Nedelja, 05.03.2017.

17:40

Španovićeva trećim skokom svih vremena do zlata!

Ivana Španović odbranila je zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu. Ona je oborila lični i nacionalni rekord skočivši fenomenalnih 7,24 metara

Izvor: AK

Španoviæeva treæim skokom svih vremena do zlata! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

Sole

pre 7 godina

Svakla čast Srbi. Još jednom ste pokazali kolika smo stoka od naroda. Rekao bih da smo mi jedini narod na svetu koji umesto da se diči sa time što imamo uspešnu atletičarku , mi je izprozivali uzduž i poreko ... I to smo je izprozivali za to što ima pločice na stomaku (što je karakteristika muških sportista) , kako ima muške butine , kako se cepa sa raznoraznom hemijom , jer nije normalno da postiže van serijske rezultate u kontinuitetu , dok je normalno da Amerikanke postižu vrhunske rezultate samo na OI i SP , i da se one ne cepaju sa hemijom ... A da ironija bude veća , ti što su je isprozivali na račun toga što izgleda kao muško , liče na trudnice u 3 , 6 ili 9 mesecu , sa sve stomacima i grudima.

nik cava

pre 7 godina

@za bolje sutra
U ala si nasao poredjenje,pa vecu podrsku ima Nole kada gubi nego Ivana posle ovakvog uspeha,procitaj komentare,svaki drugi maliciozan,u Novaka su ljudi razocarani ali uvek naglase njegove dosadasnje uspehe,Ivanu gledaju ili kroz pizmu izgleda ili politike,najmanje se komentarise rezultat jer ljude ne zanima atletika ni ista drugo vezano za sport sem Djokovica,Terzica,Vazure,Covica i Vujosevica.

Jim Morrison

pre 7 godina

Svaka cast. 7.24m, a tek je pocetak sezone. Ove godine ide preko 7.3m. Ali ovi reporteri na B92 nisu normalni. Ovo je 14. skok svih vremena. Mozda je u dvorani 3., ali to ne pise u naslovu.

Mikii

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
(Patrick, 05. mart 2017 18:39)

Braco moja, odosmo na preko 200. Ocekujem glatku pobedu Vucica na izborima, ovom narodu nema pomoci.

Мирко

pre 7 godina

Fantastičan uspeh! Kapa dole, hvala i svaka čast Ivana!

Izuzetno je to kako je tokom godina napredovala, tačno se vidi plan i postepen napredak - ništa ovo nije preko noći, sve su se kockice posložile i rezultat je došao. I naravno, ona ne misli da stane, tek će sad da nastavi još jače. Verujem da će postići i tih 7.37 koje planira, štaviše siguran sam.
Eto, snovi se ostvaruju ljudi, treba samo smeti i hteti.

boing

pre 7 godina

Organizacija slaba oustolj ni na jednoj trci nije radio,staza za kratke trke i zaletiste za skok kao da riljasvpo zapaljenom splavu,rezultati nakon 3 min?i vi to zovete irganizacijom,a pritom hala orazna sve vreme

zoran

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zivim u U.K i gledao sam prvenstvo preko BBC televizije. Slobodno ti mogu reci samo jedno - NE LUPETAJ. Englezi odusevljeni organziacijom i atmosferom u areni. Bukvalno jedno slovo lose nisu izustili o nasoj organziaciji, a ti se nasao "pametan" i ona ansa "atelticarka" sto je krenula brze bolje da pljuje po svojoj zemlji, jer nema rezultat. Jadni ste vi ljudi....jadni..

Ivana BRAVO....Englezi odusevljeni tobom...sjajno su o tebi govorili..

milan

pre 7 godina

@Jumko/Patrick i koje sve nickove jos koristis

Pateticni trolu, nadji si neki zivot.
(schlyamm, 5. mart 2017 20:13)
Trebalo bi da je ocigledno da je lik moderator sajta B92, mislis li da je lako zaraditi sendvic za odrzavanje golog zivota?


Ivana, velicanstven nastup i fenomenalan rezultat. Zadovoljstvo je bilo pratiti! I samo napred po svoje snove!

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

JA

pre 7 godina

Treci skok svih vremena, ali u zatvorenom. Ako se gleda i na otvorenom, onda je to deveti rezultat. Svetski rekord drzi Galina Cistjakova 7m i 52cm. U svakom slucaju ogroman uspeh za Ivanu. Bravo!

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

hours of love

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zbog? :D

Marinko

pre 7 godina

Bravo Ivana. Ne dozvoli da tobom manipulisu politicari. Mislim, ne dozvoli da ponovo manipulisu.

Za one koji prozivaju Novaka. Shvatite, Novak je u 20 najpoznatijih sportista na planeti. Ziva legenda tenisa.

Zabava za milione. Zanimacija za zube.

Batko

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Po cemu je organizacija prvenstva katastrofa ? Imas neke cinjenice ili ti to tako ....?!

kmnccc

pre 7 godina

Ivani čestitam na ogromnom uspehu. Zaista sam ponosan Srbin danas. Na žalost mnogo negativnih komentara o Noletu i uopšte ne mogu da shvatim vaš problem ljudi. Može Nole da se ponaša kako hoće, da jede šta hoće i sutra da se penzioniše, niko ne može da mu oduzme činjenicu da je najbolji srpski sportista IKADA! Nole, hvala ti za sve.

Bane

pre 7 godina

(Tuga, 5. mart 2017 18:49)

Jeste tako je otkrio si Evropsku zaveru Svetskih razmera. Niko to nije video objasni nam kao si to otkrio. Otvori nam oči.

