Četvrtak, 16.03.2017.

20:00

Da li bi Kirjos bio 1. da igra uvek kao s Novakom?

Otkad se pojavio na ATP turu, Nik Kirjos privlači pažnju i zbog talenta, ali mnogo više zbog ponašanja i ispada i na terenu i van njega.

Izvor: B92

Da li bi Kirjos bio 1. da igra uvek kao s Novakom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Deki

pre 7 godina

Hoće li neko Djokoviću objasniti zakone fizike, konkretno F=m•a. Manja masa, manja sila pri u daru loptice. Njemu izgleda da udara kao i pre, ali sa 10kg manje nego prošlih 5 godina ovo mu je maksimum, kada to shvati i nabaci bar 5-6kg mase, vratiće mu se ekstra snaga a sa njom i još mnogo toga. Do tada na žalost nema ništa od njegovog teniskog maksimuma od prošlih par godina...

Yolk

pre 7 godina

Nik jeste tukao Feda,Nadala i Novaka, ali je zato od doktora Maria od 5 meceva svih 5 dobio po usima, Nisikori ga tukao 3 od 3. Tako da, nije sve u jakom servisu. Nik je kopija Rodika iz najboljih dana.

Dejan

pre 7 godina

Ne bih da pametujem ali igra Nika je bazirana na servisu i ništa više uz dužno poštovanje i bože zdravlja videće se to u narednom periodu jer je Nole počeo polako da podiže formu.
Navikli smo da Nole konstantno igra mečeve sa 6:0 ; 6:1 itd... a to nije moguće jer je godinama bio u nekoj desetoj galaksiji u odnosu na sve.
Nik je u meču sa Noletom rešetao sa servisom , čak je i drugi bio maltene kao prvi jer je znao da jedino tako može proći ali pobeda je pobeda i čestitam ali biće još megdana.
Uz Noleta i idemo u Majami.

LazarL

pre 7 godina

Ne bi. Ali je tata-mata za Noloa, kome se gaće tresu kad vidi Kirgiosa. Nolo ima jednu od najslabijih glava na turi, nikada nema plan B, i psihički je labilan. Njegovi propagandisti su izmislili termin "psihička gromada", koji nema veze sa stvarnošću.

nenad stojic

pre 7 godina

Momak je teniser par exellans! Roger ce to sledeci osetiti na svojoj kozi... Vi koji stavite "-" ovom komentaru,shvaticete koliko se razumete u tenis posle meca,veceras....
Napred Nole,ti si nam ulepsavao sve ove godine,za mene ces uvek biti najveci,bez obzira na sve...

Ana

pre 7 godina

Kirjos je samo servis i nista vise. Ume da odigra jos ponesto, ponekad, ali njegova igra je uglavnom bez jasne ideje i inteligencije. Meni je dosadno kad se stalno ubacuje prvi servis i kad nema igre, a ako je to buducnost tenisa, ja tenis vise necu da gledam. Jednostavno je dosadno. Osim toga, uopste ne mislim da je sinoc bio bolji od Djokovica, samo ga je razbio tim servisima ne dajuci mu mogucnost da razvije igru. To je kao kad biste stavili nekog Jetija da ukucava servis ili sutira loptu, svejedno, niko ne bi imao sanse, ali u cemu je onda draz?

@

pre 7 godina

@rafa30
Kakav bre Djokovic? On na RG nema sta da trazi, ni blizu favorita nije. Ne moze na AO da prodje 3 kolo, na RG moze samo da sanja drugu nedelju.

City Girl

pre 7 godina

Ako sredi glavu, moze. Ima strašan servis, dobro se kreće s obzirom da je visok, igra kreativno (mada svi misle da je samo dobar server) i ima ogromno samopouzdanje koje nekada izgleda kao arogancija.

Tako znači

pre 7 godina

Niko da se seti da Kira ima dvadeset i jednu godinu, i da je osam godina mlađi od Novaka, i da Kira ima još deset godina da igra i nadigrava se. Novak juče nije igrao slabo, daleko od toga, ali Kira je udarao mnogo jače. Da li će Novak još pet godina moći da igra kao danas? Mislite, kad je mogla Peneta...

