Ponedeljak, 16.01.2017.

09:25

Rodžers izbacio Kauboje, Stilersi sa FG do finala

Ekipe Grin Bej Pekersa i Pitsburg Stilersa plasirale su se u finala konferencija, NFL plej-ofa.

Izvor: AK

Rodžers izbacio Kauboje, Stilersi sa FG do finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

djoka utegurović

pre 7 godina

Zanimljiva opažanja velikih poznavalaca NFL-a,posebno mi je interesantno da je najbolji TE u istoriji medju najboljim TE trenutno...

vlasta

pre 7 godina

Kako kazu,sto ljudi,sto cudi.Vidim mnogi obozavaju Rodzersa.On je najtalentovaniji kvoterbek koga sam gledao,ali meni ne previse simpatican.Prvo,zbog njega je Favr otisao.A Favr je bio moj favorit,bila je i to magija.Drugo,ne svidja mi se to brojanje igraca,i brzi snep da iznudi kaznu.Mislim,sve je to po pravilima,ali nije sportski.Pobedi na sportski talenat,vestinu.Ovako,kvari utisak..
Sa druge strane,vidim po minusima da Brejdi nije bas omiljen..Pa mu se zamera sto je gubio od mladjeg Meninga.Valjda je morao od nekog i da izgubi.Covek je najuspesniji igrac u istoriji,ali ne moze bas svaku da dobije.
Navijam za ovog velikana.Da zacementira svoje mesto na vrhu..

dabome

pre 7 godina

Pekersi su stvarno jedinstveni u celoj ligi. Najstariji stadion cuveni Lembo fild, prakticno izmislili ovaj sport, trofej se zove po njihovom treneru, jedini klub koji nema pojedinca kao "gazdu" nego akcije drze svi gradjani Grin Beja (inace mesta koje broji manje stanovnika nego kapacitet stadiona). Citam sele se timovi u Las Vegas, LA... I svi mogu da se presele ali Pekersi ce vecno biti iz Grin Beja. Kljakavi su cele sezone ali imaju genijalca Rodzersa i tradiciju iza sebe i ono cuveno "nikad ne potcenjuj srce sampiona", bio sam ubedjen da ce dobiti "sveamericki" Dalas. Bio bi spektakl finale Pekersi-Patriote, ali sve je moguce u plej ofu nema favorita.

Rade Steelers

pre 7 godina

Sjajne tekme,još bolja finala nam slede,vidim porede se Green Bay sa Seltiksima,onda su Steelersi ko Lejkersi :-),svakako dve najveće franšize u istoriji ove igre,uz Dalas daleko dve najpopularnije ekipe u SAD,bilo bi lepo videti ponovo te dve ekipe u super bolu al biće jako teško,nekako više dajem šanse Steelersima,nego Packersima u tim duelima za konferencije...Idemo Steelersi došlo je vreme za titulu broj 7 pozz za sve ljubitelje ovog izvanrednog sporta!...

galiot

pre 7 godina

Kakva dva meca nas ocekuju,pa to je haos... Nju Ingland,najbolji i najpopularniji tim,ali jedno veliko ALI... Kakav arsenal u napadu ima Pitsburg,pa to je za svaki respekt!?! BIG BEN,pravi vodja i lider,kome se pritisak i puls ne menjaju tokom utakmice,stalozen i miran od pocetka do kraja... BEL, prvo sto mi pada na pamet je naslov filma,"catch me if you can", prakticno covek je nezaustavljiv. BRAUN, fantastican risiver jedan od najboljih u ligi i kad se jos pridodaju vise nego solidni hvataci,Dzesi Dejms,Eli Rodzers,Markus Viton i Demarkus Ajers,to jasno pokazuje kakve opcije Stilersi imaju u napadu!!! Videcemo, bice to sjajna tekma u Bostonu,jednako dobra tekma nas ocekuje i u Atlanti... Bice pravo uzivanje za sve ljubitelje Americkog fudbala...

40+

pre 7 godina

Nocas su bile sjajne tekme svaka cast i Pejkersima i Stilersima i Falkonsima ali za sve se pita najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi dakle titula ide Patriotama!

GM

pre 7 godina

TATA Rodzers.

Da je on ima pomoc sudija i skandale kao Brejdi godinama, ko zna koliko bi imao titula.

I kada je gubio, gubio je u poslednjim sekundama, produzecima... A kada su Patriote gubile, u fer utakmicama, to je bilo razvaljivanje od strane jednog Ilaja Meninga.

Rale

pre 7 godina

Verovatno vecina neutralnih navija za Pekerse,Rodzers nerealno dobar. Ali mislim da ce Atlanta proci jer imaju iole bolju odbranu a njihov napad je veci problem po odbranu GB nego obrnuto. Ja navijam inace za Celicne,nadam se finalu ali tesko protiv Brejdija u Bostonu. Sve u svemu,nadam se gustim utakmicama
.

