Nedelja, 12.02.2017.

16:45

Zvezda pobedom nad Cibonom "overila" prvo mesto

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Pioniru ekipu Cibone – 69:56. i tako “overili“ prvo mesto na tabeli za prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Izvor: SM

Zvezda pobedom nad Cibonom "overila" prvo mesto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Aca

pre 7 godina

Naslovi na Index-u:
Cibona pala u Beogradu, Gospić oduševio: Je li ovo najljepše zakucavanje sezone?
(Zvezda pobedila sa 13 razlike)
Cedevita razbila Partizan
(Partizan izgubio sa 12 razlike)

Стара школа

pre 7 godina

Митровић је одиграо ОДЛИЧНО и у одбрани и у нападу, навијачи јсд га провидно нападају!

Neko...

pre 7 godina

Pobeda je pobeda i odigrano je taman koliko treba ali jedna stvar mi bode oci a to je onoliko ispucavanje Mitrovica,pa on okean iz daljine ne moze da pogodi,sut mu je katastrofa i umesto da batali da sutira on kao na treningu,zbog toga smo i izgubili od Partizana jer su ga svesno ostavljali samog i pustali mu sut a skupili u reketu i plasim se da nas ovo njegovo ispucavanje ne kosta neke pobede u Evroligi sad protiv Galatasaraja i Bamberga jer ako mislimo u Top8 njih moramo da dobijemo!

Dr Misa

pre 7 godina

Momci a i strucni stab su se od prevelikog broja utakmica, silnih putovanja malo umorili,napravili su neocekivano velike rezultate,ljudski i sportski je bilo za ocekivati ovo padanje forme i fizicke a i psiholoske.Zato smo mi navijaci tu da im pomognemo da ih podignemo do daljih uspeha.A mora da se prizna da su igrali fantasticno.

milooraad

pre 7 godina

Tompson najjaci zasto ne igra vise, Tompson vezara, zasto ga ubaca? Sto smo ga dovodili ? Kuzmic drvo ? Kakav Kuzmic ? Bez Kuzmica ne mozemo, Kuzmic najbolji, Simonovic ne moze okean da pogodi, Radonjic najgori trener, Radonjic najbolji trener.... ljudi a da se malo opustite i gledate utakmice i pustite Radonju i momke da rade svoj posa !? Jer vase misljenje se mijenja kako vjetar duva :)

igraj i pobedi

pre 7 godina

Bravo momci. Sad smo stekli 4 utakmice do kraja u ABA u kojim treba 100% da se razigravaju igraci sa malom minutazom u EL a standardni samo da odrzavaju radnu temperaturu. Jedva cekam kup,da osvojimo i polako vratimo ono samopouzdanje iz januara za najvazniji period.

Humska

pre 7 godina

Dragan BL, ko kaze da grobar i panter ne mogu da se nikada sloze? Evo, ja sasvim podrzavam to sto si rekao da nije isto imati sponzora iz Hrvatske ili biti osnovan od Hrvata. Vi ste spojili i jedno i drugo. Vas osnivac je Hrvat.

https://actacroatica.com/en/surname/%C4%8Covi%C4%87/

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!
 (samo kazem, 12. februar 2017 19:03)
Sramota je koliko se pojedinci loze na jeftine zagrebacke fore. Ali videli da prolazi...

Batko

pre 7 godina

Mnogo koseva.Rakicevic izdominirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 12. februar 2017 19:04)

Najvaznije je da ti uvek izdominiraš svojim glupostima

Delija

pre 7 godina

Sada do kraja AbA Simanic,, Dobric, Rakicevic, Radanov, Aranitovic ako je zdrav.Trebace nam neko za sledecu sezonu.Guduric sa velikom minutazom.Djenka,Simon, Jovic, Kuzmic samo EL

samo kazem

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!

kralj

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Zaista ce biti neizvesno,ali mislim da je Cedevita ipak favorit protiv partizana. Pozdrav

Mislite o tome

pre 7 godina

E, tako! Sad lepo tankovati ostale utakmice ovog poluamaterskog ranga, nek igraju klinci a svim snagama se fokusirati na jedino pravo takmicenje - Evroligu

nostalgija

pre 7 godina

Simonovic u strasnom padu forme. Da se ne lazemo, ono sto je ranije tokom sezone igrao takodje nije realno, ali bi dobro da se vrati u normalu, desetak poena po mecu. Mitrovic sa sve vise samopouzdanja, sto raduje. Tompson deluje izgubljeno, a morace da se trzne, pogotovo ako je Milko povredjen. Ostali ocikavano

under

pre 7 godina

I pored pobede igra Zvezde deluje turistički. Igrači kao da, poput Simonovića, igraju "na sreću" (ne na šut kao sreću), očekujući kad će da ih krene a nemaju uigranost i međusobno prepoznavanje u igri.

Istina

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?
(antiDebil, 12. februar 2017 17:12)

Kolike frustracije izbijaju iz ovog protivnika onoga sto i jeste.

Gосподин Смит

pre 7 godina

Јовић одиграо 7 Мин и сви кукате. Куз повреда шаке, не треба да испада из кондиције па зато игра. Даде и Митар тројку- сутра снег :)

kolecz

pre 7 godina

u nba igraju svaki drugi dan,evo jokic non stop na parketu,a ovde se lozite da su nasi umorni,pustite radnju da radi svoj poso zna on najbolje koliko su umorni !

gagi

pre 7 godina

Како време пролази све више се потврђује да је Волтерс јако лоша верзија замене Јовића.Томсон сирома и даље делује изгубљен и залутао.Нити поена,ни скокова,ни пикенрол кретње,нити блокада,лоша одбрана.Па Апић из ФМП са истом висином игра много боље у аба лиги.Звезди недостаје друга петица центар и даље.Не разумем логику довођења Томсона.Он није петица ни висином,ни грађом а камо ли игром.Ако си га довео за крилнох центра онда нека то и игра.Али ни то не зна.Да је било среће да нам остане Штимац да нас бог види.

