Nedelja, 26.02.2017.

16:15

Mesi spasao Barsu za vrh tabele

Fudbaleri Barselone pobedili su Atletiko Madrid sa 2:1, u utakmici 24. kola Primere.

Izvor: SM

Mesi spasao Barsu za vrh tabele IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

'eh 'eh

pre 7 godina

"A ko drugi nego Mesi, najbolji igrac svih vremena"
(Hari)@

Najbolji igrač svih vremena, po mom mišljenju je onaj Alžirac zanimljive frizure...

hehe

hhiikk

pre 7 godina

(Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Najjadniji klub na svetu je Real. Da nije sudija Barsa bi sada imala najmanje al najmanje 5-6 bodova vise od Reala... Samo sudije drze Real u utrci za titulu...

facts

pre 7 godina

2. deo:
-Igraci ciji su golovi doneli najvise bodova u Primeri ove sezone:
12 MESI (oduzimajuci samo Leove golove, Barsa bi bila 6. na tabeli!)
11 Aduris
9 Pedro Leon
8 Sandro.
-Mesi je jedini igrac u istoriji Primere koji je 9 sezona zaredom postigao 20+ golova!
-Mesijeva 400. pobeda u dresu Barse! Lista pobeda:
277 LIGA
66 LS
41 kup
8 superkup Spanije
5 SP za klubove
3 superkup Evrope.
-Bodovi za Zlatnu kopacku:
40 MESI (20 golova)
38 Dzeko, Iguain, Levandovski i Obamejang (19)
37.5 Kavani (25)
36 Suares i Bas Dost (18).
-Stranci sa najvise meceva za 1 klub u Primeri:
370 Roberto Karlos (Real)
369 Mauro Silva (Deportivo) i MESI (BARSA).
-Stranci (ne-Spanci) sa najvise pobeda u Primeri:
277 MESI
276 Dani Alves.
-Mesi protiv Atletika: 27 golova i 4 asistencija na 34 meceva (21-7-6)!
-Broj golova i timovi kojima je Mesi dao najvise golova:
27 Sevilja i ATLETIKO
22 Valensija i Atletik
21 Real i Osasuna.
-Stadioni na kojima je Mesi dao najvise gostujucih golova:
13 VISENTE KALDERON
12 S. Bernabeu.
-Trenutna tabela:
54 Barsa
52 Sevilja (2. kriterijum za plasman je medjusobni skor, Sevilja 2-1 Real)
52 Real.
Napred Viljareal!

Pozdrav!

neutralni felsh

pre 7 godina

(Milos, 26. februar 2017 18:32)



barselonina odbrana uopste nije losa kao sto ljudi misle, naprotiv. ne mora meni da verujes, nego prosto pogledaj gol razliku u sanskoj ligi - barsa ima isto primljenih golova (20), isto koliko i strašni defanzivni atletiko ili zidanov cvrsti real. pusti ti utiske, onu su varljivi - jer igraju visoku odbranu pa to cesto izgleda panicno, nego pogledaj cifre: to sve govori.
jeste da cesto zabrljaju kad ne treba (za potop protv PSG-a vise je kriv vezni red), ali nije to toliko fatalno za opsti utisak.
uh, strasna posla, nisu nadskocili atletiko ili ih nadigrali u odbrani - pa to je kao da zameras atletiku sto ne driblaju kao barsini.
sto se tice enrikea, opet preterujets u osudi. ni meni se ne svidja posebno njegov hrapaviji stil igre, i sto cesto zabrlja sa izmenama, ali on ima dosta kredita da ne dobije otkaz u jeku sezone - nego sporazumno, u leto, u vreme remonta. ne zaboravi, sa njim je barsa za 2 godine uzela jednu ligu sampiona, dve domace lige i oba kupa. malo li je?

džigi bau

pre 7 godina

Miloš: Slažem se! Srednji red za ozbiljan remont . Ovi na čelu sa Buskrtsom, Inijestom i Rakitićem ni senka nekadašnjih. Toliko grešaka u predaji večeras, Barsa sa Ćavijem nije pravila za celu sezonu. Pozadi nesinhronizovana četvorka , jedino je Umtiti donekle na visinu ,ali je teško pored kiksera i paničara Pikea i Matjea . Lopta ide kao kornjača , uglavnon se dodaju ovi pozadi , dok se Mesi, Nejmar , pa i Suarez, šetaju i čekaju loptu statično , lako ih je držati. Igraju tek kad prime loptu , što je fudbal iz 50-ih godina! Večeras je Barsa imala neverovatnu sreću , dali su oba gola iz gužve. A moglo je da bude i drugačije...
Enrike loše postavi igru. Umesto da igraju povučenije sa brzim dodavanjima preko sredine onoj trojici napred i pune mreže , gubi se vreme i daje prilika protivniku da konsoliduje odbranu , striktno pokrije napadače i suzi im manevarski prostor . večeras ni Mesi ni Suarez nisu izveli više od dve akcije , jedino je Nejmar nešto pokušavao , ali je sa svojim ulazima u sredinu odavno pročitan i od toga vajde nema. Treba Barsi novi trener koji će da igra brze kontre , kao što radi Klop, sa trojicom pa i petoricom napadača kad se krene...

stef

pre 7 godina

Nisam fan reala, a ni barse, stoga je ovo što ću da napišem objektivno i nepristrasno.. Atletiku je falila kvalitetnija završnica, dok je barsa zaista imala tovar sreće pri postizanju oba gola. Pravi karambol pred konačan šut, a pored tih napada nijednom nisu baš ozbiljno pripretili (možda samo onaj Mesijev slobodnjak i šut glavom Pikea (?)). Šteta za Atletiko, mogli su i morali bolje od ovog.

gospodin

pre 7 godina

Najjadniji klub na svijetu, uefalona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Malo si promasio temu. Uefa nema veze sa La Ligom. Toliko o tome koliko znas o fudbalu. ;) P.S. Predsednik La Lige je Realov covek i veliki navijac Reala pa se ne zalimo. A vi placete gde stignete. :D

Dzoni

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Ali hoce Ramos vamos.

