Utorak, 30.08.2016.

14:31

Ni 3 meseca u Partizanu, Radović se vraća u Legiju

Miroslav Radović napušta Partizan posle manje od tri meseca i vraća se u Legiju iz Varšave, potvrđeno je za B92.

Izvor: ÐN

Ni 3 meseca u Partizanu, Radoviæ se vraæa u Legiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Zile

pre 7 godina

Zaista nerazumem grobare? Za svaki los potez uprave partizana, losih igara igraca, loseg izbora trenera itd...oni krive zvezdu, vlast i sve druge ali samo svoje u klubu ne. Daleko ce te dogurati takvim razmisljanjem, samo napred u propast!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Što ih ne ide....nema Tadića grobara više.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ivance, 31. avgust 2016 02:44)

Kakav klinacki komentar, pa taj isti Tadic grobar je doveo Gazprom u Zvezdu, sutirao penale i sepurio se na Marakani, ali si ti tad jos uvek bio u obdanistu.

Sergio

pre 7 godina

Kakva si ti komedija od sportskog direktora, pa to je strašno! Da li imate neki plan uopšte? Predlažem da prodate sad Đuđevića i vratite ponovo Bandalovskog, to bi imalo smisla isto kao ovo što sad radite. I ko će na kraju biti odgovoran? Ti, Tomić ili neko treći?

bora

pre 7 godina

@ma nije valjda tako
Pa ti uporedjuješ Božinova i Brašanca sa Donaldom,Vierom i Plavšićem!!??
Pa Božinov je jedini strani igrač u Srbiji čije ime nešto znači u Evropi!
Mančester Siti,Juventus..!Za ove Zvezdine igrače niko čuo nije!!Forma je prolazna,klasa je večna.
Uporedjuješ Brašanca za koga je jedan Betis platio 1,5 mil.evra sa igračima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo,i koji lutaju po nižerazrednim evropskim klubovima bez obeštećenja!!?
Mnogo čitaš srpsku štampu i burek-vinjak novinare.Evropa meri bez greške!

Nenavijac

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.
(1312, 30. avgust 2016 21:02)

Takodje ste "pukli" koji milion zbog eliminacije iz Evrope, a to je samo onaj materijalni deo (jer zasto se pa fudbal igra uopste?). Uz sve to prosut je i ostatak ugleda kluba, koji kao i C. Zvezda ne propusta prilike da rasipa njegove ostatke. Ne navijam ni za koga, sem nase klubove u Evropi i reprezentaciju, i muka mi je od svega ovoga. Najmanje mi je jasno kad vidim kako neko kao pokusava da pronadje opravdanje za sad ovaj kriminal.

1312

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Neko ko zna
700.000 za 7-8 godina.. Znas.. Znas.. Samo se pravis... Mozda da pricamo i o povezanim klubovima u ligi? Buducnost BD, Metalac, Hajduk iz Kule itd...Predsednici tih klubova su u Partizanu bili..sta?A kada spominjes derbije, pogledaj kolika je razlika u broju pobeda, pa to onda uporedi sa brojem titula pa mi onda reci ko je ovde lud... Ali naravno, vase titule su ciste a nase namestene.. Svi ti igraci koje si spomenuo i koje nisi, od svih njih, za tih 6 godina "dominacije" nabroj one koji ozbiljno igraju u inostranstvu (to podrazumeva da ne greju klupu ili menjaju klub svake godine)...Ne kazem da ste sve pokrali, daleko od toga. Par puta ste bili za koplje iznad ali je bilo i godina kada ste se "provlacili" na razne nacine ali vi to ne priznajete jer ste vi preposteni a mi smo ovakvi ili onakvi... Elem, Radovic, logicno je da ide. I on i Djurdjic su selektirani kada se pravila ekipa za tri fronta. Kada nema Evrope, skupo je drzati sve igrace..

ma nije valjda tako?

