Sreda, 30.11.2016.

17:50

Beker postavio ultimatum Đokoviću

Trener Novaka Đokovića Boris Beker postavio je našem teniseru ultimatum u vezi sa nastavkom saradnje.

Izvor: AK

Beker postavio ultimatum Ðokoviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

A da recimo vi svi pocnete da zivite svoje zivote i da prestanete da komentarisete tudje "probleme"? Neee, lakse je "savetovati" Djokovica, Divca, Grbice, Djordjevica, Muslina ....

undercover

pre 7 godina

Čak i fizički podsjeća na Raspućina, Pepe naravno, a i ostali likovi su tu - carica Aleksandra(Jelena), car Nikolaj ( Nole), plemići koji žele da ga eliminišu( Beker i Vajda... haha

dare slovenac

pre 7 godina

Novaku treba ona prava energija, treba krajem decembra u dvoranu kada igra Zvezda sa Realom ili Cska, da ga spiker najavi, pa da oseti onu pravu iskrenu energiju...

Maja

pre 7 godina

Pretpostavljam da je Đoković sam uočio problem da ne zna kako drugačije da se oslobodi Pepea i njegovog uticaja i sam zadaje preko Bekera takve uslove što je potpuno ispravno.

Damir

pre 7 godina

Desiće mu se isto ka Mareju sa Lendlom. Sa tom razlikom da kad se osvesti i odluči da pozove Bekera nazad - biće kasno. Marej je uhvatio zadnji voz, a Nole je seo u pogrešan...

portos

pre 7 godina

Ja sam veceras bio u Pancevu, u Šajki, i ne biste verovali kakvih devojaka ima. Bila je jedna visoka plavuša, u roze sakou, u nekom vecem drustvu...odavno nešto lepše nisam video... Pustite i Novaka i Vajdu i starog šmekera BB i tu budalu što miriše cveće, izadjite malo, život je lep!!!

QQ bre

pre 7 godina

Bilo bi carski da sad odpusti Bekera i Vajdu.I Da postavi Peppea za glavnog trenera ,i napravi totalnu sprdnju od svega,da pusti kosicu nabaci kvarc bojicu i obrije guzicu....More uzimaj taj reket u ruke ,jer ako propustis sledecu sezonu kajaces se do kraja zivota !

siki

pre 7 godina

Nikad nisam nesto pratio Djokovica, ali kad vidim na komentarima ove "branioce" pravoslavlja i "svete slaninice" pocinjem da ga podrzavam. Nole samo napred! Tvoj zivot, tvoja stvar.

doberman

pre 7 godina

tarabici su jos pre 200god. predvideli da ce covek iz marinkove bare piti mozak i dusu najvecem srbinu ali ce crno necastivo dete pobediti alaman i slovak i dusu mu spasiti!

sa

pre 7 godina

ne znam zasto iko komentarise izmisljene vesti. Vise je nego ocigledno da je vest o ultimatumu izmisljena. Nema ni teoretske sanse da bi Beker ili Novak rekli novinarima o cemu razgovaraju.

Ceca

pre 7 godina

Da se razumemo ne zna se ko mu vise odmaze Pepe ili Jeca. Ako Nole misli igrati tenis profesionalno ne treba slusati savete vraca i vestice nego profesionalnih trenera.

crazyprocessor

pre 7 godina

Zasto sam za Bekera i Vajdu. Prosto je, fanatizam u bilo cemu nije zdrav, a Pepe je fanatican. Zivot je i dobro i lose, treba osluskivati sebe, a to znaci kad ti je do davanja ljubavi ti je daj, ali isto tako kada te nesto nervira pokazi svoj bes i izbaci to iz sebe.

City Girl

pre 7 godina

Gledano cisto laički, Beker i Vajda deluju kao ozbiljni ljudi, za razliku od tog Spanca koji izgleda kao član neke sekte. Gledajući rezultate koje je Nole postigao pre nego sto se Španac pojavio, pitanje ko treba da se skloni se uopste ne postavlja. Gledajući sta je Vajda postigao u karijeri trenera i Beker kao igrac i trener i sta je Španac ostvario u svojoj karijeri (nista!), mislim da je sve jasno. Nadam se da ce Nole doneti pametnu odluku.

Markobg

pre 7 godina

Ako potpiše za Nike gledacemo jos trofeja u Noletovim rukama to je suština priče oko GOAT -a,broju GS titula i nedelja kao br.1
Unece mu klauzulu u ugovoru da mora da se ugoji,, da mora da jede hleb i krmenadlu i pojede u reklami za Mc i po neki big mac.

Namaste

pre 7 godina

Sta ste se svi navrzli na coveka. Verovatno Novak i Jelena rade na jos jednom potomku, pa se covek trosi van terena :) ... ne moze i jare i pare ... a njegov svetao primer bi mogli da slede i ostali ostrasceni komentatori :)

tony

pre 7 godina

bit ce to lepa knjiga jednog dana..kako me je jedna jelena potpuno unistila..sta ti je nusicevo proklestvo gospodja ministarki i ostalih zena koje su pomislile da su vece od "trenutka"..ta zena mora pod hitno da nadje neku okupaciju jer joj je uloga majke ocigledno premala i ostavlja puno vremena i prostora da se bavi novakovim tenisom!!

zagor

pre 7 godina

@karban
pa to valjda i nije tajna. mislim to sam do sada 100 puta cuo da djokara trpi spanca zbog zene.
sad ako cemo da se frljamo spekulacijama... necemo

mmmmmmm

pre 7 godina

Bravo. Odlična vest. Sledeća godina je presudna, a ako i odustane od prvog mesta i GS, nije važno već je ispisao istoriju. Ali onda to da znamo, da ne gubimo zivce.

RAŠA

pre 7 godina

Nažalost kod Noleta je kako Jelena kaže.Znači taj naučnik ostaje a Beker ide.Ali ako ode i Vajda od Noleta nema ništa.Nama će biti žao i krivo sada a Nole će to svhatiti i biti mu krivo za par godina.Nažalost za sve kasno.

milutin

pre 7 godina

Ako Ti je Nole do tenisa, španac nema mjesto u tvom timu. On najviše liči na klovna, brate bogami, suvišan je tu, ni on sam nezna svoju ulogu, samo smeta.

jegood

pre 7 godina

Ne znam da li je tacno ali ne zvuci nelogicno. Dolazak treceg trenera koji ima neke svoje principe rada i razmisljanja i koji nisu isti kao Bekerov nacin rada i razmisljanja uvodi konfuziju i onemogucava Bekera da radi svoj posao..

GM

pre 7 godina

Ono sto je najveca nebuloze,
je da Marko Djokovic koji je rekao da je imao nekih problema ima potrebu sa Imasom...