Ministar

pre 7 godina

Sta se zalite? Trebali ste na posao nakon Pitsburga i Kanzasa,a ne u krevet nakon prvog meca :D

Salim se naravno.Odlican prvi mec.Drugi nije bio atraktivan.Ne bih se slozio da su Stilersi bili losi.Nadam se finalu Stilersa i Pekersa.

Neko napisa da GB su Seltiksi.I jesu.Ekipa ima dusu definitivno.Rodzersu ne odgovara Atlanta,odnosno njihov def. koordinator.Ima los ucinak protiv istog.Nadam se da ce to da se promijeni.Met Rajanu prilika da konacno dokaze neke stvari.Ganter los.Nelson i Rolins bi trebalo da budu spremni. Iako navijam za GB,mislim da je Atlanta favorit.

p.s: ko nije gledao konf pekersa nakon meca...na pitanje novinara u vexi poslednjeg napada koji je imao GB i vremena koje je bilo ostalo za isti (30 i nekoliko sekundi) i sta je pomislio ,Rodzers odgovara da je pomislio da ipak ima previse vremena.

Lik je genijalac.

CJ

pre 7 godina

Nagledao sam se uzbudljivih utakmica (IND-KC i Bal-Den pre par godina) ali ono od sinoć se retko vidja...tri fild gola u zadnjih minut i po, hvatanje Kuka...fantastično.
Ali kako mi je žao Kanzasa, zbog kakve gluposti ljudi ostadoše bez dva poena, stvarno ne znam čemu onaj faul, Herison ne bi stigao Smita nikako.
Nadam se tituli Atlante, ovi su se naosvajali, možda je vreme za novog šampiona.

3K

pre 7 godina

Navijač sam Patriota još dok su bili autsajderi u finalu sa Remsima. Dugo su već favoriti pa razumem da ih baš ne vole iz razloga što se uvek navija za slabije u bilo kom sportu. Nadam se finalu sa Pakersima jer mislim da im više leže nego opasna Atlanta koja je za izbegavanje ako ponove igru kao protiv Sijetla. Duel Brady-Rodgers je klasik dva najbolja kvoterbeka po mom mišljenju.
GO PATS

milan

pre 7 godina

@ Blackman
Ista situacija je i kod mene!

Kakav mec! Doktor Aron Rodzers.
Bez prvog hvataca i trkaca, bilo koja druga ekipa ne bi imala sta da trazi, ali Peckersi su posebna ekipa, neko rece, ekipa sa dusom.

Mislim da je vrijeme za drugu titulu sa Aronom.
Pozdrav svima.

drmr

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama
(karma, 16. januar 2017 10:36)

Stoje odlicno, samo veliki problem im je povreda Gronkowskog koji je verovatno i najbolji TE lige.

Generalno su lose odigrali protiv Hjustona prekjuče, ali mislim da ce savladati Pittsburgh u Finalu konferencije, koji je juce bas odigrao losu utakmicu.

Po meni bi Finale New England-Green Bay bio prava poslastica, dva najbolja QB lige, sigurno bi bio haos, mada kako Atlanta igra na celu sa Ryanom i Pittsburgh koji predvodi Big Ben, tesko je prognozirati finale, cak je iz ove perspektive najrealnije New England - Atlanta s obzirom da su domacini, a koliko znaci domaci teren znamo iz proslogodisnjeg primera, gde je Denver izbacio New England, a da su igrali u Bostonu, razbili bi ih Patriote.

diablo034

pre 7 godina

Свака част играчима све четири екипе! Магија на обе утакмице.

Жао ми је што Канзас није прошао даље, пратим их још од времена Приста Холмса, Трента Грина, Тонија Гонзалеса и Дантеа Хола. Ноћас су приказали сјајну одбрану у црвеној зони и мислим да не би било незаслужено да су славили. Заустављенонтрчање, успавани хватачи и деконцентрација у кључним моментима коштали су их бољег резултата.

Од преостале четири екипе надам се да ће Грин Беј отићи у финале и славити, пре свега због магије Арона Роџерса, а и екипа су са душом.

Neko...

pre 7 godina

Mnogo mi je zao Preskota i Dalasa jer i ako je ruki vidi se da je buduca zvezda,ima znanje,ima srce,ima glavu,sve ima samo srece nije imao! Mada mozda su i sami krivi za to jer su na cetrdeset i kusur sekundi snepovali jedan napad umesto da uzmu time out i samim tim izgubili jedan pokusaj a u kakvom ritmu je bio Preskot moguce i da bi postigli touchdown i resili utakmicu ali sta bi bilo kad bi bilo to je sad nebitno,bitno da smo gledali odlicnu utakmicu i uzivali u njoj!

