Petak, 28.04.2017.

15:09

Pobeda karijere – preokret Đerea protiv Verdaska!

Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Budimpešti, pošto je pobedio Fernanda Verdaska – 2:6, 7:6(4), 6:2.

Izvor:

Pobeda karijere – preokret Ðerea protiv Verdaska! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

pipun

pre 6 godina

Laslo jede meso za razliku od Noloa.Bravo za ovu pobedu Djere.Alal ti vera momak.
(Patrick, 28. april 2017 22:28)

jao sve stručnjak do stručnjaka. a nole uzimao sve titule kao vegan i tad koga briga čim je dosao pad onda to sto ne jede meso. stavi to slanine u usta i idi istovaraj šleper za 200e mjesečno

Djordi Alba

pre 6 godina

E ovo ce biti velike vesti za par godina kad se Novak povuce.
Kad se neki nas teniser plasira u polufinale nekog atp 250 je kao kad Novak osvoji Gren Slem,al bukvalno.

Иван

pre 6 godina

Гледао сам више Ласлових мечева протеклих седмица. Физички се много поправио. Има сада снагу у ударцима, игра баш леп тенис, а психички је био доста јак и раније. Свиђа ми се што се не плаши победа против много боље пласираних играча. Има лепе комбинације 1-2 и сјајну дужину лопти, скоро до линије. Још мало сервис да среди и биће то све одлично.

Patrick

pre 6 godina

(Kesenem (hvala) Madjari !, 28. april 2017 19:58)

U principu se slazem sa tvojim komentarom,samo jedna mala korekcija, hvala se na madjarskom kaze odnosno pise horoszog.

Vlada

pre 6 godina

Au! Bacio sam pogled u jednom trenutku na rezultat i video da je Verdasko ubedljivo dobio prvi set. Mislio sam da je to kraj i potpuno zaboravio na meč. Srećom Laslo nije tako mislio.
Bravo majstore.

zocko

pre 6 godina

Ovi nedobronamjermi komentari vecinom dolaze iz komsiluka s namijerom da nas prikazu losijim nego sto jesmo. Naprijed momak zockovci su uz tebe.

побро

pre 6 godina

Ајде момче...Ласло када би Бог дао да освојиш Вимблдон..плакао би од среће.Исто срце,било уз тебе као што је било уз Бобу,Монику,Горана,Зикија,Јанка,Виктора,Јелену,Ану,Новака...

Filip21

pre 6 godina

Kao sto rekog uz Kecmanovica najveca perspektiva za buducnost.
Gde su oni sto kazu "ovakve naslove cemo samo slusati kad se Nole povuce" pa ja mislim da necemo.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Bravo mali! Ne obaziri se na poneki ksenofobicni komentar jer u svakoj zemlji imas odredjeni procenat idiota! Pravi Srbi i drzavljani Srbije navijaju za tebe iz sve snage, ti si nasa najveca nada u tenisu!

Patrick

pre 6 godina

Monika Seles, Djula Mester, Albert Nadj... 
Evo sad imamo i Lasla. 
Bravo za nase Madjare, verne svojoj drzavi.
(Istvan Tot, 28. april 2017 18:50)

A Leo Lerinc fudbaler,Caba Siladji plivac,Nadja Higl,Arpad Sterbik rukometas?Onda onaj sto nam doneo zlatnu medalju na OI prosle godine?Da li je rvac ili tako nesto.

C3

pre 6 godina

Svratih ovde da vidim neki komentar, odakle je momak. Strasno, o "domacem" terenu ovog momka, govori dovoljno to, sto tamo negde, gde nece nikad stici ni kao gledalac niko od ovih sto ga omalovazavaju, on igra pod nasom zastavom, a ne pod nekom drugom. (bar zasad, i pored takvih, kao i onih od pre neki dan, sa skandiranjem Voshama na stadionu Partizana)
Vidim decko je iz Sente, pozdrav za Lasla i Sentu! Bravo, svaka cast.

HanSolo

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

PA mi imamo probleme sa manjinama zbog takvih antiinteligentnih kao ti.. Sram da te bude!
U mesto da volimo naše manjine takvi ko ti misle ovako primitivno.. Zato je i Seleš na kraju postala Amerikanka.. Mi smo glupi da de facto budemo kulturni prema manjinama.. Treba imati IQ barem oko 90(koji je očajni), a takvi ko ti nemaju ni u blizini.. Daju se stanovi jednoj taekwondoisti(podržavam) a Moniki se ne ume dati ni mali putić a bila je ubedljivo najbolja u svetu tenisa..

