Sreda, 14.12.2016.

18:37

Kosanović besan: Lopovi vode srpski fudbal!

Trener Radnika iz Surdulice Milorad Kosanović bio je vidno nezadovoljan posle duela sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Kosanoviæ besan: Lopovi vode srpski fudbal! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Sta reci...

pre 7 godina

Sramota...decko ga nije pipnuo.Pao je za oskara.Nema veze...na prolece se igraju 2 derbija a a razlika se deli na 2.
Videce se kome je gde mesto...

Bolje i PANTER nego PURGER

pre 7 godina

Lopovi vode fudbal i drzavu jer je narod tako glasao ali necu sad da skrecem sa teme jer je to jasno kao dan.
(Patrick, 14. decembar 2016 23:18)

Da da... a pre ovih što sad vode državu i fudbal oni što su vodili su bili prepošteni... glup neki narod... he he he...

Iskreno!"

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta
(delija iz fotelje, 14. decembar 2016 22:22)

Meni je žao tebe kao mnogih sa severa što vi mislite da se najpošteniji a drugi da su lopovi.

Djoxy

pre 7 godina

Овде се само прича о Звезди како узима титулу ово оно....А не прича се како је Партизан узимао 6 година титулу,он је на поштен начин узео те титуле,је л' да?

Djoxy

pre 7 godina

Ја не знам како људи нмг да схвате да од кад постоји Србија мислим од 2006 свако првенство је намештено и сад се расправљате око глупости,док звезда не уђе у лш или ле она ће увек да буде прва зато што мора да врати дугове....ЈА САМ ИНАЧЕ ДЕЛИЈА ДА НЕ БУДЕ НЕКЕ ЗАБУНЕ....

Matrix

pre 7 godina

Ahahah Kosanova izjava pre godinu dana...http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:576896-Kosanovic-Karadzic-i-Milosevic-ubijaju-srpski-fudbal. :-)

rollo tomasi

pre 7 godina

Hahahaha , smešni i jedni i drugi navijači blizanaca, optužuju jedni druge ko je više pokrao ove ostale srpske klubove. Isti ste, kanceri srpskog sporta.

Posmatrač

pre 7 godina

Gospodin (Al)Kosan mudro zbori ... ali gde je bio sa takvim komentarima dok je vodio Zvezdu? Poznat je po tome što bi "majku prodao" da trenira Zvezdu (možda ne baš ovu sadašnju, jer tu bi prvo morao da se dogovori sa onim ko je u ostavci godinu dana a i dalje odredjuje treneru ko treba da igra jer je potrebno uzeti novac od transfera igraca) i sigurno nije srećan što je završio u Surdulici jer ga niko od boljih klubova nije tražio.
Fudbal nam je užasan.

zagor

pre 7 godina

casnije bi bilo da smo kao glazgov rendzers bankrotirali i krenuli nazad od zone sa omladincima u 1. timu. kad je prosinecki odlazio, ja sam bio za tu varijantu.
ovo sa ovim crnogorcima je otuzno i kompromituje se zvezdina istorija i velicina.

delija iz fotelje

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta

Ivanniš

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.
(Dr, 14. decembar 2016 18:50)

U staroj Jugi nije bilo nameštanja? Ljudi, ja ne znam gde vi živite i šta radite ali napisati ovako nešto je monstruozno! Tamo se itekako nameštalo samo što nije rađeno dilizerski kao što se to radi danas Zvezdi, to je razlika. U Jugi se znalo, Zvezda i Partizan da imaju najviše titula pa onda Hajduk i Dinamo. Radi širenja bratsva i jedinstva da se poneka titula klubovima iz Sarejeva i Vojvodini. Kod nas se daje samo onome ko je na vlasti i to je zatvorena priča. Da su 50 god isti na vlasti isto toliko bi njihov klub puta bio prvak. To su kabadahije, lopovi, ološi. A još se svi vi kao iščuđavate nešto, alo ljudi, gde vi živite?! Zašto pratite ovaj naš fudbal?

Borky

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. decembar


Jos bih dodao bivseg clana uprave koji je licno to sve placao.
Takodje zanimljivo da nikad niko nije ni spomenuo da je igrao ili namjestao utakmicu Zvezde.

Mile

pre 7 godina

Eh moj Kosanovicu.
Mnoge novine i sajtovi,kao i b92,objavili su tvoj komentar samo za to sto si javna licnost.Pokusaj anonimno da kazes nesto protiv istih timova.Nikad neces biti objavljen.Kao ni ja.Hvala ti uz iskreno postovanje.

uredni neplatisa

pre 7 godina

Pa naravno da su lopovi. Gen sek u savezu huligan sa sipke...

Jel bese Kokeza drzi Tehnomaniju preko koje Telekom mora da nabavlja sve uredjaje? A covek bez licne WinWin...

Nenad

pre 7 godina

Kosan je stara grobarska krtica koja je grobarima donosila titule podrivajući Zvezdu iznutra.
(trn u oku, 14. decembar 2016 19:45)

Ti ocigledno ne znas sta pricas..Kosanovic je okoreli Zvezdas..toliki da je Sinisu Mihajlovica( u vreme njegovog igranja je bio sportski direktor Vojvodine)i Miodraga Pantelica(Trener) nagovarao da idu C.Zvezdu za manje para nego u Partizan

mile delija

pre 7 godina

Zakleti sam zvezdas ali me je stvarno sramota,ovo je samo dno dna,kada sudija mora da svira penal a ovaj nesrecnik pada i zna da cemu svirati,haos!Nemojte vise prenositi ove utakmice,ovo je cisti kriminal.Srpski fudbal je groblje....

Patrick

pre 7 godina

Ovaj lik Nolan Smit na aparatima, ostavio vec 10 komentara, ne zna sta ce covek od muke...
(navijac, 14. decembar 2016 20:19)

Lik je ostavio 10 komentara pod svojim nikom,ko zna koliko je jos ih ostavio pod tudjim.On ima opasne probleme iz detinjstva.

021

pre 7 godina

Kokeza bi da kažnjava i ne znam kakve istrage da sprovodi protiv jednog Čelareva zbog, kako reče, 3 za 3. A šta ćemo sa crnim i crvenim državnim mezimčadima koji već decenijama igraju 0 za 6 "protiv" svojih filijala???

