Nedelja, 30.04.2017.

16:58

Ključna pobeda Čelsija, 'Građani' u finišu do boda

Fudbaleri Čelsija deklasirali su Everton u gostima, u meču 35. kola Premijerlige – 3:0 (0:0).

Izvor: B92

Kljuèna pobeda Èelsija, 'Graðani' u finišu do boda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

mst

pre 6 godina

Momci dzabe se svadjate, ja koji vrlo malo pratim premijer ligu mogu da vam kazem da je čelzi titulu osvojio zbog evrokupova, odnosno zbog ne igranja istih! Kad je bilo najbitnije cesto su imali po 7 dana od utakmice do utakmice i titulu su ovojili na svezinu. Pa setite se samo kako je totenhem odigrao ligu sampiona?? Odmaranje kljucnih igraca i 5,6 kolu??? Hteli su bolji plasman u ligi i to su i dobili. Neko je spomenuo srecne pobede čelzija, i to je u pravu, kao npr protiv sitija...

neutralni felsh

pre 6 godina

ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.
(andreas kisser, 30. april 2017 17:52)


sa takvim pojacanjima se ne ide u ligu sampiona, osim ako nece da "skrenu" u LE posle grupne faze, nakon sto budu treci.

neutralni felsh

pre 6 godina

Samo zato sto daju golove ni iz cega ce i osvojiti titulu. To je to.
(Liverpool Man, 30. april 2017 17:01)


to i za juventus mozes da kazes... a cesto bogami i za real :)

Owen

pre 6 godina

Liverpool man

Slazem se sa tobom potpuno ovde ljudi nisu objektivni ili nisu shvatili šta si hteo da kazeš, jednostavno čelzi je dobijao utakmice i kad nije igrao dobro dok su drugi timovi gubili i posle sjajnih igara, čelzi ima odlične individualce to niko ne spori ali imali su i mnogo sreće da se ključni igrači ne povrede, pritom po meni nemaju šampionsku igru jednostavno nisu domonantni na svakoj utakmici a pisebno nisu dominantni protiv najačih ekipa, kada te mancester utd onako razoruza kada te liverpul na Bridzu onako unisti pa i totenhem na Lejnu a realno i siti ih je nadigro dobili su srećno te utakmice to je pokazatelj da čelzi nije posebno jak već je liga opala kvalitetom pa čak jedan prosečni Kejhil daje bitne golove koji donose bodove a to je uglavnom splet srećnih okolnosti a ne neka posebna igra ili rad trenera.

Punisher

pre 6 godina

Boljeg kreativca od Fabregasa nemamo,čim je ušao pas igra Čelsija se odmah popravila i odmah su se redjale gol šanse,daje malo više bilo sreće Wilian bi postigao još jedan gol....
Šteta ako obojica budu prodata na leto,odlični su kao džokeri sa klupe,a da ne govorimo koliko je Wilian dobar kod izvodjenja slobodnih udaraca,Alonso danas netipično loš ,trebalo bi pojačati
njegovu pоziciju za sledeću sezonu!

Blue

pre 6 godina

Uvek sam razmisljao kako treba dovesti neloga umesto Kejhila. Al ako pogledam realno covek igra neverovatno i jos daje golove.
Ove sezone:
Kejhil 6
Mahrez 5
Pogba 4
De Brujne 4
Runi 4
Silva 2
Staridz 2

Liverpool Man

pre 6 godina

@BlueFortress
Zasluzena druze ali zasluzio je i Totenhem. Kazem da ce Celsi osvojiti samo zbog toga kad ih uporedim sa Totenhemom. Ja nigde nisam napisao da Celsi ima los napad ili losu igru. Citaj malo bolje i ne izvodi sam zakljucke koji nisi tacni.

Toreandreflo

pre 6 godina

O cemu ti pricas kakvu sansu nisu stvorili.Pa ti onda nisi gledao utakmicu nego si je slusao na radiju :) Pojma nemas ... Prva sansa Hazard obisao golmana i za malo promasio,druga Costa sjajno primio pas i lose sutirao.Ako to nisu dobre sanse u prvih 15 min onde ne znam...

