Četvrtak, 18.08.2016.

20:37

Daleko je Evropa: Zvezda razbijena u Italiji!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope od Sasuola u Italiji sa ubedljivih 3:0.

Izvor: B92

Daleko je Evropa: Zvezda razbijena u Italiji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

714 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 7 godina

Ja sam neutralan, ali grobara ima vise...
(srbija, 18. avgust 2016 22:05)


ne, nema nas vise, nikad nas nije ni bilo vise. mi smo vise za kvalitet od kvantuteta: malo nas je, al smo... grobari :)

Zemun_grad

pre 7 godina

Bagra vuče pare siromašnoj Srbiji, a blamira nas gde god stigne.
Titove blizance treba gurnuti u 5. ligu, a ne da decenijama posluju sa gubitkom.
Kada je moj voljeni FK ostao bez novca, spustio se dva ranga niže u dve sezone i svetlo na kraju tunela se ne vidi, iako je u prvih 6-7 klubova u zemlji po kvalitetu škole.

punimlimenke

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.
(Ratko, 19. avgust 2016 09:26)
pomozi (mu ) boze.

Nikolla

pre 7 godina

Pod hitno pokrenuti jadransku ligu i u fudbalu,to je jedini spas..nerazumem navijace koji skandiraju da su protiv te lige koja je planirana od 2018 godine sa direktnim ulaskom u LS za prvaka...zar vam je bolje da igramo sa Radnikom,Lucanima a ne sa Hajdukom,Dinamom,Mariborom,Celikom,Zeljom,Sarajevom,Zrinjskim,Olimpijom,Vardarom,Rijekom...svi bi kroz te utakmice postajali bolji igraci....samo budimno realni,na tim gostovanjima tesko ce se dolaziti i do boda,ali to je nasa realnost.presisali su nas svi....ali je takodje mnogo zanimljivije nego nasladjivanja u nasoj slaboj ligi...

Poreski obveznici

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo ! (VECITI DELIJA, 19. avgust 2016 07:00)

Rastite koliko hocete, ali ne preko nase grbace.

Dejan

pre 7 godina

Ovako,Robert Prosinecki je pravio igru,sa igracima koje je imao cak ju je i napravio koliko je mogao sa sposobnostima igraca koje je imao.Oteran je od strane Lukica i Vesica iako je rekao da je sam dao ostavku.Dalje,Slavisa Stojanovic je imao totalno rasulo ekipu,pravio je ekipu sa tri iskusna igraca (Milijas,Mrdja,Mijailovic) i sam doveo Pecnika koji je pretrcao sam vise na jednoj utakmici nego ceo sadasnji tim Zvezde zajedno.Slavisa je imao svoj koncept i igra je sve vise licila na dobru.Dosao je u klub Terzic i oterao ga.Grof nema nikakav koncept igre,Zvezda igra sve losije a ne sve bolje iako su mu dovedeni svi koje je zeleo.Dakle Grofe zbog toga doslo je vreme da odes.Jesi simpatican i duhovit ali to nije deo trenerskog posla.Ja kod tebe ne vidim ni jednu uigranu akciju,sve se svodi na individualni kvalitet igraca koji je dobar za nasu ligu ali u Evropi izgleda svaki igrac Zvezde osim Kataia i donekle Donalda kao amater.

Trifke

pre 7 godina

Trebao je novinar da ga pita zasto ga onda drzi 60 minuta u igri kad covek pojma nema. Ista stvar je sa Kahrimanom. Kada nas covek upropasti svojim kriminalnim odbranama u JSL napadaci to mogu da nadoknade ali u Evropi je to tesko izvodljivo i protiv timova tipa Valete a kamoli protiv ozbiljnih ekipa. Odbrana nam je najslabiji deo tima a najveci krivac za to je Kahriman. Odbrambenim igracima dobar golman mnogo znaci za samopoutdanje a kad sumnjaju, s razlogom, u svoje mogucnosti i plus znaju da iza sebe imaju rupetinu od golmana i ono sto znaju i mogu vise ne znaju i ne mogu. Pruziti sansu drugom golmanu i uskratiti je Mouceu pa da se ne brukamo bar na Marakani.

Sicilijanska odbrana

pre 7 godina

Jedno pitanje za sve. Koliko taj veliki širom sveta poznati klub za koga sigurno niko ko ne igra kladionicu nije čuo do pre 2 godine ima stranaca u ekipi? Em što ne znamo da napravimo igrače, em ne znamo ni da ih kupimo. Kod nas samo prolaze treneri šahisti koji forsiraju neku zatvorenu igru sa milion odbranbenih i zadnjih veznih. Pa sramota je da Bugari i anonimni Italijani igraju mnogo ofanzivnije od naših ekipa. Fudbalom na sreću ponovo vladaju napadčke ekipe a ne kalkulantske i zatvorene.

DonSerdjo

pre 7 godina

Kad mi Grof krene pametovati o uigravanju ekipe bude mi muka...pa druze imao si do sad dovoljno vremena da uigras 11 ovaca a ne tim "profesionalnih fudbalera"...ovaj tim je dobar za JSL, mozda bi neka druga postava odigrala bolje al ovo sto sad igraju za Evropu je dovoljno za 3:0 u gostima...nista vise...Grofe prestani traziti alibi i slobodno reci ako je neko bolji...i da, Mouce MORA da igra, ocigledno!!!

grofcina al zamalo

pre 7 godina

zao mi samo obicnih i iskrenih zvezdasa. ovi napaljenji i slepi sto im ide voda na usta kad premijer "cigu ligu daj" mi nikako ne idu u glavu. isto je i u kosarci gde se svi razmecu izjavama a zna se sve o drzavnom bankomatu i slicno. em sto nemate mozga ali nemate ni dusu i to je najveca tuga u celoj prici.

Nenad

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 19. avgust 2016 09:48)
Partizan je dobio od drzave preko 120 miliona evra, tako sto je prodavao igrace iz Zemunela i Teleoptika, koje mu je drzava sredila.

20kinte

pre 7 godina

Do izjave njihovog trenera , nisam čak osećao ni animzitet protiv ovog tima, ljudi igraju lep, brz, pametan fudbal, teško u revanšu. Svejedno, izjava mu je kanta jer iako je simpatičan lik i očigledno nas je oduvao taktički, ovakve izjave su malo preterane. Neko reče dole za revanš - da biće teško, ali ukoliko promenimo stav i odigramo neko čudo, možda, prvo poluvreme da bude kao protiv Sparte iz Praga, lopta je okrugla. Mene iritira užasna inertnost i nezainteresovanost pojedinih igrača. Gubimo dva nula, oni se vuku, gledaju, Sausolo nam prlazi kroz 16 kao na treningu. Ajmo Zvezdo. Ovaj klub je, premnogo godina, pravio i veća čuda.

Veder

pre 7 godina

Srbija je divlja neorganizovana drzava,necivilizovana'a sve sto smo ulagali u bivsoj Jugoslaviji je unisteno i razvaljeno. Neznalice i mafijashi su u svim porama drustva pa otuda nema nikakvog civilizacijskog napretka niucemu. Sumnjam da ce ikada klubovi biti privatizovani pa da onda vidimo ko je ko,ovako iz naseg poreza krimosi po klubivima uzimaju pare,bahate se i parazituraju na nash racun,al sta to vredi nepismeni narod uvek bira gubitnika,a onda mi svi gubimo sve na svakom polju. Nece biti bolje nikad bolje nikad biti nece...u zemlji Serbiji.

To sam i ja primetio

pre 7 godina

U jutarnjem programu na rts-u ni reci,da li se mec uopste i odigrao sinoc ili je nekoga sramota ?
(Borat iz predgradja, 19. avgust 2016 07:33)
Imali su srecu da su nasi uspesi na OI pokrili njihovu katastrofu od juce. Sutra vec ide najava za Radnik ... Tako oni to rade 20 godina, gromoglasno uz pomoc novinarcica sa fakulteta Madera gromoglasno najavljuju uspehe u Evropi, a onda kad lupe o zemlju brze bolje prelaze na domaca takmicenja, a ako i tu nema uspeha onda pricaju o Bariju i Tokiju. Na zalost, ova drzava i narod tako funkcionise i u zivotu, ne samo u sportu.

matori

pre 7 godina

Prava je sreca sto se igralo u danu izuzetnih olimpijskih rezultata pa niko normalan nije ni pokusavao da gleda tu bruku. Za revans ce biti mnogo veca bruka

razvaljuj botove

pre 7 godina

Zašto ste skromni skromni kada igrate sa raspalim policijskim klubom koji ne može da predje centar u Evropi. Lagano gazite FK Naprednjak sa 5:0.
(razvaljuj botove, 18. avgust 2016 10:58) # Link komentara

Izvinite pogrešio sam bilo je samo 3:0 ali priznajte da ste imali sreće.

dejo majstore

pre 7 godina

@realan sasvim
To što Zvezda ima 20 godina post u Evropi je zato sto su za to vreme sve drzavne pare isle prtizanu. A ti mislis da ste osvajali titule zato sto znate da igrate fudbal? Kao sto neko rece zadnji dobar tum ste imali pocetkom sezdesetih proslog veka

Zvezda ali crna

pre 7 godina

Lako cemo sa ovim domacim fudbalerima kojih nema puno. Njima ce mafija da preti i ucenjuje ih ali sta cemo sa ovolikim strancima kada stanu u red za plate koje su pozamasne ?
Kuku su ga nama !

El Nebulozo

pre 7 godina

E sad lepo, svi su ispali. Sad mogu da se posvete domaćem šampionatu, da se urče kako su najbolji u lokalu. Evropa? Kad su Evropska takmičenja bila merilo kvaliteta?

as 71

pre 7 godina

Eto i to da dozivim, da nemam zelju da gledam Zvezdu posle 35 godina...
(Zvezda, 18. avgust 2016 21:33)
A proteklih dvadeset si sigurno uzivao.........
U julu na moru

Mrgud

pre 7 godina

Ovi nasi mogu samo u super ligi da igraju...Kupljeni silni stranci koji nisu nizasta. Jedino Kanga vredi a i on je napravio glupost! Bolje se osloniti na domace igrace nego na ove nabedjene strance!

mick

pre 7 godina

namestenu ligu svako moze da dobije... kako su se samo popalili panteri a usledio hladan tus u evropi. partizan se koliko toliko borio i za LS i LE godinama ili udje ili ispadne za gol a ove puni ko god stigne. steta jer su i partizan unistili. eto vam premijer liga...

Stefan

pre 7 godina

Brate mili koliko je fudbal bruka za nas sport a ulaze se vise u njega nego u bilo koji drugi. Umesto da smo otvarali hale za gimnastiku i atletiku, gradili bazene, odbojkaske terene, kosarkaske, streljane itd mi smo gradili neke polu zavrsene objekte koje nazivamo terenima za fudbal. Fudbal nam nista dobro nije doneo osim sto mnogi preko njega peru kes. A za pare koje su bacene mogli smo da dobijemo 10 vrhunskih sportova u Srbiji koji su postovani u svetu i donose nam medalje, respekt i pare.

Uzas!

Ratko

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.

R80

pre 7 godina

Trener Sasuola je ljut sto su dali samo tri gola, a sto je najstrasnije on se nije salio...Sasuolo nije zadovoljan sa 3:0 protiv giganta i imena kao sto je zvezda, eeee moj srpski fudbale !!

nenad

pre 7 godina

Ja ne znam sto se geobarcići naslađuju kad smo ih je zvezda prosle sezone posteno odrala. Vojvodina ove oducila od fudbala nesto kao italijani zvezdu juce.

Rade

pre 7 godina

Tamo gde nema pomoći domaćih sudija, Zvezda izgleda kao trećeligaš. I La Valetu u prvoj utakmici je dobila uz pomoć sudija, tako da se sada vidi koliko je u domaćem šampionatu povlašćena... Sramota i od novinara koji sada govore o nekakvom apsolutnom favoritu, a drugu ste pesmu pevali do sinoć...Opametite se na vreme, jer time kako radite, radite protiv srpskog fudbala...

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.

гази

pre 7 godina

Ко се још пали на домаћи фудбал. Док је мафије ту нема ми бољитка. Ми смо спортска нација, знамо да играмо. Приватизација бре!

bobo mk

pre 7 godina

Džabe smo se borili, krvarili, radili i trudili se pod enormnim pritiscima, rezultata nema. Razlika u kvalitetu je vidljiva iz svemira, skoro kao u domaćoj ligi između osvajača i drugoplasiranog.
Šalu na stranu, nekako Zvezdin pad u igri uklapa se dovođenjem Le Taleka, mislim da je najveći problem Zvezde defanziva u sredini terena.

Ognjen

pre 7 godina

Zvezda koliko god da dobro igra u SL ne moze pobediti protivnika kao Sasuolo jednostavno nije to do Grofa,do odbrane doduse jeste,nego do para i kvaliteta Sasuolo bi dobio Zvedu i sa 2 igraca manje

milan

pre 7 godina

Partizanovci daleko vise prate Zvezdu, od samih zvezdasa, svi ste vi pomali zvezdasi u dusi, isti ste kao hrvati, kojima su Srbi nemoguca misija!

Realno

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdaš, ali ljudi šta Vi komentarišete. Ova dva propala kluba, u danu kad Srbija osvaja 5 medalja. Privatizovati klubove. Pare davati drugim ekipnim sportovima i pojedinačnim. Pa da bude još medalja. A ne davati nekakvim polufudbalerima.

Vozi Miško

pre 7 godina

Pod hitno usvojiti zakon kojim se zabranjuje davanje para fudbalskim klubovima od strane javnih preduzeća ili preduzeća u kojima država ima bilo kog udela.Ko bre plaća toiki broj stranih igrača u našim fudbalskim klubovima.

nista o nicemu

pre 7 godina

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".
(Nikola, 18. avgust 2016 21:51)

Nemoguce jer vi citate klasike ruske, niste vi losi ljudi ko mi, oh waiit

as

pre 7 godina

Meni licno je drago, ostali su bez Evrope, a primanja igraca su astronomska. Terza se kockao i izgubio, od prodaje Kataia i Vijeire leci ce taman za plate :)

Wade

pre 7 godina

Partizan kad osvoji JSL bar udje u neko evropsko takmicenje, pa poraste koeficijent srpskog fudbala, a ovako zvezda se gura silom ali jednostavno ne moze, i pada koeficijent a nas fudbal samo gubi. I sta cemo sad sa 10 stranaca?

JPR23

pre 7 godina

Jos jedan dokaz koliko je nas fudbal generalno los... Kao da nam pa trebaju dokazi.. Ali i pored toga neki misle da nesto mozemo..

ugasiti fudbal u Srbiji

pre 7 godina

Rezultat u ovom meču nije toliko bitan.Mnogo je važniji primetan

napredak u svim aspektima zvezdine igre , tako da će svoje pravo lice zvezda pokazati u subotu protiv Radnika iz Surdulice.

He

pre 7 godina

Kako to da tim LIDER našeg prvenstva, koji je oborio sve svetske rekorde u pogledu broja utakmica bez poraza, golova i td., uz dosta sreće prođe prvo kolo, pa drugo izgubi pa treće ne pređe centar od prosečne ekipe italijanske lige. Vojvodona, Čukarički gube ali ta Vojvodina prošle goine je razbila jaći tim te iste lige i td. Partizan je i u gostima pobeđivao nemačke ekipe i td. Sve to, i očigledno što se može videti, ko hoće, da ekipe iz našeg prvenstva statiraju protiv CZ, govori da to nije lider zato što je lider već zato što je sve izrežirano od POLITIČARA. BRUKA!

Sasa

pre 7 godina

Vojvodina nije igrala.?samo
zvezda....ok
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lala, 19. avgust 2016 00:25

Sudeci po rezultatu, mislim da NIJE igrala.

Vojvodina (starija sestra FKCZ), igra SAMO protiv Partizana. Trebali su igracima i Lalatovicu da kazu da igraju u stvari protiv Partizana. Mozda bi i prosli u grupnu fazu.

"Dijagnosticar", Nis

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo !

goran

pre 7 godina

nije mi jasno zbog cega se ljudi nerviraju koliko para toliko muzike revans igrati sa rezervnim timom i sa omladincima barem ce vise trcati i eto mozda sanse da damo neki go.

Savatiye

pre 7 godina

Šta reći!? Osim da je ovo slika i prilika celog našeg društva, naše Srbije. Sve jalovo, bezidejno, malokrvno i traljavo. Od malih nogu navijam za Zvezdu, gledao sam hiljade utakmica ali onakvu igru nekog tima još nisam video. Kahriman je mekano sa Vijeirom mogao igrati štopera, Fibel centarfora a Katai biti golman, verujem da bi isto izgledalo. Poražavajuće!
Mouče i Ruiz nisu morali ni da izlaze na teren. Verovatno bi isto rezultat bio.
Poletanović je sigurno postavio rekord u broju pogrešno predatih lopti. Možda je jednu dodao saigračima.
Dakle, sve smo upropastili. Sve, sve su pokrali, ojadili i sada krpimo nešto što okrpiti niko neće, nikada.
Školstvo, zdravstvo, privreda, poljoprivreda, turizam, saobraćaj, Partizan, Zvezda... Izaberite šta je najjadnije?
Iskreno sve je isto! Dno dna.
Doviđenja...

Realno

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Damzan, 19. avgust 2016 01:01)

Samo jedan odgovor za Zvezdasa, Sinko mi to takmicenje LS ili EL igramo svake druge godine pa tako vec 15 god otprilike a vi ne mozete ni prva kola da prodjete a kamoli da udjete, bolje i da ih ne igrate nego da se ovako blamirate... Tako da pitanje ti je bas smehotresno, ali sigurno si neki osnovac sta ces...

V.

pre 7 godina

Ljudi jel neko od vas u TV prenosu video golmana Sasuola?
(Ljubinko Pantic, 19. avgust 2016 02:11)

Ja jesam, kad je isao ka tunelu na kraju utakmice!

dejan

pre 7 godina

Srpski fudbal je odavno dotakao dno dna i bilo mi je vise nego smesno kada su predstavnici Sasuola izjavili da nisu imali srece u zrebu a javnost se ovde upecala na to,hahahaha Italijani su kurtoazni narod,to treba znati,uvek velicaju protivnike a kod nas je obrnuto,mi smo naj naj pa zato i prolazimo tako jadno,mislim na fudbal.Kada bi bilo malo pameti u zemlji pa da se sve uzaludne pare bacene na fudbal preusmere na sportiste koji nam ovih dana ulepsavaju zivot makar malo,bilo bi jos bolje,u to sam siguran.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pitanje za grobare
Gde se kupate?
Samo da znamo,da ne dolazimo na istu plažu,ipak ste vi prvi došli....kad ono beše ...početak juna

Sezona kupanja jos uvek traje

pre 7 godina

Italijani sa pola snage... Nije vam ovo AV liga i FK Javor... A kako su samo pre mesec dana pricali o musemi na stadionu da ce da se trese samo tako, a da vazi hahahahahahahahahaha

Kolubarac

pre 7 godina

Nažalost sad će raspad ekipe.....ode 4-5 glavnih igraca i opet jovo nanovo a govore nam da se ekipa za evropu stvara godinama a mi ne mozemo da zadrzimo jednu ekipu ni sezonu

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Ovo je opet udarac za srpski sport,kao i ubedljivi poraz Vojvodine a vi se samo smejte i prepirajte na sramote svih klubova jer navijate jedni protiv drugih...