Nenad Lalatovic

pre 7 godina

Jedva cekam Regionalnu ligu!!! Da se vidi ko je ko!!! Tamo nece biti unaprijed dobijenih utamica,cak i prvenstava!!! Samo se jedno bojim, a to je da ce jos vise da kradu od naroda i da pumpaju u klubove a narocito u Zvezdu kao drzavni projekat!!!

zvezdan

pre 7 godina

sram te bilo kosanovicu pljujes zvezdu koja ti je hleb davala. pa sto nisi postenjacino tako govorio kad su domobrani krali zvezdu u kupu n pazar vojvodinu ovo danas nije nista kosanovicu pa sto tad nisi izasao I rekao nego sad kad je tvoje dupe u pitanju. jesi gledao pre 2 ned3lje kako domobrani otimaju napretku sram te bilo da su pametni ovi oz zvezde da te sutnu kad dodjes na stadion.

Milan

pre 7 godina

Dok je Radnik vršljao po srpskoj ligi istok niste se bunili, rivali za prolaz u prvu ligu nisu mogli da uzmu ni jedan bod u gostima... Jadni ste!

nele

pre 7 godina

Kontakta jeste bilo ali ne i penala. Veci je problem se u pojedinim medijima dize hajka ("poklonjen penal/ostecen radnik/.."), a pre samo 10tak dana u tim istim medijima se nije ni pominjao penal za partizan (protiv Napretka). Za obostrano povlacenje van kaznenog, i kad igrac Napretka na 17m od gola pusti Bozinova(koji ga tom prilikom i obori), sudija mu daje crveni karton+penal. Poziv tim medijima. Budite bar malo realni, bez obzira sto vam je skoro cela redakcija crno-bela. Navlace i za jedne i za druge.

nik sloter

pre 7 godina

Sveto trojstvo srpskog fudbala,komsinica,Ofk,Spartak Subotica.Pižon plače,Lalatović hvali premijera,Čsk pod istragom,Kokeza predsednik FSS.

Milan

pre 7 godina

Samo malo više objektivnosti gospodine Kosanoviću. U 3. minutu utakmice Srnić izbija sam ispred Čelarevića, ruši ga sa ledja rukom igrač Radnika, pištaljka se ne oglašava, penal čist. Da smo mi poveli u 3. minutu ko zna kako bi se završilo, možda bi Radnik prošao i sa petardom danas.

boban

pre 7 godina

Ljudi, batalite stadione, to je cista donacija narko kartelima i gazdama nasih zivota.
Izvedite decu ili prijatelje na rostilj, moze bar kilo mesa za te pare da se ispece na Adi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

I cemu vise da se mi normalini klubovi nadamo???Kad vuciceva mezimica mora da uzme titulu!!!
(Grobar, 14. decembar 2016 18:57)

Aaahahahahaaahhahaaa .......

mrk

pre 7 godina

Nakon prvog poluvremena protiv Sasuola digo sam ruke od Zvezde, ovo je sramota!
Terzic i kompanija su mi zgadili Crvenu Zvezdu i srpski fudbal.

Neko je Lalatovic, a neko Kosanovic

pre 7 godina

"Te priče da ćemo kažnjavati ČSK iz Čelareva, a nećemo Zvezdu i OFK Beograd, odnosno Spartak iz Subotice, ta priča prolazi među ljudima koji ne razumeju o čemu se ovde radi."

Desimir tosic

pre 7 godina

Izvinite gospodine Kosanivicu a zasto ne pitas celnike kluba na cijoj si klupi,kako je dosao njihov tim do Super lige...iz Srpske lige istok u Prvu ligu Srbije a onda ohoho eto ih i u Super ligi i to samo za dve sezone??!!

bora

pre 7 godina

@Veljko
Partizan je "pod Toletom",igrao 7 puta grupnu fazu Lige Evrope i dva puta grupnu fazu Lige Šampiona!!
Je l' i to Tole namestio??
Sram vas bilo da ga više pominjete.
Bez njega bi išli u četvrtu ligu!!

Muftija delija

pre 7 godina

Jako mi je zao,mladosti,vozdovca,surdulice,momci su dali sve od sebe,al sta vredi kad czv igra s 12 igraca i dva pomocna!to je samo zadnja tri meca,ko da popamti ofku,spartak....
Bravo kosanovicu,konacno si se otreznio.

Keep

pre 7 godina

Samo sebi stete. Imaju ogromnu gebelsovu masineriju spinersku iza sebe koji dozvoljavaju sebi svasta, pa cak pisu "da je ova Zvezda spremna za LS", a onda dodje Valeta koja je trebalo da vodi 3:0 u 50-om minutu da nije bilo amaterskih sudija.

vucelaaaa

pre 7 godina

Momšilo@ u pitanju je zlo koje se zove fk rupa bez dna,fk teret države,fk bankomat fk kokeza.Vi ste sramota za pristojan svet.Pozdravlja vas Kosan.
(nik sloter, 14. decembar 2016 19:06)

Pristojan svet iz Zemunela...

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Majstore sve je obesmisljeno,neko uci i ide u skolu muci se a neko kupi diplomu,neko se skoluje da bude inzenjer,doktor,pilot pa starlete i pevacice zaradjuju 10x vise od njih.I na kraju i u tom fudbalu neko je talenat i radnik pa greje klupu a igraju tatini sinovi!

Lovac na potezu

pre 7 godina

Koja smejurio o decurliji koji komentarisu. Kosanovic je komentarisao utakmicu Radnik-Zvezda, I gde u toj celoj prici nadjoste Partizan?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .

