Nedelja, 23.04.2017.

21:31

FMP u Železniku deklasirao Mega Leks

Košarkaši FMP pobedom su počeli Super ligu, pošto su u Železniku ubedljivo savladali Mega Leks sa 90:70.

Izvor: SM

FMP u Železniku deklasirao Mega Leks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Via

pre 7 godina

Mmomak je došao da se umesto koledža i treće godine tamo pripremi u Evropi za NBA, naravno da ide na kraju sezone, kakve to veze ima sa partizanovcima i slično?

Patrick

pre 7 godina

To je prava Zvezda upisala pobedu.Za taj klub su igrali Kikanovic,Milosevic,Samardzinski,Roberts,a trener bio prvo Pesic a onda Zmago Sagadin.Cestitke komsinici na pobedi.

Delija Momak

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele? "Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA? "Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti." (Činjenice, 24. april 2017 01:27)

Ma ko se to nama uplasio ??? :)) Jel poznajes ti Čovića ? Mislis da bi on tek tako pustio takvog igrača...ccc nista još niste naučili.Koliko već početkom sezone Bolden će stavljati vaše igrače na poster u derbiju..

Savatiye

pre 7 godina

Eh Čoviću šta si im uradio, tužna crno-bela družina sada lupa glavu pitanjem: ima li Bolden ugovor ili ne!?
Ako nema, eto im najveće radosti u zadnje vreme!
P.S.
Ja bih voleo da nema, samo zbog radosti ove naše crno-bele braće, jer ko bi podneo to kolektivno ludilo?

milos

pre 7 godina

Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...
(Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)


Znaci ipak je FMP ZVEZDA hahahaha bogami stvarno znas kosarku

Činjenice

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele?
"Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA?
"Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti."

randja

pre 7 godina

Ljudi moji cemu glupe price Bolden je igracina to stoji i da bude biran kao 1pik dobice fmp ako odma ode 675k dolara da ima ugovor na jos 1ili 2 3ili 5 dobija se od nba samo675k dolara ako mu sad istice ugovor na kraju godine dobija se ko za bobija 500k za igraaca bez ugovora bolden ima ugovor i dobice se 675k dolaara za njega inace predvidjaju mu kraj 1runde ili pocetak druge.

nikola

pre 7 godina

Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)
Pa nije valjda da Mitrovic ostaje..Daj bre uvalite ga nekome.Svako njemu dobro, da ga zdravlje sluzi,ali mislim da je bilo dosta.Nek ide dalje,a i Zvezda mora mnogo bolju cetvorku da dovede od njega.

randja

pre 7 godina

Ne boj te se vi za partizan mi i treba da krenemo od beton lige bolje nego ovo sto se desava svaki tim partizana bila odbojka ili rukomet ili kosaraka ili avtrepol u ovakom stanju ceka 2liga srbije ko odbojkase vi navijaj te za fmp zvezdu ja cu za partizan pa makar igrao 5ligu u kosarci.Inace bas je mega losa jaramaz nista ne moze da pogodi samo zakucavanja sut ocaj sa svih pozicija onaj cancar isto los onda musidija nema al ni on ne bi pomogao fmp ima bas dobar tim i jak jos ostin nije igrao pitaj boga zasto nije igrao onaj seslija ga dobro odmeno sava lesic slab bas danas.Kljuc pobede je alimpijevic trener odlican bas zna znanje on je pobedio ubedljivo igraci su igrali po njegovim notama.Inace utisak meca Radanov ni sekunde u igri a otisao da igra u razvojni tim zvezde i ne igra gleda ljubicica kako igra i covica a on ni sekunde bolje da je bio sa zvezdeom sad bi bar igrao kad nema jovica protiv spartaka i ostali kls timova.Inace zameram grobarima sta ih briga za boldena i oceli zvezda dobiti ili nece obestenje za njega mi za nase super starove necemo ni kinte dobiti samo cu ja secer od vrabca i majstora i ostali dobiti .Inace bolden je dosao sa koledza al je skuplji od novoce koji je kod nas najskuplji igra za 100k evra a bolden ovu sezonu igra za 15ok dolara u fmp mi i da ocemo takve igrace da dovedemo nemamo para i zamisli pogresimo gde smo onda nigde fmp moze da gresi kao i zvezda tomson sofo mekel oni imaju mi nemamo te pare

Via

pre 7 godina

sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce (Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen, 23. april 2017 23:21)

momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?
(Taj ide u Zvezdu, 23. april 2017 23:18)

Sine, nema potrebe da se potpisuješ različito i botuješ sa ovakvim komentarima, vrati se na RSB.
Bolden nije potpisao ništa, a to šta se radi iza kulisa će se saznati pa će pući bruka, ali ne bi bilo prvi put...molim da mi se pusti komemtar, čisto da ne bude zabune ovde kad se bude uradilo ono što se priča po košarkaškim krugovima, nisam nikoga imenovao niti optužio imenom.