pre 7 godina

@neko ko zna.
Lepo, pokusao si da objasnis neke stvari, i jesi. Ja kao cigos ortodoksni se slazem sa tobom. E, sada moje pitanje tebi. A da li ti mislis da ste trwbali vi da uzmete titulu prosle godine sa bogosavcem, bozinovim, brasancem, ostojicem i drugih kvazi fudbalera, pored Donalda, Plavsica, Kataia, Viere ? Titule nam namesta premijer ? Pa vi pretprosle sezone osvojiste titulu, kako nam tada nije namestio ? Verovatno zato sto ste bili toliko jaki, a i instirucija ste, a i pobedili ste i premijEra, sistem, zvezdu i sudije. Da ti kazem, i tebi i tvoji istomisljenicima. Imate internet pa proverite, sve su cinjenice koje se lako mogu proveriti. I vama se desavalo da imate iznad proseka ekipu za domace prvenstvo, ali za evropu slabu. U sezoni kada vas je izbacio Samrok (treniraju 2 puta nedeljno, i mora da rade neki posao osim igranja fudbala... definicija amatera) vi ste u prvenstvu imali 1 poraz. Imali ste 8 uzastopnih nastupa u kvalifikacijama za LS, od toga jedno ucesce u grupi, 4 u ligi evrope kao posledica ISPADANJA u 4. kolu kvalifikacija, 1 ucesce u LE po jednokruznom sistemu i 2 puta ste bili bez evrope (samrok i tun). Rezime, kada zvezda bude imala 8 uzastopnih pokusaja, mozemo konstatovati ko je bolji ili gori. Inace, ko bude u nase prvenstvo drugi, tesko ce u evropu, uvericete se u to, ove sezone ste videli da je teze do LE kroz te kvalifikacije. Ovde nije pitanje ko je bolji, nego ko je manje los, i tako unazad 25 godina. Sledece sezone Zvezda igra LE 100%.

Kajser Soze

pre 7 godina

I treba da ide, nek mu je sa srecom. Nista pokazao nije,totalno van forme,a zauzima mesto nekom od klinaca. A i Liga sampiona nije mala stvar. U svakom slucaju dobro za sve.

Не окрећи се ...

pre 7 godina

Када би ово стварно била лига и стварно такмичење, можда би и било чудно.

Овако, хвала и срећно!

Noćni šetač

pre 7 godina

100 000 evra za njega, a transfer Šaranova u Karabag će se prebiti za iznos trenutnog dugovanja Partizana prema njemu! Ah da, da li to da se napominje više: ON namestio! :-) :-) :-)

mikicar

pre 7 godina

Krivo mi je samo sto je kod nas dosao totalno van forme i nespreman. I eto tek u poslednja 2 meca je poceo nesto da pokazuje i odmah ode. Da nas je uveo u LE, i on i Djurdjic, pa i da idu. Ovako je ispalo bzveze.
Nadam se bar da cemo neke novce dobiti, bar za platu Evertonu recimo.

Pako zver

pre 7 godina

Nazalost nista nije pokazao u Partizanu,kao ni "vecni" talenat Brasanac,pa kiks golman Saranov...,dobro je da su otisli,pa ako je pameti da se stvari pokrenu ispocetka,posebno dati sansu mladima koji hoce da ginu na terenu!!!

Neko ko zna

pre 7 godina

(Tadic - Dacic titule, 30. avgust 2016 16:29) Mozes li legendo da mi objasnis te Tadic - Dacic titule? Kako smo mi te titule osvajali,koliko ste derbija dobili,koliko tih derbija u kojima smo se sprdali sa vama su nas sudije unistile,vama se svirali tuzni penali,a mi vas drali! Da li su Tadic i Dacic nama doveli Gasprom? Znas li koliko je Partizan dobio od drzave za tih 6 godina od drzave??? 700.000e i to u struji kad je igrao LS. Ni cent vise! Hoces da kazes da ste vi trebali da uzimate titule sa Slavoljubom Djordjevicem,Tutoricem,Djordjicem,Andjelkovicem,Koromanom,Mikicem i ostalim krsinama pored Moreire,Diare,Zuke,Klea,Tejga,Jovetica,Savica,Tosica,Ljajica,Markovica,Mitrovica??? Tadic i Dacic,jel tako? Vasoj bolesti kraja nema!

bora

pre 7 godina

Odličan potez i kluba i Radovića!!!
Doveden (bez para) za Evropu.Nije prošlo,ispadosmo bez poraza,na penale i šta sad? Da u 32 god.lomi noge po poljanama u ligi za koju se već vidi da se namešta??I da ga Partizan skupo plaća za Surdulicu,Suboticu,G.Milanovac..
Ne brate,Partizanu pare a Mire u Dortmundu,na 'Santjago Bernabeu'...!!!
Ponavljam,sjajan potez i Uprave i Radovića!!
P.S.-Prodala bi Zvezda sad ne samo Kataia,nego i Fibela,Donalda,Kangu,Mučea,Vieru....al' ih niko neće,a njima se ne ostavlja dobra 'oklapina'!! Sve miriše u proleće na tužbe!!!

karvaljo

pre 7 godina

Sad će uprava da nam prosipa priču kako je ovo dobar potez i kako smo i zaradili još...ali boli koliko mi sve radimo bez plana i na koji način funkciniše naš fk...čist amaterizam

Dex

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.
(Majstor Bob, 30. avgust 2016 14:47)

