Subota, 18.03.2017.

18:40

Mari odustao od Majamija zbog povrede lakta

Najbolje rangirani teniser sveta Britanac Endi Mari odustao je od nastupa na Mastersu u Majamiju zbog povrede desnog lakta.

Izvor:

Mari odustao od Majamija zbog povrede lakta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

Djordje

pre 7 godina

Daj boze da se slucajno tako zalomilo inace u suprotnom je tenis bas postao sprdnja bas obojica istu povredu, zato Novace pojavi se u Majamiju:)

sakupljač minusa

pre 7 godina

Da li je ovo Rodzerova poslednja sezona?AO,Indian Vels, odustajanje u Majamiju...Šta će biti sledeće? Bez Rafe na RG? Fan sam Rafe, i ne verujem previše u teorije zavere. Al kako je krenulo, covek ne može a da se ne zapita....

RF

pre 7 godina

@Dragan

A kada su Rafa i Roger u isto vreme krenuli da gube pa je Rafa odsustvovao, a Rodja nije imao goru sezonu, pa je Novak tu vladao, onda nisu ih stigle povrede u isto vreme i nije bilo namesteno!? Novaku predaju 3 meca na US open-u, to nije namesteno, Rodji predaju jedan mec posle ne znam koliko, odmah se kao prosetao do titule. Isto i na AO kao da su mu sve meceve predali, pa pisete da je namesteno. Jednostavno prihvatite da je Novak u losoj formi sad, a pre svega mu psiha vise nije kao sto je bila. A Marej je samo iskoristio to da postane prvi, nije pokazao uopste da vlada tenisom i da je bolji od svih ni prosle godine, pa ni ove pogotovu.

тарми.п.ф.к..ц.г

pre 7 godina

Ал ће бити досадан турнир ! Одмарам до монте карла ! Ко још гледа ђеда роџера , рафу , абориџина ника , клемпа доминика , самураја кеиа и осталу компанију ??? Ђоле и енди су за овај остатак истински мајстори! Да додам и вавринку , само буљи у екран мучки да види колко је згодан :))

fergi

pre 7 godina

Pa sta je ovo sad i njega boli lakat. Bolje da je i Kirgios ovo izjavio pa da ih zajedno bole laktovi.
(Hit, 18. mart 2017 19:41)

ma ne, kirjos se usro!

Milan

pre 7 godina

Opet neka teorija zavere a? Nikako nije moguce da su se teniseri koji su najvise puta stizali do zavrsnice turnira povredjeni? ....

Pass

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале(Рико, 18. mart 2017 19:25)Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.
(Mikii, 18. mart 2017 21:14) jel pricate o istom Rafi, finalisto AO pre mesec dana, sa sve tih top 10 u zrebu?

Rajko Chetnik

pre 7 godina

NIKE GLOBAL PRODUCTION se nastavlja. Da nije tragicno za tenis bilo bi smesno.
Tenis je postao surovi biznis bez prava malih na iznanedjenja.

323

pre 7 godina

ok to je njegova odluka ali o cemu se ovde radi? to novak nije radio kada je bio br.1? nego je kao lud isao iz turnira na turnir. svi su molili boga da se povredi?
a sada je ovaj povredjen? da novak igra da li bi i on igrao? ako mu vi verujete ja..NE. jos ce se on navodno povredjivati. zapamtite.

Okan

pre 7 godina

Meni nikada nece biti jasno zasto Novak i Mari nisu bili uhapseni odmah posle RG. I svakoj budali je danas jasno da su Novak i Mari napravali dil RG za prvo mesto.

Da da

pre 7 godina

Čuj najbolje rangirani...NAJBOLJI TENISER NA PLANETI..alo, šta nije jasno?! Kada je Djoković bio najbolje rangirani pisali ste da je najbolji na planeti..mada se i tada znalo isto kao sad za Mareya da to nije!

