Nedelja, 26.02.2017.

11:19

Divac: Bogdanović sledeće sezone u Kingsima

Bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović od naredne sezone igraće u NBA ligi za ekipu Sakramenta, potvrdio je generalni menadžer Kingsa Vlade Divac.

Izvor: B92

Divac: Bogdanoviæ sledeæe sezone u Kingsima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

doom

pre 7 godina

ови што клепетају о Богдану ревију небулоза има ускоро да га љубе тамо где сунце не сија.

Balansero

pre 7 godina

Ma sta zna Divac sa 2 svetska i 3 evropska zlata i 16 godina u NBA ili Zoc sa 8 osvojenih EL. Zna se da su instant navijaci iz Zeleznika najbolji poznavaoci kosarke na planeti a i sire. I kad oni kazu da je Bogdan "prevara od igraca" tu nema mesta polemici. Uostalom svi veliki svetski klubovi se tuku za Simona, Le Branka, Djenku i ostale mezimce. Samo oni nece iz Zeleznika, rasadnika sampiona. Nego je l' Bobinator izdominirao ponovo na klupi ili je presao u publiku da dominira?

Marko

pre 7 godina

Dođe čovek sa idejom "saznaću nešto novo", kad ono...klinačka prepucavanja. Gde nestaše onoliki informisani komentatori, zbog kojih je uživanje bilo doći na ovaj sajt?

Elem, dosta toga ide na ruku Bogdanu. Kingsi će na spoljnim pozicijama u 2017/18. izgledati dramatično drugačije. Ističu ugovori Kolisonu, Losonu, Evansu (za poslednjeg je možda i šteta), i dok je Badi Hild neko ko će sigurno biti u startnih 5 (svi smo čitali da ga Vivek smatra novim Stefom Karijem), Bogdan će se za minute boriti sa (sada) rukijem Malahijem Ričardsonom, koji je ove sezone više vremena proveo u razvojnom timu; i meni totalnom enigmom zvanom Geret Templ, koji ima ozbiljan ugovor još dve sezone (8 milki) i pravi je "late bloomer", tj. što je stariji to bolje igra. Lengston Gelovej je i u ovom trejdu bio tu samo da popuni broj.

Velika je stvar što će imati Divca uz sebe. Inače šta je Divac od američkih medija preživeo u poslednjih nedelju dana je strašno. Išlo se dotle da ga se naziva "najgorim GM-om ikad" itd, a čovek ne radi taj posao ni dve godine. Nasledio je franšizu u haosu, loše selektiran tim, bez uspeha otkako je Peđa (!) otišao, itd. itd. Pritom je sam Sakramento manje atraktivna destinacija i franšiza koja ne vuče veliku pažnju medija i sponzora.

Kako bilo, srećno Bogdane.

Plavusan

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali poneki klinci nek komentarisu golf. Bogdan je za Sarica Pipen. Bogdan je odlican u svim parametrima, odlican skakac, defanzivac, dodavac, visok IQ. Samo da popravi sut kao sto ga je krasio na pocetku karijere. Odlican bek!!! I sada je medju 10 najboljih igraca Evrope!!!

Edvard

pre 7 godina

@antiDebil

Ja pokusao da razumem ostale, ali ti najkasvetnije pricas od svih ovih koji se ne razumeju u ekonomsku politiku (pa cak politike sporta). Poz brale

ak99

pre 7 godina

On ili pokida ili potpuno podbaci, zavisi kako mu "klikne" u glavi, kad je pod pritiskom, pogubi se, tako da me ne bi cudilo da u regularnom delu utrpa nekome 40+ a zatim u nekom kljucnom mecu kad ga svi budu digli u nebesa ima sut tipa 2/14

Promena

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.
(gojimir, 26. februar 2017 17:45)

Netačno. SP će se igrati 2019. u Kini. FIBA je donela odluku da će se ubuduće svetska prvenstva igrati u neparnim godinama kako se ne bi sudarala sa SP u fudbalu.

http://mondo.rs/a820096/Sport/Kosarka/FIBA-Svetsko-prvenstvo-2019-pa-na-cetiri-godine.html

prosečan lik

pre 7 godina

Jokić,Bjelica,Bobi na kraju Bogdan pa mi ćemo imati skoro pa celu petorku za reprezentaciju što ranije nikad nije slučaj bio..

Styx river

pre 7 godina

Zasto da ima problem sa misicnom masom? Ne bih rekao da je slabiji od recimo Bookera, a on igra sasvim dobro, cak je ponajbolji igrac Suns-a. Manu isto, nije fizicki toliko dominantan a sta je sve postigao. Bitno je kosarkasko umece.

gojimir

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.

Dejan1972

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali mi ne pada na pamet, da se prepucavam ovde. Gledao sam zadnjih dana nekoliko utakmica reprezentacije, ove starije od 2014 do danas. Kratko: Bogdan nas u nekoliko vaznih utakmica itekako izvukao ustavri potvrdio vodjstvo itd. dovoljno je ako ubaci 10-20 poena. Bitno je u kojoj vazi utakmice. Ponekad je imao samo 6-7 poena ali je uvek navukao paznju, pa je potom proradio nedovic naprimer...

Prema tome, mislim da ima dobru sansu u kingsima.
Njemu sve najbolje. SRBIJJJAAAAA.

pro_institucija

pre 7 godina

bbr navija za 32.Zagorsku , košarku poceo da prati 2000. , ukupno bbr dao 400 din jel ulaz 20 god plaćaju građani iz budžeta. Kad je džabe i sirće je slatko.
A o tekstu malo je jedna za celu sezonu , nego ako hoće neka odigra još neku jer bliži se PO , a tu teško. Francuska i Litvanija su Ti dokaz za to. Zadnji napad i ništa , nije taj.
NBA nije probao ko nije kupio kartu za Ameriku , ali u svakom slučaju srećno.

SrbEUin

pre 7 godina

LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.(Bagg, 26. februar 2017 11:26)

Ne umeš ni da provociraš. Le Branko i Boggi ne igraju ni na istoj poziciji niti imaju istu ulogu u timu, tako da jedan drugome nisu konkurencija.

LeBranko = Metju Delavedova.
Sigurno bi imao mesto u polovini NBA ekipa, kao i pomenuti, koji beše i starter u Klivlendu.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mržnja pantera je prevelika, ali i traume koje im je nanosio su isto ogromne. Bogdane igračino, zasijaj punim sjajem u NBA ligi.

Mladen

pre 7 godina

On nema kvalitet ni da bude jedan od boljih igraca evrolige na svojoj poziciji a kamoli da igra u NBA. To nije zluradost nego objektivna procena koje su i grobari svesni (sem onih duletovih najzagrizenijih fanatika). Mada postoji sansa da zaigra ako Divac pocinje da radi isto ono sto i Filadelfija godinama unazad pa su zato trejdovali Bugija za nista a i ovog dovode.

vk Bečej

pre 7 godina

@antiDebil
Prestani da spinujes da je Zoc izbacio Efes , izbacila ga je Zvezda u Vršcu. Možeš da proveriš ali nećeš, lakše Ti da ubacis kosku.
Kalinic je explodirao tako da su svi stajali uu redu da ga kupe kso i za Bogdana. Kako kažeš ono što se zove Igokea je razmontirao , i pecaroša i Milosavljevica.
Zoc da prestane da laže, pa da vidimo za ubuduće. I u privatnom životu valjda mrziš one koji lažu.
A Ti si samo još jedna od kreatura sa druge strane brda koja je zamrznuta i ne shvata da je zimus lane bilo.
Dok gledaš svoje košarkaške Mapetovce ubija te mržnja.
A Bogdanu želim svako dobro, o tome je tekst ustvari a ne o Igokei i nemoći.

bbr

pre 7 godina

Kolecz,koji navija za fmp zna da je Bogdanovic igrac za male utakmice,inace,igrac koji je pre par dana u vaznoj utakmici dao 27 poena Olimpijakosu za tesnu pobedu Fenera.Kolecz je kosarku poceo da gleda pre tacno pet godina kada se jedan klub ugasio a druga dva privatna promenila ime,sto je vlasnika ta dva privatma kluba kostalo ukupno 400 dinara u kosarkaskom savezu.

LetePareLetimJa

pre 7 godina

E on ce vas spasiti. Ma sta spasiti..ima da igrate plej of svake godine. E moj Divac ti pojma nemas. pa nije ti ovo evroliga covece...trebao si jos dva grka dovesti i dominacija !

XY

pre 7 godina

Pa mislim da mu je vreme. Nije srljao, stekao je prvo iskustvo u evroligi, i sad je zreo za Nba. Mislim da ce mu americki stil vise odgovarati i da je Sakramento prava ekipa za njega. Srecno Bogid

Mića KM

pre 7 godina

Bogdanović bi trebalo kolika ja znam da igra beka šutera a Barns je trojka. Ukoliko misle da Bogdana koriste kao trojku to je loše po njega jer neće moći da pokaže šta zna. Samo na dvojci on ima neku šansu u NBA.

Mikii

pre 7 godina

Svaka cast za ispunjavanje snova itd. ali on nema nikakve sanse u NBA. Spor, trom, nepouzdan sut u vaznim momentima, lako gubi samopouzdanje, samo su neke od stvari zbog kojih ce vrlo brzo put razvojne lige pa povratka u Evropu. Ni mnogo bolji od njega nisu pokazali apsolutno nista tamo. Tipa Serhio Rodrigez.

mica

pre 7 godina

Odlascima Bogadana,Tea,Nanda,ljulja,gaudloka u Nba,i Spanulisa u penziju,je lepa prilika da Branko Lazic postane najbolji igrac EL. ove sezone,ako se ne varam igra cak 61 evropski igrac u Nba

deki

pre 7 godina

Ne razumem mnoge komentare-dal je bitan tim? Bitno li je ko navija za Zvezdu a ko za Partizan?
Svi smo mi strucnjaci za kosarku (i sve ostalo)
Decko igra za Srbiju i zelim mu da u NBA -u igra najbolje sto moze i da zaradi brdo para.

prijatelj

pre 7 godina

Mozda se i dobro snadje u nba. Pratim ga u evroligi, dosta je dobar. Daje neke teske koseve pod pritiskom odbrambenih igraca, ima solidan sut. Primetio sam da se za sut za tri poena izvlaci nekih pola metra dalje od linije. Kao da se priprema za nba. U Americi se ne igra jaka odbrana imace svoju sansu.Atletski treba da napreduje, da poboljsa odraz.

antiDebil

pre 7 godina

Gojimir

I meni je delovao spremnije nego inace, dobro je da nisam jedini koji je to primetio.
Sledece godine se ne igra reprezentativno takmicenje tako da ce svi igrati ovog leta. A ta prica oko odustajanja igraca iz nba da igraju za reprezentaciju, mislim da ce tu pre biti varijanta da sami igraci to zloupotrebljavaju i koriste nba, dugu sezonu ,broj utakmica i sl. kao opravdanje a kada bolje pogledas Dankan, Djinobili, Alen, Jabar i mnogi drugi igrali sa 40 godina dok su se Kicanovic i Danilovic penzionisali sa 30. Jednom je Pasplaj to lepo objasnio, cini mi se na areni kod ona dva klipana !
Imas i Radjinu izjavu iz valjda 1995., kada su ga pitali da prokomentarise to sto mu Boston brani da igra za hrvatsku da se ne bi povredio i sl. i on odgovara ,,mogu da pricaju stagod pozele, to mene ne interesira'' !!
Pre ce da je do igraca nego do nba klubova...

bskfan

pre 7 godina

Alo ljudi, pa ne ide on tamo da igra kosarku vec da udje sa klupe i pokrije 10-15 minuta. Ako on ovde ima ovako jadnu statistiku, sta onda da ocekuje u NBA? Imate dobar primer u Denveru: Haris, Marej, Barton, Chendler, Huanco, Artur, cak i O Brajan za koga uopste nema mesta,...svi imaju bolji sut od Bogdanovica a tuku se oko minuta na parketu. Jedina mu je sansa da pokusa da igra jaku odbranu. Ako se tu procuje, i ako moze da sustne trojke od barem 30%, ima sansu i da ostane u NBA. Beli je druga prica, njega su ubili u pojam pa igra u grcu, inace bi mogao da igra mnogo bolje.