Ovde je jedino pitanje kome zameriti, njemu ili klubu. Nisam navijac nijednog klupa, samim tim ni Partizana, ali mi je nepojmljiv takav manjak profesionalizma. Sam nije izborio plasman u Evropska takmicenja, a sad napusta tim nakon 3 meseca (sto je u fudbalu van svake prakse) i u istom prelaznom roku u kome je dosao vec odlazi. Dakle, nije uspeo, zajedno s ostatkom tima, upravom i trenerom izneverio je navijace, a sad odlazi tamo gde su postigli uspeh. Ovde nesto definitivno jeste za zamerku, a tako se svakako ne vodi klub. No, to je nasa mila "Superliga".

Ssss

pre 7 godina

E moj partizane sta si docekao da ti igrac dodje i ode u isti prelazni rok,sramota za kompletan fk partizan,da je partizan ozbiljan klub da je mene doveo ovakvog od 110kg bilo bi mu sramota da ovako ode,miretu ne zameram nista,vidio i on kolko je sati i otisao dje mu je bolje u svakom pogledu i sportskom i finasijskom

vu

pre 7 godina

(fabrika, 30. avgust 2016 14:48

Sve je to uredu druze ali ko smo to MI? Koji smo to MI zaradili u ovom tranfseru? JA i TI sigurno nismo a nazalost mi PARTIZAN kao klub dinara nece videti vec se zna ko je zaradio..Vazura&Company i zato cu kao i do sada pa i do kraja uvek ih pljuvati jer nam se klub raspada a poslednjih godina (5-6 u nazad) su pravljeni vrhunski rezultati i prodavani biseri Partizanove škole a klub u dugovima,radnici plate ne dobijaju a pojacanja ni na vidiku,mislim na ona prava (placena) pojacanja!

Objavite mi jedan komentar jer poslednjih 15 niste,hvala...

Brondby

pre 7 godina

Kakav cirkus u Partizanu.

Mi idemo ka tituli idemoooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

ipak je njemu 32 g

pre 7 godina

Legija je obezbedila LS bez pomoci Radovica. Imaju jak tim i bez njega. Verovatno ce sedeti na klupi ili cak i na tribinama, i bice u kombinaciji samo ako se neko povredi

fabrika

pre 7 godina

iako ce dezurni krivci osuti paljbu po Ilievu i druzini po meni dobar potez.. Doveli smo ga za dzabe i za samo tri meseca cemo zaraditi koliku toliku kintu.. A usput igrac nije ni priblizan kakav je bio u zenitu karijere a uzima mesto jako perspektivnim igracima koje imamo i koje smo doveli... sada ce Leonardo na 10ku a na krilima Mihajlovic i ovaj mali crnogorac.. Bice tu vise mesta i za Kosovica i nadu decu, a ako pak budemo igrali sa dva spica tu su Djurdjevic, Valeri, Djurdjic, Vlahovic...
Miretu u svakom slucaju sretno u Ligi Sampiona..

Majstor Bob

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.

Majstor Bob

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.

fabrika

pre 7 godina

iako ce dezurni krivci osuti paljbu po Ilievu i druzini po meni dobar potez.. Doveli smo ga za dzabe i za samo tri meseca cemo zaraditi koliku toliku kintu.. A usput igrac nije ni priblizan kakav je bio u zenitu karijere a uzima mesto jako perspektivnim igracima koje imamo i koje smo doveli... sada ce Leonardo na 10ku a na krilima Mihajlovic i ovaj mali crnogorac.. Bice tu vise mesta i za Kosovica i nadu decu, a ako pak budemo igrali sa dva spica tu su Djurdjevic, Valeri, Djurdjic, Vlahovic...
Miretu u svakom slucaju sretno u Ligi Sampiona..

Dex

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.
(Majstor Bob, 30. avgust 2016 14:47)

Ovde je jedino pitanje kome zameriti, njemu ili klubu. Nisam navijac nijednog klupa, samim tim ni Partizana, ali mi je nepojmljiv takav manjak profesionalizma. Sam nije izborio plasman u Evropska takmicenja, a sad napusta tim nakon 3 meseca (sto je u fudbalu van svake prakse) i u istom prelaznom roku u kome je dosao vec odlazi. Dakle, nije uspeo, zajedno s ostatkom tima, upravom i trenerom izneverio je navijace, a sad odlazi tamo gde su postigli uspeh. Ovde nesto definitivno jeste za zamerku, a tako se svakako ne vodi klub. No, to je nasa mila "Superliga".

vu

pre 7 godina

(fabrika, 30. avgust 2016 14:48

Sve je to uredu druze ali ko smo to MI? Koji smo to MI zaradili u ovom tranfseru? JA i TI sigurno nismo a nazalost mi PARTIZAN kao klub dinara nece videti vec se zna ko je zaradio..Vazura&Company i zato cu kao i do sada pa i do kraja uvek ih pljuvati jer nam se klub raspada a poslednjih godina (5-6 u nazad) su pravljeni vrhunski rezultati i prodavani biseri Partizanove škole a klub u dugovima,radnici plate ne dobijaju a pojacanja ni na vidiku,mislim na ona prava (placena) pojacanja!