Sandzak

pre 7 godina

Messi prošlu u 90 donosi Barci 3 boda
Večeras u 87 nova tri boda

Mogu da zamislim navijače Reala . Messi ih evo 10 godina drži na aparate .

facts

pre 7 godina

-Rafinja (Selta i Barsa) je 1. igrac u istoriji Primere koji je vezao 36 meceva bez remija u gostima, oborivsi rekord Agustina Lajole (Europa i Espanjol)! Niz je poceo 25.8.2013 i jos traje!
-Barsa ima niz od 17 meceva bez poraza u ligi (12-5-0). Poslednji put su izgubili u Vigu (4-3).
-Simeoneov 300. mec kao trener Atletika (187-61-52).
-Enrikeov 100. mec kao trener Barse u Primeri. Ucinci trenera Barse:
79-14-7 Gvardiola
75-14-11 LUIS ENRIKE
64-20-16 Krojf.
-Atletiko je 1. put u istoriji vezao 20 meceva bez pobede nad Barsom u domacim takmicenjima (nisu ih pobedili jos od 14.2.2010, 2-1 u ligi)!
-Najvise odigranih meceva bez poraza od Atletika u ligi:
16 PIKE (jos traje)
12 Alba (jos traje, nije igrao danas)
11 Marselo
10 Maskerano.
-Koke nije pobedio Barsu na 13 ligaskih meceva, a Godin na 14 (kao igraci Atletika).
-Umtiti u Primeri: 14-0-0.
-Mesi je igrac koji je dao najvise golova (22) Atletiku u ligi! Cesar Rodriges je 2. sa 15 golova.
-Najvise golova jednom timu u Primeri:
24 Giljermo Gorostisa- Barsi
23 Telmo Sara- Selti
22 MESI- ATLETIKU!

1. deo

Weljko

pre 7 godina

Realovci pricaju o sreci a Barseloni su dali u zadnjem minutu i jos jednom Ramos ne znam koja je bila utakmica, da je pravde i manje guranja od strane sudija, Barselona bi imala +8 sad, zato pokrijte se usima i zatvorite se u sobu sami da patite malo, bice prilike sledece sezone .

Trentino

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Penaldo resava protiv Osasune nemoj tako buraz

Sandzak

pre 7 godina

Barca uzima ligu

ima puno lakši raspored

Kući 8
Gijon
Celta
Valencia
Sevilla
Sociedad
Osasuna
Villareal
Eibar

U goste 6
Deportivo
Granada
Malaga
Real
Espanyol
Las Palmas

fcb

pre 7 godina

Nije Barsa bila sjajna danas,daleko od toga,ali vazno je pobedjivati.Dzabe trud i leprsava igra kad nema pobeda.Ne svidja mi se kad ovako igraju al sta ces,bitna su tri boda.Pa real je prosle sezone bio los pa je uzeo LS,imali su srece,sudije i isto su ovako pobedjivali.A sto ne moze i Barsa tako do trofeja?

Jaran

pre 7 godina

1. Bio je faul nad golmanom ( za MaveRicka).
2. Da li su Griezmann, Saul i Koke igrali uopste???
3. Sudija uzasan, i kada nema kontakta on svira faul.
4. IZUZETNO dosadna utakmica izuzetno dosadnih klubova, pa kurs Norveskog jezika bi bio zanimljiviji od ovog "derbija" kola.

Visca Barca

pre 7 godina

Ubedjen sam da ce Barselona osvojiti, pobedice i Real na njihovom terenu jer je poznato da Barselona uvek teze izlazi na kraj sa Atletikom nego sa Realom.

Barsa Barsa

pre 7 godina

Sredina terena na remont. Injesta izgubio brzinu, Buskets koji je najvazniji sraf je u krizi. a za ove druge kao Gomes, D suarez Rafinja itd itd, oni nisu za Barsu. Nejmar ozbiljnije igrao, sto je za pohvalu. Messi malo povuceniji ali je uvek tu gotovo na svaki mec, i divis mu se na svaku, a ne na skaku petu kao kod drugih.

Magiko

pre 7 godina

Umtiti je odigrao FENOMENALNO. Svaka cast stvarno. Cudna tekma, Atletiko je to mogao da resi jos u prvom poluvremenu ali to je fudbal. Drago mi je i sto je sudija bio na nivou. Dobra tekma...dosta sansi bas. Na kraju i dosta srecni golovi ali Mesi opet kad je gusto iako je bio odsecen celu tekmu. Prvenstvo ponovo interesantno.

Milos

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu...
(neutralni felsh, 26. februar 2017 17:19)
Uglavnom se slazem sa 90% stvari koje napises ali za ovo...da nije neko ukrao nick neutralnom? Samo pogledaj ponovo Umtitijev skok dve sekunde pre tog suta.Cirkus!! Pa kada tu fenomenalnu reakciju glavom ponovo odgledas vrati se ovde i napisi komentar. A napisi i u kom minutu je bar jednom Barsa dobila bilo koji duel u skok igri,bar jedan korner ili ubacivanje iz auta ispred Barsinog gola a da igraci Atletika nisu prvi udarili loptu. Ovo nije ni "O" od odbrane. Mada,jedino si u pravu da za to ne treba kriviti samo posednju cetvorku,posteno ne zna se ko u fazi odbrane igra najgore,mrtva trka izmedju igraca sredine terena i ovih nazad(ove napred ne racunam,oni su valjda nedodirljive zvezde).Na kraju da pohvalim i cirkuzanta Enrikea za poslednju izmenu,za promenu formacije u 3-4-3,konacno da uradi nesto da znamo da je prisutan.

