Utorak, 06.12.2016.

08:27

Ras na korak do Najvećeg, Klej rešetao do 60

Šesti uzastopni tripl-dabl Rasela Vestrbuka, 60 poena Kleja Tompsona, ondosno tripl-dabl Marka Gasola obeležili su prethodno veče NBA lige.

Izvor:

Ras na korak do Najveæeg, Klej rešetao do 60 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

bla

pre 7 godina

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car, 6. decembar 2016 18:22)

u pravu si napravio sam gresku, Horace Grent je u pitanju. toj listi treba dodati i Jabbar-a i Larry Bird-a i to su najverovatnije 5 najboljih igraca ikada.

Car

pre 7 godina

@bla

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.

paspalj chandler

pre 7 godina

(drago, 6. decembar 2016 17:27)
Bogdanovic igra u ekipi u kojoj Killpatrick i Joe Harris imaju minute, Saric je doveden da igra i Sixersi veruju u njega ali Bogdanovic...

Djura

pre 7 godina

Za aaa,Dzordan je u tih 12-13 utakmica gde je pravio tripl dabl igrao pleja i zato je to lakse ostvario,sezonu je zavrsio sa prosekom 35 8 8 i da je jurio sezonski TD verovatno bi i uspeo u tome,sto se tice saigraca u to vreme,bili su izvanredni,Pakson,Hodzis,Korzin,Selers,Kartrajt sve HOF igraci,a Pipen je te sezone imao oko 6 poena prosek...

Beljo

pre 7 godina

Evo provjerih. 18 slobodnih. Ras ulijece u kost, dobija udarce i ne dobije 18 slobodnih. Harden kao spori snimak podje uz ugraca, cimne se da gestikulira faul, i ide na liniju slobodnih.
Ali kad dodje PO, onda neki Smit, Bruer i Ariza mu ekipu vode do finala zapada.

Bojan

pre 7 godina

@bla
MJ nije igrao sa grant hillom
vec sa horace grantom :)

ali da, Majklova ekipa je bila izuzetno balansirana i Cikago bi bio vrhunska ekipa 90ih cak i bez Majkla

aaaa

pre 7 godina

Dzordan je u 12 utakmica skupio 11 tripl dablova sto je polovina ukupnog broja koje je ostvario u 1079 utakmica. Cudi me da posle toga nije opet imao takav slican ucinak, nemoguce da je slucajno tada pokupio 11 i odmah odjednom prestao. Ako neko zna razlog...

Figo

pre 7 godina

Drugari reci te mi koji je nabolji sajt za pracenje statistike u NBA???
(luther, 6. decembar 2016 11:55)

http://www.nba.com/

Logicno hahaha...

bla

pre 7 godina

Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.
(Nista o Nicemu, 6. decembar 2016 11:26)

Grant Hill i B.J. Armstong su bili all star igraci kada se Jordan povukao prvi put. kasnije je imao Rona Hrpera, koji je isto odlican igrac. Sada znam da Steve Kerr nije bio all star kalibar igraca, ali je i dalje najbolji trojkas u istoriji lige, to jest igrac sa najboljim % postignutih trojki. Jordan je imao odlicnu ekipu do tancina prilagodjenu njemu i njegovom stilu igre. zato su i bili najbolja ekipa 90tih.

babun

pre 7 godina

Nijedan komentar o hardenu,a dao je 37 poena iz 14 suteva.Igra sa mnogo manje forsiranja od vestbruka i nije toliki egomanijak.Ono sto je najbitnije je da krajnje limitirane saigrace cini boljima pa se pre neko vece desilo da imaju 6 dvocifrenih.Vestbruk ima bolje saigrace koji izgledaju mnogo losiji nego sto jesu jer je sve podredjeno njemu.

Vince Carter

pre 7 godina

Jordan je to postigao 1989 dakle tad bulsi jos nisu bili u prajmu,kasnije je pipen kupio dosta skokova tako da se smanjio broj TD za jordana,pogotovo jos kada je i rodman bio u timu. Slazem se sa ovim komentarom da nema sanse da je westbruk bio bolji od mcgrejdija koji je nazalost zaustavljen povredama,ono kada je u pleyofu sa krs orlando timom izgubio od detroita 4:3 i bukvalno sam drzao seriju protiv dosta jaceg tima je fantasticno.

Beljo

pre 7 godina

Sad ce da dodju par likova da napisu kako su jednom gledali 3min utakmice i bilo im jasno da se Rasu sklanjaju da skoci... A lik ulijece u konstrukciju ne bi li uzeo loptu. I kad on promasuje tim mu je u egalu, a kada pogadja onda su to sutevi koji donose pobjedu.
Da nema ovih TD ne bi bilo ni pobjeda OKC. Toliko o "nabijanju statistike".

pdb

pre 7 godina

(Buki, 6. decembar 2016 10:58)

Dobro, ova zadnja 3 imaju titule i MVP priznanja ali zasto Westbrook ne bi mogao da bude bolji od Granta Hila ili T-Maca ili Vinsa Cartera?

Nista o Nicemu

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 6. decembar 2016 10:16) # Link komentara


Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.

Neko...

pre 7 godina

Oklahoma je i vise nego ogranicena ekipa koja realno nema nikakve sanse za titulu i to je Durent prepoznao i otisao na vreme. Westbrook je zver ali klasican silovatelj i pumpac statistike koji nikad nece titulu da osvoji i licno meni oni nikad i nisu bili kompatibilni kao saigraci, mozda je bilo bolje da su ostavili tandem Harden-Durent nego Westbruka.

Jezekilj

pre 7 godina

Ovaj košarkaški dan ću pamtiti po tome što je #Petarczv dobio više pluseva nego minusa. Ljudi, čuda su moguća. Idem se napiti.

nista o nicemu

pre 7 godina

Zivelo njegovo letece visocanstvo koje je pravilo tripl dabl kad god je htelo! Mislim da on drzi rekord NBA po broju tripl dablova...

Jaran

pre 7 godina

Buki
Najbolji trenutno, ne u istoriji. Daleko su svi od toga, a jedino LBJ moze da udje u takve liste (jedan od najboljih niskih krila ikada).

Elvis je ziv

pre 7 godina

Ja sam Vestbruku izbrojao 6 asistencija, mozda sam neku propustio ali voleo bih da se neko javi ko je izbrojao 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neko...

pre 7 godina

Ja ako se ne varam nekada u Nba dodavanje igracu koji se dize na sut npr sa tri poena ili sa poludistance se nije vazilo kao asistencija,zatim u kontri igrac istrci i dobije loptu i istupka je i ode na dvokorak i opet se asistencija pise igracu koji mu je dodao,to isto se nije pisalo kao asistencija tako da ove asistencije i one nekad nebo i zemlja! Sad mozda ja gresim tj mozda sam pomesao sa evropskim pravilima a da je Nba oduvek bilo kao sad ali cini mi se ipak da sam u pravu,ispravite me ako je neko bolje upucen.

Mogli

pre 7 godina

60 poena postigao, a jos cetvrtina i nesto do kraja utakmice. To nisu realne stvari : )
(Miroslav, 06. decembar 2016 09:13)

I to ga je Ker izveo. Da ga je ostavio u igri, brojao bi preko 80 sigurno!