Porta Garibaldi

pre 7 godina

Bolje da si uzeo mene Vlade.
Ne trcim ko nekada, ne zakucavam ko nekada, ne igram odbranu ko nekada, ne postizem koseve ko nekada, ali mogu na provociranje da posaljem glavne igrace suparnickog tima na klupu a kostam kao lokalna kasirka.
Najbolja investicija za ulozeni novac.

saeKn

pre 7 godina

Bogdan moze da uspe u NBA vec ove sezone je trebao da ode bio je spreman. Da li ce uspeti videcemo jedina prava liga je NBA i mora da proba. U narednom periodu nadam se da ce preuzeti ulogu zvezde u Feneru, a ne da je deli.

Patrick

pre 7 godina

A kad ce Lazic,Simon,Kuzmic,Dangubic u NBA?To su smesni igraci.Bogi ce uspeti u NBA.Kingsi su mu samo odskocna daska do dresa najjaceg i najboljeg NBA kluba,San Antonija.Tamo ce on i brat Berta da izdominiraju.

kole

pre 7 godina

Antidebil,da su ti komentari normalni i da imaju veze sa mozgom i realnosti,rekao bi da onda pokusavas da nesto dokazes.Ovako sa tvojim teorijama zavere,siguran sam da ih saljes zato sto za svaki dobijas po jedan sendvic.Kako drugacije objasniti deset komentara i jos toliko replika osim da si placen za svaki komentar.Ili si teska danguba koja ne zna sta ce sa zivotom.Trece nema

вељко

pre 7 godina

Мислим да је дефинитивно време да се опроба преко "баре".
Ако буде добио пристојну минутажу(30-36 минута по мечу),могао би имати можда и боље бројке(игра се више напада,више кошева се постиже/и то много више!/,нема зоне)

Slobo

pre 7 godina

U feneru je 3 godine i nije napredovao ni milimetra. Bolje da ide u NBA. Željko i njegova defanziva ubijaju svaki individualni napredak kod igrača.Ista je stvar i sa Kalinićem, koji ne da nije napredovao nego je otišao korak nazad a možda i dva.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

jesam grobar i voleo bih da grešim,ali mislim da će se on jako teško snaći (MarcoPolo, 26. februar 2017 11:22)
Pa, zar je bitno uopste? Da nazaduje nece sigurno.
1. Ispunio je decacki san, sta ces vise?
2. Njemu je kosarka profesija, nisu iste plate ovde i preko bare. Ako se ne varam, Bobi zaradjuje 7m godisnje...
Srecno mu bilo.

Laki

pre 7 godina

Dečko je trebao otići u NBA direktno iz Partizana , sa 19 godina.Primer Jokića i Divca.Ovako je igrao za Željka i Fener , što ne mislim da ga je napred poguralo kao što bi 2 - 3 godine u tom starosnom dobu u NBA. Želim mu da uspe.

muftija delija

pre 7 godina

mislim da je malo stagnirao kod zeljka,trebalo je iz KKP pravo u nba,kao.npr divac.ocekujem exploziju kad krene da igra!duletova skola!

antiDebil

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.
(dule, 26. februar 2017 12:19)

Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Divac, dalje necu ni da nabrajam !!
zvezda sa sve efempeom, Radnickim FMP, sa sve 3 hale, 3 adrese, 3 pecata, 3 predsednika, Prangijom, Andrejom, Zetom, Cokijem, Vesnom, Zezeljem, Sagadinom, Karadzicem, Vesicem, Gurovicem, NJIME....nece to dostici u narednih 500 godina !

nikola

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta

nikola

pre 7 godina

Kao i Bjelica ni Bogdan nije za NBA.Obojica su spori,Bogdan je dobar suter,ali ne vrhunski kakav treba da budes ako dolazis iz Evrope.Npr.Bodiroga je sam shvatio da se u NBA igra drugacija kosarka od Evrope i nije ni pokusavao da ode tamo.Ako ides iz Evrope u NBA treba da imas odlican sut.Evo Veseli ima nenormalne fizikalije,ali nema nikakav sut.Ameri sami u USA mogi da nadju stotine igraca kao Veseli koji znaju da skacu i samo to.Bogdan ce da bude kao i desetine igraca koji su pohrlili u NBA i Evrope a tamo su proveli godine gde su imali epizodne uloge.Da ne nabrajam imena.Ali lova je mnogo bolja tako nek mu je sa srecom

Kraljevic

pre 7 godina

Zaista mu zelim srecu.Ima tvrd izbacaj za 3.Svaka dira obruc.Sporo izlazi iz bloka.Dobar pregled los ulaz.Cesto se zakuca u protivnickog igraca.Odraz prosek.Cinjenica je da mu je procenat Zana 3 osrednji.Nadamo se da ce ga nauciti pravilnom sutu.Po meni dobar glavni igrac prosecan sporedni igrac.Zbog toga je u Partizanu rasturao.Sve najbolje Bogdane!

Đingis Kan

pre 7 godina

Dobra vest, u Sacramentu nema trenutno nekih zvezda i potrošača lopte, pa će i Bogdan da dobije priliku. Za razliku od Minesote gde ima 2,3 superzvezde koji igraju za statistike i gde se Bjelica ne snalazi. Hejteri su ljubomorni na Bogdanovića.

triger

pre 7 godina

Peace,jeste NBA najbolja ali Veseli igra sve gore i gore,izgubio i sut totalno,ne moze od distance nista da pogodi,da ne pricam o trojci i sl.bacanja..

antiDebil

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.
(DedaMiloje, 26. februar 2017 11:58)

Naravno da su pare uzete, ne postoji no limit varijanta kao sa fmp-om pa moraju pare na neki nacin da se zarade ili ona varijanta sa fk zvezdanom ,,pare smo nasli na grani''. Da je drzava te pare dala Partizanu kao sto ih daje PRIVATNOM Fmp-u mozda bi Bogdan i ostao, sta ti mislis ?
Kad smo vec ZOC-a, cudi me sva ta mrznja koja sa vase strane kulja ka njemu. Nije li ZOC jedini trener koji je u poslednjih 7 ili 8 godina kupio igraca od necega sto se zove fmp i crvena zvezda ?
Nije li nesto sto se zove zvezda plus IDEA prosle godine prosla u playoff EL nakon sto je ZOC pobedio Ivkovica i time izbacio Efes a zvezdu plus IDEU pogurao ka top 8 ? Objasni mi te fenomene ?
Niko ne bi platio tolike pare za Bogdana ? Nisam bas siguran, Bogdan je te godine bio zvanicno 5.igrac u evropi ALI sam 1000% siguran da niko ne bi platio ni 30% onoga sto je ZOC platio za Kalinica, eto jos jedne prilike da se istaknes i da mi objasnis i taj fenomen ?!

Kanga

pre 7 godina

Ajde bre Vlade dosta vise sa tvojim "vaznim" izjavama. Cousins-a si dizao u nebo i govorio kako je on najveci i kako on jedini nikada ne sme da ode, pa sta se desilo?! Lupetas gomilu gluposti u poslednje vreme, a niko te nista ne pita. Cuti, smrdi i uzimaj pare, bolje je tako veruj mi!

Millennium

pre 7 godina

@antiDebil

Druže, o kojim ti kompleksima pričaš kad na vest o tome da Bogdanović ide iz Fenera u Skaramento ne vadiš Zvezdu iz usta?

Boki

pre 7 godina

Ide Bogdan u NBA a antiDebil i ostali frustrirani likovi komentarisu Zvezdu i Branka Lazica, podseticu vas jos jednom da Bogdanovic ide u NBA iz Fenera kao sto je recimo i Pekovic otisao iz Panatenaikosa ili Lovernj iz one Litvanske ekipe ... Sa druge strane brda Bjelica je otisao iz Fenera a Rakoc iz Buducnosti itd.
Decko zeelim ti svu srecu u Americi jer je vreme da SVOJ rad i trud unovcis u toj govedjoj ligi, da nam se vratis kao reprezentativac koji je bolji od ovog Evropskog Bogdana iz Fenera.
Mislim da je je to liga napravljena za tebe kao i za Jokaru, igra sa vise prostora i slabijom odbranom gde ce doci do izrazaja sav tvoj potencijal .... Sve najbolje.

GM

pre 7 godina

Bolja ekipa nije mogla da mu zapadne... za razvoj, za rezultate sigurno ne.

