1. Cestitka Partizanu, ali nitko ne moze reci da je Partizan kvalitetniji od Cibone, naprotiv, kvaliteta igrackog kadra je debelo na strani Cibone. Isto tako nitko ne moze poreci da obje ekipe daleko od neke prave momcadi, Partizan trenutno igra dobro, ali pad je neminovan jer nema tu neke kvalitete, sve ovisi o trenutnoj inspiraciji crnaca. Sto se tice igraca Cibone, dobro kaze Novosel, Poljak recimo nije igrac za Cibonu, ali ni Pen, koji ne razigrava, davi loptu i nista, dakle Ciboni treba plej i centar, jer ovo nije momcad. Partizanu treba puno vise, to ce se uskoro vidjeti. Inace, Hrvati su potpuno okrenuti nogometu i evropskom prvenstvu.
  (tom, 29. novembar 2003 16:44)

  # Link komentara

 2. Ne znam zbog čega se toliko veliča pobeda Partizana nad Cibonom, kada poznato da Cibona od početka sezone igra dosta slabo, izgubila je par utakmica i od slabijih timova, nego što je Partizan.
  (igor, 1. decembar 2003 10:23)

  # Link komentara

 3. Partizan je super odigrao i deklasirao Cibose. Ako neko drugacije misli onda je ili Purger ili Komsija. Neka crknu dusmani a Partizan ce se pobrinuti da se to sto pre dogodi. Nije Dusko Radovic zadzabe navijao za Partizan. Napred Crno-Beli samo jos vas imamo da nas reklamirate pozitivno po Evropi. Cestitke igracima i Strucnom stabu.
  (Trske, 2. decembar 2003 12:15)

  # Link komentara

 4. Pa izgleda da Hrvati nikada nisu okrenuti u dobrom smeru. Da jesu videli bi da je Cibona vise nego slaba i da je su je dobili i Buducnost i Reflex i Zvezda i Partizan (sto kuci sto na strani). Ako i nije tako slaba kako izgleda, cinjenica je da je slabija od bilo kog srpskog kluba na koji naidje i prosto je sreca sto nisu igrali sa Hemofarmom i Vojvodinom. Onda bi utisak o snazi Cibone bio kompletan, tim pre sto i Zadar zna da je nalupa kao od sale.
  (Jerry, 2. decembar 2003 12:59)

  # Link komentara