Subota, 19.11.2016.

13:10

Arsenal jednim šutem izbegao poraz od Junajteda

Fudbaleri Mančester Junajteda i Arsenala remizirali su 1:1 (0:0) na Old Trafordu, u premijernom meču 12. kola engleske Premijer lige.

Izvor: AK

Arsenal jednim šutem izbegao poraz od Junajteda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 7 godina

murinjo ako oce titulu mora vise napadacki da igra arsenal srece nema stalno im se povrede igraci za titulu najvise sansi ima city chelsi i liverpool..

goran

pre 7 godina

velike sanse za titulu imaju city liverpool i chelsi mozda i totinhem po mojoj proceni arsenal ako oce titulu mora da poradi povrede ih sprecavaju murinjo mora malo vise napadacki da igra

Kol

pre 7 godina

Rekoh na pocetku kako su krenuli bice vrhunska utakmice i to je trajalo 10 minuta, posle toga bas nikakav fudbal a rezultat je posebna prica zaista steta sto Junajted nije pobedio ali odbrana je bas losa!

woah

pre 7 godina

@VukK
Svako ko malo poznaje fudbal zna da se može napasti samo ako ti to protivnik dozvoli. Ozil zatvoren, Sančez skoro na polovini, isteran. Zato nisu napali, nisu dobili šansu, Mančester im to nije dozvolio.

Pera

pre 7 godina

Stouk, Barnli, Arsenal... tri utakmice koje je Junajted trebao glat da dobije, i to sa tri, cetiri gola razlike. Odbrana je trenutno ogroman problem i sto pre trebaju naci dva ozbiljna stopera, jer posle onakvog unistavanja Arsenala u 88. minuta, da primite gol iz prvog suta u okvir je nedopustivo. Ali igra im je bila na izuzetno visokom nivou i kada budu zapusili rupe u odbrani pregazice Premijer ligu kao od sale.

Djole*

pre 7 godina

Bolje da su izgubili, nego ovako primili gol u 90 min.. Po ko zna koji put, Junajted ne zna da zavrsi mec. Gledam Runija u novom stajlingu, odvratan je. Psuje Marinera, dere se raspravlja.. Vise ne znam sta da mislim o njemu.. Ovo nije Junajted, dzabe milioni, dzaba.. Pisem to vec dosta puta, ali stvarno je vise vrijeme za jedan zimski san.. Da ako se nesto promjeni nesto posle Nove..

Bree

pre 7 godina

Ramzi na levom krilu, samo je pitanje sta ce on tu? A na klupi ti sede Ivobi i Cemberlen. Arsenal je bez Kazorle 0 i to se danas najbolje videlo. Fan sam Arsenala, ali ovakva igra je katastrofalna.

Gunarson

pre 7 godina

Kao neko ko redovno prati Arsenal mislim da su ubedljivo dva najbitnija igraca u tim Kosijelni i Kazorla iako se neki drugi velicaju puno vise. Bez Kosijelnog odbrana nula, bez Kazorle (najpotcenjenijeg igraca u ligi) igra sa loptom u posedu nula.

goran

pre 7 godina

Junajted i Arsenal su veceras definitivno odigrali jedan od svojih najgorih derbija od kako postoji njihovo medjusobno rivalstvo, jedina pozitivna strana je ta da je ipak bilo golova ali sam kvalitet fudbala je bio za zaborav...
Jos jednom se pokazalo da Murinjo (od pocetka sezone) nije doneo nista novo i nista epohalno kako bi nekom svojom trenerskom vizijom i magijom podigao posrnulog giganta, cak naprotiv Junajted po meni igra jos bledje nego sto je to bilo pod Van Galom pa cak i isprozivanim Mojesom, jednostavno tim igra bez ikakve vizije i ideje sve se svodi na individualne akcije i bunarenje u protivnicki sesnaesterac, dzabe i 70% poseda lopte kad ne postoje izgradjene akcije vec se samo kruzi oko sesnaesterca bez ideje ,prosto je neverovatno da ovakav tim sa ovakvim pojedincima se muci da postigne gol... sa druge strane od Vengera i Arsenala nista novo nismo videli Arsenal vec duzi niz godina igra ovako u sistemu toplo-hladno i sto je najgore onda kada se cini da mogu da se umesaju u borbu za titulu oni sve uprskaju ,veceras je Arsen Venger dosao na Old Traford samo sa jednom mislju a to je kako da izbegne poraz , steta sto je uspeo u tome (inace da se razumemo vise simpatisem Arsenal od Junajteda) jer sa ovako kukavickom igrom nece uzeti titulu nikad, eh kada se samo setim vremena kada su igrali Anri ,Vijera,Ljungberg,Pires i Bergkamp tada je bila milina gledati Arsenal koji je uvek igrao na pobedu i gol vise !

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako Arsenal pod Arsenom Vengerom ikada osvoji premier ligu neka se ta ista liga ugasi.
(vanbasten, 19. novembar 2016 15:44)

New casual detected.
Šta ti dečko pričaš

Blue Fortress

pre 7 godina

Razocaravajuca utakmica, simpatizeri Junajteda imaju za cim da zale s obzirom na punu kontrolu utakmice, Arsenal letargican u napadu ali jako solidan u odbrani. S obzirom na oslabljen sastav Utd-a mislio sam da ce Venger mozda i prekinuti crnu seriju, to se ipak nije desilo ali je izvukao "sladji" bod iako ga je Murinjo ponovo nadigrao i produzio seriju nepobedivosti u PL u medjusobnom skoru na 15 utakmica. Posle dosadnog prvog poluvremena, i nije bilo toliko lose u nastavku, trka se nastavlja - ovo je dobar rezultat za druge konkurente u borbi za titulu.