Toni

pre 7 godina

Mile delija Ko da ozivi kosarku u gradovima koji nemaju para za puko prezivljavanje.Te parole iz Tegijevih emisija su davno proslo vreme.Sem dva kluba,citaj glasackog tela,sve ostalo je prepusteno ljudima poput Miska ili Covica.Pri tom ne mislim da je to lose i kamo srece da svi ti centri imaju po nekog Covica iza koga,voleli ga ili ne,stoje nesporni rezultati.

Taj ide u Zvezdu

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.
(Via, 23. april 2017 22:05) momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?

Realnost

pre 7 godina

Realnoat kaze...sistem iz koga ako se tako odluci,njih 5 lagano mogu u Crvenu zvezdu pocev od Boldena pa dalje...Realnost ovih sto botuju da Bolden "sreca pa ima jednogodisanji ugovor" je da nemaju tim i trenera za narednu sezonu...niti bilo kakvu buducnost.Jedino sto je sigurno je da se igra Fiba liga sampiona...ostalo u magli. Bolden zimus stabio aneks ugovora - Crvena zvezda tri sezone.toliko...

Kokodakanje

pre 7 godina

Ovi sto su se raskokodakali ovde na vest koja nema veze sa "njihovim" timom...Bolden zvezdin realno,partizan u problemu realno...doveden dobar trener,poceli da igraju odbranu. Ja bi na njihovom mestu razmisljao o "vidjenom" finalu sa Zvezdom kao teskom pricom. Ovaj FMP ima vishe talenta od Partizana.

mile delija

pre 7 godina

mega i fmp zajedno imaju 50 navijaca ne racunajuci porodice igraca,smesno bruka.Ozivite stare kosarkaske centre ovo se vise gledat ne moze cuje se kad igrac prozove akciju koliko su prazne tribine,za koga se igra ova kosarka za Miska i Covu ili za publiku.Zalosno.

Neko ko zna kosarku

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali sam vise gledao Partizan zato sto VOLIM KOSARKU isklucivo EL koja je pojam za onaj NBA cirkus.Iz tog razloga moram da prenesem ovim neznalicama da Boldem ima potpisan trogodisnji ugovor sa CZV, ovog leta posle drafta ide na pripreme i naredne sezone delice minutazu sa Mitrovicem na cetvorci gde mogu i Simon i Beli da pomognu.U slucaju kasnijeg odlaska u NBA ako bude igrac Zvezde sledi trening kompezacija od oko 575 k usd.Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...

Sto Dule brine?

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...napisa neki lik? Decko,on ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom na tri godine! Samo sto vi "rasadnik" talenata ne znate kako se to radi! Da li mislite da je Covic lud da ga razigrava za NBA ili bekog treceg?

Histerija

pre 7 godina

Al se raspisali CroBari, ludilo.
Ali pobednik je rezultat Spartak-Zvezda u tesktu, razvalio nas Spartak 30 razlike. Hahahaha, sto je babi milo to joj se i snilo..

Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.
(Mrsimud, 23. april 2017 21:55) sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce

Via

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.

rodrigez

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...zasto nije vezan sa dve ili tri god pa ako hoce hoce ako ne cao....

Laza zove

pre 7 godina

Ne razumem čemu čuđenje kad su zamalo ušli u top 8 evrolige.
(umetnik, 23. april 2017 21:54)

Gde si tacno primetio cudjenje???
Niko se nigde ne iscudjava, poceo si da umisljas...bukvalno nigde, nijednom recju, ne postoji cudjenje...

Mrsimud

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.

Via

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.

Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.
(Mrsimud, 23. april 2017 21:55) sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce

Neko ko zna kosarku

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali sam vise gledao Partizan zato sto VOLIM KOSARKU isklucivo EL koja je pojam za onaj NBA cirkus.Iz tog razloga moram da prenesem ovim neznalicama da Boldem ima potpisan trogodisnji ugovor sa CZV, ovog leta posle drafta ide na pripreme i naredne sezone delice minutazu sa Mitrovicem na cetvorci gde mogu i Simon i Beli da pomognu.U slucaju kasnijeg odlaska u NBA ako bude igrac Zvezde sledi trening kompezacija od oko 575 k usd.Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...

