Nedelja, 08.01.2017.

22:30

Mesijeva magija donela Barsi bod u Viljarealu

Fudbaleri Barselone bili su na korak od poraza, ali je Lionel Mesi još jednom potvrdio zbog čega ga smatraju najboljim u istoriji.

Izvor: B92

Mesijeva magija donela Barsi bod u Viljarealu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.
(Blueblueblue, 9. januar 2017 14:25)
Na prosloj utakmici pri rezultatu 2:0 za Atletiko nije dosudjen cist da ne moze biti cistiji penal nad Nejmarom.Juce lik iz Viljareala pri rezultatu 1:0 brani gol rukom i sudija ne sudi nista. Cist gol je lik odbranio rukom. I onda ti napises ovako nesto...

Blueblueblue

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.

Vince Carter

pre 7 godina

Da je gol tehnologija uvedena barselona ne bi bila sampion 2009 a mozda ni 2006,dzabe objasnjavati vise sta je to goat i da je to maradona,mesi je njegova kopija koja igra za mnogo jaci tim i sistem a i sam mesi je izjavio da kada bi igrao jos milion godina ne bi mogao da bude veci od maradona mada evo ljudi i dalje pricaju da je messi 90 posto barselone koja je zgazila jedan real u sred madrida bez njega,nego ja nesto primecujem da je barselona 70 posto slabija bez inieste zar ne...
Bas bi voleo strucnjaci da mi objasne kako je to spanija dominirala svetom sa tim istim igracima,mozete samo da cutite :)

facts

pre 7 godina

-Ponovo ocajno sudjenje na Barsinom mecu! Ponovo je Barsa ostecena, ponovo je Mesi bio strelac iz slobodnog udarca! Barsi nije sviran penal protiv Bilbaa i bar 1 penal protiv Viljareala! I Viljareal je ostecen za penal!
-Barsa u zadnjih 17 meceva protiv Viljareala: 12-5-0 (bez poraza)!
-Mesi je postigao bar 1 gol u zadnjih 9 gostovanja Barse!
-Mesi protiv Viljareala: 10 golova i 4 asistencije na 19 meceva (12-5-2)!
-Mesi u Primeri: 325 golova i 131 asistencija na 362 meca (271-56-35)!
-Mesi je jedini igrac koji je bio strelac gola van 16-erca protiv Viljareala u ligi ove sezone!
-Igrac meca je Mesi (po Whoscored i Squawka) sa 6 suteva, od toga 3 blokirana i po 1 gol, stativa i odbranjen sut, 87% preciznih paseva i 6 kreiranih sansi (isto koliko i ceo tim Viljareala za ceo mec)!
-Sansone je 6. Italijan koji je dao gol Barsi u Primeri nakon Vierija, Lane, Fiorea, Osvalda i Fausta Rosija!
-KLUPSKI REKORD: Mesi (25) se izjednacio sa Kumanom po broju datih golova iz slobodnog udarca za Barsu!
-Mesi je direktno ucestvovao u 600 golova za Barsu od kada nosi broj 10 (436 golova i 164 asistencije na 443 meceva).
-Viljareal je jedini tim koji nije porazen u ligi od Reala, Barse i Atletika ove sezone!
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
16 Suares (12+4) i MESI (13+3)
14 Aspas (11+3).

Pozdrav!

cofi95

pre 7 godina

Fudbal se sveo na to da se jedan najobicniji slobodnjak kategorise u "magiju", a pre 15 godina je pola Serije A moglo da dá slobodnjak na svakoj utakmici. Beda, sta se sve radi da bi se velicali Mesi i Ronaldo.

Nikola

pre 7 godina

Bice prosek Barsa posle Mesija, hteli to da priznate ili ne. Jednostavno previse se oslanjaju na njega, a trener ne vidim da pokusava ili da zna da napravi ekipu bez Mesija. Nejmar se cinio kao da moze mozda da zameni Mesija, ali njemu je bitnije da izblamira igraca i da uradi fintu, nego da postignu gol. Injesta je vec mator i njegovo vreme je proslo, cak ni sam Mesi vise nije na istom nivou.

KORN

pre 7 godina

Ma kratko i jasno, kad ne bude Messija Barca ce bit prosjek ekipa i to je to.
(Piksi, 08. januar 2017 23:47)
Ma kratko i jasno deco nemojte vise da saljete komentare.Barselona je jedan od najvecih klubova na svetu i zbog odlaska jednog igraca da bude prosek.Ako bi Mesi otisao iz Barselone u neki drugi klub on bi postao prosek.Aj sada deco ucite malo kako se dele minusi,samo vise od 100 minusa priznajem.

Rema

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

Možda je bolje da novac za kartu do Barselone (Valensije) potrošiš u druge svrhe, na primer, da platiš nekog dobrog lektora...

R

pre 7 godina

Ne znam sto porede Ronalda sa Mesijem vise.. pa bolji je Ibrahimovic od Ronalda. Golovi kakve Je Ibra dao ostali mogu samo da sanjaju. Ronaldo samo fizicke predispozicije ima u svemu ostalom ima boljih. Zamislite na evropsko prvenstvo 40-0 slobodnjaci. Koju je on srecu imao na Evropskom nije ni svijestan.

The Absolute Madman

pre 7 godina

KloppTheTopp Burazeru verovao ili ne Nejmar cepa cs:go, bleji sa brazilskim pro timom u cs-u (Sk-gaming, najbolji tim u 2016) i ima preko 100 sati igranja u dve nedelje (4 dana igranja) i oko 350 od kad je poceo u oktobru (izvor je njegov stim profil)

Blek

pre 7 godina

Sa jedne strane mi je krivo sto su sudije ponovo ostetile Barsu (2 penala nisu svirana, a za Viljareal 1), ali toliko lose igraju u vecem delu meca da su zasluzili ovo sto im se desava. Mora to mnogo bolje.

Damzan.

pre 7 godina

Nejmar nije ni senka onog Nejmara sa kraja 2015 I pocetka 2016. Ovo nije neka mala kriza za njega to traje vec par meseci, bolje da ga puste da ide neka dovedu nekog kao Kutinjo...

Miles Davis

pre 7 godina

jel to taj mesi koji je bolji od ronalda? aaahahaha. ni vilareal nemoze dobit. ronaldo predvodio juce real - 5:0 lagano!!! CR7 GOAT!!!
(dragance, 08. januar 2017 22:55)

Zasto pustate komentare ovako nepismenih ljudi!

Dzigi Bau

pre 7 godina

Urke: Mislim da je komentar na najvišem nivou... dodao bih samo dve velike rupe u odbrani -Pikea i Busketsa. Tragično su spori i deluju komično kad „jure“ igrače u kontri ... Takodje u dodavanju unazad odbrambenih igrača, Barsa gubi bar 20 minuta efektivne igre. Tada je dominacija u posedu lopte besmislena i svodi se na sporu i predvidivu igru oko protivničke zone, poput naših rukometaša, koji iz kontre primaju najviše golova.

punker

pre 7 godina

(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Au decko sto se nalupa. Barcelona je oduvek vazila za avangardu evropskog fudbala.Verovatno nema kluba koji je imao toliko velikih genijalaca u svom timu kao sto je to imala blaugrana. Jos od 50-ih i 60-ih kad su igrali Kubala,Suarez pa preko Krojfa i Maradone i do zlatnih 90 ih,uz koje sam ja rastao i uzivao (bez premca najbolji period u istorij fudbala). Klub koji oduvek igrao za gol vise ,napadacki sa majstorima poput Laudrupa,Romaria,Ronalda,Romaria,Rivalda ,Ronaldinja,Stoickova pa do danasnjih genijalaca Inieste,Suareza,Nejmara i Mesija. Klub koji je oduvek vazio kao simbol otpora rezimu, protekciji, (Real Madrid) . NIkad mi nece biti jasno kako neko ,ajde za klince i razumem jer ne znaju sve to,ali neko odrastao da moze simpatisat Real npr.Klub koji je utemeljen na fasistickoj doktrini, ugnjetavao konkurecniju decenijama. I onda nam zapadjaci serviraju pricu kako su katalonci i baski separatisti ,a kad razbijaju tudja dvorista onda je to demokratija.Demokratija je uzeti i Kososvo,razbiti Jugu, SIriju,LIbiju,Afganistan,Irak itd..zato jos vise simpatisem Baske i Katalonce.Nisam nekakav fan Barselone ,kako to vi mladji definisete,ali njihov fudbal sam oduvek mnogo postovao i u Spaniji u tom dualizmu imaju mnogo vece simpatije nego rezimski klub iz Madrida. Zato podrska blaugrani .A vezano za Mesi -Ronaldo rivalstvo, tu samo mediji i klinci vide slicnosti.Mesi je za ne 1 ,nego 2 stepenice iznad !

palop

pre 7 godina

Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)

Nejmar je pre nekih nedelju dana imao 100 sati provedenih u kanteru za prethodne dve nedelje. Retko koji profesionalni igrac kantera ima toliko. Bila im je pauza tada za praznike, ali ako hoces da budes medju najboljim fudbalerima na svetu, moras biti malo vise posvecen...