Mrko

pre 7 godina

Sada ispada kako j e Venger pogodio sa izmenama

A u stvari nabode corava koka zrno , aj da je ovo bilo finale LP pa jos da razumem

Igra se da bi pobedio, a ti postavljas taktiku kao da si gori,
ne koristis ni malo situaciju na terenu , cak i sa ovakvom taktikom United ima igraca vise od pola sata koji ne sme da napravi prekrsaj i ti to ne koristis, cak i Murinjo to uvidja i izvodi ga u 70 minutu, ali ni jednom da neko od kreativaca napadne tog igraca da iznudi 2 zuti karton. to
vec nije do igraca vec do VENGERA zasto nije rekao Sancezu da napadne tog i graca ili da igra na toj strani sigurno bi dosli u kontakt. i tako mogucnost da mancester ostane sa 10 igraca

Jovan

pre 7 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za ovaj Arsenal. Uzdaš se u Čeha, da će sve da ti brani i onda kad kola krenu nizbrdo ubaciš Zurua i moliš boga da da gol. Kakva taktika

bbr

pre 7 godina

yytyt...atletiko madrid-real???bajern-dortmund?atletiko je ekipa koju svi kod nas gotive jer se bore,imaju Simeonea koji je kul lik,ali ekipa koja stalno igra odbranu svi na svojoj polovini,brane se protiv Reala,Barse i jakih timova i cekaju kontru,kad su postali hit pre tri sezone,kao i pre dve,igrali su meceve 1:0 u 50% slucajeva.Dortmun je jedne jedine sezone pruzao otpor Bajernu,ostalih godina se zna ko to dobija kao i ko osvaja ligu(to se zna i na polusezoni).

Иван Чоловић

pre 7 godina

i opet cu reci sto sam rekao sto puta do sada. walcott katastrofa, najgori igrac arsenala ikad. giroud spasava po ko zna koji put, zver od igraca a sedi na klupi samo zbog pritiska navijaca od kojih su 70% fudbalski duduci, sto se vidi i po komentarima na ovom portalu. malo statistike za ove sto ce da mi nalupaju minuse: (utakmice/golovi-procenat golova po utakmici) giroud138/59-0.43, rooney 378/179-0.47, plus uzmite u obzir koliko puta je giroud odigrao samo po par minuta posto je ulazio sa klupe sto se rooney-u nije toliko cesto desavalo. umalo da zaboravim, walcott 244/60-0.25...

strucnjak

pre 7 godina

Zaista od danas vise ne simpatisem Arsenala. Mnogo defanzivno postavljena taktika, solidne igrace imas a ne smes da napadnes. Stvarno mi vise nije jasno sto drze Vengera koji zadnjih deset godina ne napreduje sa ekipom, unapred se zna da nece Arsenal nista uraditi, bar da promene nesto makar i na gore.

Red Veteran

pre 7 godina

@Blue Fortress
Pravi komentari, bravo! Uživanje je čitati što pišeš - pravi objektivni poznavalac fudbala (što je retko čitajući komentare drugih "poznavalaca"...).
Arsenal se provukao samo tako! Jedan šut u okvir gola i to u 89. minutu je žalosno za pretendenta na titulu. Junajted zaista nema sportske sreće. Prilično solidna igra protiv favorizovanog Arsenala. Penal na Valensijom k'o kuća! Od trofeja nema ništa dok Murunjo ne nadje novog Rija i Vidića.

Beograd

pre 7 godina

MU danas bio bolji sa vise energije htenja i volje za pobedom. Ali sta to vredi kad se Bunkerinjo cim su postigli gol i poveli povukao da se brani. Po kozna koji put mu se ta taktika obija od glavu. Arsenal neubedljiv ova pauza izgleda ucinila svoje. Venger je pogodio sa izmenama i to mu se isplatilo sa remijem.

vlada

pre 7 godina

I neka im se vrati jednom. Protiv Liverpoola bez shanse za gol izvuku bod (zahvaljujuci De Gei). Sada su bili dosta bolji od Arsenala ali i to ih hoce mora da se vrati jednom.

rejnald

pre 7 godina

Kad ode Wenger svanuce i Arsenalu...Dotad poneki FA kup.Cak im je i igra postala ruzna za gledanje.Ostali su bez svog zastitnog znaka...

jako i do samog kraja

pre 7 godina

I onda se prica o najboljem fudbalu. Ovo derbi? Da nije majstora bubamare brace latinosa, trenercina inovatora poput Klopa, Kontea i Gvardiole ne bio imao sta da pogledas. Marketing su pokidali, ali najbolji fudbal se przi mnogo juznije od ostrva.
No hard feelings, just facts.

Bane

pre 7 godina

U stvari su Venger i Murinjo najbolji ortaci, pa ga Venger pušta ovu utakmicu da ne bi dobio otkaz. Drugog objašnjenja za ovakvu igru Arsenala ili šta je već ovo, nemam.

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Pricajte do sutra kako nije zasluzen bod ali setite se svih nezasluzenih pobeda smorinja! Svaka cast Wengeru na pravim izmenama

nikola

pre 7 godina

Samo Liverpool da osvoji...imaju najlepsu igru,najnesebicnije igrace,ok trenera koji ima strast za fudbal ali ga bas i ne gotivim previse,imaju mlade talentovane igrace,prvenstveno Coutinho,Firmino,Can,Mane,I naravno najbolji napadac lige (kad je zdrav) Daniel Sturridge...I kapiten je na mestu,Henderson ima taj autoritet mada kao fudbaler je ok ali vise je povredjen nego sto igra..Zao mi je Dzo Alena ali nije imao dovoljno sansi da se dokaze..