Kesenem (hvala) Madjari !

pre 6 godina

Nikada nisam gledao Djerea uzivo ,tako da neznam kakav mu je stil igre i kakvi su mu forhend bekend ,servis itd...mada kada vidim da je pobedio Verdasca sa kojim se i Djokovic (uglavnom) muci u poslednje vreme,znaci da ima dobre udarce i da moze u buducnosti jos da napreduje jer mu je tek 21 godina...za ove sto pisu da je Madjar njih ne treba komentarisati , nama je madjarska manjina dosta toga dala u sportu i svi mi normalni Srbi smo im zahvalni zbog toga ,jer su igrali za Srbiju i osecali je kao svoju domovinu, iako su sa druge strane mogli mirne duse da igraju i za Madjarsku, sto im opet niko ne bi uzeo za zlo,jer svako ima pravo da sam odluci kako se oseca i gde ga srce vise vuce !

markovic milan

pre 6 godina

Corleone, zbog takvih kao ti (nisi jedini nazalost) je puno onih kojima je neka druga zemlja domaci teren, posto nece da zive sa tobom. Uzivaj samo u svojoj bedi i gluposti.
Bravo Laci!

glupost je neunistiva

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

Nepromisljeni pokusaj duhovitosti ili ksenofobija ili mozda i jedno i drugo?

HanSolo

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)

Ovo se nikad nebi moglo pročitati u drugoj zemlji sem Srbiji.. Pljuvačke zemlja broj jedan u Evropi.. Samo pljujemo svoje, kao Novaka i na primer Anu.. A oni su vrlo popularni u svetu, pogotovo Ana..

Mi smo smeh od naroda.. Nema kod nas sloge.. Zato nam se ovo sve dešava..

Lemi

pre 6 godina

Svaka cast decko , a za ove sto kazu bravo madjar itd poseban krug pakla , decko je drzavljanin RS to jedino pouzdano znamo i to je I bitno a cim nastupa za srbiju znaci da oseca I voli zemlju .. Posle kad se cepamo krivi nam drugi... BRAVO LASLO MAJSTORE

Stipan

pre 6 godina

Cestitaju ti sad dok si niko i nista , ako nekim slucajem krenes da osvajas turnire pljuvace i tebe kao "Noloa" Mnogo ima dobrih mladih tenisera , drzim ti palceve da uspes, bice tesko. Za top klasu treba stvarno da si extraordinaran talenat plus psihicki jak. Videcemo.

Nemanja

pre 6 godina

Ne moze ovo da mu bude domaci teren kad je decko rodjen u Senti,u Vojvodini. Koliko znam Vojvodina je deo Republike Srbije. Pa i Kristina Mladenovic je poreklom iz Srbije ali je francuskinja. Tako da Laslo,idemo care!!!

DC Forever

pre 6 godina

@pacimirovic Pa imaju Madjari nekada perspektivnog juniora Martona Fucsovicsa pa nesto nije puno napredovao, mislim mogli su u njega da ulazu da su hteli. Inace veliki broj pripadnika Madjarske nacionalne manjine ima dvojno drzavljanstvo no i dalje zive u Srbiji jer je osecaju kao svoju domovinu. Inace Djere je drugi najlosije rangiran polufinalista u ovoj godini, posle C. Ruda (NOR) (zapamtiti ime)...

Srdjan

pre 6 godina

Odlican mec. Vidjelo se na pocetku da je Djere stegnut ali posle kad se opustio sve je islo dobro. Dobar je Djere na sljaci, vidjecemo kako ce dalje ali ovo je za sada sjajno.

bravo!

pre 6 godina

Veliki rezultat i napredak mladog Djerea ovog meseca a narocito ove nedelje, i steta sto smo se mi teniski toliko razmazili da ne postujemo vise ni nekoga ko je na drugom mestu ATP liste...

Tenis se mnogo izmenio u zadnjoj deceniji, pa ono sto se ranije zvalo veteranima to su sada "najbolje godine", a ono sto su se do skora smatrale "najbolje godine" (oko 25) sada su to jos uvek mladi igraci. Djere je na granici TOP200, ali puno ce napredovati posle ovog turnira - ako pobedi sutra od ponedeljka ce biti oko #130 mesta (sa titulom - TOP100) i ispred njega ce biti svega 10-ak tenisera koji su takodje mladji od 22 godine! Pa vi vidite koliko je veliko ovo sto se sa njim upravo desava, ako se odbace novokomponovani megalomanski kriterijumi. Ono sto je losa vest je da ovaj Bedene, iako mnogo manje zvucno ime od Verdaska ili Troickog, trenutno igra u velikoj formi (istina uglavnom na celendzerima) pa je izgubio samo jedan od svoja zadnja 23 meca (a i to je predao zbog povrede).

mix

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)
Ti imas veliki potencijal kao Vucicevic.Dragan J Vucicevic.

blok

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)
Pa ako ostavljamo ovakve komentare, i biće mu Pešta domaći teren. Ja sam često u Senti, Kanjiži i ljudi su divni. Malo pažnje i razumevanja za njihov jezik i kulturu, i učiniće sve za tebe. Ovaj momak bi sigurno hteo da nastupa za svoju zemlju (drugu trenutno nema), ali ako je manje građanin Srbije što se zove Laslo/Laszlo, onda bih ja, da sam on, i sam "pedalu" iz Srbije i takmičio se na drugom mestu...