Ostin A

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.
(Humska, 12. februar 2017 18:00)

Zato što je IDEA (Konzum) sponzor Cedevite. A ako finansiraš dva kluba iz istog grada a jedan ne igra u Evropi niti negde vredno promocije, to je bacanje para. Privatni sektor vodi računa o svojom parama. A za rođačke veze... Pa čoveče vi ste napravljeni u Zagrebu.

Kladionice se uskoro zatvaraju

pre 7 godina

Nas u Zagrebu dočekuju "s ovacijama", pišeš gane gluposti, nema ovacija ima normalnog sportskog ponašanja, a vas srbske nacionaliste svuda mrze i biju, misliš da bi to trebalo da važi za sve nas iz Srbije, da nas svuda po svetu mrze i biju a penekad i ubijaju? Kako škola, kako faks, gde ćeš raditi kad omatoriš i ne budeš bio plaćeni huligan?

pjanuci

pre 7 godina

Zvezda u kstastrasnom padu forme (simonovic,guduric..)!
p.s.
Nije mi jasno zasto se Simanic u opste skida,ako je talenat dati mu sansu bar u Aba ligi,ako nije zahvaliti mu ili ga poslati u fmp,megu,negde gde ce igrati! Dal je problem u njemu ili sta je.....

BBRS

pre 7 godina

Nikako mi ne ide u glavu, zasto dopustamo protivniku da nam istopi toliku prednost?!
Opustanje u igri valjda.
Lako nam je protiv ovih, ali u EL se ovo ne prasta!

Skopje

pre 7 godina

U 3\4 antikosarka za udzbenike ! Mitrovic samo sto ne zaplace kada ostane sam na 3 , Volters potpuno nekrsten igrac ... Zalosno za gledati

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Za one koji pitaju zašto ne igraju juniori - zato što Radonjić koristi utakmice u ABA kao treninge jer nema kad da drži prave treninge u ovakvom rasporedu. Igrači bi ispali iz forme kad bi sedeli na klupi. Igra se na 2-3 dana i utakmice služe a kao treninzi obični treninzi služe za oporavljanje tela. Tako rade i NBA ekipe i molim vas ne pišite gluposti i ne napajte Radonjića ako već ne znate šta pišete.

Gосподин Смит

pre 7 godina

Дозирамо минутажу. Надам се да је Бјелица ок. Симон не може ништа да погоди већ пету утакмицу

NikolaSrb

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Gradski derbi.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)


Kriza identiteta...

Džoni

pre 7 godina

Neka moja zapažanja su da nam značajno škripi u napadu kada nema Kuzmića dok sa njim u igri to izgleda mnogo lakše jer se otvara puno opcija u napadu. Jović se štedi što je ok ali je i Simonović upao u kontra ritam jer čovek ne može u već nekoliko utakmica ni obruč da pogodi u šutu za 3 dok Mitrović samo u obruč i pogađa pa ga više niko visoko ni ne čuva i samim tim mu otežava igru u reketu gde je sada solidan ali bi povratkom šuta bio veća opasnost za protivnika. Dobrić nekako nedefinisan, pogađa ali zna i da gubi lopte i promašuje dok je Gudurić definitivno zaboravio da igra ovu igru! Ostali isto dosta promenljivi. Nadajmo se uzlazu forme za ove bitnije utakmice.

Petar

pre 7 godina

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.
(UltraCZ, 12. februar 2017 17:46)

Nisam znao da je ovaj duel u okviru EL..hvala ti za info

kris

pre 7 godina

Neki će reći da je ovo pobeda sa 30% snage u nebitnoj utakmici,ali meni se čini da se mi itekako mučimo.Sam podatak da imamo 19 grešaka prema 15 asistencija govori da nam igra nije tečna kao što je bila.Biće veoma teško ući među 8 u EL,mada do Galate ima još dosta vremena pa se situacija možda popravi,iako kad ispadneš iz forme,treba puno vremena da se vratiš.

milooraad

pre 7 godina

Bravo Radonja i ekipo !!! ABA liga za sad rijesena... neka tako bude i na kraju ... sad da se proba da se uleti u TOP8 i dje ces bolje !?!? ... Bravo ! ! !

StaToRadite

pre 7 godina

Simanic, koji je medju najvecim talentima Evrope, koji je na fajnal forovima juniorske evrolige pobedjivao Luku Doncica- igra 50 sekundi ? Ili uopste ne igra ove sezone, dok Doncic ima stalnu minutazu u Realu. I ko ce biti kriv ako se upropasti Simanic? Ili dajte decku sansu ili ga pustite da ide negde gde ce da igra.

djidji.z

pre 7 godina

evo za sve one sto nedeljama pitaju zasto Tompson ne igra vise, zasto Bjelica a ne on... evo zasto jasno se vidi, i dalje se nije uklopio u 'sistem odbrane' , a sto se tice napada on ima ok sut i pregled za asistenciju, ali Bjelica je taj koji zna sam da krene, sam da nadje rjesenje u napadu kad niko ne zna sta ce.... a za odbranu da ne pricam...

Nemke

pre 7 godina

Kako cudno igrati kad nam ne sviraju tehnicke i nesportske....Zaboravio sam kako to izgleda....a izgleda ovako...obrni okreni - 20 razlike

George Best

pre 7 godina

esam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.
(Sati ljubavi, 12. februar 2017 17:39)

Pa što nisi reko šta `oćeš?

veliki strumf

pre 7 godina

Lukin sut spolja je toliko odvrstan da boli! Bukvalno kao kamen da baca. Pogodi poneku, ali to deluje bas onako slucajno. Ne znam cime zasluzuje ovoliku minutazu. Od kada nam je on najbolji strelac - zaredjali smo sa porazima. Simon u ociglednom padu forme. Procenti za 3 u zadnjih par utakmica su ocajni (1/7, 1/8), a veceras jedva i obruc pogadja. Evidentan je suterski pad kod svih. Samo 69 poena protiv slabe Cibone, od toga 29 u drugom poluvremenu - premalo je to. Plus cak 17 izgubljenih lopti. Nebitan je ovo mec u sustini, pobeda je najvaznija, ali valja polako podizati formu pred kup i narocito za Galatu.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I sto nasi klubovi uopste igraju ovu ligu umesto da se dize kvalitet kosarke u drugim gradovima u Srbiji mi dizemo kvalitet komsijama a i nasi klubovi bi imali vecu pauzu ma gde igrali u Evropi

karma

pre 7 godina

Ovako, kao prvo vecina komentara ovde nemaju pojma o igri i o kosarci. Zvezda je mnogo dominantna, najdominantiji tim na Jadranu,danas u nedelju bi zvezda imala trening u dve peterke bi se uvezbavale akcije sto sto defanzivne ofanzive. Ova utakmica je za zvezdu kao trening, verujte mi da je veca potrosnja igraca kada medjusobno igraju 5vs5 nego kada igraju ovu utakmicu. Ne znam da li sam bio jasan..

