Četvrtak, 23.02.2017.

20:59

Lester otpustio Klaudija Ranijerija!

Čelnici Lester Sitija otpustili su menadžera Klaudija Ranijerija, saopštio je klub.

Izvor:

Lester otpustio Klaudija Ranijerija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Onako u prolazu

pre 7 godina

Upravo iz čistog protesta odigrah da Lester ispada iz lige (2.37).

Pošto vlasnici nemaju nimalo časti i obraza i bitne su im samo pare, od sveg srca im želim da ispadnu i ostanu bez istih.

Proći ćete (zasluženo) slično kao Benfika sa Belom Gutmanom šezdesetih

Kid

pre 7 godina

Njihova najveca greska je prodaja Kantea, koji je rodjen za taj njihov stil igre. Igrac koji kupi sve tu u vezi, pa zbog toga mozes vise da se oslonis na napad. Kad vec nisu rasprodali tim, nisi ni njega smeli da puste.

Haizenberg

pre 7 godina

Prosle sezone su imali cilj da ostanu u ligi a desilo im se da igrom slucaja i njihovim dobrim partijama za koje je apsolutno zasluzan i Ranijeri osvoje PL.Ove sezone poneseni slavom igraci nisu pruzili ocekivano pogotovo Marez i Vardi.Marez je bio dugo otsutan zbog africkog kupa Vardi nije imao pravog asistenta i sve se srusilo.U celoj prici stradao je Ranijeri a cene pomenute dvojce ce takodje pasti zbog prikazane igre u ovoj sezoni.Svi su na gubitku a najvise Lester.Ya vecinu igraca nismo ni culi do osvajanja titule a onda su umislili da su zvezde i bajci je dosao kraj

Nikola

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)

Nisi im valjda do sada verovao?

ŽM

pre 7 godina

Ranijeri nije trener koji osvaja titulu, a sledeće sezone ispada iz lige. Takav scenario je ovim potezom izbegnut, a novi tim će on lako naći. Sve u svemu, ostaće legenda Lestera i nastaviti dalje.

MWill

pre 7 godina

Junajted, Juve, Real, Barsa... i ostali veliki klubovi mogu sebi priustiti da uruce otkaz poput ovog, jer ce sigurno pokupiti najbolje trenere sveta, ovakvi klubovi to nece osetiti, jer ni jedan od tih trenera ipak nije veci od kluba. Kada se desi da klub otpusti trenera koji je veci od kluba (Ranijeri i Lester) i koji je pritom napravio najvece cudo u novijoj istoriji fudbala, povratka nema i druga liga im je sudjena... Bravo tupsoni, osudili ste sebe na dugoo, dugooo tavorenje po nizim ligama Engleske ali ako cemo pravo to ste i zasluzili.

Branko S.

pre 7 godina

Mali klub,postao sampion prosle godine,zahvaljujuci g-dinu koji je sad oteran,pa misli kao i svi vlasnici i kapitalisti,bolje jednog nego 31!Jeftinije je a i njemu cinimo uslugu.Hahahahaha
Veliki klub to radi bolje,otera odmah,ne ceka!?Profesija trenera,menadjera je takva,dok pobedjujes svi te tapsu,kad gubis svi te krive!Ranijeri je trebao odmah posle osvojene titule da ode,da nije mozda pomislio da ce i ove godine "velikani" dozvoliti nekom anonimusu da ponovo uzme titulu!

Sky

pre 7 godina

E ovako nastaje "dusa" kluba... ko bi navijo za ovakav klub? Izgubili su iskrene navijace.. mnogi su poceli da navijaju zbog lavovske borbe, zbog srca igraca koje su ostavili na teren, al sad se vidi da klub nema srce..

Mik

pre 7 godina

Trener je uvek prvi na udaru. Lester je ocajan, bez obzira na slucajan gol u Sevilji. Ipak, Ranijeri je obezbedio svoje mesto u istoriji Premijer lige. Uradio je ono sto ne bi mogli ni Murinjo, ni Pep, ni Anceloti... osvojio je titulu sa malim klubom!

4k4.Dex

pre 7 godina

Koja sramota! Covek malo zrtvovao PL za LS mozda i nenamerno, svejedno, igracuma je bila bitnija verivatni sta god znali su da ne mogu da budu konkurentni u PL ove godine il nesto. Lester napravi najveci uspeh u ustoriji kluba, igra osminu finala, eeeeej Lester "treca ligi" siti! Dobro Sevilja ih pregazila, pa sta, ipak su izvukli OK rezultat. Ne razumem nista vise u ovom fudbalu. Nisam se palio prosle godine kad su osvojili jer je PL u principu smesna ali je to ipak bilo nesto najneverovatnije sto je neki trener uradio od kad ja pratim fudbal. I evo sad... umesto da ostane trener zauvek otpustise coveka. Vecu nepravdu u fudbalu jos nisam video.

sasa

pre 7 godina

mislim da su odnosi igraca prema treneru odigrali takvu ulogu da Ranijeri dobije otkaz,po meni je to sramno jer covek ne vodi Celzi,Mancester...

mst

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...
(realno, 23. februar 2017 23:38)
Realni druze, jedino nerealno je brojka, ne 10, ne 110 - nikad vise!

oh city said i

pre 7 godina

Verovali ili ne, većina navijača je bila za otpuštanje. Kažu da su igrali baš jadno i da bi sigurno ispali. A i priča se da je 'izgubio svlačionicu', kako sad nazivaju kad igrači umisle da su sila.
Mada, meni glupo, mogli su bar šansu da mu daju da prođe u 1/4 LŠ. Ali teško je očekivati milosrđe od poslovnih Azijata. K'o i oni Ameri u Svonsiju, dali otkaz Gvidolinu na njegov rođendan sms porukom.

maz

pre 7 godina

Ovo je sramota. Tako su ga lako otpustili, a treba da ga proglase ikonom kluba. Zelim im da ispadnu sada iz lige, a Ranijeriju srecno u nastavku karijere, zasluzuje mnogo bolje od Lestera.

neutralni felsh

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)


zato sto su bezobrazni idioti.

Rasha

pre 7 godina

Njegova velika greska je sto nije otisao nakon osvajanja titule, trebao je da potpise ugovor sa nekim jacim klubom i da u Lesteru ostane legenda, a ne da ga teraju kao dzukca ( iako je zaradio, u to ne sumnjam ) ...

juventus

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.
(adriano_galliani, 23. februar 2017 23:02

Veće su šanse za to nego da Milan zaigra ponovo u LŠ

realno

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...

adriano_galliani

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.

adriano_galliani

pre 7 godina

Ovo je gore nego Vucic Tomi
(bogoljub, 23. februar 2017 23:11)

Или Тома Шешељу :) Или ћемо то ипак оставити за прелазак Фига у Реал? :)

Millennium

pre 7 godina

On je prvi nakon osvojene titule rekao da će se Lester u narednoj sezoni boriti za opstanak. Shvatao je da čudo ne može da se ponovi. Šta ljudima iz uprave nije tu jasno?