Kralj Beljo

pre 7 godina

Evo da napisem nesto strucnije i kvalitetnije od svih komentatora, "novinara"... Jer ja ipak pratim tenis, a ne Djoku.
Kirjosu fali par stvari da bude kvalitetan broj 1, a to je kretnja i bh. Ali sto se tice buducnosti... On je razvalio Corica, i to jos na sljaci, Zvereva... On u generaciji je trenutno broj 1.
Kokinakis povrijedjen i nikad nista od njega, Zverev jos malo, ali za tvrde podloge...
Ali realno, Djokovici je bio bolji igrac u njegovim godinama, a Nadal mnogo bolji.

kimiko

pre 7 godina

Uz svo uvazavanje Kirjosa i cestitki za odlicnu partiju,stvar je do Novaka.Ritern,njegovo najjace oruzje ne funkcionise.Nema druge, nego trening i trening.Pojacati do maksimuma i vratiti rutinu i sigurnost.

fantom

pre 7 godina

Realno kad se povuku Djokovic, Federer, Marej i Nadal, možda bude prvi na svetu nekim sticajem okolnosti. Jednostavno njegova igra ne leži Noletu pa je ovaj izgubio oba meča. Ali zato Kirjos je lagano izgubio od Sepija u Australiji, o čemu pričamo, kad je Novak gubio u njegovim godinama od Sepija i sličnih? Nikad. Zato ipak ne verujem da Kirjos može da uzme neki grend slem u karijeri.

Jumko

pre 7 godina

Djokovicevci, da li moze ista prica da se pise ovde, da je Nik objasnio Djokovicu kako se igra tenis tek kada se uozbiljio, ili to vazi samo za Djokovica, koji je po vama tako skinuo sa prvog mesta Rodzera i Rafu? Hvala.

moki

pre 7 godina

To sto je dva puta pobedio Djokovica (koji nije ni senka nekadasnjeg igraca)ne znaci ama bas nista a pogotovo da ovaj dziber bude sledeci br.1.Osim jakog servisa nista ovaj nema da bi bio sampion.Mada kada ovi starci odu sa scene a gledajuci mladje igrace sve je moguce.

Maja

pre 7 godina

Teško da njega interesuje prvo mesto. On uživa da namlati ovog našeg i eventualno sutra Federera. Njemu je to glavno, pa da ih križa po tviteru.

djoka

pre 7 godina

Igraš onako kako ti protivnik dozvoli. On ne može da igra ovako protiv ostalih boljih tenisera jer mu oni to ne dozvoljavaju. Prosto i jednostavno.

Mikiveliki

pre 7 godina

У питању је веома талентован играч. Победио је Ђоковића у ИВ, а Ђоковић је играо веома добро, готово најбоље што може. Одлучио је бољи сервис. Нема никаквог смисла поредити их, јер је Ђоковић тениска легенда, а требаће још пуно времена да К. То постане. У сваком случају, изгубити два пута за редом, од истог противника, није добар осећај.

Srdjan

pre 7 godina

Ne, zato sto to sto je pobijedio Novaka ne znaci da bi pobijedio Marija, Rafu, Federera, Raonica, Vavrinku itd. A da bi bio prvi mora biti mnogooo konstantan, a on to prosto nije i tesko da ce ikad biti. Ne kazem da nece u buducnosti biti 1. i osvajati GS titule, ali ne bar jos 4-5 godina.

nije bitno

pre 7 godina

Vise bih volela da mali Zverev ili Tim postanu teniseri br. 1! Ne volim ove sto im se igra bazira na servisu, ako nema servisa nemaju nikakve sanse za pobedu! Nadam se da ce ga Fedex razbiti! Djokovic da se vrati na 80kg (sad ima 75kg) pa opet da hara!

umadbro

pre 7 godina

ne bi. djokovic se kotira oko 20tog mesta od pocetka sezone, i na tom kvalitetu se trenutno i nalazi. kirgios je jednostavno nesto jaci od 20tog mesta i to se vidi. e sad, sto je novak u stanju da bude prvi, to ne znaci da je trenutno najbolji. znate kolko ima vrhunskih sportista koji su vegetarijaci? nula.