Genius Messi

pre 7 godina

Najbolji napadac,asistent,dribler,kreator igre,polako postaje i najbolji izvodjac slobodnjaka u istoriji fudbala,mesi ostavi nesto i za penalda, a pa da tu su penali

Nikola

pre 7 godina

I naravno, na šta će drugo da se žale navijači Barse nego na nedosudjene penale. I Viljarelu nije sviran čist penal kad je Maskerano igrao rukom pa nikom ništa. Za sve su vam krive sudije.

Nant

pre 7 godina

(kimi, 08. januar 2017 23:04)

Los pokusaj da umanjis ovu genijalnost od slobodnjaka, jer ovo ne bi odbranila ni dva golmana da su stajala na toj strani.

ИксОкс

pre 7 godina

Најбољи извођач слободних удараца на свету тренутно. Чак је и у том сегменту најбољи. Какав мајстор!
Колико сам срећан што живим у време најбољег фудбалера свих времена, бићу поносан да причам деци какав је то фудбалер био, магија!

Milos

pre 7 godina

Ako neko uspe da mi objasni razlog zbog kojeg je Maskerano(mator,spor,kiksira,nestabilan) i dalje u prvih 11,a nije Umtiti(mlad,brz,jak u duelu) vodim ga na ćevape.
Kod gola sve vreme okrenut ka igraču sa loptom,dok mu drugi utrčava iza leđa i izlazi 1 na 1 sa golmanom. Da ne govorim o moru njegovih kikseva u poslednjih nekoliko godina.
Apsurd je da je covek izjavio da ne uživa u fudbalu,ali je ipak u startnoj postavi(nezamenjljiv).
Sve u svemu,mnogima garancija polako ističe,pa i Mesiju(na veliku žalost svakog čoveka koji gleda fudbal),mada se to.kod njega i najmanje vidi.
Od ubitačnog MSN-a,ostade samo M.
Laku noć i svako dobro.

Milos

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE
(gevara, 08. januar 2017 22:47)

Probaj ovakav gol da daš na Sony-u Che.

Vlada

pre 7 godina

(Davidoff, 08. januar 2017 23:04)

Ako cemo o sudjenju onda je sudija trebao da sudi penal Barseloni i direktan crveni igracu Viljareala jer je rukom namerno blokirao udarac Mesija i izbacio u korner, direktno je uticao na ishod utakmice, malo objektivnosti nije na odmet ciji god navijaci bili.

kimi

pre 7 godina

Golman je morao bolje da reaguje! Cista lopta,nije zaklonjen bio ni 1%,precizan ali ne jak sut kao sto to inace biva kada se sutira u golmanov ugao.. Enrike kvazi trener,jedino sto ima facu i ponasanje za "spanske" serije!

Sandžak

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

Owen

pre 7 godina

Adriano Galiani

Barselona će ostati upamćena kao najbolji tim svih vremena koji je pod Gvardiolom imao u timu pregršt igrača iz svoje škole koji su izdominirali evropom, punili sve najveće timove na kontinentu sem slavnog Liverpula,osvojili pregršt trofeja i prikazali najdominantniji sistem igre ikada vidjen,shvatam (mada teško) kad neko kaze da ne voli barsin stil igre ali ko kaze da to nije najbolji sistem igre taj nema pojma o fudbalu

Ne navijam za Barsu samo primecujem

pre 7 godina

I posle neko kaze da sudije navijaju za Barsu. Pa oni redovno, skoro na svakoj utakmici "ne vide" čist penal, ali zato ovom drugom timu na svakoj utakmici vide nepostojeće penale, da bi jedan igrač šutirao i popravio statistiku postignutih golova. Ako jedan nije dovoljan za pobedu tu je još jedan..

Vase ime

pre 7 godina

Kakav majstor trebas biti da pogodis raklje golmanov ugao a '91 minut, Bog! Da mu je pre toga usla ona iz mesta gde je pogodio stativu mogli bi zlatnu loptu da mu uruce za narednu sezonu posle utakmice.

urke

pre 7 godina

Puno toga ne stima u Barsi u ovom trenutku. Vise je faktora koji ce presuditi na kraju u Realovu korist . Prvo i najvaznije, Real mozda nema prvih 11 jacih od barce,ali ima mnogo jacu klupu ,tj siri roster kvalitentnijih igraca i to mnogo znaci. Kad pogledamo da na klupi u Realu sede James ,ISco,Morata ,Vaskez,to dovoljno govori. Barca ce imati problem sa umorom bojim se jer ce morati forsirati najbolje i to ce ostavit traga. Drugi faktor je sredina terena.Iniesti bioloski sat otkucava i jednostavno ne moze vise pravit veliku razliku.Kad uzmemo u obzir da Rakitic,Gomes nisu kvalitet za barcu,onda dobijemo jednu veoma limitiranu sredinu i to se mnogo primeti.Kod Reala napadi idu mnogo tecnije i brze,razlog su Kros i pre svega Modric koji je mozak,dusa i srce madridjana. Treci faktor je Enrike.Covek je skroz limitiran trener sa velikom srecom sto se nasao sa barcom i sve sto je osvojio je uglavnom zasluga btiljantnog tima koji ima.On nije kapacitet za ovako veliki klub. I jos jedna stvar.OCigledan je i pad motiva sto je i razumljivo.Barca je zadnje 2 sezone apsolutni vladar spanskog fuudbala.Oba puta dupla kruna,i prvenstvo i kup i ociglegno je da nisu vise toliko motivisani.Kako god,vec sam se pomirio da ce titula ove sezone ipak u Madrid.Ali ne pada mi to tesko.Narednih 5 sezona da ne osvoje ni 1 jedini trofej,bilo bi im oprosteno.Mesi ,madjionicar,jednostavno bez premca najbolji na svetu.Zadnje 2 god Mesi zabio 13 golova iz slobodnjaka,Ronaldo nrp samo 3 ! poz

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

@Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)
Poslednjih par meseci moglo bi se reći. Samo Barsa nema trenera da to ispravi, da ga malo stavi na klupu kako bi ga naterali da se uozbilji jer moze da bude sjajan, a Turana malo u napad gde je kidao kad god je igrao ove sezone, a i postigao vise golova od Nejmara ako se ne varam. Zatim trenera da shvati da Gomes ne treba da pocinje mec, jer to nikako ne zaslužuje pre Turana koji je tad i u veznom redu najbolje resenje, jer ove sezone igra odlicno, zatim i Rafinje i Denisa koji su opet mnogo bolji izbor od Gomesa. Rakitic takodje, mada i on u poslednjih nekoliko meceva dosta losiji nego inace, bas dosta, ali opet i dalje zasluzuje mesto u startnoj postavi. I svakako mnogo bolji od Gomesa koji nista ne pokazuje da bi pocinjao meceve. Zatim, Umtiti je srecnije resenje u odbrani od Maskerana trenutno sto se tice forme njih dvojice, Umtiti je odlican. A najveci problem svega toga je previse ocigledno sve sto Enrike radi, uvek isto, iste izmene, ista formacija i kad se gubi, nikakav plan b, uvek iste izjave posle meca... U sustini, kad igra Mesi i ima bar soloidnu podrsku Suareza i Nejmara (koji u posl vreme nema) i naravno Inijeste, onda i Barsa osvaja sve, a ne sa nekim posebnim uticajem trenera. Tako su i osvajali prethodnih god sa njim, jer je imao srece da Mesi rastura, a zatim ga prate i sjani tad Suarez i Nejmar. Ali, sta ja da pricam...

Milos

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.
(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Pusti TV 1000. Od 12 cekaj svoje utakmice.

Badr_Hari

pre 7 godina

Mesi kao i uvek,tu je kad je najteže . Šta radi Nejmar samo mi nije jasno,pa bolje je da ga Enrike stavi na klupi,Denis Suarez mnogo korisniji od njega.A Gomez,pa da li je moguće da su platili 40 mil. za onog balvana...tuga.Ter Stegen kriv kod prvog gola. Suđenje katastrofalno,po default-u uvek na štetu Barselone.Sad sledi težak raspored i za Real,kiksaće i oni u sledećih kola,tek je polovina sezone.