Vlada

pre 7 godina

Vratimo se na pitanje predsednika pre 2 godine: "Da li će Ranijeri ostati ako ispadnemo iz Premier Lige?" Sada će da ispadnu iz lige.

Negativni

pre 7 godina

Čovek je izvukao maksimum od, realno, krš tima. Ovo sada je pravo stanje stvari. Ali, ne možeš menjati ceo tim, pa trener mora da ide. Nije on te sreće da se preziva Venger.

ratnemok

pre 7 godina

Srbi - strucnjaci za finansije. Nije ni cudo sto smo ovoliko siromasni ako se uzmu u obzir komentari odavde. Gospodo, fudbal je biznis i tu nema morala niti etike. Kakve veze ima sto je osvojio PL ako mu sada lose ide? Ok, dobio je sta je zasluzio, ali nece valjda klub da propadne samo da bi ga zadrzao na klupi? Naravno da treba menjati trenera ako se vidi da u skorije vreme nece biti boljitka, a to je ocigledna stvar. Tu nema postenja, sve je stvar interesa.

Dule

pre 7 godina

Jos na kraju prosle sezone mi je delovalo da nema vise autoritet medju igracima, postao im je kao drugar, dolazili pijani da mu zvone na vrata i slicno. Ipak igraci su shvatili da imaju jedinstvenu priliku pa su grizli za titulu. U ovoj sezoni kao da su se maksimalno opustili, a Ranijeri nema vise autoriteta da ih vrati na pravi put. Tako da po meni ovo deluje logican potez. Sudeci po komentarima ovde, samo se izgleda kod nas zivi od stare slave.

atletiko

pre 7 godina

Ranijeri je imao san u Ligi Sampiona ali ovim kapitalistima PL donosi vise para jer znaju da nemaju sanse protiv Reala,Bajerna,Atletika. Sad ce verovatno da uzmu trenera koji ce da preusmeri fokus na PL samo da bi opstali . Lester ispada tek za dve sezone.

Gorg

pre 7 godina

To je kao kad bi Partizan otpustio na primer Duska Vujoševića jer nema para od drzavnih sponzora dok je on trener jer tako rekao Vučić. Nemoj da mi objavite komentar prisluškivaće mi posle db telefon, srbijo najlepsa bajko srbijo oče i majko.

Powerslave

pre 7 godina

Prošle godine su igrali ne sa 100% već sa 500% svojih realnih mogućnosti. Ove godine se vratilo u normalu. Ne zaboravimo da su na kraju pretprošle sezone jedva izbegli ispadanje (nakon toga je došao Ranijeri).

Veliki timovi se ne ophode ovako prema... možda je suviše reći legenda, ali on im je svakako doneo titulu koju pitanje kad i da li će više (ikad) videti i uveo ih je u 1/8 finala LŠ.
Ovo je nešto što može da uradi samo mali tim ili, kako ovde kažu, plastika

realnoo

pre 7 godina

Pa ja ne znam sta su očekivali,da ponovo osvoje Premijer ligu,to sigurno ne.Slazem se da su rezultati mogli biti bolji jer se tim skoro pa i nije izmenio puno,ali su s druge strane u Ligi sampiona odlicni,dominanta prva faza i sad protiv Sevilje povoljan poraz i sansa u revanšu.Jednostavno ovi igraci imaju zelju da se iskljucivo u evropi pokazu i odu u bolje klubove,mnogim igračima je u glavama bilo da ligu ponovo osvojiti nece,pogotovu onima koji su trebali i da idu ali su ostali i fokusirali su se na to.Ranijeri je odličan trener,sjajno ih je vodio,ako nije neki drugi privatni problem,jako los potez uprave.Sa njim bi sigurno opstali u ligi i opstace i ovako vrvt.Mogli su mu se zahvaliti na kraju sezone,a ne ovako,to nije fer.

Ž.M.

pre 7 godina

Kako to Srbi vide. Pa, nije otkaz katastrofa i ne umannjuje ono što je Ranijeri već postigao. Ne naplaćuju se zasluge doživotnim sedenjem na klupi, ali se ni ne gube ustajanjem sa iste. Timu je očigledno potrebna promena, neko ko će da ih trgne iz kanala u koji su upali.

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Tako su i strucnjaci iz Partizana otpustili Kizu Milinkovica prosle sezone jer je bio los u prvenstvu a u Evropi kidao. Na kraju nit' titule nit' proleca u Evropi.

Дарко КГ

pre 7 godina

Сасвим логична и на месту одлука, стварно су много лоши ове године. Можда ће им ова шок терапија помоћи, искрено биx то волео. Па и Челси је прошле године сменио з после исто овакве ситуације. Једноставно, тражи се резултат, тј. стабилност у овом случају. Нико не очекује опет титулу али опстанак да. Уосталом,и Премијер лига је једино Топ такмичење у свету фудбала, све остало, укључујући и ту фамозну Лигу шампиона је далеко испод. Можда не по квалитету, али по интензитету, узбудљивости а поготово приxодима свакако да. Домаћа лига је закон. Пуно среће у наставку сезоне за Лестер, а Ранијери ће заувек остати легенда, са све статуом испред стадиона. Бар Енглези знају да испоштују своје легенде.

JT26

pre 7 godina

Sram vas bilo! Pa bod da nije uzeo u celoj sezoni, ovo nisu smeli da urade!
Koliko sam prosle sezone navijao da uzmu titulu, toliko sad navijam da ispadnu!

Goran

pre 7 godina

Što niste pustili čoveka da prođe u četvrtfinale LS i izbori opstanak pa mu onda digli spomenik ispred stadiona?! Sve moj do biznismena! Sad navijam da ispadnete vise nego što sam navijao da uzmete titulu!

F.K.Sipurske Livade Sabac

pre 7 godina

Ocekivan i u ovom trenutku dobar potez Lisica. Ranijeri je prethodne sezone potpuno iznenadjujuce uspeo da osvoji titulu i po tome ce biti upamcen dok god postoji fudbal. Ipak ove sezone rezultati su bili losi, Uprava je cekala jer nisu mogli odmah da otpuste coveka koji im je doneo titulu Pl, ali rezultati se nisu popravili i mislim da je logicno da ode Ranijeri i dovede novi trener da spase ekipu.
Ove sezone Lester je dosta promasio sa pojacanjima, pre svega sa pojacanjima na poziciji stopera i zadnjeg veznog kao zamene za Kantea. Umesto da su dovedena dva proverena igraca, dovedeno je nekoliko anonimusa, za koje su mislili da ce biti novi Kante ili Marez. To nije proslo, pa se sada bore za opstanak.
Musa i Slimani su dobri igraci, ali se nisu jos uklopili u sistem igre na Ostrvu. Vidicemo da li ce se uopste i uklopiti i uspeti da izbore opstanak sa Lesterom. Dobri su to igraci, ali nece ih.