Cica

pre 7 godina

Ovo je neverovatno! Tako sam ponosan sto sam Srbin. Ne moram ni ove godine na more. Ona zasluzuje dve nacionalne penzije kao i Stepanek Davor.

djoker

pre 7 godina

Sto rece neko pre mene sramno je da Ivanina porodica sedi na "krovu" arene, dok npr. Djokoviceva uza i sira porodica na Dejvis kupu sedi u VIP lozi. Nemam nista protiv Noleta, ali su mogli isto i da priuste i za Ivanu.

Sloboda nema cenu

pre 7 godina

Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode.

Tikva

pre 7 godina

Bravo za Ivanu.Ti si naš veliki šampion.Ivana je naša carica kraljica lepotica.Puno uspjeha u narednom periodu.Biće još puno rekorda i titula.Idemo Ivana, srećno.

dinko

pre 7 godina

Cestitam Ivani. Prekrasan , velocanstven skok. Vidim u gčedaistu i g dragutina Topica, njega sam gledao u Osijeku 1990 godine na otvorenom...

NNN

pre 7 godina

Svaka čast!!!

Tri ubedljivo najbolja skoka
(zaslužila je da joj se dodele sve tri medalje :))

Ovo je istorijski rezultat!
Ivana je 14. u istoriji ukupno,
a mnogi ispred nje su uglavnom postizali najbolje rezultate ili sa dozvoljenim vetrom u leđa (na otvorenom) ili na većim nadomrskim visinama.

Čak i posle ovog neverovatnog rezultata, mi smo nezasiti i očekujemo još bolje, ali Ivana konstantno se poboljšava u poslednjih 5 godina,
tako da bukvalno je nebo granica!

slobinator

pre 7 godina

Skakanje u pesak, koje dostignuce ljudske rase...
(koki, 5. mart 2017 20:02)
tipkanje po tastaturi zarad ostavljanja bezveznih komentara.još veće dostigniće...

djordje

pre 7 godina

Evo zasto nama nema srece. Ivana osvoji zlato stotinjak komentara. Onaj 'dno zivota' tzv. derbi koji ne zasluzuje nijedan komentar...
Za sve smo sami sebi krivi.

Mladen 85

pre 7 godina

Ivana je nasa najbolja atletičarka u istoriji ! Sve čestitke od navijača iz Crne Gore, odakle su Ivanini korijeni! ( tačnije, iz Dobrilovine kod Mojkovca).

Moronodebilizam!

pre 7 godina

"Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode"


Pa šta čekaš majstore. Pravac u Ameriku da se diviš njihovim šampionima. Nemaš sreće, pa jedva dopade i ove zemlje.

Nenad

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za ove miševe što znaju samo da pljuju i nipodaštavaju. Šta ste vi ikad uradili vredno pamćenja? Bravo Ivana, lutko naša!

amater

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja
(maconii, 5. mart 2017 18:58)


Posebno se računa na otvorenom, a posebno u dvorani.

Delije Čikago

pre 7 godina

Ova devojka ima u nogama rezultat za svetski rekord, nadam se u Tokiu da će skočiti više od Drekslerove, to bi bio naš najveći sportski uspeh ikada, bravo kraljice...

cika velja

pre 7 godina

Ovih dana i prethodnih godina nasi vajni političari nam probiše glavu sa evropskim vrednostima i Evropom.Ustvari, prodaju maglu.Gospodo draga, e ovo su evropske vrednosti.Izađeš na crtu i budeš prvi, pobediš.Draga letačice Ivana, sve čestitke,i da nas još bezbroj puta obraduješ, da bar za trenutak nam ulepšaš sivilo u kojem se nalazimo.

KORN

pre 7 godina

Gledaš li Nole?
(Ana, 05. mart 2017 19:10)
Sta da gleda?Sta to teba da znaci?Šta je sada to Nole odjednom postao za nas Srbe nebeski narod.Odjednom Beker postade veci Srbin nego Nole,bruka i sramota kakvi smo ljudi.Nole je za sve ove na ovom prvenstvu superstar gospodjice Ana.

Kako nas to odjednom zavolese?

pre 7 godina

Meni je izgledalo da je krace od 7,16 a ne 7,24 ali dobro organizatorima na dušu
 (Sokol, 5. mart 2017 18:08) 

Neverovatno se, @Sokole, razumes u sport (sic!). Kakve veze ORGANIZATOR ima sa SUDIJAMA jos njih nekoliko (sudija) i iz nekoliko razlicitih zemalja - atletskih federacija.

Meister Jakob

pre 7 godina

Jbt 7.24m, ja ne bi ni 3m mogao preskočiti!

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).
(klopp, 5. mart 2017 19:07)
Ne znam koja je dozvoljena brzin vjetra u skoku u dalj, trenirao sam trčanje, ako se dobro sjećam kod sprinta je dozvoljeno 2m/s, ali u leđa, u prsa naravno nije ograničeno.

dejo

pre 7 godina

Bravo ti ga Ivana ti si ponos Srbije ,nadam se da ce se jos vise povecat finansije u atletici u Srbiji jos vise poboljsat zbog Ivane to je na ministru sporta da rece da svi gradovi imaju u Srbiji po jednu atletsku dvoranu

pobratimi

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

Bas me zanima da li i Jumko tebe toliko voli?

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Колико немамо појма о спорту говори број гледалаца на оној беди од фудбала и на краљици спортова...

brm

pre 7 godina

Devojka je iz Zrenjanina, iz Vojvodine, Srbije i skače za Srbiju...kakva Zvezda, kakav Partizan. Iskulirajte se, nije Srbija Beograd. Videli smo juče cirkus blizanaca, poštedite nas toga.

atletika kraljica sportova

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

A sta vas dvojica trazite na svakoj vesti ? Sport ocigledno nije vasa sfera interesovanja .....oh wait ..mozda ipak volite da se takmicite u pljuvanju u dalj ?