Ho ho

pre 7 godina

Veran sam navijac Barcelone stalno je pratim.. ali iskreno smradovi nisu zasluzili ni 1 1.. Nema zelje za igrom odbrana ne daj Boze sve bi ja to menjao...
Trener vec da se menja odma.. Cestitam Real Madridu na tituli..
Sugava barsa mora da se otvori u kupovini igraca pod hitnooo..!!!

Ok

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.
(Mancha Verde, 08. januar 2017 22:51)

Ако коментатор констатује то мора да буде тачно? Није спорно, могао је који пенал да се свира за Барсу. Могао је и за Виљареал. Није спорно да је Барса била боља, да је Меси легенда и тако даље. Али због чега овако наложени коментари? Живимо у доба Месија и Роналда, два чаробњака, две легенде... једно ривалство какво се дуго неће видети. Твој коментар показује да фудбал не гледаш са уживањем. Зашто не ставити руку под главу и све пратити лагано и опуштено?

Valteru

pre 7 godina

ljudi i licnosti, karakteri i pojave kao sto su Muhamed Ali, Lari Bird, Marlon Brando, Cristijano Ronaldo nikad ne umiru, shvaticete nekada.

Davidoff

pre 7 godina

Ne moramo vidjeti gol Villareala , bitno je vidjeti Mesijevu magiju jer zaista u historiji fudbala nije vidjen takav gol , takva magija iz slobodnog udarca u golmanovu stranu, ne moramo spomenuti ni dva nedosudjena penala za Villareal , bitna je samo Barcelona i Messi....

Te-Nej

pre 7 godina

Gledao sam pre neki dan emisiju o Mesiju na tv-u. Prikazivali su arhivske snimke iz perioda kad je imao 5-6 godina. Lopta mu je bila do kolena. Bukvalno je na svakom video klipu ševao kompletnu protivničku ekipu već tako mali. Ono se rađa jednom u 100 godina. Ja sam generacija koja je odrastala uz Maradonu i uvek sam govorio da se neće više roditi igrač kao što je bio El Pibe, ali više nisam siguran da li je postojao bolji igrač od Mesija. Svaka čast Ronaldu, zaslužio je možda svaku zlatnu loptu, ali Mesi, Mesi je nešto posebno. Šteta će biti ako ne uzme to svetsko. Uvek će mu to uzimati u obzir kad se bude vodila debata o najboljem svih vremena...

Tridva

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica
(ooo, 08. januar 2017 22:43) bravo uefalonac. Jedan penal jeste, kod drugog 'penala' je sviran faul nad tim igracem, a viljareal je ostecen takodje za penal.

oooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas ili Malage kada je Piqueu ponisten gol dok Real l bude pokraden 1 u 100 utakmica i tako svake sezone

zar nije tako?

pre 7 godina

Cestitke Realu na osvojenoj tituli, a Mesi treba dobro da razmisli da li sa ovim drugarima treba da ostane i dalje da igra, nikad se nije desilo da neko Barselonu izvlaci iz go*na a da to nije bio Mesi.Uzmi im kralju preko 30m godisnje ili bezi odatle..

gevara

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE

adriano_galliani

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.

Spodoba1

pre 7 godina

Barsa me bacila na klad pa imam nekoliko stvari da kazem...
Dje je penal i crveni za Viljareal?
Dje je penal za Viljareal u sl napadu(mozda komp)?
Mesijeva magija opet
I najvaznija stvar za navijace Barse, sto se desava sa Nejmarom?

navijac

pre 7 godina

Eh gde bi ova ekipa Barse bila bez Mesija, ocigledno da ekipa ne funkcionise najbolje, videcemo da li ce u kupu biti kulminacije i mozda otkaz Enrikeu?

Goran

pre 7 godina

A ko bi drugi.....Leo,Leo...Uvek Leo baš kad ga trebaš,bolje i bod nego 0....Leu samo kapa do poda,kadgod su u krizi Messi je tu da reši stvari...Stvarno tuga kad prestane igrat nogomet... Al bod je bod bolje to neko 0

ooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica

Barsa Barsa

pre 7 godina

Svi protiv Barse. Ja ipak necu da krivim sudije koji su ocigledno jednostrane, ne kudim ni protivnicke igrace koji igraju iznad svojih mogucnosti uvek samo protiv Barse. Za ovu krizu rezultata ipak krivimsamo Nejmara, koji od pet stopostotnih sansi opet ne moze da zabije, ovako nam je izgubio i ligu sampiona prosle godine. Ipak mislim da ce Barsa ovu samo krizu rezultata a ne i igre prevazici do marta meseca i osvojiti sve, bez obzira da svi budu protiv njih.

Milos

pre 7 godina

Sta bi Barsa bez Mesija. Po koji zna put ih vadi. A mnogo se popravio Mesi u slobodnjacima poslednje 2 sezone. On je igrac koji je zabio najvise slobodnjaka od tada. Najbolji ikada. I nije ni cudo sto ga mnogi smatraju najboljim u istoriji. A prvenstvo je daleko. Kiksace i Real.

H

pre 7 godina

Mesi je Mesi, Nejmar i Suarez katastrofa veceras, Ter Stegen se uzasno pozicionira, a Barsa nema sta da trazi ove sezone kada joj igraju Dinj, Denis i Roberto.

L

pre 7 godina

Mesi pokazao kakav je doktor.

A ovo je samo još jedna utakmica koja pokazuje da je neophodno uvođenje tehnologije, ali i dalje je sramotno kako je sudija obavio svoj posao, poslije ove utakmice bih da doživotno izbacio iz fudbala.

Mancha Verde

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.

zar nije tako?

pre 7 godina

Cestitke Realu na osvojenoj tituli, a Mesi treba dobro da razmisli da li sa ovim drugarima treba da ostane i dalje da igra, nikad se nije desilo da neko Barselonu izvlaci iz go*na a da to nije bio Mesi.Uzmi im kralju preko 30m godisnje ili bezi odatle..

Milos

pre 7 godina

Sta bi Barsa bez Mesija. Po koji zna put ih vadi. A mnogo se popravio Mesi u slobodnjacima poslednje 2 sezone. On je igrac koji je zabio najvise slobodnjaka od tada. Najbolji ikada. I nije ni cudo sto ga mnogi smatraju najboljim u istoriji. A prvenstvo je daleko. Kiksace i Real.

Sandžak

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

H

pre 7 godina

Mesi je Mesi, Nejmar i Suarez katastrofa veceras, Ter Stegen se uzasno pozicionira, a Barsa nema sta da trazi ove sezone kada joj igraju Dinj, Denis i Roberto.

Goran

pre 7 godina

A ko bi drugi.....Leo,Leo...Uvek Leo baš kad ga trebaš,bolje i bod nego 0....Leu samo kapa do poda,kadgod su u krizi Messi je tu da reši stvari...Stvarno tuga kad prestane igrat nogomet... Al bod je bod bolje to neko 0

L

pre 7 godina

Mesi pokazao kakav je doktor.

A ovo je samo još jedna utakmica koja pokazuje da je neophodno uvođenje tehnologije, ali i dalje je sramotno kako je sudija obavio svoj posao, poslije ove utakmice bih da doživotno izbacio iz fudbala.

Owen

pre 7 godina

Adriano Galiani

Barselona će ostati upamćena kao najbolji tim svih vremena koji je pod Gvardiolom imao u timu pregršt igrača iz svoje škole koji su izdominirali evropom, punili sve najveće timove na kontinentu sem slavnog Liverpula,osvojili pregršt trofeja i prikazali najdominantniji sistem igre ikada vidjen,shvatam (mada teško) kad neko kaze da ne voli barsin stil igre ali ko kaze da to nije najbolji sistem igre taj nema pojma o fudbalu

navijac

pre 7 godina

Eh gde bi ova ekipa Barse bila bez Mesija, ocigledno da ekipa ne funkcionise najbolje, videcemo da li ce u kupu biti kulminacije i mozda otkaz Enrikeu?

Vlada

pre 7 godina

(Davidoff, 08. januar 2017 23:04)

Ako cemo o sudjenju onda je sudija trebao da sudi penal Barseloni i direktan crveni igracu Viljareala jer je rukom namerno blokirao udarac Mesija i izbacio u korner, direktno je uticao na ishod utakmice, malo objektivnosti nije na odmet ciji god navijaci bili.

Tridva

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica
(ooo, 08. januar 2017 22:43) bravo uefalonac. Jedan penal jeste, kod drugog 'penala' je sviran faul nad tim igracem, a viljareal je ostecen takodje za penal.

