Ponedeljak, 06.02.2017.

17:14

KKCZ: Ratna zona i tvorac bolesne ideologije

Košarkaški klub Crvena zvezda obratila se javnosti saopštenjem posle poraza od Partizana, nezadovoljna atmosferom u Pioniru u nedelju uveče.

Izvor: B92

KKCZ: Ratna zona i tvorac bolesne ideologije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

466 Komentari

Sortiraj po:

Промена имена

pre 7 godina

Колко пута сте у тексту поновили КК Црвена звезда мтс, као да сами себе уверавате да више нисте Фмп него сте сад поново пуним именом звезда.

Cika Slave

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Molim da mi objavite komentar.

Yarilo

pre 7 godina

ja samo da napomenem da je ova zvezda 2 puta za redom igrala EL a da je nije izborila na parketu. Prvi put kad je Igokea trebala da igra kao prvak regularnog dela sezone ali politika izmeni pravila pred play off. Drugi put kad je Cibona trebala da igra ali su odustali zbog finansija. Istroije radi, da se zna da ne zasluzuju nista sto im se daje.

kojadinovick@hotmail.com

pre 7 godina

Штоно ваша легенда каже: Прегледали смо снима, ништа нисмо видели...
Али, извините унапред, и кад вас следећи пут добијемо.

srb

pre 7 godina

Gde nestade dug od 16 m?Kako je nastao Partizan?Blago sirotinji...uvek sa njenim parama se radi...dokle???A jos kukaju i jedni i drugi.A sto se utakmice tice,Sretenovic objasnio.

Vlada SD

pre 7 godina

Jedina svrha ovog saopstenja je da se izvrsi jak pritisak na sudije i organizaciju lige za sledece utakmice.Iznenadjenje uprave iz Zeleznika a moram reci i moje je sto je Partizan sinoc igrao agresivno na ivici i cesto sa puno faulova kako u ostalom igra i ekipa iz Zeleznika i to je predstavljeno kao vrhunska odbrana.Prosto Partizan ne bi trebao da ima pravo na takvu odbranu.Doktor priprema teren za odlucujuce utakmice i nazalost sigurno ce uspeti u tome.

Petar

pre 7 godina

Funkcija Partizana od 1945. je da bude utočište i uteha svemu najgorem na ovim prostorima.
(Pera, 06. februar 2017 20:54)

Pa cudno onda da ti ne navijas za njega s'obzirom da siris mrznju ovde i provociras

novicast

pre 7 godina

Ukinuo bi ja i jednoj i drugoj ekipi nezahvalnih budzetska sponzorstva drzava propada a daju pare budalama da bi se na kraju svadjali kome su dali vise!

Zvezdaš

pre 7 godina

Zašto sad cmizdrite i još više razočaravate navijače.Dozvolili ste da vas sad pobedi Partizan baš kada smo najači.Ostaće zapisano da su nas pobedili i sve ostalo je nebitno.Umesto da igrači pokažu snagu i iskustvo stečeno kroz Evro ligu, oni kao babe, ni slobodna bacanja ne mogu da pogode a o otvorenim šutevima kapitena da i ne govorimo.Sramota za Zvezdu.

Delije Čikago

pre 7 godina

Ja sam pristalica baš takvog navijanja, sa obe strane, kao Oly-Pao, to je strast, ljubav, ma kako da izgledalo nekulturno, nije ovo Norveška, 99% ne misli to što peva, ali ko je ikada bio na tribini zna o čemu pričam, zato se to i zove večiti derbi, samo da su svi živi i zdravi, sami smo krivi za poraz, u finalu naše lige biće svašta, ne volim alibi, pozdrav i za generaciju grobara 77 iz bloka 45, znaju oni zašto...

JNA

pre 7 godina

Pa zasto nas delite vise bre !? Zasto to je...no radite , kako vas nije sramota ? Srbi smo bre i mi i vi i oni , palite narodne mase da se poubijaju zarad novca , seme vam se zatrlo !!!

Evroskeptik

pre 7 godina

Ja kao Zvezdas, mogu da kazem samo jedno: veci deo pisma je tedenciozan i ja nikada necu poverovati da vecina navijaca predstavlja huligane i retarde (posto ne znam kako drugacije da nazovem tu kategoriju), bilo kog kluba, pa i Partizana! A sto se tice upaljaca, ruznog skandiranja nasim reprezentativcima i drugih negativnih tvorevina, kojih je prepuna svaka malo vaznija utakmica Srpskih klubova, setimo se utakmice sa Fenerbakce i skandiranja Bogdanovicu i Obradovicu! Ja mislim da bi umesto pisama i obracanju javnosti, svako trebao malo ozbiljnije da pocisti i svoje dvoriste! Problem se iz godine u godinu samo povecava i jedino drzava moze i mora da ga resi! Na zalost, kakva drzava, takvi i navijaci...

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Jednu utakmicu dobije Partizan i odma smo najveci divljaci vidim vec se spominje Danilovic koliko se meni cini Covic hoce da izbrise Partizan sa lica zemlje a sledeci je Djordjevic vec pokusano sa Marjanovicem nazalost Partizanovci moji tesko nam se pise tesko cemo mi vise dobiti Zvezdu ima da izmisle i ono sto nepostoji samo da bi Nebojsa ostvario svoju bolesnu fantaziju sto se tice igraca i navijaca svako navija i igra za dres i grb svog tima pa neka pobedi bolji

Brooklyn boy

pre 7 godina

Неко упита зашто Звезда помиње Вујошевића, а нико да се упита откуд он у медијима, баш неколико дана пред ову утакмицу, диже тензију и спинује...

dragan

pre 7 godina

Tako vam i treba,umesto da ih zgazite 20 razlike!Utakmica se zakuzuje nepuna 2 dana posle teškog meca sa Efesom!Kao da smo hteli da ih pustimo!

Sasa

pre 7 godina

Uuuuuu al se izmilelo iz jazbina, pa da, lepo vreme.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 6. februar 2017 18:38)

Mislis na Covica ? Da , dugo nije bilo saopstenja.

Darko

pre 7 godina

lepo recite da su upaljači dozvoljeni pa da se naoruzamo. zvezda je zivot.
(rade, 06. februar 2017 19:53)

Siguran sam da to već znate. Samo pogledaj kazne EL za ovu sezonu. Istina, vi nikoga ne vređate, samo Obradovića, Bogdanovića i Džikićevu majku...

platon

pre 7 godina

ljudi ne mojte da se primate, ova saopstenja kojim se gadjaju covic, terza, vazura i kompanija samo sluze da mazu oci ljudima dok nas kradu.
vredjanja je uvek bilo i bice, ni vise ni manje nego danas.

Figo

pre 7 godina

Ako je iko bio vredjan u ovoj zemlji to su bili Vujosevic i Macvan.
(Karaburac, 6. februar 2017 18:59)

Niko nikad kao Gurovic! Grozote najodvratnije vrste. Bilo, ne ponovilo se vise nikad.

afrogipsy

pre 7 godina

Ovo o drzavnom projektu to stoji, takodje potpisujem i sve vezano za sudjenje godinama unatrag u Aba ligi. a sto se tice kuknjave na navijace koji su vredjali sve redom, to je normalno jer je u pitanju derbi , mrznja izmedju dva kluba je velika, kao i rivalitet i toga ce uvek biti , tu prava nakukanje nemamo. Ne moze Obradovic da nema pravo da s eljuti , a mi sad da imamo. Ono sto mozemo je da kad budemo sledeci put domacini , potrudimo se svi zajedno ( ja cu doci na utakmicu iz grada udaljenog 136 km ) da im napravimo pakao , da se hala jos jednom zatrese i da ih ubijemo sa 20 razlike, jer za toliko smo bolji od njih. I nervira me sto ovakva saopstenja pisemo samo kad izgubimo utakmicu.

BwA

pre 7 godina

Pobedi ih Pot, Vrabac, Kenan, Majstorovic, Gordon, Ratkovica, sutnu pritom dvadeset slobodnih bacanja vise, i oni imaju obraza da se oglase o sudijama i sponzorima xaxaxax, pa stvarno nemata obraza vise, totalno izgubljen kompas.

brlogudan

pre 7 godina

Partizan zasluzeno dobio utakmicu,Zvezda izvela gomilu slobodnih(moglo ih je biti jos) a od te gomile svaki treci je trebao biti nesportska licna,posebno me Velickovic razocarao sa krvnickim nasrtajima.Nazalost nismo bili u prilici da gledamo kosarku nego ulicnu tucu 2/3 utakmice.U derbiju bilo ko da je domacin ne bude puno navijaca,bjesnu rulju ne racunam...

Zoran

pre 7 godina

Rekoše i ostadoše živi... Oni koji su svaku utakmicu sto u predgradju, sto u Pioniru docekivali Partizan sa namerom da povrede igrace i prekinu utakmicu, oni koji su do juce tresli koseve, pluvali trenere Partizana, ukrali trofej namenjen prvaku, na ceremoniji dodele trofeja... KK Saopstenje nastavlja da zivi, Partizan gospodski klub u svakom pogledu. To sto pokusavate da omalovazite rezultate laznim statistikama i velicate par dobrih utakmica u izmenjenom sistemu. Imate dobru hemiju u timu i uzivajte u tome, ne kukajte bre vise!!!

objektovno

pre 7 godina

bolesna je bila atmosfera to je tacno ali niste ni vi mnogo bolji. . i kosarku bi valjalo zabraniti na neko vreme ja je vise necu gledati

Никола Земун

pre 7 godina

Овде је један звездаш написао како је успех Партизана почео деведесетих година. Дечко мало сам старији од тебе. Ви Партизану нисте могли ни да присмрдите осамдесетих година. Ни један једини трофеј у тој деценији нисте освојили, а Партизан је тада три пута био првак државе, три пута освајао куп Радивоја Кораћа, два пута државни куп и био је већ тада учесник фајнл фора. Звезда је такође некада била велики клуб. Али ви сад навијате за нови мутант клуб настао пре 4 године који има два тима у АБА лиги и једног газду. Много сте мали још увек.

Milan

pre 7 godina

Sta je reci, vecina komentatora i jesu olos sa tribina,

polupismeni, primitivan i nevaspitan svet.

Od sporta u kome smo pri vrhu u svetu, opet ispadne bordel,

jer to smo mi.

Steta ovih sjajnih sportista da moraju da igraju pred ovakvom

obnevidelom ruljom.

Djura

pre 7 godina

Kukate kako je vredjan Radonjic(pevalo mu se 30 sekundi najvise)a ne secate se da ste i vi vredjali Dzikica cim je dosao,i njega i njegovu majku.

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Svaki navijač Zvezde i sama Crvena zvezda su predmet mržnje navijača Partizana zato što ih podsećamo na istinu. A istina je da je Partizan formiran u Zagrebu, da se zove JSD, da su legende Hrvati, da je zapravo najveća legenda Franjo Tuđman koji je odredio celokupan identitet Partizana 1958. godine (boje, grb, naziv, a to se prećutkuje decenijama, verovatno zato što u Jugoslaviji to nije bilo važno). Navijači Partizana, ako se stidite svoje istorije, onda imate problem sa identitetom. Nemojte da krivite nas što prenosimo istinu, mi je samo prenosimo. Što kažu, don't shoot the messenger.

Brano

pre 7 godina

Apaolutno sam protiv vredjanja. Jeste li pogledali snimak predhodnih utakmica kad je CZ bila domacin???? Koji su tokovi novca da Vas neke kompanije sponzorisu iz CG??? Pogledajte sudjenje i ponasanje igraca malo!! Nemojte spremati teren za nesto sto dolazi. Da ste pobedili nebiste ovo pisali. Jos jednom vredjanje je katastrofa ali se moze kritikovati ako ga sam ne upotrebljavas. Srecno ELigi..

bobrock

pre 7 godina

Apsolutno sam protiv ovakvih saopštenja iako ima dosta toga tačnog ali ne treba biti loš gubitnik! Čestitaj, obriši usta i dalje! Barem se nisu spustili na lični nivo i uličarski žergon, što nisam siguran da neće doći sa druge strane!

sremac

pre 7 godina

Kao prvo, vasi kvazi navijaci su u vreme kad je bio jovanovic trener ga pljuvali gadjali svim i svacim da ne pricam o pomeranju kosa i niko odgovarao nije? Naravno da ste drzavni projekat, gde je nestalo 11 MILIONA preko noci vaseg duga. Pokupovali ste sve najbolje u zemlji pa se osilili. To kako i gde spavate po aerodromima me zabole, to isto je i Partizan prozivljavao zadnjih 15 godina, koji je ujedno pravio bolje rezultate od vas pa nikog nije interesovalo da mu pomogne. Imali smo i mi utakmicu hiljadu kilometara od kuce, pa dan kasnije polomljeni i umorni busom do zadra jer para za avion nema. Mogao bi ovako do sutra, tako je bolje da cutite i pokrijete se usima.

vladimir

pre 7 godina

Ova sezona je prelomna.Ako Zvezda osvoji Aba ligu i ode u EL njima je fajront.Najvažnije je da ne nasedamo na njihove suze.Partizan je spreman na sve.

Vaske cz

pre 7 godina

Postovana gospodo sa b92
Zasto pustate ovakve naslove kada znate da cete imati skoro 1000 komentara nezaposlenih mladih neradnika koji znaju samo da pametuju a ne da se late nekog posle i manje kukaju...pozdrav

ogi kk

pre 7 godina

Ako treba da se gine za Zvezdu tu sam prvi i od sinoc znam da Sigurno idem u Nis na kup kako bi zastitio klub od pakosti-cinizma i zlobe koja isijava iz svakog komentara...

DedaMiloje

pre 7 godina

Batko,Deda Miloje,Nolan,Momsilo...Teletabisi sa kesama urina iz Zelznika....
(Samo je sljaka iznad nas,...., 06. februar 2017 19:17)

Reče nam pametni grobar mutavac, šta, to ne postoji? Dobro uživaj na šljaci onda.

Filip Must Play

pre 7 godina

Verovatno bi im bila "domaćinska atmosfera" da su gađani kesama sa urinom, da su paljeni PP aparati, da je pljuvan Radonja, da su ubacivani papci u teren...... baš pravo gospodsko navijanje :)))) o kojim interesima srpske košarke se brine neko kome poreska uprava ne može da naplati porez jer se još uvek ne zna koji klub koliko duguje i ko se takmiči a ko je zamrznut. Lepo je što je spomenuo sponzore koji nisu državni, ali nikako kako ih je država "uputila" u prigradski klub, primer Matijević, ili Idea, ili Sport vision koji je dobio da bude generalni distributer za Nike posle hapšenja Miškovića !!!!!

Влада

pre 7 godina

Присетих се железника и дрмања кошева, пљувањем тренера и играча Партизана.

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Joj Čoviću šta im radiš pa MUTAVCI se potpuno naložili prvo ih puštaš u derbiju pa ih zaje...aš saopštenjima a na kraju će biti na kupu joj majko samo ne preko dvadeset razlike.

vladimir

pre 7 godina

Sutra obaveštenje velikog maga.Onda Čović.I tako u krug.Dok se mi delimo na crveno i crno bele u novčaniku promaja.Poenta priče.Uvek ima prodju.

Е у томе ти је невоља

pre 7 godina

Толико мржње на тако малом месту, туга за кошаркашку веле силу каква је србија...Престаните да се понашате ко да сте четници и партизани...навијам за добру кошарку пре свега, а онда за звезду и партизан..волео би да у финалу еуролиге једног дана играју два српска тима и да сви будемо поносни...Примитивце избацити са стадиона, то неће смањити квалитет навијања а повећаће број навијача верујте ми...од мене толико.

slonov_rep

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 6. februar 2017 17:21)

Sine vi nas da izbacite u plej ofu? Na cemu si ti? Dobili ste nas srecno jednu utakmicu kad nismo bili kompletni i kad su igraci bili premoreni. Pa obrisacemo pod sa vama u svakoj narednoj utakmici. Delije poletele posle 5 vezanih pobeda u Evroligi, a vi sad poleteli posle jedne utakmice. Pa na cemu ste vi?

zagor te nej

pre 7 godina

ozbiljno pitam al stvarno ako neko zna jel covic vlasnik kk zvezda ili je samo predsenik kluba!!inace huligani svih boja odu na tekmu pa vredjaju ,,sta ces to je srbija!!

bachi

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.
(klopp, 06. februar 2017 17:41)
Nemamo vremena moramo da drmamo koševe!

deda_gojko

pre 7 godina

Realno, vise od polovine grobara dolazi da vredja zvezdase, a ne da gleda i bodri svoj klub...Pa 90% pesama im je o zvezdi...Njihov identitet je nastao na mrznji prema zvezdi...
Pokusavaju ponovo da provode politiku nasilja, tuce, gepekovanja i prekida kao nekad...Boli ih sto Zvezda sa skromnim timom u zadnje 2-3 sezone ima vise pobjeda u EL nego oni za 10 godina ucesca...
Treba li neko da ih podsjeti kad im je osnovan kk, i zasto je "uspon" njihovog kluba poceo 90' godina...
I sada kad su pobedili, grobari znaju da nisu bolji, nego zele da omalovaze ono sto Zvezda radi, jer to im je glavni cilj...ali zao mi je, bice opet sve kao lani...

Krle

pre 7 godina

Prema previlniku te iste lige, nije dozvoljeno da jedan vlasnik ima dva tima. Tj. da matični i razvojni klub nastupaju zajedno.
Predviđena kazna za takav prekršaj je izbacivanje oba kluba iz lige.

Klllapp

pre 7 godina

Istina je da je i dio navijaca Zvezde sklon vredjanju protivnika, ubacivanju predmeta u teren itd. Ali postoji razlika, i ona se vidi i na ovakvim komentarima. Mogli ste da procitate kako vecina normalnih zvezdasa osudjuje vredjanje Bogdana, Macvana, Dzikica, ubacivanje predmeta i ostale gluposti koje prave "najvatreniji", tj. divljaci. Kod partizanovaca toga nema, nijedan komentar osude, samo pravdanje divljaka, i to jeste zabrinjavajuce.

misko

pre 7 godina

Treba se ugasiti i zvezda i partizan ti komunisticki klubovi samo zlo seju na utakmicama da se zbog njih srpska deca kolju medjusobno vredjaju i mrze zato nam tako i ide u zivotu sami smo sebi najveci neprijateljI valjda cemo shvatiti to jednom.

Suke

pre 7 godina

Ta lažna „kvazi opozicija", koja se pre i posle utakmice zahvaljuje predsedniku Vlade Republike Srbije na pomoći, a tokom utakmica proziva istog, treba i da kaže da u svom sponzorskom „pulu" (koji je sve veći i mahom ga sačinjavaju državne firme), sada ima: Telekom Srbije, Naftnu industriju Srbije i odskora i Aerodrom „Nikola Tesla" Beograd? SVE REČENO.

Misakosovac

pre 7 godina

Rece covek čiji su navijači organizovano tresli koš u dvorani i gadjali protivničkog trenera kesom pune izmetom i znamo čega još, Vladu Jovanovića. Čoviću prepoznajem tu paranoju ?

vladimir

pre 7 godina

Rat na relaciji Čović -Vujošević ne prestaje.Situacija je alarmantna.Igrači, treneri i stručni štabovi obe ekipe su u opasnosti.Isto će biti kada C.Zvezda bude domaćin.Jeste ratna zona slažem se.Ko je počeo sukob ne znam ali ovi ljudi na terenu ovo nisu zaslužili svakako.

nik sloter

pre 7 godina

Očekivalo se saopštenje iz Železnika.Evo niti jedan komentar nakon pobede a da omalovažim protivnika nisam ostavio.Ali kada veliki don ovako nesto saopšti, a jasno je da ga je sročila gospođa,ne mogu da ostanem ravnodušan.

pajs

pre 7 godina

Nevezano za tekmu i ko je ko. Kada će naši "sportski poslenici" shvatiti da saopštenja treba da budu kratka i jezgrovita. Nasumično nabacivanje 15-20 paragrafa SMARA čitaoce i pokazuje da je neko vođen emocijama i besom. Još kad pritom nije preterano pismen. Nije Partizan ništa bolji.

Niko

pre 7 godina

Idi bre najbolji drugar mi se naljutio kako sam mogo sinoć da idem u Pionir i odakle mi karta? ej bre pa zamislite tu patologiju kad prijateljstvo dovodiš u pitanje jer mrziš Zvezdu.

BigBoca

pre 7 godina

Pravilnik te iste lige, najstrožije zabranjuje učešće dva kluba sa istim vlasnikom. Tj. matični i razvojni klub ne mogu se zajedno takmičiti u toku iste sezone. Predviđena kazna je izbacivanje iz lige.

Šta je bilo maco?

Panter

pre 7 godina

'Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.
(bvb, 06. februar 2017 17:34)' naravno da nismo isti vi psujete Dzikicevu majku koja tek nikom nista nije skrivila! Covek kad cita vase saopstenje pomisli da ste vi bacali latice ruza pred igrace Partizana kada ste vi bili domacini! Nije vas sramota

Никола Земун

pre 7 godina

У овом тексту скоро да ништа није истина. Гомила лажи и испразне демагогије једног осрамоћеног и пропалог политичара.

dragan

pre 7 godina

Zvezdo, navijam za tebe, ali samo je jedan vas odgovor prihvatljiv, a to je da pobedite. Ostalo je, ko gubi ima pravo da se ljuti. Vi za nas jete sampioni, ali za Grobate, vi ste slabija ekipa od Partizana, sto se i pokazalo na terenu. Naravno, to je bila jedna bitka. Cilj je dobiti rat, tj. Aba ligu.

Tumbas

pre 7 godina

Kolika ste vi kmecala,ovakvo saopstenje je melem za dusu.l kada sudije navlace za njih opet placu ,malo vam 44 slobodna bacanja Partizanu je sudjeno duplo vise licnih gresaka.Pogledajte ponasanje igraca ,psovali ste sudije od prvog minuta malo je 5 tehnickih gresaka .

anica

pre 7 godina

Ne znam sto ovako pisu, navijam za Zvezdu, ne zanima me Partizan, mada sam ih pratila one godine u EL bilo mi drago sto nas tim igra tako dobro, ali su sinoc posteno dobili iako onih 6 tehnickih je bilo mnogo, ali realno jaci su u kosarci uvek bili. Meni je za ponos kad vidim sta Zvezda radi ove godine, i nadam se da mogu na F4. Ne moze se normalno disati od patoloskih predstavnika navijaca, nikad nikad nisam videla da se iko ponizava iako znam dosta Grobara, ima sitnih carki, ali ovakve bolestine su bespotrebne.

Boki

pre 7 godina

Atmosferu mržnje, zla i haosa u srpskoj košarci stvorio je onaj lik koji će za koji dan dobiti otkaz u Francuskoj.
Inače, saopštenje je bilo suvišno.
Razbićemo mutavce u Kupu kad budemo svježiji i kompletni.

Gradjanin Sveta`

pre 7 godina

Zvezdas sam ,ali ne svidja mi se ovakvo saopstenje. Trebalo je ostati na nivou do kraja. A i ovo saopstenje je na los nacin prezentovano,da ne ulazim u detalje. Ne treba nam jos jedan Vujosevic,zvezda je gospodski klub i klub smekera.

crni_redstar

pre 7 godina

napokon da se javno kaze, zvezdi kasne plate 4 meseca, a ovi mutavci do zadnjeg dinara isplaceni cak i ovi sa tribina. jedva cekam kup u nisu. kada vidis tegeltiju vujosevica i tumbasa tacno vidis zasto su takvi navijaci pattizai nis telekom aerodrom...

Balansero

pre 7 godina

Jadno da jadnije ne moze. Nadam se da ce iz Partizana da ignorisu ove infantilne ispade jednog duboko iskompleksiranog coveka sa Excel tabelama.

VUK

pre 7 godina

eee baš bez veze..Umesto da vidimo zbig čega je svima stao šut i zbog čega nije odbrana postojala u poslednjoj četvrtini,mi gledamo po tribinama i tražimo ko nas gađa.

