Petak, 02.12.2016.

21:22

"Nisam zadovoljan nijednim igračem kada izgubimo"

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije zadovoljan nijednim igračem kada njegova ekipa izgubi utakmicu.

Izvor: ÐN

"Nisam zadovoljan nijednim igraèem kada izgubimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

napad nam je ko kriv

pre 7 godina

@Jah utisak je da ti treba da brises nos jos,ko si ti da ikom spocitavas ko sta pise.Ne treba biti Jordan samo je se potrebno razumeti iole u kosarku i samo se kaze sta nedostaje timu.

Jah

pre 7 godina

Ponovo pljuvanje silnih kosarkaskih strucnjaka. Sve sami Dzordani pisu.
Stekne se utisak da jedino Radonjic nema veze sa kosarkom u ovoj zemlji.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 7 godina

menjam nick, 2. decembar 2016 23:02 Druze zar stvarno mislis da su to zvezdasi? Sve same preobucene zebrice. Srusio im se svet gradjen na lazima i otimacini pa sad od muke rade svasta. Svaki pravi navijac Zvezde to ne pise.

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

Nebojsa

pre 7 godina

Treba uzivati u EL ove godine , nismo spremni da udjemo u borbu za plejof ne treba gajiti neke iluzije fokus treba baciti na Aba ligu i razigrati mlade igrace koji treba u narednim sezonama da igraju zapazenu ulogu u timu
Sto se tice pojacanja za EL da je to zakasnjeno , igrati sa ovim timom ako nesto zatreba za Aba ligu nije kasno posle bozica da se dovede igrac mozda neki centar da bi Bjelica presao da igra krilnog centra a Simonovic na krilo
Ne treba kritikovati trenera i ove momke koji se bore i daju poslednji atom snage i bez obzira na poraze oni zasluzuju da imaju veliku podrsku navijaca tako se nosi dres C.Zvezde a ne kao oni u fudbalu
Srecno momci u nastavku sezone ...

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Opet bi "strucnjaci"da teraju radonjica.Ima li neko bolji od njega??. "Strucnjaci" ne shvataju da nam litvanci ne leze.Ne leze ni reprezentaciji. Sabonisova akademija forsira jake centre i bekove pucace za tri.Kako smo prosli sa litvancima na EPi ne samo na proslom EP.Zalgiris je pobedi o uoba susreta Zvezdu prosle sezone.U Moskvi su od CSKA izgubili u poslednjoj minuti kao i protiv Fnerea u Istambulu.Zvezda je odigrala slabo, mozda najslabiju utakmicu od pocetka sezone.Ali nista jos nije izgubljeno.Od petog do dvanaestog mesta samo jedna pobeda a tek je trecina lige.Od sledecih pet haos utakmica treba juriti Makabi u Beogradu i mozda jos jednu

Orlando

pre 7 godina

Zamislite da se ovako navijaci brecaju i u NBA kad njihov tim izgubi... Pa izgubi i Klivkend od Milvokija kod kuce, a sad je strasno sto je Zvezda izgubila pd Zalgirisa... I pogledajte gde smo bili pre 5 godina, a gde smo sad. Naravno da bi bilo dosta bolje da smo dobili, ali dajte malo podrske momcima i treneru kad je tesko, lako je biti navijac kad se dobije tekma!

gojimir debeljački

pre 7 godina

na početku sezone glavni igrači Mitrović, Jović, Kuzmić, Dangubić, Gudurić, praktično cela prva petorka, sada startuje sa klupe i igra epizodnu ulogu. Radonjizam razigrava Bjelicu i Voltersa koji su teški prosek čak za Evroligu. Zvezdin kvalitet su bili reprezentativci druge reprezentacije sveta, tu su imali neki svoj identitet u blenidranoj Evroligi koja i onako izgleda kao lagana i jeftina verzija NBA. Bez pomenute petorke državni projekat (što podrzavam) postaje individualni eksperiment doktora za muljanje para.

navijam za srpsku kosarku

pre 7 godina

Meni se cini da je Gudurica potpuno bacio u zapecak i ubio mu samopouzdanje. Uvodi ga kad nema drugo resenje, tj kad zaskripi. On po mom misljenju treba da bude jedan od glavnih igraca. Jovica je isto negde malo zagubio usput, decko vise ne moze da napravi dodavanje, a setimo se pocetka. Kuzmic je takodje sve losiji, vidi se da se ne oseca komotno na terenu, a jedina je petica. Lazic dobija previse vaznu ulogu, a sa njim smo u napadu cetvorica. Lazica treba da se koristi kao u rukometu kada je to moguce, udje da se odbrani neki napad i napolje. Ne moze se prepustiti Voltersu da drzi sve u svojim rukama, decko nije taj potencijal. Pogodice ponekad i to je ok, ali on je za sporednu ulogu. Zasto se stvari ne postave kako treba ne znam...

aleksandar

pre 7 godina

da li je moguce da niko ne primecuje koliko volters davi loptu i koliko nam remeti ritam svaki put kad udje u igru...decko nije za zvezdin koncept uopste...

Istina

pre 7 godina

Mitrovic je slabo napredovao,Dangubic vec trecu godinu stagnira a bio je NBA potencijal. Tejic upropascen,Rebic na izdisaju,Rakicevic je dosao samo da bi bio tu,Simanic ???????....koliko potrosenih godina za mlade talente.Gladam na njih kao na buduce reprezentativce,ako ovako nastavi neceoni videti reprezentaciju.Radonjic nema petlju,dovodi gotove igrace, ne stvara ih.Mozete mrzeti Vujosevica ali je on tri klase iznad Radonjica.

PAOK

pre 7 godina

@ milan
Ja mislim da vam je pamtenije da buducnost promeni ime crvena zvezda diva voli a crvena zvezda ova sadasnja se zamrzne i eto vam jos 10 igraca u rosteru! Bice tu valjda dva kvalitetna a nista vas ne kosta. Jos kad se penzije vrate unazad za koji dinar lagano ste na f4 2018 :)))))

Uz jutarnju kafu

pre 7 godina

Moja jedina primedba je da Radonjic nema razradjen sistem za uvodjenje mladih igraca u tim. Mora se naci nacin da mladi igraci (1-2 po sezoni) igraju 5-10 min po utakmici kako bi lagano usli u sistem i onda se moze prosuditi da li su ili nisu za velika takmicenje.
U proslom kolu Simanic je dobio mislim skoro 10 min protiv Efesa i odigrao je sasvim solidno s obzirom da u opste nije ni igrao. E sad ako nasi mladi igraci u Aba ligi nemogu da dobiju niti minut postavlja se pitanje zasto su u opste u timu. Bolje je da igraju nego da sede na klupi. Petra Rakicevica nismo ni videli do sada. Zvezda jednostavno mora da se oslanjana svoju skolu i mislim da to u opste nije tako lose jer dovodjenje skupih pojacanja po nekad i nije dobitna kombinacija koja garantuje uspeh.

Milan

pre 7 godina

Taman posla da nekoga dovedete samo radi dovođenja, ovako nam je super sa dva visoka igrača u rotaciji i juniorom Simanićem. Još nam sada idu sve lake utakmice u EL: Fener, CSK, Real, Makabi.
Tek kad prodje ta sića onda eventualno pogledajte da li je spreman Kevin Garnet ili Tim Dankin da odigraju još po sezonu kod nas, ali vidite da ne traže preko 200.000.
Sve je to ok jer znam da ste vi ove godine otpisali EL, za ABA ne treba nam niko više, jedino geniji, šta mislite šta da radimo ako se ne daj Bože povredi Kuzmić ili Bjelica. Jel i onda da ne žurimo?
Hajde bre da se ne igramo i dovedemo dva dobra igrača na pozicijama 4 i 5, ako je ikako moguće!