Mihailo

pre 7 godina

Ništa ne očekivano, liga nam je u raspadu, namešteni rezultati, potkupljene sudije, pranje novca, huligani odlučuju ko igra i ko je trener. Sva halabuka oko prvaka Srbije dobije epilog kada dođemo u Evropu.

Mudo Milov

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
(Damzan, 19. avgust 2016 01:01)
Brate, ne brukaj se. Svih prethodnih sezona igrali smo Evropska takmicenja, sa mane ili vise uspeha. Vama su krajnji domet kvalifikacije. Jedva ste prosli drugo pretkolo za LS (u kojem ste se nasili zahvaljujuci Partizanu, jer ste osvojili 0 bodova za koeficijent), cim je dosla malo ozbiljnija ekipa, ponizili su vas, a onda ponizenje i od Italijana. 90% domacih utakmica imate zatvoreno, to i mala deca znaju, ako vam je to satisfakcija onda super, uzivajte i dalje!

Misko

pre 7 godina

Deco iz JSD Partizan ..zamislite se ...Zvezda nema tim u Dubiozi 40.mil.eur...Partizan osvajao titule,dobijao novac,igrao ponekad ligu Evrope ligu Sampiona i opet u dubiozi 20 mil. eura i jos nije platio porez..zvezda duguje poveriocima(bankama)...a vi drzavi poreskim obveznicima ove drzave...znam da ovo nece objaviti posto je administrator Partizanovac..

Deki

pre 7 godina

Ako zanemarimo grobarsko nasladjivanje zvezdinom katastrofom a isto smo i mi njima radili,nas fudbal je katastrofa i nema svetla na kraju tunela a bojis se i da ce reprezentacija da nastavi isto trend. Jos dugo ce mo najkvalitetnije utakmice gledati na TV-u umesto kao nekad na nasim stadionima a pobede u tzv. vecitim derbju sluzice samo za domaci upotrebu.

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Eto tako

pre 7 godina

golman sausola imao najlaksu utakmicu u karijeri.

neutralni felsh, 18. avgust 2016 22:21)

Ma lik završio u bolnici, bilo na vijestima, kažu umalo da umre od dosade :D

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Rdule

pre 7 godina

@(dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??, 18. 
Jao nemoj molim te. Pa Partizan od kad postoji je prezimio 4 puta u Evropi. Ako cete pamtiti proslu godinu kao jednu od najuspesnijih dolazujes koliko ste manji od nas.
Ne zelim da umanjim proslu sezonu, u ovakvoj situaciji to i jeste uspeh ali ste pre toga ulazili 10 puta u grupe i niste uzimali bodove izuzev Ls 2003 ili 4 godine kad ste uzeli 3. Bila je jedna godina i kada ste cak i pobedili Sahtjor u bg po sibirskoj zimi i to je bilo to. Vi makar ucestvujete ali zato redovnk gubite sa izuzetkom predhodne sezone.

Propali student nekoliko drzavnih fakulteta,MINISTAR

pre 7 godina

Jedini nacin za spas srpskog fudbala je da se Zvezda i Partizan oslone na domace igrace ali i ostali klubovi.
Samo tako se moze povratiti ona atmosfera kada je ljudima bio san da postanu igraci Zvezde i Partizana.
Dotad cemo se kupati jos u Julu ili u najboljem slucaju u Avgustu.

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!! "

Zigzag

pre 7 godina

ako sasuolo gurne tri na marakni,zvezda ce primiti ukupno 14 golova iz 6 utakmice isto koliko i dinamo prosle godine u grupi lp....samo sto su s jedne strane protivnici arsenal,bayern i olympiakos,a s druge valeta ,ludogorec i sasuolo....jel sad konacno shvacate razliku?

ivannn

pre 7 godina

molim vas prodaj teee kluboveeee i videcete sveee ko voli zvezduuu ko voli partizan ko voli pareeee!!!!!! sviii tiii veliki navijaciii ostaceee ispred tv. jer nece biti paraaa za takve duseee prodaneee a mi koji dolazimo sa raznih strana uvek cemo bitiii uz to sto volimoooo svi sa severa na doplunsku nastavuuu pa za 10 godina mozda na tribinuuu sramota me je zvezdee a jos viseee kvazi navijacaaaaaaaa!!!!!!!!! sve za zvezduuuuuuuuuuuuuu

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

...

pre 7 godina

(Misel Platini, 18. avgust 2016 21:58) Sta fali Notingem Forestu? Vise su osvojili u Evropi nego Zvezda. Ajd da si rekao Trondhajm, pa i da ima smisla.

Aco Petrovic iz zrakoplova

pre 7 godina

Vratite nam Intertoto kup pa da deremo maltezane i islandjane..
(Foco, 18. avgust 2016 23:59)

------

pa i te maltezane su jedva prosliii... i u intertoto kupu bi bilo tesnoo ...

Joxa

pre 7 godina

Grofe,dobio si tim koj si trazio za kvalifikacije,izbrukao si nas postenski a i ovi su se zestoko zaduzili zbog tvojih zelja koja su uzgred malo je reci promasaji!
Moralna odluka je da podneses ostavku jer me domaca tramvaj liga ne zanima!

Madjo

pre 7 godina

"Malo ko je očekivao toliku dominaciju šestoplasirane ekipe serije A"? Mislim da je to bilo potpuno očekivano nažalost, jer je naš klupski fudbal potpuno pukao, dok je italijanski u samom vrhu, pa je zaključak lako dati.

koki

pre 7 godina

Svaka cast na 552 komentara!!! Strasno,o cemu ljudi vi diskutujete?!?! Zar nije greota polemisati o nasem fudbalu u celini??? Ne bitno,dal je u pitanju Zvezda,Partizan ili reprezentacija!!!

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ma samo da država konačno otkači fudbal sa grbače. Našem fudbalu nema pomoći, tako da je najbolje za ovu državu i naciju da se fudbal zakonom zabrani.

sok tetrapak

pre 7 godina

Srbija izbaci Ameriku u polufinalu Olimpijskih igara u odbojci - 692 komentara za sada - 4h nakon utakmice

Zvezda izgubi 3:0 od Sasuola - 542 komentara za sada - 1:30h nakon utakmice
Ne znam za vas ali mene je bruka gde ja zivim, pa zasto se mi vise lozimo na taj propali fudbal stvarno mi nije jasno,a brukaju nas gde god se pojave,od navijaca pa do propalih fudbalera...ali neka onda se pitamo zasto sve pare odose u fudbal a finalisti OI vaterpolisti nemaju tople vode u bazenima,a verujem da je slicno i sa odbojkasicama..mi smo ti koji im omogucujemo toliku paznju i prostor...ali naravno vec deset dana iza olimpijade niko nece da se seca ili ce retki ovih odbojkasica, i sve ce da bude po starom...samo nemojte da ih pljujete ako ne ponove ovo u Tokiju,jer ovo je cudo sta i odbojkasi i vaterpolisti ali i svi ostali nasi olimpijci u individualnim sportovima rade s obzirom na nemoguce uslove u kojima rade

iustitia_nostrar_est

pre 7 godina

Uhm ne znam kako bi se neki drugi proveli protiv ekipe koja igra dvadesetak utakmica godisnje sa juveom, interom, milanom, romom,napolijem itd. Nasi klubovi nazalost imaju sanse samo protiv klubova iz slabijih liga, tipa rumunija,ceska itd. Msm da je krajnje vreme da se zapitamo. Svi timovi. Igramo sporo. Slowmotion. Tereni su nam takvi. Moramo da sredimo terene inace cemo sve dublje i dublje padati.

punimlimenke

pre 7 godina

Privatizacija pa tek onda rezultati.
(komentraktor, 18. avgust 2016 23:34)
Pa vi ste vec privatizovani.
Privatni klub,vlade republike Srbije.

Serbinho

pre 7 godina

Smejali ste se Djoricevoj taktici 5-0-5, koja nije slucajno koriscena, bas u ovakvim slucajevima da skines presing i povratis kontrolu kakvu, takvu.
Golman ispucava i sta se uradi u napadu a umorili bi se brzo igraci Sasuola od trcanja sa jednog na drugi kraj.

lovac botova

pre 7 godina

kad ćete da shvatite da je evropa oduvek bila daleko !
ono što je bilo 90te to neće biti više nikad , nažalost. balkan je to i uvek će biti.

kögel TIR.

pre 7 godina

Molim sta ste rekli ?! :)
Nadam se da su sada svi svesni da srpski fudbal nije ni na mapi evrope .. Fudbal treba ukinuti jer je odavno poznato da se na nasim terenima vise prati predstava bilmeza huligana nego fudbal.

Andrej77

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdas i uopste mi nije zao. Dok je Terzic u klubu i vrh sadasnjih delija ne zanima ne FK.. Mars iz moje Zvezde bagro kriminalna!

delija iz fotelje

pre 7 godina

Malo još da se uloži u pojačanja i imaćemo tim za LŠ. Parmezan su slobo i njegovi pumpali sa kintom 10 godina pa uđoše jedva u ls. Nama će trebati 5 pošto smo duplo bolji tim

karvaljo

pre 7 godina

Italijanima prvenstvo nije ni počelo, čisto da se zna... pre 10ak godina komšije izbacile Lester, Kijevo...koji je tada bio što Sasuolo sada, a mi u grupi lige šampiona igrali 3 puta nerešeno sa Realom, Marsejom i Portom i još smo bili ne zadovoljni...a gde smo sada , gde nam je fudbal, strašno koliko smo propali

miki

pre 7 godina

Dobar vam ovaj Terzin koncept sa 45 stranaca,nema sta.A sad se polako pripremajte za UPPR,samo da vam Djilas da pelcer od kosarkaskog kluba ...

Sram i bruka

pre 7 godina

Sad ce to sve surdulica da izleci ,ima vrsni igrac ugo da da dva tri gola opet.cudo jedno kako takav centarfor nije danas primio loptu.pa posle pricajte da nije namesteno nista.

Tupko

pre 7 godina

igrali ste protiv tima profesionalaca, a ne Napredka iz Krusevca! Pomirite se sa tim da je Srpski fudbal ostao u blatarama trena bez reflektora....

neutralni felsh

pre 7 godina

A sledeceg cetvrtka cemo posle pobeda Vojvodine i Zvezde od 4:0 u revansima svi na koncert Dzona Lenona u Arenu...
(laudrup, 18. avgust 2016 22:39)


mozda dodju elvis prisli i dzim morison ;)

Hugo Dugo

pre 7 godina

Neko par minuta od proleca (opet) Lige Evrope..nego i dalj e 25 godina daleko. Uz svi bestidnu pomoc drzave uz 50 mil duga (pardon 39) uz svo izivljavanje "stubova srpstva". Saberi oduzmi Zvezda je najveca sramota Srbije u sportu vec decenijama.

Živko

pre 7 godina

Evo sad je Terzić izjavio da još ništa nije gotovo. U revanšu će navijanje zajedničkim snagama da vode Šavija, Mitar Mirić, Marinko Rokvić, Mile Delija, Ranko Stanić Džimi i Stanojka Bodiroža Ćana. Kad uz njih Sever zagrmi, svaki rezultat je dostižan, sigurno prolazite!!!

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Strasno.. Nije poraz toliko bitan koliko ponasanje i igra.. Delovali su kao da su se u 5 ujutru vratili mrtvi pijani iz grada.. lopta se odbijala od svakog, niko ne moze da primi, svaki for metar duzi nego sto treba, malo trcanja, kasni se u duelima.. Bukvalno kao da su bili pijani...

Dag Kristi

pre 7 godina

Zvezdas sam,ali totalno sam zaboravio na utakmicu obzirom da su u toku OI i da krenulo nase.Sva sreca sto je tako...Sasuolo je svetlosna godina iznad nas,svi su iznad nas...

erazmo beogradski

pre 7 godina

Odbrana šuplja - na golu rupa - dobro smo i prošli....:P
A naša deca nek i dalje idu iz kluba - a vi i dalje dovlačite ove inostrane levake...:/

Mile

pre 7 godina

Od kada je sveta i veka Zvezdu su oduvek vodili zvezdaši, nepisano, ali jedino pravilo koje se poštovalo bez obzira na sve...eto....i vraćajte ono milionče u KKCZ, njima znači mnogo, vama, crnogorskoj mafiji, očigledno ništa

dru

pre 7 godina

Srpski fudbal je dno dna ....kao grobaru nije mi previse krivo ni zbog poraza zvezde a ni vojvodine...al mi isto tako nije previse drago da nas trpa ko stigne. Po mom misljenju treba dozvoliti registraciju najvise dva strana igraca jer ne donose nista dobro a odnose mnogo para i i zauzimaju mesta talentovane dece koju treba razvijati i praviti igrace od njih . Ako ista imamo to je talenat i zasto ga ne razvijati?

luka

pre 7 godina

Poraz mogu da prebolim,ali nezalaganje nikad...kazniti od prvog do poslednjeg na terenu,ovo je vec sramocenje prvo navijaca pa onda i samog kluba u kojem igraju,dno dna

jako loše

pre 7 godina

šta je ovo brate, mogli su 4-5 još da daju...zvezdini igrači ne znaju ni loptu da smire.
ali redovno prozivate grobare koji evropu igraju godinama.

Igor

pre 7 godina

Ma nema veze, evo vasa braca vode protiv Arouca, ozbiljna ekipa. To vam je valjda neka uteha?! A je li bila neka koreografija, ono kao mladici borovi devojke jele i to? Neki slet?

NBGD

pre 7 godina

Ne razumem teranje Bozovica i vracanje Lalata? Pa sta je to Lalatovic uradio veliko? Mi samo treba da se spustimo na zemnlju i shvatimo da smo u fudbalu niko i nista. Pa ljudi nama reprezentacija ne moze da se kvalifikuje na EP ili SP a hocete da igramo LS. Budimo realni.

coldplayer

pre 7 godina

Rece neko lepo,grobar mislim
Bojkot cele lige dok se ne uradi privatizacija i ne skinu pijavice smiz ovog sporta.Placeni navijaci nece moci sami.BOJKOT!

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Jel' Terza prodao ovo? Pa Zveda ne igra odbranu uopste, svaki centarsut njihov igrac ispred naseg... ni ne pokusavaju da igraju.

Smehotres

pre 7 godina

Sta bi Zvezdasi ono odlican zreb izvukli ste slabi Sasuolo. A da vasa prednost je ta sto ste uigrani hahahahaha, to sto igrati prvu utakmicu tamo hahahahahahah to sto ste zadrzali tim od prosle godine hahahahahah, nikad jaca Zvezda u zadnjih 10 godina hahahahahah

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Какав бол за драгог нам премијера. Ово може да излечи само постављање рекорда васионе по броју победа у "Премијер(ској)" лиги. Нека вас се Лучани поново плаше. У ту сврху буџет мора бити повећан, а број пензионера смањен.

_papazjanija_

pre 7 godina

jel se seca neko kada sam napisao u aprilu da ce zvezda biti katanac jer ce dovesti strance a nece imati od cega da isplati kad ne udje u evopu? klinci mi udarali minuse, u fazonu zvezda paklen tim..Zvezda malo jaca od kisele vode!

Caniche mafioso

pre 7 godina

Početak kraja... Toliko je para spucano u ovu ekipu i to sve sa uverenjem da će se ući u neke grupe, dal Lige Šampiona ili Lige Evrope, a ono ćorak... Sad kad krenu stranci da napuštaju klub i kad krenu da traže pare...

rex

pre 7 godina

Sasuli nam punu mrežu golova... Vreme je da se ta banda već jednom rastera, klub privatizuje ili pređe na amaterski nivo ako su samo sposobni da stvaraju troškove. Za desetak godina imali bi opet zdrav i organizovan klub koji ima jasan koncept, ovako samo produžavamo agoniju i bandi punimo džepove...

Delija iz Tivta

pre 7 godina

A mi htjeli u ligu sampiona.Neuigrana 6. plasirana italijanska ekipa nas pogazi ,ubjedljivog prvaka Srbije.A jos Matri neigra.Slika i prilika naseg fudbala.

Holy Smoke

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ljudi ovde i dalje prate nas fudbal. Iskreno zanimljivije mi je da trenutno gledam nase na olimpijadi. Ove slepce i ne gledam...
Ne zasluzuju ni trenutak nase paznje. Nikad nista ne urade, cak nas naprotiv i cesto obrukaju...
Prodati lepo sve to...

cole

pre 7 godina

ovo je jedna od onih utakmica kada sve stane i kada svaki igrac potone. raduje to da ovakve dve utakmice, ovako slabo, niko, pa ni zvezda ne moze ponoviti. na kraju, revans je za sedam dana u beogradu, a lopta je okrugla. svakako cu tad biti na stadionu, jeste velika prednost zabara, ali ne i nenadoknadiva.

kimi

pre 7 godina

Kakav čas fudbala. Ako je Božović grof Di Frančesko je onda CAR. Uopšte ne komplikuju, čak šta više igraju jednostavno do noge, prelepe kontre i odbarnu igraju izuzetno organizovano. Ta odbara se dodnije videla jer Zvezda nije ni napala. Realno ovo je još i dobro moglo je biti 6:0.

Michael

pre 7 godina

Pa nije Sasuolo neka boranija, ljudi prosle godine dobili Juventus, Napoli, Romu, i odigrali jos nekoliko neresenih utakmica sa ovim "jacim" klubovima. U timu imaju 4-5 igraca koji su na pozajmici iz Juventusa tj. prosledjeni na kaljenje. Komplet odbranu treba menjati, sa sve Kahrimanom. Jbg, sansa je izgubljena u Beogradu protiv Ludogoreca...Tesko da moze ovo da okrene Zvezda...

Delije Čikago

pre 7 godina

Bože šta je ostalo od Crvene Zvezde, ovo ni FBI ne bi mogao ispitati, od kluba iz prvih 10 na svetu do totalno amaterskog kluba, koja tuga...

privatizacija

pre 7 godina

Ko još prati propali fudbal! Ramba Petkovića nikada nisu zvali. Vidić i Subotić pobegli kada su videli s kim imaju posla. Reprezentacija služi sa punjenje džepova menadzerima. Klubovi služe za podsmevanje u kvalifikacijama. Koeficijent iz godine u godinu sve manji. Klupski racuni u sve vecem minusu. Rukovodstva troše naš novac,a nas lože svake sezone. Opametite se ljudi. Bravo za Olimpijce i sve ostale sportiste.

Boris

pre 7 godina

Smejem se svima koji su gledali ovo ahahahahahaha - koliko moraš biti lud da ne počneš da bojkotuješ ovaj raspad od fudbala koji se igra u Srbiji!

coldplayer

pre 7 godina

Da ne zaboravim.Katai je najsebicniji igrac kojeg sam ja gledao u svom zivotu.Toliko me nervira zbog toga iz utakmice u utakmicu da sad jedva cekam i da ga prodaju.