MaveRick

pre 6 godina

(goran, 30. april 2017 17:18)
Totenhem je prosle sezone zavrsio 3. (slovima: treci).. Ako ni ove sezone ne osvoje titulu, ekipica se raspada, nece doci u sansu narednih pedeset godina.. U Evropi ih rastavioo Gent(Ajde da je barem onaj malo jaci Genk).. Da sumiramo u dve reci: MALI KLUB!

dominus

pre 6 godina

Nikad nisam volio plavce, ali im se mora odati priznanje. Čitave sezone su bili bolji od ostalih i zasluženo osvajaju prvenstvo. Everton su prosto razbili. Everton, za koji sam očekivao da im uzme bod, možda i ceo plen. Totenhem je, takođe, bio razbijen na činioce nedavno u (čini mi se) utakmici FA kupa.

BlueFortress

pre 6 godina

@Liverpool Man

Nemam sta ja druze da se hvatam za Liverpul, nikada ih ne komentarisem negativno na njihovim vestima, a ti si sada ostavio neprihvatljiv i netacan komentar na vesti koja nema sa "redsima", ali ima sa Celsijem... Prvi na tabeli vec 6 meseci, najbolji napad lige (iako mnogi to ne shvataju)...Zasluzena titula, kraj price. Pozdrav.

Melenci

pre 6 godina

fascinantno je kako uvek pronadju put do gola!Nista komplikovano,tako jednostavno i tri komada.Zasluzili su titulu,svojom verom i borbom.A Konte koji je stvorio ovakav pobednici tim je trenutno najbolji trener sveta.Pokida se svaku utamicu i ode sa terena umoran koliko i igraci.Zaista cestitke za sve!

Antoniooooo

pre 6 godina

Kakav je majstor ovaj Pedro. Dao je neke od najbitnijih golova za Chelsea ove sezone. Fabregas udje i odmah pokaže kakva je klasa, isto važi i za Wiliana. Matić veoma solidan i čvrst, kakav i treba da bude. Neki žuti kartoni naivno dobijeni, Azpi se izvukao kod onog momenta kad je brojao korake sudiji(ne sme se to raditi) Sve u svemu, titula sve bliža, a ogroman pritisak je sada na Totenhemu protiv Arsenala.

andreas kisser

pre 6 godina

@Liverpool Man

ne brukaj se takvim izjavama. celsi ce osvojiti titulu jer je najkonstantniji tokom sezone i to je to. a na pitanje zbog cega je celsi najkonstatniji u formi, odgovor je: jer ima odlicne igrace na najbitnijim pozocijama u timu (pre svega golman, zadnji vezni, centralni vezni i napad), jer ima odlicne zamene za svoje glavne igrace i zato sto na leto nije menjao pola tima, vec igra sa igracima koji su zajedno vec godinama + kante. od svega ovoga liverpul nema ono drugo - dobre izmene i to je posledica 'naseg' potonuca u januaru, kada je kutinjo bio povredjen, a mane na AKN. isto se ponavlja i sada, bez manea, hendersona, lalane, konstantno povredjenog staridza, liverpul nema jedan od tri osnovna preduslova i to je to. ne pruziti ruku i prizanti da je ove sezone celsi zaista najbolji je glupo.

e sad, imajuci u vidu danasnje rezeultate, jos ako totenhem dobije arsenal, plus horor raspored koji junajted i arsenal imaju do kraja, trebalo bi da je top4 ipak sigurno za siti i liverpul. ko ce biti treci na kraju i izbeci kvalifikacije za LS, zavisi od toga koji ce tim imati manje kikseva. ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.

Blue

pre 6 godina

Lepo je videti da nisu primili gol...
Mozda nemaju najbolju odbranu u ligi al zato imaju najbolji napad. Nijedan tim nije dao vise golova od Celzija a samo su dva tima primila manje.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Iako sam navijac Spursa, moram reci zasluzeno. Tacno znaju kad dda stisnu, a i jos ih i malo se.., kad im onako ulazi i u kupu a i danas. Mozda ce za Lukakua morati da plate koji milon vise. Cisto da "ispostuju" njegovu danasnju igru. A Everton.... uvek ce biti samo mali komsija jednog velikog kluba

Punisher

pre 6 godina

Ključna utakmica u borbi za titulu,i da pevcima oduzmemo svaku nadu i na pomisao da mogu nešto da učine do kraja, na početku pribojavao sam se sudije debelog Mosa znao je u prošlosti da nam uništi utakmicu medjutim ispalo je na kraju sve dobro.Još jedan osvrt na meč,Konteova četa odigrala fenomenalno kad je bilo najteže,titula može da se slavi.Sada već polako mogu psihički da se pripremaju za finale na Wembliju ,i završiti sezonu sa duplom krunom,još jednom bravo PLAVCI!

