Ponedeljak, 24.10.2016.

13:02

Gigs kritikuje igrače: Menjate dresove posle 0:4?!

Rajan Gigs kritikovao je igrače Junajteda jer su razmenili dresove i smejali se sa igračima Čelsija, posle ponižavajućeg poraza od 4:0 na Stamford Bridžu.

Izvor: MN

Gigs kritikuje igraèe: Menjate dresove posle 0:4?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

danguba

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

Lupaš acika brate. ManU je ove sezone odradio 2 najveća transfera u Evropi, iako ne igraju LŠ. Po imenima i finansijskoj vrijednosti imaju ekipu za trofeje uz bok Čelziju i Sitiju, a definitivno ispred Liverpula, Arsenala ili Totenhema. Vezni red i napad su među top 5-10 u Evropi: Pogba, Mata, Miktarijan, Felaini, Depay, Herera, pa Ibra i Runi..., tu je i par supertalentovanih klinaca Martial, Rushford...
U odbarani im je promaja još odlaska Vidića, Ria, Evre..., i izgleda da im je bitinije zastrašivanje protivnika ili ugađenje navijačima i sponzorima transfer bombama, nego smisleno građenje ekipe.
Konkretno, umjesto Pogbe su mogli dovesti 3 vrhunska pojačanja na pozicijama gdje su najdeficitarniji. I Murinjo je totalno promašen izbor sa svojim dekadentnim fudbalom, za ekipu koja treba da teži nadigravanju sa protivnicima...

Milioner

pre 7 godina

Pa da ste pobedili onda ovi ne bi trebali da menjaju dresove. I onda sta... Da cekaju X da bi to odradili? Trazis bonton u prokletom FUDBALU ? Ko zavrsi srednju od njih je fakticki fakultetski obrazovan, tako bolje da ih trenirate nego da im zamerate neke stvari koje nikako ne uticu na rezultat.

Milutin

pre 7 godina

Vidić je svojevremeno bio nervozan posle utakmice i kada Mančester Junajted dobije sa 4:3. Kakvo crno zezanje, koja zamena dresova (jedino ako neko baš zapne...) odmah se misli na sledeći trening i utakmicu. A počeo je sa godišnjom platom kao Pogba za dve nedelje što namlati...

Realno

pre 7 godina

Ma milionski ugovori su unistili kvalitet fudbala,koga briga za poraz kad se svi oni vracaju svojim vilama od 10 miliona,zenama sa silikonima i pozlacenim autima,treba stavit mjesecnu platu do 50 000 max pa da vidis zalaganja po terenu

rosonero

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

svaka tebi čast druže , verujem da si dobar čovek i veliki ljubitelj fudbala , ali ovo što si napisao su velike budalastine !! pogledaj samo šta je čovek sve osvojio i to sa losijim igracima , gvozdenom disciplinom , autoritetom , pojavom , ovi pokupovase polovinu svetskih zvezda i ništa. čim je otišao videlo se da nema čvrste ruke i da se igrači ponašaju kako hoće , čak neki i bahato , a što su doveli ove mlade , njih tek boli uvo za sve.

acika

pre 7 godina

Pa i sam si bio u ekipi kada je Zola igrao za plave i izgubili ste 5:0. Sta je sada toliki problem pa i najvecem rivalu priznati bio si bolji i posteno si dobio. Svi vi koji spominjete Fergusona(svaka cast za sve sto je uradio-veliki je mozda jedan od njavecih trenera)samo trebate da pogledate realno za ovakvo stanje je upravo on kriv ostavio je tim u katastrofalnom stanju imao je samo golmana i Runija sa kojim se posvadjao(zelio da ode). Godinama glumio velicinu nije htio da dovodi igrace smatrao ih preskupim dok je on placao razne igrace preko 30mil a nisu igrali(nekad je 30mil vrediolo vise nego danas 100mil za nekog igraca). Man Utd vise ne spada u krug najbojih ne igraju LS losi su u skoro svim linijama na terenu i sve sto mogu da dovedu je na ime Murinja. Nazalost Fergi je bio veliki egosta koji je doveo ekipu do ovako jadnog stanja. Ne znam ko bi uopste mogao preuzeti ekipu i da nesto napravi jer vise nema ni top igraca pomoc od sudija ide drugima itd. Uglavnom mngo je tezak period pred Man Utd nesto kao Arsenal i Liverpul.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

srki

pre 7 godina

Kad je Gigs igrao, bili su tu Vidic i Ferdinand. Ko je sad stub odbrane Junajteda? Smoling? Taj dečko ne zna gde se nalazi sever ni na kojoj strani je jug, totalna rupa u odbrani.