BRAVO IVANA !!!

klopp

pre 7 godina

@ja, 5. mart 2017 18:45

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).

pedja,cacak

pre 7 godina

Kakvi rezultati,kakvi skokovi! Nebo je granica! Sledece padaju Cistjakova i Drekslerova! Svaka ti cast Ivana! Sta nam tek pripremas na sledecim takmicenjima,nesmen ni da pretpostavim! Samo napred,legendo i lepoto! Odavno se tobom ponosimo a tej ono glavno ide! Ziva,zdrava i srecna bila,na zadovoljstvo,svih nas koji te volimo! SRECNO!!!

maconii

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja

stiven k.

pre 7 godina

Divan skok, bravo Kraljice naša. Još da ima bolji doskok (uvek leđima padne unazad ), zbog čega izgubi i više od 20 cm, imala bi skokove preko 7.50 , ali dobro je i ovako.

Nazalost zivim u Bih

pre 7 godina

Kakvi isprani mozgovi,nije ni cudo sto zivimo u ovakvom sistemu.Kako se lako manipulise ljudima sa sportom,prosto zastrasujuce kako je mocan kao princip manipulacije.Daj bre malo fudbala,kosarkse,Djokovica,a koga briga sto ne znamo gde se nalazmo ;)

HanSolo

pre 7 godina

Bravo za Ivanu!!

Ali da se ne lažemo.. Atletičari te zemlje koja organizuje prvenstvo obično lepo "obraduju" rezultatima.. Sem kad se dođe do nas.. Mi kao sportska nacija ogromno padamo zbog velikih pljačkaša u svim sportskim organizacijama.. Ne znam više šta da se radi da se zaustavi pad naših života a ni zemlje.. Naši političari kao zarađuju 150000 din.. A to je samo ono što je za papir.. A sve drugo grabe ispod stola.. Na zapadu se isto grabi ispod stola, ali su tamo naučili da se mora nešto stvarno napraviti i masi.. Kod nas to ne rade zato što znaju da smo glupi i neintresovani za ništa, sem piti kafu ispred "igre prestola".. I još više nas pljačkaju kad im već 100g dozvoljavamo.. Stvarno smo gluplji i od krava..

HanSolo

pre 7 godina

Ivana nam je JEDINA atletičarka.. Ona je profesionalna i "prića" na terenu.. Ona raste sa pritiskom.. Svi drugi naši sportisti uopšte podbacuju pod pritiskom.. Ko da nam je tradicija..

BRAVO IVANA, I PUNO HVALA!!

Aleksa

pre 7 godina

Na prošlim izborima Ivana je izabrala pobednički tim. Verujem da će to učiniti i ove godine, jer moramo zajedno sa Ivanom: brže, jače, bolje.

xxx7

pre 7 godina

da li je moguce,da se prepucavate za koga navija?! alo bre, aman.... kraljice,ponosu Srbije, svaka cast, samo nastavi da letis! neverovatno, divnooo!

Ako smem, kao žena

pre 7 godina

Nadam se da će ovi, veoma rečiti i sportski obrazovani muškići, imati neku lepu reč za Ivanu i kad ne bude ovako dobro skakala; ili će da je pljuckaju ako bude druga, ili nedajbože treća u Evropi, Africi, Aziji, ili Americi...
Ma lako je vama muškarcima kad neko drugi treba da osvaja medalje ili da bude najbolji teniser, košarkaš ili ... ma - napišite nešto smisleno bar jednom mesečno...

zoran

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zivim u U.K i gledao sam prvenstvo preko BBC televizije. Slobodno ti mogu reci samo jedno - NE LUPETAJ. Englezi odusevljeni organziacijom i atmosferom u areni. Bukvalno jedno slovo lose nisu izustili o nasoj organziaciji, a ti se nasao "pametan" i ona ansa "atelticarka" sto je krenula brze bolje da pljuje po svojoj zemlji, jer nema rezultat. Jadni ste vi ljudi....jadni..

Ivana BRAVO....Englezi odusevljeni tobom...sjajno su o tebi govorili..

kmnccc

pre 7 godina

Ivani čestitam na ogromnom uspehu. Zaista sam ponosan Srbin danas. Na žalost mnogo negativnih komentara o Noletu i uopšte ne mogu da shvatim vaš problem ljudi. Može Nole da se ponaša kako hoće, da jede šta hoće i sutra da se penzioniše, niko ne može da mu oduzme činjenicu da je najbolji srpski sportista IKADA! Nole, hvala ti za sve.

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Колико немамо појма о спорту говори број гледалаца на оној беди од фудбала и на краљици спортова...

slobinator

pre 7 godina

Skakanje u pesak, koje dostignuce ljudske rase...
(koki, 5. mart 2017 20:02)
tipkanje po tastaturi zarad ostavljanja bezveznih komentara.još veće dostigniće...

Batko

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Po cemu je organizacija prvenstva katastrofa ? Imas neke cinjenice ili ti to tako ....?!

Marinko

pre 7 godina

Bravo Ivana. Ne dozvoli da tobom manipulisu politicari. Mislim, ne dozvoli da ponovo manipulisu.

Za one koji prozivaju Novaka. Shvatite, Novak je u 20 najpoznatijih sportista na planeti. Ziva legenda tenisa.

Zabava za milione. Zanimacija za zube.

milan

pre 7 godina

@Jumko/Patrick i koje sve nickove jos koristis

Pateticni trolu, nadji si neki zivot.
(schlyamm, 5. mart 2017 20:13)
Trebalo bi da je ocigledno da je lik moderator sajta B92, mislis li da je lako zaraditi sendvic za odrzavanje golog zivota?


