Subota, 22.10.2016.

22:41

Tinejdžeri porazili 'Staru damu' na San Siru

Ekipa Milana savladala je Juventus minimalnim rezultatom u velikom derbiju devetog kola Serije A – 1:0 (0:0).

Izvor:

Tinejdžeri porazili 'Staru damu' na San Siru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 7 godina

-Poslednjih 5 igraca mladjih od 19 godina koji su dali gol Juventusu u Seriji A:
2006 Daniele Desena
2008 Levan Mcedlidze
2009 Mario Baloteli
2015 Hose Mauri
2016 MANUEL LOKATELI.
-Jedan tinejdzer, mladji od 19 godina nije postigao bar 1 gol na mecu izmedju Juventusa i AC Milana u Seriji A jos od legendarnog het trika Djuzepea Galderizija 14.2.1982 kada je Juventus pobedio sa 3-2!
-Manuel Lokateli je najmladji igrac AC Milana koji je postigao gol Juventusu u Seriji A jos od Djanija Rivere 12.11.1961!
-Juventus nije izgubio od Milanskih timova (Internacionale 2-1 i AC Milan 1-0) u 1. krugu Serije A, skoro 27 godina (Inter 2-1, 17.9.1989 i AC Milan 3-2, 5.11.1989)!

Pozdrav

Grande Milan

pre 7 godina

Pa ovog golmana Donaruvu je Mihajlovic promovisao u prvi tim. Tada su mu se svi smejali a evo sada ga slave u Milanu kao heroja. Tkdj su i Bonaventura i Lokateli igraci koji su stasali pod Mihinim vodjstvom.

Max

pre 7 godina

Sve za racun kladionica.. Ko bi se nadao da Juve nece izvuci makar X2 nakon katastrof. starta Milaneza i ove sezone.. Cist ponisten gol Pjanica!

silan

pre 7 godina

Bacio pogled na utakmicu. Gledao sam jedno 20 minuta, smorio se ziv. Ovo predstavlja jednu od boljih utakmica u Seriji A? Pogledajte sutra Celzi - Mancester i Siti - Sautempton i shvatite jednom za svagda da je PL svetlosnim godinama daleko ispred Kalca. Decenije ce biti potrebne da Serija A vrati staru slavu. Ne znam odakle u Srbiji ovoliko fanova Milana, Intera, Juvea, Italijane retko ko voli, razmazeni, foliranti, padavicari, kukaci.. Englezi su gospoda za njih u svakom smislu. Najsmesnije mi je sto su vise puta otkriveni u namestanju utakmica, a ljudi i dalje navijaju i prate. Isto kao sto prate JSL.. neobrazovan smo narod, da ne upotrebim neku drugu rec.

UltraBG

pre 7 godina

Nadam se da je ovo povratak Milana na vrh Evrope, a naravno i italijanskog fudbala. Neko ovde rece da je kalco ipak malo vise od jake lige i u pravu si skroz. Kad se setim Milana Dida, Nesta, Maldini, Kafu, Pirlo, Sedorf, Gatuzo, Kaka i moj omiljeni igrac ikada Sevcenko... Pa da se najezis. Po tome koliko su mi dragi odmah su mi ispod repke kad su igrali Mijat i Dejo, a i Zvezdine generacije Pjanovic, Drulovic...

kögel TIR.

pre 7 godina

Ja sam veliki fan Juvea Del Piero je za mene bio svetac i Nedved .. Bez Jakog Milana Intera Juvea Rome Viole Lacija .. Uh samo kad se setim kakva je sila bila serie A! I koliko mi je krivo sto Juve nije dobio toliko mi je drago za AC MILAN giganta svetskog fudbala. Nema stajanja samo rokanje i sve ce da dodje na svoje onamo gde i treba da bude ..

joca

pre 7 godina

Sto je najgore ovo su sve Berluskonijevi igraci,pricao covek da sanja mladi Italijanski Milan al ga oterase.Sada ceo kostur tima su mladi Italijani fale mozda 3 top igraca da bi tim mogao da uradi nesto u LS.

Mikael

pre 7 godina

Ok je to, jedna sansa jedan gol. Ok je i ponistiti gol bez realnog razloga, na neku nazovi procenu. Ok je i radovati se posle toliko godina pobedi. Skroz je ok i ne igrati internacionalne kupove, ionako su precenjeni... I sve je to jako lepo, ali ce na kraju masinerija iz Torina opet postaviti standard u vidu 6 skudeta u nizu... Cestitke na pobedi! Forza Juve !