brm

pre 7 godina

Vidi se da stariji igrači ne razumeju mlađe. Ranije je fudbal (pa i većina sportova) bilo na krv i nož. Ne pričaš sa igračem rivalskog tima ni privatno. Danas je druga priča, profesionalizam. Igraju, bore se na terenu...to im je posao. Kad se završi utakmica, svi su drugari, opušteni i zezaju se. Lično smatram da je ovo sada mnogo lepši i zdraviji pristup.

Petko

pre 7 godina

A šta ćeš. Nekad se igralo za klub iz ljubavi, a danas većina igra zbog para. Nije ni čudo što se Pogba i Ibra smeju i šale posle meča, kad znaju da im za koji dan leže jedno 300 000 evrića na račun.

onako

pre 7 godina

Slažem se, ali šta ćemo van sporta?

Od nas se recimo to očekuje na nekim mnogo životnijim temama gde smo poraženi i poniženi, a sada nas upravo iz Gigsove domovine guraju da se sa onima na drugoj strani civilizovano ljubimo, fotografišemo i smejemo.

Ne može i ne treba tako.

duledudule

pre 7 godina

nemojte njatike,sta vas briga o njegovom privatnom zivotu.ovo je rekao kao fudbaler,legenda,veliki igrac.sto niko ne moze da mu ospori

nsssr

pre 7 godina

Da je meni Rajan Gigs brat ja bih mu oprostio sto mi je peglao zenu :) a sto se tice ovoga sto je rekao, pa delimicno je upravu, nema vise te zelje za pobedom, ili bola posle poraza kao nekada, sada su svi fudbaleri puni love, bas ih briga dal su dobili ili izgubili 4:0, u ponedeljak lezu par stotina hiljada evrica...

neutralni felsh

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
(james, 24. oktobar 2016 13:47)


hoces da kazes da je raznenjivao dresove sa njom? ;)

mmm

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 24. oktobar 2016 13:47)

- Pa, zena rodjenog brata mu nije rod! Veci bi problem bio da je "spavao" sa rodjenim bratom! oO

betmen&robin

pre 7 godina

Brt, menjao si šulju sa ženom rođenog brata. Mojne ti o etici. p.s. sramno zalaganje i ponasanje igraca nekad mocnog Fergusonovog Mancestera.

licemerje na kub

pre 7 godina

Koliko visokomoralnih i bezgrešnih komentatora na ovu vest, kako samo živimo u društvu koje je duhovno i fizički čisto.

A37

pre 7 godina

Kritikuje ih lik koji je bratu ***** zenu i to godinama... Daj Gigse, bolje cuti. Treba biti velik i pobedi i u porazu...
Uostalom taj veliki MUTD je juce izgubio ali su Tampa Bay Bucaneers-i pobedili... A oba su kluba americkim vlasnicima doneli pare...

DorkSoul

pre 7 godina

Lepo ja rekoh pre pocetka prvenstva da je Murinjo-Pogba ocajna kombinacija i da ce MU biti gori nego prosle godine. Foliranti i jedan i drugi, a ostali igraci kao da su ispali iz aviona, ne zna se ko sta igra i ko gde trci... Tu i tamo po neki dobar napad, Ibra napravi neku sansu, ali sve u svemu katastrofa kojoj se ne vidi kraj. Dovoljan je pogled na klupu da svima bude jasno da je tu neko ozbiljno prolupao, jer je tamo jedna mala reprezentacija (Romero, Mata, Rojo, Carrick, Young, Martial). Vecina igraca koji umesto navedenih igraju u prvoj postavi nemaju veze sa fudbalom, ali to je Murinjova "genijalna taktika" ili sta vec???!!!
Jad i beda na sta je spao jedan od najvecih klubova na svetu!

bbr

pre 7 godina

sve je rekao!Mata smoren,pozdravlja se,vidi se da je neraspolozen,a Pogba i Ibra se smeskaju,caskaju,zezanje,za koji dan leze novih 500.000-600.000 evra na racun,idemoooo.

napadaj

pre 7 godina

Junajted je izgubio identitet. Čak i da se SAF vrati na klupu, imao bi problem da nametne autoritet igračima, a upravo su poštovanje autoriteta i sigurnost menadžera ono što je zaslužno za uspehe kluba u poslednjih 25 godina.