Kingsi igraju na zapadu, igra se brzo, sutira se, ne igra se odbrana, nikakav pritisak nemaju jer su bez sanse da urade nesto u plejofu, nemaju neku veliku zvezdu... Jos je Kalifornija lepo mesto za zivot i Divac tamo.

dule

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.

antiDebil

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta
(nikola, 26. februar 2017 12:39)

Mucni malo glavom i razmisli, ako imas cime, zasto vise puta saljem komentare, potrudi se da shvatis, veruj mi da je odgovor veoma jednostavan...
A sto se samog komentara tice uvek mozes da me ispravis, niko to tebi ne moze da zabrani, dakle ?!

vesele devedesete

pre 7 godina

bogdan ce imati veliku sansu jer ce dobiti priliku da igra. u svakom drugom klubu bi sedeo na klupi makar godinu dana kao vecina evropljana. nadam se da ce iskoristiti sansu

загор

pre 7 godina

ако може фурније да игра бека у нба може и богдановић. барем ће да унапреди игру као ракоч или недовић, па кад се врати у европу да буде главни баја, али изјава дивца "да му отворимо простор", као да прича о неком потенцијалном ол стар играчу, благо речено претерана. неће он ништа донети сакраменту. једино ако у нба унапреди шут, па постане неки паклен тројкаш, што би можда и могло да се деси, али овако како сад игра, не видим шта би била његова улога тамо. нит он сад нешто специјално шутира, нити тамо може да чува оне црнце атлете 1:1, нити његове организаторске способности имају неки велики значај у нба тркачкој кошарци.

cg

pre 7 godina

Ovo mi je jedan od milijih igraca,ali ko jos Divcu vjeruje? Iskreno se nadam da ce Bogdanovic uspjeti u Nba al bi volio u neki drugi klub a ne mrtvi Sakramento!

popokatapetl

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ljudi koliko ja volim ovog dečaka,ne znam obožavam tu drskost...Eee da je Bjelici deo ovog karaktera gde bi mu kraj bio...
Napred Bogdane

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

nista o nicemu

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !
(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Samo obrisi prefiks anti, i sve sto si rekao je odlicno onda.

Patrick

pre 7 godina

Bogi ne idi u raspale Kingse,dodji u Spurse,najjaci i najbolji klub u USA.Uz Dzinobilija,Parkera,Leonarda i Gasola ce moci svasta da nauci.

Humska

pre 7 godina

Vrlo sam skeptican ali bih voleo da me Bogdan demantuje. Pa Drazen (lazni su hvalospevi o njegovoj igri u NBA), a jos vise Sale Djordjevic su imali problema u NBA. Ne racunam boraniju tipa Nedovic. Bogdan ima pozitivan sportski bezobrazluk ( za razluku od Bjelice)i to mu mozda moze doneti uspeh.

delija

pre 7 godina

Samo da ne bude kao sa bjelicom mozda treba da ostane jos jednu sezonu i jos kad ne bi otisao kod ovog kantrimen divca bilo bi savrseno(i naravno mi necete objaviti komentar kaoi uvek)

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Najvaznija stvar za naseg igraca kada ode u NBA je da igra. Nista drugo nije bitno. Vjerujem da ce Divac da zastiti Bogdana i da mu osigura minutazu sto ni jedan nas igrac nije imao u NBA. Bogdan ima sve prilike za uspjeh u NBA te mu presvidjam da bude solodan 17 do 18 poena u prosjeku sto je u skladu sa njegovim potencijalom.

matija

pre 7 godina

Vlade, organizuj prijateljsku utakmicu Sacramento- i bilo koji evroligaski tim, siguran sam da bi ste izgubili siguran sam. Gledao sam utakmicu sinoc protiv Charlotta, ono je sramota

Corleone

pre 7 godina

Mnooogo mi je drago i Bogdanu jedan delija zeli da napravi show u NBA. Realno jako tesko, naravno, ali niko ne moze osporiti da ima mud...

Peace

pre 7 godina

Moze biti jedan od 5 najboljih igraca evrope i car ili suvi prosek u NBA u najboljem slucaju, ali u NBA su vece pare i vecina kosarkasa masta da jednog dana zaigra u NBA. Greska nije sto odlazi jer ce tamo i na klupi vise napredovati kroz treninge nego da ostane u Evropi pogledajte samo Veselog kakav je otisao u NBA i kakav se vratio iako tamo nije uspeo. Zato mu pozelimo srecu kao i svakom srpskom kosarkasu u NBA jer njihovo provedeno vreme tamo ce biti samo benefit za reprezentaciju. Srecno Bogdane i pokazi im da smo mi kosarkaska nacija.

DedaMiloje

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.

Bagg

pre 7 godina

Sudeći po panterskim komentarima na portalima i forumima, imao sam utisak da treba da ide LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.

Deki

pre 7 godina

Sto mrzite Divca toliko? Covek pokusava da uradi nesto, i tu se vidi razlika u mentalitetu Srbije. Ljudi sa pravim mentalitetom mu daju podrsku, a sabani ga pljuju. U slucaju da napravi veliku stvar u Sakramentu, isti ti sto ga sad pljuju ce ga podici u nebesa. Ajde pokusajte dati malo respekta legendi srpske kosarke. Sramota sto ga svoj narod pljuje...

Lega gazi limenke

pre 7 godina

srećno majstore, ovo se čekalo!!!
kako ćemo imati moćnu reprezentaciju za dve-tri god... svi će nas se plašiti!!!
Bogi, samo hrabro, NBA te čeka!

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

gojimir

pre 7 godina

Pogledao sam njegovu poslednju utakmicu EL od 27p i jedna stvar je uočljiva: Bogdan nikada nije bio jači, brži i eksplozivniji. Mislim da njegova povreda od novembra prošle godine nije bila baš tako teška, već da je vreme iskorišteno za bazične pripreme i poboljšanje fizičke spreme, verovatno u dogovoru Divca i Žoca, odnosno menadžmenta dve ekipe. To i dalje ne garantuje uspeh Bogdanu u NBA jer mora da poradi na još dve stvari: kontroli lopte i da smanji broj dodavanja iz skoka i prvog koraka (često ga preseku a to se u NBA ne toleriše ), od takvog igrača se očekuje prvo da gleda koš pa tek onda saigrače.
Jedva čekam da gledam još jednog Srbina u Americi, mada će to znatno smanjiti šanse da se ti igrači (Jokić , Bjelica i Bogdan ) pojave na EP ove godine.

petarczv

pre 7 godina

Inace lebron samozvani kralj je iskukao jos jednog igraca bivseg all starra derona wiliamsa nadam se je lequinn sada konacno zadovoljan i da nema vise prava da kuka jer ima ubedljivo najskuplji tim u celoj NBA...jedva cekam play off

KORN

pre 7 godina

Realno on se ni u Feneru nije pokazao a sta ce tek u NBA da radi.Mnogo sam ocekivao vise od njega,trebao da bude lider u Feneru i nasoj reprezentaciji ali daleko je on od toga.Pa Bjelica je otisao u NBA kao jedan od najboljih kosarkasa u Evropi a tamo je kao duh.Ono sto sam siguran je da ce navijaci da oteraju Divca iz Sakrementa i to veoma brzo.

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

g5ch

pre 7 godina

То се знало одавно,само се чекала потврда. Па кад на драфту дођу Џонатан Ајзак и Лаури Марканен...

Peace

pre 7 godina

Moze biti jedan od 5 najboljih igraca evrope i car ili suvi prosek u NBA u najboljem slucaju, ali u NBA su vece pare i vecina kosarkasa masta da jednog dana zaigra u NBA. Greska nije sto odlazi jer ce tamo i na klupi vise napredovati kroz treninge nego da ostane u Evropi pogledajte samo Veselog kakav je otisao u NBA i kakav se vratio iako tamo nije uspeo. Zato mu pozelimo srecu kao i svakom srpskom kosarkasu u NBA jer njihovo provedeno vreme tamo ce biti samo benefit za reprezentaciju. Srecno Bogdane i pokazi im da smo mi kosarkaska nacija.

popokatapetl

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ljudi koliko ja volim ovog dečaka,ne znam obožavam tu drskost...Eee da je Bjelici deo ovog karaktera gde bi mu kraj bio...
Napred Bogdane

Lega gazi limenke

pre 7 godina

srećno majstore, ovo se čekalo!!!
kako ćemo imati moćnu reprezentaciju za dve-tri god... svi će nas se plašiti!!!
Bogi, samo hrabro, NBA te čeka!

Deki

pre 7 godina

Sto mrzite Divca toliko? Covek pokusava da uradi nesto, i tu se vidi razlika u mentalitetu Srbije. Ljudi sa pravim mentalitetom mu daju podrsku, a sabani ga pljuju. U slucaju da napravi veliku stvar u Sakramentu, isti ti sto ga sad pljuju ce ga podici u nebesa. Ajde pokusajte dati malo respekta legendi srpske kosarke. Sramota sto ga svoj narod pljuje...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

jesam grobar i voleo bih da grešim,ali mislim da će se on jako teško snaći (MarcoPolo, 26. februar 2017 11:22)
Pa, zar je bitno uopste? Da nazaduje nece sigurno.
1. Ispunio je decacki san, sta ces vise?
2. Njemu je kosarka profesija, nisu iste plate ovde i preko bare. Ako se ne varam, Bobi zaradjuje 7m godisnje...
Srecno mu bilo.

Slobo

pre 7 godina

U feneru je 3 godine i nije napredovao ni milimetra. Bolje da ide u NBA. Željko i njegova defanziva ubijaju svaki individualni napredak kod igrača.Ista je stvar i sa Kalinićem, koji ne da nije napredovao nego je otišao korak nazad a možda i dva.

GM

pre 7 godina

Bolja ekipa nije mogla da mu zapadne... za razvoj, za rezultate sigurno ne.

Kingsi igraju na zapadu, igra se brzo, sutira se, ne igra se odbrana, nikakav pritisak nemaju jer su bez sanse da urade nesto u plejofu, nemaju neku veliku zvezdu... Jos je Kalifornija lepo mesto za zivot i Divac tamo.

vesele devedesete

pre 7 godina

bogdan ce imati veliku sansu jer ce dobiti priliku da igra. u svakom drugom klubu bi sedeo na klupi makar godinu dana kao vecina evropljana. nadam se da ce iskoristiti sansu

Humska

pre 7 godina

Vrlo sam skeptican ali bih voleo da me Bogdan demantuje. Pa Drazen (lazni su hvalospevi o njegovoj igri u NBA), a jos vise Sale Djordjevic su imali problema u NBA. Ne racunam boraniju tipa Nedovic. Bogdan ima pozitivan sportski bezobrazluk ( za razluku od Bjelice)i to mu mozda moze doneti uspeh.

загор

pre 7 godina

ако може фурније да игра бека у нба може и богдановић. барем ће да унапреди игру као ракоч или недовић, па кад се врати у европу да буде главни баја, али изјава дивца "да му отворимо простор", као да прича о неком потенцијалном ол стар играчу, благо речено претерана. неће он ништа донети сакраменту. једино ако у нба унапреди шут, па постане неки паклен тројкаш, што би можда и могло да се деси, али овако како сад игра, не видим шта би била његова улога тамо. нит он сад нешто специјално шутира, нити тамо може да чува оне црнце атлете 1:1, нити његове организаторске способности имају неки велики значај у нба тркачкој кошарци.

nista o nicemu

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !
(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Samo obrisi prefiks anti, i sve sto si rekao je odlicno onda.