NeLePFC

pre 7 godina

Opusteno,nema veze sto ih u evropskim takmicenjima bije ko kako stigne,zato ce u PREMIJER ligi da silje ki*u na Surdulicu,Borac,Backu.

weller

pre 7 godina

Videlo se sinoć o koliko ozbiljnoj ekipi se radi,da smo prošli Ludogorets preslišali bismo Plzen laganoo,padaće velikani u Sofiji ove sezone Lige Šampiona.. Kahriman-Ristić-Phibell-Le Tallek-Cvetković-Donald-Poletanović-Katai-Plavšić-Ruiz-Vieira pa šta nam Bog da večeras. 1. šešir Lige Evrope će činiti : MAN UTD Inter Ajax Porto Shahtjor Olympiacos Schalke Zenit Bilbao Villareal Fiorentina i Plzen bila bi velika stvar ugostiti ovakva imena.Srećno i Voši pa da gledamo 2 kluba po grupama konačno,žao mi je što Partizan nije na programu večeras pa da imamo što više klubova,Čukarički je prodao najbolje igrače pred Videoton i to je neozbiljno,Pavlović dao gol sinoć Apoelu...
(Mare, 18. avgust 2016 10:24)


vi ste nekim cudom igrali sa Ludogorecom tesno.. vi ste raspad sistema

forza

pre 7 godina

a pre meca kakav sesuolo trange frange . al to samo neznalice pisu jer su zaljubljeni u "prelepu zvezdu " ili "prelepu epl" pa ne parate "one" italijane kojima je fudbal "propo" haha

Sloba Delija

pre 7 godina

Apsolutna katastrofa. Od Bozoviceve pripreme ekipe za utakmicu, zamene Ruiza pre Moucea, ostavljanja zatim neukog Ristica na vetrometini, igre bez m...a i duela, ikakve koncepcije, jedino pune sebicnosti i gluposti. Nesto najgore sto sam gledao zadnjih par godina. I Vosa pukla kuci. Ne znam cemu ovo vise nase zamajavanje sa srpskim fudbalom? Mozda je najpametnije, kao Norvezani, Finci i drugi inci pratiti samo Premijer ligu i svoj omiljeni klub na ostrvu. Zbog mentalne higijene i cuvanja ovo malo zivaca, gde smo kolektivno ugrozeni.

svasta

pre 7 godina

evo treci gol, igrac Sasuola izmedju cetiri Zvezdina igraca dodje do lopte i postigne gol. mozes da gubis u fudbalu, ali ovako nezainteresovano igrati je sramota.

poz

pre 7 godina

Zvezda i Partizan trebaju da imaju svoje vlasnike koji će voditi ta dva kluba, to je dobro za njihov napredak i izlazak na Evropsku scenu fudbala.

Sremac

pre 7 godina

Molim navijace stranog kluba u Srbiji da i posle derbija budu u ovolikom broju na svojim tastaturama i da prozivaju srpski klub. Tu ste najjaci.

puno buke oko nicega

pre 7 godina

obrni okreni, jedino je Partizan institucija.
Od 2003 tezultat je sledeci:
2 x LS
1 x Kup UEFA
7 x LE

U zadnjih 5 godina, doprinos Zvezde klupskom koeficijentu je 0.25 bodova.
Bravo, gani, bravo

gaja

pre 7 godina

Ne kapiram ovi iz Sasuola se bas rastrcali.Neko rece da Italijanima nije bas svejedno jer igraju sa Zvezdom vidim da im nije.Ljudi celo prvenstvo namesteno ovi su mogli 6-7 komada da daju .Pa OFKa se morala vratiti kad tad jad i beda.Makar smo italijane dobilu u vaterpolu.

vladimir

pre 7 godina

Ne pamtim ovako lošu Crvenu Zvezdu !
Čitav meč u grču , znanje kojeg ipak ima zbog sporosti i golog straha ne dolazi do izražaja.
Nisu u stanju da šutnu na gol , da naprave iole bolju , bržu akciju .
Ovaj tim u evropi nažalost ne može bolje .

Кванте

pre 7 godina

Приватизација, екс ЈУ лига и лимит одласка вани до 25. године. Једино овај лимит годишта нам не би допустили јер тако желе да задрже монопол над резултатима.

Igor

pre 7 godina

Da nije Tole kriv, zemljaci? Lako je dominirati u SNS ligi sa kriminalcima u upravi i na tribinamama...sledeće godine neka skinunplate i penzije još 10%, pa bar pola od toga neka vam država prebaci na račun ne bi li prošli u grupu LE, da bude igara za narod ako već nema za hleba

Carrera

pre 7 godina

Veliki grof Bozovic i srpski rekorderi u pobedama. Nema tu Vucica , Terze i Kokeze. Nema ovde namestanja i privelegija. Ovde je stvarnost i ogledalo velikana srpskog fudbala.

Krsta

pre 7 godina

Ovako izgleda kad igraju igrači koji vrede 20 miliona protiv igrača koji vrede po 300.000. Od igrača Zvezde samo bi Katai, Ristić i Letalek mogli da igraju u Sasuolu i to ne redovno. Sad je valjda jasno zašto je Božović držao van protokola Plavšića, Poletanovića i nije uvodio Huga. Da je igrao s formacijom iz Bugarske, rezultat bio bio povoljniji, ali podlegao je pritisku javnosti i sad nema nazad. Da je Zvezda bar prodala Huga pre nego što se Evropa uverila da je samo seoski golgeter...
Treba biti realan, od ovog tima zadržati petoricu, idući prelazni rok dodati neke nove igrače, pa polako...

Nikola

pre 7 godina

Strelci podbacili u Riju, Nole podbacio, veslaci podbacili. A onda dodje fudbal, i ti shvatis koliko su ovi sto su "podbacili" zapravo dobri. U fudbalu cemo na Olimpijadu, SP, EP, LŠ ili LE da stignemo na Kukovo leto...

Delije Mirijevo

pre 7 godina

Ovo vam je karma za Nikolu Mijailovića i Piksija. Kada je trebao da ga podrži (u interesu kluba) Sever je ćutao. Piksija su neki dripci isterali iz Red caffea jer su im Lukić i Vesić rekli da je on opljačkao Zvezdu. Sadašnje vođe Severa su plaćene da ćute.

ovre

pre 7 godina

Grobari Delije umesto da se udružite i bojkot lige dok ne odu svi koji su fudbalu, vi se lozite na derbi i nameštene titule, a u evropi vas prebije ko god stigne, dok se oni smeskaju iz fotelja i broje pare.

Nesa

pre 7 godina

Lalatovic je strucnjak za bozovica, lupajte minuse ali budimo realni koliko bozovic ima bolji tim nego sto je imao lalat, pritom je lalat imao jaci partizan za protivnika nego sadasnji partizan, oteran je jer nema dlake na jeziku, i nije bio po terzicevom ukusu. Posle odlaska iz zvezde nije mu bilo ispod casti da preuzme borac i imao je neverovatnu sezonu sa timom koji igra za dzabe, sad i u vojvodini pokazuje kvalitet. Po mom misljenju je bolji nervozni srcani nesa lalatovic nego lenji usporeni grof sa losim forama.

radetoronto

pre 7 godina

Ovo je bruka. Bruka.

Dobro, shvatam da je Serie A u pitanju, a to je svemirski brod za JSL, ali ipak nije ovde u pitanju neki veliki klub nego jedan prilicno anoniman klub. Hajde 1-0 ili 2-1 da smo izgubili, ali ovo je katastrofa.

Zenon

pre 7 godina

Odmah pozvati ambasadora Italije i pitati ga kakvo je ovo izivljavanje na nasoj ljubimici. Pitanje za bozovica sto mu nisu igrali najbolji evropski fudbaleri Kataji i Vijeira?

Borkes

pre 7 godina

Da li je realno da je Zvezda ovoliko losa? Sta bi se desilo da je protivnik ozbiljniji? Realan rezultat do sad 6-0. Fudbal u Srbiji u slobodnom padu

Kajak odbojka rvanje tekvando vaterpolo...

pre 7 godina

Izgubis 3:0 i kazes odlicno smo prosli, e na tom nivou je fudbal u Srbiji. Ajde sipajte u CZ jos koji milion dok gotovo bez kinte neki nasi sportisti osvajaju olimpijske medalje. Dokle tako? Dokle...

dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju
(Delija, 18. avgust 2016 21:50)

Nemojte vi Partizan i ostale klubove u isti kos..mi smo ove sezone napravili pauzu u evropi dok smo prosle ostvarili sedam pobeda i bili nadomak nokaut faze u LE..pre toga sest ucesca u LE i LS!! INSTITUCIJA za vas i ostale!!

bob

pre 7 godina

ugasite te komunisticke klubove kao sto je partizan i zvezda,oni su grobari srpskog fudbala,zbog ta dva kluba nas fudbal je u katastrofalnom stanju

fakin

pre 7 godina

Obzirom na vidjeno, Zveda ima odlican rezultat. Ovo je mogao biti jedan od najtezih poraza.One dve stative i 3-4 sanse koje su pre bili golovi nego sanse.
Reyltatski gledano, nada postoji, ali po igri cini mi se da Zvezda moze da dobije, jedino ako ovi uopste i ne dodju na revans.

Milutin

pre 7 godina

Kobsu ovi momci koji igraju za Zvezdu? Katai tu i tamo, ostali da se razilaze. Uključujući i one koji su ih doveli. Dovidjenja, pardon, asta la vista kompadres.

kum Terza

pre 7 godina

"Sasuo" ih Sasuolo?nema veze, sezona kupanja je u punom jeku, ali ne sad Speedo Red Star gaće pa na plažu, Sasuolo im je skinuo i gaće, sad na nudističku plažu ?

Miki

pre 7 godina

Brao Zvezdo, bravo Terziću, bravo Božoviću! Ima samo jedan "mali" problem: pogrešili ste ligu, ovo nije liga belosvetskih penzionera, ovo je Liga Evrope i ovde igraju mladići.

maserati

pre 7 godina

ljudi moji.. pa pvi su 5 puta bopji od nas.. o kakvom vi namestanju u nasoj ligi pricate? pa ovi bi neki tim sa sredine jsl pregazila jos vise... Zvezda jeste vrh za nasu ligu trenutno, ali taj vrh je daleko od ovakvih ekipa... i sama reprezentacija govori puno o nasem fudbalu

django

pre 7 godina

glupa politika, ratovi, korupcija... kakva podrska navijaca, kakva ljubav prema klubu, ali sve dzaba. Da imamo te jebene pare, da citave godine gledamo evropske utakmice, ali dok ne bude jakog partizana, vojvodine, radnickog... tuga

goran

pre 7 godina

Treba zadržati Katajija i Vijeru. Prodati Terzića, Grofa i od tih para vratiti dugove i vratiti Zvezdini decu Jović, Janković, Stojković...

ludinovinar

pre 7 godina

Zbog ovoga ste unistili Partizan? Jedino sto je valjalo u klupskom fudbalu.. Jedini tim koji je godinama donosio bodove iz evro takmicenja, klub koji je jedan gol delio od proleca u Evropi, klub koji je pobedjivao u Nemackoj i Holandiji.. Sve zbog ovog Frankestajna zvanog Crvena zvezda, da bi vodja bio srecan, a narod ne bio gladan.. Nije bas dobra racunica.. Neka vam Super lige, kako cete sad da placate ovu legiju stranaca, jer ne verujem da cete pobediti Sasuolo 4:0 u revansu, vi bre pojma nemate!? Bruka..

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Samo kratko, BRUKA!! Bruka je da nas rastura tim kome je ova prva oficijelna utakmica (pa makar bili i talijani) , a nama je ovo deveta!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Чак ни стадион није био пун. Звезда је заборављен клуб, баш као што навијачи Звезде заборављају да је Стеауа освојила КЕШ и играла једно финале, битно да су они "најуспешнији клуб на Истоку". Ма како да не, ни навијачи Сасуола нису импресионирани.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Mozda ali samo mozda, APV shvati da nije tesko sa pozicije apsolutne vlasti unistiti relativno uspesne sportske klubove. Ali to i dalje ne cini njegov voljeni klub nista boljim. Naprotiv. Trpaj zlo srpskog sporta FK i KK Premijer.

Sasa

pre 7 godina

Nije problem izgubiti i cetitati boljem ali je problem kada je ekipa potpuno malodusna bez zara i zelje za igrom.

Meni nisu jasna pojacanja koja su dovedena u letnjem prelaznom roku sve do jednog su promasaji. Ako nemate para nemojte nikog ni dovoditi dajte sansu zvezdinoj deci koja ce se barem boriti i ostaviti srce na terenu.

mwl teo

pre 7 godina

mnogo me je sramota sto sam gledao tekmu iako volim svim srcem tuzno je koliko smo nemocni realno dobro smo primili samo 3 najmanje 6 trebalo

Profesor BG

pre 7 godina

Ocajna igra Zvezde. Sve dok domacu ligu i domaci fudbal vode kriminalci, politicari, kojima je jedini cilj licno bogacenje, ostacemo tu gde jesmo, na dnu. Ova utakmica je prava slika domaceg fudbala, losih, umisljenih fudbalera, trenera...

coldplayer

pre 7 godina

Nisi morao sa ubacujes uopste sada Srnica i Plavsica kad si us.ao sve sa pocetnih 11.Igrali su samo jer si hteo da opravdas dovodjenje Mucea i Ruiza,a sto su trenutno losiji od gore navedenih to nema veze majstore.

dragan

pre 7 godina

Ali nama ovo nije dovoljno, i dalje ce prva sportska vest da nam bude: ,,Zvezda povela u Lucanima", Partizan ubedljiv u Krusevcu.... Manimo de fudbala dok se pitaju kriminalci i tzv. navijaci.

ror

pre 7 godina

Zvezdas sam vec 40 godina. Imam poruku za upravu Zvazde (igraci uglavnom ne znaju Srpski, tako da nije za njih): Sram da vas bude lopovi i bitange.. Onakav klub ste upropastili.. Trebalo bi neko svaki jutro da vam razvali po 5 vrucih samara sve dok ne vratite zadnji dinar koji ste ukrali.. Bednici

Alfred Džonatan Kvak

pre 7 godina

Kad jednom pošteno osvojite titulu, možda će i igrati Evropu. Kad dobiješ titulu bukvalno na poklon, kao Zvezda poslednje dve, ne zaslužuješ da se makneš dalje od sezone kupanja. I ovo je previše.

Serbinho

pre 7 godina

Ljudi, razumem dva pasa da nisu spojili, ali uvek postoji resenje.
Sredina nije funkcionisala, Kahriman je mogao da ispucava u napad, gde bi pet igraca cekalo loptu a pet u odbrani.
Igraci Sasuola bi se umorili svaki put da predju teren i ne bi imali na kome da vrse pritisak.

Užičanin

pre 7 godina

i opet se napalite sl. god. kako ste mnogo jaki i jedni i dugi i peti...
nema ljudi naš fubal je mrtav!!! ne znam ni što ga pratite.. mora mnogo toga da se menja. bojkot!!!

zvezdaš

pre 7 godina

Neznam šta više izvodi Božović sa ovim strancima a pogotovo Ruizom i Mučeom.Strašno, kad primimo tri gola on se tad seti da ih zameni.Katastrofa.

vele

pre 7 godina

Haha jesam zvezdas al ovo je ponizavanje sta nam uradise ovi italijani takav fudbal sto oni igraju je za nas nedostizan dugo godina narednih. Ajde sto su mogli tuce golova nam dati nego u odbrani kakve markacije udvajanja igraju nismo prisli golu kao amaterska ekipa smo delovali

Wanderson

pre 7 godina

Kupljene titule ne vrede nista! Drugovi naprdnjaci skinite se sa grbace Partizana da opet u Beogradu gledamo LS i utakmice sa Realom, Arsenalom, Portom... Nije ovo za vas.

beogradjanin

pre 7 godina

a vi se i dalje prepucavajte ko je bolji Zvezda ili Partizan. toliko smo losi da ne znam ni sta bih napisao, odbrana suplja , mucenik( muce ) mi ne bih igrao ni na terminu mali fudbal, katai odsecen, al bitno da cemo za vikend da se radujemo sto smo dali 3 komada surdulici ili metalcu... uzas na sta nam je spao fudbal da vise ne mozemo ni da se nadamo posle 6 italijanske ekipe koje ce ove godine verovatno biti oko 10 og mesta..

Josarian

pre 7 godina

Veliki uspeh Zvezde! Kako igraju, ovaj je rezultat izvanredan. Ipak, nije isto kao u nasem prvenstvu, koje mi zovemo nase, a ono se igra zbog Njega.

russia forever

pre 7 godina

zvezda, grobar, delija, ovaj onaj, alkatraz, zabranjen, odbranjen, belgrade ovo ono... daj zajebite to i navijajte za ove momke jer su NASI.

MIREEEEEEEEE

pre 7 godina

Zvedas sam do koske,al ovo se ocekivalo. Na svakoj poziciji imaju boljeg igraca tako da ne treba da zalimo ni minut. Za nasu ligu smo Bog i batina,ali jedno je nasa liga a drugo evropa.
Bez privatizacije svake godine ce da bude ovako.

Ivan NK

pre 7 godina

Terzicu i Bozovicu mrs iz kluba, neznalice i nesposobnjakovici, bruke i sramote! Ovaj i ovakav fudbal se vise ne igra ni u najzabacebijim djelovima Afrike! Vi ste ljudi zalutali u XXI vijek, mrs iz klubaW!!!!

cc

pre 7 godina

Ovo je strasno... Najiskrenije, ovo je moglo 10:0 da bude bez pardona. Izadje Berardi, ulazi klinac i odmah asistira. Jao majko koliko mi klasa za njima zaostajemo... Kad se setim komentatora tipa "jelen super liga je tu kao serija a". Pitam se kako izgledaju ljudi koji takve gluposti napisu? :D

dex

pre 7 godina

Možda je Terzić bio u pravu kada je rekao da bi ga bila sramota da pomuša da uđe u Evrope bez uloženih sredstava, ali eto... Nabili smo igrače u sreinu i napad, a odbrana i golman možda i najgori u istoriji! Šta je tak Kahriman naprimao počev od Partizana, preko Ludogoreca, pa sad i ovo... Užas! Time samo uliva dodatnu nesigurnost ionako nesigurnoj odbrani.

mirko

pre 7 godina

Jeste prvi Kahrimanov gol ali igra nam je katastrofa. Nemoćni smo totalno. Sutiraju nam deset puta sa 25metara a mi u napadu nemozemo da se sastavimo. Kad nasi nauce da ulaze u prazno i da dobijaju lopte mozda nestobi napravimo

sasha

pre 7 godina

ovaj Kahriman je najgori golman koji je igrao u Zvezdi od kad ja pamtim. Svaku bitnu utakmicu je podbacio i bio direktan krivac za bar jedan gol.

Neko ko je visio na Severu

pre 7 godina

Vratite Šaviju da vodi navijanje. Ovo je iz dana u dana sve gore i gore dobrovoljno pevacko drustvo, kao neki hor. Pobogu ljudi Sever moga da grmi, da to bude ritam, snaga, ludilo, eksplozija.

redaljka

pre 7 godina

Jel ovi Italiani znaju da im je velika crvena zvezda dosla,najpoznatiji klub na vasioni a njih doslo 6 000 u sred italije da gleda mocnu zvezdu.

Nikser

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0? 
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi. 
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama. 
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.
(Bagg, 18. avgust 2016 21:26)

Jedan nas klub koji ti volis je izgubio od 3:0 tj sampion Srbije izgubio od Austrijskog prvoligasa... Secas se? Kako se ono zvao ah da Tun zato tisina...

Nikola

pre 7 godina

Da li je moguće da navijači kluba koji je ispao u prvom kolu toliko nemaju srama?? Vraćaće vam se još dugo za svo zlo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (strašno, 18. avgust 2016 21:22)

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".