A Djokovic koji je u tom trenutku prvi na svetu, ima sve GS u svojim rukama, uvodi istog lika da bude pristuniji, kao da ima potrebe pored svega toga.

solskjaer

pre 7 godina

Ај швабо пали... не требаш ни Новаку ни нама... (наравно, ако је тачно ово за уцену)

Acika

pre 7 godina

Apsolutno ispravan potez Bekera. Kao veliki sampion jednostavno vidi da Novaku fali zara i zelje u igri. Prosto je steta da, sada kada je ovoliko blizu svetskog broja 1 svih vremena, odustane zbog meditacije, duhovnog mira, na kraju i porodice. A sve to pod uticajem nekog krajnje diskutabilnog tipa, kako samo ne nadju radnike, pekare, automehanicare, rudare, da njima drze propovedi o duhovnosti, nego uvek preplanuli, u havajkama, i vecito pored uspesnih i bogatih ljudi.

tnsfan

pre 7 godina

Tu se ne radi o ultimatumu vec o najprostijem odgovoru sta u stvari Novak zeli? Boris je i postao trener Djokovica jer je u njemu video "ratnika na terenu" kome je cilj da obara rekorde i bude No1, a ne da bi meditiriao i "uzivao". Sve je u glavi, a sada je problem upravo u toj glavi. Believing is everything, ako Novak vise ne veruje u ono sto radi onda ce ostatak njegove karijere biti cisto mucenje, i njega samoga i svih njegovih fanova.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Sve ovo lici na neki smisljeni dugorocni plan. Pad na drugu poziciju, prelazak na Nike opremu a onda veliki povratak na tron, naravno sve kako sponzor prizeljkuje.
Btw, ako ista cijene Ameri, onda su to pobjednici i veliki 'comebacks' tih istih!

fantom

pre 7 godina

Ne bih se složio sa ovim što je napisano u tekstu, oni ne razgovaraju rečnikom ultimatuma, jednostavno ako im se poklope ambicije ostaće i dalje saradnici. Ako ne, svako svojim putem. Takođe, Novak može na prvo mesto već na početku 2017, ko garantuje da će Marej osvojiti AO, možda ispadne u četvrtfinalu kao na US Openu, dovoljno da Novak iskoristi priliku. Polako sa prognozama, Novak ako osvoji 2 grend slema, puna kapa.

Nemanja

pre 7 godina

Hvala Bogu, Beker rekao pravu stvar! Cinjenica da je i Vajda to podrzao govori o tome da je Beker u pravu. Kakvi bre mir i ljubav, sportista mora da bude gladan pobeda i da kida za svoje ciljeve. To se postize pravilno ishranom, treninzima, sportskim zivotom i fokusiranoscu na to cime se bavite. Valjda ce ga Nole poslusati.

Jumko

pre 7 godina

Al Imaza podržava Jelena.Kraj priče.A zna se ko kosi a ko vodu nosi u toj kući.Daklem papa Bekeru i Vajdo,bilo je lepo dok je trajalo.Sada downhill.

rista

pre 7 godina

Kako ljudi ovde nemaju pojma sebe i svoje komentare shvataju ozbiljno i dobronamerno dele savete.. A nemaju dometa. Eto zbog interneta i takvi dobili glas javni, i nažalost vise ih je.

Nedjo

pre 7 godina

Preporucio bih za mentalnog trenera oca Makarija iz manastira Svete Nedjelje u Oćestovu. U pitanju je vrhunski teolog i sportski pedagog. Mislim da mentalnu snagu moze da nadje samo u Hristu i slatkom Pravoslavlju.

moskva govorit

pre 7 godina

Ko si bre ti da postavljas uslove najboljem teniseru samo zato sto ti dolazis sa zapada a on iz male Srbije? Dosta vise ovih ponizavanja sa zapada! Ostavite Noleta na miru!

maksimilijan

pre 7 godina

Па неее, Пепе је супер, што сте тако зли. Љубав и мир и срце у пуплику, добитна комбинација 100%

Fedex forever

pre 7 godina

Imas mi deluje kako totalni krelac, a sa Djokovicem ocigledno nije sve bas u najboljem redu u glavi, cim ga je angazovao! Zna se ko je GOAT :)

Beloved

pre 7 godina

Ukoliko izabere Imasa umesto Vajde i Bekera mislim da je svima jasno kako će se njegova karijera ubuduće odvijati, ukoliko je uopšte i bude bilo.

kvisko

pre 7 godina

Zena mu svojim glupostima unisti karijeru.
Probudi se rodjace, odma bez cekanja i razmisljanja. Zenu ostavi kuci sa keceljom ispred sporeta a gurua i ostale levate zaboravi zauvek. Slusaj Vajdu i Beckera i bices opet najbolji, bolji od svih.

истина

pre 7 godina

Бекер у томе има и подршку целокупног српског православног народа... Тај гуру мора да иде јер флертовање са лажном религијом се не води нигде.
Ноле још није рекао све и може много да пружи и да постане заиста тениски Пеле или Марадона или Џордан. Сада је на нивоу Кројфа.

NENAD

pre 7 godina

Gledajuci pazljivo finale ,zakljucio sam da niti se Nole sekirao sto je izgubio,niti se Marej radovao sto je pobedio,
sve mi lici da je pobednik unapred dogovoren

milutin

pre 7 godina

Ako Nole zeli da se vrati, uloga španca mora biti sporedna. Nema koristi od metoda unutrašnjeg mira. Samo stegnuta pesnica, doza prkosa koji se čini mi se izgubio kod Nola, i trening. Nista od gatanja, Pepe je pokazao šta zna.

genius

pre 7 godina

Koja je uloga tog pajaca u timu?
Niti je bio dobar teniser, kao Beker, niti je dobar trener, kao Vajda, niti je psiholog, pa da sa Noletom radi kao psiholog!
On mu dođe kao Raspućin u carskoj porodici.

Aleksa999777

pre 7 godina

Sve je to lepo,siriti ljubav biti pozitivan,ali kada to toliko izbija iz coveka cak i takvo mentalno stanje uma nije dobro,covek svoj mir i svoju srecu mora nositi u sebi.

Dott

pre 7 godina

Istina Novak ce imai sansu na Vimbldonu 2017te, ali pod uslovom da do tad napravi najmanje iste rezultate kao 2017te, a to znaci iza sebe 2 GS titule i 2 ili cak 3 mastersa.
Na kraju ja sam siguran da ce Nole 2017tu zavrsiti na broju jedan, mada to i nije toliko vazno, najvaznije je da bude zdrav i osvoji bar dva GSma i bice to uspesna godina, pa ako neko bude imao bolje rezultate, alal mu cufte u sosu.