Bagg

pre 7 godina

Sudeći po panterskim komentarima na portalima i forumima, imao sam utisak da treba da ide LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.

antiDebil

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.
(dule, 26. februar 2017 12:19)

Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Divac, dalje necu ni da nabrajam !!
zvezda sa sve efempeom, Radnickim FMP, sa sve 3 hale, 3 adrese, 3 pecata, 3 predsednika, Prangijom, Andrejom, Zetom, Cokijem, Vesnom, Zezeljem, Sagadinom, Karadzicem, Vesicem, Gurovicem, NJIME....nece to dostici u narednih 500 godina !

Laki

pre 7 godina

Dečko je trebao otići u NBA direktno iz Partizana , sa 19 godina.Primer Jokića i Divca.Ovako je igrao za Željka i Fener , što ne mislim da ga je napred poguralo kao što bi 2 - 3 godine u tom starosnom dobu u NBA. Želim mu da uspe.

muftija delija

pre 7 godina

mislim da je malo stagnirao kod zeljka,trebalo je iz KKP pravo u nba,kao.npr divac.ocekujem exploziju kad krene da igra!duletova skola!

Boki

pre 7 godina

Ide Bogdan u NBA a antiDebil i ostali frustrirani likovi komentarisu Zvezdu i Branka Lazica, podseticu vas jos jednom da Bogdanovic ide u NBA iz Fenera kao sto je recimo i Pekovic otisao iz Panatenaikosa ili Lovernj iz one Litvanske ekipe ... Sa druge strane brda Bjelica je otisao iz Fenera a Rakoc iz Buducnosti itd.
Decko zeelim ti svu srecu u Americi jer je vreme da SVOJ rad i trud unovcis u toj govedjoj ligi, da nam se vratis kao reprezentativac koji je bolji od ovog Evropskog Bogdana iz Fenera.
Mislim da je je to liga napravljena za tebe kao i za Jokaru, igra sa vise prostora i slabijom odbranom gde ce doci do izrazaja sav tvoj potencijal .... Sve najbolje.

antiDebil

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.
(DedaMiloje, 26. februar 2017 11:58)

Naravno da su pare uzete, ne postoji no limit varijanta kao sa fmp-om pa moraju pare na neki nacin da se zarade ili ona varijanta sa fk zvezdanom ,,pare smo nasli na grani''. Da je drzava te pare dala Partizanu kao sto ih daje PRIVATNOM Fmp-u mozda bi Bogdan i ostao, sta ti mislis ?
Kad smo vec ZOC-a, cudi me sva ta mrznja koja sa vase strane kulja ka njemu. Nije li ZOC jedini trener koji je u poslednjih 7 ili 8 godina kupio igraca od necega sto se zove fmp i crvena zvezda ?
Nije li nesto sto se zove zvezda plus IDEA prosle godine prosla u playoff EL nakon sto je ZOC pobedio Ivkovica i time izbacio Efes a zvezdu plus IDEU pogurao ka top 8 ? Objasni mi te fenomene ?
Niko ne bi platio tolike pare za Bogdana ? Nisam bas siguran, Bogdan je te godine bio zvanicno 5.igrac u evropi ALI sam 1000% siguran da niko ne bi platio ni 30% onoga sto je ZOC platio za Kalinica, eto jos jedne prilike da se istaknes i da mi objasnis i taj fenomen ?!

Corleone

pre 7 godina

Mnooogo mi je drago i Bogdanu jedan delija zeli da napravi show u NBA. Realno jako tesko, naravno, ali niko ne moze osporiti da ima mud...

delija

pre 7 godina

Samo da ne bude kao sa bjelicom mozda treba da ostane jos jednu sezonu i jos kad ne bi otisao kod ovog kantrimen divca bilo bi savrseno(i naravno mi necete objaviti komentar kaoi uvek)

nikola

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta

g5ch

pre 7 godina

То се знало одавно,само се чекала потврда. Па кад на драфту дођу Џонатан Ајзак и Лаури Марканен...

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

XY

pre 7 godina

Pa mislim da mu je vreme. Nije srljao, stekao je prvo iskustvo u evroligi, i sad je zreo za Nba. Mislim da ce mu americki stil vise odgovarati i da je Sakramento prava ekipa za njega. Srecno Bogid

KORN

pre 7 godina

Realno on se ni u Feneru nije pokazao a sta ce tek u NBA da radi.Mnogo sam ocekivao vise od njega,trebao da bude lider u Feneru i nasoj reprezentaciji ali daleko je on od toga.Pa Bjelica je otisao u NBA kao jedan od najboljih kosarkasa u Evropi a tamo je kao duh.Ono sto sam siguran je da ce navijaci da oteraju Divca iz Sakrementa i to veoma brzo.

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Najvaznija stvar za naseg igraca kada ode u NBA je da igra. Nista drugo nije bitno. Vjerujem da ce Divac da zastiti Bogdana i da mu osigura minutazu sto ni jedan nas igrac nije imao u NBA. Bogdan ima sve prilike za uspjeh u NBA te mu presvidjam da bude solodan 17 do 18 poena u prosjeku sto je u skladu sa njegovim potencijalom.

Đingis Kan

pre 7 godina

Dobra vest, u Sacramentu nema trenutno nekih zvezda i potrošača lopte, pa će i Bogdan da dobije priliku. Za razliku od Minesote gde ima 2,3 superzvezde koji igraju za statistike i gde se Bjelica ne snalazi. Hejteri su ljubomorni na Bogdanovića.

mica

pre 7 godina

Odlascima Bogadana,Tea,Nanda,ljulja,gaudloka u Nba,i Spanulisa u penziju,je lepa prilika da Branko Lazic postane najbolji igrac EL. ove sezone,ako se ne varam igra cak 61 evropski igrac u Nba

matija

pre 7 godina

Vlade, organizuj prijateljsku utakmicu Sacramento- i bilo koji evroligaski tim, siguran sam da bi ste izgubili siguran sam. Gledao sam utakmicu sinoc protiv Charlotta, ono je sramota

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

LetePareLetimJa

pre 7 godina

E on ce vas spasiti. Ma sta spasiti..ima da igrate plej of svake godine. E moj Divac ti pojma nemas. pa nije ti ovo evroliga covece...trebao si jos dva grka dovesti i dominacija !

Kanga

pre 7 godina

Ajde bre Vlade dosta vise sa tvojim "vaznim" izjavama. Cousins-a si dizao u nebo i govorio kako je on najveci i kako on jedini nikada ne sme da ode, pa sta se desilo?! Lupetas gomilu gluposti u poslednje vreme, a niko te nista ne pita. Cuti, smrdi i uzimaj pare, bolje je tako veruj mi!

Dejan1972

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali mi ne pada na pamet, da se prepucavam ovde. Gledao sam zadnjih dana nekoliko utakmica reprezentacije, ove starije od 2014 do danas. Kratko: Bogdan nas u nekoliko vaznih utakmica itekako izvukao ustavri potvrdio vodjstvo itd. dovoljno je ako ubaci 10-20 poena. Bitno je u kojoj vazi utakmice. Ponekad je imao samo 6-7 poena ali je uvek navukao paznju, pa je potom proradio nedovic naprimer...

Prema tome, mislim da ima dobru sansu u kingsima.
Njemu sve najbolje. SRBIJJJAAAAA.

dule

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.

Marko

pre 7 godina

Dođe čovek sa idejom "saznaću nešto novo", kad ono...klinačka prepucavanja. Gde nestaše onoliki informisani komentatori, zbog kojih je uživanje bilo doći na ovaj sajt?

Elem, dosta toga ide na ruku Bogdanu. Kingsi će na spoljnim pozicijama u 2017/18. izgledati dramatično drugačije. Ističu ugovori Kolisonu, Losonu, Evansu (za poslednjeg je možda i šteta), i dok je Badi Hild neko ko će sigurno biti u startnih 5 (svi smo čitali da ga Vivek smatra novim Stefom Karijem), Bogdan će se za minute boriti sa (sada) rukijem Malahijem Ričardsonom, koji je ove sezone više vremena proveo u razvojnom timu; i meni totalnom enigmom zvanom Geret Templ, koji ima ozbiljan ugovor još dve sezone (8 milki) i pravi je "late bloomer", tj. što je stariji to bolje igra. Lengston Gelovej je i u ovom trejdu bio tu samo da popuni broj.

Velika je stvar što će imati Divca uz sebe. Inače šta je Divac od američkih medija preživeo u poslednjih nedelju dana je strašno. Išlo se dotle da ga se naziva "najgorim GM-om ikad" itd, a čovek ne radi taj posao ni dve godine. Nasledio je franšizu u haosu, loše selektiran tim, bez uspeha otkako je Peđa (!) otišao, itd. itd. Pritom je sam Sakramento manje atraktivna destinacija i franšiza koja ne vuče veliku pažnju medija i sponzora.

Kako bilo, srećno Bogdane.

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

gojimir

pre 7 godina

Pogledao sam njegovu poslednju utakmicu EL od 27p i jedna stvar je uočljiva: Bogdan nikada nije bio jači, brži i eksplozivniji. Mislim da njegova povreda od novembra prošle godine nije bila baš tako teška, već da je vreme iskorišteno za bazične pripreme i poboljšanje fizičke spreme, verovatno u dogovoru Divca i Žoca, odnosno menadžmenta dve ekipe. To i dalje ne garantuje uspeh Bogdanu u NBA jer mora da poradi na još dve stvari: kontroli lopte i da smanji broj dodavanja iz skoka i prvog koraka (često ga preseku a to se u NBA ne toleriše ), od takvog igrača se očekuje prvo da gleda koš pa tek onda saigrače.
Jedva čekam da gledam još jednog Srbina u Americi, mada će to znatno smanjiti šanse da se ti igrači (Jokić , Bjelica i Bogdan ) pojave na EP ove godine.

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

nikola

pre 7 godina

Kao i Bjelica ni Bogdan nije za NBA.Obojica su spori,Bogdan je dobar suter,ali ne vrhunski kakav treba da budes ako dolazis iz Evrope.Npr.Bodiroga je sam shvatio da se u NBA igra drugacija kosarka od Evrope i nije ni pokusavao da ode tamo.Ako ides iz Evrope u NBA treba da imas odlican sut.Evo Veseli ima nenormalne fizikalije,ali nema nikakav sut.Ameri sami u USA mogi da nadju stotine igraca kao Veseli koji znaju da skacu i samo to.Bogdan ce da bude kao i desetine igraca koji su pohrlili u NBA i Evrope a tamo su proveli godine gde su imali epizodne uloge.Da ne nabrajam imena.Ali lova je mnogo bolja tako nek mu je sa srecom

DedaMiloje

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.