Ivana, velicanstven nastup i fenomenalan rezultat. Zadovoljstvo je bilo pratiti! I samo napred po svoje snove!

brm

pre 7 godina

Devojka je iz Zrenjanina, iz Vojvodine, Srbije i skače za Srbiju...kakva Zvezda, kakav Partizan. Iskulirajte se, nije Srbija Beograd. Videli smo juče cirkus blizanaca, poštedite nas toga.

cika velja

pre 7 godina

Ovih dana i prethodnih godina nasi vajni političari nam probiše glavu sa evropskim vrednostima i Evropom.Ustvari, prodaju maglu.Gospodo draga, e ovo su evropske vrednosti.Izađeš na crtu i budeš prvi, pobediš.Draga letačice Ivana, sve čestitke,i da nas još bezbroj puta obraduješ, da bar za trenutak nam ulepšaš sivilo u kojem se nalazimo.

KORN

pre 7 godina

Gledaš li Nole?
(Ana, 05. mart 2017 19:10)
Sta da gleda?Sta to teba da znaci?Šta je sada to Nole odjednom postao za nas Srbe nebeski narod.Odjednom Beker postade veci Srbin nego Nole,bruka i sramota kakvi smo ljudi.Nole je za sve ove na ovom prvenstvu superstar gospodjice Ana.

JA

pre 7 godina

Treci skok svih vremena, ali u zatvorenom. Ako se gleda i na otvorenom, onda je to deveti rezultat. Svetski rekord drzi Galina Cistjakova 7m i 52cm. U svakom slucaju ogroman uspeh za Ivanu. Bravo!

xxx7

pre 7 godina

da li je moguce,da se prepucavate za koga navija?! alo bre, aman.... kraljice,ponosu Srbije, svaka cast, samo nastavi da letis! neverovatno, divnooo!

Moronodebilizam!

pre 7 godina

"Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode"


Pa šta čekaš majstore. Pravac u Ameriku da se diviš njihovim šampionima. Nemaš sreće, pa jedva dopade i ove zemlje.

HanSolo

pre 7 godina

Ivana nam je JEDINA atletičarka.. Ona je profesionalna i "prića" na terenu.. Ona raste sa pritiskom.. Svi drugi naši sportisti uopšte podbacuju pod pritiskom.. Ko da nam je tradicija..

BRAVO IVANA, I PUNO HVALA!!

klopp

pre 7 godina

@ja, 5. mart 2017 18:45

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).

pobratimi

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

Bas me zanima da li i Jumko tebe toliko voli?

Nazalost zivim u Bih

pre 7 godina

Kakvi isprani mozgovi,nije ni cudo sto zivimo u ovakvom sistemu.Kako se lako manipulise ljudima sa sportom,prosto zastrasujuce kako je mocan kao princip manipulacije.Daj bre malo fudbala,kosarkse,Djokovica,a koga briga sto ne znamo gde se nalazmo ;)

djoker

pre 7 godina

Sto rece neko pre mene sramno je da Ivanina porodica sedi na "krovu" arene, dok npr. Djokoviceva uza i sira porodica na Dejvis kupu sedi u VIP lozi. Nemam nista protiv Noleta, ali su mogli isto i da priuste i za Ivanu.

dinko

pre 7 godina

Cestitam Ivani. Prekrasan , velocanstven skok. Vidim u gčedaistu i g dragutina Topica, njega sam gledao u Osijeku 1990 godine na otvorenom...

Ako smem, kao žena

pre 7 godina

Nadam se da će ovi, veoma rečiti i sportski obrazovani muškići, imati neku lepu reč za Ivanu i kad ne bude ovako dobro skakala; ili će da je pljuckaju ako bude druga, ili nedajbože treća u Evropi, Africi, Aziji, ili Americi...
Ma lako je vama muškarcima kad neko drugi treba da osvaja medalje ili da bude najbolji teniser, košarkaš ili ... ma - napišite nešto smisleno bar jednom mesečno...

Kako nas to odjednom zavolese?

pre 7 godina

Meni je izgledalo da je krace od 7,16 a ne 7,24 ali dobro organizatorima na dušu
 (Sokol, 5. mart 2017 18:08) 

Neverovatno se, @Sokole, razumes u sport (sic!). Kakve veze ORGANIZATOR ima sa SUDIJAMA jos njih nekoliko (sudija) i iz nekoliko razlicitih zemalja - atletskih federacija.

Delije Čikago

pre 7 godina

Ova devojka ima u nogama rezultat za svetski rekord, nadam se u Tokiu da će skočiti više od Drekslerove, to bi bio naš najveći sportski uspeh ikada, bravo kraljice...

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

HanSolo

pre 7 godina

Bravo za Ivanu!!

Ali da se ne lažemo.. Atletičari te zemlje koja organizuje prvenstvo obično lepo "obraduju" rezultatima.. Sem kad se dođe do nas.. Mi kao sportska nacija ogromno padamo zbog velikih pljačkaša u svim sportskim organizacijama.. Ne znam više šta da se radi da se zaustavi pad naših života a ni zemlje.. Naši političari kao zarađuju 150000 din.. A to je samo ono što je za papir.. A sve drugo grabe ispod stola.. Na zapadu se isto grabi ispod stola, ali su tamo naučili da se mora nešto stvarno napraviti i masi.. Kod nas to ne rade zato što znaju da smo glupi i neintresovani za ništa, sem piti kafu ispred "igre prestola".. I još više nas pljačkaju kad im već 100g dozvoljavamo.. Stvarno smo gluplji i od krava..