Spodoba1

pre 7 godina

Barsa me bacila na klad pa imam nekoliko stvari da kazem...
Dje je penal i crveni za Viljareal?
Dje je penal za Viljareal u sl napadu(mozda komp)?
Mesijeva magija opet
I najvaznija stvar za navijace Barse, sto se desava sa Nejmarom?

ooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica

Genius Messi

pre 7 godina

Najbolji napadac,asistent,dribler,kreator igre,polako postaje i najbolji izvodjac slobodnjaka u istoriji fudbala,mesi ostavi nesto i za penalda, a pa da tu su penali

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

@Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)
Poslednjih par meseci moglo bi se reći. Samo Barsa nema trenera da to ispravi, da ga malo stavi na klupu kako bi ga naterali da se uozbilji jer moze da bude sjajan, a Turana malo u napad gde je kidao kad god je igrao ove sezone, a i postigao vise golova od Nejmara ako se ne varam. Zatim trenera da shvati da Gomes ne treba da pocinje mec, jer to nikako ne zaslužuje pre Turana koji je tad i u veznom redu najbolje resenje, jer ove sezone igra odlicno, zatim i Rafinje i Denisa koji su opet mnogo bolji izbor od Gomesa. Rakitic takodje, mada i on u poslednjih nekoliko meceva dosta losiji nego inace, bas dosta, ali opet i dalje zasluzuje mesto u startnoj postavi. I svakako mnogo bolji od Gomesa koji nista ne pokazuje da bi pocinjao meceve. Zatim, Umtiti je srecnije resenje u odbrani od Maskerana trenutno sto se tice forme njih dvojice, Umtiti je odlican. A najveci problem svega toga je previse ocigledno sve sto Enrike radi, uvek isto, iste izmene, ista formacija i kad se gubi, nikakav plan b, uvek iste izjave posle meca... U sustini, kad igra Mesi i ima bar soloidnu podrsku Suareza i Nejmara (koji u posl vreme nema) i naravno Inijeste, onda i Barsa osvaja sve, a ne sa nekim posebnim uticajem trenera. Tako su i osvajali prethodnih god sa njim, jer je imao srece da Mesi rastura, a zatim ga prate i sjani tad Suarez i Nejmar. Ali, sta ja da pricam...

Milos

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE
(gevara, 08. januar 2017 22:47)

Probaj ovakav gol da daš na Sony-u Che.

Ok

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.
(Mancha Verde, 08. januar 2017 22:51)

Ако коментатор констатује то мора да буде тачно? Није спорно, могао је који пенал да се свира за Барсу. Могао је и за Виљареал. Није спорно да је Барса била боља, да је Меси легенда и тако даље. Али због чега овако наложени коментари? Живимо у доба Месија и Роналда, два чаробњака, две легенде... једно ривалство какво се дуго неће видети. Твој коментар показује да фудбал не гледаш са уживањем. Зашто не ставити руку под главу и све пратити лагано и опуштено?

Vase ime

pre 7 godina

Kakav majstor trebas biti da pogodis raklje golmanov ugao a '91 minut, Bog! Da mu je pre toga usla ona iz mesta gde je pogodio stativu mogli bi zlatnu loptu da mu uruce za narednu sezonu posle utakmice.

punker

pre 7 godina

(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Au decko sto se nalupa. Barcelona je oduvek vazila za avangardu evropskog fudbala.Verovatno nema kluba koji je imao toliko velikih genijalaca u svom timu kao sto je to imala blaugrana. Jos od 50-ih i 60-ih kad su igrali Kubala,Suarez pa preko Krojfa i Maradone i do zlatnih 90 ih,uz koje sam ja rastao i uzivao (bez premca najbolji period u istorij fudbala). Klub koji oduvek igrao za gol vise ,napadacki sa majstorima poput Laudrupa,Romaria,Ronalda,Romaria,Rivalda ,Ronaldinja,Stoickova pa do danasnjih genijalaca Inieste,Suareza,Nejmara i Mesija. Klub koji je oduvek vazio kao simbol otpora rezimu, protekciji, (Real Madrid) . NIkad mi nece biti jasno kako neko ,ajde za klince i razumem jer ne znaju sve to,ali neko odrastao da moze simpatisat Real npr.Klub koji je utemeljen na fasistickoj doktrini, ugnjetavao konkurecniju decenijama. I onda nam zapadjaci serviraju pricu kako su katalonci i baski separatisti ,a kad razbijaju tudja dvorista onda je to demokratija.Demokratija je uzeti i Kososvo,razbiti Jugu, SIriju,LIbiju,Afganistan,Irak itd..zato jos vise simpatisem Baske i Katalonce.Nisam nekakav fan Barselone ,kako to vi mladji definisete,ali njihov fudbal sam oduvek mnogo postovao i u Spaniji u tom dualizmu imaju mnogo vece simpatije nego rezimski klub iz Madrida. Zato podrska blaugrani .A vezano za Mesi -Ronaldo rivalstvo, tu samo mediji i klinci vide slicnosti.Mesi je za ne 1 ,nego 2 stepenice iznad !

Milos

pre 7 godina

Ako neko uspe da mi objasni razlog zbog kojeg je Maskerano(mator,spor,kiksira,nestabilan) i dalje u prvih 11,a nije Umtiti(mlad,brz,jak u duelu) vodim ga na ćevape.
Kod gola sve vreme okrenut ka igraču sa loptom,dok mu drugi utrčava iza leđa i izlazi 1 na 1 sa golmanom. Da ne govorim o moru njegovih kikseva u poslednjih nekoliko godina.
Apsurd je da je covek izjavio da ne uživa u fudbalu,ali je ipak u startnoj postavi(nezamenjljiv).
Sve u svemu,mnogima garancija polako ističe,pa i Mesiju(na veliku žalost svakog čoveka koji gleda fudbal),mada se to.kod njega i najmanje vidi.
Od ubitačnog MSN-a,ostade samo M.
Laku noć i svako dobro.

Te-Nej

pre 7 godina

Gledao sam pre neki dan emisiju o Mesiju na tv-u. Prikazivali su arhivske snimke iz perioda kad je imao 5-6 godina. Lopta mu je bila do kolena. Bukvalno je na svakom video klipu ševao kompletnu protivničku ekipu već tako mali. Ono se rađa jednom u 100 godina. Ja sam generacija koja je odrastala uz Maradonu i uvek sam govorio da se neće više roditi igrač kao što je bio El Pibe, ali više nisam siguran da li je postojao bolji igrač od Mesija. Svaka čast Ronaldu, zaslužio je možda svaku zlatnu loptu, ali Mesi, Mesi je nešto posebno. Šteta će biti ako ne uzme to svetsko. Uvek će mu to uzimati u obzir kad se bude vodila debata o najboljem svih vremena...

Barsa Barsa

pre 7 godina

Svi protiv Barse. Ja ipak necu da krivim sudije koji su ocigledno jednostrane, ne kudim ni protivnicke igrace koji igraju iznad svojih mogucnosti uvek samo protiv Barse. Za ovu krizu rezultata ipak krivimsamo Nejmara, koji od pet stopostotnih sansi opet ne moze da zabije, ovako nam je izgubio i ligu sampiona prosle godine. Ipak mislim da ce Barsa ovu samo krizu rezultata a ne i igre prevazici do marta meseca i osvojiti sve, bez obzira da svi budu protiv njih.

Badr_Hari

pre 7 godina

Mesi kao i uvek,tu je kad je najteže . Šta radi Nejmar samo mi nije jasno,pa bolje je da ga Enrike stavi na klupi,Denis Suarez mnogo korisniji od njega.A Gomez,pa da li je moguće da su platili 40 mil. za onog balvana...tuga.Ter Stegen kriv kod prvog gola. Suđenje katastrofalno,po default-u uvek na štetu Barselone.Sad sledi težak raspored i za Real,kiksaće i oni u sledećih kola,tek je polovina sezone.

ИксОкс

pre 7 godina

Најбољи извођач слободних удараца на свету тренутно. Чак је и у том сегменту најбољи. Какав мајстор!
Колико сам срећан што живим у време најбољег фудбалера свих времена, бићу поносан да причам деци какав је то фудбалер био, магија!

Nant

pre 7 godina

(kimi, 08. januar 2017 23:04)

Los pokusaj da umanjis ovu genijalnost od slobodnjaka, jer ovo ne bi odbranila ni dva golmana da su stajala na toj strani.

Rema

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

Možda je bolje da novac za kartu do Barselone (Valensije) potrošiš u druge svrhe, na primer, da platiš nekog dobrog lektora...

R

pre 7 godina

Ne znam sto porede Ronalda sa Mesijem vise.. pa bolji je Ibrahimovic od Ronalda. Golovi kakve Je Ibra dao ostali mogu samo da sanjaju. Ronaldo samo fizicke predispozicije ima u svemu ostalom ima boljih. Zamislite na evropsko prvenstvo 40-0 slobodnjaci. Koju je on srecu imao na Evropskom nije ni svijestan.