Vlad

pre 7 godina

Ali bas zbog toga..zbog te mladosti mozemo ocekivati neke neocekivane padove i mozda neocekivane poraze..I ne treba tad ih kritikovati vec razumjeti da ce to biti njihovo sticanje iskustvo za posle..Ajde da ne ocekujemo sad ove godine sve..Msm da ce oni tek pokazati svoju silu ako ostanu na okupu..
A mi (navijaci) da ne ujedamo na neko lose kolo..Mladi su !

napadaj

pre 7 godina

@krajisnik

O čemu pričaš? O utakmici na Old Trafordu koja je završena 0:0 i važi za jedno od najlošijih finala ikada, ne računajući cigansko koje je van konkurencije?

Forza Milan

pre 7 godina

Donaruma,Romagnoli,Locateli,Suso,Niang, Milan ima svijetlu buducnost, uz par dobrih iskusnih igraca Milan se konacno vraca tamo gdje mu je mjesto!

Juve power!

pre 7 godina

Ponisten gol..al nebitno.
Cestitka navijacima Milana.
Napominjem ponisteni gol, samo zato sto bi ovde bilo velike kuknjave da je obrnuto.
Opet..iako su gol dali iz jedne polusanse, zasluzili su pobedu. Vise su je zeleli, prosto.

Zorz Vea

pre 7 godina

Uhhhh Bog te mazo kako naviru secanja kada je ovo bilo ocekivano za svaku Milanovu utakmicu. Mozda sam subjektivan ali San Siro ima najbolju akustiku pa svako slavlje navijaca deluje kao x7. Sto kaze Gremlin ko nam moze nadu uzeti. Samo konstantnost i koncentracija jer nema sta da im odvrati paznju. Ako uprava i navijaci nisu bili strpljivi posle vecerasnje pobede i ne moraju. Ako se misli megalomanski onaj broj 7 na rukavu to dozvoljava. Postavljaci standarda i trendova,nosioci titula,prometeji nade i apostoli pobeda...dobro dosla slavo nazad,ljubeci te pozdravljam!!!!!!!

Zivela Srbija i forza AC Milan

Styx river

pre 7 godina

Kao nekom ko je malih nogu navijao za Milan u periodu kada je igrao Sevcenko preko velikih trofeja i finala LS drago mi je zbog ovoga. Ali da mi je neko pricao da ce Milan imati najmladji tim, pa ovo tinejdzeri jos..A uvek su iz nazivali starackim domom, prosek godina bio 33,34 zadnje linije 37. Posle par godina lutanja mozda stvarno dolazi neka nova talentovana generacija sposobna za velike domete. Uvek je lepse kada tim stvori, pa i dovede mladog, talentovanog fudbalera i od njega napravi velikog igraca, nego da dovede vec "gotovog".

M

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Milana sve u svemu. Hvala Montolivu koji se povredio pa se Lokateli našao u startnoj postavi. Kjeliniju želim brz oporavak, izostao je kada je trebalo :)

Cuka

pre 7 godina

Cuj ovog lika, nikad slabiji Milan pobedio nikad jaci Juventus. Nikakvu snagu Juventus nije ni pokazao. Dama oba puta popusila u Milanu. A ostale takoreci bezidejno dobila.

Scholes

pre 7 godina

Pa i nije iznenadjenje, s obzirom da Juve imao tezak mec u Francuskoj.. Dobili bitku, ali zna se ko dobija rat, Juve. Bez premca su trenutno u Italiji, i kad budu obezbedili prolaz u Ligi sampiona zgazice sve i napraviti zalihu od desetak poena ispred drugoplasirane ekipe.

Guzzepe Meaca

pre 7 godina

Kakva golcina Lokatelija svaka čast!!!! Vidi se da mali ima mu*a kao i,, Dona" koji je takođe bio maestralan.... Nadam se da ovo nije sve od Milana i da će i dalje trajati ovo lepa priča, i doneti mu makar mesto u LŠ

Djoka

pre 7 godina

Ovo vec lepo izgleda
Nadam se da nece ugusiti klince investicijama.
Neki kostur ekipe da budu Donaruma,Romanjoli, Lokateli,Bonaventura i Baka,al da ne guse klince
Ovo je ludnica,pa milan kroz 5 6 godine moze da ima najboljeg golmana,najboljeg stopera najboljeg veznog i da svi imaju izmedju 20 i 25 godina

goran

pre 7 godina

Konacno Milan kakav se ceka.Nije toliko stvar u igracima,vec u stavu na terenu i borbi a to trenutni tim ima.Montela takticki odlicno odradio poslednjih 4,5utakmica.

nista o nicemu

pre 7 godina

Na trenutak sam se zapitao kako nikad uzasniji Milanezi dobijaju Juve, ali onda sam se setio Kalcopolija. Stari vragovi 'talijani ;)

krajisnik

pre 7 godina

Milan je u Italiji uvijek igrao najljepši fudbal. Juventus je odvratan.Sjecam se finala LS prije 15 godina,Sevcenko ,Sedorf,Maldini, Anceloti,tukli su Juve 1-0 koji je igrao isto kao i sad,odvratno