Filip Must Play

pre 7 godina

Čitam da se pominje Tole, a u njegovo vreme je naviše penala je svirano upravo zvezdi, najviše isključenih igrača protiv zvezde... statistika ne laže!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad
(adersa, 14. decembar 2016 18:56)

Mutavac , ajde ne sramoti se ...

ban

pre 7 godina

Covek u pravu, ovo vise ne vodi nigde. Tonemo sve nize i nize, briga me i za Zvezdu i za Partizan. Sramota je sta se radi mladim igracima sirom Srbije. Dokle vise bre. Zar moraju da budu prvaci, sta ce im njihove prljave titule, ni navijacima one ne trebaju verujte mi. E zato i nece ova dva kluba u regionalnu ligu, jer tamo nema Glodjovica, Mazica, Bogdanovica, Maja Vujovica i drugih.

kalco

pre 7 godina

Alal vera,a da onu vucu za dres ne svirnu penal za Rudnik zlo i naopako..pa
šta reći kad samo ime Kokeza na čelu FSS..sledećeg očekujem Ćemu jer on liči na Kokezu,valjda je to uslov za predsednika FSS,a ima i krivičnu zbog samaranja one bivše tako da ispunjava sve uslove konkursa..

anonimus

pre 7 godina

svaka cast na izjavi! Da se razumemo Zvezdas sam al dokle vise iz kolo u kolo da se poklanjaju penali( ne vezano za danasnji mec),crveni kartoni, golovi iz ofsajda i Zvezdi i Partizanu..ovo je sramota ova liga nema poentu i sve dok je tako nasi klubovi ce ispadati u prvom kolu kvalifikacija od raznih anonimusa.Nek se bre igra fudbal pa nek najbolji osvoji titulu ko god to bio.

Dr

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Zna se ko je napustio finale kupa 2011-te i ko je pokraden i u ciju korist. Cak je u toj lakrdiji ucestvovao kao igrac sadasnji sportski direktor koji s vremena na vreme baci bombu ..

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Svaka čast momcima iz Surdulice. Kvalitet fudbala u Srbiji i nije neki ali za pohvalu je kad neko otvoreno igra na pobedu, pogotovo na svom terenu. Zvezda i Partizan nisu timovi koji ulivaju strah u kosti. Jesu bolji, ali ne da se protiv njih igra bunker. A što se tiče penala, sramotno je što se na svim portalima koristi termin "nepostojeći". Da ga sudija nije svirao - rekli bi - nije bio veliki kontakt ali igrač Radnika je Plavšića solidno šutnuo u stopalo nakon što je ovaj sklonio loptu. Rekao bih da ga je i destabilizivao. E sad, svaki napadač tu malo doda. Mislim da je penal pre bio nego da nije.

navijac

pre 7 godina

Auuuu svaka cast Kosane! Nikad se nigde u svetu nije kralo za jedan klub kao sto se krade za sns Zvezdu, ta bahatost je toliko velika da se cak garantuju titule naredne tri godine!?

Bobi

pre 7 godina

Svaka cast Kosanovicu na komentaru, navijam za zvezdu ali me sramota. Dajte da gledamo fudbal, da uzivamo, da se radujemo i tugujemo pa neka pobedi ko bude bolji.

KORN

pre 7 godina

Zasto places, jadno srce, zasto suze lijes. 
Zar ne mozes, boli svoje
od drage da skrijes. 

Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, srecom
obasjane. 
Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, iz mladosti

adersa

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad

Moon-em

pre 7 godina

Realno izgubilo je svaki smisao takmicenje.. Koliko god neko voli Zvezdu i zadrt je, ako mu ovo nije zalosno onda ima problem.. Evropske utakmice su merilo kvaliteta naseg fudbala..

djo djo vajt

pre 7 godina

ma sta priča ovaj, blati naše nacionalne projekte, umesto da govori o BSK Borci i CSK Pivari, esencijama zla našeg fudbala.

Tek kad ugasimo CSK i BSK, ima da nam svane.

Ketty lepotica

pre 7 godina

Ma to nije tacno Terza i Kokeza su olicenje postenja i pravi primer fer pleja : a to sto je Terza bio 3 godine u bekstvu i na Interpolovoj poternici i sto sad nema sudjenja i cekaju da mu slucaj zastari to nije Vodji vazno : bitno je da on sluzi vodji kao pas i da mulja i krade koliko god moze ! A sta tek reci za fudbalsku gromadu i legendu svetskog fudbala Kokezu a ne zaplakati !??

Bobi

pre 7 godina

Svaka cast Kosanovicu na komentaru, navijam za zvezdu ali me sramota. Dajte da gledamo fudbal, da uzivamo, da se radujemo i tugujemo pa neka pobedi ko bude bolji.

navijac

pre 7 godina

Auuuu svaka cast Kosane! Nikad se nigde u svetu nije kralo za jedan klub kao sto se krade za sns Zvezdu, ta bahatost je toliko velika da se cak garantuju titule naredne tri godine!?

Moon-em

pre 7 godina

Realno izgubilo je svaki smisao takmicenje.. Koliko god neko voli Zvezdu i zadrt je, ako mu ovo nije zalosno onda ima problem.. Evropske utakmice su merilo kvaliteta naseg fudbala..

Ketty lepotica

pre 7 godina

Ma to nije tacno Terza i Kokeza su olicenje postenja i pravi primer fer pleja : a to sto je Terza bio 3 godine u bekstvu i na Interpolovoj poternici i sto sad nema sudjenja i cekaju da mu slucaj zastari to nije Vodji vazno : bitno je da on sluzi vodji kao pas i da mulja i krade koliko god moze ! A sta tek reci za fudbalsku gromadu i legendu svetskog fudbala Kokezu a ne zaplakati !??

adersa

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad

djo djo vajt

pre 7 godina

ma sta priča ovaj, blati naše nacionalne projekte, umesto da govori o BSK Borci i CSK Pivari, esencijama zla našeg fudbala.

Tek kad ugasimo CSK i BSK, ima da nam svane.

boban

pre 7 godina

Ljudi, batalite stadione, to je cista donacija narko kartelima i gazdama nasih zivota.
Izvedite decu ili prijatelje na rostilj, moze bar kilo mesa za te pare da se ispece na Adi.

Nenad Lalatovic

pre 7 godina

Jedva cekam Regionalnu ligu!!! Da se vidi ko je ko!!! Tamo nece biti unaprijed dobijenih utamica,cak i prvenstava!!! Samo se jedno bojim, a to je da ce jos vise da kradu od naroda i da pumpaju u klubove a narocito u Zvezdu kao drzavni projekat!!!

nik sloter

pre 7 godina

Sveto trojstvo srpskog fudbala,komsinica,Ofk,Spartak Subotica.Pižon plače,Lalatović hvali premijera,Čsk pod istragom,Kokeza predsednik FSS.

Lovac na potezu

pre 7 godina

Koja smejurio o decurliji koji komentarisu. Kosanovic je komentarisao utakmicu Radnik-Zvezda, I gde u toj celoj prici nadjoste Partizan?

Dr

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.