Humska

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

xd

pre 7 godina

Navijanje brutalno. ahahaha
(Covicev delija, 12. februar 2017 17:28)

Normalni ljudi, roditelji sa decom dolaze da gledaju kosarku. Ne vidim tu ni jedan problem. Uvek bih pre da vidim civilizovane i kulturne ljude na tribinama nego narkomane i dilere kako skacu po stolicama i zavijaju svakakve budalastine. Ako ces u tome da se takmicis, onda ne bih rekao da imas vise od 15 godina.

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Kako smaraju ovih nekoliko mutavaca sto znaju da pisu i imaju pristup internetu. Palite u Padinjak i ne smatajte vise na nasim vestima

Далабу Шанто

pre 7 godina

Djenki drzavljanstvo, fali nam klasican plejmejker, pa da Teo moze da igra kako stvarno voli, umesto da se smara da nosi loptu preko centra. Tako bi nam pasovala ta mala radilica u drzavnom timu. Sto da ne, ionako ceo svet igra s ponekim strancem

Petar

pre 7 godina

Evo opet prva petorka, svi najjaci igraju pa cemo se pravdati u Euroligi da su umorni! Daj bre ostavi Kuzmica coveka kuci jednu utakmicu da odmori ko covek pa da bude pravi a ne ovo

Pluton

pre 7 godina

Ne sporim Radonjino trenersko umece,ali neka mi neko objasni zasto u najnebitnijoj utakmici u sezoni igraju roviti Jovic i Dobric,kao i preumorni Kuzmic?

Sati ljubavi

pre 7 godina

Jesam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Duel dva kluba osnovana u Zagrebu.Vlasnik ovih sto igraju u crvenim dresovima je rekao da mu je zagreb omiljeni grad,jer su tamo dva puta osvojili jadransku ligu i trazio da ga novinar podseti kako su se tada zvali,pa se setio i rekao Refleks

Borivoje Šurdilović

pre 7 godina

Simonovic je ocigledno u krizi,ali on hoce po svaku cenu da izadje iz nje.
Medjutim,zaboravlja da je njegova uloga sporedna,koja se svodi na to da ceka da se napravi višak,a onda da se otvori pozicija da šutne za tri. Čim krene da igra nešto za šta nije talentovan,ulazi u probleme.

institucija

pre 7 godina

(WHU, 12. februar 2017 17:28)

Na sut suterara mogu uticati dva faktora. Prvi je samopouzdanje(Guduric) a drugo umor(Simonovic) u najvecem broju slucajeva neki od ova dva uzroka dovode do slabih procenata pri sutu. Nije kosarka teska samo je potrebno razumeti..

antiDebil

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?

Stefan "skok-sut" Jovic

pre 7 godina

U kom segmentu igre je Volters bolji od, recimo, Rebica? Ne vidim logiku davanja tolikih para za pleja koji nudi mnogo manje od talentovanog domaceg pleja.

UltraCZ

pre 7 godina

Serija poraza se nastavlja!!
(Grobar, 12. februar 2017 16:54)

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.

Gосподин Смит

pre 7 godina

Дозирамо минутажу. Надам се да је Бјелица ок. Симон не може ништа да погоди већ пету утакмицу

Gосподин Смит

pre 7 godina

Јовић одиграо 7 Мин и сви кукате. Куз повреда шаке, не треба да испада из кондиције па зато игра. Даде и Митар тројку- сутра снег :)

Ostin A

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.
(Humska, 12. februar 2017 18:00)

Zato što je IDEA (Konzum) sponzor Cedevite. A ako finansiraš dva kluba iz istog grada a jedan ne igra u Evropi niti negde vredno promocije, to je bacanje para. Privatni sektor vodi računa o svojom parama. A za rođačke veze... Pa čoveče vi ste napravljeni u Zagrebu.

milooraad

pre 7 godina

Tompson najjaci zasto ne igra vise, Tompson vezara, zasto ga ubaca? Sto smo ga dovodili ? Kuzmic drvo ? Kakav Kuzmic ? Bez Kuzmica ne mozemo, Kuzmic najbolji, Simonovic ne moze okean da pogodi, Radonjic najgori trener, Radonjic najbolji trener.... ljudi a da se malo opustite i gledate utakmice i pustite Radonju i momke da rade svoj posa !? Jer vase misljenje se mijenja kako vjetar duva :)

samo kazem

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!

UltraCZ

pre 7 godina

Serija poraza se nastavlja!!
(Grobar, 12. februar 2017 16:54)

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.

Borivoje Šurdilović

pre 7 godina

Simonovic je ocigledno u krizi,ali on hoce po svaku cenu da izadje iz nje.
Medjutim,zaboravlja da je njegova uloga sporedna,koja se svodi na to da ceka da se napravi višak,a onda da se otvori pozicija da šutne za tri. Čim krene da igra nešto za šta nije talentovan,ulazi u probleme.

George Best

pre 7 godina

esam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.
(Sati ljubavi, 12. februar 2017 17:39)

Pa što nisi reko šta `oćeš?

