Četvrtak, 12.01.2017.

14:30

Vučelić za B92: Isplaćujemo dugove, spremamo žalbu

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je za B92 da će klub da obezbedi učešće tima u Evropi sledeće sezone

Izvor: B92

Vuèeliæ za B92: Isplaæujemo dugove, spremamo žalbu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Pfc45Zg

pre 7 godina

E pa spremajte žalbu rođače, ili još bolje, tužite ih Sudu Udruženog rada.
Oni su vam dali dve titule.

Šta, taj sud ne postoji više?

Au, kakva šteta...

Dragan Zorin

pre 7 godina

Juče: Nismo kažnjeni, dobili smo opomenu da platimo do 31.01.
Danas: Kažnjeni smo ali nije strašno, ulažemo žalbu.
Za dve nedelje: Žalba nam je odbijena, pa nismo mi krivi što je Uefa baš toliko rigorozna! Ujedno, koristimo ovu priliku da se zahvalimo premijeru Vlade Aleksandru Vučiću...

Rema

pre 7 godina

Ljudima nisu jasne 2 stvari... Prvo je da niko cak i da drzava da zeleno svtlo nece preuzeti da vodi ovaj klub, aludiram na privatizaciju...
Drugo je da ne može da funkcionise klub koji ima daleko manje primanja od karata sponzora i takmicenja, nego sto mu je potrebno...
Dakle prevelika su vam ocekivanja, nema rezultata preko noci, niti ce ista pasti s neba...
Pa postoje ljudi koji placaju godisnje karte i po 400 e(primer Roma) pa titulu nisu videli...
Spustite se na zemlju!

coq

pre 7 godina

Isplacuje drzava Srbija dugove.To su nase pare,a ne Vuciceve.Ko je mene pitao,da li zelim da placam fudbalskoj mafiji dugove?NE ZELIM!A ovamo Vucic preti malim preduzetnicima da ce im zatvarati radnje na 6.meseci,pa na godinu dana,onima koji nose ovu drzavu na ledjima.A sto ovakvi gubitasi duguju za porez po 1500.000 eu,to pojela maca.Mi iz samiupravnog komunizma nismo ni izasli,nikad.Samo sto se sad taj komunizam mutirao,pa izgleda jos gori.Udri po narodu,Vucicu!

mikin

pre 7 godina

"Vučelić za B92: Isplaćujemo dugove, spremamo žalbu"
Ajde! Protiv koga vi spremate zalbu? Zasto niste isplatili dugove na vreme nego tek sada "isplacujete dugove" kada su vas stavili pred svrsen cin. Srpska posla.

Miki

pre 7 godina

Živo me zanima kako se zove akcija sistemskog uništavanja Partizana!? Očigledno je da sve ide po planu... I ne želim da državne pare idu za spas bilo kog kluba već da postanemo pravna država i omogućite privatizaciju klubova koji su obećavali od pada Miloševića!!!

fenomen

pre 7 godina

Mare, kako simpaticno pises sastav. Videces kad ti Terza ode iz kluba koliki ce biti minus. A da malo pratis znao bi da je Radnicki iz Nisa u zivom blatu. Ne čuh premijera da drzava zeli pomoci Radnickom. Poz.

Aljosa

pre 7 godina

A kolika je taxa na zalbu? Da li vi Gospdo vodite tezgu ili fudbalski klub? Projektuje li tu neko finansije, imate li u budzetu stavku "taksa za idiotluke"?

Neko Iz Mase

pre 7 godina

Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)
А шта ако Звезда не уђе ни у једно од два Европска такмичења? Онда ће дуг да нестане као што је нестао дуг КК ЦЗ пре две године.

libero

pre 7 godina

Spremate žalbu, na šta? Pa juče čitav dan, saopštenja, pojašnjenja, demanti, da nikakve suspenzije nema, nego samo opomena da se plati do 31. januara 360,000 evra i sve je ok. Dakle juče ste svesno lagali i obmanjivali javnost. Samo to je dovoljno za ostavku. A ovo ostalo i da se ne pominje. O kakvoj pomoći države, Vlade, pričaš? Je li upravni odbor u Partizanu imenovala i postavila Vlada? Naravno da nije. Pa za šta onda služite osim da držite konferencije za štampu, obmanjujete i pričate bajke? Zar nije osnovna zadaća Upravnog odbora da obezbedi finansijsku stabilnost i pozitivno poslovanje kluba, svojim sredstvima ili dovođenjem sponzora? Je li to vaš zadatak ili je to zadatak države? Ako to nije u opisu vaših obaveza, onda član upravnog odbora može biti bilo ko, ko je u stanju da sastavi skupštinu po meri koja njemu odgovara, nema veze na koji način, zakonski ili neki drugi. Ah da, za tumačenja i stručna opravdanja te vrste zadužen je 'rimski pravnik' i to sve na latinskom.

Iskreni partizanovac

pre 7 godina

U četvrtu ligu po kazni!Za sve dužnike da ne nabrajam.Sve na doboš, stadion, sve!Kakvi bre brazilci, stranci...Na svaku utakmicu uvek u srcu samo Partizan napred Partizan.A lopove u zatvor!

Pedja

pre 7 godina

JUce izjavljivao kako Partizan nije kaznjen i kako je kazna samo uslovna, a danas najavljuje zalbu. Pa na sta se zalis ako Partizan nije kaznjen? A veliki pravnik Vuletic nigde ga nema da da neku "strucnu" izjavu. Mora da je krenuo na casove fizickog pa ne stize da deli saopstenja.

Vase ime

pre 7 godina

A na sta ces se zaliti kad isplacujete dugove i kad ce sve biti ok tj kazna se ukida kako je jucer objavljeno? Zalit cete se sto vracate dugove? Ili

Mare

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.

Galeb south

pre 7 godina

Zar od onoliko legendi kluba OVI da nas vode ?! Čudo braćo,čudo. Pa ne pada mi na pamet da bilo kad i bilo šta gledam ni na tv a tek pa na stadion-ni u snu! Pa kolko god da si tolerantan-mnogooo je! vazura, vučelić,vuletić..užas. Što li je Ilievu sve ovo trebalo,nije mu ovde mesto, dal razume.. Blam nevidjeni. I svi i treba da nam se smeju. I neka nas isključe.

nenad

pre 7 godina

A dok je Tadić iz kase i Mirko Marjanović to je bilo super. Bitne su titule. A kome su davali novac. Da je isao fudbalerima sada ne bi bio dug. Novac je isao njoma na razno razne fore kao i svakom klubu u srbiji prema tome ili privatizacija ako nekog to interesuje ili katanac. Stop fudbalskoj mafiji. Kada bi Vucić uspeo da sredi stanje bilo kako samo ne ovako to bi mu bio najveći uspeh za vreme mandata jer davati iz budzeta jedan evro za fudbal je bruka i sramota.

Memorija

pre 7 godina

Prošle sezone zvezda uz pomoc države i reketa javnim preduzećima isplati dug od cca 12.000.000 eura da bi igrala evropu. Izgubi dve utakmice od predstavnika kazahstana u prvom pretkolu... neprocenjivo.

miki

pre 7 godina

Uprave FKP I KKP rade punom parom, svaka im cas, veliki vodja je odusevljen ucinkom i jedne i druge u protekle dve, odnosno godinu dana, nemam reci...