Stefan

pre 6 godina

Bravo care. Kako je odigrao pogotovo 3 set svaka cast. Ima samo 21god i stvaro nema u igri nijednu slabu tacku. Odlican forhend, solidan behend i servis,a i kretanje dobro barem na sljaci. Ajde sad da pobedi i ovog Bedenea nije los zreb za 1/2 i onda verovatno protiv Puia u finalu.A i ima vreme za njega u svakom slucaju jer teniseri sada kasnije sazrevaju...

gremlin

pre 6 godina

Prvi put sam gledao dečka nisam ni znao kako izgleda i oduševio se!!!Mali igra ko zmaj...TRENUTNO sigurno bolji od Troickog a nije daleko ni od Novaka iz 2017...

pacimirovic

pre 6 godina

Bravo Laslo. Zadnjeih mesec dana igra kao preporodjen. Prvo je osvojio mali fjuccers u Hrvatskoj, zatim igrao polufinale jakog celendzera, zatim u Marakesu dobio Klizana i sad polufinale Budimpeste. Svaka cast.
Pobede protiv Klizana, Troickog i Verdaska govore da ima kvalitet da bude u kontinuitetu u top 100, a za nesto vise od toga trebace dosta rada i srece.

Imam jedno malo zapazanje. Imam utisak da se u nasem savezu ne ophore prema Laslu onako kako zasluzuje, koliko se secam u akcijama reprezetancije se uvek davala prednost Milojevicu, Krajinovicu pa i Krstinu, dok Laslo ni jednom nije bio poznavan bar da trenira sa njima. A zasluzio je jer i pre ovog rezultata je bio podjednkog kvaliteta kao navedeni trojac ako ne i kvalitetniji sto je ranking uvek pokazivao. Imam neku bojazan da Madjarska ako zeli Lasla pod svoju zastavu da ce to lako postici. nadam se da gresim.
Sve najbolje protiv Britano- slovenca, i u nasvatku karijere momak :)

Željko

pre 6 godina

Nadam se da će se sada javiti i oni "znalci" koji su se juče sprdali sa "nameštaljkom" u meču sa Vićom da se javno izvine za svoje pisanje.
Poznajem čestitu porodicu Đere iz Sente i znam kroz sve šta su morali proći da bi Laci sada bio gde je.
Znam i kada nisu dobijali besplatne avionske karte od Teniskog saveza, kao neki, pa su automobilom putovali na sever Evrope.
Ali, ti neki (lako će se prepoznati), nikada neće biti ni blizu Laciju, a on i njegova porodica ostaju čista obraza.
Ako Laci sutra bude igrao sa Bedeneom kao što je danas. Smeši mu se finale.
Malo li je?!?

pacimirovic

pre 6 godina

Bravo Laslo. Zadnjeih mesec dana igra kao preporodjen. Prvo je osvojio mali fjuccers u Hrvatskoj, zatim igrao polufinale jakog celendzera, zatim u Marakesu dobio Klizana i sad polufinale Budimpeste. Svaka cast.
Pobede protiv Klizana, Troickog i Verdaska govore da ima kvalitet da bude u kontinuitetu u top 100, a za nesto vise od toga trebace dosta rada i srece.

Imam jedno malo zapazanje. Imam utisak da se u nasem savezu ne ophore prema Laslu onako kako zasluzuje, koliko se secam u akcijama reprezetancije se uvek davala prednost Milojevicu, Krajinovicu pa i Krstinu, dok Laslo ni jednom nije bio poznavan bar da trenira sa njima. A zasluzio je jer i pre ovog rezultata je bio podjednkog kvaliteta kao navedeni trojac ako ne i kvalitetniji sto je ranking uvek pokazivao. Imam neku bojazan da Madjarska ako zeli Lasla pod svoju zastavu da ce to lako postici. nadam se da gresim.
Sve najbolje protiv Britano- slovenca, i u nasvatku karijere momak :)

mix

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)
Ti imas veliki potencijal kao Vucicevic.Dragan J Vucicevic.

gremlin

pre 6 godina

Prvi put sam gledao dečka nisam ni znao kako izgleda i oduševio se!!!Mali igra ko zmaj...TRENUTNO sigurno bolji od Troickog a nije daleko ni od Novaka iz 2017...