Mare

pre 7 godina

Nezasluzeno pobedila Barsa. Golovi su im bili cist sreca, sve se nesto odbija lopta. Citam na jednom nasem sajtu kako velicaju Mesija zbog gola, a nista celu utakmicu nije napravio, a i gol je smesan

Hijon

pre 7 godina

Izgledalo je kao da je prvenstvo gotovo. U teoriji, Real samo jos jednom treba da kiksne i Barsa bi pobedama do kraja (racunajuci tu i el klasiko u Madridu) osvojila titulu. Naravno, nece ni jedni ni drugi pobediti sve preostale utakmice, ali vise nije tako sigurno da Real osvaja. Iako ima laksi raspored do kraja.

Njanjalona

pre 7 godina

Meni su ovo najlepsi Barsini dresovi ikada!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 26. februar 2017 17:28)

Zao mi je sto ti moram reci, ali nemas ukusa. Ako pricamo o najboljim i najgorim Barsinim rezervin dresovima, oni bukvalno imaju najgore rezervne dresove od svih timova. Meni je taj dres o kom konkretno pricas treci najbori u poslednjih 7-8 godina. Samo su oni flourescentni gori od njega. Sa druge strane najbolji rezervni dresovi su im onaj crni iz sezone 11/12 i ovaj iz tekuce sezone tamno ljubicasti.

P.S. Nadam se da si bio ironican.

MaveRick

pre 7 godina

(stef, 26. februar 2017 17:51)
'Sto? Da nije mozda bio faul nad golmanom? E pa klinjo moj, fudbal je muska igra, nije za svakoga.. Ti ako volis balet, ne moras ovo da gledas..

dembelijanac

pre 7 godina

Svaka cast Neymaru,Suarezu i ostalima !! Al Messi je jedan jedini !! Ovo se jednom rodi !! Prosle godine doneo titulu 5minuta pred kraja, sada opet moze se ispostaviti da je ovo gol za titulu !

Saša

pre 7 godina

Da li su neki ljudi toliko bolesni da na svakoj tekmi mlate protiv Barce? Jel joj sudije poništile gol koje je metar presao liniju? Jel nisu sudjena dva penala protiv Villareala kada su igrači Villareala rukama dva puta spašavali gol? Tim pobedama bi Barca ubedljivo vodila na tabeli. I nekome još uvek nije dosta.

fcb

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica,na trenutke je Atletiko bio bolje na trenutke Barsa.Drago mi je zbog Barse nadam se da ce im ovo vratiti samopouzdanje i da ce uci u formu.Visca Barca!

neutralni felsh

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas. za sada mnogo bolju nego napad: pike konacno pribran a ne lezeran, umititi odlican, sto kazu englezi "strict". skripe bekovi pri podrsci u napadu, ali odbrana je generalno odlicna, jer ne zaboravimo da suarez i mesi skoro da i ne ucestvuju u "srednjoj odbrani"... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu. jeste da ono po mnogima nije skolska reakcija, jer ume da ne bude dobro kad defanzivni igrac prilikom protivnickog suta ulazi u putanju lopte i markira svog golmana - ali fala bogu mnogi majstorski potezi u fudbalu nisu po PS-u... zbog mnogih egzibicija na terenu trenerima radi srcka tokom utakmice ;)
atletiko ko atletiko, tvrdo, prljavo i grbavo, ali kad nanjuse slabosti za cas posla se razigraju pa onda brzo nazad u gard. simone je napravio pravi fudbalski bataljon :)

Saša

pre 7 godina

Da li su neki ljudi toliko bolesni da na svakoj tekmi mlate protiv Barce? Jel joj sudije poništile gol koje je metar presao liniju? Jel nisu sudjena dva penala protiv Villareala kada su igrači Villareala rukama dva puta spašavali gol? Tim pobedama bi Barca ubedljivo vodila na tabeli. I nekome još uvek nije dosta.

Weljko

pre 7 godina

Realovci pricaju o sreci a Barseloni su dali u zadnjem minutu i jos jednom Ramos ne znam koja je bila utakmica, da je pravde i manje guranja od strane sudija, Barselona bi imala +8 sad, zato pokrijte se usima i zatvorite se u sobu sami da patite malo, bice prilike sledece sezone .

neutralni felsh

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas. za sada mnogo bolju nego napad: pike konacno pribran a ne lezeran, umititi odlican, sto kazu englezi "strict". skripe bekovi pri podrsci u napadu, ali odbrana je generalno odlicna, jer ne zaboravimo da suarez i mesi skoro da i ne ucestvuju u "srednjoj odbrani"... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu. jeste da ono po mnogima nije skolska reakcija, jer ume da ne bude dobro kad defanzivni igrac prilikom protivnickog suta ulazi u putanju lopte i markira svog golmana - ali fala bogu mnogi majstorski potezi u fudbalu nisu po PS-u... zbog mnogih egzibicija na terenu trenerima radi srcka tokom utakmice ;)
atletiko ko atletiko, tvrdo, prljavo i grbavo, ali kad nanjuse slabosti za cas posla se razigraju pa onda brzo nazad u gard. simone je napravio pravi fudbalski bataljon :)

Sandzak

pre 7 godina

Messi prošlu u 90 donosi Barci 3 boda
Večeras u 87 nova tri boda

Mogu da zamislim navijače Reala . Messi ih evo 10 godina drži na aparate .

fcb

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica,na trenutke je Atletiko bio bolje na trenutke Barsa.Drago mi je zbog Barse nadam se da ce im ovo vratiti samopouzdanje i da ce uci u formu.Visca Barca!