Realnost

pre 7 godina

Realnoat kaze...sistem iz koga ako se tako odluci,njih 5 lagano mogu u Crvenu zvezdu pocev od Boldena pa dalje...Realnost ovih sto botuju da Bolden "sreca pa ima jednogodisanji ugovor" je da nemaju tim i trenera za narednu sezonu...niti bilo kakvu buducnost.Jedino sto je sigurno je da se igra Fiba liga sampiona...ostalo u magli. Bolden zimus stabio aneks ugovora - Crvena zvezda tri sezone.toliko...

Taj ide u Zvezdu

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.
(Via, 23. april 2017 22:05) momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?

Sto Dule brine?

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...napisa neki lik? Decko,on ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom na tri godine! Samo sto vi "rasadnik" talenata ne znate kako se to radi! Da li mislite da je Covic lud da ga razigrava za NBA ili bekog treceg?

Kokodakanje

pre 7 godina

Ovi sto su se raskokodakali ovde na vest koja nema veze sa "njihovim" timom...Bolden zvezdin realno,partizan u problemu realno...doveden dobar trener,poceli da igraju odbranu. Ja bi na njihovom mestu razmisljao o "vidjenom" finalu sa Zvezdom kao teskom pricom. Ovaj FMP ima vishe talenta od Partizana.

Laza zove

pre 7 godina

Ne razumem čemu čuđenje kad su zamalo ušli u top 8 evrolige.
(umetnik, 23. april 2017 21:54)

Gde si tacno primetio cudjenje???
Niko se nigde ne iscudjava, poceo si da umisljas...bukvalno nigde, nijednom recju, ne postoji cudjenje...

Histerija

pre 7 godina

Al se raspisali CroBari, ludilo.
Ali pobednik je rezultat Spartak-Zvezda u tesktu, razvalio nas Spartak 30 razlike. Hahahaha, sto je babi milo to joj se i snilo..

Mrsimud

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.

mile delija

pre 7 godina

mega i fmp zajedno imaju 50 navijaca ne racunajuci porodice igraca,smesno bruka.Ozivite stare kosarkaske centre ovo se vise gledat ne moze cuje se kad igrac prozove akciju koliko su prazne tribine,za koga se igra ova kosarka za Miska i Covu ili za publiku.Zalosno.

rodrigez

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...zasto nije vezan sa dve ili tri god pa ako hoce hoce ako ne cao....

Toni

pre 7 godina

Mile delija Ko da ozivi kosarku u gradovima koji nemaju para za puko prezivljavanje.Te parole iz Tegijevih emisija su davno proslo vreme.Sem dva kluba,citaj glasackog tela,sve ostalo je prepusteno ljudima poput Miska ili Covica.Pri tom ne mislim da je to lose i kamo srece da svi ti centri imaju po nekog Covica iza koga,voleli ga ili ne,stoje nesporni rezultati.

nikola

pre 7 godina

Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)
Pa nije valjda da Mitrovic ostaje..Daj bre uvalite ga nekome.Svako njemu dobro, da ga zdravlje sluzi,ali mislim da je bilo dosta.Nek ide dalje,a i Zvezda mora mnogo bolju cetvorku da dovede od njega.

Savatiye

pre 7 godina

Eh Čoviću šta si im uradio, tužna crno-bela družina sada lupa glavu pitanjem: ima li Bolden ugovor ili ne!?
Ako nema, eto im najveće radosti u zadnje vreme!
P.S.
Ja bih voleo da nema, samo zbog radosti ove naše crno-bele braće, jer ko bi podneo to kolektivno ludilo?

Delija Momak

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele? "Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA? "Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti." (Činjenice, 24. april 2017 01:27)

Ma ko se to nama uplasio ??? :)) Jel poznajes ti Čovića ? Mislis da bi on tek tako pustio takvog igrača...ccc nista još niste naučili.Koliko već početkom sezone Bolden će stavljati vaše igrače na poster u derbiju..

milos

pre 7 godina

Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...
(Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)


Znaci ipak je FMP ZVEZDA hahahaha bogami stvarno znas kosarku

randja

pre 7 godina

Ljudi moji cemu glupe price Bolden je igracina to stoji i da bude biran kao 1pik dobice fmp ako odma ode 675k dolara da ima ugovor na jos 1ili 2 3ili 5 dobija se od nba samo675k dolara ako mu sad istice ugovor na kraju godine dobija se ko za bobija 500k za igraaca bez ugovora bolden ima ugovor i dobice se 675k dolaara za njega inace predvidjaju mu kraj 1runde ili pocetak druge.