Pre sam vise voleo MUTD ali otkako su i oni krenuli da trose ogroman novac na "pojacanja" i sami postali plastika sve vise gotivim Liverpul a sve vise mrzim UTD prvenstveno zbog Trulinja na klupi...Ogavan covek, izvikan, konstantno bunker, konstantno napada ljude koji ga mogu uciti kako da vodi tim ,u Realu nista pokazao ,Pep ga napunio u svakon derbiju (mrzim i Pepa isto koliko i ovoga)...Sve u svemu Trulinju zelim brz odlazak

Blue Fortress

pre 7 godina

Braco eksperti, kako gol iz autobusa a Arsenal ne izlazi ne izlazi iz svog sesnaesterca ? Svacega se nacitah, ubise vas predrasude i misljenje bez cinjenica...

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko ovde igra bunker? S obzirom na najave i komentare ocekivali smo 30 suteva Arsenala i autobus crvenih, razvoj situacije na terenu i ne izgleda bas tako?

VukK

pre 7 godina

Svako ko bar malo poznaje, ali poznaje, ne prati fudbal posle prvog poluvremena moze da svati neke stvari.. Nebitno kako se zavrsio mec, ali jasno je zasto arsenal nema pobednicki mentalitet i zasto Murinjo demolira vengera i koja je to razlika u trenerima,ogromna.. Arsenal igra toliko oprezno, kukavicki i ako imaju bolji tim i umesto da napadnu, traze gol oni samo pokazuju svoj mentalitet gubitnickog tima koji nikad nista nece ozbiljno osvojiti, a bice u vrhu.. Kako Mancester grize i nadam se da ce da dobije, cisto sportski..

Dzo

pre 7 godina

Za sve koji ce reci da nije bilo penala.. Samo obratite paznju na nadlakticu desne ruke igraca Arsenala.. iz kog razloga je ona tu osim da spreci Valensiju da prodje, sto naravno mora da se svira bez obzira da li je intenzitet jak ili nije.. Pokusao je da ga zaustavi na nedozvoljen nacin u 16 metara a tu bukvalno nikakav kontakt nije dozvoljen, bez lopte naravno..

Spuzva

pre 7 godina

United je karikatura nekadasnjeg tima.Sramotna igra bez koncepta do sad u prvenstvu i Evropi.Za mene koji sam ih nekad voleo lep fudbal na njihovim utakmicama je misaona imenica.I siguran sam da je to cisto i nepotrebno gubljenje vremena i emocija.

Brcko

pre 7 godina

Najzalosnije od svega je kad vidim ovo "engleski derbi" a u prvim postavama oba tima samo 5 engleza (Carrick, Jones, Rashford, Walcott i Jenkinson). Uzas...

Jedan je MESSI

pre 7 godina

Previse busna odbrana mancestera,arsenal bi to morao da iskoristi...a od mancestera se ocekuje napadacka igra sto murinju definitivno ne odgovara...on je uvek derbije igrao na bunker i cekanje kiksa a sada jos sa ovom odbranom i (ne)bunkerom crno se pise murinju.

yytyt

pre 7 godina

nikad mi nece biti jasno zasto ovakve utakmice prenisite uzivo, a veceras borusija-bajern i atletiko-real necete. bile su to dobre utakmice pre 10 i vise godina, sada je smesno u odnosu na recimo ove dve koje sam spomenuo.

Kol

pre 7 godina

Jedan od glavnih razloga zbog kojih obozavam engleski fudbal je sto od prvog minuta utakmica krene punim tempom, jedno je sigurno bice golova danas i nadam se pobedi Junajteda!

Spuzva

pre 7 godina

United je karikatura nekadasnjeg tima.Sramotna igra bez koncepta do sad u prvenstvu i Evropi.Za mene koji sam ih nekad voleo lep fudbal na njihovim utakmicama je misaona imenica.I siguran sam da je to cisto i nepotrebno gubljenje vremena i emocija.

Bane

pre 7 godina

U stvari su Venger i Murinjo najbolji ortaci, pa ga Venger pušta ovu utakmicu da ne bi dobio otkaz. Drugog objašnjenja za ovakvu igru Arsenala ili šta je već ovo, nemam.

Bree

pre 7 godina

Ramzi na levom krilu, samo je pitanje sta ce on tu? A na klupi ti sede Ivobi i Cemberlen. Arsenal je bez Kazorle 0 i to se danas najbolje videlo. Fan sam Arsenala, ali ovakva igra je katastrofalna.

VukK

pre 7 godina

Svako ko bar malo poznaje, ali poznaje, ne prati fudbal posle prvog poluvremena moze da svati neke stvari.. Nebitno kako se zavrsio mec, ali jasno je zasto arsenal nema pobednicki mentalitet i zasto Murinjo demolira vengera i koja je to razlika u trenerima,ogromna.. Arsenal igra toliko oprezno, kukavicki i ako imaju bolji tim i umesto da napadnu, traze gol oni samo pokazuju svoj mentalitet gubitnickog tima koji nikad nista nece ozbiljno osvojiti, a bice u vrhu.. Kako Mancester grize i nadam se da ce da dobije, cisto sportski..

