Četvrtak, 23.02.2017.

20:55

Fenomenalni Bogdanović vodio Fener do pobede

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Olimpijakos u utakmci 23. kola Evrolige – 67:64.

Izvor: SM

Fenomenalni Bogdanoviæ vodio Fener do pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?
(mladići borovi, devojke jele, 24. februar 2017 02:14)

Da boli..nisi svestan koliko..e sad sta boli to je pitanje..ali evo reci cu ti..isto ono sto boli i navijace laznih sampiona evrope poput Reala ili CSKA, Barselone, Varezea, Olimpijakosa, Panatenaikosa itd..boli nas uvo sta pricaju navijaci kluba kome je najveci uspeh ulazak u top8 evrolige.

киза Д.

pre 7 godina

Браво за коментар лика 777.......тако треба прави кошаркашки коментар.....Потписујем свако слово....угледајте се на њега...а не да пишете малоумна препуцавања.

*

pre 7 godina

Sta je tu fenomenalno, suter kuci dao 27 poena?
Fenomenalan je Lazic sa sutem za 3 - 5/5, za 1 - 1/1 i stavljena 3 igraca u dzep (sto i nije za divljenje jer mu je dobra odbrana zadatak).

Novosadjanin

pre 7 godina

Sport i treba da sluzi za prepucavanje, salu ali na zdravim osnovama...Najbolje da se gadjamo cvecem. Nece nas unistiti to sto neko pljuje Bogdanovica ili Tea, unistava nas to sto necemo da radimo i sto smo dozvolili da nam politicari unistavaju zivote....Toliko.

Samuraj

pre 7 godina

Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...(Bree, 23. februar 2017 21:59)

Šta će ti neko drugi, ti sam sebe polivaš .......! :-)

Beca

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Naravno da slavimo, nećemo valjda da slavimo pobedu Fenera i PAOKa.

Bajo 021

pre 7 godina

Bravo Bogdane,samo tako,pokazi se u jakim utakmicama.Sve vise sazreva a i tera ga Obradovic da vise solira moraju tako vodje ekipa.

Zlatko

pre 7 godina

Što reče neko- svima preko 20 poena Zvezdi ništa. Da se nadovežem na normalne komentare. Više puta sam to rekao, ali ponoviću opet. Zvezdaš sam, ali oni njegovi revolveri protiv Brazila su mi dragi kao da mi je rod rođeni. Daće Bog da ih bude još.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?

Dr

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!
(Šalabajzer bez pirinča, 23. februar 2017 21:47)

Sve si u pravu osim da je Oly najbolja defanzivna ekipa. Jeste, ali iza Zvezde ;)
Bravo za Bogdana!

saeKn

pre 7 godina

Bogdan mora da bude glavni suter Fenera cak i u danasnjem mecu podelio je to mesto sa plejom, a ovaj je bio ocajan. Mora poceti da se ponasa kao zvezda inace nista od njega za ozbiljnije stvari.

777

pre 7 godina

Igra u Feneru je za BB veliko iskustvo. Mlad je, prilagodio se igranjem u stranoj ekipi, polako postaje nosilac ekipe, izasao je iz povrede od 2 ipo meseca. Mislim da ima lose saigrace, neki gledaju sebe a ne tim, ne dobija lopte na vreme, cesto ga stavljaju u losu poziciju a kada je sam i dize ruke niko mu ne dodaje. Sve u svemu, slazem se sa onim koji je napisao da Zeljko izvlaci maksimum od ovog tima. Veseli ne igra kao ranije, Pero Antic promasuje. Datome sa svojim iskustvom mora na svakom mecu da bude iznad 20 poena po mecu a nije tako. Onaj Dixon je izgubljeni slucaj. Sve u svemu BB napreduje i kada bi saigraci malo pametnije koristili njegovu igru i ponasanje prema saigracima BB bi jos vise pruzio na terenu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Kostao nas je milione za kvalifikacioni turnir za Olimpijadu jer nije sposovlban ulaz jedan da odradi bez problema.