Via

pre 7 godina

Mmomak je došao da se umesto koledža i treće godine tamo pripremi u Evropi za NBA, naravno da ide na kraju sezone, kakve to veze ima sa partizanovcima i slično?

Patrick

pre 7 godina

To je prava Zvezda upisala pobedu.Za taj klub su igrali Kikanovic,Milosevic,Samardzinski,Roberts,a trener bio prvo Pesic a onda Zmago Sagadin.Cestitke komsinici na pobedi.

Via

pre 7 godina

sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce (Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen, 23. april 2017 23:21)

momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?
(Taj ide u Zvezdu, 23. april 2017 23:18)

Sine, nema potrebe da se potpisuješ različito i botuješ sa ovakvim komentarima, vrati se na RSB.
Bolden nije potpisao ništa, a to šta se radi iza kulisa će se saznati pa će pući bruka, ali ne bi bilo prvi put...molim da mi se pusti komemtar, čisto da ne bude zabune ovde kad se bude uradilo ono što se priča po košarkaškim krugovima, nisam nikoga imenovao niti optužio imenom.

randja

pre 7 godina

Ne boj te se vi za partizan mi i treba da krenemo od beton lige bolje nego ovo sto se desava svaki tim partizana bila odbojka ili rukomet ili kosaraka ili avtrepol u ovakom stanju ceka 2liga srbije ko odbojkase vi navijaj te za fmp zvezdu ja cu za partizan pa makar igrao 5ligu u kosarci.Inace bas je mega losa jaramaz nista ne moze da pogodi samo zakucavanja sut ocaj sa svih pozicija onaj cancar isto los onda musidija nema al ni on ne bi pomogao fmp ima bas dobar tim i jak jos ostin nije igrao pitaj boga zasto nije igrao onaj seslija ga dobro odmeno sava lesic slab bas danas.Kljuc pobede je alimpijevic trener odlican bas zna znanje on je pobedio ubedljivo igraci su igrali po njegovim notama.Inace utisak meca Radanov ni sekunde u igri a otisao da igra u razvojni tim zvezde i ne igra gleda ljubicica kako igra i covica a on ni sekunde bolje da je bio sa zvezdeom sad bi bar igrao kad nema jovica protiv spartaka i ostali kls timova.Inace zameram grobarima sta ih briga za boldena i oceli zvezda dobiti ili nece obestenje za njega mi za nase super starove necemo ni kinte dobiti samo cu ja secer od vrabca i majstora i ostali dobiti .Inace bolden je dosao sa koledza al je skuplji od novoce koji je kod nas najskuplji igra za 100k evra a bolden ovu sezonu igra za 15ok dolara u fmp mi i da ocemo takve igrace da dovedemo nemamo para i zamisli pogresimo gde smo onda nigde fmp moze da gresi kao i zvezda tomson sofo mekel oni imaju mi nemamo te pare

Činjenice

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele?
"Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA?
"Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti."

Mrsimud

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.

mile delija

pre 7 godina

mega i fmp zajedno imaju 50 navijaca ne racunajuci porodice igraca,smesno bruka.Ozivite stare kosarkaske centre ovo se vise gledat ne moze cuje se kad igrac prozove akciju koliko su prazne tribine,za koga se igra ova kosarka za Miska i Covu ili za publiku.Zalosno.

rodrigez

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...zasto nije vezan sa dve ili tri god pa ako hoce hoce ako ne cao....

