Sreda, 18.01.2017.

09:50

"Sa drugim klubom Srbije želim dobre odnose"

Zvezdan Terzić izjavio je da ne razume zašto su iz Partizana ljutito reagovali na njegove reči kako su zbog greške u administraciji dobili suspenziju UEFA

Izvor:

"Sa drugim klubom Srbije želim dobre odnose" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Pa jeste drugi, šta je pogrešno rekao?! Kad budu imali one trofeje(zna se koje) u vitrini puta dva, e onda kapa dole, i biće prvi!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!
(novica, 18. januar 2017 12:42)

Bari

deda

pre 7 godina

Za mene je Partizan ispred Reala jer za Partizan navijam. Za mene ce uvek biti prvi klub. A,ti heroj,kao po obicaju,glavni si u izjavama izmedju januara i avgusta. Krajem avgusta,pa do kraja decembra ne moze CIA da te pronadje. A,taj tvoj najveci klub izbacuju sve velikani evropskog fudbala... Onda,kada je bio najveci,vodili su ga veliki sportisti,a ne takvi kao ti...takvi kao ti su ga doveli ovde gde je sad. Ovi iz Kairata se izljubili kad su videli koga su izvukli... Ti si mi bas veliki,da pricas o necijoj velicini... Pasce i ovaj vas sa vlasti,a ako dodje neko normalan,ti i takvi kao ti cete u siva odela sa brojem. Onda pisi memoare...veliki direktore.

djuro

pre 7 godina

@Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


ne znam što je tu uopšte sporno!?? ko god bude premijer Srbije, neko ko nije komunista, kome je bitna Srbija i srpski sport, za Zvezdu će biti para... ako nekad opet vaskrsne Jugoslavija, ili se vratite na adresu osnivanja i vama će svanuti. nema ljutiš...

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.
(Fedayn Zemun, 18. januar 2017 11:28)

Kako si slagao. Za medalju. 83.godine si imao 11 godina i baš si ti tada uzeo propusnicu.
Pozdrav za B92.

trajce

pre 7 godina

Vidim neki kažu da je najveći klub na ovim prostorima Dinamo pa Partizan.. Pa i jeste tako kod vas u Hrvatskoj. U Srbiji je Zvezda bila i uvek ce biti najveći klub. Jedini prvak Evrope i Sveta sa ovih prostora. Amin.

mikicar

pre 7 godina

„Želim dobre odnose sa drugim klubom po važnosti u Srbiji” i „To je bio najobičniji voz, nije bio tenk”.

To je taj prepoznatljivi narativni stil spin majsotra. Je l drugi klub u Srbiji po važnosti za uefa koeficijente ?

Mogao je samo reći „Želim dobre odnose sa večitim rivalom”, ali ne, morala je da se sipa koja kap otrova u tu čašu „zdravog rivalstva i poštovanja”.

Koma

pre 7 godina

Arsen : Arsenal = Zvezdan : Zvezda
Najbolji menadzer u ovom delu Evrope. Mozete samo da mu zavidite i sabotirate poput laznih Toletovih poternica.
Zvezdan rules & Zvezda forever!

državni projekat kuka na državu

pre 7 godina

Kada vas ktitor, Vucic, bude otisao sa vlasti, onda se javi i pravi vazan
(True Batman Fan, 18. januar 2017 10:11)

Pa imate li više trunku srama i obraza?! Vučić je upravo obrisao ceo dug partizana prema državi i dodelio novi još veći ugovor sa Telekomom koji je unapred isplaćen, a Zvezdi danas pustio menicu i blokirao račun da ne bi mogla da dovodi u prelaznom roku! U košarci dobijate 3 puta više od Zvezde a imate 1000 puta gore rezultate! Pritom se partizanu sve isplaćuje unapred a Zvezdi ni dinar već godinu dana! Kako vas više nije sramota da toliko spinujete?

Balansero

pre 7 godina

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)
(aca, 18. januar 2017 11:17)

Covicu, otvori neku skolu u Zelezniku, da ti se navijaci ne brukaju po internetu.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Pale su sve maske. Država je danas pustila menicu Crvenoj zvezdi i blokirala joj račun u trenutku kad počinje prelazni rok i onemogićila joj potpisivanje igrača, a sa druge strane je potpisala sa partizanom novi uvećani ugovor sa Telekomom i obrisala mu 3,5 miliona evra duga.

Košarkaškom klubu partizan je dato 2 miliona od države i unapred isplaćen iznos tako da se ne duguje nijedna plata igračima, a Zvezdi nije isplaćen već godinu dana taj bedni iznos od 700.000 i igrači su dobili samo dve plate u 2016. godini! Pored svih rezultata Zvezde i svih neuspeha partizana eto kako i dalje država tretira ta 2 kluba. Nemoj od grobara niko više ni reč da je rekao jer ste vi definicija državnog projekta svake vlasti! Nikog ne prodajete, nemate nikakve prihode i nemate nikakve rezultate godinama a dovodite skuplje igrače od Zvezde kojoj je država danas blokirala račun u fudbalu i blokirala uplate od Telekoma u košarci. Nastavlja se pravi aparthejd prema Zvezdi svake vlasti i neograničeno guranje partizana. To su činjenice, a ostalo spinovi i propaganda grobara i partizana. To je ista ona priča kako ih uništavaju a 13 godina u košarci i 6 u fudbalu niko nije smeo da uzme titulu osim njih.

sve je to ista bagra

pre 7 godina

Po ovakvim međusobnim prepucavanjima uprava ova dva kluba
vidi se kolko su kadrovski propali.