Mikii

pre 7 godina

Svaka cast za ispunjavanje snova itd. ali on nema nikakve sanse u NBA. Spor, trom, nepouzdan sut u vaznim momentima, lako gubi samopouzdanje, samo su neke od stvari zbog kojih ce vrlo brzo put razvojne lige pa povratka u Evropu. Ni mnogo bolji od njega nisu pokazali apsolutno nista tamo. Tipa Serhio Rodrigez.

deki

pre 7 godina

Ne razumem mnoge komentare-dal je bitan tim? Bitno li je ko navija za Zvezdu a ko za Partizan?
Svi smo mi strucnjaci za kosarku (i sve ostalo)
Decko igra za Srbiju i zelim mu da u NBA -u igra najbolje sto moze i da zaradi brdo para.

bbr

pre 7 godina

Kolecz,koji navija za fmp zna da je Bogdanovic igrac za male utakmice,inace,igrac koji je pre par dana u vaznoj utakmici dao 27 poena Olimpijakosu za tesnu pobedu Fenera.Kolecz je kosarku poceo da gleda pre tacno pet godina kada se jedan klub ugasio a druga dva privatna promenila ime,sto je vlasnika ta dva privatma kluba kostalo ukupno 400 dinara u kosarkaskom savezu.

antiDebil

pre 7 godina

Gojimir

I meni je delovao spremnije nego inace, dobro je da nisam jedini koji je to primetio.
Sledece godine se ne igra reprezentativno takmicenje tako da ce svi igrati ovog leta. A ta prica oko odustajanja igraca iz nba da igraju za reprezentaciju, mislim da ce tu pre biti varijanta da sami igraci to zloupotrebljavaju i koriste nba, dugu sezonu ,broj utakmica i sl. kao opravdanje a kada bolje pogledas Dankan, Djinobili, Alen, Jabar i mnogi drugi igrali sa 40 godina dok su se Kicanovic i Danilovic penzionisali sa 30. Jednom je Pasplaj to lepo objasnio, cini mi se na areni kod ona dva klipana !
Imas i Radjinu izjavu iz valjda 1995., kada su ga pitali da prokomentarise to sto mu Boston brani da igra za hrvatsku da se ne bi povredio i sl. i on odgovara ,,mogu da pricaju stagod pozele, to mene ne interesira'' !!
Pre ce da je do igraca nego do nba klubova...

antiDebil

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta
(nikola, 26. februar 2017 12:39)

Mucni malo glavom i razmisli, ako imas cime, zasto vise puta saljem komentare, potrudi se da shvatis, veruj mi da je odgovor veoma jednostavan...
A sto se samog komentara tice uvek mozes da me ispravis, niko to tebi ne moze da zabrani, dakle ?!

Styx river

pre 7 godina

Zasto da ima problem sa misicnom masom? Ne bih rekao da je slabiji od recimo Bookera, a on igra sasvim dobro, cak je ponajbolji igrac Suns-a. Manu isto, nije fizicki toliko dominantan a sta je sve postigao. Bitno je kosarkasko umece.

triger

pre 7 godina

Peace,jeste NBA najbolja ali Veseli igra sve gore i gore,izgubio i sut totalno,ne moze od distance nista da pogodi,da ne pricam o trojci i sl.bacanja..

Plavusan

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali poneki klinci nek komentarisu golf. Bogdan je za Sarica Pipen. Bogdan je odlican u svim parametrima, odlican skakac, defanzivac, dodavac, visok IQ. Samo da popravi sut kao sto ga je krasio na pocetku karijere. Odlican bek!!! I sada je medju 10 najboljih igraca Evrope!!!

prijatelj

pre 7 godina

Mozda se i dobro snadje u nba. Pratim ga u evroligi, dosta je dobar. Daje neke teske koseve pod pritiskom odbrambenih igraca, ima solidan sut. Primetio sam da se za sut za tri poena izvlaci nekih pola metra dalje od linije. Kao da se priprema za nba. U Americi se ne igra jaka odbrana imace svoju sansu.Atletski treba da napreduje, da poboljsa odraz.

Mića KM

pre 7 godina

Bogdanović bi trebalo kolika ja znam da igra beka šutera a Barns je trojka. Ukoliko misle da Bogdana koriste kao trojku to je loše po njega jer neće moći da pokaže šta zna. Samo na dvojci on ima neku šansu u NBA.

petarczv

pre 7 godina

Inace lebron samozvani kralj je iskukao jos jednog igraca bivseg all starra derona wiliamsa nadam se je lequinn sada konacno zadovoljan i da nema vise prava da kuka jer ima ubedljivo najskuplji tim u celoj NBA...jedva cekam play off

saeKn

pre 7 godina

Bogdan moze da uspe u NBA vec ove sezone je trebao da ode bio je spreman. Da li ce uspeti videcemo jedina prava liga je NBA i mora da proba. U narednom periodu nadam se da ce preuzeti ulogu zvezde u Feneru, a ne da je deli.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mržnja pantera je prevelika, ali i traume koje im je nanosio su isto ogromne. Bogdane igračino, zasijaj punim sjajem u NBA ligi.

bskfan

pre 7 godina

Alo ljudi, pa ne ide on tamo da igra kosarku vec da udje sa klupe i pokrije 10-15 minuta. Ako on ovde ima ovako jadnu statistiku, sta onda da ocekuje u NBA? Imate dobar primer u Denveru: Haris, Marej, Barton, Chendler, Huanco, Artur, cak i O Brajan za koga uopste nema mesta,...svi imaju bolji sut od Bogdanovica a tuku se oko minuta na parketu. Jedina mu je sansa da pokusa da igra jaku odbranu. Ako se tu procuje, i ako moze da sustne trojke od barem 30%, ima sansu i da ostane u NBA. Beli je druga prica, njega su ubili u pojam pa igra u grcu, inace bi mogao da igra mnogo bolje.

kole

pre 7 godina

Antidebil,da su ti komentari normalni i da imaju veze sa mozgom i realnosti,rekao bi da onda pokusavas da nesto dokazes.Ovako sa tvojim teorijama zavere,siguran sam da ih saljes zato sto za svaki dobijas po jedan sendvic.Kako drugacije objasniti deset komentara i jos toliko replika osim da si placen za svaki komentar.Ili si teska danguba koja ne zna sta ce sa zivotom.Trece nema

Patrick

pre 7 godina

Bogi ne idi u raspale Kingse,dodji u Spurse,najjaci i najbolji klub u USA.Uz Dzinobilija,Parkera,Leonarda i Gasola ce moci svasta da nauci.

Kraljevic

pre 7 godina

Zaista mu zelim srecu.Ima tvrd izbacaj za 3.Svaka dira obruc.Sporo izlazi iz bloka.Dobar pregled los ulaz.Cesto se zakuca u protivnickog igraca.Odraz prosek.Cinjenica je da mu je procenat Zana 3 osrednji.Nadamo se da ce ga nauciti pravilnom sutu.Po meni dobar glavni igrac prosecan sporedni igrac.Zbog toga je u Partizanu rasturao.Sve najbolje Bogdane!

Porta Garibaldi

pre 7 godina

Bolje da si uzeo mene Vlade.
Ne trcim ko nekada, ne zakucavam ko nekada, ne igram odbranu ko nekada, ne postizem koseve ko nekada, ali mogu na provociranje da posaljem glavne igrace suparnickog tima na klupu a kostam kao lokalna kasirka.
Najbolja investicija za ulozeni novac.

cg

pre 7 godina

Ovo mi je jedan od milijih igraca,ali ko jos Divcu vjeruje? Iskreno se nadam da ce Bogdanovic uspjeti u Nba al bi volio u neki drugi klub a ne mrtvi Sakramento!

Patrick

pre 7 godina

A kad ce Lazic,Simon,Kuzmic,Dangubic u NBA?To su smesni igraci.Bogi ce uspeti u NBA.Kingsi su mu samo odskocna daska do dresa najjaceg i najboljeg NBA kluba,San Antonija.Tamo ce on i brat Berta da izdominiraju.

vk Bečej

pre 7 godina

@antiDebil
Prestani da spinujes da je Zoc izbacio Efes , izbacila ga je Zvezda u Vršcu. Možeš da proveriš ali nećeš, lakše Ti da ubacis kosku.
Kalinic je explodirao tako da su svi stajali uu redu da ga kupe kso i za Bogdana. Kako kažeš ono što se zove Igokea je razmontirao , i pecaroša i Milosavljevica.
Zoc da prestane da laže, pa da vidimo za ubuduće. I u privatnom životu valjda mrziš one koji lažu.
A Ti si samo još jedna od kreatura sa druge strane brda koja je zamrznuta i ne shvata da je zimus lane bilo.
Dok gledaš svoje košarkaške Mapetovce ubija te mržnja.
A Bogdanu želim svako dobro, o tome je tekst ustvari a ne o Igokei i nemoći.

ak99

pre 7 godina

On ili pokida ili potpuno podbaci, zavisi kako mu "klikne" u glavi, kad je pod pritiskom, pogubi se, tako da me ne bi cudilo da u regularnom delu utrpa nekome 40+ a zatim u nekom kljucnom mecu kad ga svi budu digli u nebesa ima sut tipa 2/14

Millennium

pre 7 godina

@antiDebil

Druže, o kojim ti kompleksima pričaš kad na vest o tome da Bogdanović ide iz Fenera u Skaramento ne vadiš Zvezdu iz usta?

Mladen

pre 7 godina

On nema kvalitet ni da bude jedan od boljih igraca evrolige na svojoj poziciji a kamoli da igra u NBA. To nije zluradost nego objektivna procena koje su i grobari svesni (sem onih duletovih najzagrizenijih fanatika). Mada postoji sansa da zaigra ako Divac pocinje da radi isto ono sto i Filadelfija godinama unazad pa su zato trejdovali Bugija za nista a i ovog dovode.

Balansero

pre 7 godina

Ma sta zna Divac sa 2 svetska i 3 evropska zlata i 16 godina u NBA ili Zoc sa 8 osvojenih EL. Zna se da su instant navijaci iz Zeleznika najbolji poznavaoci kosarke na planeti a i sire. I kad oni kazu da je Bogdan "prevara od igraca" tu nema mesta polemici. Uostalom svi veliki svetski klubovi se tuku za Simona, Le Branka, Djenku i ostale mezimce. Samo oni nece iz Zeleznika, rasadnika sampiona. Nego je l' Bobinator izdominirao ponovo na klupi ili je presao u publiku da dominira?

SrbEUin

pre 7 godina

LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.(Bagg, 26. februar 2017 11:26)

Ne umeš ni da provociraš. Le Branko i Boggi ne igraju ni na istoj poziciji niti imaju istu ulogu u timu, tako da jedan drugome nisu konkurencija.

LeBranko = Metju Delavedova.
Sigurno bi imao mesto u polovini NBA ekipa, kao i pomenuti, koji beše i starter u Klivlendu.

prosečan lik

pre 7 godina

Jokić,Bjelica,Bobi na kraju Bogdan pa mi ćemo imati skoro pa celu petorku za reprezentaciju što ranije nikad nije slučaj bio..

