Subota, 03.12.2016.

13:30

Kosta s dva poteza uništio Siti!

Fudbaleri Čelsija savladali su Mančester Siti 3:1 posle preokreta na Etihadu i učvrstili se na prvom mestu Premijer lige posle 14 kola.

Izvor: AK

Kosta s dva poteza uništio Siti! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Sergije

pre 7 godina

@random lik

Tako su Zvezdu zezali za 'sledecu sezonu' pa znamo sta je bilo posle. Vec se sada vidi da je Liverpul za klasu kvalitetniji od svih + Klop koji je izmislio fudbal za sve u PL.

kika

pre 7 godina

Danas nisam mogao da gledam utakmicu. Dobro analiza meca na b92 ali ja sam ovde jer cekam analizu Blue Fortress-a...
(Blue, 03. decembar 2016 17:27)

Auuu, cekas analizu nekog lika koji u komentarima analizira?! A utakmica sumirana na b92, verovatno je taj kompetentniji od sportskog novinara b92?! Ja kada hocu analizu odem na you tube i pogledam analizu pl posle meca gde su gosti ili treneri ili bivsi fudbaleri, naravno zvanicne emisije pl sa sve grafikom i objasnjenjima! Ali sta ja znam valjda je taj blue fortress neki trener i bivsi igrac a ne samo pisac fudbalske romantike!

Blue Fortress

pre 7 godina

Momcima kojima smetaju moji komentari porucujem da slobodno mogu da preskoce cim ih vide sledecom metodom - samo skrolujte ODOZDO, ingeniozno jel da?? Tako da cim vidite ovaj nick znate sta vam je ciniti, lupite minus i brzo motajte.

Simpaticno je jer ja pisem za sebe i iskljucivo za tim koji podrzavam, ne trolujem, ali uprkos tome u nekima se budi potreba da "pljuju" i neuspesno omalovazavaju, takve jedem za dorucak.

Svako dobro svima na portalu.

realno

pre 7 godina

(Blue Fortress, 03. decembar 2016 19:54)

Daj b 92 zaposlite ovog lika, da ne moram da citam njegove analize u komentarima! Covek pise romane svaki put, ako sam gledao utakmicu, ne moram i da je citam! Simpatizer sam Celzija kao i on, ali ovaj umislio da je Ivo Andric fudbalske analize!

Neko iz Banata

pre 7 godina

Uvek mi smesno kad neko Celsi nazove plasticnim,a cinjenice su da je taj pridev imao nekog smisla pre 10+ god,danas je glupost(veca plastika su Real,Barsa,Junajted,Bajern,pa cak i Liverpul-babe koje su bile ribe, pa zele da se godine ne vide,a sa druge strane imas devojku koja je uradila sitne korekcije lica i isla u teretanu godinama, pa izvajala i telo).PSG i City su Soraje.Celsi je dosao do nekog nivoa i to sad odrzava(Inter 2.0),tu filozofiju prati i Lajpcig ,a sad im se spocitava dugogodisnji rad i to od strane balavaca , koji ni ne znaju za igrace sem Ronalda i Mesija. Sto se utakmice tice videlo se da je Matic-Kante najzasluzniji za rezultate koje prave,danas su dobili iskljucivo na individualni kvalitet Koste i Azara uz veliku dozu srece i neznanja De Brujina(igrac za male utakmice,jako precenjen).Ovi sto govore da je Sity ostecen zbog starta Luiza,nek se vrate na pracenje spanskog prvenstva,a Gvardiola ce to nauciti izgleda na tezi nacin tj. da balerine ne osvajaju PL(vidi pod Arsenal),vec odbrana.

ticroo

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banana trener, 3. decembar 2016 16:07)

Odavno ja tvrdim da je 'hahahaha' u komentarima siguran znak besa.

Blue Fortress

pre 7 godina

Auh kakva utakmica, sadrzajna blago receno. Pre svega Siti je zasluzio pobedu gledano po sansama u prvh 60min i tu nema spora. Sa druge strane, Celsi je "zasluzio" bespostednom borbom, mentalitetom pobednika koji samo veliki klub moze da ima, svidjala se ova cinjenica nekom ili ne. Do tog 60-og minuta Siti je morao biti u prednosti sa minimum 3 gola, nakon toga stupa na snagu veci nivo odmora i kondiciona sprema igraca u plavom. Maticeva povreda je znacajno oslabila sredinu, nadam se da ni on ni Pedro, Luiz ni Kosta nemaju duze odsustvo.Iako je odbrana bila krajnje klimava - Luiz je odigrao po meni fantastican mec krpeci Kejhilove brojne "ispade", dok su u napadu Kosta i Vilijan iskoristili "mrvice" i ubojito resili mec. "Man of the match" za Dijega, 11 golova i 5 asistencija u ligi za sada, ne izvodi penale, grize, kida i vuce ceo tim. Najbolja "udarna igla" po formi u Engleskoj pa mozda i u Evropi u ovom trenutku. Pep je izlozio takticku slabost ove formacije, sabijanjem "wingbackova" Mozesa i Alonsa duboko u svoju polovinu igra je izgubila sirinu, a sredina terena je brojcano pregazena jer su se izolovali Kante i Sesk naspram 5 igraca Sitija.

Ovo nisu samo 3 boda, vec i ozbiljan psiholoski udarac u trci koja naravno nije ni blizu kraja. Na kraju se to i videlo po ponasanju igraca Sitija, ocekujem duzu suspenziju za Aguera jer je slican pokusaj loma imao isto protiv Luiza pre 3, 4 godine - ne zaboravljam. Momenat slabosti psihe ih moze drasticno kostati zbog odsustva Kuna i Fernandinja.

Razocaran sam igrom u prvih sat vremena ali zna se sta je odlika nesalomivih timova, uzivam dok traje ova serija (8 pobeda u nizu), sada do Nove godine 5 laksih meceva od cega cak 4 na Stamford Bridzu. Pozdrav plavcima i ljubiteljima PL.

Blue

pre 7 godina

Pre nego što se nasmejete deci zbog toga što veruju u Deda Mraza, setite se da ovde postoje odrasli koji veruju da je svaka godina Liverpulova godina i da bas te godine može do titule...

Sergije

pre 7 godina

Igraci Celzija bukvalno igraju 120% svojih mogucnosti. Ovim tempom mogu jos tri kola, a Liverpul im za vratom, a tek se uigravaju i kompletiraju tim. Liverpul ce biti prvi, a sledece godine totalna dominacija.

nostalgija

pre 7 godina

Iako nisam bio mnogo emotivno investiran u ovu utakmicu, drago mi je zbog Gvardiole. Ne tvrdim da je prevara od trenera, ali ne mogu da kazem ni suprotno, jer u najmanju ruku je nedokazan. Sad ce ovo da zvuci cudno, ali tvrdim da bi svako od vas sa Barsom, odnosno Bajernom u Gvardiolino vreme, izborio najmanje plasman u Ligu sampiona. I sad je dosao u klub koji ima dobre igrace i dosta novca, ali nije institucija kakve su Barsa i Bajern, tako da, ako isvoji titulu sa Citijem, odacu mu priznanje, do tad...

Mile

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:48)
Mislim da si ti pisao na jednom drugom portalu, na sportskim vestima uglavnom, zapamtih da bas nisi neki strucnjak, a ovim komentarom si to i potvrdio.

Banana trener

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.

Krle

pre 7 godina

Gvardiola je najveća prevara od trenera,kopira Kontea formacijom 3-4-3,sve mu se to obilo o glavu, nije mu ovo Uefalona pa da tamo kuka na svaku ispravnu sudijsku odluku.Rezultati Čelsija me uopšte ne čude od dolaska Abramoviča oni su non stop u top četiri ekipe u evropi.Sa Konteom su postali surovo konkretni gde je ovoga puta nastradao kartonski Siti!

djoker nole

pre 7 godina

Koliko god sudija bio na strani Celzija,start Aguera za zatvor,Fernandinjo prebacio Fabregasa preko ograde,zasluzena dva crvena kartona!!

Fila

pre 7 godina

Siti ne zna da da gol, jadan Gvardiola sa ovim panjevima,naucio ih da se usetaju u gol ali dzaba kad im je zavrsnica ocajna,Aguero nista osim gola ne vidi,dva puta da je samo odlozio loptu sa strane bilo bi 3-0 a ovako 1-2

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Jedino tacno, Siti ima neverovatnu ekipu. Ako zamene Gvardiolu vec na zimu, imaju sanse. Pa covek ima jednu pobedu u skoro dva meseca u Ligi, katastrofalan ucinak. Mancini je za njega trenercina.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, Siti bez ovakvog Aguera je samo pojačanje za tim, lik je glavni krivac za poraz, šta je sve promašio, pa ono je sramotno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.
(Име, 03. decembar 2016 15:37)

Ni Celzi ne igra Evropu. Bice prvi do kraja, Liverpul ni u prva cetiri.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Siti je potrosio najvise para ovog leta, 220 miliona evra. Gvardiola nastavlja da se sramoti, nisu ga bez razloga najurili iz Bajerna i doveli Ancelotija. Dobar trener = italijanski trener. U Italiji fudbal nije sport, vec filozofija. Celzi osvaja titulu.

The North Remembers

pre 7 godina

Neverovatna utakmica!!!
Losa igra Celsija ali sa tri kontranapada resili utakmicu.Fali Matic i to se videlo danas,Fabregas je imao onaj neverovatan pas za Kostin gol ali je Matic mnogo korisniji i kompletniji igrac.Jos jedan Kejhilov kiks ali se iskupio malo u drugom poluvremenu.Luiz odlicno odigrao u odbrani kao i Mozes i Kante.Nepotrebno i beskorisno ponasanje Aguera i Fernandinja na kraju utakmice.
Come on Chelsea!!!

brat Silvio

pre 7 godina

Prvo dosadni ste sa el plastiko i el cashico ,Real i Barsa vrijede preko milijardu oni nisu el cashico jelde,drugo City ima ideju ,kreaciju stvaraju šanse ali koliko ne znaju da pogode to je čudo ali zato nazad Stouns i Otamendi ne bi sačuvali ni napadače iz Jelen ultraggamega lige .Leroy Sane oduševio ,mali je zvijer,pretrči ih ko ulicu eh sad što je De Brujne sebičan to je druga stvar.Diego Costa mašinerija ,rijetko odvratan lik ali ubica ,nosi napad Čelzija i nema štopera koji može da ga zaustavi.Sve u svemu,tempo,šanse,borba,na kraju tuča i problemi.prava poslastica za Subotnje popodne.Idemo dalje.