randja

pre 7 godina

Ne boj te se vi za partizan mi i treba da krenemo od beton lige bolje nego ovo sto se desava svaki tim partizana bila odbojka ili rukomet ili kosaraka ili avtrepol u ovakom stanju ceka 2liga srbije ko odbojkase vi navijaj te za fmp zvezdu ja cu za partizan pa makar igrao 5ligu u kosarci.Inace bas je mega losa jaramaz nista ne moze da pogodi samo zakucavanja sut ocaj sa svih pozicija onaj cancar isto los onda musidija nema al ni on ne bi pomogao fmp ima bas dobar tim i jak jos ostin nije igrao pitaj boga zasto nije igrao onaj seslija ga dobro odmeno sava lesic slab bas danas.Kljuc pobede je alimpijevic trener odlican bas zna znanje on je pobedio ubedljivo igraci su igrali po njegovim notama.Inace utisak meca Radanov ni sekunde u igri a otisao da igra u razvojni tim zvezde i ne igra gleda ljubicica kako igra i covica a on ni sekunde bolje da je bio sa zvezdeom sad bi bar igrao kad nema jovica protiv spartaka i ostali kls timova.Inace zameram grobarima sta ih briga za boldena i oceli zvezda dobiti ili nece obestenje za njega mi za nase super starove necemo ni kinte dobiti samo cu ja secer od vrabca i majstora i ostali dobiti .Inace bolden je dosao sa koledza al je skuplji od novoce koji je kod nas najskuplji igra za 100k evra a bolden ovu sezonu igra za 15ok dolara u fmp mi i da ocemo takve igrace da dovedemo nemamo para i zamisli pogresimo gde smo onda nigde fmp moze da gresi kao i zvezda tomson sofo mekel oni imaju mi nemamo te pare

milos

pre 7 godina

Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...
(Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)


Znaci ipak je FMP ZVEZDA hahahaha bogami stvarno znas kosarku

Via

pre 7 godina

sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce (Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen, 23. april 2017 23:21)

momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?
(Taj ide u Zvezdu, 23. april 2017 23:18)

Sine, nema potrebe da se potpisuješ različito i botuješ sa ovakvim komentarima, vrati se na RSB.
Bolden nije potpisao ništa, a to šta se radi iza kulisa će se saznati pa će pući bruka, ali ne bi bilo prvi put...molim da mi se pusti komemtar, čisto da ne bude zabune ovde kad se bude uradilo ono što se priča po košarkaškim krugovima, nisam nikoga imenovao niti optužio imenom.

Via

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.

Činjenice

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele?
"Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA?
"Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti."

Laza zove

pre 7 godina

Ne razumem čemu čuđenje kad su zamalo ušli u top 8 evrolige.
(umetnik, 23. april 2017 21:54)

Gde si tacno primetio cudjenje???
Niko se nigde ne iscudjava, poceo si da umisljas...bukvalno nigde, nijednom recju, ne postoji cudjenje...

Kokodakanje

pre 7 godina

Ovi sto su se raskokodakali ovde na vest koja nema veze sa "njihovim" timom...Bolden zvezdin realno,partizan u problemu realno...doveden dobar trener,poceli da igraju odbranu. Ja bi na njihovom mestu razmisljao o "vidjenom" finalu sa Zvezdom kao teskom pricom. Ovaj FMP ima vishe talenta od Partizana.

Patrick

pre 7 godina

To je prava Zvezda upisala pobedu.Za taj klub su igrali Kikanovic,Milosevic,Samardzinski,Roberts,a trener bio prvo Pesic a onda Zmago Sagadin.Cestitke komsinici na pobedi.

Histerija

pre 7 godina

Al se raspisali CroBari, ludilo.
Ali pobednik je rezultat Spartak-Zvezda u tesktu, razvalio nas Spartak 30 razlike. Hahahaha, sto je babi milo to joj se i snilo..

Sto Dule brine?

pre 7 godina

neka mi neko kaze cemu dovodjenje boldena ako je potpisan ovakav talenat do kraja sezone??? i sta sada razigravali ga za nba i bez obestecenja ce otici i sta ovde zvezda dobija...napisa neki lik? Decko,on ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom na tri godine! Samo sto vi "rasadnik" talenata ne znate kako se to radi! Da li mislite da je Covic lud da ga razigrava za NBA ili bekog treceg?

Neko ko zna kosarku

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali sam vise gledao Partizan zato sto VOLIM KOSARKU isklucivo EL koja je pojam za onaj NBA cirkus.Iz tog razloga moram da prenesem ovim neznalicama da Boldem ima potpisan trogodisnji ugovor sa CZV, ovog leta posle drafta ide na pripreme i naredne sezone delice minutazu sa Mitrovicem na cetvorci gde mogu i Simon i Beli da pomognu.U slucaju kasnijeg odlaska u NBA ako bude igrac Zvezde sledi trening kompezacija od oko 575 k usd.Inace decko je dosao pravo sa koledza u Zvezdu i ovo mu je prva profi sezona, kakva razvojna liga neznalice obicne...

Delija Momak

pre 7 godina

Intervju iz februara, za one što izmišljaju da je produžio ili potpisao neki ugovor u januaru ili kad već:

S obzirom da je FMP na neki način razvojni tim Crvene zvezde, da li ste sa nekim pričali o eventualnom prelasku među crveno-bele? "Ne. Srećan sam gde sam sada. Ne razmišljam toliko unapred. Igram utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti."