Neko je Lalatovic, a neko Kosanovic

pre 7 godina

"Te priče da ćemo kažnjavati ČSK iz Čelareva, a nećemo Zvezdu i OFK Beograd, odnosno Spartak iz Subotice, ta priča prolazi među ljudima koji ne razumeju o čemu se ovde radi."

uredni neplatisa

pre 7 godina

Pa naravno da su lopovi. Gen sek u savezu huligan sa sipke...

Jel bese Kokeza drzi Tehnomaniju preko koje Telekom mora da nabavlja sve uredjaje? A covek bez licne WinWin...

mile delija

pre 7 godina

Zakleti sam zvezdas ali me je stvarno sramota,ovo je samo dno dna,kada sudija mora da svira penal a ovaj nesrecnik pada i zna da cemu svirati,haos!Nemojte vise prenositi ove utakmice,ovo je cisti kriminal.Srpski fudbal je groblje....

zagor

pre 7 godina

casnije bi bilo da smo kao glazgov rendzers bankrotirali i krenuli nazad od zone sa omladincima u 1. timu. kad je prosinecki odlazio, ja sam bio za tu varijantu.
ovo sa ovim crnogorcima je otuzno i kompromituje se zvezdina istorija i velicina.

rollo tomasi

pre 7 godina

Hahahaha , smešni i jedni i drugi navijači blizanaca, optužuju jedni druge ko je više pokrao ove ostale srpske klubove. Isti ste, kanceri srpskog sporta.

Desimir tosic

pre 7 godina

Izvinite gospodine Kosanivicu a zasto ne pitas celnike kluba na cijoj si klupi,kako je dosao njihov tim do Super lige...iz Srpske lige istok u Prvu ligu Srbije a onda ohoho eto ih i u Super ligi i to samo za dve sezone??!!

kalco

pre 7 godina

Alal vera,a da onu vucu za dres ne svirnu penal za Rudnik zlo i naopako..pa
šta reći kad samo ime Kokeza na čelu FSS..sledećeg očekujem Ćemu jer on liči na Kokezu,valjda je to uslov za predsednika FSS,a ima i krivičnu zbog samaranja one bivše tako da ispunjava sve uslove konkursa..

bora

pre 7 godina

@Veljko
Partizan je "pod Toletom",igrao 7 puta grupnu fazu Lige Evrope i dva puta grupnu fazu Lige Šampiona!!
Je l' i to Tole namestio??
Sram vas bilo da ga više pominjete.
Bez njega bi išli u četvrtu ligu!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .

Filip Must Play

pre 7 godina

Čitam da se pominje Tole, a u njegovo vreme je naviše penala je svirano upravo zvezdi, najviše isključenih igrača protiv zvezde... statistika ne laže!!!

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Zna se ko je napustio finale kupa 2011-te i ko je pokraden i u ciju korist. Cak je u toj lakrdiji ucestvovao kao igrac sadasnji sportski direktor koji s vremena na vreme baci bombu ..

Posmatrač

pre 7 godina

Gospodin (Al)Kosan mudro zbori ... ali gde je bio sa takvim komentarima dok je vodio Zvezdu? Poznat je po tome što bi "majku prodao" da trenira Zvezdu (možda ne baš ovu sadašnju, jer tu bi prvo morao da se dogovori sa onim ko je u ostavci godinu dana a i dalje odredjuje treneru ko treba da igra jer je potrebno uzeti novac od transfera igraca) i sigurno nije srećan što je završio u Surdulici jer ga niko od boljih klubova nije tražio.
Fudbal nam je užasan.

Keep

pre 7 godina

Samo sebi stete. Imaju ogromnu gebelsovu masineriju spinersku iza sebe koji dozvoljavaju sebi svasta, pa cak pisu "da je ova Zvezda spremna za LS", a onda dodje Valeta koja je trebalo da vodi 3:0 u 50-om minutu da nije bilo amaterskih sudija.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad
(adersa, 14. decembar 2016 18:56)

Mutavac , ajde ne sramoti se ...

Borky

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. decembar


Jos bih dodao bivseg clana uprave koji je licno to sve placao.
Takodje zanimljivo da nikad niko nije ni spomenuo da je igrao ili namjestao utakmicu Zvezde.

Nenad

pre 7 godina

Kosan je stara grobarska krtica koja je grobarima donosila titule podrivajući Zvezdu iznutra.
(trn u oku, 14. decembar 2016 19:45)

Ti ocigledno ne znas sta pricas..Kosanovic je okoreli Zvezdas..toliki da je Sinisu Mihajlovica( u vreme njegovog igranja je bio sportski direktor Vojvodine)i Miodraga Pantelica(Trener) nagovarao da idu C.Zvezdu za manje para nego u Partizan

Muftija delija

pre 7 godina

Jako mi je zao,mladosti,vozdovca,surdulice,momci su dali sve od sebe,al sta vredi kad czv igra s 12 igraca i dva pomocna!to je samo zadnja tri meca,ko da popamti ofku,spartak....
Bravo kosanovicu,konacno si se otreznio.

Ivanniš

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.
(Dr, 14. decembar 2016 18:50)

U staroj Jugi nije bilo nameštanja? Ljudi, ja ne znam gde vi živite i šta radite ali napisati ovako nešto je monstruozno! Tamo se itekako nameštalo samo što nije rađeno dilizerski kao što se to radi danas Zvezdi, to je razlika. U Jugi se znalo, Zvezda i Partizan da imaju najviše titula pa onda Hajduk i Dinamo. Radi širenja bratsva i jedinstva da se poneka titula klubovima iz Sarejeva i Vojvodini. Kod nas se daje samo onome ko je na vlasti i to je zatvorena priča. Da su 50 god isti na vlasti isto toliko bi njihov klub puta bio prvak. To su kabadahije, lopovi, ološi. A još se svi vi kao iščuđavate nešto, alo ljudi, gde vi živite?! Zašto pratite ovaj naš fudbal?

anonimus

pre 7 godina

svaka cast na izjavi! Da se razumemo Zvezdas sam al dokle vise iz kolo u kolo da se poklanjaju penali( ne vezano za danasnji mec),crveni kartoni, golovi iz ofsajda i Zvezdi i Partizanu..ovo je sramota ova liga nema poentu i sve dok je tako nasi klubovi ce ispadati u prvom kolu kvalifikacija od raznih anonimusa.Nek se bre igra fudbal pa nek najbolji osvoji titulu ko god to bio.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Majstore sve je obesmisljeno,neko uci i ide u skolu muci se a neko kupi diplomu,neko se skoluje da bude inzenjer,doktor,pilot pa starlete i pevacice zaradjuju 10x vise od njih.I na kraju i u tom fudbalu neko je talenat i radnik pa greje klupu a igraju tatini sinovi!