Sloboda nema cenu

pre 7 godina

Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode.

hours of love

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zbog? :D

atletika kraljica sportova

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

A sta vas dvojica trazite na svakoj vesti ? Sport ocigledno nije vasa sfera interesovanja .....oh wait ..mozda ipak volite da se takmicite u pljuvanju u dalj ?

BRAVO IVANA !!!

amater

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja
(maconii, 5. mart 2017 18:58)


Posebno se računa na otvorenom, a posebno u dvorani.

NNN

pre 7 godina

Svaka čast!!!

Tri ubedljivo najbolja skoka
(zaslužila je da joj se dodele sve tri medalje :))

Ovo je istorijski rezultat!
Ivana je 14. u istoriji ukupno,
a mnogi ispred nje su uglavnom postizali najbolje rezultate ili sa dozvoljenim vetrom u leđa (na otvorenom) ili na većim nadomrskim visinama.

Čak i posle ovog neverovatnog rezultata, mi smo nezasiti i očekujemo još bolje, ali Ivana konstantno se poboljšava u poslednjih 5 godina,
tako da bukvalno je nebo granica!

Mladen 85

pre 7 godina

Ivana je nasa najbolja atletičarka u istoriji ! Sve čestitke od navijača iz Crne Gore, odakle su Ivanini korijeni! ( tačnije, iz Dobrilovine kod Mojkovca).

djordje

pre 7 godina

Evo zasto nama nema srece. Ivana osvoji zlato stotinjak komentara. Onaj 'dno zivota' tzv. derbi koji ne zasluzuje nijedan komentar...
Za sve smo sami sebi krivi.

Nenad

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za ove miševe što znaju samo da pljuju i nipodaštavaju. Šta ste vi ikad uradili vredno pamćenja? Bravo Ivana, lutko naša!

Cica

pre 7 godina

Ovo je neverovatno! Tako sam ponosan sto sam Srbin. Ne moram ni ove godine na more. Ona zasluzuje dve nacionalne penzije kao i Stepanek Davor.

Tikva

pre 7 godina

Bravo za Ivanu.Ti si naš veliki šampion.Ivana je naša carica kraljica lepotica.Puno uspjeha u narednom periodu.Biće još puno rekorda i titula.Idemo Ivana, srećno.

maconii

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja

pedja,cacak

pre 7 godina

Kakvi rezultati,kakvi skokovi! Nebo je granica! Sledece padaju Cistjakova i Drekslerova! Svaka ti cast Ivana! Sta nam tek pripremas na sledecim takmicenjima,nesmen ni da pretpostavim! Samo napred,legendo i lepoto! Odavno se tobom ponosimo a tej ono glavno ide! Ziva,zdrava i srecna bila,na zadovoljstvo,svih nas koji te volimo! SRECNO!!!

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

stiven k.

pre 7 godina

Divan skok, bravo Kraljice naša. Još da ima bolji doskok (uvek leđima padne unazad ), zbog čega izgubi i više od 20 cm, imala bi skokove preko 7.50 , ali dobro je i ovako.

dejo

pre 7 godina

Bravo ti ga Ivana ti si ponos Srbije ,nadam se da ce se jos vise povecat finansije u atletici u Srbiji jos vise poboljsat zbog Ivane to je na ministru sporta da rece da svi gradovi imaju u Srbiji po jednu atletsku dvoranu

Aleksa

pre 7 godina

Na prošlim izborima Ivana je izabrala pobednički tim. Verujem da će to učiniti i ove godine, jer moramo zajedno sa Ivanom: brže, jače, bolje.

Bane

pre 7 godina

(Tuga, 5. mart 2017 18:49)

Jeste tako je otkrio si Evropsku zaveru Svetskih razmera. Niko to nije video objasni nam kao si to otkrio. Otvori nam oči.

Meister Jakob

pre 7 godina

Jbt 7.24m, ja ne bi ni 3m mogao preskočiti!

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).
(klopp, 5. mart 2017 19:07)
Ne znam koja je dozvoljena brzin vjetra u skoku u dalj, trenirao sam trčanje, ako se dobro sjećam kod sprinta je dozvoljeno 2m/s, ali u leđa, u prsa naravno nije ograničeno.

Jim Morrison

pre 7 godina

Svaka cast. 7.24m, a tek je pocetak sezone. Ove godine ide preko 7.3m. Ali ovi reporteri na B92 nisu normalni. Ovo je 14. skok svih vremena. Mozda je u dvorani 3., ali to ne pise u naslovu.

Мирко

pre 7 godina

Fantastičan uspeh! Kapa dole, hvala i svaka čast Ivana!

Izuzetno je to kako je tokom godina napredovala, tačno se vidi plan i postepen napredak - ništa ovo nije preko noći, sve su se kockice posložile i rezultat je došao. I naravno, ona ne misli da stane, tek će sad da nastavi još jače. Verujem da će postići i tih 7.37 koje planira, štaviše siguran sam.
Eto, snovi se ostvaruju ljudi, treba samo smeti i hteti.