AtamanCG

pre 6 godina

Uhhh, već sam bio na kraju živaca, a onda je Pedro "namjestio" na lijevu nogu ...
Sada bi stvarno trebala da se desi katastrofa, pa da titula PL ne stigne na Bridž.
:-)

Liverpool Man

pre 6 godina

@Bluefortres
Nisam ja rekao da nemaju igru nego da im to donosi titulu. Golovi kad nemaju neku igru. Danas sansu nisu stvorili pre gola i eto Pedro uputi odlican sut i donese pobedu. E tako su sakupili bar 10 bodova. Mislim da je dosta? Argumentovao sam. A takvi kao ti se uvek hvataju za nesto drugo. Ti se uhvatio odma za Liverpul...

BlueFortress

pre 6 godina

Tako je! Pobeda mozda vredna i titule na teskom gostovanju. Konacno i sacuvana mreza posle 3 meseca (!), iako su na momente igrali prilicno opusteno i letargicno. Ali to je jednostavno odlika ove ekipe, ne panice za razliku od drugih.

Pedrov fantasticni udarac slomio Everton, Kejhilov cak osmi pogadak ove sezone, Lukaku danas nije pokazao Konteu zasto bi ga doveo nazad - videcemo. Cekamo derbi severnog Londona opusteno jer Celsi sada ako dobije 3 laka meca kod kuce i matematicki zavrsava sve nezavisno od Totenhema. Sigurno ce i oni kiksnuti jedno kolo pa se slavlje mozda desi i ranije. Midlsbro (D), VBA (G), Votford (D) i Sanderlend (D) za kraj...

P.S. @Liverpool Man, mora da je to cudesan klub kada postigne 70 golova "bez igre", steta pa Liverpul ne ume to...

JudgeDred

pre 6 godina

Ovaj Lukaku može da daje golove samo Barnliju, Svonsiju, Sanderlendu, Halu i ostalim paćenicima. Na svim utakmicama protiv ekipa iz vrha se nije ni video na terenu.

goran

pre 6 godina

Ovom pobedom su plavci skoro pa osigurali titulu moze se reci slobodno 99% ,a to pre svega jer do kraja sampionata imaju mnogo laksi raspored od Totenhema (koji danas gostuje Arsenalu pa potom docekuje MU) i kome ce biti veoma tesko da izvuce svih sest bodova iz ove dve teske utakmice koja su mu potrebna da bi uopste bio u trci za titulu, dok sa druge strane Celzi prvo docekuje vec otpisani Midlzbro, potom ide na WBA u gostima i na kraju opet docekuju takodje vec otpisani Sunderland ,moze Celzi sebi cak i da prisuti jedan kiks u ove tri utakmice i opet ce biti sampion na kraju , a realno gledano i zasluzili su jer su zaista i najvise pokazali za ovu sezonu, pevcima sa druge strane svaka cast za drugu sezonu zaredom gde zavrsavaju na drugom mestu to je za veliki respekt ali ocigledno da im malo fali da bi bili sampioni !

Melenci

pre 6 godina

fascinantno je kako uvek pronadju put do gola!Nista komplikovano,tako jednostavno i tri komada.Zasluzili su titulu,svojom verom i borbom.A Konte koji je stvorio ovakav pobednici tim je trenutno najbolji trener sveta.Pokida se svaku utamicu i ode sa terena umoran koliko i igraci.Zaista cestitke za sve!

BlueFortress

pre 6 godina

Tako je! Pobeda mozda vredna i titule na teskom gostovanju. Konacno i sacuvana mreza posle 3 meseca (!), iako su na momente igrali prilicno opusteno i letargicno. Ali to je jednostavno odlika ove ekipe, ne panice za razliku od drugih.

Pedrov fantasticni udarac slomio Everton, Kejhilov cak osmi pogadak ove sezone, Lukaku danas nije pokazao Konteu zasto bi ga doveo nazad - videcemo. Cekamo derbi severnog Londona opusteno jer Celsi sada ako dobije 3 laka meca kod kuce i matematicki zavrsava sve nezavisno od Totenhema. Sigurno ce i oni kiksnuti jedno kolo pa se slavlje mozda desi i ranije. Midlsbro (D), VBA (G), Votford (D) i Sanderlend (D) za kraj...

P.S. @Liverpool Man, mora da je to cudesan klub kada postigne 70 golova "bez igre", steta pa Liverpul ne ume to...