Misel Platini

pre 7 godina

Šta ste napali samo golmana kao da je on jedini krivac. Ostali ne mogu centar da pređu bez lopte, a kamoli sa loptom... Koliko je bivši svetski šampion primamljiv za gledaoce pokazuju tribine u jednom malom italijanskom gradiću! Notingem forest bi privukao više gledalaca!
Ali nema veze. Već u nedelju stiže veliki Radnik iz Surdulice pa ćemo se radovati novim rekordima :-)

ivan

pre 7 godina

kahriman ponovo.... vazno frizuricu da je namestio...lose stojimo 5 napred i kad izgubimo loptu odmah pritisak na yadnju liniju nemamo sredinu

Hajde bre

pre 7 godina

Vec drugu utakmicu gubimo direktno zbog Le Taleka, ozbiljno smo losi u defanzivi, kretnja, koliko prostora za sut kod prvog gola. Sada neka damo 5 golova i okrenemo utakmicu i da dobijem onda 1000 minusa zbog ovoga, cinjenica je Le Talek nas je ukopao.

Kako drugacije

pre 7 godina

Gubimo 1 0 oni pjevaju od topole do topole...bas to treba igracima.
(drmr, 18. avgust 2016 21:12)

Nista ne brini, ionako dve trecine tima ne razume ni reci, ni pesmu...kamoli znacenje!

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 7 godina

12min.-igrač Sasula napada Cvetkovića,iza njega 20m slobodnog prostora,Mouče čuva beka na centru a nikom od zadjih veznih ne pada na pamet da mu zatvri ledja.
17min.-Covek šutira a da mu niko nije izašao u blok.
To se u petlićima uči.Zašto ovo pišem?To su samo dva očita primera ko igra u Zvezdi,a ove stvari vidi i onaj ko je makar odgledao jednu utakmicu LŠ.

Bagg

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0?
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi.
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama.
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.

spider

pre 7 godina

Ja vec 3 utakmicu pisem kakav trener golmana takav i golman ali nikako da se objavi komentar. Kako radi na treningu tako mu se i vraca na utakmici. Kog golmana je Maksa izbacio za svo vreme koje radi u Zvezdi? Kako trener golmana moze da ima stomak do patosa? Dovedite krstenog i edukovanog trenera golmana!!!

Šon Kemp

pre 7 godina

Fibel igrač? Mouče igrač? Le Talek igrač? Ili se ljudi koji dovode igrače u Zvezdu ne razumeju u fudbal ili se neko opasno ugrađuje u ugovore, trećeg nema.

kokeza New

pre 7 godina

Evo garantujem da stoper Kanavaro koji ima 43 godine, može na 100 metara dati bar 40 metara fore Kataiu ili Donaldu i da bi ih opet ostavio iza sebe. Toliko o našem fudbalu, ne znam zašto se lozite, jednog Ljajića nece da zovu da bi se procenti uzimali, e to je nas fudbal.

katatai reprezentatovac

pre 7 godina

Grobari vratimo nas Partizan, borimo se da oteramo iz kluba ove ubačene napredne elemenate i da ponovo idemo u evropska takmičenja, ovi su smešni kao i uvek.

Premier league

pre 7 godina

Sta traze grobari i 400 minuta bez gola, oni poljaci bi izgubili od pola srpske lige zapad prema tome nemojte mnogo da se smejete
(nesa, 18. avgust 2016 21:32)
@
Zasto da se ne smejemo mi nismo svetski rekorderi u broju pobeda u prvenstvu kao vi prosle sezone. Hahahahahhahhahahha.............!
To vam je za namestenih -35 i Bobadiju:)

Glodjović

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!

Liverpool Man

pre 7 godina

Jel stvarno neko gleda ovo pored kosarkasica iako ne igraju dobro i pored vaterpola? Ma briga me, dno dna nas fudbal...i necu da ih gledam dok ne krenu da pustaju nase mlade igrace koji ce igrati srcem.

dalibor CZ

pre 7 godina

Jao ljudi dajte da pisemo neku peticiju da promene golmana.Pa da li mora na svakoj utakmici da golman pogresi i prima naivna golove. Ovde opet mu lopta odskocila. Ocigledno covek navikao da brani na Nou kamp, old traford...

grobarr

pre 7 godina

Kakva tecna igra Czv... prosto mi he cudno da ekipa koja briljira rusi rekorde po PREMIJER ligi vec desetu godinu nemoze da se sastavi u Evropi... Verovatno je Tole pomerio go pa je kriv

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Izgledamo kao neki rekreativci kad izadjemo u evropu da se ne lazemo. Trebace nama jedno 3-4 godine da uzimamo prvenstvo pa da jednom mozda ubodemo LE. Realnost nazalost.

forza_juve

pre 7 godina

Pa nema ovde sudija koji je ce da vam sviraju svaki kontakt, kod nas ste navikli na tretman kao kosarku da igrate, to se najbolje videlo protiv Radnickog u Nisu, pola stadiona napustilo tekmu pre kraja..
Zvezda najveca sramota Srbije!

coldplayer

pre 7 godina

Dzabe kidam zivce kad stalno primamo luzerske golove.Sta god uradili ovo je totalno neozbiljno vise.I ne znam sto ne igraju igraci koji su u formi poput Srnica,kao sto je trebao to Poletanovic umesto Le Taleka protiv bugara.

Koksi

pre 7 godina

Radost za franjevce.Da komsiji crkne krava.A njihov hrvatski klub je prosek za nasu pasnjak ligu.

Nije mi jasno da Zvezda hoce u Evropu a nije kupila dva tri odbrambena igraca.Sada ce da prodaju Kataija i Vijeru i onda sledece sezone opet ista prica u Evropi.Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi

zex

pre 7 godina

Ma dajte bre vise koji crni sasoulo?pa ovakvu Zvezdu moze tim iz opstinske lige da ponesi,sramna igra kao zene,nemamo mi mentalitet za velike utakmica,neznam zasto ceimo italijane strah nam se uvukao u kosti.Nemogu da verujes da Plavsic nema mesto i nerazumem zasto velikomucenik igra desnom pa mu treba silno vreme da se nameati na Levu mogu.Ruiz i Moguce napolje.Kahriman kiksara teska donald nezainteresovan skroz.sve ispod 3-0je uspeh

BMW Owner

pre 7 godina

Jeste li videli kako se Kahriman "baca" za loptom???
Pa šta radi ovaj Kahriman to nema nigde na svetu!!!
Nije u stanju da se baci kao pravi golman nego pravi neke pokrete....
Pod hitno ga izbaciti iz Tima!!!

Igor

pre 7 godina

Ponavljam,ovaj Kahriman,to je takva rupa da nemam reci.Koja vec utakmica da je kiksnuo.Pa i da prodjemo ostajem pri tom misljenju.Podhitno novog golmana.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi
(Koksi, 18. avgust 2016 21:31)


I u tome je ceo problem. Partizan prosle sezone 9 bodova, da nisu prodali Lazovica bilo bi tu i evropskog proleca, ali nema veze... Samo da navijaci Zvezde uzivaju i izlaze ma izbore! Uzivam u ovom rastavljanju na atome! Sasuolo je odlicna ekipa, napadacka, moj Milan redovno strada od njih.

grobar

pre 7 godina

Ljudi, molim vas nemojte se medjusobno prozivati, mislim na Grobare i Delije, jer zaista nema vise smisla zadovoljavati se pobedom u derbiju i titulom na kraju prvenstva, da bi nam u leto neko Zaglembje, Kairat, Ludogorec i ostale ekipe citale lekciju. I to sve dok u foteljama sede neke Vazure, Terzici i ekipa. Resenje je bojkot cele lige, pa da vidimo dokle ce da trpaju pare u svoje dzepove

koshke

pre 7 godina

Donald nema sta da trazi sa pokretnom sredinom terena Italijana!Plavsic je doktor za njega!Pogresne igrace smo doveli,desnog beka i stopera i dobrog napadaca i jednog igraca sredine i dovoljno.

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre suplja, mislio sam da su posloziki redove i uigrali odbranu protiv Radnickog i Mladosti ?
A to su timovi iz premijerove lige e nisam znao !
Treba pitati Ivanu Spanovic, Tijanu Bogdanovic ,kajakase, taekvondo i sve te sportiste sto nam donose olimpijske medalje ovih dana koliko je drzava ulozila para u njih u prethodnih 4 godina i tu cifru uporediti samo sa onim milioncetom koji je ulozen za renovirnje onog nakaradnog stadiona gde igra ovaj nakaradni klub, a milioni koji su tu spucani za dovodjenje tone ovih stranih debila sa 2 leve noge i za propratne delatnosti to necemo ni gledati samo ovo milionce i moze ona polovina milionceta joju su ukrali sami od sebe !!
OVAJ KLUB JE JEDNA VELIKA BRUKA I SRAMOTA OVE DRZAVE !!!

luka

pre 7 godina

Dakle trenutno od 8 primljenih golova u evropi 5 golova je direktna greska nasih igraca...pa ovo ni Juventus ne bi istrpio a kamoli Zvezda!!!

Pexy

pre 7 godina

Nije samo Kahriman kriv. On jeste rupa. A sta je sa nepostojecim igracima u odbrani nasoj??? Setaju se Zabari na 20ak metara od naseg gola bez kontrole. Gde je neko iz odbrane da pritrci na odbijenu loptu???

RedStarForever

pre 7 godina

Rado bih napisao sta mogu da mi urade sa jednim, impozantnim, delom tela svi isompleksirani glodarcici, a posebno najjadniji medju njima, imbecil koji se potpisuje sa Adriano Galliani...a onda shvatim da bi on u tome uzivao...i trazio jos...razumem da navijate protiv nas, i ja uvek protiv vas, ali taj imbecilni poriv da ostavljate komentare na nasim vestima mi nikada nece biti jasan...
A ovim malodusnim debilima iz nasih redova, njima nemam sta da kazem...oni verovatno ne znaju da je u sezoni 77/78 ZVEZDA dozivela najtezi poraz u Evropi u svojoj istoriji protiv Borusije (M)...kuci 0:3, u revansu 1:5...ali samo godinu dana kasnije, ista ta ZVEZDA je, samo zahvaljujuci sudijskoj nepravdi i nedostatku srece, u finalu Kupa UEFA, porazena od iste te Borusije u dvomecu (1:1, 0:1)...a bukvalno ih je "oducila" od fudbala...svako ko je ikada igrao fudbal zna sta u tom sportu znaci kontinuirano igranje sa istim ljudima...pozdrav svim PRAVIM CIGANIMA I DELIJAMA...i ne pljujte Kahrimana...

Millennium

pre 7 godina

Volim Zvezdu kao život svoj, ali nemojte molim vas da broj komentara bude veći nego na odbojkašice, vaterpoliste ili neke naše druge sportiste. Ovi što igraju za Zvezdu nisu to zaslužili.

Delija

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju

Joca

pre 7 godina

Imamo 2 igraca manje (plus Le Talek) a to su Ruiz i Mouce koji ocigledno "moraju" da igraju zbog Bozovicevih veza,igraci ne znaju ni u kom su sportu,a kada se tome dodaju Kahriman i Cvetkovic,naravno da dalje nema price. Glavno je da su Terzic i Bozovic uzeli pare u svoj dzep za strance koji ne znaju sta ce sa loptom i mole Boga da im je neko ne uputi. Kriminal u srpskom fudbalu nas ubi,a ne to da nemamo kakve takve domace igrace.

rale

pre 7 godina

Italijani prosečna ekipa ,naši iako možda igrački slabiji bi mogli da se nose sa njima.Izostaje timska igra i agresivnost koja bi morala da dođe od trenera,ali
nažalost ni on sam ne veruje u svoj tim.Sa malo više odvažnosti i hrabrosti pogotovo u odbrani može se postići koji gol,jer ovi nisu ništa posebno.Imam utisak da nam je samopouzdanje 0,ali dobar trener to lako menja u svacionici u poluvremenu.Nadam se da će se trgnuti i odigrati muški ,jer sve ostalo nema smisla.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Moze da se igra sa Sasuolom" rekose posle zreba. Muhahaha. Ostaje zal za LS, sta bi tek tu Bajern i Siti radili, jaoj.. 15-0 i to u sred "pakla na Severu" hahahaha. Idemo jos, hocemo cinque-zero per Sasuolo! Avanti Italia, FORZA SERIE A.

nijenego

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!
(Glodjović, 18. avgust 2016 21:37)

Pa ako ne vrede, zasto ih vi slavite?

Realno :)

pre 7 godina

Nema nas pozadi,nema nas napred,nema nas u sredini...pa gde nas ima???? Ovi nas ubise,a nije im ni pocelo prvenstvo,ne znam za kad ih Grofe spremas,za 19 kolo????

lex

pre 7 godina

PFC kada je osvajao titule,bar je povremeno igrao LE pa i dva puta LS,to nam Tole nije "sredio"za one koji pišu.Evo imali ste prošlu sezonu sa "rekordima" u JSL,da li Vam je komšije posle i ovog 1. poluvremena bar nešto jasnije?P.S.Inače,daleko od toga da se sladim,samo ukazujem gde nam je fudbal,naša liga,naravno i moj Partizan.Vosi zelim puno sreće večeras!

niidza

pre 7 godina

Kriva je uprava sto nije pojacala odbranu i nije dovela adekvatnog golmana za Evropu. Dzabe nam napadaci kad smo suplji pozadi i kad golman primi svaki drugi sut u okvur gola. Dovođenje mucea i jos nekih igraca je bilo bespotrebno, bolje da se taj novac ulozio u ibanjeza, kataia i vijeiru i da su se oni zadrzali. Mada i Katai bi mogao sad da se pokaze a ne da se izivljava nad surdulicom i backom. Nadam se da će uprava pametnije raditi u narednim prelaznim rokovima. Doveli smo milosevića a covek nam sedi na tribinama, a levog spoljnjeg igra ristić koji ke vezni igrac ?!!

neutralni felsh

pre 7 godina

ta je grobara,znaci rade kompeksi....hahaha
a usput gde vi igrate sem u kupu miroslava ilica
(miki, 18. avgust 2016 21:33)


bar se ne brukamo ovoliko ;)

delija pg

pre 7 godina

Prvo partizan,pa ludogorec,i sad sasuolo dokle vise bre sa Kahrimanom.Covjek koji ima šuplje ruke nas kosta milione evra,jeli moguce da to niko ne vidi u klubu pa cak ni trener Bozovic!!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Stizu bodovi za Serie A i to lakse nego sto smo sanjali - preko najgoreg tima u Evropi, Crvene Zvezde! Nema Evrope ni ove godine hahah puniiii.

Ivan kg

pre 7 godina

Navijac sam Partizana, ne zelim da vam stajem na muku kad smo mi jos gori, ali mislim da je bogohuljenje pratiti nas klupski fudbal, pogotovo dok traju Olimpijske igre, ljudi, jednostavno nemamo pojma.

Аки

pre 7 godina

Обратите пажњу кад је лопта у поседу Звезде на противничкој половини, сваки пети пријем лопте личи на нешто, 3 везана додавања - немогућа мисија. Ништа то боље није било ни у прошлим утакмицама.

U Srbiji ugasiti fudbal

pre 7 godina

"odbrana"

Da bar imamo amatere u odbrani ne bi nam svaka susa davala po 3,4 gola...ali posto imamo antifudbalere onda moram da ih pljunem po sred fudbala njihovog laznog...

zvrk

pre 7 godina

Zvezda fukcionise po principu....prodaje se igrac...pola od prodaje vodjama navijaca Bogdanovu itd...pola u dzepove ostalih....to je CZ a i Partizan...Jos jedna godina gde cemo gledati krem fudbala,a ne nase lazne nade i amatere...Gledajte sasuolo i gledajte kako se igra!!

Zoki

pre 7 godina

Kad izađu iz tunela Marakane a sa razglasa krene "Žubor voda žuborila" dok delije citiraju član 6., stav 11, paragraf 42b iz statuta Uefa, Sasuolo nema nikakve šanse! Padali su IBV, Ventspils i La Valeta, pašće i oni!

Misel Platini

pre 7 godina

Šta ste napali samo golmana kao da je on jedini krivac. Ostali ne mogu centar da pređu bez lopte, a kamoli sa loptom... Koliko je bivši svetski šampion primamljiv za gledaoce pokazuju tribine u jednom malom italijanskom gradiću! Notingem forest bi privukao više gledalaca!
Ali nema veze. Već u nedelju stiže veliki Radnik iz Surdulice pa ćemo se radovati novim rekordima :-)

lex

pre 7 godina

PFC kada je osvajao titule,bar je povremeno igrao LE pa i dva puta LS,to nam Tole nije "sredio"za one koji pišu.Evo imali ste prošlu sezonu sa "rekordima" u JSL,da li Vam je komšije posle i ovog 1. poluvremena bar nešto jasnije?P.S.Inače,daleko od toga da se sladim,samo ukazujem gde nam je fudbal,naša liga,naravno i moj Partizan.Vosi zelim puno sreće večeras!

Delije Mirijevo

pre 7 godina

Ovo vam je karma za Nikolu Mijailovića i Piksija. Kada je trebao da ga podrži (u interesu kluba) Sever je ćutao. Piksija su neki dripci isterali iz Red caffea jer su im Lukić i Vesić rekli da je on opljačkao Zvezdu. Sadašnje vođe Severa su plaćene da ćute.

forza_juve

pre 7 godina

Pa nema ovde sudija koji je ce da vam sviraju svaki kontakt, kod nas ste navikli na tretman kao kosarku da igrate, to se najbolje videlo protiv Radnickog u Nisu, pola stadiona napustilo tekmu pre kraja..
Zvezda najveca sramota Srbije!

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Izgledamo kao neki rekreativci kad izadjemo u evropu da se ne lazemo. Trebace nama jedno 3-4 godine da uzimamo prvenstvo pa da jednom mozda ubodemo LE. Realnost nazalost.

Premier league

pre 7 godina

Sta traze grobari i 400 minuta bez gola, oni poljaci bi izgubili od pola srpske lige zapad prema tome nemojte mnogo da se smejete
(nesa, 18. avgust 2016 21:32)
@
Zasto da se ne smejemo mi nismo svetski rekorderi u broju pobeda u prvenstvu kao vi prosle sezone. Hahahahahhahhahahha.............!
To vam je za namestenih -35 i Bobadiju:)

ludinovinar

pre 7 godina

Zbog ovoga ste unistili Partizan? Jedino sto je valjalo u klupskom fudbalu.. Jedini tim koji je godinama donosio bodove iz evro takmicenja, klub koji je jedan gol delio od proleca u Evropi, klub koji je pobedjivao u Nemackoj i Holandiji.. Sve zbog ovog Frankestajna zvanog Crvena zvezda, da bi vodja bio srecan, a narod ne bio gladan.. Nije bas dobra racunica.. Neka vam Super lige, kako cete sad da placate ovu legiju stranaca, jer ne verujem da cete pobediti Sasuolo 4:0 u revansu, vi bre pojma nemate!? Bruka..

Šon Kemp

pre 7 godina

Fibel igrač? Mouče igrač? Le Talek igrač? Ili se ljudi koji dovode igrače u Zvezdu ne razumeju u fudbal ili se neko opasno ugrađuje u ugovore, trećeg nema.

Nikola

pre 7 godina

Da li je moguće da navijači kluba koji je ispao u prvom kolu toliko nemaju srama?? Vraćaće vam se još dugo za svo zlo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (strašno, 18. avgust 2016 21:22)

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".

Delije Čikago

pre 7 godina

Bože šta je ostalo od Crvene Zvezde, ovo ni FBI ne bi mogao ispitati, od kluba iz prvih 10 na svetu do totalno amaterskog kluba, koja tuga...

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Какав бол за драгог нам премијера. Ово може да излечи само постављање рекорда васионе по броју победа у "Премијер(ској)" лиги. Нека вас се Лучани поново плаше. У ту сврху буџет мора бити повећан, а број пензионера смањен.

grobarr

pre 7 godina

Kakva tecna igra Czv... prosto mi he cudno da ekipa koja briljira rusi rekorde po PREMIJER ligi vec desetu godinu nemoze da se sastavi u Evropi... Verovatno je Tole pomerio go pa je kriv

Glodjović

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!