Batko

pre 7 godina

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa. 
Eh ko vas ne zna.
(Karaburac, 12. januar 2017 15:54)

Pa tvoja glupost je bezkonacma !!!
Vucic (drzava) vas cinkarili Uefa-i , oni poverovali i izbacili, a onda vas Vucko spasao , a u stvari hoce da vas unisti... ?!!
Verovatno, za ovako nesto postoji strucno, medicinsko objasnjenje stanja coveka, ali jedno je sigurno... menjaj nik u "glup sam 1000%" !
Pa ti imas "mozak" da ga studenti seciraju ! Toliko malo, a opet zivis ! Kralju !!!

fenomen

pre 7 godina

Najjaci su komentari o privatizaciji. Ali niko da kaze ko ce to kupiti. Pa zar mislite da Miskovic, Kostic, Lazarevic, Beko ili bilo ko od tih biznismena baca svoj novac. Da ga bacaju ne bi bili to sto jesu. Evo ja prodajem mazdu 626 iz 1996 godine za 27000 eura. Hoce li neko da je kupi. Isam sam sa njom samo nedeljom u crkvu kad je lepo vreme i ima samo 10000 km. E isto tako vrede Partizan i Zvezda. I da se na poklon daju nece ih niko. Evo Čukarički je privatizovan. i gde su na tabeli. Treba oterati sve iz obe uprave koji su na bilo koji nacin u politici. Treba odstraniti sve huligane sa juga i severa i onda polako krenuti iz pocetka od nule a i to je nemoguce jer su dugovi po nekoliki desetina miliona evra kod oba kluba. Ovi sad sto vode klubovi su vrsta dinosaurusa koji nikad ne izumiru. Poz.

Saul Goodman

pre 7 godina

Juče rekao da sigurno igraju, danas već da će se žaliti... Sutra će izmisliti drugu priču, a narod neka i dalje bude glup...

manunited

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)

Mani ti decko i Zvezde i Partizana, vidi nekog doktora da posetis pod hitno. Brinem se za tebe.

portos

pre 7 godina

Privatizacija, bre...Pročitajte u Newsweek-u interviju nekog vodje Partizanovih navijača i shvatićete koliko je taj naš klupski fudbal propao i koliko je vredjanje svakog normalnog gradjanina ove zemlje kad neki političar jedan jedini dinar državnog novca da partizanu, zvezdi...ZAKON O PRIVATIZACIJI POD HITNO!!!

rollo tomasi

pre 7 godina

Vučelić govori neistine. Juče je tvrdio da su samo upozoreni a danas priča o žalbi sudu. Prvi put u životu čujem da se neko žali sudu na UPOZORENJE.Da li misli da se nekome možda treba izviniti za juče izrečene laži ?

ikis

pre 7 godina

Nije tako pricao juce, od zalbe nema koristi, niko nije dobio UEFU na sudu u Lozani. Nema evropskih takmicenja to je jasno, samo je pitanje ko ce odgovarati! Verovatno ce za sve biti kriva prethodna vlast kao i za sve u drzavi.

Piravelo Mile

pre 7 godina

Pa juce si tvrdio da kazne nema...Na sta onda spremas zalbu???Treba mu zabraniti da prilazi stadionu Partizana..a i da sa kupljenom kartom moze da udje...Stetocina..daleko bilo

Karadjoz

pre 7 godina

Nek ti uvaženi prof vuletić objasni šta znači reformatio in peius što se tiče te žalbe.

Na srpskom - ti se žališ a oni te još više klepe po ušima. (Po čemu je uefa i poznata).

Kakav je ovo uništitelj i demagog,da ima mozga i obraza ne bi ni pominjao tu žalbu.

novinar

pre 7 godina

Vidim, kritikuju Vucelu, bas ce da ga potresu. Malo ce da se primiri i, Jovo nanovo! Evo, da li se iko seca da je ovaj dicni covek u jednom danu, 13 januara 1993. godine, otpustio 1.100 zaposlenih u RadioTv Beograd na pravdi boga ( dokazano na sudu ). I, jel mu falila dlaka s glave? Jel odgovarao? Jel zglajzo? Nista, brate, jos je i nagradjen! I sto ne bi radio ovo sto radi? Jos je i dobar, koliko mu se moze. A vi se samo cudite!

Bube grobar

pre 7 godina

Govnjivom motkom treba da vas isteramo !
Klub nek vode Petric, Milosevic, Mijatovic, Mirkovic, Tomic..... svi oni imaju vec iskustva na nekim rukovodecim pozicijama, veliki su sportisti, ljudi i naj vaznije, oni se ne prodaju , oni su pravi PARTIZANOVCI

Глобтротер

pre 7 godina

Добар сте посао обавили. Алек сигурно задовољно трља руке. Партизан сте уништили, а притом је створен привид да му Алек и држава бескомпромисно помажу и, уз све то, захваљујете му се једном недељно. Занимљиво је да му се Звезда низашта не захваљује.

Повраћа ми се од његове глуме, али и од ове земље у којој се за такву глуму добија 50%. Глупе ли нације која све ово оберучке прихвата.

Karaburac

pre 7 godina

Hvala premijeru.
@Vucela i Pekmen

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa.
Eh ko vas ne zna.

Marko

pre 7 godina

Ipak su pare od plata i penzija legle na račun kluba,džaba botovi ceo dan pišu da je reprogram u pitanju. Pucate botovi po svim šavovima.

master

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!

Placa drzava

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!
(master, 12. januar 2017 15:34)

Detinjstvo? Znas ti koje je godiste Vucic???

Goran

pre 7 godina

Ovo nema veze ni sa Partizanom ni Crvenom Zvezdom, ni sa SNS-om ni DS-om, ni sa Vučićem ni Tadićem, ovo je realna slika Srbije i njenog pravnog statusa.
Zato simpatizeri gore pomenutih nemojte da trošite vreme i energiju u međusobnom prepucavanju, nego hajde da se udružimo i napravimo od Srbije pravnu državu.

Šubi

pre 7 godina

Pa ovo je potpuna tragikomedija. Duguju pare državi za porez, ali će uz pomoć države da regulišu dugove, a onda kao nešto Zvezdi spočitavaju koja ne duguje državi ni dinara već bankama.

...

pre 7 godina

Koliko ce kostati zalbeni postupak? Zbog cega cete se zaliti? Nije tacno da ste duzni ?
(Joca, 12. januar 2017 15:18)

Kosta oko 120 000 franaka,a odakle ? Pa Vucic ce da pokloni.

shone

pre 7 godina

A sto se zahvali juce premijeru? Sta je to pa uradio? Kakva zalba sad? Kao sto sam vec pisao, sve ovo je planirano, a jucerasnja zahvalnica je bila marketinski potez dragog nam premijera!Dao je covek sve od sebe ali nije mogao da pomogne...Ali dobro, tu su Batko i ekipa, veruju ili se prave da veruju za dobar sendvic!

Srrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Tamo gde drzava (finansijski) intervenise uvodi se prinudna uprava. I strogo se kontrolise svaki dinar narodnih para. Ako je neophodno, onda vas svedu na nivo islandskih fudbalera, preko dana pecaju ribu a uvece idu na trening. A ne preko dana bleja a uvece na splavove. A vucicu ces da zahvalis tek kada ti bude dao novac iz svog dzepa. Vazi isto i za partizan i za zvezdu. A ne prosipamo ogromne pare na vas a da decu lecimo preko sms porukica.

sale

pre 7 godina

Juce rekao da nisu izbaceni i da samo treba da plate 360 hiljada do 31 januara. Danas kaze da su izbaceni tuga ! Uefa spominje sumu od preko 2,5 miliona uprava uporno 360 hiljada ... Mislim kada dugujes ne mozes ti da kazes koliko dugujes ako Uefa kaze drugacije ! Iliev je tek komedija tvrdi da ce igrati Evropu novinar ga pita kako odgovor je lepo, evo videcete, igramo i tacka. Verovatno se novinar osecao kao da prica sa nekim napaljenim klincem koji nema nijedan argumenat ...

Marko

pre 7 godina

Obrni,okreni,ludi Andjus bio u pravu sistemtsko unistavanje Partizana a zna se od koga i zna se zbog cega a i zna se sada cemu onolika buna Sns kadrova da dodju a mesta u Partizanu nego

GDE STE GROBARI!? Gde ste sada? Sto ne okupirate sad grad,mafija do mafije

Goran

pre 7 godina

Zalba na sta????Pa juce si rekao da ce danas da se plati i da je kazna samo uslovna!Znaci da si lagao...OPET!Tesko nama sa tobom u upravi,trebalo bi da se spakujes i odes...