Matrix

pre 7 godina

Ahahah Kosanova izjava pre godinu dana...http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:576896-Kosanovic-Karadzic-i-Milosevic-ubijaju-srpski-fudbal. :-)

Patrick

pre 7 godina

Ovaj lik Nolan Smit na aparatima, ostavio vec 10 komentara, ne zna sta ce covek od muke...
(navijac, 14. decembar 2016 20:19)

Lik je ostavio 10 komentara pod svojim nikom,ko zna koliko je jos ih ostavio pod tudjim.On ima opasne probleme iz detinjstva.

021

pre 7 godina

Kokeza bi da kažnjava i ne znam kakve istrage da sprovodi protiv jednog Čelareva zbog, kako reče, 3 za 3. A šta ćemo sa crnim i crvenim državnim mezimčadima koji već decenijama igraju 0 za 6 "protiv" svojih filijala???

delija iz fotelje

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta

Sta reci...

pre 7 godina

Sramota...decko ga nije pipnuo.Pao je za oskara.Nema veze...na prolece se igraju 2 derbija a a razlika se deli na 2.
Videce se kome je gde mesto...

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Svaka čast momcima iz Surdulice. Kvalitet fudbala u Srbiji i nije neki ali za pohvalu je kad neko otvoreno igra na pobedu, pogotovo na svom terenu. Zvezda i Partizan nisu timovi koji ulivaju strah u kosti. Jesu bolji, ali ne da se protiv njih igra bunker. A što se tiče penala, sramotno je što se na svim portalima koristi termin "nepostojeći". Da ga sudija nije svirao - rekli bi - nije bio veliki kontakt ali igrač Radnika je Plavšića solidno šutnuo u stopalo nakon što je ovaj sklonio loptu. Rekao bih da ga je i destabilizivao. E sad, svaki napadač tu malo doda. Mislim da je penal pre bio nego da nije.

Mile

pre 7 godina

Eh moj Kosanovicu.
Mnoge novine i sajtovi,kao i b92,objavili su tvoj komentar samo za to sto si javna licnost.Pokusaj anonimno da kazes nesto protiv istih timova.Nikad neces biti objavljen.Kao ni ja.Hvala ti uz iskreno postovanje.

ban

pre 7 godina

Covek u pravu, ovo vise ne vodi nigde. Tonemo sve nize i nize, briga me i za Zvezdu i za Partizan. Sramota je sta se radi mladim igracima sirom Srbije. Dokle vise bre. Zar moraju da budu prvaci, sta ce im njihove prljave titule, ni navijacima one ne trebaju verujte mi. E zato i nece ova dva kluba u regionalnu ligu, jer tamo nema Glodjovica, Mazica, Bogdanovica, Maja Vujovica i drugih.

vucelaaaa

pre 7 godina

Momšilo@ u pitanju je zlo koje se zove fk rupa bez dna,fk teret države,fk bankomat fk kokeza.Vi ste sramota za pristojan svet.Pozdravlja vas Kosan.
(nik sloter, 14. decembar 2016 19:06)

Pristojan svet iz Zemunela...

Iskreno!"

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta
(delija iz fotelje, 14. decembar 2016 22:22)

Meni je žao tebe kao mnogih sa severa što vi mislite da se najpošteniji a drugi da su lopovi.

mrk

pre 7 godina

Nakon prvog poluvremena protiv Sasuola digo sam ruke od Zvezde, ovo je sramota!
Terzic i kompanija su mi zgadili Crvenu Zvezdu i srpski fudbal.

KORN

pre 7 godina

Zasto places, jadno srce, zasto suze lijes. 
Zar ne mozes, boli svoje
od drage da skrijes. 

Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, srecom
obasjane. 
Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, iz mladosti

Djoxy

pre 7 godina

Ја не знам како људи нмг да схвате да од кад постоји Србија мислим од 2006 свако првенство је намештено и сад се расправљате око глупости,док звезда не уђе у лш или ле она ће увек да буде прва зато што мора да врати дугове....ЈА САМ ИНАЧЕ ДЕЛИЈА ДА НЕ БУДЕ НЕКЕ ЗАБУНЕ....

Bolje i PANTER nego PURGER

pre 7 godina

Lopovi vode fudbal i drzavu jer je narod tako glasao ali necu sad da skrecem sa teme jer je to jasno kao dan.
(Patrick, 14. decembar 2016 23:18)

Da da... a pre ovih što sad vode državu i fudbal oni što su vodili su bili prepošteni... glup neki narod... he he he...

zvezdan

pre 7 godina

sram te bilo kosanovicu pljujes zvezdu koja ti je hleb davala. pa sto nisi postenjacino tako govorio kad su domobrani krali zvezdu u kupu n pazar vojvodinu ovo danas nije nista kosanovicu pa sto tad nisi izasao I rekao nego sad kad je tvoje dupe u pitanju. jesi gledao pre 2 ned3lje kako domobrani otimaju napretku sram te bilo da su pametni ovi oz zvezde da te sutnu kad dodjes na stadion.

nele

pre 7 godina

Kontakta jeste bilo ali ne i penala. Veci je problem se u pojedinim medijima dize hajka ("poklonjen penal/ostecen radnik/.."), a pre samo 10tak dana u tim istim medijima se nije ni pominjao penal za partizan (protiv Napretka). Za obostrano povlacenje van kaznenog, i kad igrac Napretka na 17m od gola pusti Bozinova(koji ga tom prilikom i obori), sudija mu daje crveni karton+penal. Poziv tim medijima. Budite bar malo realni, bez obzira sto vam je skoro cela redakcija crno-bela. Navlace i za jedne i za druge.

Milan

pre 7 godina

Dok je Radnik vršljao po srpskoj ligi istok niste se bunili, rivali za prolaz u prvu ligu nisu mogli da uzmu ni jedan bod u gostima... Jadni ste!