Censored

pre 7 godina

Klasicni Englezi!
To se u Italiji nikada ne bi desilo!
Covek napravi najveci uspeh u istoriji tima, osvoji titulu, napravi strasne igrace, tim, tim o kome je ceo svet pricao 10 meseci 24/7, uvede ih u LS, zatim u nokaut fazu iste i oni posle losijih rezltata (kao da su zaboga ManUtd ili Celsi bili pre toga pa su ima porazi cudna stvar) resili da mu daju otkaz!
Pitanje je hoce li ikad biti tako visoko i tako cenjeni kao prosle sezone posle ovoga.
Klasicno nepostovanje!

Ranijeri - covek rodjen da pravi cuda sa otpisanima!

Aleksandar

pre 7 godina

Trebali su da ga istrpe do kraja sezone a onda da se dogovore da sam ode.Lester bi sigurno opstao,ipak su kvalitetniji od rivala za opstanak.Ovako je pitanje kako ce igraci prihvatiti novog menadzera.Predvidjam im ispadanje i onda sledi rasprodaja tima a Lester ce se tesko opet vratiti u premijer ligu.Sve u svemu ovo je velika bruka vlasnika Lestera.

tugabrate

pre 7 godina

Covek je bukvalno osvojio prvenstvo sa otprilike Borcom iz Cacka, i onda otpusten posle par meseci... Nek mu je srecno u daljoj karijeri. A Lester, sto se mene tice mogu i da ispadnu sada, ne bi mi bilo nesto zao.

online

pre 7 godina

da bog da ispali! i da su ispali nisu trebali da ga diraju vec da sa njim probaju da se vrate u premijer ligu.. odoh da ih odlajkujem
na fejsu..

CENTURION

pre 7 godina

Nikad nisam navijao za Lester, nego sam navijao za Vardija, Mahreza, Kantea, Drinkvotera, Huta, Morgana, Smajhela i na kraju na simpaticnog gubitnika Ranijerija. Sad im zelim ispadanje do tajlandske trece lige.

pbgdziszh

pre 7 godina

Deluje nefer, ali ostanak u premijer ligi je mnogo važniji od par mečeva u ligi šampiona, pre svega finansijski. Mada mogli su da ga ostave da odigra taj revanš sa Seviljom. Sad je samo pitanje da ne zeznu stvar dovođenjem nekog Pardjua ili Martina O'Nila.

Spodoba1

pre 7 godina

Mogao je da ode kao Bog ali ne. Ipak ima neka sudbina koja ga prati a to je da je gubitnik. Mislim ono sa Lesterom niko nece zaboraviti ali covjek je jednostavno rodjen da upropasti nesto. A realno se nesto moralo promijeniti jer Lester tone ka' drugoj ligi

budale idiotske

pre 7 godina

sram vas bilo,nesoji ljudski.covek vam napravio najveci uspeh u istoriji a vi otkaz? dozivotno bi mu dao da bude trener,sta mislite da ce doci bolji?

rankova reka

pre 7 godina

Navijao sam za njih i prošle sezone da osvoje PL i ove da doguraju što dalje u LŠ. Čovek je sa totalnim autsajderima izveo najlepšu stvar u fudbalu poslednjih 20-ak godina, a oni ga otpustili?!
Iskreno se nadam da će da ispadnu i da se nikad više ne vrate! Neka igraju sa Donkasterom gde im je i bilo mesto do prošle godine!
Krajnje nepoštovanje!

Boban

pre 7 godina

Steta. Ali ovo se ipak ocekivalo jako losi rezultati. Znam da ce ljudi reci doneo im je titulu ali jbg sad su u borbi za opstanak i treba im promena.

Ivan

pre 7 godina

Niko nije ocekivao da ce ponovo biti prvaci, ali preterase ga ove sezone koliko su jadni, i to sa istim timom, cak i pojacanim. Tim izgleda potpuno letargicno, redjaju se porazi, a nista se ne menja u njihovom pristupu. Podrzavam potez uprave. Dovedite trenera koji ce narodski receno da podvikne. Neko mora da ih probudi, ispasce iz lige.

zinjo

pre 7 godina

Koji gmizavci ovi iz Lestera!! Pa ljudi i da ispadnu u dr. ligu treba ovog gospodina "istolerisati"! Pa covek im je doneo titulu prosle god. Ljigavi englezi,hocu reci tajlandjani. Oni su vecinski vlasnici. Veliki je Don Claudio Ranieri.

Mačak

pre 7 godina

Eto kakvi su Englezi,zato i ne mogu da se sastave u klupskom vec 5 godina a u reprezentativnom vec 30,40 godina... Ne znaju nista da postuju i cene... Bitnija im PL nego LS...

rankova reka

pre 7 godina

Navijao sam za njih i prošle sezone da osvoje PL i ove da doguraju što dalje u LŠ. Čovek je sa totalnim autsajderima izveo najlepšu stvar u fudbalu poslednjih 20-ak godina, a oni ga otpustili?!
Iskreno se nadam da će da ispadnu i da se nikad više ne vrate! Neka igraju sa Donkasterom gde im je i bilo mesto do prošle godine!
Krajnje nepoštovanje!

online

pre 7 godina

da bog da ispali! i da su ispali nisu trebali da ga diraju vec da sa njim probaju da se vrate u premijer ligu.. odoh da ih odlajkujem
na fejsu..

Censored

pre 7 godina

Klasicni Englezi!
To se u Italiji nikada ne bi desilo!
Covek napravi najveci uspeh u istoriji tima, osvoji titulu, napravi strasne igrace, tim, tim o kome je ceo svet pricao 10 meseci 24/7, uvede ih u LS, zatim u nokaut fazu iste i oni posle losijih rezltata (kao da su zaboga ManUtd ili Celsi bili pre toga pa su ima porazi cudna stvar) resili da mu daju otkaz!
Pitanje je hoce li ikad biti tako visoko i tako cenjeni kao prosle sezone posle ovoga.
Klasicno nepostovanje!

Ranijeri - covek rodjen da pravi cuda sa otpisanima!

tugabrate

pre 7 godina

Covek je bukvalno osvojio prvenstvo sa otprilike Borcom iz Cacka, i onda otpusten posle par meseci... Nek mu je srecno u daljoj karijeri. A Lester, sto se mene tice mogu i da ispadnu sada, ne bi mi bilo nesto zao.

Aleksandar

pre 7 godina

Trebali su da ga istrpe do kraja sezone a onda da se dogovore da sam ode.Lester bi sigurno opstao,ipak su kvalitetniji od rivala za opstanak.Ovako je pitanje kako ce igraci prihvatiti novog menadzera.Predvidjam im ispadanje i onda sledi rasprodaja tima a Lester ce se tesko opet vratiti u premijer ligu.Sve u svemu ovo je velika bruka vlasnika Lestera.

CENTURION

pre 7 godina

Nikad nisam navijao za Lester, nego sam navijao za Vardija, Mahreza, Kantea, Drinkvotera, Huta, Morgana, Smajhela i na kraju na simpaticnog gubitnika Ranijerija. Sad im zelim ispadanje do tajlandske trece lige.