Ivan

pre 7 godina

Znaci da ste suspendovani ako ste spremili zalbu. Kao sto je juce i bilo objavljeno, a vi se pravite ludi i spinujete normalne ljude ceo dan. Srecom svi imaju internet pa je zvanican dokument bio svima dostupan. Ovaj navikao da samo on ima uvid u te stvari, pa zaboravio da to vise tako ne ide sa tim manipulacijama.

ban

pre 7 godina

E Boga mi , u ime svih navijaca svecano vam obecavam da se vi iz Uprave necete ovaj put izvuci olako. Neko za ovo mora da odgovara. 70 godina i vise je proslo od osnivanja slavnog kluba i niko ga nikad nije urusio kao vi sad. Ako treba pocecemo iz trece lige ali vi sigurno necete biti tu gde jeste. A videcete i kako i na koji nacin vrlo brzo........

django

pre 7 godina

Ajde bre Vucelicu, ta zalba kosta 120000 e a sud u Lozani je u 99% slucajeva samo potvrdio odluku UEFE.Bice dobro i da nas dodatno ne kazne.Da se utvrde krivci i da snose odgovornost.Ali ce na kraju biti kao i uvek, pojeo vuk magarca...

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Pokušavam da nadjem reči, da vas opišem, ali ih nema, ne postoje. Nije nama problem stanje u kojem nam je zemlja već nam je problem što nema nikog da nas iz tog stanja izvuče.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zalba ce biti odbijena, a kazna preinacena u tri godine. Mislim da neznanjem, Uprava Partizana ga pokopava. To kazem kao zvezdas. Zvezda nije uputila zalbu. Oni koji su uputili zalbe sa jedne na tri godine im je povecana kazna. Ako to urade Partizanu, to ce biti kraj partizana do 2025. godine.

SasaI

pre 7 godina

Ja ovde nista ne razumem!? Cuj uz pomoc drzave da isplate 360.000 e, pa svaki vam igrac vredi toliko, prodajte ga i isplatite dug. Hoce li meni neukom neko da objasni sve ovo? Opet kazem, ne razumem i treba mi objasnjenje! Mozda sam i glup!

dex

pre 7 godina

Juce ste rekli da vas nisu izbacili, a danas spremate zalbu. Sud u Lozani u 99,9% presudjuje u korist UEFA. Tim ore sto je ovo treci put da kaznjavaju Partizan.

kiza

pre 7 godina

Ma iako sam grobar bas bi voleo da budu izbaceni,ovakva uprava ni ne zasluzuje bolje sluze za sparing miljenici drzavnoj i da se duboko zahvaljuju i FK i KK Partizan normalno sa drugog mesta na tabeli dok Zvezda sa milionskim dugovima radi sta hoce.

Secam se

pre 7 godina

Secam se perioda u leto 2014 dok je Zvezdi pretila suspenzija, svi grobarski botovi su uvukli patetiku, penzioneru, bolesnu decu ,bankomat u svoje komentare kako ce Vucic da isplati dug, na svakoj mogucoj vesti o Zvezdi, ista propaganda je isla, Zvezda je na kraju izbacena iz Evrope, isti ti su se radovali Zvezdinoj nesreci i suspenziji, kasnije danas Partizan izbacen iz Evrope , Partizan se zahvaljuje premijeru i da ce Partizan igrati Evropu?! U Kosarci ista pojava oni koji najvise reketiraju i prozivaju vlast imaju najvise drzavnih sponzora... A navijaci Zvezde cute i nemo posmatraju, od simpatizera do Delija, dozvoljavaju propagandu i izivljavanje. Sta ce biti ako Vucic plati Partizanove dugove??? Pa nista, i dalje ce neki pisati Aperhejd a dobijati najvise para od drzave.

Delija

pre 7 godina

Ja koliko sam upucen sama zalba nije jeftina. I koliko sam upucen maltene nikad sud u Lozani nije ponistio vec donetu odluku UEFE ... Ono sto je lose sto su 4 kluba juce isto dobili kaznu ali uslovnu oni mogu da srede sve do 31 januara. Partizan je izbacen jer je ovo bilo cetvrto upozorenje za kratko vreme sto bi se fudbalski receno reklo crveni karton u to je to ! Inace Ilirv zvani Bomba je dao intervju da ce igrati Evropu novinar ga 3,4 puta pitao kako on 3,4 puta rekao lepo komedija !!!

Jeste pitali drugara Metaliku za pomoc?

pre 7 godina

Otkud sad to i cemu zalba, kad tvrdite da vas je Vucic izvukao???

Kad dodje leto, a vi lepo na stajgu pa opicite jednu medjunarodnu - Migranti Kabul VS Migranti Zagreb.

nn

pre 7 godina

ha ha vazi se ..... POCELI SMO DA ISPLACUJEMO .... pa sta sti do sada cekao ?!?? Da te lupe po guz... pa sad zovu Premijera da spasava ....

Goran

pre 7 godina

Zalba na sta????Pa juce si rekao da ce danas da se plati i da je kazna samo uslovna!Znaci da si lagao...OPET!Tesko nama sa tobom u upravi,trebalo bi da se spakujes i odes...

Ivan

pre 7 godina

Znaci da ste suspendovani ako ste spremili zalbu. Kao sto je juce i bilo objavljeno, a vi se pravite ludi i spinujete normalne ljude ceo dan. Srecom svi imaju internet pa je zvanican dokument bio svima dostupan. Ovaj navikao da samo on ima uvid u te stvari, pa zaboravio da to vise tako ne ide sa tim manipulacijama.

Piravelo Mile

pre 7 godina

Pa juce si tvrdio da kazne nema...Na sta onda spremas zalbu???Treba mu zabraniti da prilazi stadionu Partizana..a i da sa kupljenom kartom moze da udje...Stetocina..daleko bilo

novinar

pre 7 godina

Vidim, kritikuju Vucelu, bas ce da ga potresu. Malo ce da se primiri i, Jovo nanovo! Evo, da li se iko seca da je ovaj dicni covek u jednom danu, 13 januara 1993. godine, otpustio 1.100 zaposlenih u RadioTv Beograd na pravdi boga ( dokazano na sudu ). I, jel mu falila dlaka s glave? Jel odgovarao? Jel zglajzo? Nista, brate, jos je i nagradjen! I sto ne bi radio ovo sto radi? Jos je i dobar, koliko mu se moze. A vi se samo cudite!

Miki

pre 7 godina

Živo me zanima kako se zove akcija sistemskog uništavanja Partizana!? Očigledno je da sve ide po planu... I ne želim da državne pare idu za spas bilo kog kluba već da postanemo pravna država i omogućite privatizaciju klubova koji su obećavali od pada Miloševića!!!

SasaI

pre 7 godina

Ja ovde nista ne razumem!? Cuj uz pomoc drzave da isplate 360.000 e, pa svaki vam igrac vredi toliko, prodajte ga i isplatite dug. Hoce li meni neukom neko da objasni sve ovo? Opet kazem, ne razumem i treba mi objasnjenje! Mozda sam i glup!