Marko

pre 7 godina

Ne znam vise od trenera, nisam gledao mec, jer sam predosecao ishod, a i Radonjic je u izjavama ovih dana i uglavnom pratim statistiku iz svojih pobuda i zato mogu da kazem da je tuzno sto su Zvezdin kos zatrpali Milaknis i Kavaliauskas. Iako ih obojicu cenim, njih ove sezone nema skoro NIGDE u Zalgirisu, a nije tajna koji je za sta sposoban. Ni meni, laiku. Sta se onda oni dogovaraju i koga kako zaustavljaju? OK poraz, ne moze ovaj objektivno skroman tim da baci pola Evrope na kolena, budimo realni, ali M&K da te unerede u tvojoj dvorani... Zvezda je prvi tim koji se tako luksuzirao.

Nocni vuk

pre 7 godina

"Previše smo bili dobri u poslednje vreme da bismo nešto menjali"
Mislim da je tu upravo Zvezin problem. Mislimo da mozemo svake godine da izgubimo po 3-4 nosioca igre i da to nadoknadimo. Donekle smo to i uspevali, ali sad vec definitivno placamo ceh zbog malo igraca u rotaciji. Znaci sad ovo nema veze (i dalje mislim da nam treba SUTER pre svega a onda neko na poziciji 4 ili 5) sa pozicijom igraca, vec iskljucivo sa time da koristimo 10 igraca za dva naporna takmicenja. A morali bi da ih imamo bar 14-15 koji se bore za mesta u 12. Mi jednostavno moramo da uvodimo vise igraca. Sad kad je Simon ispao koje je opcije imao Radonja na 4 i 5. Bjelica, roviti Mitar i Kuzmic. 3 igaca na dve pozicije. Borisu nije ni uvodio u EL pa nisam ocekivao ni sad. Ako je ABA prioritet, onda daj sansu momcima u EL. Ako moramo da se pokazemo u EL onda nema razloga da Simanic i Dobric ne igraju u ABA. Ovako nas ceka drastican pad forme, to se vec vidi, eventualna povreda (ne daj Boze) i serija poraza koja uzdrma samopouzdanje.
Mislim da nije samo Radonja tu kriv, nego i Covic. Prosle godine je bilo mesta za Rebica da se razigra, ali se forsirao Micic koji je pusten. Sad je Rebica ubacio u vatru ali momak nije igrao celu proslu sezonu, ni minuta u ABA nakon dolaska Micica sta ste ocekivali? Ako je Volters taj koji pravi razliku (ne mislim da je los) i koga toliko vredi cekati onda mislim da imamo debele probleme sa skautingom. Greske se prave ne budite tvrdoglavi, nego ispravljajte dok mozete.

Millennium

pre 7 godina

Imam utisak, možda grešim, da su se prošle godine pukle ogromne pare za pogrešna pojačanja, i dovođenje novih umesto njih, i da je sada morala da se zavrne slavina. Kontam da je bilo bitno da se uđe u novu fazu EL, i tada šta nam Bog da, i da se od tih zarađenih para pravi tim. Opet kažem, moje nagađanje.

mile delija

pre 7 godina

Kako majstore nemas hrabrosti pustiti Simanica da igra dete,ajde protiv Reala,Barse,CSK ... ali protiv Zalgirisa u pioniru stvarno strasno,jos nemas cetvorku nikako,a cuvao bi se sa ovim starim Jankunasom,pa neka napravi pet faulova al daj mu sansu.Da ne pricam o Dobricu,Rebicu,Rakicevicu...cetiri talentovana mlada igraca da nijednom ne das sansu ni pet minuta,pa cak ni u aba ligi,cist idiotizam i bezobrazluk.

realno

pre 7 godina

Ti si problem Radonjicu. Dobar si covek, vredan trener, ali nemas osjecaja za utakmicu sto je najznacajnije za jednog trenera.
Uvek pocinjes sa istom postavom koja napravi minus i onda je kasnije problem da se vratimo u igru. Neki igraci prave u nizu 3-4 greske, a ti ih ne menjas. Sto je jos gore, igrac koji udje u sutersku seriju mora da igra sve dok pogadja, a ne da ga izvodis da bi usao Jovic koji je totalno van forme. Veliki pad u igri Jovica, Lazica, Gudurica i Mitrovica. Bjelica prosek, Dzenkins od sjaja do ocaja...Simon, Kuzma i Volters odlicni.

Иван

pre 7 godina

Сасвим је јасно да се искључиво одбраном не може побеђивати. Звезда нема довољно стрелаца у тиму. Петорка са Лазићем, Дангубићем, Кузмићем, Волтерсом и Митровићем је имотентна. Дангубић може да заблиста нападачки 2-3 минута, али 20 минута не.

Ово је пораз Радоњића и Човића. Играш најјачу европску лигу без четворке: Симон то није, Лука је лош, Симанића не форсираш. Кажу, не доводе центра јер им не треба, јер немају пара, јер ово, јер оно... Па Радоњић и Човић нису отпустили Митровића (мада су одавно требали), већ су му понудили нови уговор. Симанића платиш скупо и не уводиш га у игру... На бековима је само Гудурић офанзивац, а он је тотално ван форме. Плус прави неке од најглупљих личних грешака које сам видео за преко 30 година праћења кошарке. Па чему се надаш с таквом селекцијом играча? Ово је алиби селекција. Као и Ђорђевићева. Почели смо да се задовољавамо другим местима. Нисмо богати, али ако унапред кажемо да нам није циљ титуча где год да наступамо, нећемо је ни освојити. Жалгирис редовно побеђује Звезду због тога што Литванци знају да играју кошарку и да користе слабости противника. Они ће победити увек екипу са фалинком, а без офанзивног потенцијала.

Stariji navijaci znaju o cemu je rec

pre 7 godina

Citavu utakmicu ti iz dve akcije daju poene. I to citavih 88. U sred Pionira. Gotovo sve iz reketa. I sve vreme nisi u stanju da to prepoznas i taktickim resenjima zaustavis to. I ovi preko puta su imali trenera koji nikada nije priznao odgovornost za poraz. I on je jedino ovde mogao da osvaja trofeje. Kad god je bio preko pokazao je o kakvom je ''strucnjaku'' rec. Tako ces i ti. Samo sto ces ti u inostranstvo otici kada ti za to dozvolu da Brano Micunovic. On te je ovde i doveo. Do tada ces nam na konferencijama za stampu vredjati inteligenciju. U Evroligi nema lakih protivnika. Ali, Zalgiris je svakako tim koji se u Pioniru morao dobiti. Imaj bar jednom obraza, priznaj greske za poraz i vrati Zvezdi od plate 40.000 evra koliko se dobija za pobedu.

bagzi

pre 7 godina

Sa trenutnim igrackim kadrom 4-6 je puna kapa. Veceras je pobedio bolji tim. Jednostavno Zalgiris je ekipa sa 12 podjednako dobrih a mi bismo cudo sa 7,8 igraca. E, da... Po Radonjinoj izjavi se da zakljuciti da nece dovoditi pojacanja ako sve ide po planu( kakav takav nivo u EL i prvo mesto u Aba ligi pred plejof. Mozda tada dovedu jednog ili cak dva dobra igraca na 2 meseca.

Voip

pre 7 godina

Samo napred Dejo. I pusti malo Simanića i Dobrića da igraju. EL i treba da posluži za razvoj igrača jer suludo je misliti da možemo nešta tamo uraditi. Oni su zalog za budućnost.

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Ajmo cigani pljuvacina po treneru, a kad pobedite, hvalite ga kao da je greg popovic....al dobro, od skoro pratite basket....

mile delija

pre 7 godina

to je to dobijes barsu i milano gubis od ovih papaka,ovo je smesna ekipa da se ne lazemo,jedini koji moze za tri da pogodi je Milnakis i oni umjesto da mu ne daju da vidi kos,pustaju ga samog.A radonja je posebna prica nema nego jednog centra Kuzmica,i drugog koji je cetvorka/petica Bjelica koji bi trebalo da rotira sa Kuzmom,ovaj Radonja ih stavio da igraju zajedno.Znaci dvije petice umara istovremeno na parketu,a dvije cetvorke suteri mu na klupi,strasno.Simonovic je trebao da pocne mec od pocetka,vodili bi poluvreme 10/15 razlike,i posle se oni ne bi mogli vratiti...steta

Питања

pre 7 godina

Зашто не пуштате позитивне коментаре? Какво мњење Креирате и зашто? Звезда је три године заредом међу 16 најбољих у Европи.