Dragan

pre 7 godina

Ovo vise nije tenis.Povrede ih stizu u isto vreme.Ovo mi mirise na pravu namestaljku.Boze dragi nasta je.spao ovaj sport.Zar neko jos prati ovaj tenis, kada se ovako prave namestaljke.Bice manje para i organizatorima , koji su naviklli da trljaju ruke kada gostuje velika cetvorka.Bas mi je drago kada su se sjetili obojica u isto vreme da neigraju.

porodica ATP

pre 7 godina

Navijacima Novaka Djokovica i svim ljubiteljima tenisa

Nadam se da razumete sto zelimo deda Fedju ispratiti u penziju casno i kako dolikuje,sa bar 26 gs i ukupno 168 titula. Ipak je on veoma zasluzan clan nase ATP porodice i doneo joj je toliko milijardi dolara profita. To je najmanje sto mozemo da ucinimo da se oduzimo njemu i njegovim mnogobrojnim navijacima,kao sto su to nase kolege ucinile sa Felpsom,Armstrongom,pojedinim NBA igracima,da ih pored njihovog ogromnog talenta,mi jos malo poguramo,ucinimo besmrtnim i onda jos decenijama zaradjujemo na idolopoklonstvu malih ljudi. To sto ce kolege Djokovic,Mari,Nadal i ostali povremeno biti depresivni,nije tako strasno,u skladu sa zaslugama,oduzicemo se svakom od njih kad za to dodje vreme. Takva su pravila nase korporacije i to pre ili kasnije mora da sazna svaki clan porodice.

Hvala na razumevanju

ATP porodica
18.03.2017.

Mikii

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале
(Рико, 18. mart 2017 19:25)

Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.

ik

pre 7 godina

Niste normalni tko god veruje u teorije zavere mora pogledati suze Noleta kad je izgubio RG, Mureya poslje prvog poraza u finalu Wimbldona i vi i dalje verujete da je ovo sve predstava povrede su sastavni dio sporta Federer je imao jednu Nadala muce stalno pa moraju nekad i Nole i Andy imati problema....

Mrki

pre 7 godina

Ma Mareja muči Miša Zverev, Delbonis i diping od koga se mora očistiti. Kako nekoga ko trenira rekreativno tenis kao Marej od početka godine može mzčiti povreda.
Znači braći Srbi, Marej se mora očistiti od dooinga i bolje je ova varijanta sa povredama nego da ga ispraši kakav početnik.

Mur13

pre 7 godina

Ajde u penziju muceniku..
Jede samo suši, a sve deblji i deblji .
A po terenu samo viče i poprdjuje.
Penzija pa papucari tamo s onom tvojom „g-djom od zene“što iz boksa provocira i dobacuje

RF

pre 7 godina

Niko vise ne spava mirno zbog RF, a kad je Federer negde u decembru rekao da ako bude spreman treba da ga se plase svi momci na ATP turu niko nije verovao. Samo ako bude odmoran padaju i IW i Majami. A ko zna mozda se RF posle okurazi pa zaigra i na sljaci, mada mislim da ce im taj deo sezone prepustiti ostalima.

Посматрач

pre 7 godina

Новак му омогућио салдо бодова до Вимблдона али како ствари стоје , неће му вредети.. Јер уколико не почне нештo да осваја на највећим турнирима ове сезоне, може комотно "руку подруку " да се приидружи Новаку изван топ 20 на Атп листи..

NS#1

pre 7 godina

sta im je sa laktovima?
(jasamnikola, 18. mart 2017 19:34)

Pa to im je što su izrotirali taj lakat jedno 200 hiljada puta u životu i jbg, počelo da popušta.

brufen_od_400

pre 7 godina

Aha,znači Putin namestio sa ruskim patrijarhom i ostalim pravoslavnim vezama uz pomoć Kinesko-Indijskih tajkuna da Marej ne igra u Majamiju i olakša život Đokoviću jer su i njega pritisli od strane barona Rotšilda i pape da i on ne igra u Majamiju, a sve to sa ciljem da se Federeru na kraju olakša posao jer i on ne igra u Majamiju i da lakše prikuplja poena jer mora da bude prvi na kraju godine i osvoji sve gren slemove i masterse na kojima učestvuje.

Japaja

pre 7 godina

Da li ih bre nije više sramota da ovoliko navlače za Federera da se vrati na prvo mesto?! Truju igrače, lome im ruke, prete... Sve su to izrodi i iskonski neprijatelji japanskog naroda i svesrbske džamahirije!!!!

fantom

pre 7 godina

Verovatno je dežurnim kritičarima u Federaciji BIH i Hrvatskoj, za ovo kriv Nole. Pošto sam primetio da u poslednje vreme sa tih prostora najviše napadaju Noleta. Srećom i tamo su takvi pojedinci u velikoj manjini. Mareju želim brz oporavak od povrede, da opet bude velikih mečeva sa velikom trojkom svetskog tenisa.