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko ovde igra bunker? S obzirom na najave i komentare ocekivali smo 30 suteva Arsenala i autobus crvenih, razvoj situacije na terenu i ne izgleda bas tako?

woah

pre 7 godina

@VukK
Svako ko malo poznaje fudbal zna da se može napasti samo ako ti to protivnik dozvoli. Ozil zatvoren, Sančez skoro na polovini, isteran. Zato nisu napali, nisu dobili šansu, Mančester im to nije dozvolio.

strucnjak

pre 7 godina

Zaista od danas vise ne simpatisem Arsenala. Mnogo defanzivno postavljena taktika, solidne igrace imas a ne smes da napadnes. Stvarno mi vise nije jasno sto drze Vengera koji zadnjih deset godina ne napreduje sa ekipom, unapred se zna da nece Arsenal nista uraditi, bar da promene nesto makar i na gore.

yytyt

pre 7 godina

nikad mi nece biti jasno zasto ovakve utakmice prenisite uzivo, a veceras borusija-bajern i atletiko-real necete. bile su to dobre utakmice pre 10 i vise godina, sada je smesno u odnosu na recimo ove dve koje sam spomenuo.

Blue Fortress

pre 7 godina

Braco eksperti, kako gol iz autobusa a Arsenal ne izlazi ne izlazi iz svog sesnaesterca ? Svacega se nacitah, ubise vas predrasude i misljenje bez cinjenica...

Djole*

pre 7 godina

Bolje da su izgubili, nego ovako primili gol u 90 min.. Po ko zna koji put, Junajted ne zna da zavrsi mec. Gledam Runija u novom stajlingu, odvratan je. Psuje Marinera, dere se raspravlja.. Vise ne znam sta da mislim o njemu.. Ovo nije Junajted, dzabe milioni, dzaba.. Pisem to vec dosta puta, ali stvarno je vise vrijeme za jedan zimski san.. Da ako se nesto promjeni nesto posle Nove..

Gunarson

pre 7 godina

Kao neko ko redovno prati Arsenal mislim da su ubedljivo dva najbitnija igraca u tim Kosijelni i Kazorla iako se neki drugi velicaju puno vise. Bez Kosijelnog odbrana nula, bez Kazorle (najpotcenjenijeg igraca u ligi) igra sa loptom u posedu nula.

Kol

pre 7 godina

Jedan od glavnih razloga zbog kojih obozavam engleski fudbal je sto od prvog minuta utakmica krene punim tempom, jedno je sigurno bice golova danas i nadam se pobedi Junajteda!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako Arsenal pod Arsenom Vengerom ikada osvoji premier ligu neka se ta ista liga ugasi.
(vanbasten, 19. novembar 2016 15:44)

New casual detected.
Šta ti dečko pričaš

Иван Чоловић

pre 7 godina

i opet cu reci sto sam rekao sto puta do sada. walcott katastrofa, najgori igrac arsenala ikad. giroud spasava po ko zna koji put, zver od igraca a sedi na klupi samo zbog pritiska navijaca od kojih su 70% fudbalski duduci, sto se vidi i po komentarima na ovom portalu. malo statistike za ove sto ce da mi nalupaju minuse: (utakmice/golovi-procenat golova po utakmici) giroud138/59-0.43, rooney 378/179-0.47, plus uzmite u obzir koliko puta je giroud odigrao samo po par minuta posto je ulazio sa klupe sto se rooney-u nije toliko cesto desavalo. umalo da zaboravim, walcott 244/60-0.25...

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Pricajte do sutra kako nije zasluzen bod ali setite se svih nezasluzenih pobeda smorinja! Svaka cast Wengeru na pravim izmenama

Pera

pre 7 godina

Stouk, Barnli, Arsenal... tri utakmice koje je Junajted trebao glat da dobije, i to sa tri, cetiri gola razlike. Odbrana je trenutno ogroman problem i sto pre trebaju naci dva ozbiljna stopera, jer posle onakvog unistavanja Arsenala u 88. minuta, da primite gol iz prvog suta u okvir je nedopustivo. Ali igra im je bila na izuzetno visokom nivou i kada budu zapusili rupe u odbrani pregazice Premijer ligu kao od sale.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

I onda se prica o najboljem fudbalu. Ovo derbi? Da nije majstora bubamare brace latinosa, trenercina inovatora poput Klopa, Kontea i Gvardiole ne bio imao sta da pogledas. Marketing su pokidali, ali najbolji fudbal se przi mnogo juznije od ostrva.
No hard feelings, just facts.

Mrko

pre 7 godina

Sada ispada kako j e Venger pogodio sa izmenama

A u stvari nabode corava koka zrno , aj da je ovo bilo finale LP pa jos da razumem

Igra se da bi pobedio, a ti postavljas taktiku kao da si gori,
ne koristis ni malo situaciju na terenu , cak i sa ovakvom taktikom United ima igraca vise od pola sata koji ne sme da napravi prekrsaj i ti to ne koristis, cak i Murinjo to uvidja i izvodi ga u 70 minutu, ali ni jednom da neko od kreativaca napadne tog igraca da iznudi 2 zuti karton. to
vec nije do igraca vec do VENGERA zasto nije rekao Sancezu da napadne tog i graca ili da igra na toj strani sigurno bi dosli u kontakt. i tako mogucnost da mancester ostane sa 10 igraca