@

pre 7 godina

@Ivan
Djokovic je 6 puta osvojio AO, turnir na kojem su ubedljivo najvece vrucine i vlaznost vazduha. Tako da je ta prica o njegovom slabom podnosenju vrucine jedna obicna laz iz kuhinje Djokovica koji uvek trazi izgovor za poraz.
Uz to, koga briga sta njemu smeta, uslovi su isti za sve, ako ih ne podnosi, njegov problem.

rafa30

pre 7 godina

Slazem se da Kirgios ima potencijal,ali ne vjerujem da ce on ikad biti br 1 ,samo zato sto je mentalno nestabilan..Tenis igra glava vise od servisa i forhenda,premda je i Federer do 23.god bio looser ,oni koji prate tenis mozda se sjecaju , Roger je gubio od Hewitta meceve na nevjerovatne nacine ,bio je zaista slab na mentalnom planu ,ali to se preokrenulo i svi znamo tko je Roger danas ..
Pa eto , mozda se i Nick promijeni ,a onda je sve moguce ,jer decko definitivno ima talenta ..
Iako ne vjerujem da ce ove godine ista napraviti na grand slamu ,jer do Roland Garrosa Djokovic ce se sigurno vratiti u vrhunsku formu ..
Prema tome , favoriti za roland Garros su Djokovic i Wawrinka ,Nadal je svoje odigrao nazalost , Wimbledon prvi favorit Federer , a Us open opet Djokovic ..

kaokakao

pre 7 godina

Ne bi, jer njegova igra nije puno bolja od igre npr. Dzona Iznera ili Milosa Raonica. Samo Djokovicu ne leze ti serveri, pogotovo kad su konstantni kao sto je on bio u ova dva meca, plus sto Djokovic nije isti igrac kao prije, ritern mu je mnogo losiji skoro godinu unazad, sve je slabiji procenat. Vidjecemo protiv Federera gdje se Kirjos trenutno nalazi. Mada, ako ga servis bude isao, bice taj brejkova, a tu vec nijanse odluce.

Ivan

pre 7 godina

Kakav crni Kirgijos... Kveri ga odrao odma posle one prve pobede, odrace ga sada i Federer. To je dobio sto su Djokovica stavili da igra na 50 stepeni, pobedio bi ga i Boris Pasanski u takvim uslovima. To je opste poznata cinjenica u svetu tenisa. Stavi Djokovica na vrucinu, dusa mu u nosu, ne moze da uhvati kiseonik posle svakog drugog poena. Neki ce reci uslovi su za sve isti, i to jeste tacno, ali ne podnose ih svi isto. Cak je i na ovom mecu moglo da se primeti koliko je Novak poceo bolje da igra cim je pao hlad na teren. Da nije imao taj problem tokom karijere imao bi bar jos 5 gren slemova vise nego sto ih trenutno ima.

vuk

pre 7 godina

Verovatno bi mogao da nema problem sam sa sobom u glavi. Novak nije uopšte bio juče loš uzeći u obrzir njegovu formu u poslednje vreme koliko je Nik maestralno odigrao tačnije servirao. Ima potencijal da bude velika zevzda, sve je na njemu.

Maja

pre 7 godina

Teško da njega interesuje prvo mesto. On uživa da namlati ovog našeg i eventualno sutra Federera. Njemu je to glavno, pa da ih križa po tviteru.

Mikiveliki

pre 7 godina

У питању је веома талентован играч. Победио је Ђоковића у ИВ, а Ђоковић је играо веома добро, готово најбоље што може. Одлучио је бољи сервис. Нема никаквог смисла поредити их, јер је Ђоковић тениска легенда, а требаће још пуно времена да К. То постане. У сваком случају, изгубити два пута за редом, од истог противника, није добар осећај.