Buki

pre 7 godina

Svaka cast Westbruku na dostignucu decko ima srce i zelju za tri igraca ,ali meni se ne svidja njegov nacin igre jer sve to radi forsiranjem citajuci ovde komentare koje uglavnom pisu likovi koji prate kosarku zadnjih godina po njima ispada da je Westbruk najbolji igrac ikada,sto je smesno licno mislim a i svi ozbiljniji ljubitelji NBA mislim da ce se sloziti sa mnom da Westbruk nikako nije bolji igrac od Megrejdija ili recima Grenta Hila kada su bili u najboljim danima a pogotovo ne od Brajanta ili Lebrona i Jordana. Smucili su mi se komentari koji ovde toliko velicaju Westbruka od pocetka sezone ok strasan igrac igra odlicno ove sezone ali dajte budite malo realni u komentarima.

scholes

pre 7 godina

Šta glumi ovaj Vestbruk više. Ispucava se do besvesti, nema ni 70% šuta iz igre. I njegovi saigrači a i protivnički igrači se sklanjaju da bi mogao da skupi skokove za tripl-dabl. Da ne govorim o tome što mu se asistencije upisuju a da nije ni dodirnuo loptu. Pa i npr. Bogdan Bogdanović i Nando De Kolo bi imali takve brojeve da imaju toliku slobodu u igri. Znate kada bi to smeo da mu je Željko trener? Ma NBA je cirkus.

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Steta sto klay nije igrao poslednju cetvrtinu mogao je da prestigne mozda i Kobijevih 81
(drmr, 06. decembar 2016 09:04) APSOLUTNO se slažem da su trbali da ga forsiraju kad ga hoće nenormalno

Miki28

pre 7 godina

Rasa ne staje, samo nek cepa TD! Brutalna statistika tog covjeka, milina za gledati... Sto se Kleja tice, mislim da je najveca paljevina od sutera danasnjice, kad zagrije ruku onda sipa bez milosti! Steta sto Indijana nije ostala iole konkurentna pa da ga gledamo i u 4/4, ko zna do koliko bi brojao, mozda bi stigao i do Kobijevih 81... I sam Kobi je imao nesrecu par puta da presjedi 4/4 nakon monstruoznih partija u prve 3/4 zbog BO, posebno onaj kec kad je dao 62 a cio Dalas 61 za 3/4 ali onda malo kasnije se desila i ta partija od 81 tako da se nadam da ce i Klej imati neku slicnu situaciju

bbr

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.

brat

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?
(Mrsomud, 06. decembar 2016 09:49)
Sa Stojakovicem iz najboljih dana bi bilo koja ekipa sa jednim superstarom bila kandidat za finalistu zapada. Recimo Pelikansi bi sa Pedjom i Dejvisom cuda pravila.

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Vrhunac profsinalnog rada cele NBA mašinerije,novca,svih trenera tj.tima,treninga,DOPINGA i ogromnog izbora talenta (pogledajte samo koliko ima samo registrovanih košarkaša!! Moje mišljenje je "kada bi" godinu dve dana dat rok za konačni primat NBA košarke bio meč protiv ostatka sveta uz maximalnu novčanu nagradu koja je veliki motivacioni element kod svih,(na žalost),da bi ladno napravili 2-3 ekipe koje bi sve tukle.. ALI kada bi svi tako mogli da rade onda bi ih za nekoliko godina verovatno dosta stigli i više..

WTF

pre 7 godina

poenta ovih klejovih 60 poena jesu da je njih 50 izradjeno iz akcije, bez silovanja, to ne moze da se poredi ni sa kobijevih 81 niti sa bilo kim kod koga je lopta od 48 minuta mogucih, 43 minuta samo u njihovim rukama, od pocetka do kraja napada.. alal vera, ovo se mozda vidja samo jednom u zivotu..

LbjMvp

pre 7 godina

Veče je obeležila povreda J.R. Smitha koja bi lako mogla da bude teže prirode. Horford promašio čist zicer za pobedu Bostona,a šta reći za Westbrooka,uživanje je gledati sa kakvom energijom igra.

acount

pre 7 godina

Nba cirkus tesko dati 60 pojena tamo... drug moj studira u usa, daje po 30 (IRONemke, 06. decembar 2016 09:17)

Zato sto je cirkus, zato se sprdaju sa MVP Evrolige, Bjelicom. Ma ne daju mu da igra, pa on bi i 70 po mecu davao. Zato su se sprdali i sa nama na OI kad su dosli u sedmom sastavu...

Mrsomud

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?

rew

pre 7 godina

Mislim da u vreme MJ nije svako dodavanje bila asistencija. Tipa vraćanje na trojku. Ako neko sigurno zna voleo bih da me ispravi ili potvrdi. Klej igrač koga bih uvek voleo u ekipi. Igra i ozbiljnu odbranu pored svega.

nista o nicemu

pre 7 godina

Tompson klasican suter, ako ga krene niko mu nije ravan, ali cesto nema prostora. Legla bi mu ekipa bez zvezde, i sa plejmejkerom kao Stokton koji cece razigrava nego poentira, to bi ga diglo u nebesa. Vestbruk ce me oduseviti ako se ne povredi, isuvise se forsira, ako se usunjaju u plejof idu na GSW, mislim da ce se potruditi da Durentu zagorcaju zivot, ne mogu da ih pobede, al jedna rampa Durentu i on je stekao status bozanstva

Zezam se

pre 7 godina

Steta sto Thompson nije u nekoj ekipi tipa Oklahoma mislim da bi cifre od 35-45-55 poena vidjali kod njega dosta cesto, ovako moras biti bas u ritmu da bi u ovakvoj ekipi dobio 30-tak suteva, ali je zato titula izgledna stvar ...

Milan

pre 7 godina

jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12) # Link komentara

Ovo je vec preterivanje...

tapirus

pre 7 godina

@tapirus
Bravo, odlično čitaš box score posle utakmica :)
(Jim Beam, 6. decembar 2016 09:25)

Jok,gledacu svake noci dva puta po cetiri prenosa istovremeno -.- .Dok su igrali Kavalirsi i Reptorsi izasao je taj podatak,a ja sam pomenuo,ne znam sta ti nije jasno!

Kol

pre 7 godina

Kakav ludak Klej 60 poena za manje od pola sata ali najbitniji detalj nije silovao nego saigraci videli da ga hoce kao starletu bizMismeni i samo dodaju a on sipa kao lud, zaista kako je odigrao da covek gleda i triput tu utakmicu, pa toliko koseva ne uspeju da postignu timovi u Evropi a on batica sam! A Rasel se izivljava, niko ne spori da je strasan igrac ali bukvalno igra sam, malo zbog cinjenice da realno i nema s kim da igra a malo i zbog toga sto ne da loptu nikom kao da je carinik, jedino sto mene fascinira je kako cesce nije povredjen s obzirom da svaku utakmicu igra kao da mu je zadnja, telo se tako nenormalno trosi pa nije Supermen pa da moze ovako svako vece!

ggmu

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke

JPR23

pre 7 godina

Ras izgubio samo 4 lopte.. kaze samo jer prosli put ih je izgubio 10! Mogli su mu upisati quadruple-double ;) Ovi sto brbljaju o vestackoj statistici, zato sto "nema ko".. nisu svesni o cemu pricaju! Jeste moze se reci da je lakse imati bolje statistike kad si velesila u ekipi, ali tako u kontinuitetu, u NBA , je ipak daleko od "lagane" stvari... A Clay.. kad ga krene, nema stajanja.. ali interesantan je i podatak da i sa 60 poena, on nije ubacio pola poena svoje ekipe!! Sto nije negativno, vec samo pokazuje da i pored njega sa takvom partijom, ostali trpaju i dalje.. Brojali do 142!! Vec drugi put ako se ne varam prelaze granicu od 140 poena ove sezone.