Djoxy

pre 7 godina

Овде се само прича о Звезди како узима титулу ово оно....А не прича се како је Партизан узимао 6 година титулу,он је на поштен начин узео те титуле,је л' да?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

I cemu vise da se mi normalini klubovi nadamo???Kad vuciceva mezimica mora da uzme titulu!!!
(Grobar, 14. decembar 2016 18:57)

Aaahahahahaaahhahaaa .......

Milan

pre 7 godina

Samo malo više objektivnosti gospodine Kosanoviću. U 3. minutu utakmice Srnić izbija sam ispred Čelarevića, ruši ga sa ledja rukom igrač Radnika, pištaljka se ne oglašava, penal čist. Da smo mi poveli u 3. minutu ko zna kako bi se završilo, možda bi Radnik prošao i sa petardom danas.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad
(adersa, 14. decembar 2016 18:56)

Mutavac , ajde ne sramoti se ...

Tadic - Dacic titule

pre 7 godina

Zna se ko je napustio finale kupa 2011-te i ko je pokraden i u ciju korist. Cak je u toj lakrdiji ucestvovao kao igrac sadasnji sportski direktor koji s vremena na vreme baci bombu ..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .

delija iz fotelje

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta

Borky

pre 7 godina

Lotar Matheus : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Brana Ilic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Boban Dmitrovic : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Asprogenis : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
Pejovic : Igrao sam namestene meceve u korist partizana .
Pjer Boja : Igrao sam namestene meceve u partizanu .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 14. decembar


Jos bih dodao bivseg clana uprave koji je licno to sve placao.
Takodje zanimljivo da nikad niko nije ni spomenuo da je igrao ili namjestao utakmicu Zvezde.

KORN

pre 7 godina

Zasto places, jadno srce, zasto suze lijes. 
Zar ne mozes, boli svoje
od drage da skrijes. 

Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, srecom
obasjane. 
Violino ne sviraj, boli ne diraj. 
Ne secaj na dane, iz mladosti

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Svaka čast momcima iz Surdulice. Kvalitet fudbala u Srbiji i nije neki ali za pohvalu je kad neko otvoreno igra na pobedu, pogotovo na svom terenu. Zvezda i Partizan nisu timovi koji ulivaju strah u kosti. Jesu bolji, ali ne da se protiv njih igra bunker. A što se tiče penala, sramotno je što se na svim portalima koristi termin "nepostojeći". Da ga sudija nije svirao - rekli bi - nije bio veliki kontakt ali igrač Radnika je Plavšića solidno šutnuo u stopalo nakon što je ovaj sklonio loptu. Rekao bih da ga je i destabilizivao. E sad, svaki napadač tu malo doda. Mislim da je penal pre bio nego da nije.

navijac

pre 7 godina

Auuuu svaka cast Kosane! Nikad se nigde u svetu nije kralo za jedan klub kao sto se krade za sns Zvezdu, ta bahatost je toliko velika da se cak garantuju titule naredne tri godine!?

vucelaaaa

pre 7 godina

Momšilo@ u pitanju je zlo koje se zove fk rupa bez dna,fk teret države,fk bankomat fk kokeza.Vi ste sramota za pristojan svet.Pozdravlja vas Kosan.
(nik sloter, 14. decembar 2016 19:06)

Pristojan svet iz Zemunela...

Nenad Lalatovic

pre 7 godina

Jedva cekam Regionalnu ligu!!! Da se vidi ko je ko!!! Tamo nece biti unaprijed dobijenih utamica,cak i prvenstava!!! Samo se jedno bojim, a to je da ce jos vise da kradu od naroda i da pumpaju u klubove a narocito u Zvezdu kao drzavni projekat!!!

Desimir tosic

pre 7 godina

Izvinite gospodine Kosanivicu a zasto ne pitas celnike kluba na cijoj si klupi,kako je dosao njihov tim do Super lige...iz Srpske lige istok u Prvu ligu Srbije a onda ohoho eto ih i u Super ligi i to samo za dve sezone??!!

Dr

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.

Bobi

pre 7 godina

Svaka cast Kosanovicu na komentaru, navijam za zvezdu ali me sramota. Dajte da gledamo fudbal, da uzivamo, da se radujemo i tugujemo pa neka pobedi ko bude bolji.

zvezdan

pre 7 godina

sram te bilo kosanovicu pljujes zvezdu koja ti je hleb davala. pa sto nisi postenjacino tako govorio kad su domobrani krali zvezdu u kupu n pazar vojvodinu ovo danas nije nista kosanovicu pa sto tad nisi izasao I rekao nego sad kad je tvoje dupe u pitanju. jesi gledao pre 2 ned3lje kako domobrani otimaju napretku sram te bilo da su pametni ovi oz zvezde da te sutnu kad dodjes na stadion.

nik sloter

pre 7 godina

Sveto trojstvo srpskog fudbala,komsinica,Ofk,Spartak Subotica.Pižon plače,Lalatović hvali premijera,Čsk pod istragom,Kokeza predsednik FSS.

adersa

pre 7 godina

zakleti sam zvezdas, pratim Zvezdu vec 2 decenije i zaista mogu mirne duse da je ovo najveca sramota! dokle vise ovakvi penali i namesatanja, kakvi su ovo tereni, dokle smo mi stigli ako jednom radniku iz sudrulice ne mozemo da damo 3, 4 gola. i onda se svi pitaju gde su gledaoci, pa koga da dodjem da gledam? mene je tata vodio da gledam panceva, prosineckog i piksija, a ja svog sina treba da vodim da gleda sikimice i orlandice? otislo je ovo dodjavola i nema nazad

zagor

pre 7 godina

casnije bi bilo da smo kao glazgov rendzers bankrotirali i krenuli nazad od zone sa omladincima u 1. timu. kad je prosinecki odlazio, ja sam bio za tu varijantu.
ovo sa ovim crnogorcima je otuzno i kompromituje se zvezdina istorija i velicina.

Djoxy

pre 7 godina

Овде се само прича о Звезди како узима титулу ово оно....А не прича се како је Партизан узимао 6 година титулу,он је на поштен начин узео те титуле,је л' да?

Bolje i PANTER nego PURGER

pre 7 godina

Lopovi vode fudbal i drzavu jer je narod tako glasao ali necu sad da skrecem sa teme jer je to jasno kao dan.
(Patrick, 14. decembar 2016 23:18)

Da da... a pre ovih što sad vode državu i fudbal oni što su vodili su bili prepošteni... glup neki narod... he he he...