@

pre 7 godina

@Ivan
Djokovic je 6 puta osvojio AO, turnir na kojem su ubedljivo najvece vrucine i vlaznost vazduha. Tako da je ta prica o njegovom slabom podnosenju vrucine jedna obicna laz iz kuhinje Djokovica koji uvek trazi izgovor za poraz.
Uz to, koga briga sta njemu smeta, uslovi su isti za sve, ako ih ne podnosi, njegov problem.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Evo da napisem nesto strucnije i kvalitetnije od svih komentatora, "novinara"... Jer ja ipak pratim tenis, a ne Djoku.
Kirjosu fali par stvari da bude kvalitetan broj 1, a to je kretnja i bh. Ali sto se tice buducnosti... On je razvalio Corica, i to jos na sljaci, Zvereva... On u generaciji je trenutno broj 1.
Kokinakis povrijedjen i nikad nista od njega, Zverev jos malo, ali za tvrde podloge...
Ali realno, Djokovici je bio bolji igrac u njegovim godinama, a Nadal mnogo bolji.

moki

pre 7 godina

To sto je dva puta pobedio Djokovica (koji nije ni senka nekadasnjeg igraca)ne znaci ama bas nista a pogotovo da ovaj dziber bude sledeci br.1.Osim jakog servisa nista ovaj nema da bi bio sampion.Mada kada ovi starci odu sa scene a gledajuci mladje igrace sve je moguce.

Ivan

pre 7 godina

Kakav crni Kirgijos... Kveri ga odrao odma posle one prve pobede, odrace ga sada i Federer. To je dobio sto su Djokovica stavili da igra na 50 stepeni, pobedio bi ga i Boris Pasanski u takvim uslovima. To je opste poznata cinjenica u svetu tenisa. Stavi Djokovica na vrucinu, dusa mu u nosu, ne moze da uhvati kiseonik posle svakog drugog poena. Neki ce reci uslovi su za sve isti, i to jeste tacno, ali ne podnose ih svi isto. Cak je i na ovom mecu moglo da se primeti koliko je Novak poceo bolje da igra cim je pao hlad na teren. Da nije imao taj problem tokom karijere imao bi bar jos 5 gren slemova vise nego sto ih trenutno ima.

kimiko

pre 7 godina

Uz svo uvazavanje Kirjosa i cestitki za odlicnu partiju,stvar je do Novaka.Ritern,njegovo najjace oruzje ne funkcionise.Nema druge, nego trening i trening.Pojacati do maksimuma i vratiti rutinu i sigurnost.

fantom

pre 7 godina

Realno kad se povuku Djokovic, Federer, Marej i Nadal, možda bude prvi na svetu nekim sticajem okolnosti. Jednostavno njegova igra ne leži Noletu pa je ovaj izgubio oba meča. Ali zato Kirjos je lagano izgubio od Sepija u Australiji, o čemu pričamo, kad je Novak gubio u njegovim godinama od Sepija i sličnih? Nikad. Zato ipak ne verujem da Kirjos može da uzme neki grend slem u karijeri.

umadbro

pre 7 godina

ne bi. djokovic se kotira oko 20tog mesta od pocetka sezone, i na tom kvalitetu se trenutno i nalazi. kirgios je jednostavno nesto jaci od 20tog mesta i to se vidi. e sad, sto je novak u stanju da bude prvi, to ne znaci da je trenutno najbolji. znate kolko ima vrhunskih sportista koji su vegetarijaci? nula.

nije bitno

pre 7 godina

Vise bih volela da mali Zverev ili Tim postanu teniseri br. 1! Ne volim ove sto im se igra bazira na servisu, ako nema servisa nemaju nikakve sanse za pobedu! Nadam se da ce ga Fedex razbiti! Djokovic da se vrati na 80kg (sad ima 75kg) pa opet da hara!

Ana

pre 7 godina

Kirjos je samo servis i nista vise. Ume da odigra jos ponesto, ponekad, ali njegova igra je uglavnom bez jasne ideje i inteligencije. Meni je dosadno kad se stalno ubacuje prvi servis i kad nema igre, a ako je to buducnost tenisa, ja tenis vise necu da gledam. Jednostavno je dosadno. Osim toga, uopste ne mislim da je sinoc bio bolji od Djokovica, samo ga je razbio tim servisima ne dajuci mu mogucnost da razvije igru. To je kao kad biste stavili nekog Jetija da ukucava servis ili sutira loptu, svejedno, niko ne bi imao sanse, ali u cemu je onda draz?