Istina

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?
(antiDebil, 12. februar 2017 17:12)

Kolike frustracije izbijaju iz ovog protivnika onoga sto i jeste.

xd

pre 7 godina

Navijanje brutalno. ahahaha
(Covicev delija, 12. februar 2017 17:28)

Normalni ljudi, roditelji sa decom dolaze da gledaju kosarku. Ne vidim tu ni jedan problem. Uvek bih pre da vidim civilizovane i kulturne ljude na tribinama nego narkomane i dilere kako skacu po stolicama i zavijaju svakakve budalastine. Ako ces u tome da se takmicis, onda ne bih rekao da imas vise od 15 godina.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

igraj i pobedi

pre 7 godina

Bravo momci. Sad smo stekli 4 utakmice do kraja u ABA u kojim treba 100% da se razigravaju igraci sa malom minutazom u EL a standardni samo da odrzavaju radnu temperaturu. Jedva cekam kup,da osvojimo i polako vratimo ono samopouzdanje iz januara za najvazniji period.

kralj

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Zaista ce biti neizvesno,ali mislim da je Cedevita ipak favorit protiv partizana. Pozdrav

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Kako smaraju ovih nekoliko mutavaca sto znaju da pisu i imaju pristup internetu. Palite u Padinjak i ne smatajte vise na nasim vestima

StaToRadite

pre 7 godina

Simanic, koji je medju najvecim talentima Evrope, koji je na fajnal forovima juniorske evrolige pobedjivao Luku Doncica- igra 50 sekundi ? Ili uopste ne igra ove sezone, dok Doncic ima stalnu minutazu u Realu. I ko ce biti kriv ako se upropasti Simanic? Ili dajte decku sansu ili ga pustite da ide negde gde ce da igra.

nostalgija

pre 7 godina

Simonovic u strasnom padu forme. Da se ne lazemo, ono sto je ranije tokom sezone igrao takodje nije realno, ali bi dobro da se vrati u normalu, desetak poena po mecu. Mitrovic sa sve vise samopouzdanja, sto raduje. Tompson deluje izgubljeno, a morace da se trzne, pogotovo ako je Milko povredjen. Ostali ocikavano

Стара школа

pre 7 godina

Митровић је одиграо ОДЛИЧНО и у одбрани и у нападу, навијачи јсд га провидно нападају!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Za one koji pitaju zašto ne igraju juniori - zato što Radonjić koristi utakmice u ABA kao treninge jer nema kad da drži prave treninge u ovakvom rasporedu. Igrači bi ispali iz forme kad bi sedeli na klupi. Igra se na 2-3 dana i utakmice služe a kao treninzi obični treninzi služe za oporavljanje tela. Tako rade i NBA ekipe i molim vas ne pišite gluposti i ne napajte Radonjića ako već ne znate šta pišete.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!
 (samo kazem, 12. februar 2017 19:03)
Sramota je koliko se pojedinci loze na jeftine zagrebacke fore. Ali videli da prolazi...

institucija

pre 7 godina

(WHU, 12. februar 2017 17:28)

Na sut suterara mogu uticati dva faktora. Prvi je samopouzdanje(Guduric) a drugo umor(Simonovic) u najvecem broju slucajeva neki od ova dva uzroka dovode do slabih procenata pri sutu. Nije kosarka teska samo je potrebno razumeti..

milooraad

pre 7 godina

Bravo Radonja i ekipo !!! ABA liga za sad rijesena... neka tako bude i na kraju ... sad da se proba da se uleti u TOP8 i dje ces bolje !?!? ... Bravo ! ! !

Batko

pre 7 godina

Mnogo koseva.Rakicevic izdominirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 12. februar 2017 19:04)

Najvaznije je da ti uvek izdominiraš svojim glupostima

kris

pre 7 godina

Neki će reći da je ovo pobeda sa 30% snage u nebitnoj utakmici,ali meni se čini da se mi itekako mučimo.Sam podatak da imamo 19 grešaka prema 15 asistencija govori da nam igra nije tečna kao što je bila.Biće veoma teško ući među 8 u EL,mada do Galate ima još dosta vremena pa se situacija možda popravi,iako kad ispadneš iz forme,treba puno vremena da se vratiš.

Dr Misa

pre 7 godina

Momci a i strucni stab su se od prevelikog broja utakmica, silnih putovanja malo umorili,napravili su neocekivano velike rezultate,ljudski i sportski je bilo za ocekivati ovo padanje forme i fizicke a i psiholoske.Zato smo mi navijaci tu da im pomognemo da ih podignemo do daljih uspeha.A mora da se prizna da su igrali fantasticno.

Delija

pre 7 godina

Sada do kraja AbA Simanic,, Dobric, Rakicevic, Radanov, Aranitovic ako je zdrav.Trebace nam neko za sledecu sezonu.Guduric sa velikom minutazom.Djenka,Simon, Jovic, Kuzmic samo EL

Mislite o tome

pre 7 godina

E, tako! Sad lepo tankovati ostale utakmice ovog poluamaterskog ranga, nek igraju klinci a svim snagama se fokusirati na jedino pravo takmicenje - Evroligu

Džoni

pre 7 godina

Neka moja zapažanja su da nam značajno škripi u napadu kada nema Kuzmića dok sa njim u igri to izgleda mnogo lakše jer se otvara puno opcija u napadu. Jović se štedi što je ok ali je i Simonović upao u kontra ritam jer čovek ne može u već nekoliko utakmica ni obruč da pogodi u šutu za 3 dok Mitrović samo u obruč i pogađa pa ga više niko visoko ni ne čuva i samim tim mu otežava igru u reketu gde je sada solidan ali bi povratkom šuta bio veća opasnost za protivnika. Dobrić nekako nedefinisan, pogađa ali zna i da gubi lopte i promašuje dok je Gudurić definitivno zaboravio da igra ovu igru! Ostali isto dosta promenljivi. Nadajmo se uzlazu forme za ove bitnije utakmice.

karma

pre 7 godina

Ovako, kao prvo vecina komentara ovde nemaju pojma o igri i o kosarci. Zvezda je mnogo dominantna, najdominantiji tim na Jadranu,danas u nedelju bi zvezda imala trening u dve peterke bi se uvezbavale akcije sto sto defanzivne ofanzive. Ova utakmica je za zvezdu kao trening, verujte mi da je veca potrosnja igraca kada medjusobno igraju 5vs5 nego kada igraju ovu utakmicu. Ne znam da li sam bio jasan..