Mikii

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
(Patrick, 05. mart 2017 18:39)

Braco moja, odosmo na preko 200. Ocekujem glatku pobedu Vucica na izborima, ovom narodu nema pomoci.

nik cava

pre 7 godina

@za bolje sutra
U ala si nasao poredjenje,pa vecu podrsku ima Nole kada gubi nego Ivana posle ovakvog uspeha,procitaj komentare,svaki drugi maliciozan,u Novaka su ljudi razocarani ali uvek naglase njegove dosadasnje uspehe,Ivanu gledaju ili kroz pizmu izgleda ili politike,najmanje se komentarise rezultat jer ljude ne zanima atletika ni ista drugo vezano za sport sem Djokovica,Terzica,Vazure,Covica i Vujosevica.

boing

pre 7 godina

Organizacija slaba oustolj ni na jednoj trci nije radio,staza za kratke trke i zaletiste za skok kao da riljasvpo zapaljenom splavu,rezultati nakon 3 min?i vi to zovete irganizacijom,a pritom hala orazna sve vreme

Sole

pre 7 godina

Svakla čast Srbi. Još jednom ste pokazali kolika smo stoka od naroda. Rekao bih da smo mi jedini narod na svetu koji umesto da se diči sa time što imamo uspešnu atletičarku , mi je izprozivali uzduž i poreko ... I to smo je izprozivali za to što ima pločice na stomaku (što je karakteristika muških sportista) , kako ima muške butine , kako se cepa sa raznoraznom hemijom , jer nije normalno da postiže van serijske rezultate u kontinuitetu , dok je normalno da Amerikanke postižu vrhunske rezultate samo na OI i SP , i da se one ne cepaju sa hemijom ... A da ironija bude veća , ti što su je isprozivali na račun toga što izgleda kao muško , liče na trudnice u 3 , 6 ili 9 mesecu , sa sve stomacima i grudima.

Aleksa

pre 7 godina

Na prošlim izborima Ivana je izabrala pobednički tim. Verujem da će to učiniti i ove godine, jer moramo zajedno sa Ivanom: brže, jače, bolje.

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

Nazalost zivim u Bih

pre 7 godina

Kakvi isprani mozgovi,nije ni cudo sto zivimo u ovakvom sistemu.Kako se lako manipulise ljudima sa sportom,prosto zastrasujuce kako je mocan kao princip manipulacije.Daj bre malo fudbala,kosarkse,Djokovica,a koga briga sto ne znamo gde se nalazmo ;)

Issinbajewa

pre 7 godina

Da ovako skoci Amerikanka, ili neka atleticarka koja nije iz "bratske drzave" sve patriJote bi osule paljbu u vezi steroida, a sto nasa lepotica sve vise lici na lepotana niko ne pominje. Cestitke za rezultat, i nadam se da izgled vara.

Mladen 85

pre 7 godina

Ivana je nasa najbolja atletičarka u istoriji ! Sve čestitke od navijača iz Crne Gore, odakle su Ivanini korijeni! ( tačnije, iz Dobrilovine kod Mojkovca).

Sloboda nema cenu

pre 7 godina

Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode.

stiven k.

pre 7 godina

Divan skok, bravo Kraljice naša. Još da ima bolji doskok (uvek leđima padne unazad ), zbog čega izgubi i više od 20 cm, imala bi skokove preko 7.50 , ali dobro je i ovako.

Ako smem, kao žena

pre 7 godina

Nadam se da će ovi, veoma rečiti i sportski obrazovani muškići, imati neku lepu reč za Ivanu i kad ne bude ovako dobro skakala; ili će da je pljuckaju ako bude druga, ili nedajbože treća u Evropi, Africi, Aziji, ili Americi...
Ma lako je vama muškarcima kad neko drugi treba da osvaja medalje ili da bude najbolji teniser, košarkaš ili ... ma - napišite nešto smisleno bar jednom mesečno...

Cica

pre 7 godina

Ovo je neverovatno! Tako sam ponosan sto sam Srbin. Ne moram ni ove godine na more. Ona zasluzuje dve nacionalne penzije kao i Stepanek Davor.

HanSolo

pre 7 godina

Bravo za Ivanu!!

Ali da se ne lažemo.. Atletičari te zemlje koja organizuje prvenstvo obično lepo "obraduju" rezultatima.. Sem kad se dođe do nas.. Mi kao sportska nacija ogromno padamo zbog velikih pljačkaša u svim sportskim organizacijama.. Ne znam više šta da se radi da se zaustavi pad naših života a ni zemlje.. Naši političari kao zarađuju 150000 din.. A to je samo ono što je za papir.. A sve drugo grabe ispod stola.. Na zapadu se isto grabi ispod stola, ali su tamo naučili da se mora nešto stvarno napraviti i masi.. Kod nas to ne rade zato što znaju da smo glupi i neintresovani za ništa, sem piti kafu ispred "igre prestola".. I još više nas pljačkaju kad im već 100g dozvoljavamo.. Stvarno smo gluplji i od krava..

slobinator

pre 7 godina

Skakanje u pesak, koje dostignuce ljudske rase...
(koki, 5. mart 2017 20:02)
tipkanje po tastaturi zarad ostavljanja bezveznih komentara.još veće dostigniće...

djoker

pre 7 godina

Sto rece neko pre mene sramno je da Ivanina porodica sedi na "krovu" arene, dok npr. Djokoviceva uza i sira porodica na Dejvis kupu sedi u VIP lozi. Nemam nista protiv Noleta, ali su mogli isto i da priuste i za Ivanu.

zoran

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zivim u U.K i gledao sam prvenstvo preko BBC televizije. Slobodno ti mogu reci samo jedno - NE LUPETAJ. Englezi odusevljeni organziacijom i atmosferom u areni. Bukvalno jedno slovo lose nisu izustili o nasoj organziaciji, a ti se nasao "pametan" i ona ansa "atelticarka" sto je krenula brze bolje da pljuje po svojoj zemlji, jer nema rezultat. Jadni ste vi ljudi....jadni..

Ivana BRAVO....Englezi odusevljeni tobom...sjajno su o tebi govorili..

maconii

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Колико немамо појма о спорту говори број гледалаца на оној беди од фудбала и на краљици спортова...

KORN

pre 7 godina

Gledaš li Nole?
(Ana, 05. mart 2017 19:10)
Sta da gleda?Sta to teba da znaci?Šta je sada to Nole odjednom postao za nas Srbe nebeski narod.Odjednom Beker postade veci Srbin nego Nole,bruka i sramota kakvi smo ljudi.Nole je za sve ove na ovom prvenstvu superstar gospodjice Ana.