Dilan Dog

pre 7 godina

I ćorava koka ubode koju.....iskreno dečko treba mnoooogo da vežba....ovako bljesne jednom u tri meseca.Nisam hejter...ali kada je gusto i kada igra za repku jedva do table dobaci.Sećam se Ameri ga još i pržili kao samo ti šutiraj....jadno....dečko vežbaj...pa kada svaka bude plus 20 da pričamo.

Karaburac

pre 7 godina

Evo da se javimo i mi panteri! Bravo Bogdane! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panteri, 23. februar 2017 21:54) # Link komentara

Svaka cast na hrabrosti. Postovanje decko.

Nenad

pre 7 godina

Tako odigra godišnje dve do tri utakmice. Ostalo očaj. A očajan će biti i ove godine ako Fener uopšte ode na F4.
(oberin martel, 23. februar 2017 22:03)

Ide Fener ide..i dobija zvezdu u top8

Nenad

pre 7 godina

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!
(mladići borovi, devojke jele, 23. februar 2017 22:21)

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?

banja luka

pre 7 godina

Bogdan nek daje po dvadeset svakome ali Zvezdi ni jedan :) Naravno da mi je drago sto decko igra odlicno. Jeste pomalo antipatican ali nista posebno I to je zbog ruzne proslosti :)

Leskovcanin

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu???? 

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)


Koji si ti pacenik.
Pa naravno da slavimo pobedu nad Galatasarajem, sta treba da slavimo pobedu Fenera protiv Olimpijakosa?

Malo srece i za vas Mutavce, ipak vam je pobedio Fener.

Ivan

pre 7 godina

Zvezdas sam ali mi je drago zbog Bogdanovica. On je reprezentativac Srbije. Bas me zanima kako ce se snaci u NBA. Mislim da je sazreo da ima ozbiljnu ulogu tamo. Idealno bi bilo za pocetak da dodje u tim koji nema pristisak velikih rezultata. To je nabolje za ruki igraca.

Leskovcanin

pre 7 godina

Ma bolji je Guduric sta vam jee kad tako cigani kazu onda je tako
(Murray armija, 23. februar 2017 21:40)


ma gudura je bolji. jel tako limenke?
(MarcoPolo, 23. februar 2017 21:33)

Pokazo je vama Guduric vise puta ko je bolji.

M.

pre 7 godina

Sram vas bilo! Svaka cast Bogdane! Ja sam navijac Zvezde (ali ne u Zvezdin huligan). Za mene je uvijej Srbija na prvom mestu (i svi nasi potencijalni reprezentativci) ps Zvezda pa svi srpski klubovi. Najsrecniji sam jer su i Lazic i Bogdanovic odigrali fenomenalno. Obojica zasluzuju da budu na spisku, a selektor nek odluci koji mu vise odgovara. napred nasi!!!

Magiko

pre 7 godina

Zasto mislite da dobra partija naseg reprezentativca nama zvezdasima predstavlja nesto lose. Obozavam Zvezdu ali volim svakog, ali svakog reprezentativca ove zemlje. Bravo Bogdane majstore, dogodine u Sakramento. Ne zna se ko je veci indijanac, zvezdasi koji pljuju Bogdana i ostale igrace Partizana ili grobari koji pljuju Tea. Alo, Teu nalazis manu. Coveku koji je zrtvovao 10 leta da bi doneo ovoj zemlji 3 medalje koje bi bez njega bile misaona imenica. Unistise nas takvi, i jedni i drugi...

godinasirotinjskezabavee

pre 7 godina

Jadni vi kad sve gledate kroz zvezdu i partizan i mrznju. Jadni vi. I jedni i drugi. Bravo Bogdane. Bravo i Zvezdi veceras. Manje mrznji vise razumevanja i empatije.

djuro

pre 7 godina

@Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...
(Bree, 23. februar 2017 21:59)

vidjeh u Beogradu skoro... ili je, možda bio daltonista???!

dedacic

pre 7 godina

Bravo Bogdane. Ne volim ga zbog onog komentara nek igraju....za repku. Ne volim ga ni zbog onog klizanja protiv litvanije 2015. Ne volim ga i zbog 0/7, 0/8 koliko bese protiv usa? Al igra za reprezentaciju i zato bravo Bogdane. ?

rodjo moj

pre 7 godina

Sledece godine u Nba ligi imacemo priliku da gledamo i Bogdana i Zagorca, pored Bjeke,Jokica i Bobija.
Bice to jedna jaka srpska Nba petorka! Jedva cekam!