вељко

pre 7 godina

Мислим да је дефинитивно време да се опроба преко "баре".
Ако буде добио пристојну минутажу(30-36 минута по мечу),могао би имати можда и боље бројке(игра се више напада,више кошева се постиже/и то много више!/,нема зоне)

pro_institucija

pre 7 godina

bbr navija za 32.Zagorsku , košarku poceo da prati 2000. , ukupno bbr dao 400 din jel ulaz 20 god plaćaju građani iz budžeta. Kad je džabe i sirće je slatko.
A o tekstu malo je jedna za celu sezonu , nego ako hoće neka odigra još neku jer bliži se PO , a tu teško. Francuska i Litvanija su Ti dokaz za to. Zadnji napad i ništa , nije taj.
NBA nije probao ko nije kupio kartu za Ameriku , ali u svakom slučaju srećno.

Promena

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.
(gojimir, 26. februar 2017 17:45)

Netačno. SP će se igrati 2019. u Kini. FIBA je donela odluku da će se ubuduće svetska prvenstva igrati u neparnim godinama kako se ne bi sudarala sa SP u fudbalu.

http://mondo.rs/a820096/Sport/Kosarka/FIBA-Svetsko-prvenstvo-2019-pa-na-cetiri-godine.html

gojimir

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.

doom

pre 7 godina

ови што клепетају о Богдану ревију небулоза има ускоро да га љубе тамо где сунце не сија.

Edvard

pre 7 godina

@antiDebil

Ja pokusao da razumem ostale, ali ti najkasvetnije pricas od svih ovih koji se ne razumeju u ekonomsku politiku (pa cak politike sporta). Poz brale

delija

pre 7 godina

Samo da ne bude kao sa bjelicom mozda treba da ostane jos jednu sezonu i jos kad ne bi otisao kod ovog kantrimen divca bilo bi savrseno(i naravno mi necete objaviti komentar kaoi uvek)

Patrick

pre 7 godina

Bogi ne idi u raspale Kingse,dodji u Spurse,najjaci i najbolji klub u USA.Uz Dzinobilija,Parkera,Leonarda i Gasola ce moci svasta da nauci.

popokatapetl

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali ljudi koliko ja volim ovog dečaka,ne znam obožavam tu drskost...Eee da je Bjelici deo ovog karaktera gde bi mu kraj bio...
Napred Bogdane

antiDebil

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.
(dule, 26. februar 2017 12:19)

Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Divac, dalje necu ni da nabrajam !!
zvezda sa sve efempeom, Radnickim FMP, sa sve 3 hale, 3 adrese, 3 pecata, 3 predsednika, Prangijom, Andrejom, Zetom, Cokijem, Vesnom, Zezeljem, Sagadinom, Karadzicem, Vesicem, Gurovicem, NJIME....nece to dostici u narednih 500 godina !

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

antiDebil

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !

nista o nicemu

pre 7 godina

Dag Kristi je pre nekoliko dana 5 puta to ponovio, tako da su tu stvari manje vise jasne !
Bogdanovic je trebao da ostane u Partizanu jos makar jednu sezonu i onda odatle pravac NBA, ali ipak moralo je da se krene sa boljim zivotom, privatni fmp se pojavio kao nova nada gradjana Srbije, Bogdanov klub se sabotirao sa svih strana, nagrnule nakaze da lece svoje komplekse i frustracije koje su se godinama u njih nagomilavale, koje su postale deo njihovog bica i nije bilo uslova da Bogdan ostane, velika steta !
Da li ce Bogdan uspeti u NBA ?
Naravno da hoce !
(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Samo obrisi prefiks anti, i sve sto si rekao je odlicno onda.

antiDebil

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.
(DedaMiloje, 26. februar 2017 11:58)

Naravno da su pare uzete, ne postoji no limit varijanta kao sa fmp-om pa moraju pare na neki nacin da se zarade ili ona varijanta sa fk zvezdanom ,,pare smo nasli na grani''. Da je drzava te pare dala Partizanu kao sto ih daje PRIVATNOM Fmp-u mozda bi Bogdan i ostao, sta ti mislis ?
Kad smo vec ZOC-a, cudi me sva ta mrznja koja sa vase strane kulja ka njemu. Nije li ZOC jedini trener koji je u poslednjih 7 ili 8 godina kupio igraca od necega sto se zove fmp i crvena zvezda ?
Nije li nesto sto se zove zvezda plus IDEA prosle godine prosla u playoff EL nakon sto je ZOC pobedio Ivkovica i time izbacio Efes a zvezdu plus IDEU pogurao ka top 8 ? Objasni mi te fenomene ?
Niko ne bi platio tolike pare za Bogdana ? Nisam bas siguran, Bogdan je te godine bio zvanicno 5.igrac u evropi ALI sam 1000% siguran da niko ne bi platio ni 30% onoga sto je ZOC platio za Kalinica, eto jos jedne prilike da se istaknes i da mi objasnis i taj fenomen ?!

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

Slobo

pre 7 godina

U feneru je 3 godine i nije napredovao ni milimetra. Bolje da ide u NBA. Željko i njegova defanziva ubijaju svaki individualni napredak kod igrača.Ista je stvar i sa Kalinićem, koji ne da nije napredovao nego je otišao korak nazad a možda i dva.

antiDebil

pre 7 godina

Zamislite izraze lica tamošnjih navijača kad shvate kakvog polovnog igrača im je Divac uvalio?
(zvezdale, 26. februar 2017 11:21)

Da li je Lebranko bolji u odbrani od Lebrona, jeste...
Da li je Bogdan spakovao Lebranku 123 poena, jeste...
Dakle u tvom univerzumu ne postoji opcija po kojoj je Bogdan Bogdanovic polovan igrac !
Znas li sta treba da zamisljas, da je Divac odigrao svih 10 predvidjenih utakmica u zvezdi i da im je uzeo 2 miliona maraka umesto 400 hiljada, sta mislis da li bi se zvezdana oporavila do dana danasnjeg ?
Zamisljaj pa javi !
Kad se samo setim one Djindjiceve recenice upucene Danilovicu i Divcu ,,ulazite vi vase pare u Partizan pa ce vam se to kasnije vratiti kroz proces privatizacije a drzava ce spasavati zvezdu'' najezim se, bas svaki put !

KORN

pre 7 godina

Realno on se ni u Feneru nije pokazao a sta ce tek u NBA da radi.Mnogo sam ocekivao vise od njega,trebao da bude lider u Feneru i nasoj reprezentaciji ali daleko je on od toga.Pa Bjelica je otisao u NBA kao jedan od najboljih kosarkasa u Evropi a tamo je kao duh.Ono sto sam siguran je da ce navijaci da oteraju Divca iz Sakrementa i to veoma brzo.

antiDebil

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta
(nikola, 26. februar 2017 12:39)

Mucni malo glavom i razmisli, ako imas cime, zasto vise puta saljem komentare, potrudi se da shvatis, veruj mi da je odgovor veoma jednostavan...
A sto se samog komentara tice uvek mozes da me ispravis, niko to tebi ne moze da zabrani, dakle ?!

Bagg

pre 7 godina

Sudeći po panterskim komentarima na portalima i forumima, imao sam utisak da treba da ide LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.

Humska

pre 7 godina

Vrlo sam skeptican ali bih voleo da me Bogdan demantuje. Pa Drazen (lazni su hvalospevi o njegovoj igri u NBA), a jos vise Sale Djordjevic su imali problema u NBA. Ne racunam boraniju tipa Nedovic. Bogdan ima pozitivan sportski bezobrazluk ( za razluku od Bjelice)i to mu mozda moze doneti uspeh.

dule

pre 7 godina

Jos jedan Duletov dijamant u Nba, svetski rekorder po tom pitanju.
(Vlado, 26. februar 2017 11:38)

Potpisujem. Čovek je napravio više igrača za NBA nego za našu reprezentaciju. Ali od naših para.

Patrick

pre 7 godina

A kad ce Lazic,Simon,Kuzmic,Dangubic u NBA?To su smesni igraci.Bogi ce uspeti u NBA.Kingsi su mu samo odskocna daska do dresa najjaceg i najboljeg NBA kluba,San Antonija.Tamo ce on i brat Berta da izdominiraju.

LetePareLetimJa

pre 7 godina

E on ce vas spasiti. Ma sta spasiti..ima da igrate plej of svake godine. E moj Divac ti pojma nemas. pa nije ti ovo evroliga covece...trebao si jos dva grka dovesti i dominacija !

Kanga

pre 7 godina

Ajde bre Vlade dosta vise sa tvojim "vaznim" izjavama. Cousins-a si dizao u nebo i govorio kako je on najveci i kako on jedini nikada ne sme da ode, pa sta se desilo?! Lupetas gomilu gluposti u poslednje vreme, a niko te nista ne pita. Cuti, smrdi i uzimaj pare, bolje je tako veruj mi!

DedaMiloje

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 11:35)

Da li si ti dečko normalan? Ja uopšte ne mogu da razumem šta si ti hteo da nam kažeš, jel si ti svestan koje su pare uzete za Bogdana? Kakve veze Zvezda ima sa tim? Ja razumem da ste vi naprsli, ali ovoliko...drugo, umesto što lupaš gluposti zahvali se Žocu za transver u Galatasaraj, pa znalo se gde će Bogdanović da ode odmah posle one prodate utakmice u Turskoj, ni jedan tim u Evropi ne bi platio onolike pare za njega.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

srećno majstore, ovo se čekalo!!!
kako ćemo imati moćnu reprezentaciju za dve-tri god... svi će nas se plašiti!!!
Bogi, samo hrabro, NBA te čeka!

matija

pre 7 godina

Vlade, organizuj prijateljsku utakmicu Sacramento- i bilo koji evroligaski tim, siguran sam da bi ste izgubili siguran sam. Gledao sam utakmicu sinoc protiv Charlotta, ono je sramota

Mikii

pre 7 godina

Svaka cast za ispunjavanje snova itd. ali on nema nikakve sanse u NBA. Spor, trom, nepouzdan sut u vaznim momentima, lako gubi samopouzdanje, samo su neke od stvari zbog kojih ce vrlo brzo put razvojne lige pa povratka u Evropu. Ni mnogo bolji od njega nisu pokazali apsolutno nista tamo. Tipa Serhio Rodrigez.

cg

pre 7 godina

Ovo mi je jedan od milijih igraca,ali ko jos Divcu vjeruje? Iskreno se nadam da ce Bogdanovic uspjeti u Nba al bi volio u neki drugi klub a ne mrtvi Sakramento!

