Sreda, 23.11.2016.

08:14

Jokić dobar, Porzingis odličan, Jang srušio OKC

Košarkaši Denvera pobedili su Čikago na svom parketu sa 110:107 uz solidno izdanje Nikole Jokića.

Izvor: B92

Jokiæ dobar, Porzingis odlièan, Jang srušio OKC IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Bajro zupic

pre 7 godina

Nba liga bez briga...ko nabije taj dobije .nema strasti ,samo 2-2 ili 1-1.Bobiju su dali 21 milion da bi sedeo na klupi verovatno zato sto je visok i beo.treneri se sve manje pitaju , cisto ispucavanje ...

Dejan Medic

pre 7 godina

Sta reci za trojku nika janga za pobedu lejkersa? prosto neverovatno i sramotno da sudije koje sude nba ligu nisu sankcionisale cetiri koraka janga pre nego sto je uputio sut? jos jednom dokaz da je nba liga cirkus :-)

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ajde realno gledajte učinak Jokića u sinoćnjoj utakmici. Prvo pogledajte tekmu pa onda komentarišite.Ja sam svaku tekmu odgledao Denvera kako sad u sezoni,tako i u predsezoni.Realnost je da je Jokić pao u formi i to prvenstveno zbog eksperimenta Jurkić gdje je igrao na 4 a za tu poziciju je mnogo spor i trom.Sada ulazi sa klupe koju je sam tražio i sa tolikom minutažom ima dobar učinak.Jednostavno Nurkić je mnogo snažan centar i kada igra leđima prema košu,teško ga je čuvati a i rastura u skoku zbog fizikalija.Jokić je više igrač kreativnosti koji čini druge da budu bolji i to na svoju štetu.Nurkić ima problem sa centrima koji su kao on i koji ga mogu izbaciti iz ravnoteže,tada je neprepoznatljiv.Jokić je više timski igrač a Nurkić igra za sebe.Po meni Jokić treba igrati više minuta da stekne samopouzdanje i da se ponovo vrati prošlosezonskim igrama.

Lale di'natale

pre 7 godina

Poksacu da razjasnim ovom nekobeko
Nije u pitanju ko je centar u tom momentu vec ko je jos na parketu,u ovom slucaju je to Murray jer je on s klupe donio prevagu. E sad ako neko treba da dobije vise prostora to je svakako Murray. A Jokic svakom utakmicom sve manje igra I zato nisu krivi ni Nurkic ni Farid a bogami ni Malone vec Jokic mora to mnogo bolje

KORN

pre 7 godina

Miloš Teodosić je treci najbolji ko1 Medžika Džonsona i Majkla Dzordana.
(KORN, 23. novembar 2016 11:30)
Milos Teodosic je treci najbolji kosarkas posle Medzika Dzonsona i Majkla Dzordana htedoh napisati ali mi ne dade telefon.

ara

pre 7 godina

(Nekobeko, 23. novembar 2016 10:37)

+/- indeks uopste ne pokazuje ko je bolji. evo ti primer koji pokazuje koliko moze +/- indeks da vara
imas jednog igraca koji za neko vreme provedeno u igri nista ne uradi (ili ima 1, 2 def skoka), a njegovi saigraci za to vreme daju deset poena vise od protivnika. taj igrac ce imati +10.
imas drugog igraca koji za neko vreme provedeno u igri postigne 10 poena, a ostatak ekipe npr 4. a protivnik za to vreme postigne 20. taj igrac ce imati -6 +/- indeks. znaci imace manji od prvog koji ima +10, a realno je vise pokazao I uticao na igru

nekobeko

pre 7 godina

@D-leauge, znam sta je minus plus index, dok je Jokic bio na terenu Denver je taj period dobio sa 14 razlike a dok je Nurkic bio na terenu gubili su deset razlike, isto vazi i za Faried'a, znaci dok su na centru igrali Nurkic ili Faried, Denver je gubio, a dok je Jokic bio na centru, Denver je pobedjivao. I sta to tebi kaze? meni kaze, da tim Denver igra mnogo bolje dok je Jokic na terenu kao centar nego Nurkic ili Faried(uglavnom sto se tice ove utakmice). A ti kazes sada utakmica se mijenja, pa mijenja se kad Jokic nije na terenu pa denver igra losije i gube. Da je Jokic dobio tih 11 minuta ekstra sto je Nurkic dobio(citava cetvrtina manje vise) mislis da nebi za jednu cetrvtinu ubacio jos barem najmanje 6 poena i barem jos 4 skoka? i imao bi bolje brojke od Nurkica i + u indexu. Jokic da igra konstantno 25-30minuta po mecu, sigurno bi bio u duoble duoble brojkama 7 od 10 utakmica, jos kad bi igrali na i za njega kao sto minesota igra na i za towns'a, pa imao bi brojke blizu towns'a. Malo objektivnosti nebi skodilo.