Rade

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12)

Za Klaya se slazem potpuno sa tobom, za Russa se slazem za vecinu stvari, ali molim te nemoj pisati takve ORTODOKSNE GLUPOSTI da nosi 11 Aba rezervi sa sobom... Lovernj je bio dok je bio u partizanu jedan od najboljih skakaca evrolige i sigurno top 4-5 igraca u ABA ligi te sezone, a u Oklahomi je igrac iz rotacije sa klupe... prekinite vise te bajke poredjenja nase kosarke i NBA, Sergio Rodriguez i Saric su dominirali Evroligom, a ove godine su deo rotacije najlosijeg NBA tima

petarczv

pre 7 godina

Sve ovo sto radi ras je smesno u odnosu na timsku igru golden statea...ono je poezija,zabava...Nesto slicno kao san antonio kada su osvojili poslednji prsten samo sto su oni tako igrali ceo play off i ubedljivo osvojili prsten protiv miamia sa lebronom wadeom i boshom...

Zee

pre 7 godina

Pitam se u kojoj ekipi i u kojoj školi. U NCAA Diviziji 1 za tekuću sezonu igra 351 škola u 16 konferencija. Posle toga Divizija 2 sa 24 konferencije itd, itd... Tvom drugaru sve najbolje ali ne poredi neku nasumičnu školu iz ko zna koje divizije sa NBA ligom, tamo svi igraju košarku na ovaj ili onaj način. To je kao da si uporedio drugara sa Teodosićem jer je ubacio 35 poena Ekonomskoj školi na međugradskom školskom takmičenju.

JeRemija

pre 7 godina

Rasele Vestbruče Srbija ti kliče!!!
"Poznajem" bar 2 osobe koje će biti u predinfarktnom stanju ako i naredni meč Ras ostvari tripl dabl.
Golden Stejt je toliko prejak da im i pored 2 od 3 najbolja igrača lige iskoči neko treći i za 29 min postigne 60 poena?! Jezivo. Klivlend nema šanse protiv njih sa trenutnim rosterom.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Ajmo Rasele, životinjo. Pratim rezultat sinoć, ulazim da vidim njegovu statistiku na početku treće četvrtine 8,9,9, 18 % iz igre rekoh sebi uspeo je, ali biće smarača koji će ga opet kuditi.
Ulazim opet da vidim na kraku trće 21 11 10, 45%, dečko izdominirao.
Samo napred!

Russell Westbrook

pre 7 godina

Šesta pobeda Oklahome u nizu i šest tripl-dabla Rasela u nizu,koja je to zver.Procenat šuta mu je 43% i onda se neko nađe da kaže da siluje šut.Samo da dogura dogura Oklahomu do plejofa i onda je 100% MVP,čak i ako Oklahoma neuđe u plejof opet će biti glavni kandidat za MVP titulu.ŽIVOTINJA!!!!!

veljko

pre 7 godina

vestacke cifre vestbruka. oklahoma je ostala bez sjajnih igraca, i pokusava da zadrzi paznju (samim tim i novac) na sebi, forsiranjem individualnih cifri. u nba cesto zvezda donosi vise novca nego ujednacena grupa igraca, koja igra timski. odlucili su se za spektakl, bez sanse da ista drugo urade. ovakvim stilom igre potrosice (pored silnih lopti) i privrzenost saigraca. ali za to ne haje, pokazao je protiv gsw da je opterecen durentom i njegovim statusom u nba, pa hoce na silu da izjednaci nemoguce stvari. bas taj durent i gsw su sinoc pokazali sta je tim. mozda neko ne voli pucaski stil, ali kretanje lopte i broj adistencija (dramaticno veci prosek od pratioca) govore o timskoj igri, vise od bilo cega. tamo ce da se forsira ko je raspolozen, bez sujete. u okc niko ne moze da dobije loptu, pa i ne znamo kome je vece. gluposti su da su slab tim. samo je koncept da se sacuva paznja na timu, preko zvezde, ne preko timske igre...

tapirus

pre 7 godina

Dobar procenat za Rasa,polako i to podize i popravlja.Ne razumem zasto Donovan ne koristi cesce Granta,decko je ubica,kad god sam gledao OKC,Donovan mu da par minuta,a on ih skoro uvek iskoristi tako sto ili posterizuje nekog ili odvali kos.
Sto se Tompsona tice,jos u drugoj cetvrtini je bilo jasno da je sve podredjeno tome da srusi svoj "career record",ali opet svaka cast na 60 poena!
P.S.Pohvalite malo Laurija,poslednjih 6 utakmica je razvalio,sut za 3 mu je preko 65% u poslednjih 6 okrsaja!

ggmu

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke

acount

pre 7 godina

Nba cirkus tesko dati 60 pojena tamo... drug moj studira u usa, daje po 30 (IRONemke, 06. decembar 2016 09:17)

Zato sto je cirkus, zato se sprdaju sa MVP Evrolige, Bjelicom. Ma ne daju mu da igra, pa on bi i 70 po mecu davao. Zato su se sprdali i sa nama na OI kad su dosli u sedmom sastavu...

nista o nicemu

pre 7 godina

Tompson klasican suter, ako ga krene niko mu nije ravan, ali cesto nema prostora. Legla bi mu ekipa bez zvezde, i sa plejmejkerom kao Stokton koji cece razigrava nego poentira, to bi ga diglo u nebesa. Vestbruk ce me oduseviti ako se ne povredi, isuvise se forsira, ako se usunjaju u plejof idu na GSW, mislim da ce se potruditi da Durentu zagorcaju zivot, ne mogu da ih pobede, al jedna rampa Durentu i on je stekao status bozanstva

Rade

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12)

Za Klaya se slazem potpuno sa tobom, za Russa se slazem za vecinu stvari, ali molim te nemoj pisati takve ORTODOKSNE GLUPOSTI da nosi 11 Aba rezervi sa sobom... Lovernj je bio dok je bio u partizanu jedan od najboljih skakaca evrolige i sigurno top 4-5 igraca u ABA ligi te sezone, a u Oklahomi je igrac iz rotacije sa klupe... prekinite vise te bajke poredjenja nase kosarke i NBA, Sergio Rodriguez i Saric su dominirali Evroligom, a ove godine su deo rotacije najlosijeg NBA tima

tapirus

pre 7 godina

Dobar procenat za Rasa,polako i to podize i popravlja.Ne razumem zasto Donovan ne koristi cesce Granta,decko je ubica,kad god sam gledao OKC,Donovan mu da par minuta,a on ih skoro uvek iskoristi tako sto ili posterizuje nekog ili odvali kos.
Sto se Tompsona tice,jos u drugoj cetvrtini je bilo jasno da je sve podredjeno tome da srusi svoj "career record",ali opet svaka cast na 60 poena!
P.S.Pohvalite malo Laurija,poslednjih 6 utakmica je razvalio,sut za 3 mu je preko 65% u poslednjih 6 okrsaja!

Russell Westbrook

pre 7 godina

Šesta pobeda Oklahome u nizu i šest tripl-dabla Rasela u nizu,koja je to zver.Procenat šuta mu je 43% i onda se neko nađe da kaže da siluje šut.Samo da dogura dogura Oklahomu do plejofa i onda je 100% MVP,čak i ako Oklahoma neuđe u plejof opet će biti glavni kandidat za MVP titulu.ŽIVOTINJA!!!!!

WTF

pre 7 godina

poenta ovih klejovih 60 poena jesu da je njih 50 izradjeno iz akcije, bez silovanja, to ne moze da se poredi ni sa kobijevih 81 niti sa bilo kim kod koga je lopta od 48 minuta mogucih, 43 minuta samo u njihovim rukama, od pocetka do kraja napada.. alal vera, ovo se mozda vidja samo jednom u zivotu..