Blue

pre 6 godina

Lepo je videti da nisu primili gol...
Mozda nemaju najbolju odbranu u ligi al zato imaju najbolji napad. Nijedan tim nije dao vise golova od Celzija a samo su dva tima primila manje.

Antoniooooo

pre 6 godina

Kakav je majstor ovaj Pedro. Dao je neke od najbitnijih golova za Chelsea ove sezone. Fabregas udje i odmah pokaže kakva je klasa, isto važi i za Wiliana. Matić veoma solidan i čvrst, kakav i treba da bude. Neki žuti kartoni naivno dobijeni, Azpi se izvukao kod onog momenta kad je brojao korake sudiji(ne sme se to raditi) Sve u svemu, titula sve bliža, a ogroman pritisak je sada na Totenhemu protiv Arsenala.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Iako sam navijac Spursa, moram reci zasluzeno. Tacno znaju kad dda stisnu, a i jos ih i malo se.., kad im onako ulazi i u kupu a i danas. Mozda ce za Lukakua morati da plate koji milon vise. Cisto da "ispostuju" njegovu danasnju igru. A Everton.... uvek ce biti samo mali komsija jednog velikog kluba

dominus

pre 6 godina

Nikad nisam volio plavce, ali im se mora odati priznanje. Čitave sezone su bili bolji od ostalih i zasluženo osvajaju prvenstvo. Everton su prosto razbili. Everton, za koji sam očekivao da im uzme bod, možda i ceo plen. Totenhem je, takođe, bio razbijen na činioce nedavno u (čini mi se) utakmici FA kupa.

BlueFortress

pre 6 godina

@Liverpool Man

Nemam sta ja druze da se hvatam za Liverpul, nikada ih ne komentarisem negativno na njihovim vestima, a ti si sada ostavio neprihvatljiv i netacan komentar na vesti koja nema sa "redsima", ali ima sa Celsijem... Prvi na tabeli vec 6 meseci, najbolji napad lige (iako mnogi to ne shvataju)...Zasluzena titula, kraj price. Pozdrav.

Blue

pre 6 godina

Uvek sam razmisljao kako treba dovesti neloga umesto Kejhila. Al ako pogledam realno covek igra neverovatno i jos daje golove.
Ove sezone:
Kejhil 6
Mahrez 5
Pogba 4
De Brujne 4
Runi 4
Silva 2
Staridz 2

AtamanCG

pre 6 godina

Uhhh, već sam bio na kraju živaca, a onda je Pedro "namjestio" na lijevu nogu ...
Sada bi stvarno trebala da se desi katastrofa, pa da titula PL ne stigne na Bridž.
:-)

JudgeDred

pre 6 godina

Ovaj Lukaku može da daje golove samo Barnliju, Svonsiju, Sanderlendu, Halu i ostalim paćenicima. Na svim utakmicama protiv ekipa iz vrha se nije ni video na terenu.

Toreandreflo

pre 6 godina

O cemu ti pricas kakvu sansu nisu stvorili.Pa ti onda nisi gledao utakmicu nego si je slusao na radiju :) Pojma nemas ... Prva sansa Hazard obisao golmana i za malo promasio,druga Costa sjajno primio pas i lose sutirao.Ako to nisu dobre sanse u prvih 15 min onde ne znam...

Punisher

pre 6 godina

Ključna utakmica u borbi za titulu,i da pevcima oduzmemo svaku nadu i na pomisao da mogu nešto da učine do kraja, na početku pribojavao sam se sudije debelog Mosa znao je u prošlosti da nam uništi utakmicu medjutim ispalo je na kraju sve dobro.Još jedan osvrt na meč,Konteova četa odigrala fenomenalno kad je bilo najteže,titula može da se slavi.Sada već polako mogu psihički da se pripremaju za finale na Wembliju ,i završiti sezonu sa duplom krunom,još jednom bravo PLAVCI!