Стара школа

pre 7 godina

Браво, Радоњићу! Извлачиш максимум из најјефтиније екипе у ЕЛ. Играли смо сасвим добро, изузимајући Кузмића. Суђење је било трагично. САМО НАПРЕД!!! НАВИЈАЧИ СУ УЗ КЛУБ!!!

djuka

pre 7 godina

Koliko pojedini smaraju u prozivanju, da se zna ja sam navijac partizana, realno zvezda je bolja zadnjih par godina, ali fali joj klupa, pre svega zbog zguanutog rasporeda, iskreno svaki 2-3 dana igraju jaku utakmicu, imaju 6 poraza, ali da nije ovakvog rasporeda mislim da bi imali do sada 2-3 plafon i da pustite vise zvetda partizan, pa oba su nasa kluba, do kada to provociranje???

Ivan

pre 7 godina

Ja sam od starta meca imao utisak da su igraci Zalgirisa osetili jedinstvenu sansu da nekoga pobede u gostima, tako je i bilo nazalost, uz sudjenje koje je bilo na nivou kupa Radeta Lackovica.

bzz

pre 7 godina

Radonjo zar ne vidis da su svi treneri naucili da se brane kao Zvezda a ti ne nauci svoje igrace da napadaju kao ostali timovi e tu je graska od sada dok se tresu igracima ruke Zvezda nece pobedjivati!

mladen

pre 7 godina

pogledaj raspored Radonja do kraja godine,pa ces shvatiti koliko je ovo tezak poraz! FENJER nam se sprema za docek 2017.! Zvezda deluje UMORNA vec sada,zelja postoji.Ali kvalitet za kontinuitet NE!

Cigani Ludaci

pre 7 godina

E ovako... Sto se tice ovog poraza, na stranu i radonjic i igraci !!! Ali kako bre nije sramota one trojice (ne znam ni kako da ih nazovem) sto stoje na sipci ?? Pocinje poslednja cetvrtina, nereseno , lomi se utakmica, oni 10 minuta pevaju pesmu koju zna njih 20. alooooo... znaci vide da niko ne peva, zato sto NE ZNA pesmu i boli ih patka, oni teraju po svome, ali prvi su da kritikuju radonju !!! Sramota !!!

marko

pre 7 godina

Promašili sva pojačanja kao po pravilu. Razlika je samo što ne mogu kao prošle sezone da zamene 3 igrača u toku sezone. Kinzi je mnogo bolji od Dženkinsa, Cirbes od Kuzmića i Miler od Bjelice.
Mi imamo slabiji tim nego prošle sezone i to u nikad jačoj Evroligi.
Vadi nas dobra uigrana odbrana dok nam je napad jedan od gorih u EL.
A Radonjić je večiti student, od 11-12 tesnih završnica dobio je 2 puta.

Danilo

pre 7 godina

Naravno da volim kada Uplakani gube jer naše rivalstvo je jedno od najvećih u Evropi.
Uživam da bockam Uplakanse, ali samo kada ima osnova: kada navijaju za FMP a prave se ludi i pričaju o Zvezdi, ili kada pljuju Saleta Nacionalnog što ne zove 18.rezervu iz NBA da igra u reprezentaciji, koja usput postiže neverovatn rezultate.
Nikad se ne potsmevam talentu igrača ili znanje trenera.
U tom smislu, od prvog dana mislim da je Radonja trener koji je najviše postigao u celoj istoriji Uplakansa.
Zato procenjujem da je svako pljuckanje po tom sjajnom treneru i odmerenom čoveku, zaista čista dijagnoza, a po tome su naši Uplakansi poznati, nažalost...

sasa

pre 7 godina

Samo polako Radonja biraj pojacanje pa tamo u junu ga dovedi. Do sada smo mogli imati 7-3 skor da ste bilo kakvu bukvu doveli ispod kosa da rastereti onih par momaka.

stanija#gutam

pre 7 godina

dejo ne mangupiraj se mnogo veci klubovi su dovodili pogresne igrace,pojedini ostavljaju srce na terenu Jovica malo spustiti na zemlju decko je umislio da je nba prospekt

Ole

pre 7 godina

Radonjic mora da nadje igru u napadu kada protivnik stegne odbranu i igra presing po celom terenu. Zvezda u tim trenutcima nema ama bas nikakav odgovor. Redovno se ulazi poslednjih pet sekundi, sledi ishitren sut ili prodata lopta i kontra ritam. Ako krene sut za tri super ali ako to nije slucaj, onda izgleda kao da ne postoji plan B. Ukapiravsi ovu slabost Zvezde, plasim se da ce ubuduce sve cesce protivnici razbijati igru u napadu bas na ovaj nacin.

doktor

pre 7 godina

ja ne znam da li je i jedan crnogorski trener,racunajuci sve sportove i sve klubove u Srbiji ikada rekao:"krivm sam i preuzimam odgovornost za poraz"

skive

pre 7 godina

nista radonjizam ? nista posalice i doskocice kao kolega grof ? nista drsko odgovaranje novinarima ? ah da, pa nije pobodio danas, igrao je evroligu a ne protiv kosjerica...da da da, to je pravo merilo ko je kakav strucnjak

mladen

pre 7 godina

pogledaj raspored Radonja do kraja godine,pa ces shvatiti koliko je ovo tezak poraz! FENJER nam se sprema za docek 2017.! Zvezda deluje UMORNA vec sada,zelja postoji.Ali kvalitet za kontinuitet NE!

stanija#gutam

pre 7 godina

dejo ne mangupiraj se mnogo veci klubovi su dovodili pogresne igrace,pojedini ostavljaju srce na terenu Jovica malo spustiti na zemlju decko je umislio da je nba prospekt

mile delija

pre 7 godina

Kako majstore nemas hrabrosti pustiti Simanica da igra dete,ajde protiv Reala,Barse,CSK ... ali protiv Zalgirisa u pioniru stvarno strasno,jos nemas cetvorku nikako,a cuvao bi se sa ovim starim Jankunasom,pa neka napravi pet faulova al daj mu sansu.Da ne pricam o Dobricu,Rebicu,Rakicevicu...cetiri talentovana mlada igraca da nijednom ne das sansu ni pet minuta,pa cak ni u aba ligi,cist idiotizam i bezobrazluk.

doktor

pre 7 godina

ja ne znam da li je i jedan crnogorski trener,racunajuci sve sportove i sve klubove u Srbiji ikada rekao:"krivm sam i preuzimam odgovornost za poraz"

Cigani Ludaci

pre 7 godina

E ovako... Sto se tice ovog poraza, na stranu i radonjic i igraci !!! Ali kako bre nije sramota one trojice (ne znam ni kako da ih nazovem) sto stoje na sipci ?? Pocinje poslednja cetvrtina, nereseno , lomi se utakmica, oni 10 minuta pevaju pesmu koju zna njih 20. alooooo... znaci vide da niko ne peva, zato sto NE ZNA pesmu i boli ih patka, oni teraju po svome, ali prvi su da kritikuju radonju !!! Sramota !!!

skive

pre 7 godina

nista radonjizam ? nista posalice i doskocice kao kolega grof ? nista drsko odgovaranje novinarima ? ah da, pa nije pobodio danas, igrao je evroligu a ne protiv kosjerica...da da da, to je pravo merilo ko je kakav strucnjak