Lovac na potezu

pre 7 godina

Koja smejurio o decurliji koji komentarisu. Kosanovic je komentarisao utakmicu Radnik-Zvezda, I gde u toj celoj prici nadjoste Partizan?

Posmatrač

pre 7 godina

Gospodin (Al)Kosan mudro zbori ... ali gde je bio sa takvim komentarima dok je vodio Zvezdu? Poznat je po tome što bi "majku prodao" da trenira Zvezdu (možda ne baš ovu sadašnju, jer tu bi prvo morao da se dogovori sa onim ko je u ostavci godinu dana a i dalje odredjuje treneru ko treba da igra jer je potrebno uzeti novac od transfera igraca) i sigurno nije srećan što je završio u Surdulici jer ga niko od boljih klubova nije tražio.
Fudbal nam je užasan.

Milan

pre 7 godina

Samo malo više objektivnosti gospodine Kosanoviću. U 3. minutu utakmice Srnić izbija sam ispred Čelarevića, ruši ga sa ledja rukom igrač Radnika, pištaljka se ne oglašava, penal čist. Da smo mi poveli u 3. minutu ko zna kako bi se završilo, možda bi Radnik prošao i sa petardom danas.

mile delija

pre 7 godina

Zakleti sam zvezdas ali me je stvarno sramota,ovo je samo dno dna,kada sudija mora da svira penal a ovaj nesrecnik pada i zna da cemu svirati,haos!Nemojte vise prenositi ove utakmice,ovo je cisti kriminal.Srpski fudbal je groblje....

Ketty lepotica

pre 7 godina

Ma to nije tacno Terza i Kokeza su olicenje postenja i pravi primer fer pleja : a to sto je Terza bio 3 godine u bekstvu i na Interpolovoj poternici i sto sad nema sudjenja i cekaju da mu slucaj zastari to nije Vodji vazno : bitno je da on sluzi vodji kao pas i da mulja i krade koliko god moze ! A sta tek reci za fudbalsku gromadu i legendu svetskog fudbala Kokezu a ne zaplakati !??

Moon-em

pre 7 godina

Realno izgubilo je svaki smisao takmicenje.. Koliko god neko voli Zvezdu i zadrt je, ako mu ovo nije zalosno onda ima problem.. Evropske utakmice su merilo kvaliteta naseg fudbala..

bora

pre 7 godina

@Veljko
Partizan je "pod Toletom",igrao 7 puta grupnu fazu Lige Evrope i dva puta grupnu fazu Lige Šampiona!!
Je l' i to Tole namestio??
Sram vas bilo da ga više pominjete.
Bez njega bi išli u četvrtu ligu!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

I cemu vise da se mi normalini klubovi nadamo???Kad vuciceva mezimica mora da uzme titulu!!!
(Grobar, 14. decembar 2016 18:57)

Aaahahahahaaahhahaaa .......

nele

pre 7 godina

Kontakta jeste bilo ali ne i penala. Veci je problem se u pojedinim medijima dize hajka ("poklonjen penal/ostecen radnik/.."), a pre samo 10tak dana u tim istim medijima se nije ni pominjao penal za partizan (protiv Napretka). Za obostrano povlacenje van kaznenog, i kad igrac Napretka na 17m od gola pusti Bozinova(koji ga tom prilikom i obori), sudija mu daje crveni karton+penal. Poziv tim medijima. Budite bar malo realni, bez obzira sto vam je skoro cela redakcija crno-bela. Navlace i za jedne i za druge.

Neko je Lalatovic, a neko Kosanovic

pre 7 godina

"Te priče da ćemo kažnjavati ČSK iz Čelareva, a nećemo Zvezdu i OFK Beograd, odnosno Spartak iz Subotice, ta priča prolazi među ljudima koji ne razumeju o čemu se ovde radi."

Filip Must Play

pre 7 godina

Čitam da se pominje Tole, a u njegovo vreme je naviše penala je svirano upravo zvezdi, najviše isključenih igrača protiv zvezde... statistika ne laže!!!

rollo tomasi

pre 7 godina

Hahahaha , smešni i jedni i drugi navijači blizanaca, optužuju jedni druge ko je više pokrao ove ostale srpske klubove. Isti ste, kanceri srpskog sporta.

djo djo vajt

pre 7 godina

ma sta priča ovaj, blati naše nacionalne projekte, umesto da govori o BSK Borci i CSK Pivari, esencijama zla našeg fudbala.

Tek kad ugasimo CSK i BSK, ima da nam svane.

Muftija delija

pre 7 godina

Jako mi je zao,mladosti,vozdovca,surdulice,momci su dali sve od sebe,al sta vredi kad czv igra s 12 igraca i dva pomocna!to je samo zadnja tri meca,ko da popamti ofku,spartak....
Bravo kosanovicu,konacno si se otreznio.

Sta reci...

pre 7 godina

Sramota...decko ga nije pipnuo.Pao je za oskara.Nema veze...na prolece se igraju 2 derbija a a razlika se deli na 2.
Videce se kome je gde mesto...

Iskreno!"

pre 7 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Pitajte Mateusa. Vi ste vezali 6 titula mi moramo 12 jer smo uvek bili duplo bolji od vas. U staroj jugi vi 10 titula a mi 20. E to je pravi odnos snaga kad se ne namešta
(delija iz fotelje, 14. decembar 2016 22:22)

Meni je žao tebe kao mnogih sa severa što vi mislite da se najpošteniji a drugi da su lopovi.

anonimus

pre 7 godina

svaka cast na izjavi! Da se razumemo Zvezdas sam al dokle vise iz kolo u kolo da se poklanjaju penali( ne vezano za danasnji mec),crveni kartoni, golovi iz ofsajda i Zvezdi i Partizanu..ovo je sramota ova liga nema poentu i sve dok je tako nasi klubovi ce ispadati u prvom kolu kvalifikacija od raznih anonimusa.Nek se bre igra fudbal pa nek najbolji osvoji titulu ko god to bio.

Keep

pre 7 godina

Samo sebi stete. Imaju ogromnu gebelsovu masineriju spinersku iza sebe koji dozvoljavaju sebi svasta, pa cak pisu "da je ova Zvezda spremna za LS", a onda dodje Valeta koja je trebalo da vodi 3:0 u 50-om minutu da nije bilo amaterskih sudija.