Joxy

pre 7 godina

Moja dva omiljena tima Patriote i Stilersi,bice uzivanje gledati,nazalost jedan mora da izgubi...sto se tice prvog meca,Pejkersi svakako...

karma

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama

golman rezervnog tima

pre 7 godina

Fenomenalni Rodžers!Green Bay ove sezone može da titule,iako su oslabljeni na svim pozicijama još od samog početka sezone.Igraju bez klasičnog RB-a, secondary je više nego tanak,noćas igrali i bez Nelsona koji je prva opcija na poziciji WR-a, i opet su dobili Dalas koji je pre utakmice važio za apsolutnog favorita.Neverovatno je šta Rodžers radi poslednja dva meseca i kako uspeva da naelektriše saigrače da daju i više od svojih realnih mogućnosti.Biće teško protiv Meta Rajana i Hulia Džonsa u nedelju,ali ne i nemoguće.Mogu do samog kraja

chox

pre 7 godina

Za samo 30 sek napraviti onakva 3 poteza je zadivljujuce ( mislim na fenomenalan pas Rodzersa pa onda onakvo hvatanje Kuka koji je jos pazio da mu noge budu u terenu i na kraju poentiranje Krozbija sa 50 jardi u takvom trenutku gde je sve palo na njegova pleca )

Ha Ha Clinton-Dix

pre 7 godina

E sta bi tek ovaj covek radio da ima krstenog running beka. Ali moze i ovako, bez nelsona glavnog wr, i osakacenog sekundarija, ali kad ste genije onda mozete i sami. Al najjace mi je ono brojanje igraca i cim vidi 12 krece.

Severac

pre 7 godina

Kakav sudar Kauboja i Sireva, fenomenalan meč. Presudilo je iskustvo i genijalnost Rodžersa. Utakmica je jednostavno išla na vodenicu Sireva i već posle prve četvrtine videlo se da GB ima utakmicu u rukama. Međutim, sjajan povratak Kauboja i na kraju nokaut. Mislim da su platili danak neiskustvu Preskota i Eliota koji su podlegli pritisku utakmice, ali imaju sjajnu osnovu za budućnost. Za sada, doigravanje ide u skladu sa mojim željama, a to je Super Bowl sa NE Patriots-ima i GB Packers-ima. Napred "severnjaci". P.S. Koliko sam pročitao na netu, nakon utakmice u Arlingtonu spustila se kiša na ovaj deo USA-a, čisto kao simbolika časnog oproštaja Kauboja od ove sezone.

pas interfirens

pre 7 godina

Ja sada navijam za Falkonse, ostali timovi i njihovi qb već imaju osvojeno prstenje. A prolazak u SB u poslednjoj utakmici koja se igra u staroj hali bi bio divan oproštaj od nje. Zato napred Falkonsi do SB!

DJ

pre 7 godina

Green Bay - Dallas, nema komentara, sjajna utakmica. Nisam navijacki opredeljen za neki od ova dva kluba, pa su mi simpatije skakale cas na stranu nestvarnog Rogersa, pa cas na stranu Sjajna dva rukija...
Krivo mi je sto je Dallas izgubio, kao sto bi mi bilo krivo i da je GB izgubio... ima nesto u toj ekipi jos od Favra...
ova druga me malo smorila, upravo zbog toga sto je dobila ekipa bez TD...

dzo

pre 7 godina

Molio sam boga da ne odu u produžetak, i ovako sam jedva ustao na posao. U svakom slučaju, odlicna utakmica je bila. Nadam se da ce Green Bay otići u SB.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Kakvo hvatanje Kuka, kakva hladnokrvnost Krozbija i naravno, Eron Rodzers, zasluzena pobjeda. Malo su podbacili u 4Q, ali ipak dovoljno dobri za finale NFC.

Ha Ha Clinton-Dix

pre 7 godina

E sta bi tek ovaj covek radio da ima krstenog running beka. Ali moze i ovako, bez nelsona glavnog wr, i osakacenog sekundarija, ali kad ste genije onda mozete i sami. Al najjace mi je ono brojanje igraca i cim vidi 12 krece.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Kakvo hvatanje Kuka, kakva hladnokrvnost Krozbija i naravno, Eron Rodzers, zasluzena pobjeda. Malo su podbacili u 4Q, ali ipak dovoljno dobri za finale NFC.

dzo

pre 7 godina

Molio sam boga da ne odu u produžetak, i ovako sam jedva ustao na posao. U svakom slučaju, odlicna utakmica je bila. Nadam se da ce Green Bay otići u SB.

chox

pre 7 godina

Za samo 30 sek napraviti onakva 3 poteza je zadivljujuce ( mislim na fenomenalan pas Rodzersa pa onda onakvo hvatanje Kuka koji je jos pazio da mu noge budu u terenu i na kraju poentiranje Krozbija sa 50 jardi u takvom trenutku gde je sve palo na njegova pleca )

DJ

pre 7 godina

Green Bay - Dallas, nema komentara, sjajna utakmica. Nisam navijacki opredeljen za neki od ova dva kluba, pa su mi simpatije skakale cas na stranu nestvarnog Rogersa, pa cas na stranu Sjajna dva rukija...
Krivo mi je sto je Dallas izgubio, kao sto bi mi bilo krivo i da je GB izgubio... ima nesto u toj ekipi jos od Favra...
ova druga me malo smorila, upravo zbog toga sto je dobila ekipa bez TD...