Trentino

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Penaldo resava protiv Osasune nemoj tako buraz

dembelijanac

pre 7 godina

Svaka cast Neymaru,Suarezu i ostalima !! Al Messi je jedan jedini !! Ovo se jednom rodi !! Prosle godine doneo titulu 5minuta pred kraja, sada opet moze se ispostaviti da je ovo gol za titulu !

Barsa Barsa

pre 7 godina

Sredina terena na remont. Injesta izgubio brzinu, Buskets koji je najvazniji sraf je u krizi. a za ove druge kao Gomes, D suarez Rafinja itd itd, oni nisu za Barsu. Nejmar ozbiljnije igrao, sto je za pohvalu. Messi malo povuceniji ali je uvek tu gotovo na svaki mec, i divis mu se na svaku, a ne na skaku petu kao kod drugih.

Sandzak

pre 7 godina

Barca uzima ligu

ima puno lakši raspored

Kući 8
Gijon
Celta
Valencia
Sevilla
Sociedad
Osasuna
Villareal
Eibar

U goste 6
Deportivo
Granada
Malaga
Real
Espanyol
Las Palmas

Hijon

pre 7 godina

Izgledalo je kao da je prvenstvo gotovo. U teoriji, Real samo jos jednom treba da kiksne i Barsa bi pobedama do kraja (racunajuci tu i el klasiko u Madridu) osvojila titulu. Naravno, nece ni jedni ni drugi pobediti sve preostale utakmice, ali vise nije tako sigurno da Real osvaja. Iako ima laksi raspored do kraja.

Visca Barca

pre 7 godina

Ubedjen sam da ce Barselona osvojiti, pobedice i Real na njihovom terenu jer je poznato da Barselona uvek teze izlazi na kraj sa Atletikom nego sa Realom.

facts

pre 7 godina

2. deo:
-Igraci ciji su golovi doneli najvise bodova u Primeri ove sezone:
12 MESI (oduzimajuci samo Leove golove, Barsa bi bila 6. na tabeli!)
11 Aduris
9 Pedro Leon
8 Sandro.
-Mesi je jedini igrac u istoriji Primere koji je 9 sezona zaredom postigao 20+ golova!
-Mesijeva 400. pobeda u dresu Barse! Lista pobeda:
277 LIGA
66 LS
41 kup
8 superkup Spanije
5 SP za klubove
3 superkup Evrope.
-Bodovi za Zlatnu kopacku:
40 MESI (20 golova)
38 Dzeko, Iguain, Levandovski i Obamejang (19)
37.5 Kavani (25)
36 Suares i Bas Dost (18).
-Stranci sa najvise meceva za 1 klub u Primeri:
370 Roberto Karlos (Real)
369 Mauro Silva (Deportivo) i MESI (BARSA).
-Stranci (ne-Spanci) sa najvise pobeda u Primeri:
277 MESI
276 Dani Alves.
-Mesi protiv Atletika: 27 golova i 4 asistencija na 34 meceva (21-7-6)!
-Broj golova i timovi kojima je Mesi dao najvise golova:
27 Sevilja i ATLETIKO
22 Valensija i Atletik
21 Real i Osasuna.
-Stadioni na kojima je Mesi dao najvise gostujucih golova:
13 VISENTE KALDERON
12 S. Bernabeu.
-Trenutna tabela:
54 Barsa
52 Sevilja (2. kriterijum za plasman je medjusobni skor, Sevilja 2-1 Real)
52 Real.
Napred Viljareal!

Pozdrav!

neutralni felsh

pre 7 godina

(Milos, 26. februar 2017 18:32)



barselonina odbrana uopste nije losa kao sto ljudi misle, naprotiv. ne mora meni da verujes, nego prosto pogledaj gol razliku u sanskoj ligi - barsa ima isto primljenih golova (20), isto koliko i strašni defanzivni atletiko ili zidanov cvrsti real. pusti ti utiske, onu su varljivi - jer igraju visoku odbranu pa to cesto izgleda panicno, nego pogledaj cifre: to sve govori.
jeste da cesto zabrljaju kad ne treba (za potop protv PSG-a vise je kriv vezni red), ali nije to toliko fatalno za opsti utisak.
uh, strasna posla, nisu nadskocili atletiko ili ih nadigrali u odbrani - pa to je kao da zameras atletiku sto ne driblaju kao barsini.
sto se tice enrikea, opet preterujets u osudi. ni meni se ne svidja posebno njegov hrapaviji stil igre, i sto cesto zabrlja sa izmenama, ali on ima dosta kredita da ne dobije otkaz u jeku sezone - nego sporazumno, u leto, u vreme remonta. ne zaboravi, sa njim je barsa za 2 godine uzela jednu ligu sampiona, dve domace lige i oba kupa. malo li je?

Dzoni

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Ali hoce Ramos vamos.

hhiikk

pre 7 godina

(Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Najjadniji klub na svetu je Real. Da nije sudija Barsa bi sada imala najmanje al najmanje 5-6 bodova vise od Reala... Samo sudije drze Real u utrci za titulu...