Dragan Zorin

pre 7 godina

Juče: Nismo kažnjeni, dobili smo opomenu da platimo do 31.01.
Danas: Kažnjeni smo ali nije strašno, ulažemo žalbu.
Za dve nedelje: Žalba nam je odbijena, pa nismo mi krivi što je Uefa baš toliko rigorozna! Ujedno, koristimo ovu priliku da se zahvalimo premijeru Vlade Aleksandru Vučiću...

libero

pre 7 godina

Spremate žalbu, na šta? Pa juče čitav dan, saopštenja, pojašnjenja, demanti, da nikakve suspenzije nema, nego samo opomena da se plati do 31. januara 360,000 evra i sve je ok. Dakle juče ste svesno lagali i obmanjivali javnost. Samo to je dovoljno za ostavku. A ovo ostalo i da se ne pominje. O kakvoj pomoći države, Vlade, pričaš? Je li upravni odbor u Partizanu imenovala i postavila Vlada? Naravno da nije. Pa za šta onda služite osim da držite konferencije za štampu, obmanjujete i pričate bajke? Zar nije osnovna zadaća Upravnog odbora da obezbedi finansijsku stabilnost i pozitivno poslovanje kluba, svojim sredstvima ili dovođenjem sponzora? Je li to vaš zadatak ili je to zadatak države? Ako to nije u opisu vaših obaveza, onda član upravnog odbora može biti bilo ko, ko je u stanju da sastavi skupštinu po meri koja njemu odgovara, nema veze na koji način, zakonski ili neki drugi. Ah da, za tumačenja i stručna opravdanja te vrste zadužen je 'rimski pravnik' i to sve na latinskom.

Delija

pre 7 godina

Ja koliko sam upucen sama zalba nije jeftina. I koliko sam upucen maltene nikad sud u Lozani nije ponistio vec donetu odluku UEFE ... Ono sto je lose sto su 4 kluba juce isto dobili kaznu ali uslovnu oni mogu da srede sve do 31 januara. Partizan je izbacen jer je ovo bilo cetvrto upozorenje za kratko vreme sto bi se fudbalski receno reklo crveni karton u to je to ! Inace Ilirv zvani Bomba je dao intervju da ce igrati Evropu novinar ga 3,4 puta pitao kako on 3,4 puta rekao lepo komedija !!!

Глобтротер

pre 7 godina

Добар сте посао обавили. Алек сигурно задовољно трља руке. Партизан сте уништили, а притом је створен привид да му Алек и држава бескомпромисно помажу и, уз све то, захваљујете му се једном недељно. Занимљиво је да му се Звезда низашта не захваљује.

Повраћа ми се од његове глуме, али и од ове земље у којој се за такву глуму добија 50%. Глупе ли нације која све ово оберучке прихвата.

Srrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Tamo gde drzava (finansijski) intervenise uvodi se prinudna uprava. I strogo se kontrolise svaki dinar narodnih para. Ako je neophodno, onda vas svedu na nivo islandskih fudbalera, preko dana pecaju ribu a uvece idu na trening. A ne preko dana bleja a uvece na splavove. A vucicu ces da zahvalis tek kada ti bude dao novac iz svog dzepa. Vazi isto i za partizan i za zvezdu. A ne prosipamo ogromne pare na vas a da decu lecimo preko sms porukica.

master

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!

sale

pre 7 godina

Juce rekao da nisu izbaceni i da samo treba da plate 360 hiljada do 31 januara. Danas kaze da su izbaceni tuga ! Uefa spominje sumu od preko 2,5 miliona uprava uporno 360 hiljada ... Mislim kada dugujes ne mozes ti da kazes koliko dugujes ako Uefa kaze drugacije ! Iliev je tek komedija tvrdi da ce igrati Evropu novinar ga pita kako odgovor je lepo, evo videcete, igramo i tacka. Verovatno se novinar osecao kao da prica sa nekim napaljenim klincem koji nema nijedan argumenat ...

Goran

pre 7 godina

Ovo nema veze ni sa Partizanom ni Crvenom Zvezdom, ni sa SNS-om ni DS-om, ni sa Vučićem ni Tadićem, ovo je realna slika Srbije i njenog pravnog statusa.
Zato simpatizeri gore pomenutih nemojte da trošite vreme i energiju u međusobnom prepucavanju, nego hajde da se udružimo i napravimo od Srbije pravnu državu.

...

pre 7 godina

Koliko ce kostati zalbeni postupak? Zbog cega cete se zaliti? Nije tacno da ste duzni ?
(Joca, 12. januar 2017 15:18)

Kosta oko 120 000 franaka,a odakle ? Pa Vucic ce da pokloni.

Karadjoz

pre 7 godina

Nek ti uvaženi prof vuletić objasni šta znači reformatio in peius što se tiče te žalbe.

Na srpskom - ti se žališ a oni te još više klepe po ušima. (Po čemu je uefa i poznata).

Kakav je ovo uništitelj i demagog,da ima mozga i obraza ne bi ni pominjao tu žalbu.

Marko

pre 7 godina

Ipak su pare od plata i penzija legle na račun kluba,džaba botovi ceo dan pišu da je reprogram u pitanju. Pucate botovi po svim šavovima.

Bube grobar

pre 7 godina

Govnjivom motkom treba da vas isteramo !
Klub nek vode Petric, Milosevic, Mijatovic, Mirkovic, Tomic..... svi oni imaju vec iskustva na nekim rukovodecim pozicijama, veliki su sportisti, ljudi i naj vaznije, oni se ne prodaju , oni su pravi PARTIZANOVCI

nn

pre 7 godina

ha ha vazi se ..... POCELI SMO DA ISPLACUJEMO .... pa sta sti do sada cekao ?!?? Da te lupe po guz... pa sad zovu Premijera da spasava ....

ban

pre 7 godina

E Boga mi , u ime svih navijaca svecano vam obecavam da se vi iz Uprave necete ovaj put izvuci olako. Neko za ovo mora da odgovara. 70 godina i vise je proslo od osnivanja slavnog kluba i niko ga nikad nije urusio kao vi sad. Ako treba pocecemo iz trece lige ali vi sigurno necete biti tu gde jeste. A videcete i kako i na koji nacin vrlo brzo........

rollo tomasi

pre 7 godina

Vučelić govori neistine. Juče je tvrdio da su samo upozoreni a danas priča o žalbi sudu. Prvi put u životu čujem da se neko žali sudu na UPOZORENJE.Da li misli da se nekome možda treba izviniti za juče izrečene laži ?

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Pokušavam da nadjem reči, da vas opišem, ali ih nema, ne postoje. Nije nama problem stanje u kojem nam je zemlja već nam je problem što nema nikog da nas iz tog stanja izvuče.

Marko

pre 7 godina

Obrni,okreni,ludi Andjus bio u pravu sistemtsko unistavanje Partizana a zna se od koga i zna se zbog cega a i zna se sada cemu onolika buna Sns kadrova da dodju a mesta u Partizanu nego

GDE STE GROBARI!? Gde ste sada? Sto ne okupirate sad grad,mafija do mafije

shone

pre 7 godina

A sto se zahvali juce premijeru? Sta je to pa uradio? Kakva zalba sad? Kao sto sam vec pisao, sve ovo je planirano, a jucerasnja zahvalnica je bila marketinski potez dragog nam premijera!Dao je covek sve od sebe ali nije mogao da pomogne...Ali dobro, tu su Batko i ekipa, veruju ili se prave da veruju za dobar sendvic!

Karaburac

pre 7 godina

Hvala premijeru.
@Vucela i Pekmen

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa.
Eh ko vas ne zna.

coq

pre 7 godina

Isplacuje drzava Srbija dugove.To su nase pare,a ne Vuciceve.Ko je mene pitao,da li zelim da placam fudbalskoj mafiji dugove?NE ZELIM!A ovamo Vucic preti malim preduzetnicima da ce im zatvarati radnje na 6.meseci,pa na godinu dana,onima koji nose ovu drzavu na ledjima.A sto ovakvi gubitasi duguju za porez po 1500.000 eu,to pojela maca.Mi iz samiupravnog komunizma nismo ni izasli,nikad.Samo sto se sad taj komunizam mutirao,pa izgleda jos gori.Udri po narodu,Vucicu!

django

pre 7 godina

Ajde bre Vucelicu, ta zalba kosta 120000 e a sud u Lozani je u 99% slucajeva samo potvrdio odluku UEFE.Bice dobro i da nas dodatno ne kazne.Da se utvrde krivci i da snose odgovornost.Ali ce na kraju biti kao i uvek, pojeo vuk magarca...

dex

pre 7 godina

Juce ste rekli da vas nisu izbacili, a danas spremate zalbu. Sud u Lozani u 99,9% presudjuje u korist UEFA. Tim ore sto je ovo treci put da kaznjavaju Partizan.