Mancha Verde

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.

oooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas ili Malage kada je Piqueu ponisten gol dok Real l bude pokraden 1 u 100 utakmica i tako svake sezone

gevara

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE

Milos

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.
(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Pusti TV 1000. Od 12 cekaj svoje utakmice.

adriano_galliani

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.

Ho ho

pre 7 godina

Veran sam navijac Barcelone stalno je pratim.. ali iskreno smradovi nisu zasluzili ni 1 1.. Nema zelje za igrom odbrana ne daj Boze sve bi ja to menjao...
Trener vec da se menja odma.. Cestitam Real Madridu na tituli..
Sugava barsa mora da se otvori u kupovini igraca pod hitnooo..!!!

urke

pre 7 godina

Puno toga ne stima u Barsi u ovom trenutku. Vise je faktora koji ce presuditi na kraju u Realovu korist . Prvo i najvaznije, Real mozda nema prvih 11 jacih od barce,ali ima mnogo jacu klupu ,tj siri roster kvalitentnijih igraca i to mnogo znaci. Kad pogledamo da na klupi u Realu sede James ,ISco,Morata ,Vaskez,to dovoljno govori. Barca ce imati problem sa umorom bojim se jer ce morati forsirati najbolje i to ce ostavit traga. Drugi faktor je sredina terena.Iniesti bioloski sat otkucava i jednostavno ne moze vise pravit veliku razliku.Kad uzmemo u obzir da Rakitic,Gomes nisu kvalitet za barcu,onda dobijemo jednu veoma limitiranu sredinu i to se mnogo primeti.Kod Reala napadi idu mnogo tecnije i brze,razlog su Kros i pre svega Modric koji je mozak,dusa i srce madridjana. Treci faktor je Enrike.Covek je skroz limitiran trener sa velikom srecom sto se nasao sa barcom i sve sto je osvojio je uglavnom zasluga btiljantnog tima koji ima.On nije kapacitet za ovako veliki klub. I jos jedna stvar.OCigledan je i pad motiva sto je i razumljivo.Barca je zadnje 2 sezone apsolutni vladar spanskog fuudbala.Oba puta dupla kruna,i prvenstvo i kup i ociglegno je da nisu vise toliko motivisani.Kako god,vec sam se pomirio da ce titula ove sezone ipak u Madrid.Ali ne pada mi to tesko.Narednih 5 sezona da ne osvoje ni 1 jedini trofej,bilo bi im oprosteno.Mesi ,madjionicar,jednostavno bez premca najbolji na svetu.Zadnje 2 god Mesi zabio 13 golova iz slobodnjaka,Ronaldo nrp samo 3 ! poz

Miles Davis

pre 7 godina

jel to taj mesi koji je bolji od ronalda? aaahahaha. ni vilareal nemoze dobit. ronaldo predvodio juce real - 5:0 lagano!!! CR7 GOAT!!!
(dragance, 08. januar 2017 22:55)

Zasto pustate komentare ovako nepismenih ljudi!

cofi95

pre 7 godina

Fudbal se sveo na to da se jedan najobicniji slobodnjak kategorise u "magiju", a pre 15 godina je pola Serije A moglo da dá slobodnjak na svakoj utakmici. Beda, sta se sve radi da bi se velicali Mesi i Ronaldo.

Nikola

pre 7 godina

I naravno, na šta će drugo da se žale navijači Barse nego na nedosudjene penale. I Viljarelu nije sviran čist penal kad je Maskerano igrao rukom pa nikom ništa. Za sve su vam krive sudije.

kimi

pre 7 godina

Golman je morao bolje da reaguje! Cista lopta,nije zaklonjen bio ni 1%,precizan ali ne jak sut kao sto to inace biva kada se sutira u golmanov ugao.. Enrike kvazi trener,jedino sto ima facu i ponasanje za "spanske" serije!

facts

pre 7 godina

-Ponovo ocajno sudjenje na Barsinom mecu! Ponovo je Barsa ostecena, ponovo je Mesi bio strelac iz slobodnog udarca! Barsi nije sviran penal protiv Bilbaa i bar 1 penal protiv Viljareala! I Viljareal je ostecen za penal!
-Barsa u zadnjih 17 meceva protiv Viljareala: 12-5-0 (bez poraza)!
-Mesi je postigao bar 1 gol u zadnjih 9 gostovanja Barse!
-Mesi protiv Viljareala: 10 golova i 4 asistencije na 19 meceva (12-5-2)!
-Mesi u Primeri: 325 golova i 131 asistencija na 362 meca (271-56-35)!
-Mesi je jedini igrac koji je bio strelac gola van 16-erca protiv Viljareala u ligi ove sezone!
-Igrac meca je Mesi (po Whoscored i Squawka) sa 6 suteva, od toga 3 blokirana i po 1 gol, stativa i odbranjen sut, 87% preciznih paseva i 6 kreiranih sansi (isto koliko i ceo tim Viljareala za ceo mec)!
-Sansone je 6. Italijan koji je dao gol Barsi u Primeri nakon Vierija, Lane, Fiorea, Osvalda i Fausta Rosija!
-KLUPSKI REKORD: Mesi (25) se izjednacio sa Kumanom po broju datih golova iz slobodnog udarca za Barsu!
-Mesi je direktno ucestvovao u 600 golova za Barsu od kada nosi broj 10 (436 golova i 164 asistencije na 443 meceva).
-Viljareal je jedini tim koji nije porazen u ligi od Reala, Barse i Atletika ove sezone!
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
16 Suares (12+4) i MESI (13+3)
14 Aspas (11+3).

Pozdrav!

Davidoff

pre 7 godina

Ne moramo vidjeti gol Villareala , bitno je vidjeti Mesijevu magiju jer zaista u historiji fudbala nije vidjen takav gol , takva magija iz slobodnog udarca u golmanovu stranu, ne moramo spomenuti ni dva nedosudjena penala za Villareal , bitna je samo Barcelona i Messi....

Damzan.

pre 7 godina

Nejmar nije ni senka onog Nejmara sa kraja 2015 I pocetka 2016. Ovo nije neka mala kriza za njega to traje vec par meseci, bolje da ga puste da ide neka dovedu nekog kao Kutinjo...

Ne navijam za Barsu samo primecujem

pre 7 godina

I posle neko kaze da sudije navijaju za Barsu. Pa oni redovno, skoro na svakoj utakmici "ne vide" čist penal, ali zato ovom drugom timu na svakoj utakmici vide nepostojeće penale, da bi jedan igrač šutirao i popravio statistiku postignutih golova. Ako jedan nije dovoljan za pobedu tu je još jedan..

Valteru

pre 7 godina

ljudi i licnosti, karakteri i pojave kao sto su Muhamed Ali, Lari Bird, Marlon Brando, Cristijano Ronaldo nikad ne umiru, shvaticete nekada.

palop

pre 7 godina

Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)

Nejmar je pre nekih nedelju dana imao 100 sati provedenih u kanteru za prethodne dve nedelje. Retko koji profesionalni igrac kantera ima toliko. Bila im je pauza tada za praznike, ali ako hoces da budes medju najboljim fudbalerima na svetu, moras biti malo vise posvecen...

Blek

pre 7 godina

Sa jedne strane mi je krivo sto su sudije ponovo ostetile Barsu (2 penala nisu svirana, a za Viljareal 1), ali toliko lose igraju u vecem delu meca da su zasluzili ovo sto im se desava. Mora to mnogo bolje.

Dzigi Bau

pre 7 godina

Urke: Mislim da je komentar na najvišem nivou... dodao bih samo dve velike rupe u odbrani -Pikea i Busketsa. Tragično su spori i deluju komično kad „jure“ igrače u kontri ... Takodje u dodavanju unazad odbrambenih igrača, Barsa gubi bar 20 minuta efektivne igre. Tada je dominacija u posedu lopte besmislena i svodi se na sporu i predvidivu igru oko protivničke zone, poput naših rukometaša, koji iz kontre primaju najviše golova.

KORN

pre 7 godina

Ma kratko i jasno, kad ne bude Messija Barca ce bit prosjek ekipa i to je to.
(Piksi, 08. januar 2017 23:47)
Ma kratko i jasno deco nemojte vise da saljete komentare.Barselona je jedan od najvecih klubova na svetu i zbog odlaska jednog igraca da bude prosek.Ako bi Mesi otisao iz Barselone u neki drugi klub on bi postao prosek.Aj sada deco ucite malo kako se dele minusi,samo vise od 100 minusa priznajem.