kaokakao

pre 7 godina

Ne bi, jer njegova igra nije puno bolja od igre npr. Dzona Iznera ili Milosa Raonica. Samo Djokovicu ne leze ti serveri, pogotovo kad su konstantni kao sto je on bio u ova dva meca, plus sto Djokovic nije isti igrac kao prije, ritern mu je mnogo losiji skoro godinu unazad, sve je slabiji procenat. Vidjecemo protiv Federera gdje se Kirjos trenutno nalazi. Mada, ako ga servis bude isao, bice taj brejkova, a tu vec nijanse odluce.

djoka

pre 7 godina

Igraš onako kako ti protivnik dozvoli. On ne može da igra ovako protiv ostalih boljih tenisera jer mu oni to ne dozvoljavaju. Prosto i jednostavno.

vuk

pre 7 godina

Verovatno bi mogao da nema problem sam sa sobom u glavi. Novak nije uopšte bio juče loš uzeći u obrzir njegovu formu u poslednje vreme koliko je Nik maestralno odigrao tačnije servirao. Ima potencijal da bude velika zevzda, sve je na njemu.

Jumko

pre 7 godina

Djokovicevci, da li moze ista prica da se pise ovde, da je Nik objasnio Djokovicu kako se igra tenis tek kada se uozbiljio, ili to vazi samo za Djokovica, koji je po vama tako skinuo sa prvog mesta Rodzera i Rafu? Hvala.

City Girl

pre 7 godina

Ako sredi glavu, moze. Ima strašan servis, dobro se kreće s obzirom da je visok, igra kreativno (mada svi misle da je samo dobar server) i ima ogromno samopouzdanje koje nekada izgleda kao arogancija.

Srdjan

pre 7 godina

Ne, zato sto to sto je pobijedio Novaka ne znaci da bi pobijedio Marija, Rafu, Federera, Raonica, Vavrinku itd. A da bi bio prvi mora biti mnogooo konstantan, a on to prosto nije i tesko da ce ikad biti. Ne kazem da nece u buducnosti biti 1. i osvajati GS titule, ali ne bar jos 4-5 godina.

rafa30

pre 7 godina

Slazem se da Kirgios ima potencijal,ali ne vjerujem da ce on ikad biti br 1 ,samo zato sto je mentalno nestabilan..Tenis igra glava vise od servisa i forhenda,premda je i Federer do 23.god bio looser ,oni koji prate tenis mozda se sjecaju , Roger je gubio od Hewitta meceve na nevjerovatne nacine ,bio je zaista slab na mentalnom planu ,ali to se preokrenulo i svi znamo tko je Roger danas ..
Pa eto , mozda se i Nick promijeni ,a onda je sve moguce ,jer decko definitivno ima talenta ..
Iako ne vjerujem da ce ove godine ista napraviti na grand slamu ,jer do Roland Garrosa Djokovic ce se sigurno vratiti u vrhunsku formu ..
Prema tome , favoriti za roland Garros su Djokovic i Wawrinka ,Nadal je svoje odigrao nazalost , Wimbledon prvi favorit Federer , a Us open opet Djokovic ..

@

pre 7 godina

@rafa30
Kakav bre Djokovic? On na RG nema sta da trazi, ni blizu favorita nije. Ne moze na AO da prodje 3 kolo, na RG moze samo da sanja drugu nedelju.

nenad stojic

pre 7 godina

Momak je teniser par exellans! Roger ce to sledeci osetiti na svojoj kozi... Vi koji stavite "-" ovom komentaru,shvaticete koliko se razumete u tenis posle meca,veceras....
Napred Nole,ti si nam ulepsavao sve ove godine,za mene ces uvek biti najveci,bez obzira na sve...

Tako znači

pre 7 godina

Niko da se seti da Kira ima dvadeset i jednu godinu, i da je osam godina mlađi od Novaka, i da Kira ima još deset godina da igra i nadigrava se. Novak juče nije igrao slabo, daleko od toga, ali Kira je udarao mnogo jače. Da li će Novak još pet godina moći da igra kao danas? Mislite, kad je mogla Peneta...

LazarL

pre 7 godina

Ne bi. Ali je tata-mata za Noloa, kome se gaće tresu kad vidi Kirgiosa. Nolo ima jednu od najslabijih glava na turi, nikada nema plan B, i psihički je labilan. Njegovi propagandisti su izmislili termin "psihička gromada", koji nema veze sa stvarnošću.