Pluton

pre 7 godina

Ne sporim Radonjino trenersko umece,ali neka mi neko objasni zasto u najnebitnijoj utakmici u sezoni igraju roviti Jovic i Dobric,kao i preumorni Kuzmic?

djidji.z

pre 7 godina

evo za sve one sto nedeljama pitaju zasto Tompson ne igra vise, zasto Bjelica a ne on... evo zasto jasno se vidi, i dalje se nije uklopio u 'sistem odbrane' , a sto se tice napada on ima ok sut i pregled za asistenciju, ali Bjelica je taj koji zna sam da krene, sam da nadje rjesenje u napadu kad niko ne zna sta ce.... a za odbranu da ne pricam...

veliki strumf

pre 7 godina

Lukin sut spolja je toliko odvrstan da boli! Bukvalno kao kamen da baca. Pogodi poneku, ali to deluje bas onako slucajno. Ne znam cime zasluzuje ovoliku minutazu. Od kada nam je on najbolji strelac - zaredjali smo sa porazima. Simon u ociglednom padu forme. Procenti za 3 u zadnjih par utakmica su ocajni (1/7, 1/8), a veceras jedva i obruc pogadja. Evidentan je suterski pad kod svih. Samo 69 poena protiv slabe Cibone, od toga 29 u drugom poluvremenu - premalo je to. Plus cak 17 izgubljenih lopti. Nebitan je ovo mec u sustini, pobeda je najvaznija, ali valja polako podizati formu pred kup i narocito za Galatu.

NikolaSrb

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Gradski derbi.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)


Kriza identiteta...

pjanuci

pre 7 godina

Zvezda u kstastrasnom padu forme (simonovic,guduric..)!
p.s.
Nije mi jasno zasto se Simanic u opste skida,ako je talenat dati mu sansu bar u Aba ligi,ako nije zahvaliti mu ili ga poslati u fmp,megu,negde gde ce igrati! Dal je problem u njemu ili sta je.....

kolecz

pre 7 godina

u nba igraju svaki drugi dan,evo jokic non stop na parketu,a ovde se lozite da su nasi umorni,pustite radnju da radi svoj poso zna on najbolje koliko su umorni !

Nemke

pre 7 godina

Kako cudno igrati kad nam ne sviraju tehnicke i nesportske....Zaboravio sam kako to izgleda....a izgleda ovako...obrni okreni - 20 razlike

gagi

pre 7 godina

Како време пролази све више се потврђује да је Волтерс јако лоша верзија замене Јовића.Томсон сирома и даље делује изгубљен и залутао.Нити поена,ни скокова,ни пикенрол кретње,нити блокада,лоша одбрана.Па Апић из ФМП са истом висином игра много боље у аба лиги.Звезди недостаје друга петица центар и даље.Не разумем логику довођења Томсона.Он није петица ни висином,ни грађом а камо ли игром.Ако си га довео за крилнох центра онда нека то и игра.Али ни то не зна.Да је било среће да нам остане Штимац да нас бог види.

BBRS

pre 7 godina

Nikako mi ne ide u glavu, zasto dopustamo protivniku da nam istopi toliku prednost?!
Opustanje u igri valjda.
Lako nam je protiv ovih, ali u EL se ovo ne prasta!

Petar

pre 7 godina

Evo opet prva petorka, svi najjaci igraju pa cemo se pravdati u Euroligi da su umorni! Daj bre ostavi Kuzmica coveka kuci jednu utakmicu da odmori ko covek pa da bude pravi a ne ovo

Stefan "skok-sut" Jovic

pre 7 godina

U kom segmentu igre je Volters bolji od, recimo, Rebica? Ne vidim logiku davanja tolikih para za pleja koji nudi mnogo manje od talentovanog domaceg pleja.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Jesam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.

Humska

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.

Далабу Шанто

pre 7 godina

Djenki drzavljanstvo, fali nam klasican plejmejker, pa da Teo moze da igra kako stvarno voli, umesto da se smara da nosi loptu preko centra. Tako bi nam pasovala ta mala radilica u drzavnom timu. Sto da ne, ionako ceo svet igra s ponekim strancem

Skopje

pre 7 godina

U 3\4 antikosarka za udzbenike ! Mitrovic samo sto ne zaplace kada ostane sam na 3 , Volters potpuno nekrsten igrac ... Zalosno za gledati

Neko...

pre 7 godina

Pobeda je pobeda i odigrano je taman koliko treba ali jedna stvar mi bode oci a to je onoliko ispucavanje Mitrovica,pa on okean iz daljine ne moze da pogodi,sut mu je katastrofa i umesto da batali da sutira on kao na treningu,zbog toga smo i izgubili od Partizana jer su ga svesno ostavljali samog i pustali mu sut a skupili u reketu i plasim se da nas ovo njegovo ispucavanje ne kosta neke pobede u Evroligi sad protiv Galatasaraja i Bamberga jer ako mislimo u Top8 njih moramo da dobijemo!

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Duel dva kluba osnovana u Zagrebu.Vlasnik ovih sto igraju u crvenim dresovima je rekao da mu je zagreb omiljeni grad,jer su tamo dva puta osvojili jadransku ligu i trazio da ga novinar podseti kako su se tada zvali,pa se setio i rekao Refleks

antiDebil

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?

Aca

pre 7 godina

Naslovi na Index-u:
Cibona pala u Beogradu, Gospić oduševio: Je li ovo najljepše zakucavanje sezone?
(Zvezda pobedila sa 13 razlike)
Cedevita razbila Partizan
(Partizan izgubio sa 12 razlike)

under

pre 7 godina

I pored pobede igra Zvezde deluje turistički. Igrači kao da, poput Simonovića, igraju "na sreću" (ne na šut kao sreću), očekujući kad će da ih krene a nemaju uigranost i međusobno prepoznavanje u igri.