Nocni vuk

pre 7 godina

"Previše smo bili dobri u poslednje vreme da bismo nešto menjali"
Mislim da je tu upravo Zvezin problem. Mislimo da mozemo svake godine da izgubimo po 3-4 nosioca igre i da to nadoknadimo. Donekle smo to i uspevali, ali sad vec definitivno placamo ceh zbog malo igraca u rotaciji. Znaci sad ovo nema veze (i dalje mislim da nam treba SUTER pre svega a onda neko na poziciji 4 ili 5) sa pozicijom igraca, vec iskljucivo sa time da koristimo 10 igraca za dva naporna takmicenja. A morali bi da ih imamo bar 14-15 koji se bore za mesta u 12. Mi jednostavno moramo da uvodimo vise igraca. Sad kad je Simon ispao koje je opcije imao Radonja na 4 i 5. Bjelica, roviti Mitar i Kuzmic. 3 igaca na dve pozicije. Borisu nije ni uvodio u EL pa nisam ocekivao ni sad. Ako je ABA prioritet, onda daj sansu momcima u EL. Ako moramo da se pokazemo u EL onda nema razloga da Simanic i Dobric ne igraju u ABA. Ovako nas ceka drastican pad forme, to se vec vidi, eventualna povreda (ne daj Boze) i serija poraza koja uzdrma samopouzdanje.
Mislim da nije samo Radonja tu kriv, nego i Covic. Prosle godine je bilo mesta za Rebica da se razigra, ali se forsirao Micic koji je pusten. Sad je Rebica ubacio u vatru ali momak nije igrao celu proslu sezonu, ni minuta u ABA nakon dolaska Micica sta ste ocekivali? Ako je Volters taj koji pravi razliku (ne mislim da je los) i koga toliko vredi cekati onda mislim da imamo debele probleme sa skautingom. Greske se prave ne budite tvrdoglavi, nego ispravljajte dok mozete.

Istina

pre 7 godina

Mitrovic je slabo napredovao,Dangubic vec trecu godinu stagnira a bio je NBA potencijal. Tejic upropascen,Rebic na izdisaju,Rakicevic je dosao samo da bi bio tu,Simanic ???????....koliko potrosenih godina za mlade talente.Gladam na njih kao na buduce reprezentativce,ako ovako nastavi neceoni videti reprezentaciju.Radonjic nema petlju,dovodi gotove igrace, ne stvara ih.Mozete mrzeti Vujosevica ali je on tri klase iznad Radonjica.

Marko

pre 7 godina

Ne znam vise od trenera, nisam gledao mec, jer sam predosecao ishod, a i Radonjic je u izjavama ovih dana i uglavnom pratim statistiku iz svojih pobuda i zato mogu da kazem da je tuzno sto su Zvezdin kos zatrpali Milaknis i Kavaliauskas. Iako ih obojicu cenim, njih ove sezone nema skoro NIGDE u Zalgirisu, a nije tajna koji je za sta sposoban. Ni meni, laiku. Sta se onda oni dogovaraju i koga kako zaustavljaju? OK poraz, ne moze ovaj objektivno skroman tim da baci pola Evrope na kolena, budimo realni, ali M&K da te unerede u tvojoj dvorani... Zvezda je prvi tim koji se tako luksuzirao.

realno

pre 7 godina

Ti si problem Radonjicu. Dobar si covek, vredan trener, ali nemas osjecaja za utakmicu sto je najznacajnije za jednog trenera.
Uvek pocinjes sa istom postavom koja napravi minus i onda je kasnije problem da se vratimo u igru. Neki igraci prave u nizu 3-4 greske, a ti ih ne menjas. Sto je jos gore, igrac koji udje u sutersku seriju mora da igra sve dok pogadja, a ne da ga izvodis da bi usao Jovic koji je totalno van forme. Veliki pad u igri Jovica, Lazica, Gudurica i Mitrovica. Bjelica prosek, Dzenkins od sjaja do ocaja...Simon, Kuzma i Volters odlicni.

Milan

pre 7 godina

Taman posla da nekoga dovedete samo radi dovođenja, ovako nam je super sa dva visoka igrača u rotaciji i juniorom Simanićem. Još nam sada idu sve lake utakmice u EL: Fener, CSK, Real, Makabi.
Tek kad prodje ta sića onda eventualno pogledajte da li je spreman Kevin Garnet ili Tim Dankin da odigraju još po sezonu kod nas, ali vidite da ne traže preko 200.000.
Sve je to ok jer znam da ste vi ove godine otpisali EL, za ABA ne treba nam niko više, jedino geniji, šta mislite šta da radimo ako se ne daj Bože povredi Kuzmić ili Bjelica. Jel i onda da ne žurimo?
Hajde bre da se ne igramo i dovedemo dva dobra igrača na pozicijama 4 i 5, ako je ikako moguće!

Иван

pre 7 godina

Сасвим је јасно да се искључиво одбраном не може побеђивати. Звезда нема довољно стрелаца у тиму. Петорка са Лазићем, Дангубићем, Кузмићем, Волтерсом и Митровићем је имотентна. Дангубић може да заблиста нападачки 2-3 минута, али 20 минута не.

Ово је пораз Радоњића и Човића. Играш најјачу европску лигу без четворке: Симон то није, Лука је лош, Симанића не форсираш. Кажу, не доводе центра јер им не треба, јер немају пара, јер ово, јер оно... Па Радоњић и Човић нису отпустили Митровића (мада су одавно требали), већ су му понудили нови уговор. Симанића платиш скупо и не уводиш га у игру... На бековима је само Гудурић офанзивац, а он је тотално ван форме. Плус прави неке од најглупљих личних грешака које сам видео за преко 30 година праћења кошарке. Па чему се надаш с таквом селекцијом играча? Ово је алиби селекција. Као и Ђорђевићева. Почели смо да се задовољавамо другим местима. Нисмо богати, али ако унапред кажемо да нам није циљ титуча где год да наступамо, нећемо је ни освојити. Жалгирис редовно побеђује Звезду због тога што Литванци знају да играју кошарку и да користе слабости противника. Они ће победити увек екипу са фалинком, а без офанзивног потенцијала.

Millennium

pre 7 godina

Imam utisak, možda grešim, da su se prošle godine pukle ogromne pare za pogrešna pojačanja, i dovođenje novih umesto njih, i da je sada morala da se zavrne slavina. Kontam da je bilo bitno da se uđe u novu fazu EL, i tada šta nam Bog da, i da se od tih zarađenih para pravi tim. Opet kažem, moje nagađanje.

Стара школа

pre 7 godina

Браво, Радоњићу! Извлачиш максимум из најјефтиније екипе у ЕЛ. Играли смо сасвим добро, изузимајући Кузмића. Суђење је било трагично. САМО НАПРЕД!!! НАВИЈАЧИ СУ УЗ КЛУБ!!!

marko

pre 7 godina

Promašili sva pojačanja kao po pravilu. Razlika je samo što ne mogu kao prošle sezone da zamene 3 igrača u toku sezone. Kinzi je mnogo bolji od Dženkinsa, Cirbes od Kuzmića i Miler od Bjelice.
Mi imamo slabiji tim nego prošle sezone i to u nikad jačoj Evroligi.
Vadi nas dobra uigrana odbrana dok nam je napad jedan od gorih u EL.
A Radonjić je večiti student, od 11-12 tesnih završnica dobio je 2 puta.

mile delija

pre 7 godina

to je to dobijes barsu i milano gubis od ovih papaka,ovo je smesna ekipa da se ne lazemo,jedini koji moze za tri da pogodi je Milnakis i oni umjesto da mu ne daju da vidi kos,pustaju ga samog.A radonja je posebna prica nema nego jednog centra Kuzmica,i drugog koji je cetvorka/petica Bjelica koji bi trebalo da rotira sa Kuzmom,ovaj Radonja ih stavio da igraju zajedno.Znaci dvije petice umara istovremeno na parketu,a dvije cetvorke suteri mu na klupi,strasno.Simonovic je trebao da pocne mec od pocetka,vodili bi poluvreme 10/15 razlike,i posle se oni ne bi mogli vratiti...steta

navijam za srpsku kosarku

pre 7 godina

Meni se cini da je Gudurica potpuno bacio u zapecak i ubio mu samopouzdanje. Uvodi ga kad nema drugo resenje, tj kad zaskripi. On po mom misljenju treba da bude jedan od glavnih igraca. Jovica je isto negde malo zagubio usput, decko vise ne moze da napravi dodavanje, a setimo se pocetka. Kuzmic je takodje sve losiji, vidi se da se ne oseca komotno na terenu, a jedina je petica. Lazic dobija previse vaznu ulogu, a sa njim smo u napadu cetvorica. Lazica treba da se koristi kao u rukometu kada je to moguce, udje da se odbrani neki napad i napolje. Ne moze se prepustiti Voltersu da drzi sve u svojim rukama, decko nije taj potencijal. Pogodice ponekad i to je ok, ali on je za sporednu ulogu. Zasto se stvari ne postave kako treba ne znam...