Juventino

pre 7 godina

Zasluzena pobeda Milana. Ogromna zelja za pobedom i totalna nezainteresovanost igraca Juventusa je presudila. Na stranu taj ponisteni gol (koji je po meni bio regularan), ali Juve nije zasluzio pobedu sa ovakvom igrom. Pozz od Juventina, ovaj tim Milana ima strasne mlade igrace. :)

Aleksa beli

pre 7 godina

Nazalost ni ova pobeda Milana protiv juventusa nece biti dovoljna da neko svrgne sa trona juve,ali mozda bude mnogo zanimljivije.
Forza Milan

brat Silvio

pre 7 godina

Obožavam Juve još iz perioda Davidsa,Alexa i kompanije ali mi je strašno drago vidjeti jedan dobar ,konkurentan Milan predvodjen legendarnim aeroplaninom i čini mi se novom zvijezdom Lokatelijem .S druge strane novi poraz u Milanu ,jedino što me nervira čitave sezone je taj transfer Higuaina ,ne bije njega loš glas bezveze ,taj nikako da se ukaže u velikoj utakmici .Godine ,neozbiljnost,kilogrami prosto nevjerovatno šta uradiše sreća njegova pa je Pogba očajan inače bi ovaj non stop bio u centru pažnje jer toliki novac se ne daje za čovjeka koi zabija Livornu ,to je mogao i Zaza.Sve u svemu ništa strašno,čestitke Milanu na pobjedi ,vidimo se u Torinu i pozz za brata Galijana koji voli Italiju kakvi Englezi Seria A je mama :D.

markozemun

pre 7 godina

Idemooooooo.....upravo sam u Italiji kod sestre , gledao meč sa zetom koji je zakleti Milanista ....evo ga osurio se od rakije koju sam mu doneo i skida dres Milana i daje mi kaže "nosiiii doneo si mi sreću"...idemoooo

Ako je mogao Lester...

pre 7 godina

FORZA MILAN!GRANDE LOCA!GRANDE MONTELA! Najmladji tim lige na 2 boda od prvog mesta,konacno dolaze bolji dani za veliki Milan!

gremlin

pre 7 godina

Locccaaaattteeeelllliiii!!!!Hvala Monteli što je od OSREDNJIH igrača napravio taktičku mašinu...trče,bore se dokle će stići?!ne znam ali verujem daleko,za navijače Juvea,gol koji je poništen je sličan onom koji je poništen Ševčenku u finalu lš,zbog smetanja golmanu,za Muntarija ću da prećutim,ACM KONAČNO LIČI NA NEŠTO!!!p.s.HVALA I SERHIJU RAMOSU ZA POBEDU,ko razume shvatiće...Forza Milan!!!

mogwai7

pre 7 godina

Progled'o Milan od kad je otisao Miha. Lokateliju svaka cast, decko ce biti igracina. Nadam se da ce kinezi zadrzati ove talentovane klince, pojacati malo ekipu i eto nama lige sampiona!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovaj Lokateli je nista manje od cuda. Sasvim sigurno ce biti deo generacije koja cs dominirati svetom fudbala narednih 10 godina. Znao sam da je Milan bolji nego sto su pokazivali rezultati poslednjih sezona, ali ovo je fantasticno! Montela, klinci i nas Karlos Baka. FORZA MILAN FORZA SERIE A

Styx river

pre 7 godina

Kao nekom ko je malih nogu navijao za Milan u periodu kada je igrao Sevcenko preko velikih trofeja i finala LS drago mi je zbog ovoga. Ali da mi je neko pricao da ce Milan imati najmladji tim, pa ovo tinejdzeri jos..A uvek su iz nazivali starackim domom, prosek godina bio 33,34 zadnje linije 37. Posle par godina lutanja mozda stvarno dolazi neka nova talentovana generacija sposobna za velike domete. Uvek je lepse kada tim stvori, pa i dovede mladog, talentovanog fudbalera i od njega napravi velikog igraca, nego da dovede vec "gotovog".

Ako je mogao Lester...

pre 7 godina

FORZA MILAN!GRANDE LOCA!GRANDE MONTELA! Najmladji tim lige na 2 boda od prvog mesta,konacno dolaze bolji dani za veliki Milan!

markozemun

pre 7 godina

Idemooooooo.....upravo sam u Italiji kod sestre , gledao meč sa zetom koji je zakleti Milanista ....evo ga osurio se od rakije koju sam mu doneo i skida dres Milana i daje mi kaže "nosiiii doneo si mi sreću"...idemoooo

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovaj Lokateli je nista manje od cuda. Sasvim sigurno ce biti deo generacije koja cs dominirati svetom fudbala narednih 10 godina. Znao sam da je Milan bolji nego sto su pokazivali rezultati poslednjih sezona, ali ovo je fantasticno! Montela, klinci i nas Karlos Baka. FORZA MILAN FORZA SERIE A

mogwai7

pre 7 godina

Progled'o Milan od kad je otisao Miha. Lokateliju svaka cast, decko ce biti igracina. Nadam se da ce kinezi zadrzati ove talentovane klince, pojacati malo ekipu i eto nama lige sampiona!