TuzniSte

pre 7 godina

Puni mrznje poslacete bar 600 komentara ovde...Dok mocnici oba kluba pune sebi dzepove, vi se dekintirani pljujete i prozivate..Nikad necete nauciti, decurlijo nezrela..

veljo gegelj

pre 7 godina

secate se posle tekme sa fenerom kad je bogdan rekao da sve razume i da je to sastavni deo rivalstva sa zvezdom i kad se ova ista uprava zvezde zahvalila na razumevanju. radonjic i igraci su posle izjavili da je pobeda partizana zasluzena pa sta je sad ovo? radonjicu i momcima zelim sve najbolje u evroligi ako bog da i fajnal for a ovima iz uprave da malo bolje podnose poraze i manje pametuju

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Covic je objasnio mnoge stvari. A i dobro je da smo izgubili, treba nam veciti rival koji nije izgubio nadu i veru u sebe. Ne mogu da zamislim da smo ih i sinoc dobili, vene bi se rezale u Humskoj ...

kOJA

pre 7 godina

Navijacka vredjanja pamtim jos od Mancea(Dunavom lesevi plove...) i Milka(debilko),preko Gurovica i Pavlovica do danas. I to se skoro nece promeniti sto ne podrzavam! Ima budala i kod vas i kod nas! Sta onda kukate? Jel ste rekli da za razliku od "drugih" ostavljate po neku mrvicu za ostale. Razvalite nas 20 razlike na kupu u Nisu,sa po 3:0 u Aba(ako se uopste sretnemo) i domacoj ligi i mirna Backa. Za toliko ste bolji od nas ove godine! Sto niste povukli ekipu u svlacionicu ko prosle nedelje? Duleta nema vec godinu i po,a vi ga jos pominjete! Za to vreme sadasnja uprava Partizana vas je samo jednom spomenula,u slucaju Rakicevic. Batalite kuknjavu i saopstenja,uzivajte u vasim uspesima u evroligi (Svaka cast!),i pustite gospodu Dzikica i Radonjica da samo oni pricaju!

sofronije

pre 7 godina

Ako imate samo jednog sponzora od strane drzave, odakle vam onda toliki budzet? Koje su to privatne firme, zasto ne znamo imena? Kako je doslo do tih sponzorstva, casovima ljubavi ili casovima ucena? O vredjanju da ne pricam, tu ste daleko grozniji od grobara.

Vojvoda Momcilo

pre 7 godina

Zika Pauk, Vesic, Zezelj, Avodzobi, Gurovic, kese sa urinom, PP aparati, pljuvanje Jovanovica, kradja pehara. Udbasi koji upozoravaju predsednika KSS da nece igrati u Cairu gde su svojevremeno odlucili da se utakmica nastavi iako je sudijska komisija odlucila da prekida. Pomisli covek da vas je Evroliga oplemenila malo, ali vrlo brzo svima bude jasno da je u pitanju palanacko-udbaski entitet.

kalco

pre 7 godina

Što se tiče igrača i Radonje oni ljudi nisu krivi što im je g.... gazda,njih niko i ne vredja,a tebi Gosp SAOPŠTENJE ćemo skandirati dok si živ jer su najveće zlo Srbije...naravno ne mislim samo na sport...

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Hahaha pa znate onu "kako seješ tako ćeš i žeti." Ne znam ko je bacao kese mokraće i svinjsku krv, znam da nisu Partizanovi navijači, ali nikako ne mogu da se setim čiji li su navijači to činili... Samo smo čekali Čovića pravednog, najveću lopužu u Srbiji, i njegova zamajavanja naroda...

Sava

pre 7 godina

Poznajem preko 100 ljudi koji navijaju za Zvezdu i 30-ak koji su simpatizeri Partizana. Ostrascenih navijaca ima svugdje, ali ostrasceni navijac Partizana je dijagnoza. Znam ih 11, i ni jedan nema bliskog prijatelja ili ne prica sa nekim clanom porodice, pretjerano su nervozni, uvrijede ljude cak i na njihovim krsnim Slavama, nisu cijenjeni na poslu, ....! Ostrascenih Zvezdinih znam samo dvojicu. Jedan se stalno smije i tuce sa policijom, ali nikada nije uvrijedio ljude oko sebe, dok su drugog ljudi 5 puta zvali za kuma. Obican navijac Partizana je pismen covjek i nema nista slicno sa gore navedenim. Gospodin Dusko Vujosevec je od onih 11 proizveo osmoricu koji nose njegovu sliku u novcaniku! Sto se tice samog meca, objektivan covjek ce reci da se Novica Velickovic ponasao kao zli delikvent, da je Dejan Radonjic jos jednom pokazao da je gospodin, da je na kraju izliv emocija gospodina Dzikica pokazao koliko im je stalo do ove pobjede ali isto tako da je dobar covjek, da Zvezda nije zasluzila onoliko tehnickih, da je sudjenje lose, da navijaci partizana vise navijaju protiv Zvezde nego za svoj klub sto opravdava moju teoriju sa pocetka,....., i da je Partizan zasluzeno pobijedio na cemu im cestitam.

derion

pre 7 godina

Neverovatna internet grobarska masinerija,toliko botovskih komentara i lazi u istima,to je neverovatno,ali neka,samo ce biti sladje razvaliti vas na terenu.

Alex

pre 7 godina

Neću da opravdavam nepristojno ponašanje grobara, ali bih da podsetim ove velike moraliste iz KKCZ na događaje iz skore prošlosti kada su njihovi navijači gađali mokraćom trenera Partizana ili drmali koš za vreme izvođenje slobodnih bacanja... da ne pričam puno dalje... a da, ti isti su ćutali kada su njihovi navijači ukrali pehar koji su na parketu sportski izgubili. Još jednom, ne opravdavam ovo ponašanje, ali ako već žele da urede situaciju, trebalo je da krenu iz svog dvorišta. Znam da se u Srba kod komšija prljavština uvek više vidi nego svoja, ali ipak treba i o tome pričati... a da ne govorimo o načinu čišćenja od dugova, o čemu će jednog dana neko nezavisno tužilaštvo imati šta da kaže. Ali u interesu sporta, najbolje bi bilo da i CZ i Partizan ne daju nikakve izjave, jer one nemaju veze sa sportom.

DedaMiloje

pre 7 godina

Kako te Čoviću nije sramota , kampanja za Niš je počela nema šta pravi sportski manir.
(simo, 06. februar 2017 17:37)

Naravno, nećemo valjda da pustimo da se vaše sudije iživljavaju nad našim igračima. Tek vama sledi plakanje za one tehničke, niste ni svesni. Neka igraju Ratkovica i Hečer za reprezentaciju...poznato?

ncaa

pre 7 godina

e moja Zvezdo,kakva crna saopstenja,grobari juce izasli spremni da se pobiju svesni da samo tako mogu da nas dobiju i svaka im cast....pobeda cista kao suza...znamo mi da smo bolji za laganih 20 razlike al ajde odvalite ih...e pa sledeci put vidite pa im opet pricuvajte kucuuu...znaaasssss

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Cemu histerija, dobili nas ljudi sa 5 razlike bez Dangubica, Simonovica, povredjenog Jovica i Kuzmica koji skupa nisu igrali ni 10 minuta. Vodi se umor kod Zvezde, ali ce Zvezda tamo od 20. marta. Odlican poraz, zato sto ne bih voleo da zavrsimo regularni deo sa 26-0, cisto zbog uroka. I Cibona je 80-tih zavrsila regularni deo sa 22-0 pa je izgubila od Zvezde u polufinalu.

Observer

pre 7 godina

Jedino nas u neregularnim uslovima i mogu dobiti jer je Zvezda za barem 15 poena jaca. Naravno Partizan ove godine uglavnim gubi u Evropi jer ovakvi nesportski uslovi tamo nisu dozvoljeni.

Kosta

pre 7 godina

Neka mi neki od ovih kaze koje je slobodno bacanje bilo sporno.I da li je istina da je Zvezda na jednoj nebitnoj utakmici dobila vise tehnickih nego li na 21 utakmici Evrolige.To su mnogo teze I vaznije utakmice.Ali Partizan ce biti cetvrti,eto nam prilike za revans u svakom smislu te reci.Sa njima nema na lepo I mirno.

Patrik

pre 7 godina

Ove mutagene su izjava doktor Duleta a onda i sinocnji poraz skroz u derbiju skroz izbacili iz takta.Ovi pricaju da nisu drzavni projekat a roster im cine 3,ponavljam TRI Amerikanca,ne racunam Ostina,i pola reprezentacije Srbije.Ko o cemu...Znamo svi kako ide dalje.Smesni su kao klub a i saopstenje im je takvo.

Realnost

pre 7 godina

Ljudi moji, ja ne verujem šta sam pročitao.. Kakvo je ovo saopštenje, pa to nema nigde. Oni su našli da pričaju o navijačima, stvarno ne znam odakle da krenem. Da li od pre 10 godina, kada su kesama sa urinom gađali navijače Partizana, pa onda iste godine kad nijedna utakmica nije mogla da se završi zbog prekida sa iste tribine? Ej bre, pljuvali su Vladu Jovanovića, drmali koševe u Železniku, prekinuli su finale kupa sa PP aparatom, Čović i Djilas donesu odluku da se meč prekine, prazne se tribine, Partizan dobija suspenzije. Pričaju o tehničkim greškama??? Pa oni su juče za svaku odluku psovali sve i svašta sudijama. Mitrović je za štipanje Hečera trebao da dobije zahvalnicu? Kakav su klub, ne bi me čudilo da mu predsednik kluba uruči orden za hrabar potez. Pominje se bezbednost i vređanje igrača i trenera? Pre samo par dana, čuli smo svakavke povike upućene REPRETZENTATIVCU, BOgdanu. Ma ima milion situacija još, vređanje Džikićeve majke, koga je ona uvredila? Vređanje Pavlovićeve dece? Pominju upaljače, ej bre već par utakmica za redom dobijaju kazne od Evrolige zbog tih istih upaljača? Ja stvarno ne mogu da verujem da ih je ovaj poraz toliko pogodio, a svetlosnim godinama su bolji od Partizana i imaju 99 posto šanse da uzmu titulu. Nismo isti. Izvinite na dugom komentaru, dobio sam napad besa.

stefan

pre 7 godina

Pa ovim samo dokazujete da pratite ideologiju velikog vođe...čim nešto nije po vašem odmah saopštenja i kuknjava...pa šta ako su vređali Radonjića, vređale su delije i Džikića i mnoge igrače Partizana pa si tada ćutao...ne glumi veliko poštenje, daleko si ti od toga...

ja

pre 7 godina

Pa cekaj, hoce da kazu da su samo Grobari problem ?? Ne i Delije ??? Pa to su Srbi, to je nasa kultura navijanja, ali sto nije rekao sta su njihovi navijaci radili proslog puta! Nije ovde problem u pojedincu , kao nacija smo takvi....Steta !

DNR8ECZ

pre 7 godina

Samo da ode Vujosevic, on je izvor bolesti... A, sta, otisao pre godinu i po, a ovi ga jos spominju? Kakav je to kompleks. Vise komentara na vest o Vujosevicu nego na utakmicu Evrolige.

klopp

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.

Dusan

pre 7 godina

Da li je linc bio utakmica u Zelezniku kada je Vlada Jovanovic vodio KK Partizan, kada su bli pljuvani igraci gostujuce ekipe a kosevi ljuljani a tada je domacin bio KK CZ....

Peefka

pre 7 godina

Nije im relativno dugo trebalo :) a veoma brzo su zaboravili papke, pp aparate i "ne moze da se igra" Djilasu, kese sa urinom, drmanje koseva, pljuvanje i vredjanje istih reprezentativaca pre samo 2 nedelje, pominjanje majke naseg Dzileta, Vujosevicu skandalozne uvrede "uzmi saku lekova, s...debela", gadjanje loptom istog od strane njihove manguparije...RECIKLIRAJ BRE, PONIZAVAJ!

Lav

pre 7 godina

Da li Radonjcev sako moze da se poredi sa onim na sta je licio sako Vlade Jovanovica tokom cuvene utakmice u Zelezniku?
Ponekad pomislim da Zvezdasi imaju kratko pamcenje, ali onda se setim da je samo selektivno...

stopbotovima

pre 7 godina

nazalost ovim je zvezda pokazala da je i dalje mali klub... pored svih uspeha ove sezone njih poraz od partizana prosto izjeda... bruka

SNSveštenici

pre 7 godina

Navijači Partizana i Crvene zvezde imaju jednu zajedničku stvar: i jedni i drugi su pevali razne brutalne pesme o Čoviću i o njegovoj porodici.

Ali izgleda da ljudi slabo pamte pa se sada stvara slika da su samo Partizanovci nevaspitana gomila dok su Zvezdaši pošteni i fini Čovići.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Staridz, 06. februar 2017 17:35)....Kako te nije sramota? Zaboravio si kese sa mokracom,pljuvanje,drmanje koseva,gadjanje bakljama,aktiviranje pp aparata,gadjanje naseg trenera loptom....sram te bilo

NBGD

pre 7 godina

Boze sta ja citam ovo hahhahaha pa ono tapsanje Simonovica je za svaku pohvalu? Toliko ruzan gest pored svih ostalih i to jednog velikog coveka,i Mitrovicevo stipanje Hecera ajte molim vas imali ste 44slobodna bacanja

LOL

pre 7 godina

Drz'te lopova, drz'te lopova! :D Tipicno za Covica.
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. Doticni se trenutno valja u blatu, ovo saopstenje je tipican odraz nemoci i frustracija. Od dolaska u Zvezdu, konstantno lik provocira i unosi tenzije i zlu krv u srpsku kosarku.

Patrik

pre 7 godina

Licemeri na funkcijama KK FMP Idea,gde vam je saopstenje posle "neverovatnog" preokreta a kasnije i pobede nad Mornarom,x vezanih pobeda u Evroligi?Sramota.Sreca sto nisam navijac ovog mutiranog kluba.

Miles Davis

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 06. februar 2017 17:21)

Da sve smo na srecu dobili, ali ste vi jaci nego ikad. Najjaci ste kad se zbog jedne pobede ovako nalozite, hahah. I naucite sta znaci institucija vec jednom. I ludnica je institucija na primer.

Grobar

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!

Bothunter

pre 7 godina

Dobro,jesu malo preterali sa vredjanjem vasih sponzora Vuchco Brothersa...to vam je ispada najteze palo...i stvarno ti novcici i upaljaci,to je tako nekreativno naspram svinjskih papaka i kesica sa urinom,da nemam reci...Sad treba da se igra u Cairu,u nesportskom ambijentu,pored hale u Zelezniku koja je pravi primer sportskog navijanja...kme kme kmeeeee...braco,oni nas diraju,bracoooo A i A...

duks2010

pre 7 godina

Tri velike državne firme u spoznorskom poolu a oni nekog nazivaju državni projekat. Pa mislim, da se ovde treba da radi o sportu i sportskom ponašanu, ipak je to samo igra a ne rat.
Grobarima je Dule stvarno isprao mozak, da su svi drugi krivi osim njih samih što su vodili klub zadnjih 13 godina i imali sve sponzore, dobre igre u euroligi, prodavali igrače i sve jim je zavisilo od samo jedne same utakmice sa Cedevitom kad nisu ušli u Euroligu. Pa logički je da su oni ti što su napravili pogreške i nisu bili sposobni da uspostave neki sistem što bi jih mogao odvojijo od ostalih protivnika a ne za 13 godina rada im je propalo sa jednim košem Nolana Smitha. Pa zar nije tako?

Cak Noris

pre 7 godina

Onoliko koliko su Radonjic i igraci Zvezde kulturni i vaspitani, toliko je uprava ovog kluba pokvarena. Steta, iako ne navijam za Zvezdu, mnogo gotivim vecinu Zvezdinih igraca i Radonju.

Zlatan

pre 7 godina

Kako Vas nije sramota. Sećamo se prethodnih susreta kada ste vi domaćini, sećamo se krađe pehara, sećamo se mokraće u kesi koju ste bacili na navijače Partizana, sećamo se kako ste vređali DV. Ali sećamo se da ste bili dužni 20 miliona €, pa ste se spojili sa FMP om i država oprašta dug od 20 miliona €. Vi ste zlo Srbije, ali neće to dugo trajati.

Patrik

pre 7 godina

Ako nisu necim zadovoljni neka se zale predsedniku KSH (kosarkaski savez Hrvatske) pa neka apliciraju da tamo igraju prvenstvo sa bracom Cibonom,Cedevitom,Zadrom neku zasebnu ligu.I svi cemo biti srecni.

kokan

pre 7 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je meni neverovatno da se navijanje navijaca Partizana, koji su po mom misljenju najbolji u evropi u navijanju na kosarkaskim utakmicama, svelo na vredjanje protivnika. Osim par pesama, vecina pesama je bila uperena protiv Zvezde, radonjica, covica itd. Sto je jos gore nisam verovao ocima kad su igraci Partizana podrzavali to navijanje.
Neverovatno!

muamua

pre 7 godina

evo par konstatacija:
zasto vas kaznjavaju stalno u evroliGi?

ko je pisao saopstenje jer da je pisao neko iz uprave znao bi da je NIS odavno privatni?
ko je bacao urin?
ko je drmao koseve?
ciji navijac je loptom pogodio duleta?
ko je ukrao pehar?
ko je gadjao duleta kaisom?
ko je aktivirao pp aparat?
kako ste vratili 16miliona za 10ak meseci ,a posle toga ne mozete da zaradite ni milion?
gde je ninkovic?
ko je platio arenu kada su ispali i partizan i zvezda?
ko je napao trenera na evroligaskoj utakmici?
ko je gadjao teodosica?

Nikola

pre 7 godina

U potpisu je KK Železnik vlasnik grba i imena ako ćemo tačno. Odavno je cela košarka zatrovana besom i kriminalom. Skidam kapu Mega Leksu a ovo ničijije svačije odavno je moralo u istoriju.
Privatizacija za SVE komercijalne sportove je jedini lek. Ovoj publici bi samo dao jedan uslov a to je da dođu sa svojom decom pa shvate kakav horor prave.

Stole

pre 7 godina

Svaka rec na mestu , svaka. S tim sto sam ja sinoc posle 4 tehnicke dobio nervni slom i rekao kumu - vidi ovo moramo da izgzubimo ili ce da nas pobiju

Misa

pre 7 godina

Dovoljno receno , moramo se navici na igranje gospodske lige i ove beton lige .Ovo je drugi sport , narocito protiv JSD -a sa svojom ragbi kosarkom.

Ivan

pre 7 godina

Gadjanje mokracom,drmanje koseva,gadjanje svog trenera flasom....sve je to regularno.Ali uvrediti Covica,to je za zatvor.Imamoooooo komplekseeeeee....

Miodrag

pre 7 godina

Kako te bre nije sramota? Ti kao ''moralna gromada'' koji ces ostati upamcen kao osoba koja je organizovala najneregularniju utakmicu u istoriji na ovim prostorima(4ta utakmica finalne serije play off u Zelezniku pre nekoliko godina) si nasao da pricas o neregularnosti. Ti koji nisi izvadio, samo odakle nije imalo. Ti koji nisi prevario samo onog sto nisi upoznao. Ti ces da pricas o kosarci, koji verujem da ne znas osnovna pravila. Pozabavi se osnovnom kulturom svojih igraca, pa onda pitaj zasto tehnicke.Pitaj Lazica za njegov ''tresh talk''. Odmah usdije ni kriterijem ne odgovaraju,cim sudije puste da i mi mozemo da igramo agresivno, da odgovorimo na vasu agresivnost. Zalis se na sudjenje, imali ste 44 slobodna bacanja?!?!
Covece da li si ti pri cistoj svesti i zdravoj pmaeti? Ili si samo malo pogubljen jer su ovi tvoji iz vlasti poceli da te pustaju niz vodu? Sve se vise [rica o optuznicama, pa se sklanjaju od tebe, jer ne zele da imaju nesto sa tobom. U pravu si u jednom u ovom tvom smesnom saopstenju, punom bola i mrznje:''1000 puta izgovorena laz ne postaje istina'' i pokazace se to u buducnosti. Pravda je spora ali dostizna.
A o tome kolike ti je komplekse nabio jedan covek, da moras da ga pomenes iako sa nasom kosarkom nema veze 2 godine i 2000km je od Srbije, ne vredi raspravljati.

Dddd

pre 7 godina

"Tvorac te ideologije, kome želimo dobro zdravlje i pored uspeha KK Crvene zvezde mts, je sada daleko odavde i bezuspešno pokušava da uspostavi vezu sa Beogradom."

A u glavi samo Vujosevic Dule!

darinjo

pre 7 godina

puna istina. npr. Mitrovic je dobio tehnicku samo zato sto je pitao sudiju zasto Velickovice ne dosudi tehnicku za potpuno istu stvar za koju je prethodno dobio Simonovic. Razumem da je sudjenje lose i to da se odnosi uopste na utakmicu ali ocigledno sudjenje u korist jednog tima , vec nije slucajnost. Pritom bih dodao da ono sto je sinoc igrao Partizan , ne zove se kosarka , vec udri protivnika po rukama ili gde vec mozes.

kalco

pre 7 godina

A to što spavate po aerodromima nije da državu ne muzete za keš nego da Gosp SAOPŠTENJE strpa pare u svoj džep po čemu je nadaleko poznat.

...

pre 7 godina

Govore da smo drzavni projekat i u isto vreme spominju idea-u. Pa ja sam ponosan sto nam je idea sponzor kao i svi ostali koji nisu drzavni, znak da se dobro posluje, a vi sa ta 4 drzavna sponzora i dalje kukajte i govorite kako vas drzava unistava. Inace sto se tice utakmice mogu da kazem da ste pobedili i da su sudijske greske sastavni deo sporta, uopste me ne zanima nebitna utakmica za nas.

popara

pre 7 godina

ahaha pa sta ste mislili da necete ni jednu utakmicu izgubiti, prvi poraz i odma kuku lele, ili da se mi svi sklonimo pa da imate sve pobede jel bi onda gazda bio zadovoljan???

Zvezdaš

pre 7 godina

Opet nas brukate saopštenjima.Igrajte košarku i pobedite.Kad je Partizan igrao Evro ligu i dominirao, pobeđivao nas je sa pola tima i sa više od dvadeset razlike.Nismo mi sad toliko dominantni, zato i nervoza jer su igrači valjda očekivali da se Partizan preda bez borbe, a oni bazobrazni nemaju respekt već pobedili isto kao i prošle godine u ovo vreme.Gledajte šta će te u kupu za dve nedelje a ostavite saopštenja.Sezona je tek počela.Još ništa nije osvojeno, borba za trofeje tek počinje a Partizan nije bez šansi.

Misa Tumbas

pre 7 godina

Ja sam znao da vi nemate obraza,a sada ste po ko zna koji put pokazali svoje pravo lice i licemrerje koje je itekako svojstveno za vas!
Prvo,
zapitajte se sta ste i kako radili,da bi dosli do ove situacije?!
Svaka akcija ima reakciju!
Za stvaranje te "ratne zone" ste zasluzni VI i jedino VI!!!!
Probudili ste bes i mrznju kod svih navijaca Partizana!!! Mrznju koja nece tek tako da nestane,a raste iz dana u dan ovakvin malicioznim,licemernim izjavama
Zaboravljate da je sve krenulo od vaseg
Bice hvatanja za gusu ako zvezda ne bude prva
i da ce se u Srbiji bolje ziveti kad zvezda bude prva
Mnogo kratko pamcenje imate!!!
Zabiravljate drmanje koseva,urin,vredjanja,cak i fizicke napade na naseg trenera
Ma sve u svasta ste radili,a odjednom ste postali bre Gospoda koja se cudi svemu i ovome i koja je iznad svega ovoga!
Ovo ko je rezimski klub i slicno ne vredi ni komentarisati ker je smesno svakome ko malo ima mozga
bice pre da je bes jer bi gospodin sve i samo za njega
da drugi ne postoje
Jadni ste eto toliko!