Gajetano

pre 7 godina

Ne znam, tesko je ovo objasniti. City je bio bolji celo prvo poluvreme i drugo sve do izjednacenja. Luiz je bez dileme zasluzio iskljucenje, a setite se samo sansi Aguera i De Brujnea svega par minuta pre 1:1. A onda Dijego Kosta... Na kraju je Celsi mogao i petardu da im uvali.

Fenomenalan mec, lepotica PL, a radi se o mecu izmedju dva glavna kandidata za titulu. Osam (8) pobeda za redom, fenomenalni u odbrani, 2 primljena gola u zadnjih 8 meceva, u napadu Kosta, Azar.. U sredini Konte, Matic, Mozes, Fabregas... A na klupi Konte. Ko moze da zaustavi ovaj Konteov Celzi??

Pozdrav,

Liverpool Man

pre 7 godina

Ljudi sad vidite zasto su vestacki klub.Ne zbog milijardi koje ulazu i bacaju ogromne pare, ma svi malo veci klubovi rade to, vec zbog ovoga na kraju. Navijaci napustaju tribine, dva igraca dobijaju crvene kartone jer ne znaju da priznaju poraz...

Roli

pre 7 godina

Kad bi svaki put pobedivao bolji na terenu fudbal ne bi bio zanimljiv uopste,ali ovde je definitivno Siti morao da dobije utakmicu sa 2,3 gola razlike.

Don Armando

pre 7 godina

Ова утакмица, тачније голови Челсија су савршен пример како се игра модеран фудбал са брзим и ефикасним контра нападима. Туга ме хвата када видим колико наш фудбал заостаје у сегментима попут овог.

Име

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.

Del Piero#10

pre 7 godina

Konte u potpunosti nadigrao Gvardiolu, ubio ga kontrama. Više nego vidljiv Konteov pečat u Čelsiju, igraju kao Juve u LŠ dok im je bio trener. Čvrsto u odbrani, ubitačne kontre, svako zna svoju ulogu. Veliki korak ka tituli.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ANTONIO KONTEEEE! Hahaha, 3-1, laganezi. Sad citam, kazete za De Brujnea i Aguera da su "panjevi", ma niko ne valja, samo je Gvardiola genije haha. On i UEFAlona najvece prevare ikada, posebno trofeji 2009 i 2011. Zavrsice ko Rajkard, Luis Enrike je bolji trener a covek nema pojma. Bez sudija i onih kradja on je niko i nista kao trener i menadzer. Murinjo LS sa Portom u Interom, to je stratosfera za Pepa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ono kad odvališ od fudbala protivnika i on ti iz tri kontre, tri ŠUTA U OKVIR GOLA da tri gola i pobedi.
A Kolarovu duša hoće izađe prilikom poslednjeg trećeg gola.
Nema ništa gore nego kad na ovakav način izgubiš

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.
(Laik, 03. decembar 2016 15:28)

Gvardiolona UEFAlona nije cak ni najbolja Barselona a kamoli najbolji tim ikada.

Nikki

pre 7 godina

Mozete svi da nam cestite titulu a i dominaciju narednih sezona sa najboljim trenerom koji i bez igraca koje je zeleo ove sezone briljira. A na kraju smo videli sta je Gvardiola doneo u engleski fudbal, tipicno od njega za ocekivati, skandalozno ponasanje igraca Sitija. Ali to ne prolazi u Premijer ligi, tamo gde je on osvajao trofeje mogla je i moja baba da vodi te timove.

silan

pre 7 godina

Navijao sam iz sveg srca za Siti jer su bolje i lepse igrali, ali su zestoko osteceni od strane sudije, nisu imali uopste srece, ali to je fudbal! Ovakve situacije i ovakvo ponasanje ne sme da se dozvoli, mislim na kraj utakmice i crvene kartone. Odlicna utakmica, za pamcenje!

Rale

pre 7 godina

Gvardiola u svaki klub unese deo svog groznog karaktera. Nasilničko ponašanje, pritisak na sudije, beskrajno simuliranje...sve to vrlo brzo pređe na njegove igrače.

Laik

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.

Patrik

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Prejak Šiti za ostale a gubi od Čelsija hhahaha.

Kran

pre 7 godina

Vilijam!! Puni malog vestackog komsiju Vilijane!!
(Patrik, 03. decembar 2016 14:58)

Mislim da je Celsi prvi taj koji je dobio epitet vestackog kluba.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakav ODVRATAN faul Aguera. To su Pepove ekipe, fini momci kada im ide, ali kada gube... Ali ovo je Engleska, bice Aguero kaznjen sa barem pet utakmica.

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Pričam društvu odavno, da su talijani najbolji treneri. Jednostavno nema boljih. Anceloti, Lipi, Konte,Kapelo, Ranijeri. . . i još mnogo drugih. Jednostavno carevi fudbala.

AtamanCG

pre 7 godina

Uraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Edene, majstore !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva utakmica ! Nikada nisam gledao nesto neizvjesnije, pogotovo prvo poluvrijeme, moglo je biti 3:0 za City. Izgledalo mi je kao da je neko uveo penale u boks - spustis ruke, a protivnik te gadja u bradu iz trka, pa ko ostane na nogama !
Ogrooomna pobjeda za CFC !
Pozdrav za Blue supporters u Srbiji !
Blue Fortress, samo polako druze, jedva cekam tvoj rezime ove "Rapsodije u plavom" ! :-)))
Aguero - bar tri utakmice na "hladjenje" ! Znam, znam, poraz je tesko podnijeti...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tačno sam osetio da će ovi silni promašaji pre svega Aguera da koštaju Siti.
Ja da Sam Gvardiola, menjao bih ovu odbranu što pre mogu.
Ako ništa, odlična utakmica za gledanje.

Pedja

pre 7 godina

Pa ovako da i ja iskomentarisem utakmicu sa mojeg geldista.City je bio bolji za nijansu,imali su nekoliko sansi koje su mogli da iskoriste i da vode ubedljivo ali nisu kao sto ni Azar nije pokusao da sutne na prazan gol,sve je to u fazonu sta bi bilo kad bi bilo.Celsi na kraju pobedio i to zasluzeno iz dve odlicne kontre.Kao navijac Celsija komentarisacu njihov tim i igru.Odbrana katastrofa,Luiz je mizda i zasluzio crveni kod onog starta sto bi promenilo tok utakmice,Aspi nije bio los sem kiksa,Kejhil rupetina koja gura sve na snagu.Kurtoa odlican.Alonso dosta los imao je mnogo nepreciznih dodavanja i gresaka.Kante los bez Matica,cak je bio los i protiv Totenhema ali danas mnogo gresaka i nepreciznih paseva,Fabregas ne bas primetan ali je odradio zadatak.Mozes odlican i sve bolji.Azar takodje dobar sto je krunisao golom.Pedro los ovu utakmicu Vilian kada je usao bas se videla razlika,mogao bi Konte da mu daje vise sanse.Kosta zver,trenitno najbolji napadac u PL,fenomenalan.Kao sto sam rekao Citi je bolji bolji ali pobednik se gleda i ne vaze se stative i promasene sanse vec golovi,sreca prati hrabre.Chelsea till i die.

Patrik

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:03)

Kazes italijanski trener=dobar trener? Videli smo Mancinija u dva mandata u Interu,u Sitiju,Ranijeri se raspao u Lesteru ove sezone.Od Italijana samo Anceloti,Kapelo i Prandeli su dobri,ostali su kese.

Texo

pre 7 godina

Igrali arapski novac protiv ruskog novca,dobio ruski novac i malo veći klub.A ovaj mali klubić siti,i Fernandinjo,i aguero po 3 tekme suspenzije minimum.

aco

pre 7 godina

Gvardiola mora da ima za 2 klase jaci tim od konkurenata da bi bio uspesniji od njih. Skupocena odbrana Sitija je na nivou kluba koji se bori za opstanak. Otamendi, Stons i Kolarov (nije za stopera) deluju pogubljeno, a placeni su papreno.

Samo čovek

pre 7 godina

Fudbal ume da bude nerealno surov, trebalo je 4 0 da bude za Siti, masaju sa dva metra, i eto kazna, 1 2 ni iz cega. Nije im prvi put da ih kazne za brojne sanse, mislim da ce im se to vratiti u nastavku sezone.

Pedja90

pre 7 godina

Odlicna utakmica, uzivao sam svih 90 minuta! Navijam za Celsi, Siti je realno gledano zasluzio pobedu ali onoliko propustenih sansi jednostavno nisu smeli da imaju i sasvim ocekivano Celsi je uspeo to da kazni... Po meni su ova dva tima najveci favoriti za naslov i mislim da ce borba biti neizvesna do samog kraja.

Djole*

pre 7 godina

Prelomni momenat meca - De Brujne promasuje nemoguce. Nakon toga je krenuo sunovrat Sitija, i surova kazna Celzija. Ako mozemo da kazemo da su Plavci odigrali generalno slab mec, a dobili rutinski vjerovatno uz njih glavnog kandidata za titulu, sta bi onda bilo da su igrali u top formi? Poredjenja radi, ne tako davno su Junajted izblamirali, odigrali pa sigurno najbolji mec od pocetka sezone. Danas, da si igrali bar pola tako dobro, uvalili bi im 5 komada. Aguero i Fernandinjo pokazali vrelu latinsku krv. Kuna i razumijem, ali onog indijanca koji gura i vata za gusu Fabregasa, nikako. Sesk demonstrirao zasto je veliki igrac, toliko hladnokrvno odreagovao, samokontrola nevjerovatna, cak je i u tribine odletio. Bukvalno je iznudio crveni. Sve u svemu, sjajan mec, uzivao sam. Siti sada ceka uzasan raspored, tek treba da pokazu od cega su. Pepu ce biti enormno tesko, posle stvarno dobrog meca gradjana. A, Celzi je apsolutno prvi favorit za titulu!

Pozdrav od jednog Djavola!