Cuka

pre 7 godina

Cuj ovog lika, nikad slabiji Milan pobedio nikad jaci Juventus. Nikakvu snagu Juventus nije ni pokazao. Dama oba puta popusila u Milanu. A ostale takoreci bezidejno dobila.

Juventino

pre 7 godina

Zasluzena pobeda Milana. Ogromna zelja za pobedom i totalna nezainteresovanost igraca Juventusa je presudila. Na stranu taj ponisteni gol (koji je po meni bio regularan), ali Juve nije zasluzio pobedu sa ovakvom igrom. Pozz od Juventina, ovaj tim Milana ima strasne mlade igrace. :)

brat Silvio

pre 7 godina

Obožavam Juve još iz perioda Davidsa,Alexa i kompanije ali mi je strašno drago vidjeti jedan dobar ,konkurentan Milan predvodjen legendarnim aeroplaninom i čini mi se novom zvijezdom Lokatelijem .S druge strane novi poraz u Milanu ,jedino što me nervira čitave sezone je taj transfer Higuaina ,ne bije njega loš glas bezveze ,taj nikako da se ukaže u velikoj utakmici .Godine ,neozbiljnost,kilogrami prosto nevjerovatno šta uradiše sreća njegova pa je Pogba očajan inače bi ovaj non stop bio u centru pažnje jer toliki novac se ne daje za čovjeka koi zabija Livornu ,to je mogao i Zaza.Sve u svemu ništa strašno,čestitke Milanu na pobjedi ,vidimo se u Torinu i pozz za brata Galijana koji voli Italiju kakvi Englezi Seria A je mama :D.

M

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Milana sve u svemu. Hvala Montolivu koji se povredio pa se Lokateli našao u startnoj postavi. Kjeliniju želim brz oporavak, izostao je kada je trebalo :)

Djoka

pre 7 godina

Ovo vec lepo izgleda
Nadam se da nece ugusiti klince investicijama.
Neki kostur ekipe da budu Donaruma,Romanjoli, Lokateli,Bonaventura i Baka,al da ne guse klince
Ovo je ludnica,pa milan kroz 5 6 godine moze da ima najboljeg golmana,najboljeg stopera najboljeg veznog i da svi imaju izmedju 20 i 25 godina

Zorz Vea

pre 7 godina

Uhhhh Bog te mazo kako naviru secanja kada je ovo bilo ocekivano za svaku Milanovu utakmicu. Mozda sam subjektivan ali San Siro ima najbolju akustiku pa svako slavlje navijaca deluje kao x7. Sto kaze Gremlin ko nam moze nadu uzeti. Samo konstantnost i koncentracija jer nema sta da im odvrati paznju. Ako uprava i navijaci nisu bili strpljivi posle vecerasnje pobede i ne moraju. Ako se misli megalomanski onaj broj 7 na rukavu to dozvoljava. Postavljaci standarda i trendova,nosioci titula,prometeji nade i apostoli pobeda...dobro dosla slavo nazad,ljubeci te pozdravljam!!!!!!!

Zivela Srbija i forza AC Milan

Aleksa beli

pre 7 godina

Nazalost ni ova pobeda Milana protiv juventusa nece biti dovoljna da neko svrgne sa trona juve,ali mozda bude mnogo zanimljivije.
Forza Milan

gremlin

pre 7 godina

Locccaaaattteeeelllliiii!!!!Hvala Monteli što je od OSREDNJIH igrača napravio taktičku mašinu...trče,bore se dokle će stići?!ne znam ali verujem daleko,za navijače Juvea,gol koji je poništen je sličan onom koji je poništen Ševčenku u finalu lš,zbog smetanja golmanu,za Muntarija ću da prećutim,ACM KONAČNO LIČI NA NEŠTO!!!p.s.HVALA I SERHIJU RAMOSU ZA POBEDU,ko razume shvatiće...Forza Milan!!!

goran

pre 7 godina

Konacno Milan kakav se ceka.Nije toliko stvar u igracima,vec u stavu na terenu i borbi a to trenutni tim ima.Montela takticki odlicno odradio poslednjih 4,5utakmica.

Juve power!

pre 7 godina

Ponisten gol..al nebitno.
Cestitka navijacima Milana.
Napominjem ponisteni gol, samo zato sto bi ovde bilo velike kuknjave da je obrnuto.
Opet..iako su gol dali iz jedne polusanse, zasluzili su pobedu. Vise su je zeleli, prosto.