DJURADJ94

pre 7 godina

Drago mi je sto su lejkersi pobedili, iako ih ne volim nesto, ali vesbruka ne mogu da smislim.Denver mi se svidja ,imace oni dobar skor ,par utakmica su izgubili na loptu i dosta su vise gostovali na pocetku ezone, to je skup dosta solidnih igraca.Mneifs ispod radara stigo do 4. mesta na zapadu, da se stabilizuju zdravstveno bice to oni dobri stari grizliji na zapadu.Harden je umetnost kosarke.Klipersi, nadam se da mogu ovako da nastave pa da se bore za prvo mesto na zapadu s onim Voriorsima.

vasilije

pre 7 godina

U Evropi Jokic indeks korisnosti juce bi bio 19, sto je odlicno za vreme provedeno na parketu. Denver ima jako lose startere na poziciji 1-3 po procentu suta medju gorima u ligi, pogotovo Madlej, a i Galinari nikad nije imao nize procente u karijeri. Jokic bi mogao da im puno znaci, a oni ga ne koriste dovoljno. Nurkic s druge strane kad igra ima mnogo veci uticaj na igru od Jokica, jaci je od vecine centara i lako izbori poziciju, otuda i vise suteva po mecu, mada losije igra u odbrani od Jokica. Farid startna cetvorka, ali nema mnogo uticaja na igru u pozicionom napadu, dok mu lezi igra u tranziciji. mislim da bi Denver trebao nekoga da trejduje, ali lako se moze desiti da u trejdovima prodje kao Feniks sa Dragicem i da bude daleko od plej ofa, ali ko ne reskira ne profitira.

dalibor79

pre 7 godina

jokic je odigrao sasvim solidno. mnogi zaboravljaju da on ima tek 21 godinu i da je mu je ovo tek druga sezona i nba. uz to nije lako igrati svako drugo ili trece vece. pogotovo ako se uzme u obzir da je jokic igrao i na OI. nego jedno pitanje za sve ovde. je li zna neko od vas zasto nema komsija "drago" vec drugi dan da fali igrace hrvatske i nba?:)

brat Silvio

pre 7 godina

Neko je već napisao da Porzingis podsjeća na Dirka i to je zaista tako ,nadam se da će napraviti karijeru kao veliki Njemac,što sad licemjerni navijači ne zvižde kao na draftu ,utišao ih Letonac ko djecu,svaka čast.Volim kad Melo smanji doživljaj sa ispucavanjem i kad veliki borac D Rouz igra kao zmaj.PO je vrlo moguć a dalje ko zna šta vrijeme nosi.Naprijed Niksi

D-League

pre 7 godina

@nekobeko
Da li ti uopste znas sta znaci +- index?
Pa naravno da je u minusu nurkic jer je igrao celu cetvrtinu vise od Jokica a rezultat se stalno menjao.Malo samo objektivnosti nemamo vise sjajnih igraca u NBAu pa da ih hvalimo na sav glas

bulls_nation

pre 7 godina

Greota za Cikago sto ovako gube utakmice...imaju solidnu ekipu za visoke domete, a vec drugi ili treci put gube utakmicu ovako glupo. Onomad protiv Klipersa izgubili prednost od 20-ak razlike i izgubili u finisu, sada protiv Denvera vodili solidno i opet izgubili. Psiha je cudo. Carter-Williams je povredio skocni zglob i predstoji mu pauza jos najmanje 2, a najvise 4 nedelje. Dosta fali timu i McDermott koji ima drugi potres mozga od pocetka sezone... Standarno je davao po 10-15 poena od pocetka i znacila bi njegova pomoc puno. Treba forsirati i malog Granta na poziciji pleja, jer je pokazao da ima mozak i zna da kontrolise loptu, a izvesti Canan-a kad mu ne ide.

Uros

pre 7 godina

Setite se samo kada su Niksi uzeli Porzingisa kakve su bile reakcije njihovih navijaca.Svaka mu cast kako igra a pritom je hladan kao spricer.Podseca na Nowickog dosta,osecam da ce biti celu karijeru u Niksima i postati legenda..

JPR23

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.
(Mile, 23. novembar 2016 08:25)

Sramota je da ti komentarises a blage veze nemas. Porzingis je daleko od prosecnog igraca, gledaj kako igra pa ce ti biti jasnije. A Melo, ne zabija 50 ali zato igra pametnije, i nije toliko sebican, a to je bas sto niksima treba, videli smo prosle sezone koliko su dogurali sa Melom koji igra sam... mada i sada se sve vodi na Prozingisa, Mela i Rouza.. jedan zaskripi, i gube tekmu.. dovolj'o da doguraju do PO, dalje tesko..

nzm

pre 7 godina

Davis se povredio na pocetku utakmice?!?
Lepo je videti Jokica I Bjelicu da se bude polako. A I Bobi nek se potrudi da uzme mesto drugog centra, cini mi se da moze on to

Van Exel

pre 7 godina

Knicksi su zanimljivi ove sezone,Rose podseca ko je nekad bio, Jenings sa klupe ga odlicno menja dok Ernan Gomez i Kuzminskas kao rukiji dobijaju sve vecu sansu.Sve u svemu imaju veliki potencijal

Nekobeko

pre 7 godina

@davidoff. To sto pišeš nema ni malo logike, posto po tebi ispade da je Nurkic bolji od Jokica, sobzirom da dobija veću minutažu. Evo u ovoj utakmici nurk je dobio skoro pola sata a Jokic skoro nije ni dvadeset minuta. A +- index im je, Nurkicu minus 10(uz farieda , ironično isto centra, najgori u timu) a Jokic( ironično isto centar) a imao je + 14, najbolji na timu denvera. I sad ti meni kažeš da je Nurkic dobio veću minutažu sto je bolje igrao?