Sellow

pre 7 godina

Italija je svetu dala najvece fudbalske strucnjake, a time I ucinila ovu igru predivnom. Trapatoni, Kapelo, Lipi, Konte, Anceloti I drugi velikani trenerskog posla koji dolaze sa Apeninskog poluostrva, jednostavno vecno dominiraju.

u prolazu

pre 7 godina

Celzi nije bas najbolje zapoceo sezonu, i onda su krenuli da redjaju pobede bas od utakmice kada je Bane poslat na klupu za rezerve. Ovaj Konte ispade bolji trener od svih Murinja, Gvardiola, Klopova, Pocetina i Vengera :)

lorenzo

pre 7 godina

Poketino na viskok presing a Konte na kontre uništili Gvardiolu...lik nije znao šta da radi na tom meču protiv Totenhema a bogami ni danas protiv Čelzija...ovaj Bravo je reaalno rupa, Kolarov mnogo spor, odbrana Sitija najveći problem i još na to kada dodaš da danas napad nije znao da iskoristi sigurno 2-3 perfektne šanse, rezultat je sasvim očekivan...treba iskreno pomenuti i ovog sudiju, ne znam šta FA već godinama radi ali da velike utakmice sudi sudija koji već u petoj minuti gubi kontrolu...evo ne znam stvarno...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Znaci Agueru crveni za start na Luizu, samo je zapečatio NIKAD SRAMOTNIJE SUĐENJE, gde samo njega staviše da mi je znati.
Ako ništa, Siti bez Aguera ima igrača VIŠE u napadu
A ovaj crveni Fernandinju, smehotres reakcija Fabregasa, klasičan Spanac

Премијер лига

pre 7 godina

Челсија је сваки њихов ривал уништио у сваком сегменту игре.Ливерпул,Арсенал,па и Тотенхем,али ту се видело да је Италијан тренер и извукли се.
Једино су разнели Јунантед и свака им част.
Челси је чак и против мањих тимова на старту једва проналазио бодове,извлачио се,ал се то брзо заборавили због њиховог низа.

Niki

pre 7 godina

Kejhil je sam kostao Celsi 9 bodova. Kurtoa brani bez samopouzdanja. Mozes i Aspilikueta ne znaju gde se nalaze. Fabregas igra bez zelje. Celsi ako izvuce bod puna kapa.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Odličan ovaj Čelzi, naročito kad ti sudija oprosti dva penala i jedan crveni...
(zyx, 03. decembar 2016 14:23)

Fernandinho je bio zreo za crveni u prvom minutu kada je faulirao Azara.

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Dzigi Bau

pre 7 godina

Koji komentator , jbt! Ne vidi dva čista penala ! Prvi kad je Kejhilova ruka zaustavila loptu koju bi Silva imao na nozi...doduše iskosa, ali na tri metra od gola, a za ovaj drugi , pa to je sramota od sudije. Plus žuti Otamendiju!

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Sudija očajan, odbrana Čelsija naterana na česte greške odličnim presingom Sitija.
Uglavnom dobro poluvreme i na trenutke sjajni Siti.
Kolarov me i dalje šokira :D

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Баскијац

pre 7 godina

Сви причају о атракривном Челсију,кало најбоље играју...
А да ли ико види да (изузев против Јунајтеда),против ривала за титулу или су се мучили,губили,или оно италијански бране се,бране,па некако извуку победу.Тако је било већину првенства,и онда добију 2 Меча убедљиво и одмах најатрактивнији тим...

Nikola_S

pre 7 godina

Oh Boze, kakva utakmica, 64 minut ja ne mogu da sakrije odusevljene toliko ostra utakmica, brza sa puno sansi, navijam za Celzi, ali je Siti ostecen po meni nije bio faul Luiza ali jeste penal Kejhila, svejedno uzivajmo u vanzemaljskom fudbalu

Nikki

pre 7 godina

Svaki primljen gol Celsija ove sezone je zbog Kejhila, taj niz bez golova nema veze sa njim i tada je bio nesiguran. Ajde vise nek zaigra Zuma da ne gledam ovu rupetinu.

Samo čovek

pre 7 godina

Siti ih pojeo prvo poluvreme. Sve sudijsk odluke koje su 50:50 idu na stranu Celsija. Videceno do kraja sta ce biti. Evo dok kucam Siti dade gol.

GM

pre 7 godina

Svaka cast sudiji. Bez greske prvo poluvreme i to pod tolikim pritiskom, jer kada je Gvardiola negde trener to i redari skacu i vriste da traze faul.

S druge strane, Kehjil potvrdjuje da je najnetalentovaniji stoper u ligi. Decko ne zna da stoji na nogama. Prosto neverovatno da igra kod Kontea Italijana takticara i to sa sve 3 igraca u liniji. Kakav god, Ivanovic je izmislio fudbal za njega.

silan

pre 7 godina

Aguero ne zasluzuje da igra za kandidata za titulu PL. Daleko je on od vrhunskog centarfora. Ima odlican njuh da se nadje na pravom mestu, ali njegove reakcije su ocajne.

Ivan

pre 7 godina

Ono je bio faul Luiza za crveni karton. Kontakt i vise nego dovoljan da se onemoguci Aguero koji je vec imao prednost da sam izadje na golmana. Da je Ivanovic napravio onakav kiks kao Azpilikueta oduzeli bu mu dozvolu za rad u engleskoj.

silan

pre 7 godina

Po mom misljenju Luiz je napravio faul i trebalo je da bude iskljucen. U momentu kada je bio na metar od Aguera ubrzao je trcanje (nije nastavio istim tempom) i tako mu usao u putanju, sto znaci da je nameravao da ga odgurne jer nije imao sanse da prvi stigne do lopte. Greska Tejlora, Siti ostecen, ali ipak vode 1:0. Druga greska sudije je sto nije svirao penal kada je Kejhil igrao rukom. Istina, Kejhil nije ni video gde se lopta nalazi, bio je u klizecem padu, ali to je njegova krivica. Bila je opasna sansa za gol, kod takvih situacija moras da pazis na ruke i on je kriv sto nije znao gde se nalazi i sto je rukom izbacio loptu u korner.

Cobi

pre 7 godina

Guardiola u fazonu gde god da odem moram da promenim nesto veliko (pa makar i valjalo) samo da kazu da sam ja zasluzan za eventualni uspeh. Ego manijak. Prvo Jaja sad mu u sastavu nisu Nolito i Sterlingga . Mrzim iz dna duse. Taj da se vrati u barsu najurio bi Suareza i Neymara...

Roli

pre 7 godina

Kad bi svaki put pobedivao bolji na terenu fudbal ne bi bio zanimljiv uopste,ali ovde je definitivno Siti morao da dobije utakmicu sa 2,3 gola razlike.

Gajetano

pre 7 godina

Ne znam, tesko je ovo objasniti. City je bio bolji celo prvo poluvreme i drugo sve do izjednacenja. Luiz je bez dileme zasluzio iskljucenje, a setite se samo sansi Aguera i De Brujnea svega par minuta pre 1:1. A onda Dijego Kosta... Na kraju je Celsi mogao i petardu da im uvali.

Fenomenalan mec, lepotica PL, a radi se o mecu izmedju dva glavna kandidata za titulu. Osam (8) pobeda za redom, fenomenalni u odbrani, 2 primljena gola u zadnjih 8 meceva, u napadu Kosta, Azar.. U sredini Konte, Matic, Mozes, Fabregas... A na klupi Konte. Ko moze da zaustavi ovaj Konteov Celzi??

Pozdrav,

Nikki

pre 7 godina

Svaki primljen gol Celsija ove sezone je zbog Kejhila, taj niz bez golova nema veze sa njim i tada je bio nesiguran. Ajde vise nek zaigra Zuma da ne gledam ovu rupetinu.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Siti je potrosio najvise para ovog leta, 220 miliona evra. Gvardiola nastavlja da se sramoti, nisu ga bez razloga najurili iz Bajerna i doveli Ancelotija. Dobar trener = italijanski trener. U Italiji fudbal nije sport, vec filozofija. Celzi osvaja titulu.

The North Remembers

pre 7 godina

Neverovatna utakmica!!!
Losa igra Celsija ali sa tri kontranapada resili utakmicu.Fali Matic i to se videlo danas,Fabregas je imao onaj neverovatan pas za Kostin gol ali je Matic mnogo korisniji i kompletniji igrac.Jos jedan Kejhilov kiks ali se iskupio malo u drugom poluvremenu.Luiz odlicno odigrao u odbrani kao i Mozes i Kante.Nepotrebno i beskorisno ponasanje Aguera i Fernandinja na kraju utakmice.
Come on Chelsea!!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.
(Име, 03. decembar 2016 15:37)

Ni Celzi ne igra Evropu. Bice prvi do kraja, Liverpul ni u prva cetiri.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tačno sam osetio da će ovi silni promašaji pre svega Aguera da koštaju Siti.
Ja da Sam Gvardiola, menjao bih ovu odbranu što pre mogu.
Ako ništa, odlična utakmica za gledanje.

Sellow

pre 7 godina

Italija je svetu dala najvece fudbalske strucnjake, a time I ucinila ovu igru predivnom. Trapatoni, Kapelo, Lipi, Konte, Anceloti I drugi velikani trenerskog posla koji dolaze sa Apeninskog poluostrva, jednostavno vecno dominiraju.

nostalgija

pre 7 godina

Iako nisam bio mnogo emotivno investiran u ovu utakmicu, drago mi je zbog Gvardiole. Ne tvrdim da je prevara od trenera, ali ne mogu da kazem ni suprotno, jer u najmanju ruku je nedokazan. Sad ce ovo da zvuci cudno, ali tvrdim da bi svako od vas sa Barsom, odnosno Bajernom u Gvardiolino vreme, izborio najmanje plasman u Ligu sampiona. I sad je dosao u klub koji ima dobre igrace i dosta novca, ali nije institucija kakve su Barsa i Bajern, tako da, ako isvoji titulu sa Citijem, odacu mu priznanje, do tad...