Ferguson je imao svoje ljude među igračima, ljude kojima je bio drugi otac i koji su mu bili neizmerno zahvalni i lojalni. Ovo sad je skup uobraženih, preplaćenih igrača, a Junajted izgleda kao Anži ili Monako.

Murinjo je davno pročitan, trebalo je dovesti Poćetina ili Klopa i za to ne žaliti pare, a ne kupovati/dovdoiti Depaja, Roha, Blinda, Felainija i ostale igrače koji ne bi mogli da priđu ni klupama velikih evropskih timova. To je mogao da radi Ferguson sa Parkom, Flečerom, Vesom Braunom i drugarima, ali nijedan menadžer na svetu nije u stanju da ponovi ono što je najveći u istoriji sprovodio u delo. Ono što je sigurno jeste da za ovih 15-16 godina, koliko pratim klub, nisam video bezličnije igrače u timu. Odbrana kao da ne postoji, u sredini niko od centralnih ne ume ništa sa loptom, napad je odsečen. Formacije užasnem, prethodnih godina smo gledali takve gluposti kao što je stavljanje Janga na mesto jedinog napadača i slično.

Niti znaju da igraju, niti su vaspitani kao stara škola, važno im je samo da okače svoje fotografije na Instagram, a to što gube bodove svake nedelje im nije važno.

Red Devil 1969

pre 7 godina

Vrati se Rajane, izvuci nas iz tmine,
Ibru, Smolinga i Felainija posalji na tribine,
Vrati se sine nas, klub u mraku glavinja,
spasi nas od Woodward-a, oteraj Murinja.

anti - reklamozder

pre 7 godina

nazovite me staromodnim. ali tesko da Gigzi moze da deli lekcije sta je ok a sta ne inace bi svi snajku 8 godina ubedjivali da joj je muz losija opcija...

The Chosen One

pre 7 godina

Gigsa i Skolsa za menadzera i pomocnika! Jos nije kasno za velikog giganta iz Mancestera, to su ljudi koji znaju klub u dusu, ako ih oni ne izvuku, nece ni nikakvi Mojesi, Van Galovi, cak ni Murinjo

Djole*

pre 7 godina

Apsolutno! Gledam Ibrahimovica juce daje dres onome crncu iz Celzija, Belgijancu, ne mogu mu zapamtiti ime. Gigs i Skols redovno bodu u centar! Kao da su dobili 4:0, a ne pukli.. Mnogo mi stvari nije jasno o Unitedu, nadam se da ce se stvari ubrzo popravljati, ali ovo ne sluti na dobro..

CJ

pre 7 godina

Šta je čudno, pa ovo je ta nova instagram generacija fudbalera. Smeškaju se na terenu, keze se, menjaju kopačke i frizure svakih 7 dana. Kad daju jedan gol u 20 utakmica odmah spajaju prste i šalju srce svojoj velikoj ljubavi od pre dve nedelje na tribinama.
Izbacuju autobiografije u 23-oj godini, ej!!!
Kad treba odigrati tačan pas ili predriblati nekog, fudbal postaje kvantna fizika.

bbr

pre 7 godina

sve je rekao!Mata smoren,pozdravlja se,vidi se da je neraspolozen,a Pogba i Ibra se smeskaju,caskaju,zezanje,za koji dan leze novih 500.000-600.000 evra na racun,idemoooo.

betmen&robin

pre 7 godina

Brt, menjao si šulju sa ženom rođenog brata. Mojne ti o etici. p.s. sramno zalaganje i ponasanje igraca nekad mocnog Fergusonovog Mancestera.

anti - reklamozder

pre 7 godina

nazovite me staromodnim. ali tesko da Gigzi moze da deli lekcije sta je ok a sta ne inace bi svi snajku 8 godina ubedjivali da joj je muz losija opcija...

CJ

pre 7 godina

Šta je čudno, pa ovo je ta nova instagram generacija fudbalera. Smeškaju se na terenu, keze se, menjaju kopačke i frizure svakih 7 dana. Kad daju jedan gol u 20 utakmica odmah spajaju prste i šalju srce svojoj velikoj ljubavi od pre dve nedelje na tribinama.
Izbacuju autobiografije u 23-oj godini, ej!!!
Kad treba odigrati tačan pas ili predriblati nekog, fudbal postaje kvantna fizika.

neutralni felsh

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
(james, 24. oktobar 2016 13:47)


hoces da kazes da je raznenjivao dresove sa njom? ;)

A37

pre 7 godina

Kritikuje ih lik koji je bratu ***** zenu i to godinama... Daj Gigse, bolje cuti. Treba biti velik i pobedi i u porazu...
Uostalom taj veliki MUTD je juce izgubio ali su Tampa Bay Bucaneers-i pobedili... A oba su kluba americkim vlasnicima doneli pare...