Objavite mi jedan komentar jer poslednjih 15 niste,hvala...

Neko ko zna

pre 7 godina

(Tadic - Dacic titule, 30. avgust 2016 16:29) Mozes li legendo da mi objasnis te Tadic - Dacic titule? Kako smo mi te titule osvajali,koliko ste derbija dobili,koliko tih derbija u kojima smo se sprdali sa vama su nas sudije unistile,vama se svirali tuzni penali,a mi vas drali! Da li su Tadic i Dacic nama doveli Gasprom? Znas li koliko je Partizan dobio od drzave za tih 6 godina od drzave??? 700.000e i to u struji kad je igrao LS. Ni cent vise! Hoces da kazes da ste vi trebali da uzimate titule sa Slavoljubom Djordjevicem,Tutoricem,Djordjicem,Andjelkovicem,Koromanom,Mikicem i ostalim krsinama pored Moreire,Diare,Zuke,Klea,Tejga,Jovetica,Savica,Tosica,Ljajica,Markovica,Mitrovica??? Tadic i Dacic,jel tako? Vasoj bolesti kraja nema!

Ssss

pre 7 godina

E moj partizane sta si docekao da ti igrac dodje i ode u isti prelazni rok,sramota za kompletan fk partizan,da je partizan ozbiljan klub da je mene doveo ovakvog od 110kg bilo bi mu sramota da ovako ode,miretu ne zameram nista,vidio i on kolko je sati i otisao dje mu je bolje u svakom pogledu i sportskom i finasijskom

ipak je njemu 32 g

pre 7 godina

Legija je obezbedila LS bez pomoci Radovica. Imaju jak tim i bez njega. Verovatno ce sedeti na klupi ili cak i na tribinama, i bice u kombinaciji samo ako se neko povredi

Kajser Soze

pre 7 godina

I treba da ide, nek mu je sa srecom. Nista pokazao nije,totalno van forme,a zauzima mesto nekom od klinaca. A i Liga sampiona nije mala stvar. U svakom slucaju dobro za sve.

Nenavijac

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.
(1312, 30. avgust 2016 21:02)

Takodje ste "pukli" koji milion zbog eliminacije iz Evrope, a to je samo onaj materijalni deo (jer zasto se pa fudbal igra uopste?). Uz sve to prosut je i ostatak ugleda kluba, koji kao i C. Zvezda ne propusta prilike da rasipa njegove ostatke. Ne navijam ni za koga, sem nase klubove u Evropi i reprezentaciju, i muka mi je od svega ovoga. Najmanje mi je jasno kad vidim kako neko kao pokusava da pronadje opravdanje za sad ovaj kriminal.

bora

pre 7 godina

Odličan potez i kluba i Radovića!!!
Doveden (bez para) za Evropu.Nije prošlo,ispadosmo bez poraza,na penale i šta sad? Da u 32 god.lomi noge po poljanama u ligi za koju se već vidi da se namešta??I da ga Partizan skupo plaća za Surdulicu,Suboticu,G.Milanovac..
Ne brate,Partizanu pare a Mire u Dortmundu,na 'Santjago Bernabeu'...!!!
Ponavljam,sjajan potez i Uprave i Radovića!!
P.S.-Prodala bi Zvezda sad ne samo Kataia,nego i Fibela,Donalda,Kangu,Mučea,Vieru....al' ih niko neće,a njima se ne ostavlja dobra 'oklapina'!! Sve miriše u proleće na tužbe!!!

karvaljo

pre 7 godina

Sad će uprava da nam prosipa priču kako je ovo dobar potez i kako smo i zaradili još...ali boli koliko mi sve radimo bez plana i na koji način funkciniše naš fk...čist amaterizam

Pako zver

pre 7 godina

Nazalost nista nije pokazao u Partizanu,kao ni "vecni" talenat Brasanac,pa kiks golman Saranov...,dobro je da su otisli,pa ako je pameti da se stvari pokrenu ispocetka,posebno dati sansu mladima koji hoce da ginu na terenu!!!