Magiko

pre 7 godina

Umtiti je odigrao FENOMENALNO. Svaka cast stvarno. Cudna tekma, Atletiko je to mogao da resi jos u prvom poluvremenu ali to je fudbal. Drago mi je i sto je sudija bio na nivou. Dobra tekma...dosta sansi bas. Na kraju i dosta srecni golovi ali Mesi opet kad je gusto iako je bio odsecen celu tekmu. Prvenstvo ponovo interesantno.

facts

pre 7 godina

-Rafinja (Selta i Barsa) je 1. igrac u istoriji Primere koji je vezao 36 meceva bez remija u gostima, oborivsi rekord Agustina Lajole (Europa i Espanjol)! Niz je poceo 25.8.2013 i jos traje!
-Barsa ima niz od 17 meceva bez poraza u ligi (12-5-0). Poslednji put su izgubili u Vigu (4-3).
-Simeoneov 300. mec kao trener Atletika (187-61-52).
-Enrikeov 100. mec kao trener Barse u Primeri. Ucinci trenera Barse:
79-14-7 Gvardiola
75-14-11 LUIS ENRIKE
64-20-16 Krojf.
-Atletiko je 1. put u istoriji vezao 20 meceva bez pobede nad Barsom u domacim takmicenjima (nisu ih pobedili jos od 14.2.2010, 2-1 u ligi)!
-Najvise odigranih meceva bez poraza od Atletika u ligi:
16 PIKE (jos traje)
12 Alba (jos traje, nije igrao danas)
11 Marselo
10 Maskerano.
-Koke nije pobedio Barsu na 13 ligaskih meceva, a Godin na 14 (kao igraci Atletika).
-Umtiti u Primeri: 14-0-0.
-Mesi je igrac koji je dao najvise golova (22) Atletiku u ligi! Cesar Rodriges je 2. sa 15 golova.
-Najvise golova jednom timu u Primeri:
24 Giljermo Gorostisa- Barsi
23 Telmo Sara- Selti
22 MESI- ATLETIKU!

1. deo

gospodin

pre 7 godina

Najjadniji klub na svijetu, uefalona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Malo si promasio temu. Uefa nema veze sa La Ligom. Toliko o tome koliko znas o fudbalu. ;) P.S. Predsednik La Lige je Realov covek i veliki navijac Reala pa se ne zalimo. A vi placete gde stignete. :D

MaveRick

pre 7 godina

(stef, 26. februar 2017 17:51)
'Sto? Da nije mozda bio faul nad golmanom? E pa klinjo moj, fudbal je muska igra, nije za svakoga.. Ti ako volis balet, ne moras ovo da gledas..

Milos

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu...
(neutralni felsh, 26. februar 2017 17:19)
Uglavnom se slazem sa 90% stvari koje napises ali za ovo...da nije neko ukrao nick neutralnom? Samo pogledaj ponovo Umtitijev skok dve sekunde pre tog suta.Cirkus!! Pa kada tu fenomenalnu reakciju glavom ponovo odgledas vrati se ovde i napisi komentar. A napisi i u kom minutu je bar jednom Barsa dobila bilo koji duel u skok igri,bar jedan korner ili ubacivanje iz auta ispred Barsinog gola a da igraci Atletika nisu prvi udarili loptu. Ovo nije ni "O" od odbrane. Mada,jedino si u pravu da za to ne treba kriviti samo posednju cetvorku,posteno ne zna se ko u fazi odbrane igra najgore,mrtva trka izmedju igraca sredine terena i ovih nazad(ove napred ne racunam,oni su valjda nedodirljive zvezde).Na kraju da pohvalim i cirkuzanta Enrikea za poslednju izmenu,za promenu formacije u 3-4-3,konacno da uradi nesto da znamo da je prisutan.

stef

pre 7 godina

Nisam fan reala, a ni barse, stoga je ovo što ću da napišem objektivno i nepristrasno.. Atletiku je falila kvalitetnija završnica, dok je barsa zaista imala tovar sreće pri postizanju oba gola. Pravi karambol pred konačan šut, a pored tih napada nijednom nisu baš ozbiljno pripretili (možda samo onaj Mesijev slobodnjak i šut glavom Pikea (?)). Šteta za Atletiko, mogli su i morali bolje od ovog.

Njanjalona

pre 7 godina

Meni su ovo najlepsi Barsini dresovi ikada!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 26. februar 2017 17:28)

Zao mi je sto ti moram reci, ali nemas ukusa. Ako pricamo o najboljim i najgorim Barsinim rezervin dresovima, oni bukvalno imaju najgore rezervne dresove od svih timova. Meni je taj dres o kom konkretno pricas treci najbori u poslednjih 7-8 godina. Samo su oni flourescentni gori od njega. Sa druge strane najbolji rezervni dresovi su im onaj crni iz sezone 11/12 i ovaj iz tekuce sezone tamno ljubicasti.

P.S. Nadam se da si bio ironican.

fcb

pre 7 godina

Nije Barsa bila sjajna danas,daleko od toga,ali vazno je pobedjivati.Dzabe trud i leprsava igra kad nema pobeda.Ne svidja mi se kad ovako igraju al sta ces,bitna su tri boda.Pa real je prosle sezone bio los pa je uzeo LS,imali su srece,sudije i isto su ovako pobedjivali.A sto ne moze i Barsa tako do trofeja?