Željko

pre 6 godina

Nadam se da će se sada javiti i oni "znalci" koji su se juče sprdali sa "nameštaljkom" u meču sa Vićom da se javno izvine za svoje pisanje.
Poznajem čestitu porodicu Đere iz Sente i znam kroz sve šta su morali proći da bi Laci sada bio gde je.
Znam i kada nisu dobijali besplatne avionske karte od Teniskog saveza, kao neki, pa su automobilom putovali na sever Evrope.
Ali, ti neki (lako će se prepoznati), nikada neće biti ni blizu Laciju, a on i njegova porodica ostaju čista obraza.
Ako Laci sutra bude igrao sa Bedeneom kao što je danas. Smeši mu se finale.
Malo li je?!?

Lemi

pre 6 godina

Svaka cast decko , a za ove sto kazu bravo madjar itd poseban krug pakla , decko je drzavljanin RS to jedino pouzdano znamo i to je I bitno a cim nastupa za srbiju znaci da oseca I voli zemlju .. Posle kad se cepamo krivi nam drugi... BRAVO LASLO MAJSTORE

blok

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)
Pa ako ostavljamo ovakve komentare, i biće mu Pešta domaći teren. Ja sam često u Senti, Kanjiži i ljudi su divni. Malo pažnje i razumevanja za njihov jezik i kulturu, i učiniće sve za tebe. Ovaj momak bi sigurno hteo da nastupa za svoju zemlju (drugu trenutno nema), ali ako je manje građanin Srbije što se zove Laslo/Laszlo, onda bih ja, da sam on, i sam "pedalu" iz Srbije i takmičio se na drugom mestu...

glupost je neunistiva

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

Nepromisljeni pokusaj duhovitosti ili ksenofobija ili mozda i jedno i drugo?

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Bravo mali! Ne obaziri se na poneki ksenofobicni komentar jer u svakoj zemlji imas odredjeni procenat idiota! Pravi Srbi i drzavljani Srbije navijaju za tebe iz sve snage, ti si nasa najveca nada u tenisu!

markovic milan

pre 6 godina

Corleone, zbog takvih kao ti (nisi jedini nazalost) je puno onih kojima je neka druga zemlja domaci teren, posto nece da zive sa tobom. Uzivaj samo u svojoj bedi i gluposti.
Bravo Laci!

Srdjan

pre 6 godina

Odlican mec. Vidjelo se na pocetku da je Djere stegnut ali posle kad se opustio sve je islo dobro. Dobar je Djere na sljaci, vidjecemo kako ce dalje ali ovo je za sada sjajno.

Nemanja

pre 6 godina

Ne moze ovo da mu bude domaci teren kad je decko rodjen u Senti,u Vojvodini. Koliko znam Vojvodina je deo Republike Srbije. Pa i Kristina Mladenovic je poreklom iz Srbije ali je francuskinja. Tako da Laslo,idemo care!!!

HanSolo

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

PA mi imamo probleme sa manjinama zbog takvih antiinteligentnih kao ti.. Sram da te bude!
U mesto da volimo naše manjine takvi ko ti misle ovako primitivno.. Zato je i Seleš na kraju postala Amerikanka.. Mi smo glupi da de facto budemo kulturni prema manjinama.. Treba imati IQ barem oko 90(koji je očajni), a takvi ko ti nemaju ni u blizini.. Daju se stanovi jednoj taekwondoisti(podržavam) a Moniki se ne ume dati ni mali putić a bila je ubedljivo najbolja u svetu tenisa..

Kesenem (hvala) Madjari !

pre 6 godina

Nikada nisam gledao Djerea uzivo ,tako da neznam kakav mu je stil igre i kakvi su mu forhend bekend ,servis itd...mada kada vidim da je pobedio Verdasca sa kojim se i Djokovic (uglavnom) muci u poslednje vreme,znaci da ima dobre udarce i da moze u buducnosti jos da napreduje jer mu je tek 21 godina...za ove sto pisu da je Madjar njih ne treba komentarisati , nama je madjarska manjina dosta toga dala u sportu i svi mi normalni Srbi smo im zahvalni zbog toga ,jer su igrali za Srbiju i osecali je kao svoju domovinu, iako su sa druge strane mogli mirne duse da igraju i za Madjarsku, sto im opet niko ne bi uzeo za zlo,jer svako ima pravo da sam odluci kako se oseca i gde ga srce vise vuce !