Danilo

pre 7 godina

Naravno da volim kada Uplakani gube jer naše rivalstvo je jedno od najvećih u Evropi.
Uživam da bockam Uplakanse, ali samo kada ima osnova: kada navijaju za FMP a prave se ludi i pričaju o Zvezdi, ili kada pljuju Saleta Nacionalnog što ne zove 18.rezervu iz NBA da igra u reprezentaciji, koja usput postiže neverovatn rezultate.
Nikad se ne potsmevam talentu igrača ili znanje trenera.
U tom smislu, od prvog dana mislim da je Radonja trener koji je najviše postigao u celoj istoriji Uplakansa.
Zato procenjujem da je svako pljuckanje po tom sjajnom treneru i odmerenom čoveku, zaista čista dijagnoza, a po tome su naši Uplakansi poznati, nažalost...

PAOK

pre 7 godina

@ milan
Ja mislim da vam je pamtenije da buducnost promeni ime crvena zvezda diva voli a crvena zvezda ova sadasnja se zamrzne i eto vam jos 10 igraca u rosteru! Bice tu valjda dva kvalitetna a nista vas ne kosta. Jos kad se penzije vrate unazad za koji dinar lagano ste na f4 2018 :)))))

Ivan

pre 7 godina

Ja sam od starta meca imao utisak da su igraci Zalgirisa osetili jedinstvenu sansu da nekoga pobede u gostima, tako je i bilo nazalost, uz sudjenje koje je bilo na nivou kupa Radeta Lackovica.

Voip

pre 7 godina

Samo napred Dejo. I pusti malo Simanića i Dobrića da igraju. EL i treba da posluži za razvoj igrača jer suludo je misliti da možemo nešta tamo uraditi. Oni su zalog za budućnost.

Stariji navijaci znaju o cemu je rec

pre 7 godina

Citavu utakmicu ti iz dve akcije daju poene. I to citavih 88. U sred Pionira. Gotovo sve iz reketa. I sve vreme nisi u stanju da to prepoznas i taktickim resenjima zaustavis to. I ovi preko puta su imali trenera koji nikada nije priznao odgovornost za poraz. I on je jedino ovde mogao da osvaja trofeje. Kad god je bio preko pokazao je o kakvom je ''strucnjaku'' rec. Tako ces i ti. Samo sto ces ti u inostranstvo otici kada ti za to dozvolu da Brano Micunovic. On te je ovde i doveo. Do tada ces nam na konferencijama za stampu vredjati inteligenciju. U Evroligi nema lakih protivnika. Ali, Zalgiris je svakako tim koji se u Pioniru morao dobiti. Imaj bar jednom obraza, priznaj greske za poraz i vrati Zvezdi od plate 40.000 evra koliko se dobija za pobedu.

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Ajmo cigani pljuvacina po treneru, a kad pobedite, hvalite ga kao da je greg popovic....al dobro, od skoro pratite basket....

djuka

pre 7 godina

Koliko pojedini smaraju u prozivanju, da se zna ja sam navijac partizana, realno zvezda je bolja zadnjih par godina, ali fali joj klupa, pre svega zbog zguanutog rasporeda, iskreno svaki 2-3 dana igraju jaku utakmicu, imaju 6 poraza, ali da nije ovakvog rasporeda mislim da bi imali do sada 2-3 plafon i da pustite vise zvetda partizan, pa oba su nasa kluba, do kada to provociranje???

Ole

pre 7 godina

Radonjic mora da nadje igru u napadu kada protivnik stegne odbranu i igra presing po celom terenu. Zvezda u tim trenutcima nema ama bas nikakav odgovor. Redovno se ulazi poslednjih pet sekundi, sledi ishitren sut ili prodata lopta i kontra ritam. Ako krene sut za tri super ali ako to nije slucaj, onda izgleda kao da ne postoji plan B. Ukapiravsi ovu slabost Zvezde, plasim se da ce ubuduce sve cesce protivnici razbijati igru u napadu bas na ovaj nacin.

sasa

pre 7 godina

Samo polako Radonja biraj pojacanje pa tamo u junu ga dovedi. Do sada smo mogli imati 7-3 skor da ste bilo kakvu bukvu doveli ispod kosa da rastereti onih par momaka.

bzz

pre 7 godina

Radonjo zar ne vidis da su svi treneri naucili da se brane kao Zvezda a ti ne nauci svoje igrace da napadaju kao ostali timovi e tu je graska od sada dok se tresu igracima ruke Zvezda nece pobedjivati!

bagzi

pre 7 godina

Sa trenutnim igrackim kadrom 4-6 je puna kapa. Veceras je pobedio bolji tim. Jednostavno Zalgiris je ekipa sa 12 podjednako dobrih a mi bismo cudo sa 7,8 igraca. E, da... Po Radonjinoj izjavi se da zakljuciti da nece dovoditi pojacanja ako sve ide po planu( kakav takav nivo u EL i prvo mesto u Aba ligi pred plejof. Mozda tada dovedu jednog ili cak dva dobra igraca na 2 meseca.

Uz jutarnju kafu

pre 7 godina

Moja jedina primedba je da Radonjic nema razradjen sistem za uvodjenje mladih igraca u tim. Mora se naci nacin da mladi igraci (1-2 po sezoni) igraju 5-10 min po utakmici kako bi lagano usli u sistem i onda se moze prosuditi da li su ili nisu za velika takmicenje.
U proslom kolu Simanic je dobio mislim skoro 10 min protiv Efesa i odigrao je sasvim solidno s obzirom da u opste nije ni igrao. E sad ako nasi mladi igraci u Aba ligi nemogu da dobiju niti minut postavlja se pitanje zasto su u opste u timu. Bolje je da igraju nego da sede na klupi. Petra Rakicevica nismo ni videli do sada. Zvezda jednostavno mora da se oslanjana svoju skolu i mislim da to u opste nije tako lose jer dovodjenje skupih pojacanja po nekad i nije dobitna kombinacija koja garantuje uspeh.

Питања

pre 7 godina

Зашто не пуштате позитивне коментаре? Какво мњење Креирате и зашто? Звезда је три године заредом међу 16 најбољих у Европи.

aleksandar

pre 7 godina

da li je moguce da niko ne primecuje koliko volters davi loptu i koliko nam remeti ritam svaki put kad udje u igru...decko nije za zvezdin koncept uopste...

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

Nebojsa

pre 7 godina

Treba uzivati u EL ove godine , nismo spremni da udjemo u borbu za plejof ne treba gajiti neke iluzije fokus treba baciti na Aba ligu i razigrati mlade igrace koji treba u narednim sezonama da igraju zapazenu ulogu u timu
Sto se tice pojacanja za EL da je to zakasnjeno , igrati sa ovim timom ako nesto zatreba za Aba ligu nije kasno posle bozica da se dovede igrac mozda neki centar da bi Bjelica presao da igra krilnog centra a Simonovic na krilo
Ne treba kritikovati trenera i ove momke koji se bore i daju poslednji atom snage i bez obzira na poraze oni zasluzuju da imaju veliku podrsku navijaca tako se nosi dres C.Zvezde a ne kao oni u fudbalu
Srecno momci u nastavku sezone ...

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

Orlando

pre 7 godina

Zamislite da se ovako navijaci brecaju i u NBA kad njihov tim izgubi... Pa izgubi i Klivkend od Milvokija kod kuce, a sad je strasno sto je Zvezda izgubila pd Zalgirisa... I pogledajte gde smo bili pre 5 godina, a gde smo sad. Naravno da bi bilo dosta bolje da smo dobili, ali dajte malo podrske momcima i treneru kad je tesko, lako je biti navijac kad se dobije tekma!