MaveRick

pre 6 godina

(goran, 30. april 2017 17:18)
Totenhem je prosle sezone zavrsio 3. (slovima: treci).. Ako ni ove sezone ne osvoje titulu, ekipica se raspada, nece doci u sansu narednih pedeset godina.. U Evropi ih rastavioo Gent(Ajde da je barem onaj malo jaci Genk).. Da sumiramo u dve reci: MALI KLUB!

goran

pre 6 godina

Ovom pobedom su plavci skoro pa osigurali titulu moze se reci slobodno 99% ,a to pre svega jer do kraja sampionata imaju mnogo laksi raspored od Totenhema (koji danas gostuje Arsenalu pa potom docekuje MU) i kome ce biti veoma tesko da izvuce svih sest bodova iz ove dve teske utakmice koja su mu potrebna da bi uopste bio u trci za titulu, dok sa druge strane Celzi prvo docekuje vec otpisani Midlzbro, potom ide na WBA u gostima i na kraju opet docekuju takodje vec otpisani Sunderland ,moze Celzi sebi cak i da prisuti jedan kiks u ove tri utakmice i opet ce biti sampion na kraju , a realno gledano i zasluzili su jer su zaista i najvise pokazali za ovu sezonu, pevcima sa druge strane svaka cast za drugu sezonu zaredom gde zavrsavaju na drugom mestu to je za veliki respekt ali ocigledno da im malo fali da bi bili sampioni !

andreas kisser

pre 6 godina

@Liverpool Man

ne brukaj se takvim izjavama. celsi ce osvojiti titulu jer je najkonstantniji tokom sezone i to je to. a na pitanje zbog cega je celsi najkonstatniji u formi, odgovor je: jer ima odlicne igrace na najbitnijim pozocijama u timu (pre svega golman, zadnji vezni, centralni vezni i napad), jer ima odlicne zamene za svoje glavne igrace i zato sto na leto nije menjao pola tima, vec igra sa igracima koji su zajedno vec godinama + kante. od svega ovoga liverpul nema ono drugo - dobre izmene i to je posledica 'naseg' potonuca u januaru, kada je kutinjo bio povredjen, a mane na AKN. isto se ponavlja i sada, bez manea, hendersona, lalane, konstantno povredjenog staridza, liverpul nema jedan od tri osnovna preduslova i to je to. ne pruziti ruku i prizanti da je ove sezone celsi zaista najbolji je glupo.

e sad, imajuci u vidu danasnje rezeultate, jos ako totenhem dobije arsenal, plus horor raspored koji junajted i arsenal imaju do kraja, trebalo bi da je top4 ipak sigurno za siti i liverpul. ko ce biti treci na kraju i izbeci kvalifikacije za LS, zavisi od toga koji ce tim imati manje kikseva. ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.

neutralni felsh

pre 6 godina

ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.
(andreas kisser, 30. april 2017 17:52)


sa takvim pojacanjima se ne ide u ligu sampiona, osim ako nece da "skrenu" u LE posle grupne faze, nakon sto budu treci.

neutralni felsh

pre 6 godina

Samo zato sto daju golove ni iz cega ce i osvojiti titulu. To je to.
(Liverpool Man, 30. april 2017 17:01)


to i za juventus mozes da kazes... a cesto bogami i za real :)

Punisher

pre 6 godina

Boljeg kreativca od Fabregasa nemamo,čim je ušao pas igra Čelsija se odmah popravila i odmah su se redjale gol šanse,daje malo više bilo sreće Wilian bi postigao još jedan gol....
Šteta ako obojica budu prodata na leto,odlični su kao džokeri sa klupe,a da ne govorimo koliko je Wilian dobar kod izvodjenja slobodnih udaraca,Alonso danas netipično loš ,trebalo bi pojačati
njegovu pоziciju za sledeću sezonu!

Liverpool Man

pre 6 godina

@Bluefortres
Nisam ja rekao da nemaju igru nego da im to donosi titulu. Golovi kad nemaju neku igru. Danas sansu nisu stvorili pre gola i eto Pedro uputi odlican sut i donese pobedu. E tako su sakupili bar 10 bodova. Mislim da je dosta? Argumentovao sam. A takvi kao ti se uvek hvataju za nesto drugo. Ti se uhvatio odma za Liverpul...

Liverpool Man

pre 6 godina

@BlueFortress
Zasluzena druze ali zasluzio je i Totenhem. Kazem da ce Celsi osvojiti samo zbog toga kad ih uporedim sa Totenhemom. Ja nigde nisam napisao da Celsi ima los napad ili losu igru. Citaj malo bolje i ne izvodi sam zakljucke koji nisi tacni.

mst

pre 6 godina

Momci dzabe se svadjate, ja koji vrlo malo pratim premijer ligu mogu da vam kazem da je čelzi titulu osvojio zbog evrokupova, odnosno zbog ne igranja istih! Kad je bilo najbitnije cesto su imali po 7 dana od utakmice do utakmice i titulu su ovojili na svezinu. Pa setite se samo kako je totenhem odigrao ligu sampiona?? Odmaranje kljucnih igraca i 5,6 kolu??? Hteli su bolji plasman u ligi i to su i dobili. Neko je spomenuo srecne pobede čelzija, i to je u pravu, kao npr protiv sitija...