Geolog

pre 7 godina

Podrska Vajdi i Bekeru ! Nole, mani se meditacije i veganske ishrane - budi ona masina iz prve polovine ove godine kad si mleo sve rivale. Takav budi jos 3-4 god, pa kad poobaras sve rekorde u tenisu- onda meditiraj do mile volje.

StokholmskiLemur

pre 7 godina

Novak Djokovic je upao u neku sektu i coveku je mozak ispran.To vise nije onaj isti covek i ovo nije nikakva zla misao od strane moje malenkosti.Grliti drvece i jesti travu za profesionalnog sportistu na vrhuncu karijere je jako neozbiljno.Cak i Vajda se protivi onom izvestacenom sprzenom od sunca sa barsunastom kosicom sumnjivom tipu.

23

pre 7 godina

gluposti, oni mu ne bi ni ranije dozvolili da imaju nesto protiv njega.
Licno misl da ce saradjivati sigurno jos godinu, a da ce se Beker nakon toga posvetiti onom mladom Nemcu Zverevu, bice to sjajan tandem i neko ko ce dominirati nakon ove cetvorice

Realan

pre 7 godina

Ako nastave saradnju, Nole ce imati visoke ambicije sledece sezone, a ako ne, definitivno su ga obuzele neke druge stvari koje ga udaljavju od tenisa...

hours of love

pre 7 godina

Ulazak u filozofiju zna da bude opasna stvar.
A koliko sam razumeo time se bavi spanac.

Pred fakultet i na fakuktetu sam dosta citao filozofiju i super je sto skontas nakon tih izucavanja da je nerviranje nepotrebno da ce ljudi biti idioti i da se to nikada nece promeniti
Ali filozofija sa sobom donosi i manjak motivacije, manjak poleta i energije, samo bi sedeo kuci i razmisljao o raznim aspektima zivota, otud i njegove izjave da nije tenis sve u zivotu, sto naravno jeste istina, ali odradi muski jos ovih 4-5 godina pa filozofiraj posle do mile volje brate Novace !

Dare 1234

pre 7 godina

Samo da nije steta vec ucinjena,i Borise ubaci u ultimatum ono odpozdravljanje publici il sta vec. Razmemem nesto novo i to,al bzv.je ,da ne kazem jadno

Milan

pre 7 godina

U prevodu trazi od Novaka da izadje iz sekte i okrene se zivotu i navikama vrhunskog sportiste. Drago mi je sto svi mi koji pratimo desavanja nismo u zabludi po pitanju ozbiljnosti situacije. Usudio bih se da kazem daje ovo na neki nacin i mnogo veca bitka od sportske, deluje mi da je nas as bas zaglibio sa onim prevarantom. Nadajmo se da ce se vratiti pre svega na pravi zivotni put.

KarBan

pre 7 godina

imam neki osjecaj da ovaj Pepe Spanac je maslo Jelene!!! nole je odgojen pravoslavno, ucio kod pilica tenis i sad neke budalastine o unutrasnjem miru....

S' verom u motku

pre 7 godina

Tako je bre, ako si mu rekao. Vidi se da nismo svi mi (verni navijaci, (Yumko ukaki se dabogda u gace)) sisali vesla kad kazemo da taj.. taj... sta je da je, treba da leti iz uprave kluba

sasa jokic

pre 7 godina

Beker sebi pravi odstupnicu u medijima, kao nisam dobio pedalu, nego nije ispunio moje zahteve.
Mada iskreno, taj "ultimatum" ima smisla sa strucne strane.

Miroslav

pre 7 godina

Bice povuci-potegni da se Nole samo iznivelise, a tek da krene ponovo sa deljanjem... Ne mozes se osloniti na um i psihu, samo rutina rodjaci...

ajde

pre 7 godina

Moje mišljenje... Taj Imas je samo žrtveni jarac, možda se i svesno žrtvovao.
Prvo mesto je poklonjeno, rešeno odavno, kad je Nole imao duplo više poena. Odmorio je malo, ne može ni on godinama sve da osvaja. Stvara se veštački rivalitet sa Marejem kad već nema one dvojice najvećih rivala.

U prilog mojoj tvrdnji ide to što Beker recimo (ili Vajda) nije zamerio Novaku na tim izjavama da ga prvo mesto i titule ne zanimaju. Šampion, toliko dominantan, izjavio to, izgubio prvo mesto. Protiv Nišikorija pokaže svoj nivo, a u finalu statista.

Bilo kako bilo, taktički potez (nije velika šteta, ista pozicija u žrebu) ili ne, čvrsto verujem da će ponovo osvajati većinu titula, sa Bekerom i Vajdom!

StokholmskiLemur

pre 7 godina

Novak Djokovic je upao u neku sektu i coveku je mozak ispran.To vise nije onaj isti covek i ovo nije nikakva zla misao od strane moje malenkosti.Grliti drvece i jesti travu za profesionalnog sportistu na vrhuncu karijere je jako neozbiljno.Cak i Vajda se protivi onom izvestacenom sprzenom od sunca sa barsunastom kosicom sumnjivom tipu.

hours of love

pre 7 godina

Ulazak u filozofiju zna da bude opasna stvar.
A koliko sam razumeo time se bavi spanac.

Pred fakultet i na fakuktetu sam dosta citao filozofiju i super je sto skontas nakon tih izucavanja da je nerviranje nepotrebno da ce ljudi biti idioti i da se to nikada nece promeniti
Ali filozofija sa sobom donosi i manjak motivacije, manjak poleta i energije, samo bi sedeo kuci i razmisljao o raznim aspektima zivota, otud i njegove izjave da nije tenis sve u zivotu, sto naravno jeste istina, ali odradi muski jos ovih 4-5 godina pa filozofiraj posle do mile volje brate Novace !

Milan

pre 7 godina

U prevodu trazi od Novaka da izadje iz sekte i okrene se zivotu i navikama vrhunskog sportiste. Drago mi je sto svi mi koji pratimo desavanja nismo u zabludi po pitanju ozbiljnosti situacije. Usudio bih se da kazem daje ovo na neki nacin i mnogo veca bitka od sportske, deluje mi da je nas as bas zaglibio sa onim prevarantom. Nadajmo se da ce se vratiti pre svega na pravi zivotni put.

Geolog

pre 7 godina

Podrska Vajdi i Bekeru ! Nole, mani se meditacije i veganske ishrane - budi ona masina iz prve polovine ove godine kad si mleo sve rivale. Takav budi jos 3-4 god, pa kad poobaras sve rekorde u tenisu- onda meditiraj do mile volje.