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 7 godina

menjam nick, 2. decembar 2016 23:02 Druze zar stvarno mislis da su to zvezdasi? Sve same preobucene zebrice. Srusio im se svet gradjen na lazima i otimacini pa sad od muke rade svasta. Svaki pravi navijac Zvezde to ne pise.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Opet bi "strucnjaci"da teraju radonjica.Ima li neko bolji od njega??. "Strucnjaci" ne shvataju da nam litvanci ne leze.Ne leze ni reprezentaciji. Sabonisova akademija forsira jake centre i bekove pucace za tri.Kako smo prosli sa litvancima na EPi ne samo na proslom EP.Zalgiris je pobedi o uoba susreta Zvezdu prosle sezone.U Moskvi su od CSKA izgubili u poslednjoj minuti kao i protiv Fnerea u Istambulu.Zvezda je odigrala slabo, mozda najslabiju utakmicu od pocetka sezone.Ali nista jos nije izgubljeno.Od petog do dvanaestog mesta samo jedna pobeda a tek je trecina lige.Od sledecih pet haos utakmica treba juriti Makabi u Beogradu i mozda jos jednu

gojimir debeljački

pre 7 godina

na početku sezone glavni igrači Mitrović, Jović, Kuzmić, Dangubić, Gudurić, praktično cela prva petorka, sada startuje sa klupe i igra epizodnu ulogu. Radonjizam razigrava Bjelicu i Voltersa koji su teški prosek čak za Evroligu. Zvezdin kvalitet su bili reprezentativci druge reprezentacije sveta, tu su imali neki svoj identitet u blenidranoj Evroligi koja i onako izgleda kao lagana i jeftina verzija NBA. Bez pomenute petorke državni projekat (što podrzavam) postaje individualni eksperiment doktora za muljanje para.

Jah

pre 7 godina

Ponovo pljuvanje silnih kosarkaskih strucnjaka. Sve sami Dzordani pisu.
Stekne se utisak da jedino Radonjic nema veze sa kosarkom u ovoj zemlji.

napad nam je ko kriv

pre 7 godina

@Jah utisak je da ti treba da brises nos jos,ko si ti da ikom spocitavas ko sta pise.Ne treba biti Jordan samo je se potrebno razumeti iole u kosarku i samo se kaze sta nedostaje timu.

skive

pre 7 godina

nista radonjizam ? nista posalice i doskocice kao kolega grof ? nista drsko odgovaranje novinarima ? ah da, pa nije pobodio danas, igrao je evroligu a ne protiv kosjerica...da da da, to je pravo merilo ko je kakav strucnjak

doktor

pre 7 godina

ja ne znam da li je i jedan crnogorski trener,racunajuci sve sportove i sve klubove u Srbiji ikada rekao:"krivm sam i preuzimam odgovornost za poraz"

Стара школа

pre 7 godina

Браво, Радоњићу! Извлачиш максимум из најјефтиније екипе у ЕЛ. Играли смо сасвим добро, изузимајући Кузмића. Суђење је било трагично. САМО НАПРЕД!!! НАВИЈАЧИ СУ УЗ КЛУБ!!!

Питања

pre 7 godina

Зашто не пуштате позитивне коментаре? Какво мњење Креирате и зашто? Звезда је три године заредом међу 16 најбољих у Европи.

mladen

pre 7 godina

pogledaj raspored Radonja do kraja godine,pa ces shvatiti koliko je ovo tezak poraz! FENJER nam se sprema za docek 2017.! Zvezda deluje UMORNA vec sada,zelja postoji.Ali kvalitet za kontinuitet NE!

Istina

pre 7 godina

Mitrovic je slabo napredovao,Dangubic vec trecu godinu stagnira a bio je NBA potencijal. Tejic upropascen,Rebic na izdisaju,Rakicevic je dosao samo da bi bio tu,Simanic ???????....koliko potrosenih godina za mlade talente.Gladam na njih kao na buduce reprezentativce,ako ovako nastavi neceoni videti reprezentaciju.Radonjic nema petlju,dovodi gotove igrace, ne stvara ih.Mozete mrzeti Vujosevica ali je on tri klase iznad Radonjica.

Danilo

pre 7 godina

Naravno da volim kada Uplakani gube jer naše rivalstvo je jedno od najvećih u Evropi.
Uživam da bockam Uplakanse, ali samo kada ima osnova: kada navijaju za FMP a prave se ludi i pričaju o Zvezdi, ili kada pljuju Saleta Nacionalnog što ne zove 18.rezervu iz NBA da igra u reprezentaciji, koja usput postiže neverovatn rezultate.
Nikad se ne potsmevam talentu igrača ili znanje trenera.
U tom smislu, od prvog dana mislim da je Radonja trener koji je najviše postigao u celoj istoriji Uplakansa.
Zato procenjujem da je svako pljuckanje po tom sjajnom treneru i odmerenom čoveku, zaista čista dijagnoza, a po tome su naši Uplakansi poznati, nažalost...

realno

pre 7 godina

Ti si problem Radonjicu. Dobar si covek, vredan trener, ali nemas osjecaja za utakmicu sto je najznacajnije za jednog trenera.
Uvek pocinjes sa istom postavom koja napravi minus i onda je kasnije problem da se vratimo u igru. Neki igraci prave u nizu 3-4 greske, a ti ih ne menjas. Sto je jos gore, igrac koji udje u sutersku seriju mora da igra sve dok pogadja, a ne da ga izvodis da bi usao Jovic koji je totalno van forme. Veliki pad u igri Jovica, Lazica, Gudurica i Mitrovica. Bjelica prosek, Dzenkins od sjaja do ocaja...Simon, Kuzma i Volters odlicni.

Milan

pre 7 godina

Taman posla da nekoga dovedete samo radi dovođenja, ovako nam je super sa dva visoka igrača u rotaciji i juniorom Simanićem. Još nam sada idu sve lake utakmice u EL: Fener, CSK, Real, Makabi.
Tek kad prodje ta sića onda eventualno pogledajte da li je spreman Kevin Garnet ili Tim Dankin da odigraju još po sezonu kod nas, ali vidite da ne traže preko 200.000.
Sve je to ok jer znam da ste vi ove godine otpisali EL, za ABA ne treba nam niko više, jedino geniji, šta mislite šta da radimo ako se ne daj Bože povredi Kuzmić ili Bjelica. Jel i onda da ne žurimo?
Hajde bre da se ne igramo i dovedemo dva dobra igrača na pozicijama 4 i 5, ako je ikako moguće!

aleksandar

pre 7 godina

da li je moguce da niko ne primecuje koliko volters davi loptu i koliko nam remeti ritam svaki put kad udje u igru...decko nije za zvezdin koncept uopste...