Lex

pre 7 godina

Bravo na komentaru .Pogodjena sustinina.Utakmica koja nije bila bitna ni za jedan tim ali se stvorila euforija.Trener Dzikic je pred utakmicu izjavio da njegov tim treba da "kida".To su i uradili.Sta se postiglo time.Dejan Radonjic posle utakmice ni jednom recju nije pomenuo sudjenje ali SEST tehnickih govori o sudjenju

Muftija delija

pre 7 godina

Pa ko se to nama najutio.....?
zaboravio si da pomenes urin,drmanje koseva,pp aparata,nekoliko fizickih na0ada na trenere KKP.....more.. ej

Marendinho

pre 7 godina

Cim je stigao prvi poraz kukanje. A kako je bilo igracima fenera, cska, reala i mnogim drugima kad su njih zasuli upaljacima? I jos vas nije sramota da spominjete Duleta Vujosevica, a u kakvim sve uslovima je on igrao pred vasim navijacima.

golo

pre 7 godina

''KK Crvena zvezda mts ima jednog državnog sponzora – Telekom Srbije, svi ostali nemaju nikakve veze sa budžetom Republike Srbije.''

kako ih nije sramota da lazu. na sajtu kk cz vec godinama medju sponzorima stoji I aerodrom beograd I onda kazu da imaju jednog drzavnog sponzora. bio im je I rts sponzor, a nijednu utakmicu nije prenosio
http://www.kkcrvenazvezda.rs/sponzori-rs.html

Lega gazi limenke

pre 7 godina

ništa se drugo nije ni moglo očekivati od turaka, nego da zaplacu... normalno da ste dočekani kao da ste u ratnoj zoni, kad ste došli iz Carigrada u prestonicu Srbije na megdan najtrofejnijem srpskom klub svih vremena... kmeeee kmeeee

kalco

pre 7 godina

Slažem se da je Kk Crvena Zvezda veliki klub,ali ovaj FMP 1 to nikad neće biti niti je bio,a do svega je ovoga došlo zbog tebe gosp SAOPŠTENJE...

Danilo

pre 7 godina

Sada će neko da poveruje da Partizan ima veći budžet od KK Ko će nam zabraniti kako da se zovemo?!
Istorija licemerja srpske košarke!
KK Uplakansi,prevare i zamrzavanja, drmanje koševa i pljuvanje klupe protivnika, lažne optužbe i gnusna saopštenja!
P.S.
Na nesreću, živimo na tlu gde takvo šta prolazi, zato oni to rade, zato živimo kao najbedniji narod u Evropi.
Čak su nam i Albanci pobegli sa prosečnom platom.
Ali niko i nikad neće pobediti KK Uplakanse u žestini saopštenja!

zoro

pre 7 godina

Gospodo draga setite se fudbala i Sutanovca koji je izjavio da su jedino delije polozile ispit na derbiju u kojem igraci partizana nisu mogli u svlacionicu na poluvremenu. Drmanje koseva, pljuvanje igraca, gadjanje bakljama je za ovo ocigledno nista. Majstori spinovanja budzeta pocevsi od Zike pauka, Zmaga preko Vesica pa sve do Cokija. Nemate drzavne sponzore ali zato imate desetine privatnih jer ce biti katanac ukoliko vam ne daju novce. Dugovali ste 30 miliona evra i preko noci vam ga je neko oprostio. Zalite se na sudjenje u ABA ligi koju je vas idejni vodja osmislio i ugurao nas sve u nju zarad licnih interesa. Dovoljno je pogledati na sta lici ABA liga od kada vi dominirate i opet vam ne valja. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti , uvek mi ulepsate dan sa ovakvim saopstenjima.

cz

pre 7 godina

Ne svidja mi se ovakav nacin komunikacije sa javnoscu. Ako je bilo propusta u organizaciji utakmice, treba da skupimo sve dokaze i pritisnemo organizatora takmicenja da krene da iskorenjuje takve stvari. Ovakva saopstenja za mase nista ne resavaju vec samo jos vise potpiruju vatru.

Nisu mi samo jasni ovi komentari koji opravdavaju ovakvo divljastvo time sto je takvih stvari bilo i ranije samo sa suprotne stane. Kao Srbina sramota me i jednih i drugih.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koliko ste besramni,i to sve oslikava celo stanje u ovoj nasoj nazovi drzavi,toliko ne sviranih faulova,5,tehnickih,prekljuce Zvezda igrala,roviti i Jovic i Kuzmic,iskljucen Simonovic i pored svega toga jedva jedva dobili,ima Boga i sve stize na naplatu lagano,pogledajte samo ta lica na tribinama,bolesna mrznja,lecite se bre,i jos se pozivaju ljudi na drzavni projekat sa dva drzavna sponzora,au koliko ce te platiti za ovu kradju i za sve.

trololololo

pre 7 godina

Gospodin Nebojša Čović izgubi jednu utakmicu od nikad slabijeg Partizana i odmah panika.

Da mu se možda nije svidela pesma sa Kosova i tri firme?

Samo pitam.

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

cemu sad ovo ..buditi dostojni u porazu..isto to ceka partizan za mesec dana..daj ne pravite vise zlu krv..stvarno ste dno ne mozete poraz muski da podnesete..a sami ste za taj poraz krivi

Delije-Ankara

pre 7 godina

Mogao bih mnogo toga da prokomentarisem ali dovoljna je samo jedna recenica. Oni koji vode ovaj klub, samoprozvan "Crvena Zvezda" (svaka cast igracima, treneru, pa i navijacima) su dno i zasluzuju samo prezir i gadjenje.

milos

pre 7 godina

Vasi su isti. Zar nisu oni bacali stvari i vredjali i to na EL utakmicama? I jos mnogo gore stvari su radili.A sad kmecite slobodno, kriminalce docekujemo kako im I dolikuje

Nicky boy

pre 7 godina

Opa, ponovo proradila saopštenja Centralnog komiteta.

Ako ništa drugo, po tome ste šampioni - po pisanijima. To vam iskreno priznajemo mi, navijači šampiona Evrope u igri koja se zove košarka.

Dddd

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice, kao da su u ratnoj zoni?"

Dobrodosli u Mordor.

Dr. D.R.

pre 7 godina

Stvarno zalosno kakvo saopstenje izbacujemo. Sve i da su navodi tacni, a svakako delom jesu, saopstenje je napisano prilicno infantilno. Ne prilici jednom veliko klubu. Ljudi ne treba nam to, samo unosite nervozu u igrace kojima predstoje odlucujuce utakmice za plasman u top 8 u EL. Ignorisite druge, igrajte svoju igru i pobedite na terenu. Vise nego dovoljno.

Drakce

pre 7 godina

Bas me je dirnulo ovo pismo, umalo nisam zaplakao...Alo covicu, ti mi pricas o atmosferi, seti se atmosfere u zelezniku kad se tresli koseve,gadjali igrace mokracom itd...

Beskonacno

pre 7 godina

Sramotno saopstenje, ne prilici velikim klubovima. Sav uspeh, a ima ga zaista, pade u vodu sa ovim sitnicarenjem. I ne zaboravite, ovo je najava onog sto sledi, a ne osvrt na ono sto je bilo.

delija

pre 7 godina

najjaci je ovaj sto napisa "boli a",sta boli.brate sledeca tekma nam cska znas.koliko nam je bitna.ova utakmica sa partizanom isto koliko i ona prosla sa mornarom.

antiDebil

pre 7 godina

Auuuuu ahahhaahaha hahaahhaa ovo je vec boles', povratak korenima !!
Nego sinoc nisam mogao da budem u dvorani sta se to dogadjalo, da neko nike drmao koseve, prekidao utakmice PP aparatima, da neko nije bacao papke ili bubrege na teren, da nisu gadjani kesama sa mokracom, da neko nije gadjao bakljom Gudurica ,mozda je neko istracao na teren da mu preti, da neki igrac Partizana nenamerno nije povredio igraca IDEE plus zvezde, mozda je pokusao da mu izbije oko ili dislocira rame naravno nenamerno, da mozda neko nije ukrao pehar, da se slucajno nije igralo 5 na 3 pa da im to smeta, da mozda neko Guduricu nije vikao ustaso ili su mozda Radonji treneru bez rominga vikali ustaso, da neki clan uprave Partizana nije napao Radonjica u hodniku, da neki can uprave Partizana nije vredjao Radonjica na konferenciji, da neki novinar nije gadjao Radonjica na terenu....nisam bio pa mozda neko da mi objasni sta se od ovoga dogodilo ???
Sto se tice sudijske kradje ona se dogodila u proslogodisnjem finalu KLS samo nije bilo nikoga ko je bio raspolozen da o tome govori, tu je nedostajao njihov omiljeni zlostavljac Dule da kaze koju.
Sto se tice budzeta,drzavnih projekata i sl. mene interesuje da li izvesni junior Simanic Borisa dobija vise para za godinu dana nego Hecer i Robinson zajedno ???
Uzeleli smo se saopstenja, dugo ih nije bilo !

realista

pre 7 godina

Ovo saopstenje je ne samo licemerno, ovo saopstenje je izuzetno opasno. Poledajte ratnicke termine. Posto ne biste objavili komentar, necu koristiti recnik kojim bi se najbolje objasnilo ovo sto je napisano. Treba da je sramota svakoga ko ga je pisao. A znamo vrlo dobro ko ga je pisao. Ciji je ovo recnik, ko je ceo svoj zivot ovakav. Ali nekome je on idol. Jednostavno, svakakvi ljudi hodaju ovom planetom. I to bez imalo stida i srama.

Džilo, Dulo, Salo

pre 7 godina

"Duško Vujošević je glavni uzrok sukoba dva večita rivala, kada on ode bićemo kulturniji i košarka će biti u prvom planu."

Stiže april u Beogradu, a i širom Srbije. Idu izbori.

GM

pre 7 godina

Tako je!!! Pravo u centar.

Istina je jedna. A oni mogu da uzivaju u svom blatu i pobedama u tim uslovima i sa sudijama iz njima drage Hrvatske i Slovenije.

Na kraju ce biti sve sladje. Kalemegdan!

P.s.
Ako ova drzava i grad nesto rade, neka vrate uzurpatore Zvezdinog Pionira u Halu sportova.
Renoviranje je tamo zavrseno i mogu da igraju u svojoj dvorani.

sumadinac

pre 7 godina

polako pa ima i kup da se igra a do tada ce zvezda biti kompletna nista se ne brinite grobarib.Mozda smo i hteli da vam damo kup ali sada ste sami sebi uskocilui u stomak .

Blue Moon 237

pre 7 godina

Pa hoće to kada pljujete naše trenere, kada bacate kese različite sadržine, kada nam drmate koševe, kada govorite da ste ugasili crno-beli svet, a o čuvenom PP aparatu da ne pričamo. Ovo su momenti kada sam ponosan sto navijam za taj crno-beli svet.

Dundili

pre 7 godina

Ljudi, sta se desava na tribinama je SRAMOTA - i ne interesuje me da li su delije ili grobari, ili neko treci. Takva vrsta primitivizma se mora iskoreniti iz drustva. Hajde da radimo na sebi, mislimo o drugima, uprkos sistemu koji ne pomaze i koci svakom stopom.

Ici na utakmicu je podrzati svoj klub, pevati ponosno, a ovakve scene su sramota za SVE nas. Atmosfera da - pa to barem znamo da uradimo kako treba. Prostakluk - neka drugi rade, neka je njima na dusi.

Ako te neko u zivotu uvredi, to nije izgovor za agresiju i prostakluk. Ignorisi, idi dalje. To je jedini pravi odgovor protiv primitivizma.

laza89

pre 7 godina

@Grobar
Srećno smo dobili neke utakmice u Evroligi??
A koliko ste vi igrali samo produžetaka i neizvesnih utakmica od početka prvenstva?!

nz

pre 7 godina

Očekivano, oduvek je u njihovim glavama važilo da su pretplaćeni na sve titule i da se pobede ne smeju dovoditi u pitanje...ako Partizan pobedi to je naravno zbog neregularnih uslova. Nisam za vređanje ali da je makar samo jedna osoba sa tribina rekla nešto za njihovu Legendu, klub, igrače ovo saopštenje bi bilo izdato. Lečenje srpskog sporta od zvezdizma će biti spor proces ali konačan nadam se.

dule vujosevic

pre 7 godina

jooooj, dugacka ti ova tacka na crno beli svet! zasto pominje ljude koji nisu u nasoj kosarci a da jos nije kaznjen. i potpis je urnebes, fino napisi nebojsa moralni g. covic

hmmm

pre 7 godina

kmeeee kmee....lepo su vam juce pojasnile sudije, manje price i vezbajte slobodna bacanja.. kad je Bogdanovic rekao na uvrede da je to sve normalno zasto vas to isto boli, ili boli Covketa hahahaha

Staridz

pre 7 godina

Bravo za upravu kk Crvena Zvezda dokle da cutimo na njihove uvrede? Istina je docekani smo kao da se utakmica igrala u Pristini samo su falile mrtve glave da bi cuvena avangarda bila zadovoljena. Dosli su da vredjaju a ne da navijaju za svoj klub kako dolikuje, Tu mrznju prema Zvezdi nisam video ni u Zagrebu ni u Pristini ma nigde nego kao kod navijaca kluba koji leci komplekse. Sudije su prica za sebe takav bezobrazluk i klasicno navijanje za partizan nisam video bas dugo dugo. Mi Zvezdasi sad treba da budemo pametni Ocigledno je da zele da nas skinu sa trona i nece birati nacine sa u tome uspeju po cenu koliko se vidi i ljudskih zivota.

anja

pre 7 godina

Ma dajte ljudi ne brukajte se vise glupim saopstenjima,ne brukajte Delije prihvatite poraz sportski i cestitajte rivalu.Pozdravite predsednika.

Pfc

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice

Vasa dvorana je u Zelezniku prijatelju.

bvb

pre 7 godina

Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.

sklek

pre 7 godina

kad ste dobili pre par meseci niste kukali na istu atmosveru, sta bi sad.....ista meta isto rastojanje samo vas je razlika u porazenom!! Nije bitno ko je dobio, ali ne treba da places ako si izgubio. Svi smo mi nasi i jako smo dobro. Dok je tako, bice lepo gledati, kad dude 20 razlike..nema vise smisla za bilo koju ekipu da kaze bilo sta!!! Uzivajte dok ste dobro. Zivela kosarka u SRBIJI kao i u regijonu!!!!

xxx

pre 7 godina

Nesto najsmesnije na svetu je izvestaj kk zvezde poznatije kao fmpa koji je 5 puta menjao ime i prodavao pricu kako je sa budzetom od 4 miliona uspeo da vrati dug 15 miliona

drmr

pre 7 godina

Jos ja gledam sto pise Aerodrom Nikola Tesla, sada mi je jasno.

Malo su Partizana dva (Nis i Telekom, nego mora i Aerodrom), ali nema veze mi smo drzavni projekat.

O tehnickim greskama tek nemam reci, a stvarno za ove sudije cujem prvi put u mom zivotu. Na tezu Vujosevica da imamo logistiku i da nam sude sudije iz ABA Lige.

Na 5 utakmica gde su nam sudili arbitri uz ABA Lige ove sezone u Evroligi, imamo 4 PORAZA i 1 POBEDU, toliko i tom spinovanju.

Sto se tice broja slobodnih bacanja, to pitajte Dzikica sto Partizan igra hrkljus i navedite u kojoj situaciji juce nisu bila slobodna bacanja za Crvenu Zvezdu.

Zvezdaš

pre 7 godina

Za Zvezdu je najbolje da pod hitno angažuje pleja jer Volters je prosečan igrač i nije dorastao da igra Evro ligu, nema samopouzdanje.Mitrovića treba poslati u FMP, za njega bi to bilo najbolje.Prošle godine smo bili jači kad nije igrao.Jednostavno čovek ne može da igra na visokom nivou.Dovesti jednog jakog šutera, kad ostane sam na šutu da smo sigurni da će pogoditi, ovako to izgleda jadno.Tek predstoji borba za trofeje.

stefan

pre 7 godina

Pa ovim samo dokazujete da pratite ideologiju velikog vođe...čim nešto nije po vašem odmah saopštenja i kuknjava...pa šta ako su vređali Radonjića, vređale su delije i Džikića i mnoge igrače Partizana pa si tada ćutao...ne glumi veliko poštenje, daleko si ti od toga...

Grobar

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!

Realnost

pre 7 godina

Ljudi moji, ja ne verujem šta sam pročitao.. Kakvo je ovo saopštenje, pa to nema nigde. Oni su našli da pričaju o navijačima, stvarno ne znam odakle da krenem. Da li od pre 10 godina, kada su kesama sa urinom gađali navijače Partizana, pa onda iste godine kad nijedna utakmica nije mogla da se završi zbog prekida sa iste tribine? Ej bre, pljuvali su Vladu Jovanovića, drmali koševe u Železniku, prekinuli su finale kupa sa PP aparatom, Čović i Djilas donesu odluku da se meč prekine, prazne se tribine, Partizan dobija suspenzije. Pričaju o tehničkim greškama??? Pa oni su juče za svaku odluku psovali sve i svašta sudijama. Mitrović je za štipanje Hečera trebao da dobije zahvalnicu? Kakav su klub, ne bi me čudilo da mu predsednik kluba uruči orden za hrabar potez. Pominje se bezbednost i vređanje igrača i trenera? Pre samo par dana, čuli smo svakavke povike upućene REPRETZENTATIVCU, BOgdanu. Ma ima milion situacija još, vređanje Džikićeve majke, koga je ona uvredila? Vređanje Pavlovićeve dece? Pominju upaljače, ej bre već par utakmica za redom dobijaju kazne od Evrolige zbog tih istih upaljača? Ja stvarno ne mogu da verujem da ih je ovaj poraz toliko pogodio, a svetlosnim godinama su bolji od Partizana i imaju 99 posto šanse da uzmu titulu. Nismo isti. Izvinite na dugom komentaru, dobio sam napad besa.

Dddd

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice, kao da su u ratnoj zoni?"

Dobrodosli u Mordor.

BwA

pre 7 godina

Pobedi ih Pot, Vrabac, Kenan, Majstorovic, Gordon, Ratkovica, sutnu pritom dvadeset slobodnih bacanja vise, i oni imaju obraza da se oglase o sudijama i sponzorima xaxaxax, pa stvarno nemata obraza vise, totalno izgubljen kompas.

Peefka

pre 7 godina

Nije im relativno dugo trebalo :) a veoma brzo su zaboravili papke, pp aparate i "ne moze da se igra" Djilasu, kese sa urinom, drmanje koseva, pljuvanje i vredjanje istih reprezentativaca pre samo 2 nedelje, pominjanje majke naseg Dzileta, Vujosevicu skandalozne uvrede "uzmi saku lekova, s...debela", gadjanje loptom istog od strane njihove manguparije...RECIKLIRAJ BRE, PONIZAVAJ!

Yarilo

pre 7 godina

ja samo da napomenem da je ova zvezda 2 puta za redom igrala EL a da je nije izborila na parketu. Prvi put kad je Igokea trebala da igra kao prvak regularnog dela sezone ali politika izmeni pravila pred play off. Drugi put kad je Cibona trebala da igra ali su odustali zbog finansija. Istroije radi, da se zna da ne zasluzuju nista sto im se daje.

Drakce

pre 7 godina

Bas me je dirnulo ovo pismo, umalo nisam zaplakao...Alo covicu, ti mi pricas o atmosferi, seti se atmosfere u zelezniku kad se tresli koseve,gadjali igrace mokracom itd...

Pfc

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice

Vasa dvorana je u Zelezniku prijatelju.

Lav

pre 7 godina

Da li Radonjcev sako moze da se poredi sa onim na sta je licio sako Vlade Jovanovica tokom cuvene utakmice u Zelezniku?
Ponekad pomislim da Zvezdasi imaju kratko pamcenje, ali onda se setim da je samo selektivno...

sremac

pre 7 godina

Kao prvo, vasi kvazi navijaci su u vreme kad je bio jovanovic trener ga pljuvali gadjali svim i svacim da ne pricam o pomeranju kosa i niko odgovarao nije? Naravno da ste drzavni projekat, gde je nestalo 11 MILIONA preko noci vaseg duga. Pokupovali ste sve najbolje u zemlji pa se osilili. To kako i gde spavate po aerodromima me zabole, to isto je i Partizan prozivljavao zadnjih 15 godina, koji je ujedno pravio bolje rezultate od vas pa nikog nije interesovalo da mu pomogne. Imali smo i mi utakmicu hiljadu kilometara od kuce, pa dan kasnije polomljeni i umorni busom do zadra jer para za avion nema. Mogao bi ovako do sutra, tako je bolje da cutite i pokrijete se usima.

zoro

pre 7 godina

Gospodo draga setite se fudbala i Sutanovca koji je izjavio da su jedino delije polozile ispit na derbiju u kojem igraci partizana nisu mogli u svlacionicu na poluvremenu. Drmanje koseva, pljuvanje igraca, gadjanje bakljama je za ovo ocigledno nista. Majstori spinovanja budzeta pocevsi od Zike pauka, Zmaga preko Vesica pa sve do Cokija. Nemate drzavne sponzore ali zato imate desetine privatnih jer ce biti katanac ukoliko vam ne daju novce. Dugovali ste 30 miliona evra i preko noci vam ga je neko oprostio. Zalite se na sudjenje u ABA ligi koju je vas idejni vodja osmislio i ugurao nas sve u nju zarad licnih interesa. Dovoljno je pogledati na sta lici ABA liga od kada vi dominirate i opet vam ne valja. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti , uvek mi ulepsate dan sa ovakvim saopstenjima.

DNR8ECZ

pre 7 godina

Samo da ode Vujosevic, on je izvor bolesti... A, sta, otisao pre godinu i po, a ovi ga jos spominju? Kakav je to kompleks. Vise komentara na vest o Vujosevicu nego na utakmicu Evrolige.

trololololo

pre 7 godina

Gospodin Nebojša Čović izgubi jednu utakmicu od nikad slabijeg Partizana i odmah panika.

Da mu se možda nije svidela pesma sa Kosova i tri firme?

Samo pitam.

Evroskeptik

pre 7 godina

Ja kao Zvezdas, mogu da kazem samo jedno: veci deo pisma je tedenciozan i ja nikada necu poverovati da vecina navijaca predstavlja huligane i retarde (posto ne znam kako drugacije da nazovem tu kategoriju), bilo kog kluba, pa i Partizana! A sto se tice upaljaca, ruznog skandiranja nasim reprezentativcima i drugih negativnih tvorevina, kojih je prepuna svaka malo vaznija utakmica Srpskih klubova, setimo se utakmice sa Fenerbakce i skandiranja Bogdanovicu i Obradovicu! Ja mislim da bi umesto pisama i obracanju javnosti, svako trebao malo ozbiljnije da pocisti i svoje dvoriste! Problem se iz godine u godinu samo povecava i jedino drzava moze i mora da ga resi! Na zalost, kakva drzava, takvi i navijaci...

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Jednu utakmicu dobije Partizan i odma smo najveci divljaci vidim vec se spominje Danilovic koliko se meni cini Covic hoce da izbrise Partizan sa lica zemlje a sledeci je Djordjevic vec pokusano sa Marjanovicem nazalost Partizanovci moji tesko nam se pise tesko cemo mi vise dobiti Zvezdu ima da izmisle i ono sto nepostoji samo da bi Nebojsa ostvario svoju bolesnu fantaziju sto se tice igraca i navijaca svako navija i igra za dres i grb svog tima pa neka pobedi bolji

Darko

pre 7 godina

lepo recite da su upaljači dozvoljeni pa da se naoruzamo. zvezda je zivot.
(rade, 06. februar 2017 19:53)

Siguran sam da to već znate. Samo pogledaj kazne EL za ovu sezonu. Istina, vi nikoga ne vređate, samo Obradovića, Bogdanovića i Džikićevu majku...

Džilo, Dulo, Salo

pre 7 godina

"Duško Vujošević je glavni uzrok sukoba dva večita rivala, kada on ode bićemo kulturniji i košarka će biti u prvom planu."