Negativni

pre 7 godina

Čovek je izvukao maksimum od, realno, krš tima. Ovo sada je pravo stanje stvari. Ali, ne možeš menjati ceo tim, pa trener mora da ide. Nije on te sreće da se preziva Venger.

Millennium

pre 7 godina

On je prvi nakon osvojene titule rekao da će se Lester u narednoj sezoni boriti za opstanak. Shvatao je da čudo ne može da se ponovi. Šta ljudima iz uprave nije tu jasno?

Mačak

pre 7 godina

Eto kakvi su Englezi,zato i ne mogu da se sastave u klupskom vec 5 godina a u reprezentativnom vec 30,40 godina... Ne znaju nista da postuju i cene... Bitnija im PL nego LS...

adriano_galliani

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.

Powerslave

pre 7 godina

Prošle godine su igrali ne sa 100% već sa 500% svojih realnih mogućnosti. Ove godine se vratilo u normalu. Ne zaboravimo da su na kraju pretprošle sezone jedva izbegli ispadanje (nakon toga je došao Ranijeri).

Veliki timovi se ne ophode ovako prema... možda je suviše reći legenda, ali on im je svakako doneo titulu koju pitanje kad i da li će više (ikad) videti i uveo ih je u 1/8 finala LŠ.
Ovo je nešto što može da uradi samo mali tim ili, kako ovde kažu, plastika

budale idiotske

pre 7 godina

sram vas bilo,nesoji ljudski.covek vam napravio najveci uspeh u istoriji a vi otkaz? dozivotno bi mu dao da bude trener,sta mislite da ce doci bolji?

zinjo

pre 7 godina

Koji gmizavci ovi iz Lestera!! Pa ljudi i da ispadnu u dr. ligu treba ovog gospodina "istolerisati"! Pa covek im je doneo titulu prosle god. Ljigavi englezi,hocu reci tajlandjani. Oni su vecinski vlasnici. Veliki je Don Claudio Ranieri.

Goran

pre 7 godina

Što niste pustili čoveka da prođe u četvrtfinale LS i izbori opstanak pa mu onda digli spomenik ispred stadiona?! Sve moj do biznismena! Sad navijam da ispadnete vise nego što sam navijao da uzmete titulu!

realno

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...

JT26

pre 7 godina

Sram vas bilo! Pa bod da nije uzeo u celoj sezoni, ovo nisu smeli da urade!
Koliko sam prosle sezone navijao da uzmu titulu, toliko sad navijam da ispadnu!

atletiko

pre 7 godina

Ranijeri je imao san u Ligi Sampiona ali ovim kapitalistima PL donosi vise para jer znaju da nemaju sanse protiv Reala,Bajerna,Atletika. Sad ce verovatno da uzmu trenera koji ce da preusmeri fokus na PL samo da bi opstali . Lester ispada tek za dve sezone.

adriano_galliani

pre 7 godina

Ovo je gore nego Vucic Tomi
(bogoljub, 23. februar 2017 23:11)

Или Тома Шешељу :) Или ћемо то ипак оставити за прелазак Фига у Реал? :)

juventus

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.
(adriano_galliani, 23. februar 2017 23:02

Veće su šanse za to nego da Milan zaigra ponovo u LŠ

Vlada

pre 7 godina

Vratimo se na pitanje predsednika pre 2 godine: "Da li će Ranijeri ostati ako ispadnemo iz Premier Lige?" Sada će da ispadnu iz lige.

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Tako su i strucnjaci iz Partizana otpustili Kizu Milinkovica prosle sezone jer je bio los u prvenstvu a u Evropi kidao. Na kraju nit' titule nit' proleca u Evropi.

Gorg

pre 7 godina

To je kao kad bi Partizan otpustio na primer Duska Vujoševića jer nema para od drzavnih sponzora dok je on trener jer tako rekao Vučić. Nemoj da mi objavite komentar prisluškivaće mi posle db telefon, srbijo najlepsa bajko srbijo oče i majko.

MWill

pre 7 godina

Junajted, Juve, Real, Barsa... i ostali veliki klubovi mogu sebi priustiti da uruce otkaz poput ovog, jer ce sigurno pokupiti najbolje trenere sveta, ovakvi klubovi to nece osetiti, jer ni jedan od tih trenera ipak nije veci od kluba. Kada se desi da klub otpusti trenera koji je veci od kluba (Ranijeri i Lester) i koji je pritom napravio najvece cudo u novijoj istoriji fudbala, povratka nema i druga liga im je sudjena... Bravo tupsoni, osudili ste sebe na dugoo, dugooo tavorenje po nizim ligama Engleske ali ako cemo pravo to ste i zasluzili.

pbgdziszh

pre 7 godina

Deluje nefer, ali ostanak u premijer ligi je mnogo važniji od par mečeva u ligi šampiona, pre svega finansijski. Mada mogli su da ga ostave da odigra taj revanš sa Seviljom. Sad je samo pitanje da ne zeznu stvar dovođenjem nekog Pardjua ili Martina O'Nila.

realnoo

pre 7 godina

Pa ja ne znam sta su očekivali,da ponovo osvoje Premijer ligu,to sigurno ne.Slazem se da su rezultati mogli biti bolji jer se tim skoro pa i nije izmenio puno,ali su s druge strane u Ligi sampiona odlicni,dominanta prva faza i sad protiv Sevilje povoljan poraz i sansa u revanšu.Jednostavno ovi igraci imaju zelju da se iskljucivo u evropi pokazu i odu u bolje klubove,mnogim igračima je u glavama bilo da ligu ponovo osvojiti nece,pogotovu onima koji su trebali i da idu ali su ostali i fokusirali su se na to.Ranijeri je odličan trener,sjajno ih je vodio,ako nije neki drugi privatni problem,jako los potez uprave.Sa njim bi sigurno opstali u ligi i opstace i ovako vrvt.Mogli su mu se zahvaliti na kraju sezone,a ne ovako,to nije fer.

4k4.Dex

pre 7 godina

Koja sramota! Covek malo zrtvovao PL za LS mozda i nenamerno, svejedno, igracuma je bila bitnija verivatni sta god znali su da ne mogu da budu konkurentni u PL ove godine il nesto. Lester napravi najveci uspeh u ustoriji kluba, igra osminu finala, eeeeej Lester "treca ligi" siti! Dobro Sevilja ih pregazila, pa sta, ipak su izvukli OK rezultat. Ne razumem nista vise u ovom fudbalu. Nisam se palio prosle godine kad su osvojili jer je PL u principu smesna ali je to ipak bilo nesto najneverovatnije sto je neki trener uradio od kad ja pratim fudbal. I evo sad... umesto da ostane trener zauvek otpustise coveka. Vecu nepravdu u fudbalu jos nisam video.