Najveći šljam upravlja klubovima, jer u ovoj džungli od države
pristojan i pametan čovek nema nikakve šanse
u borbi protiv bitangi iz sveta politike, kriminala i sveta policije i službi bezbednosti.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Drugi? Ne bih rekao,jer drugi po važnosti je svakako srpski klub fk Vojvojvodina,a ako gledate po tome koliko para poreskih obveznika je skrljano u jedan klub,onda su prvi!
Naša glupost je beskrajna,gurati ideološki klub propale države možemo samo mi,i posle definitivnog raspada raznih jugoslavija i jsdp je morao da promeni mnogo toga od imena pa na dalje!

Nikola

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Ah evo nama tipicnog grobara. Imam jednu novost za tebe i tvoje sapatnike, istorija ne pocinje pre 20 godina! Ja znam da bi vi svi voleli da je tako ali nije. I znam da vas najvise boli bas ovo sto je Terzic rekao, vi cete uvek biti drugi klub u Srbiji! A i bolje da si malo skratio taj vremenski period, mozda bi ti argument jos nesto i vredeo. Jer u poslednjih 20 godina, Zvzeda je napravila Dekija Stankovica i Nemanju Vidica. A njih dvojica vrede vise nego svi igraci u istoriji drugog kluba.

Batko

pre 7 godina

kaze lik ciji klub uvek jula meseca ispadne iz kvalifikacija
(zvezda+idea=vucic, 18. januar 2017 11:39)

Upropastio tebe Nebojsa detinjstvo i obesmislio zivot....

realno stanje stvari

pre 7 godina

Upravu je, Partizan u ovom trenutku jeste drugi klub po važnosti na ovim prostorima. Jedini koji je trenutno bolji jeste Dinamo iz Zagreba. Partizan i Dinamo su klubovi sa ubedljivo najviše evro nastupa u poslednjoj deceniji. Posle idu Maribor, Hajduk, Rijeka, Olimpija ostali su na marginama i nebitni su.

tt

pre 7 godina

neznam zasto b92 uopste objavljuje sta ovaj covek prica...da se razumemo...ni ruzic ni vucelic nisu nista bolji...cak su i gori...pa toncev...ma ima ih ko kusih pasa u nasem sportu...nervira me kad vidim da oni o necemu odlucuju...te moralne gromade...svetionici u magli...sramota

Lokos

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi? 
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina. 
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
(Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)


U trenutku kada se Partizan zahvaljuje premijeru da im je direktno isplatio partizanove dugove grobari spominju Vucica u svkoro svakom drugom komentaru kako on eto pomaze Zvezdu... Spinivanje najbolja disciplina u internet grobara

novica

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!

ducic

pre 7 godina

jeste li vi culi za onu staru - "zavadi pa vladaj"?
zna se po cijem nalogu izdaju saopstenja ova dva lika.
zamajavaju gradjane da ne vidimo sta se desava u drustvu.

Nikola Jokic

pre 7 godina

Pitaju navijaca Zvezde:
"Kakav je osecaj kada tim za koji vi navijate igra evropsko takmicenje?"
-Ne znam, navijam za Zvezdu tek 15 godina.

Karahart

pre 7 godina

Pa dajte na Gazprom onda, ako vec mislite da nas Vucic pomaze... Dajte nam 16 miliona, ako mislite da je kosarkaski klub bolje finansiran od vaseg. Batalite tu seljacku pricu vise. Zna se dobro ko se i kako pomaze.

Relax

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Kad smo mi to bili treci? Pa jel Mirko Marjanovic stajao iza nas? Reci nam molim te? Decko mi smo najtrofejniji klub u ex-yu to nema veze sa drzavom

Sta reci?

pre 7 godina

satro zeli dobre odnose a provocira "drugim klubom".... ma da.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mick, 18. januar 2017 12:15)

Prvo je Terzic spomenuo partizan bez provokacija, onda se javio "profesor" iz partizana i isprozivao Zvezdu i Terzica, sta ocekujes da Terzic cuti?

Ejhhhh

pre 7 godina

Kad vas Vucko zavrsi misiju necete biti ni 6 klub.
(Vlado, 18. januar 2017 10:28)


Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


FK i KK Partizan : Hvala premijeru...

veliki strumf

pre 7 godina

Zna se ko e ovde uvek biti PRVI KLUB! Bari i Tokio su MEDJA, a vi se busajte koliko hocete. Mogu celi Emirati da dodju u Mancester Siti, u narednih 100 godina zna se da je veci klub Junajted! Liverpul je veci od Evertona, Real od Atletika itd. Uvek se zna ko je gazda u gradu, i to poslednjih 5 ili 10 godina ne mogu da promene, jer istorija nije zadnjih 5 ili 10 godina. Ne postoji relevantan parametar, jedan jedini, po kome Zvezda nije broj 1!