Red Devil 1969

pre 7 godina

Vrati se Rajane, izvuci nas iz tmine,
Ibru, Smolinga i Felainija posalji na tribine,
Vrati se sine nas, klub u mraku glavinja,
spasi nas od Woodward-a, oteraj Murinja.

mmm

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 24. oktobar 2016 13:47)

- Pa, zena rodjenog brata mu nije rod! Veci bi problem bio da je "spavao" sa rodjenim bratom! oO

srki

pre 7 godina

Kad je Gigs igrao, bili su tu Vidic i Ferdinand. Ko je sad stub odbrane Junajteda? Smoling? Taj dečko ne zna gde se nalazi sever ni na kojoj strani je jug, totalna rupa u odbrani.

duledudule

pre 7 godina

nemojte njatike,sta vas briga o njegovom privatnom zivotu.ovo je rekao kao fudbaler,legenda,veliki igrac.sto niko ne moze da mu ospori

nsssr

pre 7 godina

Da je meni Rajan Gigs brat ja bih mu oprostio sto mi je peglao zenu :) a sto se tice ovoga sto je rekao, pa delimicno je upravu, nema vise te zelje za pobedom, ili bola posle poraza kao nekada, sada su svi fudbaleri puni love, bas ih briga dal su dobili ili izgubili 4:0, u ponedeljak lezu par stotina hiljada evrica...

Petko

pre 7 godina

A šta ćeš. Nekad se igralo za klub iz ljubavi, a danas većina igra zbog para. Nije ni čudo što se Pogba i Ibra smeju i šale posle meča, kad znaju da im za koji dan leže jedno 300 000 evrića na račun.

napadaj

pre 7 godina

Junajted je izgubio identitet. Čak i da se SAF vrati na klupu, imao bi problem da nametne autoritet igračima, a upravo su poštovanje autoriteta i sigurnost menadžera ono što je zaslužno za uspehe kluba u poslednjih 25 godina.

Ferguson je imao svoje ljude među igračima, ljude kojima je bio drugi otac i koji su mu bili neizmerno zahvalni i lojalni. Ovo sad je skup uobraženih, preplaćenih igrača, a Junajted izgleda kao Anži ili Monako.

Murinjo je davno pročitan, trebalo je dovesti Poćetina ili Klopa i za to ne žaliti pare, a ne kupovati/dovdoiti Depaja, Roha, Blinda, Felainija i ostale igrače koji ne bi mogli da priđu ni klupama velikih evropskih timova. To je mogao da radi Ferguson sa Parkom, Flečerom, Vesom Braunom i drugarima, ali nijedan menadžer na svetu nije u stanju da ponovi ono što je najveći u istoriji sprovodio u delo. Ono što je sigurno jeste da za ovih 15-16 godina, koliko pratim klub, nisam video bezličnije igrače u timu. Odbrana kao da ne postoji, u sredini niko od centralnih ne ume ništa sa loptom, napad je odsečen. Formacije užasnem, prethodnih godina smo gledali takve gluposti kao što je stavljanje Janga na mesto jedinog napadača i slično.

Niti znaju da igraju, niti su vaspitani kao stara škola, važno im je samo da okače svoje fotografije na Instagram, a to što gube bodove svake nedelje im nije važno.

Djole*

pre 7 godina

Apsolutno! Gledam Ibrahimovica juce daje dres onome crncu iz Celzija, Belgijancu, ne mogu mu zapamtiti ime. Gigs i Skols redovno bodu u centar! Kao da su dobili 4:0, a ne pukli.. Mnogo mi stvari nije jasno o Unitedu, nadam se da ce se stvari ubrzo popravljati, ali ovo ne sluti na dobro..

The Chosen One

pre 7 godina

Gigsa i Skolsa za menadzera i pomocnika! Jos nije kasno za velikog giganta iz Mancestera, to su ljudi koji znaju klub u dusu, ako ih oni ne izvuku, nece ni nikakvi Mojesi, Van Galovi, cak ni Murinjo

licemerje na kub

pre 7 godina

Koliko visokomoralnih i bezgrešnih komentatora na ovu vest, kako samo živimo u društvu koje je duhovno i fizički čisto.