Kakav Vam je plan? Da li ćete ostati još neku godinu u Evropi ili ćete se odmah oprobati u NBA? "Plan je da se posle ovoga vratim u Ameriku. Imam dosta opcija, pričao sam sa agentom, držaćemo oči otvorene, ali za sada ću samo igrati utakmicu po utakmicu pa ćemo videti." (Činjenice, 24. april 2017 01:27)

Ma ko se to nama uplasio ??? :)) Jel poznajes ti Čovića ? Mislis da bi on tek tako pustio takvog igrača...ccc nista još niste naučili.Koliko već početkom sezone Bolden će stavljati vaše igrače na poster u derbiju..

Jonah bolden Crvena zvezda od 2017 jesen

pre 7 godina

Džona Bolden, najbolje krilo/krilni centar u ABA ligi koje je čamilo u razvojnoj ekipi umesto da je igralo u prvom timu Evroligu, sva sreća da je momak potpisao jednogodišnji ugovor pa će da pali u NBA nakon što ga draftuju u junu.
(Mrsimud, 23. april 2017 21:55) sreca ili nesreca,decko je josh zimus potpisao jednu klauzulicu u ugovoru... ugovor sa Zvezdom do 2020. Lisica i kiselo grozdje cuvena prica iz Borce

nikola

pre 7 godina

Neko ko zna kosarku, 23. april 2017 23:32)
Pa nije valjda da Mitrovic ostaje..Daj bre uvalite ga nekome.Svako njemu dobro, da ga zdravlje sluzi,ali mislim da je bilo dosta.Nek ide dalje,a i Zvezda mora mnogo bolju cetvorku da dovede od njega.

randja

pre 7 godina

Ljudi moji cemu glupe price Bolden je igracina to stoji i da bude biran kao 1pik dobice fmp ako odma ode 675k dolara da ima ugovor na jos 1ili 2 3ili 5 dobija se od nba samo675k dolara ako mu sad istice ugovor na kraju godine dobija se ko za bobija 500k za igraaca bez ugovora bolden ima ugovor i dobice se 675k dolaara za njega inace predvidjaju mu kraj 1runde ili pocetak druge.

Savatiye

pre 7 godina

Eh Čoviću šta si im uradio, tužna crno-bela družina sada lupa glavu pitanjem: ima li Bolden ugovor ili ne!?
Ako nema, eto im najveće radosti u zadnje vreme!
P.S.
Ja bih voleo da nema, samo zbog radosti ove naše crno-bele braće, jer ko bi podneo to kolektivno ludilo?

Via

pre 7 godina

Mmomak je došao da se umesto koledža i treće godine tamo pripremi u Evropi za NBA, naravno da ide na kraju sezone, kakve to veze ima sa partizanovcima i slično?

Taj ide u Zvezdu

pre 7 godina

Skauti Indijane, Jute, Majamija i Nju Jorka u Železniku danas, Boldenu se trenutno prognozira sredina druge runde drafta, ali sam ubeđen da može da se ugura i na kraj prve runde. Još slobodan igrač na kraju sezone, milina. Momak je legitiman NBA talenat, da nije ovako nenormalno jak draft bio bi lagano izabran oko 20. mesta.
(Via, 23. april 2017 22:05) momak poato sve znash...cudi me da nisi informisan da ima vec potpisan ugovor sa Zvezdom od 2017-2020?

Realnost

pre 7 godina

Realnoat kaze...sistem iz koga ako se tako odluci,njih 5 lagano mogu u Crvenu zvezdu pocev od Boldena pa dalje...Realnost ovih sto botuju da Bolden "sreca pa ima jednogodisanji ugovor" je da nemaju tim i trenera za narednu sezonu...niti bilo kakvu buducnost.Jedino sto je sigurno je da se igra Fiba liga sampiona...ostalo u magli. Bolden zimus stabio aneks ugovora - Crvena zvezda tri sezone.toliko...

Toni

pre 7 godina

Mile delija Ko da ozivi kosarku u gradovima koji nemaju para za puko prezivljavanje.Te parole iz Tegijevih emisija su davno proslo vreme.Sem dva kluba,citaj glasackog tela,sve ostalo je prepusteno ljudima poput Miska ili Covica.Pri tom ne mislim da je to lose i kamo srece da svi ti centri imaju po nekog Covica iza koga,voleli ga ili ne,stoje nesporni rezultati.