Beograd

pre 7 godina

MU danas bio bolji sa vise energije htenja i volje za pobedom. Ali sta to vredi kad se Bunkerinjo cim su postigli gol i poveli povukao da se brani. Po kozna koji put mu se ta taktika obija od glavu. Arsenal neubedljiv ova pauza izgleda ucinila svoje. Venger je pogodio sa izmenama i to mu se isplatilo sa remijem.

goran

pre 7 godina

Junajted i Arsenal su veceras definitivno odigrali jedan od svojih najgorih derbija od kako postoji njihovo medjusobno rivalstvo, jedina pozitivna strana je ta da je ipak bilo golova ali sam kvalitet fudbala je bio za zaborav...
Jos jednom se pokazalo da Murinjo (od pocetka sezone) nije doneo nista novo i nista epohalno kako bi nekom svojom trenerskom vizijom i magijom podigao posrnulog giganta, cak naprotiv Junajted po meni igra jos bledje nego sto je to bilo pod Van Galom pa cak i isprozivanim Mojesom, jednostavno tim igra bez ikakve vizije i ideje sve se svodi na individualne akcije i bunarenje u protivnicki sesnaesterac, dzabe i 70% poseda lopte kad ne postoje izgradjene akcije vec se samo kruzi oko sesnaesterca bez ideje ,prosto je neverovatno da ovakav tim sa ovakvim pojedincima se muci da postigne gol... sa druge strane od Vengera i Arsenala nista novo nismo videli Arsenal vec duzi niz godina igra ovako u sistemu toplo-hladno i sto je najgore onda kada se cini da mogu da se umesaju u borbu za titulu oni sve uprskaju ,veceras je Arsen Venger dosao na Old Traford samo sa jednom mislju a to je kako da izbegne poraz , steta sto je uspeo u tome (inace da se razumemo vise simpatisem Arsenal od Junajteda) jer sa ovako kukavickom igrom nece uzeti titulu nikad, eh kada se samo setim vremena kada su igrali Anri ,Vijera,Ljungberg,Pires i Bergkamp tada je bila milina gledati Arsenal koji je uvek igrao na pobedu i gol vise !

Kol

pre 7 godina

Rekoh na pocetku kako su krenuli bice vrhunska utakmice i to je trajalo 10 minuta, posle toga bas nikakav fudbal a rezultat je posebna prica zaista steta sto Junajted nije pobedio ali odbrana je bas losa!

Red Veteran

pre 7 godina

@Blue Fortress
Pravi komentari, bravo! Uživanje je čitati što pišeš - pravi objektivni poznavalac fudbala (što je retko čitajući komentare drugih "poznavalaca"...).
Arsenal se provukao samo tako! Jedan šut u okvir gola i to u 89. minutu je žalosno za pretendenta na titulu. Junajted zaista nema sportske sreće. Prilično solidna igra protiv favorizovanog Arsenala. Penal na Valensijom k'o kuća! Od trofeja nema ništa dok Murunjo ne nadje novog Rija i Vidića.

Blue Fortress

pre 7 godina

Razocaravajuca utakmica, simpatizeri Junajteda imaju za cim da zale s obzirom na punu kontrolu utakmice, Arsenal letargican u napadu ali jako solidan u odbrani. S obzirom na oslabljen sastav Utd-a mislio sam da ce Venger mozda i prekinuti crnu seriju, to se ipak nije desilo ali je izvukao "sladji" bod iako ga je Murinjo ponovo nadigrao i produzio seriju nepobedivosti u PL u medjusobnom skoru na 15 utakmica. Posle dosadnog prvog poluvremena, i nije bilo toliko lose u nastavku, trka se nastavlja - ovo je dobar rezultat za druge konkurente u borbi za titulu.

nikola

pre 7 godina

Samo Liverpool da osvoji...imaju najlepsu igru,najnesebicnije igrace,ok trenera koji ima strast za fudbal ali ga bas i ne gotivim previse,imaju mlade talentovane igrace,prvenstveno Coutinho,Firmino,Can,Mane,I naravno najbolji napadac lige (kad je zdrav) Daniel Sturridge...I kapiten je na mestu,Henderson ima taj autoritet mada kao fudbaler je ok ali vise je povredjen nego sto igra..Zao mi je Dzo Alena ali nije imao dovoljno sansi da se dokaze..

Pre sam vise voleo MUTD ali otkako su i oni krenuli da trose ogroman novac na "pojacanja" i sami postali plastika sve vise gotivim Liverpul a sve vise mrzim UTD prvenstveno zbog Trulinja na klupi...Ogavan covek, izvikan, konstantno bunker, konstantno napada ljude koji ga mogu uciti kako da vodi tim ,u Realu nista pokazao ,Pep ga napunio u svakon derbiju (mrzim i Pepa isto koliko i ovoga)...Sve u svemu Trulinju zelim brz odlazak

Dzo

pre 7 godina

Za sve koji ce reci da nije bilo penala.. Samo obratite paznju na nadlakticu desne ruke igraca Arsenala.. iz kog razloga je ona tu osim da spreci Valensiju da prodje, sto naravno mora da se svira bez obzira da li je intenzitet jak ili nije.. Pokusao je da ga zaustavi na nedozvoljen nacin u 16 metara a tu bukvalno nikakav kontakt nije dozvoljen, bez lopte naravno..

vlada

pre 7 godina

I neka im se vrati jednom. Protiv Liverpoola bez shanse za gol izvuku bod (zahvaljujuci De Gei). Sada su bili dosta bolji od Arsenala ali i to ih hoce mora da se vrati jednom.

bbr

pre 7 godina

yytyt...atletiko madrid-real???bajern-dortmund?atletiko je ekipa koju svi kod nas gotive jer se bore,imaju Simeonea koji je kul lik,ali ekipa koja stalno igra odbranu svi na svojoj polovini,brane se protiv Reala,Barse i jakih timova i cekaju kontru,kad su postali hit pre tri sezone,kao i pre dve,igrali su meceve 1:0 u 50% slucajeva.Dortmun je jedne jedine sezone pruzao otpor Bajernu,ostalih godina se zna ko to dobija kao i ko osvaja ligu(to se zna i na polusezoni).