Dejan

pre 7 godina

Ne bih da pametujem ali igra Nika je bazirana na servisu i ništa više uz dužno poštovanje i bože zdravlja videće se to u narednom periodu jer je Nole počeo polako da podiže formu.
Navikli smo da Nole konstantno igra mečeve sa 6:0 ; 6:1 itd... a to nije moguće jer je godinama bio u nekoj desetoj galaksiji u odnosu na sve.
Nik je u meču sa Noletom rešetao sa servisom , čak je i drugi bio maltene kao prvi jer je znao da jedino tako može proći ali pobeda je pobeda i čestitam ali biće još megdana.
Uz Noleta i idemo u Majami.

Yolk

pre 7 godina

Nik jeste tukao Feda,Nadala i Novaka, ali je zato od doktora Maria od 5 meceva svih 5 dobio po usima, Nisikori ga tukao 3 od 3. Tako da, nije sve u jakom servisu. Nik je kopija Rodika iz najboljih dana.

Deki

pre 7 godina

Hoće li neko Djokoviću objasniti zakone fizike, konkretno F=m•a. Manja masa, manja sila pri u daru loptice. Njemu izgleda da udara kao i pre, ali sa 10kg manje nego prošlih 5 godina ovo mu je maksimum, kada to shvati i nabaci bar 5-6kg mase, vratiće mu se ekstra snaga a sa njom i još mnogo toga. Do tada na žalost nema ništa od njegovog teniskog maksimuma od prošlih par godina...

Ivan

pre 7 godina

Kakav crni Kirgijos... Kveri ga odrao odma posle one prve pobede, odrace ga sada i Federer. To je dobio sto su Djokovica stavili da igra na 50 stepeni, pobedio bi ga i Boris Pasanski u takvim uslovima. To je opste poznata cinjenica u svetu tenisa. Stavi Djokovica na vrucinu, dusa mu u nosu, ne moze da uhvati kiseonik posle svakog drugog poena. Neki ce reci uslovi su za sve isti, i to jeste tacno, ali ne podnose ih svi isto. Cak je i na ovom mecu moglo da se primeti koliko je Novak poceo bolje da igra cim je pao hlad na teren. Da nije imao taj problem tokom karijere imao bi bar jos 5 gren slemova vise nego sto ih trenutno ima.

rafa30

pre 7 godina

Slazem se da Kirgios ima potencijal,ali ne vjerujem da ce on ikad biti br 1 ,samo zato sto je mentalno nestabilan..Tenis igra glava vise od servisa i forhenda,premda je i Federer do 23.god bio looser ,oni koji prate tenis mozda se sjecaju , Roger je gubio od Hewitta meceve na nevjerovatne nacine ,bio je zaista slab na mentalnom planu ,ali to se preokrenulo i svi znamo tko je Roger danas ..
Pa eto , mozda se i Nick promijeni ,a onda je sve moguce ,jer decko definitivno ima talenta ..
Iako ne vjerujem da ce ove godine ista napraviti na grand slamu ,jer do Roland Garrosa Djokovic ce se sigurno vratiti u vrhunsku formu ..
Prema tome , favoriti za roland Garros su Djokovic i Wawrinka ,Nadal je svoje odigrao nazalost , Wimbledon prvi favorit Federer , a Us open opet Djokovic ..

@

pre 7 godina

@Ivan
Djokovic je 6 puta osvojio AO, turnir na kojem su ubedljivo najvece vrucine i vlaznost vazduha. Tako da je ta prica o njegovom slabom podnosenju vrucine jedna obicna laz iz kuhinje Djokovica koji uvek trazi izgovor za poraz.
Uz to, koga briga sta njemu smeta, uslovi su isti za sve, ako ih ne podnosi, njegov problem.

nenad stojic

pre 7 godina

Momak je teniser par exellans! Roger ce to sledeci osetiti na svojoj kozi... Vi koji stavite "-" ovom komentaru,shvaticete koliko se razumete u tenis posle meca,veceras....
Napred Nole,ti si nam ulepsavao sve ove godine,za mene ces uvek biti najveci,bez obzira na sve...