Aco Petrovic iz zrakoplova

pre 7 godina

Vratite nam Intertoto kup pa da deremo maltezane i islandjane..
(Foco, 18. avgust 2016 23:59)

------

pa i te maltezane su jedva prosliii... i u intertoto kupu bi bilo tesnoo ...

Sram i bruka

pre 7 godina

Sad ce to sve surdulica da izleci ,ima vrsni igrac ugo da da dva tri gola opet.cudo jedno kako takav centarfor nije danas primio loptu.pa posle pricajte da nije namesteno nista.

Madjo

pre 7 godina

"Malo ko je očekivao toliku dominaciju šestoplasirane ekipe serije A"? Mislim da je to bilo potpuno očekivano nažalost, jer je naš klupski fudbal potpuno pukao, dok je italijanski u samom vrhu, pa je zaključak lako dati.

Joxa

pre 7 godina

Grofe,dobio si tim koj si trazio za kvalifikacije,izbrukao si nas postenski a i ovi su se zestoko zaduzili zbog tvojih zelja koja su uzgred malo je reci promasaji!
Moralna odluka je da podneses ostavku jer me domaca tramvaj liga ne zanima!

punimlimenke

pre 7 godina

Privatizacija pa tek onda rezultati.
(komentraktor, 18. avgust 2016 23:34)
Pa vi ste vec privatizovani.
Privatni klub,vlade republike Srbije.

Alfred Džonatan Kvak

pre 7 godina

Kad jednom pošteno osvojite titulu, možda će i igrati Evropu. Kad dobiješ titulu bukvalno na poklon, kao Zvezda poslednje dve, ne zaslužuješ da se makneš dalje od sezone kupanja. I ovo je previše.

Kako drugacije

pre 7 godina

Gubimo 1 0 oni pjevaju od topole do topole...bas to treba igracima.
(drmr, 18. avgust 2016 21:12)

Nista ne brini, ionako dve trecine tima ne razume ni reci, ni pesmu...kamoli znacenje!

dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju
(Delija, 18. avgust 2016 21:50)

Nemojte vi Partizan i ostale klubove u isti kos..mi smo ove sezone napravili pauzu u evropi dok smo prosle ostvarili sedam pobeda i bili nadomak nokaut faze u LE..pre toga sest ucesca u LE i LS!! INSTITUCIJA za vas i ostale!!

Hugo Dugo

pre 7 godina

Neko par minuta od proleca (opet) Lige Evrope..nego i dalj e 25 godina daleko. Uz svi bestidnu pomoc drzave uz 50 mil duga (pardon 39) uz svo izivljavanje "stubova srpstva". Saberi oduzmi Zvezda je najveca sramota Srbije u sportu vec decenijama.

kögel TIR.

pre 7 godina

Molim sta ste rekli ?! :)
Nadam se da su sada svi svesni da srpski fudbal nije ni na mapi evrope .. Fudbal treba ukinuti jer je odavno poznato da se na nasim terenima vise prati predstava bilmeza huligana nego fudbal.

Tupko

pre 7 godina

igrali ste protiv tima profesionalaca, a ne Napredka iz Krusevca! Pomirite se sa tim da je Srpski fudbal ostao u blatarama trena bez reflektora....

miki

pre 7 godina

Dobar vam ovaj Terzin koncept sa 45 stranaca,nema sta.A sad se polako pripremajte za UPPR,samo da vam Djilas da pelcer od kosarkaskog kluba ...

Kajak odbojka rvanje tekvando vaterpolo...

pre 7 godina

Izgubis 3:0 i kazes odlicno smo prosli, e na tom nivou je fudbal u Srbiji. Ajde sipajte u CZ jos koji milion dok gotovo bez kinte neki nasi sportisti osvajaju olimpijske medalje. Dokle tako? Dokle...

dalibor CZ

pre 7 godina

Jao ljudi dajte da pisemo neku peticiju da promene golmana.Pa da li mora na svakoj utakmici da golman pogresi i prima naivna golove. Ovde opet mu lopta odskocila. Ocigledno covek navikao da brani na Nou kamp, old traford...

Smehotres

pre 7 godina

Sta bi Zvezdasi ono odlican zreb izvukli ste slabi Sasuolo. A da vasa prednost je ta sto ste uigrani hahahahaha, to sto igrati prvu utakmicu tamo hahahahahahah to sto ste zadrzali tim od prosle godine hahahahahah, nikad jaca Zvezda u zadnjih 10 godina hahahahahah

dru

pre 7 godina

Srpski fudbal je dno dna ....kao grobaru nije mi previse krivo ni zbog poraza zvezde a ni vojvodine...al mi isto tako nije previse drago da nas trpa ko stigne. Po mom misljenju treba dozvoliti registraciju najvise dva strana igraca jer ne donose nista dobro a odnose mnogo para i i zauzimaju mesta talentovane dece koju treba razvijati i praviti igrace od njih . Ako ista imamo to je talenat i zasto ga ne razvijati?

neutralni felsh

pre 7 godina

A sledeceg cetvrtka cemo posle pobeda Vojvodine i Zvezde od 4:0 u revansima svi na koncert Dzona Lenona u Arenu...
(laudrup, 18. avgust 2016 22:39)


mozda dodju elvis prisli i dzim morison ;)

Millennium

pre 7 godina

Volim Zvezdu kao život svoj, ali nemojte molim vas da broj komentara bude veći nego na odbojkašice, vaterpoliste ili neke naše druge sportiste. Ovi što igraju za Zvezdu nisu to zaslužili.

koki

pre 7 godina

Svaka cast na 552 komentara!!! Strasno,o cemu ljudi vi diskutujete?!?! Zar nije greota polemisati o nasem fudbalu u celini??? Ne bitno,dal je u pitanju Zvezda,Partizan ili reprezentacija!!!

Zoki

pre 7 godina

Kad izađu iz tunela Marakane a sa razglasa krene "Žubor voda žuborila" dok delije citiraju član 6., stav 11, paragraf 42b iz statuta Uefa, Sasuolo nema nikakve šanse! Padali su IBV, Ventspils i La Valeta, pašće i oni!

Boris

pre 7 godina

Smejem se svima koji su gledali ovo ahahahahahaha - koliko moraš biti lud da ne počneš da bojkotuješ ovaj raspad od fudbala koji se igra u Srbiji!

grobar

pre 7 godina

Ljudi, molim vas nemojte se medjusobno prozivati, mislim na Grobare i Delije, jer zaista nema vise smisla zadovoljavati se pobedom u derbiju i titulom na kraju prvenstva, da bi nam u leto neko Zaglembje, Kairat, Ludogorec i ostale ekipe citale lekciju. I to sve dok u foteljama sede neke Vazure, Terzici i ekipa. Resenje je bojkot cele lige, pa da vidimo dokle ce da trpaju pare u svoje dzepove

Andrej77

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdas i uopste mi nije zao. Dok je Terzic u klubu i vrh sadasnjih delija ne zanima ne FK.. Mars iz moje Zvezde bagro kriminalna!

vele

pre 7 godina

Haha jesam zvezdas al ovo je ponizavanje sta nam uradise ovi italijani takav fudbal sto oni igraju je za nas nedostizan dugo godina narednih. Ajde sto su mogli tuce golova nam dati nego u odbrani kakve markacije udvajanja igraju nismo prisli golu kao amaterska ekipa smo delovali

sok tetrapak

pre 7 godina

Srbija izbaci Ameriku u polufinalu Olimpijskih igara u odbojci - 692 komentara za sada - 4h nakon utakmice

Zvezda izgubi 3:0 od Sasuola - 542 komentara za sada - 1:30h nakon utakmice
Ne znam za vas ali mene je bruka gde ja zivim, pa zasto se mi vise lozimo na taj propali fudbal stvarno mi nije jasno,a brukaju nas gde god se pojave,od navijaca pa do propalih fudbalera...ali neka onda se pitamo zasto sve pare odose u fudbal a finalisti OI vaterpolisti nemaju tople vode u bazenima,a verujem da je slicno i sa odbojkasicama..mi smo ti koji im omogucujemo toliku paznju i prostor...ali naravno vec deset dana iza olimpijade niko nece da se seca ili ce retki ovih odbojkasica, i sve ce da bude po starom...samo nemojte da ih pljujete ako ne ponove ovo u Tokiju,jer ovo je cudo sta i odbojkasi i vaterpolisti ali i svi ostali nasi olimpijci u individualnim sportovima rade s obzirom na nemoguce uslove u kojima rade

Živko

pre 7 godina

Evo sad je Terzić izjavio da još ništa nije gotovo. U revanšu će navijanje zajedničkim snagama da vode Šavija, Mitar Mirić, Marinko Rokvić, Mile Delija, Ranko Stanić Džimi i Stanojka Bodiroža Ćana. Kad uz njih Sever zagrmi, svaki rezultat je dostižan, sigurno prolazite!!!

Igor

pre 7 godina

Ponavljam,ovaj Kahriman,to je takva rupa da nemam reci.Koja vec utakmica da je kiksnuo.Pa i da prodjemo ostajem pri tom misljenju.Podhitno novog golmana.

Mile

pre 7 godina

Od kada je sveta i veka Zvezdu su oduvek vodili zvezdaši, nepisano, ali jedino pravilo koje se poštovalo bez obzira na sve...eto....i vraćajte ono milionče u KKCZ, njima znači mnogo, vama, crnogorskoj mafiji, očigledno ništa

fakin

pre 7 godina

Obzirom na vidjeno, Zveda ima odlican rezultat. Ovo je mogao biti jedan od najtezih poraza.One dve stative i 3-4 sanse koje su pre bili golovi nego sanse.
Reyltatski gledano, nada postoji, ali po igri cini mi se da Zvezda moze da dobije, jedino ako ovi uopste i ne dodju na revans.

Delija

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju

ror

pre 7 godina

Zvezdas sam vec 40 godina. Imam poruku za upravu Zvazde (igraci uglavnom ne znaju Srpski, tako da nije za njih): Sram da vas bude lopovi i bitange.. Onakav klub ste upropastili.. Trebalo bi neko svaki jutro da vam razvali po 5 vrucih samara sve dok ne vratite zadnji dinar koji ste ukrali.. Bednici

karvaljo

pre 7 godina

Italijanima prvenstvo nije ni počelo, čisto da se zna... pre 10ak godina komšije izbacile Lester, Kijevo...koji je tada bio što Sasuolo sada, a mi u grupi lige šampiona igrali 3 puta nerešeno sa Realom, Marsejom i Portom i još smo bili ne zadovoljni...a gde smo sada , gde nam je fudbal, strašno koliko smo propali

kokeza New

pre 7 godina

Evo garantujem da stoper Kanavaro koji ima 43 godine, može na 100 metara dati bar 40 metara fore Kataiu ili Donaldu i da bi ih opet ostavio iza sebe. Toliko o našem fudbalu, ne znam zašto se lozite, jednog Ljajića nece da zovu da bi se procenti uzimali, e to je nas fudbal.

Josarian

pre 7 godina

Veliki uspeh Zvezde! Kako igraju, ovaj je rezultat izvanredan. Ipak, nije isto kao u nasem prvenstvu, koje mi zovemo nase, a ono se igra zbog Njega.

neutralni felsh

pre 7 godina

ta je grobara,znaci rade kompeksi....hahaha
a usput gde vi igrate sem u kupu miroslava ilica
(miki, 18. avgust 2016 21:33)


bar se ne brukamo ovoliko ;)

puno buke oko nicega

pre 7 godina

obrni okreni, jedino je Partizan institucija.
Od 2003 tezultat je sledeci:
2 x LS
1 x Kup UEFA
7 x LE

U zadnjih 5 godina, doprinos Zvezde klupskom koeficijentu je 0.25 bodova.
Bravo, gani, bravo

Neko ko je visio na Severu

pre 7 godina

Vratite Šaviju da vodi navijanje. Ovo je iz dana u dana sve gore i gore dobrovoljno pevacko drustvo, kao neki hor. Pobogu ljudi Sever moga da grmi, da to bude ritam, snaga, ludilo, eksplozija.

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre suplja, mislio sam da su posloziki redove i uigrali odbranu protiv Radnickog i Mladosti ?
A to su timovi iz premijerove lige e nisam znao !
Treba pitati Ivanu Spanovic, Tijanu Bogdanovic ,kajakase, taekvondo i sve te sportiste sto nam donose olimpijske medalje ovih dana koliko je drzava ulozila para u njih u prethodnih 4 godina i tu cifru uporediti samo sa onim milioncetom koji je ulozen za renovirnje onog nakaradnog stadiona gde igra ovaj nakaradni klub, a milioni koji su tu spucani za dovodjenje tone ovih stranih debila sa 2 leve noge i za propratne delatnosti to necemo ni gledati samo ovo milionce i moze ona polovina milionceta joju su ukrali sami od sebe !!
OVAJ KLUB JE JEDNA VELIKA BRUKA I SRAMOTA OVE DRZAVE !!!

Dag Kristi

pre 7 godina

Zvezdas sam,ali totalno sam zaboravio na utakmicu obzirom da su u toku OI i da krenulo nase.Sva sreca sto je tako...Sasuolo je svetlosna godina iznad nas,svi su iznad nas...

To sam i ja primetio

pre 7 godina

U jutarnjem programu na rts-u ni reci,da li se mec uopste i odigrao sinoc ili je nekoga sramota ?
(Borat iz predgradja, 19. avgust 2016 07:33)
Imali su srecu da su nasi uspesi na OI pokrili njihovu katastrofu od juce. Sutra vec ide najava za Radnik ... Tako oni to rade 20 godina, gromoglasno uz pomoc novinarcica sa fakulteta Madera gromoglasno najavljuju uspehe u Evropi, a onda kad lupe o zemlju brze bolje prelaze na domaca takmicenja, a ako i tu nema uspeha onda pricaju o Bariju i Tokiju. Na zalost, ova drzava i narod tako funkcionise i u zivotu, ne samo u sportu.

Carrera

pre 7 godina

Veliki grof Bozovic i srpski rekorderi u pobedama. Nema tu Vucica , Terze i Kokeze. Nema ovde namestanja i privelegija. Ovde je stvarnost i ogledalo velikana srpskog fudbala.

gaja

pre 7 godina

Ne kapiram ovi iz Sasuola se bas rastrcali.Neko rece da Italijanima nije bas svejedno jer igraju sa Zvezdom vidim da im nije.Ljudi celo prvenstvo namesteno ovi su mogli 6-7 komada da daju .Pa OFKa se morala vratiti kad tad jad i beda.Makar smo italijane dobilu u vaterpolu.

kum Terza

pre 7 godina

"Sasuo" ih Sasuolo?nema veze, sezona kupanja je u punom jeku, ali ne sad Speedo Red Star gaće pa na plažu, Sasuolo im je skinuo i gaće, sad na nudističku plažu ?

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ma samo da država konačno otkači fudbal sa grbače. Našem fudbalu nema pomoći, tako da je najbolje za ovu državu i naciju da se fudbal zakonom zabrani.

katatai reprezentatovac

pre 7 godina

Grobari vratimo nas Partizan, borimo se da oteramo iz kluba ove ubačene napredne elemenate i da ponovo idemo u evropska takmičenja, ovi su smešni kao i uvek.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Чак ни стадион није био пун. Звезда је заборављен клуб, баш као што навијачи Звезде заборављају да је Стеауа освојила КЕШ и играла једно финале, битно да су они "најуспешнији клуб на Истоку". Ма како да не, ни навијачи Сасуола нису импресионирани.

Bagg

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0?
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi.
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama.
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.

lovac botova

pre 7 godina

kad ćete da shvatite da je evropa oduvek bila daleko !
ono što je bilo 90te to neće biti više nikad , nažalost. balkan je to i uvek će biti.

iustitia_nostrar_est

pre 7 godina

Uhm ne znam kako bi se neki drugi proveli protiv ekipe koja igra dvadesetak utakmica godisnje sa juveom, interom, milanom, romom,napolijem itd. Nasi klubovi nazalost imaju sanse samo protiv klubova iz slabijih liga, tipa rumunija,ceska itd. Msm da je krajnje vreme da se zapitamo. Svi timovi. Igramo sporo. Slowmotion. Tereni su nam takvi. Moramo da sredimo terene inace cemo sve dublje i dublje padati.

erazmo beogradski

pre 7 godina

Odbrana šuplja - na golu rupa - dobro smo i prošli....:P
A naša deca nek i dalje idu iz kluba - a vi i dalje dovlačite ove inostrane levake...:/

vladimir

pre 7 godina

Ne pamtim ovako lošu Crvenu Zvezdu !
Čitav meč u grču , znanje kojeg ipak ima zbog sporosti i golog straha ne dolazi do izražaja.
Nisu u stanju da šutnu na gol , da naprave iole bolju , bržu akciju .
Ovaj tim u evropi nažalost ne može bolje .

Кванте

pre 7 godina

Приватизација, екс ЈУ лига и лимит одласка вани до 25. године. Једино овај лимит годишта нам не би допустили јер тако желе да задрже монопол над резултатима.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Strasno.. Nije poraz toliko bitan koliko ponasanje i igra.. Delovali su kao da su se u 5 ujutru vratili mrtvi pijani iz grada.. lopta se odbijala od svakog, niko ne moze da primi, svaki for metar duzi nego sto treba, malo trcanja, kasni se u duelima.. Bukvalno kao da su bili pijani...

MIREEEEEEEEE

pre 7 godina

Zvedas sam do koske,al ovo se ocekivalo. Na svakoj poziciji imaju boljeg igraca tako da ne treba da zalimo ni minut. Za nasu ligu smo Bog i batina,ali jedno je nasa liga a drugo evropa.
Bez privatizacije svake godine ce da bude ovako.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi
(Koksi, 18. avgust 2016 21:31)


I u tome je ceo problem. Partizan prosle sezone 9 bodova, da nisu prodali Lazovica bilo bi tu i evropskog proleca, ali nema veze... Samo da navijaci Zvezde uzivaju i izlaze ma izbore! Uzivam u ovom rastavljanju na atome! Sasuolo je odlicna ekipa, napadacka, moj Milan redovno strada od njih.

Zenon

pre 7 godina

Odmah pozvati ambasadora Italije i pitati ga kakvo je ovo izivljavanje na nasoj ljubimici. Pitanje za bozovica sto mu nisu igrali najbolji evropski fudbaleri Kataji i Vijeira?

beogradjanin

pre 7 godina

a vi se i dalje prepucavajte ko je bolji Zvezda ili Partizan. toliko smo losi da ne znam ni sta bih napisao, odbrana suplja , mucenik( muce ) mi ne bih igrao ni na terminu mali fudbal, katai odsecen, al bitno da cemo za vikend da se radujemo sto smo dali 3 komada surdulici ili metalcu... uzas na sta nam je spao fudbal da vise ne mozemo ni da se nadamo posle 6 italijanske ekipe koje ce ove godine verovatno biti oko 10 og mesta..

Ivan kg

pre 7 godina

Navijac sam Partizana, ne zelim da vam stajem na muku kad smo mi jos gori, ali mislim da je bogohuljenje pratiti nas klupski fudbal, pogotovo dok traju Olimpijske igre, ljudi, jednostavno nemamo pojma.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Stizu bodovi za Serie A i to lakse nego sto smo sanjali - preko najgoreg tima u Evropi, Crvene Zvezde! Nema Evrope ni ove godine hahah puniiii.