DorkSoul

pre 7 godina

Lepo ja rekoh pre pocetka prvenstva da je Murinjo-Pogba ocajna kombinacija i da ce MU biti gori nego prosle godine. Foliranti i jedan i drugi, a ostali igraci kao da su ispali iz aviona, ne zna se ko sta igra i ko gde trci... Tu i tamo po neki dobar napad, Ibra napravi neku sansu, ali sve u svemu katastrofa kojoj se ne vidi kraj. Dovoljan je pogled na klupu da svima bude jasno da je tu neko ozbiljno prolupao, jer je tamo jedna mala reprezentacija (Romero, Mata, Rojo, Carrick, Young, Martial). Vecina igraca koji umesto navedenih igraju u prvoj postavi nemaju veze sa fudbalom, ali to je Murinjova "genijalna taktika" ili sta vec???!!!
Jad i beda na sta je spao jedan od najvecih klubova na svetu!

brm

pre 7 godina

Vidi se da stariji igrači ne razumeju mlađe. Ranije je fudbal (pa i većina sportova) bilo na krv i nož. Ne pričaš sa igračem rivalskog tima ni privatno. Danas je druga priča, profesionalizam. Igraju, bore se na terenu...to im je posao. Kad se završi utakmica, svi su drugari, opušteni i zezaju se. Lično smatram da je ovo sada mnogo lepši i zdraviji pristup.

Milutin

pre 7 godina

Vidić je svojevremeno bio nervozan posle utakmice i kada Mančester Junajted dobije sa 4:3. Kakvo crno zezanje, koja zamena dresova (jedino ako neko baš zapne...) odmah se misli na sledeći trening i utakmicu. A počeo je sa godišnjom platom kao Pogba za dve nedelje što namlati...

onako

pre 7 godina

Slažem se, ali šta ćemo van sporta?

Od nas se recimo to očekuje na nekim mnogo životnijim temama gde smo poraženi i poniženi, a sada nas upravo iz Gigsove domovine guraju da se sa onima na drugoj strani civilizovano ljubimo, fotografišemo i smejemo.

Ne može i ne treba tako.

acika

pre 7 godina

Pa i sam si bio u ekipi kada je Zola igrao za plave i izgubili ste 5:0. Sta je sada toliki problem pa i najvecem rivalu priznati bio si bolji i posteno si dobio. Svi vi koji spominjete Fergusona(svaka cast za sve sto je uradio-veliki je mozda jedan od njavecih trenera)samo trebate da pogledate realno za ovakvo stanje je upravo on kriv ostavio je tim u katastrofalnom stanju imao je samo golmana i Runija sa kojim se posvadjao(zelio da ode). Godinama glumio velicinu nije htio da dovodi igrace smatrao ih preskupim dok je on placao razne igrace preko 30mil a nisu igrali(nekad je 30mil vrediolo vise nego danas 100mil za nekog igraca). Man Utd vise ne spada u krug najbojih ne igraju LS losi su u skoro svim linijama na terenu i sve sto mogu da dovedu je na ime Murinja. Nazalost Fergi je bio veliki egosta koji je doveo ekipu do ovako jadnog stanja. Ne znam ko bi uopste mogao preuzeti ekipu i da nesto napravi jer vise nema ni top igraca pomoc od sudija ide drugima itd. Uglavnom mngo je tezak period pred Man Utd nesto kao Arsenal i Liverpul.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

Realno

pre 7 godina

Ma milionski ugovori su unistili kvalitet fudbala,koga briga za poraz kad se svi oni vracaju svojim vilama od 10 miliona,zenama sa silikonima i pozlacenim autima,treba stavit mjesecnu platu do 50 000 max pa da vidis zalaganja po terenu

danguba

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

Lupaš acika brate. ManU je ove sezone odradio 2 najveća transfera u Evropi, iako ne igraju LŠ. Po imenima i finansijskoj vrijednosti imaju ekipu za trofeje uz bok Čelziju i Sitiju, a definitivno ispred Liverpula, Arsenala ili Totenhema. Vezni red i napad su među top 5-10 u Evropi: Pogba, Mata, Miktarijan, Felaini, Depay, Herera, pa Ibra i Runi..., tu je i par supertalentovanih klinaca Martial, Rushford...
U odbarani im je promaja još odlaska Vidića, Ria, Evre..., i izgleda da im je bitinije zastrašivanje protivnika ili ugađenje navijačima i sponzorima transfer bombama, nego smisleno građenje ekipe.
Konkretno, umjesto Pogbe su mogli dovesti 3 vrhunska pojačanja na pozicijama gdje su najdeficitarniji. I Murinjo je totalno promašen izbor sa svojim dekadentnim fudbalom, za ekipu koja treba da teži nadigravanju sa protivnicima...