Memo

pre 7 godina

SVi nasi su bili dobri veceras. Kalinic je uneo energiju u odbranu, a uloga Miluinova je sve zapazenija.
Bogdan je car, u trenucima je igrao skoro sam protib Olija.
Zal ostaje za onom trojkom sa pakinga, koja je zakasnila za desetinku.

Www

pre 7 godina

Kada je BB u timu Fener igra mnogo bolje. Onaj Dixon je tragedija, ko muva bez glave. Decko se uvlači u reket, ne ume da vrati povratnu loptu. U reketu ga poklapaju visoki igraci.... Tragedija za pare koje zaradjuje u Feneru. Mnogo puta u meču saigraci ne upucuju na vreme loptu BB a onda mu dodaju u teskoj situaciji gde on mora da šutira pa sta bude. I da, onaj Grk, sta je. Decko moze da sluzi samo kao zamena da se drugi odmaraju. Na kraju, moje misljenje da Fener nema nikakav tim u odnosu na svoj budzet. Generalno se muce i Zeljko iz njih izvlaci maksimum.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

meni je, bre, više žao ovih zagoraca - navijali su za klubove koji su igrali protiv zvezde i ćorak, sad se raduju dobrim igrama nekog pojedinca na utakmici u kojoj zvezda nije akter...

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!

Bobek, Meho Brozovic i Tudjman

pre 7 godina

Razigrao se ovaj mali kako je presao sa semenki na burek ...
Apel upravi Partizan-Igokee da igracima pojacaju ishranu sa bananama, potrovaste ih semenkama i kikirikijem ...
Pozdrav navijacima Rada, nedajte se pasjim sinovima.

jedan je Bogdan

pre 7 godina

Dobro se setiste da naglasite kako je Bogdan odigrao dobar susret cak vise odlican.Obicno dao on 10 ili 15 ili 20 koseva na utakmici nikad ga neisticete nesto,nego samo kazete kolko je poena dao!!!

Karlbronc

pre 7 godina

A Pateri nevera, dobili su gradskog rivala veceras ali njihov drugi gradski rival Fener pobedio. Sta ti je karma, onomad Fener pustio Partizan a ove godine osvaja Evroligu.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!

Magiko

pre 7 godina

Zasto mislite da dobra partija naseg reprezentativca nama zvezdasima predstavlja nesto lose. Obozavam Zvezdu ali volim svakog, ali svakog reprezentativca ove zemlje. Bravo Bogdane majstore, dogodine u Sakramento. Ne zna se ko je veci indijanac, zvezdasi koji pljuju Bogdana i ostale igrace Partizana ili grobari koji pljuju Tea. Alo, Teu nalazis manu. Coveku koji je zrtvovao 10 leta da bi doneo ovoj zemlji 3 medalje koje bi bez njega bile misaona imenica. Unistise nas takvi, i jedni i drugi...

Ivan

pre 7 godina

Zvezdas sam ali mi je drago zbog Bogdanovica. On je reprezentativac Srbije. Bas me zanima kako ce se snaci u NBA. Mislim da je sazreo da ima ozbiljnu ulogu tamo. Idealno bi bilo za pocetak da dodje u tim koji nema pristisak velikih rezultata. To je nabolje za ruki igraca.

Memo

pre 7 godina

SVi nasi su bili dobri veceras. Kalinic je uneo energiju u odbranu, a uloga Miluinova je sve zapazenija.
Bogdan je car, u trenucima je igrao skoro sam protib Olija.
Zal ostaje za onom trojkom sa pakinga, koja je zakasnila za desetinku.

Leskovcanin

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu???? 

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)


Koji si ti pacenik.
Pa naravno da slavimo pobedu nad Galatasarajem, sta treba da slavimo pobedu Fenera protiv Olimpijakosa?