Sasa

pre 7 godina

Nije problem izgubiti i cetitati boljem ali je problem kada je ekipa potpuno malodusna bez zara i zelje za igrom.

Meni nisu jasna pojacanja koja su dovedena u letnjem prelaznom roku sve do jednog su promasaji. Ako nemate para nemojte nikog ni dovoditi dajte sansu zvezdinoj deci koja ce se barem boriti i ostaviti srce na terenu.

zvrk

pre 7 godina

Zvezda fukcionise po principu....prodaje se igrac...pola od prodaje vodjama navijaca Bogdanovu itd...pola u dzepove ostalih....to je CZ a i Partizan...Jos jedna godina gde cemo gledati krem fudbala,a ne nase lazne nade i amatere...Gledajte sasuolo i gledajte kako se igra!!

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.

bob

pre 7 godina

ugasite te komunisticke klubove kao sto je partizan i zvezda,oni su grobari srpskog fudbala,zbog ta dva kluba nas fudbal je u katastrofalnom stanju

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 7 godina

12min.-igrač Sasula napada Cvetkovića,iza njega 20m slobodnog prostora,Mouče čuva beka na centru a nikom od zadjih veznih ne pada na pamet da mu zatvri ledja.
17min.-Covek šutira a da mu niko nije izašao u blok.
To se u petlićima uči.Zašto ovo pišem?To su samo dva očita primera ko igra u Zvezdi,a ove stvari vidi i onaj ko je makar odgledao jednu utakmicu LŠ.

redaljka

pre 7 godina

Jel ovi Italiani znaju da im je velika crvena zvezda dosla,najpoznatiji klub na vasioni a njih doslo 6 000 u sred italije da gleda mocnu zvezdu.

_papazjanija_

pre 7 godina

jel se seca neko kada sam napisao u aprilu da ce zvezda biti katanac jer ce dovesti strance a nece imati od cega da isplati kad ne udje u evopu? klinci mi udarali minuse, u fazonu zvezda paklen tim..Zvezda malo jaca od kisele vode!

radetoronto

pre 7 godina

Ovo je bruka. Bruka.

Dobro, shvatam da je Serie A u pitanju, a to je svemirski brod za JSL, ali ipak nije ovde u pitanju neki veliki klub nego jedan prilicno anoniman klub. Hajde 1-0 ili 2-1 da smo izgubili, ali ovo je katastrofa.

kimi

pre 7 godina

Kakav čas fudbala. Ako je Božović grof Di Frančesko je onda CAR. Uopšte ne komplikuju, čak šta više igraju jednostavno do noge, prelepe kontre i odbarnu igraju izuzetno organizovano. Ta odbara se dodnije videla jer Zvezda nije ni napala. Realno ovo je još i dobro moglo je biti 6:0.

nijenego

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!
(Glodjović, 18. avgust 2016 21:37)

Pa ako ne vrede, zasto ih vi slavite?

Nikola

pre 7 godina

Strelci podbacili u Riju, Nole podbacio, veslaci podbacili. A onda dodje fudbal, i ti shvatis koliko su ovi sto su "podbacili" zapravo dobri. U fudbalu cemo na Olimpijadu, SP, EP, LŠ ili LE da stignemo na Kukovo leto...

Sloba Delija

pre 7 godina

Apsolutna katastrofa. Od Bozoviceve pripreme ekipe za utakmicu, zamene Ruiza pre Moucea, ostavljanja zatim neukog Ristica na vetrometini, igre bez m...a i duela, ikakve koncepcije, jedino pune sebicnosti i gluposti. Nesto najgore sto sam gledao zadnjih par godina. I Vosa pukla kuci. Ne znam cemu ovo vise nase zamajavanje sa srpskim fudbalom? Mozda je najpametnije, kao Norvezani, Finci i drugi inci pratiti samo Premijer ligu i svoj omiljeni klub na ostrvu. Zbog mentalne higijene i cuvanja ovo malo zivaca, gde smo kolektivno ugrozeni.

Pexy

pre 7 godina

Nije samo Kahriman kriv. On jeste rupa. A sta je sa nepostojecim igracima u odbrani nasoj??? Setaju se Zabari na 20ak metara od naseg gola bez kontrole. Gde je neko iz odbrane da pritrci na odbijenu loptu???

RedStarForever

pre 7 godina

Rado bih napisao sta mogu da mi urade sa jednim, impozantnim, delom tela svi isompleksirani glodarcici, a posebno najjadniji medju njima, imbecil koji se potpisuje sa Adriano Galliani...a onda shvatim da bi on u tome uzivao...i trazio jos...razumem da navijate protiv nas, i ja uvek protiv vas, ali taj imbecilni poriv da ostavljate komentare na nasim vestima mi nikada nece biti jasan...
A ovim malodusnim debilima iz nasih redova, njima nemam sta da kazem...oni verovatno ne znaju da je u sezoni 77/78 ZVEZDA dozivela najtezi poraz u Evropi u svojoj istoriji protiv Borusije (M)...kuci 0:3, u revansu 1:5...ali samo godinu dana kasnije, ista ta ZVEZDA je, samo zahvaljujuci sudijskoj nepravdi i nedostatku srece, u finalu Kupa UEFA, porazena od iste te Borusije u dvomecu (1:1, 0:1)...a bukvalno ih je "oducila" od fudbala...svako ko je ikada igrao fudbal zna sta u tom sportu znaci kontinuirano igranje sa istim ljudima...pozdrav svim PRAVIM CIGANIMA I DELIJAMA...i ne pljujte Kahrimana...

as 71

pre 7 godina

Eto i to da dozivim, da nemam zelju da gledam Zvezdu posle 35 godina...
(Zvezda, 18. avgust 2016 21:33)
A proteklih dvadeset si sigurno uzivao.........
U julu na moru

mirko

pre 7 godina

Jeste prvi Kahrimanov gol ali igra nam je katastrofa. Nemoćni smo totalno. Sutiraju nam deset puta sa 25metara a mi u napadu nemozemo da se sastavimo. Kad nasi nauce da ulaze u prazno i da dobijaju lopte mozda nestobi napravimo

Wanderson

pre 7 godina

Kupljene titule ne vrede nista! Drugovi naprdnjaci skinite se sa grbace Partizana da opet u Beogradu gledamo LS i utakmice sa Realom, Arsenalom, Portom... Nije ovo za vas.

luka

pre 7 godina

Poraz mogu da prebolim,ali nezalaganje nikad...kazniti od prvog do poslednjeg na terenu,ovo je vec sramocenje prvo navijaca pa onda i samog kluba u kojem igraju,dno dna

poz

pre 7 godina

Zvezda i Partizan trebaju da imaju svoje vlasnike koji će voditi ta dva kluba, to je dobro za njihov napredak i izlazak na Evropsku scenu fudbala.

Аки

pre 7 godina

Обратите пажњу кад је лопта у поседу Звезде на противничкој половини, сваки пети пријем лопте личи на нешто, 3 везана додавања - немогућа мисија. Ништа то боље није било ни у прошлим утакмицама.

Ivan NK

pre 7 godina

Terzicu i Bozovicu mrs iz kluba, neznalice i nesposobnjakovici, bruke i sramote! Ovaj i ovakav fudbal se vise ne igra ni u najzabacebijim djelovima Afrike! Vi ste ljudi zalutali u XXI vijek, mrs iz klubaW!!!!

mwl teo

pre 7 godina

mnogo me je sramota sto sam gledao tekmu iako volim svim srcem tuzno je koliko smo nemocni realno dobro smo primili samo 3 najmanje 6 trebalo

ivan

pre 7 godina

kahriman ponovo.... vazno frizuricu da je namestio...lose stojimo 5 napred i kad izgubimo loptu odmah pritisak na yadnju liniju nemamo sredinu

Delija iz Tivta

pre 7 godina

A mi htjeli u ligu sampiona.Neuigrana 6. plasirana italijanska ekipa nas pogazi ,ubjedljivog prvaka Srbije.A jos Matri neigra.Slika i prilika naseg fudbala.

delija iz fotelje

pre 7 godina

Malo još da se uloži u pojačanja i imaćemo tim za LŠ. Parmezan su slobo i njegovi pumpali sa kintom 10 godina pa uđoše jedva u ls. Nama će trebati 5 pošto smo duplo bolji tim

mick

pre 7 godina

namestenu ligu svako moze da dobije... kako su se samo popalili panteri a usledio hladan tus u evropi. partizan se koliko toliko borio i za LS i LE godinama ili udje ili ispadne za gol a ove puni ko god stigne. steta jer su i partizan unistili. eto vam premijer liga...

Poreski obveznici

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo ! (VECITI DELIJA, 19. avgust 2016 07:00)

Rastite koliko hocete, ali ne preko nase grbace.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Moze da se igra sa Sasuolom" rekose posle zreba. Muhahaha. Ostaje zal za LS, sta bi tek tu Bajern i Siti radili, jaoj.. 15-0 i to u sred "pakla na Severu" hahahaha. Idemo jos, hocemo cinque-zero per Sasuolo! Avanti Italia, FORZA SERIE A.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Mozda ali samo mozda, APV shvati da nije tesko sa pozicije apsolutne vlasti unistiti relativno uspesne sportske klubove. Ali to i dalje ne cini njegov voljeni klub nista boljim. Naprotiv. Trpaj zlo srpskog sporta FK i KK Premijer.

cc

pre 7 godina

Ovo je strasno... Najiskrenije, ovo je moglo 10:0 da bude bez pardona. Izadje Berardi, ulazi klinac i odmah asistira. Jao majko koliko mi klasa za njima zaostajemo... Kad se setim komentatora tipa "jelen super liga je tu kao serija a". Pitam se kako izgledaju ljudi koji takve gluposti napisu? :D

NeLePFC

pre 7 godina

Opusteno,nema veze sto ih u evropskim takmicenjima bije ko kako stigne,zato ce u PREMIJER ligi da silje ki*u na Surdulicu,Borac,Backu.

jako loše

pre 7 godina

šta je ovo brate, mogli su 4-5 još da daju...zvezdini igrači ne znaju ni loptu da smire.
ali redovno prozivate grobare koji evropu igraju godinama.

privatizacija

pre 7 godina

Ko još prati propali fudbal! Ramba Petkovića nikada nisu zvali. Vidić i Subotić pobegli kada su videli s kim imaju posla. Reprezentacija služi sa punjenje džepova menadzerima. Klubovi služe za podsmevanje u kvalifikacijama. Koeficijent iz godine u godinu sve manji. Klupski racuni u sve vecem minusu. Rukovodstva troše naš novac,a nas lože svake sezone. Opametite se ljudi. Bravo za Olimpijce i sve ostale sportiste.

Realno :)

pre 7 godina

Nema nas pozadi,nema nas napred,nema nas u sredini...pa gde nas ima???? Ovi nas ubise,a nije im ni pocelo prvenstvo,ne znam za kad ih Grofe spremas,za 19 kolo????

Rade

pre 7 godina

Tamo gde nema pomoći domaćih sudija, Zvezda izgleda kao trećeligaš. I La Valetu u prvoj utakmici je dobila uz pomoć sudija, tako da se sada vidi koliko je u domaćem šampionatu povlašćena... Sramota i od novinara koji sada govore o nekakvom apsolutnom favoritu, a drugu ste pesmu pevali do sinoć...Opametite se na vreme, jer time kako radite, radite protiv srpskog fudbala...

forza

pre 7 godina

a pre meca kakav sesuolo trange frange . al to samo neznalice pisu jer su zaljubljeni u "prelepu zvezdu " ili "prelepu epl" pa ne parate "one" italijane kojima je fudbal "propo" haha

dex

pre 7 godina

Možda je Terzić bio u pravu kada je rekao da bi ga bila sramota da pomuša da uđe u Evrope bez uloženih sredstava, ali eto... Nabili smo igrače u sreinu i napad, a odbrana i golman možda i najgori u istoriji! Šta je tak Kahriman naprimao počev od Partizana, preko Ludogoreca, pa sad i ovo... Užas! Time samo uliva dodatnu nesigurnost ionako nesigurnoj odbrani.

Igor

pre 7 godina

Ma nema veze, evo vasa braca vode protiv Arouca, ozbiljna ekipa. To vam je valjda neka uteha?! A je li bila neka koreografija, ono kao mladici borovi devojke jele i to? Neki slet?

Profesor BG

pre 7 godina

Ocajna igra Zvezde. Sve dok domacu ligu i domaci fudbal vode kriminalci, politicari, kojima je jedini cilj licno bogacenje, ostacemo tu gde jesmo, na dnu. Ova utakmica je prava slika domaceg fudbala, losih, umisljenih fudbalera, trenera...

punimlimenke

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.
(Ratko, 19. avgust 2016 09:26)
pomozi (mu ) boze.

weller

pre 7 godina

Videlo se sinoć o koliko ozbiljnoj ekipi se radi,da smo prošli Ludogorets preslišali bismo Plzen laganoo,padaće velikani u Sofiji ove sezone Lige Šampiona.. Kahriman-Ristić-Phibell-Le Tallek-Cvetković-Donald-Poletanović-Katai-Plavšić-Ruiz-Vieira pa šta nam Bog da večeras. 1. šešir Lige Evrope će činiti : MAN UTD Inter Ajax Porto Shahtjor Olympiacos Schalke Zenit Bilbao Villareal Fiorentina i Plzen bila bi velika stvar ugostiti ovakva imena.Srećno i Voši pa da gledamo 2 kluba po grupama konačno,žao mi je što Partizan nije na programu večeras pa da imamo što više klubova,Čukarički je prodao najbolje igrače pred Videoton i to je neozbiljno,Pavlović dao gol sinoć Apoelu...
(Mare, 18. avgust 2016 10:24)


vi ste nekim cudom igrali sa Ludogorecom tesno.. vi ste raspad sistema

Stefan

pre 7 godina

Brate mili koliko je fudbal bruka za nas sport a ulaze se vise u njega nego u bilo koji drugi. Umesto da smo otvarali hale za gimnastiku i atletiku, gradili bazene, odbojkaske terene, kosarkaske, streljane itd mi smo gradili neke polu zavrsene objekte koje nazivamo terenima za fudbal. Fudbal nam nista dobro nije doneo osim sto mnogi preko njega peru kes. A za pare koje su bacene mogli smo da dobijemo 10 vrhunskih sportova u Srbiji koji su postovani u svetu i donose nam medalje, respekt i pare.

Uzas!

grofcina al zamalo

pre 7 godina

zao mi samo obicnih i iskrenih zvezdasa. ovi napaljenji i slepi sto im ide voda na usta kad premijer "cigu ligu daj" mi nikako ne idu u glavu. isto je i u kosarci gde se svi razmecu izjavama a zna se sve o drzavnom bankomatu i slicno. em sto nemate mozga ali nemate ni dusu i to je najveca tuga u celoj prici.

Veder

pre 7 godina

Srbija je divlja neorganizovana drzava,necivilizovana'a sve sto smo ulagali u bivsoj Jugoslaviji je unisteno i razvaljeno. Neznalice i mafijashi su u svim porama drustva pa otuda nema nikakvog civilizacijskog napretka niucemu. Sumnjam da ce ikada klubovi biti privatizovani pa da onda vidimo ko je ko,ovako iz naseg poreza krimosi po klubivima uzimaju pare,bahate se i parazituraju na nash racun,al sta to vredi nepismeni narod uvek bira gubitnika,a onda mi svi gubimo sve na svakom polju. Nece biti bolje nikad bolje nikad biti nece...u zemlji Serbiji.

NBGD

pre 7 godina

Ne razumem teranje Bozovica i vracanje Lalata? Pa sta je to Lalatovic uradio veliko? Mi samo treba da se spustimo na zemnlju i shvatimo da smo u fudbalu niko i nista. Pa ljudi nama reprezentacija ne moze da se kvalifikuje na EP ili SP a hocete da igramo LS. Budimo realni.

matori

pre 7 godina

Prava je sreca sto se igralo u danu izuzetnih olimpijskih rezultata pa niko normalan nije ni pokusavao da gleda tu bruku. Za revans ce biti mnogo veca bruka

U Srbiji ugasiti fudbal

pre 7 godina

"odbrana"

Da bar imamo amatere u odbrani ne bi nam svaka susa davala po 3,4 gola...ali posto imamo antifudbalere onda moram da ih pljunem po sred fudbala njihovog laznog...

luka

pre 7 godina

Dakle trenutno od 8 primljenih golova u evropi 5 golova je direktna greska nasih igraca...pa ovo ni Juventus ne bi istrpio a kamoli Zvezda!!!

Joca

pre 7 godina

Imamo 2 igraca manje (plus Le Talek) a to su Ruiz i Mouce koji ocigledno "moraju" da igraju zbog Bozovicevih veza,igraci ne znaju ni u kom su sportu,a kada se tome dodaju Kahriman i Cvetkovic,naravno da dalje nema price. Glavno je da su Terzic i Bozovic uzeli pare u svoj dzep za strance koji ne znaju sta ce sa loptom i mole Boga da im je neko ne uputi. Kriminal u srpskom fudbalu nas ubi,a ne to da nemamo kakve takve domace igrace.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Samo kratko, BRUKA!! Bruka je da nas rastura tim kome je ova prva oficijelna utakmica (pa makar bili i talijani) , a nama je ovo deveta!!

V.

pre 7 godina

Ljudi jel neko od vas u TV prenosu video golmana Sasuola?
(Ljubinko Pantic, 19. avgust 2016 02:11)

Ja jesam, kad je isao ka tunelu na kraju utakmice!

Nesa

pre 7 godina

Lalatovic je strucnjak za bozovica, lupajte minuse ali budimo realni koliko bozovic ima bolji tim nego sto je imao lalat, pritom je lalat imao jaci partizan za protivnika nego sadasnji partizan, oteran je jer nema dlake na jeziku, i nije bio po terzicevom ukusu. Posle odlaska iz zvezde nije mu bilo ispod casti da preuzme borac i imao je neverovatnu sezonu sa timom koji igra za dzabe, sad i u vojvodini pokazuje kvalitet. Po mom misljenju je bolji nervozni srcani nesa lalatovic nego lenji usporeni grof sa losim forama.

R80

pre 7 godina

Trener Sasuola je ljut sto su dali samo tri gola, a sto je najstrasnije on se nije salio...Sasuolo nije zadovoljan sa 3:0 protiv giganta i imena kao sto je zvezda, eeee moj srpski fudbale !!

svasta

pre 7 godina

evo treci gol, igrac Sasuola izmedju cetiri Zvezdina igraca dodje do lopte i postigne gol. mozes da gubis u fudbalu, ali ovako nezainteresovano igrati je sramota.

Borkes

pre 7 godina

Da li je realno da je Zvezda ovoliko losa? Sta bi se desilo da je protivnik ozbiljniji? Realan rezultat do sad 6-0. Fudbal u Srbiji u slobodnom padu

Miki

pre 7 godina

Brao Zvezdo, bravo Terziću, bravo Božoviću! Ima samo jedan "mali" problem: pogrešili ste ligu, ovo nije liga belosvetskih penzionera, ovo je Liga Evrope i ovde igraju mladići.

Zvezda ali crna

pre 7 godina

Lako cemo sa ovim domacim fudbalerima kojih nema puno. Njima ce mafija da preti i ucenjuje ih ali sta cemo sa ovolikim strancima kada stanu u red za plate koje su pozamasne ?
Kuku su ga nama !