Scholes

pre 7 godina

Pa i nije iznenadjenje, s obzirom da Juve imao tezak mec u Francuskoj.. Dobili bitku, ali zna se ko dobija rat, Juve. Bez premca su trenutno u Italiji, i kad budu obezbedili prolaz u Ligi sampiona zgazice sve i napraviti zalihu od desetak poena ispred drugoplasirane ekipe.

Guzzepe Meaca

pre 7 godina

Kakva golcina Lokatelija svaka čast!!!! Vidi se da mali ima mu*a kao i,, Dona" koji je takođe bio maestralan.... Nadam se da ovo nije sve od Milana i da će i dalje trajati ovo lepa priča, i doneti mu makar mesto u LŠ

Forza Milan

pre 7 godina

Donaruma,Romagnoli,Locateli,Suso,Niang, Milan ima svijetlu buducnost, uz par dobrih iskusnih igraca Milan se konacno vraca tamo gdje mu je mjesto!

krajisnik

pre 7 godina

Milan je u Italiji uvijek igrao najljepši fudbal. Juventus je odvratan.Sjecam se finala LS prije 15 godina,Sevcenko ,Sedorf,Maldini, Anceloti,tukli su Juve 1-0 koji je igrao isto kao i sad,odvratno

nista o nicemu

pre 7 godina

Na trenutak sam se zapitao kako nikad uzasniji Milanezi dobijaju Juve, ali onda sam se setio Kalcopolija. Stari vragovi 'talijani ;)

Grande Milan

pre 7 godina

Pa ovog golmana Donaruvu je Mihajlovic promovisao u prvi tim. Tada su mu se svi smejali a evo sada ga slave u Milanu kao heroja. Tkdj su i Bonaventura i Lokateli igraci koji su stasali pod Mihinim vodjstvom.

joca

pre 7 godina

Sto je najgore ovo su sve Berluskonijevi igraci,pricao covek da sanja mladi Italijanski Milan al ga oterase.Sada ceo kostur tima su mladi Italijani fale mozda 3 top igraca da bi tim mogao da uradi nesto u LS.

kögel TIR.

pre 7 godina

Ja sam veliki fan Juvea Del Piero je za mene bio svetac i Nedved .. Bez Jakog Milana Intera Juvea Rome Viole Lacija .. Uh samo kad se setim kakva je sila bila serie A! I koliko mi je krivo sto Juve nije dobio toliko mi je drago za AC MILAN giganta svetskog fudbala. Nema stajanja samo rokanje i sve ce da dodje na svoje onamo gde i treba da bude ..

Vlad

pre 7 godina

Ali bas zbog toga..zbog te mladosti mozemo ocekivati neke neocekivane padove i mozda neocekivane poraze..I ne treba tad ih kritikovati vec razumjeti da ce to biti njihovo sticanje iskustvo za posle..Ajde da ne ocekujemo sad ove godine sve..Msm da ce oni tek pokazati svoju silu ako ostanu na okupu..
A mi (navijaci) da ne ujedamo na neko lose kolo..Mladi su !

UltraBG

pre 7 godina

Nadam se da je ovo povratak Milana na vrh Evrope, a naravno i italijanskog fudbala. Neko ovde rece da je kalco ipak malo vise od jake lige i u pravu si skroz. Kad se setim Milana Dida, Nesta, Maldini, Kafu, Pirlo, Sedorf, Gatuzo, Kaka i moj omiljeni igrac ikada Sevcenko... Pa da se najezis. Po tome koliko su mi dragi odmah su mi ispod repke kad su igrali Mijat i Dejo, a i Zvezdine generacije Pjanovic, Drulovic...

facts

pre 7 godina

-Poslednjih 5 igraca mladjih od 19 godina koji su dali gol Juventusu u Seriji A:
2006 Daniele Desena
2008 Levan Mcedlidze
2009 Mario Baloteli
2015 Hose Mauri
2016 MANUEL LOKATELI.
-Jedan tinejdzer, mladji od 19 godina nije postigao bar 1 gol na mecu izmedju Juventusa i AC Milana u Seriji A jos od legendarnog het trika Djuzepea Galderizija 14.2.1982 kada je Juventus pobedio sa 3-2!
-Manuel Lokateli je najmladji igrac AC Milana koji je postigao gol Juventusu u Seriji A jos od Djanija Rivere 12.11.1961!
-Juventus nije izgubio od Milanskih timova (Internacionale 2-1 i AC Milan 1-0) u 1. krugu Serije A, skoro 27 godina (Inter 2-1, 17.9.1989 i AC Milan 3-2, 5.11.1989)!