Malo srece i za vas Mutavce, ipak vam je pobedio Fener.

M.

pre 7 godina

Sram vas bilo! Svaka cast Bogdane! Ja sam navijac Zvezde (ali ne u Zvezdin huligan). Za mene je uvijej Srbija na prvom mestu (i svi nasi potencijalni reprezentativci) ps Zvezda pa svi srpski klubovi. Najsrecniji sam jer su i Lazic i Bogdanovic odigrali fenomenalno. Obojica zasluzuju da budu na spisku, a selektor nek odluci koji mu vise odgovara. napred nasi!!!

godinasirotinjskezabavee

pre 7 godina

Jadni vi kad sve gledate kroz zvezdu i partizan i mrznju. Jadni vi. I jedni i drugi. Bravo Bogdane. Bravo i Zvezdi veceras. Manje mrznji vise razumevanja i empatije.

Karaburac

pre 7 godina

Evo da se javimo i mi panteri! Bravo Bogdane! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panteri, 23. februar 2017 21:54) # Link komentara

Svaka cast na hrabrosti. Postovanje decko.

Leskovcanin

pre 7 godina

Ma bolji je Guduric sta vam jee kad tako cigani kazu onda je tako
(Murray armija, 23. februar 2017 21:40)


ma gudura je bolji. jel tako limenke?
(MarcoPolo, 23. februar 2017 21:33)

Pokazo je vama Guduric vise puta ko je bolji.

jedan je Bogdan

pre 7 godina

Dobro se setiste da naglasite kako je Bogdan odigrao dobar susret cak vise odlican.Obicno dao on 10 ili 15 ili 20 koseva na utakmici nikad ga neisticete nesto,nego samo kazete kolko je poena dao!!!

Www

pre 7 godina

Kada je BB u timu Fener igra mnogo bolje. Onaj Dixon je tragedija, ko muva bez glave. Decko se uvlači u reket, ne ume da vrati povratnu loptu. U reketu ga poklapaju visoki igraci.... Tragedija za pare koje zaradjuje u Feneru. Mnogo puta u meču saigraci ne upucuju na vreme loptu BB a onda mu dodaju u teskoj situaciji gde on mora da šutira pa sta bude. I da, onaj Grk, sta je. Decko moze da sluzi samo kao zamena da se drugi odmaraju. Na kraju, moje misljenje da Fener nema nikakav tim u odnosu na svoj budzet. Generalno se muce i Zeljko iz njih izvlaci maksimum.

Nenad

pre 7 godina

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!
(mladići borovi, devojke jele, 23. februar 2017 22:21)

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?

djuro

pre 7 godina

@Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...
(Bree, 23. februar 2017 21:59)

vidjeh u Beogradu skoro... ili je, možda bio daltonista???!

Nenad

pre 7 godina

Tako odigra godišnje dve do tri utakmice. Ostalo očaj. A očajan će biti i ove godine ako Fener uopšte ode na F4.
(oberin martel, 23. februar 2017 22:03)

Ide Fener ide..i dobija zvezdu u top8

Karlbronc

pre 7 godina

A Pateri nevera, dobili su gradskog rivala veceras ali njihov drugi gradski rival Fener pobedio. Sta ti je karma, onomad Fener pustio Partizan a ove godine osvaja Evroligu.

rodjo moj

pre 7 godina

Sledece godine u Nba ligi imacemo priliku da gledamo i Bogdana i Zagorca, pored Bjeke,Jokica i Bobija.
Bice to jedna jaka srpska Nba petorka! Jedva cekam!

Zlatko

pre 7 godina

Što reče neko- svima preko 20 poena Zvezdi ništa. Da se nadovežem na normalne komentare. Više puta sam to rekao, ali ponoviću opet. Zvezdaš sam, ali oni njegovi revolveri protiv Brazila su mi dragi kao da mi je rod rođeni. Daće Bog da ih bude još.