Igor

pre 7 godina

Da nije Tole kriv, zemljaci? Lako je dominirati u SNS ligi sa kriminalcima u upravi i na tribinamama...sledeće godine neka skinunplate i penzije još 10%, pa bar pola od toga neka vam država prebaci na račun ne bi li prošli u grupu LE, da bude igara za narod ako već nema za hleba

dragan

pre 7 godina

Ali nama ovo nije dovoljno, i dalje ce prva sportska vest da nam bude: ,,Zvezda povela u Lucanima", Partizan ubedljiv u Krusevcu.... Manimo de fudbala dok se pitaju kriminalci i tzv. navijaci.

Wade

pre 7 godina

Partizan kad osvoji JSL bar udje u neko evropsko takmicenje, pa poraste koeficijent srpskog fudbala, a ovako zvezda se gura silom ali jednostavno ne moze, i pada koeficijent a nas fudbal samo gubi. I sta cemo sad sa 10 stranaca?

Sicilijanska odbrana

pre 7 godina

Jedno pitanje za sve. Koliko taj veliki širom sveta poznati klub za koga sigurno niko ko ne igra kladionicu nije čuo do pre 2 godine ima stranaca u ekipi? Em što ne znamo da napravimo igrače, em ne znamo ni da ih kupimo. Kod nas samo prolaze treneri šahisti koji forsiraju neku zatvorenu igru sa milion odbranbenih i zadnjih veznih. Pa sramota je da Bugari i anonimni Italijani igraju mnogo ofanzivnije od naših ekipa. Fudbalom na sreću ponovo vladaju napadčke ekipe a ne kalkulantske i zatvorene.

Nikolla

pre 7 godina

Pod hitno pokrenuti jadransku ligu i u fudbalu,to je jedini spas..nerazumem navijace koji skandiraju da su protiv te lige koja je planirana od 2018 godine sa direktnim ulaskom u LS za prvaka...zar vam je bolje da igramo sa Radnikom,Lucanima a ne sa Hajdukom,Dinamom,Mariborom,Celikom,Zeljom,Sarajevom,Zrinjskim,Olimpijom,Vardarom,Rijekom...svi bi kroz te utakmice postajali bolji igraci....samo budimno realni,na tim gostovanjima tesko ce se dolaziti i do boda,ali to je nasa realnost.presisali su nas svi....ali je takodje mnogo zanimljivije nego nasladjivanja u nasoj slaboj ligi...

He

pre 7 godina

Kako to da tim LIDER našeg prvenstva, koji je oborio sve svetske rekorde u pogledu broja utakmica bez poraza, golova i td., uz dosta sreće prođe prvo kolo, pa drugo izgubi pa treće ne pređe centar od prosečne ekipe italijanske lige. Vojvodona, Čukarički gube ali ta Vojvodina prošle goine je razbila jaći tim te iste lige i td. Partizan je i u gostima pobeđivao nemačke ekipe i td. Sve to, i očigledno što se može videti, ko hoće, da ekipe iz našeg prvenstva statiraju protiv CZ, govori da to nije lider zato što je lider već zato što je sve izrežirano od POLITIČARA. BRUKA!

ugasiti fudbal u Srbiji

pre 7 godina

Rezultat u ovom meču nije toliko bitan.Mnogo je važniji primetan

napredak u svim aspektima zvezdine igre , tako da će svoje pravo lice zvezda pokazati u subotu protiv Radnika iz Surdulice.

razvaljuj botove

pre 7 godina

Zašto ste skromni skromni kada igrate sa raspalim policijskim klubom koji ne može da predje centar u Evropi. Lagano gazite FK Naprednjak sa 5:0.
(razvaljuj botove, 18. avgust 2016 10:58) # Link komentara

Izvinite pogrešio sam bilo je samo 3:0 ali priznajte da ste imali sreće.

Hajde bre

pre 7 godina

Vec drugu utakmicu gubimo direktno zbog Le Taleka, ozbiljno smo losi u defanzivi, kretnja, koliko prostora za sut kod prvog gola. Sada neka damo 5 golova i okrenemo utakmicu i da dobijem onda 1000 minusa zbog ovoga, cinjenica je Le Talek nas je ukopao.

Liverpool Man

pre 7 godina

Jel stvarno neko gleda ovo pored kosarkasica iako ne igraju dobro i pored vaterpola? Ma briga me, dno dna nas fudbal...i necu da ih gledam dok ne krenu da pustaju nase mlade igrace koji ce igrati srcem.

Caniche mafioso

pre 7 godina

Početak kraja... Toliko je para spucano u ovu ekipu i to sve sa uverenjem da će se ući u neke grupe, dal Lige Šampiona ili Lige Evrope, a ono ćorak... Sad kad krenu stranci da napuštaju klub i kad krenu da traže pare...

Sasa

pre 7 godina

Vojvodina nije igrala.?samo
zvezda....ok
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lala, 19. avgust 2016 00:25

Sudeci po rezultatu, mislim da NIJE igrala.

Vojvodina (starija sestra FKCZ), igra SAMO protiv Partizana. Trebali su igracima i Lalatovicu da kazu da igraju u stvari protiv Partizana. Mozda bi i prosli u grupnu fazu.

"Dijagnosticar", Nis

Dejan

pre 7 godina

Ovako,Robert Prosinecki je pravio igru,sa igracima koje je imao cak ju je i napravio koliko je mogao sa sposobnostima igraca koje je imao.Oteran je od strane Lukica i Vesica iako je rekao da je sam dao ostavku.Dalje,Slavisa Stojanovic je imao totalno rasulo ekipu,pravio je ekipu sa tri iskusna igraca (Milijas,Mrdja,Mijailovic) i sam doveo Pecnika koji je pretrcao sam vise na jednoj utakmici nego ceo sadasnji tim Zvezde zajedno.Slavisa je imao svoj koncept i igra je sve vise licila na dobru.Dosao je u klub Terzic i oterao ga.Grof nema nikakav koncept igre,Zvezda igra sve losije a ne sve bolje iako su mu dovedeni svi koje je zeleo.Dakle Grofe zbog toga doslo je vreme da odes.Jesi simpatican i duhovit ali to nije deo trenerskog posla.Ja kod tebe ne vidim ni jednu uigranu akciju,sve se svodi na individualni kvalitet igraca koji je dobar za nasu ligu ali u Evropi izgleda svaki igrac Zvezde osim Kataia i donekle Donalda kao amater.

sasha

pre 7 godina

ovaj Kahriman je najgori golman koji je igrao u Zvezdi od kad ja pamtim. Svaku bitnu utakmicu je podbacio i bio direktan krivac za bar jedan gol.

spider

pre 7 godina

Ja vec 3 utakmicu pisem kakav trener golmana takav i golman ali nikako da se objavi komentar. Kako radi na treningu tako mu se i vraca na utakmici. Kog golmana je Maksa izbacio za svo vreme koje radi u Zvezdi? Kako trener golmana moze da ima stomak do patosa? Dovedite krstenog i edukovanog trenera golmana!!!

Užičanin

pre 7 godina

i opet se napalite sl. god. kako ste mnogo jaki i jedni i dugi i peti...
nema ljudi naš fubal je mrtav!!! ne znam ni što ga pratite.. mora mnogo toga da se menja. bojkot!!!

Serbinho

pre 7 godina

Smejali ste se Djoricevoj taktici 5-0-5, koja nije slucajno koriscena, bas u ovakvim slucajevima da skines presing i povratis kontrolu kakvu, takvu.
Golman ispucava i sta se uradi u napadu a umorili bi se brzo igraci Sasuola od trcanja sa jednog na drugi kraj.

Serbinho

pre 7 godina

Ljudi, razumem dva pasa da nisu spojili, ali uvek postoji resenje.
Sredina nije funkcionisala, Kahriman je mogao da ispucava u napad, gde bi pet igraca cekalo loptu a pet u odbrani.
Igraci Sasuola bi se umorili svaki put da predju teren i ne bi imali na kome da vrse pritisak.

ovre

pre 7 godina

Grobari Delije umesto da se udružite i bojkot lige dok ne odu svi koji su fudbalu, vi se lozite na derbi i nameštene titule, a u evropi vas prebije ko god stigne, dok se oni smeskaju iz fotelja i broje pare.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Jel' Terza prodao ovo? Pa Zveda ne igra odbranu uopste, svaki centarsut njihov igrac ispred naseg... ni ne pokusavaju da igraju.

coldplayer

pre 7 godina

Nisi morao sa ubacujes uopste sada Srnica i Plavsica kad si us.ao sve sa pocetnih 11.Igrali su samo jer si hteo da opravdas dovodjenje Mucea i Ruiza,a sto su trenutno losiji od gore navedenih to nema veze majstore.

Realno

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Damzan, 19. avgust 2016 01:01)

Samo jedan odgovor za Zvezdasa, Sinko mi to takmicenje LS ili EL igramo svake druge godine pa tako vec 15 god otprilike a vi ne mozete ni prva kola da prodjete a kamoli da udjete, bolje i da ih ne igrate nego da se ovako blamirate... Tako da pitanje ti je bas smehotresno, ali sigurno si neki osnovac sta ces...

El Nebulozo

pre 7 godina

E sad lepo, svi su ispali. Sad mogu da se posvete domaćem šampionatu, da se urče kako su najbolji u lokalu. Evropa? Kad su Evropska takmičenja bila merilo kvaliteta?

goran

pre 7 godina

Treba zadržati Katajija i Vijeru. Prodati Terzića, Grofa i od tih para vratiti dugove i vratiti Zvezdini decu Jović, Janković, Stojković...

DonSerdjo

pre 7 godina

Kad mi Grof krene pametovati o uigravanju ekipe bude mi muka...pa druze imao si do sad dovoljno vremena da uigras 11 ovaca a ne tim "profesionalnih fudbalera"...ovaj tim je dobar za JSL, mozda bi neka druga postava odigrala bolje al ovo sto sad igraju za Evropu je dovoljno za 3:0 u gostima...nista vise...Grofe prestani traziti alibi i slobodno reci ako je neko bolji...i da, Mouce MORA da igra, ocigledno!!!

zex

pre 7 godina

Ma dajte bre vise koji crni sasoulo?pa ovakvu Zvezdu moze tim iz opstinske lige da ponesi,sramna igra kao zene,nemamo mi mentalitet za velike utakmica,neznam zasto ceimo italijane strah nam se uvukao u kosti.Nemogu da verujes da Plavsic nema mesto i nerazumem zasto velikomucenik igra desnom pa mu treba silno vreme da se nameati na Levu mogu.Ruiz i Moguce napolje.Kahriman kiksara teska donald nezainteresovan skroz.sve ispod 3-0je uspeh

Michael

pre 7 godina

Pa nije Sasuolo neka boranija, ljudi prosle godine dobili Juventus, Napoli, Romu, i odigrali jos nekoliko neresenih utakmica sa ovim "jacim" klubovima. U timu imaju 4-5 igraca koji su na pozajmici iz Juventusa tj. prosledjeni na kaljenje. Komplet odbranu treba menjati, sa sve Kahrimanom. Jbg, sansa je izgubljena u Beogradu protiv Ludogoreca...Tesko da moze ovo da okrene Zvezda...

Mudo Milov

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
(Damzan, 19. avgust 2016 01:01)
Brate, ne brukaj se. Svih prethodnih sezona igrali smo Evropska takmicenja, sa mane ili vise uspeha. Vama su krajnji domet kvalifikacije. Jedva ste prosli drugo pretkolo za LS (u kojem ste se nasili zahvaljujuci Partizanu, jer ste osvojili 0 bodova za koeficijent), cim je dosla malo ozbiljnija ekipa, ponizili su vas, a onda ponizenje i od Italijana. 90% domacih utakmica imate zatvoreno, to i mala deca znaju, ako vam je to satisfakcija onda super, uzivajte i dalje!

Milutin

pre 7 godina

Kobsu ovi momci koji igraju za Zvezdu? Katai tu i tamo, ostali da se razilaze. Uključujući i one koji su ih doveli. Dovidjenja, pardon, asta la vista kompadres.

Zemun_grad

pre 7 godina

Bagra vuče pare siromašnoj Srbiji, a blamira nas gde god stigne.
Titove blizance treba gurnuti u 5. ligu, a ne da decenijama posluju sa gubitkom.
Kada je moj voljeni FK ostao bez novca, spustio se dva ranga niže u dve sezone i svetlo na kraju tunela se ne vidi, iako je u prvih 6-7 klubova u zemlji po kvalitetu škole.

rex

pre 7 godina

Sasuli nam punu mrežu golova... Vreme je da se ta banda već jednom rastera, klub privatizuje ili pređe na amaterski nivo ako su samo sposobni da stvaraju troškove. Za desetak godina imali bi opet zdrav i organizovan klub koji ima jasan koncept, ovako samo produžavamo agoniju i bandi punimo džepove...

coldplayer

pre 7 godina

Da ne zaboravim.Katai je najsebicniji igrac kojeg sam ja gledao u svom zivotu.Toliko me nervira zbog toga iz utakmice u utakmicu da sad jedva cekam i da ga prodaju.

zvezdaš

pre 7 godina

Neznam šta više izvodi Božović sa ovim strancima a pogotovo Ruizom i Mučeom.Strašno, kad primimo tri gola on se tad seti da ih zameni.Katastrofa.

Holy Smoke

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ljudi ovde i dalje prate nas fudbal. Iskreno zanimljivije mi je da trenutno gledam nase na olimpijadi. Ove slepce i ne gledam...
Ne zasluzuju ni trenutak nase paznje. Nikad nista ne urade, cak nas naprotiv i cesto obrukaju...
Prodati lepo sve to...

Vozi Miško

pre 7 godina

Pod hitno usvojiti zakon kojim se zabranjuje davanje para fudbalskim klubovima od strane javnih preduzeća ili preduzeća u kojima država ima bilo kog udela.Ko bre plaća toiki broj stranih igrača u našim fudbalskim klubovima.

coldplayer

pre 7 godina

Rece neko lepo,grobar mislim
Bojkot cele lige dok se ne uradi privatizacija i ne skinu pijavice smiz ovog sporta.Placeni navijaci nece moci sami.BOJKOT!

Savatiye

pre 7 godina

Šta reći!? Osim da je ovo slika i prilika celog našeg društva, naše Srbije. Sve jalovo, bezidejno, malokrvno i traljavo. Od malih nogu navijam za Zvezdu, gledao sam hiljade utakmica ali onakvu igru nekog tima još nisam video. Kahriman je mekano sa Vijeirom mogao igrati štopera, Fibel centarfora a Katai biti golman, verujem da bi isto izgledalo. Poražavajuće!
Mouče i Ruiz nisu morali ni da izlaze na teren. Verovatno bi isto rezultat bio.
Poletanović je sigurno postavio rekord u broju pogrešno predatih lopti. Možda je jednu dodao saigračima.
Dakle, sve smo upropastili. Sve, sve su pokrali, ojadili i sada krpimo nešto što okrpiti niko neće, nikada.
Školstvo, zdravstvo, privreda, poljoprivreda, turizam, saobraćaj, Partizan, Zvezda... Izaberite šta je najjadnije?
Iskreno sve je isto! Dno dna.
Doviđenja...

as

pre 7 godina

Meni licno je drago, ostali su bez Evrope, a primanja igraca su astronomska. Terza se kockao i izgubio, od prodaje Kataia i Vijeire leci ce taman za plate :)

гази

pre 7 godina

Ко се још пали на домаћи фудбал. Док је мафије ту нема ми бољитка. Ми смо спортска нација, знамо да играмо. Приватизација бре!

Krsta

pre 7 godina

Ovako izgleda kad igraju igrači koji vrede 20 miliona protiv igrača koji vrede po 300.000. Od igrača Zvezde samo bi Katai, Ristić i Letalek mogli da igraju u Sasuolu i to ne redovno. Sad je valjda jasno zašto je Božović držao van protokola Plavšića, Poletanovića i nije uvodio Huga. Da je igrao s formacijom iz Bugarske, rezultat bio bio povoljniji, ali podlegao je pritisku javnosti i sad nema nazad. Da je Zvezda bar prodala Huga pre nego što se Evropa uverila da je samo seoski golgeter...
Treba biti realan, od ovog tima zadržati petoricu, idući prelazni rok dodati neke nove igrače, pa polako...

Eto tako

pre 7 godina

golman sausola imao najlaksu utakmicu u karijeri.

neutralni felsh, 18. avgust 2016 22:21)

Ma lik završio u bolnici, bilo na vijestima, kažu umalo da umre od dosade :D

Realno

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdaš, ali ljudi šta Vi komentarišete. Ova dva propala kluba, u danu kad Srbija osvaja 5 medalja. Privatizovati klubove. Pare davati drugim ekipnim sportovima i pojedinačnim. Pa da bude još medalja. A ne davati nekakvim polufudbalerima.

Trifke

pre 7 godina

Trebao je novinar da ga pita zasto ga onda drzi 60 minuta u igri kad covek pojma nema. Ista stvar je sa Kahrimanom. Kada nas covek upropasti svojim kriminalnim odbranama u JSL napadaci to mogu da nadoknade ali u Evropi je to tesko izvodljivo i protiv timova tipa Valete a kamoli protiv ozbiljnih ekipa. Odbrana nam je najslabiji deo tima a najveci krivac za to je Kahriman. Odbrambenim igracima dobar golman mnogo znaci za samopoutdanje a kad sumnjaju, s razlogom, u svoje mogucnosti i plus znaju da iza sebe imaju rupetinu od golmana i ono sto znaju i mogu vise ne znaju i ne mogu. Pruziti sansu drugom golmanu i uskratiti je Mouceu pa da se ne brukamo bar na Marakani.

delija pg

pre 7 godina

Prvo partizan,pa ludogorec,i sad sasuolo dokle vise bre sa Kahrimanom.Covjek koji ima šuplje ruke nas kosta milione evra,jeli moguce da to niko ne vidi u klubu pa cak ni trener Bozovic!!!

Sezona kupanja jos uvek traje

pre 7 godina

Italijani sa pola snage... Nije vam ovo AV liga i FK Javor... A kako su samo pre mesec dana pricali o musemi na stadionu da ce da se trese samo tako, a da vazi hahahahahahahahahaha

BMW Owner

pre 7 godina

Jeste li videli kako se Kahriman "baca" za loptom???
Pa šta radi ovaj Kahriman to nema nigde na svetu!!!
Nije u stanju da se baci kao pravi golman nego pravi neke pokrete....
Pod hitno ga izbaciti iz Tima!!!

niidza

pre 7 godina

Kriva je uprava sto nije pojacala odbranu i nije dovela adekvatnog golmana za Evropu. Dzabe nam napadaci kad smo suplji pozadi i kad golman primi svaki drugi sut u okvur gola. Dovođenje mucea i jos nekih igraca je bilo bespotrebno, bolje da se taj novac ulozio u ibanjeza, kataia i vijeiru i da su se oni zadrzali. Mada i Katai bi mogao sad da se pokaze a ne da se izivljava nad surdulicom i backom. Nadam se da će uprava pametnije raditi u narednim prelaznim rokovima. Doveli smo milosevića a covek nam sedi na tribinama, a levog spoljnjeg igra ristić koji ke vezni igrac ?!!

Zigzag

pre 7 godina

ako sasuolo gurne tri na marakni,zvezda ce primiti ukupno 14 golova iz 6 utakmice isto koliko i dinamo prosle godine u grupi lp....samo sto su s jedne strane protivnici arsenal,bayern i olympiakos,a s druge valeta ,ludogorec i sasuolo....jel sad konacno shvacate razliku?

coldplayer

pre 7 godina

Dzabe kidam zivce kad stalno primamo luzerske golove.Sta god uradili ovo je totalno neozbiljno vise.I ne znam sto ne igraju igraci koji su u formi poput Srnica,kao sto je trebao to Poletanovic umesto Le Taleka protiv bugara.