Owen

pre 6 godina

Liverpool man

Slazem se sa tobom potpuno ovde ljudi nisu objektivni ili nisu shvatili šta si hteo da kazeš, jednostavno čelzi je dobijao utakmice i kad nije igrao dobro dok su drugi timovi gubili i posle sjajnih igara, čelzi ima odlične individualce to niko ne spori ali imali su i mnogo sreće da se ključni igrači ne povrede, pritom po meni nemaju šampionsku igru jednostavno nisu domonantni na svakoj utakmici a pisebno nisu dominantni protiv najačih ekipa, kada te mancester utd onako razoruza kada te liverpul na Bridzu onako unisti pa i totenhem na Lejnu a realno i siti ih je nadigro dobili su srećno te utakmice to je pokazatelj da čelzi nije posebno jak već je liga opala kvalitetom pa čak jedan prosečni Kejhil daje bitne golove koji donose bodove a to je uglavnom splet srećnih okolnosti a ne neka posebna igra ili rad trenera.

Liverpool Man

pre 6 godina

@Bluefortres
Nisam ja rekao da nemaju igru nego da im to donosi titulu. Golovi kad nemaju neku igru. Danas sansu nisu stvorili pre gola i eto Pedro uputi odlican sut i donese pobedu. E tako su sakupili bar 10 bodova. Mislim da je dosta? Argumentovao sam. A takvi kao ti se uvek hvataju za nesto drugo. Ti se uhvatio odma za Liverpul...

Owen

pre 6 godina

Liverpool man

Slazem se sa tobom potpuno ovde ljudi nisu objektivni ili nisu shvatili šta si hteo da kazeš, jednostavno čelzi je dobijao utakmice i kad nije igrao dobro dok su drugi timovi gubili i posle sjajnih igara, čelzi ima odlične individualce to niko ne spori ali imali su i mnogo sreće da se ključni igrači ne povrede, pritom po meni nemaju šampionsku igru jednostavno nisu domonantni na svakoj utakmici a pisebno nisu dominantni protiv najačih ekipa, kada te mancester utd onako razoruza kada te liverpul na Bridzu onako unisti pa i totenhem na Lejnu a realno i siti ih je nadigro dobili su srećno te utakmice to je pokazatelj da čelzi nije posebno jak već je liga opala kvalitetom pa čak jedan prosečni Kejhil daje bitne golove koji donose bodove a to je uglavnom splet srećnih okolnosti a ne neka posebna igra ili rad trenera.

Liverpool Man

pre 6 godina

@BlueFortress
Zasluzena druze ali zasluzio je i Totenhem. Kazem da ce Celsi osvojiti samo zbog toga kad ih uporedim sa Totenhemom. Ja nigde nisam napisao da Celsi ima los napad ili losu igru. Citaj malo bolje i ne izvodi sam zakljucke koji nisi tacni.

mst

pre 6 godina

Momci dzabe se svadjate, ja koji vrlo malo pratim premijer ligu mogu da vam kazem da je čelzi titulu osvojio zbog evrokupova, odnosno zbog ne igranja istih! Kad je bilo najbitnije cesto su imali po 7 dana od utakmice do utakmice i titulu su ovojili na svezinu. Pa setite se samo kako je totenhem odigrao ligu sampiona?? Odmaranje kljucnih igraca i 5,6 kolu??? Hteli su bolji plasman u ligi i to su i dobili. Neko je spomenuo srecne pobede čelzija, i to je u pravu, kao npr protiv sitija...

MaveRick

pre 6 godina

(goran, 30. april 2017 17:18)
Totenhem je prosle sezone zavrsio 3. (slovima: treci).. Ako ni ove sezone ne osvoje titulu, ekipica se raspada, nece doci u sansu narednih pedeset godina.. U Evropi ih rastavioo Gent(Ajde da je barem onaj malo jaci Genk).. Da sumiramo u dve reci: MALI KLUB!

BlueFortress

pre 6 godina

Tako je! Pobeda mozda vredna i titule na teskom gostovanju. Konacno i sacuvana mreza posle 3 meseca (!), iako su na momente igrali prilicno opusteno i letargicno. Ali to je jednostavno odlika ove ekipe, ne panice za razliku od drugih.