Grobar

pre 7 godina

Terzicu.pamtis ko nosorog tri sekunde.Pa vas izbacise iz takmicenja zbog iste stvari.Prosipas "pamet".Ipak si ti pravi zvezdas,kolektivna amnezija

Fedayn Zemun

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.

aca

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Ovakvi smo ti mi Srbi ako i malo zasednemo u fotelju, a imamo pomoc drzave iza sebe trudimo se da ovog drugog unistimo i tako vekovima unazad.
Zbog ovakvih nas i njima slicnih Srba ce polako nestajati jer cemo se medjusobno potamaniti!
Bravo doktore, svaka cast i tebi i tvojim mentorima!

Bagg

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.

сасвим просечан студент сингидунгума

pre 7 godina

Какви су ово помирљиви тонови, да неће и овај да се кандидује за председника?

tapirus

pre 7 godina

Ovog li bese Interpol trazio ? I on kao takav sad se pojavljuje u medijima i daje savete i prica o nekom postenju.Au majko moja u kakvoj banani od drzave zivim.

Peppino

pre 7 godina

Partizan jeste bio drugi klub po vaznosti, ali u zadnjih 25 godina je najvazniji klub na ovim prostorima, jer i pored macehinskog odnosa drzave pravi najbolje rezultate u Evropi, za razliku od vas koji ni sa ogromnim drzavnim parama ne mozete ni pretkvalifikacije kvalifikacija za evropska takmicenja da prodjete, a da ne pricamo o grupnim fazama ili docekivanju proleca u Evropi.

Zvezdaš

pre 7 godina

A što se ti baviš Partizanom i brukaš nas više.Odgovori nam zašto smo mi sa svim tvojim promašenim pojačanjima onako ispali iz svih evro takmičenja, koliko si zadužio klub sa tolikim igračkim fondom kao da smo Real ili Barselona pa igramo 5 takmičenja.Samo prodaješ maglu i kupuješ vreme.Sramota za Zvezdu.

Pedja

pre 7 godina

Meni je bolja izjava ovog sto nije radio fizicko da se snaga klubova videla u derbiju. Prosle godine su jedva izvukli jedan remi od 3 derbija i to slucajnim golom, a ove godine derbi se zavrsavao nereseno i opet slucajno jedna lopta prosla u poslednjim minutima. Mogla je i Zvezda da pobedi recimo golom u poslednjem minutu, ali to je stvar srece, a ne snage.

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!

Corleone

pre 7 godina

Drugi ste vi, treci JSD a prva je Vojvodina. Po vaznosti svojim gradjanima, tradiciji (vise reprezentativaca nego bilo koji drugi klub) titulama u velikoj i jakoj SFRJ ligi (u ovoj krimi drzavi i kup je puna kapa) po tome sto odavno proslavismo 100-ti rodjendan, po armiji navijaca (najvece gostovanje ikada na ovim prostorima 12.000 ljudi otislo za Bg na finale sa Jagodinom)... Jedini klub koji nas uspesno predstavlja u Evropi, Bursu tukli 3:0 pred 40.000 ljudi u gostima, Sampdoriju demolirali 4:0 u Italiji... do sutra mogu nabrajati. Vosa je Juve srpskog fudbala, blizanci = Milan & Inter... otprilike je tako.

Bagg

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!

tapirus

pre 7 godina

Ovog li bese Interpol trazio ? I on kao takav sad se pojavljuje u medijima i daje savete i prica o nekom postenju.Au majko moja u kakvoj banani od drzave zivim.

deda

pre 7 godina

Za mene je Partizan ispred Reala jer za Partizan navijam. Za mene ce uvek biti prvi klub. A,ti heroj,kao po obicaju,glavni si u izjavama izmedju januara i avgusta. Krajem avgusta,pa do kraja decembra ne moze CIA da te pronadje. A,taj tvoj najveci klub izbacuju sve velikani evropskog fudbala... Onda,kada je bio najveci,vodili su ga veliki sportisti,a ne takvi kao ti...takvi kao ti su ga doveli ovde gde je sad. Ovi iz Kairata se izljubili kad su videli koga su izvukli... Ti si mi bas veliki,da pricas o necijoj velicini... Pasce i ovaj vas sa vlasti,a ako dodje neko normalan,ti i takvi kao ti cete u siva odela sa brojem. Onda pisi memoare...veliki direktore.

Zvezdaš

pre 7 godina

A što se ti baviš Partizanom i brukaš nas više.Odgovori nam zašto smo mi sa svim tvojim promašenim pojačanjima onako ispali iz svih evro takmičenja, koliko si zadužio klub sa tolikim igračkim fondom kao da smo Real ili Barselona pa igramo 5 takmičenja.Samo prodaješ maglu i kupuješ vreme.Sramota za Zvezdu.

Peppino

pre 7 godina

Partizan jeste bio drugi klub po vaznosti, ali u zadnjih 25 godina je najvazniji klub na ovim prostorima, jer i pored macehinskog odnosa drzave pravi najbolje rezultate u Evropi, za razliku od vas koji ni sa ogromnim drzavnim parama ne mozete ni pretkvalifikacije kvalifikacija za evropska takmicenja da prodjete, a da ne pricamo o grupnim fazama ili docekivanju proleca u Evropi.

trajce

pre 7 godina

Vidim neki kažu da je najveći klub na ovim prostorima Dinamo pa Partizan.. Pa i jeste tako kod vas u Hrvatskoj. U Srbiji je Zvezda bila i uvek ce biti najveći klub. Jedini prvak Evrope i Sveta sa ovih prostora. Amin.

mikicar

pre 7 godina

„Želim dobre odnose sa drugim klubom po važnosti u Srbiji” i „To je bio najobičniji voz, nije bio tenk”.