KarBan

pre 7 godina

imam neki osjecaj da ovaj Pepe Spanac je maslo Jelene!!! nole je odgojen pravoslavno, ucio kod pilica tenis i sad neke budalastine o unutrasnjem miru....

S' verom u motku

pre 7 godina

Tako je bre, ako si mu rekao. Vidi se da nismo svi mi (verni navijaci, (Yumko ukaki se dabogda u gace)) sisali vesla kad kazemo da taj.. taj... sta je da je, treba da leti iz uprave kluba

Beloved

pre 7 godina

Ukoliko izabere Imasa umesto Vajde i Bekera mislim da je svima jasno kako će se njegova karijera ubuduće odvijati, ukoliko je uopšte i bude bilo.

genius

pre 7 godina

Koja je uloga tog pajaca u timu?
Niti je bio dobar teniser, kao Beker, niti je dobar trener, kao Vajda, niti je psiholog, pa da sa Noletom radi kao psiholog!
On mu dođe kao Raspućin u carskoj porodici.

City Girl

pre 7 godina

Gledano cisto laički, Beker i Vajda deluju kao ozbiljni ljudi, za razliku od tog Spanca koji izgleda kao član neke sekte. Gledajući rezultate koje je Nole postigao pre nego sto se Španac pojavio, pitanje ko treba da se skloni se uopste ne postavlja. Gledajući sta je Vajda postigao u karijeri trenera i Beker kao igrac i trener i sta je Španac ostvario u svojoj karijeri (nista!), mislim da je sve jasno. Nadam se da ce Nole doneti pametnu odluku.

tony

pre 7 godina

bit ce to lepa knjiga jednog dana..kako me je jedna jelena potpuno unistila..sta ti je nusicevo proklestvo gospodja ministarki i ostalih zena koje su pomislile da su vece od "trenutka"..ta zena mora pod hitno da nadje neku okupaciju jer joj je uloga majke ocigledno premala i ostavlja puno vremena i prostora da se bavi novakovim tenisom!!

Dott

pre 7 godina

Istina Novak ce imai sansu na Vimbldonu 2017te, ali pod uslovom da do tad napravi najmanje iste rezultate kao 2017te, a to znaci iza sebe 2 GS titule i 2 ili cak 3 mastersa.
Na kraju ja sam siguran da ce Nole 2017tu zavrsiti na broju jedan, mada to i nije toliko vazno, najvaznije je da bude zdrav i osvoji bar dva GSma i bice to uspesna godina, pa ako neko bude imao bolje rezultate, alal mu cufte u sosu.

RAŠA

pre 7 godina

Nažalost kod Noleta je kako Jelena kaže.Znači taj naučnik ostaje a Beker ide.Ali ako ode i Vajda od Noleta nema ništa.Nama će biti žao i krivo sada a Nole će to svhatiti i biti mu krivo za par godina.Nažalost za sve kasno.

Nemanja

pre 7 godina

Hvala Bogu, Beker rekao pravu stvar! Cinjenica da je i Vajda to podrzao govori o tome da je Beker u pravu. Kakvi bre mir i ljubav, sportista mora da bude gladan pobeda i da kida za svoje ciljeve. To se postize pravilno ishranom, treninzima, sportskim zivotom i fokusiranoscu na to cime se bavite. Valjda ce ga Nole poslusati.

jegood

pre 7 godina

Ne znam da li je tacno ali ne zvuci nelogicno. Dolazak treceg trenera koji ima neke svoje principe rada i razmisljanja i koji nisu isti kao Bekerov nacin rada i razmisljanja uvodi konfuziju i onemogucava Bekera da radi svoj posao..

NENAD

pre 7 godina

Gledajuci pazljivo finale ,zakljucio sam da niti se Nole sekirao sto je izgubio,niti se Marej radovao sto je pobedio,
sve mi lici da je pobednik unapred dogovoren

tnsfan

pre 7 godina

Tu se ne radi o ultimatumu vec o najprostijem odgovoru sta u stvari Novak zeli? Boris je i postao trener Djokovica jer je u njemu video "ratnika na terenu" kome je cilj da obara rekorde i bude No1, a ne da bi meditiriao i "uzivao". Sve je u glavi, a sada je problem upravo u toj glavi. Believing is everything, ako Novak vise ne veruje u ono sto radi onda ce ostatak njegove karijere biti cisto mucenje, i njega samoga i svih njegovih fanova.

ajde

pre 7 godina

Moje mišljenje... Taj Imas je samo žrtveni jarac, možda se i svesno žrtvovao.
Prvo mesto je poklonjeno, rešeno odavno, kad je Nole imao duplo više poena. Odmorio je malo, ne može ni on godinama sve da osvaja. Stvara se veštački rivalitet sa Marejem kad već nema one dvojice najvećih rivala.

U prilog mojoj tvrdnji ide to što Beker recimo (ili Vajda) nije zamerio Novaku na tim izjavama da ga prvo mesto i titule ne zanimaju. Šampion, toliko dominantan, izjavio to, izgubio prvo mesto. Protiv Nišikorija pokaže svoj nivo, a u finalu statista.

Bilo kako bilo, taktički potez (nije velika šteta, ista pozicija u žrebu) ili ne, čvrsto verujem da će ponovo osvajati većinu titula, sa Bekerom i Vajdom!

Acika

pre 7 godina

Apsolutno ispravan potez Bekera. Kao veliki sampion jednostavno vidi da Novaku fali zara i zelje u igri. Prosto je steta da, sada kada je ovoliko blizu svetskog broja 1 svih vremena, odustane zbog meditacije, duhovnog mira, na kraju i porodice. A sve to pod uticajem nekog krajnje diskutabilnog tipa, kako samo ne nadju radnike, pekare, automehanicare, rudare, da njima drze propovedi o duhovnosti, nego uvek preplanuli, u havajkama, i vecito pored uspesnih i bogatih ljudi.

milutin

pre 7 godina

Ako Ti je Nole do tenisa, španac nema mjesto u tvom timu. On najviše liči na klovna, brate bogami, suvišan je tu, ni on sam nezna svoju ulogu, samo smeta.

kvisko

pre 7 godina

Zena mu svojim glupostima unisti karijeru.
Probudi se rodjace, odma bez cekanja i razmisljanja. Zenu ostavi kuci sa keceljom ispred sporeta a gurua i ostale levate zaboravi zauvek. Slusaj Vajdu i Beckera i bices opet najbolji, bolji od svih.

GM

pre 7 godina

Ono sto je najveca nebuloze,
je da Marko Djokovic koji je rekao da je imao nekih problema ima potrebu sa Imasom...

A Djokovic koji je u tom trenutku prvi na svetu, ima sve GS u svojim rukama, uvodi istog lika da bude pristuniji, kao da ima potrebe pored svega toga.