PAOK

pre 7 godina

@ milan
Ja mislim da vam je pamtenije da buducnost promeni ime crvena zvezda diva voli a crvena zvezda ova sadasnja se zamrzne i eto vam jos 10 igraca u rosteru! Bice tu valjda dva kvalitetna a nista vas ne kosta. Jos kad se penzije vrate unazad za koji dinar lagano ste na f4 2018 :)))))

mile delija

pre 7 godina

Kako majstore nemas hrabrosti pustiti Simanica da igra dete,ajde protiv Reala,Barse,CSK ... ali protiv Zalgirisa u pioniru stvarno strasno,jos nemas cetvorku nikako,a cuvao bi se sa ovim starim Jankunasom,pa neka napravi pet faulova al daj mu sansu.Da ne pricam o Dobricu,Rebicu,Rakicevicu...cetiri talentovana mlada igraca da nijednom ne das sansu ni pet minuta,pa cak ni u aba ligi,cist idiotizam i bezobrazluk.

stanija#gutam

pre 7 godina

dejo ne mangupiraj se mnogo veci klubovi su dovodili pogresne igrace,pojedini ostavljaju srce na terenu Jovica malo spustiti na zemlju decko je umislio da je nba prospekt

mile delija

pre 7 godina

to je to dobijes barsu i milano gubis od ovih papaka,ovo je smesna ekipa da se ne lazemo,jedini koji moze za tri da pogodi je Milnakis i oni umjesto da mu ne daju da vidi kos,pustaju ga samog.A radonja je posebna prica nema nego jednog centra Kuzmica,i drugog koji je cetvorka/petica Bjelica koji bi trebalo da rotira sa Kuzmom,ovaj Radonja ih stavio da igraju zajedno.Znaci dvije petice umara istovremeno na parketu,a dvije cetvorke suteri mu na klupi,strasno.Simonovic je trebao da pocne mec od pocetka,vodili bi poluvreme 10/15 razlike,i posle se oni ne bi mogli vratiti...steta

navijam za srpsku kosarku

pre 7 godina

Meni se cini da je Gudurica potpuno bacio u zapecak i ubio mu samopouzdanje. Uvodi ga kad nema drugo resenje, tj kad zaskripi. On po mom misljenju treba da bude jedan od glavnih igraca. Jovica je isto negde malo zagubio usput, decko vise ne moze da napravi dodavanje, a setimo se pocetka. Kuzmic je takodje sve losiji, vidi se da se ne oseca komotno na terenu, a jedina je petica. Lazic dobija previse vaznu ulogu, a sa njim smo u napadu cetvorica. Lazica treba da se koristi kao u rukometu kada je to moguce, udje da se odbrani neki napad i napolje. Ne moze se prepustiti Voltersu da drzi sve u svojim rukama, decko nije taj potencijal. Pogodice ponekad i to je ok, ali on je za sporednu ulogu. Zasto se stvari ne postave kako treba ne znam...

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Ajmo cigani pljuvacina po treneru, a kad pobedite, hvalite ga kao da je greg popovic....al dobro, od skoro pratite basket....

gojimir debeljački

pre 7 godina

na početku sezone glavni igrači Mitrović, Jović, Kuzmić, Dangubić, Gudurić, praktično cela prva petorka, sada startuje sa klupe i igra epizodnu ulogu. Radonjizam razigrava Bjelicu i Voltersa koji su teški prosek čak za Evroligu. Zvezdin kvalitet su bili reprezentativci druge reprezentacije sveta, tu su imali neki svoj identitet u blenidranoj Evroligi koja i onako izgleda kao lagana i jeftina verzija NBA. Bez pomenute petorke državni projekat (što podrzavam) postaje individualni eksperiment doktora za muljanje para.

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

Stariji navijaci znaju o cemu je rec

pre 7 godina

Citavu utakmicu ti iz dve akcije daju poene. I to citavih 88. U sred Pionira. Gotovo sve iz reketa. I sve vreme nisi u stanju da to prepoznas i taktickim resenjima zaustavis to. I ovi preko puta su imali trenera koji nikada nije priznao odgovornost za poraz. I on je jedino ovde mogao da osvaja trofeje. Kad god je bio preko pokazao je o kakvom je ''strucnjaku'' rec. Tako ces i ti. Samo sto ces ti u inostranstvo otici kada ti za to dozvolu da Brano Micunovic. On te je ovde i doveo. Do tada ces nam na konferencijama za stampu vredjati inteligenciju. U Evroligi nema lakih protivnika. Ali, Zalgiris je svakako tim koji se u Pioniru morao dobiti. Imaj bar jednom obraza, priznaj greske za poraz i vrati Zvezdi od plate 40.000 evra koliko se dobija za pobedu.

djuka

pre 7 godina

Koliko pojedini smaraju u prozivanju, da se zna ja sam navijac partizana, realno zvezda je bolja zadnjih par godina, ali fali joj klupa, pre svega zbog zguanutog rasporeda, iskreno svaki 2-3 dana igraju jaku utakmicu, imaju 6 poraza, ali da nije ovakvog rasporeda mislim da bi imali do sada 2-3 plafon i da pustite vise zvetda partizan, pa oba su nasa kluba, do kada to provociranje???

gis kg

pre 7 godina

-Panteri koliko su godina i iskustva imali milutinov sa 17 godina koji je bio startna petica u El, pa Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Lovernj, Vesterman, Gagic, Misli, Bane Djekic, Andric I td. Svi od 19-21 godine pa je bilo nekih rezultata i nekih pobeda. A vidim da mnogi od ovih igraca igraju negde napolju u vecim klubovima.
A vi zadrzite sta hocete, dovedete sta hocete i opet tanko.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 7 godina

menjam nick, 2. decembar 2016 23:02 Druze zar stvarno mislis da su to zvezdasi? Sve same preobucene zebrice. Srusio im se svet gradjen na lazima i otimacini pa sad od muke rade svasta. Svaki pravi navijac Zvezde to ne pise.

marko

pre 7 godina

Promašili sva pojačanja kao po pravilu. Razlika je samo što ne mogu kao prošle sezone da zamene 3 igrača u toku sezone. Kinzi je mnogo bolji od Dženkinsa, Cirbes od Kuzmića i Miler od Bjelice.
Mi imamo slabiji tim nego prošle sezone i to u nikad jačoj Evroligi.
Vadi nas dobra uigrana odbrana dok nam je napad jedan od gorih u EL.
A Radonjić je večiti student, od 11-12 tesnih završnica dobio je 2 puta.

Иван

pre 7 godina

Сасвим је јасно да се искључиво одбраном не може побеђивати. Звезда нема довољно стрелаца у тиму. Петорка са Лазићем, Дангубићем, Кузмићем, Волтерсом и Митровићем је имотентна. Дангубић може да заблиста нападачки 2-3 минута, али 20 минута не.

Ово је пораз Радоњића и Човића. Играш најјачу европску лигу без четворке: Симон то није, Лука је лош, Симанића не форсираш. Кажу, не доводе центра јер им не треба, јер немају пара, јер ово, јер оно... Па Радоњић и Човић нису отпустили Митровића (мада су одавно требали), већ су му понудили нови уговор. Симанића платиш скупо и не уводиш га у игру... На бековима је само Гудурић офанзивац, а он је тотално ван форме. Плус прави неке од најглупљих личних грешака које сам видео за преко 30 година праћења кошарке. Па чему се надаш с таквом селекцијом играча? Ово је алиби селекција. Као и Ђорђевићева. Почели смо да се задовољавамо другим местима. Нисмо богати, али ако унапред кажемо да нам није циљ титуча где год да наступамо, нећемо је ни освојити. Жалгирис редовно побеђује Звезду због тога што Литванци знају да играју кошарку и да користе слабости противника. Они ће победити увек екипу са фалинком, а без офанзивног потенцијала.

Voip

pre 7 godina

Samo napred Dejo. I pusti malo Simanića i Dobrića da igraju. EL i treba da posluži za razvoj igrača jer suludo je misliti da možemo nešta tamo uraditi. Oni su zalog za budućnost.

Ivan

pre 7 godina

Ja sam od starta meca imao utisak da su igraci Zalgirisa osetili jedinstvenu sansu da nekoga pobede u gostima, tako je i bilo nazalost, uz sudjenje koje je bilo na nivou kupa Radeta Lackovica.

Marko

pre 7 godina

Ne znam vise od trenera, nisam gledao mec, jer sam predosecao ishod, a i Radonjic je u izjavama ovih dana i uglavnom pratim statistiku iz svojih pobuda i zato mogu da kazem da je tuzno sto su Zvezdin kos zatrpali Milaknis i Kavaliauskas. Iako ih obojicu cenim, njih ove sezone nema skoro NIGDE u Zalgirisu, a nije tajna koji je za sta sposoban. Ni meni, laiku. Sta se onda oni dogovaraju i koga kako zaustavljaju? OK poraz, ne moze ovaj objektivno skroman tim da baci pola Evrope na kolena, budimo realni, ali M&K da te unerede u tvojoj dvorani... Zvezda je prvi tim koji se tako luksuzirao.