Stiže april u Beogradu, a i širom Srbije. Idu izbori.

Vlada SD

pre 7 godina

Jedina svrha ovog saopstenja je da se izvrsi jak pritisak na sudije i organizaciju lige za sledece utakmice.Iznenadjenje uprave iz Zeleznika a moram reci i moje je sto je Partizan sinoc igrao agresivno na ivici i cesto sa puno faulova kako u ostalom igra i ekipa iz Zeleznika i to je predstavljeno kao vrhunska odbrana.Prosto Partizan ne bi trebao da ima pravo na takvu odbranu.Doktor priprema teren za odlucujuce utakmice i nazalost sigurno ce uspeti u tome.

Zvezdaš

pre 7 godina

Zašto sad cmizdrite i još više razočaravate navijače.Dozvolili ste da vas sad pobedi Partizan baš kada smo najači.Ostaće zapisano da su nas pobedili i sve ostalo je nebitno.Umesto da igrači pokažu snagu i iskustvo stečeno kroz Evro ligu, oni kao babe, ni slobodna bacanja ne mogu da pogode a o otvorenim šutevima kapitena da i ne govorimo.Sramota za Zvezdu.

NBGD

pre 7 godina

Boze sta ja citam ovo hahhahaha pa ono tapsanje Simonovica je za svaku pohvalu? Toliko ruzan gest pored svih ostalih i to jednog velikog coveka,i Mitrovicevo stipanje Hecera ajte molim vas imali ste 44slobodna bacanja

Zoran

pre 7 godina

Rekoše i ostadoše živi... Oni koji su svaku utakmicu sto u predgradju, sto u Pioniru docekivali Partizan sa namerom da povrede igrace i prekinu utakmicu, oni koji su do juce tresli koseve, pluvali trenere Partizana, ukrali trofej namenjen prvaku, na ceremoniji dodele trofeja... KK Saopstenje nastavlja da zivi, Partizan gospodski klub u svakom pogledu. To sto pokusavate da omalovazite rezultate laznim statistikama i velicate par dobrih utakmica u izmenjenom sistemu. Imate dobru hemiju u timu i uzivajte u tome, ne kukajte bre vise!!!

Delije Čikago

pre 7 godina

Ja sam pristalica baš takvog navijanja, sa obe strane, kao Oly-Pao, to je strast, ljubav, ma kako da izgledalo nekulturno, nije ovo Norveška, 99% ne misli to što peva, ali ko je ikada bio na tribini zna o čemu pričam, zato se to i zove večiti derbi, samo da su svi živi i zdravi, sami smo krivi za poraz, u finalu naše lige biće svašta, ne volim alibi, pozdrav i za generaciju grobara 77 iz bloka 45, znaju oni zašto...

platon

pre 7 godina

ljudi ne mojte da se primate, ova saopstenja kojim se gadjaju covic, terza, vazura i kompanija samo sluze da mazu oci ljudima dok nas kradu.
vredjanja je uvek bilo i bice, ni vise ni manje nego danas.

Vojvoda Momcilo

pre 7 godina

Zika Pauk, Vesic, Zezelj, Avodzobi, Gurovic, kese sa urinom, PP aparati, pljuvanje Jovanovica, kradja pehara. Udbasi koji upozoravaju predsednika KSS da nece igrati u Cairu gde su svojevremeno odlucili da se utakmica nastavi iako je sudijska komisija odlucila da prekida. Pomisli covek da vas je Evroliga oplemenila malo, ali vrlo brzo svima bude jasno da je u pitanju palanacko-udbaski entitet.

kojadinovick@hotmail.com

pre 7 godina

Штоно ваша легенда каже: Прегледали смо снима, ништа нисмо видели...
Али, извините унапред, и кад вас следећи пут добијемо.

Никола Земун

pre 7 godina

Овде је један звездаш написао како је успех Партизана почео деведесетих година. Дечко мало сам старији од тебе. Ви Партизану нисте могли ни да присмрдите осамдесетих година. Ни један једини трофеј у тој деценији нисте освојили, а Партизан је тада три пута био првак државе, три пута освајао куп Радивоја Кораћа, два пута државни куп и био је већ тада учесник фајнл фора. Звезда је такође некада била велики клуб. Али ви сад навијате за нови мутант клуб настао пре 4 године који има два тима у АБА лиги и једног газду. Много сте мали још увек.

Misa Tumbas

pre 7 godina

Ja sam znao da vi nemate obraza,a sada ste po ko zna koji put pokazali svoje pravo lice i licemrerje koje je itekako svojstveno za vas!
Prvo,
zapitajte se sta ste i kako radili,da bi dosli do ove situacije?!
Svaka akcija ima reakciju!
Za stvaranje te "ratne zone" ste zasluzni VI i jedino VI!!!!
Probudili ste bes i mrznju kod svih navijaca Partizana!!! Mrznju koja nece tek tako da nestane,a raste iz dana u dan ovakvin malicioznim,licemernim izjavama
Zaboravljate da je sve krenulo od vaseg
Bice hvatanja za gusu ako zvezda ne bude prva
i da ce se u Srbiji bolje ziveti kad zvezda bude prva
Mnogo kratko pamcenje imate!!!
Zabiravljate drmanje koseva,urin,vredjanja,cak i fizicke napade na naseg trenera
Ma sve u svasta ste radili,a odjednom ste postali bre Gospoda koja se cudi svemu i ovome i koja je iznad svega ovoga!
Ovo ko je rezimski klub i slicno ne vredi ni komentarisati ker je smesno svakome ko malo ima mozga
bice pre da je bes jer bi gospodin sve i samo za njega
da drugi ne postoje
Jadni ste eto toliko!

Sasa

pre 7 godina

Uuuuuu al se izmilelo iz jazbina, pa da, lepo vreme.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 6. februar 2017 18:38)

Mislis na Covica ? Da , dugo nije bilo saopstenja.

Petar

pre 7 godina

Funkcija Partizana od 1945. je da bude utočište i uteha svemu najgorem na ovim prostorima.
(Pera, 06. februar 2017 20:54)

Pa cudno onda da ti ne navijas za njega s'obzirom da siris mrznju ovde i provociras

JNA

pre 7 godina

Pa zasto nas delite vise bre !? Zasto to je...no radite , kako vas nije sramota ? Srbi smo bre i mi i vi i oni , palite narodne mase da se poubijaju zarad novca , seme vam se zatrlo !!!

Dddd

pre 7 godina

"Tvorac te ideologije, kome želimo dobro zdravlje i pored uspeha KK Crvene zvezde mts, je sada daleko odavde i bezuspešno pokušava da uspostavi vezu sa Beogradom."

A u glavi samo Vujosevic Dule!

Misakosovac

pre 7 godina

Rece covek čiji su navijači organizovano tresli koš u dvorani i gadjali protivničkog trenera kesom pune izmetom i znamo čega još, Vladu Jovanovića. Čoviću prepoznajem tu paranoju ?

Sava

pre 7 godina

Poznajem preko 100 ljudi koji navijaju za Zvezdu i 30-ak koji su simpatizeri Partizana. Ostrascenih navijaca ima svugdje, ali ostrasceni navijac Partizana je dijagnoza. Znam ih 11, i ni jedan nema bliskog prijatelja ili ne prica sa nekim clanom porodice, pretjerano su nervozni, uvrijede ljude cak i na njihovim krsnim Slavama, nisu cijenjeni na poslu, ....! Ostrascenih Zvezdinih znam samo dvojicu. Jedan se stalno smije i tuce sa policijom, ali nikada nije uvrijedio ljude oko sebe, dok su drugog ljudi 5 puta zvali za kuma. Obican navijac Partizana je pismen covjek i nema nista slicno sa gore navedenim. Gospodin Dusko Vujosevec je od onih 11 proizveo osmoricu koji nose njegovu sliku u novcaniku! Sto se tice samog meca, objektivan covjek ce reci da se Novica Velickovic ponasao kao zli delikvent, da je Dejan Radonjic jos jednom pokazao da je gospodin, da je na kraju izliv emocija gospodina Dzikica pokazao koliko im je stalo do ove pobjede ali isto tako da je dobar covjek, da Zvezda nije zasluzila onoliko tehnickih, da je sudjenje lose, da navijaci partizana vise navijaju protiv Zvezde nego za svoj klub sto opravdava moju teoriju sa pocetka,....., i da je Partizan zasluzeno pobijedio na cemu im cestitam.

kOJA

pre 7 godina

Navijacka vredjanja pamtim jos od Mancea(Dunavom lesevi plove...) i Milka(debilko),preko Gurovica i Pavlovica do danas. I to se skoro nece promeniti sto ne podrzavam! Ima budala i kod vas i kod nas! Sta onda kukate? Jel ste rekli da za razliku od "drugih" ostavljate po neku mrvicu za ostale. Razvalite nas 20 razlike na kupu u Nisu,sa po 3:0 u Aba(ako se uopste sretnemo) i domacoj ligi i mirna Backa. Za toliko ste bolji od nas ove godine! Sto niste povukli ekipu u svlacionicu ko prosle nedelje? Duleta nema vec godinu i po,a vi ga jos pominjete! Za to vreme sadasnja uprava Partizana vas je samo jednom spomenula,u slucaju Rakicevic. Batalite kuknjavu i saopstenja,uzivajte u vasim uspesima u evroligi (Svaka cast!),i pustite gospodu Dzikica i Radonjica da samo oni pricaju!

Miodrag

pre 7 godina

Kako te bre nije sramota? Ti kao ''moralna gromada'' koji ces ostati upamcen kao osoba koja je organizovala najneregularniju utakmicu u istoriji na ovim prostorima(4ta utakmica finalne serije play off u Zelezniku pre nekoliko godina) si nasao da pricas o neregularnosti. Ti koji nisi izvadio, samo odakle nije imalo. Ti koji nisi prevario samo onog sto nisi upoznao. Ti ces da pricas o kosarci, koji verujem da ne znas osnovna pravila. Pozabavi se osnovnom kulturom svojih igraca, pa onda pitaj zasto tehnicke.Pitaj Lazica za njegov ''tresh talk''. Odmah usdije ni kriterijem ne odgovaraju,cim sudije puste da i mi mozemo da igramo agresivno, da odgovorimo na vasu agresivnost. Zalis se na sudjenje, imali ste 44 slobodna bacanja?!?!
Covece da li si ti pri cistoj svesti i zdravoj pmaeti? Ili si samo malo pogubljen jer su ovi tvoji iz vlasti poceli da te pustaju niz vodu? Sve se vise [rica o optuznicama, pa se sklanjaju od tebe, jer ne zele da imaju nesto sa tobom. U pravu si u jednom u ovom tvom smesnom saopstenju, punom bola i mrznje:''1000 puta izgovorena laz ne postaje istina'' i pokazace se to u buducnosti. Pravda je spora ali dostizna.
A o tome kolike ti je komplekse nabio jedan covek, da moras da ga pomenes iako sa nasom kosarkom nema veze 2 godine i 2000km je od Srbije, ne vredi raspravljati.

Krle

pre 7 godina

Prema previlniku te iste lige, nije dozvoljeno da jedan vlasnik ima dva tima. Tj. da matični i razvojni klub nastupaju zajedno.
Predviđena kazna za takav prekršaj je izbacivanje oba kluba iz lige.

Bothunter

pre 7 godina

Dobro,jesu malo preterali sa vredjanjem vasih sponzora Vuchco Brothersa...to vam je ispada najteze palo...i stvarno ti novcici i upaljaci,to je tako nekreativno naspram svinjskih papaka i kesica sa urinom,da nemam reci...Sad treba da se igra u Cairu,u nesportskom ambijentu,pored hale u Zelezniku koja je pravi primer sportskog navijanja...kme kme kmeeeee...braco,oni nas diraju,bracoooo A i A...

Djura

pre 7 godina

Kukate kako je vredjan Radonjic(pevalo mu se 30 sekundi najvise)a ne secate se da ste i vi vredjali Dzikica cim je dosao,i njega i njegovu majku.

BigBoca

pre 7 godina

Pravilnik te iste lige, najstrožije zabranjuje učešće dva kluba sa istim vlasnikom. Tj. matični i razvojni klub ne mogu se zajedno takmičiti u toku iste sezone. Predviđena kazna je izbacivanje iz lige.

Šta je bilo maco?

Vaske cz

pre 7 godina

Postovana gospodo sa b92
Zasto pustate ovakve naslove kada znate da cete imati skoro 1000 komentara nezaposlenih mladih neradnika koji znaju samo da pametuju a ne da se late nekog posle i manje kukaju...pozdrav

Влада

pre 7 godina

Присетих се железника и дрмања кошева, пљувањем тренера и играча Партизана.

stopbotovima

pre 7 godina

nazalost ovim je zvezda pokazala da je i dalje mali klub... pored svih uspeha ove sezone njih poraz od partizana prosto izjeda... bruka

Никола Земун

pre 7 godina

У овом тексту скоро да ништа није истина. Гомила лажи и испразне демагогије једног осрамоћеног и пропалог политичара.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

ništa se drugo nije ni moglo očekivati od turaka, nego da zaplacu... normalno da ste dočekani kao da ste u ratnoj zoni, kad ste došli iz Carigrada u prestonicu Srbije na megdan najtrofejnijem srpskom klub svih vremena... kmeeee kmeeee

veljo gegelj

pre 7 godina

secate se posle tekme sa fenerom kad je bogdan rekao da sve razume i da je to sastavni deo rivalstva sa zvezdom i kad se ova ista uprava zvezde zahvalila na razumevanju. radonjic i igraci su posle izjavili da je pobeda partizana zasluzena pa sta je sad ovo? radonjicu i momcima zelim sve najbolje u evroligi ako bog da i fajnal for a ovima iz uprave da malo bolje podnose poraze i manje pametuju

Balansero

pre 7 godina

Jadno da jadnije ne moze. Nadam se da ce iz Partizana da ignorisu ove infantilne ispade jednog duboko iskompleksiranog coveka sa Excel tabelama.

Panter

pre 7 godina

'Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.
(bvb, 06. februar 2017 17:34)' naravno da nismo isti vi psujete Dzikicevu majku koja tek nikom nista nije skrivila! Covek kad cita vase saopstenje pomisli da ste vi bacali latice ruza pred igrace Partizana kada ste vi bili domacini! Nije vas sramota

muamua

pre 7 godina

evo par konstatacija:
zasto vas kaznjavaju stalno u evroliGi?

ko je pisao saopstenje jer da je pisao neko iz uprave znao bi da je NIS odavno privatni?
ko je bacao urin?
ko je drmao koseve?
ciji navijac je loptom pogodio duleta?
ko je ukrao pehar?
ko je gadjao duleta kaisom?
ko je aktivirao pp aparat?
kako ste vratili 16miliona za 10ak meseci ,a posle toga ne mozete da zaradite ni milion?
gde je ninkovic?
ko je platio arenu kada su ispali i partizan i zvezda?
ko je napao trenera na evroligaskoj utakmici?
ko je gadjao teodosica?

kalco

pre 7 godina

Što se tiče igrača i Radonje oni ljudi nisu krivi što im je g.... gazda,njih niko i ne vredja,a tebi Gosp SAOPŠTENJE ćemo skandirati dok si živ jer su najveće zlo Srbije...naravno ne mislim samo na sport...

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Hahaha pa znate onu "kako seješ tako ćeš i žeti." Ne znam ko je bacao kese mokraće i svinjsku krv, znam da nisu Partizanovi navijači, ali nikako ne mogu da se setim čiji li su navijači to činili... Samo smo čekali Čovića pravednog, najveću lopužu u Srbiji, i njegova zamajavanja naroda...

antiDebil

pre 7 godina

Auuuuu ahahhaahaha hahaahhaa ovo je vec boles', povratak korenima !!
Nego sinoc nisam mogao da budem u dvorani sta se to dogadjalo, da neko nike drmao koseve, prekidao utakmice PP aparatima, da neko nije bacao papke ili bubrege na teren, da nisu gadjani kesama sa mokracom, da neko nije gadjao bakljom Gudurica ,mozda je neko istracao na teren da mu preti, da neki igrac Partizana nenamerno nije povredio igraca IDEE plus zvezde, mozda je pokusao da mu izbije oko ili dislocira rame naravno nenamerno, da mozda neko nije ukrao pehar, da se slucajno nije igralo 5 na 3 pa da im to smeta, da mozda neko Guduricu nije vikao ustaso ili su mozda Radonji treneru bez rominga vikali ustaso, da neki clan uprave Partizana nije napao Radonjica u hodniku, da neki can uprave Partizana nije vredjao Radonjica na konferenciji, da neki novinar nije gadjao Radonjica na terenu....nisam bio pa mozda neko da mi objasni sta se od ovoga dogodilo ???
Sto se tice sudijske kradje ona se dogodila u proslogodisnjem finalu KLS samo nije bilo nikoga ko je bio raspolozen da o tome govori, tu je nedostajao njihov omiljeni zlostavljac Dule da kaze koju.
Sto se tice budzeta,drzavnih projekata i sl. mene interesuje da li izvesni junior Simanic Borisa dobija vise para za godinu dana nego Hecer i Robinson zajedno ???
Uzeleli smo se saopstenja, dugo ih nije bilo !

Blue Moon 237

pre 7 godina

Pa hoće to kada pljujete naše trenere, kada bacate kese različite sadržine, kada nam drmate koševe, kada govorite da ste ugasili crno-beli svet, a o čuvenom PP aparatu da ne pričamo. Ovo su momenti kada sam ponosan sto navijam za taj crno-beli svet.

xxx

pre 7 godina

Nesto najsmesnije na svetu je izvestaj kk zvezde poznatije kao fmpa koji je 5 puta menjao ime i prodavao pricu kako je sa budzetom od 4 miliona uspeo da vrati dug 15 miliona

sofronije

pre 7 godina

Ako imate samo jednog sponzora od strane drzave, odakle vam onda toliki budzet? Koje su to privatne firme, zasto ne znamo imena? Kako je doslo do tih sponzorstva, casovima ljubavi ili casovima ucena? O vredjanju da ne pricam, tu ste daleko grozniji od grobara.

novicast

pre 7 godina

Ukinuo bi ja i jednoj i drugoj ekipi nezahvalnih budzetska sponzorstva drzava propada a daju pare budalama da bi se na kraju svadjali kome su dali vise!

Beskonacno

pre 7 godina

Sramotno saopstenje, ne prilici velikim klubovima. Sav uspeh, a ima ga zaista, pade u vodu sa ovim sitnicarenjem. I ne zaboravite, ovo je najava onog sto sledi, a ne osvrt na ono sto je bilo.

kalco

pre 7 godina

A to što spavate po aerodromima nije da državu ne muzete za keš nego da Gosp SAOPŠTENJE strpa pare u svoj džep po čemu je nadaleko poznat.

Tumbas

pre 7 godina

Kolika ste vi kmecala,ovakvo saopstenje je melem za dusu.l kada sudije navlace za njih opet placu ,malo vam 44 slobodna bacanja Partizanu je sudjeno duplo vise licnih gresaka.Pogledajte ponasanje igraca ,psovali ste sudije od prvog minuta malo je 5 tehnickih gresaka .

afrogipsy

pre 7 godina

Ovo o drzavnom projektu to stoji, takodje potpisujem i sve vezano za sudjenje godinama unatrag u Aba ligi. a sto se tice kuknjave na navijace koji su vredjali sve redom, to je normalno jer je u pitanju derbi , mrznja izmedju dva kluba je velika, kao i rivalitet i toga ce uvek biti , tu prava nakukanje nemamo. Ne moze Obradovic da nema pravo da s eljuti , a mi sad da imamo. Ono sto mozemo je da kad budemo sledeci put domacini , potrudimo se svi zajedno ( ja cu doci na utakmicu iz grada udaljenog 136 km ) da im napravimo pakao , da se hala jos jednom zatrese i da ih ubijemo sa 20 razlike, jer za toliko smo bolji od njih. I nervira me sto ovakva saopstenja pisemo samo kad izgubimo utakmicu.

vladimir

pre 7 godina

Sutra obaveštenje velikog maga.Onda Čović.I tako u krug.Dok se mi delimo na crveno i crno bele u novčaniku promaja.Poenta priče.Uvek ima prodju.

bachi

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.
(klopp, 06. februar 2017 17:41)
Nemamo vremena moramo da drmamo koševe!

Filip Must Play

pre 7 godina

Verovatno bi im bila "domaćinska atmosfera" da su gađani kesama sa urinom, da su paljeni PP aparati, da je pljuvan Radonja, da su ubacivani papci u teren...... baš pravo gospodsko navijanje :)))) o kojim interesima srpske košarke se brine neko kome poreska uprava ne može da naplati porez jer se još uvek ne zna koji klub koliko duguje i ko se takmiči a ko je zamrznut. Lepo je što je spomenuo sponzore koji nisu državni, ali nikako kako ih je država "uputila" u prigradski klub, primer Matijević, ili Idea, ili Sport vision koji je dobio da bude generalni distributer za Nike posle hapšenja Miškovića !!!!!

Delije-Ankara

pre 7 godina

Mogao bih mnogo toga da prokomentarisem ali dovoljna je samo jedna recenica. Oni koji vode ovaj klub, samoprozvan "Crvena Zvezda" (svaka cast igracima, treneru, pa i navijacima) su dno i zasluzuju samo prezir i gadjenje.

Alex

pre 7 godina

Neću da opravdavam nepristojno ponašanje grobara, ali bih da podsetim ove velike moraliste iz KKCZ na događaje iz skore prošlosti kada su njihovi navijači gađali mokraćom trenera Partizana ili drmali koš za vreme izvođenje slobodnih bacanja... da ne pričam puno dalje... a da, ti isti su ćutali kada su njihovi navijači ukrali pehar koji su na parketu sportski izgubili. Još jednom, ne opravdavam ovo ponašanje, ali ako već žele da urede situaciju, trebalo je da krenu iz svog dvorišta. Znam da se u Srba kod komšija prljavština uvek više vidi nego svoja, ali ipak treba i o tome pričati... a da ne govorimo o načinu čišćenja od dugova, o čemu će jednog dana neko nezavisno tužilaštvo imati šta da kaže. Ali u interesu sporta, najbolje bi bilo da i CZ i Partizan ne daju nikakve izjave, jer one nemaju veze sa sportom.

SNSveštenici

pre 7 godina

Navijači Partizana i Crvene zvezde imaju jednu zajedničku stvar: i jedni i drugi su pevali razne brutalne pesme o Čoviću i o njegovoj porodici.

Ali izgleda da ljudi slabo pamte pa se sada stvara slika da su samo Partizanovci nevaspitana gomila dok su Zvezdaši pošteni i fini Čovići.

slonov_rep

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 6. februar 2017 17:21)

Sine vi nas da izbacite u plej ofu? Na cemu si ti? Dobili ste nas srecno jednu utakmicu kad nismo bili kompletni i kad su igraci bili premoreni. Pa obrisacemo pod sa vama u svakoj narednoj utakmici. Delije poletele posle 5 vezanih pobeda u Evroligi, a vi sad poleteli posle jedne utakmice. Pa na cemu ste vi?

Milan

pre 7 godina

Sta je reci, vecina komentatora i jesu olos sa tribina,

polupismeni, primitivan i nevaspitan svet.

Od sporta u kome smo pri vrhu u svetu, opet ispadne bordel,

jer to smo mi.

Steta ovih sjajnih sportista da moraju da igraju pred ovakvom

obnevidelom ruljom.