Дарко КГ

pre 7 godina

Сасвим логична и на месту одлука, стварно су много лоши ове године. Можда ће им ова шок терапија помоћи, искрено биx то волео. Па и Челси је прошле године сменио з после исто овакве ситуације. Једноставно, тражи се резултат, тј. стабилност у овом случају. Нико не очекује опет титулу али опстанак да. Уосталом,и Премијер лига је једино Топ такмичење у свету фудбала, све остало, укључујући и ту фамозну Лигу шампиона је далеко испод. Можда не по квалитету, али по интензитету, узбудљивости а поготово приxодима свакако да. Домаћа лига је закон. Пуно среће у наставку сезоне за Лестер, а Ранијери ће заувек остати легенда, са све статуом испред стадиона. Бар Енглези знају да испоштују своје легенде.

Mik

pre 7 godina

Trener je uvek prvi na udaru. Lester je ocajan, bez obzira na slucajan gol u Sevilji. Ipak, Ranijeri je obezbedio svoje mesto u istoriji Premijer lige. Uradio je ono sto ne bi mogli ni Murinjo, ni Pep, ni Anceloti... osvojio je titulu sa malim klubom!

ŽM

pre 7 godina

Ranijeri nije trener koji osvaja titulu, a sledeće sezone ispada iz lige. Takav scenario je ovim potezom izbegnut, a novi tim će on lako naći. Sve u svemu, ostaće legenda Lestera i nastaviti dalje.

ratnemok

pre 7 godina

Srbi - strucnjaci za finansije. Nije ni cudo sto smo ovoliko siromasni ako se uzmu u obzir komentari odavde. Gospodo, fudbal je biznis i tu nema morala niti etike. Kakve veze ima sto je osvojio PL ako mu sada lose ide? Ok, dobio je sta je zasluzio, ali nece valjda klub da propadne samo da bi ga zadrzao na klupi? Naravno da treba menjati trenera ako se vidi da u skorije vreme nece biti boljitka, a to je ocigledna stvar. Tu nema postenja, sve je stvar interesa.

mst

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...
(realno, 23. februar 2017 23:38)
Realni druze, jedino nerealno je brojka, ne 10, ne 110 - nikad vise!

Branko S.

pre 7 godina

Mali klub,postao sampion prosle godine,zahvaljujuci g-dinu koji je sad oteran,pa misli kao i svi vlasnici i kapitalisti,bolje jednog nego 31!Jeftinije je a i njemu cinimo uslugu.Hahahahaha
Veliki klub to radi bolje,otera odmah,ne ceka!?Profesija trenera,menadjera je takva,dok pobedjujes svi te tapsu,kad gubis svi te krive!Ranijeri je trebao odmah posle osvojene titule da ode,da nije mozda pomislio da ce i ove godine "velikani" dozvoliti nekom anonimusu da ponovo uzme titulu!

Sky

pre 7 godina

E ovako nastaje "dusa" kluba... ko bi navijo za ovakav klub? Izgubili su iskrene navijace.. mnogi su poceli da navijaju zbog lavovske borbe, zbog srca igraca koje su ostavili na teren, al sad se vidi da klub nema srce..

Nikola

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)

Nisi im valjda do sada verovao?

Dule

pre 7 godina

Jos na kraju prosle sezone mi je delovalo da nema vise autoritet medju igracima, postao im je kao drugar, dolazili pijani da mu zvone na vrata i slicno. Ipak igraci su shvatili da imaju jedinstvenu priliku pa su grizli za titulu. U ovoj sezoni kao da su se maksimalno opustili, a Ranijeri nema vise autoriteta da ih vrati na pravi put. Tako da po meni ovo deluje logican potez. Sudeci po komentarima ovde, samo se izgleda kod nas zivi od stare slave.

oh city said i

pre 7 godina

Verovali ili ne, većina navijača je bila za otpuštanje. Kažu da su igrali baš jadno i da bi sigurno ispali. A i priča se da je 'izgubio svlačionicu', kako sad nazivaju kad igrači umisle da su sila.
Mada, meni glupo, mogli su bar šansu da mu daju da prođe u 1/4 LŠ. Ali teško je očekivati milosrđe od poslovnih Azijata. K'o i oni Ameri u Svonsiju, dali otkaz Gvidolinu na njegov rođendan sms porukom.

Spodoba1

pre 7 godina

Mogao je da ode kao Bog ali ne. Ipak ima neka sudbina koja ga prati a to je da je gubitnik. Mislim ono sa Lesterom niko nece zaboraviti ali covjek je jednostavno rodjen da upropasti nesto. A realno se nesto moralo promijeniti jer Lester tone ka' drugoj ligi

Ivan

pre 7 godina

Niko nije ocekivao da ce ponovo biti prvaci, ali preterase ga ove sezone koliko su jadni, i to sa istim timom, cak i pojacanim. Tim izgleda potpuno letargicno, redjaju se porazi, a nista se ne menja u njihovom pristupu. Podrzavam potez uprave. Dovedite trenera koji ce narodski receno da podvikne. Neko mora da ih probudi, ispasce iz lige.

Onako u prolazu

pre 7 godina

Upravo iz čistog protesta odigrah da Lester ispada iz lige (2.37).

Pošto vlasnici nemaju nimalo časti i obraza i bitne su im samo pare, od sveg srca im želim da ispadnu i ostanu bez istih.

Proći ćete (zasluženo) slično kao Benfika sa Belom Gutmanom šezdesetih

Rasha

pre 7 godina

Njegova velika greska je sto nije otisao nakon osvajanja titule, trebao je da potpise ugovor sa nekim jacim klubom i da u Lesteru ostane legenda, a ne da ga teraju kao dzukca ( iako je zaradio, u to ne sumnjam ) ...

maz

pre 7 godina

Ovo je sramota. Tako su ga lako otpustili, a treba da ga proglase ikonom kluba. Zelim im da ispadnu sada iz lige, a Ranijeriju srecno u nastavku karijere, zasluzuje mnogo bolje od Lestera.

Boban

pre 7 godina

Steta. Ali ovo se ipak ocekivalo jako losi rezultati. Znam da ce ljudi reci doneo im je titulu ali jbg sad su u borbi za opstanak i treba im promena.

Haizenberg

pre 7 godina

Prosle sezone su imali cilj da ostanu u ligi a desilo im se da igrom slucaja i njihovim dobrim partijama za koje je apsolutno zasluzan i Ranijeri osvoje PL.Ove sezone poneseni slavom igraci nisu pruzili ocekivano pogotovo Marez i Vardi.Marez je bio dugo otsutan zbog africkog kupa Vardi nije imao pravog asistenta i sve se srusilo.U celoj prici stradao je Ranijeri a cene pomenute dvojce ce takodje pasti zbog prikazane igre u ovoj sezoni.Svi su na gubitku a najvise Lester.Ya vecinu igraca nismo ni culi do osvajanja titule a onda su umislili da su zvezde i bajci je dosao kraj

neutralni felsh

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)


zato sto su bezobrazni idioti.

sasa

pre 7 godina

mislim da su odnosi igraca prema treneru odigrali takvu ulogu da Ranijeri dobije otkaz,po meni je to sramno jer covek ne vodi Celzi,Mancester...