Nebojsa

pre 7 godina

Treba uzivati u EL ove godine , nismo spremni da udjemo u borbu za plejof ne treba gajiti neke iluzije fokus treba baciti na Aba ligu i razigrati mlade igrace koji treba u narednim sezonama da igraju zapazenu ulogu u timu
Sto se tice pojacanja za EL da je to zakasnjeno , igrati sa ovim timom ako nesto zatreba za Aba ligu nije kasno posle bozica da se dovede igrac mozda neki centar da bi Bjelica presao da igra krilnog centra a Simonovic na krilo
Ne treba kritikovati trenera i ove momke koji se bore i daju poslednji atom snage i bez obzira na poraze oni zasluzuju da imaju veliku podrsku navijaca tako se nosi dres C.Zvezde a ne kao oni u fudbalu
Srecno momci u nastavku sezone ...

Delija von Brdo

pre 7 godina

Opet bi "strucnjaci"da teraju radonjica.Ima li neko bolji od njega??. "Strucnjaci" ne shvataju da nam litvanci ne leze.Ne leze ni reprezentaciji. Sabonisova akademija forsira jake centre i bekove pucace za tri.Kako smo prosli sa litvancima na EPi ne samo na proslom EP.Zalgiris je pobedi o uoba susreta Zvezdu prosle sezone.U Moskvi su od CSKA izgubili u poslednjoj minuti kao i protiv Fnerea u Istambulu.Zvezda je odigrala slabo, mozda najslabiju utakmicu od pocetka sezone.Ali nista jos nije izgubljeno.Od petog do dvanaestog mesta samo jedna pobeda a tek je trecina lige.Od sledecih pet haos utakmica treba juriti Makabi u Beogradu i mozda jos jednu

Cigani Ludaci

pre 7 godina

E ovako... Sto se tice ovog poraza, na stranu i radonjic i igraci !!! Ali kako bre nije sramota one trojice (ne znam ni kako da ih nazovem) sto stoje na sipci ?? Pocinje poslednja cetvrtina, nereseno , lomi se utakmica, oni 10 minuta pevaju pesmu koju zna njih 20. alooooo... znaci vide da niko ne peva, zato sto NE ZNA pesmu i boli ih patka, oni teraju po svome, ali prvi su da kritikuju radonju !!! Sramota !!!

bagzi

pre 7 godina

Sa trenutnim igrackim kadrom 4-6 je puna kapa. Veceras je pobedio bolji tim. Jednostavno Zalgiris je ekipa sa 12 podjednako dobrih a mi bismo cudo sa 7,8 igraca. E, da... Po Radonjinoj izjavi se da zakljuciti da nece dovoditi pojacanja ako sve ide po planu( kakav takav nivo u EL i prvo mesto u Aba ligi pred plejof. Mozda tada dovedu jednog ili cak dva dobra igraca na 2 meseca.

Nocni vuk

pre 7 godina

"Previše smo bili dobri u poslednje vreme da bismo nešto menjali"
Mislim da je tu upravo Zvezin problem. Mislimo da mozemo svake godine da izgubimo po 3-4 nosioca igre i da to nadoknadimo. Donekle smo to i uspevali, ali sad vec definitivno placamo ceh zbog malo igraca u rotaciji. Znaci sad ovo nema veze (i dalje mislim da nam treba SUTER pre svega a onda neko na poziciji 4 ili 5) sa pozicijom igraca, vec iskljucivo sa time da koristimo 10 igraca za dva naporna takmicenja. A morali bi da ih imamo bar 14-15 koji se bore za mesta u 12. Mi jednostavno moramo da uvodimo vise igraca. Sad kad je Simon ispao koje je opcije imao Radonja na 4 i 5. Bjelica, roviti Mitar i Kuzmic. 3 igaca na dve pozicije. Borisu nije ni uvodio u EL pa nisam ocekivao ni sad. Ako je ABA prioritet, onda daj sansu momcima u EL. Ako moramo da se pokazemo u EL onda nema razloga da Simanic i Dobric ne igraju u ABA. Ovako nas ceka drastican pad forme, to se vec vidi, eventualna povreda (ne daj Boze) i serija poraza koja uzdrma samopouzdanje.
Mislim da nije samo Radonja tu kriv, nego i Covic. Prosle godine je bilo mesta za Rebica da se razigra, ali se forsirao Micic koji je pusten. Sad je Rebica ubacio u vatru ali momak nije igrao celu proslu sezonu, ni minuta u ABA nakon dolaska Micica sta ste ocekivali? Ako je Volters taj koji pravi razliku (ne mislim da je los) i koga toliko vredi cekati onda mislim da imamo debele probleme sa skautingom. Greske se prave ne budite tvrdoglavi, nego ispravljajte dok mozete.

Orlando

pre 7 godina

Zamislite da se ovako navijaci brecaju i u NBA kad njihov tim izgubi... Pa izgubi i Klivkend od Milvokija kod kuce, a sad je strasno sto je Zvezda izgubila pd Zalgirisa... I pogledajte gde smo bili pre 5 godina, a gde smo sad. Naravno da bi bilo dosta bolje da smo dobili, ali dajte malo podrske momcima i treneru kad je tesko, lako je biti navijac kad se dobije tekma!

bzz

pre 7 godina

Radonjo zar ne vidis da su svi treneri naucili da se brane kao Zvezda a ti ne nauci svoje igrace da napadaju kao ostali timovi e tu je graska od sada dok se tresu igracima ruke Zvezda nece pobedjivati!

Millennium

pre 7 godina

Imam utisak, možda grešim, da su se prošle godine pukle ogromne pare za pogrešna pojačanja, i dovođenje novih umesto njih, i da je sada morala da se zavrne slavina. Kontam da je bilo bitno da se uđe u novu fazu EL, i tada šta nam Bog da, i da se od tih zarađenih para pravi tim. Opet kažem, moje nagađanje.

sasa

pre 7 godina

Samo polako Radonja biraj pojacanje pa tamo u junu ga dovedi. Do sada smo mogli imati 7-3 skor da ste bilo kakvu bukvu doveli ispod kosa da rastereti onih par momaka.

Uz jutarnju kafu

pre 7 godina

Moja jedina primedba je da Radonjic nema razradjen sistem za uvodjenje mladih igraca u tim. Mora se naci nacin da mladi igraci (1-2 po sezoni) igraju 5-10 min po utakmici kako bi lagano usli u sistem i onda se moze prosuditi da li su ili nisu za velika takmicenje.
U proslom kolu Simanic je dobio mislim skoro 10 min protiv Efesa i odigrao je sasvim solidno s obzirom da u opste nije ni igrao. E sad ako nasi mladi igraci u Aba ligi nemogu da dobiju niti minut postavlja se pitanje zasto su u opste u timu. Bolje je da igraju nego da sede na klupi. Petra Rakicevica nismo ni videli do sada. Zvezda jednostavno mora da se oslanjana svoju skolu i mislim da to u opste nije tako lose jer dovodjenje skupih pojacanja po nekad i nije dobitna kombinacija koja garantuje uspeh.

Ole

pre 7 godina

Radonjic mora da nadje igru u napadu kada protivnik stegne odbranu i igra presing po celom terenu. Zvezda u tim trenutcima nema ama bas nikakav odgovor. Redovno se ulazi poslednjih pet sekundi, sledi ishitren sut ili prodata lopta i kontra ritam. Ako krene sut za tri super ali ako to nije slucaj, onda izgleda kao da ne postoji plan B. Ukapiravsi ovu slabost Zvezde, plasim se da ce ubuduce sve cesce protivnici razbijati igru u napadu bas na ovaj nacin.

Jah

pre 7 godina

Ponovo pljuvanje silnih kosarkaskih strucnjaka. Sve sami Dzordani pisu.
Stekne se utisak da jedino Radonjic nema veze sa kosarkom u ovoj zemlji.

napad nam je ko kriv

pre 7 godina

@Jah utisak je da ti treba da brises nos jos,ko si ti da ikom spocitavas ko sta pise.Ne treba biti Jordan samo je se potrebno razumeti iole u kosarku i samo se kaze sta nedostaje timu.