Noćni šetač

pre 7 godina

100 000 evra za njega, a transfer Šaranova u Karabag će se prebiti za iznos trenutnog dugovanja Partizana prema njemu! Ah da, da li to da se napominje više: ON namestio! :-) :-) :-)

ma nije valjda tako?

pre 7 godina

@neko ko zna.
Lepo, pokusao si da objasnis neke stvari, i jesi. Ja kao cigos ortodoksni se slazem sa tobom. E, sada moje pitanje tebi. A da li ti mislis da ste trwbali vi da uzmete titulu prosle godine sa bogosavcem, bozinovim, brasancem, ostojicem i drugih kvazi fudbalera, pored Donalda, Plavsica, Kataia, Viere ? Titule nam namesta premijer ? Pa vi pretprosle sezone osvojiste titulu, kako nam tada nije namestio ? Verovatno zato sto ste bili toliko jaki, a i instirucija ste, a i pobedili ste i premijEra, sistem, zvezdu i sudije. Da ti kazem, i tebi i tvoji istomisljenicima. Imate internet pa proverite, sve su cinjenice koje se lako mogu proveriti. I vama se desavalo da imate iznad proseka ekipu za domace prvenstvo, ali za evropu slabu. U sezoni kada vas je izbacio Samrok (treniraju 2 puta nedeljno, i mora da rade neki posao osim igranja fudbala... definicija amatera) vi ste u prvenstvu imali 1 poraz. Imali ste 8 uzastopnih nastupa u kvalifikacijama za LS, od toga jedno ucesce u grupi, 4 u ligi evrope kao posledica ISPADANJA u 4. kolu kvalifikacija, 1 ucesce u LE po jednokruznom sistemu i 2 puta ste bili bez evrope (samrok i tun). Rezime, kada zvezda bude imala 8 uzastopnih pokusaja, mozemo konstatovati ko je bolji ili gori. Inace, ko bude u nase prvenstvo drugi, tesko ce u evropu, uvericete se u to, ove sezone ste videli da je teze do LE kroz te kvalifikacije. Ovde nije pitanje ko je bolji, nego ko je manje los, i tako unazad 25 godina. Sledece sezone Zvezda igra LE 100%.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Neko ko zna
700.000 za 7-8 godina.. Znas.. Znas.. Samo se pravis... Mozda da pricamo i o povezanim klubovima u ligi? Buducnost BD, Metalac, Hajduk iz Kule itd...Predsednici tih klubova su u Partizanu bili..sta?A kada spominjes derbije, pogledaj kolika je razlika u broju pobeda, pa to onda uporedi sa brojem titula pa mi onda reci ko je ovde lud... Ali naravno, vase titule su ciste a nase namestene.. Svi ti igraci koje si spomenuo i koje nisi, od svih njih, za tih 6 godina "dominacije" nabroj one koji ozbiljno igraju u inostranstvu (to podrazumeva da ne greju klupu ili menjaju klub svake godine)...Ne kazem da ste sve pokrali, daleko od toga. Par puta ste bili za koplje iznad ali je bilo i godina kada ste se "provlacili" na razne nacine ali vi to ne priznajete jer ste vi preposteni a mi smo ovakvi ili onakvi... Elem, Radovic, logicno je da ide. I on i Djurdjic su selektirani kada se pravila ekipa za tri fronta. Kada nema Evrope, skupo je drzati sve igrace..

Не окрећи се ...

pre 7 godina

Када би ово стварно била лига и стварно такмичење, можда би и било чудно.

Овако, хвала и срећно!

mikicar

pre 7 godina

Krivo mi je samo sto je kod nas dosao totalno van forme i nespreman. I eto tek u poslednja 2 meca je poceo nesto da pokazuje i odmah ode. Da nas je uveo u LE, i on i Djurdjic, pa i da idu. Ovako je ispalo bzveze.
Nadam se bar da cemo neke novce dobiti, bar za platu Evertonu recimo.

Brondby

pre 7 godina

Kakav cirkus u Partizanu.

Mi idemo ka tituli idemoooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

bora

pre 7 godina

@ma nije valjda tako
Pa ti uporedjuješ Božinova i Brašanca sa Donaldom,Vierom i Plavšićem!!??
Pa Božinov je jedini strani igrač u Srbiji čije ime nešto znači u Evropi!
Mančester Siti,Juventus..!Za ove Zvezdine igrače niko čuo nije!!Forma je prolazna,klasa je večna.
Uporedjuješ Brašanca za koga je jedan Betis platio 1,5 mil.evra sa igračima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo,i koji lutaju po nižerazrednim evropskim klubovima bez obeštećenja!!?
Mnogo čitaš srpsku štampu i burek-vinjak novinare.Evropa meri bez greške!