Kol

pre 7 godina

Kakav ludak Klej 60 poena za manje od pola sata ali najbitniji detalj nije silovao nego saigraci videli da ga hoce kao starletu bizMismeni i samo dodaju a on sipa kao lud, zaista kako je odigrao da covek gleda i triput tu utakmicu, pa toliko koseva ne uspeju da postignu timovi u Evropi a on batica sam! A Rasel se izivljava, niko ne spori da je strasan igrac ali bukvalno igra sam, malo zbog cinjenice da realno i nema s kim da igra a malo i zbog toga sto ne da loptu nikom kao da je carinik, jedino sto mene fascinira je kako cesce nije povredjen s obzirom da svaku utakmicu igra kao da mu je zadnja, telo se tako nenormalno trosi pa nije Supermen pa da moze ovako svako vece!

Zee

pre 7 godina

Pitam se u kojoj ekipi i u kojoj školi. U NCAA Diviziji 1 za tekuću sezonu igra 351 škola u 16 konferencija. Posle toga Divizija 2 sa 24 konferencije itd, itd... Tvom drugaru sve najbolje ali ne poredi neku nasumičnu školu iz ko zna koje divizije sa NBA ligom, tamo svi igraju košarku na ovaj ili onaj način. To je kao da si uporedio drugara sa Teodosićem jer je ubacio 35 poena Ekonomskoj školi na međugradskom školskom takmičenju.

petarczv

pre 7 godina

Sve ovo sto radi ras je smesno u odnosu na timsku igru golden statea...ono je poezija,zabava...Nesto slicno kao san antonio kada su osvojili poslednji prsten samo sto su oni tako igrali ceo play off i ubedljivo osvojili prsten protiv miamia sa lebronom wadeom i boshom...

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Ajmo Rasele, životinjo. Pratim rezultat sinoć, ulazim da vidim njegovu statistiku na početku treće četvrtine 8,9,9, 18 % iz igre rekoh sebi uspeo je, ali biće smarača koji će ga opet kuditi.
Ulazim opet da vidim na kraku trće 21 11 10, 45%, dečko izdominirao.
Samo napred!

JeRemija

pre 7 godina

Rasele Vestbruče Srbija ti kliče!!!
"Poznajem" bar 2 osobe koje će biti u predinfarktnom stanju ako i naredni meč Ras ostvari tripl dabl.
Golden Stejt je toliko prejak da im i pored 2 od 3 najbolja igrača lige iskoči neko treći i za 29 min postigne 60 poena?! Jezivo. Klivlend nema šanse protiv njih sa trenutnim rosterom.

LbjMvp

pre 7 godina

Veče je obeležila povreda J.R. Smitha koja bi lako mogla da bude teže prirode. Horford promašio čist zicer za pobedu Bostona,a šta reći za Westbrooka,uživanje je gledati sa kakvom energijom igra.

JPR23

pre 7 godina

Ras izgubio samo 4 lopte.. kaze samo jer prosli put ih je izgubio 10! Mogli su mu upisati quadruple-double ;) Ovi sto brbljaju o vestackoj statistici, zato sto "nema ko".. nisu svesni o cemu pricaju! Jeste moze se reci da je lakse imati bolje statistike kad si velesila u ekipi, ali tako u kontinuitetu, u NBA , je ipak daleko od "lagane" stvari... A Clay.. kad ga krene, nema stajanja.. ali interesantan je i podatak da i sa 60 poena, on nije ubacio pola poena svoje ekipe!! Sto nije negativno, vec samo pokazuje da i pored njega sa takvom partijom, ostali trpaju i dalje.. Brojali do 142!! Vec drugi put ako se ne varam prelaze granicu od 140 poena ove sezone.

Mrsomud

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?

Milan

pre 7 godina

jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12) # Link komentara

Ovo je vec preterivanje...

brat

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?
(Mrsomud, 06. decembar 2016 09:49)
Sa Stojakovicem iz najboljih dana bi bilo koja ekipa sa jednim superstarom bila kandidat za finalistu zapada. Recimo Pelikansi bi sa Pedjom i Dejvisom cuda pravila.

veljko

pre 7 godina

vestacke cifre vestbruka. oklahoma je ostala bez sjajnih igraca, i pokusava da zadrzi paznju (samim tim i novac) na sebi, forsiranjem individualnih cifri. u nba cesto zvezda donosi vise novca nego ujednacena grupa igraca, koja igra timski. odlucili su se za spektakl, bez sanse da ista drugo urade. ovakvim stilom igre potrosice (pored silnih lopti) i privrzenost saigraca. ali za to ne haje, pokazao je protiv gsw da je opterecen durentom i njegovim statusom u nba, pa hoce na silu da izjednaci nemoguce stvari. bas taj durent i gsw su sinoc pokazali sta je tim. mozda neko ne voli pucaski stil, ali kretanje lopte i broj adistencija (dramaticno veci prosek od pratioca) govore o timskoj igri, vise od bilo cega. tamo ce da se forsira ko je raspolozen, bez sujete. u okc niko ne moze da dobije loptu, pa i ne znamo kome je vece. gluposti su da su slab tim. samo je koncept da se sacuva paznja na timu, preko zvezde, ne preko timske igre...

Buki

pre 7 godina

Svaka cast Westbruku na dostignucu decko ima srce i zelju za tri igraca ,ali meni se ne svidja njegov nacin igre jer sve to radi forsiranjem citajuci ovde komentare koje uglavnom pisu likovi koji prate kosarku zadnjih godina po njima ispada da je Westbruk najbolji igrac ikada,sto je smesno licno mislim a i svi ozbiljniji ljubitelji NBA mislim da ce se sloziti sa mnom da Westbruk nikako nije bolji igrac od Megrejdija ili recima Grenta Hila kada su bili u najboljim danima a pogotovo ne od Brajanta ili Lebrona i Jordana. Smucili su mi se komentari koji ovde toliko velicaju Westbruka od pocetka sezone ok strasan igrac igra odlicno ove sezone ali dajte budite malo realni u komentarima.

Vince Carter

pre 7 godina

Jordan je to postigao 1989 dakle tad bulsi jos nisu bili u prajmu,kasnije je pipen kupio dosta skokova tako da se smanjio broj TD za jordana,pogotovo jos kada je i rodman bio u timu. Slazem se sa ovim komentarom da nema sanse da je westbruk bio bolji od mcgrejdija koji je nazalost zaustavljen povredama,ono kada je u pleyofu sa krs orlando timom izgubio od detroita 4:3 i bukvalno sam drzao seriju protiv dosta jaceg tima je fantasticno.

Mogli

pre 7 godina

60 poena postigao, a jos cetvrtina i nesto do kraja utakmice. To nisu realne stvari : )
(Miroslav, 06. decembar 2016 09:13)

I to ga je Ker izveo. Da ga je ostavio u igri, brojao bi preko 80 sigurno!

rew

pre 7 godina

Mislim da u vreme MJ nije svako dodavanje bila asistencija. Tipa vraćanje na trojku. Ako neko sigurno zna voleo bih da me ispravi ili potvrdi. Klej igrač koga bih uvek voleo u ekipi. Igra i ozbiljnu odbranu pored svega.