Neko...

pre 7 godina

Mnogo mi je zao Preskota i Dalasa jer i ako je ruki vidi se da je buduca zvezda,ima znanje,ima srce,ima glavu,sve ima samo srece nije imao! Mada mozda su i sami krivi za to jer su na cetrdeset i kusur sekundi snepovali jedan napad umesto da uzmu time out i samim tim izgubili jedan pokusaj a u kakvom ritmu je bio Preskot moguce i da bi postigli touchdown i resili utakmicu ali sta bi bilo kad bi bilo to je sad nebitno,bitno da smo gledali odlicnu utakmicu i uzivali u njoj!

golman rezervnog tima

pre 7 godina

Fenomenalni Rodžers!Green Bay ove sezone može da titule,iako su oslabljeni na svim pozicijama još od samog početka sezone.Igraju bez klasičnog RB-a, secondary je više nego tanak,noćas igrali i bez Nelsona koji je prva opcija na poziciji WR-a, i opet su dobili Dalas koji je pre utakmice važio za apsolutnog favorita.Neverovatno je šta Rodžers radi poslednja dva meseca i kako uspeva da naelektriše saigrače da daju i više od svojih realnih mogućnosti.Biće teško protiv Meta Rajana i Hulia Džonsa u nedelju,ali ne i nemoguće.Mogu do samog kraja

diablo034

pre 7 godina

Свака част играчима све четири екипе! Магија на обе утакмице.

Жао ми је што Канзас није прошао даље, пратим их још од времена Приста Холмса, Трента Грина, Тонија Гонзалеса и Дантеа Хола. Ноћас су приказали сјајну одбрану у црвеној зони и мислим да не би било незаслужено да су славили. Заустављенонтрчање, успавани хватачи и деконцентрација у кључним моментима коштали су их бољег резултата.

Од преостале четири екипе надам се да ће Грин Беј отићи у финале и славити, пре свега због магије Арона Роџерса, а и екипа су са душом.

drmr

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama
(karma, 16. januar 2017 10:36)

Stoje odlicno, samo veliki problem im je povreda Gronkowskog koji je verovatno i najbolji TE lige.

Generalno su lose odigrali protiv Hjustona prekjuče, ali mislim da ce savladati Pittsburgh u Finalu konferencije, koji je juce bas odigrao losu utakmicu.

Po meni bi Finale New England-Green Bay bio prava poslastica, dva najbolja QB lige, sigurno bi bio haos, mada kako Atlanta igra na celu sa Ryanom i Pittsburgh koji predvodi Big Ben, tesko je prognozirati finale, cak je iz ove perspektive najrealnije New England - Atlanta s obzirom da su domacini, a koliko znaci domaci teren znamo iz proslogodisnjeg primera, gde je Denver izbacio New England, a da su igrali u Bostonu, razbili bi ih Patriote.

Ministar

pre 7 godina

Sta se zalite? Trebali ste na posao nakon Pitsburga i Kanzasa,a ne u krevet nakon prvog meca :D

Salim se naravno.Odlican prvi mec.Drugi nije bio atraktivan.Ne bih se slozio da su Stilersi bili losi.Nadam se finalu Stilersa i Pekersa.

Neko napisa da GB su Seltiksi.I jesu.Ekipa ima dusu definitivno.Rodzersu ne odgovara Atlanta,odnosno njihov def. koordinator.Ima los ucinak protiv istog.Nadam se da ce to da se promijeni.Met Rajanu prilika da konacno dokaze neke stvari.Ganter los.Nelson i Rolins bi trebalo da budu spremni. Iako navijam za GB,mislim da je Atlanta favorit.

p.s: ko nije gledao konf pekersa nakon meca...na pitanje novinara u vexi poslednjeg napada koji je imao GB i vremena koje je bilo ostalo za isti (30 i nekoliko sekundi) i sta je pomislio ,Rodzers odgovara da je pomislio da ipak ima previse vremena.

Lik je genijalac.

dabome

pre 7 godina

Pekersi su stvarno jedinstveni u celoj ligi. Najstariji stadion cuveni Lembo fild, prakticno izmislili ovaj sport, trofej se zove po njihovom treneru, jedini klub koji nema pojedinca kao "gazdu" nego akcije drze svi gradjani Grin Beja (inace mesta koje broji manje stanovnika nego kapacitet stadiona). Citam sele se timovi u Las Vegas, LA... I svi mogu da se presele ali Pekersi ce vecno biti iz Grin Beja. Kljakavi su cele sezone ali imaju genijalca Rodzersa i tradiciju iza sebe i ono cuveno "nikad ne potcenjuj srce sampiona", bio sam ubedjen da ce dobiti "sveamericki" Dalas. Bio bi spektakl finale Pekersi-Patriote, ali sve je moguce u plej ofu nema favorita.