Humska

pre 7 godina

Dragan BL, ko kaze da grobar i panter ne mogu da se nikada sloze? Evo, ja sasvim podrzavam to sto si rekao da nije isto imati sponzora iz Hrvatske ili biti osnovan od Hrvata. Vi ste spojili i jedno i drugo. Vas osnivac je Hrvat.

https://actacroatica.com/en/surname/%C4%8Covi%C4%87/

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I sto nasi klubovi uopste igraju ovu ligu umesto da se dize kvalitet kosarke u drugim gradovima u Srbiji mi dizemo kvalitet komsijama a i nasi klubovi bi imali vecu pauzu ma gde igrali u Evropi

Kladionice se uskoro zatvaraju

pre 7 godina

Nas u Zagrebu dočekuju "s ovacijama", pišeš gane gluposti, nema ovacija ima normalnog sportskog ponašanja, a vas srbske nacionaliste svuda mrze i biju, misliš da bi to trebalo da važi za sve nas iz Srbije, da nas svuda po svetu mrze i biju a penekad i ubijaju? Kako škola, kako faks, gde ćeš raditi kad omatoriš i ne budeš bio plaćeni huligan?

Petar

pre 7 godina

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.
(UltraCZ, 12. februar 2017 17:46)

Nisam znao da je ovaj duel u okviru EL..hvala ti za info

Humska

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Jesam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Duel dva kluba osnovana u Zagrebu.Vlasnik ovih sto igraju u crvenim dresovima je rekao da mu je zagreb omiljeni grad,jer su tamo dva puta osvojili jadransku ligu i trazio da ga novinar podseti kako su se tada zvali,pa se setio i rekao Refleks

Далабу Шанто

pre 7 godina

Djenki drzavljanstvo, fali nam klasican plejmejker, pa da Teo moze da igra kako stvarno voli, umesto da se smara da nosi loptu preko centra. Tako bi nam pasovala ta mala radilica u drzavnom timu. Sto da ne, ionako ceo svet igra s ponekim strancem

antiDebil

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?

Stefan "skok-sut" Jovic

pre 7 godina

U kom segmentu igre je Volters bolji od, recimo, Rebica? Ne vidim logiku davanja tolikih para za pleja koji nudi mnogo manje od talentovanog domaceg pleja.

gagi

pre 7 godina

Како време пролази све више се потврђује да је Волтерс јако лоша верзија замене Јовића.Томсон сирома и даље делује изгубљен и залутао.Нити поена,ни скокова,ни пикенрол кретње,нити блокада,лоша одбрана.Па Апић из ФМП са истом висином игра много боље у аба лиги.Звезди недостаје друга петица центар и даље.Не разумем логику довођења Томсона.Он није петица ни висином,ни грађом а камо ли игром.Ако си га довео за крилнох центра онда нека то и игра.Али ни то не зна.Да је било среће да нам остане Штимац да нас бог види.

Neko...

pre 7 godina

Pobeda je pobeda i odigrano je taman koliko treba ali jedna stvar mi bode oci a to je onoliko ispucavanje Mitrovica,pa on okean iz daljine ne moze da pogodi,sut mu je katastrofa i umesto da batali da sutira on kao na treningu,zbog toga smo i izgubili od Partizana jer su ga svesno ostavljali samog i pustali mu sut a skupili u reketu i plasim se da nas ovo njegovo ispucavanje ne kosta neke pobede u Evroligi sad protiv Galatasaraja i Bamberga jer ako mislimo u Top8 njih moramo da dobijemo!

under

pre 7 godina

I pored pobede igra Zvezde deluje turistički. Igrači kao da, poput Simonovića, igraju "na sreću" (ne na šut kao sreću), očekujući kad će da ih krene a nemaju uigranost i međusobno prepoznavanje u igri.

Petar

pre 7 godina

Evo opet prva petorka, svi najjaci igraju pa cemo se pravdati u Euroligi da su umorni! Daj bre ostavi Kuzmica coveka kuci jednu utakmicu da odmori ko covek pa da bude pravi a ne ovo

Petar

pre 7 godina

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.
(UltraCZ, 12. februar 2017 17:46)

Nisam znao da je ovaj duel u okviru EL..hvala ti za info

Borivoje Šurdilović

pre 7 godina

Simonovic je ocigledno u krizi,ali on hoce po svaku cenu da izadje iz nje.
Medjutim,zaboravlja da je njegova uloga sporedna,koja se svodi na to da ceka da se napravi višak,a onda da se otvori pozicija da šutne za tri. Čim krene da igra nešto za šta nije talentovan,ulazi u probleme.

Kladionice se uskoro zatvaraju

pre 7 godina

Nas u Zagrebu dočekuju "s ovacijama", pišeš gane gluposti, nema ovacija ima normalnog sportskog ponašanja, a vas srbske nacionaliste svuda mrze i biju, misliš da bi to trebalo da važi za sve nas iz Srbije, da nas svuda po svetu mrze i biju a penekad i ubijaju? Kako škola, kako faks, gde ćeš raditi kad omatoriš i ne budeš bio plaćeni huligan?

Skopje

pre 7 godina

U 3\4 antikosarka za udzbenike ! Mitrovic samo sto ne zaplace kada ostane sam na 3 , Volters potpuno nekrsten igrac ... Zalosno za gledati

Humska

pre 7 godina

Dragan BL, ko kaze da grobar i panter ne mogu da se nikada sloze? Evo, ja sasvim podrzavam to sto si rekao da nije isto imati sponzora iz Hrvatske ili biti osnovan od Hrvata. Vi ste spojili i jedno i drugo. Vas osnivac je Hrvat.

https://actacroatica.com/en/surname/%C4%8Covi%C4%87/

UltraCZ

pre 7 godina

Serija poraza se nastavlja!!
(Grobar, 12. februar 2017 16:54)

Sta ces ovde na evroligaskim vestima? Idi gledaj svoj raspad od kluba. Grobari i kompleks... Ne interesuje ih Partizai.

StaToRadite

pre 7 godina

Simanic, koji je medju najvecim talentima Evrope, koji je na fajnal forovima juniorske evrolige pobedjivao Luku Doncica- igra 50 sekundi ? Ili uopste ne igra ove sezone, dok Doncic ima stalnu minutazu u Realu. I ko ce biti kriv ako se upropasti Simanic? Ili dajte decku sansu ili ga pustite da ide negde gde ce da igra.