Sergio

pre 7 godina

Kakva si ti komedija od sportskog direktora, pa to je strašno! Da li imate neki plan uopšte? Predlažem da prodate sad Đuđevića i vratite ponovo Bandalovskog, to bi imalo smisla isto kao ovo što sad radite. I ko će na kraju biti odgovoran? Ti, Tomić ili neko treći?

1312

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.

Zile

pre 7 godina

Zaista nerazumem grobare? Za svaki los potez uprave partizana, losih igara igraca, loseg izbora trenera itd...oni krive zvezdu, vlast i sve druge ali samo svoje u klubu ne. Daleko ce te dogurati takvim razmisljanjem, samo napred u propast!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Što ih ne ide....nema Tadića grobara više.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ivance, 31. avgust 2016 02:44)

Kakav klinacki komentar, pa taj isti Tadic grobar je doveo Gazprom u Zvezdu, sutirao penale i sepurio se na Marakani, ali si ti tad jos uvek bio u obdanistu.

Neko ko zna

pre 7 godina

(Tadic - Dacic titule, 30. avgust 2016 16:29) Mozes li legendo da mi objasnis te Tadic - Dacic titule? Kako smo mi te titule osvajali,koliko ste derbija dobili,koliko tih derbija u kojima smo se sprdali sa vama su nas sudije unistile,vama se svirali tuzni penali,a mi vas drali! Da li su Tadic i Dacic nama doveli Gasprom? Znas li koliko je Partizan dobio od drzave za tih 6 godina od drzave??? 700.000e i to u struji kad je igrao LS. Ni cent vise! Hoces da kazes da ste vi trebali da uzimate titule sa Slavoljubom Djordjevicem,Tutoricem,Djordjicem,Andjelkovicem,Koromanom,Mikicem i ostalim krsinama pored Moreire,Diare,Zuke,Klea,Tejga,Jovetica,Savica,Tosica,Ljajica,Markovica,Mitrovica??? Tadic i Dacic,jel tako? Vasoj bolesti kraja nema!

Brondby

pre 7 godina

Kakav cirkus u Partizanu.

Mi idemo ka tituli idemoooo


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

fabrika

pre 7 godina

iako ce dezurni krivci osuti paljbu po Ilievu i druzini po meni dobar potez.. Doveli smo ga za dzabe i za samo tri meseca cemo zaraditi koliku toliku kintu.. A usput igrac nije ni priblizan kakav je bio u zenitu karijere a uzima mesto jako perspektivnim igracima koje imamo i koje smo doveli... sada ce Leonardo na 10ku a na krilima Mihajlovic i ovaj mali crnogorac.. Bice tu vise mesta i za Kosovica i nadu decu, a ako pak budemo igrali sa dva spica tu su Djurdjevic, Valeri, Djurdjic, Vlahovic...
Miretu u svakom slucaju sretno u Ligi Sampiona..

1312

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Neko ko zna
700.000 za 7-8 godina.. Znas.. Znas.. Samo se pravis... Mozda da pricamo i o povezanim klubovima u ligi? Buducnost BD, Metalac, Hajduk iz Kule itd...Predsednici tih klubova su u Partizanu bili..sta?A kada spominjes derbije, pogledaj kolika je razlika u broju pobeda, pa to onda uporedi sa brojem titula pa mi onda reci ko je ovde lud... Ali naravno, vase titule su ciste a nase namestene.. Svi ti igraci koje si spomenuo i koje nisi, od svih njih, za tih 6 godina "dominacije" nabroj one koji ozbiljno igraju u inostranstvu (to podrazumeva da ne greju klupu ili menjaju klub svake godine)...Ne kazem da ste sve pokrali, daleko od toga. Par puta ste bili za koplje iznad ali je bilo i godina kada ste se "provlacili" na razne nacine ali vi to ne priznajete jer ste vi preposteni a mi smo ovakvi ili onakvi... Elem, Radovic, logicno je da ide. I on i Djurdjic su selektirani kada se pravila ekipa za tri fronta. Kada nema Evrope, skupo je drzati sve igrace..

ma nije valjda tako?