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Steta sto klay nije igrao poslednju cetvrtinu mogao je da prestigne mozda i Kobijevih 81
(drmr, 06. decembar 2016 09:04) APSOLUTNO se slažem da su trbali da ga forsiraju kad ga hoće nenormalno

Miki28

pre 7 godina

Rasa ne staje, samo nek cepa TD! Brutalna statistika tog covjeka, milina za gledati... Sto se Kleja tice, mislim da je najveca paljevina od sutera danasnjice, kad zagrije ruku onda sipa bez milosti! Steta sto Indijana nije ostala iole konkurentna pa da ga gledamo i u 4/4, ko zna do koliko bi brojao, mozda bi stigao i do Kobijevih 81... I sam Kobi je imao nesrecu par puta da presjedi 4/4 nakon monstruoznih partija u prve 3/4 zbog BO, posebno onaj kec kad je dao 62 a cio Dalas 61 za 3/4 ali onda malo kasnije se desila i ta partija od 81 tako da se nadam da ce i Klej imati neku slicnu situaciju

Beljo

pre 7 godina

Sad ce da dodju par likova da napisu kako su jednom gledali 3min utakmice i bilo im jasno da se Rasu sklanjaju da skoci... A lik ulijece u konstrukciju ne bi li uzeo loptu. I kad on promasuje tim mu je u egalu, a kada pogadja onda su to sutevi koji donose pobjedu.
Da nema ovih TD ne bi bilo ni pobjeda OKC. Toliko o "nabijanju statistike".

Zezam se

pre 7 godina

Steta sto Thompson nije u nekoj ekipi tipa Oklahoma mislim da bi cifre od 35-45-55 poena vidjali kod njega dosta cesto, ovako moras biti bas u ritmu da bi u ovakvoj ekipi dobio 30-tak suteva, ali je zato titula izgledna stvar ...

tapirus

pre 7 godina

@tapirus
Bravo, odlično čitaš box score posle utakmica :)
(Jim Beam, 6. decembar 2016 09:25)

Jok,gledacu svake noci dva puta po cetiri prenosa istovremeno -.- .Dok su igrali Kavalirsi i Reptorsi izasao je taj podatak,a ja sam pomenuo,ne znam sta ti nije jasno!

aaaa

pre 7 godina

Dzordan je u 12 utakmica skupio 11 tripl dablova sto je polovina ukupnog broja koje je ostvario u 1079 utakmica. Cudi me da posle toga nije opet imao takav slican ucinak, nemoguce da je slucajno tada pokupio 11 i odmah odjednom prestao. Ako neko zna razlog...

Jezekilj

pre 7 godina

Ovaj košarkaški dan ću pamtiti po tome što je #Petarczv dobio više pluseva nego minusa. Ljudi, čuda su moguća. Idem se napiti.

Neko...

pre 7 godina

Oklahoma je i vise nego ogranicena ekipa koja realno nema nikakve sanse za titulu i to je Durent prepoznao i otisao na vreme. Westbrook je zver ali klasican silovatelj i pumpac statistike koji nikad nece titulu da osvoji i licno meni oni nikad i nisu bili kompatibilni kao saigraci, mozda je bilo bolje da su ostavili tandem Harden-Durent nego Westbruka.

scholes

pre 7 godina

Šta glumi ovaj Vestbruk više. Ispucava se do besvesti, nema ni 70% šuta iz igre. I njegovi saigrači a i protivnički igrači se sklanjaju da bi mogao da skupi skokove za tripl-dabl. Da ne govorim o tome što mu se asistencije upisuju a da nije ni dodirnuo loptu. Pa i npr. Bogdan Bogdanović i Nando De Kolo bi imali takve brojeve da imaju toliku slobodu u igri. Znate kada bi to smeo da mu je Željko trener? Ma NBA je cirkus.

Figo

pre 7 godina

Drugari reci te mi koji je nabolji sajt za pracenje statistike u NBA???
(luther, 6. decembar 2016 11:55)

http://www.nba.com/

Logicno hahaha...

Bojan

pre 7 godina

@bla
MJ nije igrao sa grant hillom
vec sa horace grantom :)

ali da, Majklova ekipa je bila izuzetno balansirana i Cikago bi bio vrhunska ekipa 90ih cak i bez Majkla

pdb

pre 7 godina

(Buki, 6. decembar 2016 10:58)

Dobro, ova zadnja 3 imaju titule i MVP priznanja ali zasto Westbrook ne bi mogao da bude bolji od Granta Hila ili T-Maca ili Vinsa Cartera?

babun

pre 7 godina

Nijedan komentar o hardenu,a dao je 37 poena iz 14 suteva.Igra sa mnogo manje forsiranja od vestbruka i nije toliki egomanijak.Ono sto je najbitnije je da krajnje limitirane saigrace cini boljima pa se pre neko vece desilo da imaju 6 dvocifrenih.Vestbruk ima bolje saigrace koji izgledaju mnogo losiji nego sto jesu jer je sve podredjeno njemu.

Neko...

pre 7 godina

Ja ako se ne varam nekada u Nba dodavanje igracu koji se dize na sut npr sa tri poena ili sa poludistance se nije vazilo kao asistencija,zatim u kontri igrac istrci i dobije loptu i istupka je i ode na dvokorak i opet se asistencija pise igracu koji mu je dodao,to isto se nije pisalo kao asistencija tako da ove asistencije i one nekad nebo i zemlja! Sad mozda ja gresim tj mozda sam pomesao sa evropskim pravilima a da je Nba oduvek bilo kao sad ali cini mi se ipak da sam u pravu,ispravite me ako je neko bolje upucen.

Car

pre 7 godina

@bla

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.

bla

pre 7 godina

Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.
(Nista o Nicemu, 6. decembar 2016 11:26)

Grant Hill i B.J. Armstong su bili all star igraci kada se Jordan povukao prvi put. kasnije je imao Rona Hrpera, koji je isto odlican igrac. Sada znam da Steve Kerr nije bio all star kalibar igraca, ali je i dalje najbolji trojkas u istoriji lige, to jest igrac sa najboljim % postignutih trojki. Jordan je imao odlicnu ekipu do tancina prilagodjenu njemu i njegovom stilu igre. zato su i bili najbolja ekipa 90tih.

Djura

pre 7 godina

Za aaa,Dzordan je u tih 12-13 utakmica gde je pravio tripl dabl igrao pleja i zato je to lakse ostvario,sezonu je zavrsio sa prosekom 35 8 8 i da je jurio sezonski TD verovatno bi i uspeo u tome,sto se tice saigraca u to vreme,bili su izvanredni,Pakson,Hodzis,Korzin,Selers,Kartrajt sve HOF igraci,a Pipen je te sezone imao oko 6 poena prosek...

Beljo

pre 7 godina

Evo provjerih. 18 slobodnih. Ras ulijece u kost, dobija udarce i ne dobije 18 slobodnih. Harden kao spori snimak podje uz ugraca, cimne se da gestikulira faul, i ide na liniju slobodnih.
Ali kad dodje PO, onda neki Smit, Bruer i Ariza mu ekipu vode do finala zapada.

Elvis je ziv

pre 7 godina

Ja sam Vestbruku izbrojao 6 asistencija, mozda sam neku propustio ali voleo bih da se neko javi ko je izbrojao 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaran

pre 7 godina

Buki
Najbolji trenutno, ne u istoriji. Daleko su svi od toga, a jedino LBJ moze da udje u takve liste (jedan od najboljih niskih krila ikada).

paspalj chandler

pre 7 godina

(drago, 6. decembar 2016 17:27)
Bogdanovic igra u ekipi u kojoj Killpatrick i Joe Harris imaju minute, Saric je doveden da igra i Sixersi veruju u njega ali Bogdanovic...

bbr

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Vrhunac profsinalnog rada cele NBA mašinerije,novca,svih trenera tj.tima,treninga,DOPINGA i ogromnog izbora talenta (pogledajte samo koliko ima samo registrovanih košarkaša!! Moje mišljenje je "kada bi" godinu dve dana dat rok za konačni primat NBA košarke bio meč protiv ostatka sveta uz maximalnu novčanu nagradu koja je veliki motivacioni element kod svih,(na žalost),da bi ladno napravili 2-3 ekipe koje bi sve tukle.. ALI kada bi svi tako mogli da rade onda bi ih za nekoliko godina verovatno dosta stigli i više..

bla

pre 7 godina

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car, 6. decembar 2016 18:22)

u pravu si napravio sam gresku, Horace Grent je u pitanju. toj listi treba dodati i Jabbar-a i Larry Bird-a i to su najverovatnije 5 najboljih igraca ikada.