Dare 1234

pre 7 godina

Samo da nije steta vec ucinjena,i Borise ubaci u ultimatum ono odpozdravljanje publici il sta vec. Razmemem nesto novo i to,al bzv.je ,da ne kazem jadno

Realan

pre 7 godina

Ako nastave saradnju, Nole ce imati visoke ambicije sledece sezone, a ako ne, definitivno su ga obuzele neke druge stvari koje ga udaljavju od tenisa...

Ceca

pre 7 godina

Da se razumemo ne zna se ko mu vise odmaze Pepe ili Jeca. Ako Nole misli igrati tenis profesionalno ne treba slusati savete vraca i vestice nego profesionalnih trenera.

sa

pre 7 godina

ne znam zasto iko komentarise izmisljene vesti. Vise je nego ocigledno da je vest o ultimatumu izmisljena. Nema ni teoretske sanse da bi Beker ili Novak rekli novinarima o cemu razgovaraju.

истина

pre 7 godina

Бекер у томе има и подршку целокупног српског православног народа... Тај гуру мора да иде јер флертовање са лажном религијом се не води нигде.
Ноле још није рекао све и може много да пружи и да постане заиста тениски Пеле или Марадона или Џордан. Сада је на нивоу Кројфа.

Miroslav

pre 7 godina

Bice povuci-potegni da se Nole samo iznivelise, a tek da krene ponovo sa deljanjem... Ne mozes se osloniti na um i psihu, samo rutina rodjaci...

crazyprocessor

pre 7 godina

Zasto sam za Bekera i Vajdu. Prosto je, fanatizam u bilo cemu nije zdrav, a Pepe je fanatican. Zivot je i dobro i lose, treba osluskivati sebe, a to znaci kad ti je do davanja ljubavi ti je daj, ali isto tako kada te nesto nervira pokazi svoj bes i izbaci to iz sebe.

Fedex forever

pre 7 godina

Imas mi deluje kako totalni krelac, a sa Djokovicem ocigledno nije sve bas u najboljem redu u glavi, cim ga je angazovao! Zna se ko je GOAT :)

Jumko

pre 7 godina

Al Imaza podržava Jelena.Kraj priče.A zna se ko kosi a ko vodu nosi u toj kući.Daklem papa Bekeru i Vajdo,bilo je lepo dok je trajalo.Sada downhill.

mmmmmmm

pre 7 godina

Bravo. Odlična vest. Sledeća godina je presudna, a ako i odustane od prvog mesta i GS, nije važno već je ispisao istoriju. Ali onda to da znamo, da ne gubimo zivce.

Markobg

pre 7 godina

Ako potpiše za Nike gledacemo jos trofeja u Noletovim rukama to je suština priče oko GOAT -a,broju GS titula i nedelja kao br.1
Unece mu klauzulu u ugovoru da mora da se ugoji,, da mora da jede hleb i krmenadlu i pojede u reklami za Mc i po neki big mac.

maksimilijan

pre 7 godina

Па неее, Пепе је супер, што сте тако зли. Љубав и мир и срце у пуплику, добитна комбинација 100%

milutin

pre 7 godina

Ako Nole zeli da se vrati, uloga španca mora biti sporedna. Nema koristi od metoda unutrašnjeg mira. Samo stegnuta pesnica, doza prkosa koji se čini mi se izgubio kod Nola, i trening. Nista od gatanja, Pepe je pokazao šta zna.

Aleksa999777

pre 7 godina

Sve je to lepo,siriti ljubav biti pozitivan,ali kada to toliko izbija iz coveka cak i takvo mentalno stanje uma nije dobro,covek svoj mir i svoju srecu mora nositi u sebi.

Nedjo

pre 7 godina

Preporucio bih za mentalnog trenera oca Makarija iz manastira Svete Nedjelje u Oćestovu. U pitanju je vrhunski teolog i sportski pedagog. Mislim da mentalnu snagu moze da nadje samo u Hristu i slatkom Pravoslavlju.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Sve ovo lici na neki smisljeni dugorocni plan. Pad na drugu poziciju, prelazak na Nike opremu a onda veliki povratak na tron, naravno sve kako sponzor prizeljkuje.
Btw, ako ista cijene Ameri, onda su to pobjednici i veliki 'comebacks' tih istih!

zagor

pre 7 godina

@karban
pa to valjda i nije tajna. mislim to sam do sada 100 puta cuo da djokara trpi spanca zbog zene.
sad ako cemo da se frljamo spekulacijama... necemo

sasa jokic

pre 7 godina

Beker sebi pravi odstupnicu u medijima, kao nisam dobio pedalu, nego nije ispunio moje zahteve.
Mada iskreno, taj "ultimatum" ima smisla sa strucne strane.

fantom

pre 7 godina

Ne bih se složio sa ovim što je napisano u tekstu, oni ne razgovaraju rečnikom ultimatuma, jednostavno ako im se poklope ambicije ostaće i dalje saradnici. Ako ne, svako svojim putem. Takođe, Novak može na prvo mesto već na početku 2017, ko garantuje da će Marej osvojiti AO, možda ispadne u četvrtfinalu kao na US Openu, dovoljno da Novak iskoristi priliku. Polako sa prognozama, Novak ako osvoji 2 grend slema, puna kapa.

portos

pre 7 godina

Ja sam veceras bio u Pancevu, u Šajki, i ne biste verovali kakvih devojaka ima. Bila je jedna visoka plavuša, u roze sakou, u nekom vecem drustvu...odavno nešto lepše nisam video... Pustite i Novaka i Vajdu i starog šmekera BB i tu budalu što miriše cveće, izadjite malo, život je lep!!!

QQ bre

pre 7 godina

Bilo bi carski da sad odpusti Bekera i Vajdu.I Da postavi Peppea za glavnog trenera ,i napravi totalnu sprdnju od svega,da pusti kosicu nabaci kvarc bojicu i obrije guzicu....More uzimaj taj reket u ruke ,jer ako propustis sledecu sezonu kajaces se do kraja zivota !

Namaste

pre 7 godina

Sta ste se svi navrzli na coveka. Verovatno Novak i Jelena rade na jos jednom potomku, pa se covek trosi van terena :) ... ne moze i jare i pare ... a njegov svetao primer bi mogli da slede i ostali ostrasceni komentatori :)

23

pre 7 godina

gluposti, oni mu ne bi ni ranije dozvolili da imaju nesto protiv njega.
Licno misl da ce saradjivati sigurno jos godinu, a da ce se Beker nakon toga posvetiti onom mladom Nemcu Zverevu, bice to sjajan tandem i neko ko ce dominirati nakon ove cetvorice

rista

pre 7 godina

Kako ljudi ovde nemaju pojma sebe i svoje komentare shvataju ozbiljno i dobronamerno dele savete.. A nemaju dometa. Eto zbog interneta i takvi dobili glas javni, i nažalost vise ih je.