Severac

pre 7 godina

Kakav sudar Kauboja i Sireva, fenomenalan meč. Presudilo je iskustvo i genijalnost Rodžersa. Utakmica je jednostavno išla na vodenicu Sireva i već posle prve četvrtine videlo se da GB ima utakmicu u rukama. Međutim, sjajan povratak Kauboja i na kraju nokaut. Mislim da su platili danak neiskustvu Preskota i Eliota koji su podlegli pritisku utakmice, ali imaju sjajnu osnovu za budućnost. Za sada, doigravanje ide u skladu sa mojim željama, a to je Super Bowl sa NE Patriots-ima i GB Packers-ima. Napred "severnjaci". P.S. Koliko sam pročitao na netu, nakon utakmice u Arlingtonu spustila se kiša na ovaj deo USA-a, čisto kao simbolika časnog oproštaja Kauboja od ove sezone.

milan

pre 7 godina

@ Blackman
Ista situacija je i kod mene!

Kakav mec! Doktor Aron Rodzers.
Bez prvog hvataca i trkaca, bilo koja druga ekipa ne bi imala sta da trazi, ali Peckersi su posebna ekipa, neko rece, ekipa sa dusom.

Mislim da je vrijeme za drugu titulu sa Aronom.
Pozdrav svima.

galiot

pre 7 godina

Kakva dva meca nas ocekuju,pa to je haos... Nju Ingland,najbolji i najpopularniji tim,ali jedno veliko ALI... Kakav arsenal u napadu ima Pitsburg,pa to je za svaki respekt!?! BIG BEN,pravi vodja i lider,kome se pritisak i puls ne menjaju tokom utakmice,stalozen i miran od pocetka do kraja... BEL, prvo sto mi pada na pamet je naslov filma,"catch me if you can", prakticno covek je nezaustavljiv. BRAUN, fantastican risiver jedan od najboljih u ligi i kad se jos pridodaju vise nego solidni hvataci,Dzesi Dejms,Eli Rodzers,Markus Viton i Demarkus Ajers,to jasno pokazuje kakve opcije Stilersi imaju u napadu!!! Videcemo, bice to sjajna tekma u Bostonu,jednako dobra tekma nas ocekuje i u Atlanti... Bice pravo uzivanje za sve ljubitelje Americkog fudbala...

Joxy

pre 7 godina

Moja dva omiljena tima Patriote i Stilersi,bice uzivanje gledati,nazalost jedan mora da izgubi...sto se tice prvog meca,Pejkersi svakako...

Rale

pre 7 godina

Verovatno vecina neutralnih navija za Pekerse,Rodzers nerealno dobar. Ali mislim da ce Atlanta proci jer imaju iole bolju odbranu a njihov napad je veci problem po odbranu GB nego obrnuto. Ja navijam inace za Celicne,nadam se finalu ali tesko protiv Brejdija u Bostonu. Sve u svemu,nadam se gustim utakmicama
.

3K

pre 7 godina

Navijač sam Patriota još dok su bili autsajderi u finalu sa Remsima. Dugo su već favoriti pa razumem da ih baš ne vole iz razloga što se uvek navija za slabije u bilo kom sportu. Nadam se finalu sa Pakersima jer mislim da im više leže nego opasna Atlanta koja je za izbegavanje ako ponove igru kao protiv Sijetla. Duel Brady-Rodgers je klasik dva najbolja kvoterbeka po mom mišljenju.
GO PATS

GM

pre 7 godina

TATA Rodzers.

Da je on ima pomoc sudija i skandale kao Brejdi godinama, ko zna koliko bi imao titula.

I kada je gubio, gubio je u poslednjim sekundama, produzecima... A kada su Patriote gubile, u fer utakmicama, to je bilo razvaljivanje od strane jednog Ilaja Meninga.

pas interfirens

pre 7 godina

Ja sada navijam za Falkonse, ostali timovi i njihovi qb već imaju osvojeno prstenje. A prolazak u SB u poslednjoj utakmici koja se igra u staroj hali bi bio divan oproštaj od nje. Zato napred Falkonsi do SB!

CJ

pre 7 godina

Nagledao sam se uzbudljivih utakmica (IND-KC i Bal-Den pre par godina) ali ono od sinoć se retko vidja...tri fild gola u zadnjih minut i po, hvatanje Kuka...fantastično.
Ali kako mi je žao Kanzasa, zbog kakve gluposti ljudi ostadoše bez dva poena, stvarno ne znam čemu onaj faul, Herison ne bi stigao Smita nikako.
Nadam se tituli Atlante, ovi su se naosvajali, možda je vreme za novog šampiona.

karma

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama

Rade Steelers

pre 7 godina

Sjajne tekme,još bolja finala nam slede,vidim porede se Green Bay sa Seltiksima,onda su Steelersi ko Lejkersi :-),svakako dve najveće franšize u istoriji ove igre,uz Dalas daleko dve najpopularnije ekipe u SAD,bilo bi lepo videti ponovo te dve ekipe u super bolu al biće jako teško,nekako više dajem šanse Steelersima,nego Packersima u tim duelima za konferencije...Idemo Steelersi došlo je vreme za titulu broj 7 pozz za sve ljubitelje ovog izvanrednog sporta!...