Nista o Nicemu

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 6. decembar 2016 10:16) # Link komentara


Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.

nista o nicemu

pre 7 godina

Zivelo njegovo letece visocanstvo koje je pravilo tripl dabl kad god je htelo! Mislim da on drzi rekord NBA po broju tripl dablova...

veljko

pre 7 godina

vestacke cifre vestbruka. oklahoma je ostala bez sjajnih igraca, i pokusava da zadrzi paznju (samim tim i novac) na sebi, forsiranjem individualnih cifri. u nba cesto zvezda donosi vise novca nego ujednacena grupa igraca, koja igra timski. odlucili su se za spektakl, bez sanse da ista drugo urade. ovakvim stilom igre potrosice (pored silnih lopti) i privrzenost saigraca. ali za to ne haje, pokazao je protiv gsw da je opterecen durentom i njegovim statusom u nba, pa hoce na silu da izjednaci nemoguce stvari. bas taj durent i gsw su sinoc pokazali sta je tim. mozda neko ne voli pucaski stil, ali kretanje lopte i broj adistencija (dramaticno veci prosek od pratioca) govore o timskoj igri, vise od bilo cega. tamo ce da se forsira ko je raspolozen, bez sujete. u okc niko ne moze da dobije loptu, pa i ne znamo kome je vece. gluposti su da su slab tim. samo je koncept da se sacuva paznja na timu, preko zvezde, ne preko timske igre...

scholes

pre 7 godina

Šta glumi ovaj Vestbruk više. Ispucava se do besvesti, nema ni 70% šuta iz igre. I njegovi saigrači a i protivnički igrači se sklanjaju da bi mogao da skupi skokove za tripl-dabl. Da ne govorim o tome što mu se asistencije upisuju a da nije ni dodirnuo loptu. Pa i npr. Bogdan Bogdanović i Nando De Kolo bi imali takve brojeve da imaju toliku slobodu u igri. Znate kada bi to smeo da mu je Željko trener? Ma NBA je cirkus.

ggmu

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke

Neko...

pre 7 godina

Ja ako se ne varam nekada u Nba dodavanje igracu koji se dize na sut npr sa tri poena ili sa poludistance se nije vazilo kao asistencija,zatim u kontri igrac istrci i dobije loptu i istupka je i ode na dvokorak i opet se asistencija pise igracu koji mu je dodao,to isto se nije pisalo kao asistencija tako da ove asistencije i one nekad nebo i zemlja! Sad mozda ja gresim tj mozda sam pomesao sa evropskim pravilima a da je Nba oduvek bilo kao sad ali cini mi se ipak da sam u pravu,ispravite me ako je neko bolje upucen.

bbr

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.

rew

pre 7 godina

Mislim da u vreme MJ nije svako dodavanje bila asistencija. Tipa vraćanje na trojku. Ako neko sigurno zna voleo bih da me ispravi ili potvrdi. Klej igrač koga bih uvek voleo u ekipi. Igra i ozbiljnu odbranu pored svega.

JeRemija

pre 7 godina

Rasele Vestbruče Srbija ti kliče!!!
"Poznajem" bar 2 osobe koje će biti u predinfarktnom stanju ako i naredni meč Ras ostvari tripl dabl.
Golden Stejt je toliko prejak da im i pored 2 od 3 najbolja igrača lige iskoči neko treći i za 29 min postigne 60 poena?! Jezivo. Klivlend nema šanse protiv njih sa trenutnim rosterom.

nista o nicemu

pre 7 godina

Zivelo njegovo letece visocanstvo koje je pravilo tripl dabl kad god je htelo! Mislim da on drzi rekord NBA po broju tripl dablova...

acount

pre 7 godina

Nba cirkus tesko dati 60 pojena tamo... drug moj studira u usa, daje po 30 (IRONemke, 06. decembar 2016 09:17)

Zato sto je cirkus, zato se sprdaju sa MVP Evrolige, Bjelicom. Ma ne daju mu da igra, pa on bi i 70 po mecu davao. Zato su se sprdali i sa nama na OI kad su dosli u sedmom sastavu...

Buki

pre 7 godina

Svaka cast Westbruku na dostignucu decko ima srce i zelju za tri igraca ,ali meni se ne svidja njegov nacin igre jer sve to radi forsiranjem citajuci ovde komentare koje uglavnom pisu likovi koji prate kosarku zadnjih godina po njima ispada da je Westbruk najbolji igrac ikada,sto je smesno licno mislim a i svi ozbiljniji ljubitelji NBA mislim da ce se sloziti sa mnom da Westbruk nikako nije bolji igrac od Megrejdija ili recima Grenta Hila kada su bili u najboljim danima a pogotovo ne od Brajanta ili Lebrona i Jordana. Smucili su mi se komentari koji ovde toliko velicaju Westbruka od pocetka sezone ok strasan igrac igra odlicno ove sezone ali dajte budite malo realni u komentarima.

Russell Westbrook

pre 7 godina

Šesta pobeda Oklahome u nizu i šest tripl-dabla Rasela u nizu,koja je to zver.Procenat šuta mu je 43% i onda se neko nađe da kaže da siluje šut.Samo da dogura dogura Oklahomu do plejofa i onda je 100% MVP,čak i ako Oklahoma neuđe u plejof opet će biti glavni kandidat za MVP titulu.ŽIVOTINJA!!!!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Tompson klasican suter, ako ga krene niko mu nije ravan, ali cesto nema prostora. Legla bi mu ekipa bez zvezde, i sa plejmejkerom kao Stokton koji cece razigrava nego poentira, to bi ga diglo u nebesa. Vestbruk ce me oduseviti ako se ne povredi, isuvise se forsira, ako se usunjaju u plejof idu na GSW, mislim da ce se potruditi da Durentu zagorcaju zivot, ne mogu da ih pobede, al jedna rampa Durentu i on je stekao status bozanstva

Elvis je ziv

pre 7 godina

Ja sam Vestbruku izbrojao 6 asistencija, mozda sam neku propustio ali voleo bih da se neko javi ko je izbrojao 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Vrhunac profsinalnog rada cele NBA mašinerije,novca,svih trenera tj.tima,treninga,DOPINGA i ogromnog izbora talenta (pogledajte samo koliko ima samo registrovanih košarkaša!! Moje mišljenje je "kada bi" godinu dve dana dat rok za konačni primat NBA košarke bio meč protiv ostatka sveta uz maximalnu novčanu nagradu koja je veliki motivacioni element kod svih,(na žalost),da bi ladno napravili 2-3 ekipe koje bi sve tukle.. ALI kada bi svi tako mogli da rade onda bi ih za nekoliko godina verovatno dosta stigli i više..

babun

pre 7 godina

Nijedan komentar o hardenu,a dao je 37 poena iz 14 suteva.Igra sa mnogo manje forsiranja od vestbruka i nije toliki egomanijak.Ono sto je najbitnije je da krajnje limitirane saigrace cini boljima pa se pre neko vece desilo da imaju 6 dvocifrenih.Vestbruk ima bolje saigrace koji izgledaju mnogo losiji nego sto jesu jer je sve podredjeno njemu.

petarczv

pre 7 godina

Sve ovo sto radi ras je smesno u odnosu na timsku igru golden statea...ono je poezija,zabava...Nesto slicno kao san antonio kada su osvojili poslednji prsten samo sto su oni tako igrali ceo play off i ubedljivo osvojili prsten protiv miamia sa lebronom wadeom i boshom...