Rafa30

pre 7 godina

zaista cudna sezona,daleko najcudnija od svih proslih..
sta sve jos necemo dozivjet ?
Ne bih se cudio da Federer osvoji Roland Garros ,sto djeluje kao znanstvena fantastika..

Vragolan

pre 7 godina

Marej i Đoković prikazuju, iako su ruku na srce osvojili po jedan manji turnir od početka sezone, verovatno najgori simultani start sezone za broja 1 i 2 u teniskoj istoriji.
Federer ovu priliku mora da iskoristi i da posle Vimbldona još jednom zasedne na "njegovo" mesto br 1 !

Dr. Roddick

pre 7 godina

"Najbolje rangirani teniser sveta..."

kad je nas n02e bio prvi na ATP listi, recenica je pocinjala otprilike ovako: "Najbolji igrac na planeti..."

Smesno.

Ivan Bg

pre 7 godina

Da se svi lepo sklone, i da deka uzme sve GS, sve Masterse, i sve 500, jer to, jelte, nije nikad niko uradio. Bolje da ne pisem dalje, da ne nerviram Junka.

zvrk

pre 7 godina

ahhahaahahahha kao cao svima...ee znate mene mrzi ipak da igram u Majamiju al izvinite ahhahah..Boze kakav je ovaj tenis postao namestaljka igra ko kad hoce,kalkulacije ti meni ja tebi,promovisu nove igrace tako sto ovi zimisljaju povrede,trovanja itd...Poslednjih 2-3 godine postaje smesan ovaj sport.

Heimdallr

pre 7 godina

Nemojte me shvatiti kao pristalicu teorija zavere, ali ako i Đoković odustane od Majamija, a pritom su ispali obojica u Indijan Velsu vrlo rano...

Plus, obojicu muči lakat. Ispali rano i na AO.

Popularizacija tenisa? Veliki pobednički povratak na mesto broj jedan Rođenog? :D

rosonero

pre 7 godina

jasno je da marej sada namerno odustaje da sledece god ne bi branio previse bodova i da bi skinuo ogroman pritisak koji bi imao u tom slucaju.

oklagija

pre 7 godina

Dobro momci razumijem Federer treba da ima najviše mastersa, da osvoji kalendarski slem i da ima duplo više gren slemova bar od Djokare.

Jovan

pre 7 godina

Ista povreda kao i Djokovic. Jel znate uzrok ove povrede kod obojice? Nepravilna tehnika forhenda i servisa. Dovoljna je i najmanja nepravilnost na tim udarcima koja posle 10-15 godina akumulira hronicnom upalom zgloba i tetiva. Zasto Federer nikad u karijeri nije imao problem sa laktom, ramenom ili rucnim zglobom?

Dr. Roddick

pre 7 godina

"Najbolje rangirani teniser sveta..."

kad je nas n02e bio prvi na ATP listi, recenica je pocinjala otprilike ovako: "Najbolji igrac na planeti..."

Smesno.

Japaja

pre 7 godina

Da li ih bre nije više sramota da ovoliko navlače za Federera da se vrati na prvo mesto?! Truju igrače, lome im ruke, prete... Sve su to izrodi i iskonski neprijatelji japanskog naroda i svesrbske džamahirije!!!!

Vragolan

pre 7 godina

Marej i Đoković prikazuju, iako su ruku na srce osvojili po jedan manji turnir od početka sezone, verovatno najgori simultani start sezone za broja 1 i 2 u teniskoj istoriji.
Federer ovu priliku mora da iskoristi i da posle Vimbldona još jednom zasedne na "njegovo" mesto br 1 !

brufen_od_400

pre 7 godina

Aha,znači Putin namestio sa ruskim patrijarhom i ostalim pravoslavnim vezama uz pomoć Kinesko-Indijskih tajkuna da Marej ne igra u Majamiju i olakša život Đokoviću jer su i njega pritisli od strane barona Rotšilda i pape da i on ne igra u Majamiju, a sve to sa ciljem da se Federeru na kraju olakša posao jer i on ne igra u Majamiju i da lakše prikuplja poena jer mora da bude prvi na kraju godine i osvoji sve gren slemove i masterse na kojima učestvuje.