pre 7 godina

@neko ko zna.
Lepo, pokusao si da objasnis neke stvari, i jesi. Ja kao cigos ortodoksni se slazem sa tobom. E, sada moje pitanje tebi. A da li ti mislis da ste trwbali vi da uzmete titulu prosle godine sa bogosavcem, bozinovim, brasancem, ostojicem i drugih kvazi fudbalera, pored Donalda, Plavsica, Kataia, Viere ? Titule nam namesta premijer ? Pa vi pretprosle sezone osvojiste titulu, kako nam tada nije namestio ? Verovatno zato sto ste bili toliko jaki, a i instirucija ste, a i pobedili ste i premijEra, sistem, zvezdu i sudije. Da ti kazem, i tebi i tvoji istomisljenicima. Imate internet pa proverite, sve su cinjenice koje se lako mogu proveriti. I vama se desavalo da imate iznad proseka ekipu za domace prvenstvo, ali za evropu slabu. U sezoni kada vas je izbacio Samrok (treniraju 2 puta nedeljno, i mora da rade neki posao osim igranja fudbala... definicija amatera) vi ste u prvenstvu imali 1 poraz. Imali ste 8 uzastopnih nastupa u kvalifikacijama za LS, od toga jedno ucesce u grupi, 4 u ligi evrope kao posledica ISPADANJA u 4. kolu kvalifikacija, 1 ucesce u LE po jednokruznom sistemu i 2 puta ste bili bez evrope (samrok i tun). Rezime, kada zvezda bude imala 8 uzastopnih pokusaja, mozemo konstatovati ko je bolji ili gori. Inace, ko bude u nase prvenstvo drugi, tesko ce u evropu, uvericete se u to, ove sezone ste videli da je teze do LE kroz te kvalifikacije. Ovde nije pitanje ko je bolji, nego ko je manje los, i tako unazad 25 godina. Sledece sezone Zvezda igra LE 100%.

bora

pre 7 godina

Odličan potez i kluba i Radovića!!!
Doveden (bez para) za Evropu.Nije prošlo,ispadosmo bez poraza,na penale i šta sad? Da u 32 god.lomi noge po poljanama u ligi za koju se već vidi da se namešta??I da ga Partizan skupo plaća za Surdulicu,Suboticu,G.Milanovac..
Ne brate,Partizanu pare a Mire u Dortmundu,na 'Santjago Bernabeu'...!!!
Ponavljam,sjajan potez i Uprave i Radovića!!
P.S.-Prodala bi Zvezda sad ne samo Kataia,nego i Fibela,Donalda,Kangu,Mučea,Vieru....al' ih niko neće,a njima se ne ostavlja dobra 'oklapina'!! Sve miriše u proleće na tužbe!!!

Majstor Bob

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.

Dex

pre 7 godina

Real Madrid,Sporting,Borusija Dortmund.

Covek je igrao tamo sto godina a nikada Ligu Sampiona. Ima zelju da se vrati sada a u Partizanu ne ide. Tamo ce uvek da ga prime jer je legenda kluba i eto.

Je l moze neko da mu zameri sto na kraju karijere umesto u Lucanima i Surdulici Radovic hoce da igra na Santijago Bernabeu protiv Ramos i Ronalda i na Wetsfalen areni pred 85.000 bucnih Nemaca? Ne.
(Majstor Bob, 30. avgust 2016 14:47)

Ovde je jedino pitanje kome zameriti, njemu ili klubu. Nisam navijac nijednog klupa, samim tim ni Partizana, ali mi je nepojmljiv takav manjak profesionalizma. Sam nije izborio plasman u Evropska takmicenja, a sad napusta tim nakon 3 meseca (sto je u fudbalu van svake prakse) i u istom prelaznom roku u kome je dosao vec odlazi. Dakle, nije uspeo, zajedno s ostatkom tima, upravom i trenerom izneverio je navijace, a sad odlazi tamo gde su postigli uspeh. Ovde nesto definitivno jeste za zamerku, a tako se svakako ne vodi klub. No, to je nasa mila "Superliga".

Noćni šetač

pre 7 godina

100 000 evra za njega, a transfer Šaranova u Karabag će se prebiti za iznos trenutnog dugovanja Partizana prema njemu! Ah da, da li to da se napominje više: ON namestio! :-) :-) :-)

bora

pre 7 godina

@ma nije valjda tako
Pa ti uporedjuješ Božinova i Brašanca sa Donaldom,Vierom i Plavšićem!!??
Pa Božinov je jedini strani igrač u Srbiji čije ime nešto znači u Evropi!
Mančester Siti,Juventus..!Za ove Zvezdine igrače niko čuo nije!!Forma je prolazna,klasa je večna.
Uporedjuješ Brašanca za koga je jedan Betis platio 1,5 mil.evra sa igračima koje niko ozbiljan u Evropi nije hteo,i koji lutaju po nižerazrednim evropskim klubovima bez obeštećenja!!?
Mnogo čitaš srpsku štampu i burek-vinjak novinare.Evropa meri bez greške!