Jeste pitali drugara Metaliku za pomoc?

pre 7 godina

Otkud sad to i cemu zalba, kad tvrdite da vas je Vucic izvukao???

Kad dodje leto, a vi lepo na stajgu pa opicite jednu medjunarodnu - Migranti Kabul VS Migranti Zagreb.

Placa drzava

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!
(master, 12. januar 2017 15:34)

Detinjstvo? Znas ti koje je godiste Vucic???

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zalba ce biti odbijena, a kazna preinacena u tri godine. Mislim da neznanjem, Uprava Partizana ga pokopava. To kazem kao zvezdas. Zvezda nije uputila zalbu. Oni koji su uputili zalbe sa jedne na tri godine im je povecana kazna. Ako to urade Partizanu, to ce biti kraj partizana do 2025. godine.

Memorija

pre 7 godina

Prošle sezone zvezda uz pomoc države i reketa javnim preduzećima isplati dug od cca 12.000.000 eura da bi igrala evropu. Izgubi dve utakmice od predstavnika kazahstana u prvom pretkolu... neprocenjivo.

ikis

pre 7 godina

Nije tako pricao juce, od zalbe nema koristi, niko nije dobio UEFU na sudu u Lozani. Nema evropskih takmicenja to je jasno, samo je pitanje ko ce odgovarati! Verovatno ce za sve biti kriva prethodna vlast kao i za sve u drzavi.

mikin

pre 7 godina

"Vučelić za B92: Isplaćujemo dugove, spremamo žalbu"
Ajde! Protiv koga vi spremate zalbu? Zasto niste isplatili dugove na vreme nego tek sada "isplacujete dugove" kada su vas stavili pred svrsen cin. Srpska posla.

kiza

pre 7 godina

Ma iako sam grobar bas bi voleo da budu izbaceni,ovakva uprava ni ne zasluzuje bolje sluze za sparing miljenici drzavnoj i da se duboko zahvaljuju i FK i KK Partizan normalno sa drugog mesta na tabeli dok Zvezda sa milionskim dugovima radi sta hoce.

Secam se

pre 7 godina

Secam se perioda u leto 2014 dok je Zvezdi pretila suspenzija, svi grobarski botovi su uvukli patetiku, penzioneru, bolesnu decu ,bankomat u svoje komentare kako ce Vucic da isplati dug, na svakoj mogucoj vesti o Zvezdi, ista propaganda je isla, Zvezda je na kraju izbacena iz Evrope, isti ti su se radovali Zvezdinoj nesreci i suspenziji, kasnije danas Partizan izbacen iz Evrope , Partizan se zahvaljuje premijeru i da ce Partizan igrati Evropu?! U Kosarci ista pojava oni koji najvise reketiraju i prozivaju vlast imaju najvise drzavnih sponzora... A navijaci Zvezde cute i nemo posmatraju, od simpatizera do Delija, dozvoljavaju propagandu i izivljavanje. Sta ce biti ako Vucic plati Partizanove dugove??? Pa nista, i dalje ce neki pisati Aperhejd a dobijati najvise para od drzave.

fenomen

pre 7 godina

Najjaci su komentari o privatizaciji. Ali niko da kaze ko ce to kupiti. Pa zar mislite da Miskovic, Kostic, Lazarevic, Beko ili bilo ko od tih biznismena baca svoj novac. Da ga bacaju ne bi bili to sto jesu. Evo ja prodajem mazdu 626 iz 1996 godine za 27000 eura. Hoce li neko da je kupi. Isam sam sa njom samo nedeljom u crkvu kad je lepo vreme i ima samo 10000 km. E isto tako vrede Partizan i Zvezda. I da se na poklon daju nece ih niko. Evo Čukarički je privatizovan. i gde su na tabeli. Treba oterati sve iz obe uprave koji su na bilo koji nacin u politici. Treba odstraniti sve huligane sa juga i severa i onda polako krenuti iz pocetka od nule a i to je nemoguce jer su dugovi po nekoliki desetina miliona evra kod oba kluba. Ovi sad sto vode klubovi su vrsta dinosaurusa koji nikad ne izumiru. Poz.

Mare

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.

Neko Iz Mase

pre 7 godina

Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)
А шта ако Звезда не уђе ни у једно од два Европска такмичења? Онда ће дуг да нестане као што је нестао дуг КК ЦЗ пре две године.

Šubi

pre 7 godina

Pa ovo je potpuna tragikomedija. Duguju pare državi za porez, ali će uz pomoć države da regulišu dugove, a onda kao nešto Zvezdi spočitavaju koja ne duguje državi ni dinara već bankama.

Rema

pre 7 godina

Ljudima nisu jasne 2 stvari... Prvo je da niko cak i da drzava da zeleno svtlo nece preuzeti da vodi ovaj klub, aludiram na privatizaciju...
Drugo je da ne može da funkcionise klub koji ima daleko manje primanja od karata sponzora i takmicenja, nego sto mu je potrebno...
Dakle prevelika su vam ocekivanja, nema rezultata preko noci, niti ce ista pasti s neba...
Pa postoje ljudi koji placaju godisnje karte i po 400 e(primer Roma) pa titulu nisu videli...
Spustite se na zemlju!

Pedja

pre 7 godina

JUce izjavljivao kako Partizan nije kaznjen i kako je kazna samo uslovna, a danas najavljuje zalbu. Pa na sta se zalis ako Partizan nije kaznjen? A veliki pravnik Vuletic nigde ga nema da da neku "strucnu" izjavu. Mora da je krenuo na casove fizickog pa ne stize da deli saopstenja.

Iskreni partizanovac

pre 7 godina

U četvrtu ligu po kazni!Za sve dužnike da ne nabrajam.Sve na doboš, stadion, sve!Kakvi bre brazilci, stranci...Na svaku utakmicu uvek u srcu samo Partizan napred Partizan.A lopove u zatvor!

Galeb south

pre 7 godina

Zar od onoliko legendi kluba OVI da nas vode ?! Čudo braćo,čudo. Pa ne pada mi na pamet da bilo kad i bilo šta gledam ni na tv a tek pa na stadion-ni u snu! Pa kolko god da si tolerantan-mnogooo je! vazura, vučelić,vuletić..užas. Što li je Ilievu sve ovo trebalo,nije mu ovde mesto, dal razume.. Blam nevidjeni. I svi i treba da nam se smeju. I neka nas isključe.

fenomen

pre 7 godina

Mare, kako simpaticno pises sastav. Videces kad ti Terza ode iz kluba koliki ce biti minus. A da malo pratis znao bi da je Radnicki iz Nisa u zivom blatu. Ne čuh premijera da drzava zeli pomoci Radnickom. Poz.

manunited

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)

Mani ti decko i Zvezde i Partizana, vidi nekog doktora da posetis pod hitno. Brinem se za tebe.

Saul Goodman

pre 7 godina

Juče rekao da sigurno igraju, danas već da će se žaliti... Sutra će izmisliti drugu priču, a narod neka i dalje bude glup...

nenad

pre 7 godina

A dok je Tadić iz kase i Mirko Marjanović to je bilo super. Bitne su titule. A kome su davali novac. Da je isao fudbalerima sada ne bi bio dug. Novac je isao njoma na razno razne fore kao i svakom klubu u srbiji prema tome ili privatizacija ako nekog to interesuje ili katanac. Stop fudbalskoj mafiji. Kada bi Vucić uspeo da sredi stanje bilo kako samo ne ovako to bi mu bio najveći uspeh za vreme mandata jer davati iz budzeta jedan evro za fudbal je bruka i sramota.

portos

pre 7 godina

Privatizacija, bre...Pročitajte u Newsweek-u interviju nekog vodje Partizanovih navijača i shvatićete koliko je taj naš klupski fudbal propao i koliko je vredjanje svakog normalnog gradjanina ove zemlje kad neki političar jedan jedini dinar državnog novca da partizanu, zvezdi...ZAKON O PRIVATIZACIJI POD HITNO!!!

