1. Svaka čast Miljana! Nadam se da će je novi selektor pozvati u reprezentaciju. Imamo ko će da daje koseve, Ana Dabovic je dobar igrač ali igra dosta za sebe.
  (ljilja, 17. mart 2017 21:35)

  # Link komentara

 2. Sonja i Jelena moraju da ostanu u reprezentaciji. A Miljana, nekada Musovic, je najbolji plejmejker koga trenutno imamo. Dakle, sve tri:).
  Pozdrav!
  (Vlada, 17. mart 2017 21:19)

  # Link komentara

 3. Sonja Petrovic je Nemanja Bjelica zenske kosarke. Nevidjeni talenat, sjajna osoba i besprekoran sportista.
   (ljubitelj evropske kosarke, 17. mart 2017 21:15)

  # Link komentara

 4. Znam da je kod nas ženski sport popularan samo za vreme OI ali je stvarno šteta što ne izveštavate više i ažurnije, imamo igračice koje su među najboljima i ovde i u odbojci npr. a zaboravimo na njih 95% vremena.

  A ovamo na FIBA sajtu ide najava četvrtfinala i bukvalno kaže Nadežda je favorit ali Prag ima Sonju Petrović pa je sve moguće. I onda izgube prvu, u drugoj pobede uz Sonju kao najbolju na utakmici pa onda u trećoj u prvom poluvremenu mučenje i stalni zaostatak i u drugom Sonja preuzme stvari u svoje ruke i pobede. I slično.

  Ili kad je Fener apsolutni favorit protiv Avenide ali ih u drugoj utakmici ipak razbucaju kad Jelena Milovanović krene da sipa trojke.

  Ko prati samo domaće medije nije ni znao da se uopšte igraju utakmice a kamoli da imamo predstavnike do evo dva dana kasnije.

  Mislim, ne znam, meni je jednako lep osećaj kad čitam pregled grupnog dela EL na zvaničnom sajtu i u sred teksta pročitam "A meni je sad stvarno Sonja Petrović postala omiljena igračica" kao kad čitam kako se strani stručnjaci oduševljavaju Jokićem ili nekim drugim našim igračem. Bilo bi lepo da više takvih tekstova čitamo i ovde, malo podrške i našim sjajnim devojkama!
  (ma lako je Pragu da ode na F4 kad ima Sonju, 17. mart 2017 19:15)

  # Link komentara