Figo

pre 7 godina

Ako je iko bio vredjan u ovoj zemlji to su bili Vujosevic i Macvan.
(Karaburac, 6. februar 2017 18:59)

Niko nikad kao Gurovic! Grozote najodvratnije vrste. Bilo, ne ponovilo se vise nikad.

nik sloter

pre 7 godina

Očekivalo se saopštenje iz Železnika.Evo niti jedan komentar nakon pobede a da omalovažim protivnika nisam ostavio.Ali kada veliki don ovako nesto saopšti, a jasno je da ga je sročila gospođa,ne mogu da ostanem ravnodušan.

dule vujosevic

pre 7 godina

jooooj, dugacka ti ova tacka na crno beli svet! zasto pominje ljude koji nisu u nasoj kosarci a da jos nije kaznjen. i potpis je urnebes, fino napisi nebojsa moralni g. covic

Brano

pre 7 godina

Apaolutno sam protiv vredjanja. Jeste li pogledali snimak predhodnih utakmica kad je CZ bila domacin???? Koji su tokovi novca da Vas neke kompanije sponzorisu iz CG??? Pogledajte sudjenje i ponasanje igraca malo!! Nemojte spremati teren za nesto sto dolazi. Da ste pobedili nebiste ovo pisali. Jos jednom vredjanje je katastrofa ali se moze kritikovati ako ga sam ne upotrebljavas. Srecno ELigi..

popara

pre 7 godina

ahaha pa sta ste mislili da necete ni jednu utakmicu izgubiti, prvi poraz i odma kuku lele, ili da se mi svi sklonimo pa da imate sve pobede jel bi onda gazda bio zadovoljan???

Промена имена

pre 7 godina

Колко пута сте у тексту поновили КК Црвена звезда мтс, као да сами себе уверавате да више нисте Фмп него сте сад поново пуним именом звезда.

ncaa

pre 7 godina

e moja Zvezdo,kakva crna saopstenja,grobari juce izasli spremni da se pobiju svesni da samo tako mogu da nas dobiju i svaka im cast....pobeda cista kao suza...znamo mi da smo bolji za laganih 20 razlike al ajde odvalite ih...e pa sledeci put vidite pa im opet pricuvajte kucuuu...znaaasssss

Danilo

pre 7 godina

Sada će neko da poveruje da Partizan ima veći budžet od KK Ko će nam zabraniti kako da se zovemo?!
Istorija licemerja srpske košarke!
KK Uplakansi,prevare i zamrzavanja, drmanje koševa i pljuvanje klupe protivnika, lažne optužbe i gnusna saopštenja!
P.S.
Na nesreću, živimo na tlu gde takvo šta prolazi, zato oni to rade, zato živimo kao najbedniji narod u Evropi.
Čak su nam i Albanci pobegli sa prosečnom platom.
Ali niko i nikad neće pobediti KK Uplakanse u žestini saopštenja!

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Staridz, 06. februar 2017 17:35)....Kako te nije sramota? Zaboravio si kese sa mokracom,pljuvanje,drmanje koseva,gadjanje bakljama,aktiviranje pp aparata,gadjanje naseg trenera loptom....sram te bilo

realista

pre 7 godina

Ovo saopstenje je ne samo licemerno, ovo saopstenje je izuzetno opasno. Poledajte ratnicke termine. Posto ne biste objavili komentar, necu koristiti recnik kojim bi se najbolje objasnilo ovo sto je napisano. Treba da je sramota svakoga ko ga je pisao. A znamo vrlo dobro ko ga je pisao. Ciji je ovo recnik, ko je ceo svoj zivot ovakav. Ali nekome je on idol. Jednostavno, svakakvi ljudi hodaju ovom planetom. I to bez imalo stida i srama.

Zvezdaš

pre 7 godina

Opet nas brukate saopštenjima.Igrajte košarku i pobedite.Kad je Partizan igrao Evro ligu i dominirao, pobeđivao nas je sa pola tima i sa više od dvadeset razlike.Nismo mi sad toliko dominantni, zato i nervoza jer su igrači valjda očekivali da se Partizan preda bez borbe, a oni bazobrazni nemaju respekt već pobedili isto kao i prošle godine u ovo vreme.Gledajte šta će te u kupu za dve nedelje a ostavite saopštenja.Sezona je tek počela.Još ništa nije osvojeno, borba za trofeje tek počinje a Partizan nije bez šansi.

dragan

pre 7 godina

Tako vam i treba,umesto da ih zgazite 20 razlike!Utakmica se zakuzuje nepuna 2 dana posle teškog meca sa Efesom!Kao da smo hteli da ih pustimo!

Zlatan

pre 7 godina

Kako Vas nije sramota. Sećamo se prethodnih susreta kada ste vi domaćini, sećamo se krađe pehara, sećamo se mokraće u kesi koju ste bacili na navijače Partizana, sećamo se kako ste vređali DV. Ali sećamo se da ste bili dužni 20 miliona €, pa ste se spojili sa FMP om i država oprašta dug od 20 miliona €. Vi ste zlo Srbije, ali neće to dugo trajati.

deda_gojko

pre 7 godina

Realno, vise od polovine grobara dolazi da vredja zvezdase, a ne da gleda i bodri svoj klub...Pa 90% pesama im je o zvezdi...Njihov identitet je nastao na mrznji prema zvezdi...
Pokusavaju ponovo da provode politiku nasilja, tuce, gepekovanja i prekida kao nekad...Boli ih sto Zvezda sa skromnim timom u zadnje 2-3 sezone ima vise pobjeda u EL nego oni za 10 godina ucesca...
Treba li neko da ih podsjeti kad im je osnovan kk, i zasto je "uspon" njihovog kluba poceo 90' godina...
I sada kad su pobedili, grobari znaju da nisu bolji, nego zele da omalovaze ono sto Zvezda radi, jer to im je glavni cilj...ali zao mi je, bice opet sve kao lani...

Dr. D.R.

pre 7 godina

Stvarno zalosno kakvo saopstenje izbacujemo. Sve i da su navodi tacni, a svakako delom jesu, saopstenje je napisano prilicno infantilno. Ne prilici jednom veliko klubu. Ljudi ne treba nam to, samo unosite nervozu u igrace kojima predstoje odlucujuce utakmice za plasman u top 8 u EL. Ignorisite druge, igrajte svoju igru i pobedite na terenu. Vise nego dovoljno.

LOL

pre 7 godina

Drz'te lopova, drz'te lopova! :D Tipicno za Covica.
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. Doticni se trenutno valja u blatu, ovo saopstenje je tipican odraz nemoci i frustracija. Od dolaska u Zvezdu, konstantno lik provocira i unosi tenzije i zlu krv u srpsku kosarku.

Nicky boy

pre 7 godina

Opa, ponovo proradila saopštenja Centralnog komiteta.

Ako ništa drugo, po tome ste šampioni - po pisanijima. To vam iskreno priznajemo mi, navijači šampiona Evrope u igri koja se zove košarka.

Muftija delija

pre 7 godina

Pa ko se to nama najutio.....?
zaboravio si da pomenes urin,drmanje koseva,pp aparata,nekoliko fizickih na0ada na trenere KKP.....more.. ej

hmmm

pre 7 godina

kmeeee kmee....lepo su vam juce pojasnile sudije, manje price i vezbajte slobodna bacanja.. kad je Bogdanovic rekao na uvrede da je to sve normalno zasto vas to isto boli, ili boli Covketa hahahaha

ja

pre 7 godina

Pa cekaj, hoce da kazu da su samo Grobari problem ?? Ne i Delije ??? Pa to su Srbi, to je nasa kultura navijanja, ali sto nije rekao sta su njihovi navijaci radili proslog puta! Nije ovde problem u pojedincu , kao nacija smo takvi....Steta !

VUK

pre 7 godina

eee baš bez veze..Umesto da vidimo zbig čega je svima stao šut i zbog čega nije odbrana postojala u poslednjoj četvrtini,mi gledamo po tribinama i tražimo ko nas gađa.

Cak Noris

pre 7 godina

Onoliko koliko su Radonjic i igraci Zvezde kulturni i vaspitani, toliko je uprava ovog kluba pokvarena. Steta, iako ne navijam za Zvezdu, mnogo gotivim vecinu Zvezdinih igraca i Radonju.

kalco

pre 7 godina

Slažem se da je Kk Crvena Zvezda veliki klub,ali ovaj FMP 1 to nikad neće biti niti je bio,a do svega je ovoga došlo zbog tebe gosp SAOPŠTENJE...

Gradjanin Sveta`

pre 7 godina

Zvezdas sam ,ali ne svidja mi se ovakvo saopstenje. Trebalo je ostati na nivou do kraja. A i ovo saopstenje je na los nacin prezentovano,da ne ulazim u detalje. Ne treba nam jos jedan Vujosevic,zvezda je gospodski klub i klub smekera.

Dusan

pre 7 godina

Da li je linc bio utakmica u Zelezniku kada je Vlada Jovanovic vodio KK Partizan, kada su bli pljuvani igraci gostujuce ekipe a kosevi ljuljani a tada je domacin bio KK CZ....

dragan

pre 7 godina

Zvezdo, navijam za tebe, ali samo je jedan vas odgovor prihvatljiv, a to je da pobedite. Ostalo je, ko gubi ima pravo da se ljuti. Vi za nas jete sampioni, ali za Grobate, vi ste slabija ekipa od Partizana, sto se i pokazalo na terenu. Naravno, to je bila jedna bitka. Cilj je dobiti rat, tj. Aba ligu.

vladimir

pre 7 godina

Rat na relaciji Čović -Vujošević ne prestaje.Situacija je alarmantna.Igrači, treneri i stručni štabovi obe ekipe su u opasnosti.Isto će biti kada C.Zvezda bude domaćin.Jeste ratna zona slažem se.Ko je počeo sukob ne znam ali ovi ljudi na terenu ovo nisu zaslužili svakako.

Ivan

pre 7 godina

Gadjanje mokracom,drmanje koseva,gadjanje svog trenera flasom....sve je to regularno.Ali uvrediti Covica,to je za zatvor.Imamoooooo komplekseeeeee....

golo

pre 7 godina

''KK Crvena zvezda mts ima jednog državnog sponzora – Telekom Srbije, svi ostali nemaju nikakve veze sa budžetom Republike Srbije.''

kako ih nije sramota da lazu. na sajtu kk cz vec godinama medju sponzorima stoji I aerodrom beograd I onda kazu da imaju jednog drzavnog sponzora. bio im je I rts sponzor, a nijednu utakmicu nije prenosio
http://www.kkcrvenazvezda.rs/sponzori-rs.html

ogi kk

pre 7 godina

Ako treba da se gine za Zvezdu tu sam prvi i od sinoc znam da Sigurno idem u Nis na kup kako bi zastitio klub od pakosti-cinizma i zlobe koja isijava iz svakog komentara...

zagor te nej

pre 7 godina

ozbiljno pitam al stvarno ako neko zna jel covic vlasnik kk zvezda ili je samo predsenik kluba!!inace huligani svih boja odu na tekmu pa vredjaju ,,sta ces to je srbija!!

vladimir

pre 7 godina

Ova sezona je prelomna.Ako Zvezda osvoji Aba ligu i ode u EL njima je fajront.Najvažnije je da ne nasedamo na njihove suze.Partizan je spreman na sve.

anica

pre 7 godina

Ne znam sto ovako pisu, navijam za Zvezdu, ne zanima me Partizan, mada sam ih pratila one godine u EL bilo mi drago sto nas tim igra tako dobro, ali su sinoc posteno dobili iako onih 6 tehnickih je bilo mnogo, ali realno jaci su u kosarci uvek bili. Meni je za ponos kad vidim sta Zvezda radi ove godine, i nadam se da mogu na F4. Ne moze se normalno disati od patoloskih predstavnika navijaca, nikad nikad nisam videla da se iko ponizava iako znam dosta Grobara, ima sitnih carki, ali ovakve bolestine su bespotrebne.

Brooklyn boy

pre 7 godina

Неко упита зашто Звезда помиње Вујошевића, а нико да се упита откуд он у медијима, баш неколико дана пред ову утакмицу, диже тензију и спинује...

Marendinho

pre 7 godina

Cim je stigao prvi poraz kukanje. A kako je bilo igracima fenera, cska, reala i mnogim drugima kad su njih zasuli upaljacima? I jos vas nije sramota da spominjete Duleta Vujosevica, a u kakvim sve uslovima je on igrao pred vasim navijacima.

Klllapp

pre 7 godina

Istina je da je i dio navijaca Zvezde sklon vredjanju protivnika, ubacivanju predmeta u teren itd. Ali postoji razlika, i ona se vidi i na ovakvim komentarima. Mogli ste da procitate kako vecina normalnih zvezdasa osudjuje vredjanje Bogdana, Macvana, Dzikica, ubacivanje predmeta i ostale gluposti koje prave "najvatreniji", tj. divljaci. Kod partizanovaca toga nema, nijedan komentar osude, samo pravdanje divljaka, i to jeste zabrinjavajuce.

pajs

pre 7 godina

Nevezano za tekmu i ko je ko. Kada će naši "sportski poslenici" shvatiti da saopštenja treba da budu kratka i jezgrovita. Nasumično nabacivanje 15-20 paragrafa SMARA čitaoce i pokazuje da je neko vođen emocijama i besom. Još kad pritom nije preterano pismen. Nije Partizan ništa bolji.

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Svaki navijač Zvezde i sama Crvena zvezda su predmet mržnje navijača Partizana zato što ih podsećamo na istinu. A istina je da je Partizan formiran u Zagrebu, da se zove JSD, da su legende Hrvati, da je zapravo najveća legenda Franjo Tuđman koji je odredio celokupan identitet Partizana 1958. godine (boje, grb, naziv, a to se prećutkuje decenijama, verovatno zato što u Jugoslaviji to nije bilo važno). Navijači Partizana, ako se stidite svoje istorije, onda imate problem sa identitetom. Nemojte da krivite nas što prenosimo istinu, mi je samo prenosimo. Što kažu, don't shoot the messenger.

Staridz

pre 7 godina

Bravo za upravu kk Crvena Zvezda dokle da cutimo na njihove uvrede? Istina je docekani smo kao da se utakmica igrala u Pristini samo su falile mrtve glave da bi cuvena avangarda bila zadovoljena. Dosli su da vredjaju a ne da navijaju za svoj klub kako dolikuje, Tu mrznju prema Zvezdi nisam video ni u Zagrebu ni u Pristini ma nigde nego kao kod navijaca kluba koji leci komplekse. Sudije su prica za sebe takav bezobrazluk i klasicno navijanje za partizan nisam video bas dugo dugo. Mi Zvezdasi sad treba da budemo pametni Ocigledno je da zele da nas skinu sa trona i nece birati nacine sa u tome uspeju po cenu koliko se vidi i ljudskih zivota.

nz

pre 7 godina

Očekivano, oduvek je u njihovim glavama važilo da su pretplaćeni na sve titule i da se pobede ne smeju dovoditi u pitanje...ako Partizan pobedi to je naravno zbog neregularnih uslova. Nisam za vređanje ali da je makar samo jedna osoba sa tribina rekla nešto za njihovu Legendu, klub, igrače ovo saopštenje bi bilo izdato. Lečenje srpskog sporta od zvezdizma će biti spor proces ali konačan nadam se.

Stole

pre 7 godina

Svaka rec na mestu , svaka. S tim sto sam ja sinoc posle 4 tehnicke dobio nervni slom i rekao kumu - vidi ovo moramo da izgzubimo ili ce da nas pobiju

anja

pre 7 godina

Ma dajte ljudi ne brukajte se vise glupim saopstenjima,ne brukajte Delije prihvatite poraz sportski i cestitajte rivalu.Pozdravite predsednika.

TuzniSte

pre 7 godina

Puni mrznje poslacete bar 600 komentara ovde...Dok mocnici oba kluba pune sebi dzepove, vi se dekintirani pljujete i prozivate..Nikad necete nauciti, decurlijo nezrela..

darinjo

pre 7 godina

puna istina. npr. Mitrovic je dobio tehnicku samo zato sto je pitao sudiju zasto Velickovice ne dosudi tehnicku za potpuno istu stvar za koju je prethodno dobio Simonovic. Razumem da je sudjenje lose i to da se odnosi uopste na utakmicu ali ocigledno sudjenje u korist jednog tima , vec nije slucajnost. Pritom bih dodao da ono sto je sinoc igrao Partizan , ne zove se kosarka , vec udri protivnika po rukama ili gde vec mozes.

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

cemu sad ovo ..buditi dostojni u porazu..isto to ceka partizan za mesec dana..daj ne pravite vise zlu krv..stvarno ste dno ne mozete poraz muski da podnesete..a sami ste za taj poraz krivi

Е у томе ти је невоља

pre 7 godina

Толико мржње на тако малом месту, туга за кошаркашку веле силу каква је србија...Престаните да се понашате ко да сте четници и партизани...навијам за добру кошарку пре свега, а онда за звезду и партизан..волео би да у финалу еуролиге једног дана играју два српска тима и да сви будемо поносни...Примитивце избацити са стадиона, то неће смањити квалитет навијања а повећаће број навијача верујте ми...од мене толико.

Cika Slave

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Molim da mi objavite komentar.

Observer

pre 7 godina

Jedino nas u neregularnim uslovima i mogu dobiti jer je Zvezda za barem 15 poena jaca. Naravno Partizan ove godine uglavnim gubi u Evropi jer ovakvi nesportski uslovi tamo nisu dozvoljeni.

Patrik

pre 7 godina

Ove mutagene su izjava doktor Duleta a onda i sinocnji poraz skroz u derbiju skroz izbacili iz takta.Ovi pricaju da nisu drzavni projekat a roster im cine 3,ponavljam TRI Amerikanca,ne racunam Ostina,i pola reprezentacije Srbije.Ko o cemu...Znamo svi kako ide dalje.Smesni su kao klub a i saopstenje im je takvo.

brlogudan

pre 7 godina

Partizan zasluzeno dobio utakmicu,Zvezda izvela gomilu slobodnih(moglo ih je biti jos) a od te gomile svaki treci je trebao biti nesportska licna,posebno me Velickovic razocarao sa krvnickim nasrtajima.Nazalost nismo bili u prilici da gledamo kosarku nego ulicnu tucu 2/3 utakmice.U derbiju bilo ko da je domacin ne bude puno navijaca,bjesnu rulju ne racunam...

Suke

pre 7 godina

Ta lažna „kvazi opozicija", koja se pre i posle utakmice zahvaljuje predsedniku Vlade Republike Srbije na pomoći, a tokom utakmica proziva istog, treba i da kaže da u svom sponzorskom „pulu" (koji je sve veći i mahom ga sačinjavaju državne firme), sada ima: Telekom Srbije, Naftnu industriju Srbije i odskora i Aerodrom „Nikola Tesla" Beograd? SVE REČENO.

Patrik

pre 7 godina

Licemeri na funkcijama KK FMP Idea,gde vam je saopstenje posle "neverovatnog" preokreta a kasnije i pobede nad Mornarom,x vezanih pobeda u Evroligi?Sramota.Sreca sto nisam navijac ovog mutiranog kluba.

milos

pre 7 godina

Vasi su isti. Zar nisu oni bacali stvari i vredjali i to na EL utakmicama? I jos mnogo gore stvari su radili.A sad kmecite slobodno, kriminalce docekujemo kako im I dolikuje

Niko

pre 7 godina

Idi bre najbolji drugar mi se naljutio kako sam mogo sinoć da idem u Pionir i odakle mi karta? ej bre pa zamislite tu patologiju kad prijateljstvo dovodiš u pitanje jer mrziš Zvezdu.

drmr

pre 7 godina

Jos ja gledam sto pise Aerodrom Nikola Tesla, sada mi je jasno.

Malo su Partizana dva (Nis i Telekom, nego mora i Aerodrom), ali nema veze mi smo drzavni projekat.

O tehnickim greskama tek nemam reci, a stvarno za ove sudije cujem prvi put u mom zivotu. Na tezu Vujosevica da imamo logistiku i da nam sude sudije iz ABA Lige.

Na 5 utakmica gde su nam sudili arbitri uz ABA Lige ove sezone u Evroligi, imamo 4 PORAZA i 1 POBEDU, toliko i tom spinovanju.

Sto se tice broja slobodnih bacanja, to pitajte Dzikica sto Partizan igra hrkljus i navedite u kojoj situaciji juce nisu bila slobodna bacanja za Crvenu Zvezdu.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koliko ste besramni,i to sve oslikava celo stanje u ovoj nasoj nazovi drzavi,toliko ne sviranih faulova,5,tehnickih,prekljuce Zvezda igrala,roviti i Jovic i Kuzmic,iskljucen Simonovic i pored svega toga jedva jedva dobili,ima Boga i sve stize na naplatu lagano,pogledajte samo ta lica na tribinama,bolesna mrznja,lecite se bre,i jos se pozivaju ljudi na drzavni projekat sa dva drzavna sponzora,au koliko ce te platiti za ovu kradju i za sve.

srb

pre 7 godina

Gde nestade dug od 16 m?Kako je nastao Partizan?Blago sirotinji...uvek sa njenim parama se radi...dokle???A jos kukaju i jedni i drugi.A sto se utakmice tice,Sretenovic objasnio.

bvb

pre 7 godina

Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Joj Čoviću šta im radiš pa MUTAVCI se potpuno naložili prvo ih puštaš u derbiju pa ih zaje...aš saopštenjima a na kraju će biti na kupu joj majko samo ne preko dvadeset razlike.

kokan

pre 7 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je meni neverovatno da se navijanje navijaca Partizana, koji su po mom misljenju najbolji u evropi u navijanju na kosarkaskim utakmicama, svelo na vredjanje protivnika. Osim par pesama, vecina pesama je bila uperena protiv Zvezde, radonjica, covica itd. Sto je jos gore nisam verovao ocima kad su igraci Partizana podrzavali to navijanje.
Neverovatno!

Misa

pre 7 godina

Dovoljno receno , moramo se navici na igranje gospodske lige i ove beton lige .Ovo je drugi sport , narocito protiv JSD -a sa svojom ragbi kosarkom.

delija

pre 7 godina

najjaci je ovaj sto napisa "boli a",sta boli.brate sledeca tekma nam cska znas.koliko nam je bitna.ova utakmica sa partizanom isto koliko i ona prosla sa mornarom.

misko

pre 7 godina

Treba se ugasiti i zvezda i partizan ti komunisticki klubovi samo zlo seju na utakmicama da se zbog njih srpska deca kolju medjusobno vredjaju i mrze zato nam tako i ide u zivotu sami smo sebi najveci neprijateljI valjda cemo shvatiti to jednom.

DedaMiloje

pre 7 godina

Kako te Čoviću nije sramota , kampanja za Niš je počela nema šta pravi sportski manir.
(simo, 06. februar 2017 17:37)

Naravno, nećemo valjda da pustimo da se vaše sudije iživljavaju nad našim igračima. Tek vama sledi plakanje za one tehničke, niste ni svesni. Neka igraju Ratkovica i Hečer za reprezentaciju...poznato?

GM

pre 7 godina

Tako je!!! Pravo u centar.

Istina je jedna. A oni mogu da uzivaju u svom blatu i pobedama u tim uslovima i sa sudijama iz njima drage Hrvatske i Slovenije.

Na kraju ce biti sve sladje. Kalemegdan!

P.s.
Ako ova drzava i grad nesto rade, neka vrate uzurpatore Zvezdinog Pionira u Halu sportova.
Renoviranje je tamo zavrseno i mogu da igraju u svojoj dvorani.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Cemu histerija, dobili nas ljudi sa 5 razlike bez Dangubica, Simonovica, povredjenog Jovica i Kuzmica koji skupa nisu igrali ni 10 minuta. Vodi se umor kod Zvezde, ali ce Zvezda tamo od 20. marta. Odlican poraz, zato sto ne bih voleo da zavrsimo regularni deo sa 26-0, cisto zbog uroka. I Cibona je 80-tih zavrsila regularni deo sa 22-0 pa je izgubila od Zvezde u polufinalu.

crni_redstar

pre 7 godina

napokon da se javno kaze, zvezdi kasne plate 4 meseca, a ovi mutavci do zadnjeg dinara isplaceni cak i ovi sa tribina. jedva cekam kup u nisu. kada vidis tegeltiju vujosevica i tumbasa tacno vidis zasto su takvi navijaci pattizai nis telekom aerodrom...

