1. Trener koji ima ono nešto... Steći autoritet kod pitbulova kao što su Smart, Crowder,pa i mali "živac" Thomas,nije mala stvar. Užitak je gledati i slušati njegove konferencije za novinare. Rijedak spoj znanja, autoriteta i skromnosti. Već sada odličan,a uskoro, siguran sam, i istinski velik trener.
   (krajnji egoist, 30. april 2017 16:38)

  # Link komentara

 2. Kakav gospodin I vrhunski mladi trener
  (Tttttty, 30. april 2017 13:07)

  # Link komentara

 3. I ko je sta rekao???
   (Metallica7, 30. april 2017 11:59)

  # Link komentara

 4. Retko dobar covek plus odlican trener...boston i da je hteo,nije mogao da nadje boljeg trenera za ovakvu ekipu,odlican spoj
   (Pratilac, 30. april 2017 11:27)

  # Link komentara

 5. Iako sam fan veliki Kelta dajem prednost 51-49 Wizardsima. Naravno ako Wall odigra kao do sada. Opasni su s polja a Ajzea koliko god bio vodja napada je igrac manje u odbrani. Ako stavi Bredlija na njega Ajzei ostaje Beal i ako mu uspije parirat brzinom da cu bude stalno na ruciBoston ima sanse. I ako pocnu graditi reket kako treba ! Ocekujem povratak Amira u petorku radi Morrisa. Horford ce pojest centre Wizardsa. kad se pogledaju petorke tu je to negdje pa ce klupa vrlo moguce da prslomi a tu su kelti puno jaci. Crowder mora da pocne da pogadja otvorene suteve. Mozda sam ja lud ali bih experimentisao ako prvu slucajno izgube sa petorkom Ajzea-Smart-Avery- Green-Horford. iz vise razloga. O tome cu sire ako dodje do brejka veceras.
   (mostarac, 30. april 2017 10:41)

  # Link komentara