C3

pre 6 godina

Svratih ovde da vidim neki komentar, odakle je momak. Strasno, o "domacem" terenu ovog momka, govori dovoljno to, sto tamo negde, gde nece nikad stici ni kao gledalac niko od ovih sto ga omalovazavaju, on igra pod nasom zastavom, a ne pod nekom drugom. (bar zasad, i pored takvih, kao i onih od pre neki dan, sa skandiranjem Voshama na stadionu Partizana)
Vidim decko je iz Sente, pozdrav za Lasla i Sentu! Bravo, svaka cast.

HanSolo

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)

Ovo se nikad nebi moglo pročitati u drugoj zemlji sem Srbiji.. Pljuvačke zemlja broj jedan u Evropi.. Samo pljujemo svoje, kao Novaka i na primer Anu.. A oni su vrlo popularni u svetu, pogotovo Ana..

Mi smo smeh od naroda.. Nema kod nas sloge.. Zato nam se ovo sve dešava..

Stefan

pre 6 godina

Bravo care. Kako je odigrao pogotovo 3 set svaka cast. Ima samo 21god i stvaro nema u igri nijednu slabu tacku. Odlican forhend, solidan behend i servis,a i kretanje dobro barem na sljaci. Ajde sad da pobedi i ovog Bedenea nije los zreb za 1/2 i onda verovatno protiv Puia u finalu.A i ima vreme za njega u svakom slucaju jer teniseri sada kasnije sazrevaju...

Patrick

pre 6 godina

Monika Seles, Djula Mester, Albert Nadj... 
Evo sad imamo i Lasla. 
Bravo za nase Madjare, verne svojoj drzavi.
(Istvan Tot, 28. april 2017 18:50)

A Leo Lerinc fudbaler,Caba Siladji plivac,Nadja Higl,Arpad Sterbik rukometas?Onda onaj sto nam doneo zlatnu medalju na OI prosle godine?Da li je rvac ili tako nesto.

побро

pre 6 godina

Ајде момче...Ласло када би Бог дао да освојиш Вимблдон..плакао би од среће.Исто срце,било уз тебе као што је било уз Бобу,Монику,Горана,Зикија,Јанка,Виктора,Јелену,Ану,Новака...

Stipan

pre 6 godina

Cestitaju ti sad dok si niko i nista , ako nekim slucajem krenes da osvajas turnire pljuvace i tebe kao "Noloa" Mnogo ima dobrih mladih tenisera , drzim ti palceve da uspes, bice tesko. Za top klasu treba stvarno da si extraordinaran talenat plus psihicki jak. Videcemo.

bravo!

pre 6 godina

Veliki rezultat i napredak mladog Djerea ovog meseca a narocito ove nedelje, i steta sto smo se mi teniski toliko razmazili da ne postujemo vise ni nekoga ko je na drugom mestu ATP liste...

Tenis se mnogo izmenio u zadnjoj deceniji, pa ono sto se ranije zvalo veteranima to su sada "najbolje godine", a ono sto su se do skora smatrale "najbolje godine" (oko 25) sada su to jos uvek mladi igraci. Djere je na granici TOP200, ali puno ce napredovati posle ovog turnira - ako pobedi sutra od ponedeljka ce biti oko #130 mesta (sa titulom - TOP100) i ispred njega ce biti svega 10-ak tenisera koji su takodje mladji od 22 godine! Pa vi vidite koliko je veliko ovo sto se sa njim upravo desava, ako se odbace novokomponovani megalomanski kriterijumi. Ono sto je losa vest je da ovaj Bedene, iako mnogo manje zvucno ime od Verdaska ili Troickog, trenutno igra u velikoj formi (istina uglavnom na celendzerima) pa je izgubio samo jedan od svoja zadnja 23 meca (a i to je predao zbog povrede).

Vlada

pre 6 godina

Au! Bacio sam pogled u jednom trenutku na rezultat i video da je Verdasko ubedljivo dobio prvi set. Mislio sam da je to kraj i potpuno zaboravio na meč. Srećom Laslo nije tako mislio.
Bravo majstore.

zocko

pre 6 godina

Ovi nedobronamjermi komentari vecinom dolaze iz komsiluka s namijerom da nas prikazu losijim nego sto jesmo. Naprijed momak zockovci su uz tebe.

Filip21

pre 6 godina

Kao sto rekog uz Kecmanovica najveca perspektiva za buducnost.
Gde su oni sto kazu "ovakve naslove cemo samo slusati kad se Nole povuce" pa ja mislim da necemo.

Djordi Alba

pre 6 godina

E ovo ce biti velike vesti za par godina kad se Novak povuce.
Kad se neki nas teniser plasira u polufinale nekog atp 250 je kao kad Novak osvoji Gren Slem,al bukvalno.