Damir

pre 7 godina

Desiće mu se isto ka Mareju sa Lendlom. Sa tom razlikom da kad se osvesti i odluči da pozove Bekera nazad - biće kasno. Marej je uhvatio zadnji voz, a Nole je seo u pogrešan...

doberman

pre 7 godina

tarabici su jos pre 200god. predvideli da ce covek iz marinkove bare piti mozak i dusu najvecem srbinu ali ce crno necastivo dete pobediti alaman i slovak i dusu mu spasiti!

moskva govorit

pre 7 godina

Ko si bre ti da postavljas uslove najboljem teniseru samo zato sto ti dolazis sa zapada a on iz male Srbije? Dosta vise ovih ponizavanja sa zapada! Ostavite Noleta na miru!

undercover

pre 7 godina

Čak i fizički podsjeća na Raspućina, Pepe naravno, a i ostali likovi su tu - carica Aleksandra(Jelena), car Nikolaj ( Nole), plemići koji žele da ga eliminišu( Beker i Vajda... haha

siki

pre 7 godina

Nikad nisam nesto pratio Djokovica, ali kad vidim na komentarima ove "branioce" pravoslavlja i "svete slaninice" pocinjem da ga podrzavam. Nole samo napred! Tvoj zivot, tvoja stvar.

dare slovenac

pre 7 godina

Novaku treba ona prava energija, treba krajem decembra u dvoranu kada igra Zvezda sa Realom ili Cska, da ga spiker najavi, pa da oseti onu pravu iskrenu energiju...

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

A da recimo vi svi pocnete da zivite svoje zivote i da prestanete da komentarisete tudje "probleme"? Neee, lakse je "savetovati" Djokovica, Divca, Grbice, Djordjevica, Muslina ....

Maja

pre 7 godina

Pretpostavljam da je Đoković sam uočio problem da ne zna kako drugačije da se oslobodi Pepea i njegovog uticaja i sam zadaje preko Bekera takve uslove što je potpuno ispravno.

solskjaer

pre 7 godina

Ај швабо пали... не требаш ни Новаку ни нама... (наравно, ако је тачно ово за уцену)

moskva govorit

pre 7 godina

Ko si bre ti da postavljas uslove najboljem teniseru samo zato sto ti dolazis sa zapada a on iz male Srbije? Dosta vise ovih ponizavanja sa zapada! Ostavite Noleta na miru!

solskjaer

pre 7 godina

Ај швабо пали... не требаш ни Новаку ни нама... (наравно, ако је тачно ово за уцену)

KarBan

pre 7 godina

imam neki osjecaj da ovaj Pepe Spanac je maslo Jelene!!! nole je odgojen pravoslavno, ucio kod pilica tenis i sad neke budalastine o unutrasnjem miru....

Namaste

pre 7 godina

Sta ste se svi navrzli na coveka. Verovatno Novak i Jelena rade na jos jednom potomku, pa se covek trosi van terena :) ... ne moze i jare i pare ... a njegov svetao primer bi mogli da slede i ostali ostrasceni komentatori :)

Nedjo

pre 7 godina

Preporucio bih za mentalnog trenera oca Makarija iz manastira Svete Nedjelje u Oćestovu. U pitanju je vrhunski teolog i sportski pedagog. Mislim da mentalnu snagu moze da nadje samo u Hristu i slatkom Pravoslavlju.

NENAD

pre 7 godina

Gledajuci pazljivo finale ,zakljucio sam da niti se Nole sekirao sto je izgubio,niti se Marej radovao sto je pobedio,
sve mi lici da je pobednik unapred dogovoren

ajde

pre 7 godina

Moje mišljenje... Taj Imas je samo žrtveni jarac, možda se i svesno žrtvovao.
Prvo mesto je poklonjeno, rešeno odavno, kad je Nole imao duplo više poena. Odmorio je malo, ne može ni on godinama sve da osvaja. Stvara se veštački rivalitet sa Marejem kad već nema one dvojice najvećih rivala.

U prilog mojoj tvrdnji ide to što Beker recimo (ili Vajda) nije zamerio Novaku na tim izjavama da ga prvo mesto i titule ne zanimaju. Šampion, toliko dominantan, izjavio to, izgubio prvo mesto. Protiv Nišikorija pokaže svoj nivo, a u finalu statista.

Bilo kako bilo, taktički potez (nije velika šteta, ista pozicija u žrebu) ili ne, čvrsto verujem da će ponovo osvajati većinu titula, sa Bekerom i Vajdom!

StokholmskiLemur

pre 7 godina

Novak Djokovic je upao u neku sektu i coveku je mozak ispran.To vise nije onaj isti covek i ovo nije nikakva zla misao od strane moje malenkosti.Grliti drvece i jesti travu za profesionalnog sportistu na vrhuncu karijere je jako neozbiljno.Cak i Vajda se protivi onom izvestacenom sprzenom od sunca sa barsunastom kosicom sumnjivom tipu.

hours of love

pre 7 godina

Ulazak u filozofiju zna da bude opasna stvar.
A koliko sam razumeo time se bavi spanac.

Pred fakultet i na fakuktetu sam dosta citao filozofiju i super je sto skontas nakon tih izucavanja da je nerviranje nepotrebno da ce ljudi biti idioti i da se to nikada nece promeniti
Ali filozofija sa sobom donosi i manjak motivacije, manjak poleta i energije, samo bi sedeo kuci i razmisljao o raznim aspektima zivota, otud i njegove izjave da nije tenis sve u zivotu, sto naravno jeste istina, ali odradi muski jos ovih 4-5 godina pa filozofiraj posle do mile volje brate Novace !

tony

pre 7 godina

bit ce to lepa knjiga jednog dana..kako me je jedna jelena potpuno unistila..sta ti je nusicevo proklestvo gospodja ministarki i ostalih zena koje su pomislile da su vece od "trenutka"..ta zena mora pod hitno da nadje neku okupaciju jer joj je uloga majke ocigledno premala i ostavlja puno vremena i prostora da se bavi novakovim tenisom!!

rista

pre 7 godina

Kako ljudi ovde nemaju pojma sebe i svoje komentare shvataju ozbiljno i dobronamerno dele savete.. A nemaju dometa. Eto zbog interneta i takvi dobili glas javni, i nažalost vise ih je.

kvisko

pre 7 godina

Zena mu svojim glupostima unisti karijeru.
Probudi se rodjace, odma bez cekanja i razmisljanja. Zenu ostavi kuci sa keceljom ispred sporeta a gurua i ostale levate zaboravi zauvek. Slusaj Vajdu i Beckera i bices opet najbolji, bolji od svih.

sasa jokic

pre 7 godina

Beker sebi pravi odstupnicu u medijima, kao nisam dobio pedalu, nego nije ispunio moje zahteve.
Mada iskreno, taj "ultimatum" ima smisla sa strucne strane.