Djole*

pre 7 godina

Prelomni momenat meca - De Brujne promasuje nemoguce. Nakon toga je krenuo sunovrat Sitija, i surova kazna Celzija. Ako mozemo da kazemo da su Plavci odigrali generalno slab mec, a dobili rutinski vjerovatno uz njih glavnog kandidata za titulu, sta bi onda bilo da su igrali u top formi? Poredjenja radi, ne tako davno su Junajted izblamirali, odigrali pa sigurno najbolji mec od pocetka sezone. Danas, da si igrali bar pola tako dobro, uvalili bi im 5 komada. Aguero i Fernandinjo pokazali vrelu latinsku krv. Kuna i razumijem, ali onog indijanca koji gura i vata za gusu Fabregasa, nikako. Sesk demonstrirao zasto je veliki igrac, toliko hladnokrvno odreagovao, samokontrola nevjerovatna, cak je i u tribine odletio. Bukvalno je iznudio crveni. Sve u svemu, sjajan mec, uzivao sam. Siti sada ceka uzasan raspored, tek treba da pokazu od cega su. Pepu ce biti enormno tesko, posle stvarno dobrog meca gradjana. A, Celzi je apsolutno prvi favorit za titulu!

Pozdrav od jednog Djavola!

Del Piero#10

pre 7 godina

Konte u potpunosti nadigrao Gvardiolu, ubio ga kontrama. Više nego vidljiv Konteov pečat u Čelsiju, igraju kao Juve u LŠ dok im je bio trener. Čvrsto u odbrani, ubitačne kontre, svako zna svoju ulogu. Veliki korak ka tituli.

Pedja

pre 7 godina

Pa ovako da i ja iskomentarisem utakmicu sa mojeg geldista.City je bio bolji za nijansu,imali su nekoliko sansi koje su mogli da iskoriste i da vode ubedljivo ali nisu kao sto ni Azar nije pokusao da sutne na prazan gol,sve je to u fazonu sta bi bilo kad bi bilo.Celsi na kraju pobedio i to zasluzeno iz dve odlicne kontre.Kao navijac Celsija komentarisacu njihov tim i igru.Odbrana katastrofa,Luiz je mizda i zasluzio crveni kod onog starta sto bi promenilo tok utakmice,Aspi nije bio los sem kiksa,Kejhil rupetina koja gura sve na snagu.Kurtoa odlican.Alonso dosta los imao je mnogo nepreciznih dodavanja i gresaka.Kante los bez Matica,cak je bio los i protiv Totenhema ali danas mnogo gresaka i nepreciznih paseva,Fabregas ne bas primetan ali je odradio zadatak.Mozes odlican i sve bolji.Azar takodje dobar sto je krunisao golom.Pedro los ovu utakmicu Vilian kada je usao bas se videla razlika,mogao bi Konte da mu daje vise sanse.Kosta zver,trenitno najbolji napadac u PL,fenomenalan.Kao sto sam rekao Citi je bolji bolji ali pobednik se gleda i ne vaze se stative i promasene sanse vec golovi,sreca prati hrabre.Chelsea till i die.

Samo čovek

pre 7 godina

Fudbal ume da bude nerealno surov, trebalo je 4 0 da bude za Siti, masaju sa dva metra, i eto kazna, 1 2 ni iz cega. Nije im prvi put da ih kazne za brojne sanse, mislim da ce im se to vratiti u nastavku sezone.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakav ODVRATAN faul Aguera. To su Pepove ekipe, fini momci kada im ide, ali kada gube... Ali ovo je Engleska, bice Aguero kaznjen sa barem pet utakmica.

Fila

pre 7 godina

Siti ne zna da da gol, jadan Gvardiola sa ovim panjevima,naucio ih da se usetaju u gol ali dzaba kad im je zavrsnica ocajna,Aguero nista osim gola ne vidi,dva puta da je samo odlozio loptu sa strane bilo bi 3-0 a ovako 1-2

GM

pre 7 godina

Svaka cast sudiji. Bez greske prvo poluvreme i to pod tolikim pritiskom, jer kada je Gvardiola negde trener to i redari skacu i vriste da traze faul.

S druge strane, Kehjil potvrdjuje da je najnetalentovaniji stoper u ligi. Decko ne zna da stoji na nogama. Prosto neverovatno da igra kod Kontea Italijana takticara i to sa sve 3 igraca u liniji. Kakav god, Ivanovic je izmislio fudbal za njega.

Don Armando

pre 7 godina

Ова утакмица, тачније голови Челсија су савршен пример како се игра модеран фудбал са брзим и ефикасним контра нападима. Туга ме хвата када видим колико наш фудбал заостаје у сегментима попут овог.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.
(Laik, 03. decembar 2016 15:28)

Gvardiolona UEFAlona nije cak ni najbolja Barselona a kamoli najbolji tim ikada.

Pedja90

pre 7 godina

Odlicna utakmica, uzivao sam svih 90 minuta! Navijam za Celsi, Siti je realno gledano zasluzio pobedu ali onoliko propustenih sansi jednostavno nisu smeli da imaju i sasvim ocekivano Celsi je uspeo to da kazni... Po meni su ova dva tima najveci favoriti za naslov i mislim da ce borba biti neizvesna do samog kraja.

Blue Fortress

pre 7 godina

Auh kakva utakmica, sadrzajna blago receno. Pre svega Siti je zasluzio pobedu gledano po sansama u prvh 60min i tu nema spora. Sa druge strane, Celsi je "zasluzio" bespostednom borbom, mentalitetom pobednika koji samo veliki klub moze da ima, svidjala se ova cinjenica nekom ili ne. Do tog 60-og minuta Siti je morao biti u prednosti sa minimum 3 gola, nakon toga stupa na snagu veci nivo odmora i kondiciona sprema igraca u plavom. Maticeva povreda je znacajno oslabila sredinu, nadam se da ni on ni Pedro, Luiz ni Kosta nemaju duze odsustvo.Iako je odbrana bila krajnje klimava - Luiz je odigrao po meni fantastican mec krpeci Kejhilove brojne "ispade", dok su u napadu Kosta i Vilijan iskoristili "mrvice" i ubojito resili mec. "Man of the match" za Dijega, 11 golova i 5 asistencija u ligi za sada, ne izvodi penale, grize, kida i vuce ceo tim. Najbolja "udarna igla" po formi u Engleskoj pa mozda i u Evropi u ovom trenutku. Pep je izlozio takticku slabost ove formacije, sabijanjem "wingbackova" Mozesa i Alonsa duboko u svoju polovinu igra je izgubila sirinu, a sredina terena je brojcano pregazena jer su se izolovali Kante i Sesk naspram 5 igraca Sitija.

Ovo nisu samo 3 boda, vec i ozbiljan psiholoski udarac u trci koja naravno nije ni blizu kraja. Na kraju se to i videlo po ponasanju igraca Sitija, ocekujem duzu suspenziju za Aguera jer je slican pokusaj loma imao isto protiv Luiza pre 3, 4 godine - ne zaboravljam. Momenat slabosti psihe ih moze drasticno kostati zbog odsustva Kuna i Fernandinja.

Razocaran sam igrom u prvih sat vremena ali zna se sta je odlika nesalomivih timova, uzivam dok traje ova serija (8 pobeda u nizu), sada do Nove godine 5 laksih meceva od cega cak 4 na Stamford Bridzu. Pozdrav plavcima i ljubiteljima PL.

aco

pre 7 godina

Gvardiola mora da ima za 2 klase jaci tim od konkurenata da bi bio uspesniji od njih. Skupocena odbrana Sitija je na nivou kluba koji se bori za opstanak. Otamendi, Stons i Kolarov (nije za stopera) deluju pogubljeno, a placeni su papreno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Jedino tacno, Siti ima neverovatnu ekipu. Ako zamene Gvardiolu vec na zimu, imaju sanse. Pa covek ima jednu pobedu u skoro dva meseca u Ligi, katastrofalan ucinak. Mancini je za njega trenercina.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ANTONIO KONTEEEE! Hahaha, 3-1, laganezi. Sad citam, kazete za De Brujnea i Aguera da su "panjevi", ma niko ne valja, samo je Gvardiola genije haha. On i UEFAlona najvece prevare ikada, posebno trofeji 2009 i 2011. Zavrsice ko Rajkard, Luis Enrike je bolji trener a covek nema pojma. Bez sudija i onih kradja on je niko i nista kao trener i menadzer. Murinjo LS sa Portom u Interom, to je stratosfera za Pepa.

Liverpool Man

pre 7 godina

Ljudi sad vidite zasto su vestacki klub.Ne zbog milijardi koje ulazu i bacaju ogromne pare, ma svi malo veci klubovi rade to, vec zbog ovoga na kraju. Navijaci napustaju tribine, dva igraca dobijaju crvene kartone jer ne znaju da priznaju poraz...

djoker nole

pre 7 godina

Koliko god sudija bio na strani Celzija,start Aguera za zatvor,Fernandinjo prebacio Fabregasa preko ograde,zasluzena dva crvena kartona!!

Cobi

pre 7 godina

Guardiola u fazonu gde god da odem moram da promenim nesto veliko (pa makar i valjalo) samo da kazu da sam ja zasluzan za eventualni uspeh. Ego manijak. Prvo Jaja sad mu u sastavu nisu Nolito i Sterlingga . Mrzim iz dna duse. Taj da se vrati u barsu najurio bi Suareza i Neymara...

u prolazu

pre 7 godina

Celzi nije bas najbolje zapoceo sezonu, i onda su krenuli da redjaju pobede bas od utakmice kada je Bane poslat na klupu za rezerve. Ovaj Konte ispade bolji trener od svih Murinja, Gvardiola, Klopova, Pocetina i Vengera :)

Rale

pre 7 godina

Gvardiola u svaki klub unese deo svog groznog karaktera. Nasilničko ponašanje, pritisak na sudije, beskrajno simuliranje...sve to vrlo brzo pređe na njegove igrače.

brat Silvio

pre 7 godina

Prvo dosadni ste sa el plastiko i el cashico ,Real i Barsa vrijede preko milijardu oni nisu el cashico jelde,drugo City ima ideju ,kreaciju stvaraju šanse ali koliko ne znaju da pogode to je čudo ali zato nazad Stouns i Otamendi ne bi sačuvali ni napadače iz Jelen ultraggamega lige .Leroy Sane oduševio ,mali je zvijer,pretrči ih ko ulicu eh sad što je De Brujne sebičan to je druga stvar.Diego Costa mašinerija ,rijetko odvratan lik ali ubica ,nosi napad Čelzija i nema štopera koji može da ga zaustavi.Sve u svemu,tempo,šanse,borba,na kraju tuča i problemi.prava poslastica za Subotnje popodne.Idemo dalje.