Pozdrav

Max

pre 7 godina

Sve za racun kladionica.. Ko bi se nadao da Juve nece izvuci makar X2 nakon katastrof. starta Milaneza i ove sezone.. Cist ponisten gol Pjanica!

Mikael

pre 7 godina

Ok je to, jedna sansa jedan gol. Ok je i ponistiti gol bez realnog razloga, na neku nazovi procenu. Ok je i radovati se posle toliko godina pobedi. Skroz je ok i ne igrati internacionalne kupove, ionako su precenjeni... I sve je to jako lepo, ali ce na kraju masinerija iz Torina opet postaviti standard u vidu 6 skudeta u nizu... Cestitke na pobedi! Forza Juve !

napadaj

pre 7 godina

@krajisnik

O čemu pričaš? O utakmici na Old Trafordu koja je završena 0:0 i važi za jedno od najlošijih finala ikada, ne računajući cigansko koje je van konkurencije?

silan

pre 7 godina

Bacio pogled na utakmicu. Gledao sam jedno 20 minuta, smorio se ziv. Ovo predstavlja jednu od boljih utakmica u Seriji A? Pogledajte sutra Celzi - Mancester i Siti - Sautempton i shvatite jednom za svagda da je PL svetlosnim godinama daleko ispred Kalca. Decenije ce biti potrebne da Serija A vrati staru slavu. Ne znam odakle u Srbiji ovoliko fanova Milana, Intera, Juvea, Italijane retko ko voli, razmazeni, foliranti, padavicari, kukaci.. Englezi su gospoda za njih u svakom smislu. Najsmesnije mi je sto su vise puta otkriveni u namestanju utakmica, a ljudi i dalje navijaju i prate. Isto kao sto prate JSL.. neobrazovan smo narod, da ne upotrebim neku drugu rec.

krajisnik

pre 7 godina

Milan je u Italiji uvijek igrao najljepši fudbal. Juventus je odvratan.Sjecam se finala LS prije 15 godina,Sevcenko ,Sedorf,Maldini, Anceloti,tukli su Juve 1-0 koji je igrao isto kao i sad,odvratno

nista o nicemu

pre 7 godina

Na trenutak sam se zapitao kako nikad uzasniji Milanezi dobijaju Juve, ali onda sam se setio Kalcopolija. Stari vragovi 'talijani ;)

Scholes

pre 7 godina

Pa i nije iznenadjenje, s obzirom da Juve imao tezak mec u Francuskoj.. Dobili bitku, ali zna se ko dobija rat, Juve. Bez premca su trenutno u Italiji, i kad budu obezbedili prolaz u Ligi sampiona zgazice sve i napraviti zalihu od desetak poena ispred drugoplasirane ekipe.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovaj Lokateli je nista manje od cuda. Sasvim sigurno ce biti deo generacije koja cs dominirati svetom fudbala narednih 10 godina. Znao sam da je Milan bolji nego sto su pokazivali rezultati poslednjih sezona, ali ovo je fantasticno! Montela, klinci i nas Karlos Baka. FORZA MILAN FORZA SERIE A

silan

pre 7 godina

Bacio pogled na utakmicu. Gledao sam jedno 20 minuta, smorio se ziv. Ovo predstavlja jednu od boljih utakmica u Seriji A? Pogledajte sutra Celzi - Mancester i Siti - Sautempton i shvatite jednom za svagda da je PL svetlosnim godinama daleko ispred Kalca. Decenije ce biti potrebne da Serija A vrati staru slavu. Ne znam odakle u Srbiji ovoliko fanova Milana, Intera, Juvea, Italijane retko ko voli, razmazeni, foliranti, padavicari, kukaci.. Englezi su gospoda za njih u svakom smislu. Najsmesnije mi je sto su vise puta otkriveni u namestanju utakmica, a ljudi i dalje navijaju i prate. Isto kao sto prate JSL.. neobrazovan smo narod, da ne upotrebim neku drugu rec.

Ako je mogao Lester...

pre 7 godina

FORZA MILAN!GRANDE LOCA!GRANDE MONTELA! Najmladji tim lige na 2 boda od prvog mesta,konacno dolaze bolji dani za veliki Milan!

Max

pre 7 godina

Sve za racun kladionica.. Ko bi se nadao da Juve nece izvuci makar X2 nakon katastrof. starta Milaneza i ove sezone.. Cist ponisten gol Pjanica!

Mikael

pre 7 godina

Ok je to, jedna sansa jedan gol. Ok je i ponistiti gol bez realnog razloga, na neku nazovi procenu. Ok je i radovati se posle toliko godina pobedi. Skroz je ok i ne igrati internacionalne kupove, ionako su precenjeni... I sve je to jako lepo, ali ce na kraju masinerija iz Torina opet postaviti standard u vidu 6 skudeta u nizu... Cestitke na pobedi! Forza Juve !