rosonero

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

svaka tebi čast druže , verujem da si dobar čovek i veliki ljubitelj fudbala , ali ovo što si napisao su velike budalastine !! pogledaj samo šta je čovek sve osvojio i to sa losijim igracima , gvozdenom disciplinom , autoritetom , pojavom , ovi pokupovase polovinu svetskih zvezda i ništa. čim je otišao videlo se da nema čvrste ruke i da se igrači ponašaju kako hoće , čak neki i bahato , a što su doveli ove mlade , njih tek boli uvo za sve.

Milioner

pre 7 godina

Pa da ste pobedili onda ovi ne bi trebali da menjaju dresove. I onda sta... Da cekaju X da bi to odradili? Trazis bonton u prokletom FUDBALU ? Ko zavrsi srednju od njih je fakticki fakultetski obrazovan, tako bolje da ih trenirate nego da im zamerate neke stvari koje nikako ne uticu na rezultat.

Red Devil 1969

pre 7 godina

Vrati se Rajane, izvuci nas iz tmine,
Ibru, Smolinga i Felainija posalji na tribine,
Vrati se sine nas, klub u mraku glavinja,
spasi nas od Woodward-a, oteraj Murinja.

brm

pre 7 godina

Vidi se da stariji igrači ne razumeju mlađe. Ranije je fudbal (pa i većina sportova) bilo na krv i nož. Ne pričaš sa igračem rivalskog tima ni privatno. Danas je druga priča, profesionalizam. Igraju, bore se na terenu...to im je posao. Kad se završi utakmica, svi su drugari, opušteni i zezaju se. Lično smatram da je ovo sada mnogo lepši i zdraviji pristup.

acika

pre 7 godina

Pa i sam si bio u ekipi kada je Zola igrao za plave i izgubili ste 5:0. Sta je sada toliki problem pa i najvecem rivalu priznati bio si bolji i posteno si dobio. Svi vi koji spominjete Fergusona(svaka cast za sve sto je uradio-veliki je mozda jedan od njavecih trenera)samo trebate da pogledate realno za ovakvo stanje je upravo on kriv ostavio je tim u katastrofalnom stanju imao je samo golmana i Runija sa kojim se posvadjao(zelio da ode). Godinama glumio velicinu nije htio da dovodi igrace smatrao ih preskupim dok je on placao razne igrace preko 30mil a nisu igrali(nekad je 30mil vrediolo vise nego danas 100mil za nekog igraca). Man Utd vise ne spada u krug najbojih ne igraju LS losi su u skoro svim linijama na terenu i sve sto mogu da dovedu je na ime Murinja. Nazalost Fergi je bio veliki egosta koji je doveo ekipu do ovako jadnog stanja. Ne znam ko bi uopste mogao preuzeti ekipu i da nesto napravi jer vise nema ni top igraca pomoc od sudija ide drugima itd. Uglavnom mngo je tezak period pred Man Utd nesto kao Arsenal i Liverpul.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

Djole*

pre 7 godina

Apsolutno! Gledam Ibrahimovica juce daje dres onome crncu iz Celzija, Belgijancu, ne mogu mu zapamtiti ime. Gigs i Skols redovno bodu u centar! Kao da su dobili 4:0, a ne pukli.. Mnogo mi stvari nije jasno o Unitedu, nadam se da ce se stvari ubrzo popravljati, ali ovo ne sluti na dobro..

mmm

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 24. oktobar 2016 13:47)

- Pa, zena rodjenog brata mu nije rod! Veci bi problem bio da je "spavao" sa rodjenim bratom! oO

A37

pre 7 godina

Kritikuje ih lik koji je bratu ***** zenu i to godinama... Daj Gigse, bolje cuti. Treba biti velik i pobedi i u porazu...
Uostalom taj veliki MUTD je juce izgubio ali su Tampa Bay Bucaneers-i pobedili... A oba su kluba americkim vlasnicima doneli pare...