Kosta

pre 7 godina

Neka mi neki od ovih kaze koje je slobodno bacanje bilo sporno.I da li je istina da je Zvezda na jednoj nebitnoj utakmici dobila vise tehnickih nego li na 21 utakmici Evrolige.To su mnogo teze I vaznije utakmice.Ali Partizan ce biti cetvrti,eto nam prilike za revans u svakom smislu te reci.Sa njima nema na lepo I mirno.

Boki

pre 7 godina

Atmosferu mržnje, zla i haosa u srpskoj košarci stvorio je onaj lik koji će za koji dan dobiti otkaz u Francuskoj.
Inače, saopštenje je bilo suvišno.
Razbićemo mutavce u Kupu kad budemo svježiji i kompletni.

DedaMiloje

pre 7 godina

Batko,Deda Miloje,Nolan,Momsilo...Teletabisi sa kesama urina iz Zelznika....
(Samo je sljaka iznad nas,...., 06. februar 2017 19:17)

Reče nam pametni grobar mutavac, šta, to ne postoji? Dobro uživaj na šljaci onda.

Miles Davis

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 06. februar 2017 17:21)

Da sve smo na srecu dobili, ali ste vi jaci nego ikad. Najjaci ste kad se zbog jedne pobede ovako nalozite, hahah. I naucite sta znaci institucija vec jednom. I ludnica je institucija na primer.

cz

pre 7 godina

Ne svidja mi se ovakav nacin komunikacije sa javnoscu. Ako je bilo propusta u organizaciji utakmice, treba da skupimo sve dokaze i pritisnemo organizatora takmicenja da krene da iskorenjuje takve stvari. Ovakva saopstenja za mase nista ne resavaju vec samo jos vise potpiruju vatru.

Nisu mi samo jasni ovi komentari koji opravdavaju ovakvo divljastvo time sto je takvih stvari bilo i ranije samo sa suprotne stane. Kao Srbina sramota me i jednih i drugih.

Lex

pre 7 godina

Bravo na komentaru .Pogodjena sustinina.Utakmica koja nije bila bitna ni za jedan tim ali se stvorila euforija.Trener Dzikic je pred utakmicu izjavio da njegov tim treba da "kida".To su i uradili.Sta se postiglo time.Dejan Radonjic posle utakmice ni jednom recju nije pomenuo sudjenje ali SEST tehnickih govori o sudjenju

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Covic je objasnio mnoge stvari. A i dobro je da smo izgubili, treba nam veciti rival koji nije izgubio nadu i veru u sebe. Ne mogu da zamislim da smo ih i sinoc dobili, vene bi se rezale u Humskoj ...

...

pre 7 godina

Govore da smo drzavni projekat i u isto vreme spominju idea-u. Pa ja sam ponosan sto nam je idea sponzor kao i svi ostali koji nisu drzavni, znak da se dobro posluje, a vi sa ta 4 drzavna sponzora i dalje kukajte i govorite kako vas drzava unistava. Inace sto se tice utakmice mogu da kazem da ste pobedili i da su sudijske greske sastavni deo sporta, uopste me ne zanima nebitna utakmica za nas.

laza89

pre 7 godina

@Grobar
Srećno smo dobili neke utakmice u Evroligi??
A koliko ste vi igrali samo produžetaka i neizvesnih utakmica od početka prvenstva?!

objektovno

pre 7 godina

bolesna je bila atmosfera to je tacno ali niste ni vi mnogo bolji. . i kosarku bi valjalo zabraniti na neko vreme ja je vise necu gledati

klopp

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.

Nikola

pre 7 godina

U potpisu je KK Železnik vlasnik grba i imena ako ćemo tačno. Odavno je cela košarka zatrovana besom i kriminalom. Skidam kapu Mega Leksu a ovo ničijije svačije odavno je moralo u istoriju.
Privatizacija za SVE komercijalne sportove je jedini lek. Ovoj publici bi samo dao jedan uslov a to je da dođu sa svojom decom pa shvate kakav horor prave.

derion

pre 7 godina

Neverovatna internet grobarska masinerija,toliko botovskih komentara i lazi u istima,to je neverovatno,ali neka,samo ce biti sladje razvaliti vas na terenu.

sklek

pre 7 godina

kad ste dobili pre par meseci niste kukali na istu atmosveru, sta bi sad.....ista meta isto rastojanje samo vas je razlika u porazenom!! Nije bitno ko je dobio, ali ne treba da places ako si izgubio. Svi smo mi nasi i jako smo dobro. Dok je tako, bice lepo gledati, kad dude 20 razlike..nema vise smisla za bilo koju ekipu da kaze bilo sta!!! Uzivajte dok ste dobro. Zivela kosarka u SRBIJI kao i u regijonu!!!!

Patrik

pre 7 godina

Ako nisu necim zadovoljni neka se zale predsedniku KSH (kosarkaski savez Hrvatske) pa neka apliciraju da tamo igraju prvenstvo sa bracom Cibonom,Cedevitom,Zadrom neku zasebnu ligu.I svi cemo biti srecni.

bobrock

pre 7 godina

Apsolutno sam protiv ovakvih saopštenja iako ima dosta toga tačnog ali ne treba biti loš gubitnik! Čestitaj, obriši usta i dalje! Barem se nisu spustili na lični nivo i uličarski žergon, što nisam siguran da neće doći sa druge strane!

Dundili

pre 7 godina

Ljudi, sta se desava na tribinama je SRAMOTA - i ne interesuje me da li su delije ili grobari, ili neko treci. Takva vrsta primitivizma se mora iskoreniti iz drustva. Hajde da radimo na sebi, mislimo o drugima, uprkos sistemu koji ne pomaze i koci svakom stopom.

Ici na utakmicu je podrzati svoj klub, pevati ponosno, a ovakve scene su sramota za SVE nas. Atmosfera da - pa to barem znamo da uradimo kako treba. Prostakluk - neka drugi rade, neka je njima na dusi.

Ako te neko u zivotu uvredi, to nije izgovor za agresiju i prostakluk. Ignorisi, idi dalje. To je jedini pravi odgovor protiv primitivizma.

Zvezdaš

pre 7 godina

Za Zvezdu je najbolje da pod hitno angažuje pleja jer Volters je prosečan igrač i nije dorastao da igra Evro ligu, nema samopouzdanje.Mitrovića treba poslati u FMP, za njega bi to bilo najbolje.Prošle godine smo bili jači kad nije igrao.Jednostavno čovek ne može da igra na visokom nivou.Dovesti jednog jakog šutera, kad ostane sam na šutu da smo sigurni da će pogoditi, ovako to izgleda jadno.Tek predstoji borba za trofeje.

duks2010

pre 7 godina

Tri velike državne firme u spoznorskom poolu a oni nekog nazivaju državni projekat. Pa mislim, da se ovde treba da radi o sportu i sportskom ponašanu, ipak je to samo igra a ne rat.
Grobarima je Dule stvarno isprao mozak, da su svi drugi krivi osim njih samih što su vodili klub zadnjih 13 godina i imali sve sponzore, dobre igre u euroligi, prodavali igrače i sve jim je zavisilo od samo jedne same utakmice sa Cedevitom kad nisu ušli u Euroligu. Pa logički je da su oni ti što su napravili pogreške i nisu bili sposobni da uspostave neki sistem što bi jih mogao odvojijo od ostalih protivnika a ne za 13 godina rada im je propalo sa jednim košem Nolana Smitha. Pa zar nije tako?

sumadinac

pre 7 godina

polako pa ima i kup da se igra a do tada ce zvezda biti kompletna nista se ne brinite grobarib.Mozda smo i hteli da vam damo kup ali sada ste sami sebi uskocilui u stomak .

Grobar

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!

Sava

pre 7 godina

Poznajem preko 100 ljudi koji navijaju za Zvezdu i 30-ak koji su simpatizeri Partizana. Ostrascenih navijaca ima svugdje, ali ostrasceni navijac Partizana je dijagnoza. Znam ih 11, i ni jedan nema bliskog prijatelja ili ne prica sa nekim clanom porodice, pretjerano su nervozni, uvrijede ljude cak i na njihovim krsnim Slavama, nisu cijenjeni na poslu, ....! Ostrascenih Zvezdinih znam samo dvojicu. Jedan se stalno smije i tuce sa policijom, ali nikada nije uvrijedio ljude oko sebe, dok su drugog ljudi 5 puta zvali za kuma. Obican navijac Partizana je pismen covjek i nema nista slicno sa gore navedenim. Gospodin Dusko Vujosevec je od onih 11 proizveo osmoricu koji nose njegovu sliku u novcaniku! Sto se tice samog meca, objektivan covjek ce reci da se Novica Velickovic ponasao kao zli delikvent, da je Dejan Radonjic jos jednom pokazao da je gospodin, da je na kraju izliv emocija gospodina Dzikica pokazao koliko im je stalo do ove pobjede ali isto tako da je dobar covjek, da Zvezda nije zasluzila onoliko tehnickih, da je sudjenje lose, da navijaci partizana vise navijaju protiv Zvezde nego za svoj klub sto opravdava moju teoriju sa pocetka,....., i da je Partizan zasluzeno pobijedio na cemu im cestitam.

stefan

pre 7 godina

Pa ovim samo dokazujete da pratite ideologiju velikog vođe...čim nešto nije po vašem odmah saopštenja i kuknjava...pa šta ako su vređali Radonjića, vređale su delije i Džikića i mnoge igrače Partizana pa si tada ćutao...ne glumi veliko poštenje, daleko si ti od toga...

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Svaki navijač Zvezde i sama Crvena zvezda su predmet mržnje navijača Partizana zato što ih podsećamo na istinu. A istina je da je Partizan formiran u Zagrebu, da se zove JSD, da su legende Hrvati, da je zapravo najveća legenda Franjo Tuđman koji je odredio celokupan identitet Partizana 1958. godine (boje, grb, naziv, a to se prećutkuje decenijama, verovatno zato što u Jugoslaviji to nije bilo važno). Navijači Partizana, ako se stidite svoje istorije, onda imate problem sa identitetom. Nemojte da krivite nas što prenosimo istinu, mi je samo prenosimo. Što kažu, don't shoot the messenger.

deda_gojko

pre 7 godina

Realno, vise od polovine grobara dolazi da vredja zvezdase, a ne da gleda i bodri svoj klub...Pa 90% pesama im je o zvezdi...Njihov identitet je nastao na mrznji prema zvezdi...
Pokusavaju ponovo da provode politiku nasilja, tuce, gepekovanja i prekida kao nekad...Boli ih sto Zvezda sa skromnim timom u zadnje 2-3 sezone ima vise pobjeda u EL nego oni za 10 godina ucesca...
Treba li neko da ih podsjeti kad im je osnovan kk, i zasto je "uspon" njihovog kluba poceo 90' godina...
I sada kad su pobedili, grobari znaju da nisu bolji, nego zele da omalovaze ono sto Zvezda radi, jer to im je glavni cilj...ali zao mi je, bice opet sve kao lani...

ogi kk

pre 7 godina

Ako treba da se gine za Zvezdu tu sam prvi i od sinoc znam da Sigurno idem u Nis na kup kako bi zastitio klub od pakosti-cinizma i zlobe koja isijava iz svakog komentara...

Observer

pre 7 godina

Jedino nas u neregularnim uslovima i mogu dobiti jer je Zvezda za barem 15 poena jaca. Naravno Partizan ove godine uglavnim gubi u Evropi jer ovakvi nesportski uslovi tamo nisu dozvoljeni.

Stole

pre 7 godina

Svaka rec na mestu , svaka. S tim sto sam ja sinoc posle 4 tehnicke dobio nervni slom i rekao kumu - vidi ovo moramo da izgzubimo ili ce da nas pobiju

Gradjanin Sveta`

pre 7 godina

Zvezdas sam ,ali ne svidja mi se ovakvo saopstenje. Trebalo je ostati na nivou do kraja. A i ovo saopstenje je na los nacin prezentovano,da ne ulazim u detalje. Ne treba nam jos jedan Vujosevic,zvezda je gospodski klub i klub smekera.

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Joj Čoviću šta im radiš pa MUTAVCI se potpuno naložili prvo ih puštaš u derbiju pa ih zaje...aš saopštenjima a na kraju će biti na kupu joj majko samo ne preko dvadeset razlike.

Staridz

pre 7 godina

Bravo za upravu kk Crvena Zvezda dokle da cutimo na njihove uvrede? Istina je docekani smo kao da se utakmica igrala u Pristini samo su falile mrtve glave da bi cuvena avangarda bila zadovoljena. Dosli su da vredjaju a ne da navijaju za svoj klub kako dolikuje, Tu mrznju prema Zvezdi nisam video ni u Zagrebu ni u Pristini ma nigde nego kao kod navijaca kluba koji leci komplekse. Sudije su prica za sebe takav bezobrazluk i klasicno navijanje za partizan nisam video bas dugo dugo. Mi Zvezdasi sad treba da budemo pametni Ocigledno je da zele da nas skinu sa trona i nece birati nacine sa u tome uspeju po cenu koliko se vidi i ljudskih zivota.

Suke

pre 7 godina

Ta lažna „kvazi opozicija", koja se pre i posle utakmice zahvaljuje predsedniku Vlade Republike Srbije na pomoći, a tokom utakmica proziva istog, treba i da kaže da u svom sponzorskom „pulu" (koji je sve veći i mahom ga sačinjavaju državne firme), sada ima: Telekom Srbije, Naftnu industriju Srbije i odskora i Aerodrom „Nikola Tesla" Beograd? SVE REČENO.

Yarilo

pre 7 godina

ja samo da napomenem da je ova zvezda 2 puta za redom igrala EL a da je nije izborila na parketu. Prvi put kad je Igokea trebala da igra kao prvak regularnog dela sezone ali politika izmeni pravila pred play off. Drugi put kad je Cibona trebala da igra ali su odustali zbog finansija. Istroije radi, da se zna da ne zasluzuju nista sto im se daje.

Brooklyn boy

pre 7 godina

Неко упита зашто Звезда помиње Вујошевића, а нико да се упита откуд он у медијима, баш неколико дана пред ову утакмицу, диже тензију и спинује...

vladimir

pre 7 godina

Ova sezona je prelomna.Ako Zvezda osvoji Aba ligu i ode u EL njima je fajront.Najvažnije je da ne nasedamo na njihove suze.Partizan je spreman na sve.

DedaMiloje

pre 7 godina

Batko,Deda Miloje,Nolan,Momsilo...Teletabisi sa kesama urina iz Zelznika....
(Samo je sljaka iznad nas,...., 06. februar 2017 19:17)

Reče nam pametni grobar mutavac, šta, to ne postoji? Dobro uživaj na šljaci onda.

BwA

pre 7 godina

Pobedi ih Pot, Vrabac, Kenan, Majstorovic, Gordon, Ratkovica, sutnu pritom dvadeset slobodnih bacanja vise, i oni imaju obraza da se oglase o sudijama i sponzorima xaxaxax, pa stvarno nemata obraza vise, totalno izgubljen kompas.

darinjo

pre 7 godina

puna istina. npr. Mitrovic je dobio tehnicku samo zato sto je pitao sudiju zasto Velickovice ne dosudi tehnicku za potpuno istu stvar za koju je prethodno dobio Simonovic. Razumem da je sudjenje lose i to da se odnosi uopste na utakmicu ali ocigledno sudjenje u korist jednog tima , vec nije slucajnost. Pritom bih dodao da ono sto je sinoc igrao Partizan , ne zove se kosarka , vec udri protivnika po rukama ili gde vec mozes.

slonov_rep

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 6. februar 2017 17:21)

Sine vi nas da izbacite u plej ofu? Na cemu si ti? Dobili ste nas srecno jednu utakmicu kad nismo bili kompletni i kad su igraci bili premoreni. Pa obrisacemo pod sa vama u svakoj narednoj utakmici. Delije poletele posle 5 vezanih pobeda u Evroligi, a vi sad poleteli posle jedne utakmice. Pa na cemu ste vi?

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Covic je objasnio mnoge stvari. A i dobro je da smo izgubili, treba nam veciti rival koji nije izgubio nadu i veru u sebe. Ne mogu da zamislim da smo ih i sinoc dobili, vene bi se rezale u Humskoj ...

crni_redstar

pre 7 godina

napokon da se javno kaze, zvezdi kasne plate 4 meseca, a ovi mutavci do zadnjeg dinara isplaceni cak i ovi sa tribina. jedva cekam kup u nisu. kada vidis tegeltiju vujosevica i tumbasa tacno vidis zasto su takvi navijaci pattizai nis telekom aerodrom...

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koliko ste besramni,i to sve oslikava celo stanje u ovoj nasoj nazovi drzavi,toliko ne sviranih faulova,5,tehnickih,prekljuce Zvezda igrala,roviti i Jovic i Kuzmic,iskljucen Simonovic i pored svega toga jedva jedva dobili,ima Boga i sve stize na naplatu lagano,pogledajte samo ta lica na tribinama,bolesna mrznja,lecite se bre,i jos se pozivaju ljudi na drzavni projekat sa dva drzavna sponzora,au koliko ce te platiti za ovu kradju i za sve.

GM

pre 7 godina

Tako je!!! Pravo u centar.

Istina je jedna. A oni mogu da uzivaju u svom blatu i pobedama u tim uslovima i sa sudijama iz njima drage Hrvatske i Slovenije.

Na kraju ce biti sve sladje. Kalemegdan!

P.s.
Ako ova drzava i grad nesto rade, neka vrate uzurpatore Zvezdinog Pionira u Halu sportova.
Renoviranje je tamo zavrseno i mogu da igraju u svojoj dvorani.

brlogudan

pre 7 godina

Partizan zasluzeno dobio utakmicu,Zvezda izvela gomilu slobodnih(moglo ih je biti jos) a od te gomile svaki treci je trebao biti nesportska licna,posebno me Velickovic razocarao sa krvnickim nasrtajima.Nazalost nismo bili u prilici da gledamo kosarku nego ulicnu tucu 2/3 utakmice.U derbiju bilo ko da je domacin ne bude puno navijaca,bjesnu rulju ne racunam...

Boki

pre 7 godina

Atmosferu mržnje, zla i haosa u srpskoj košarci stvorio je onaj lik koji će za koji dan dobiti otkaz u Francuskoj.
Inače, saopštenje je bilo suvišno.
Razbićemo mutavce u Kupu kad budemo svježiji i kompletni.

drmr

pre 7 godina

Jos ja gledam sto pise Aerodrom Nikola Tesla, sada mi je jasno.

Malo su Partizana dva (Nis i Telekom, nego mora i Aerodrom), ali nema veze mi smo drzavni projekat.

O tehnickim greskama tek nemam reci, a stvarno za ove sudije cujem prvi put u mom zivotu. Na tezu Vujosevica da imamo logistiku i da nam sude sudije iz ABA Lige.

Na 5 utakmica gde su nam sudili arbitri uz ABA Lige ove sezone u Evroligi, imamo 4 PORAZA i 1 POBEDU, toliko i tom spinovanju.

Sto se tice broja slobodnih bacanja, to pitajte Dzikica sto Partizan igra hrkljus i navedite u kojoj situaciji juce nisu bila slobodna bacanja za Crvenu Zvezdu.

Klllapp

pre 7 godina

Istina je da je i dio navijaca Zvezde sklon vredjanju protivnika, ubacivanju predmeta u teren itd. Ali postoji razlika, i ona se vidi i na ovakvim komentarima. Mogli ste da procitate kako vecina normalnih zvezdasa osudjuje vredjanje Bogdana, Macvana, Dzikica, ubacivanje predmeta i ostale gluposti koje prave "najvatreniji", tj. divljaci. Kod partizanovaca toga nema, nijedan komentar osude, samo pravdanje divljaka, i to jeste zabrinjavajuce.

derion

pre 7 godina

Neverovatna internet grobarska masinerija,toliko botovskih komentara i lazi u istima,to je neverovatno,ali neka,samo ce biti sladje razvaliti vas na terenu.

DedaMiloje

pre 7 godina

Kako te Čoviću nije sramota , kampanja za Niš je počela nema šta pravi sportski manir.
(simo, 06. februar 2017 17:37)

Naravno, nećemo valjda da pustimo da se vaše sudije iživljavaju nad našim igračima. Tek vama sledi plakanje za one tehničke, niste ni svesni. Neka igraju Ratkovica i Hečer za reprezentaciju...poznato?

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Jednu utakmicu dobije Partizan i odma smo najveci divljaci vidim vec se spominje Danilovic koliko se meni cini Covic hoce da izbrise Partizan sa lica zemlje a sledeci je Djordjevic vec pokusano sa Marjanovicem nazalost Partizanovci moji tesko nam se pise tesko cemo mi vise dobiti Zvezdu ima da izmisle i ono sto nepostoji samo da bi Nebojsa ostvario svoju bolesnu fantaziju sto se tice igraca i navijaca svako navija i igra za dres i grb svog tima pa neka pobedi bolji

Delije Čikago

pre 7 godina

Ja sam pristalica baš takvog navijanja, sa obe strane, kao Oly-Pao, to je strast, ljubav, ma kako da izgledalo nekulturno, nije ovo Norveška, 99% ne misli to što peva, ali ko je ikada bio na tribini zna o čemu pričam, zato se to i zove večiti derbi, samo da su svi živi i zdravi, sami smo krivi za poraz, u finalu naše lige biće svašta, ne volim alibi, pozdrav i za generaciju grobara 77 iz bloka 45, znaju oni zašto...

kokan

pre 7 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je meni neverovatno da se navijanje navijaca Partizana, koji su po mom misljenju najbolji u evropi u navijanju na kosarkaskim utakmicama, svelo na vredjanje protivnika. Osim par pesama, vecina pesama je bila uperena protiv Zvezde, radonjica, covica itd. Sto je jos gore nisam verovao ocima kad su igraci Partizana podrzavali to navijanje.
Neverovatno!

Dddd

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice, kao da su u ratnoj zoni?"

Dobrodosli u Mordor.

Figo

pre 7 godina

Ako je iko bio vredjan u ovoj zemlji to su bili Vujosevic i Macvan.
(Karaburac, 6. februar 2017 18:59)

Niko nikad kao Gurovic! Grozote najodvratnije vrste. Bilo, ne ponovilo se vise nikad.

Misa

pre 7 godina

Dovoljno receno , moramo se navici na igranje gospodske lige i ove beton lige .Ovo je drugi sport , narocito protiv JSD -a sa svojom ragbi kosarkom.

sremac

pre 7 godina

Kao prvo, vasi kvazi navijaci su u vreme kad je bio jovanovic trener ga pljuvali gadjali svim i svacim da ne pricam o pomeranju kosa i niko odgovarao nije? Naravno da ste drzavni projekat, gde je nestalo 11 MILIONA preko noci vaseg duga. Pokupovali ste sve najbolje u zemlji pa se osilili. To kako i gde spavate po aerodromima me zabole, to isto je i Partizan prozivljavao zadnjih 15 godina, koji je ujedno pravio bolje rezultate od vas pa nikog nije interesovalo da mu pomogne. Imali smo i mi utakmicu hiljadu kilometara od kuce, pa dan kasnije polomljeni i umorni busom do zadra jer para za avion nema. Mogao bi ovako do sutra, tako je bolje da cutite i pokrijete se usima.

...

pre 7 godina

Govore da smo drzavni projekat i u isto vreme spominju idea-u. Pa ja sam ponosan sto nam je idea sponzor kao i svi ostali koji nisu drzavni, znak da se dobro posluje, a vi sa ta 4 drzavna sponzora i dalje kukajte i govorite kako vas drzava unistava. Inace sto se tice utakmice mogu da kazem da ste pobedili i da su sudijske greske sastavni deo sporta, uopste me ne zanima nebitna utakmica za nas.