Mare

pre 7 godina

Nezasluzeno pobedila Barsa. Golovi su im bili cist sreca, sve se nesto odbija lopta. Citam na jednom nasem sajtu kako velicaju Mesija zbog gola, a nista celu utakmicu nije napravio, a i gol je smesan

džigi bau

pre 7 godina

Miloš: Slažem se! Srednji red za ozbiljan remont . Ovi na čelu sa Buskrtsom, Inijestom i Rakitićem ni senka nekadašnjih. Toliko grešaka u predaji večeras, Barsa sa Ćavijem nije pravila za celu sezonu. Pozadi nesinhronizovana četvorka , jedino je Umtiti donekle na visinu ,ali je teško pored kiksera i paničara Pikea i Matjea . Lopta ide kao kornjača , uglavnon se dodaju ovi pozadi , dok se Mesi, Nejmar , pa i Suarez, šetaju i čekaju loptu statično , lako ih je držati. Igraju tek kad prime loptu , što je fudbal iz 50-ih godina! Večeras je Barsa imala neverovatnu sreću , dali su oba gola iz gužve. A moglo je da bude i drugačije...
Enrike loše postavi igru. Umesto da igraju povučenije sa brzim dodavanjima preko sredine onoj trojici napred i pune mreže , gubi se vreme i daje prilika protivniku da konsoliduje odbranu , striktno pokrije napadače i suzi im manevarski prostor . večeras ni Mesi ni Suarez nisu izveli više od dve akcije , jedino je Nejmar nešto pokušavao , ali je sa svojim ulazima u sredinu odavno pročitan i od toga vajde nema. Treba Barsi novi trener koji će da igra brze kontre , kao što radi Klop, sa trojicom pa i petoricom napadača kad se krene...

'eh 'eh

pre 7 godina

"A ko drugi nego Mesi, najbolji igrac svih vremena"
(Hari)@

Najbolji igrač svih vremena, po mom mišljenju je onaj Alžirac zanimljive frizure...

hehe

Jaran

pre 7 godina

1. Bio je faul nad golmanom ( za MaveRicka).
2. Da li su Griezmann, Saul i Koke igrali uopste???
3. Sudija uzasan, i kada nema kontakta on svira faul.
4. IZUZETNO dosadna utakmica izuzetno dosadnih klubova, pa kurs Norveskog jezika bi bio zanimljiviji od ovog "derbija" kola.

Mare

pre 7 godina

Nezasluzeno pobedila Barsa. Golovi su im bili cist sreca, sve se nesto odbija lopta. Citam na jednom nasem sajtu kako velicaju Mesija zbog gola, a nista celu utakmicu nije napravio, a i gol je smesan

Jaran

pre 7 godina

1. Bio je faul nad golmanom ( za MaveRicka).
2. Da li su Griezmann, Saul i Koke igrali uopste???
3. Sudija uzasan, i kada nema kontakta on svira faul.
4. IZUZETNO dosadna utakmica izuzetno dosadnih klubova, pa kurs Norveskog jezika bi bio zanimljiviji od ovog "derbija" kola.

Saša

pre 7 godina

Da li su neki ljudi toliko bolesni da na svakoj tekmi mlate protiv Barce? Jel joj sudije poništile gol koje je metar presao liniju? Jel nisu sudjena dva penala protiv Villareala kada su igrači Villareala rukama dva puta spašavali gol? Tim pobedama bi Barca ubedljivo vodila na tabeli. I nekome još uvek nije dosta.

Sandzak

pre 7 godina

Barca uzima ligu

ima puno lakši raspored

Kući 8
Gijon
Celta
Valencia
Sevilla
Sociedad
Osasuna
Villareal
Eibar

U goste 6
Deportivo
Granada
Malaga
Real
Espanyol
Las Palmas

'eh 'eh

pre 7 godina

"A ko drugi nego Mesi, najbolji igrac svih vremena"
(Hari)@

Najbolji igrač svih vremena, po mom mišljenju je onaj Alžirac zanimljive frizure...

hehe

hhiikk

pre 7 godina

(Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Najjadniji klub na svetu je Real. Da nije sudija Barsa bi sada imala najmanje al najmanje 5-6 bodova vise od Reala... Samo sudije drze Real u utrci za titulu...

Weljko

pre 7 godina

Realovci pricaju o sreci a Barseloni su dali u zadnjem minutu i jos jednom Ramos ne znam koja je bila utakmica, da je pravde i manje guranja od strane sudija, Barselona bi imala +8 sad, zato pokrijte se usima i zatvorite se u sobu sami da patite malo, bice prilike sledece sezone .

Sandzak

pre 7 godina

Messi prošlu u 90 donosi Barci 3 boda
Večeras u 87 nova tri boda

Mogu da zamislim navijače Reala . Messi ih evo 10 godina drži na aparate .

Trentino

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Penaldo resava protiv Osasune nemoj tako buraz

Njanjalona

pre 7 godina

Meni su ovo najlepsi Barsini dresovi ikada!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 26. februar 2017 17:28)

Zao mi je sto ti moram reci, ali nemas ukusa. Ako pricamo o najboljim i najgorim Barsinim rezervin dresovima, oni bukvalno imaju najgore rezervne dresove od svih timova. Meni je taj dres o kom konkretno pricas treci najbori u poslednjih 7-8 godina. Samo su oni flourescentni gori od njega. Sa druge strane najbolji rezervni dresovi su im onaj crni iz sezone 11/12 i ovaj iz tekuce sezone tamno ljubicasti.

P.S. Nadam se da si bio ironican.