Kraljevic

pre 7 godina

Zaista mu zelim srecu.Ima tvrd izbacaj za 3.Svaka dira obruc.Sporo izlazi iz bloka.Dobar pregled los ulaz.Cesto se zakuca u protivnickog igraca.Odraz prosek.Cinjenica je da mu je procenat Zana 3 osrednji.Nadamo se da ce ga nauciti pravilnom sutu.Po meni dobar glavni igrac prosecan sporedni igrac.Zbog toga je u Partizanu rasturao.Sve najbolje Bogdane!

Deki

pre 7 godina

Sto mrzite Divca toliko? Covek pokusava da uradi nesto, i tu se vidi razlika u mentalitetu Srbije. Ljudi sa pravim mentalitetom mu daju podrsku, a sabani ga pljuju. U slucaju da napravi veliku stvar u Sakramentu, isti ti sto ga sad pljuju ce ga podici u nebesa. Ajde pokusajte dati malo respekta legendi srpske kosarke. Sramota sto ga svoj narod pljuje...

bbr

pre 7 godina

Kolecz,koji navija za fmp zna da je Bogdanovic igrac za male utakmice,inace,igrac koji je pre par dana u vaznoj utakmici dao 27 poena Olimpijakosu za tesnu pobedu Fenera.Kolecz je kosarku poceo da gleda pre tacno pet godina kada se jedan klub ugasio a druga dva privatna promenila ime,sto je vlasnika ta dva privatma kluba kostalo ukupno 400 dinara u kosarkaskom savezu.

Peace

pre 7 godina

Moze biti jedan od 5 najboljih igraca evrope i car ili suvi prosek u NBA u najboljem slucaju, ali u NBA su vece pare i vecina kosarkasa masta da jednog dana zaigra u NBA. Greska nije sto odlazi jer ce tamo i na klupi vise napredovati kroz treninge nego da ostane u Evropi pogledajte samo Veselog kakav je otisao u NBA i kakav se vratio iako tamo nije uspeo. Zato mu pozelimo srecu kao i svakom srpskom kosarkasu u NBA jer njihovo provedeno vreme tamo ce biti samo benefit za reprezentaciju. Srecno Bogdane i pokazi im da smo mi kosarkaska nacija.

nikola

pre 7 godina

Antidebil,decko, devojcice nemoj da se brukas sa nebuloznim komentarima.A redakciji i moderatoru svaka cast.Posaljes normalan komentar ne pustate ga,ali zato ovog i slicnog diletanta njegove komentare objavljujete po nekoliko puta

nikola

pre 7 godina

Kao i Bjelica ni Bogdan nije za NBA.Obojica su spori,Bogdan je dobar suter,ali ne vrhunski kakav treba da budes ako dolazis iz Evrope.Npr.Bodiroga je sam shvatio da se u NBA igra drugacija kosarka od Evrope i nije ni pokusavao da ode tamo.Ako ides iz Evrope u NBA treba da imas odlican sut.Evo Veseli ima nenormalne fizikalije,ali nema nikakav sut.Ameri sami u USA mogi da nadju stotine igraca kao Veseli koji znaju da skacu i samo to.Bogdan ce da bude kao i desetine igraca koji su pohrlili u NBA i Evrope a tamo su proveli godine gde su imali epizodne uloge.Da ne nabrajam imena.Ali lova je mnogo bolja tako nek mu je sa srecom

vk Bečej

pre 7 godina

@antiDebil
Prestani da spinujes da je Zoc izbacio Efes , izbacila ga je Zvezda u Vršcu. Možeš da proveriš ali nećeš, lakše Ti da ubacis kosku.
Kalinic je explodirao tako da su svi stajali uu redu da ga kupe kso i za Bogdana. Kako kažeš ono što se zove Igokea je razmontirao , i pecaroša i Milosavljevica.
Zoc da prestane da laže, pa da vidimo za ubuduće. I u privatnom životu valjda mrziš one koji lažu.
A Ti si samo još jedna od kreatura sa druge strane brda koja je zamrznuta i ne shvata da je zimus lane bilo.
Dok gledaš svoje košarkaške Mapetovce ubija te mržnja.
A Bogdanu želim svako dobro, o tome je tekst ustvari a ne o Igokei i nemoći.

Mladen

pre 7 godina

On nema kvalitet ni da bude jedan od boljih igraca evrolige na svojoj poziciji a kamoli da igra u NBA. To nije zluradost nego objektivna procena koje su i grobari svesni (sem onih duletovih najzagrizenijih fanatika). Mada postoji sansa da zaigra ako Divac pocinje da radi isto ono sto i Filadelfija godinama unazad pa su zato trejdovali Bugija za nista a i ovog dovode.

bskfan

pre 7 godina

Alo ljudi, pa ne ide on tamo da igra kosarku vec da udje sa klupe i pokrije 10-15 minuta. Ako on ovde ima ovako jadnu statistiku, sta onda da ocekuje u NBA? Imate dobar primer u Denveru: Haris, Marej, Barton, Chendler, Huanco, Artur, cak i O Brajan za koga uopste nema mesta,...svi imaju bolji sut od Bogdanovica a tuku se oko minuta na parketu. Jedina mu je sansa da pokusa da igra jaku odbranu. Ako se tu procuje, i ako moze da sustne trojke od barem 30%, ima sansu i da ostane u NBA. Beli je druga prica, njega su ubili u pojam pa igra u grcu, inace bi mogao da igra mnogo bolje.

pro_institucija

pre 7 godina

bbr navija za 32.Zagorsku , košarku poceo da prati 2000. , ukupno bbr dao 400 din jel ulaz 20 god plaćaju građani iz budžeta. Kad je džabe i sirće je slatko.
A o tekstu malo je jedna za celu sezonu , nego ako hoće neka odigra još neku jer bliži se PO , a tu teško. Francuska i Litvanija su Ti dokaz za to. Zadnji napad i ništa , nije taj.
NBA nije probao ko nije kupio kartu za Ameriku , ali u svakom slučaju srećno.

petarczv

pre 7 godina

Inace lebron samozvani kralj je iskukao jos jednog igraca bivseg all starra derona wiliamsa nadam se je lequinn sada konacno zadovoljan i da nema vise prava da kuka jer ima ubedljivo najskuplji tim u celoj NBA...jedva cekam play off

muftija delija

pre 7 godina

mislim da je malo stagnirao kod zeljka,trebalo je iz KKP pravo u nba,kao.npr divac.ocekujem exploziju kad krene da igra!duletova skola!

загор

pre 7 godina

ако може фурније да игра бека у нба може и богдановић. барем ће да унапреди игру као ракоч или недовић, па кад се врати у европу да буде главни баја, али изјава дивца "да му отворимо простор", као да прича о неком потенцијалном ол стар играчу, благо речено претерана. неће он ништа донети сакраменту. једино ако у нба унапреди шут, па постане неки паклен тројкаш, што би можда и могло да се деси, али овако како сад игра, не видим шта би била његова улога тамо. нит он сад нешто специјално шутира, нити тамо може да чува оне црнце атлете 1:1, нити његове организаторске способности имају неки велики значај у нба тркачкој кошарци.

Porta Garibaldi

pre 7 godina

Bolje da si uzeo mene Vlade.
Ne trcim ko nekada, ne zakucavam ko nekada, ne igram odbranu ko nekada, ne postizem koseve ko nekada, ali mogu na provociranje da posaljem glavne igrace suparnickog tima na klupu a kostam kao lokalna kasirka.
Najbolja investicija za ulozeni novac.

kole

pre 7 godina

Antidebil,da su ti komentari normalni i da imaju veze sa mozgom i realnosti,rekao bi da onda pokusavas da nesto dokazes.Ovako sa tvojim teorijama zavere,siguran sam da ih saljes zato sto za svaki dobijas po jedan sendvic.Kako drugacije objasniti deset komentara i jos toliko replika osim da si placen za svaki komentar.Ili si teska danguba koja ne zna sta ce sa zivotom.Trece nema

Boki

pre 7 godina

Ide Bogdan u NBA a antiDebil i ostali frustrirani likovi komentarisu Zvezdu i Branka Lazica, podseticu vas jos jednom da Bogdanovic ide u NBA iz Fenera kao sto je recimo i Pekovic otisao iz Panatenaikosa ili Lovernj iz one Litvanske ekipe ... Sa druge strane brda Bjelica je otisao iz Fenera a Rakoc iz Buducnosti itd.
Decko zeelim ti svu srecu u Americi jer je vreme da SVOJ rad i trud unovcis u toj govedjoj ligi, da nam se vratis kao reprezentativac koji je bolji od ovog Evropskog Bogdana iz Fenera.
Mislim da je je to liga napravljena za tebe kao i za Jokaru, igra sa vise prostora i slabijom odbranom gde ce doci do izrazaja sav tvoj potencijal .... Sve najbolje.

вељко

pre 7 godina

Мислим да је дефинитивно време да се опроба преко "баре".
Ако буде добио пристојну минутажу(30-36 минута по мечу),могао би имати можда и боље бројке(игра се више напада,више кошева се постиже/и то много више!/,нема зоне)

mica

pre 7 godina

Odlascima Bogadana,Tea,Nanda,ljulja,gaudloka u Nba,i Spanulisa u penziju,je lepa prilika da Branko Lazic postane najbolji igrac EL. ove sezone,ako se ne varam igra cak 61 evropski igrac u Nba

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mržnja pantera je prevelika, ali i traume koje im je nanosio su isto ogromne. Bogdane igračino, zasijaj punim sjajem u NBA ligi.

Laki

pre 7 godina

Dečko je trebao otići u NBA direktno iz Partizana , sa 19 godina.Primer Jokića i Divca.Ovako je igrao za Željka i Fener , što ne mislim da ga je napred poguralo kao što bi 2 - 3 godine u tom starosnom dobu u NBA. Želim mu da uspe.

Millennium

pre 7 godina

@antiDebil

Druže, o kojim ti kompleksima pričaš kad na vest o tome da Bogdanović ide iz Fenera u Skaramento ne vadiš Zvezdu iz usta?

Plavusan

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali poneki klinci nek komentarisu golf. Bogdan je za Sarica Pipen. Bogdan je odlican u svim parametrima, odlican skakac, defanzivac, dodavac, visok IQ. Samo da popravi sut kao sto ga je krasio na pocetku karijere. Odlican bek!!! I sada je medju 10 najboljih igraca Evrope!!!

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Najvaznija stvar za naseg igraca kada ode u NBA je da igra. Nista drugo nije bitno. Vjerujem da ce Divac da zastiti Bogdana i da mu osigura minutazu sto ni jedan nas igrac nije imao u NBA. Bogdan ima sve prilike za uspjeh u NBA te mu presvidjam da bude solodan 17 do 18 poena u prosjeku sto je u skladu sa njegovim potencijalom.

