Divac za B92: "Znamo šta želimo - NBA prsten"

Ekipa Sakramenta novi pokušaj da se domogne NBA vrha započela je utakmicom sa Klivlend Kavalirsima koje je predvodio Le Bron Džejms. Kingsi su svojom prepoznatljivom igrom sa mnogo poena "neutralisali" sjajnu igru "fenomena iz Ohaja" i tako još jednom potvrdili da će i pored kadrovskih promena biti ponovo važan faktor u preraspodeli pozicija na samom vrhu lige. Iz tima su otišli Polard ,Turkolu , Klark i Džim Džekson, ali je stigao Bred Miler iz Indijane, čime su Kingsi pokušali da pojačaju svoje prisustvo u reketu posebno nakon letošnjih transfera Lejkersa, San Abtonija,Minesote. O novoj sezoni, uvek istim ciljevima, promenama u timu, Le Bronu Džejmsu za B92 govori Vlade Divac...

Specijalni dopisnik B92 iz Vašingtona, Braca Djordjević
Pošaljite komentar
  1. Divac je tako veliki covek i takav veliki patriota da vec godinama prizeljkujem da osvoji jedinu trofej koji mu nedostaje u karijeri a to je NBA prsten. I od srca mu zelim da to bude ove godine jer pitanje je koliko ce jos igrati. Sad ili nikad i mislim da je i on svestan toga.
    A voleo bih jos nesto ... da se od dresa oprosti sledece godine na Evropskom prvenstvu u Beogradu sa naravno zlatnom medaljom. Sledece godine moramo biti najjaci.
    (Sasa, 4. novembar 2003 15:45)

    # Link komentara