Novosadjanin

pre 7 godina

Sport i treba da sluzi za prepucavanje, salu ali na zdravim osnovama...Najbolje da se gadjamo cvecem. Nece nas unistiti to sto neko pljuje Bogdanovica ili Tea, unistava nas to sto necemo da radimo i sto smo dozvolili da nam politicari unistavaju zivote....Toliko.

nista o nicemu

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Kostao nas je milione za kvalifikacioni turnir za Olimpijadu jer nije sposovlban ulaz jedan da odradi bez problema.

Dilan Dog

pre 7 godina

I ćorava koka ubode koju.....iskreno dečko treba mnoooogo da vežba....ovako bljesne jednom u tri meseca.Nisam hejter...ali kada je gusto i kada igra za repku jedva do table dobaci.Sećam se Ameri ga još i pržili kao samo ti šutiraj....jadno....dečko vežbaj...pa kada svaka bude plus 20 da pričamo.

Bobek, Meho Brozovic i Tudjman

pre 7 godina

Razigrao se ovaj mali kako je presao sa semenki na burek ...
Apel upravi Partizan-Igokee da igracima pojacaju ishranu sa bananama, potrovaste ih semenkama i kikirikijem ...
Pozdrav navijacima Rada, nedajte se pasjim sinovima.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

meni je, bre, više žao ovih zagoraca - navijali su za klubove koji su igrali protiv zvezde i ćorak, sad se raduju dobrim igrama nekog pojedinca na utakmici u kojoj zvezda nije akter...

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!

777

pre 7 godina

Igra u Feneru je za BB veliko iskustvo. Mlad je, prilagodio se igranjem u stranoj ekipi, polako postaje nosilac ekipe, izasao je iz povrede od 2 ipo meseca. Mislim da ima lose saigrace, neki gledaju sebe a ne tim, ne dobija lopte na vreme, cesto ga stavljaju u losu poziciju a kada je sam i dize ruke niko mu ne dodaje. Sve u svemu, slazem se sa onim koji je napisao da Zeljko izvlaci maksimum od ovog tima. Veseli ne igra kao ranije, Pero Antic promasuje. Datome sa svojim iskustvom mora na svakom mecu da bude iznad 20 poena po mecu a nije tako. Onaj Dixon je izgubljeni slucaj. Sve u svemu BB napreduje i kada bi saigraci malo pametnije koristili njegovu igru i ponasanje prema saigracima BB bi jos vise pruzio na terenu.

banja luka

pre 7 godina

Bogdan nek daje po dvadeset svakome ali Zvezdi ni jedan :) Naravno da mi je drago sto decko igra odlicno. Jeste pomalo antipatican ali nista posebno I to je zbog ruzne proslosti :)

Bajo 021

pre 7 godina

Bravo Bogdane,samo tako,pokazi se u jakim utakmicama.Sve vise sazreva a i tera ga Obradovic da vise solira moraju tako vodje ekipa.

Dr

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!
(Šalabajzer bez pirinča, 23. februar 2017 21:47)

Sve si u pravu osim da je Oly najbolja defanzivna ekipa. Jeste, ali iza Zvezde ;)
Bravo za Bogdana!

saeKn

pre 7 godina

Bogdan mora da bude glavni suter Fenera cak i u danasnjem mecu podelio je to mesto sa plejom, a ovaj je bio ocajan. Mora poceti da se ponasa kao zvezda inace nista od njega za ozbiljnije stvari.

dedacic

pre 7 godina

Bravo Bogdane. Ne volim ga zbog onog komentara nek igraju....za repku. Ne volim ga ni zbog onog klizanja protiv litvanije 2015. Ne volim ga i zbog 0/7, 0/8 koliko bese protiv usa? Al igra za reprezentaciju i zato bravo Bogdane. ?

Beca

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Naravno da slavimo, nećemo valjda da slavimo pobedu Fenera i PAOKa.

*

pre 7 godina

Sta je tu fenomenalno, suter kuci dao 27 poena?
Fenomenalan je Lazic sa sutem za 3 - 5/5, za 1 - 1/1 i stavljena 3 igraca u dzep (sto i nije za divljenje jer mu je dobra odbrana zadatak).