Vince Carter

pre 7 godina

Da je gol tehnologija uvedena barselona ne bi bila sampion 2009 a mozda ni 2006,dzabe objasnjavati vise sta je to goat i da je to maradona,mesi je njegova kopija koja igra za mnogo jaci tim i sistem a i sam mesi je izjavio da kada bi igrao jos milion godina ne bi mogao da bude veci od maradona mada evo ljudi i dalje pricaju da je messi 90 posto barselone koja je zgazila jedan real u sred madrida bez njega,nego ja nesto primecujem da je barselona 70 posto slabija bez inieste zar ne...
Bas bi voleo strucnjaci da mi objasne kako je to spanija dominirala svetom sa tim istim igracima,mozete samo da cutite :)

Milos

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.
(Blueblueblue, 9. januar 2017 14:25)
Na prosloj utakmici pri rezultatu 2:0 za Atletiko nije dosudjen cist da ne moze biti cistiji penal nad Nejmarom.Juce lik iz Viljareala pri rezultatu 1:0 brani gol rukom i sudija ne sudi nista. Cist gol je lik odbranio rukom. I onda ti napises ovako nesto...

Nikola

pre 7 godina

Bice prosek Barsa posle Mesija, hteli to da priznate ili ne. Jednostavno previse se oslanjaju na njega, a trener ne vidim da pokusava ili da zna da napravi ekipu bez Mesija. Nejmar se cinio kao da moze mozda da zameni Mesija, ali njemu je bitnije da izblamira igraca i da uradi fintu, nego da postignu gol. Injesta je vec mator i njegovo vreme je proslo, cak ni sam Mesi vise nije na istom nivou.

Blueblueblue

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.

The Absolute Madman

pre 7 godina

KloppTheTopp Burazeru verovao ili ne Nejmar cepa cs:go, bleji sa brazilskim pro timom u cs-u (Sk-gaming, najbolji tim u 2016) i ima preko 100 sati igranja u dve nedelje (4 dana igranja) i oko 350 od kad je poceo u oktobru (izvor je njegov stim profil)

adriano_galliani

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.

oooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas ili Malage kada je Piqueu ponisten gol dok Real l bude pokraden 1 u 100 utakmica i tako svake sezone

gevara

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE

ooo

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica

Owen

pre 7 godina

Adriano Galiani

Barselona će ostati upamćena kao najbolji tim svih vremena koji je pod Gvardiolom imao u timu pregršt igrača iz svoje škole koji su izdominirali evropom, punili sve najveće timove na kontinentu sem slavnog Liverpula,osvojili pregršt trofeja i prikazali najdominantniji sistem igre ikada vidjen,shvatam (mada teško) kad neko kaze da ne voli barsin stil igre ali ko kaze da to nije najbolji sistem igre taj nema pojma o fudbalu

Milos

pre 7 godina

Какав црни Меси, судија им донео и тај један јадан бод, оштећен Виљареал и то дебело, играју и рукама и ногама, ко Овербо да им је судио. Каква срамота од клуба, људи ће их се сећати и стидети, нешто као мини-вал `80-их. Једнставно те буде блам када се сећаш да си се ложио на Гвардиолу, Ла Масију, Теља и Куенку.
(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Pusti TV 1000. Od 12 cekaj svoje utakmice.

KORN

pre 7 godina

Ma kratko i jasno, kad ne bude Messija Barca ce bit prosjek ekipa i to je to.
(Piksi, 08. januar 2017 23:47)
Ma kratko i jasno deco nemojte vise da saljete komentare.Barselona je jedan od najvecih klubova na svetu i zbog odlaska jednog igraca da bude prosek.Ako bi Mesi otisao iz Barselone u neki drugi klub on bi postao prosek.Aj sada deco ucite malo kako se dele minusi,samo vise od 100 minusa priznajem.

Sandžak

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

Valteru

pre 7 godina

ljudi i licnosti, karakteri i pojave kao sto su Muhamed Ali, Lari Bird, Marlon Brando, Cristijano Ronaldo nikad ne umiru, shvaticete nekada.

Vlada

pre 7 godina

(Davidoff, 08. januar 2017 23:04)

Ako cemo o sudjenju onda je sudija trebao da sudi penal Barseloni i direktan crveni igracu Viljareala jer je rukom namerno blokirao udarac Mesija i izbacio u korner, direktno je uticao na ishod utakmice, malo objektivnosti nije na odmet ciji god navijaci bili.

Rema

pre 7 godina

Idem 18 marta u Barcelonu protiv Valencie samo da svojim očima vidim vanzemaljca. Da se nebi kajao ostatak života zašto to nisam uradio. Messi se više neradja !

Možda je bolje da novac za kartu do Barselone (Valensije) potrošiš u druge svrhe, na primer, da platiš nekog dobrog lektora...

Davidoff

pre 7 godina

Ne moramo vidjeti gol Villareala , bitno je vidjeti Mesijevu magiju jer zaista u historiji fudbala nije vidjen takav gol , takva magija iz slobodnog udarca u golmanovu stranu, ne moramo spomenuti ni dva nedosudjena penala za Villareal , bitna je samo Barcelona i Messi....

Mancha Verde

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.

Milos

pre 7 godina

Sta bi Barsa bez Mesija. Po koji zna put ih vadi. A mnogo se popravio Mesi u slobodnjacima poslednje 2 sezone. On je igrac koji je zabio najvise slobodnjaka od tada. Najbolji ikada. I nije ni cudo sto ga mnogi smatraju najboljim u istoriji. A prvenstvo je daleko. Kiksace i Real.

Genius Messi

pre 7 godina

Najbolji napadac,asistent,dribler,kreator igre,polako postaje i najbolji izvodjac slobodnjaka u istoriji fudbala,mesi ostavi nesto i za penalda, a pa da tu su penali

Vince Carter

pre 7 godina

Da je gol tehnologija uvedena barselona ne bi bila sampion 2009 a mozda ni 2006,dzabe objasnjavati vise sta je to goat i da je to maradona,mesi je njegova kopija koja igra za mnogo jaci tim i sistem a i sam mesi je izjavio da kada bi igrao jos milion godina ne bi mogao da bude veci od maradona mada evo ljudi i dalje pricaju da je messi 90 posto barselone koja je zgazila jedan real u sred madrida bez njega,nego ja nesto primecujem da je barselona 70 posto slabija bez inieste zar ne...
Bas bi voleo strucnjaci da mi objasne kako je to spanija dominirala svetom sa tim istim igracima,mozete samo da cutite :)

Barsa Barsa

pre 7 godina

Svi protiv Barse. Ja ipak necu da krivim sudije koji su ocigledno jednostrane, ne kudim ni protivnicke igrace koji igraju iznad svojih mogucnosti uvek samo protiv Barse. Za ovu krizu rezultata ipak krivimsamo Nejmara, koji od pet stopostotnih sansi opet ne moze da zabije, ovako nam je izgubio i ligu sampiona prosle godine. Ipak mislim da ce Barsa ovu samo krizu rezultata a ne i igre prevazici do marta meseca i osvojiti sve, bez obzira da svi budu protiv njih.

zar nije tako?

pre 7 godina

Cestitke Realu na osvojenoj tituli, a Mesi treba dobro da razmisli da li sa ovim drugarima treba da ostane i dalje da igra, nikad se nije desilo da neko Barselonu izvlaci iz go*na a da to nije bio Mesi.Uzmi im kralju preko 30m godisnje ili bezi odatle..

R

pre 7 godina

Ne znam sto porede Ronalda sa Mesijem vise.. pa bolji je Ibrahimovic od Ronalda. Golovi kakve Je Ibra dao ostali mogu samo da sanjaju. Ronaldo samo fizicke predispozicije ima u svemu ostalom ima boljih. Zamislite na evropsko prvenstvo 40-0 slobodnjaci. Koju je on srecu imao na Evropskom nije ni svijestan.

Ne navijam za Barsu samo primecujem

pre 7 godina

I posle neko kaze da sudije navijaju za Barsu. Pa oni redovno, skoro na svakoj utakmici "ne vide" čist penal, ali zato ovom drugom timu na svakoj utakmici vide nepostojeće penale, da bi jedan igrač šutirao i popravio statistiku postignutih golova. Ako jedan nije dovoljan za pobedu tu je još jedan..

Tridva

pre 7 godina

2 cista penala nisu svirali Barceloni. Jednostavno, Real mora biti prvi... Ne kazem, desava se i da Barca bude pogurana ali to se njima vrati u toku sezone upravo kao danas dok Real bude pokraden 1 u 100 utakmica
(ooo, 08. januar 2017 22:43) bravo uefalonac. Jedan penal jeste, kod drugog 'penala' je sviran faul nad tim igracem, a viljareal je ostecen takodje za penal.