The Chosen One

pre 7 godina

Gigsa i Skolsa za menadzera i pomocnika! Jos nije kasno za velikog giganta iz Mancestera, to su ljudi koji znaju klub u dusu, ako ih oni ne izvuku, nece ni nikakvi Mojesi, Van Galovi, cak ni Murinjo

betmen&robin

pre 7 godina

Brt, menjao si šulju sa ženom rođenog brata. Mojne ti o etici. p.s. sramno zalaganje i ponasanje igraca nekad mocnog Fergusonovog Mancestera.

anti - reklamozder

pre 7 godina

nazovite me staromodnim. ali tesko da Gigzi moze da deli lekcije sta je ok a sta ne inace bi svi snajku 8 godina ubedjivali da joj je muz losija opcija...

duledudule

pre 7 godina

nemojte njatike,sta vas briga o njegovom privatnom zivotu.ovo je rekao kao fudbaler,legenda,veliki igrac.sto niko ne moze da mu ospori

nsssr

pre 7 godina

Da je meni Rajan Gigs brat ja bih mu oprostio sto mi je peglao zenu :) a sto se tice ovoga sto je rekao, pa delimicno je upravu, nema vise te zelje za pobedom, ili bola posle poraza kao nekada, sada su svi fudbaleri puni love, bas ih briga dal su dobili ili izgubili 4:0, u ponedeljak lezu par stotina hiljada evrica...

bbr

pre 7 godina

sve je rekao!Mata smoren,pozdravlja se,vidi se da je neraspolozen,a Pogba i Ibra se smeskaju,caskaju,zezanje,za koji dan leze novih 500.000-600.000 evra na racun,idemoooo.

neutralni felsh

pre 7 godina

reče čovek koji je spavao sa ženom rođenog brata
(james, 24. oktobar 2016 13:47)


hoces da kazes da je raznenjivao dresove sa njom? ;)

napadaj

pre 7 godina

Junajted je izgubio identitet. Čak i da se SAF vrati na klupu, imao bi problem da nametne autoritet igračima, a upravo su poštovanje autoriteta i sigurnost menadžera ono što je zaslužno za uspehe kluba u poslednjih 25 godina.

Ferguson je imao svoje ljude među igračima, ljude kojima je bio drugi otac i koji su mu bili neizmerno zahvalni i lojalni. Ovo sad je skup uobraženih, preplaćenih igrača, a Junajted izgleda kao Anži ili Monako.

Murinjo je davno pročitan, trebalo je dovesti Poćetina ili Klopa i za to ne žaliti pare, a ne kupovati/dovdoiti Depaja, Roha, Blinda, Felainija i ostale igrače koji ne bi mogli da priđu ni klupama velikih evropskih timova. To je mogao da radi Ferguson sa Parkom, Flečerom, Vesom Braunom i drugarima, ali nijedan menadžer na svetu nije u stanju da ponovi ono što je najveći u istoriji sprovodio u delo. Ono što je sigurno jeste da za ovih 15-16 godina, koliko pratim klub, nisam video bezličnije igrače u timu. Odbrana kao da ne postoji, u sredini niko od centralnih ne ume ništa sa loptom, napad je odsečen. Formacije užasnem, prethodnih godina smo gledali takve gluposti kao što je stavljanje Janga na mesto jedinog napadača i slično.

Niti znaju da igraju, niti su vaspitani kao stara škola, važno im je samo da okače svoje fotografije na Instagram, a to što gube bodove svake nedelje im nije važno.

licemerje na kub

pre 7 godina

Koliko visokomoralnih i bezgrešnih komentatora na ovu vest, kako samo živimo u društvu koje je duhovno i fizički čisto.

DorkSoul

pre 7 godina

Lepo ja rekoh pre pocetka prvenstva da je Murinjo-Pogba ocajna kombinacija i da ce MU biti gori nego prosle godine. Foliranti i jedan i drugi, a ostali igraci kao da su ispali iz aviona, ne zna se ko sta igra i ko gde trci... Tu i tamo po neki dobar napad, Ibra napravi neku sansu, ali sve u svemu katastrofa kojoj se ne vidi kraj. Dovoljan je pogled na klupu da svima bude jasno da je tu neko ozbiljno prolupao, jer je tamo jedna mala reprezentacija (Romero, Mata, Rojo, Carrick, Young, Martial). Vecina igraca koji umesto navedenih igraju u prvoj postavi nemaju veze sa fudbalom, ali to je Murinjova "genijalna taktika" ili sta vec???!!!
Jad i beda na sta je spao jedan od najvecih klubova na svetu!

onako

pre 7 godina

Slažem se, ali šta ćemo van sporta?