vlasta

pre 7 godina

Kako kazu,sto ljudi,sto cudi.Vidim mnogi obozavaju Rodzersa.On je najtalentovaniji kvoterbek koga sam gledao,ali meni ne previse simpatican.Prvo,zbog njega je Favr otisao.A Favr je bio moj favorit,bila je i to magija.Drugo,ne svidja mi se to brojanje igraca,i brzi snep da iznudi kaznu.Mislim,sve je to po pravilima,ali nije sportski.Pobedi na sportski talenat,vestinu.Ovako,kvari utisak..
Sa druge strane,vidim po minusima da Brejdi nije bas omiljen..Pa mu se zamera sto je gubio od mladjeg Meninga.Valjda je morao od nekog i da izgubi.Covek je najuspesniji igrac u istoriji,ali ne moze bas svaku da dobije.
Navijam za ovog velikana.Da zacementira svoje mesto na vrhu..

40+

pre 7 godina

Nocas su bile sjajne tekme svaka cast i Pejkersima i Stilersima i Falkonsima ali za sve se pita najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi dakle titula ide Patriotama!

djoka utegurović

pre 7 godina

Zanimljiva opažanja velikih poznavalaca NFL-a,posebno mi je interesantno da je najbolji TE u istoriji medju najboljim TE trenutno...

pas interfirens

pre 7 godina

Ja sada navijam za Falkonse, ostali timovi i njihovi qb već imaju osvojeno prstenje. A prolazak u SB u poslednjoj utakmici koja se igra u staroj hali bi bio divan oproštaj od nje. Zato napred Falkonsi do SB!

40+

pre 7 godina

Nocas su bile sjajne tekme svaka cast i Pejkersima i Stilersima i Falkonsima ali za sve se pita najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi dakle titula ide Patriotama!

karma

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama

GM

pre 7 godina

TATA Rodzers.

Da je on ima pomoc sudija i skandale kao Brejdi godinama, ko zna koliko bi imao titula.

I kada je gubio, gubio je u poslednjim sekundama, produzecima... A kada su Patriote gubile, u fer utakmicama, to je bilo razvaljivanje od strane jednog Ilaja Meninga.

vlasta

pre 7 godina

Kako kazu,sto ljudi,sto cudi.Vidim mnogi obozavaju Rodzersa.On je najtalentovaniji kvoterbek koga sam gledao,ali meni ne previse simpatican.Prvo,zbog njega je Favr otisao.A Favr je bio moj favorit,bila je i to magija.Drugo,ne svidja mi se to brojanje igraca,i brzi snep da iznudi kaznu.Mislim,sve je to po pravilima,ali nije sportski.Pobedi na sportski talenat,vestinu.Ovako,kvari utisak..
Sa druge strane,vidim po minusima da Brejdi nije bas omiljen..Pa mu se zamera sto je gubio od mladjeg Meninga.Valjda je morao od nekog i da izgubi.Covek je najuspesniji igrac u istoriji,ali ne moze bas svaku da dobije.
Navijam za ovog velikana.Da zacementira svoje mesto na vrhu..

Rade Steelers

pre 7 godina

Sjajne tekme,još bolja finala nam slede,vidim porede se Green Bay sa Seltiksima,onda su Steelersi ko Lejkersi :-),svakako dve najveće franšize u istoriji ove igre,uz Dalas daleko dve najpopularnije ekipe u SAD,bilo bi lepo videti ponovo te dve ekipe u super bolu al biće jako teško,nekako više dajem šanse Steelersima,nego Packersima u tim duelima za konferencije...Idemo Steelersi došlo je vreme za titulu broj 7 pozz za sve ljubitelje ovog izvanrednog sporta!...

CJ

pre 7 godina

Nagledao sam se uzbudljivih utakmica (IND-KC i Bal-Den pre par godina) ali ono od sinoć se retko vidja...tri fild gola u zadnjih minut i po, hvatanje Kuka...fantastično.
Ali kako mi je žao Kanzasa, zbog kakve gluposti ljudi ostadoše bez dva poena, stvarno ne znam čemu onaj faul, Herison ne bi stigao Smita nikako.
Nadam se tituli Atlante, ovi su se naosvajali, možda je vreme za novog šampiona.