AtamanCG

pre 7 godina

Uraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Edene, majstore !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva utakmica ! Nikada nisam gledao nesto neizvjesnije, pogotovo prvo poluvrijeme, moglo je biti 3:0 za City. Izgledalo mi je kao da je neko uveo penale u boks - spustis ruke, a protivnik te gadja u bradu iz trka, pa ko ostane na nogama !
Ogrooomna pobjeda za CFC !
Pozdrav za Blue supporters u Srbiji !
Blue Fortress, samo polako druze, jedva cekam tvoj rezime ove "Rapsodije u plavom" ! :-)))
Aguero - bar tri utakmice na "hladjenje" ! Znam, znam, poraz je tesko podnijeti...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Odličan ovaj Čelzi, naročito kad ti sudija oprosti dva penala i jedan crveni...
(zyx, 03. decembar 2016 14:23)

Fernandinho je bio zreo za crveni u prvom minutu kada je faulirao Azara.

ticroo

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banana trener, 3. decembar 2016 16:07)

Odavno ja tvrdim da je 'hahahaha' u komentarima siguran znak besa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ono kad odvališ od fudbala protivnika i on ti iz tri kontre, tri ŠUTA U OKVIR GOLA da tri gola i pobedi.
A Kolarovu duša hoće izađe prilikom poslednjeg trećeg gola.
Nema ništa gore nego kad na ovakav način izgubiš

Nikola_S

pre 7 godina

Oh Boze, kakva utakmica, 64 minut ja ne mogu da sakrije odusevljene toliko ostra utakmica, brza sa puno sansi, navijam za Celzi, ali je Siti ostecen po meni nije bio faul Luiza ali jeste penal Kejhila, svejedno uzivajmo u vanzemaljskom fudbalu

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Sudija očajan, odbrana Čelsija naterana na česte greške odličnim presingom Sitija.
Uglavnom dobro poluvreme i na trenutke sjajni Siti.
Kolarov me i dalje šokira :D

Patrik

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Prejak Šiti za ostale a gubi od Čelsija hhahaha.

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

lorenzo

pre 7 godina

Poketino na viskok presing a Konte na kontre uništili Gvardiolu...lik nije znao šta da radi na tom meču protiv Totenhema a bogami ni danas protiv Čelzija...ovaj Bravo je reaalno rupa, Kolarov mnogo spor, odbrana Sitija najveći problem i još na to kada dodaš da danas napad nije znao da iskoristi sigurno 2-3 perfektne šanse, rezultat je sasvim očekivan...treba iskreno pomenuti i ovog sudiju, ne znam šta FA već godinama radi ali da velike utakmice sudi sudija koji već u petoj minuti gubi kontrolu...evo ne znam stvarno...

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Laik

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.

Blue Fortress

pre 7 godina

Momcima kojima smetaju moji komentari porucujem da slobodno mogu da preskoce cim ih vide sledecom metodom - samo skrolujte ODOZDO, ingeniozno jel da?? Tako da cim vidite ovaj nick znate sta vam je ciniti, lupite minus i brzo motajte.

Simpaticno je jer ja pisem za sebe i iskljucivo za tim koji podrzavam, ne trolujem, ali uprkos tome u nekima se budi potreba da "pljuju" i neuspesno omalovazavaju, takve jedem za dorucak.

Svako dobro svima na portalu.

Texo

pre 7 godina

Igrali arapski novac protiv ruskog novca,dobio ruski novac i malo veći klub.A ovaj mali klubić siti,i Fernandinjo,i aguero po 3 tekme suspenzije minimum.

Krle

pre 7 godina

Gvardiola je najveća prevara od trenera,kopira Kontea formacijom 3-4-3,sve mu se to obilo o glavu, nije mu ovo Uefalona pa da tamo kuka na svaku ispravnu sudijsku odluku.Rezultati Čelsija me uopšte ne čude od dolaska Abramoviča oni su non stop u top četiri ekipe u evropi.Sa Konteom su postali surovo konkretni gde je ovoga puta nastradao kartonski Siti!

Blue

pre 7 godina

Pre nego što se nasmejete deci zbog toga što veruju u Deda Mraza, setite se da ovde postoje odrasli koji veruju da je svaka godina Liverpulova godina i da bas te godine može do titule...

Nikki

pre 7 godina

Mozete svi da nam cestite titulu a i dominaciju narednih sezona sa najboljim trenerom koji i bez igraca koje je zeleo ove sezone briljira. A na kraju smo videli sta je Gvardiola doneo u engleski fudbal, tipicno od njega za ocekivati, skandalozno ponasanje igraca Sitija. Ali to ne prolazi u Premijer ligi, tamo gde je on osvajao trofeje mogla je i moja baba da vodi te timove.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Uvek mi smesno kad neko Celsi nazove plasticnim,a cinjenice su da je taj pridev imao nekog smisla pre 10+ god,danas je glupost(veca plastika su Real,Barsa,Junajted,Bajern,pa cak i Liverpul-babe koje su bile ribe, pa zele da se godine ne vide,a sa druge strane imas devojku koja je uradila sitne korekcije lica i isla u teretanu godinama, pa izvajala i telo).PSG i City su Soraje.Celsi je dosao do nekog nivoa i to sad odrzava(Inter 2.0),tu filozofiju prati i Lajpcig ,a sad im se spocitava dugogodisnji rad i to od strane balavaca , koji ni ne znaju za igrace sem Ronalda i Mesija. Sto se utakmice tice videlo se da je Matic-Kante najzasluzniji za rezultate koje prave,danas su dobili iskljucivo na individualni kvalitet Koste i Azara uz veliku dozu srece i neznanja De Brujina(igrac za male utakmice,jako precenjen).Ovi sto govore da je Sity ostecen zbog starta Luiza,nek se vrate na pracenje spanskog prvenstva,a Gvardiola ce to nauciti izgleda na tezi nacin tj. da balerine ne osvajaju PL(vidi pod Arsenal),vec odbrana.

silan

pre 7 godina

Aguero ne zasluzuje da igra za kandidata za titulu PL. Daleko je on od vrhunskog centarfora. Ima odlican njuh da se nadje na pravom mestu, ali njegove reakcije su ocajne.

Ivan

pre 7 godina

Ono je bio faul Luiza za crveni karton. Kontakt i vise nego dovoljan da se onemoguci Aguero koji je vec imao prednost da sam izadje na golmana. Da je Ivanovic napravio onakav kiks kao Azpilikueta oduzeli bu mu dozvolu za rad u engleskoj.

Баскијац

pre 7 godina

Сви причају о атракривном Челсију,кало најбоље играју...
А да ли ико види да (изузев против Јунајтеда),против ривала за титулу или су се мучили,губили,или оно италијански бране се,бране,па некако извуку победу.Тако је било већину првенства,и онда добију 2 Меча убедљиво и одмах најатрактивнији тим...

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, Siti bez ovakvog Aguera je samo pojačanje za tim, lik je glavni krivac za poraz, šta je sve promašio, pa ono je sramotno.

Samo čovek

pre 7 godina

Siti ih pojeo prvo poluvreme. Sve sudijsk odluke koje su 50:50 idu na stranu Celsija. Videceno do kraja sta ce biti. Evo dok kucam Siti dade gol.

Kran

pre 7 godina

Vilijam!! Puni malog vestackog komsiju Vilijane!!
(Patrik, 03. decembar 2016 14:58)

Mislim da je Celsi prvi taj koji je dobio epitet vestackog kluba.

Dzigi Bau

pre 7 godina

Koji komentator , jbt! Ne vidi dva čista penala ! Prvi kad je Kejhilova ruka zaustavila loptu koju bi Silva imao na nozi...doduše iskosa, ali na tri metra od gola, a za ovaj drugi , pa to je sramota od sudije. Plus žuti Otamendiju!

Patrik

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:03)

Kazes italijanski trener=dobar trener? Videli smo Mancinija u dva mandata u Interu,u Sitiju,Ranijeri se raspao u Lesteru ove sezone.Od Italijana samo Anceloti,Kapelo i Prandeli su dobri,ostali su kese.

silan

pre 7 godina

Navijao sam iz sveg srca za Siti jer su bolje i lepse igrali, ali su zestoko osteceni od strane sudije, nisu imali uopste srece, ali to je fudbal! Ovakve situacije i ovakvo ponasanje ne sme da se dozvoli, mislim na kraj utakmice i crvene kartone. Odlicna utakmica, za pamcenje!

realno

pre 7 godina

(Blue Fortress, 03. decembar 2016 19:54)

Daj b 92 zaposlite ovog lika, da ne moram da citam njegove analize u komentarima! Covek pise romane svaki put, ako sam gledao utakmicu, ne moram i da je citam! Simpatizer sam Celzija kao i on, ali ovaj umislio da je Ivo Andric fudbalske analize!

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Pričam društvu odavno, da su talijani najbolji treneri. Jednostavno nema boljih. Anceloti, Lipi, Konte,Kapelo, Ranijeri. . . i još mnogo drugih. Jednostavno carevi fudbala.

silan

pre 7 godina

Po mom misljenju Luiz je napravio faul i trebalo je da bude iskljucen. U momentu kada je bio na metar od Aguera ubrzao je trcanje (nije nastavio istim tempom) i tako mu usao u putanju, sto znaci da je nameravao da ga odgurne jer nije imao sanse da prvi stigne do lopte. Greska Tejlora, Siti ostecen, ali ipak vode 1:0. Druga greska sudije je sto nije svirao penal kada je Kejhil igrao rukom. Istina, Kejhil nije ni video gde se lopta nalazi, bio je u klizecem padu, ali to je njegova krivica. Bila je opasna sansa za gol, kod takvih situacija moras da pazis na ruke i on je kriv sto nije znao gde se nalazi i sto je rukom izbacio loptu u korner.

Mile

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:48)
Mislim da si ti pisao na jednom drugom portalu, na sportskim vestima uglavnom, zapamtih da bas nisi neki strucnjak, a ovim komentarom si to i potvrdio.