Vase ime

pre 7 godina

A na sta ces se zaliti kad isplacujete dugove i kad ce sve biti ok tj kazna se ukida kako je jucer objavljeno? Zalit cete se sto vracate dugove? Ili

Batko

pre 7 godina

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa. 
Eh ko vas ne zna.
(Karaburac, 12. januar 2017 15:54)

Pa tvoja glupost je bezkonacma !!!
Vucic (drzava) vas cinkarili Uefa-i , oni poverovali i izbacili, a onda vas Vucko spasao , a u stvari hoce da vas unisti... ?!!
Verovatno, za ovako nesto postoji strucno, medicinsko objasnjenje stanja coveka, ali jedno je sigurno... menjaj nik u "glup sam 1000%" !
Pa ti imas "mozak" da ga studenti seciraju ! Toliko malo, a opet zivis ! Kralju !!!

Aljosa

pre 7 godina

A kolika je taxa na zalbu? Da li vi Gospdo vodite tezgu ili fudbalski klub? Projektuje li tu neko finansije, imate li u budzetu stavku "taksa za idiotluke"?

miki

pre 7 godina

Uprave FKP I KKP rade punom parom, svaka im cas, veliki vodja je odusevljen ucinkom i jedne i druge u protekle dve, odnosno godinu dana, nemam reci...

Pfc45Zg

pre 7 godina

E pa spremajte žalbu rođače, ili još bolje, tužite ih Sudu Udruženog rada.
Oni su vam dali dve titule.

Šta, taj sud ne postoji više?

Au, kakva šteta...

master

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!

Mare

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.

Secam se

pre 7 godina

Secam se perioda u leto 2014 dok je Zvezdi pretila suspenzija, svi grobarski botovi su uvukli patetiku, penzioneru, bolesnu decu ,bankomat u svoje komentare kako ce Vucic da isplati dug, na svakoj mogucoj vesti o Zvezdi, ista propaganda je isla, Zvezda je na kraju izbacena iz Evrope, isti ti su se radovali Zvezdinoj nesreci i suspenziji, kasnije danas Partizan izbacen iz Evrope , Partizan se zahvaljuje premijeru i da ce Partizan igrati Evropu?! U Kosarci ista pojava oni koji najvise reketiraju i prozivaju vlast imaju najvise drzavnih sponzora... A navijaci Zvezde cute i nemo posmatraju, od simpatizera do Delija, dozvoljavaju propagandu i izivljavanje. Sta ce biti ako Vucic plati Partizanove dugove??? Pa nista, i dalje ce neki pisati Aperhejd a dobijati najvise para od drzave.

Miki

pre 7 godina

Živo me zanima kako se zove akcija sistemskog uništavanja Partizana!? Očigledno je da sve ide po planu... I ne želim da državne pare idu za spas bilo kog kluba već da postanemo pravna država i omogućite privatizaciju klubova koji su obećavali od pada Miloševića!!!

Memorija

pre 7 godina

Prošle sezone zvezda uz pomoc države i reketa javnim preduzećima isplati dug od cca 12.000.000 eura da bi igrala evropu. Izgubi dve utakmice od predstavnika kazahstana u prvom pretkolu... neprocenjivo.

Глобтротер

pre 7 godina

Добар сте посао обавили. Алек сигурно задовољно трља руке. Партизан сте уништили, а притом је створен привид да му Алек и држава бескомпромисно помажу и, уз све то, захваљујете му се једном недељно. Занимљиво је да му се Звезда низашта не захваљује.

Повраћа ми се од његове глуме, али и од ове земље у којој се за такву глуму добија 50%. Глупе ли нације која све ово оберучке прихвата.

Karaburac

pre 7 godina

Hvala premijeru.
@Vucela i Pekmen

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa.
Eh ko vas ne zna.

kiza

pre 7 godina

Ma iako sam grobar bas bi voleo da budu izbaceni,ovakva uprava ni ne zasluzuje bolje sluze za sparing miljenici drzavnoj i da se duboko zahvaljuju i FK i KK Partizan normalno sa drugog mesta na tabeli dok Zvezda sa milionskim dugovima radi sta hoce.

Neko Iz Mase

pre 7 godina

Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)
А шта ако Звезда не уђе ни у једно од два Европска такмичења? Онда ће дуг да нестане као што је нестао дуг КК ЦЗ пре две године.

Marko

pre 7 godina

Obrni,okreni,ludi Andjus bio u pravu sistemtsko unistavanje Partizana a zna se od koga i zna se zbog cega a i zna se sada cemu onolika buna Sns kadrova da dodju a mesta u Partizanu nego

GDE STE GROBARI!? Gde ste sada? Sto ne okupirate sad grad,mafija do mafije

Placa drzava

pre 7 godina

o cemu ti care pricas....sve svi radite po direktivi da se unisti Partizan,jer ste iskopleksirani od Partizana...aaa pogotovu vodje,jer je imao nesrecno detinjstvo, pogotovu basketu!!!
(master, 12. januar 2017 15:34)

Detinjstvo? Znas ti koje je godiste Vucic???

nenad

pre 7 godina

A dok je Tadić iz kase i Mirko Marjanović to je bilo super. Bitne su titule. A kome su davali novac. Da je isao fudbalerima sada ne bi bio dug. Novac je isao njoma na razno razne fore kao i svakom klubu u srbiji prema tome ili privatizacija ako nekog to interesuje ili katanac. Stop fudbalskoj mafiji. Kada bi Vucić uspeo da sredi stanje bilo kako samo ne ovako to bi mu bio najveći uspeh za vreme mandata jer davati iz budzeta jedan evro za fudbal je bruka i sramota.

Batko

pre 7 godina

Hvala premijeru sto je ocinkario ovi kaznili a on se javlja kao spasioc kada nema spasa. 
Eh ko vas ne zna.
(Karaburac, 12. januar 2017 15:54)

Pa tvoja glupost je bezkonacma !!!
Vucic (drzava) vas cinkarili Uefa-i , oni poverovali i izbacili, a onda vas Vucko spasao , a u stvari hoce da vas unisti... ?!!
Verovatno, za ovako nesto postoji strucno, medicinsko objasnjenje stanja coveka, ali jedno je sigurno... menjaj nik u "glup sam 1000%" !
Pa ti imas "mozak" da ga studenti seciraju ! Toliko malo, a opet zivis ! Kralju !!!

Marko

pre 7 godina

Ipak su pare od plata i penzija legle na račun kluba,džaba botovi ceo dan pišu da je reprogram u pitanju. Pucate botovi po svim šavovima.

manunited

pre 7 godina

Partizan znaci startuje kvalifikacije u julu 2019.Tako da Zvezda igra kvalifikacije za LS,Vosha povlascena u 1. I 2. Kolu Lige Evrope,a Napredak i Radnicki Nish uz Mladost i eventualno Javor ce se boriti za 3. I 4. Mesto koje im donosi status nepovlascenih u 1. Kolu LE.Opasce koeficient Partizanu bice nepovlascen u play-offu Lige Evrope,Zvezda ako udje u Ligu Evrope smanjuje dug na 25 000 000,a ako udje u LS na 10 000 000.Menja se format UEFE i sampion Srbije od 2018. Biva povlascen i u play-offu LE i pocinje EX-YU Kup.
(Mare, 12. januar 2017 16:04)

Mani ti decko i Zvezde i Partizana, vidi nekog doktora da posetis pod hitno. Brinem se za tebe.