To je taj prepoznatljivi narativni stil spin majsotra. Je l drugi klub u Srbiji po važnosti za uefa koeficijente ?

Mogao je samo reći „Želim dobre odnose sa večitim rivalom”, ali ne, morala je da se sipa koja kap otrova u tu čašu „zdravog rivalstva i poštovanja”.

Fedayn Zemun

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.

Nikola Jokic

pre 7 godina

Pitaju navijaca Zvezde:
"Kakav je osecaj kada tim za koji vi navijate igra evropsko takmicenje?"
-Ne znam, navijam za Zvezdu tek 15 godina.

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Ovakvi smo ti mi Srbi ako i malo zasednemo u fotelju, a imamo pomoc drzave iza sebe trudimo se da ovog drugog unistimo i tako vekovima unazad.
Zbog ovakvih nas i njima slicnih Srba ce polako nestajati jer cemo se medjusobno potamaniti!
Bravo doktore, svaka cast i tebi i tvojim mentorima!

nista o nicemu

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!
(novica, 18. januar 2017 12:42)

Bari

Ejhhhh

pre 7 godina

Kad vas Vucko zavrsi misiju necete biti ni 6 klub.
(Vlado, 18. januar 2017 10:28)


Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


FK i KK Partizan : Hvala premijeru...

Lokos

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi? 
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina. 
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
(Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)


U trenutku kada se Partizan zahvaljuje premijeru da im je direktno isplatio partizanove dugove grobari spominju Vucica u svkoro svakom drugom komentaru kako on eto pomaze Zvezdu... Spinivanje najbolja disciplina u internet grobara

sve je to ista bagra

pre 7 godina

Po ovakvim međusobnim prepucavanjima uprava ova dva kluba
vidi se kolko su kadrovski propali.

Najveći šljam upravlja klubovima, jer u ovoj džungli od države
pristojan i pametan čovek nema nikakve šanse
u borbi protiv bitangi iz sveta politike, kriminala i sveta policije i službi bezbednosti.

Relax

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Kad smo mi to bili treci? Pa jel Mirko Marjanovic stajao iza nas? Reci nam molim te? Decko mi smo najtrofejniji klub u ex-yu to nema veze sa drzavom

Balansero

pre 7 godina

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)
(aca, 18. januar 2017 11:17)

Covicu, otvori neku skolu u Zelezniku, da ti se navijaci ne brukaju po internetu.

Nikola

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Ah evo nama tipicnog grobara. Imam jednu novost za tebe i tvoje sapatnike, istorija ne pocinje pre 20 godina! Ja znam da bi vi svi voleli da je tako ali nije. I znam da vas najvise boli bas ovo sto je Terzic rekao, vi cete uvek biti drugi klub u Srbiji! A i bolje da si malo skratio taj vremenski period, mozda bi ti argument jos nesto i vredeo. Jer u poslednjih 20 godina, Zvzeda je napravila Dekija Stankovica i Nemanju Vidica. A njih dvojica vrede vise nego svi igraci u istoriji drugog kluba.

Pedja

pre 7 godina

Meni je bolja izjava ovog sto nije radio fizicko da se snaga klubova videla u derbiju. Prosle godine su jedva izvukli jedan remi od 3 derbija i to slucajnim golom, a ove godine derbi se zavrsavao nereseno i opet slucajno jedna lopta prosla u poslednjim minutima. Mogla je i Zvezda da pobedi recimo golom u poslednjem minutu, ali to je stvar srece, a ne snage.

сасвим просечан студент сингидунгума

pre 7 godina

Какви су ово помирљиви тонови, да неће и овај да се кандидује за председника?

aca

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.
(Fedayn Zemun, 18. januar 2017 11:28)

Kako si slagao. Za medalju. 83.godine si imao 11 godina i baš si ti tada uzeo propusnicu.
Pozdrav za B92.

državni projekat kuka na državu

pre 7 godina

Kada vas ktitor, Vucic, bude otisao sa vlasti, onda se javi i pravi vazan
(True Batman Fan, 18. januar 2017 10:11)

Pa imate li više trunku srama i obraza?! Vučić je upravo obrisao ceo dug partizana prema državi i dodelio novi još veći ugovor sa Telekomom koji je unapred isplaćen, a Zvezdi danas pustio menicu i blokirao račun da ne bi mogla da dovodi u prelaznom roku! U košarci dobijate 3 puta više od Zvezde a imate 1000 puta gore rezultate! Pritom se partizanu sve isplaćuje unapred a Zvezdi ni dinar već godinu dana! Kako vas više nije sramota da toliko spinujete?