Batko

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Po cemu je organizacija prvenstva katastrofa ? Imas neke cinjenice ili ti to tako ....?!

HanSolo

pre 7 godina

Ivana nam je JEDINA atletičarka.. Ona je profesionalna i "prića" na terenu.. Ona raste sa pritiskom.. Svi drugi naši sportisti uopšte podbacuju pod pritiskom.. Ko da nam je tradicija..

BRAVO IVANA, I PUNO HVALA!!

cika velja

pre 7 godina

Ovih dana i prethodnih godina nasi vajni političari nam probiše glavu sa evropskim vrednostima i Evropom.Ustvari, prodaju maglu.Gospodo draga, e ovo su evropske vrednosti.Izađeš na crtu i budeš prvi, pobediš.Draga letačice Ivana, sve čestitke,i da nas još bezbroj puta obraduješ, da bar za trenutak nam ulepšaš sivilo u kojem se nalazimo.

dejo

pre 7 godina

Bravo ti ga Ivana ti si ponos Srbije ,nadam se da ce se jos vise povecat finansije u atletici u Srbiji jos vise poboljsat zbog Ivane to je na ministru sporta da rece da svi gradovi imaju u Srbiji po jednu atletsku dvoranu

Moronodebilizam!

pre 7 godina

"Taman nam Nole dostigao najvise stepen Nirvane, odsustva svih zelja, narod poceo da se budi iz petogodisnje kome i bunila, kad ono Ivana sve upropasti...Opet radnom narodu udarila tesku anesteziju...Hahaha, koji smo mi kreteni... Svi americki sampioni nisu zajedno dobili ovoliko hvalospeva, niti su im ispevane ovolike ode"


Pa šta čekaš majstore. Pravac u Ameriku da se diviš njihovim šampionima. Nemaš sreće, pa jedva dopade i ove zemlje.

djordje

pre 7 godina

Evo zasto nama nema srece. Ivana osvoji zlato stotinjak komentara. Onaj 'dno zivota' tzv. derbi koji ne zasluzuje nijedan komentar...
Za sve smo sami sebi krivi.

kmnccc

pre 7 godina

Ivani čestitam na ogromnom uspehu. Zaista sam ponosan Srbin danas. Na žalost mnogo negativnih komentara o Noletu i uopšte ne mogu da shvatim vaš problem ljudi. Može Nole da se ponaša kako hoće, da jede šta hoće i sutra da se penzioniše, niko ne može da mu oduzme činjenicu da je najbolji srpski sportista IKADA! Nole, hvala ti za sve.

hours of love

pre 7 godina

Sad, pošto je Ivana osvojila zlato, niko neće spominjati da je učinak ostalih, a i organizacija prvenstva, KATASTROFA!
(Dragan Jurić, 05. mart 2017 19:28)

Zbog? :D

xxx7

pre 7 godina

da li je moguce,da se prepucavate za koga navija?! alo bre, aman.... kraljice,ponosu Srbije, svaka cast, samo nastavi da letis! neverovatno, divnooo!

Marinko

pre 7 godina

Bravo Ivana. Ne dozvoli da tobom manipulisu politicari. Mislim, ne dozvoli da ponovo manipulisu.

Za one koji prozivaju Novaka. Shvatite, Novak je u 20 najpoznatijih sportista na planeti. Ziva legenda tenisa.

Zabava za milione. Zanimacija za zube.

Kako nas to odjednom zavolese?

pre 7 godina

Meni je izgledalo da je krace od 7,16 a ne 7,24 ali dobro organizatorima na dušu
 (Sokol, 5. mart 2017 18:08) 

Neverovatno se, @Sokole, razumes u sport (sic!). Kakve veze ORGANIZATOR ima sa SUDIJAMA jos njih nekoliko (sudija) i iz nekoliko razlicitih zemalja - atletskih federacija.

Nenad

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za ove miševe što znaju samo da pljuju i nipodaštavaju. Šta ste vi ikad uradili vredno pamćenja? Bravo Ivana, lutko naša!

pobratimi

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

Bas me zanima da li i Jumko tebe toliko voli?

Delije Čikago

pre 7 godina

Ova devojka ima u nogama rezultat za svetski rekord, nadam se u Tokiu da će skočiti više od Drekslerove, to bi bio naš najveći sportski uspeh ikada, bravo kraljice...

milan

pre 7 godina

@Jumko/Patrick i koje sve nickove jos koristis

Pateticni trolu, nadji si neki zivot.
(schlyamm, 5. mart 2017 20:13)
Trebalo bi da je ocigledno da je lik moderator sajta B92, mislis li da je lako zaraditi sendvic za odrzavanje golog zivota?


Ivana, velicanstven nastup i fenomenalan rezultat. Zadovoljstvo je bilo pratiti! I samo napred po svoje snove!

boing

pre 7 godina

Organizacija slaba oustolj ni na jednoj trci nije radio,staza za kratke trke i zaletiste za skok kao da riljasvpo zapaljenom splavu,rezultati nakon 3 min?i vi to zovete irganizacijom,a pritom hala orazna sve vreme

Meister Jakob

pre 7 godina

Jbt 7.24m, ja ne bi ni 3m mogao preskočiti!

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).
(klopp, 5. mart 2017 19:07)
Ne znam koja je dozvoljena brzin vjetra u skoku u dalj, trenirao sam trčanje, ako se dobro sjećam kod sprinta je dozvoljeno 2m/s, ali u leđa, u prsa naravno nije ograničeno.

pedja,cacak

pre 7 godina

Kakvi rezultati,kakvi skokovi! Nebo je granica! Sledece padaju Cistjakova i Drekslerova! Svaka ti cast Ivana! Sta nam tek pripremas na sledecim takmicenjima,nesmen ni da pretpostavim! Samo napred,legendo i lepoto! Odavno se tobom ponosimo a tej ono glavno ide! Ziva,zdrava i srecna bila,na zadovoljstvo,svih nas koji te volimo! SRECNO!!!