Realnost

pre 7 godina

Ljudi moji, ja ne verujem šta sam pročitao.. Kakvo je ovo saopštenje, pa to nema nigde. Oni su našli da pričaju o navijačima, stvarno ne znam odakle da krenem. Da li od pre 10 godina, kada su kesama sa urinom gađali navijače Partizana, pa onda iste godine kad nijedna utakmica nije mogla da se završi zbog prekida sa iste tribine? Ej bre, pljuvali su Vladu Jovanovića, drmali koševe u Železniku, prekinuli su finale kupa sa PP aparatom, Čović i Djilas donesu odluku da se meč prekine, prazne se tribine, Partizan dobija suspenzije. Pričaju o tehničkim greškama??? Pa oni su juče za svaku odluku psovali sve i svašta sudijama. Mitrović je za štipanje Hečera trebao da dobije zahvalnicu? Kakav su klub, ne bi me čudilo da mu predsednik kluba uruči orden za hrabar potez. Pominje se bezbednost i vređanje igrača i trenera? Pre samo par dana, čuli smo svakavke povike upućene REPRETZENTATIVCU, BOgdanu. Ma ima milion situacija još, vređanje Džikićeve majke, koga je ona uvredila? Vređanje Pavlovićeve dece? Pominju upaljače, ej bre već par utakmica za redom dobijaju kazne od Evrolige zbog tih istih upaljača? Ja stvarno ne mogu da verujem da ih je ovaj poraz toliko pogodio, a svetlosnim godinama su bolji od Partizana i imaju 99 posto šanse da uzmu titulu. Nismo isti. Izvinite na dugom komentaru, dobio sam napad besa.

Cika Slave

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Molim da mi objavite komentar.

delija

pre 7 godina

najjaci je ovaj sto napisa "boli a",sta boli.brate sledeca tekma nam cska znas.koliko nam je bitna.ova utakmica sa partizanom isto koliko i ona prosla sa mornarom.

Vlada SD

pre 7 godina

Jedina svrha ovog saopstenja je da se izvrsi jak pritisak na sudije i organizaciju lige za sledece utakmice.Iznenadjenje uprave iz Zeleznika a moram reci i moje je sto je Partizan sinoc igrao agresivno na ivici i cesto sa puno faulova kako u ostalom igra i ekipa iz Zeleznika i to je predstavljeno kao vrhunska odbrana.Prosto Partizan ne bi trebao da ima pravo na takvu odbranu.Doktor priprema teren za odlucujuce utakmice i nazalost sigurno ce uspeti u tome.

Lex

pre 7 godina

Bravo na komentaru .Pogodjena sustinina.Utakmica koja nije bila bitna ni za jedan tim ali se stvorila euforija.Trener Dzikic je pred utakmicu izjavio da njegov tim treba da "kida".To su i uradili.Sta se postiglo time.Dejan Radonjic posle utakmice ni jednom recju nije pomenuo sudjenje ali SEST tehnickih govori o sudjenju

afrogipsy

pre 7 godina

Ovo o drzavnom projektu to stoji, takodje potpisujem i sve vezano za sudjenje godinama unatrag u Aba ligi. a sto se tice kuknjave na navijace koji su vredjali sve redom, to je normalno jer je u pitanju derbi , mrznja izmedju dva kluba je velika, kao i rivalitet i toga ce uvek biti , tu prava nakukanje nemamo. Ne moze Obradovic da nema pravo da s eljuti , a mi sad da imamo. Ono sto mozemo je da kad budemo sledeci put domacini , potrudimo se svi zajedno ( ja cu doci na utakmicu iz grada udaljenog 136 km ) da im napravimo pakao , da se hala jos jednom zatrese i da ih ubijemo sa 20 razlike, jer za toliko smo bolji od njih. I nervira me sto ovakva saopstenja pisemo samo kad izgubimo utakmicu.

bvb

pre 7 godina

Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.

Drakce

pre 7 godina

Bas me je dirnulo ovo pismo, umalo nisam zaplakao...Alo covicu, ti mi pricas o atmosferi, seti se atmosfere u zelezniku kad se tresli koseve,gadjali igrace mokracom itd...

Pfc

pre 7 godina

"Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice

Vasa dvorana je u Zelezniku prijatelju.

Niko

pre 7 godina

Idi bre najbolji drugar mi se naljutio kako sam mogo sinoć da idem u Pionir i odakle mi karta? ej bre pa zamislite tu patologiju kad prijateljstvo dovodiš u pitanje jer mrziš Zvezdu.

duks2010

pre 7 godina

Tri velike državne firme u spoznorskom poolu a oni nekog nazivaju državni projekat. Pa mislim, da se ovde treba da radi o sportu i sportskom ponašanu, ipak je to samo igra a ne rat.
Grobarima je Dule stvarno isprao mozak, da su svi drugi krivi osim njih samih što su vodili klub zadnjih 13 godina i imali sve sponzore, dobre igre u euroligi, prodavali igrače i sve jim je zavisilo od samo jedne same utakmice sa Cedevitom kad nisu ušli u Euroligu. Pa logički je da su oni ti što su napravili pogreške i nisu bili sposobni da uspostave neki sistem što bi jih mogao odvojijo od ostalih protivnika a ne za 13 godina rada im je propalo sa jednim košem Nolana Smitha. Pa zar nije tako?

dragan

pre 7 godina

Tako vam i treba,umesto da ih zgazite 20 razlike!Utakmica se zakuzuje nepuna 2 dana posle teškog meca sa Efesom!Kao da smo hteli da ih pustimo!

Kosta

pre 7 godina

Neka mi neki od ovih kaze koje je slobodno bacanje bilo sporno.I da li je istina da je Zvezda na jednoj nebitnoj utakmici dobila vise tehnickih nego li na 21 utakmici Evrolige.To su mnogo teze I vaznije utakmice.Ali Partizan ce biti cetvrti,eto nam prilike za revans u svakom smislu te reci.Sa njima nema na lepo I mirno.

klopp

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.

kojadinovick@hotmail.com

pre 7 godina

Штоно ваша легенда каже: Прегледали смо снима, ништа нисмо видели...
Али, извините унапред, и кад вас следећи пут добијемо.

Peefka

pre 7 godina

Nije im relativno dugo trebalo :) a veoma brzo su zaboravili papke, pp aparate i "ne moze da se igra" Djilasu, kese sa urinom, drmanje koseva, pljuvanje i vredjanje istih reprezentativaca pre samo 2 nedelje, pominjanje majke naseg Dzileta, Vujosevicu skandalozne uvrede "uzmi saku lekova, s...debela", gadjanje loptom istog od strane njihove manguparije...RECIKLIRAJ BRE, PONIZAVAJ!

Darko

pre 7 godina

lepo recite da su upaljači dozvoljeni pa da se naoruzamo. zvezda je zivot.
(rade, 06. februar 2017 19:53)

Siguran sam da to već znate. Samo pogledaj kazne EL za ovu sezonu. Istina, vi nikoga ne vređate, samo Obradovića, Bogdanovića i Džikićevu majku...

srb

pre 7 godina

Gde nestade dug od 16 m?Kako je nastao Partizan?Blago sirotinji...uvek sa njenim parama se radi...dokle???A jos kukaju i jedni i drugi.A sto se utakmice tice,Sretenovic objasnio.

zoro

pre 7 godina

Gospodo draga setite se fudbala i Sutanovca koji je izjavio da su jedino delije polozile ispit na derbiju u kojem igraci partizana nisu mogli u svlacionicu na poluvremenu. Drmanje koseva, pljuvanje igraca, gadjanje bakljama je za ovo ocigledno nista. Majstori spinovanja budzeta pocevsi od Zike pauka, Zmaga preko Vesica pa sve do Cokija. Nemate drzavne sponzore ali zato imate desetine privatnih jer ce biti katanac ukoliko vam ne daju novce. Dugovali ste 30 miliona evra i preko noci vam ga je neko oprostio. Zalite se na sudjenje u ABA ligi koju je vas idejni vodja osmislio i ugurao nas sve u nju zarad licnih interesa. Dovoljno je pogledati na sta lici ABA liga od kada vi dominirate i opet vam ne valja. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti , uvek mi ulepsate dan sa ovakvim saopstenjima.

DNR8ECZ

pre 7 godina

Samo da ode Vujosevic, on je izvor bolesti... A, sta, otisao pre godinu i po, a ovi ga jos spominju? Kakav je to kompleks. Vise komentara na vest o Vujosevicu nego na utakmicu Evrolige.

sumadinac

pre 7 godina

polako pa ima i kup da se igra a do tada ce zvezda biti kompletna nista se ne brinite grobarib.Mozda smo i hteli da vam damo kup ali sada ste sami sebi uskocilui u stomak .

Miles Davis

pre 7 godina

Ajao pa ovo je vrhunac!!

Zelimo 4 mesto da vas izbacimo iz EL!!

Uvek vam neko drugi kriv!!

Srecno dobili neke utakmice u EL i mislite da ste neko i nesto!!

Partizan je za vas INSTITUCIJA!!

Za kovanice sto se bacaju pa i vi to radite u EL!!
(Grobar, 06. februar 2017 17:21)

Da sve smo na srecu dobili, ali ste vi jaci nego ikad. Najjaci ste kad se zbog jedne pobede ovako nalozite, hahah. I naucite sta znaci institucija vec jednom. I ludnica je institucija na primer.

Lav

pre 7 godina

Da li Radonjcev sako moze da se poredi sa onim na sta je licio sako Vlade Jovanovica tokom cuvene utakmice u Zelezniku?
Ponekad pomislim da Zvezdasi imaju kratko pamcenje, ali onda se setim da je samo selektivno...

Zoran

pre 7 godina

Rekoše i ostadoše živi... Oni koji su svaku utakmicu sto u predgradju, sto u Pioniru docekivali Partizan sa namerom da povrede igrace i prekinu utakmicu, oni koji su do juce tresli koseve, pluvali trenere Partizana, ukrali trofej namenjen prvaku, na ceremoniji dodele trofeja... KK Saopstenje nastavlja da zivi, Partizan gospodski klub u svakom pogledu. To sto pokusavate da omalovazite rezultate laznim statistikama i velicate par dobrih utakmica u izmenjenom sistemu. Imate dobru hemiju u timu i uzivajte u tome, ne kukajte bre vise!!!

Misa Tumbas

pre 7 godina

Ja sam znao da vi nemate obraza,a sada ste po ko zna koji put pokazali svoje pravo lice i licemrerje koje je itekako svojstveno za vas!
Prvo,
zapitajte se sta ste i kako radili,da bi dosli do ove situacije?!
Svaka akcija ima reakciju!
Za stvaranje te "ratne zone" ste zasluzni VI i jedino VI!!!!
Probudili ste bes i mrznju kod svih navijaca Partizana!!! Mrznju koja nece tek tako da nestane,a raste iz dana u dan ovakvin malicioznim,licemernim izjavama
Zaboravljate da je sve krenulo od vaseg
Bice hvatanja za gusu ako zvezda ne bude prva
i da ce se u Srbiji bolje ziveti kad zvezda bude prva
Mnogo kratko pamcenje imate!!!
Zabiravljate drmanje koseva,urin,vredjanja,cak i fizicke napade na naseg trenera
Ma sve u svasta ste radili,a odjednom ste postali bre Gospoda koja se cudi svemu i ovome i koja je iznad svega ovoga!
Ovo ko je rezimski klub i slicno ne vredi ni komentarisati ker je smesno svakome ko malo ima mozga
bice pre da je bes jer bi gospodin sve i samo za njega
da drugi ne postoje
Jadni ste eto toliko!

Lega gazi limenke

pre 7 godina

ništa se drugo nije ni moglo očekivati od turaka, nego da zaplacu... normalno da ste dočekani kao da ste u ratnoj zoni, kad ste došli iz Carigrada u prestonicu Srbije na megdan najtrofejnijem srpskom klub svih vremena... kmeeee kmeeee

trololololo

pre 7 godina

Gospodin Nebojša Čović izgubi jednu utakmicu od nikad slabijeg Partizana i odmah panika.

Da mu se možda nije svidela pesma sa Kosova i tri firme?

Samo pitam.

NBGD

pre 7 godina

Boze sta ja citam ovo hahhahaha pa ono tapsanje Simonovica je za svaku pohvalu? Toliko ruzan gest pored svih ostalih i to jednog velikog coveka,i Mitrovicevo stipanje Hecera ajte molim vas imali ste 44slobodna bacanja

Sasa

pre 7 godina

Uuuuuu al se izmilelo iz jazbina, pa da, lepo vreme.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 6. februar 2017 18:38)

Mislis na Covica ? Da , dugo nije bilo saopstenja.

Zvezdaš

pre 7 godina

Zašto sad cmizdrite i još više razočaravate navijače.Dozvolili ste da vas sad pobedi Partizan baš kada smo najači.Ostaće zapisano da su nas pobedili i sve ostalo je nebitno.Umesto da igrači pokažu snagu i iskustvo stečeno kroz Evro ligu, oni kao babe, ni slobodna bacanja ne mogu da pogode a o otvorenim šutevima kapitena da i ne govorimo.Sramota za Zvezdu.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Cemu histerija, dobili nas ljudi sa 5 razlike bez Dangubica, Simonovica, povredjenog Jovica i Kuzmica koji skupa nisu igrali ni 10 minuta. Vodi se umor kod Zvezde, ali ce Zvezda tamo od 20. marta. Odlican poraz, zato sto ne bih voleo da zavrsimo regularni deo sa 26-0, cisto zbog uroka. I Cibona je 80-tih zavrsila regularni deo sa 22-0 pa je izgubila od Zvezde u polufinalu.

bobrock

pre 7 godina

Apsolutno sam protiv ovakvih saopštenja iako ima dosta toga tačnog ali ne treba biti loš gubitnik! Čestitaj, obriši usta i dalje! Barem se nisu spustili na lični nivo i uličarski žergon, što nisam siguran da neće doći sa druge strane!

Никола Земун

pre 7 godina

Овде је један звездаш написао како је успех Партизана почео деведесетих година. Дечко мало сам старији од тебе. Ви Партизану нисте могли ни да присмрдите осамдесетих година. Ни један једини трофеј у тој деценији нисте освојили, а Партизан је тада три пута био првак државе, три пута освајао куп Радивоја Кораћа, два пута државни куп и био је већ тада учесник фајнл фора. Звезда је такође некада била велики клуб. Али ви сад навијате за нови мутант клуб настао пре 4 године који има два тима у АБА лиги и једног газду. Много сте мали још увек.

Никола Земун

pre 7 godina

У овом тексту скоро да ништа није истина. Гомила лажи и испразне демагогије једног осрамоћеног и пропалог политичара.

Bothunter

pre 7 godina

Dobro,jesu malo preterali sa vredjanjem vasih sponzora Vuchco Brothersa...to vam je ispada najteze palo...i stvarno ti novcici i upaljaci,to je tako nekreativno naspram svinjskih papaka i kesica sa urinom,da nemam reci...Sad treba da se igra u Cairu,u nesportskom ambijentu,pored hale u Zelezniku koja je pravi primer sportskog navijanja...kme kme kmeeeee...braco,oni nas diraju,bracoooo A i A...

Evroskeptik

pre 7 godina

Ja kao Zvezdas, mogu da kazem samo jedno: veci deo pisma je tedenciozan i ja nikada necu poverovati da vecina navijaca predstavlja huligane i retarde (posto ne znam kako drugacije da nazovem tu kategoriju), bilo kog kluba, pa i Partizana! A sto se tice upaljaca, ruznog skandiranja nasim reprezentativcima i drugih negativnih tvorevina, kojih je prepuna svaka malo vaznija utakmica Srpskih klubova, setimo se utakmice sa Fenerbakce i skandiranja Bogdanovicu i Obradovicu! Ja mislim da bi umesto pisama i obracanju javnosti, svako trebao malo ozbiljnije da pocisti i svoje dvoriste! Problem se iz godine u godinu samo povecava i jedino drzava moze i mora da ga resi! Na zalost, kakva drzava, takvi i navijaci...

Petar

pre 7 godina

Funkcija Partizana od 1945. je da bude utočište i uteha svemu najgorem na ovim prostorima.
(Pera, 06. februar 2017 20:54)

Pa cudno onda da ti ne navijas za njega s'obzirom da siris mrznju ovde i provociras

Panter

pre 7 godina

'Upravo tako, ej oni psuju Radonjica celu utakmicu!?!?!? Kome je ista skrivio, nikada nista lose nije rekao, cak ni u iskrivljenoj formi, a sinoc je mogao svasta da kaze ali je covek rekao da bi time samo umanjio pobedu Partizana i da ne zeli nista da komentarise. U pravu ste u jednom, nismo isti, i mnogo mi je drago zbog toga.
(bvb, 06. februar 2017 17:34)' naravno da nismo isti vi psujete Dzikicevu majku koja tek nikom nista nije skrivila! Covek kad cita vase saopstenje pomisli da ste vi bacali latice ruza pred igrace Partizana kada ste vi bili domacini! Nije vas sramota

Vojvoda Momcilo

pre 7 godina

Zika Pauk, Vesic, Zezelj, Avodzobi, Gurovic, kese sa urinom, PP aparati, pljuvanje Jovanovica, kradja pehara. Udbasi koji upozoravaju predsednika KSS da nece igrati u Cairu gde su svojevremeno odlucili da se utakmica nastavi iako je sudijska komisija odlucila da prekida. Pomisli covek da vas je Evroliga oplemenila malo, ali vrlo brzo svima bude jasno da je u pitanju palanacko-udbaski entitet.

Balansero

pre 7 godina

Jadno da jadnije ne moze. Nadam se da ce iz Partizana da ignorisu ove infantilne ispade jednog duboko iskompleksiranog coveka sa Excel tabelama.

bachi

pre 7 godina

Navedite faul Partizana koji nije bio za bacanja a dosuđena su. Navedite tehničku koja nije proizašla iz prethodne očigledne greške sudija. Objasnite šta je Radonjić ikada loše rekao o Partizanu da zasluži ono. Kad sve to objasnite onda ima ovde o čemu da se priča, a ovako je situacija prilično jasna.
(klopp, 06. februar 2017 17:41)
Nemamo vremena moramo da drmamo koševe!

Delije-Ankara

pre 7 godina

Mogao bih mnogo toga da prokomentarisem ali dovoljna je samo jedna recenica. Oni koji vode ovaj klub, samoprozvan "Crvena Zvezda" (svaka cast igracima, treneru, pa i navijacima) su dno i zasluzuju samo prezir i gadjenje.

Miodrag

pre 7 godina

Kako te bre nije sramota? Ti kao ''moralna gromada'' koji ces ostati upamcen kao osoba koja je organizovala najneregularniju utakmicu u istoriji na ovim prostorima(4ta utakmica finalne serije play off u Zelezniku pre nekoliko godina) si nasao da pricas o neregularnosti. Ti koji nisi izvadio, samo odakle nije imalo. Ti koji nisi prevario samo onog sto nisi upoznao. Ti ces da pricas o kosarci, koji verujem da ne znas osnovna pravila. Pozabavi se osnovnom kulturom svojih igraca, pa onda pitaj zasto tehnicke.Pitaj Lazica za njegov ''tresh talk''. Odmah usdije ni kriterijem ne odgovaraju,cim sudije puste da i mi mozemo da igramo agresivno, da odgovorimo na vasu agresivnost. Zalis se na sudjenje, imali ste 44 slobodna bacanja?!?!
Covece da li si ti pri cistoj svesti i zdravoj pmaeti? Ili si samo malo pogubljen jer su ovi tvoji iz vlasti poceli da te pustaju niz vodu? Sve se vise [rica o optuznicama, pa se sklanjaju od tebe, jer ne zele da imaju nesto sa tobom. U pravu si u jednom u ovom tvom smesnom saopstenju, punom bola i mrznje:''1000 puta izgovorena laz ne postaje istina'' i pokazace se to u buducnosti. Pravda je spora ali dostizna.
A o tome kolike ti je komplekse nabio jedan covek, da moras da ga pomenes iako sa nasom kosarkom nema veze 2 godine i 2000km je od Srbije, ne vredi raspravljati.

kalco

pre 7 godina

Što se tiče igrača i Radonje oni ljudi nisu krivi što im je g.... gazda,njih niko i ne vredja,a tebi Gosp SAOPŠTENJE ćemo skandirati dok si živ jer su najveće zlo Srbije...naravno ne mislim samo na sport...

Djura

pre 7 godina

Kukate kako je vredjan Radonjic(pevalo mu se 30 sekundi najvise)a ne secate se da ste i vi vredjali Dzikica cim je dosao,i njega i njegovu majku.

laza89

pre 7 godina

@Grobar
Srećno smo dobili neke utakmice u Evroligi??
A koliko ste vi igrali samo produžetaka i neizvesnih utakmica od početka prvenstva?!

sofronije

pre 7 godina

Ako imate samo jednog sponzora od strane drzave, odakle vam onda toliki budzet? Koje su to privatne firme, zasto ne znamo imena? Kako je doslo do tih sponzorstva, casovima ljubavi ili casovima ucena? O vredjanju da ne pricam, tu ste daleko grozniji od grobara.

Patrik

pre 7 godina

Ako nisu necim zadovoljni neka se zale predsedniku KSH (kosarkaski savez Hrvatske) pa neka apliciraju da tamo igraju prvenstvo sa bracom Cibonom,Cedevitom,Zadrom neku zasebnu ligu.I svi cemo biti srecni.

Danilo

pre 7 godina

Sada će neko da poveruje da Partizan ima veći budžet od KK Ko će nam zabraniti kako da se zovemo?!
Istorija licemerja srpske košarke!
KK Uplakansi,prevare i zamrzavanja, drmanje koševa i pljuvanje klupe protivnika, lažne optužbe i gnusna saopštenja!
P.S.
Na nesreću, živimo na tlu gde takvo šta prolazi, zato oni to rade, zato živimo kao najbedniji narod u Evropi.
Čak su nam i Albanci pobegli sa prosečnom platom.
Ali niko i nikad neće pobediti KK Uplakanse u žestini saopštenja!

Zvezdaš

pre 7 godina

Za Zvezdu je najbolje da pod hitno angažuje pleja jer Volters je prosečan igrač i nije dorastao da igra Evro ligu, nema samopouzdanje.Mitrovića treba poslati u FMP, za njega bi to bilo najbolje.Prošle godine smo bili jači kad nije igrao.Jednostavno čovek ne može da igra na visokom nivou.Dovesti jednog jakog šutera, kad ostane sam na šutu da smo sigurni da će pogoditi, ovako to izgleda jadno.Tek predstoji borba za trofeje.

Промена имена

pre 7 godina

Колко пута сте у тексту поновили КК Црвена звезда мтс, као да сами себе уверавате да више нисте Фмп него сте сад поново пуним именом звезда.

xxx

pre 7 godina

Nesto najsmesnije na svetu je izvestaj kk zvezde poznatije kao fmpa koji je 5 puta menjao ime i prodavao pricu kako je sa budzetom od 4 miliona uspeo da vrati dug 15 miliona

Vaske cz

pre 7 godina

Postovana gospodo sa b92
Zasto pustate ovakve naslove kada znate da cete imati skoro 1000 komentara nezaposlenih mladih neradnika koji znaju samo da pametuju a ne da se late nekog posle i manje kukaju...pozdrav

Džilo, Dulo, Salo

pre 7 godina

"Duško Vujošević je glavni uzrok sukoba dva večita rivala, kada on ode bićemo kulturniji i košarka će biti u prvom planu."

Stiže april u Beogradu, a i širom Srbije. Idu izbori.

platon

pre 7 godina

ljudi ne mojte da se primate, ova saopstenja kojim se gadjaju covic, terza, vazura i kompanija samo sluze da mazu oci ljudima dok nas kradu.
vredjanja je uvek bilo i bice, ni vise ni manje nego danas.

kalco

pre 7 godina

A to što spavate po aerodromima nije da državu ne muzete za keš nego da Gosp SAOPŠTENJE strpa pare u svoj džep po čemu je nadaleko poznat.

Krle

pre 7 godina

Prema previlniku te iste lige, nije dozvoljeno da jedan vlasnik ima dva tima. Tj. da matični i razvojni klub nastupaju zajedno.
Predviđena kazna za takav prekršaj je izbacivanje oba kluba iz lige.