Niki

pre 7 godina

Kejhil je sam kostao Celsi 9 bodova. Kurtoa brani bez samopouzdanja. Mozes i Aspilikueta ne znaju gde se nalaze. Fabregas igra bez zelje. Celsi ako izvuce bod puna kapa.

Име

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.

kika

pre 7 godina

Danas nisam mogao da gledam utakmicu. Dobro analiza meca na b92 ali ja sam ovde jer cekam analizu Blue Fortress-a...
(Blue, 03. decembar 2016 17:27)

Auuu, cekas analizu nekog lika koji u komentarima analizira?! A utakmica sumirana na b92, verovatno je taj kompetentniji od sportskog novinara b92?! Ja kada hocu analizu odem na you tube i pogledam analizu pl posle meca gde su gosti ili treneri ili bivsi fudbaleri, naravno zvanicne emisije pl sa sve grafikom i objasnjenjima! Ali sta ja znam valjda je taj blue fortress neki trener i bivsi igrac a ne samo pisac fudbalske romantike!

Премијер лига

pre 7 godina

Челсија је сваки њихов ривал уништио у сваком сегменту игре.Ливерпул,Арсенал,па и Тотенхем,али ту се видело да је Италијан тренер и извукли се.
Једино су разнели Јунантед и свака им част.
Челси је чак и против мањих тимова на старту једва проналазио бодове,извлачио се,ал се то брзо заборавили због њиховог низа.

Banana trener

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.

Sergije

pre 7 godina

Igraci Celzija bukvalno igraju 120% svojih mogucnosti. Ovim tempom mogu jos tri kola, a Liverpul im za vratom, a tek se uigravaju i kompletiraju tim. Liverpul ce biti prvi, a sledece godine totalna dominacija.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Znaci Agueru crveni za start na Luizu, samo je zapečatio NIKAD SRAMOTNIJE SUĐENJE, gde samo njega staviše da mi je znati.
Ako ništa, Siti bez Aguera ima igrača VIŠE u napadu
A ovaj crveni Fernandinju, smehotres reakcija Fabregasa, klasičan Spanac

Sergije

pre 7 godina

@random lik

Tako su Zvezdu zezali za 'sledecu sezonu' pa znamo sta je bilo posle. Vec se sada vidi da je Liverpul za klasu kvalitetniji od svih + Klop koji je izmislio fudbal za sve u PL.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Siti je potrosio najvise para ovog leta, 220 miliona evra. Gvardiola nastavlja da se sramoti, nisu ga bez razloga najurili iz Bajerna i doveli Ancelotija. Dobar trener = italijanski trener. U Italiji fudbal nije sport, vec filozofija. Celzi osvaja titulu.

Име

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.

Cobi

pre 7 godina

Guardiola u fazonu gde god da odem moram da promenim nesto veliko (pa makar i valjalo) samo da kazu da sam ja zasluzan za eventualni uspeh. Ego manijak. Prvo Jaja sad mu u sastavu nisu Nolito i Sterlingga . Mrzim iz dna duse. Taj da se vrati u barsu najurio bi Suareza i Neymara...

Баскијац

pre 7 godina

Сви причају о атракривном Челсију,кало најбоље играју...
А да ли ико види да (изузев против Јунајтеда),против ривала за титулу или су се мучили,губили,или оно италијански бране се,бране,па некако извуку победу.Тако је било већину првенства,и онда добију 2 Меча убедљиво и одмах најатрактивнији тим...

Sergije

pre 7 godina

Igraci Celzija bukvalno igraju 120% svojih mogucnosti. Ovim tempom mogu jos tri kola, a Liverpul im za vratom, a tek se uigravaju i kompletiraju tim. Liverpul ce biti prvi, a sledece godine totalna dominacija.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Jedino tacno, Siti ima neverovatnu ekipu. Ako zamene Gvardiolu vec na zimu, imaju sanse. Pa covek ima jednu pobedu u skoro dva meseca u Ligi, katastrofalan ucinak. Mancini je za njega trenercina.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Профитирао Ливерпул.

Овакав Челси не може до титуле. Чак ни у оваквој лиги...

Има да их Лудогорец ошури у ЛШ.
(Име, 03. decembar 2016 15:37)

Ni Celzi ne igra Evropu. Bice prvi do kraja, Liverpul ni u prva cetiri.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Znaci Agueru crveni za start na Luizu, samo je zapečatio NIKAD SRAMOTNIJE SUĐENJE, gde samo njega staviše da mi je znati.
Ako ništa, Siti bez Aguera ima igrača VIŠE u napadu
A ovaj crveni Fernandinju, smehotres reakcija Fabregasa, klasičan Spanac

silan

pre 7 godina

Po mom misljenju Luiz je napravio faul i trebalo je da bude iskljucen. U momentu kada je bio na metar od Aguera ubrzao je trcanje (nije nastavio istim tempom) i tako mu usao u putanju, sto znaci da je nameravao da ga odgurne jer nije imao sanse da prvi stigne do lopte. Greska Tejlora, Siti ostecen, ali ipak vode 1:0. Druga greska sudije je sto nije svirao penal kada je Kejhil igrao rukom. Istina, Kejhil nije ni video gde se lopta nalazi, bio je u klizecem padu, ali to je njegova krivica. Bila je opasna sansa za gol, kod takvih situacija moras da pazis na ruke i on je kriv sto nije znao gde se nalazi i sto je rukom izbacio loptu u korner.

Niki

pre 7 godina

Kejhil je sam kostao Celsi 9 bodova. Kurtoa brani bez samopouzdanja. Mozes i Aspilikueta ne znaju gde se nalaze. Fabregas igra bez zelje. Celsi ako izvuce bod puna kapa.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.
(Laik, 03. decembar 2016 15:28)

Gvardiolona UEFAlona nije cak ni najbolja Barselona a kamoli najbolji tim ikada.

Banana trener

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.

Patrik

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:03)

Kazes italijanski trener=dobar trener? Videli smo Mancinija u dva mandata u Interu,u Sitiju,Ranijeri se raspao u Lesteru ove sezone.Od Italijana samo Anceloti,Kapelo i Prandeli su dobri,ostali su kese.

Премијер лига

pre 7 godina

Челсија је сваки њихов ривал уништио у сваком сегменту игре.Ливерпул,Арсенал,па и Тотенхем,али ту се видело да је Италијан тренер и извукли се.
Једино су разнели Јунантед и свака им част.
Челси је чак и против мањих тимова на старту једва проналазио бодове,извлачио се,ал се то брзо заборавили због њиховог низа.

Dzigi Bau

pre 7 godina

Koji komentator , jbt! Ne vidi dva čista penala ! Prvi kad je Kejhilova ruka zaustavila loptu koju bi Silva imao na nozi...doduše iskosa, ali na tri metra od gola, a za ovaj drugi , pa to je sramota od sudije. Plus žuti Otamendiju!

Ivan

pre 7 godina

Ono je bio faul Luiza za crveni karton. Kontakt i vise nego dovoljan da se onemoguci Aguero koji je vec imao prednost da sam izadje na golmana. Da je Ivanovic napravio onakav kiks kao Azpilikueta oduzeli bu mu dozvolu za rad u engleskoj.

Kran

pre 7 godina

Vilijam!! Puni malog vestackog komsiju Vilijane!!
(Patrik, 03. decembar 2016 14:58)

Mislim da je Celsi prvi taj koji je dobio epitet vestackog kluba.

Roli

pre 7 godina

Kad bi svaki put pobedivao bolji na terenu fudbal ne bi bio zanimljiv uopste,ali ovde je definitivno Siti morao da dobije utakmicu sa 2,3 gola razlike.

silan

pre 7 godina

Navijao sam iz sveg srca za Siti jer su bolje i lepse igrali, ali su zestoko osteceni od strane sudije, nisu imali uopste srece, ali to je fudbal! Ovakve situacije i ovakvo ponasanje ne sme da se dozvoli, mislim na kraj utakmice i crvene kartone. Odlicna utakmica, za pamcenje!

Texo

pre 7 godina

Igrali arapski novac protiv ruskog novca,dobio ruski novac i malo veći klub.A ovaj mali klubić siti,i Fernandinjo,i aguero po 3 tekme suspenzije minimum.

GM

pre 7 godina

Svaka cast sudiji. Bez greske prvo poluvreme i to pod tolikim pritiskom, jer kada je Gvardiola negde trener to i redari skacu i vriste da traze faul.

S druge strane, Kehjil potvrdjuje da je najnetalentovaniji stoper u ligi. Decko ne zna da stoji na nogama. Prosto neverovatno da igra kod Kontea Italijana takticara i to sa sve 3 igraca u liniji. Kakav god, Ivanovic je izmislio fudbal za njega.

nostalgija

pre 7 godina

Iako nisam bio mnogo emotivno investiran u ovu utakmicu, drago mi je zbog Gvardiole. Ne tvrdim da je prevara od trenera, ali ne mogu da kazem ni suprotno, jer u najmanju ruku je nedokazan. Sad ce ovo da zvuci cudno, ali tvrdim da bi svako od vas sa Barsom, odnosno Bajernom u Gvardiolino vreme, izborio najmanje plasman u Ligu sampiona. I sad je dosao u klub koji ima dobre igrace i dosta novca, ali nije institucija kakve su Barsa i Bajern, tako da, ako isvoji titulu sa Citijem, odacu mu priznanje, do tad...

realno

pre 7 godina

(Blue Fortress, 03. decembar 2016 19:54)

Daj b 92 zaposlite ovog lika, da ne moram da citam njegove analize u komentarima! Covek pise romane svaki put, ako sam gledao utakmicu, ne moram i da je citam! Simpatizer sam Celzija kao i on, ali ovaj umislio da je Ivo Andric fudbalske analize!

kika

pre 7 godina

Danas nisam mogao da gledam utakmicu. Dobro analiza meca na b92 ali ja sam ovde jer cekam analizu Blue Fortress-a...
(Blue, 03. decembar 2016 17:27)

Auuu, cekas analizu nekog lika koji u komentarima analizira?! A utakmica sumirana na b92, verovatno je taj kompetentniji od sportskog novinara b92?! Ja kada hocu analizu odem na you tube i pogledam analizu pl posle meca gde su gosti ili treneri ili bivsi fudbaleri, naravno zvanicne emisije pl sa sve grafikom i objasnjenjima! Ali sta ja znam valjda je taj blue fortress neki trener i bivsi igrac a ne samo pisac fudbalske romantike!