Fedex forever

pre 7 godina

Imas mi deluje kako totalni krelac, a sa Djokovicem ocigledno nije sve bas u najboljem redu u glavi, cim ga je angazovao! Zna se ko je GOAT :)

Dott

pre 7 godina

Istina Novak ce imai sansu na Vimbldonu 2017te, ali pod uslovom da do tad napravi najmanje iste rezultate kao 2017te, a to znaci iza sebe 2 GS titule i 2 ili cak 3 mastersa.
Na kraju ja sam siguran da ce Nole 2017tu zavrsiti na broju jedan, mada to i nije toliko vazno, najvaznije je da bude zdrav i osvoji bar dva GSma i bice to uspesna godina, pa ako neko bude imao bolje rezultate, alal mu cufte u sosu.

Geolog

pre 7 godina

Podrska Vajdi i Bekeru ! Nole, mani se meditacije i veganske ishrane - budi ona masina iz prve polovine ove godine kad si mleo sve rivale. Takav budi jos 3-4 god, pa kad poobaras sve rekorde u tenisu- onda meditiraj do mile volje.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Sve ovo lici na neki smisljeni dugorocni plan. Pad na drugu poziciju, prelazak na Nike opremu a onda veliki povratak na tron, naravno sve kako sponzor prizeljkuje.
Btw, ako ista cijene Ameri, onda su to pobjednici i veliki 'comebacks' tih istih!

Jumko

pre 7 godina

Al Imaza podržava Jelena.Kraj priče.A zna se ko kosi a ko vodu nosi u toj kući.Daklem papa Bekeru i Vajdo,bilo je lepo dok je trajalo.Sada downhill.

Ceca

pre 7 godina

Da se razumemo ne zna se ko mu vise odmaze Pepe ili Jeca. Ako Nole misli igrati tenis profesionalno ne treba slusati savete vraca i vestice nego profesionalnih trenera.

fantom

pre 7 godina

Ne bih se složio sa ovim što je napisano u tekstu, oni ne razgovaraju rečnikom ultimatuma, jednostavno ako im se poklope ambicije ostaće i dalje saradnici. Ako ne, svako svojim putem. Takođe, Novak može na prvo mesto već na početku 2017, ko garantuje da će Marej osvojiti AO, možda ispadne u četvrtfinalu kao na US Openu, dovoljno da Novak iskoristi priliku. Polako sa prognozama, Novak ako osvoji 2 grend slema, puna kapa.

истина

pre 7 godina

Бекер у томе има и подршку целокупног српског православног народа... Тај гуру мора да иде јер флертовање са лажном религијом се не води нигде.
Ноле још није рекао све и може много да пружи и да постане заиста тениски Пеле или Марадона или Џордан. Сада је на нивоу Кројфа.

sa

pre 7 godina

ne znam zasto iko komentarise izmisljene vesti. Vise je nego ocigledno da je vest o ultimatumu izmisljena. Nema ni teoretske sanse da bi Beker ili Novak rekli novinarima o cemu razgovaraju.

Milan

pre 7 godina

U prevodu trazi od Novaka da izadje iz sekte i okrene se zivotu i navikama vrhunskog sportiste. Drago mi je sto svi mi koji pratimo desavanja nismo u zabludi po pitanju ozbiljnosti situacije. Usudio bih se da kazem daje ovo na neki nacin i mnogo veca bitka od sportske, deluje mi da je nas as bas zaglibio sa onim prevarantom. Nadajmo se da ce se vratiti pre svega na pravi zivotni put.

RAŠA

pre 7 godina

Nažalost kod Noleta je kako Jelena kaže.Znači taj naučnik ostaje a Beker ide.Ali ako ode i Vajda od Noleta nema ništa.Nama će biti žao i krivo sada a Nole će to svhatiti i biti mu krivo za par godina.Nažalost za sve kasno.

Markobg

pre 7 godina

Ako potpiše za Nike gledacemo jos trofeja u Noletovim rukama to je suština priče oko GOAT -a,broju GS titula i nedelja kao br.1
Unece mu klauzulu u ugovoru da mora da se ugoji,, da mora da jede hleb i krmenadlu i pojede u reklami za Mc i po neki big mac.

S' verom u motku

pre 7 godina

Tako je bre, ako si mu rekao. Vidi se da nismo svi mi (verni navijaci, (Yumko ukaki se dabogda u gace)) sisali vesla kad kazemo da taj.. taj... sta je da je, treba da leti iz uprave kluba

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

A da recimo vi svi pocnete da zivite svoje zivote i da prestanete da komentarisete tudje "probleme"? Neee, lakse je "savetovati" Djokovica, Divca, Grbice, Djordjevica, Muslina ....

23

pre 7 godina

gluposti, oni mu ne bi ni ranije dozvolili da imaju nesto protiv njega.
Licno misl da ce saradjivati sigurno jos godinu, a da ce se Beker nakon toga posvetiti onom mladom Nemcu Zverevu, bice to sjajan tandem i neko ko ce dominirati nakon ove cetvorice

siki

pre 7 godina

Nikad nisam nesto pratio Djokovica, ali kad vidim na komentarima ove "branioce" pravoslavlja i "svete slaninice" pocinjem da ga podrzavam. Nole samo napred! Tvoj zivot, tvoja stvar.

genius

pre 7 godina

Koja je uloga tog pajaca u timu?
Niti je bio dobar teniser, kao Beker, niti je dobar trener, kao Vajda, niti je psiholog, pa da sa Noletom radi kao psiholog!
On mu dođe kao Raspućin u carskoj porodici.

maksimilijan

pre 7 godina

Па неее, Пепе је супер, што сте тако зли. Љубав и мир и срце у пуплику, добитна комбинација 100%

GM

pre 7 godina

Ono sto je najveca nebuloze,
je da Marko Djokovic koji je rekao da je imao nekih problema ima potrebu sa Imasom...

A Djokovic koji je u tom trenutku prvi na svetu, ima sve GS u svojim rukama, uvodi istog lika da bude pristuniji, kao da ima potrebe pored svega toga.

