Sreda, 24.05.2017.

10:24

"Zbog Srbije rizikovao karijeru, a oni me šutnu"

Štoper Alanje i mladi reprezentativac Srbije Darko Lazić ogorčen je jer ga nema na spisku za Evropsko prvenstvo u Poljskoj. istakavši da to nije zaslužio.

Izvor:

"Zbog Srbije rizikovao karijeru, a oni me šutnu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

nemaš pojma

pre 6 godina

@Jorgos Printezis

Kod Muslina nema veze da li dobro igraš, daješ golove, branis.... Samo kombinacija i lova. Nema trećeg faktora. Jedino je bolji u tome sivic. level 9.96

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Tipičan predstavnik sd crvena zvezda. Sramota bre, naravno da svi treba da rizikuju karijeru zbog reprezentacije, za reprezentaciju se gine, to se zna, a da li ćeš biti pozvan ili ne, to zavisi da li si zaslužio ili ne.

derion

pre 6 godina

Neko je vec napisao,ali i ja moram ponoviti, Rambo Petkovic!...verovatno najveca nepravda sto se tice reprezentacije,da me ne shvate pogresno,potpuno razumem momka,odnos saveza prema fudbalerima (naravno ne svim), je odavno ovakav,naravno zna se kako se dolazi do reprezentativnog dresa,nazalost.

Reaktor

pre 6 godina

Dečko ne pravi se lud. Tebe su već unovčili, prodali, uzeli proviziju... Sad ovi mlađi treba da se prodaju. Nisi profitabilan. Zato naša reprezentacija ništa ne valja.

Sasa

pre 6 godina

Jel treba sada neko da ti se klanja sto si igrao za reprezentaciju. Igrao si zato sto osecas da treba da igras, a ne da trazis zauzvrat da uveg igras, da t
e zovu i pitaju kako si itd... Ako stvarno volis da igras bez ikakvih zahteva i ocekivanja onda je to ljubav prema domovini, sve ostalo je sebicnost..

Goran

pre 6 godina

"I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. ...
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje...
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.
(Pera Magic Mitic, 24. maj 2017 13:11) "

Obojica ste omašili temu ... analogija firmi je njegov klub u kome igra i taj klub ga plaća, reprezentacija je nešto drugo, ne znam šta bi bilo analogno tome.

srb

pre 6 godina

podrska za malog burazera, tacno je sve sto je rekao. Stvarno je nelogicno menjati sastav koji je izborio plasman na bilo koje takmicenje. Ali kod nas u fudbalu rade veze, menadzeri, simpatise se ovaj ili onaj klub itd. Zato svaka cast savicu i djordjevicu, dokazuju da boja dresa koja se nosi ne igra nikakvu ulogu kada je rec o borbi za repr

Vucko

pre 6 godina

Zaista cudne odluke Lalatovica, pogotovo sto se odbrane tice, a iznenadjen sam sto nije zvao i Ristica iz Zvezde, mada na tim pozicijama imamo dobre igrace, dok smo u odbrani deficitarni sa kvalitetnim stoperima.

Blue_skin

pre 6 godina

Jes da si Lazic, a ne Lazovic, ali posto jos nijesi debitovao za seniore, dodji i pomozi braci Crnogorcima, zamijeni Marka Basu i stasavaj uz Stefana Savica, uvijek ces bit ispostovan, a i vece su ti sanse da se jednom plasiras na neko veliko takmicenje, jer Srbija, makar kad su seniori u pitanju (a to je valjda najvazniji uzrast ;) ) nema hemiju za to. Steta, jer igrace vrhunskog potencijala stancuju na desetine u svakoj generaciji.

realno

pre 6 godina

Zato je velika razlika izmedju fudbala i kosarke u nasoj zemlji. kada izadje bilo kakav siri spisak za prvenstvo u kosarci, uvek se na njemu nadju igraci koji su uvek tu za reprezentaciju (Bircevic, Stimac primeri), jasno je da ima boljih al pobedjuje tim, i zato su uvek bitni oni koji su uvek tu, a pogotovo oni koji su pomogli da si tu gde jesi.

mirko

pre 6 godina

Nekako mi je logicno da ako si igrao u kvalifikacijama i izborio odlazak sa drugim momcima na prvenstvo i tamo odes međutim u repki je sistem ko da vise uvek bio a nisi ni iz patlidzana tako da slikaj se

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)
A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje, iako si zdrav? Da malo citamo tekst pre nego damo komentar, a?
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.

jesenko

pre 6 godina

Interesantno svi oni koji otpadnu sa raznih reprezentativnih spiskova za nase internet strucnjake automatski postanu Mesi i Ronaldo u jednom,igracine kakve svet nije video i naravno za klasu bolji od onih koji su na spisku.Da,bas se reprezentaciji menja da li ce ici Bogosavac ili Antic,Filipovic ili Lazic,svi oni su samo rezerve Veljkovicu i ostalima i realno tesko ce iko od njih videti terena jer se odbrandbeni igraci retko rotiraju.Setimo se samo atmosfere linca kada je Petko pozvao sina da zameni dvaesttreceg igraca po bitnosti kao da je imao izbor izmedju Zidana,Bekama i Ronaldinja,a ne Bisevca,Lukovica i Dusana Djokica(prve rezerve za Mundijal 2006).A sto se Lazica tice decko je u celoj karijeri jedino dao onaj gol Ircima,trenutno igra u turskom prvoligasu u zoni ispadanja,a ocigledno je umislio da je Vidic.