Kid

pre 7 godina

Njihova najveca greska je prodaja Kantea, koji je rodjen za taj njihov stil igre. Igrac koji kupi sve tu u vezi, pa zbog toga mozes vise da se oslonis na napad. Kad vec nisu rasprodali tim, nisi ni njega smeli da puste.

Ž.M.

pre 7 godina

Kako to Srbi vide. Pa, nije otkaz katastrofa i ne umannjuje ono što je Ranijeri već postigao. Ne naplaćuju se zasluge doživotnim sedenjem na klupi, ali se ni ne gube ustajanjem sa iste. Timu je očigledno potrebna promena, neko ko će da ih trgne iz kanala u koji su upali.

F.K.Sipurske Livade Sabac

pre 7 godina

Ocekivan i u ovom trenutku dobar potez Lisica. Ranijeri je prethodne sezone potpuno iznenadjujuce uspeo da osvoji titulu i po tome ce biti upamcen dok god postoji fudbal. Ipak ove sezone rezultati su bili losi, Uprava je cekala jer nisu mogli odmah da otpuste coveka koji im je doneo titulu Pl, ali rezultati se nisu popravili i mislim da je logicno da ode Ranijeri i dovede novi trener da spase ekipu.
Ove sezone Lester je dosta promasio sa pojacanjima, pre svega sa pojacanjima na poziciji stopera i zadnjeg veznog kao zamene za Kantea. Umesto da su dovedena dva proverena igraca, dovedeno je nekoliko anonimusa, za koje su mislili da ce biti novi Kante ili Marez. To nije proslo, pa se sada bore za opstanak.
Musa i Slimani su dobri igraci, ali se nisu jos uklopili u sistem igre na Ostrvu. Vidicemo da li ce se uopste i uklopiti i uspeti da izbore opstanak sa Lesterom. Dobri su to igraci, ali nece ih.

Spodoba1

pre 7 godina

Mogao je da ode kao Bog ali ne. Ipak ima neka sudbina koja ga prati a to je da je gubitnik. Mislim ono sa Lesterom niko nece zaboraviti ali covjek je jednostavno rodjen da upropasti nesto. A realno se nesto moralo promijeniti jer Lester tone ka' drugoj ligi

Дарко КГ

pre 7 godina

Сасвим логична и на месту одлука, стварно су много лоши ове године. Можда ће им ова шок терапија помоћи, искрено биx то волео. Па и Челси је прошле године сменио з после исто овакве ситуације. Једноставно, тражи се резултат, тј. стабилност у овом случају. Нико не очекује опет титулу али опстанак да. Уосталом,и Премијер лига је једино Топ такмичење у свету фудбала, све остало, укључујући и ту фамозну Лигу шампиона је далеко испод. Можда не по квалитету, али по интензитету, узбудљивости а поготово приxодима свакако да. Домаћа лига је закон. Пуно среће у наставку сезоне за Лестер, а Ранијери ће заувек остати легенда, са све статуом испред стадиона. Бар Енглези знају да испоштују своје легенде.

F.K.Sipurske Livade Sabac

pre 7 godina

Ocekivan i u ovom trenutku dobar potez Lisica. Ranijeri je prethodne sezone potpuno iznenadjujuce uspeo da osvoji titulu i po tome ce biti upamcen dok god postoji fudbal. Ipak ove sezone rezultati su bili losi, Uprava je cekala jer nisu mogli odmah da otpuste coveka koji im je doneo titulu Pl, ali rezultati se nisu popravili i mislim da je logicno da ode Ranijeri i dovede novi trener da spase ekipu.
Ove sezone Lester je dosta promasio sa pojacanjima, pre svega sa pojacanjima na poziciji stopera i zadnjeg veznog kao zamene za Kantea. Umesto da su dovedena dva proverena igraca, dovedeno je nekoliko anonimusa, za koje su mislili da ce biti novi Kante ili Marez. To nije proslo, pa se sada bore za opstanak.
Musa i Slimani su dobri igraci, ali se nisu jos uklopili u sistem igre na Ostrvu. Vidicemo da li ce se uopste i uklopiti i uspeti da izbore opstanak sa Lesterom. Dobri su to igraci, ali nece ih.

Gorg

pre 7 godina

To je kao kad bi Partizan otpustio na primer Duska Vujoševića jer nema para od drzavnih sponzora dok je on trener jer tako rekao Vučić. Nemoj da mi objavite komentar prisluškivaće mi posle db telefon, srbijo najlepsa bajko srbijo oče i majko.

Ivan

pre 7 godina

Niko nije ocekivao da ce ponovo biti prvaci, ali preterase ga ove sezone koliko su jadni, i to sa istim timom, cak i pojacanim. Tim izgleda potpuno letargicno, redjaju se porazi, a nista se ne menja u njihovom pristupu. Podrzavam potez uprave. Dovedite trenera koji ce narodski receno da podvikne. Neko mora da ih probudi, ispasce iz lige.

ratnemok

pre 7 godina

Srbi - strucnjaci za finansije. Nije ni cudo sto smo ovoliko siromasni ako se uzmu u obzir komentari odavde. Gospodo, fudbal je biznis i tu nema morala niti etike. Kakve veze ima sto je osvojio PL ako mu sada lose ide? Ok, dobio je sta je zasluzio, ali nece valjda klub da propadne samo da bi ga zadrzao na klupi? Naravno da treba menjati trenera ako se vidi da u skorije vreme nece biti boljitka, a to je ocigledna stvar. Tu nema postenja, sve je stvar interesa.

Ž.M.

pre 7 godina

Kako to Srbi vide. Pa, nije otkaz katastrofa i ne umannjuje ono što je Ranijeri već postigao. Ne naplaćuju se zasluge doživotnim sedenjem na klupi, ali se ni ne gube ustajanjem sa iste. Timu je očigledno potrebna promena, neko ko će da ih trgne iz kanala u koji su upali.

Dule

pre 7 godina

Jos na kraju prosle sezone mi je delovalo da nema vise autoritet medju igracima, postao im je kao drugar, dolazili pijani da mu zvone na vrata i slicno. Ipak igraci su shvatili da imaju jedinstvenu priliku pa su grizli za titulu. U ovoj sezoni kao da su se maksimalno opustili, a Ranijeri nema vise autoriteta da ih vrati na pravi put. Tako da po meni ovo deluje logican potez. Sudeci po komentarima ovde, samo se izgleda kod nas zivi od stare slave.

adriano_galliani

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.

Boban

pre 7 godina

Steta. Ali ovo se ipak ocekivalo jako losi rezultati. Znam da ce ljudi reci doneo im je titulu ali jbg sad su u borbi za opstanak i treba im promena.

rankova reka

pre 7 godina

Navijao sam za njih i prošle sezone da osvoje PL i ove da doguraju što dalje u LŠ. Čovek je sa totalnim autsajderima izveo najlepšu stvar u fudbalu poslednjih 20-ak godina, a oni ga otpustili?!
Iskreno se nadam da će da ispadnu i da se nikad više ne vrate! Neka igraju sa Donkasterom gde im je i bilo mesto do prošle godine!
Krajnje nepoštovanje!