Šubi

pre 7 godina

Pa ovo je potpuna tragikomedija. Duguju pare državi za porez, ali će uz pomoć države da regulišu dugove, a onda kao nešto Zvezdi spočitavaju koja ne duguje državi ni dinara već bankama.

shone

pre 7 godina

A sto se zahvali juce premijeru? Sta je to pa uradio? Kakva zalba sad? Kao sto sam vec pisao, sve ovo je planirano, a jucerasnja zahvalnica je bila marketinski potez dragog nam premijera!Dao je covek sve od sebe ali nije mogao da pomogne...Ali dobro, tu su Batko i ekipa, veruju ili se prave da veruju za dobar sendvic!

Goran

pre 7 godina

Ovo nema veze ni sa Partizanom ni Crvenom Zvezdom, ni sa SNS-om ni DS-om, ni sa Vučićem ni Tadićem, ovo je realna slika Srbije i njenog pravnog statusa.
Zato simpatizeri gore pomenutih nemojte da trošite vreme i energiju u međusobnom prepucavanju, nego hajde da se udružimo i napravimo od Srbije pravnu državu.

Bube grobar

pre 7 godina

Govnjivom motkom treba da vas isteramo !
Klub nek vode Petric, Milosevic, Mijatovic, Mirkovic, Tomic..... svi oni imaju vec iskustva na nekim rukovodecim pozicijama, veliki su sportisti, ljudi i naj vaznije, oni se ne prodaju , oni su pravi PARTIZANOVCI

Jeste pitali drugara Metaliku za pomoc?

pre 7 godina

Otkud sad to i cemu zalba, kad tvrdite da vas je Vucic izvukao???

Kad dodje leto, a vi lepo na stajgu pa opicite jednu medjunarodnu - Migranti Kabul VS Migranti Zagreb.

Piravelo Mile

pre 7 godina

Pa juce si tvrdio da kazne nema...Na sta onda spremas zalbu???Treba mu zabraniti da prilazi stadionu Partizana..a i da sa kupljenom kartom moze da udje...Stetocina..daleko bilo

...

pre 7 godina

Koliko ce kostati zalbeni postupak? Zbog cega cete se zaliti? Nije tacno da ste duzni ?
(Joca, 12. januar 2017 15:18)

Kosta oko 120 000 franaka,a odakle ? Pa Vucic ce da pokloni.

miki

pre 7 godina

Uprave FKP I KKP rade punom parom, svaka im cas, veliki vodja je odusevljen ucinkom i jedne i druge u protekle dve, odnosno godinu dana, nemam reci...

fenomen

pre 7 godina

Mare, kako simpaticno pises sastav. Videces kad ti Terza ode iz kluba koliki ce biti minus. A da malo pratis znao bi da je Radnicki iz Nisa u zivom blatu. Ne čuh premijera da drzava zeli pomoci Radnickom. Poz.

Goran

pre 7 godina

Zalba na sta????Pa juce si rekao da ce danas da se plati i da je kazna samo uslovna!Znaci da si lagao...OPET!Tesko nama sa tobom u upravi,trebalo bi da se spakujes i odes...

ban

pre 7 godina

E Boga mi , u ime svih navijaca svecano vam obecavam da se vi iz Uprave necete ovaj put izvuci olako. Neko za ovo mora da odgovara. 70 godina i vise je proslo od osnivanja slavnog kluba i niko ga nikad nije urusio kao vi sad. Ako treba pocecemo iz trece lige ali vi sigurno necete biti tu gde jeste. A videcete i kako i na koji nacin vrlo brzo........

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zalba ce biti odbijena, a kazna preinacena u tri godine. Mislim da neznanjem, Uprava Partizana ga pokopava. To kazem kao zvezdas. Zvezda nije uputila zalbu. Oni koji su uputili zalbe sa jedne na tri godine im je povecana kazna. Ako to urade Partizanu, to ce biti kraj partizana do 2025. godine.

Iskreni partizanovac

pre 7 godina

U četvrtu ligu po kazni!Za sve dužnike da ne nabrajam.Sve na doboš, stadion, sve!Kakvi bre brazilci, stranci...Na svaku utakmicu uvek u srcu samo Partizan napred Partizan.A lopove u zatvor!

Rema

pre 7 godina

Ljudima nisu jasne 2 stvari... Prvo je da niko cak i da drzava da zeleno svtlo nece preuzeti da vodi ovaj klub, aludiram na privatizaciju...
Drugo je da ne može da funkcionise klub koji ima daleko manje primanja od karata sponzora i takmicenja, nego sto mu je potrebno...
Dakle prevelika su vam ocekivanja, nema rezultata preko noci, niti ce ista pasti s neba...
Pa postoje ljudi koji placaju godisnje karte i po 400 e(primer Roma) pa titulu nisu videli...
Spustite se na zemlju!

Delija

pre 7 godina

Ja koliko sam upucen sama zalba nije jeftina. I koliko sam upucen maltene nikad sud u Lozani nije ponistio vec donetu odluku UEFE ... Ono sto je lose sto su 4 kluba juce isto dobili kaznu ali uslovnu oni mogu da srede sve do 31 januara. Partizan je izbacen jer je ovo bilo cetvrto upozorenje za kratko vreme sto bi se fudbalski receno reklo crveni karton u to je to ! Inace Ilirv zvani Bomba je dao intervju da ce igrati Evropu novinar ga 3,4 puta pitao kako on 3,4 puta rekao lepo komedija !!!

nn

pre 7 godina

ha ha vazi se ..... POCELI SMO DA ISPLACUJEMO .... pa sta sti do sada cekao ?!?? Da te lupe po guz... pa sad zovu Premijera da spasava ....

novinar

pre 7 godina

Vidim, kritikuju Vucelu, bas ce da ga potresu. Malo ce da se primiri i, Jovo nanovo! Evo, da li se iko seca da je ovaj dicni covek u jednom danu, 13 januara 1993. godine, otpustio 1.100 zaposlenih u RadioTv Beograd na pravdi boga ( dokazano na sudu ). I, jel mu falila dlaka s glave? Jel odgovarao? Jel zglajzo? Nista, brate, jos je i nagradjen! I sto ne bi radio ovo sto radi? Jos je i dobar, koliko mu se moze. A vi se samo cudite!

libero

pre 7 godina

Spremate žalbu, na šta? Pa juče čitav dan, saopštenja, pojašnjenja, demanti, da nikakve suspenzije nema, nego samo opomena da se plati do 31. januara 360,000 evra i sve je ok. Dakle juče ste svesno lagali i obmanjivali javnost. Samo to je dovoljno za ostavku. A ovo ostalo i da se ne pominje. O kakvoj pomoći države, Vlade, pričaš? Je li upravni odbor u Partizanu imenovala i postavila Vlada? Naravno da nije. Pa za šta onda služite osim da držite konferencije za štampu, obmanjujete i pričate bajke? Zar nije osnovna zadaća Upravnog odbora da obezbedi finansijsku stabilnost i pozitivno poslovanje kluba, svojim sredstvima ili dovođenjem sponzora? Je li to vaš zadatak ili je to zadatak države? Ako to nije u opisu vaših obaveza, onda član upravnog odbora može biti bilo ko, ko je u stanju da sastavi skupštinu po meri koja njemu odgovara, nema veze na koji način, zakonski ili neki drugi. Ah da, za tumačenja i stručna opravdanja te vrste zadužen je 'rimski pravnik' i to sve na latinskom.

Dragan Zorin

pre 7 godina

Juče: Nismo kažnjeni, dobili smo opomenu da platimo do 31.01.
Danas: Kažnjeni smo ali nije strašno, ulažemo žalbu.
Za dve nedelje: Žalba nam je odbijena, pa nismo mi krivi što je Uefa baš toliko rigorozna! Ujedno, koristimo ovu priliku da se zahvalimo premijeru Vlade Aleksandru Vučiću...