neutralni felsh

pre 6 godina

suvise kokodanja za jednog mladog petla. sta je onda sve trebalo da govori jedan djovani elber, dugogodisnji fenomenalni brazilski napadac u jednom bajernu, koji nikad nije imao standardno mesto u reprezentaciji. ili rambo petkovic, sto rece kolega dag kristi ovde.
ne kazem da smo mi brazilci, naravno, ali neki red mora da se zna. slicno kao nemanja matic svojevremeno - nije bio starter na par utakmica i odmah saopstenja, durenje, busanje, ljutnja, protest, bojkot... suvise je tu drskosti a premalo tolerancije i strpljenja. to je najveci problem naseg fudbala. ne menadzeri, nego napirlitani forsirani balavci koji posle 5 utakmica u prvom timu pomisle da su bitni ko rivaldo ili nesta.

LOL

pre 6 godina

Pa dobro Laziću kome treba više da veruješ, sebi ili treneru reprezentacije? Ako on kaže da je nešto crno onda je to crno i tu nema šta da se proverava....

bobby

pre 6 godina

razumem da je ljut, ali po misljenju reprezentacija nije zaduzivanje. Treba da bude cast ako te pozove, a ako ne da treniras i dalje vredno i da se nadas pozivu.

belgrado

pre 6 godina

Da si neki partizanen, zivkali bi te stalno
(Goran Jakovljevic, 24. maj 2017 11:15)

tako je!!
i lalatovic je grobar :d

nije vama lako.... :d

toma

pre 6 godina

decko nečiji sin ili neki sto ga menadzeri guraju da se proda mora otići mora ti biti jasno.kao i cela drzava - nakaradni sistem.moje dve devojke sto igraju odbojku iskreno ako budemo imali ponudu da za neku drugu reprezentaciju igraju - necemo ni trepnuti ! i ti isto gledaj sebe i svoju karijeru samo ...od srbije se neses leba najesti to ti je iskren savet

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Veoma je jednostavno.
Lazić nije ni blizu reprezentativnog nivoa i tu je kraj priče. Sve što je odigrao u Zvezdi i reprezentaciji je bilo na silu, sa debelim leđima. Zvezdina odbrana je debelo pojačana kada je Lazić otišao.

Sa druge strane, velika je sramota i prava katastrofa da u reprezentaciji nema:
GK Predrag Rajković, 2013 UEFA U-19 European champion, 2015 FIFA U-20 World champion, FIFA Golden glove 2015 https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/v5jgwHa1NI49TItncKL1qg--/aD0xNTEwO3c9MTk5MDtzbT0xO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u/http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/59672e6e8f2f561a790f6a7067009a93.jpg https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/357/rajko.jpg
CB Srđan Babić, 2015 FIFA U-20 World champion https://pbs.twimg.com/media/CrM9seAXEAExA4S.jpg https://pbs.twimg.com/media/CrMroWJWcAAbGZ4.jpg
CM Saša Zdjelar, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/souleymane-diarra-of-mali-is-challenged-by-sasa-zdjelar-of-serbia-picture-id475685884 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-predrag-rajkovic-and-sasa-zdjelar-celebrate-after-the-fifa-picture-id477421178
CF Ivan Šaponjić, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477838598 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477845942

zgadzen

pre 6 godina

Momche dobro dosao u Srbiju!
Ovde je sve sto si naveo deo folklora a mali broj takvih(korektnih,vaspitanih,pravicnih) kao ti, cime god da se bave, zavrsi u ulozi Kalimera i zgadi im se zivot medju jajarama.

neko_treci

pre 6 godina

Ovo je ono ucinio sam vam i morate vecno da mi budete zahvalni... To sto izbacas u prvi plan sta si ti uradio i kako si se zrtvovao je pokazatelj kakav si covek, dobra dela se cine zbog dobrobiti drugih i o tome se cuti, a trazenje zauzvrat necega je trazenje "isplate" za to sto si uradio.

fela kuti

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

Bravo smekeru, znaci decko da promeni reprezentaciju, sa ovakvom logikom ja bi te sutnuo iz te firme na keca.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(
(NBGD, 24. maj 2017 10:33)
I ako Lalatovic kaze da si povredjen, onda je tako...sta ti znas. Kako on vodi reprezentaciju u ovakvim teskim uslovima, to je fenomenalno. Voleo bih da je vodi sledecih 100 godina :).
Salu na stranu. Zasto menjati trenera mladih uopste?! Treba jedan covek da ih vodi od U17, pa dok ne stasaju za A tim. Morali su da daju Paunu sta god hoce da ga zadrze.
Isto vazi i za tim. Ne treba ih sada menjati tek tako- ne na osnovu zasluga, vec zato sto su uigrani. A ovaj je sasvim dobro igrao za reprezentaciju, zasluzio je igrama da ide na prvenstvo.
Ali ako Lala kaze da je povredjen...