Đingis Kan

pre 7 godina

Dobra vest, u Sacramentu nema trenutno nekih zvezda i potrošača lopte, pa će i Bogdan da dobije priliku. Za razliku od Minesote gde ima 2,3 superzvezde koji igraju za statistike i gde se Bjelica ne snalazi. Hejteri su ljubomorni na Bogdanovića.

saeKn

pre 7 godina

Bogdan moze da uspe u NBA vec ove sezone je trebao da ode bio je spreman. Da li ce uspeti videcemo jedina prava liga je NBA i mora da proba. U narednom periodu nadam se da ce preuzeti ulogu zvezde u Feneru, a ne da je deli.

SrbEUin

pre 7 godina

LeBranko umesto Bogdana, kako u NBA, tako i u reprezentaciju.(Bagg, 26. februar 2017 11:26)

Ne umeš ni da provociraš. Le Branko i Boggi ne igraju ni na istoj poziciji niti imaju istu ulogu u timu, tako da jedan drugome nisu konkurencija.

LeBranko = Metju Delavedova.
Sigurno bi imao mesto u polovini NBA ekipa, kao i pomenuti, koji beše i starter u Klivlendu.

GM

pre 7 godina

Bolja ekipa nije mogla da mu zapadne... za razvoj, za rezultate sigurno ne.

Kingsi igraju na zapadu, igra se brzo, sutira se, ne igra se odbrana, nikakav pritisak nemaju jer su bez sanse da urade nesto u plejofu, nemaju neku veliku zvezdu... Jos je Kalifornija lepo mesto za zivot i Divac tamo.

Balansero

pre 7 godina

Ma sta zna Divac sa 2 svetska i 3 evropska zlata i 16 godina u NBA ili Zoc sa 8 osvojenih EL. Zna se da su instant navijaci iz Zeleznika najbolji poznavaoci kosarke na planeti a i sire. I kad oni kazu da je Bogdan "prevara od igraca" tu nema mesta polemici. Uostalom svi veliki svetski klubovi se tuku za Simona, Le Branka, Djenku i ostale mezimce. Samo oni nece iz Zeleznika, rasadnika sampiona. Nego je l' Bobinator izdominirao ponovo na klupi ili je presao u publiku da dominira?

g5ch

pre 7 godina

То се знало одавно,само се чекала потврда. Па кад на драфту дођу Џонатан Ајзак и Лаури Марканен...

vesele devedesete

pre 7 godina

bogdan ce imati veliku sansu jer ce dobiti priliku da igra. u svakom drugom klubu bi sedeo na klupi makar godinu dana kao vecina evropljana. nadam se da ce iskoristiti sansu

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

jesam grobar i voleo bih da grešim,ali mislim da će se on jako teško snaći (MarcoPolo, 26. februar 2017 11:22)
Pa, zar je bitno uopste? Da nazaduje nece sigurno.
1. Ispunio je decacki san, sta ces vise?
2. Njemu je kosarka profesija, nisu iste plate ovde i preko bare. Ako se ne varam, Bobi zaradjuje 7m godisnje...
Srecno mu bilo.

gojimir

pre 7 godina

Pogledao sam njegovu poslednju utakmicu EL od 27p i jedna stvar je uočljiva: Bogdan nikada nije bio jači, brži i eksplozivniji. Mislim da njegova povreda od novembra prošle godine nije bila baš tako teška, već da je vreme iskorišteno za bazične pripreme i poboljšanje fizičke spreme, verovatno u dogovoru Divca i Žoca, odnosno menadžmenta dve ekipe. To i dalje ne garantuje uspeh Bogdanu u NBA jer mora da poradi na još dve stvari: kontroli lopte i da smanji broj dodavanja iz skoka i prvog koraka (često ga preseku a to se u NBA ne toleriše ), od takvog igrača se očekuje prvo da gleda koš pa tek onda saigrače.
Jedva čekam da gledam još jednog Srbina u Americi, mada će to znatno smanjiti šanse da se ti igrači (Jokić , Bjelica i Bogdan ) pojave na EP ove godine.

prijatelj

pre 7 godina

Mozda se i dobro snadje u nba. Pratim ga u evroligi, dosta je dobar. Daje neke teske koseve pod pritiskom odbrambenih igraca, ima solidan sut. Primetio sam da se za sut za tri poena izvlaci nekih pola metra dalje od linije. Kao da se priprema za nba. U Americi se ne igra jaka odbrana imace svoju sansu.Atletski treba da napreduje, da poboljsa odraz.

Mića KM

pre 7 godina

Bogdanović bi trebalo kolika ja znam da igra beka šutera a Barns je trojka. Ukoliko misle da Bogdana koriste kao trojku to je loše po njega jer neće moći da pokaže šta zna. Samo na dvojci on ima neku šansu u NBA.

Dejan1972

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali mi ne pada na pamet, da se prepucavam ovde. Gledao sam zadnjih dana nekoliko utakmica reprezentacije, ove starije od 2014 do danas. Kratko: Bogdan nas u nekoliko vaznih utakmica itekako izvukao ustavri potvrdio vodjstvo itd. dovoljno je ako ubaci 10-20 poena. Bitno je u kojoj vazi utakmice. Ponekad je imao samo 6-7 poena ali je uvek navukao paznju, pa je potom proradio nedovic naprimer...

Prema tome, mislim da ima dobru sansu u kingsima.
Njemu sve najbolje. SRBIJJJAAAAA.

doom

pre 7 godina

ови што клепетају о Богдану ревију небулоза има ускоро да га љубе тамо где сунце не сија.

Corleone

pre 7 godina

Mnooogo mi je drago i Bogdanu jedan delija zeli da napravi show u NBA. Realno jako tesko, naravno, ali niko ne moze osporiti da ima mud...

XY

pre 7 godina

Pa mislim da mu je vreme. Nije srljao, stekao je prvo iskustvo u evroligi, i sad je zreo za Nba. Mislim da ce mu americki stil vise odgovarati i da je Sakramento prava ekipa za njega. Srecno Bogid

ak99

pre 7 godina

On ili pokida ili potpuno podbaci, zavisi kako mu "klikne" u glavi, kad je pod pritiskom, pogubi se, tako da me ne bi cudilo da u regularnom delu utrpa nekome 40+ a zatim u nekom kljucnom mecu kad ga svi budu digli u nebesa ima sut tipa 2/14

Marko

pre 7 godina

Dođe čovek sa idejom "saznaću nešto novo", kad ono...klinačka prepucavanja. Gde nestaše onoliki informisani komentatori, zbog kojih je uživanje bilo doći na ovaj sajt?

Elem, dosta toga ide na ruku Bogdanu. Kingsi će na spoljnim pozicijama u 2017/18. izgledati dramatično drugačije. Ističu ugovori Kolisonu, Losonu, Evansu (za poslednjeg je možda i šteta), i dok je Badi Hild neko ko će sigurno biti u startnih 5 (svi smo čitali da ga Vivek smatra novim Stefom Karijem), Bogdan će se za minute boriti sa (sada) rukijem Malahijem Ričardsonom, koji je ove sezone više vremena proveo u razvojnom timu; i meni totalnom enigmom zvanom Geret Templ, koji ima ozbiljan ugovor još dve sezone (8 milki) i pravi je "late bloomer", tj. što je stariji to bolje igra. Lengston Gelovej je i u ovom trejdu bio tu samo da popuni broj.

Velika je stvar što će imati Divca uz sebe. Inače šta je Divac od američkih medija preživeo u poslednjih nedelju dana je strašno. Išlo se dotle da ga se naziva "najgorim GM-om ikad" itd, a čovek ne radi taj posao ni dve godine. Nasledio je franšizu u haosu, loše selektiran tim, bez uspeha otkako je Peđa (!) otišao, itd. itd. Pritom je sam Sakramento manje atraktivna destinacija i franšiza koja ne vuče veliku pažnju medija i sponzora.

Kako bilo, srećno Bogdane.

antiDebil

pre 7 godina

Gojimir

I meni je delovao spremnije nego inace, dobro je da nisam jedini koji je to primetio.
Sledece godine se ne igra reprezentativno takmicenje tako da ce svi igrati ovog leta. A ta prica oko odustajanja igraca iz nba da igraju za reprezentaciju, mislim da ce tu pre biti varijanta da sami igraci to zloupotrebljavaju i koriste nba, dugu sezonu ,broj utakmica i sl. kao opravdanje a kada bolje pogledas Dankan, Djinobili, Alen, Jabar i mnogi drugi igrali sa 40 godina dok su se Kicanovic i Danilovic penzionisali sa 30. Jednom je Pasplaj to lepo objasnio, cini mi se na areni kod ona dva klipana !
Imas i Radjinu izjavu iz valjda 1995., kada su ga pitali da prokomentarise to sto mu Boston brani da igra za hrvatsku da se ne bi povredio i sl. i on odgovara ,,mogu da pricaju stagod pozele, to mene ne interesira'' !!
Pre ce da je do igraca nego do nba klubova...

gojimir

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.

Styx river

pre 7 godina

Zasto da ima problem sa misicnom masom? Ne bih rekao da je slabiji od recimo Bookera, a on igra sasvim dobro, cak je ponajbolji igrac Suns-a. Manu isto, nije fizicki toliko dominantan a sta je sve postigao. Bitno je kosarkasko umece.

triger

pre 7 godina

Peace,jeste NBA najbolja ali Veseli igra sve gore i gore,izgubio i sut totalno,ne moze od distance nista da pogodi,da ne pricam o trojci i sl.bacanja..

deki

pre 7 godina

Ne razumem mnoge komentare-dal je bitan tim? Bitno li je ko navija za Zvezdu a ko za Partizan?
Svi smo mi strucnjaci za kosarku (i sve ostalo)
Decko igra za Srbiju i zelim mu da u NBA -u igra najbolje sto moze i da zaradi brdo para.

Promena

pre 7 godina

(antiDebil, 26. februar 2017 13:07)

jedino mislim da grešiš za 2018. tad se igra SP a evropsko tek 2021. Dakle prazna je 2019. i tada ćemo morati da se okrenemo NBA te se nadam što većem broju naših igrača do tada.
(gojimir, 26. februar 2017 17:45)

Netačno. SP će se igrati 2019. u Kini. FIBA je donela odluku da će se ubuduće svetska prvenstva igrati u neparnim godinama kako se ne bi sudarala sa SP u fudbalu.

http://mondo.rs/a820096/Sport/Kosarka/FIBA-Svetsko-prvenstvo-2019-pa-na-cetiri-godine.html

prosečan lik

pre 7 godina

Jokić,Bjelica,Bobi na kraju Bogdan pa mi ćemo imati skoro pa celu petorku za reprezentaciju što ranije nikad nije slučaj bio..

Edvard

pre 7 godina

@antiDebil

Ja pokusao da razumem ostale, ali ti najkasvetnije pricas od svih ovih koji se ne razumeju u ekonomsku politiku (pa cak politike sporta). Poz brale