Dzoni

pre 7 godina

Zbog ovoga je penaldo beba u odnosu na Mesija, penaldo nikad nece resiti veliku utakmicu!
(J Brat, 26. februar 2017 18:40)

Ali hoce Ramos vamos.

neutralni felsh

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas. za sada mnogo bolju nego napad: pike konacno pribran a ne lezeran, umititi odlican, sto kazu englezi "strict". skripe bekovi pri podrsci u napadu, ali odbrana je generalno odlicna, jer ne zaboravimo da suarez i mesi skoro da i ne ucestvuju u "srednjoj odbrani"... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu. jeste da ono po mnogima nije skolska reakcija, jer ume da ne bude dobro kad defanzivni igrac prilikom protivnickog suta ulazi u putanju lopte i markira svog golmana - ali fala bogu mnogi majstorski potezi u fudbalu nisu po PS-u... zbog mnogih egzibicija na terenu trenerima radi srcka tokom utakmice ;)
atletiko ko atletiko, tvrdo, prljavo i grbavo, ali kad nanjuse slabosti za cas posla se razigraju pa onda brzo nazad u gard. simone je napravio pravi fudbalski bataljon :)

Hijon

pre 7 godina

Izgledalo je kao da je prvenstvo gotovo. U teoriji, Real samo jos jednom treba da kiksne i Barsa bi pobedama do kraja (racunajuci tu i el klasiko u Madridu) osvojila titulu. Naravno, nece ni jedni ni drugi pobediti sve preostale utakmice, ali vise nije tako sigurno da Real osvaja. Iako ima laksi raspored do kraja.

dembelijanac

pre 7 godina

Svaka cast Neymaru,Suarezu i ostalima !! Al Messi je jedan jedini !! Ovo se jednom rodi !! Prosle godine doneo titulu 5minuta pred kraja, sada opet moze se ispostaviti da je ovo gol za titulu !

stef

pre 7 godina

Nisam fan reala, a ni barse, stoga je ovo što ću da napišem objektivno i nepristrasno.. Atletiku je falila kvalitetnija završnica, dok je barsa zaista imala tovar sreće pri postizanju oba gola. Pravi karambol pred konačan šut, a pored tih napada nijednom nisu baš ozbiljno pripretili (možda samo onaj Mesijev slobodnjak i šut glavom Pikea (?)). Šteta za Atletiko, mogli su i morali bolje od ovog.

facts

pre 7 godina

2. deo:
-Igraci ciji su golovi doneli najvise bodova u Primeri ove sezone:
12 MESI (oduzimajuci samo Leove golove, Barsa bi bila 6. na tabeli!)
11 Aduris
9 Pedro Leon
8 Sandro.
-Mesi je jedini igrac u istoriji Primere koji je 9 sezona zaredom postigao 20+ golova!
-Mesijeva 400. pobeda u dresu Barse! Lista pobeda:
277 LIGA
66 LS
41 kup
8 superkup Spanije
5 SP za klubove
3 superkup Evrope.
-Bodovi za Zlatnu kopacku:
40 MESI (20 golova)
38 Dzeko, Iguain, Levandovski i Obamejang (19)
37.5 Kavani (25)
36 Suares i Bas Dost (18).
-Stranci sa najvise meceva za 1 klub u Primeri:
370 Roberto Karlos (Real)
369 Mauro Silva (Deportivo) i MESI (BARSA).
-Stranci (ne-Spanci) sa najvise pobeda u Primeri:
277 MESI
276 Dani Alves.
-Mesi protiv Atletika: 27 golova i 4 asistencija na 34 meceva (21-7-6)!
-Broj golova i timovi kojima je Mesi dao najvise golova:
27 Sevilja i ATLETIKO
22 Valensija i Atletik
21 Real i Osasuna.
-Stadioni na kojima je Mesi dao najvise gostujucih golova:
13 VISENTE KALDERON
12 S. Bernabeu.
-Trenutna tabela:
54 Barsa
52 Sevilja (2. kriterijum za plasman je medjusobni skor, Sevilja 2-1 Real)
52 Real.
Napred Viljareal!

Pozdrav!

džigi bau

pre 7 godina

Miloš: Slažem se! Srednji red za ozbiljan remont . Ovi na čelu sa Buskrtsom, Inijestom i Rakitićem ni senka nekadašnjih. Toliko grešaka u predaji večeras, Barsa sa Ćavijem nije pravila za celu sezonu. Pozadi nesinhronizovana četvorka , jedino je Umtiti donekle na visinu ,ali je teško pored kiksera i paničara Pikea i Matjea . Lopta ide kao kornjača , uglavnon se dodaju ovi pozadi , dok se Mesi, Nejmar , pa i Suarez, šetaju i čekaju loptu statično , lako ih je držati. Igraju tek kad prime loptu , što je fudbal iz 50-ih godina! Večeras je Barsa imala neverovatnu sreću , dali su oba gola iz gužve. A moglo je da bude i drugačije...
Enrike loše postavi igru. Umesto da igraju povučenije sa brzim dodavanjima preko sredine onoj trojici napred i pune mreže , gubi se vreme i daje prilika protivniku da konsoliduje odbranu , striktno pokrije napadače i suzi im manevarski prostor . večeras ni Mesi ni Suarez nisu izveli više od dve akcije , jedino je Nejmar nešto pokušavao , ali je sa svojim ulazima u sredinu odavno pročitan i od toga vajde nema. Treba Barsi novi trener koji će da igra brze kontre , kao što radi Klop, sa trojicom pa i petoricom napadača kad se krene...

Barsa Barsa

pre 7 godina

Sredina terena na remont. Injesta izgubio brzinu, Buskets koji je najvazniji sraf je u krizi. a za ove druge kao Gomes, D suarez Rafinja itd itd, oni nisu za Barsu. Nejmar ozbiljnije igrao, sto je za pohvalu. Messi malo povuceniji ali je uvek tu gotovo na svaki mec, i divis mu se na svaku, a ne na skaku petu kao kod drugih.

Visca Barca

pre 7 godina

Ubedjen sam da ce Barselona osvojiti, pobedice i Real na njihovom terenu jer je poznato da Barselona uvek teze izlazi na kraj sa Atletikom nego sa Realom.