Иван

pre 6 godina

Гледао сам више Ласлових мечева протеклих седмица. Физички се много поправио. Има сада снагу у ударцима, игра баш леп тенис, а психички је био доста јак и раније. Свиђа ми се што се не плаши победа против много боље пласираних играча. Има лепе комбинације 1-2 и сјајну дужину лопти, скоро до линије. Још мало сервис да среди и биће то све одлично.

DC Forever

pre 6 godina

@pacimirovic Pa imaju Madjari nekada perspektivnog juniora Martona Fucsovicsa pa nesto nije puno napredovao, mislim mogli su u njega da ulazu da su hteli. Inace veliki broj pripadnika Madjarske nacionalne manjine ima dvojno drzavljanstvo no i dalje zive u Srbiji jer je osecaju kao svoju domovinu. Inace Djere je drugi najlosije rangiran polufinalista u ovoj godini, posle C. Ruda (NOR) (zapamtiti ime)...

pipun

pre 6 godina

Laslo jede meso za razliku od Noloa.Bravo za ovu pobedu Djere.Alal ti vera momak.
(Patrick, 28. april 2017 22:28)

jao sve stručnjak do stručnjaka. a nole uzimao sve titule kao vegan i tad koga briga čim je dosao pad onda to sto ne jede meso. stavi to slanine u usta i idi istovaraj šleper za 200e mjesečno

Patrick

pre 6 godina

(Kesenem (hvala) Madjari !, 28. april 2017 19:58)

U principu se slazem sa tvojim komentarom,samo jedna mala korekcija, hvala se na madjarskom kaze odnosno pise horoszog.

Patrick

pre 6 godina

(Kesenem (hvala) Madjari !, 28. april 2017 19:58)

U principu se slazem sa tvojim komentarom,samo jedna mala korekcija, hvala se na madjarskom kaze odnosno pise horoszog.

gremlin

pre 6 godina

Prvi put sam gledao dečka nisam ni znao kako izgleda i oduševio se!!!Mali igra ko zmaj...TRENUTNO sigurno bolji od Troickog a nije daleko ni od Novaka iz 2017...

Patrick

pre 6 godina

Monika Seles, Djula Mester, Albert Nadj... 
Evo sad imamo i Lasla. 
Bravo za nase Madjare, verne svojoj drzavi.
(Istvan Tot, 28. april 2017 18:50)

A Leo Lerinc fudbaler,Caba Siladji plivac,Nadja Higl,Arpad Sterbik rukometas?Onda onaj sto nam doneo zlatnu medalju na OI prosle godine?Da li je rvac ili tako nesto.

mix

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)
Ti imas veliki potencijal kao Vucicevic.Dragan J Vucicevic.

pipun

pre 6 godina

Laslo jede meso za razliku od Noloa.Bravo za ovu pobedu Djere.Alal ti vera momak.
(Patrick, 28. april 2017 22:28)

jao sve stručnjak do stručnjaka. a nole uzimao sve titule kao vegan i tad koga briga čim je dosao pad onda to sto ne jede meso. stavi to slanine u usta i idi istovaraj šleper za 200e mjesečno

Djordi Alba

pre 6 godina

E ovo ce biti velike vesti za par godina kad se Novak povuce.
Kad se neki nas teniser plasira u polufinale nekog atp 250 je kao kad Novak osvoji Gren Slem,al bukvalno.

HanSolo

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

PA mi imamo probleme sa manjinama zbog takvih antiinteligentnih kao ti.. Sram da te bude!
U mesto da volimo naše manjine takvi ko ti misle ovako primitivno.. Zato je i Seleš na kraju postala Amerikanka.. Mi smo glupi da de facto budemo kulturni prema manjinama.. Treba imati IQ barem oko 90(koji je očajni), a takvi ko ti nemaju ni u blizini.. Daju se stanovi jednoj taekwondoisti(podržavam) a Moniki se ne ume dati ni mali putić a bila je ubedljivo najbolja u svetu tenisa..

pacimirovic

pre 6 godina

Bravo Laslo. Zadnjeih mesec dana igra kao preporodjen. Prvo je osvojio mali fjuccers u Hrvatskoj, zatim igrao polufinale jakog celendzera, zatim u Marakesu dobio Klizana i sad polufinale Budimpeste. Svaka cast.
Pobede protiv Klizana, Troickog i Verdaska govore da ima kvalitet da bude u kontinuitetu u top 100, a za nesto vise od toga trebace dosta rada i srece.