Bro

pre 7 godina

Kod Bulsa sve ocekivano,Batler blista,Vejd mu je prvi pratilac,Rondo 7-8 asistencija po utakmici,Lopez i Gibson zajedno skupe oko 15 skokova. Iskreno,ocekivao sam od Mirotica 15-20 poena po utakmici u ovoj sezoni,ali samo prve dve utakmice mislim da je imao taj ucinak,mada ima slobodu,sutira,ali nije bas najprecizniji. Da li neko zna sta je sa Karter-Vilijamsom i kad se vraca na teren?

JPR23

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.
(Cordel, 23. novembar 2016 09:41)
PO ce im biti maksimum.. sve se vodi na ucinak tri igraca, tesko da ce nesto moci u PO da urade..

Rade

pre 7 godina

Niksi dobro odigrali kao tim konačno to liči na nešto pre svega u odbrani. Drago mi je zbog Rouza izgleda dobro na terenu. KP odigrao vrhunski i pokazuje sav svoj kvalitet. Miriše na plejof

Aki

pre 7 godina

Vestbruk... Sta reci osim da je nevidjeni sivonja, veci egomanijak I od Kobija poslednjih sezona. Covek uzima preko 30 suteva redovno da bi postigao bar isto toliko poena. E ljudi, u proseku 17 promasenih suteva po utakmici! E 17 napada promasenih!!! Uz to molim sportsku sekciju da obavezno stave I njegov broj izgibljenih lopti - sinoc 8, prosek 9 za sada. To je bar 25 napada protracenih po utakmici. I jos neki strucnjaci pisu da je on MVP kalibar. Ni blizu nijednom MVP u istoriji, ni do kolena, statistika ne laze!

tapirus

pre 7 godina

Orleansi igraju kao preporodjeni povratkom Holideja! Neverovatan igrac,mnogo im znaci.Evans takodje kad bude spreman 100 posto bice solidna ekipa,jako nezgodna na celu sa Dejvisom!

riverdale

pre 7 godina

Porzingis je buduci Novicki,mozda bude i uspesniji od njega,a ljubomorni zato sto nemamo takvog igraca,mogu i dalje da prosipaju gluposti i zavist na svakom koraku.I ovaj Marej iz Denvera je neverovatan,a ima samo 19 godina.

petarczv

pre 7 godina

Neverovatno je da ni klupa okc niti komentatori nisu spomenuli korake??! A ovaj potez swaggy p ce biti u saqtin'fool 100%. Pre neki dan je trener woriorsa dobio kaznu od 25000$ zato sto je prozvao sudije da ne sude korake

what goes around, comes around

pre 7 godina

@Panama
I to ne samo dobio, nego Dejvis maltene nikakvog uobicajnog njegovog udela u tome nije imao jer je nakon prvih 6 minuta izasao iz igre, otisao u svlacionicu i nije se vracao do pocetka cetvrte cetvrtine, a osim toga da ta njihova pobeda dobija jos vise na tezini jeste da nisu dopustali ispod 20 da se spuste nikako cak su i po skoro 30 razlike vidili i sve to bez Dejvisa...Cudno s obzirom da je Atlanta nazovi ozbiljna ekipa...

Cordel

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.

Mile

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.

Davidoff

pre 7 godina

Malone je izgleda našao formulu , i za Jokića i za Nurkića....Minute dobijaju obojica pa ko više pokaže, za sada bolje koristi Nurkić , mada je i Jokić solidan , i ono najvažnije Denver dobija utakmice....

Davidoff

pre 7 godina

Malone je izgleda našao formulu , i za Jokića i za Nurkića....Minute dobijaju obojica pa ko više pokaže, za sada bolje koristi Nurkić , mada je i Jokić solidan , i ono najvažnije Denver dobija utakmice....

riverdale

pre 7 godina

Porzingis je buduci Novicki,mozda bude i uspesniji od njega,a ljubomorni zato sto nemamo takvog igraca,mogu i dalje da prosipaju gluposti i zavist na svakom koraku.I ovaj Marej iz Denvera je neverovatan,a ima samo 19 godina.

Uros

pre 7 godina

Setite se samo kada su Niksi uzeli Porzingisa kakve su bile reakcije njihovih navijaca.Svaka mu cast kako igra a pritom je hladan kao spricer.Podseca na Nowickog dosta,osecam da ce biti celu karijeru u Niksima i postati legenda..

what goes around, comes around

pre 7 godina

@Panama
I to ne samo dobio, nego Dejvis maltene nikakvog uobicajnog njegovog udela u tome nije imao jer je nakon prvih 6 minuta izasao iz igre, otisao u svlacionicu i nije se vracao do pocetka cetvrte cetvrtine, a osim toga da ta njihova pobeda dobija jos vise na tezini jeste da nisu dopustali ispod 20 da se spuste nikako cak su i po skoro 30 razlike vidili i sve to bez Dejvisa...Cudno s obzirom da je Atlanta nazovi ozbiljna ekipa...

tapirus

pre 7 godina

Orleansi igraju kao preporodjeni povratkom Holideja! Neverovatan igrac,mnogo im znaci.Evans takodje kad bude spreman 100 posto bice solidna ekipa,jako nezgodna na celu sa Dejvisom!