Rafa30

pre 7 godina

zaista cudna sezona,daleko najcudnija od svih proslih..
sta sve jos necemo dozivjet ?
Ne bih se cudio da Federer osvoji Roland Garros ,sto djeluje kao znanstvena fantastika..

NS#1

pre 7 godina

sta im je sa laktovima?
(jasamnikola, 18. mart 2017 19:34)

Pa to im je što su izrotirali taj lakat jedno 200 hiljada puta u životu i jbg, počelo da popušta.

porodica ATP

pre 7 godina

Navijacima Novaka Djokovica i svim ljubiteljima tenisa

Nadam se da razumete sto zelimo deda Fedju ispratiti u penziju casno i kako dolikuje,sa bar 26 gs i ukupno 168 titula. Ipak je on veoma zasluzan clan nase ATP porodice i doneo joj je toliko milijardi dolara profita. To je najmanje sto mozemo da ucinimo da se oduzimo njemu i njegovim mnogobrojnim navijacima,kao sto su to nase kolege ucinile sa Felpsom,Armstrongom,pojedinim NBA igracima,da ih pored njihovog ogromnog talenta,mi jos malo poguramo,ucinimo besmrtnim i onda jos decenijama zaradjujemo na idolopoklonstvu malih ljudi. To sto ce kolege Djokovic,Mari,Nadal i ostali povremeno biti depresivni,nije tako strasno,u skladu sa zaslugama,oduzicemo se svakom od njih kad za to dodje vreme. Takva su pravila nase korporacije i to pre ili kasnije mora da sazna svaki clan porodice.

Hvala na razumevanju

ATP porodica
18.03.2017.

RF

pre 7 godina

Niko vise ne spava mirno zbog RF, a kad je Federer negde u decembru rekao da ako bude spreman treba da ga se plase svi momci na ATP turu niko nije verovao. Samo ako bude odmoran padaju i IW i Majami. A ko zna mozda se RF posle okurazi pa zaigra i na sljaci, mada mislim da ce im taj deo sezone prepustiti ostalima.

ik

pre 7 godina

Niste normalni tko god veruje u teorije zavere mora pogledati suze Noleta kad je izgubio RG, Mureya poslje prvog poraza u finalu Wimbldona i vi i dalje verujete da je ovo sve predstava povrede su sastavni dio sporta Federer je imao jednu Nadala muce stalno pa moraju nekad i Nole i Andy imati problema....

Heimdallr

pre 7 godina

Nemojte me shvatiti kao pristalicu teorija zavere, ali ako i Đoković odustane od Majamija, a pritom su ispali obojica u Indijan Velsu vrlo rano...

Plus, obojicu muči lakat. Ispali rano i na AO.

Popularizacija tenisa? Veliki pobednički povratak na mesto broj jedan Rođenog? :D

Jovan

pre 7 godina

Ista povreda kao i Djokovic. Jel znate uzrok ove povrede kod obojice? Nepravilna tehnika forhenda i servisa. Dovoljna je i najmanja nepravilnost na tim udarcima koja posle 10-15 godina akumulira hronicnom upalom zgloba i tetiva. Zasto Federer nikad u karijeri nije imao problem sa laktom, ramenom ili rucnim zglobom?

Посматрач

pre 7 godina

Новак му омогућио салдо бодова до Вимблдона али како ствари стоје , неће му вредети.. Јер уколико не почне нештo да осваја на највећим турнирима ове сезоне, може комотно "руку подруку " да се приидружи Новаку изван топ 20 на Атп листи..

rosonero

pre 7 godina

jasno je da marej sada namerno odustaje da sledece god ne bi branio previse bodova i da bi skinuo ogroman pritisak koji bi imao u tom slucaju.

oklagija

pre 7 godina

Dobro momci razumijem Federer treba da ima najviše mastersa, da osvoji kalendarski slem i da ima duplo više gren slemova bar od Djokare.

Da da

pre 7 godina

Čuj najbolje rangirani...NAJBOLJI TENISER NA PLANETI..alo, šta nije jasno?! Kada je Djoković bio najbolje rangirani pisali ste da je najbolji na planeti..mada se i tada znalo isto kao sad za Mareya da to nije!