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Pokušavam da nadjem reči, da vas opišem, ali ih nema, ne postoje. Nije nama problem stanje u kojem nam je zemlja već nam je problem što nema nikog da nas iz tog stanja izvuče.

django

pre 7 godina

Ajde bre Vucelicu, ta zalba kosta 120000 e a sud u Lozani je u 99% slucajeva samo potvrdio odluku UEFE.Bice dobro i da nas dodatno ne kazne.Da se utvrde krivci i da snose odgovornost.Ali ce na kraju biti kao i uvek, pojeo vuk magarca...

Vase ime

pre 7 godina

A na sta ces se zaliti kad isplacujete dugove i kad ce sve biti ok tj kazna se ukida kako je jucer objavljeno? Zalit cete se sto vracate dugove? Ili

fenomen

pre 7 godina

Najjaci su komentari o privatizaciji. Ali niko da kaze ko ce to kupiti. Pa zar mislite da Miskovic, Kostic, Lazarevic, Beko ili bilo ko od tih biznismena baca svoj novac. Da ga bacaju ne bi bili to sto jesu. Evo ja prodajem mazdu 626 iz 1996 godine za 27000 eura. Hoce li neko da je kupi. Isam sam sa njom samo nedeljom u crkvu kad je lepo vreme i ima samo 10000 km. E isto tako vrede Partizan i Zvezda. I da se na poklon daju nece ih niko. Evo Čukarički je privatizovan. i gde su na tabeli. Treba oterati sve iz obe uprave koji su na bilo koji nacin u politici. Treba odstraniti sve huligane sa juga i severa i onda polako krenuti iz pocetka od nule a i to je nemoguce jer su dugovi po nekoliki desetina miliona evra kod oba kluba. Ovi sad sto vode klubovi su vrsta dinosaurusa koji nikad ne izumiru. Poz.

Pfc45Zg

pre 7 godina

E pa spremajte žalbu rođače, ili još bolje, tužite ih Sudu Udruženog rada.
Oni su vam dali dve titule.

Šta, taj sud ne postoji više?

Au, kakva šteta...

SasaI

pre 7 godina

Ja ovde nista ne razumem!? Cuj uz pomoc drzave da isplate 360.000 e, pa svaki vam igrac vredi toliko, prodajte ga i isplatite dug. Hoce li meni neukom neko da objasni sve ovo? Opet kazem, ne razumem i treba mi objasnjenje! Mozda sam i glup!

Ivan

pre 7 godina

Znaci da ste suspendovani ako ste spremili zalbu. Kao sto je juce i bilo objavljeno, a vi se pravite ludi i spinujete normalne ljude ceo dan. Srecom svi imaju internet pa je zvanican dokument bio svima dostupan. Ovaj navikao da samo on ima uvid u te stvari, pa zaboravio da to vise tako ne ide sa tim manipulacijama.

ikis

pre 7 godina

Nije tako pricao juce, od zalbe nema koristi, niko nije dobio UEFU na sudu u Lozani. Nema evropskih takmicenja to je jasno, samo je pitanje ko ce odgovarati! Verovatno ce za sve biti kriva prethodna vlast kao i za sve u drzavi.

rollo tomasi

pre 7 godina

Vučelić govori neistine. Juče je tvrdio da su samo upozoreni a danas priča o žalbi sudu. Prvi put u životu čujem da se neko žali sudu na UPOZORENJE.Da li misli da se nekome možda treba izviniti za juče izrečene laži ?

sale

pre 7 godina

Juce rekao da nisu izbaceni i da samo treba da plate 360 hiljada do 31 januara. Danas kaze da su izbaceni tuga ! Uefa spominje sumu od preko 2,5 miliona uprava uporno 360 hiljada ... Mislim kada dugujes ne mozes ti da kazes koliko dugujes ako Uefa kaze drugacije ! Iliev je tek komedija tvrdi da ce igrati Evropu novinar ga pita kako odgovor je lepo, evo videcete, igramo i tacka. Verovatno se novinar osecao kao da prica sa nekim napaljenim klincem koji nema nijedan argumenat ...

Srrrrrrrrdjan

pre 7 godina

Tamo gde drzava (finansijski) intervenise uvodi se prinudna uprava. I strogo se kontrolise svaki dinar narodnih para. Ako je neophodno, onda vas svedu na nivo islandskih fudbalera, preko dana pecaju ribu a uvece idu na trening. A ne preko dana bleja a uvece na splavove. A vucicu ces da zahvalis tek kada ti bude dao novac iz svog dzepa. Vazi isto i za partizan i za zvezdu. A ne prosipamo ogromne pare na vas a da decu lecimo preko sms porukica.

Pedja

pre 7 godina

JUce izjavljivao kako Partizan nije kaznjen i kako je kazna samo uslovna, a danas najavljuje zalbu. Pa na sta se zalis ako Partizan nije kaznjen? A veliki pravnik Vuletic nigde ga nema da da neku "strucnu" izjavu. Mora da je krenuo na casove fizickog pa ne stize da deli saopstenja.

Galeb south

pre 7 godina

Zar od onoliko legendi kluba OVI da nas vode ?! Čudo braćo,čudo. Pa ne pada mi na pamet da bilo kad i bilo šta gledam ni na tv a tek pa na stadion-ni u snu! Pa kolko god da si tolerantan-mnogooo je! vazura, vučelić,vuletić..užas. Što li je Ilievu sve ovo trebalo,nije mu ovde mesto, dal razume.. Blam nevidjeni. I svi i treba da nam se smeju. I neka nas isključe.

mikin

pre 7 godina

"Vučelić za B92: Isplaćujemo dugove, spremamo žalbu"
Ajde! Protiv koga vi spremate zalbu? Zasto niste isplatili dugove na vreme nego tek sada "isplacujete dugove" kada su vas stavili pred svrsen cin. Srpska posla.

coq

pre 7 godina

Isplacuje drzava Srbija dugove.To su nase pare,a ne Vuciceve.Ko je mene pitao,da li zelim da placam fudbalskoj mafiji dugove?NE ZELIM!A ovamo Vucic preti malim preduzetnicima da ce im zatvarati radnje na 6.meseci,pa na godinu dana,onima koji nose ovu drzavu na ledjima.A sto ovakvi gubitasi duguju za porez po 1500.000 eu,to pojela maca.Mi iz samiupravnog komunizma nismo ni izasli,nikad.Samo sto se sad taj komunizam mutirao,pa izgleda jos gori.Udri po narodu,Vucicu!

dex

pre 7 godina

Juce ste rekli da vas nisu izbacili, a danas spremate zalbu. Sud u Lozani u 99,9% presudjuje u korist UEFA. Tim ore sto je ovo treci put da kaznjavaju Partizan.

Karadjoz

pre 7 godina

Nek ti uvaženi prof vuletić objasni šta znači reformatio in peius što se tiče te žalbe.

Na srpskom - ti se žališ a oni te još više klepe po ušima. (Po čemu je uefa i poznata).

Kakav je ovo uništitelj i demagog,da ima mozga i obraza ne bi ni pominjao tu žalbu.

portos

pre 7 godina

Privatizacija, bre...Pročitajte u Newsweek-u interviju nekog vodje Partizanovih navijača i shvatićete koliko je taj naš klupski fudbal propao i koliko je vredjanje svakog normalnog gradjanina ove zemlje kad neki političar jedan jedini dinar državnog novca da partizanu, zvezdi...ZAKON O PRIVATIZACIJI POD HITNO!!!

Aljosa

pre 7 godina

A kolika je taxa na zalbu? Da li vi Gospdo vodite tezgu ili fudbalski klub? Projektuje li tu neko finansije, imate li u budzetu stavku "taksa za idiotluke"?

Saul Goodman

pre 7 godina

Juče rekao da sigurno igraju, danas već da će se žaliti... Sutra će izmisliti drugu priču, a narod neka i dalje bude glup...