Aki

pre 7 godina

Vestbruk... Sta reci osim da je nevidjeni sivonja, veci egomanijak I od Kobija poslednjih sezona. Covek uzima preko 30 suteva redovno da bi postigao bar isto toliko poena. E ljudi, u proseku 17 promasenih suteva po utakmici! E 17 napada promasenih!!! Uz to molim sportsku sekciju da obavezno stave I njegov broj izgibljenih lopti - sinoc 8, prosek 9 za sada. To je bar 25 napada protracenih po utakmici. I jos neki strucnjaci pisu da je on MVP kalibar. Ni blizu nijednom MVP u istoriji, ni do kolena, statistika ne laze!

Cordel

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.

petarczv

pre 7 godina

Neverovatno je da ni klupa okc niti komentatori nisu spomenuli korake??! A ovaj potez swaggy p ce biti u saqtin'fool 100%. Pre neki dan je trener woriorsa dobio kaznu od 25000$ zato sto je prozvao sudije da ne sude korake

Bro

pre 7 godina

Kod Bulsa sve ocekivano,Batler blista,Vejd mu je prvi pratilac,Rondo 7-8 asistencija po utakmici,Lopez i Gibson zajedno skupe oko 15 skokova. Iskreno,ocekivao sam od Mirotica 15-20 poena po utakmici u ovoj sezoni,ali samo prve dve utakmice mislim da je imao taj ucinak,mada ima slobodu,sutira,ali nije bas najprecizniji. Da li neko zna sta je sa Karter-Vilijamsom i kad se vraca na teren?

JPR23

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.
(Mile, 23. novembar 2016 08:25)

Sramota je da ti komentarises a blage veze nemas. Porzingis je daleko od prosecnog igraca, gledaj kako igra pa ce ti biti jasnije. A Melo, ne zabija 50 ali zato igra pametnije, i nije toliko sebican, a to je bas sto niksima treba, videli smo prosle sezone koliko su dogurali sa Melom koji igra sam... mada i sada se sve vodi na Prozingisa, Mela i Rouza.. jedan zaskripi, i gube tekmu.. dovolj'o da doguraju do PO, dalje tesko..

Rade

pre 7 godina

Niksi dobro odigrali kao tim konačno to liči na nešto pre svega u odbrani. Drago mi je zbog Rouza izgleda dobro na terenu. KP odigrao vrhunski i pokazuje sav svoj kvalitet. Miriše na plejof

Nekobeko

pre 7 godina

@davidoff. To sto pišeš nema ni malo logike, posto po tebi ispade da je Nurkic bolji od Jokica, sobzirom da dobija veću minutažu. Evo u ovoj utakmici nurk je dobio skoro pola sata a Jokic skoro nije ni dvadeset minuta. A +- index im je, Nurkicu minus 10(uz farieda , ironično isto centra, najgori u timu) a Jokic( ironično isto centar) a imao je + 14, najbolji na timu denvera. I sad ti meni kažeš da je Nurkic dobio veću minutažu sto je bolje igrao?

Van Exel

pre 7 godina

Knicksi su zanimljivi ove sezone,Rose podseca ko je nekad bio, Jenings sa klupe ga odlicno menja dok Ernan Gomez i Kuzminskas kao rukiji dobijaju sve vecu sansu.Sve u svemu imaju veliki potencijal

Mile

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.

Lale di'natale

pre 7 godina

Poksacu da razjasnim ovom nekobeko
Nije u pitanju ko je centar u tom momentu vec ko je jos na parketu,u ovom slucaju je to Murray jer je on s klupe donio prevagu. E sad ako neko treba da dobije vise prostora to je svakako Murray. A Jokic svakom utakmicom sve manje igra I zato nisu krivi ni Nurkic ni Farid a bogami ni Malone vec Jokic mora to mnogo bolje

brat Silvio

pre 7 godina

Neko je već napisao da Porzingis podsjeća na Dirka i to je zaista tako ,nadam se da će napraviti karijeru kao veliki Njemac,što sad licemjerni navijači ne zvižde kao na draftu ,utišao ih Letonac ko djecu,svaka čast.Volim kad Melo smanji doživljaj sa ispucavanjem i kad veliki borac D Rouz igra kao zmaj.PO je vrlo moguć a dalje ko zna šta vrijeme nosi.Naprijed Niksi

nzm

pre 7 godina

Davis se povredio na pocetku utakmice?!?
Lepo je videti Jokica I Bjelicu da se bude polako. A I Bobi nek se potrudi da uzme mesto drugog centra, cini mi se da moze on to

bulls_nation

pre 7 godina

Greota za Cikago sto ovako gube utakmice...imaju solidnu ekipu za visoke domete, a vec drugi ili treci put gube utakmicu ovako glupo. Onomad protiv Klipersa izgubili prednost od 20-ak razlike i izgubili u finisu, sada protiv Denvera vodili solidno i opet izgubili. Psiha je cudo. Carter-Williams je povredio skocni zglob i predstoji mu pauza jos najmanje 2, a najvise 4 nedelje. Dosta fali timu i McDermott koji ima drugi potres mozga od pocetka sezone... Standarno je davao po 10-15 poena od pocetka i znacila bi njegova pomoc puno. Treba forsirati i malog Granta na poziciji pleja, jer je pokazao da ima mozak i zna da kontrolise loptu, a izvesti Canan-a kad mu ne ide.