Mikii

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале
(Рико, 18. mart 2017 19:25)

Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.

Ivan Bg

pre 7 godina

Da se svi lepo sklone, i da deka uzme sve GS, sve Masterse, i sve 500, jer to, jelte, nije nikad niko uradio. Bolje da ne pisem dalje, da ne nerviram Junka.

zvrk

pre 7 godina

ahhahaahahahha kao cao svima...ee znate mene mrzi ipak da igram u Majamiju al izvinite ahhahah..Boze kakav je ovaj tenis postao namestaljka igra ko kad hoce,kalkulacije ti meni ja tebi,promovisu nove igrace tako sto ovi zimisljaju povrede,trovanja itd...Poslednjih 2-3 godine postaje smesan ovaj sport.

Okan

pre 7 godina

Meni nikada nece biti jasno zasto Novak i Mari nisu bili uhapseni odmah posle RG. I svakoj budali je danas jasno da su Novak i Mari napravali dil RG za prvo mesto.

Dragan

pre 7 godina

Ovo vise nije tenis.Povrede ih stizu u isto vreme.Ovo mi mirise na pravu namestaljku.Boze dragi nasta je.spao ovaj sport.Zar neko jos prati ovaj tenis, kada se ovako prave namestaljke.Bice manje para i organizatorima , koji su naviklli da trljaju ruke kada gostuje velika cetvorka.Bas mi je drago kada su se sjetili obojica u isto vreme da neigraju.

Mur13

pre 7 godina

Ajde u penziju muceniku..
Jede samo suši, a sve deblji i deblji .
A po terenu samo viče i poprdjuje.
Penzija pa papucari tamo s onom tvojom „g-djom od zene“što iz boksa provocira i dobacuje

fantom

pre 7 godina

Verovatno je dežurnim kritičarima u Federaciji BIH i Hrvatskoj, za ovo kriv Nole. Pošto sam primetio da u poslednje vreme sa tih prostora najviše napadaju Noleta. Srećom i tamo su takvi pojedinci u velikoj manjini. Mareju želim brz oporavak od povrede, da opet bude velikih mečeva sa velikom trojkom svetskog tenisa.

sakupljač minusa

pre 7 godina

Da li je ovo Rodzerova poslednja sezona?AO,Indian Vels, odustajanje u Majamiju...Šta će biti sledeće? Bez Rafe na RG? Fan sam Rafe, i ne verujem previše u teorije zavere. Al kako je krenulo, covek ne može a da se ne zapita....

RF

pre 7 godina

@Dragan

A kada su Rafa i Roger u isto vreme krenuli da gube pa je Rafa odsustvovao, a Rodja nije imao goru sezonu, pa je Novak tu vladao, onda nisu ih stigle povrede u isto vreme i nije bilo namesteno!? Novaku predaju 3 meca na US open-u, to nije namesteno, Rodji predaju jedan mec posle ne znam koliko, odmah se kao prosetao do titule. Isto i na AO kao da su mu sve meceve predali, pa pisete da je namesteno. Jednostavno prihvatite da je Novak u losoj formi sad, a pre svega mu psiha vise nije kao sto je bila. A Marej je samo iskoristio to da postane prvi, nije pokazao uopste da vlada tenisom i da je bolji od svih ni prosle godine, pa ni ove pogotovu.

Mrki

pre 7 godina

Ma Mareja muči Miša Zverev, Delbonis i diping od koga se mora očistiti. Kako nekoga ko trenira rekreativno tenis kao Marej od početka godine može mzčiti povreda.
Znači braći Srbi, Marej se mora očistiti od dooinga i bolje je ova varijanta sa povredama nego da ga ispraši kakav početnik.

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

Rajko Chetnik

pre 7 godina

NIKE GLOBAL PRODUCTION se nastavlja. Da nije tragicno za tenis bilo bi smesno.
Tenis je postao surovi biznis bez prava malih na iznanedjenja.

Djordje

pre 7 godina

Daj boze da se slucajno tako zalomilo inace u suprotnom je tenis bas postao sprdnja bas obojica istu povredu, zato Novace pojavi se u Majamiju:)

тарми.п.ф.к..ц.г

pre 7 godina

Ал ће бити досадан турнир ! Одмарам до монте карла ! Ко још гледа ђеда роџера , рафу , абориџина ника , клемпа доминика , самураја кеиа и осталу компанију ??? Ђоле и енди су за овај остатак истински мајстори! Да додам и вавринку , само буљи у екран мучки да види колко је згодан :))

Milan

pre 7 godina

Opet neka teorija zavere a? Nikako nije moguce da su se teniseri koji su najvise puta stizali do zavrsnice turnira povredjeni? ....