Nebojsa

pre 6 godina

Kakog presednika FSS imamo onda me ne cudi ko je selektor mlade reprezentacije .Verovatno je morao da ubaci u spisak nekog iz Cukarickog
Darko ne okreci se za nebitnim selektorima ti gradi svoju karijeru nepravdi ce uvek biti samo gledaj napred ....

RokiMD

pre 6 godina

Strašno je kada vidim ove nadobudne dvadesetogodišnjake koji sebi uzimaju za pravo da komentarišu selekciju igrača.Pa nema on iza sebe 35 godina života i 150 utakmica u reprezentaciji, pa da može reći da je nekoga nečim zadužio. Tako sujetnom, treba zauvijek zatvoriti vrata reprezentacije, jer sebičluk i egocentrizam ne idu uz kolektivni sport. Selektor je taj koji snosi odgovornost i njemu će prvom "letjeti glava", ako ne bude uspjeha.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Realno su se ogresili o momka.
Izneo je cele kvalifikacije sa Veljkovicem u stoperskom tandemu mozda nije igrao dugo zbog povrede ali je igrama u kvalifikacijama zasluzio poziv pa makar i ne igrao od starta.
Ne bih ja sad tu rekao ni zvao je Radonjica a nije Lazica jer je u pitanju drugi kraj terena a i Radonjic je odigrao odlicnu drugu polusezonu u formi je.
Ali Lalatovic je pozvao Bogosavca i Filipovica koji Ruiza i Mucea nisu mogli da sacuvaju takodje i Pankova koji jeste mozda zlatni orlic ali nema minute isto kao i Lazic.
Takodje i Maras je trebao pre ove trojice da bude tu...

NBGD

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(

мерак

pre 6 godina

Не улазим у то да ли је заслужио да иде или не, има ли бољих или не, овакав однос људи из савеза је сраман! Толико

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Lazicu, u pravu si, ne moras ni da znas da ustopujes loptu, ali moras imati tapiju na reprezentaciju: igrao si u zvezdi?!
A vec iz zvezde ima pola tima u reorezentaciji, istina bez glavnih - Boaće, Letalek, i jos nekoliko vrhunskih fudbalera, za koje im ni porodice ne znaju da igraju u zvezdi!

Joe

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.

narod

pre 6 godina

Ovaj lik, dok je igrao u Zvezdi, nije umeo loptu da zagradi kako treba (osnovna stvar za jednog štopera) Kako i kojem slepcu je on prodat, ostaće jedna od najvećih misterija našeg vremena.

Nikki

pre 6 godina

Sto se nerviras? Da li stvarno zelis da igras za tim gde je Lalatovic trener? Meni bi to bilo ispod casti. Imamo sjajne igrace i uz englesku i spaniju najjaci tim na prvenstvu tako da ako igraci odigraju vrhunski imamo sanse ovaj kvazi trener se tu nista ne pita. Sto moze on koji nije izasao iz srbije da kaze jednom Zivkovicu ili SMS?

provincijalac

pre 6 godina

To tako ide. Jednostavno potrebno je da neki igraci steknu status reprezentativca kako bi se za vece pare prodali. Cim si reprezentatic skoci ti cena. Zato nam i jeste tako kako je.

мерак

pre 6 godina

Не улазим у то да ли је заслужио да иде или не, има ли бољих или не, овакав однос људи из савеза је сраман! Толико

NBGD

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(

Nikki

pre 6 godina

Sto se nerviras? Da li stvarno zelis da igras za tim gde je Lalatovic trener? Meni bi to bilo ispod casti. Imamo sjajne igrace i uz englesku i spaniju najjaci tim na prvenstvu tako da ako igraci odigraju vrhunski imamo sanse ovaj kvazi trener se tu nista ne pita. Sto moze on koji nije izasao iz srbije da kaze jednom Zivkovicu ili SMS?

Jack Sparrow

pre 6 godina

Realno su se ogresili o momka.
Izneo je cele kvalifikacije sa Veljkovicem u stoperskom tandemu mozda nije igrao dugo zbog povrede ali je igrama u kvalifikacijama zasluzio poziv pa makar i ne igrao od starta.
Ne bih ja sad tu rekao ni zvao je Radonjica a nije Lazica jer je u pitanju drugi kraj terena a i Radonjic je odigrao odlicnu drugu polusezonu u formi je.
Ali Lalatovic je pozvao Bogosavca i Filipovica koji Ruiza i Mucea nisu mogli da sacuvaju takodje i Pankova koji jeste mozda zlatni orlic ali nema minute isto kao i Lazic.
Takodje i Maras je trebao pre ove trojice da bude tu...

Nebojsa

pre 6 godina

Kakog presednika FSS imamo onda me ne cudi ko je selektor mlade reprezentacije .Verovatno je morao da ubaci u spisak nekog iz Cukarickog
Darko ne okreci se za nebitnim selektorima ti gradi svoju karijeru nepravdi ce uvek biti samo gledaj napred ....