Misakosovac

pre 7 godina

Rece covek čiji su navijači organizovano tresli koš u dvorani i gadjali protivničkog trenera kesom pune izmetom i znamo čega još, Vladu Jovanovića. Čoviću prepoznajem tu paranoju ?

nik sloter

pre 7 godina

Očekivalo se saopštenje iz Železnika.Evo niti jedan komentar nakon pobede a da omalovažim protivnika nisam ostavio.Ali kada veliki don ovako nesto saopšti, a jasno je da ga je sročila gospođa,ne mogu da ostanem ravnodušan.

stopbotovima

pre 7 godina

nazalost ovim je zvezda pokazala da je i dalje mali klub... pored svih uspeha ove sezone njih poraz od partizana prosto izjeda... bruka

muamua

pre 7 godina

evo par konstatacija:
zasto vas kaznjavaju stalno u evroliGi?

ko je pisao saopstenje jer da je pisao neko iz uprave znao bi da je NIS odavno privatni?
ko je bacao urin?
ko je drmao koseve?
ciji navijac je loptom pogodio duleta?
ko je ukrao pehar?
ko je gadjao duleta kaisom?
ko je aktivirao pp aparat?
kako ste vratili 16miliona za 10ak meseci ,a posle toga ne mozete da zaradite ni milion?
gde je ninkovic?
ko je platio arenu kada su ispali i partizan i zvezda?
ko je napao trenera na evroligaskoj utakmici?
ko je gadjao teodosica?

BigBoca

pre 7 godina

Pravilnik te iste lige, najstrožije zabranjuje učešće dva kluba sa istim vlasnikom. Tj. matični i razvojni klub ne mogu se zajedno takmičiti u toku iste sezone. Predviđena kazna je izbacivanje iz lige.

Šta je bilo maco?

Влада

pre 7 godina

Присетих се железника и дрмања кошева, пљувањем тренера и играча Партизана.

Tumbas

pre 7 godina

Kolika ste vi kmecala,ovakvo saopstenje je melem za dusu.l kada sudije navlace za njih opet placu ,malo vam 44 slobodna bacanja Partizanu je sudjeno duplo vise licnih gresaka.Pogledajte ponasanje igraca ,psovali ste sudije od prvog minuta malo je 5 tehnickih gresaka .

anica

pre 7 godina

Ne znam sto ovako pisu, navijam za Zvezdu, ne zanima me Partizan, mada sam ih pratila one godine u EL bilo mi drago sto nas tim igra tako dobro, ali su sinoc posteno dobili iako onih 6 tehnickih je bilo mnogo, ali realno jaci su u kosarci uvek bili. Meni je za ponos kad vidim sta Zvezda radi ove godine, i nadam se da mogu na F4. Ne moze se normalno disati od patoloskih predstavnika navijaca, nikad nikad nisam videla da se iko ponizava iako znam dosta Grobara, ima sitnih carki, ali ovakve bolestine su bespotrebne.

Dddd

pre 7 godina

"Tvorac te ideologije, kome želimo dobro zdravlje i pored uspeha KK Crvene zvezde mts, je sada daleko odavde i bezuspešno pokušava da uspostavi vezu sa Beogradom."

A u glavi samo Vujosevic Dule!

nz

pre 7 godina

Očekivano, oduvek je u njihovim glavama važilo da su pretplaćeni na sve titule i da se pobede ne smeju dovoditi u pitanje...ako Partizan pobedi to je naravno zbog neregularnih uslova. Nisam za vređanje ali da je makar samo jedna osoba sa tribina rekla nešto za njihovu Legendu, klub, igrače ovo saopštenje bi bilo izdato. Lečenje srpskog sporta od zvezdizma će biti spor proces ali konačan nadam se.

antiDebil

pre 7 godina

Auuuuu ahahhaahaha hahaahhaa ovo je vec boles', povratak korenima !!
Nego sinoc nisam mogao da budem u dvorani sta se to dogadjalo, da neko nike drmao koseve, prekidao utakmice PP aparatima, da neko nije bacao papke ili bubrege na teren, da nisu gadjani kesama sa mokracom, da neko nije gadjao bakljom Gudurica ,mozda je neko istracao na teren da mu preti, da neki igrac Partizana nenamerno nije povredio igraca IDEE plus zvezde, mozda je pokusao da mu izbije oko ili dislocira rame naravno nenamerno, da mozda neko nije ukrao pehar, da se slucajno nije igralo 5 na 3 pa da im to smeta, da mozda neko Guduricu nije vikao ustaso ili su mozda Radonji treneru bez rominga vikali ustaso, da neki clan uprave Partizana nije napao Radonjica u hodniku, da neki can uprave Partizana nije vredjao Radonjica na konferenciji, da neki novinar nije gadjao Radonjica na terenu....nisam bio pa mozda neko da mi objasni sta se od ovoga dogodilo ???
Sto se tice sudijske kradje ona se dogodila u proslogodisnjem finalu KLS samo nije bilo nikoga ko je bio raspolozen da o tome govori, tu je nedostajao njihov omiljeni zlostavljac Dule da kaze koju.
Sto se tice budzeta,drzavnih projekata i sl. mene interesuje da li izvesni junior Simanic Borisa dobija vise para za godinu dana nego Hecer i Robinson zajedno ???
Uzeleli smo se saopstenja, dugo ih nije bilo !

Beskonacno

pre 7 godina

Sramotno saopstenje, ne prilici velikim klubovima. Sav uspeh, a ima ga zaista, pade u vodu sa ovim sitnicarenjem. I ne zaboravite, ovo je najava onog sto sledi, a ne osvrt na ono sto je bilo.

misko

pre 7 godina

Treba se ugasiti i zvezda i partizan ti komunisticki klubovi samo zlo seju na utakmicama da se zbog njih srpska deca kolju medjusobno vredjaju i mrze zato nam tako i ide u zivotu sami smo sebi najveci neprijateljI valjda cemo shvatiti to jednom.

Milan

pre 7 godina

Sta je reci, vecina komentatora i jesu olos sa tribina,

polupismeni, primitivan i nevaspitan svet.

Od sporta u kome smo pri vrhu u svetu, opet ispadne bordel,

jer to smo mi.

Steta ovih sjajnih sportista da moraju da igraju pred ovakvom

obnevidelom ruljom.

popara

pre 7 godina

ahaha pa sta ste mislili da necete ni jednu utakmicu izgubiti, prvi poraz i odma kuku lele, ili da se mi svi sklonimo pa da imate sve pobede jel bi onda gazda bio zadovoljan???

Blue Moon 237

pre 7 godina

Pa hoće to kada pljujete naše trenere, kada bacate kese različite sadržine, kada nam drmate koševe, kada govorite da ste ugasili crno-beli svet, a o čuvenom PP aparatu da ne pričamo. Ovo su momenti kada sam ponosan sto navijam za taj crno-beli svet.

Muftija delija

pre 7 godina

Pa ko se to nama najutio.....?
zaboravio si da pomenes urin,drmanje koseva,pp aparata,nekoliko fizickih na0ada na trenere KKP.....more.. ej

golo

pre 7 godina

''KK Crvena zvezda mts ima jednog državnog sponzora – Telekom Srbije, svi ostali nemaju nikakve veze sa budžetom Republike Srbije.''

kako ih nije sramota da lazu. na sajtu kk cz vec godinama medju sponzorima stoji I aerodrom beograd I onda kazu da imaju jednog drzavnog sponzora. bio im je I rts sponzor, a nijednu utakmicu nije prenosio
http://www.kkcrvenazvezda.rs/sponzori-rs.html

veljo gegelj

pre 7 godina

secate se posle tekme sa fenerom kad je bogdan rekao da sve razume i da je to sastavni deo rivalstva sa zvezdom i kad se ova ista uprava zvezde zahvalila na razumevanju. radonjic i igraci su posle izjavili da je pobeda partizana zasluzena pa sta je sad ovo? radonjicu i momcima zelim sve najbolje u evroligi ako bog da i fajnal for a ovima iz uprave da malo bolje podnose poraze i manje pametuju

kalco

pre 7 godina

Slažem se da je Kk Crvena Zvezda veliki klub,ali ovaj FMP 1 to nikad neće biti niti je bio,a do svega je ovoga došlo zbog tebe gosp SAOPŠTENJE...

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

cemu sad ovo ..buditi dostojni u porazu..isto to ceka partizan za mesec dana..daj ne pravite vise zlu krv..stvarno ste dno ne mozete poraz muski da podnesete..a sami ste za taj poraz krivi

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Hahaha pa znate onu "kako seješ tako ćeš i žeti." Ne znam ko je bacao kese mokraće i svinjsku krv, znam da nisu Partizanovi navijači, ali nikako ne mogu da se setim čiji li su navijači to činili... Samo smo čekali Čovića pravednog, najveću lopužu u Srbiji, i njegova zamajavanja naroda...

Dr. D.R.

pre 7 godina

Stvarno zalosno kakvo saopstenje izbacujemo. Sve i da su navodi tacni, a svakako delom jesu, saopstenje je napisano prilicno infantilno. Ne prilici jednom veliko klubu. Ljudi ne treba nam to, samo unosite nervozu u igrace kojima predstoje odlucujuce utakmice za plasman u top 8 u EL. Ignorisite druge, igrajte svoju igru i pobedite na terenu. Vise nego dovoljno.

Nicky boy

pre 7 godina

Opa, ponovo proradila saopštenja Centralnog komiteta.

Ako ništa drugo, po tome ste šampioni - po pisanijima. To vam iskreno priznajemo mi, navijači šampiona Evrope u igri koja se zove košarka.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Staridz, 06. februar 2017 17:35)....Kako te nije sramota? Zaboravio si kese sa mokracom,pljuvanje,drmanje koseva,gadjanje bakljama,aktiviranje pp aparata,gadjanje naseg trenera loptom....sram te bilo

SNSveštenici

pre 7 godina

Navijači Partizana i Crvene zvezde imaju jednu zajedničku stvar: i jedni i drugi su pevali razne brutalne pesme o Čoviću i o njegovoj porodici.

Ali izgleda da ljudi slabo pamte pa se sada stvara slika da su samo Partizanovci nevaspitana gomila dok su Zvezdaši pošteni i fini Čovići.

dule vujosevic

pre 7 godina

jooooj, dugacka ti ova tacka na crno beli svet! zasto pominje ljude koji nisu u nasoj kosarci a da jos nije kaznjen. i potpis je urnebes, fino napisi nebojsa moralni g. covic

Zvezdaš

pre 7 godina

Opet nas brukate saopštenjima.Igrajte košarku i pobedite.Kad je Partizan igrao Evro ligu i dominirao, pobeđivao nas je sa pola tima i sa više od dvadeset razlike.Nismo mi sad toliko dominantni, zato i nervoza jer su igrači valjda očekivali da se Partizan preda bez borbe, a oni bazobrazni nemaju respekt već pobedili isto kao i prošle godine u ovo vreme.Gledajte šta će te u kupu za dve nedelje a ostavite saopštenja.Sezona je tek počela.Još ništa nije osvojeno, borba za trofeje tek počinje a Partizan nije bez šansi.

zagor te nej

pre 7 godina

ozbiljno pitam al stvarno ako neko zna jel covic vlasnik kk zvezda ili je samo predsenik kluba!!inace huligani svih boja odu na tekmu pa vredjaju ,,sta ces to je srbija!!

Alex

pre 7 godina

Neću da opravdavam nepristojno ponašanje grobara, ali bih da podsetim ove velike moraliste iz KKCZ na događaje iz skore prošlosti kada su njihovi navijači gađali mokraćom trenera Partizana ili drmali koš za vreme izvođenje slobodnih bacanja... da ne pričam puno dalje... a da, ti isti su ćutali kada su njihovi navijači ukrali pehar koji su na parketu sportski izgubili. Još jednom, ne opravdavam ovo ponašanje, ali ako već žele da urede situaciju, trebalo je da krenu iz svog dvorišta. Znam da se u Srba kod komšija prljavština uvek više vidi nego svoja, ali ipak treba i o tome pričati... a da ne govorimo o načinu čišćenja od dugova, o čemu će jednog dana neko nezavisno tužilaštvo imati šta da kaže. Ali u interesu sporta, najbolje bi bilo da i CZ i Partizan ne daju nikakve izjave, jer one nemaju veze sa sportom.

Patrik

pre 7 godina

Ove mutagene su izjava doktor Duleta a onda i sinocnji poraz skroz u derbiju skroz izbacili iz takta.Ovi pricaju da nisu drzavni projekat a roster im cine 3,ponavljam TRI Amerikanca,ne racunam Ostina,i pola reprezentacije Srbije.Ko o cemu...Znamo svi kako ide dalje.Smesni su kao klub a i saopstenje im je takvo.

Dundili

pre 7 godina

Ljudi, sta se desava na tribinama je SRAMOTA - i ne interesuje me da li su delije ili grobari, ili neko treci. Takva vrsta primitivizma se mora iskoreniti iz drustva. Hajde da radimo na sebi, mislimo o drugima, uprkos sistemu koji ne pomaze i koci svakom stopom.

Ici na utakmicu je podrzati svoj klub, pevati ponosno, a ovakve scene su sramota za SVE nas. Atmosfera da - pa to barem znamo da uradimo kako treba. Prostakluk - neka drugi rade, neka je njima na dusi.

Ako te neko u zivotu uvredi, to nije izgovor za agresiju i prostakluk. Ignorisi, idi dalje. To je jedini pravi odgovor protiv primitivizma.

realista

pre 7 godina

Ovo saopstenje je ne samo licemerno, ovo saopstenje je izuzetno opasno. Poledajte ratnicke termine. Posto ne biste objavili komentar, necu koristiti recnik kojim bi se najbolje objasnilo ovo sto je napisano. Treba da je sramota svakoga ko ga je pisao. A znamo vrlo dobro ko ga je pisao. Ciji je ovo recnik, ko je ceo svoj zivot ovakav. Ali nekome je on idol. Jednostavno, svakakvi ljudi hodaju ovom planetom. I to bez imalo stida i srama.

hmmm

pre 7 godina

kmeeee kmee....lepo su vam juce pojasnile sudije, manje price i vezbajte slobodna bacanja.. kad je Bogdanovic rekao na uvrede da je to sve normalno zasto vas to isto boli, ili boli Covketa hahahaha

Cak Noris

pre 7 godina

Onoliko koliko su Radonjic i igraci Zvezde kulturni i vaspitani, toliko je uprava ovog kluba pokvarena. Steta, iako ne navijam za Zvezdu, mnogo gotivim vecinu Zvezdinih igraca i Radonju.

Zlatan

pre 7 godina

Kako Vas nije sramota. Sećamo se prethodnih susreta kada ste vi domaćini, sećamo se krađe pehara, sećamo se mokraće u kesi koju ste bacili na navijače Partizana, sećamo se kako ste vređali DV. Ali sećamo se da ste bili dužni 20 miliona €, pa ste se spojili sa FMP om i država oprašta dug od 20 miliona €. Vi ste zlo Srbije, ali neće to dugo trajati.

Patrik

pre 7 godina

Licemeri na funkcijama KK FMP Idea,gde vam je saopstenje posle "neverovatnog" preokreta a kasnije i pobede nad Mornarom,x vezanih pobeda u Evroligi?Sramota.Sreca sto nisam navijac ovog mutiranog kluba.

objektovno

pre 7 godina

bolesna je bila atmosfera to je tacno ali niste ni vi mnogo bolji. . i kosarku bi valjalo zabraniti na neko vreme ja je vise necu gledati

novicast

pre 7 godina

Ukinuo bi ja i jednoj i drugoj ekipi nezahvalnih budzetska sponzorstva drzava propada a daju pare budalama da bi se na kraju svadjali kome su dali vise!

Dusan

pre 7 godina

Da li je linc bio utakmica u Zelezniku kada je Vlada Jovanovic vodio KK Partizan, kada su bli pljuvani igraci gostujuce ekipe a kosevi ljuljani a tada je domacin bio KK CZ....

LOL

pre 7 godina

Drz'te lopova, drz'te lopova! :D Tipicno za Covica.
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. Doticni se trenutno valja u blatu, ovo saopstenje je tipican odraz nemoci i frustracija. Od dolaska u Zvezdu, konstantno lik provocira i unosi tenzije i zlu krv u srpsku kosarku.

dragan

pre 7 godina

Zvezdo, navijam za tebe, ali samo je jedan vas odgovor prihvatljiv, a to je da pobedite. Ostalo je, ko gubi ima pravo da se ljuti. Vi za nas jete sampioni, ali za Grobate, vi ste slabija ekipa od Partizana, sto se i pokazalo na terenu. Naravno, to je bila jedna bitka. Cilj je dobiti rat, tj. Aba ligu.

vladimir

pre 7 godina

Rat na relaciji Čović -Vujošević ne prestaje.Situacija je alarmantna.Igrači, treneri i stručni štabovi obe ekipe su u opasnosti.Isto će biti kada C.Zvezda bude domaćin.Jeste ratna zona slažem se.Ko je počeo sukob ne znam ali ovi ljudi na terenu ovo nisu zaslužili svakako.

VUK

pre 7 godina

eee baš bez veze..Umesto da vidimo zbig čega je svima stao šut i zbog čega nije odbrana postojala u poslednjoj četvrtini,mi gledamo po tribinama i tražimo ko nas gađa.

Nikola

pre 7 godina

U potpisu je KK Železnik vlasnik grba i imena ako ćemo tačno. Odavno je cela košarka zatrovana besom i kriminalom. Skidam kapu Mega Leksu a ovo ničijije svačije odavno je moralo u istoriju.
Privatizacija za SVE komercijalne sportove je jedini lek. Ovoj publici bi samo dao jedan uslov a to je da dođu sa svojom decom pa shvate kakav horor prave.

cz

pre 7 godina

Ne svidja mi se ovakav nacin komunikacije sa javnoscu. Ako je bilo propusta u organizaciji utakmice, treba da skupimo sve dokaze i pritisnemo organizatora takmicenja da krene da iskorenjuje takve stvari. Ovakva saopstenja za mase nista ne resavaju vec samo jos vise potpiruju vatru.

Nisu mi samo jasni ovi komentari koji opravdavaju ovakvo divljastvo time sto je takvih stvari bilo i ranije samo sa suprotne stane. Kao Srbina sramota me i jednih i drugih.

milos

pre 7 godina

Vasi su isti. Zar nisu oni bacali stvari i vredjali i to na EL utakmicama? I jos mnogo gore stvari su radili.A sad kmecite slobodno, kriminalce docekujemo kako im I dolikuje

Marendinho

pre 7 godina

Cim je stigao prvi poraz kukanje. A kako je bilo igracima fenera, cska, reala i mnogim drugima kad su njih zasuli upaljacima? I jos vas nije sramota da spominjete Duleta Vujosevica, a u kakvim sve uslovima je on igrao pred vasim navijacima.

anja

pre 7 godina

Ma dajte ljudi ne brukajte se vise glupim saopstenjima,ne brukajte Delije prihvatite poraz sportski i cestitajte rivalu.Pozdravite predsednika.

Ivan

pre 7 godina

Gadjanje mokracom,drmanje koseva,gadjanje svog trenera flasom....sve je to regularno.Ali uvrediti Covica,to je za zatvor.Imamoooooo komplekseeeeee....

Filip Must Play

pre 7 godina

Verovatno bi im bila "domaćinska atmosfera" da su gađani kesama sa urinom, da su paljeni PP aparati, da je pljuvan Radonja, da su ubacivani papci u teren...... baš pravo gospodsko navijanje :)))) o kojim interesima srpske košarke se brine neko kome poreska uprava ne može da naplati porez jer se još uvek ne zna koji klub koliko duguje i ko se takmiči a ko je zamrznut. Lepo je što je spomenuo sponzore koji nisu državni, ali nikako kako ih je država "uputila" u prigradski klub, primer Matijević, ili Idea, ili Sport vision koji je dobio da bude generalni distributer za Nike posle hapšenja Miškovića !!!!!

Brano

pre 7 godina

Apaolutno sam protiv vredjanja. Jeste li pogledali snimak predhodnih utakmica kad je CZ bila domacin???? Koji su tokovi novca da Vas neke kompanije sponzorisu iz CG??? Pogledajte sudjenje i ponasanje igraca malo!! Nemojte spremati teren za nesto sto dolazi. Da ste pobedili nebiste ovo pisali. Jos jednom vredjanje je katastrofa ali se moze kritikovati ako ga sam ne upotrebljavas. Srecno ELigi..

vladimir

pre 7 godina

Sutra obaveštenje velikog maga.Onda Čović.I tako u krug.Dok se mi delimo na crveno i crno bele u novčaniku promaja.Poenta priče.Uvek ima prodju.

ncaa

pre 7 godina

e moja Zvezdo,kakva crna saopstenja,grobari juce izasli spremni da se pobiju svesni da samo tako mogu da nas dobiju i svaka im cast....pobeda cista kao suza...znamo mi da smo bolji za laganih 20 razlike al ajde odvalite ih...e pa sledeci put vidite pa im opet pricuvajte kucuuu...znaaasssss

kOJA

pre 7 godina

Navijacka vredjanja pamtim jos od Mancea(Dunavom lesevi plove...) i Milka(debilko),preko Gurovica i Pavlovica do danas. I to se skoro nece promeniti sto ne podrzavam! Ima budala i kod vas i kod nas! Sta onda kukate? Jel ste rekli da za razliku od "drugih" ostavljate po neku mrvicu za ostale. Razvalite nas 20 razlike na kupu u Nisu,sa po 3:0 u Aba(ako se uopste sretnemo) i domacoj ligi i mirna Backa. Za toliko ste bolji od nas ove godine! Sto niste povukli ekipu u svlacionicu ko prosle nedelje? Duleta nema vec godinu i po,a vi ga jos pominjete! Za to vreme sadasnja uprava Partizana vas je samo jednom spomenula,u slucaju Rakicevic. Batalite kuknjavu i saopstenja,uzivajte u vasim uspesima u evroligi (Svaka cast!),i pustite gospodu Dzikica i Radonjica da samo oni pricaju!

JNA

pre 7 godina

Pa zasto nas delite vise bre !? Zasto to je...no radite , kako vas nije sramota ? Srbi smo bre i mi i vi i oni , palite narodne mase da se poubijaju zarad novca , seme vam se zatrlo !!!

ja

pre 7 godina

Pa cekaj, hoce da kazu da su samo Grobari problem ?? Ne i Delije ??? Pa to su Srbi, to je nasa kultura navijanja, ali sto nije rekao sta su njihovi navijaci radili proslog puta! Nije ovde problem u pojedincu , kao nacija smo takvi....Steta !

sklek

pre 7 godina

kad ste dobili pre par meseci niste kukali na istu atmosveru, sta bi sad.....ista meta isto rastojanje samo vas je razlika u porazenom!! Nije bitno ko je dobio, ali ne treba da places ako si izgubio. Svi smo mi nasi i jako smo dobro. Dok je tako, bice lepo gledati, kad dude 20 razlike..nema vise smisla za bilo koju ekipu da kaze bilo sta!!! Uzivajte dok ste dobro. Zivela kosarka u SRBIJI kao i u regijonu!!!!

Е у томе ти је невоља

pre 7 godina

Толико мржње на тако малом месту, туга за кошаркашку веле силу каква је србија...Престаните да се понашате ко да сте четници и партизани...навијам за добру кошарку пре свега, а онда за звезду и партизан..волео би да у финалу еуролиге једног дана играју два српска тима и да сви будемо поносни...Примитивце избацити са стадиона, то неће смањити квалитет навијања а повећаће број навијача верујте ми...од мене толико.

pajs

pre 7 godina

Nevezano za tekmu i ko je ko. Kada će naši "sportski poslenici" shvatiti da saopštenja treba da budu kratka i jezgrovita. Nasumično nabacivanje 15-20 paragrafa SMARA čitaoce i pokazuje da je neko vođen emocijama i besom. Još kad pritom nije preterano pismen. Nije Partizan ništa bolji.

TuzniSte

pre 7 godina

Puni mrznje poslacete bar 600 komentara ovde...Dok mocnici oba kluba pune sebi dzepove, vi se dekintirani pljujete i prozivate..Nikad necete nauciti, decurlijo nezrela..