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

Pass

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале(Рико, 18. mart 2017 19:25)Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.
(Mikii, 18. mart 2017 21:14) jel pricate o istom Rafi, finalisto AO pre mesec dana, sa sve tih top 10 u zrebu?

323

pre 7 godina

ok to je njegova odluka ali o cemu se ovde radi? to novak nije radio kada je bio br.1? nego je kao lud isao iz turnira na turnir. svi su molili boga da se povredi?
a sada je ovaj povredjen? da novak igra da li bi i on igrao? ako mu vi verujete ja..NE. jos ce se on navodno povredjivati. zapamtite.

fergi

pre 7 godina

Pa sta je ovo sad i njega boli lakat. Bolje da je i Kirgios ovo izjavio pa da ih zajedno bole laktovi.
(Hit, 18. mart 2017 19:41)

ma ne, kirjos se usro!

Vragolan

pre 7 godina

Marej i Đoković prikazuju, iako su ruku na srce osvojili po jedan manji turnir od početka sezone, verovatno najgori simultani start sezone za broja 1 i 2 u teniskoj istoriji.
Federer ovu priliku mora da iskoristi i da posle Vimbldona još jednom zasedne na "njegovo" mesto br 1 !

Dr. Roddick

pre 7 godina

"Najbolje rangirani teniser sveta..."

kad je nas n02e bio prvi na ATP listi, recenica je pocinjala otprilike ovako: "Najbolji igrac na planeti..."

Smesno.

Japaja

pre 7 godina

Da li ih bre nije više sramota da ovoliko navlače za Federera da se vrati na prvo mesto?! Truju igrače, lome im ruke, prete... Sve su to izrodi i iskonski neprijatelji japanskog naroda i svesrbske džamahirije!!!!

porodica ATP

pre 7 godina

Navijacima Novaka Djokovica i svim ljubiteljima tenisa

Nadam se da razumete sto zelimo deda Fedju ispratiti u penziju casno i kako dolikuje,sa bar 26 gs i ukupno 168 titula. Ipak je on veoma zasluzan clan nase ATP porodice i doneo joj je toliko milijardi dolara profita. To je najmanje sto mozemo da ucinimo da se oduzimo njemu i njegovim mnogobrojnim navijacima,kao sto su to nase kolege ucinile sa Felpsom,Armstrongom,pojedinim NBA igracima,da ih pored njihovog ogromnog talenta,mi jos malo poguramo,ucinimo besmrtnim i onda jos decenijama zaradjujemo na idolopoklonstvu malih ljudi. To sto ce kolege Djokovic,Mari,Nadal i ostali povremeno biti depresivni,nije tako strasno,u skladu sa zaslugama,oduzicemo se svakom od njih kad za to dodje vreme. Takva su pravila nase korporacije i to pre ili kasnije mora da sazna svaki clan porodice.

Hvala na razumevanju

ATP porodica
18.03.2017.

Jovan

pre 7 godina

Ista povreda kao i Djokovic. Jel znate uzrok ove povrede kod obojice? Nepravilna tehnika forhenda i servisa. Dovoljna je i najmanja nepravilnost na tim udarcima koja posle 10-15 godina akumulira hronicnom upalom zgloba i tetiva. Zasto Federer nikad u karijeri nije imao problem sa laktom, ramenom ili rucnim zglobom?

Heimdallr

pre 7 godina

Nemojte me shvatiti kao pristalicu teorija zavere, ali ako i Đoković odustane od Majamija, a pritom su ispali obojica u Indijan Velsu vrlo rano...

Plus, obojicu muči lakat. Ispali rano i na AO.

Popularizacija tenisa? Veliki pobednički povratak na mesto broj jedan Rođenog? :D

Ivan Bg

pre 7 godina

Da se svi lepo sklone, i da deka uzme sve GS, sve Masterse, i sve 500, jer to, jelte, nije nikad niko uradio. Bolje da ne pisem dalje, da ne nerviram Junka.