Reaktor

pre 6 godina

Dečko ne pravi se lud. Tebe su već unovčili, prodali, uzeli proviziju... Sad ovi mlađi treba da se prodaju. Nisi profitabilan. Zato naša reprezentacija ništa ne valja.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(
(NBGD, 24. maj 2017 10:33)
I ako Lalatovic kaze da si povredjen, onda je tako...sta ti znas. Kako on vodi reprezentaciju u ovakvim teskim uslovima, to je fenomenalno. Voleo bih da je vodi sledecih 100 godina :).
Salu na stranu. Zasto menjati trenera mladih uopste?! Treba jedan covek da ih vodi od U17, pa dok ne stasaju za A tim. Morali su da daju Paunu sta god hoce da ga zadrze.
Isto vazi i za tim. Ne treba ih sada menjati tek tako- ne na osnovu zasluga, vec zato sto su uigrani. A ovaj je sasvim dobro igrao za reprezentaciju, zasluzio je igrama da ide na prvenstvo.
Ali ako Lala kaze da je povredjen...

zgadzen

pre 6 godina

Momche dobro dosao u Srbiju!
Ovde je sve sto si naveo deo folklora a mali broj takvih(korektnih,vaspitanih,pravicnih) kao ti, cime god da se bave, zavrsi u ulozi Kalimera i zgadi im se zivot medju jajarama.

Joe

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.

provincijalac

pre 6 godina

To tako ide. Jednostavno potrebno je da neki igraci steknu status reprezentativca kako bi se za vece pare prodali. Cim si reprezentatic skoci ti cena. Zato nam i jeste tako kako je.

derion

pre 6 godina

Neko je vec napisao,ali i ja moram ponoviti, Rambo Petkovic!...verovatno najveca nepravda sto se tice reprezentacije,da me ne shvate pogresno,potpuno razumem momka,odnos saveza prema fudbalerima (naravno ne svim), je odavno ovakav,naravno zna se kako se dolazi do reprezentativnog dresa,nazalost.

srb

pre 6 godina

podrska za malog burazera, tacno je sve sto je rekao. Stvarno je nelogicno menjati sastav koji je izborio plasman na bilo koje takmicenje. Ali kod nas u fudbalu rade veze, menadzeri, simpatise se ovaj ili onaj klub itd. Zato svaka cast savicu i djordjevicu, dokazuju da boja dresa koja se nosi ne igra nikakvu ulogu kada je rec o borbi za repr

realno

pre 6 godina

Zato je velika razlika izmedju fudbala i kosarke u nasoj zemlji. kada izadje bilo kakav siri spisak za prvenstvo u kosarci, uvek se na njemu nadju igraci koji su uvek tu za reprezentaciju (Bircevic, Stimac primeri), jasno je da ima boljih al pobedjuje tim, i zato su uvek bitni oni koji su uvek tu, a pogotovo oni koji su pomogli da si tu gde jesi.

mirko

pre 6 godina

Nekako mi je logicno da ako si igrao u kvalifikacijama i izborio odlazak sa drugim momcima na prvenstvo i tamo odes međutim u repki je sistem ko da vise uvek bio a nisi ni iz patlidzana tako da slikaj se

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)
A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje, iako si zdrav? Da malo citamo tekst pre nego damo komentar, a?
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Lazicu, u pravu si, ne moras ni da znas da ustopujes loptu, ali moras imati tapiju na reprezentaciju: igrao si u zvezdi?!
A vec iz zvezde ima pola tima u reorezentaciji, istina bez glavnih - Boaće, Letalek, i jos nekoliko vrhunskih fudbalera, za koje im ni porodice ne znaju da igraju u zvezdi!

narod

pre 6 godina

Ovaj lik, dok je igrao u Zvezdi, nije umeo loptu da zagradi kako treba (osnovna stvar za jednog štopera) Kako i kojem slepcu je on prodat, ostaće jedna od najvećih misterija našeg vremena.

toma

pre 6 godina

decko nečiji sin ili neki sto ga menadzeri guraju da se proda mora otići mora ti biti jasno.kao i cela drzava - nakaradni sistem.moje dve devojke sto igraju odbojku iskreno ako budemo imali ponudu da za neku drugu reprezentaciju igraju - necemo ni trepnuti ! i ti isto gledaj sebe i svoju karijeru samo ...od srbije se neses leba najesti to ti je iskren savet

Blue_skin

pre 6 godina

Jes da si Lazic, a ne Lazovic, ali posto jos nijesi debitovao za seniore, dodji i pomozi braci Crnogorcima, zamijeni Marka Basu i stasavaj uz Stefana Savica, uvijek ces bit ispostovan, a i vece su ti sanse da se jednom plasiras na neko veliko takmicenje, jer Srbija, makar kad su seniori u pitanju (a to je valjda najvazniji uzrast ;) ) nema hemiju za to. Steta, jer igrace vrhunskog potencijala stancuju na desetine u svakoj generaciji.