3K

pre 7 godina

Navijač sam Patriota još dok su bili autsajderi u finalu sa Remsima. Dugo su već favoriti pa razumem da ih baš ne vole iz razloga što se uvek navija za slabije u bilo kom sportu. Nadam se finalu sa Pakersima jer mislim da im više leže nego opasna Atlanta koja je za izbegavanje ako ponove igru kao protiv Sijetla. Duel Brady-Rodgers je klasik dva najbolja kvoterbeka po mom mišljenju.
GO PATS

Joxy

pre 7 godina

Moja dva omiljena tima Patriote i Stilersi,bice uzivanje gledati,nazalost jedan mora da izgubi...sto se tice prvog meca,Pejkersi svakako...

dzo

pre 7 godina

Molio sam boga da ne odu u produžetak, i ovako sam jedva ustao na posao. U svakom slučaju, odlicna utakmica je bila. Nadam se da ce Green Bay otići u SB.

Neko...

pre 7 godina

Mnogo mi je zao Preskota i Dalasa jer i ako je ruki vidi se da je buduca zvezda,ima znanje,ima srce,ima glavu,sve ima samo srece nije imao! Mada mozda su i sami krivi za to jer su na cetrdeset i kusur sekundi snepovali jedan napad umesto da uzmu time out i samim tim izgubili jedan pokusaj a u kakvom ritmu je bio Preskot moguce i da bi postigli touchdown i resili utakmicu ali sta bi bilo kad bi bilo to je sad nebitno,bitno da smo gledali odlicnu utakmicu i uzivali u njoj!

diablo034

pre 7 godina

Свака част играчима све четири екипе! Магија на обе утакмице.

Жао ми је што Канзас није прошао даље, пратим их још од времена Приста Холмса, Трента Грина, Тонија Гонзалеса и Дантеа Хола. Ноћас су приказали сјајну одбрану у црвеној зони и мислим да не би било незаслужено да су славили. Заустављенонтрчање, успавани хватачи и деконцентрација у кључним моментима коштали су их бољег резултата.

Од преостале четири екипе надам се да ће Грин Беј отићи у финале и славити, пре свега због магије Арона Роџерса, а и екипа су са душом.

dabome

pre 7 godina

Pekersi su stvarno jedinstveni u celoj ligi. Najstariji stadion cuveni Lembo fild, prakticno izmislili ovaj sport, trofej se zove po njihovom treneru, jedini klub koji nema pojedinca kao "gazdu" nego akcije drze svi gradjani Grin Beja (inace mesta koje broji manje stanovnika nego kapacitet stadiona). Citam sele se timovi u Las Vegas, LA... I svi mogu da se presele ali Pekersi ce vecno biti iz Grin Beja. Kljakavi su cele sezone ali imaju genijalca Rodzersa i tradiciju iza sebe i ono cuveno "nikad ne potcenjuj srce sampiona", bio sam ubedjen da ce dobiti "sveamericki" Dalas. Bio bi spektakl finale Pekersi-Patriote, ali sve je moguce u plej ofu nema favorita.

Severac

pre 7 godina

Kakav sudar Kauboja i Sireva, fenomenalan meč. Presudilo je iskustvo i genijalnost Rodžersa. Utakmica je jednostavno išla na vodenicu Sireva i već posle prve četvrtine videlo se da GB ima utakmicu u rukama. Međutim, sjajan povratak Kauboja i na kraju nokaut. Mislim da su platili danak neiskustvu Preskota i Eliota koji su podlegli pritisku utakmice, ali imaju sjajnu osnovu za budućnost. Za sada, doigravanje ide u skladu sa mojim željama, a to je Super Bowl sa NE Patriots-ima i GB Packers-ima. Napred "severnjaci". P.S. Koliko sam pročitao na netu, nakon utakmice u Arlingtonu spustila se kiša na ovaj deo USA-a, čisto kao simbolika časnog oproštaja Kauboja od ove sezone.

Chris T-Rex BOSH

pre 7 godina

Kakvo hvatanje Kuka, kakva hladnokrvnost Krozbija i naravno, Eron Rodzers, zasluzena pobjeda. Malo su podbacili u 4Q, ali ipak dovoljno dobri za finale NFC.

DJ

pre 7 godina

Green Bay - Dallas, nema komentara, sjajna utakmica. Nisam navijacki opredeljen za neki od ova dva kluba, pa su mi simpatije skakale cas na stranu nestvarnog Rogersa, pa cas na stranu Sjajna dva rukija...
Krivo mi je sto je Dallas izgubio, kao sto bi mi bilo krivo i da je GB izgubio... ima nesto u toj ekipi jos od Favra...
ova druga me malo smorila, upravo zbog toga sto je dobila ekipa bez TD...

drmr

pre 7 godina

Ja se izvinjavam sto pitam. Da li neko moze da mi kaze kako stoji Nju Ingland? Ne pratim a onaj Brejdi deluje kao kul covek. Hvala na informacijama
(karma, 16. januar 2017 10:36)

Stoje odlicno, samo veliki problem im je povreda Gronkowskog koji je verovatno i najbolji TE lige.

Generalno su lose odigrali protiv Hjustona prekjuče, ali mislim da ce savladati Pittsburgh u Finalu konferencije, koji je juce bas odigrao losu utakmicu.