nekobeko

pre 7 godina

@D-leauge, znam sta je minus plus index, dok je Jokic bio na terenu Denver je taj period dobio sa 14 razlike a dok je Nurkic bio na terenu gubili su deset razlike, isto vazi i za Faried'a, znaci dok su na centru igrali Nurkic ili Faried, Denver je gubio, a dok je Jokic bio na centru, Denver je pobedjivao. I sta to tebi kaze? meni kaze, da tim Denver igra mnogo bolje dok je Jokic na terenu kao centar nego Nurkic ili Faried(uglavnom sto se tice ove utakmice). A ti kazes sada utakmica se mijenja, pa mijenja se kad Jokic nije na terenu pa denver igra losije i gube. Da je Jokic dobio tih 11 minuta ekstra sto je Nurkic dobio(citava cetvrtina manje vise) mislis da nebi za jednu cetrvtinu ubacio jos barem najmanje 6 poena i barem jos 4 skoka? i imao bi bolje brojke od Nurkica i + u indexu. Jokic da igra konstantno 25-30minuta po mecu, sigurno bi bio u duoble duoble brojkama 7 od 10 utakmica, jos kad bi igrali na i za njega kao sto minesota igra na i za towns'a, pa imao bi brojke blizu towns'a. Malo objektivnosti nebi skodilo.

JPR23

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.
(Cordel, 23. novembar 2016 09:41)
PO ce im biti maksimum.. sve se vodi na ucinak tri igraca, tesko da ce nesto moci u PO da urade..

dalibor79

pre 7 godina

jokic je odigrao sasvim solidno. mnogi zaboravljaju da on ima tek 21 godinu i da je mu je ovo tek druga sezona i nba. uz to nije lako igrati svako drugo ili trece vece. pogotovo ako se uzme u obzir da je jokic igrao i na OI. nego jedno pitanje za sve ovde. je li zna neko od vas zasto nema komsija "drago" vec drugi dan da fali igrace hrvatske i nba?:)

DJURADJ94

pre 7 godina

Drago mi je sto su lejkersi pobedili, iako ih ne volim nesto, ali vesbruka ne mogu da smislim.Denver mi se svidja ,imace oni dobar skor ,par utakmica su izgubili na loptu i dosta su vise gostovali na pocetku ezone, to je skup dosta solidnih igraca.Mneifs ispod radara stigo do 4. mesta na zapadu, da se stabilizuju zdravstveno bice to oni dobri stari grizliji na zapadu.Harden je umetnost kosarke.Klipersi, nadam se da mogu ovako da nastave pa da se bore za prvo mesto na zapadu s onim Voriorsima.

ara

pre 7 godina

(Nekobeko, 23. novembar 2016 10:37)

+/- indeks uopste ne pokazuje ko je bolji. evo ti primer koji pokazuje koliko moze +/- indeks da vara
imas jednog igraca koji za neko vreme provedeno u igri nista ne uradi (ili ima 1, 2 def skoka), a njegovi saigraci za to vreme daju deset poena vise od protivnika. taj igrac ce imati +10.
imas drugog igraca koji za neko vreme provedeno u igri postigne 10 poena, a ostatak ekipe npr 4. a protivnik za to vreme postigne 20. taj igrac ce imati -6 +/- indeks. znaci imace manji od prvog koji ima +10, a realno je vise pokazao I uticao na igru

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ajde realno gledajte učinak Jokića u sinoćnjoj utakmici. Prvo pogledajte tekmu pa onda komentarišite.Ja sam svaku tekmu odgledao Denvera kako sad u sezoni,tako i u predsezoni.Realnost je da je Jokić pao u formi i to prvenstveno zbog eksperimenta Jurkić gdje je igrao na 4 a za tu poziciju je mnogo spor i trom.Sada ulazi sa klupe koju je sam tražio i sa tolikom minutažom ima dobar učinak.Jednostavno Nurkić je mnogo snažan centar i kada igra leđima prema košu,teško ga je čuvati a i rastura u skoku zbog fizikalija.Jokić je više igrač kreativnosti koji čini druge da budu bolji i to na svoju štetu.Nurkić ima problem sa centrima koji su kao on i koji ga mogu izbaciti iz ravnoteže,tada je neprepoznatljiv.Jokić je više timski igrač a Nurkić igra za sebe.Po meni Jokić treba igrati više minuta da stekne samopouzdanje i da se ponovo vrati prošlosezonskim igrama.

D-League

pre 7 godina

@nekobeko
Da li ti uopste znas sta znaci +- index?
Pa naravno da je u minusu nurkic jer je igrao celu cetvrtinu vise od Jokica a rezultat se stalno menjao.Malo samo objektivnosti nemamo vise sjajnih igraca u NBAu pa da ih hvalimo na sav glas

KORN

pre 7 godina

Miloš Teodosić je treci najbolji ko1 Medžika Džonsona i Majkla Dzordana.
(KORN, 23. novembar 2016 11:30)
Milos Teodosic je treci najbolji kosarkas posle Medzika Dzonsona i Majkla Dzordana htedoh napisati ali mi ne dade telefon.

vasilije

pre 7 godina

U Evropi Jokic indeks korisnosti juce bi bio 19, sto je odlicno za vreme provedeno na parketu. Denver ima jako lose startere na poziciji 1-3 po procentu suta medju gorima u ligi, pogotovo Madlej, a i Galinari nikad nije imao nize procente u karijeri. Jokic bi mogao da im puno znaci, a oni ga ne koriste dovoljno. Nurkic s druge strane kad igra ima mnogo veci uticaj na igru od Jokica, jaci je od vecine centara i lako izbori poziciju, otuda i vise suteva po mecu, mada losije igra u odbrani od Jokica. Farid startna cetvorka, ali nema mnogo uticaja na igru u pozicionom napadu, dok mu lezi igra u tranziciji. mislim da bi Denver trebao nekoga da trejduje, ali lako se moze desiti da u trejdovima prodje kao Feniks sa Dragicem i da bude daleko od plej ofa, ali ko ne reskira ne profitira.