Goran

pre 6 godina

"I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. ...
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje...
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.
(Pera Magic Mitic, 24. maj 2017 13:11) "

Obojica ste omašili temu ... analogija firmi je njegov klub u kome igra i taj klub ga plaća, reprezentacija je nešto drugo, ne znam šta bi bilo analogno tome.

belgrado

pre 6 godina

Da si neki partizanen, zivkali bi te stalno
(Goran Jakovljevic, 24. maj 2017 11:15)

tako je!!
i lalatovic je grobar :d

nije vama lako.... :d

RokiMD

pre 6 godina

Strašno je kada vidim ove nadobudne dvadesetogodišnjake koji sebi uzimaju za pravo da komentarišu selekciju igrača.Pa nema on iza sebe 35 godina života i 150 utakmica u reprezentaciji, pa da može reći da je nekoga nečim zadužio. Tako sujetnom, treba zauvijek zatvoriti vrata reprezentacije, jer sebičluk i egocentrizam ne idu uz kolektivni sport. Selektor je taj koji snosi odgovornost i njemu će prvom "letjeti glava", ako ne bude uspjeha.

Vucko

pre 6 godina

Zaista cudne odluke Lalatovica, pogotovo sto se odbrane tice, a iznenadjen sam sto nije zvao i Ristica iz Zvezde, mada na tim pozicijama imamo dobre igrace, dok smo u odbrani deficitarni sa kvalitetnim stoperima.

fela kuti

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

Bravo smekeru, znaci decko da promeni reprezentaciju, sa ovakvom logikom ja bi te sutnuo iz te firme na keca.

jesenko

pre 6 godina

Interesantno svi oni koji otpadnu sa raznih reprezentativnih spiskova za nase internet strucnjake automatski postanu Mesi i Ronaldo u jednom,igracine kakve svet nije video i naravno za klasu bolji od onih koji su na spisku.Da,bas se reprezentaciji menja da li ce ici Bogosavac ili Antic,Filipovic ili Lazic,svi oni su samo rezerve Veljkovicu i ostalima i realno tesko ce iko od njih videti terena jer se odbrandbeni igraci retko rotiraju.Setimo se samo atmosfere linca kada je Petko pozvao sina da zameni dvaesttreceg igraca po bitnosti kao da je imao izbor izmedju Zidana,Bekama i Ronaldinja,a ne Bisevca,Lukovica i Dusana Djokica(prve rezerve za Mundijal 2006).A sto se Lazica tice decko je u celoj karijeri jedino dao onaj gol Ircima,trenutno igra u turskom prvoligasu u zoni ispadanja,a ocigledno je umislio da je Vidic.

neutralni felsh

pre 6 godina

suvise kokodanja za jednog mladog petla. sta je onda sve trebalo da govori jedan djovani elber, dugogodisnji fenomenalni brazilski napadac u jednom bajernu, koji nikad nije imao standardno mesto u reprezentaciji. ili rambo petkovic, sto rece kolega dag kristi ovde.
ne kazem da smo mi brazilci, naravno, ali neki red mora da se zna. slicno kao nemanja matic svojevremeno - nije bio starter na par utakmica i odmah saopstenja, durenje, busanje, ljutnja, protest, bojkot... suvise je tu drskosti a premalo tolerancije i strpljenja. to je najveci problem naseg fudbala. ne menadzeri, nego napirlitani forsirani balavci koji posle 5 utakmica u prvom timu pomisle da su bitni ko rivaldo ili nesta.

bobby

pre 6 godina

razumem da je ljut, ali po misljenju reprezentacija nije zaduzivanje. Treba da bude cast ako te pozove, a ako ne da treniras i dalje vredno i da se nadas pozivu.

LOL

pre 6 godina

Pa dobro Laziću kome treba više da veruješ, sebi ili treneru reprezentacije? Ako on kaže da je nešto crno onda je to crno i tu nema šta da se proverava....

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Tipičan predstavnik sd crvena zvezda. Sramota bre, naravno da svi treba da rizikuju karijeru zbog reprezentacije, za reprezentaciju se gine, to se zna, a da li ćeš biti pozvan ili ne, to zavisi da li si zaslužio ili ne.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Veoma je jednostavno.
Lazić nije ni blizu reprezentativnog nivoa i tu je kraj priče. Sve što je odigrao u Zvezdi i reprezentaciji je bilo na silu, sa debelim leđima. Zvezdina odbrana je debelo pojačana kada je Lazić otišao.

Sa druge strane, velika je sramota i prava katastrofa da u reprezentaciji nema:
GK Predrag Rajković, 2013 UEFA U-19 European champion, 2015 FIFA U-20 World champion, FIFA Golden glove 2015 https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/v5jgwHa1NI49TItncKL1qg--/aD0xNTEwO3c9MTk5MDtzbT0xO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u/http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/59672e6e8f2f561a790f6a7067009a93.jpg https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/357/rajko.jpg
CB Srđan Babić, 2015 FIFA U-20 World champion https://pbs.twimg.com/media/CrM9seAXEAExA4S.jpg https://pbs.twimg.com/media/CrMroWJWcAAbGZ4.jpg
CM Saša Zdjelar, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/souleymane-diarra-of-mali-is-challenged-by-sasa-zdjelar-of-serbia-picture-id475685884 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-predrag-rajkovic-and-sasa-zdjelar-celebrate-after-the-fifa-picture-id477421178
CF Ivan Šaponjić, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477838598 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477845942

neko_treci

pre 6 godina

Ovo je ono ucinio sam vam i morate vecno da mi budete zahvalni... To sto izbacas u prvi plan sta si ti uradio i kako si se zrtvovao je pokazatelj kakav si covek, dobra dela se cine zbog dobrobiti drugih i o tome se cuti, a trazenje zauzvrat necega je trazenje "isplate" za to sto si uradio.