ИксОкс

pre 7 godina

Најбољи извођач слободних удараца на свету тренутно. Чак је и у том сегменту најбољи. Какав мајстор!
Колико сам срећан што живим у време најбољег фудбалера свих времена, бићу поносан да причам деци какав је то фудбалер био, магија!

punker

pre 7 godina

(adriano_galliani, 08. januar 2017 22:44)

Au decko sto se nalupa. Barcelona je oduvek vazila za avangardu evropskog fudbala.Verovatno nema kluba koji je imao toliko velikih genijalaca u svom timu kao sto je to imala blaugrana. Jos od 50-ih i 60-ih kad su igrali Kubala,Suarez pa preko Krojfa i Maradone i do zlatnih 90 ih,uz koje sam ja rastao i uzivao (bez premca najbolji period u istorij fudbala). Klub koji oduvek igrao za gol vise ,napadacki sa majstorima poput Laudrupa,Romaria,Ronalda,Romaria,Rivalda ,Ronaldinja,Stoickova pa do danasnjih genijalaca Inieste,Suareza,Nejmara i Mesija. Klub koji je oduvek vazio kao simbol otpora rezimu, protekciji, (Real Madrid) . NIkad mi nece biti jasno kako neko ,ajde za klince i razumem jer ne znaju sve to,ali neko odrastao da moze simpatisat Real npr.Klub koji je utemeljen na fasistickoj doktrini, ugnjetavao konkurecniju decenijama. I onda nam zapadjaci serviraju pricu kako su katalonci i baski separatisti ,a kad razbijaju tudja dvorista onda je to demokratija.Demokratija je uzeti i Kososvo,razbiti Jugu, SIriju,LIbiju,Afganistan,Irak itd..zato jos vise simpatisem Baske i Katalonce.Nisam nekakav fan Barselone ,kako to vi mladji definisete,ali njihov fudbal sam oduvek mnogo postovao i u Spaniji u tom dualizmu imaju mnogo vece simpatije nego rezimski klub iz Madrida. Zato podrska blaugrani .A vezano za Mesi -Ronaldo rivalstvo, tu samo mediji i klinci vide slicnosti.Mesi je za ne 1 ,nego 2 stepenice iznad !

facts

pre 7 godina

-Ponovo ocajno sudjenje na Barsinom mecu! Ponovo je Barsa ostecena, ponovo je Mesi bio strelac iz slobodnog udarca! Barsi nije sviran penal protiv Bilbaa i bar 1 penal protiv Viljareala! I Viljareal je ostecen za penal!
-Barsa u zadnjih 17 meceva protiv Viljareala: 12-5-0 (bez poraza)!
-Mesi je postigao bar 1 gol u zadnjih 9 gostovanja Barse!
-Mesi protiv Viljareala: 10 golova i 4 asistencije na 19 meceva (12-5-2)!
-Mesi u Primeri: 325 golova i 131 asistencija na 362 meca (271-56-35)!
-Mesi je jedini igrac koji je bio strelac gola van 16-erca protiv Viljareala u ligi ove sezone!
-Igrac meca je Mesi (po Whoscored i Squawka) sa 6 suteva, od toga 3 blokirana i po 1 gol, stativa i odbranjen sut, 87% preciznih paseva i 6 kreiranih sansi (isto koliko i ceo tim Viljareala za ceo mec)!
-Sansone je 6. Italijan koji je dao gol Barsi u Primeri nakon Vierija, Lane, Fiorea, Osvalda i Fausta Rosija!
-KLUPSKI REKORD: Mesi (25) se izjednacio sa Kumanom po broju datih golova iz slobodnog udarca za Barsu!
-Mesi je direktno ucestvovao u 600 golova za Barsu od kada nosi broj 10 (436 golova i 164 asistencije na 443 meceva).
-Viljareal je jedini tim koji nije porazen u ligi od Reala, Barse i Atletika ove sezone!
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
16 Suares (12+4) i MESI (13+3)
14 Aspas (11+3).

Pozdrav!

Blueblueblue

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.

Vase ime

pre 7 godina

Kakav majstor trebas biti da pogodis raklje golmanov ugao a '91 minut, Bog! Da mu je pre toga usla ona iz mesta gde je pogodio stativu mogli bi zlatnu loptu da mu uruce za narednu sezonu posle utakmice.

Nant

pre 7 godina

(kimi, 08. januar 2017 23:04)

Los pokusaj da umanjis ovu genijalnost od slobodnjaka, jer ovo ne bi odbranila ni dva golmana da su stajala na toj strani.

Ok

pre 7 godina

I onda Realovci pisu uefalona, sudija direktno odlucije pobednika, penal Barseloni ocigledani crveni sto je i komentator konstatovao.
(Mancha Verde, 08. januar 2017 22:51)

Ако коментатор констатује то мора да буде тачно? Није спорно, могао је који пенал да се свира за Барсу. Могао је и за Виљареал. Није спорно да је Барса била боља, да је Меси легенда и тако даље. Али због чега овако наложени коментари? Живимо у доба Месија и Роналда, два чаробњака, две легенде... једно ривалство какво се дуго неће видети. Твој коментар показује да фудбал не гледаш са уживањем. Зашто не ставити руку под главу и све пратити лагано и опуштено?

L

pre 7 godina

Mesi pokazao kakav je doktor.

A ovo je samo još jedna utakmica koja pokazuje da je neophodno uvođenje tehnologije, ali i dalje je sramotno kako je sudija obavio svoj posao, poslije ove utakmice bih da doživotno izbacio iz fudbala.

Milos

pre 7 godina

Eeeeeeee kakav naslov, a sto nije upotrebio magiju da pobedi nego samo da bude nereseno, i nisu pomogli opet skoro 10 minuta nadoknade pa jos crveni.Trebao je neki penal pa da covek upotrebi magiju za pobedu UEFALONE
(gevara, 08. januar 2017 22:47)

Probaj ovakav gol da daš na Sony-u Che.

Goran

pre 7 godina

A ko bi drugi.....Leo,Leo...Uvek Leo baš kad ga trebaš,bolje i bod nego 0....Leu samo kapa do poda,kadgod su u krizi Messi je tu da reši stvari...Stvarno tuga kad prestane igrat nogomet... Al bod je bod bolje to neko 0

cofi95

pre 7 godina

Fudbal se sveo na to da se jedan najobicniji slobodnjak kategorise u "magiju", a pre 15 godina je pola Serije A moglo da dá slobodnjak na svakoj utakmici. Beda, sta se sve radi da bi se velicali Mesi i Ronaldo.

urke

pre 7 godina

Puno toga ne stima u Barsi u ovom trenutku. Vise je faktora koji ce presuditi na kraju u Realovu korist . Prvo i najvaznije, Real mozda nema prvih 11 jacih od barce,ali ima mnogo jacu klupu ,tj siri roster kvalitentnijih igraca i to mnogo znaci. Kad pogledamo da na klupi u Realu sede James ,ISco,Morata ,Vaskez,to dovoljno govori. Barca ce imati problem sa umorom bojim se jer ce morati forsirati najbolje i to ce ostavit traga. Drugi faktor je sredina terena.Iniesti bioloski sat otkucava i jednostavno ne moze vise pravit veliku razliku.Kad uzmemo u obzir da Rakitic,Gomes nisu kvalitet za barcu,onda dobijemo jednu veoma limitiranu sredinu i to se mnogo primeti.Kod Reala napadi idu mnogo tecnije i brze,razlog su Kros i pre svega Modric koji je mozak,dusa i srce madridjana. Treci faktor je Enrike.Covek je skroz limitiran trener sa velikom srecom sto se nasao sa barcom i sve sto je osvojio je uglavnom zasluga btiljantnog tima koji ima.On nije kapacitet za ovako veliki klub. I jos jedna stvar.OCigledan je i pad motiva sto je i razumljivo.Barca je zadnje 2 sezone apsolutni vladar spanskog fuudbala.Oba puta dupla kruna,i prvenstvo i kup i ociglegno je da nisu vise toliko motivisani.Kako god,vec sam se pomirio da ce titula ove sezone ipak u Madrid.Ali ne pada mi to tesko.Narednih 5 sezona da ne osvoje ni 1 jedini trofej,bilo bi im oprosteno.Mesi ,madjionicar,jednostavno bez premca najbolji na svetu.Zadnje 2 god Mesi zabio 13 golova iz slobodnjaka,Ronaldo nrp samo 3 ! poz

Nikola

pre 7 godina

I naravno, na šta će drugo da se žale navijači Barse nego na nedosudjene penale. I Viljarelu nije sviran čist penal kad je Maskerano igrao rukom pa nikom ništa. Za sve su vam krive sudije.