veliki strumf

pre 7 godina

Zna se ko e ovde uvek biti PRVI KLUB! Bari i Tokio su MEDJA, a vi se busajte koliko hocete. Mogu celi Emirati da dodju u Mancester Siti, u narednih 100 godina zna se da je veci klub Junajted! Liverpul je veci od Evertona, Real od Atletika itd. Uvek se zna ko je gazda u gradu, i to poslednjih 5 ili 10 godina ne mogu da promene, jer istorija nije zadnjih 5 ili 10 godina. Ne postoji relevantan parametar, jedan jedini, po kome Zvezda nije broj 1!

djuro

pre 7 godina

@Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


ne znam što je tu uopšte sporno!?? ko god bude premijer Srbije, neko ko nije komunista, kome je bitna Srbija i srpski sport, za Zvezdu će biti para... ako nekad opet vaskrsne Jugoslavija, ili se vratite na adresu osnivanja i vama će svanuti. nema ljutiš...

realno stanje stvari

pre 7 godina

Upravu je, Partizan u ovom trenutku jeste drugi klub po važnosti na ovim prostorima. Jedini koji je trenutno bolji jeste Dinamo iz Zagreba. Partizan i Dinamo su klubovi sa ubedljivo najviše evro nastupa u poslednjoj deceniji. Posle idu Maribor, Hajduk, Rijeka, Olimpija ostali su na marginama i nebitni su.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Pale su sve maske. Država je danas pustila menicu Crvenoj zvezdi i blokirala joj račun u trenutku kad počinje prelazni rok i onemogićila joj potpisivanje igrača, a sa druge strane je potpisala sa partizanom novi uvećani ugovor sa Telekomom i obrisala mu 3,5 miliona evra duga.

Košarkaškom klubu partizan je dato 2 miliona od države i unapred isplaćen iznos tako da se ne duguje nijedna plata igračima, a Zvezdi nije isplaćen već godinu dana taj bedni iznos od 700.000 i igrači su dobili samo dve plate u 2016. godini! Pored svih rezultata Zvezde i svih neuspeha partizana eto kako i dalje država tretira ta 2 kluba. Nemoj od grobara niko više ni reč da je rekao jer ste vi definicija državnog projekta svake vlasti! Nikog ne prodajete, nemate nikakve prihode i nemate nikakve rezultate godinama a dovodite skuplje igrače od Zvezde kojoj je država danas blokirala račun u fudbalu i blokirala uplate od Telekoma u košarci. Nastavlja se pravi aparthejd prema Zvezdi svake vlasti i neograničeno guranje partizana. To su činjenice, a ostalo spinovi i propaganda grobara i partizana. To je ista ona priča kako ih uništavaju a 13 godina u košarci i 6 u fudbalu niko nije smeo da uzme titulu osim njih.

novica

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Pa jeste drugi, šta je pogrešno rekao?! Kad budu imali one trofeje(zna se koje) u vitrini puta dva, e onda kapa dole, i biće prvi!!

Corleone

pre 7 godina

Drugi ste vi, treci JSD a prva je Vojvodina. Po vaznosti svojim gradjanima, tradiciji (vise reprezentativaca nego bilo koji drugi klub) titulama u velikoj i jakoj SFRJ ligi (u ovoj krimi drzavi i kup je puna kapa) po tome sto odavno proslavismo 100-ti rodjendan, po armiji navijaca (najvece gostovanje ikada na ovim prostorima 12.000 ljudi otislo za Bg na finale sa Jagodinom)... Jedini klub koji nas uspesno predstavlja u Evropi, Bursu tukli 3:0 pred 40.000 ljudi u gostima, Sampdoriju demolirali 4:0 u Italiji... do sutra mogu nabrajati. Vosa je Juve srpskog fudbala, blizanci = Milan & Inter... otprilike je tako.

Karahart

pre 7 godina

Pa dajte na Gazprom onda, ako vec mislite da nas Vucic pomaze... Dajte nam 16 miliona, ako mislite da je kosarkaski klub bolje finansiran od vaseg. Batalite tu seljacku pricu vise. Zna se dobro ko se i kako pomaze.

tt

pre 7 godina

neznam zasto b92 uopste objavljuje sta ovaj covek prica...da se razumemo...ni ruzic ni vucelic nisu nista bolji...cak su i gori...pa toncev...ma ima ih ko kusih pasa u nasem sportu...nervira me kad vidim da oni o necemu odlucuju...te moralne gromade...svetionici u magli...sramota

Grobar

pre 7 godina

Terzicu.pamtis ko nosorog tri sekunde.Pa vas izbacise iz takmicenja zbog iste stvari.Prosipas "pamet".Ipak si ti pravi zvezdas,kolektivna amnezija

ducic

pre 7 godina

jeste li vi culi za onu staru - "zavadi pa vladaj"?
zna se po cijem nalogu izdaju saopstenja ova dva lika.
zamajavaju gradjane da ne vidimo sta se desava u drustvu.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Drugi? Ne bih rekao,jer drugi po važnosti je svakako srpski klub fk Vojvojvodina,a ako gledate po tome koliko para poreskih obveznika je skrljano u jedan klub,onda su prvi!
Naša glupost je beskrajna,gurati ideološki klub propale države možemo samo mi,i posle definitivnog raspada raznih jugoslavija i jsdp je morao da promeni mnogo toga od imena pa na dalje!