Cuka

pre 7 godina

Cuj ovog lika, nikad slabiji Milan pobedio nikad jaci Juventus. Nikakvu snagu Juventus nije ni pokazao. Dama oba puta popusila u Milanu. A ostale takoreci bezidejno dobila.

Zorz Vea

pre 7 godina

Uhhhh Bog te mazo kako naviru secanja kada je ovo bilo ocekivano za svaku Milanovu utakmicu. Mozda sam subjektivan ali San Siro ima najbolju akustiku pa svako slavlje navijaca deluje kao x7. Sto kaze Gremlin ko nam moze nadu uzeti. Samo konstantnost i koncentracija jer nema sta da im odvrati paznju. Ako uprava i navijaci nisu bili strpljivi posle vecerasnje pobede i ne moraju. Ako se misli megalomanski onaj broj 7 na rukavu to dozvoljava. Postavljaci standarda i trendova,nosioci titula,prometeji nade i apostoli pobeda...dobro dosla slavo nazad,ljubeci te pozdravljam!!!!!!!

Zivela Srbija i forza AC Milan

markozemun

pre 7 godina

Idemooooooo.....upravo sam u Italiji kod sestre , gledao meč sa zetom koji je zakleti Milanista ....evo ga osurio se od rakije koju sam mu doneo i skida dres Milana i daje mi kaže "nosiiii doneo si mi sreću"...idemoooo

brat Silvio

pre 7 godina

Obožavam Juve još iz perioda Davidsa,Alexa i kompanije ali mi je strašno drago vidjeti jedan dobar ,konkurentan Milan predvodjen legendarnim aeroplaninom i čini mi se novom zvijezdom Lokatelijem .S druge strane novi poraz u Milanu ,jedino što me nervira čitave sezone je taj transfer Higuaina ,ne bije njega loš glas bezveze ,taj nikako da se ukaže u velikoj utakmici .Godine ,neozbiljnost,kilogrami prosto nevjerovatno šta uradiše sreća njegova pa je Pogba očajan inače bi ovaj non stop bio u centru pažnje jer toliki novac se ne daje za čovjeka koi zabija Livornu ,to je mogao i Zaza.Sve u svemu ništa strašno,čestitke Milanu na pobjedi ,vidimo se u Torinu i pozz za brata Galijana koji voli Italiju kakvi Englezi Seria A je mama :D.

napadaj

pre 7 godina

@krajisnik

O čemu pričaš? O utakmici na Old Trafordu koja je završena 0:0 i važi za jedno od najlošijih finala ikada, ne računajući cigansko koje je van konkurencije?

mogwai7

pre 7 godina

Progled'o Milan od kad je otisao Miha. Lokateliju svaka cast, decko ce biti igracina. Nadam se da ce kinezi zadrzati ove talentovane klince, pojacati malo ekipu i eto nama lige sampiona!

M

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Milana sve u svemu. Hvala Montolivu koji se povredio pa se Lokateli našao u startnoj postavi. Kjeliniju želim brz oporavak, izostao je kada je trebalo :)

Styx river

pre 7 godina

Kao nekom ko je malih nogu navijao za Milan u periodu kada je igrao Sevcenko preko velikih trofeja i finala LS drago mi je zbog ovoga. Ali da mi je neko pricao da ce Milan imati najmladji tim, pa ovo tinejdzeri jos..A uvek su iz nazivali starackim domom, prosek godina bio 33,34 zadnje linije 37. Posle par godina lutanja mozda stvarno dolazi neka nova talentovana generacija sposobna za velike domete. Uvek je lepse kada tim stvori, pa i dovede mladog, talentovanog fudbalera i od njega napravi velikog igraca, nego da dovede vec "gotovog".

Forza Milan

pre 7 godina

Donaruma,Romagnoli,Locateli,Suso,Niang, Milan ima svijetlu buducnost, uz par dobrih iskusnih igraca Milan se konacno vraca tamo gdje mu je mjesto!

gremlin

pre 7 godina

Locccaaaattteeeelllliiii!!!!Hvala Monteli što je od OSREDNJIH igrača napravio taktičku mašinu...trče,bore se dokle će stići?!ne znam ali verujem daleko,za navijače Juvea,gol koji je poništen je sličan onom koji je poništen Ševčenku u finalu lš,zbog smetanja golmanu,za Muntarija ću da prećutim,ACM KONAČNO LIČI NA NEŠTO!!!p.s.HVALA I SERHIJU RAMOSU ZA POBEDU,ko razume shvatiće...Forza Milan!!!