Okan

pre 7 godina

Meni nikada nece biti jasno zasto Novak i Mari nisu bili uhapseni odmah posle RG. I svakoj budali je danas jasno da su Novak i Mari napravali dil RG za prvo mesto.

oklagija

pre 7 godina

Dobro momci razumijem Federer treba da ima najviše mastersa, da osvoji kalendarski slem i da ima duplo više gren slemova bar od Djokare.

Mur13

pre 7 godina

Ajde u penziju muceniku..
Jede samo suši, a sve deblji i deblji .
A po terenu samo viče i poprdjuje.
Penzija pa papucari tamo s onom tvojom „g-djom od zene“što iz boksa provocira i dobacuje

Mrki

pre 7 godina

Ma Mareja muči Miša Zverev, Delbonis i diping od koga se mora očistiti. Kako nekoga ko trenira rekreativno tenis kao Marej od početka godine može mzčiti povreda.
Znači braći Srbi, Marej se mora očistiti od dooinga i bolje je ova varijanta sa povredama nego da ga ispraši kakav početnik.

zvrk

pre 7 godina

ahhahaahahahha kao cao svima...ee znate mene mrzi ipak da igram u Majamiju al izvinite ahhahah..Boze kakav je ovaj tenis postao namestaljka igra ko kad hoce,kalkulacije ti meni ja tebi,promovisu nove igrace tako sto ovi zimisljaju povrede,trovanja itd...Poslednjih 2-3 godine postaje smesan ovaj sport.

brufen_od_400

pre 7 godina

Aha,znači Putin namestio sa ruskim patrijarhom i ostalim pravoslavnim vezama uz pomoć Kinesko-Indijskih tajkuna da Marej ne igra u Majamiju i olakša život Đokoviću jer su i njega pritisli od strane barona Rotšilda i pape da i on ne igra u Majamiju, a sve to sa ciljem da se Federeru na kraju olakša posao jer i on ne igra u Majamiju i da lakše prikuplja poena jer mora da bude prvi na kraju godine i osvoji sve gren slemove i masterse na kojima učestvuje.

Da da

pre 7 godina

Čuj najbolje rangirani...NAJBOLJI TENISER NA PLANETI..alo, šta nije jasno?! Kada je Djoković bio najbolje rangirani pisali ste da je najbolji na planeti..mada se i tada znalo isto kao sad za Mareya da to nije!

Dragan

pre 7 godina

Ovo vise nije tenis.Povrede ih stizu u isto vreme.Ovo mi mirise na pravu namestaljku.Boze dragi nasta je.spao ovaj sport.Zar neko jos prati ovaj tenis, kada se ovako prave namestaljke.Bice manje para i organizatorima , koji su naviklli da trljaju ruke kada gostuje velika cetvorka.Bas mi je drago kada su se sjetili obojica u isto vreme da neigraju.

fantom

pre 7 godina

Verovatno je dežurnim kritičarima u Federaciji BIH i Hrvatskoj, za ovo kriv Nole. Pošto sam primetio da u poslednje vreme sa tih prostora najviše napadaju Noleta. Srećom i tamo su takvi pojedinci u velikoj manjini. Mareju želim brz oporavak od povrede, da opet bude velikih mečeva sa velikom trojkom svetskog tenisa.

Rafa30

pre 7 godina

zaista cudna sezona,daleko najcudnija od svih proslih..
sta sve jos necemo dozivjet ?
Ne bih se cudio da Federer osvoji Roland Garros ,sto djeluje kao znanstvena fantastika..

rosonero

pre 7 godina

jasno je da marej sada namerno odustaje da sledece god ne bi branio previse bodova i da bi skinuo ogroman pritisak koji bi imao u tom slucaju.

ik

pre 7 godina

Niste normalni tko god veruje u teorije zavere mora pogledati suze Noleta kad je izgubio RG, Mureya poslje prvog poraza u finalu Wimbldona i vi i dalje verujete da je ovo sve predstava povrede su sastavni dio sporta Federer je imao jednu Nadala muce stalno pa moraju nekad i Nole i Andy imati problema....

RF

pre 7 godina

Niko vise ne spava mirno zbog RF, a kad je Federer negde u decembru rekao da ako bude spreman treba da ga se plase svi momci na ATP turu niko nije verovao. Samo ako bude odmoran padaju i IW i Majami. A ko zna mozda se RF posle okurazi pa zaigra i na sljaci, mada mislim da ce im taj deo sezone prepustiti ostalima.