Dejan Medic

pre 7 godina

Sta reci za trojku nika janga za pobedu lejkersa? prosto neverovatno i sramotno da sudije koje sude nba ligu nisu sankcionisale cetiri koraka janga pre nego sto je uputio sut? jos jednom dokaz da je nba liga cirkus :-)

Bajro zupic

pre 7 godina

Nba liga bez briga...ko nabije taj dobije .nema strasti ,samo 2-2 ili 1-1.Bobiju su dali 21 milion da bi sedeo na klupi verovatno zato sto je visok i beo.treneri se sve manje pitaju , cisto ispucavanje ...

Mile

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.

D-League

pre 7 godina

@nekobeko
Da li ti uopste znas sta znaci +- index?
Pa naravno da je u minusu nurkic jer je igrao celu cetvrtinu vise od Jokica a rezultat se stalno menjao.Malo samo objektivnosti nemamo vise sjajnih igraca u NBAu pa da ih hvalimo na sav glas

nekobeko

pre 7 godina

@D-leauge, znam sta je minus plus index, dok je Jokic bio na terenu Denver je taj period dobio sa 14 razlike a dok je Nurkic bio na terenu gubili su deset razlike, isto vazi i za Faried'a, znaci dok su na centru igrali Nurkic ili Faried, Denver je gubio, a dok je Jokic bio na centru, Denver je pobedjivao. I sta to tebi kaze? meni kaze, da tim Denver igra mnogo bolje dok je Jokic na terenu kao centar nego Nurkic ili Faried(uglavnom sto se tice ove utakmice). A ti kazes sada utakmica se mijenja, pa mijenja se kad Jokic nije na terenu pa denver igra losije i gube. Da je Jokic dobio tih 11 minuta ekstra sto je Nurkic dobio(citava cetvrtina manje vise) mislis da nebi za jednu cetrvtinu ubacio jos barem najmanje 6 poena i barem jos 4 skoka? i imao bi bolje brojke od Nurkica i + u indexu. Jokic da igra konstantno 25-30minuta po mecu, sigurno bi bio u duoble duoble brojkama 7 od 10 utakmica, jos kad bi igrali na i za njega kao sto minesota igra na i za towns'a, pa imao bi brojke blizu towns'a. Malo objektivnosti nebi skodilo.

Nekobeko

pre 7 godina

@davidoff. To sto pišeš nema ni malo logike, posto po tebi ispade da je Nurkic bolji od Jokica, sobzirom da dobija veću minutažu. Evo u ovoj utakmici nurk je dobio skoro pola sata a Jokic skoro nije ni dvadeset minuta. A +- index im je, Nurkicu minus 10(uz farieda , ironično isto centra, najgori u timu) a Jokic( ironično isto centar) a imao je + 14, najbolji na timu denvera. I sad ti meni kažeš da je Nurkic dobio veću minutažu sto je bolje igrao?

ara

pre 7 godina

(Nekobeko, 23. novembar 2016 10:37)

+/- indeks uopste ne pokazuje ko je bolji. evo ti primer koji pokazuje koliko moze +/- indeks da vara
imas jednog igraca koji za neko vreme provedeno u igri nista ne uradi (ili ima 1, 2 def skoka), a njegovi saigraci za to vreme daju deset poena vise od protivnika. taj igrac ce imati +10.
imas drugog igraca koji za neko vreme provedeno u igri postigne 10 poena, a ostatak ekipe npr 4. a protivnik za to vreme postigne 20. taj igrac ce imati -6 +/- indeks. znaci imace manji od prvog koji ima +10, a realno je vise pokazao I uticao na igru

KORN

pre 7 godina

Miloš Teodosić je treci najbolji ko1 Medžika Džonsona i Majkla Dzordana.
(KORN, 23. novembar 2016 11:30)
Milos Teodosic je treci najbolji kosarkas posle Medzika Dzonsona i Majkla Dzordana htedoh napisati ali mi ne dade telefon.

Aki

pre 7 godina

Vestbruk... Sta reci osim da je nevidjeni sivonja, veci egomanijak I od Kobija poslednjih sezona. Covek uzima preko 30 suteva redovno da bi postigao bar isto toliko poena. E ljudi, u proseku 17 promasenih suteva po utakmici! E 17 napada promasenih!!! Uz to molim sportsku sekciju da obavezno stave I njegov broj izgibljenih lopti - sinoc 8, prosek 9 za sada. To je bar 25 napada protracenih po utakmici. I jos neki strucnjaci pisu da je on MVP kalibar. Ni blizu nijednom MVP u istoriji, ni do kolena, statistika ne laze!