Djoka

pre 7 godina

Ovo vec lepo izgleda
Nadam se da nece ugusiti klince investicijama.
Neki kostur ekipe da budu Donaruma,Romanjoli, Lokateli,Bonaventura i Baka,al da ne guse klince
Ovo je ludnica,pa milan kroz 5 6 godine moze da ima najboljeg golmana,najboljeg stopera najboljeg veznog i da svi imaju izmedju 20 i 25 godina

Juventino

pre 7 godina

Zasluzena pobeda Milana. Ogromna zelja za pobedom i totalna nezainteresovanost igraca Juventusa je presudila. Na stranu taj ponisteni gol (koji je po meni bio regularan), ali Juve nije zasluzio pobedu sa ovakvom igrom. Pozz od Juventina, ovaj tim Milana ima strasne mlade igrace. :)

Guzzepe Meaca

pre 7 godina

Kakva golcina Lokatelija svaka čast!!!! Vidi se da mali ima mu*a kao i,, Dona" koji je takođe bio maestralan.... Nadam se da ovo nije sve od Milana i da će i dalje trajati ovo lepa priča, i doneti mu makar mesto u LŠ

Juve power!

pre 7 godina

Ponisten gol..al nebitno.
Cestitka navijacima Milana.
Napominjem ponisteni gol, samo zato sto bi ovde bilo velike kuknjave da je obrnuto.
Opet..iako su gol dali iz jedne polusanse, zasluzili su pobedu. Vise su je zeleli, prosto.

Grande Milan

pre 7 godina

Pa ovog golmana Donaruvu je Mihajlovic promovisao u prvi tim. Tada su mu se svi smejali a evo sada ga slave u Milanu kao heroja. Tkdj su i Bonaventura i Lokateli igraci koji su stasali pod Mihinim vodjstvom.

goran

pre 7 godina

Konacno Milan kakav se ceka.Nije toliko stvar u igracima,vec u stavu na terenu i borbi a to trenutni tim ima.Montela takticki odlicno odradio poslednjih 4,5utakmica.

Aleksa beli

pre 7 godina

Nazalost ni ova pobeda Milana protiv juventusa nece biti dovoljna da neko svrgne sa trona juve,ali mozda bude mnogo zanimljivije.
Forza Milan

UltraBG

pre 7 godina

Nadam se da je ovo povratak Milana na vrh Evrope, a naravno i italijanskog fudbala. Neko ovde rece da je kalco ipak malo vise od jake lige i u pravu si skroz. Kad se setim Milana Dida, Nesta, Maldini, Kafu, Pirlo, Sedorf, Gatuzo, Kaka i moj omiljeni igrac ikada Sevcenko... Pa da se najezis. Po tome koliko su mi dragi odmah su mi ispod repke kad su igrali Mijat i Dejo, a i Zvezdine generacije Pjanovic, Drulovic...

facts

pre 7 godina

-Poslednjih 5 igraca mladjih od 19 godina koji su dali gol Juventusu u Seriji A:
2006 Daniele Desena
2008 Levan Mcedlidze
2009 Mario Baloteli
2015 Hose Mauri
2016 MANUEL LOKATELI.
-Jedan tinejdzer, mladji od 19 godina nije postigao bar 1 gol na mecu izmedju Juventusa i AC Milana u Seriji A jos od legendarnog het trika Djuzepea Galderizija 14.2.1982 kada je Juventus pobedio sa 3-2!
-Manuel Lokateli je najmladji igrac AC Milana koji je postigao gol Juventusu u Seriji A jos od Djanija Rivere 12.11.1961!
-Juventus nije izgubio od Milanskih timova (Internacionale 2-1 i AC Milan 1-0) u 1. krugu Serije A, skoro 27 godina (Inter 2-1, 17.9.1989 i AC Milan 3-2, 5.11.1989)!

Pozdrav

joca

pre 7 godina

Sto je najgore ovo su sve Berluskonijevi igraci,pricao covek da sanja mladi Italijanski Milan al ga oterase.Sada ceo kostur tima su mladi Italijani fale mozda 3 top igraca da bi tim mogao da uradi nesto u LS.

kögel TIR.

pre 7 godina

Ja sam veliki fan Juvea Del Piero je za mene bio svetac i Nedved .. Bez Jakog Milana Intera Juvea Rome Viole Lacija .. Uh samo kad se setim kakva je sila bila serie A! I koliko mi je krivo sto Juve nije dobio toliko mi je drago za AC MILAN giganta svetskog fudbala. Nema stajanja samo rokanje i sve ce da dodje na svoje onamo gde i treba da bude ..

Vlad

pre 7 godina

Ali bas zbog toga..zbog te mladosti mozemo ocekivati neke neocekivane padove i mozda neocekivane poraze..I ne treba tad ih kritikovati vec razumjeti da ce to biti njihovo sticanje iskustvo za posle..Ajde da ne ocekujemo sad ove godine sve..Msm da ce oni tek pokazati svoju silu ako ostanu na okupu..
A mi (navijaci) da ne ujedamo na neko lose kolo..Mladi su !