Pluton

pre 7 godina

Ne sporim Radonjino trenersko umece,ali neka mi neko objasni zasto u najnebitnijoj utakmici u sezoni igraju roviti Jovic i Dobric,kao i preumorni Kuzmic?

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I sto nasi klubovi uopste igraju ovu ligu umesto da se dize kvalitet kosarke u drugim gradovima u Srbiji mi dizemo kvalitet komsijama a i nasi klubovi bi imali vecu pauzu ma gde igrali u Evropi

Istina

pre 7 godina

Zasto niste napisali da obezbedjuju prednost domaceg terena i u KLS ? Jeste da KLS i Aba nemaju neke prevelike veze jedno sa drugim ali ko te pita, tako su u mogucnosti, buni me da to ne pominjejete ? Ili ce mozda kriterijum za prednost domaceg terena u KLS ove godine biti broj sprovedenih upepeerova u poslednjih 5 godina, pa onaj klub sa najvise upepeera ce imati prednost ?
(antiDebil, 12. februar 2017 17:12)

Kolike frustracije izbijaju iz ovog protivnika onoga sto i jeste.

veliki strumf

pre 7 godina

Lukin sut spolja je toliko odvrstan da boli! Bukvalno kao kamen da baca. Pogodi poneku, ali to deluje bas onako slucajno. Ne znam cime zasluzuje ovoliku minutazu. Od kada nam je on najbolji strelac - zaredjali smo sa porazima. Simon u ociglednom padu forme. Procenti za 3 u zadnjih par utakmica su ocajni (1/7, 1/8), a veceras jedva i obruc pogadja. Evidentan je suterski pad kod svih. Samo 69 poena protiv slabe Cibone, od toga 29 u drugom poluvremenu - premalo je to. Plus cak 17 izgubljenih lopti. Nebitan je ovo mec u sustini, pobeda je najvaznija, ali valja polako podizati formu pred kup i narocito za Galatu.

samo kazem

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Kako smaraju ovih nekoliko mutavaca sto znaju da pisu i imaju pristup internetu. Palite u Padinjak i ne smatajte vise na nasim vestima

Džoni

pre 7 godina

Neka moja zapažanja su da nam značajno škripi u napadu kada nema Kuzmića dok sa njim u igri to izgleda mnogo lakše jer se otvara puno opcija u napadu. Jović se štedi što je ok ali je i Simonović upao u kontra ritam jer čovek ne može u već nekoliko utakmica ni obruč da pogodi u šutu za 3 dok Mitrović samo u obruč i pogađa pa ga više niko visoko ni ne čuva i samim tim mu otežava igru u reketu gde je sada solidan ali bi povratkom šuta bio veća opasnost za protivnika. Dobrić nekako nedefinisan, pogađa ali zna i da gubi lopte i promašuje dok je Gudurić definitivno zaboravio da igra ovu igru! Ostali isto dosta promenljivi. Nadajmo se uzlazu forme za ove bitnije utakmice.

pjanuci

pre 7 godina

Zvezda u kstastrasnom padu forme (simonovic,guduric..)!
p.s.
Nije mi jasno zasto se Simanic u opste skida,ako je talenat dati mu sansu bar u Aba ligi,ako nije zahvaliti mu ili ga poslati u fmp,megu,negde gde ce igrati! Dal je problem u njemu ili sta je.....

Ostin A

pre 7 godina

Nikako nisam mogao da nadjem logiku zasto hrvatska IDEA nije sponzor hrvatskog kosarkaskog giganta-Cibone, nego bacaju pare na mali, seoski klub iz Zeleznika, a onda shvatih da su verovatno neke rodjacke veze u pitanju, jer je opste poznato Legendino hrvatsko poreklo.
(Humska, 12. februar 2017 18:00)

Zato što je IDEA (Konzum) sponzor Cedevite. A ako finansiraš dva kluba iz istog grada a jedan ne igra u Evropi niti negde vredno promocije, to je bacanje para. Privatni sektor vodi računa o svojom parama. A za rođačke veze... Pa čoveče vi ste napravljeni u Zagrebu.

kris

pre 7 godina

Neki će reći da je ovo pobeda sa 30% snage u nebitnoj utakmici,ali meni se čini da se mi itekako mučimo.Sam podatak da imamo 19 grešaka prema 15 asistencija govori da nam igra nije tečna kao što je bila.Biće veoma teško ući među 8 u EL,mada do Galate ima još dosta vremena pa se situacija možda popravi,iako kad ispadneš iz forme,treba puno vremena da se vratiš.

Gосподин Смит

pre 7 godina

Јовић одиграо 7 Мин и сви кукате. Куз повреда шаке, не треба да испада из кондиције па зато игра. Даде и Митар тројку- сутра снег :)

nostalgija

pre 7 godina

Simonovic u strasnom padu forme. Da se ne lazemo, ono sto je ranije tokom sezone igrao takodje nije realno, ali bi dobro da se vrati u normalu, desetak poena po mecu. Mitrovic sa sve vise samopouzdanja, sto raduje. Tompson deluje izgubljeno, a morace da se trzne, pogotovo ako je Milko povredjen. Ostali ocikavano

Delija

pre 7 godina

Sada do kraja AbA Simanic,, Dobric, Rakicevic, Radanov, Aranitovic ako je zdrav.Trebace nam neko za sledecu sezonu.Guduric sa velikom minutazom.Djenka,Simon, Jovic, Kuzmic samo EL

institucija

pre 7 godina

(WHU, 12. februar 2017 17:28)

Na sut suterara mogu uticati dva faktora. Prvi je samopouzdanje(Guduric) a drugo umor(Simonovic) u najvecem broju slucajeva neki od ova dva uzroka dovode do slabih procenata pri sutu. Nije kosarka teska samo je potrebno razumeti..