Censored

pre 7 godina

Klasicni Englezi!
To se u Italiji nikada ne bi desilo!
Covek napravi najveci uspeh u istoriji tima, osvoji titulu, napravi strasne igrace, tim, tim o kome je ceo svet pricao 10 meseci 24/7, uvede ih u LS, zatim u nokaut fazu iste i oni posle losijih rezltata (kao da su zaboga ManUtd ili Celsi bili pre toga pa su ima porazi cudna stvar) resili da mu daju otkaz!
Pitanje je hoce li ikad biti tako visoko i tako cenjeni kao prosle sezone posle ovoga.
Klasicno nepostovanje!

Ranijeri - covek rodjen da pravi cuda sa otpisanima!

online

pre 7 godina

da bog da ispali! i da su ispali nisu trebali da ga diraju vec da sa njim probaju da se vrate u premijer ligu.. odoh da ih odlajkujem
na fejsu..

juventus

pre 7 godina

Нажалост, очекивано. Али није ни битно - Ранијери је заувек уписао своје име, тешко да ће веће изненађење икада да се догоди. Евентуално да Ливерпул освоји ПЛ а сви знамо да се то никада неће догодити.
(adriano_galliani, 23. februar 2017 23:02

Veće su šanse za to nego da Milan zaigra ponovo u LŠ

Mačak

pre 7 godina

Eto kakvi su Englezi,zato i ne mogu da se sastave u klupskom vec 5 godina a u reprezentativnom vec 30,40 godina... Ne znaju nista da postuju i cene... Bitnija im PL nego LS...

pbgdziszh

pre 7 godina

Deluje nefer, ali ostanak u premijer ligi je mnogo važniji od par mečeva u ligi šampiona, pre svega finansijski. Mada mogli su da ga ostave da odigra taj revanš sa Seviljom. Sad je samo pitanje da ne zeznu stvar dovođenjem nekog Pardjua ili Martina O'Nila.

atletiko

pre 7 godina

Ranijeri je imao san u Ligi Sampiona ali ovim kapitalistima PL donosi vise para jer znaju da nemaju sanse protiv Reala,Bajerna,Atletika. Sad ce verovatno da uzmu trenera koji ce da preusmeri fokus na PL samo da bi opstali . Lester ispada tek za dve sezone.

Aleksandar

pre 7 godina

Trebali su da ga istrpe do kraja sezone a onda da se dogovore da sam ode.Lester bi sigurno opstao,ipak su kvalitetniji od rivala za opstanak.Ovako je pitanje kako ce igraci prihvatiti novog menadzera.Predvidjam im ispadanje i onda sledi rasprodaja tima a Lester ce se tesko opet vratiti u premijer ligu.Sve u svemu ovo je velika bruka vlasnika Lestera.

tugabrate

pre 7 godina

Covek je bukvalno osvojio prvenstvo sa otprilike Borcom iz Cacka, i onda otpusten posle par meseci... Nek mu je srecno u daljoj karijeri. A Lester, sto se mene tice mogu i da ispadnu sada, ne bi mi bilo nesto zao.

Negativni

pre 7 godina

Čovek je izvukao maksimum od, realno, krš tima. Ovo sada je pravo stanje stvari. Ali, ne možeš menjati ceo tim, pa trener mora da ide. Nije on te sreće da se preziva Venger.

CENTURION

pre 7 godina

Nikad nisam navijao za Lester, nego sam navijao za Vardija, Mahreza, Kantea, Drinkvotera, Huta, Morgana, Smajhela i na kraju na simpaticnog gubitnika Ranijerija. Sad im zelim ispadanje do tajlandske trece lige.

Millennium

pre 7 godina

On je prvi nakon osvojene titule rekao da će se Lester u narednoj sezoni boriti za opstanak. Shvatao je da čudo ne može da se ponovi. Šta ljudima iz uprave nije tu jasno?

zinjo

pre 7 godina

Koji gmizavci ovi iz Lestera!! Pa ljudi i da ispadnu u dr. ligu treba ovog gospodina "istolerisati"! Pa covek im je doneo titulu prosle god. Ljigavi englezi,hocu reci tajlandjani. Oni su vecinski vlasnici. Veliki je Don Claudio Ranieri.

JT26

pre 7 godina

Sram vas bilo! Pa bod da nije uzeo u celoj sezoni, ovo nisu smeli da urade!
Koliko sam prosle sezone navijao da uzmu titulu, toliko sad navijam da ispadnu!

Branko S.

pre 7 godina

Mali klub,postao sampion prosle godine,zahvaljujuci g-dinu koji je sad oteran,pa misli kao i svi vlasnici i kapitalisti,bolje jednog nego 31!Jeftinije je a i njemu cinimo uslugu.Hahahahaha
Veliki klub to radi bolje,otera odmah,ne ceka!?Profesija trenera,menadjera je takva,dok pobedjujes svi te tapsu,kad gubis svi te krive!Ranijeri je trebao odmah posle osvojene titule da ode,da nije mozda pomislio da ce i ove godine "velikani" dozvoliti nekom anonimusu da ponovo uzme titulu!

budale idiotske

pre 7 godina

sram vas bilo,nesoji ljudski.covek vam napravio najveci uspeh u istoriji a vi otkaz? dozivotno bi mu dao da bude trener,sta mislite da ce doci bolji?

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Tako su i strucnjaci iz Partizana otpustili Kizu Milinkovica prosle sezone jer je bio los u prvenstvu a u Evropi kidao. Na kraju nit' titule nit' proleca u Evropi.

Powerslave

pre 7 godina

Prošle godine su igrali ne sa 100% već sa 500% svojih realnih mogućnosti. Ove godine se vratilo u normalu. Ne zaboravimo da su na kraju pretprošle sezone jedva izbegli ispadanje (nakon toga je došao Ranijeri).