Ana

pre 7 godina

Kirjos je samo servis i nista vise. Ume da odigra jos ponesto, ponekad, ali njegova igra je uglavnom bez jasne ideje i inteligencije. Meni je dosadno kad se stalno ubacuje prvi servis i kad nema igre, a ako je to buducnost tenisa, ja tenis vise necu da gledam. Jednostavno je dosadno. Osim toga, uopste ne mislim da je sinoc bio bolji od Djokovica, samo ga je razbio tim servisima ne dajuci mu mogucnost da razvije igru. To je kao kad biste stavili nekog Jetija da ukucava servis ili sutira loptu, svejedno, niko ne bi imao sanse, ali u cemu je onda draz?

@

pre 7 godina

@rafa30
Kakav bre Djokovic? On na RG nema sta da trazi, ni blizu favorita nije. Ne moze na AO da prodje 3 kolo, na RG moze samo da sanja drugu nedelju.

Jumko

pre 7 godina

Djokovicevci, da li moze ista prica da se pise ovde, da je Nik objasnio Djokovicu kako se igra tenis tek kada se uozbiljio, ili to vazi samo za Djokovica, koji je po vama tako skinuo sa prvog mesta Rodzera i Rafu? Hvala.

fantom

pre 7 godina

Realno kad se povuku Djokovic, Federer, Marej i Nadal, možda bude prvi na svetu nekim sticajem okolnosti. Jednostavno njegova igra ne leži Noletu pa je ovaj izgubio oba meča. Ali zato Kirjos je lagano izgubio od Sepija u Australiji, o čemu pričamo, kad je Novak gubio u njegovim godinama od Sepija i sličnih? Nikad. Zato ipak ne verujem da Kirjos može da uzme neki grend slem u karijeri.

moki

pre 7 godina

To sto je dva puta pobedio Djokovica (koji nije ni senka nekadasnjeg igraca)ne znaci ama bas nista a pogotovo da ovaj dziber bude sledeci br.1.Osim jakog servisa nista ovaj nema da bi bio sampion.Mada kada ovi starci odu sa scene a gledajuci mladje igrace sve je moguce.

nije bitno

pre 7 godina

Vise bih volela da mali Zverev ili Tim postanu teniseri br. 1! Ne volim ove sto im se igra bazira na servisu, ako nema servisa nemaju nikakve sanse za pobedu! Nadam se da ce ga Fedex razbiti! Djokovic da se vrati na 80kg (sad ima 75kg) pa opet da hara!

Mikiveliki

pre 7 godina

У питању је веома талентован играч. Победио је Ђоковића у ИВ, а Ђоковић је играо веома добро, готово најбоље што може. Одлучио је бољи сервис. Нема никаквог смисла поредити их, јер је Ђоковић тениска легенда, а требаће још пуно времена да К. То постане. У сваком случају, изгубити два пута за редом, од истог противника, није добар осећај.

LazarL

pre 7 godina

Ne bi. Ali je tata-mata za Noloa, kome se gaće tresu kad vidi Kirgiosa. Nolo ima jednu od najslabijih glava na turi, nikada nema plan B, i psihički je labilan. Njegovi propagandisti su izmislili termin "psihička gromada", koji nema veze sa stvarnošću.

Dejan

pre 7 godina

Ne bih da pametujem ali igra Nika je bazirana na servisu i ništa više uz dužno poštovanje i bože zdravlja videće se to u narednom periodu jer je Nole počeo polako da podiže formu.
Navikli smo da Nole konstantno igra mečeve sa 6:0 ; 6:1 itd... a to nije moguće jer je godinama bio u nekoj desetoj galaksiji u odnosu na sve.
Nik je u meču sa Noletom rešetao sa servisom , čak je i drugi bio maltene kao prvi jer je znao da jedino tako može proći ali pobeda je pobeda i čestitam ali biće još megdana.
Uz Noleta i idemo u Majami.

umadbro

pre 7 godina

ne bi. djokovic se kotira oko 20tog mesta od pocetka sezone, i na tom kvalitetu se trenutno i nalazi. kirgios je jednostavno nesto jaci od 20tog mesta i to se vidi. e sad, sto je novak u stanju da bude prvi, to ne znaci da je trenutno najbolji. znate kolko ima vrhunskih sportista koji su vegetarijaci? nula.