Badr_Hari

pre 7 godina

Mesi kao i uvek,tu je kad je najteže . Šta radi Nejmar samo mi nije jasno,pa bolje je da ga Enrike stavi na klupi,Denis Suarez mnogo korisniji od njega.A Gomez,pa da li je moguće da su platili 40 mil. za onog balvana...tuga.Ter Stegen kriv kod prvog gola. Suđenje katastrofalno,po default-u uvek na štetu Barselone.Sad sledi težak raspored i za Real,kiksaće i oni u sledećih kola,tek je polovina sezone.

kimi

pre 7 godina

Golman je morao bolje da reaguje! Cista lopta,nije zaklonjen bio ni 1%,precizan ali ne jak sut kao sto to inace biva kada se sutira u golmanov ugao.. Enrike kvazi trener,jedino sto ima facu i ponasanje za "spanske" serije!

Ho ho

pre 7 godina

Veran sam navijac Barcelone stalno je pratim.. ali iskreno smradovi nisu zasluzili ni 1 1.. Nema zelje za igrom odbrana ne daj Boze sve bi ja to menjao...
Trener vec da se menja odma.. Cestitam Real Madridu na tituli..
Sugava barsa mora da se otvori u kupovini igraca pod hitnooo..!!!

Spodoba1

pre 7 godina

Barsa me bacila na klad pa imam nekoliko stvari da kazem...
Dje je penal i crveni za Viljareal?
Dje je penal za Viljareal u sl napadu(mozda komp)?
Mesijeva magija opet
I najvaznija stvar za navijace Barse, sto se desava sa Nejmarom?

Miles Davis

pre 7 godina

jel to taj mesi koji je bolji od ronalda? aaahahaha. ni vilareal nemoze dobit. ronaldo predvodio juce real - 5:0 lagano!!! CR7 GOAT!!!
(dragance, 08. januar 2017 22:55)

Zasto pustate komentare ovako nepismenih ljudi!

Te-Nej

pre 7 godina

Gledao sam pre neki dan emisiju o Mesiju na tv-u. Prikazivali su arhivske snimke iz perioda kad je imao 5-6 godina. Lopta mu je bila do kolena. Bukvalno je na svakom video klipu ševao kompletnu protivničku ekipu već tako mali. Ono se rađa jednom u 100 godina. Ja sam generacija koja je odrastala uz Maradonu i uvek sam govorio da se neće više roditi igrač kao što je bio El Pibe, ali više nisam siguran da li je postojao bolji igrač od Mesija. Svaka čast Ronaldu, zaslužio je možda svaku zlatnu loptu, ali Mesi, Mesi je nešto posebno. Šteta će biti ako ne uzme to svetsko. Uvek će mu to uzimati u obzir kad se bude vodila debata o najboljem svih vremena...

Milos

pre 7 godina

Uefalona ne sme da izgubi, cist penal nije sudjen za Villareal i naravno kada gube sve je faul protiv njih i naravno svaka ekipa koja vodi protiv Uefalone dobije bar jedan crveni karton.
(Blueblueblue, 9. januar 2017 14:25)
Na prosloj utakmici pri rezultatu 2:0 za Atletiko nije dosudjen cist da ne moze biti cistiji penal nad Nejmarom.Juce lik iz Viljareala pri rezultatu 1:0 brani gol rukom i sudija ne sudi nista. Cist gol je lik odbranio rukom. I onda ti napises ovako nesto...

navijac

pre 7 godina

Eh gde bi ova ekipa Barse bila bez Mesija, ocigledno da ekipa ne funkcionise najbolje, videcemo da li ce u kupu biti kulminacije i mozda otkaz Enrikeu?

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

@Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)
Poslednjih par meseci moglo bi se reći. Samo Barsa nema trenera da to ispravi, da ga malo stavi na klupu kako bi ga naterali da se uozbilji jer moze da bude sjajan, a Turana malo u napad gde je kidao kad god je igrao ove sezone, a i postigao vise golova od Nejmara ako se ne varam. Zatim trenera da shvati da Gomes ne treba da pocinje mec, jer to nikako ne zaslužuje pre Turana koji je tad i u veznom redu najbolje resenje, jer ove sezone igra odlicno, zatim i Rafinje i Denisa koji su opet mnogo bolji izbor od Gomesa. Rakitic takodje, mada i on u poslednjih nekoliko meceva dosta losiji nego inace, bas dosta, ali opet i dalje zasluzuje mesto u startnoj postavi. I svakako mnogo bolji od Gomesa koji nista ne pokazuje da bi pocinjao meceve. Zatim, Umtiti je srecnije resenje u odbrani od Maskerana trenutno sto se tice forme njih dvojice, Umtiti je odlican. A najveci problem svega toga je previse ocigledno sve sto Enrike radi, uvek isto, iste izmene, ista formacija i kad se gubi, nikakav plan b, uvek iste izjave posle meca... U sustini, kad igra Mesi i ima bar soloidnu podrsku Suareza i Nejmara (koji u posl vreme nema) i naravno Inijeste, onda i Barsa osvaja sve, a ne sa nekim posebnim uticajem trenera. Tako su i osvajali prethodnih god sa njim, jer je imao srece da Mesi rastura, a zatim ga prate i sjani tad Suarez i Nejmar. Ali, sta ja da pricam...

Blek

pre 7 godina

Sa jedne strane mi je krivo sto su sudije ponovo ostetile Barsu (2 penala nisu svirana, a za Viljareal 1), ali toliko lose igraju u vecem delu meca da su zasluzili ovo sto im se desava. Mora to mnogo bolje.

H

pre 7 godina

Mesi je Mesi, Nejmar i Suarez katastrofa veceras, Ter Stegen se uzasno pozicionira, a Barsa nema sta da trazi ove sezone kada joj igraju Dinj, Denis i Roberto.

Milos

pre 7 godina

Ako neko uspe da mi objasni razlog zbog kojeg je Maskerano(mator,spor,kiksira,nestabilan) i dalje u prvih 11,a nije Umtiti(mlad,brz,jak u duelu) vodim ga na ćevape.
Kod gola sve vreme okrenut ka igraču sa loptom,dok mu drugi utrčava iza leđa i izlazi 1 na 1 sa golmanom. Da ne govorim o moru njegovih kikseva u poslednjih nekoliko godina.
Apsurd je da je covek izjavio da ne uživa u fudbalu,ali je ipak u startnoj postavi(nezamenjljiv).
Sve u svemu,mnogima garancija polako ističe,pa i Mesiju(na veliku žalost svakog čoveka koji gleda fudbal),mada se to.kod njega i najmanje vidi.
Od ubitačnog MSN-a,ostade samo M.
Laku noć i svako dobro.

Nikola

pre 7 godina

Bice prosek Barsa posle Mesija, hteli to da priznate ili ne. Jednostavno previse se oslanjaju na njega, a trener ne vidim da pokusava ili da zna da napravi ekipu bez Mesija. Nejmar se cinio kao da moze mozda da zameni Mesija, ali njemu je bitnije da izblamira igraca i da uradi fintu, nego da postignu gol. Injesta je vec mator i njegovo vreme je proslo, cak ni sam Mesi vise nije na istom nivou.

Dzigi Bau

pre 7 godina

Urke: Mislim da je komentar na najvišem nivou... dodao bih samo dve velike rupe u odbrani -Pikea i Busketsa. Tragično su spori i deluju komično kad „jure“ igrače u kontri ... Takodje u dodavanju unazad odbrambenih igrača, Barsa gubi bar 20 minuta efektivne igre. Tada je dominacija u posedu lopte besmislena i svodi se na sporu i predvidivu igru oko protivničke zone, poput naših rukometaša, koji iz kontre primaju najviše golova.

Damzan.

pre 7 godina

Nejmar nije ni senka onog Nejmara sa kraja 2015 I pocetka 2016. Ovo nije neka mala kriza za njega to traje vec par meseci, bolje da ga puste da ide neka dovedu nekog kao Kutinjo...

The Absolute Madman

pre 7 godina

KloppTheTopp Burazeru verovao ili ne Nejmar cepa cs:go, bleji sa brazilskim pro timom u cs-u (Sk-gaming, najbolji tim u 2016) i ima preko 100 sati igranja u dve nedelje (4 dana igranja) i oko 350 od kad je poceo u oktobru (izvor je njegov stim profil)

palop

pre 7 godina

Nejmar nesto ne igra u poslednjih par meceva
(KloppTheTop, 08. januar 2017 22:54)

Nejmar je pre nekih nedelju dana imao 100 sati provedenih u kanteru za prethodne dve nedelje. Retko koji profesionalni igrac kantera ima toliko. Bila im je pauza tada za praznike, ali ako hoces da budes medju najboljim fudbalerima na svetu, moras biti malo vise posvecen...