Sasa

pre 6 godina

Jel treba sada neko da ti se klanja sto si igrao za reprezentaciju. Igrao si zato sto osecas da treba da igras, a ne da trazis zauzvrat da uveg igras, da t
e zovu i pitaju kako si itd... Ako stvarno volis da igras bez ikakvih zahteva i ocekivanja onda je to ljubav prema domovini, sve ostalo je sebicnost..

nemaš pojma

pre 6 godina

@Jorgos Printezis

Kod Muslina nema veze da li dobro igraš, daješ golove, branis.... Samo kombinacija i lova. Nema trećeg faktora. Jedino je bolji u tome sivic. level 9.96

RokiMD

pre 6 godina

Strašno je kada vidim ove nadobudne dvadesetogodišnjake koji sebi uzimaju za pravo da komentarišu selekciju igrača.Pa nema on iza sebe 35 godina života i 150 utakmica u reprezentaciji, pa da može reći da je nekoga nečim zadužio. Tako sujetnom, treba zauvijek zatvoriti vrata reprezentacije, jer sebičluk i egocentrizam ne idu uz kolektivni sport. Selektor je taj koji snosi odgovornost i njemu će prvom "letjeti glava", ako ne bude uspjeha.

Sasa

pre 6 godina

Jel treba sada neko da ti se klanja sto si igrao za reprezentaciju. Igrao si zato sto osecas da treba da igras, a ne da trazis zauzvrat da uveg igras, da t
e zovu i pitaju kako si itd... Ako stvarno volis da igras bez ikakvih zahteva i ocekivanja onda je to ljubav prema domovini, sve ostalo je sebicnost..

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Tipičan predstavnik sd crvena zvezda. Sramota bre, naravno da svi treba da rizikuju karijeru zbog reprezentacije, za reprezentaciju se gine, to se zna, a da li ćeš biti pozvan ili ne, to zavisi da li si zaslužio ili ne.

narod

pre 6 godina

Ovaj lik, dok je igrao u Zvezdi, nije umeo loptu da zagradi kako treba (osnovna stvar za jednog štopera) Kako i kojem slepcu je on prodat, ostaće jedna od najvećih misterija našeg vremena.

Blue_skin

pre 6 godina

Jes da si Lazic, a ne Lazovic, ali posto jos nijesi debitovao za seniore, dodji i pomozi braci Crnogorcima, zamijeni Marka Basu i stasavaj uz Stefana Savica, uvijek ces bit ispostovan, a i vece su ti sanse da se jednom plasiras na neko veliko takmicenje, jer Srbija, makar kad su seniori u pitanju (a to je valjda najvazniji uzrast ;) ) nema hemiju za to. Steta, jer igrace vrhunskog potencijala stancuju na desetine u svakoj generaciji.

jesenko

pre 6 godina

Interesantno svi oni koji otpadnu sa raznih reprezentativnih spiskova za nase internet strucnjake automatski postanu Mesi i Ronaldo u jednom,igracine kakve svet nije video i naravno za klasu bolji od onih koji su na spisku.Da,bas se reprezentaciji menja da li ce ici Bogosavac ili Antic,Filipovic ili Lazic,svi oni su samo rezerve Veljkovicu i ostalima i realno tesko ce iko od njih videti terena jer se odbrandbeni igraci retko rotiraju.Setimo se samo atmosfere linca kada je Petko pozvao sina da zameni dvaesttreceg igraca po bitnosti kao da je imao izbor izmedju Zidana,Bekama i Ronaldinja,a ne Bisevca,Lukovica i Dusana Djokica(prve rezerve za Mundijal 2006).A sto se Lazica tice decko je u celoj karijeri jedino dao onaj gol Ircima,trenutno igra u turskom prvoligasu u zoni ispadanja,a ocigledno je umislio da je Vidic.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Lazicu, u pravu si, ne moras ni da znas da ustopujes loptu, ali moras imati tapiju na reprezentaciju: igrao si u zvezdi?!
A vec iz zvezde ima pola tima u reorezentaciji, istina bez glavnih - Boaće, Letalek, i jos nekoliko vrhunskih fudbalera, za koje im ni porodice ne znaju da igraju u zvezdi!

mirko

pre 6 godina

Nekako mi je logicno da ako si igrao u kvalifikacijama i izborio odlazak sa drugim momcima na prvenstvo i tamo odes međutim u repki je sistem ko da vise uvek bio a nisi ni iz patlidzana tako da slikaj se

Joe

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.