kimiko

pre 7 godina

Uz svo uvazavanje Kirjosa i cestitki za odlicnu partiju,stvar je do Novaka.Ritern,njegovo najjace oruzje ne funkcionise.Nema druge, nego trening i trening.Pojacati do maksimuma i vratiti rutinu i sigurnost.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Evo da napisem nesto strucnije i kvalitetnije od svih komentatora, "novinara"... Jer ja ipak pratim tenis, a ne Djoku.
Kirjosu fali par stvari da bude kvalitetan broj 1, a to je kretnja i bh. Ali sto se tice buducnosti... On je razvalio Corica, i to jos na sljaci, Zvereva... On u generaciji je trenutno broj 1.
Kokinakis povrijedjen i nikad nista od njega, Zverev jos malo, ali za tvrde podloge...
Ali realno, Djokovici je bio bolji igrac u njegovim godinama, a Nadal mnogo bolji.

Srdjan

pre 7 godina

Ne, zato sto to sto je pobijedio Novaka ne znaci da bi pobijedio Marija, Rafu, Federera, Raonica, Vavrinku itd. A da bi bio prvi mora biti mnogooo konstantan, a on to prosto nije i tesko da ce ikad biti. Ne kazem da nece u buducnosti biti 1. i osvajati GS titule, ali ne bar jos 4-5 godina.

vuk

pre 7 godina

Verovatno bi mogao da nema problem sam sa sobom u glavi. Novak nije uopšte bio juče loš uzeći u obrzir njegovu formu u poslednje vreme koliko je Nik maestralno odigrao tačnije servirao. Ima potencijal da bude velika zevzda, sve je na njemu.

Maja

pre 7 godina

Teško da njega interesuje prvo mesto. On uživa da namlati ovog našeg i eventualno sutra Federera. Njemu je to glavno, pa da ih križa po tviteru.

kaokakao

pre 7 godina

Ne bi, jer njegova igra nije puno bolja od igre npr. Dzona Iznera ili Milosa Raonica. Samo Djokovicu ne leze ti serveri, pogotovo kad su konstantni kao sto je on bio u ova dva meca, plus sto Djokovic nije isti igrac kao prije, ritern mu je mnogo losiji skoro godinu unazad, sve je slabiji procenat. Vidjecemo protiv Federera gdje se Kirjos trenutno nalazi. Mada, ako ga servis bude isao, bice taj brejkova, a tu vec nijanse odluce.

Tako znači

pre 7 godina

Niko da se seti da Kira ima dvadeset i jednu godinu, i da je osam godina mlađi od Novaka, i da Kira ima još deset godina da igra i nadigrava se. Novak juče nije igrao slabo, daleko od toga, ali Kira je udarao mnogo jače. Da li će Novak još pet godina moći da igra kao danas? Mislite, kad je mogla Peneta...

djoka

pre 7 godina

Igraš onako kako ti protivnik dozvoli. On ne može da igra ovako protiv ostalih boljih tenisera jer mu oni to ne dozvoljavaju. Prosto i jednostavno.

Yolk

pre 7 godina

Nik jeste tukao Feda,Nadala i Novaka, ali je zato od doktora Maria od 5 meceva svih 5 dobio po usima, Nisikori ga tukao 3 od 3. Tako da, nije sve u jakom servisu. Nik je kopija Rodika iz najboljih dana.

Deki

pre 7 godina

Hoće li neko Djokoviću objasniti zakone fizike, konkretno F=m•a. Manja masa, manja sila pri u daru loptice. Njemu izgleda da udara kao i pre, ali sa 10kg manje nego prošlih 5 godina ovo mu je maksimum, kada to shvati i nabaci bar 5-6kg mase, vratiće mu se ekstra snaga a sa njom i još mnogo toga. Do tada na žalost nema ništa od njegovog teniskog maksimuma od prošlih par godina...

City Girl

pre 7 godina

Ako sredi glavu, moze. Ima strašan servis, dobro se kreće s obzirom da je visok, igra kreativno (mada svi misle da je samo dobar server) i ima ogromno samopouzdanje koje nekada izgleda kao arogancija.