Milan

pre 7 godina

Dok je Radnik vršljao po srpskoj ligi istok niste se bunili, rivali za prolaz u prvu ligu nisu mogli da uzmu ni jedan bod u gostima... Jadni ste!

Patrick

pre 7 godina

Ovaj lik Nolan Smit na aparatima, ostavio vec 10 komentara, ne zna sta ce covek od muke...
(navijac, 14. decembar 2016 20:19)

Lik je ostavio 10 komentara pod svojim nikom,ko zna koliko je jos ih ostavio pod tudjim.On ima opasne probleme iz detinjstva.

kalco

pre 7 godina

Alal vera,a da onu vucu za dres ne svirnu penal za Rudnik zlo i naopako..pa
šta reći kad samo ime Kokeza na čelu FSS..sledećeg očekujem Ćemu jer on liči na Kokezu,valjda je to uslov za predsednika FSS,a ima i krivičnu zbog samaranja one bivše tako da ispunjava sve uslove konkursa..

Djoxy

pre 7 godina

Ја не знам како људи нмг да схвате да од кад постоји Србија мислим од 2006 свако првенство је намештено и сад се расправљате око глупости,док звезда не уђе у лш или ле она ће увек да буде прва зато што мора да врати дугове....ЈА САМ ИНАЧЕ ДЕЛИЈА ДА НЕ БУДЕ НЕКЕ ЗАБУНЕ....

boban

pre 7 godina

Ljudi, batalite stadione, to je cista donacija narko kartelima i gazdama nasih zivota.
Izvedite decu ili prijatelje na rostilj, moze bar kilo mesa za te pare da se ispece na Adi.

Ivanniš

pre 7 godina

Kao Zvezdas kazem svaka cast Kosanovicu! I nemojmo se zavaravati ovde da je rec samo o Zvezdi ili samo o Partizanu. To su rezimski klubovi kojima titule zavise od toga ko je na vlasti. Nekada je to bio Partizan, sada je Zvezda. U Jugi nije bilo tako i tu su svi titule osvajali apsolutno zasluzeno. Nakon raspada Juge, ovo sto gledamo nije fudbal. Kada bi sada uzeli i videli koliko su Partizan i Zvezda pobeda osvojili posle sumniivih penala, nakon ko zna koliko minuta nadoknade, nakon konstantnog navlacenja sviranjem faulova u okviru zone suta, posle preokreta sumnjivih, posle autogolova, sklanjanja odbrambenih igraca i da ne nabrajam vise sve scenarije, bilo bi malo 100 punih komentara da se sve obrazlozi. I to zna svako. I svi smo nemocni.
(Dr, 14. decembar 2016 18:50)

U staroj Jugi nije bilo nameštanja? Ljudi, ja ne znam gde vi živite i šta radite ali napisati ovako nešto je monstruozno! Tamo se itekako nameštalo samo što nije rađeno dilizerski kao što se to radi danas Zvezdi, to je razlika. U Jugi se znalo, Zvezda i Partizan da imaju najviše titula pa onda Hajduk i Dinamo. Radi širenja bratsva i jedinstva da se poneka titula klubovima iz Sarejeva i Vojvodini. Kod nas se daje samo onome ko je na vlasti i to je zatvorena priča. Da su 50 god isti na vlasti isto toliko bi njihov klub puta bio prvak. To su kabadahije, lopovi, ološi. A još se svi vi kao iščuđavate nešto, alo ljudi, gde vi živite?! Zašto pratite ovaj naš fudbal?

uredni neplatisa

pre 7 godina

Pa naravno da su lopovi. Gen sek u savezu huligan sa sipke...

Jel bese Kokeza drzi Tehnomaniju preko koje Telekom mora da nabavlja sve uredjaje? A covek bez licne WinWin...

ban

pre 7 godina

Covek u pravu, ovo vise ne vodi nigde. Tonemo sve nize i nize, briga me i za Zvezdu i za Partizan. Sramota je sta se radi mladim igracima sirom Srbije. Dokle vise bre. Zar moraju da budu prvaci, sta ce im njihove prljave titule, ni navijacima one ne trebaju verujte mi. E zato i nece ova dva kluba u regionalnu ligu, jer tamo nema Glodjovica, Mazica, Bogdanovica, Maja Vujovica i drugih.

Matrix

pre 7 godina

Ahahah Kosanova izjava pre godinu dana...http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:576896-Kosanovic-Karadzic-i-Milosevic-ubijaju-srpski-fudbal. :-)

mrk

pre 7 godina

Nakon prvog poluvremena protiv Sasuola digo sam ruke od Zvezde, ovo je sramota!
Terzic i kompanija su mi zgadili Crvenu Zvezdu i srpski fudbal.

021

pre 7 godina

Kokeza bi da kažnjava i ne znam kakve istrage da sprovodi protiv jednog Čelareva zbog, kako reče, 3 za 3. A šta ćemo sa crnim i crvenim državnim mezimčadima koji već decenijama igraju 0 za 6 "protiv" svojih filijala???

Nenad

pre 7 godina

Kosan je stara grobarska krtica koja je grobarima donosila titule podrivajući Zvezdu iznutra.
(trn u oku, 14. decembar 2016 19:45)

Ti ocigledno ne znas sta pricas..Kosanovic je okoreli Zvezdas..toliki da je Sinisu Mihajlovica( u vreme njegovog igranja je bio sportski direktor Vojvodine)i Miodraga Pantelica(Trener) nagovarao da idu C.Zvezdu za manje para nego u Partizan

Mile

pre 7 godina

Eh moj Kosanovicu.
Mnoge novine i sajtovi,kao i b92,objavili su tvoj komentar samo za to sto si javna licnost.Pokusaj anonimno da kazes nesto protiv istih timova.Nikad neces biti objavljen.Kao ni ja.Hvala ti uz iskreno postovanje.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Majstore sve je obesmisljeno,neko uci i ide u skolu muci se a neko kupi diplomu,neko se skoluje da bude inzenjer,doktor,pilot pa starlete i pevacice zaradjuju 10x vise od njih.I na kraju i u tom fudbalu neko je talenat i radnik pa greje klupu a igraju tatini sinovi!