Samuraj

pre 7 godina

Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...(Bree, 23. februar 2017 21:59)

Šta će ti neko drugi, ti sam sebe polivaš .......! :-)

киза Д.

pre 7 godina

Браво за коментар лика 777.......тако треба прави кошаркашки коментар.....Потписујем свако слово....угледајте се на њега...а не да пишете малоумна препуцавања.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?

Nenad

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?
(mladići borovi, devojke jele, 24. februar 2017 02:14)

Da boli..nisi svestan koliko..e sad sta boli to je pitanje..ali evo reci cu ti..isto ono sto boli i navijace laznih sampiona evrope poput Reala ili CSKA, Barselone, Varezea, Olimpijakosa, Panatenaikosa itd..boli nas uvo sta pricaju navijaci kluba kome je najveci uspeh ulazak u top8 evrolige.

Bobek, Meho Brozovic i Tudjman

pre 7 godina

Razigrao se ovaj mali kako je presao sa semenki na burek ...
Apel upravi Partizan-Igokee da igracima pojacaju ishranu sa bananama, potrovaste ih semenkama i kikirikijem ...
Pozdrav navijacima Rada, nedajte se pasjim sinovima.

Dilan Dog

pre 7 godina

I ćorava koka ubode koju.....iskreno dečko treba mnoooogo da vežba....ovako bljesne jednom u tri meseca.Nisam hejter...ali kada je gusto i kada igra za repku jedva do table dobaci.Sećam se Ameri ga još i pržili kao samo ti šutiraj....jadno....dečko vežbaj...pa kada svaka bude plus 20 da pričamo.

Leskovcanin

pre 7 godina

Ma bolji je Guduric sta vam jee kad tako cigani kazu onda je tako
(Murray armija, 23. februar 2017 21:40)


ma gudura je bolji. jel tako limenke?
(MarcoPolo, 23. februar 2017 21:33)

Pokazo je vama Guduric vise puta ko je bolji.

nista o nicemu

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Kostao nas je milione za kvalifikacioni turnir za Olimpijadu jer nije sposovlban ulaz jedan da odradi bez problema.

Karlbronc

pre 7 godina

A Pateri nevera, dobili su gradskog rivala veceras ali njihov drugi gradski rival Fener pobedio. Sta ti je karma, onomad Fener pustio Partizan a ove godine osvaja Evroligu.

djuro

pre 7 godina

@Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...
(Bree, 23. februar 2017 21:59)

vidjeh u Beogradu skoro... ili je, možda bio daltonista???!

Leskovcanin

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu???? 

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)


Koji si ti pacenik.
Pa naravno da slavimo pobedu nad Galatasarajem, sta treba da slavimo pobedu Fenera protiv Olimpijakosa?

Malo srece i za vas Mutavce, ipak vam je pobedio Fener.

dedacic

pre 7 godina

Bravo Bogdane. Ne volim ga zbog onog komentara nek igraju....za repku. Ne volim ga ni zbog onog klizanja protiv litvanije 2015. Ne volim ga i zbog 0/7, 0/8 koliko bese protiv usa? Al igra za reprezentaciju i zato bravo Bogdane. ?

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

meni je, bre, više žao ovih zagoraca - navijali su za klubove koji su igrali protiv zvezde i ćorak, sad se raduju dobrim igrama nekog pojedinca na utakmici u kojoj zvezda nije akter...

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!

*

pre 7 godina

Sta je tu fenomenalno, suter kuci dao 27 poena?
Fenomenalan je Lazic sa sutem za 3 - 5/5, za 1 - 1/1 i stavljena 3 igraca u dzep (sto i nije za divljenje jer mu je dobra odbrana zadatak).

banja luka

pre 7 godina

Bogdan nek daje po dvadeset svakome ali Zvezdi ni jedan :) Naravno da mi je drago sto decko igra odlicno. Jeste pomalo antipatican ali nista posebno I to je zbog ruzne proslosti :)

Nenad

pre 7 godina

Tako odigra godišnje dve do tri utakmice. Ostalo očaj. A očajan će biti i ove godine ako Fener uopšte ode na F4.
(oberin martel, 23. februar 2017 22:03)

Ide Fener ide..i dobija zvezdu u top8

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!