Pedrov fantasticni udarac slomio Everton, Kejhilov cak osmi pogadak ove sezone, Lukaku danas nije pokazao Konteu zasto bi ga doveo nazad - videcemo. Cekamo derbi severnog Londona opusteno jer Celsi sada ako dobije 3 laka meca kod kuce i matematicki zavrsava sve nezavisno od Totenhema. Sigurno ce i oni kiksnuti jedno kolo pa se slavlje mozda desi i ranije. Midlsbro (D), VBA (G), Votford (D) i Sanderlend (D) za kraj...

P.S. @Liverpool Man, mora da je to cudesan klub kada postigne 70 golova "bez igre", steta pa Liverpul ne ume to...

JudgeDred

pre 6 godina

Ovaj Lukaku može da daje golove samo Barnliju, Svonsiju, Sanderlendu, Halu i ostalim paćenicima. Na svim utakmicama protiv ekipa iz vrha se nije ni video na terenu.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Iako sam navijac Spursa, moram reci zasluzeno. Tacno znaju kad dda stisnu, a i jos ih i malo se.., kad im onako ulazi i u kupu a i danas. Mozda ce za Lukakua morati da plate koji milon vise. Cisto da "ispostuju" njegovu danasnju igru. A Everton.... uvek ce biti samo mali komsija jednog velikog kluba

BlueFortress

pre 6 godina

@Liverpool Man

Nemam sta ja druze da se hvatam za Liverpul, nikada ih ne komentarisem negativno na njihovim vestima, a ti si sada ostavio neprihvatljiv i netacan komentar na vesti koja nema sa "redsima", ali ima sa Celsijem... Prvi na tabeli vec 6 meseci, najbolji napad lige (iako mnogi to ne shvataju)...Zasluzena titula, kraj price. Pozdrav.

Punisher

pre 6 godina

Ključna utakmica u borbi za titulu,i da pevcima oduzmemo svaku nadu i na pomisao da mogu nešto da učine do kraja, na početku pribojavao sam se sudije debelog Mosa znao je u prošlosti da nam uništi utakmicu medjutim ispalo je na kraju sve dobro.Još jedan osvrt na meč,Konteova četa odigrala fenomenalno kad je bilo najteže,titula može da se slavi.Sada već polako mogu psihički da se pripremaju za finale na Wembliju ,i završiti sezonu sa duplom krunom,još jednom bravo PLAVCI!

Blue

pre 6 godina

Lepo je videti da nisu primili gol...
Mozda nemaju najbolju odbranu u ligi al zato imaju najbolji napad. Nijedan tim nije dao vise golova od Celzija a samo su dva tima primila manje.

Melenci

pre 6 godina

fascinantno je kako uvek pronadju put do gola!Nista komplikovano,tako jednostavno i tri komada.Zasluzili su titulu,svojom verom i borbom.A Konte koji je stvorio ovakav pobednici tim je trenutno najbolji trener sveta.Pokida se svaku utamicu i ode sa terena umoran koliko i igraci.Zaista cestitke za sve!

goran

pre 6 godina

Ovom pobedom su plavci skoro pa osigurali titulu moze se reci slobodno 99% ,a to pre svega jer do kraja sampionata imaju mnogo laksi raspored od Totenhema (koji danas gostuje Arsenalu pa potom docekuje MU) i kome ce biti veoma tesko da izvuce svih sest bodova iz ove dve teske utakmice koja su mu potrebna da bi uopste bio u trci za titulu, dok sa druge strane Celzi prvo docekuje vec otpisani Midlzbro, potom ide na WBA u gostima i na kraju opet docekuju takodje vec otpisani Sunderland ,moze Celzi sebi cak i da prisuti jedan kiks u ove tri utakmice i opet ce biti sampion na kraju , a realno gledano i zasluzili su jer su zaista i najvise pokazali za ovu sezonu, pevcima sa druge strane svaka cast za drugu sezonu zaredom gde zavrsavaju na drugom mestu to je za veliki respekt ali ocigledno da im malo fali da bi bili sampioni !

dominus

pre 6 godina

Nikad nisam volio plavce, ali im se mora odati priznanje. Čitave sezone su bili bolji od ostalih i zasluženo osvajaju prvenstvo. Everton su prosto razbili. Everton, za koji sam očekivao da im uzme bod, možda i ceo plen. Totenhem je, takođe, bio razbijen na činioce nedavno u (čini mi se) utakmici FA kupa.