Gосподин Смит

pre 7 godina

Дозирамо минутажу. Надам се да је Бјелица ок. Симон не може ништа да погоди већ пету утакмицу

George Best

pre 7 godina

esam li ja slep ili to Obrknežević sudi u duelu srpskog i hrvatskog kluba? Em što je Srbin, em što je osvedočeni zvezdaš. Nemam reči. Celu ABA ligu kontroliše Zvezda, mogu da rade šta hoću.
(Sati ljubavi, 12. februar 2017 17:39)

Pa što nisi reko šta `oćeš?

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

1314

Ne znam ko vise moze da trpi ovog Mitrovica , covek je ispodprosecan igrac! Vise nije ni za Tamis, sramota ko nam je kapiten!
(Panjcina!, 12. februar 2017 17:35)
Ne, sramota je ko su nam navijači!
 (samo kazem, 12. februar 2017 19:03)
Sramota je koliko se pojedinci loze na jeftine zagrebacke fore. Ali videli da prolazi...

Стара школа

pre 7 godina

Митровић је одиграо ОДЛИЧНО и у одбрани и у нападу, навијачи јсд га провидно нападају!

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

milooraad

pre 7 godina

Tompson najjaci zasto ne igra vise, Tompson vezara, zasto ga ubaca? Sto smo ga dovodili ? Kuzmic drvo ? Kakav Kuzmic ? Bez Kuzmica ne mozemo, Kuzmic najbolji, Simonovic ne moze okean da pogodi, Radonjic najgori trener, Radonjic najbolji trener.... ljudi a da se malo opustite i gledate utakmice i pustite Radonju i momke da rade svoj posa !? Jer vase misljenje se mijenja kako vjetar duva :)

Nemke

pre 7 godina

Kako cudno igrati kad nam ne sviraju tehnicke i nesportske....Zaboravio sam kako to izgleda....a izgleda ovako...obrni okreni - 20 razlike

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Za one koji pitaju zašto ne igraju juniori - zato što Radonjić koristi utakmice u ABA kao treninge jer nema kad da drži prave treninge u ovakvom rasporedu. Igrači bi ispali iz forme kad bi sedeli na klupi. Igra se na 2-3 dana i utakmice služe a kao treninzi obični treninzi služe za oporavljanje tela. Tako rade i NBA ekipe i molim vas ne pišite gluposti i ne napajte Radonjića ako već ne znate šta pišete.

xd

pre 7 godina

Navijanje brutalno. ahahaha
(Covicev delija, 12. februar 2017 17:28)

Normalni ljudi, roditelji sa decom dolaze da gledaju kosarku. Ne vidim tu ni jedan problem. Uvek bih pre da vidim civilizovane i kulturne ljude na tribinama nego narkomane i dilere kako skacu po stolicama i zavijaju svakakve budalastine. Ako ces u tome da se takmicis, onda ne bih rekao da imas vise od 15 godina.

BBRS

pre 7 godina

Nikako mi ne ide u glavu, zasto dopustamo protivniku da nam istopi toliku prednost?!
Opustanje u igri valjda.
Lako nam je protiv ovih, ali u EL se ovo ne prasta!

djidji.z

pre 7 godina

evo za sve one sto nedeljama pitaju zasto Tompson ne igra vise, zasto Bjelica a ne on... evo zasto jasno se vidi, i dalje se nije uklopio u 'sistem odbrane' , a sto se tice napada on ima ok sut i pregled za asistenciju, ali Bjelica je taj koji zna sam da krene, sam da nadje rjesenje u napadu kad niko ne zna sta ce.... a za odbranu da ne pricam...

NikolaSrb

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Gradski derbi.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)


Kriza identiteta...

karma

pre 7 godina

Ovako, kao prvo vecina komentara ovde nemaju pojma o igri i o kosarci. Zvezda je mnogo dominantna, najdominantiji tim na Jadranu,danas u nedelju bi zvezda imala trening u dve peterke bi se uvezbavale akcije sto sto defanzivne ofanzive. Ova utakmica je za zvezdu kao trening, verujte mi da je veca potrosnja igraca kada medjusobno igraju 5vs5 nego kada igraju ovu utakmicu. Ne znam da li sam bio jasan..

milooraad

pre 7 godina

Bravo Radonja i ekipo !!! ABA liga za sad rijesena... neka tako bude i na kraju ... sad da se proba da se uleti u TOP8 i dje ces bolje !?!? ... Bravo ! ! !

Mislite o tome

pre 7 godina

E, tako! Sad lepo tankovati ostale utakmice ovog poluamaterskog ranga, nek igraju klinci a svim snagama se fokusirati na jedino pravo takmicenje - Evroligu

igraj i pobedi

pre 7 godina

Bravo momci. Sad smo stekli 4 utakmice do kraja u ABA u kojim treba 100% da se razigravaju igraci sa malom minutazom u EL a standardni samo da odrzavaju radnu temperaturu. Jedva cekam kup,da osvojimo i polako vratimo ono samopouzdanje iz januara za najvazniji period.

Dr Misa

pre 7 godina

Momci a i strucni stab su se od prevelikog broja utakmica, silnih putovanja malo umorili,napravili su neocekivano velike rezultate,ljudski i sportski je bilo za ocekivati ovo padanje forme i fizicke a i psiholoske.Zato smo mi navijaci tu da im pomognemo da ih podignemo do daljih uspeha.A mora da se prizna da su igrali fantasticno.

kolecz

pre 7 godina

u nba igraju svaki drugi dan,evo jokic non stop na parketu,a ovde se lozite da su nasi umorni,pustite radnju da radi svoj poso zna on najbolje koliko su umorni !

Batko

pre 7 godina

Mnogo koseva.Rakicevic izdominirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 12. februar 2017 19:04)

Najvaznije je da ti uvek izdominiraš svojim glupostima

kralj

pre 7 godina

Bice neizvesno u gradskom derbiju.
(Patrik, 12. februar 2017 17:02)

Zaista ce biti neizvesno,ali mislim da je Cedevita ipak favorit protiv partizana. Pozdrav

Aca

pre 7 godina

Naslovi na Index-u:
Cibona pala u Beogradu, Gospić oduševio: Je li ovo najljepše zakucavanje sezone?
(Zvezda pobedila sa 13 razlike)
Cedevita razbila Partizan
(Partizan izgubio sa 12 razlike)