Brcko

pre 7 godina

Najzalosnije od svega je kad vidim ovo "engleski derbi" a u prvim postavama oba tima samo 5 engleza (Carrick, Jones, Rashford, Walcott i Jenkinson). Uzas...

Jovan

pre 7 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za ovaj Arsenal. Uzdaš se u Čeha, da će sve da ti brani i onda kad kola krenu nizbrdo ubaciš Zurua i moliš boga da da gol. Kakva taktika

rejnald

pre 7 godina

Kad ode Wenger svanuce i Arsenalu...Dotad poneki FA kup.Cak im je i igra postala ruzna za gledanje.Ostali su bez svog zastitnog znaka...

Jedan je MESSI

pre 7 godina

Previse busna odbrana mancestera,arsenal bi to morao da iskoristi...a od mancestera se ocekuje napadacka igra sto murinju definitivno ne odgovara...on je uvek derbije igrao na bunker i cekanje kiksa a sada jos sa ovom odbranom i (ne)bunkerom crno se pise murinju.

goran

pre 7 godina

velike sanse za titulu imaju city liverpool i chelsi mozda i totinhem po mojoj proceni arsenal ako oce titulu mora da poradi povrede ih sprecavaju murinjo mora malo vise napadacki da igra

goran

pre 7 godina

murinjo ako oce titulu mora vise napadacki da igra arsenal srece nema stalno im se povrede igraci za titulu najvise sansi ima city chelsi i liverpool..

yytyt

pre 7 godina

nikad mi nece biti jasno zasto ovakve utakmice prenisite uzivo, a veceras borusija-bajern i atletiko-real necete. bile su to dobre utakmice pre 10 i vise godina, sada je smesno u odnosu na recimo ove dve koje sam spomenuo.

Kol

pre 7 godina

Jedan od glavnih razloga zbog kojih obozavam engleski fudbal je sto od prvog minuta utakmica krene punim tempom, jedno je sigurno bice golova danas i nadam se pobedi Junajteda!

Pera

pre 7 godina

Stouk, Barnli, Arsenal... tri utakmice koje je Junajted trebao glat da dobije, i to sa tri, cetiri gola razlike. Odbrana je trenutno ogroman problem i sto pre trebaju naci dva ozbiljna stopera, jer posle onakvog unistavanja Arsenala u 88. minuta, da primite gol iz prvog suta u okvir je nedopustivo. Ali igra im je bila na izuzetno visokom nivou i kada budu zapusili rupe u odbrani pregazice Premijer ligu kao od sale.

Jovan

pre 7 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za ovaj Arsenal. Uzdaš se u Čeha, da će sve da ti brani i onda kad kola krenu nizbrdo ubaciš Zurua i moliš boga da da gol. Kakva taktika

nikola

pre 7 godina

Samo Liverpool da osvoji...imaju najlepsu igru,najnesebicnije igrace,ok trenera koji ima strast za fudbal ali ga bas i ne gotivim previse,imaju mlade talentovane igrace,prvenstveno Coutinho,Firmino,Can,Mane,I naravno najbolji napadac lige (kad je zdrav) Daniel Sturridge...I kapiten je na mestu,Henderson ima taj autoritet mada kao fudbaler je ok ali vise je povredjen nego sto igra..Zao mi je Dzo Alena ali nije imao dovoljno sansi da se dokaze..

Pre sam vise voleo MUTD ali otkako su i oni krenuli da trose ogroman novac na "pojacanja" i sami postali plastika sve vise gotivim Liverpul a sve vise mrzim UTD prvenstveno zbog Trulinja na klupi...Ogavan covek, izvikan, konstantno bunker, konstantno napada ljude koji ga mogu uciti kako da vodi tim ,u Realu nista pokazao ,Pep ga napunio u svakon derbiju (mrzim i Pepa isto koliko i ovoga)...Sve u svemu Trulinju zelim brz odlazak

jako i do samog kraja

pre 7 godina

I onda se prica o najboljem fudbalu. Ovo derbi? Da nije majstora bubamare brace latinosa, trenercina inovatora poput Klopa, Kontea i Gvardiole ne bio imao sta da pogledas. Marketing su pokidali, ali najbolji fudbal se przi mnogo juznije od ostrva.
No hard feelings, just facts.

Dzo

pre 7 godina

Za sve koji ce reci da nije bilo penala.. Samo obratite paznju na nadlakticu desne ruke igraca Arsenala.. iz kog razloga je ona tu osim da spreci Valensiju da prodje, sto naravno mora da se svira bez obzira da li je intenzitet jak ili nije.. Pokusao je da ga zaustavi na nedozvoljen nacin u 16 metara a tu bukvalno nikakav kontakt nije dozvoljen, bez lopte naravno..