Посматрач

pre 7 godina

Новак му омогућио салдо бодова до Вимблдона али како ствари стоје , неће му вредети.. Јер уколико не почне нештo да осваја на највећим турнирима ове сезоне, може комотно "руку подруку " да се приидружи Новаку изван топ 20 на Атп листи..

Mikii

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале
(Рико, 18. mart 2017 19:25)

Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.

тарми.п.ф.к..ц.г

pre 7 godina

Ал ће бити досадан турнир ! Одмарам до монте карла ! Ко још гледа ђеда роџера , рафу , абориџина ника , клемпа доминика , самураја кеиа и осталу компанију ??? Ђоле и енди су за овај остатак истински мајстори! Да додам и вавринку , само буљи у екран мучки да види колко је згодан :))

NS#1

pre 7 godina

sta im je sa laktovima?
(jasamnikola, 18. mart 2017 19:34)

Pa to im je što su izrotirali taj lakat jedno 200 hiljada puta u životu i jbg, počelo da popušta.

sakupljač minusa

pre 7 godina

Da li je ovo Rodzerova poslednja sezona?AO,Indian Vels, odustajanje u Majamiju...Šta će biti sledeće? Bez Rafe na RG? Fan sam Rafe, i ne verujem previše u teorije zavere. Al kako je krenulo, covek ne može a da se ne zapita....

Rajko Chetnik

pre 7 godina

NIKE GLOBAL PRODUCTION se nastavlja. Da nije tragicno za tenis bilo bi smesno.
Tenis je postao surovi biznis bez prava malih na iznanedjenja.

fergi

pre 7 godina

Pa sta je ovo sad i njega boli lakat. Bolje da je i Kirgios ovo izjavio pa da ih zajedno bole laktovi.
(Hit, 18. mart 2017 19:41)

ma ne, kirjos se usro!

Milan

pre 7 godina

Opet neka teorija zavere a? Nikako nije moguce da su se teniseri koji su najvise puta stizali do zavrsnice turnira povredjeni? ....

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

323

pre 7 godina

ok to je njegova odluka ali o cemu se ovde radi? to novak nije radio kada je bio br.1? nego je kao lud isao iz turnira na turnir. svi su molili boga da se povredi?
a sada je ovaj povredjen? da novak igra da li bi i on igrao? ako mu vi verujete ja..NE. jos ce se on navodno povredjivati. zapamtite.

RF

pre 7 godina

@Dragan

A kada su Rafa i Roger u isto vreme krenuli da gube pa je Rafa odsustvovao, a Rodja nije imao goru sezonu, pa je Novak tu vladao, onda nisu ih stigle povrede u isto vreme i nije bilo namesteno!? Novaku predaju 3 meca na US open-u, to nije namesteno, Rodji predaju jedan mec posle ne znam koliko, odmah se kao prosetao do titule. Isto i na AO kao da su mu sve meceve predali, pa pisete da je namesteno. Jednostavno prihvatite da je Novak u losoj formi sad, a pre svega mu psiha vise nije kao sto je bila. A Marej je samo iskoristio to da postane prvi, nije pokazao uopste da vlada tenisom i da je bolji od svih ni prosle godine, pa ni ove pogotovu.

Djordje

pre 7 godina

Daj boze da se slucajno tako zalomilo inace u suprotnom je tenis bas postao sprdnja bas obojica istu povredu, zato Novace pojavi se u Majamiju:)

opravdanja

pre 7 godina

Kad su Novak i Endi vidjeli kako igra Rodžer odmah im je pozlilo i obojici se to gotovo istovremeno odrazilo na desni lakat.Kolikog intezitata je ta njihova povreda govore njihova "maštovita" opravdanja.

Pass

pre 7 godina

Шанса за Рафу да освоји један од мастерса који му фале(Рико, 18. mart 2017 19:25)Za ovakvog Rafu je i Kveri misaona imenica. Prvih 10 da se komplet povuku zajedno sa dedom, on ga opet ne bi osvojip.
(Mikii, 18. mart 2017 21:14) jel pricate o istom Rafi, finalisto AO pre mesec dana, sa sve tih top 10 u zrebu?