Veliki timovi se ne ophode ovako prema... možda je suviše reći legenda, ali on im je svakako doneo titulu koju pitanje kad i da li će više (ikad) videti i uveo ih je u 1/8 finala LŠ.
Ovo je nešto što može da uradi samo mali tim ili, kako ovde kažu, plastika

Sky

pre 7 godina

E ovako nastaje "dusa" kluba... ko bi navijo za ovakav klub? Izgubili su iskrene navijace.. mnogi su poceli da navijaju zbog lavovske borbe, zbog srca igraca koje su ostavili na teren, al sad se vidi da klub nema srce..

realno

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...

realnoo

pre 7 godina

Pa ja ne znam sta su očekivali,da ponovo osvoje Premijer ligu,to sigurno ne.Slazem se da su rezultati mogli biti bolji jer se tim skoro pa i nije izmenio puno,ali su s druge strane u Ligi sampiona odlicni,dominanta prva faza i sad protiv Sevilje povoljan poraz i sansa u revanšu.Jednostavno ovi igraci imaju zelju da se iskljucivo u evropi pokazu i odu u bolje klubove,mnogim igračima je u glavama bilo da ligu ponovo osvojiti nece,pogotovu onima koji su trebali i da idu ali su ostali i fokusirali su se na to.Ranijeri je odličan trener,sjajno ih je vodio,ako nije neki drugi privatni problem,jako los potez uprave.Sa njim bi sigurno opstali u ligi i opstace i ovako vrvt.Mogli su mu se zahvaliti na kraju sezone,a ne ovako,to nije fer.

adriano_galliani

pre 7 godina

Ovo je gore nego Vucic Tomi
(bogoljub, 23. februar 2017 23:11)

Или Тома Шешељу :) Или ћемо то ипак оставити за прелазак Фига у Реал? :)

4k4.Dex

pre 7 godina

Koja sramota! Covek malo zrtvovao PL za LS mozda i nenamerno, svejedno, igracuma je bila bitnija verivatni sta god znali su da ne mogu da budu konkurentni u PL ove godine il nesto. Lester napravi najveci uspeh u ustoriji kluba, igra osminu finala, eeeeej Lester "treca ligi" siti! Dobro Sevilja ih pregazila, pa sta, ipak su izvukli OK rezultat. Ne razumem nista vise u ovom fudbalu. Nisam se palio prosle godine kad su osvojili jer je PL u principu smesna ali je to ipak bilo nesto najneverovatnije sto je neki trener uradio od kad ja pratim fudbal. I evo sad... umesto da ostane trener zauvek otpustise coveka. Vecu nepravdu u fudbalu jos nisam video.

MWill

pre 7 godina

Junajted, Juve, Real, Barsa... i ostali veliki klubovi mogu sebi priustiti da uruce otkaz poput ovog, jer ce sigurno pokupiti najbolje trenere sveta, ovakvi klubovi to nece osetiti, jer ni jedan od tih trenera ipak nije veci od kluba. Kada se desi da klub otpusti trenera koji je veci od kluba (Ranijeri i Lester) i koji je pritom napravio najvece cudo u novijoj istoriji fudbala, povratka nema i druga liga im je sudjena... Bravo tupsoni, osudili ste sebe na dugoo, dugooo tavorenje po nizim ligama Engleske ali ako cemo pravo to ste i zasluzili.

Goran

pre 7 godina

Što niste pustili čoveka da prođe u četvrtfinale LS i izbori opstanak pa mu onda digli spomenik ispred stadiona?! Sve moj do biznismena! Sad navijam da ispadnete vise nego što sam navijao da uzmete titulu!

maz

pre 7 godina

Ovo je sramota. Tako su ga lako otpustili, a treba da ga proglase ikonom kluba. Zelim im da ispadnu sada iz lige, a Ranijeriju srecno u nastavku karijere, zasluzuje mnogo bolje od Lestera.

oh city said i

pre 7 godina

Verovali ili ne, većina navijača je bila za otpuštanje. Kažu da su igrali baš jadno i da bi sigurno ispali. A i priča se da je 'izgubio svlačionicu', kako sad nazivaju kad igrači umisle da su sila.
Mada, meni glupo, mogli su bar šansu da mu daju da prođe u 1/4 LŠ. Ali teško je očekivati milosrđe od poslovnih Azijata. K'o i oni Ameri u Svonsiju, dali otkaz Gvidolinu na njegov rođendan sms porukom.

ŽM

pre 7 godina

Ranijeri nije trener koji osvaja titulu, a sledeće sezone ispada iz lige. Takav scenario je ovim potezom izbegnut, a novi tim će on lako naći. Sve u svemu, ostaće legenda Lestera i nastaviti dalje.

Vlada

pre 7 godina

Vratimo se na pitanje predsednika pre 2 godine: "Da li će Ranijeri ostati ako ispadnemo iz Premier Lige?" Sada će da ispadnu iz lige.

neutralni felsh

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)


zato sto su bezobrazni idioti.

sasa

pre 7 godina

mislim da su odnosi igraca prema treneru odigrali takvu ulogu da Ranijeri dobije otkaz,po meni je to sramno jer covek ne vodi Celzi,Mancester...

mst

pre 7 godina

Odluka OK ali trenutak nije mogao gori. Jedino on bi mogao da prođe Sevilju, svako drugi neće moći... Da je ušao u 8 najboljih u Evropi to bi bila kruna sezone a onda bi se našlo načina da se ostane u ligi... Ovako su uništili sve... Lester narednih 10 godina neće igrati u LŠ a kamo li u nokaut fazi...
(realno, 23. februar 2017 23:38)
Realni druze, jedino nerealno je brojka, ne 10, ne 110 - nikad vise!

Haizenberg

pre 7 godina

Prosle sezone su imali cilj da ostanu u ligi a desilo im se da igrom slucaja i njihovim dobrim partijama za koje je apsolutno zasluzan i Ranijeri osvoje PL.Ove sezone poneseni slavom igraci nisu pruzili ocekivano pogotovo Marez i Vardi.Marez je bio dugo otsutan zbog africkog kupa Vardi nije imao pravog asistenta i sve se srusilo.U celoj prici stradao je Ranijeri a cene pomenute dvojce ce takodje pasti zbog prikazane igre u ovoj sezoni.Svi su na gubitku a najvise Lester.Ya vecinu igraca nismo ni culi do osvajanja titule a onda su umislili da su zvezde i bajci je dosao kraj

Onako u prolazu

pre 7 godina

Upravo iz čistog protesta odigrah da Lester ispada iz lige (2.37).

Pošto vlasnici nemaju nimalo časti i obraza i bitne su im samo pare, od sveg srca im želim da ispadnu i ostanu bez istih.

Proći ćete (zasluženo) slično kao Benfika sa Belom Gutmanom šezdesetih

Rasha

pre 7 godina

Njegova velika greska je sto nije otisao nakon osvajanja titule, trebao je da potpise ugovor sa nekim jacim klubom i da u Lesteru ostane legenda, a ne da ga teraju kao dzukca ( iako je zaradio, u to ne sumnjam ) ...

Mik

pre 7 godina

Trener je uvek prvi na udaru. Lester je ocajan, bez obzira na slucajan gol u Sevilji. Ipak, Ranijeri je obezbedio svoje mesto u istoriji Premijer lige. Uradio je ono sto ne bi mogli ni Murinjo, ni Pep, ni Anceloti... osvojio je titulu sa malim klubom!

Nikola

pre 7 godina

Zasto mi komentar nije objavljen? Posaljite mi odgovor na mail, gospodo sa B92, nemojte da izgubite moje poverenje...
(Realista, 23. februar 2017 22:10)

Nisi im valjda do sada verovao?

Kid

pre 7 godina

Njihova najveca greska je prodaja Kantea, koji je rodjen za taj njihov stil igre. Igrac koji kupi sve tu u vezi, pa zbog toga mozes vise da se oslonis na napad. Kad vec nisu rasprodali tim, nisi ni njega smeli da puste.