Nikki

pre 6 godina

Sto se nerviras? Da li stvarno zelis da igras za tim gde je Lalatovic trener? Meni bi to bilo ispod casti. Imamo sjajne igrace i uz englesku i spaniju najjaci tim na prvenstvu tako da ako igraci odigraju vrhunski imamo sanse ovaj kvazi trener se tu nista ne pita. Sto moze on koji nije izasao iz srbije da kaze jednom Zivkovicu ili SMS?

neutralni felsh

pre 6 godina

suvise kokodanja za jednog mladog petla. sta je onda sve trebalo da govori jedan djovani elber, dugogodisnji fenomenalni brazilski napadac u jednom bajernu, koji nikad nije imao standardno mesto u reprezentaciji. ili rambo petkovic, sto rece kolega dag kristi ovde.
ne kazem da smo mi brazilci, naravno, ali neki red mora da se zna. slicno kao nemanja matic svojevremeno - nije bio starter na par utakmica i odmah saopstenja, durenje, busanje, ljutnja, protest, bojkot... suvise je tu drskosti a premalo tolerancije i strpljenja. to je najveci problem naseg fudbala. ne menadzeri, nego napirlitani forsirani balavci koji posle 5 utakmica u prvom timu pomisle da su bitni ko rivaldo ili nesta.

neko_treci

pre 6 godina

Ovo je ono ucinio sam vam i morate vecno da mi budete zahvalni... To sto izbacas u prvi plan sta si ti uradio i kako si se zrtvovao je pokazatelj kakav si covek, dobra dela se cine zbog dobrobiti drugih i o tome se cuti, a trazenje zauzvrat necega je trazenje "isplate" za to sto si uradio.

NBGD

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(

fela kuti

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

Bravo smekeru, znaci decko da promeni reprezentaciju, sa ovakvom logikom ja bi te sutnuo iz te firme na keca.

мерак

pre 6 godina

Не улазим у то да ли је заслужио да иде или не, има ли бољих или не, овакав однос људи из савеза је сраман! Толико

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Veoma je jednostavno.
Lazić nije ni blizu reprezentativnog nivoa i tu je kraj priče. Sve što je odigrao u Zvezdi i reprezentaciji je bilo na silu, sa debelim leđima. Zvezdina odbrana je debelo pojačana kada je Lazić otišao.

Sa druge strane, velika je sramota i prava katastrofa da u reprezentaciji nema:
GK Predrag Rajković, 2013 UEFA U-19 European champion, 2015 FIFA U-20 World champion, FIFA Golden glove 2015 https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/v5jgwHa1NI49TItncKL1qg--/aD0xNTEwO3c9MTk5MDtzbT0xO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u/http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/59672e6e8f2f561a790f6a7067009a93.jpg https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/357/rajko.jpg
CB Srđan Babić, 2015 FIFA U-20 World champion https://pbs.twimg.com/media/CrM9seAXEAExA4S.jpg https://pbs.twimg.com/media/CrMroWJWcAAbGZ4.jpg
CM Saša Zdjelar, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/souleymane-diarra-of-mali-is-challenged-by-sasa-zdjelar-of-serbia-picture-id475685884 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-predrag-rajkovic-and-sasa-zdjelar-celebrate-after-the-fifa-picture-id477421178
CF Ivan Šaponjić, 2015 FIFA U-20 World champion http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477838598 http://media.gettyimages.com/photos/serbias-ivan-saponjic-celebrates-after-the-fifa-under20-world-cup-picture-id477845942

bobby

pre 6 godina

razumem da je ljut, ali po misljenju reprezentacija nije zaduzivanje. Treba da bude cast ako te pozove, a ako ne da treniras i dalje vredno i da se nadas pozivu.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. Odluku cu ili postovati ili promeniti firmu. To i tebi savetujem.
(Joe, 24. maj 2017 10:57)
A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje, iako si zdrav? Da malo citamo tekst pre nego damo komentar, a?
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.

toma

pre 6 godina

decko nečiji sin ili neki sto ga menadzeri guraju da se proda mora otići mora ti biti jasno.kao i cela drzava - nakaradni sistem.moje dve devojke sto igraju odbojku iskreno ako budemo imali ponudu da za neku drugu reprezentaciju igraju - necemo ni trepnuti ! i ti isto gledaj sebe i svoju karijeru samo ...od srbije se neses leba najesti to ti je iskren savet

Nebojsa

pre 6 godina

Kakog presednika FSS imamo onda me ne cudi ko je selektor mlade reprezentacije .Verovatno je morao da ubaci u spisak nekog iz Cukarickog
Darko ne okreci se za nebitnim selektorima ti gradi svoju karijeru nepravdi ce uvek biti samo gledaj napred ....

Jack Sparrow

pre 6 godina

Realno su se ogresili o momka.
Izneo je cele kvalifikacije sa Veljkovicem u stoperskom tandemu mozda nije igrao dugo zbog povrede ali je igrama u kvalifikacijama zasluzio poziv pa makar i ne igrao od starta.
Ne bih ja sad tu rekao ni zvao je Radonjica a nije Lazica jer je u pitanju drugi kraj terena a i Radonjic je odigrao odlicnu drugu polusezonu u formi je.
Ali Lalatovic je pozvao Bogosavca i Filipovica koji Ruiza i Mucea nisu mogli da sacuvaju takodje i Pankova koji jeste mozda zlatni orlic ali nema minute isto kao i Lazic.
Takodje i Maras je trebao pre ove trojice da bude tu...