Od nas se recimo to očekuje na nekim mnogo životnijim temama gde smo poraženi i poniženi, a sada nas upravo iz Gigsove domovine guraju da se sa onima na drugoj strani civilizovano ljubimo, fotografišemo i smejemo.

Ne može i ne treba tako.

CJ

pre 7 godina

Šta je čudno, pa ovo je ta nova instagram generacija fudbalera. Smeškaju se na terenu, keze se, menjaju kopačke i frizure svakih 7 dana. Kad daju jedan gol u 20 utakmica odmah spajaju prste i šalju srce svojoj velikoj ljubavi od pre dve nedelje na tribinama.
Izbacuju autobiografije u 23-oj godini, ej!!!
Kad treba odigrati tačan pas ili predriblati nekog, fudbal postaje kvantna fizika.

danguba

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

Lupaš acika brate. ManU je ove sezone odradio 2 najveća transfera u Evropi, iako ne igraju LŠ. Po imenima i finansijskoj vrijednosti imaju ekipu za trofeje uz bok Čelziju i Sitiju, a definitivno ispred Liverpula, Arsenala ili Totenhema. Vezni red i napad su među top 5-10 u Evropi: Pogba, Mata, Miktarijan, Felaini, Depay, Herera, pa Ibra i Runi..., tu je i par supertalentovanih klinaca Martial, Rushford...
U odbarani im je promaja još odlaska Vidića, Ria, Evre..., i izgleda da im je bitinije zastrašivanje protivnika ili ugađenje navijačima i sponzorima transfer bombama, nego smisleno građenje ekipe.
Konkretno, umjesto Pogbe su mogli dovesti 3 vrhunska pojačanja na pozicijama gdje su najdeficitarniji. I Murinjo je totalno promašen izbor sa svojim dekadentnim fudbalom, za ekipu koja treba da teži nadigravanju sa protivnicima...

Milutin

pre 7 godina

Vidić je svojevremeno bio nervozan posle utakmice i kada Mančester Junajted dobije sa 4:3. Kakvo crno zezanje, koja zamena dresova (jedino ako neko baš zapne...) odmah se misli na sledeći trening i utakmicu. A počeo je sa godišnjom platom kao Pogba za dve nedelje što namlati...

rosonero

pre 7 godina

(acika, 24. oktobar 2016 17:39)

svaka tebi čast druže , verujem da si dobar čovek i veliki ljubitelj fudbala , ali ovo što si napisao su velike budalastine !! pogledaj samo šta je čovek sve osvojio i to sa losijim igracima , gvozdenom disciplinom , autoritetom , pojavom , ovi pokupovase polovinu svetskih zvezda i ništa. čim je otišao videlo se da nema čvrste ruke i da se igrači ponašaju kako hoće , čak neki i bahato , a što su doveli ove mlade , njih tek boli uvo za sve.

Milioner

pre 7 godina

Pa da ste pobedili onda ovi ne bi trebali da menjaju dresove. I onda sta... Da cekaju X da bi to odradili? Trazis bonton u prokletom FUDBALU ? Ko zavrsi srednju od njih je fakticki fakultetski obrazovan, tako bolje da ih trenirate nego da im zamerate neke stvari koje nikako ne uticu na rezultat.

Petko

pre 7 godina

A šta ćeš. Nekad se igralo za klub iz ljubavi, a danas većina igra zbog para. Nije ni čudo što se Pogba i Ibra smeju i šale posle meča, kad znaju da im za koji dan leže jedno 300 000 evrića na račun.

srki

pre 7 godina

Kad je Gigs igrao, bili su tu Vidic i Ferdinand. Ko je sad stub odbrane Junajteda? Smoling? Taj dečko ne zna gde se nalazi sever ni na kojoj strani je jug, totalna rupa u odbrani.

Realno

pre 7 godina

Ma milionski ugovori su unistili kvalitet fudbala,koga briga za poraz kad se svi oni vracaju svojim vilama od 10 miliona,zenama sa silikonima i pozlacenim autima,treba stavit mjesecnu platu do 50 000 max pa da vidis zalaganja po terenu