Acika

pre 7 godina

Apsolutno ispravan potez Bekera. Kao veliki sampion jednostavno vidi da Novaku fali zara i zelje u igri. Prosto je steta da, sada kada je ovoliko blizu svetskog broja 1 svih vremena, odustane zbog meditacije, duhovnog mira, na kraju i porodice. A sve to pod uticajem nekog krajnje diskutabilnog tipa, kako samo ne nadju radnike, pekare, automehanicare, rudare, da njima drze propovedi o duhovnosti, nego uvek preplanuli, u havajkama, i vecito pored uspesnih i bogatih ljudi.

Beloved

pre 7 godina

Ukoliko izabere Imasa umesto Vajde i Bekera mislim da je svima jasno kako će se njegova karijera ubuduće odvijati, ukoliko je uopšte i bude bilo.

mmmmmmm

pre 7 godina

Bravo. Odlična vest. Sledeća godina je presudna, a ako i odustane od prvog mesta i GS, nije važno već je ispisao istoriju. Ali onda to da znamo, da ne gubimo zivce.

Miroslav

pre 7 godina

Bice povuci-potegni da se Nole samo iznivelise, a tek da krene ponovo sa deljanjem... Ne mozes se osloniti na um i psihu, samo rutina rodjaci...

undercover

pre 7 godina

Čak i fizički podsjeća na Raspućina, Pepe naravno, a i ostali likovi su tu - carica Aleksandra(Jelena), car Nikolaj ( Nole), plemići koji žele da ga eliminišu( Beker i Vajda... haha

zagor

pre 7 godina

@karban
pa to valjda i nije tajna. mislim to sam do sada 100 puta cuo da djokara trpi spanca zbog zene.
sad ako cemo da se frljamo spekulacijama... necemo

milutin

pre 7 godina

Ako Ti je Nole do tenisa, španac nema mjesto u tvom timu. On najviše liči na klovna, brate bogami, suvišan je tu, ni on sam nezna svoju ulogu, samo smeta.

tnsfan

pre 7 godina

Tu se ne radi o ultimatumu vec o najprostijem odgovoru sta u stvari Novak zeli? Boris je i postao trener Djokovica jer je u njemu video "ratnika na terenu" kome je cilj da obara rekorde i bude No1, a ne da bi meditiriao i "uzivao". Sve je u glavi, a sada je problem upravo u toj glavi. Believing is everything, ako Novak vise ne veruje u ono sto radi onda ce ostatak njegove karijere biti cisto mucenje, i njega samoga i svih njegovih fanova.

City Girl

pre 7 godina

Gledano cisto laički, Beker i Vajda deluju kao ozbiljni ljudi, za razliku od tog Spanca koji izgleda kao član neke sekte. Gledajući rezultate koje je Nole postigao pre nego sto se Španac pojavio, pitanje ko treba da se skloni se uopste ne postavlja. Gledajući sta je Vajda postigao u karijeri trenera i Beker kao igrac i trener i sta je Španac ostvario u svojoj karijeri (nista!), mislim da je sve jasno. Nadam se da ce Nole doneti pametnu odluku.

milutin

pre 7 godina

Ako Nole zeli da se vrati, uloga španca mora biti sporedna. Nema koristi od metoda unutrašnjeg mira. Samo stegnuta pesnica, doza prkosa koji se čini mi se izgubio kod Nola, i trening. Nista od gatanja, Pepe je pokazao šta zna.

Nemanja

pre 7 godina

Hvala Bogu, Beker rekao pravu stvar! Cinjenica da je i Vajda to podrzao govori o tome da je Beker u pravu. Kakvi bre mir i ljubav, sportista mora da bude gladan pobeda i da kida za svoje ciljeve. To se postize pravilno ishranom, treninzima, sportskim zivotom i fokusiranoscu na to cime se bavite. Valjda ce ga Nole poslusati.

jegood

pre 7 godina

Ne znam da li je tacno ali ne zvuci nelogicno. Dolazak treceg trenera koji ima neke svoje principe rada i razmisljanja i koji nisu isti kao Bekerov nacin rada i razmisljanja uvodi konfuziju i onemogucava Bekera da radi svoj posao..

dare slovenac

pre 7 godina

Novaku treba ona prava energija, treba krajem decembra u dvoranu kada igra Zvezda sa Realom ili Cska, da ga spiker najavi, pa da oseti onu pravu iskrenu energiju...

Aleksa999777

pre 7 godina

Sve je to lepo,siriti ljubav biti pozitivan,ali kada to toliko izbija iz coveka cak i takvo mentalno stanje uma nije dobro,covek svoj mir i svoju srecu mora nositi u sebi.

Dare 1234

pre 7 godina

Samo da nije steta vec ucinjena,i Borise ubaci u ultimatum ono odpozdravljanje publici il sta vec. Razmemem nesto novo i to,al bzv.je ,da ne kazem jadno

Realan

pre 7 godina

Ako nastave saradnju, Nole ce imati visoke ambicije sledece sezone, a ako ne, definitivno su ga obuzele neke druge stvari koje ga udaljavju od tenisa...

crazyprocessor

pre 7 godina

Zasto sam za Bekera i Vajdu. Prosto je, fanatizam u bilo cemu nije zdrav, a Pepe je fanatican. Zivot je i dobro i lose, treba osluskivati sebe, a to znaci kad ti je do davanja ljubavi ti je daj, ali isto tako kada te nesto nervira pokazi svoj bes i izbaci to iz sebe.

portos

pre 7 godina

Ja sam veceras bio u Pancevu, u Šajki, i ne biste verovali kakvih devojaka ima. Bila je jedna visoka plavuša, u roze sakou, u nekom vecem drustvu...odavno nešto lepše nisam video... Pustite i Novaka i Vajdu i starog šmekera BB i tu budalu što miriše cveće, izadjite malo, život je lep!!!

doberman

pre 7 godina

tarabici su jos pre 200god. predvideli da ce covek iz marinkove bare piti mozak i dusu najvecem srbinu ali ce crno necastivo dete pobediti alaman i slovak i dusu mu spasiti!

Maja

pre 7 godina

Pretpostavljam da je Đoković sam uočio problem da ne zna kako drugačije da se oslobodi Pepea i njegovog uticaja i sam zadaje preko Bekera takve uslove što je potpuno ispravno.

Damir

pre 7 godina

Desiće mu se isto ka Mareju sa Lendlom. Sa tom razlikom da kad se osvesti i odluči da pozove Bekera nazad - biće kasno. Marej je uhvatio zadnji voz, a Nole je seo u pogrešan...

QQ bre

pre 7 godina

Bilo bi carski da sad odpusti Bekera i Vajdu.I Da postavi Peppea za glavnog trenera ,i napravi totalnu sprdnju od svega,da pusti kosicu nabaci kvarc bojicu i obrije guzicu....More uzimaj taj reket u ruke ,jer ako propustis sledecu sezonu kajaces se do kraja zivota !