Sta reci?

pre 7 godina

satro zeli dobre odnose a provocira "drugim klubom".... ma da.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mick, 18. januar 2017 12:15)

Prvo je Terzic spomenuo partizan bez provokacija, onda se javio "profesor" iz partizana i isprozivao Zvezdu i Terzica, sta ocekujes da Terzic cuti?

Koma

pre 7 godina

Arsen : Arsenal = Zvezdan : Zvezda
Najbolji menadzer u ovom delu Evrope. Mozete samo da mu zavidite i sabotirate poput laznih Toletovih poternica.
Zvezdan rules & Zvezda forever!

Batko

pre 7 godina

kaze lik ciji klub uvek jula meseca ispadne iz kvalifikacija
(zvezda+idea=vucic, 18. januar 2017 11:39)

Upropastio tebe Nebojsa detinjstvo i obesmislio zivot....

Bagg

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.

trajce

pre 7 godina

Vidim neki kažu da je najveći klub na ovim prostorima Dinamo pa Partizan.. Pa i jeste tako kod vas u Hrvatskoj. U Srbiji je Zvezda bila i uvek ce biti najveći klub. Jedini prvak Evrope i Sveta sa ovih prostora. Amin.

Corleone

pre 7 godina

Drugi ste vi, treci JSD a prva je Vojvodina. Po vaznosti svojim gradjanima, tradiciji (vise reprezentativaca nego bilo koji drugi klub) titulama u velikoj i jakoj SFRJ ligi (u ovoj krimi drzavi i kup je puna kapa) po tome sto odavno proslavismo 100-ti rodjendan, po armiji navijaca (najvece gostovanje ikada na ovim prostorima 12.000 ljudi otislo za Bg na finale sa Jagodinom)... Jedini klub koji nas uspesno predstavlja u Evropi, Bursu tukli 3:0 pred 40.000 ljudi u gostima, Sampdoriju demolirali 4:0 u Italiji... do sutra mogu nabrajati. Vosa je Juve srpskog fudbala, blizanci = Milan & Inter... otprilike je tako.

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!

Lokos

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi? 
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina. 
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
(Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)


U trenutku kada se Partizan zahvaljuje premijeru da im je direktno isplatio partizanove dugove grobari spominju Vucica u svkoro svakom drugom komentaru kako on eto pomaze Zvezdu... Spinivanje najbolja disciplina u internet grobara

partizan državni projekat

pre 7 godina

Pale su sve maske. Država je danas pustila menicu Crvenoj zvezdi i blokirala joj račun u trenutku kad počinje prelazni rok i onemogićila joj potpisivanje igrača, a sa druge strane je potpisala sa partizanom novi uvećani ugovor sa Telekomom i obrisala mu 3,5 miliona evra duga.

Košarkaškom klubu partizan je dato 2 miliona od države i unapred isplaćen iznos tako da se ne duguje nijedna plata igračima, a Zvezdi nije isplaćen već godinu dana taj bedni iznos od 700.000 i igrači su dobili samo dve plate u 2016. godini! Pored svih rezultata Zvezde i svih neuspeha partizana eto kako i dalje država tretira ta 2 kluba. Nemoj od grobara niko više ni reč da je rekao jer ste vi definicija državnog projekta svake vlasti! Nikog ne prodajete, nemate nikakve prihode i nemate nikakve rezultate godinama a dovodite skuplje igrače od Zvezde kojoj je država danas blokirala račun u fudbalu i blokirala uplate od Telekoma u košarci. Nastavlja se pravi aparthejd prema Zvezdi svake vlasti i neograničeno guranje partizana. To su činjenice, a ostalo spinovi i propaganda grobara i partizana. To je ista ona priča kako ih uništavaju a 13 godina u košarci i 6 u fudbalu niko nije smeo da uzme titulu osim njih.

Nikola

pre 7 godina

Ako je Partizan drugi po važnosti, koji je prvi?
Klub koji je zaposeo gospodin Terzić može biti eventualno četvrti jer je treći Vojvodina.
Ne treba mnogo mudrosti, samo pogledamo koliko igrača je koji klub napravio u poslednjih 20 godina i jasno je da FK državno mezimče iz Ljutice Bogdana nije među prva tri kluba po važnosti u Srbiji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bagg, 18. januar 2017 10:37)

Ah evo nama tipicnog grobara. Imam jednu novost za tebe i tvoje sapatnike, istorija ne pocinje pre 20 godina! Ja znam da bi vi svi voleli da je tako ali nije. I znam da vas najvise boli bas ovo sto je Terzic rekao, vi cete uvek biti drugi klub u Srbiji! A i bolje da si malo skratio taj vremenski period, mozda bi ti argument jos nesto i vredeo. Jer u poslednjih 20 godina, Zvzeda je napravila Dekija Stankovica i Nemanju Vidica. A njih dvojica vrede vise nego svi igraci u istoriji drugog kluba.

Pedja

pre 7 godina

Meni je bolja izjava ovog sto nije radio fizicko da se snaga klubova videla u derbiju. Prosle godine su jedva izvukli jedan remi od 3 derbija i to slucajnim golom, a ove godine derbi se zavrsavao nereseno i opet slucajno jedna lopta prosla u poslednjim minutima. Mogla je i Zvezda da pobedi recimo golom u poslednjem minutu, ali to je stvar srece, a ne snage.