NNN

pre 7 godina

Svaka čast!!!

Tri ubedljivo najbolja skoka
(zaslužila je da joj se dodele sve tri medalje :))

Ovo je istorijski rezultat!
Ivana je 14. u istoriji ukupno,
a mnogi ispred nje su uglavnom postizali najbolje rezultate ili sa dozvoljenim vetrom u leđa (na otvorenom) ili na većim nadomrskim visinama.

Čak i posle ovog neverovatnog rezultata, mi smo nezasiti i očekujemo još bolje, ali Ivana konstantno se poboljšava u poslednjih 5 godina,
tako da bukvalno je nebo granica!

dinko

pre 7 godina

Cestitam Ivani. Prekrasan , velocanstven skok. Vidim u gčedaistu i g dragutina Topica, njega sam gledao u Osijeku 1990 godine na otvorenom...

Tikva

pre 7 godina

Bravo za Ivanu.Ti si naš veliki šampion.Ivana je naša carica kraljica lepotica.Puno uspjeha u narednom periodu.Biće još puno rekorda i titula.Idemo Ivana, srećno.

Bane

pre 7 godina

(Tuga, 5. mart 2017 18:49)

Jeste tako je otkrio si Evropsku zaveru Svetskih razmera. Niko to nije video objasni nam kao si to otkrio. Otvori nam oči.

klopp

pre 7 godina

@ja, 5. mart 2017 18:45

Posebno. Vetar igra veliku ulogu ako ide u prsa/leđa. 7,52 je čini mi se svetski rekord na otvorenom (naravno u onim sumnjivim godinama 80-tih).

atletika kraljica sportova

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 5. mart 2017 18:39)

A sta vas dvojica trazite na svakoj vesti ? Sport ocigledno nije vasa sfera interesovanja .....oh wait ..mozda ipak volite da se takmicite u pljuvanju u dalj ?

BRAVO IVANA !!!

brm

pre 7 godina

Devojka je iz Zrenjanina, iz Vojvodine, Srbije i skače za Srbiju...kakva Zvezda, kakav Partizan. Iskulirajte se, nije Srbija Beograd. Videli smo juče cirkus blizanaca, poštedite nas toga.

JA

pre 7 godina

Treci skok svih vremena, ali u zatvorenom. Ako se gleda i na otvorenom, onda je to deveti rezultat. Svetski rekord drzi Galina Cistjakova 7m i 52cm. U svakom slucaju ogroman uspeh za Ivanu. Bravo!

amater

pre 7 godina

Jel se svjetski rekord u skoku u dalj na otvorenom i u dvorani racuna zajedno ili je svaki kategorija za sebe?
(ja, 5. mart 2017 18:45)

pojma nemam ni ja
(maconii, 5. mart 2017 18:58)


Posebno se računa na otvorenom, a posebno u dvorani.

Mikii

pre 7 godina

67 komentara na neku atletiku haha.Ee moj nebeski narode sto bi rekao moj pobratim Jumko.
(Patrick, 05. mart 2017 18:39)

Braco moja, odosmo na preko 200. Ocekujem glatku pobedu Vucica na izborima, ovom narodu nema pomoci.

Jim Morrison

pre 7 godina

Svaka cast. 7.24m, a tek je pocetak sezone. Ove godine ide preko 7.3m. Ali ovi reporteri na B92 nisu normalni. Ovo je 14. skok svih vremena. Mozda je u dvorani 3., ali to ne pise u naslovu.

nik cava

pre 7 godina

@za bolje sutra
U ala si nasao poredjenje,pa vecu podrsku ima Nole kada gubi nego Ivana posle ovakvog uspeha,procitaj komentare,svaki drugi maliciozan,u Novaka su ljudi razocarani ali uvek naglase njegove dosadasnje uspehe,Ivanu gledaju ili kroz pizmu izgleda ili politike,najmanje se komentarise rezultat jer ljude ne zanima atletika ni ista drugo vezano za sport sem Djokovica,Terzica,Vazure,Covica i Vujosevica.

Sole

pre 7 godina

Svakla čast Srbi. Još jednom ste pokazali kolika smo stoka od naroda. Rekao bih da smo mi jedini narod na svetu koji umesto da se diči sa time što imamo uspešnu atletičarku , mi je izprozivali uzduž i poreko ... I to smo je izprozivali za to što ima pločice na stomaku (što je karakteristika muških sportista) , kako ima muške butine , kako se cepa sa raznoraznom hemijom , jer nije normalno da postiže van serijske rezultate u kontinuitetu , dok je normalno da Amerikanke postižu vrhunske rezultate samo na OI i SP , i da se one ne cepaju sa hemijom ... A da ironija bude veća , ti što su je isprozivali na račun toga što izgleda kao muško , liče na trudnice u 3 , 6 ili 9 mesecu , sa sve stomacima i grudima.

Мирко

pre 7 godina

Fantastičan uspeh! Kapa dole, hvala i svaka čast Ivana!

Izuzetno je to kako je tokom godina napredovala, tačno se vidi plan i postepen napredak - ništa ovo nije preko noći, sve su se kockice posložile i rezultat je došao. I naravno, ona ne misli da stane, tek će sad da nastavi još jače. Verujem da će postići i tih 7.37 koje planira, štaviše siguran sam.
Eto, snovi se ostvaruju ljudi, treba samo smeti i hteti.