WTF

pre 7 godina

poenta ovih klejovih 60 poena jesu da je njih 50 izradjeno iz akcije, bez silovanja, to ne moze da se poredi ni sa kobijevih 81 niti sa bilo kim kod koga je lopta od 48 minuta mogucih, 43 minuta samo u njihovim rukama, od pocetka do kraja napada.. alal vera, ovo se mozda vidja samo jednom u zivotu..

Nista o Nicemu

pre 7 godina

svaka cast Raselu ali ne da se porediti sa Dzordanom....Leteci je to radio kada je u timu imao bar tri odlicna saigraca,a kasnije i po cetiri,Rasel nema niti jednog osim ako ne racunamo Oladipa koji je odbar igrac ali ne neko ko bi mu smetao(kupio defanzivne skokove koji su lagani,posle zagradjivanja centara,uzimao mnogo suteva i slicno).Rasel nije bio ovakav prosle sezone kad su Ibaka i Durent uzmali po koji skok(doduse,laganih skokova Ibaka nije imao) i dosta suteva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 6. decembar 2016 10:16) # Link komentara


Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.

pdb

pre 7 godina

(Buki, 6. decembar 2016 10:58)

Dobro, ova zadnja 3 imaju titule i MVP priznanja ali zasto Westbrook ne bi mogao da bude bolji od Granta Hila ili T-Maca ili Vinsa Cartera?

Beljo

pre 7 godina

Sad ce da dodju par likova da napisu kako su jednom gledali 3min utakmice i bilo im jasno da se Rasu sklanjaju da skoci... A lik ulijece u konstrukciju ne bi li uzeo loptu. I kad on promasuje tim mu je u egalu, a kada pogadja onda su to sutevi koji donose pobjedu.
Da nema ovih TD ne bi bilo ni pobjeda OKC. Toliko o "nabijanju statistike".

LbjMvp

pre 7 godina

Veče je obeležila povreda J.R. Smitha koja bi lako mogla da bude teže prirode. Horford promašio čist zicer za pobedu Bostona,a šta reći za Westbrooka,uživanje je gledati sa kakvom energijom igra.

bla

pre 7 godina

Izvini koja je to 4 odlicna saigraca imao na terenu uz sebe? Osim ako nisi racunao Pipena, Kukoca i Rodmana u istoj petorci sto je nemoguce. I onda ti fali 1.
(Nista o Nicemu, 6. decembar 2016 11:26)

Grant Hill i B.J. Armstong su bili all star igraci kada se Jordan povukao prvi put. kasnije je imao Rona Hrpera, koji je isto odlican igrac. Sada znam da Steve Kerr nije bio all star kalibar igraca, ali je i dalje najbolji trojkas u istoriji lige, to jest igrac sa najboljim % postignutih trojki. Jordan je imao odlicnu ekipu do tancina prilagodjenu njemu i njegovom stilu igre. zato su i bili najbolja ekipa 90tih.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Ajmo Rasele, životinjo. Pratim rezultat sinoć, ulazim da vidim njegovu statistiku na početku treće četvrtine 8,9,9, 18 % iz igre rekoh sebi uspeo je, ali biće smarača koji će ga opet kuditi.
Ulazim opet da vidim na kraku trće 21 11 10, 45%, dečko izdominirao.
Samo napred!

Neko...

pre 7 godina

Oklahoma je i vise nego ogranicena ekipa koja realno nema nikakve sanse za titulu i to je Durent prepoznao i otisao na vreme. Westbrook je zver ali klasican silovatelj i pumpac statistike koji nikad nece titulu da osvoji i licno meni oni nikad i nisu bili kompatibilni kao saigraci, mozda je bilo bolje da su ostavili tandem Harden-Durent nego Westbruka.

Rade

pre 7 godina

60 poena za 29 minuta uz BOLESTAN procenat suta.. nemam reci. Imam osecaj kao da Klay fa hoce, moze svaku utakmicu da izbroji do 50 lagano, i ubedljivo je najbolji paljevina igrac na svetu. Kad ga hoce, bukvalno ne zna da promasi. Pohvalio bih i Rasela, koji je znatno smanjio i broj suteva i povecao efikasnost, prestao da se ispucava, tako da hejteri ne znam za sta cete sad da ga prozivate jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12)

Za Klaya se slazem potpuno sa tobom, za Russa se slazem za vecinu stvari, ali molim te nemoj pisati takve ORTODOKSNE GLUPOSTI da nosi 11 Aba rezervi sa sobom... Lovernj je bio dok je bio u partizanu jedan od najboljih skakaca evrolige i sigurno top 4-5 igraca u ABA ligi te sezone, a u Oklahomi je igrac iz rotacije sa klupe... prekinite vise te bajke poredjenja nase kosarke i NBA, Sergio Rodriguez i Saric su dominirali Evroligom, a ove godine su deo rotacije najlosijeg NBA tima

Car

pre 7 godina

@bla

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.

tapirus

pre 7 godina

Dobar procenat za Rasa,polako i to podize i popravlja.Ne razumem zasto Donovan ne koristi cesce Granta,decko je ubica,kad god sam gledao OKC,Donovan mu da par minuta,a on ih skoro uvek iskoristi tako sto ili posterizuje nekog ili odvali kos.
Sto se Tompsona tice,jos u drugoj cetvrtini je bilo jasno da je sve podredjeno tome da srusi svoj "career record",ali opet svaka cast na 60 poena!
P.S.Pohvalite malo Laurija,poslednjih 6 utakmica je razvalio,sut za 3 mu je preko 65% u poslednjih 6 okrsaja!

Mrsomud

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?

Beljo

pre 7 godina

Evo provjerih. 18 slobodnih. Ras ulijece u kost, dobija udarce i ne dobije 18 slobodnih. Harden kao spori snimak podje uz ugraca, cimne se da gestikulira faul, i ide na liniju slobodnih.
Ali kad dodje PO, onda neki Smit, Bruer i Ariza mu ekipu vode do finala zapada.

Kol

pre 7 godina

Kakav ludak Klej 60 poena za manje od pola sata ali najbitniji detalj nije silovao nego saigraci videli da ga hoce kao starletu bizMismeni i samo dodaju a on sipa kao lud, zaista kako je odigrao da covek gleda i triput tu utakmicu, pa toliko koseva ne uspeju da postignu timovi u Evropi a on batica sam! A Rasel se izivljava, niko ne spori da je strasan igrac ali bukvalno igra sam, malo zbog cinjenice da realno i nema s kim da igra a malo i zbog toga sto ne da loptu nikom kao da je carinik, jedino sto mene fascinira je kako cesce nije povredjen s obzirom da svaku utakmicu igra kao da mu je zadnja, telo se tako nenormalno trosi pa nije Supermen pa da moze ovako svako vece!

tapirus

pre 7 godina

@tapirus
Bravo, odlično čitaš box score posle utakmica :)
(Jim Beam, 6. decembar 2016 09:25)

Jok,gledacu svake noci dva puta po cetiri prenosa istovremeno -.- .Dok su igrali Kavalirsi i Reptorsi izasao je taj podatak,a ja sam pomenuo,ne znam sta ti nije jasno!