Peppino

pre 7 godina

Partizan jeste bio drugi klub po vaznosti, ali u zadnjih 25 godina je najvazniji klub na ovim prostorima, jer i pored macehinskog odnosa drzave pravi najbolje rezultate u Evropi, za razliku od vas koji ni sa ogromnim drzavnim parama ne mozete ni pretkvalifikacije kvalifikacija za evropska takmicenja da prodjete, a da ne pricamo o grupnim fazama ili docekivanju proleca u Evropi.

nista o nicemu

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!
(novica, 18. januar 2017 12:42)

Bari

Ejhhhh

pre 7 godina

Kad vas Vucko zavrsi misiju necete biti ni 6 klub.
(Vlado, 18. januar 2017 10:28)


Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


FK i KK Partizan : Hvala premijeru...

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.
(Fedayn Zemun, 18. januar 2017 11:28)

Kako si slagao. Za medalju. 83.godine si imao 11 godina i baš si ti tada uzeo propusnicu.
Pozdrav za B92.

državni projekat kuka na državu

pre 7 godina

Kada vas ktitor, Vucic, bude otisao sa vlasti, onda se javi i pravi vazan
(True Batman Fan, 18. januar 2017 10:11)

Pa imate li više trunku srama i obraza?! Vučić je upravo obrisao ceo dug partizana prema državi i dodelio novi još veći ugovor sa Telekomom koji je unapred isplaćen, a Zvezdi danas pustio menicu i blokirao račun da ne bi mogla da dovodi u prelaznom roku! U košarci dobijate 3 puta više od Zvezde a imate 1000 puta gore rezultate! Pritom se partizanu sve isplaćuje unapred a Zvezdi ni dinar već godinu dana! Kako vas više nije sramota da toliko spinujete?

djuro

pre 7 godina

@Dok je premijer tu za našu Crvenu zvezdu nema zime...
(Batko, 18. januar 2017 10:26)


ne znam što je tu uopšte sporno!?? ko god bude premijer Srbije, neko ko nije komunista, kome je bitna Srbija i srpski sport, za Zvezdu će biti para... ako nekad opet vaskrsne Jugoslavija, ili se vratite na adresu osnivanja i vama će svanuti. nema ljutiš...

aca

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)

Relax

pre 7 godina

Rece covek ciji klub moze da funkcionise samo kada drzava stoji iza njega u slobodnoj trci nestanu sa scene pa im se cesto desi i treci da budu!
(Partizan u inat svima!, 18. januar 2017 10:33)

Kad smo mi to bili treci? Pa jel Mirko Marjanovic stajao iza nas? Reci nam molim te? Decko mi smo najtrofejniji klub u ex-yu to nema veze sa drzavom

Nikola Jokic

pre 7 godina

Pitaju navijaca Zvezde:
"Kakav je osecaj kada tim za koji vi navijate igra evropsko takmicenje?"
-Ne znam, navijam za Zvezdu tek 15 godina.

Koma

pre 7 godina

Arsen : Arsenal = Zvezdan : Zvezda
Najbolji menadzer u ovom delu Evrope. Mozete samo da mu zavidite i sabotirate poput laznih Toletovih poternica.
Zvezdan rules & Zvezda forever!

veliki strumf

pre 7 godina

Zna se ko e ovde uvek biti PRVI KLUB! Bari i Tokio su MEDJA, a vi se busajte koliko hocete. Mogu celi Emirati da dodju u Mancester Siti, u narednih 100 godina zna se da je veci klub Junajted! Liverpul je veci od Evertona, Real od Atletika itd. Uvek se zna ko je gazda u gradu, i to poslednjih 5 ili 10 godina ne mogu da promene, jer istorija nije zadnjih 5 ili 10 godina. Ne postoji relevantan parametar, jedan jedini, po kome Zvezda nije broj 1!

deda

pre 7 godina

Za mene je Partizan ispred Reala jer za Partizan navijam. Za mene ce uvek biti prvi klub. A,ti heroj,kao po obicaju,glavni si u izjavama izmedju januara i avgusta. Krajem avgusta,pa do kraja decembra ne moze CIA da te pronadje. A,taj tvoj najveci klub izbacuju sve velikani evropskog fudbala... Onda,kada je bio najveci,vodili su ga veliki sportisti,a ne takvi kao ti...takvi kao ti su ga doveli ovde gde je sad. Ovi iz Kairata se izljubili kad su videli koga su izvukli... Ti si mi bas veliki,da pricas o necijoj velicini... Pasce i ovaj vas sa vlasti,a ako dodje neko normalan,ti i takvi kao ti cete u siva odela sa brojem. Onda pisi memoare...veliki direktore.

Batko

pre 7 godina

kaze lik ciji klub uvek jula meseca ispadne iz kvalifikacija
(zvezda+idea=vucic, 18. januar 2017 11:39)

Upropastio tebe Nebojsa detinjstvo i obesmislio zivot....