Reaktor

pre 6 godina

Dečko ne pravi se lud. Tebe su već unovčili, prodali, uzeli proviziju... Sad ovi mlađi treba da se prodaju. Nisi profitabilan. Zato naša reprezentacija ništa ne valja.

zgadzen

pre 6 godina

Momche dobro dosao u Srbiju!
Ovde je sve sto si naveo deo folklora a mali broj takvih(korektnih,vaspitanih,pravicnih) kao ti, cime god da se bave, zavrsi u ulozi Kalimera i zgadi im se zivot medju jajarama.

belgrado

pre 6 godina

Da si neki partizanen, zivkali bi te stalno
(Goran Jakovljevic, 24. maj 2017 11:15)

tako je!!
i lalatovic je grobar :d

nije vama lako.... :d

provincijalac

pre 6 godina

To tako ide. Jednostavno potrebno je da neki igraci steknu status reprezentativca kako bi se za vece pare prodali. Cim si reprezentatic skoci ti cena. Zato nam i jeste tako kako je.

realno

pre 6 godina

Zato je velika razlika izmedju fudbala i kosarke u nasoj zemlji. kada izadje bilo kakav siri spisak za prvenstvo u kosarci, uvek se na njemu nadju igraci koji su uvek tu za reprezentaciju (Bircevic, Stimac primeri), jasno je da ima boljih al pobedjuje tim, i zato su uvek bitni oni koji su uvek tu, a pogotovo oni koji su pomogli da si tu gde jesi.

derion

pre 6 godina

Neko je vec napisao,ali i ja moram ponoviti, Rambo Petkovic!...verovatno najveca nepravda sto se tice reprezentacije,da me ne shvate pogresno,potpuno razumem momka,odnos saveza prema fudbalerima (naravno ne svim), je odavno ovakav,naravno zna se kako se dolazi do reprezentativnog dresa,nazalost.

srb

pre 6 godina

podrska za malog burazera, tacno je sve sto je rekao. Stvarno je nelogicno menjati sastav koji je izborio plasman na bilo koje takmicenje. Ali kod nas u fudbalu rade veze, menadzeri, simpatise se ovaj ili onaj klub itd. Zato svaka cast savicu i djordjevicu, dokazuju da boja dresa koja se nosi ne igra nikakvu ulogu kada je rec o borbi za repr

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Decko,ako tako iskusni i prekaljeni trener kao sto je Lalatovic kaze da nisi za reprezentaciju onda moras u to i da verujes. Ipak je njega za trenera mladjih selekcija postavio jos iskusniji i uspesniji sportski radnik Slavisa Kokeza. Na sta smo mi spali Boze moj :-(
(NBGD, 24. maj 2017 10:33)
I ako Lalatovic kaze da si povredjen, onda je tako...sta ti znas. Kako on vodi reprezentaciju u ovakvim teskim uslovima, to je fenomenalno. Voleo bih da je vodi sledecih 100 godina :).
Salu na stranu. Zasto menjati trenera mladih uopste?! Treba jedan covek da ih vodi od U17, pa dok ne stasaju za A tim. Morali su da daju Paunu sta god hoce da ga zadrze.
Isto vazi i za tim. Ne treba ih sada menjati tek tako- ne na osnovu zasluga, vec zato sto su uigrani. A ovaj je sasvim dobro igrao za reprezentaciju, zasluzio je igrama da ide na prvenstvo.
Ali ako Lala kaze da je povredjen...

Vucko

pre 6 godina

Zaista cudne odluke Lalatovica, pogotovo sto se odbrane tice, a iznenadjen sam sto nije zvao i Ristica iz Zvezde, mada na tim pozicijama imamo dobre igrace, dok smo u odbrani deficitarni sa kvalitetnim stoperima.

Goran

pre 6 godina

"I ja mislim da zasluzujem vecu platu i bolju poziciju jer sam rizikovao zdravlje da bih radio u ovoj firmi ali se ne pitam ja. ...
(Joe, 24. maj 2017 10:57)

A jel tebe tvoja firma poslala na nekakvo neplaceno bolovanje...
I ti mozes da promenis firmu, on reprezentaciju ...tesko.
(Pera Magic Mitic, 24. maj 2017 13:11) "

Obojica ste omašili temu ... analogija firmi je njegov klub u kome igra i taj klub ga plaća, reprezentacija je nešto drugo, ne znam šta bi bilo analogno tome.

LOL

pre 6 godina

Pa dobro Laziću kome treba više da veruješ, sebi ili treneru reprezentacije? Ako on kaže da je nešto crno onda je to crno i tu nema šta da se proverava....

nemaš pojma

pre 6 godina

@Jorgos Printezis

Kod Muslina nema veze da li dobro igraš, daješ golove, branis.... Samo kombinacija i lova. Nema trećeg faktora. Jedino je bolji u tome sivic. level 9.96