Davidoff

pre 7 godina

Malone je izgleda našao formulu , i za Jokića i za Nurkića....Minute dobijaju obojica pa ko više pokaže, za sada bolje koristi Nurkić , mada je i Jokić solidan , i ono najvažnije Denver dobija utakmice....

riverdale

pre 7 godina

Porzingis je buduci Novicki,mozda bude i uspesniji od njega,a ljubomorni zato sto nemamo takvog igraca,mogu i dalje da prosipaju gluposti i zavist na svakom koraku.I ovaj Marej iz Denvera je neverovatan,a ima samo 19 godina.

nzm

pre 7 godina

Davis se povredio na pocetku utakmice?!?
Lepo je videti Jokica I Bjelicu da se bude polako. A I Bobi nek se potrudi da uzme mesto drugog centra, cini mi se da moze on to

tapirus

pre 7 godina

Orleansi igraju kao preporodjeni povratkom Holideja! Neverovatan igrac,mnogo im znaci.Evans takodje kad bude spreman 100 posto bice solidna ekipa,jako nezgodna na celu sa Dejvisom!

JPR23

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.
(Cordel, 23. novembar 2016 09:41)
PO ce im biti maksimum.. sve se vodi na ucinak tri igraca, tesko da ce nesto moci u PO da urade..

Bro

pre 7 godina

Kod Bulsa sve ocekivano,Batler blista,Vejd mu je prvi pratilac,Rondo 7-8 asistencija po utakmici,Lopez i Gibson zajedno skupe oko 15 skokova. Iskreno,ocekivao sam od Mirotica 15-20 poena po utakmici u ovoj sezoni,ali samo prve dve utakmice mislim da je imao taj ucinak,mada ima slobodu,sutira,ali nije bas najprecizniji. Da li neko zna sta je sa Karter-Vilijamsom i kad se vraca na teren?

JPR23

pre 7 godina

Porzingis je prosecan igrac, Boban za 40 min bi imao tripal-dabl sigurno. Guraju ga zbog Evropskog trzista u saradnji sa Rouzom i adidasom, pa nemoguce jedan Karmelo koji je zabijao po 50 prosle sezone sad da ima 17 poena na utakmici. Sramota u sta se pretvorio NBA.
(Mile, 23. novembar 2016 08:25)

Sramota je da ti komentarises a blage veze nemas. Porzingis je daleko od prosecnog igraca, gledaj kako igra pa ce ti biti jasnije. A Melo, ne zabija 50 ali zato igra pametnije, i nije toliko sebican, a to je bas sto niksima treba, videli smo prosle sezone koliko su dogurali sa Melom koji igra sam... mada i sada se sve vodi na Prozingisa, Mela i Rouza.. jedan zaskripi, i gube tekmu.. dovolj'o da doguraju do PO, dalje tesko..

Lale di'natale

pre 7 godina

Poksacu da razjasnim ovom nekobeko
Nije u pitanju ko je centar u tom momentu vec ko je jos na parketu,u ovom slucaju je to Murray jer je on s klupe donio prevagu. E sad ako neko treba da dobije vise prostora to je svakako Murray. A Jokic svakom utakmicom sve manje igra I zato nisu krivi ni Nurkic ni Farid a bogami ni Malone vec Jokic mora to mnogo bolje

DJURADJ94

pre 7 godina

Drago mi je sto su lejkersi pobedili, iako ih ne volim nesto, ali vesbruka ne mogu da smislim.Denver mi se svidja ,imace oni dobar skor ,par utakmica su izgubili na loptu i dosta su vise gostovali na pocetku ezone, to je skup dosta solidnih igraca.Mneifs ispod radara stigo do 4. mesta na zapadu, da se stabilizuju zdravstveno bice to oni dobri stari grizliji na zapadu.Harden je umetnost kosarke.Klipersi, nadam se da mogu ovako da nastave pa da se bore za prvo mesto na zapadu s onim Voriorsima.

petarczv

pre 7 godina

Neverovatno je da ni klupa okc niti komentatori nisu spomenuli korake??! A ovaj potez swaggy p ce biti u saqtin'fool 100%. Pre neki dan je trener woriorsa dobio kaznu od 25000$ zato sto je prozvao sudije da ne sude korake

what goes around, comes around

pre 7 godina

@Panama
I to ne samo dobio, nego Dejvis maltene nikakvog uobicajnog njegovog udela u tome nije imao jer je nakon prvih 6 minuta izasao iz igre, otisao u svlacionicu i nije se vracao do pocetka cetvrte cetvrtine, a osim toga da ta njihova pobeda dobija jos vise na tezini jeste da nisu dopustali ispod 20 da se spuste nikako cak su i po skoro 30 razlike vidili i sve to bez Dejvisa...Cudno s obzirom da je Atlanta nazovi ozbiljna ekipa...