VukK

pre 7 godina

Svako ko bar malo poznaje, ali poznaje, ne prati fudbal posle prvog poluvremena moze da svati neke stvari.. Nebitno kako se zavrsio mec, ali jasno je zasto arsenal nema pobednicki mentalitet i zasto Murinjo demolira vengera i koja je to razlika u trenerima,ogromna.. Arsenal igra toliko oprezno, kukavicki i ako imaju bolji tim i umesto da napadnu, traze gol oni samo pokazuju svoj mentalitet gubitnickog tima koji nikad nista nece ozbiljno osvojiti, a bice u vrhu.. Kako Mancester grize i nadam se da ce da dobije, cisto sportski..

goran

pre 7 godina

Junajted i Arsenal su veceras definitivno odigrali jedan od svojih najgorih derbija od kako postoji njihovo medjusobno rivalstvo, jedina pozitivna strana je ta da je ipak bilo golova ali sam kvalitet fudbala je bio za zaborav...
Jos jednom se pokazalo da Murinjo (od pocetka sezone) nije doneo nista novo i nista epohalno kako bi nekom svojom trenerskom vizijom i magijom podigao posrnulog giganta, cak naprotiv Junajted po meni igra jos bledje nego sto je to bilo pod Van Galom pa cak i isprozivanim Mojesom, jednostavno tim igra bez ikakve vizije i ideje sve se svodi na individualne akcije i bunarenje u protivnicki sesnaesterac, dzabe i 70% poseda lopte kad ne postoje izgradjene akcije vec se samo kruzi oko sesnaesterca bez ideje ,prosto je neverovatno da ovakav tim sa ovakvim pojedincima se muci da postigne gol... sa druge strane od Vengera i Arsenala nista novo nismo videli Arsenal vec duzi niz godina igra ovako u sistemu toplo-hladno i sto je najgore onda kada se cini da mogu da se umesaju u borbu za titulu oni sve uprskaju ,veceras je Arsen Venger dosao na Old Traford samo sa jednom mislju a to je kako da izbegne poraz , steta sto je uspeo u tome (inace da se razumemo vise simpatisem Arsenal od Junajteda) jer sa ovako kukavickom igrom nece uzeti titulu nikad, eh kada se samo setim vremena kada su igrali Anri ,Vijera,Ljungberg,Pires i Bergkamp tada je bila milina gledati Arsenal koji je uvek igrao na pobedu i gol vise !

Spuzva

pre 7 godina

United je karikatura nekadasnjeg tima.Sramotna igra bez koncepta do sad u prvenstvu i Evropi.Za mene koji sam ih nekad voleo lep fudbal na njihovim utakmicama je misaona imenica.I siguran sam da je to cisto i nepotrebno gubljenje vremena i emocija.

Jedan je MESSI

pre 7 godina

Previse busna odbrana mancestera,arsenal bi to morao da iskoristi...a od mancestera se ocekuje napadacka igra sto murinju definitivno ne odgovara...on je uvek derbije igrao na bunker i cekanje kiksa a sada jos sa ovom odbranom i (ne)bunkerom crno se pise murinju.

Red Veteran

pre 7 godina

@Blue Fortress
Pravi komentari, bravo! Uživanje je čitati što pišeš - pravi objektivni poznavalac fudbala (što je retko čitajući komentare drugih "poznavalaca"...).
Arsenal se provukao samo tako! Jedan šut u okvir gola i to u 89. minutu je žalosno za pretendenta na titulu. Junajted zaista nema sportske sreće. Prilično solidna igra protiv favorizovanog Arsenala. Penal na Valensijom k'o kuća! Od trofeja nema ništa dok Murunjo ne nadje novog Rija i Vidića.

rejnald

pre 7 godina

Kad ode Wenger svanuce i Arsenalu...Dotad poneki FA kup.Cak im je i igra postala ruzna za gledanje.Ostali su bez svog zastitnog znaka...

strucnjak

pre 7 godina

Zaista od danas vise ne simpatisem Arsenala. Mnogo defanzivno postavljena taktika, solidne igrace imas a ne smes da napadnes. Stvarno mi vise nije jasno sto drze Vengera koji zadnjih deset godina ne napreduje sa ekipom, unapred se zna da nece Arsenal nista uraditi, bar da promene nesto makar i na gore.

Brcko

pre 7 godina

Najzalosnije od svega je kad vidim ovo "engleski derbi" a u prvim postavama oba tima samo 5 engleza (Carrick, Jones, Rashford, Walcott i Jenkinson). Uzas...

Bane

pre 7 godina

U stvari su Venger i Murinjo najbolji ortaci, pa ga Venger pušta ovu utakmicu da ne bi dobio otkaz. Drugog objašnjenja za ovakvu igru Arsenala ili šta je već ovo, nemam.

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Pricajte do sutra kako nije zasluzen bod ali setite se svih nezasluzenih pobeda smorinja! Svaka cast Wengeru na pravim izmenama

Blue Fortress

pre 7 godina

Braco eksperti, kako gol iz autobusa a Arsenal ne izlazi ne izlazi iz svog sesnaesterca ? Svacega se nacitah, ubise vas predrasude i misljenje bez cinjenica...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako Arsenal pod Arsenom Vengerom ikada osvoji premier ligu neka se ta ista liga ugasi.
(vanbasten, 19. novembar 2016 15:44)

New casual detected.
Šta ti dečko pričaš

Иван Чоловић

pre 7 godina

i opet cu reci sto sam rekao sto puta do sada. walcott katastrofa, najgori igrac arsenala ikad. giroud spasava po ko zna koji put, zver od igraca a sedi na klupi samo zbog pritiska navijaca od kojih su 70% fudbalski duduci, sto se vidi i po komentarima na ovom portalu. malo statistike za ove sto ce da mi nalupaju minuse: (utakmice/golovi-procenat golova po utakmici) giroud138/59-0.43, rooney 378/179-0.47, plus uzmite u obzir koliko puta je giroud odigrao samo po par minuta posto je ulazio sa klupe sto se rooney-u nije toliko cesto desavalo. umalo da zaboravim, walcott 244/60-0.25...