Imam jedno malo zapazanje. Imam utisak da se u nasem savezu ne ophore prema Laslu onako kako zasluzuje, koliko se secam u akcijama reprezetancije se uvek davala prednost Milojevicu, Krajinovicu pa i Krstinu, dok Laslo ni jednom nije bio poznavan bar da trenira sa njima. A zasluzio je jer i pre ovog rezultata je bio podjednkog kvaliteta kao navedeni trojac ako ne i kvalitetniji sto je ranking uvek pokazivao. Imam neku bojazan da Madjarska ako zeli Lasla pod svoju zastavu da ce to lako postici. nadam se da gresim.
Sve najbolje protiv Britano- slovenca, i u nasvatku karijere momak :)

HanSolo

pre 6 godina

ovaj decko ima veliki potencial. ko djokovic. marko djokovic.
(mile1, 28. april 2017 15:16)

Ovo se nikad nebi moglo pročitati u drugoj zemlji sem Srbiji.. Pljuvačke zemlja broj jedan u Evropi.. Samo pljujemo svoje, kao Novaka i na primer Anu.. A oni su vrlo popularni u svetu, pogotovo Ana..

Mi smo smeh od naroda.. Nema kod nas sloge.. Zato nam se ovo sve dešava..

побро

pre 6 godina

Ајде момче...Ласло када би Бог дао да освојиш Вимблдон..плакао би од среће.Исто срце,било уз тебе као што је било уз Бобу,Монику,Горана,Зикија,Јанка,Виктора,Јелену,Ану,Новака...

Stipan

pre 6 godina

Cestitaju ti sad dok si niko i nista , ako nekim slucajem krenes da osvajas turnire pljuvace i tebe kao "Noloa" Mnogo ima dobrih mladih tenisera , drzim ti palceve da uspes, bice tesko. Za top klasu treba stvarno da si extraordinaran talenat plus psihicki jak. Videcemo.

glupost je neunistiva

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)

Nepromisljeni pokusaj duhovitosti ili ksenofobija ili mozda i jedno i drugo?

DC Forever

pre 6 godina

@pacimirovic Pa imaju Madjari nekada perspektivnog juniora Martona Fucsovicsa pa nesto nije puno napredovao, mislim mogli su u njega da ulazu da su hteli. Inace veliki broj pripadnika Madjarske nacionalne manjine ima dvojno drzavljanstvo no i dalje zive u Srbiji jer je osecaju kao svoju domovinu. Inace Djere je drugi najlosije rangiran polufinalista u ovoj godini, posle C. Ruda (NOR) (zapamtiti ime)...

Filip21

pre 6 godina

Kao sto rekog uz Kecmanovica najveca perspektiva za buducnost.
Gde su oni sto kazu "ovakve naslove cemo samo slusati kad se Nole povuce" pa ja mislim da necemo.

Иван

pre 6 godina

Гледао сам више Ласлових мечева протеклих седмица. Физички се много поправио. Има сада снагу у ударцима, игра баш леп тенис, а психички је био доста јак и раније. Свиђа ми се што се не плаши победа против много боље пласираних играча. Има лепе комбинације 1-2 и сјајну дужину лопти, скоро до линије. Још мало сервис да среди и биће то све одлично.

Stefan

pre 6 godina

Bravo care. Kako je odigrao pogotovo 3 set svaka cast. Ima samo 21god i stvaro nema u igri nijednu slabu tacku. Odlican forhend, solidan behend i servis,a i kretanje dobro barem na sljaci. Ajde sad da pobedi i ovog Bedenea nije los zreb za 1/2 i onda verovatno protiv Puia u finalu.A i ima vreme za njega u svakom slucaju jer teniseri sada kasnije sazrevaju...

Srdjan

pre 6 godina

Odlican mec. Vidjelo se na pocetku da je Djere stegnut ali posle kad se opustio sve je islo dobro. Dobar je Djere na sljaci, vidjecemo kako ce dalje ali ovo je za sada sjajno.

blok

pre 6 godina

Domaci teren je cudo.
(Corleone, 28. april 2017 15:14)
Pa ako ostavljamo ovakve komentare, i biće mu Pešta domaći teren. Ja sam često u Senti, Kanjiži i ljudi su divni. Malo pažnje i razumevanja za njihov jezik i kulturu, i učiniće sve za tebe. Ovaj momak bi sigurno hteo da nastupa za svoju zemlju (drugu trenutno nema), ali ako je manje građanin Srbije što se zove Laslo/Laszlo, onda bih ja, da sam on, i sam "pedalu" iz Srbije i takmičio se na drugom mestu...