Karaburac

pre 7 godina

Evo da se javimo i mi panteri! Bravo Bogdane! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panteri, 23. februar 2017 21:54) # Link komentara

Svaka cast na hrabrosti. Postovanje decko.

Samuraj

pre 7 godina

Cim covek vidi tu boju, utrpa 30-ak komada ko od sale, hehehe...(Bree, 23. februar 2017 21:59)

Šta će ti neko drugi, ti sam sebe polivaš .......! :-)

M.

pre 7 godina

Sram vas bilo! Svaka cast Bogdane! Ja sam navijac Zvezde (ali ne u Zvezdin huligan). Za mene je uvijej Srbija na prvom mestu (i svi nasi potencijalni reprezentativci) ps Zvezda pa svi srpski klubovi. Najsrecniji sam jer su i Lazic i Bogdanovic odigrali fenomenalno. Obojica zasluzuju da budu na spisku, a selektor nek odluci koji mu vise odgovara. napred nasi!!!

Ivan

pre 7 godina

Zvezdas sam ali mi je drago zbog Bogdanovica. On je reprezentativac Srbije. Bas me zanima kako ce se snaci u NBA. Mislim da je sazreo da ima ozbiljnu ulogu tamo. Idealno bi bilo za pocetak da dodje u tim koji nema pristisak velikih rezultata. To je nabolje za ruki igraca.

Nenad

pre 7 godina

šta je sledeće?
kad izborimo f8, pa zatim i f4, a na kraju postanemo, pravi, prvaci evrope - radovaće se što je naš protivnik imao lepše znojnice?!
(mladići borovi, devojke jele, 23. februar 2017 22:21)

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?

jedan je Bogdan

pre 7 godina

Dobro se setiste da naglasite kako je Bogdan odigrao dobar susret cak vise odlican.Obicno dao on 10 ili 15 ili 20 koseva na utakmici nikad ga neisticete nesto,nego samo kazete kolko je poena dao!!!

Magiko

pre 7 godina

Zasto mislite da dobra partija naseg reprezentativca nama zvezdasima predstavlja nesto lose. Obozavam Zvezdu ali volim svakog, ali svakog reprezentativca ove zemlje. Bravo Bogdane majstore, dogodine u Sakramento. Ne zna se ko je veci indijanac, zvezdasi koji pljuju Bogdana i ostale igrace Partizana ili grobari koji pljuju Tea. Alo, Teu nalazis manu. Coveku koji je zrtvovao 10 leta da bi doneo ovoj zemlji 3 medalje koje bi bez njega bile misaona imenica. Unistise nas takvi, i jedni i drugi...

Dr

pre 7 godina

Ovo je 27p od 67p svoje ekipe. Ovo nije kao kad Kari da 27p od 142p svoje ekipe. Ovde je svaki poen bio za skakanje sa sedišta cele dvorane, a Kari da koš i oni ništa, prave selfije. Ne kažem da je Bogdanović bolji od Karija, samo kažem da nije bilo nimalo lako dati toliko koševa u ovakvoj utakmici. I to protiv najbolje defanzivne ekipe u ligi. Svaka čast, Bogdanoviću!
(Šalabajzer bez pirinča, 23. februar 2017 21:47)

Sve si u pravu osim da je Oly najbolja defanzivna ekipa. Jeste, ali iza Zvezde ;)
Bravo za Bogdana!

Memo

pre 7 godina

SVi nasi su bili dobri veceras. Kalinic je uneo energiju u odbranu, a uloga Miluinova je sve zapazenija.
Bogdan je car, u trenucima je igrao skoro sam protib Olija.
Zal ostaje za onom trojkom sa pakinga, koja je zakasnila za desetinku.

Www

pre 7 godina

Kada je BB u timu Fener igra mnogo bolje. Onaj Dixon je tragedija, ko muva bez glave. Decko se uvlači u reket, ne ume da vrati povratnu loptu. U reketu ga poklapaju visoki igraci.... Tragedija za pare koje zaradjuje u Feneru. Mnogo puta u meču saigraci ne upucuju na vreme loptu BB a onda mu dodaju u teskoj situaciji gde on mora da šutira pa sta bude. I da, onaj Grk, sta je. Decko moze da sluzi samo kao zamena da se drugi odmaraju. Na kraju, moje misljenje da Fener nema nikakav tim u odnosu na svoj budzet. Generalno se muce i Zeljko iz njih izvlaci maksimum.

