeli.

Zasluga!

pre 6 godina

A, na osnovu kojih rezultata je zasluzio da bude spomenut?AO ispao od igraca koji je van 100, RG ispao od Thiema u 1/4 finalu, ni jedan masters turnir nije uzeo, gubio vise puta od Kiriosa, izgubio od Nadala,Zvereva...Nema trenera, promenio fiziotarapeuta.Ne da nije favorit nego je znak pitanja i druga nedelja na Wibledonu,plus kada je opste poznato da skoro i ne igra na travi, kada se doda fizicka sprema koja je nikad gora ,nestabilan bekend, mucenje sa servisima i volejima, sta ocekivati?

no name

pre 6 godina

Ne mora ga ni spominjati.I ne treba mu sada uloga favorita .Mozda i napravi neki malo zapazeniji rezultat.Ne stice se top forma tako lako.

neko iz mase

pre 6 godina

Federeru pogoduje igra na travi jer tu je ključan servis kao servis volej igra. Zato ima najviše titula na travi naspram drugih. A što se tiče izjave Keša više zvuče kurtuazijsko rečeno nego što je ovo 100% tačno da je moguće će biti. Da je favorit jest zbog sjajnog starta sezone što mu pogudje igra na toj podlozi al" daleko da će sigurno osvojit VMB jer drugi će se pitat odnosno gristi takodje..