Mrko

pre 7 godina

Sada ispada kako j e Venger pogodio sa izmenama

A u stvari nabode corava koka zrno , aj da je ovo bilo finale LP pa jos da razumem

Igra se da bi pobedio, a ti postavljas taktiku kao da si gori,
ne koristis ni malo situaciju na terenu , cak i sa ovakvom taktikom United ima igraca vise od pola sata koji ne sme da napravi prekrsaj i ti to ne koristis, cak i Murinjo to uvidja i izvodi ga u 70 minutu, ali ni jednom da neko od kreativaca napadne tog igraca da iznudi 2 zuti karton. to
vec nije do igraca vec do VENGERA zasto nije rekao Sancezu da napadne tog i graca ili da igra na toj strani sigurno bi dosli u kontakt. i tako mogucnost da mancester ostane sa 10 igraca

Bree

pre 7 godina

Ramzi na levom krilu, samo je pitanje sta ce on tu? A na klupi ti sede Ivobi i Cemberlen. Arsenal je bez Kazorle 0 i to se danas najbolje videlo. Fan sam Arsenala, ali ovakva igra je katastrofalna.

woah

pre 7 godina

@VukK
Svako ko malo poznaje fudbal zna da se može napasti samo ako ti to protivnik dozvoli. Ozil zatvoren, Sančez skoro na polovini, isteran. Zato nisu napali, nisu dobili šansu, Mančester im to nije dozvolio.

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko ovde igra bunker? S obzirom na najave i komentare ocekivali smo 30 suteva Arsenala i autobus crvenih, razvoj situacije na terenu i ne izgleda bas tako?

Blue Fortress

pre 7 godina

Razocaravajuca utakmica, simpatizeri Junajteda imaju za cim da zale s obzirom na punu kontrolu utakmice, Arsenal letargican u napadu ali jako solidan u odbrani. S obzirom na oslabljen sastav Utd-a mislio sam da ce Venger mozda i prekinuti crnu seriju, to se ipak nije desilo ali je izvukao "sladji" bod iako ga je Murinjo ponovo nadigrao i produzio seriju nepobedivosti u PL u medjusobnom skoru na 15 utakmica. Posle dosadnog prvog poluvremena, i nije bilo toliko lose u nastavku, trka se nastavlja - ovo je dobar rezultat za druge konkurente u borbi za titulu.

Kol

pre 7 godina

Rekoh na pocetku kako su krenuli bice vrhunska utakmice i to je trajalo 10 minuta, posle toga bas nikakav fudbal a rezultat je posebna prica zaista steta sto Junajted nije pobedio ali odbrana je bas losa!

vlada

pre 7 godina

I neka im se vrati jednom. Protiv Liverpoola bez shanse za gol izvuku bod (zahvaljujuci De Gei). Sada su bili dosta bolji od Arsenala ali i to ih hoce mora da se vrati jednom.

bbr

pre 7 godina

yytyt...atletiko madrid-real???bajern-dortmund?atletiko je ekipa koju svi kod nas gotive jer se bore,imaju Simeonea koji je kul lik,ali ekipa koja stalno igra odbranu svi na svojoj polovini,brane se protiv Reala,Barse i jakih timova i cekaju kontru,kad su postali hit pre tri sezone,kao i pre dve,igrali su meceve 1:0 u 50% slucajeva.Dortmun je jedne jedine sezone pruzao otpor Bajernu,ostalih godina se zna ko to dobija kao i ko osvaja ligu(to se zna i na polusezoni).

Djole*

pre 7 godina

Bolje da su izgubili, nego ovako primili gol u 90 min.. Po ko zna koji put, Junajted ne zna da zavrsi mec. Gledam Runija u novom stajlingu, odvratan je. Psuje Marinera, dere se raspravlja.. Vise ne znam sta da mislim o njemu.. Ovo nije Junajted, dzabe milioni, dzaba.. Pisem to vec dosta puta, ali stvarno je vise vrijeme za jedan zimski san.. Da ako se nesto promjeni nesto posle Nove..

Beograd

pre 7 godina

MU danas bio bolji sa vise energije htenja i volje za pobedom. Ali sta to vredi kad se Bunkerinjo cim su postigli gol i poveli povukao da se brani. Po kozna koji put mu se ta taktika obija od glavu. Arsenal neubedljiv ova pauza izgleda ucinila svoje. Venger je pogodio sa izmenama i to mu se isplatilo sa remijem.

Gunarson

pre 7 godina

Kao neko ko redovno prati Arsenal mislim da su ubedljivo dva najbitnija igraca u tim Kosijelni i Kazorla iako se neki drugi velicaju puno vise. Bez Kosijelnog odbrana nula, bez Kazorle (najpotcenjenijeg igraca u ligi) igra sa loptom u posedu nula.

goran

pre 7 godina

velike sanse za titulu imaju city liverpool i chelsi mozda i totinhem po mojoj proceni arsenal ako oce titulu mora da poradi povrede ih sprecavaju murinjo mora malo vise napadacki da igra

goran

pre 7 godina

murinjo ako oce titulu mora vise napadacki da igra arsenal srece nema stalno im se povrede igraci za titulu najvise sansi ima city chelsi i liverpool..