Partizan u inat svima!

pre 7 godina

Ovakvi smo ti mi Srbi ako i malo zasednemo u fotelju, a imamo pomoc drzave iza sebe trudimo se da ovog drugog unistimo i tako vekovima unazad.
Zbog ovakvih nas i njima slicnih Srba ce polako nestajati jer cemo se medjusobno potamaniti!
Bravo doktore, svaka cast i tebi i tvojim mentorima!

tapirus

pre 7 godina

Ovog li bese Interpol trazio ? I on kao takav sad se pojavljuje u medijima i daje savete i prica o nekom postenju.Au majko moja u kakvoj banani od drzave zivim.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Drugi? Ne bih rekao,jer drugi po važnosti je svakako srpski klub fk Vojvojvodina,a ako gledate po tome koliko para poreskih obveznika je skrljano u jedan klub,onda su prvi!
Naša glupost je beskrajna,gurati ideološki klub propale države možemo samo mi,i posle definitivnog raspada raznih jugoslavija i jsdp je morao da promeni mnogo toga od imena pa na dalje!

Balansero

pre 7 godina

Da nije tadic ne bi ni tvoj patlidzan postojao :)
(aca, 18. januar 2017 11:17)

Covicu, otvori neku skolu u Zelezniku, da ti se navijaci ne brukaju po internetu.

Sta reci?

pre 7 godina

satro zeli dobre odnose a provocira "drugim klubom".... ma da.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mick, 18. januar 2017 12:15)

Prvo je Terzic spomenuo partizan bez provokacija, onda se javio "profesor" iz partizana i isprozivao Zvezdu i Terzica, sta ocekujes da Terzic cuti?

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Pa jeste drugi, šta je pogrešno rekao?! Kad budu imali one trofeje(zna se koje) u vitrini puta dva, e onda kapa dole, i biće prvi!!

mikicar

pre 7 godina

„Želim dobre odnose sa drugim klubom po važnosti u Srbiji” i „To je bio najobičniji voz, nije bio tenk”.

To je taj prepoznatljivi narativni stil spin majsotra. Je l drugi klub u Srbiji po važnosti za uefa koeficijente ?

Mogao je samo reći „Želim dobre odnose sa večitim rivalom”, ali ne, morala je da se sipa koja kap otrova u tu čašu „zdravog rivalstva i poštovanja”.

Zvezdaš

pre 7 godina

A što se ti baviš Partizanom i brukaš nas više.Odgovori nam zašto smo mi sa svim tvojim promašenim pojačanjima onako ispali iz svih evro takmičenja, koliko si zadužio klub sa tolikim igračkim fondom kao da smo Real ili Barselona pa igramo 5 takmičenja.Samo prodaješ maglu i kupuješ vreme.Sramota za Zvezdu.

novica

pre 7 godina

Po čemu je Partizan drugi klub Srbije, kad je po broju titula i po broju učešća u EU takmičenja ubedljivo prvi od kad postoji država Srbija?!

realno stanje stvari

pre 7 godina

Upravu je, Partizan u ovom trenutku jeste drugi klub po važnosti na ovim prostorima. Jedini koji je trenutno bolji jeste Dinamo iz Zagreba. Partizan i Dinamo su klubovi sa ubedljivo najviše evro nastupa u poslednjoj deceniji. Posle idu Maribor, Hajduk, Rijeka, Olimpija ostali su na marginama i nebitni su.

Karahart

pre 7 godina

Pa dajte na Gazprom onda, ako vec mislite da nas Vucic pomaze... Dajte nam 16 miliona, ako mislite da je kosarkaski klub bolje finansiran od vaseg. Batalite tu seljacku pricu vise. Zna se dobro ko se i kako pomaze.

сасвим просечан студент сингидунгума

pre 7 godina

Какви су ово помирљиви тонови, да неће и овај да се кандидује за председника?

Grobar

pre 7 godina

Terzicu.pamtis ko nosorog tri sekunde.Pa vas izbacise iz takmicenja zbog iste stvari.Prosipas "pamet".Ipak si ti pravi zvezdas,kolektivna amnezija

Fedayn Zemun

pre 7 godina

Imam 45god.,83sam uzeo prvu propusnicu, obišao sam celu sfrj i pola evrope sa Zvezdom a od Jankovića,Pantelića i Žigića i te generacije više ne pratim fudbal. Sramota me je i klupskog i reprezentativnog fudbala i svih vas koji ste tu.

ducic

pre 7 godina

jeste li vi culi za onu staru - "zavadi pa vladaj"?
zna se po cijem nalogu izdaju saopstenja ova dva lika.
zamajavaju gradjane da ne vidimo sta se desava u drustvu.

tt

pre 7 godina

neznam zasto b92 uopste objavljuje sta ovaj covek prica...da se razumemo...ni ruzic ni vucelic nisu nista bolji...cak su i gori...pa toncev...ma ima ih ko kusih pasa u nasem sportu...nervira me kad vidim da oni o necemu odlucuju...te moralne gromade...svetionici u magli...sramota

sve je to ista bagra

pre 7 godina

Po ovakvim međusobnim prepucavanjima uprava ova dva kluba
vidi se kolko su kadrovski propali.

Najveći šljam upravlja klubovima, jer u ovoj džungli od države
pristojan i pametan čovek nema nikakve šanse
u borbi protiv bitangi iz sveta politike, kriminala i sveta policije i službi bezbednosti.