Kesenem (hvala) Madjari !

pre 6 godina

Nikada nisam gledao Djerea uzivo ,tako da neznam kakav mu je stil igre i kakvi su mu forhend bekend ,servis itd...mada kada vidim da je pobedio Verdasca sa kojim se i Djokovic (uglavnom) muci u poslednje vreme,znaci da ima dobre udarce i da moze u buducnosti jos da napreduje jer mu je tek 21 godina...za ove sto pisu da je Madjar njih ne treba komentarisati , nama je madjarska manjina dosta toga dala u sportu i svi mi normalni Srbi smo im zahvalni zbog toga ,jer su igrali za Srbiju i osecali je kao svoju domovinu, iako su sa druge strane mogli mirne duse da igraju i za Madjarsku, sto im opet niko ne bi uzeo za zlo,jer svako ima pravo da sam odluci kako se oseca i gde ga srce vise vuce !

zocko

pre 6 godina

Ovi nedobronamjermi komentari vecinom dolaze iz komsiluka s namijerom da nas prikazu losijim nego sto jesmo. Naprijed momak zockovci su uz tebe.

Nemanja

pre 6 godina

Ne moze ovo da mu bude domaci teren kad je decko rodjen u Senti,u Vojvodini. Koliko znam Vojvodina je deo Republike Srbije. Pa i Kristina Mladenovic je poreklom iz Srbije ali je francuskinja. Tako da Laslo,idemo care!!!

markovic milan

pre 6 godina

Corleone, zbog takvih kao ti (nisi jedini nazalost) je puno onih kojima je neka druga zemlja domaci teren, posto nece da zive sa tobom. Uzivaj samo u svojoj bedi i gluposti.
Bravo Laci!

bravo!

pre 6 godina

Veliki rezultat i napredak mladog Djerea ovog meseca a narocito ove nedelje, i steta sto smo se mi teniski toliko razmazili da ne postujemo vise ni nekoga ko je na drugom mestu ATP liste...

Tenis se mnogo izmenio u zadnjoj deceniji, pa ono sto se ranije zvalo veteranima to su sada "najbolje godine", a ono sto su se do skora smatrale "najbolje godine" (oko 25) sada su to jos uvek mladi igraci. Djere je na granici TOP200, ali puno ce napredovati posle ovog turnira - ako pobedi sutra od ponedeljka ce biti oko #130 mesta (sa titulom - TOP100) i ispred njega ce biti svega 10-ak tenisera koji su takodje mladji od 22 godine! Pa vi vidite koliko je veliko ovo sto se sa njim upravo desava, ako se odbace novokomponovani megalomanski kriterijumi. Ono sto je losa vest je da ovaj Bedene, iako mnogo manje zvucno ime od Verdaska ili Troickog, trenutno igra u velikoj formi (istina uglavnom na celendzerima) pa je izgubio samo jedan od svoja zadnja 23 meca (a i to je predao zbog povrede).

Lemi

pre 6 godina

Svaka cast decko , a za ove sto kazu bravo madjar itd poseban krug pakla , decko je drzavljanin RS to jedino pouzdano znamo i to je I bitno a cim nastupa za srbiju znaci da oseca I voli zemlju .. Posle kad se cepamo krivi nam drugi... BRAVO LASLO MAJSTORE

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Bravo mali! Ne obaziri se na poneki ksenofobicni komentar jer u svakoj zemlji imas odredjeni procenat idiota! Pravi Srbi i drzavljani Srbije navijaju za tebe iz sve snage, ti si nasa najveca nada u tenisu!

Vlada

pre 6 godina

Au! Bacio sam pogled u jednom trenutku na rezultat i video da je Verdasko ubedljivo dobio prvi set. Mislio sam da je to kraj i potpuno zaboravio na meč. Srećom Laslo nije tako mislio.
Bravo majstore.

Željko

pre 6 godina

Nadam se da će se sada javiti i oni "znalci" koji su se juče sprdali sa "nameštaljkom" u meču sa Vićom da se javno izvine za svoje pisanje.
Poznajem čestitu porodicu Đere iz Sente i znam kroz sve šta su morali proći da bi Laci sada bio gde je.
Znam i kada nisu dobijali besplatne avionske karte od Teniskog saveza, kao neki, pa su automobilom putovali na sever Evrope.
Ali, ti neki (lako će se prepoznati), nikada neće biti ni blizu Laciju, a on i njegova porodica ostaju čista obraza.
Ako Laci sutra bude igrao sa Bedeneom kao što je danas. Smeši mu se finale.
Malo li je?!?

C3

pre 6 godina

Svratih ovde da vidim neki komentar, odakle je momak. Strasno, o "domacem" terenu ovog momka, govori dovoljno to, sto tamo negde, gde nece nikad stici ni kao gledalac niko od ovih sto ga omalovazavaju, on igra pod nasom zastavom, a ne pod nekom drugom. (bar zasad, i pored takvih, kao i onih od pre neki dan, sa skandiranjem Voshama na stadionu Partizana)
Vidim decko je iz Sente, pozdrav za Lasla i Sentu! Bravo, svaka cast.