Beca

pre 7 godina

Panteri gde ste sad opljuneto po Bogdanu????

Ah da slavite pobedu nad slabim Galatasarajem!!
(Grobar, 23. februar 2017 21:00)

Naravno da slavimo, nećemo valjda da slavimo pobedu Fenera i PAOKa.

rodjo moj

pre 7 godina

Sledece godine u Nba ligi imacemo priliku da gledamo i Bogdana i Zagorca, pored Bjeke,Jokica i Bobija.
Bice to jedna jaka srpska Nba petorka! Jedva cekam!

godinasirotinjskezabavee

pre 7 godina

Jadni vi kad sve gledate kroz zvezdu i partizan i mrznju. Jadni vi. I jedni i drugi. Bravo Bogdane. Bravo i Zvezdi veceras. Manje mrznji vise razumevanja i empatije.

saeKn

pre 7 godina

Bogdan mora da bude glavni suter Fenera cak i u danasnjem mecu podelio je to mesto sa plejom, a ovaj je bio ocajan. Mora poceti da se ponasa kao zvezda inace nista od njega za ozbiljnije stvari.

Novosadjanin

pre 7 godina

Sport i treba da sluzi za prepucavanje, salu ali na zdravim osnovama...Najbolje da se gadjamo cvecem. Nece nas unistiti to sto neko pljuje Bogdanovica ili Tea, unistava nas to sto necemo da radimo i sto smo dozvolili da nam politicari unistavaju zivote....Toliko.

киза Д.

pre 7 godina

Браво за коментар лика 777.......тако треба прави кошаркашки коментар.....Потписујем свако слово....угледајте се на њега...а не да пишете малоумна препуцавања.

777

pre 7 godina

Igra u Feneru je za BB veliko iskustvo. Mlad je, prilagodio se igranjem u stranoj ekipi, polako postaje nosilac ekipe, izasao je iz povrede od 2 ipo meseca. Mislim da ima lose saigrace, neki gledaju sebe a ne tim, ne dobija lopte na vreme, cesto ga stavljaju u losu poziciju a kada je sam i dize ruke niko mu ne dodaje. Sve u svemu, slazem se sa onim koji je napisao da Zeljko izvlaci maksimum od ovog tima. Veseli ne igra kao ranije, Pero Antic promasuje. Datome sa svojim iskustvom mora na svakom mecu da bude iznad 20 poena po mecu a nije tako. Onaj Dixon je izgubljeni slucaj. Sve u svemu BB napreduje i kada bi saigraci malo pametnije koristili njegovu igru i ponasanje prema saigracima BB bi jos vise pruzio na terenu.

Bajo 021

pre 7 godina

Bravo Bogdane,samo tako,pokazi se u jakim utakmicama.Sve vise sazreva a i tera ga Obradovic da vise solira moraju tako vodje ekipa.

Nenad

pre 7 godina

Sta znaci "pravi prvaci evrope"? Svi do sada su bili lazni?
(Nenad, 23. februar 2017 23:54)

uočio si.
boli, a?
(mladići borovi, devojke jele, 24. februar 2017 02:14)

Da boli..nisi svestan koliko..e sad sta boli to je pitanje..ali evo reci cu ti..isto ono sto boli i navijace laznih sampiona evrope poput Reala ili CSKA, Barselone, Varezea, Olimpijakosa, Panatenaikosa itd..boli nas uvo sta pricaju navijaci kluba kome je najveci uspeh ulazak u top8 evrolige.

Zlatko

pre 7 godina

Što reče neko- svima preko 20 poena Zvezdi ništa. Da se nadovežem na normalne komentare. Više puta sam to rekao, ali ponoviću opet. Zvezdaš sam, ali oni njegovi revolveri protiv Brazila su mi dragi kao da mi je rod rođeni. Daće Bog da ih bude još.