Jezekilj

pre 7 godina

Ovaj košarkaški dan ću pamtiti po tome što je #Petarczv dobio više pluseva nego minusa. Ljudi, čuda su moguća. Idem se napiti.

Bojan

pre 7 godina

@bla
MJ nije igrao sa grant hillom
vec sa horace grantom :)

ali da, Majklova ekipa je bila izuzetno balansirana i Cikago bi bio vrhunska ekipa 90ih cak i bez Majkla

Milan

pre 7 godina

jer na grbaci nosi jos 11 aba liga rezervi. pozdrav za iskrene ljubitelje dobre kosarke
(ggmu, 6. decembar 2016 09:12) # Link komentara

Ovo je vec preterivanje...

Zee

pre 7 godina

Pitam se u kojoj ekipi i u kojoj školi. U NCAA Diviziji 1 za tekuću sezonu igra 351 škola u 16 konferencija. Posle toga Divizija 2 sa 24 konferencije itd, itd... Tvom drugaru sve najbolje ali ne poredi neku nasumičnu školu iz ko zna koje divizije sa NBA ligom, tamo svi igraju košarku na ovaj ili onaj način. To je kao da si uporedio drugara sa Teodosićem jer je ubacio 35 poena Ekonomskoj školi na međugradskom školskom takmičenju.

Zezam se

pre 7 godina

Steta sto Thompson nije u nekoj ekipi tipa Oklahoma mislim da bi cifre od 35-45-55 poena vidjali kod njega dosta cesto, ovako moras biti bas u ritmu da bi u ovakvoj ekipi dobio 30-tak suteva, ali je zato titula izgledna stvar ...

brat

pre 7 godina

Oklahomi treba Stojaković iz najboljíh dana i ušli bi u finale zapada.
Možda ako na osnovu dosadašnjih rezultata uprava dovede neku strech četvorku,pa da se nadaju nečemu.Nije mi jasno,nakon odlaska Ibake i Durenta imaju sigurno 20-ak miliona više u budžetu,plus je on povećan?
(Mrsomud, 06. decembar 2016 09:49)
Sa Stojakovicem iz najboljih dana bi bilo koja ekipa sa jednim superstarom bila kandidat za finalistu zapada. Recimo Pelikansi bi sa Pedjom i Dejvisom cuda pravila.

Jaran

pre 7 godina

Buki
Najbolji trenutno, ne u istoriji. Daleko su svi od toga, a jedino LBJ moze da udje u takve liste (jedan od najboljih niskih krila ikada).

Mogli

pre 7 godina

60 poena postigao, a jos cetvrtina i nesto do kraja utakmice. To nisu realne stvari : )
(Miroslav, 06. decembar 2016 09:13)

I to ga je Ker izveo. Da ga je ostavio u igri, brojao bi preko 80 sigurno!

ZNA SE KO ŠTA

pre 7 godina

Steta sto klay nije igrao poslednju cetvrtinu mogao je da prestigne mozda i Kobijevih 81
(drmr, 06. decembar 2016 09:04) APSOLUTNO se slažem da su trbali da ga forsiraju kad ga hoće nenormalno

Vince Carter

pre 7 godina

Jordan je to postigao 1989 dakle tad bulsi jos nisu bili u prajmu,kasnije je pipen kupio dosta skokova tako da se smanjio broj TD za jordana,pogotovo jos kada je i rodman bio u timu. Slazem se sa ovim komentarom da nema sanse da je westbruk bio bolji od mcgrejdija koji je nazalost zaustavljen povredama,ono kada je u pleyofu sa krs orlando timom izgubio od detroita 4:3 i bukvalno sam drzao seriju protiv dosta jaceg tima je fantasticno.

Djura

pre 7 godina

Za aaa,Dzordan je u tih 12-13 utakmica gde je pravio tripl dabl igrao pleja i zato je to lakse ostvario,sezonu je zavrsio sa prosekom 35 8 8 i da je jurio sezonski TD verovatno bi i uspeo u tome,sto se tice saigraca u to vreme,bili su izvanredni,Pakson,Hodzis,Korzin,Selers,Kartrajt sve HOF igraci,a Pipen je te sezone imao oko 6 poena prosek...

bla

pre 7 godina

Grent Hil nikad nije igrao u Čikagu. Misliš možda na Horasa Grenta, krilnog centra. Odličan igrač bio. Sve u svemu, ta poređenja su besmislena. Majkla Džordana je bilo milina gledati i nijedan tripl-dabl neće promeniti tu činjenicu. Džordan, pa Medžik, pa Hakim, pa još mnoge legende, pa ovi aktivni igrači na nekom stotom ili stopedesetom mestu. Izjednačavati ove sad igrače, koliko god dobri bili, sa živim legendama, je u najmanju ruku neozbiljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car, 6. decembar 2016 18:22)

u pravu si napravio sam gresku, Horace Grent je u pitanju. toj listi treba dodati i Jabbar-a i Larry Bird-a i to su najverovatnije 5 najboljih igraca ikada.

JPR23

pre 7 godina

Ras izgubio samo 4 lopte.. kaze samo jer prosli put ih je izgubio 10! Mogli su mu upisati quadruple-double ;) Ovi sto brbljaju o vestackoj statistici, zato sto "nema ko".. nisu svesni o cemu pricaju! Jeste moze se reci da je lakse imati bolje statistike kad si velesila u ekipi, ali tako u kontinuitetu, u NBA , je ipak daleko od "lagane" stvari... A Clay.. kad ga krene, nema stajanja.. ali interesantan je i podatak da i sa 60 poena, on nije ubacio pola poena svoje ekipe!! Sto nije negativno, vec samo pokazuje da i pored njega sa takvom partijom, ostali trpaju i dalje.. Brojali do 142!! Vec drugi put ako se ne varam prelaze granicu od 140 poena ove sezone.

Miki28

pre 7 godina

Rasa ne staje, samo nek cepa TD! Brutalna statistika tog covjeka, milina za gledati... Sto se Kleja tice, mislim da je najveca paljevina od sutera danasnjice, kad zagrije ruku onda sipa bez milosti! Steta sto Indijana nije ostala iole konkurentna pa da ga gledamo i u 4/4, ko zna do koliko bi brojao, mozda bi stigao i do Kobijevih 81... I sam Kobi je imao nesrecu par puta da presjedi 4/4 nakon monstruoznih partija u prve 3/4 zbog BO, posebno onaj kec kad je dao 62 a cio Dalas 61 za 3/4 ali onda malo kasnije se desila i ta partija od 81 tako da se nadam da ce i Klej imati neku slicnu situaciju

aaaa

pre 7 godina

Dzordan je u 12 utakmica skupio 11 tripl dablova sto je polovina ukupnog broja koje je ostvario u 1079 utakmica. Cudi me da posle toga nije opet imao takav slican ucinak, nemoguce da je slucajno tada pokupio 11 i odmah odjednom prestao. Ako neko zna razlog...

Figo

pre 7 godina

Drugari reci te mi koji je nabolji sajt za pracenje statistike u NBA???
(luther, 6. decembar 2016 11:55)

http://www.nba.com/

Logicno hahaha...

paspalj chandler

pre 7 godina

(drago, 6. decembar 2016 17:27)
Bogdanovic igra u ekipi u kojoj Killpatrick i Joe Harris imaju minute, Saric je doveden da igra i Sixersi veruju u njega ali Bogdanovic...