MaveRick

pre 7 godina

(stef, 26. februar 2017 17:51)
'Sto? Da nije mozda bio faul nad golmanom? E pa klinjo moj, fudbal je muska igra, nije za svakoga.. Ti ako volis balet, ne moras ovo da gledas..

fcb

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica,na trenutke je Atletiko bio bolje na trenutke Barsa.Drago mi je zbog Barse nadam se da ce im ovo vratiti samopouzdanje i da ce uci u formu.Visca Barca!

gospodin

pre 7 godina

Najjadniji klub na svijetu, uefalona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 26. februar 2017 18:25)

Malo si promasio temu. Uefa nema veze sa La Ligom. Toliko o tome koliko znas o fudbalu. ;) P.S. Predsednik La Lige je Realov covek i veliki navijac Reala pa se ne zalimo. A vi placete gde stignete. :D

Milos

pre 7 godina

barsa ima odlicnu odbranu danas... intervencija umititija u 16. minutu, kad je uklizao na nezgodan grizmanov sut i pokrio stegenovu levu stativu spada u bolje koje smo videli ove sezone uopste u fudbalu...
(neutralni felsh, 26. februar 2017 17:19)
Uglavnom se slazem sa 90% stvari koje napises ali za ovo...da nije neko ukrao nick neutralnom? Samo pogledaj ponovo Umtitijev skok dve sekunde pre tog suta.Cirkus!! Pa kada tu fenomenalnu reakciju glavom ponovo odgledas vrati se ovde i napisi komentar. A napisi i u kom minutu je bar jednom Barsa dobila bilo koji duel u skok igri,bar jedan korner ili ubacivanje iz auta ispred Barsinog gola a da igraci Atletika nisu prvi udarili loptu. Ovo nije ni "O" od odbrane. Mada,jedino si u pravu da za to ne treba kriviti samo posednju cetvorku,posteno ne zna se ko u fazi odbrane igra najgore,mrtva trka izmedju igraca sredine terena i ovih nazad(ove napred ne racunam,oni su valjda nedodirljive zvezde).Na kraju da pohvalim i cirkuzanta Enrikea za poslednju izmenu,za promenu formacije u 3-4-3,konacno da uradi nesto da znamo da je prisutan.

neutralni felsh

pre 7 godina

(Milos, 26. februar 2017 18:32)



barselonina odbrana uopste nije losa kao sto ljudi misle, naprotiv. ne mora meni da verujes, nego prosto pogledaj gol razliku u sanskoj ligi - barsa ima isto primljenih golova (20), isto koliko i strašni defanzivni atletiko ili zidanov cvrsti real. pusti ti utiske, onu su varljivi - jer igraju visoku odbranu pa to cesto izgleda panicno, nego pogledaj cifre: to sve govori.
jeste da cesto zabrljaju kad ne treba (za potop protv PSG-a vise je kriv vezni red), ali nije to toliko fatalno za opsti utisak.
uh, strasna posla, nisu nadskocili atletiko ili ih nadigrali u odbrani - pa to je kao da zameras atletiku sto ne driblaju kao barsini.
sto se tice enrikea, opet preterujets u osudi. ni meni se ne svidja posebno njegov hrapaviji stil igre, i sto cesto zabrlja sa izmenama, ali on ima dosta kredita da ne dobije otkaz u jeku sezone - nego sporazumno, u leto, u vreme remonta. ne zaboravi, sa njim je barsa za 2 godine uzela jednu ligu sampiona, dve domace lige i oba kupa. malo li je?

Magiko

pre 7 godina

Umtiti je odigrao FENOMENALNO. Svaka cast stvarno. Cudna tekma, Atletiko je to mogao da resi jos u prvom poluvremenu ali to je fudbal. Drago mi je i sto je sudija bio na nivou. Dobra tekma...dosta sansi bas. Na kraju i dosta srecni golovi ali Mesi opet kad je gusto iako je bio odsecen celu tekmu. Prvenstvo ponovo interesantno.

facts

pre 7 godina

-Rafinja (Selta i Barsa) je 1. igrac u istoriji Primere koji je vezao 36 meceva bez remija u gostima, oborivsi rekord Agustina Lajole (Europa i Espanjol)! Niz je poceo 25.8.2013 i jos traje!
-Barsa ima niz od 17 meceva bez poraza u ligi (12-5-0). Poslednji put su izgubili u Vigu (4-3).
-Simeoneov 300. mec kao trener Atletika (187-61-52).
-Enrikeov 100. mec kao trener Barse u Primeri. Ucinci trenera Barse:
79-14-7 Gvardiola
75-14-11 LUIS ENRIKE
64-20-16 Krojf.
-Atletiko je 1. put u istoriji vezao 20 meceva bez pobede nad Barsom u domacim takmicenjima (nisu ih pobedili jos od 14.2.2010, 2-1 u ligi)!
-Najvise odigranih meceva bez poraza od Atletika u ligi:
16 PIKE (jos traje)
12 Alba (jos traje, nije igrao danas)
11 Marselo
10 Maskerano.
-Koke nije pobedio Barsu na 13 ligaskih meceva, a Godin na 14 (kao igraci Atletika).
-Umtiti u Primeri: 14-0-0.
-Mesi je igrac koji je dao najvise golova (22) Atletiku u ligi! Cesar Rodriges je 2. sa 15 golova.
-Najvise golova jednom timu u Primeri:
24 Giljermo Gorostisa- Barsi
23 Telmo Sara- Selti
22 MESI- ATLETIKU!

1. deo

fcb

pre 7 godina

Nije Barsa bila sjajna danas,daleko od toga,ali vazno je pobedjivati.Dzabe trud i leprsava igra kad nema pobeda.Ne svidja mi se kad ovako igraju al sta ces,bitna su tri boda.Pa real je prosle sezone bio los pa je uzeo LS,imali su srece,sudije i isto su ovako pobedjivali.A sto ne moze i Barsa tako do trofeja?