dalibor79

pre 7 godina

jokic je odigrao sasvim solidno. mnogi zaboravljaju da on ima tek 21 godinu i da je mu je ovo tek druga sezona i nba. uz to nije lako igrati svako drugo ili trece vece. pogotovo ako se uzme u obzir da je jokic igrao i na OI. nego jedno pitanje za sve ovde. je li zna neko od vas zasto nema komsija "drago" vec drugi dan da fali igrace hrvatske i nba?:)

vasilije

pre 7 godina

U Evropi Jokic indeks korisnosti juce bi bio 19, sto je odlicno za vreme provedeno na parketu. Denver ima jako lose startere na poziciji 1-3 po procentu suta medju gorima u ligi, pogotovo Madlej, a i Galinari nikad nije imao nize procente u karijeri. Jokic bi mogao da im puno znaci, a oni ga ne koriste dovoljno. Nurkic s druge strane kad igra ima mnogo veci uticaj na igru od Jokica, jaci je od vecine centara i lako izbori poziciju, otuda i vise suteva po mecu, mada losije igra u odbrani od Jokica. Farid startna cetvorka, ali nema mnogo uticaja na igru u pozicionom napadu, dok mu lezi igra u tranziciji. mislim da bi Denver trebao nekoga da trejduje, ali lako se moze desiti da u trejdovima prodje kao Feniks sa Dragicem i da bude daleko od plej ofa, ali ko ne reskira ne profitira.

Van Exel

pre 7 godina

Knicksi su zanimljivi ove sezone,Rose podseca ko je nekad bio, Jenings sa klupe ga odlicno menja dok Ernan Gomez i Kuzminskas kao rukiji dobijaju sve vecu sansu.Sve u svemu imaju veliki potencijal

brat Silvio

pre 7 godina

Neko je već napisao da Porzingis podsjeća na Dirka i to je zaista tako ,nadam se da će napraviti karijeru kao veliki Njemac,što sad licemjerni navijači ne zvižde kao na draftu ,utišao ih Letonac ko djecu,svaka čast.Volim kad Melo smanji doživljaj sa ispucavanjem i kad veliki borac D Rouz igra kao zmaj.PO je vrlo moguć a dalje ko zna šta vrijeme nosi.Naprijed Niksi

Cordel

pre 7 godina

Niksi sve bolji i bolji, mislim da idu u PO ove godine. Leteci Letonac nastavlja da impresionira. Mada mi je tu Melo najvece iznenadjenje. Od jednog klasicnog skorera i silovatelja lopte, nije se mogla ocekivati ovakva promena da je uvek podredjen timu i da ce raditi i neke druge stvari sem poentiranja da bi njegov tim pobedio.

Uros

pre 7 godina

Setite se samo kada su Niksi uzeli Porzingisa kakve su bile reakcije njihovih navijaca.Svaka mu cast kako igra a pritom je hladan kao spricer.Podseca na Nowickog dosta,osecam da ce biti celu karijeru u Niksima i postati legenda..

Rade

pre 7 godina

Niksi dobro odigrali kao tim konačno to liči na nešto pre svega u odbrani. Drago mi je zbog Rouza izgleda dobro na terenu. KP odigrao vrhunski i pokazuje sav svoj kvalitet. Miriše na plejof

bulls_nation

pre 7 godina

Greota za Cikago sto ovako gube utakmice...imaju solidnu ekipu za visoke domete, a vec drugi ili treci put gube utakmicu ovako glupo. Onomad protiv Klipersa izgubili prednost od 20-ak razlike i izgubili u finisu, sada protiv Denvera vodili solidno i opet izgubili. Psiha je cudo. Carter-Williams je povredio skocni zglob i predstoji mu pauza jos najmanje 2, a najvise 4 nedelje. Dosta fali timu i McDermott koji ima drugi potres mozga od pocetka sezone... Standarno je davao po 10-15 poena od pocetka i znacila bi njegova pomoc puno. Treba forsirati i malog Granta na poziciji pleja, jer je pokazao da ima mozak i zna da kontrolise loptu, a izvesti Canan-a kad mu ne ide.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ajde realno gledajte učinak Jokića u sinoćnjoj utakmici. Prvo pogledajte tekmu pa onda komentarišite.Ja sam svaku tekmu odgledao Denvera kako sad u sezoni,tako i u predsezoni.Realnost je da je Jokić pao u formi i to prvenstveno zbog eksperimenta Jurkić gdje je igrao na 4 a za tu poziciju je mnogo spor i trom.Sada ulazi sa klupe koju je sam tražio i sa tolikom minutažom ima dobar učinak.Jednostavno Nurkić je mnogo snažan centar i kada igra leđima prema košu,teško ga je čuvati a i rastura u skoku zbog fizikalija.Jokić je više igrač kreativnosti koji čini druge da budu bolji i to na svoju štetu.Nurkić ima problem sa centrima koji su kao on i koji ga mogu izbaciti iz ravnoteže,tada je neprepoznatljiv.Jokić je više timski igrač a Nurkić igra za sebe.Po meni Jokić treba igrati više minuta da stekne samopouzdanje i da se ponovo vrati prošlosezonskim igrama.

Dejan Medic

pre 7 godina

Sta reci za trojku nika janga za pobedu lejkersa? prosto neverovatno i sramotno da sudije koje sude nba ligu nisu sankcionisale cetiri koraka janga pre nego sto je uputio sut? jos jednom dokaz da je nba liga cirkus :-)

Bajro zupic

pre 7 godina

Nba liga bez briga...ko nabije taj dobije .nema strasti ,samo 2-2 ili 1-1.Bobiju su dali 21 milion da bi sedeo na klupi verovatno zato sto je visok i beo.treneri se sve manje pitaju , cisto ispucavanje ...