Nikki

pre 7 godina

Mozete svi da nam cestite titulu a i dominaciju narednih sezona sa najboljim trenerom koji i bez igraca koje je zeleo ove sezone briljira. A na kraju smo videli sta je Gvardiola doneo u engleski fudbal, tipicno od njega za ocekivati, skandalozno ponasanje igraca Sitija. Ali to ne prolazi u Premijer ligi, tamo gde je on osvajao trofeje mogla je i moja baba da vodi te timove.

Samo čovek

pre 7 godina

Fudbal ume da bude nerealno surov, trebalo je 4 0 da bude za Siti, masaju sa dva metra, i eto kazna, 1 2 ni iz cega. Nije im prvi put da ih kazne za brojne sanse, mislim da ce im se to vratiti u nastavku sezone.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ANTONIO KONTEEEE! Hahaha, 3-1, laganezi. Sad citam, kazete za De Brujnea i Aguera da su "panjevi", ma niko ne valja, samo je Gvardiola genije haha. On i UEFAlona najvece prevare ikada, posebno trofeji 2009 i 2011. Zavrsice ko Rajkard, Luis Enrike je bolji trener a covek nema pojma. Bez sudija i onih kradja on je niko i nista kao trener i menadzer. Murinjo LS sa Portom u Interom, to je stratosfera za Pepa.

Sergije

pre 7 godina

@random lik

Tako su Zvezdu zezali za 'sledecu sezonu' pa znamo sta je bilo posle. Vec se sada vidi da je Liverpul za klasu kvalitetniji od svih + Klop koji je izmislio fudbal za sve u PL.

Samo čovek

pre 7 godina

Siti ih pojeo prvo poluvreme. Sve sudijsk odluke koje su 50:50 idu na stranu Celsija. Videceno do kraja sta ce biti. Evo dok kucam Siti dade gol.

Laik

pre 7 godina

Gde su Gvardiolini fanovi sa pocetka sezone? Ja lepo rekoh Konte. Italijan je Italijan. I Murinjo je bolji od Gvariole, lupajte minuse slobodno. Nisam fan Murinja prethodne dve godine ali kao i u politici tako i u sportu pamcenje me sluzi duze od dve godine. Gvardiola je vrhunski trener ali Barselona, ona, je najjaci tim ikada. Ferguson, pa prazno, pa Anceloti i Murinjo, pa Gvardiola, Konte, Arsen i Klop.

Liverpool Man

pre 7 godina

Ljudi sad vidite zasto su vestacki klub.Ne zbog milijardi koje ulazu i bacaju ogromne pare, ma svi malo veci klubovi rade to, vec zbog ovoga na kraju. Navijaci napustaju tribine, dva igraca dobijaju crvene kartone jer ne znaju da priznaju poraz...

Gajetano

pre 7 godina

Ne znam, tesko je ovo objasniti. City je bio bolji celo prvo poluvreme i drugo sve do izjednacenja. Luiz je bez dileme zasluzio iskljucenje, a setite se samo sansi Aguera i De Brujnea svega par minuta pre 1:1. A onda Dijego Kosta... Na kraju je Celsi mogao i petardu da im uvali.

Fenomenalan mec, lepotica PL, a radi se o mecu izmedju dva glavna kandidata za titulu. Osam (8) pobeda za redom, fenomenalni u odbrani, 2 primljena gola u zadnjih 8 meceva, u napadu Kosta, Azar.. U sredini Konte, Matic, Mozes, Fabregas... A na klupi Konte. Ko moze da zaustavi ovaj Konteov Celzi??

Pozdrav,

Sellow

pre 7 godina

Italija je svetu dala najvece fudbalske strucnjake, a time I ucinila ovu igru predivnom. Trapatoni, Kapelo, Lipi, Konte, Anceloti I drugi velikani trenerskog posla koji dolaze sa Apeninskog poluostrva, jednostavno vecno dominiraju.

Rale

pre 7 godina

Gvardiola u svaki klub unese deo svog groznog karaktera. Nasilničko ponašanje, pritisak na sudije, beskrajno simuliranje...sve to vrlo brzo pređe na njegove igrače.

The North Remembers

pre 7 godina

Neverovatna utakmica!!!
Losa igra Celsija ali sa tri kontranapada resili utakmicu.Fali Matic i to se videlo danas,Fabregas je imao onaj neverovatan pas za Kostin gol ali je Matic mnogo korisniji i kompletniji igrac.Jos jedan Kejhilov kiks ali se iskupio malo u drugom poluvremenu.Luiz odlicno odigrao u odbrani kao i Mozes i Kante.Nepotrebno i beskorisno ponasanje Aguera i Fernandinja na kraju utakmice.
Come on Chelsea!!!

Krle

pre 7 godina

Gvardiola je najveća prevara od trenera,kopira Kontea formacijom 3-4-3,sve mu se to obilo o glavu, nije mu ovo Uefalona pa da tamo kuka na svaku ispravnu sudijsku odluku.Rezultati Čelsija me uopšte ne čude od dolaska Abramoviča oni su non stop u top četiri ekipe u evropi.Sa Konteom su postali surovo konkretni gde je ovoga puta nastradao kartonski Siti!

Pedja

pre 7 godina

Pa ovako da i ja iskomentarisem utakmicu sa mojeg geldista.City je bio bolji za nijansu,imali su nekoliko sansi koje su mogli da iskoriste i da vode ubedljivo ali nisu kao sto ni Azar nije pokusao da sutne na prazan gol,sve je to u fazonu sta bi bilo kad bi bilo.Celsi na kraju pobedio i to zasluzeno iz dve odlicne kontre.Kao navijac Celsija komentarisacu njihov tim i igru.Odbrana katastrofa,Luiz je mizda i zasluzio crveni kod onog starta sto bi promenilo tok utakmice,Aspi nije bio los sem kiksa,Kejhil rupetina koja gura sve na snagu.Kurtoa odlican.Alonso dosta los imao je mnogo nepreciznih dodavanja i gresaka.Kante los bez Matica,cak je bio los i protiv Totenhema ali danas mnogo gresaka i nepreciznih paseva,Fabregas ne bas primetan ali je odradio zadatak.Mozes odlican i sve bolji.Azar takodje dobar sto je krunisao golom.Pedro los ovu utakmicu Vilian kada je usao bas se videla razlika,mogao bi Konte da mu daje vise sanse.Kosta zver,trenitno najbolji napadac u PL,fenomenalan.Kao sto sam rekao Citi je bolji bolji ali pobednik se gleda i ne vaze se stative i promasene sanse vec golovi,sreca prati hrabre.Chelsea till i die.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ono kad odvališ od fudbala protivnika i on ti iz tri kontre, tri ŠUTA U OKVIR GOLA da tri gola i pobedi.
A Kolarovu duša hoće izađe prilikom poslednjeg trećeg gola.
Nema ništa gore nego kad na ovakav način izgubiš

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Realno, Siti bez ovakvog Aguera je samo pojačanje za tim, lik je glavni krivac za poraz, šta je sve promašio, pa ono je sramotno.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Sudija očajan, odbrana Čelsija naterana na česte greške odličnim presingom Sitija.
Uglavnom dobro poluvreme i na trenutke sjajni Siti.
Kolarov me i dalje šokira :D

Del Piero#10

pre 7 godina

Konte u potpunosti nadigrao Gvardiolu, ubio ga kontrama. Više nego vidljiv Konteov pečat u Čelsiju, igraju kao Juve u LŠ dok im je bio trener. Čvrsto u odbrani, ubitačne kontre, svako zna svoju ulogu. Veliki korak ka tituli.

Nikki

pre 7 godina

Svaki primljen gol Celsija ove sezone je zbog Kejhila, taj niz bez golova nema veze sa njim i tada je bio nesiguran. Ajde vise nek zaigra Zuma da ne gledam ovu rupetinu.

Djole*

pre 7 godina

Prelomni momenat meca - De Brujne promasuje nemoguce. Nakon toga je krenuo sunovrat Sitija, i surova kazna Celzija. Ako mozemo da kazemo da su Plavci odigrali generalno slab mec, a dobili rutinski vjerovatno uz njih glavnog kandidata za titulu, sta bi onda bilo da su igrali u top formi? Poredjenja radi, ne tako davno su Junajted izblamirali, odigrali pa sigurno najbolji mec od pocetka sezone. Danas, da si igrali bar pola tako dobro, uvalili bi im 5 komada. Aguero i Fernandinjo pokazali vrelu latinsku krv. Kuna i razumijem, ali onog indijanca koji gura i vata za gusu Fabregasa, nikako. Sesk demonstrirao zasto je veliki igrac, toliko hladnokrvno odreagovao, samokontrola nevjerovatna, cak je i u tribine odletio. Bukvalno je iznudio crveni. Sve u svemu, sjajan mec, uzivao sam. Siti sada ceka uzasan raspored, tek treba da pokazu od cega su. Pepu ce biti enormno tesko, posle stvarno dobrog meca gradjana. A, Celzi je apsolutno prvi favorit za titulu!

Pozdrav od jednog Djavola!

silan

pre 7 godina

Aguero ne zasluzuje da igra za kandidata za titulu PL. Daleko je on od vrhunskog centarfora. Ima odlican njuh da se nadje na pravom mestu, ali njegove reakcije su ocajne.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakav ODVRATAN faul Aguera. To su Pepove ekipe, fini momci kada im ide, ali kada gube... Ali ovo je Engleska, bice Aguero kaznjen sa barem pet utakmica.