ipak je njemu 32 g

pre 7 godina

Legija je obezbedila LS bez pomoci Radovica. Imaju jak tim i bez njega. Verovatno ce sedeti na klupi ili cak i na tribinama, i bice u kombinaciji samo ako se neko povredi

mikicar

pre 7 godina

Krivo mi je samo sto je kod nas dosao totalno van forme i nespreman. I eto tek u poslednja 2 meca je poceo nesto da pokazuje i odmah ode. Da nas je uveo u LE, i on i Djurdjic, pa i da idu. Ovako je ispalo bzveze.
Nadam se bar da cemo neke novce dobiti, bar za platu Evertonu recimo.

vu

pre 7 godina

(fabrika, 30. avgust 2016 14:48

Sve je to uredu druze ali ko smo to MI? Koji smo to MI zaradili u ovom tranfseru? JA i TI sigurno nismo a nazalost mi PARTIZAN kao klub dinara nece videti vec se zna ko je zaradio..Vazura&Company i zato cu kao i do sada pa i do kraja uvek ih pljuvati jer nam se klub raspada a poslednjih godina (5-6 u nazad) su pravljeni vrhunski rezultati i prodavani biseri Partizanove škole a klub u dugovima,radnici plate ne dobijaju a pojacanja ni na vidiku,mislim na ona prava (placena) pojacanja!

Objavite mi jedan komentar jer poslednjih 15 niste,hvala...

Pako zver

pre 7 godina

Nazalost nista nije pokazao u Partizanu,kao ni "vecni" talenat Brasanac,pa kiks golman Saranov...,dobro je da su otisli,pa ako je pameti da se stvari pokrenu ispocetka,posebno dati sansu mladima koji hoce da ginu na terenu!!!

Kajser Soze

pre 7 godina

I treba da ide, nek mu je sa srecom. Nista pokazao nije,totalno van forme,a zauzima mesto nekom od klinaca. A i Liga sampiona nije mala stvar. U svakom slucaju dobro za sve.

Nenavijac

pre 7 godina

Doveli smo ga za dz.Sada uzeli oko 200.000 i vise sansi za Urosa Damjanovica koji ce imati sansu da pokaze da je novi Simon Vukcevic.Jos kada bi uvalili ovog Miletica,Djurickovica i Radina bog da nas vise.
(1312, 30. avgust 2016 21:02)

Takodje ste "pukli" koji milion zbog eliminacije iz Evrope, a to je samo onaj materijalni deo (jer zasto se pa fudbal igra uopste?). Uz sve to prosut je i ostatak ugleda kluba, koji kao i C. Zvezda ne propusta prilike da rasipa njegove ostatke. Ne navijam ni za koga, sem nase klubove u Evropi i reprezentaciju, i muka mi je od svega ovoga. Najmanje mi je jasno kad vidim kako neko kao pokusava da pronadje opravdanje za sad ovaj kriminal.

Ssss

pre 7 godina

E moj partizane sta si docekao da ti igrac dodje i ode u isti prelazni rok,sramota za kompletan fk partizan,da je partizan ozbiljan klub da je mene doveo ovakvog od 110kg bilo bi mu sramota da ovako ode,miretu ne zameram nista,vidio i on kolko je sati i otisao dje mu je bolje u svakom pogledu i sportskom i finasijskom

karvaljo

pre 7 godina

Sad će uprava da nam prosipa priču kako je ovo dobar potez i kako smo i zaradili još...ali boli koliko mi sve radimo bez plana i na koji način funkciniše naš fk...čist amaterizam

Не окрећи се ...

pre 7 godina

Када би ово стварно била лига и стварно такмичење, можда би и било чудно.

Овако, хвала и срећно!

Filip Must Play

pre 7 godina

Što ih ne ide....nema Tadića grobara više.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ivance, 31. avgust 2016 02:44)

Kakav klinacki komentar, pa taj isti Tadic grobar je doveo Gazprom u Zvezdu, sutirao penale i sepurio se na Marakani, ali si ti tad jos uvek bio u obdanistu.

Zile

pre 7 godina

Zaista nerazumem grobare? Za svaki los potez uprave partizana, losih igara igraca, loseg izbora trenera itd...oni krive zvezdu, vlast i sve druge ali samo svoje u klubu ne. Daleko ce te dogurati takvim razmisljanjem, samo napred u propast!!!!

Sergio

pre 7 godina

Kakva si ti komedija od sportskog direktora, pa to je strašno! Da li imate neki plan uopšte? Predlažem da prodate sad Đuđevića i vratite ponovo Bandalovskog, to bi imalo smisla isto kao ovo što sad radite. I ko će na kraju biti odgovoran? Ti, Tomić ili neko treći?