Punisher

pre 6 godina

Boljeg kreativca od Fabregasa nemamo,čim je ušao pas igra Čelsija se odmah popravila i odmah su se redjale gol šanse,daje malo više bilo sreće Wilian bi postigao još jedan gol....
Šteta ako obojica budu prodata na leto,odlični su kao džokeri sa klupe,a da ne govorimo koliko je Wilian dobar kod izvodjenja slobodnih udaraca,Alonso danas netipično loš ,trebalo bi pojačati
njegovu pоziciju za sledeću sezonu!

Antoniooooo

pre 6 godina

Kakav je majstor ovaj Pedro. Dao je neke od najbitnijih golova za Chelsea ove sezone. Fabregas udje i odmah pokaže kakva je klasa, isto važi i za Wiliana. Matić veoma solidan i čvrst, kakav i treba da bude. Neki žuti kartoni naivno dobijeni, Azpi se izvukao kod onog momenta kad je brojao korake sudiji(ne sme se to raditi) Sve u svemu, titula sve bliža, a ogroman pritisak je sada na Totenhemu protiv Arsenala.

AtamanCG

pre 6 godina

Uhhh, već sam bio na kraju živaca, a onda je Pedro "namjestio" na lijevu nogu ...
Sada bi stvarno trebala da se desi katastrofa, pa da titula PL ne stigne na Bridž.
:-)

andreas kisser

pre 6 godina

@Liverpool Man

ne brukaj se takvim izjavama. celsi ce osvojiti titulu jer je najkonstantniji tokom sezone i to je to. a na pitanje zbog cega je celsi najkonstatniji u formi, odgovor je: jer ima odlicne igrace na najbitnijim pozocijama u timu (pre svega golman, zadnji vezni, centralni vezni i napad), jer ima odlicne zamene za svoje glavne igrace i zato sto na leto nije menjao pola tima, vec igra sa igracima koji su zajedno vec godinama + kante. od svega ovoga liverpul nema ono drugo - dobre izmene i to je posledica 'naseg' potonuca u januaru, kada je kutinjo bio povredjen, a mane na AKN. isto se ponavlja i sada, bez manea, hendersona, lalane, konstantno povredjenog staridza, liverpul nema jedan od tri osnovna preduslova i to je to. ne pruziti ruku i prizanti da je ove sezone celsi zaista najbolji je glupo.

e sad, imajuci u vidu danasnje rezeultate, jos ako totenhem dobije arsenal, plus horor raspored koji junajted i arsenal imaju do kraja, trebalo bi da je top4 ipak sigurno za siti i liverpul. ko ce biti treci na kraju i izbeci kvalifikacije za LS, zavisi od toga koji ce tim imati manje kikseva. ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.

Toreandreflo

pre 6 godina

O cemu ti pricas kakvu sansu nisu stvorili.Pa ti onda nisi gledao utakmicu nego si je slusao na radiju :) Pojma nemas ... Prva sansa Hazard obisao golmana i za malo promasio,druga Costa sjajno primio pas i lose sutirao.Ako to nisu dobre sanse u prvih 15 min onde ne znam...

neutralni felsh

pre 6 godina

ali ako izbori LS sledece sezone, klop vise nece imati izgovora: dve godine je vec tu, naucio je lekciju od prosle sezone, sada zna da u engleskoj mora uvek da ima adekvatne izmene zbog zahtevnosti lige; pretpostavljam da ce na leto otkaciti bar 10 igraca i dovesti 5,6 extra pojacnaja. ja se nadam kolasincu, van dajku, keiti (lajpzig) i potajno inaki vilijamsu.
(andreas kisser, 30. april 2017 17:52)


sa takvim pojacanjima se ne ide u ligu sampiona, osim ako nece da "skrenu" u LE posle grupne faze, nakon sto budu treci.

Blue

pre 6 godina

Uvek sam razmisljao kako treba dovesti neloga umesto Kejhila. Al ako pogledam realno covek igra neverovatno i jos daje golove.
Ove sezone:
Kejhil 6
Mahrez 5
Pogba 4
De Brujne 4
Runi 4
Silva 2
Staridz 2

neutralni felsh

pre 6 godina

Samo zato sto daju golove ni iz cega ce i osvojiti titulu. To je to.
(Liverpool Man, 30. april 2017 17:01)


to i za juventus mozes da kazes... a cesto bogami i za real :)