Mile

pre 7 godina

(Adriano_Galliani, 03. decembar 2016 15:48)
Mislim da si ti pisao na jednom drugom portalu, na sportskim vestima uglavnom, zapamtih da bas nisi neki strucnjak, a ovim komentarom si to i potvrdio.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Odličan ovaj Čelzi, naročito kad ti sudija oprosti dva penala i jedan crveni...
(zyx, 03. decembar 2016 14:23)

Fernandinho je bio zreo za crveni u prvom minutu kada je faulirao Azara.

lorenzo

pre 7 godina

Poketino na viskok presing a Konte na kontre uništili Gvardiolu...lik nije znao šta da radi na tom meču protiv Totenhema a bogami ni danas protiv Čelzija...ovaj Bravo je reaalno rupa, Kolarov mnogo spor, odbrana Sitija najveći problem i još na to kada dodaš da danas napad nije znao da iskoristi sigurno 2-3 perfektne šanse, rezultat je sasvim očekivan...treba iskreno pomenuti i ovog sudiju, ne znam šta FA već godinama radi ali da velike utakmice sudi sudija koji već u petoj minuti gubi kontrolu...evo ne znam stvarno...

Fila

pre 7 godina

Siti ne zna da da gol, jadan Gvardiola sa ovim panjevima,naucio ih da se usetaju u gol ali dzaba kad im je zavrsnica ocajna,Aguero nista osim gola ne vidi,dva puta da je samo odlozio loptu sa strane bilo bi 3-0 a ovako 1-2

brat Silvio

pre 7 godina

Prvo dosadni ste sa el plastiko i el cashico ,Real i Barsa vrijede preko milijardu oni nisu el cashico jelde,drugo City ima ideju ,kreaciju stvaraju šanse ali koliko ne znaju da pogode to je čudo ali zato nazad Stouns i Otamendi ne bi sačuvali ni napadače iz Jelen ultraggamega lige .Leroy Sane oduševio ,mali je zvijer,pretrči ih ko ulicu eh sad što je De Brujne sebičan to je druga stvar.Diego Costa mašinerija ,rijetko odvratan lik ali ubica ,nosi napad Čelzija i nema štopera koji može da ga zaustavi.Sve u svemu,tempo,šanse,borba,na kraju tuča i problemi.prava poslastica za Subotnje popodne.Idemo dalje.

Nikola_S

pre 7 godina

Oh Boze, kakva utakmica, 64 minut ja ne mogu da sakrije odusevljene toliko ostra utakmica, brza sa puno sansi, navijam za Celzi, ali je Siti ostecen po meni nije bio faul Luiza ali jeste penal Kejhila, svejedno uzivajmo u vanzemaljskom fudbalu

aco

pre 7 godina

Gvardiola mora da ima za 2 klase jaci tim od konkurenata da bi bio uspesniji od njih. Skupocena odbrana Sitija je na nivou kluba koji se bori za opstanak. Otamendi, Stons i Kolarov (nije za stopera) deluju pogubljeno, a placeni su papreno.

Patrik

pre 7 godina

Prejak je Siti za ostale u PL, ako Gvardiola resi da ostane na duzi period i uzme ovu prvu titulu, ne pise se dobro ostalim klubovima.
(Djomla, 03. decembar 2016 14:31)

Prejak Šiti za ostale a gubi od Čelsija hhahaha.

AtamanCG

pre 7 godina

Uraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Edene, majstore !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva utakmica ! Nikada nisam gledao nesto neizvjesnije, pogotovo prvo poluvrijeme, moglo je biti 3:0 za City. Izgledalo mi je kao da je neko uveo penale u boks - spustis ruke, a protivnik te gadja u bradu iz trka, pa ko ostane na nogama !
Ogrooomna pobjeda za CFC !
Pozdrav za Blue supporters u Srbiji !
Blue Fortress, samo polako druze, jedva cekam tvoj rezime ove "Rapsodije u plavom" ! :-)))
Aguero - bar tri utakmice na "hladjenje" ! Znam, znam, poraz je tesko podnijeti...

Blue Fortress

pre 7 godina

Momcima kojima smetaju moji komentari porucujem da slobodno mogu da preskoce cim ih vide sledecom metodom - samo skrolujte ODOZDO, ingeniozno jel da?? Tako da cim vidite ovaj nick znate sta vam je ciniti, lupite minus i brzo motajte.

Simpaticno je jer ja pisem za sebe i iskljucivo za tim koji podrzavam, ne trolujem, ali uprkos tome u nekima se budi potreba da "pljuju" i neuspesno omalovazavaju, takve jedem za dorucak.

Svako dobro svima na portalu.

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

u prolazu

pre 7 godina

Celzi nije bas najbolje zapoceo sezonu, i onda su krenuli da redjaju pobede bas od utakmice kada je Bane poslat na klupu za rezerve. Ovaj Konte ispade bolji trener od svih Murinja, Gvardiola, Klopova, Pocetina i Vengera :)

djoker nole

pre 7 godina

Koliko god sudija bio na strani Celzija,start Aguera za zatvor,Fernandinjo prebacio Fabregasa preko ograde,zasluzena dva crvena kartona!!

pustite komentar

pre 7 godina

(yytyt, 03. decembar 2016 14:00)

Najjaca ili ne,ona je ubedljivo najgledanija. Razlog je jasan-neizvesnost na vrhu tabele koju Primera,na koju verujem aludiras,nema ni blizu. Bar ne toliko klubova u igri za titulu. Tako da,to sto ti vise volis spanski fudbal ne znaci nuzno da je bolji. Svako gleda sta vise voli. E sada,sto puno vise ljudi gleda Premijer a Primeru samo kad Real,Barsa i Atletiko igraju izmedju sebe...

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Pričam društvu odavno, da su talijani najbolji treneri. Jednostavno nema boljih. Anceloti, Lipi, Konte,Kapelo, Ranijeri. . . i još mnogo drugih. Jednostavno carevi fudbala.

Blue Fortress

pre 7 godina

Auh kakva utakmica, sadrzajna blago receno. Pre svega Siti je zasluzio pobedu gledano po sansama u prvh 60min i tu nema spora. Sa druge strane, Celsi je "zasluzio" bespostednom borbom, mentalitetom pobednika koji samo veliki klub moze da ima, svidjala se ova cinjenica nekom ili ne. Do tog 60-og minuta Siti je morao biti u prednosti sa minimum 3 gola, nakon toga stupa na snagu veci nivo odmora i kondiciona sprema igraca u plavom. Maticeva povreda je znacajno oslabila sredinu, nadam se da ni on ni Pedro, Luiz ni Kosta nemaju duze odsustvo.Iako je odbrana bila krajnje klimava - Luiz je odigrao po meni fantastican mec krpeci Kejhilove brojne "ispade", dok su u napadu Kosta i Vilijan iskoristili "mrvice" i ubojito resili mec. "Man of the match" za Dijega, 11 golova i 5 asistencija u ligi za sada, ne izvodi penale, grize, kida i vuce ceo tim. Najbolja "udarna igla" po formi u Engleskoj pa mozda i u Evropi u ovom trenutku. Pep je izlozio takticku slabost ove formacije, sabijanjem "wingbackova" Mozesa i Alonsa duboko u svoju polovinu igra je izgubila sirinu, a sredina terena je brojcano pregazena jer su se izolovali Kante i Sesk naspram 5 igraca Sitija.

Ovo nisu samo 3 boda, vec i ozbiljan psiholoski udarac u trci koja naravno nije ni blizu kraja. Na kraju se to i videlo po ponasanju igraca Sitija, ocekujem duzu suspenziju za Aguera jer je slican pokusaj loma imao isto protiv Luiza pre 3, 4 godine - ne zaboravljam. Momenat slabosti psihe ih moze drasticno kostati zbog odsustva Kuna i Fernandinja.

Razocaran sam igrom u prvih sat vremena ali zna se sta je odlika nesalomivih timova, uzivam dok traje ova serija (8 pobeda u nizu), sada do Nove godine 5 laksih meceva od cega cak 4 na Stamford Bridzu. Pozdrav plavcima i ljubiteljima PL.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Uvek mi smesno kad neko Celsi nazove plasticnim,a cinjenice su da je taj pridev imao nekog smisla pre 10+ god,danas je glupost(veca plastika su Real,Barsa,Junajted,Bajern,pa cak i Liverpul-babe koje su bile ribe, pa zele da se godine ne vide,a sa druge strane imas devojku koja je uradila sitne korekcije lica i isla u teretanu godinama, pa izvajala i telo).PSG i City su Soraje.Celsi je dosao do nekog nivoa i to sad odrzava(Inter 2.0),tu filozofiju prati i Lajpcig ,a sad im se spocitava dugogodisnji rad i to od strane balavaca , koji ni ne znaju za igrace sem Ronalda i Mesija. Sto se utakmice tice videlo se da je Matic-Kante najzasluzniji za rezultate koje prave,danas su dobili iskljucivo na individualni kvalitet Koste i Azara uz veliku dozu srece i neznanja De Brujina(igrac za male utakmice,jako precenjen).Ovi sto govore da je Sity ostecen zbog starta Luiza,nek se vrate na pracenje spanskog prvenstva,a Gvardiola ce to nauciti izgleda na tezi nacin tj. da balerine ne osvajaju PL(vidi pod Arsenal),vec odbrana.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Tačno sam osetio da će ovi silni promašaji pre svega Aguera da koštaju Siti.
Ja da Sam Gvardiola, menjao bih ovu odbranu što pre mogu.
Ako ništa, odlična utakmica za gledanje.

Don Armando

pre 7 godina

Ова утакмица, тачније голови Челсија су савршен пример како се игра модеран фудбал са брзим и ефикасним контра нападима. Туга ме хвата када видим колико наш фудбал заостаје у сегментима попут овог.

Pedja90

pre 7 godina

Odlicna utakmica, uzivao sam svih 90 minuta! Navijam za Celsi, Siti je realno gledano zasluzio pobedu ali onoliko propustenih sansi jednostavno nisu smeli da imaju i sasvim ocekivano Celsi je uspeo to da kazni... Po meni su ova dva tima najveci favoriti za naslov i mislim da ce borba biti neizvesna do samog kraja.

Blue

pre 7 godina

Pre nego što se nasmejete deci zbog toga što veruju u Deda Mraza, setite se da ovde postoje odrasli koji veruju da je svaka godina Liverpulova godina i da bas te godine može do titule...

ticroo

pre 7 godina

Hahahahahaja Konte nadigrao Gvardiolu hahahahah neka Konte posle utakmice ode i izljubi De Brujnea jer da je pogodio, od Celsija bi ostao pepeo, Gvardiola je takticki razbio Kontea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banana trener, 3. decembar 2016 16:07)

Odavno ja tvrdim da je 'hahahaha' u komentarima siguran znak besa.