Po meni bi Finale New England-Green Bay bio prava poslastica, dva najbolja QB lige, sigurno bi bio haos, mada kako Atlanta igra na celu sa Ryanom i Pittsburgh koji predvodi Big Ben, tesko je prognozirati finale, cak je iz ove perspektive najrealnije New England - Atlanta s obzirom da su domacini, a koliko znaci domaci teren znamo iz proslogodisnjeg primera, gde je Denver izbacio New England, a da su igrali u Bostonu, razbili bi ih Patriote.

Rale

pre 7 godina

Verovatno vecina neutralnih navija za Pekerse,Rodzers nerealno dobar. Ali mislim da ce Atlanta proci jer imaju iole bolju odbranu a njihov napad je veci problem po odbranu GB nego obrnuto. Ja navijam inace za Celicne,nadam se finalu ali tesko protiv Brejdija u Bostonu. Sve u svemu,nadam se gustim utakmicama
.

Ha Ha Clinton-Dix

pre 7 godina

E sta bi tek ovaj covek radio da ima krstenog running beka. Ali moze i ovako, bez nelsona glavnog wr, i osakacenog sekundarija, ali kad ste genije onda mozete i sami. Al najjace mi je ono brojanje igraca i cim vidi 12 krece.

golman rezervnog tima

pre 7 godina

Fenomenalni Rodžers!Green Bay ove sezone može da titule,iako su oslabljeni na svim pozicijama još od samog početka sezone.Igraju bez klasičnog RB-a, secondary je više nego tanak,noćas igrali i bez Nelsona koji je prva opcija na poziciji WR-a, i opet su dobili Dalas koji je pre utakmice važio za apsolutnog favorita.Neverovatno je šta Rodžers radi poslednja dva meseca i kako uspeva da naelektriše saigrače da daju i više od svojih realnih mogućnosti.Biće teško protiv Meta Rajana i Hulia Džonsa u nedelju,ali ne i nemoguće.Mogu do samog kraja

galiot

pre 7 godina

Kakva dva meca nas ocekuju,pa to je haos... Nju Ingland,najbolji i najpopularniji tim,ali jedno veliko ALI... Kakav arsenal u napadu ima Pitsburg,pa to je za svaki respekt!?! BIG BEN,pravi vodja i lider,kome se pritisak i puls ne menjaju tokom utakmice,stalozen i miran od pocetka do kraja... BEL, prvo sto mi pada na pamet je naslov filma,"catch me if you can", prakticno covek je nezaustavljiv. BRAUN, fantastican risiver jedan od najboljih u ligi i kad se jos pridodaju vise nego solidni hvataci,Dzesi Dejms,Eli Rodzers,Markus Viton i Demarkus Ajers,to jasno pokazuje kakve opcije Stilersi imaju u napadu!!! Videcemo, bice to sjajna tekma u Bostonu,jednako dobra tekma nas ocekuje i u Atlanti... Bice pravo uzivanje za sve ljubitelje Americkog fudbala...

milan

pre 7 godina

@ Blackman
Ista situacija je i kod mene!

Kakav mec! Doktor Aron Rodzers.
Bez prvog hvataca i trkaca, bilo koja druga ekipa ne bi imala sta da trazi, ali Peckersi su posebna ekipa, neko rece, ekipa sa dusom.

Mislim da je vrijeme za drugu titulu sa Aronom.
Pozdrav svima.

Ministar

pre 7 godina

Sta se zalite? Trebali ste na posao nakon Pitsburga i Kanzasa,a ne u krevet nakon prvog meca :D

Salim se naravno.Odlican prvi mec.Drugi nije bio atraktivan.Ne bih se slozio da su Stilersi bili losi.Nadam se finalu Stilersa i Pekersa.

Neko napisa da GB su Seltiksi.I jesu.Ekipa ima dusu definitivno.Rodzersu ne odgovara Atlanta,odnosno njihov def. koordinator.Ima los ucinak protiv istog.Nadam se da ce to da se promijeni.Met Rajanu prilika da konacno dokaze neke stvari.Ganter los.Nelson i Rolins bi trebalo da budu spremni. Iako navijam za GB,mislim da je Atlanta favorit.

p.s: ko nije gledao konf pekersa nakon meca...na pitanje novinara u vexi poslednjeg napada koji je imao GB i vremena koje je bilo ostalo za isti (30 i nekoliko sekundi) i sta je pomislio ,Rodzers odgovara da je pomislio da ipak ima previse vremena.

Lik je genijalac.

djoka utegurović

pre 7 godina

Zanimljiva opažanja velikih poznavalaca NFL-a,posebno mi je interesantno da je najbolji TE u istoriji medju najboljim TE trenutno...

chox

pre 7 godina

Za samo 30 sek napraviti onakva 3 poteza je zadivljujuce ( mislim na fenomenalan pas Rodzersa pa onda onakvo hvatanje Kuka koji je jos pazio da mu noge budu u terenu i na kraju poentiranje Krozbija sa 50 jardi u takvom trenutku gde je sve palo na njegova pleca )