Koksi

pre 7 godina

Radost za franjevce.Da komsiji crkne krava.A njihov hrvatski klub je prosek za nasu pasnjak ligu.

Nije mi jasno da Zvezda hoce u Evropu a nije kupila dva tri odbrambena igraca.Sada ce da prodaju Kataija i Vijeru i onda sledece sezone opet ista prica u Evropi.Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi

django

pre 7 godina

glupa politika, ratovi, korupcija... kakva podrska navijaca, kakva ljubav prema klubu, ali sve dzaba. Da imamo te jebene pare, da citave godine gledamo evropske utakmice, ali dok ne bude jakog partizana, vojvodine, radnickog... tuga

Mrgud

pre 7 godina

Ovi nasi mogu samo u super ligi da igraju...Kupljeni silni stranci koji nisu nizasta. Jedino Kanga vredi a i on je napravio glupost! Bolje se osloniti na domace igrace nego na ove nabedjene strance!

koshke

pre 7 godina

Donald nema sta da trazi sa pokretnom sredinom terena Italijana!Plavsic je doktor za njega!Pogresne igrace smo doveli,desnog beka i stopera i dobrog napadaca i jednog igraca sredine i dovoljno.

maserati

pre 7 godina

ljudi moji.. pa pvi su 5 puta bopji od nas.. o kakvom vi namestanju u nasoj ligi pricate? pa ovi bi neki tim sa sredine jsl pregazila jos vise... Zvezda jeste vrh za nasu ligu trenutno, ali taj vrh je daleko od ovakvih ekipa... i sama reprezentacija govori puno o nasem fudbalu

neutralni felsh

pre 7 godina

Ja sam neutralan, ali grobara ima vise...
(srbija, 18. avgust 2016 22:05)


ne, nema nas vise, nikad nas nije ni bilo vise. mi smo vise za kvalitet od kvantuteta: malo nas je, al smo... grobari :)

Nenad

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 19. avgust 2016 09:48)
Partizan je dobio od drzave preko 120 miliona evra, tako sto je prodavao igrace iz Zemunela i Teleoptika, koje mu je drzava sredila.

Sremac

pre 7 godina

Molim navijace stranog kluba u Srbiji da i posle derbija budu u ovolikom broju na svojim tastaturama i da prozivaju srpski klub. Tu ste najjaci.

dejan

pre 7 godina

Srpski fudbal je odavno dotakao dno dna i bilo mi je vise nego smesno kada su predstavnici Sasuola izjavili da nisu imali srece u zrebu a javnost se ovde upecala na to,hahahaha Italijani su kurtoazni narod,to treba znati,uvek velicaju protivnike a kod nas je obrnuto,mi smo naj naj pa zato i prolazimo tako jadno,mislim na fudbal.Kada bi bilo malo pameti u zemlji pa da se sve uzaludne pare bacene na fudbal preusmere na sportiste koji nam ovih dana ulepsavaju zivot makar malo,bilo bi jos bolje,u to sam siguran.

dejo majstore

pre 7 godina

@realan sasvim
To što Zvezda ima 20 godina post u Evropi je zato sto su za to vreme sve drzavne pare isle prtizanu. A ti mislis da ste osvajali titule zato sto znate da igrate fudbal? Kao sto neko rece zadnji dobar tum ste imali pocetkom sezdesetih proslog veka

Deki

pre 7 godina

Ako zanemarimo grobarsko nasladjivanje zvezdinom katastrofom a isto smo i mi njima radili,nas fudbal je katastrofa i nema svetla na kraju tunela a bojis se i da ce reprezentacija da nastavi isto trend. Jos dugo ce mo najkvalitetnije utakmice gledati na TV-u umesto kao nekad na nasim stadionima a pobede u tzv. vecitim derbju sluzice samo za domaci upotrebu.

Ognjen

pre 7 godina

Zvezda koliko god da dobro igra u SL ne moze pobediti protivnika kao Sasuolo jednostavno nije to do Grofa,do odbrane doduse jeste,nego do para i kvaliteta Sasuolo bi dobio Zvedu i sa 2 igraca manje

rale

pre 7 godina

Italijani prosečna ekipa ,naši iako možda igrački slabiji bi mogli da se nose sa njima.Izostaje timska igra i agresivnost koja bi morala da dođe od trenera,ali
nažalost ni on sam ne veruje u svoj tim.Sa malo više odvažnosti i hrabrosti pogotovo u odbrani može se postići koji gol,jer ovi nisu ništa posebno.Imam utisak da nam je samopouzdanje 0,ali dobar trener to lako menja u svacionici u poluvremenu.Nadam se da će se trgnuti i odigrati muški ,jer sve ostalo nema smisla.

Mihailo

pre 7 godina

Ništa ne očekivano, liga nam je u raspadu, namešteni rezultati, potkupljene sudije, pranje novca, huligani odlučuju ko igra i ko je trener. Sva halabuka oko prvaka Srbije dobije epilog kada dođemo u Evropu.

russia forever

pre 7 godina

zvezda, grobar, delija, ovaj onaj, alkatraz, zabranjen, odbranjen, belgrade ovo ono... daj zajebite to i navijajte za ove momke jer su NASI.

cole

pre 7 godina

ovo je jedna od onih utakmica kada sve stane i kada svaki igrac potone. raduje to da ovakve dve utakmice, ovako slabo, niko, pa ni zvezda ne moze ponoviti. na kraju, revans je za sedam dana u beogradu, a lopta je okrugla. svakako cu tad biti na stadionu, jeste velika prednost zabara, ali ne i nenadoknadiva.

Kolubarac

pre 7 godina

Nažalost sad će raspad ekipe.....ode 4-5 glavnih igraca i opet jovo nanovo a govore nam da se ekipa za evropu stvara godinama a mi ne mozemo da zadrzimo jednu ekipu ni sezonu

...

pre 7 godina

(Misel Platini, 18. avgust 2016 21:58) Sta fali Notingem Forestu? Vise su osvojili u Evropi nego Zvezda. Ajd da si rekao Trondhajm, pa i da ima smisla.

ivannn

pre 7 godina

molim vas prodaj teee kluboveeee i videcete sveee ko voli zvezduuu ko voli partizan ko voli pareeee!!!!!! sviii tiii veliki navijaciii ostaceee ispred tv. jer nece biti paraaa za takve duseee prodaneee a mi koji dolazimo sa raznih strana uvek cemo bitiii uz to sto volimoooo svi sa severa na doplunsku nastavuuu pa za 10 godina mozda na tribinuuu sramota me je zvezdee a jos viseee kvazi navijacaaaaaaaa!!!!!!!!! sve za zvezduuuuuuuuuuuuuu

JPR23

pre 7 godina

Jos jedan dokaz koliko je nas fudbal generalno los... Kao da nam pa trebaju dokazi.. Ali i pored toga neki misle da nesto mozemo..

bobo mk

pre 7 godina

Džabe smo se borili, krvarili, radili i trudili se pod enormnim pritiscima, rezultata nema. Razlika u kvalitetu je vidljiva iz svemira, skoro kao u domaćoj ligi između osvajača i drugoplasiranog.
Šalu na stranu, nekako Zvezdin pad u igri uklapa se dovođenjem Le Taleka, mislim da je najveći problem Zvezde defanziva u sredini terena.

nenad

pre 7 godina

Ja ne znam sto se geobarcići naslađuju kad smo ih je zvezda prosle sezone posteno odrala. Vojvodina ove oducila od fudbala nesto kao italijani zvezdu juce.

milan

pre 7 godina

Partizanovci daleko vise prate Zvezdu, od samih zvezdasa, svi ste vi pomali zvezdasi u dusi, isti ste kao hrvati, kojima su Srbi nemoguca misija!

Nikser

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0? 
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi. 
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama. 
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.
(Bagg, 18. avgust 2016 21:26)

Jedan nas klub koji ti volis je izgubio od 3:0 tj sampion Srbije izgubio od Austrijskog prvoligasa... Secas se? Kako se ono zvao ah da Tun zato tisina...

Propali student nekoliko drzavnih fakulteta,MINISTAR

pre 7 godina

Jedini nacin za spas srpskog fudbala je da se Zvezda i Partizan oslone na domace igrace ali i ostali klubovi.
Samo tako se moze povratiti ona atmosfera kada je ljudima bio san da postanu igraci Zvezde i Partizana.
Dotad cemo se kupati jos u Julu ili u najboljem slucaju u Avgustu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".
(Nikola, 18. avgust 2016 21:51)

Nemoguce jer vi citate klasike ruske, niste vi losi ljudi ko mi, oh waiit

Ratko

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!! "

20kinte

pre 7 godina

Do izjave njihovog trenera , nisam čak osećao ni animzitet protiv ovog tima, ljudi igraju lep, brz, pametan fudbal, teško u revanšu. Svejedno, izjava mu je kanta jer iako je simpatičan lik i očigledno nas je oduvao taktički, ovakve izjave su malo preterane. Neko reče dole za revanš - da biće teško, ali ukoliko promenimo stav i odigramo neko čudo, možda, prvo poluvreme da bude kao protiv Sparte iz Praga, lopta je okrugla. Mene iritira užasna inertnost i nezainteresovanost pojedinih igrača. Gubimo dva nula, oni se vuku, gledaju, Sausolo nam prlazi kroz 16 kao na treningu. Ajmo Zvezdo. Ovaj klub je, premnogo godina, pravio i veća čuda.

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Ovo je opet udarac za srpski sport,kao i ubedljivi poraz Vojvodine a vi se samo smejte i prepirajte na sramote svih klubova jer navijate jedni protiv drugih...

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Misko

pre 7 godina

Deco iz JSD Partizan ..zamislite se ...Zvezda nema tim u Dubiozi 40.mil.eur...Partizan osvajao titule,dobijao novac,igrao ponekad ligu Evrope ligu Sampiona i opet u dubiozi 20 mil. eura i jos nije platio porez..zvezda duguje poveriocima(bankama)...a vi drzavi poreskim obveznicima ove drzave...znam da ovo nece objaviti posto je administrator Partizanovac..

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pitanje za grobare
Gde se kupate?
Samo da znamo,da ne dolazimo na istu plažu,ipak ste vi prvi došli....kad ono beše ...početak juna

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo !

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Rdule

pre 7 godina

@(dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??, 18. 
Jao nemoj molim te. Pa Partizan od kad postoji je prezimio 4 puta u Evropi. Ako cete pamtiti proslu godinu kao jednu od najuspesnijih dolazujes koliko ste manji od nas.
Ne zelim da umanjim proslu sezonu, u ovakvoj situaciji to i jeste uspeh ali ste pre toga ulazili 10 puta u grupe i niste uzimali bodove izuzev Ls 2003 ili 4 godine kad ste uzeli 3. Bila je jedna godina i kada ste cak i pobedili Sahtjor u bg po sibirskoj zimi i to je bilo to. Vi makar ucestvujete ali zato redovnk gubite sa izuzetkom predhodne sezone.

goran

pre 7 godina

nije mi jasno zbog cega se ljudi nerviraju koliko para toliko muzike revans igrati sa rezervnim timom i sa omladincima barem ce vise trcati i eto mozda sanse da damo neki go.

delija iz fotelje

pre 7 godina

Malo još da se uloži u pojačanja i imaćemo tim za LŠ. Parmezan su slobo i njegovi pumpali sa kintom 10 godina pa uđoše jedva u ls. Nama će trebati 5 pošto smo duplo bolji tim

RedStarForever

pre 7 godina

Rado bih napisao sta mogu da mi urade sa jednim, impozantnim, delom tela svi isompleksirani glodarcici, a posebno najjadniji medju njima, imbecil koji se potpisuje sa Adriano Galliani...a onda shvatim da bi on u tome uzivao...i trazio jos...razumem da navijate protiv nas, i ja uvek protiv vas, ali taj imbecilni poriv da ostavljate komentare na nasim vestima mi nikada nece biti jasan...
A ovim malodusnim debilima iz nasih redova, njima nemam sta da kazem...oni verovatno ne znaju da je u sezoni 77/78 ZVEZDA dozivela najtezi poraz u Evropi u svojoj istoriji protiv Borusije (M)...kuci 0:3, u revansu 1:5...ali samo godinu dana kasnije, ista ta ZVEZDA je, samo zahvaljujuci sudijskoj nepravdi i nedostatku srece, u finalu Kupa UEFA, porazena od iste te Borusije u dvomecu (1:1, 0:1)...a bukvalno ih je "oducila" od fudbala...svako ko je ikada igrao fudbal zna sta u tom sportu znaci kontinuirano igranje sa istim ljudima...pozdrav svim PRAVIM CIGANIMA I DELIJAMA...i ne pljujte Kahrimana...

Neko ko je visio na Severu

pre 7 godina

Vratite Šaviju da vodi navijanje. Ovo je iz dana u dana sve gore i gore dobrovoljno pevacko drustvo, kao neki hor. Pobogu ljudi Sever moga da grmi, da to bude ritam, snaga, ludilo, eksplozija.

MIREEEEEEEEE

pre 7 godina

Zvedas sam do koske,al ovo se ocekivalo. Na svakoj poziciji imaju boljeg igraca tako da ne treba da zalimo ni minut. Za nasu ligu smo Bog i batina,ali jedno je nasa liga a drugo evropa.
Bez privatizacije svake godine ce da bude ovako.

Sremac

pre 7 godina

Molim navijace stranog kluba u Srbiji da i posle derbija budu u ovolikom broju na svojim tastaturama i da prozivaju srpski klub. Tu ste najjaci.

nijenego

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!
(Glodjović, 18. avgust 2016 21:37)

Pa ako ne vrede, zasto ih vi slavite?

dejo majstore

pre 7 godina

@realan sasvim
To što Zvezda ima 20 godina post u Evropi je zato sto su za to vreme sve drzavne pare isle prtizanu. A ti mislis da ste osvajali titule zato sto znate da igrate fudbal? Kao sto neko rece zadnji dobar tum ste imali pocetkom sezdesetih proslog veka

Premier league

pre 7 godina

Sta traze grobari i 400 minuta bez gola, oni poljaci bi izgubili od pola srpske lige zapad prema tome nemojte mnogo da se smejete
(nesa, 18. avgust 2016 21:32)
@
Zasto da se ne smejemo mi nismo svetski rekorderi u broju pobeda u prvenstvu kao vi prosle sezone. Hahahahahhahhahahha.............!
To vam je za namestenih -35 i Bobadiju:)

lex

pre 7 godina

PFC kada je osvajao titule,bar je povremeno igrao LE pa i dva puta LS,to nam Tole nije "sredio"za one koji pišu.Evo imali ste prošlu sezonu sa "rekordima" u JSL,da li Vam je komšije posle i ovog 1. poluvremena bar nešto jasnije?P.S.Inače,daleko od toga da se sladim,samo ukazujem gde nam je fudbal,naša liga,naravno i moj Partizan.Vosi zelim puno sreće večeras!

forza_juve

pre 7 godina

Pa nema ovde sudija koji je ce da vam sviraju svaki kontakt, kod nas ste navikli na tretman kao kosarku da igrate, to se najbolje videlo protiv Radnickog u Nisu, pola stadiona napustilo tekmu pre kraja..
Zvezda najveca sramota Srbije!

Nenad

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rogi Obrenovac, 19. avgust 2016 09:48)
Partizan je dobio od drzave preko 120 miliona evra, tako sto je prodavao igrace iz Zemunela i Teleoptika, koje mu je drzava sredila.

Nikser

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0? 
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi. 
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama. 
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.
(Bagg, 18. avgust 2016 21:26)

Jedan nas klub koji ti volis je izgubio od 3:0 tj sampion Srbije izgubio od Austrijskog prvoligasa... Secas se? Kako se ono zvao ah da Tun zato tisina...

iustitia_nostrar_est

pre 7 godina

Uhm ne znam kako bi se neki drugi proveli protiv ekipe koja igra dvadesetak utakmica godisnje sa juveom, interom, milanom, romom,napolijem itd. Nasi klubovi nazalost imaju sanse samo protiv klubova iz slabijih liga, tipa rumunija,ceska itd. Msm da je krajnje vreme da se zapitamo. Svi timovi. Igramo sporo. Slowmotion. Tereni su nam takvi. Moramo da sredimo terene inace cemo sve dublje i dublje padati.

ludinovinar

pre 7 godina

Zbog ovoga ste unistili Partizan? Jedino sto je valjalo u klupskom fudbalu.. Jedini tim koji je godinama donosio bodove iz evro takmicenja, klub koji je jedan gol delio od proleca u Evropi, klub koji je pobedjivao u Nemackoj i Holandiji.. Sve zbog ovog Frankestajna zvanog Crvena zvezda, da bi vodja bio srecan, a narod ne bio gladan.. Nije bas dobra racunica.. Neka vam Super lige, kako cete sad da placate ovu legiju stranaca, jer ne verujem da cete pobediti Sasuolo 4:0 u revansu, vi bre pojma nemate!? Bruka..

Koksi

pre 7 godina

Radost za franjevce.Da komsiji crkne krava.A njihov hrvatski klub je prosek za nasu pasnjak ligu.

Nije mi jasno da Zvezda hoce u Evropu a nije kupila dva tri odbrambena igraca.Sada ce da prodaju Kataija i Vijeru i onda sledece sezone opet ista prica u Evropi.Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi

nenad

pre 7 godina

Ja ne znam sto se geobarcići naslađuju kad smo ih je zvezda prosle sezone posteno odrala. Vojvodina ove oducila od fudbala nesto kao italijani zvezdu juce.

Misel Platini

pre 7 godina

Šta ste napali samo golmana kao da je on jedini krivac. Ostali ne mogu centar da pređu bez lopte, a kamoli sa loptom... Koliko je bivši svetski šampion primamljiv za gledaoce pokazuju tribine u jednom malom italijanskom gradiću! Notingem forest bi privukao više gledalaca!
Ali nema veze. Već u nedelju stiže veliki Radnik iz Surdulice pa ćemo se radovati novim rekordima :-)

cole

pre 7 godina

ovo je jedna od onih utakmica kada sve stane i kada svaki igrac potone. raduje to da ovakve dve utakmice, ovako slabo, niko, pa ni zvezda ne moze ponoviti. na kraju, revans je za sedam dana u beogradu, a lopta je okrugla. svakako cu tad biti na stadionu, jeste velika prednost zabara, ali ne i nenadoknadiva.

Nikola

pre 7 godina

Da li je moguće da navijači kluba koji je ispao u prvom kolu toliko nemaju srama?? Vraćaće vam se još dugo za svo zlo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (strašno, 18. avgust 2016 21:22)

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".

Ratko

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.

milan

pre 7 godina

Partizanovci daleko vise prate Zvezdu, od samih zvezdasa, svi ste vi pomali zvezdasi u dusi, isti ste kao hrvati, kojima su Srbi nemoguca misija!

bob

pre 7 godina

ugasite te komunisticke klubove kao sto je partizan i zvezda,oni su grobari srpskog fudbala,zbog ta dva kluba nas fudbal je u katastrofalnom stanju

Michael

pre 7 godina

Pa nije Sasuolo neka boranija, ljudi prosle godine dobili Juventus, Napoli, Romu, i odigrali jos nekoliko neresenih utakmica sa ovim "jacim" klubovima. U timu imaju 4-5 igraca koji su na pozajmici iz Juventusa tj. prosledjeni na kaljenje. Komplet odbranu treba menjati, sa sve Kahrimanom. Jbg, sansa je izgubljena u Beogradu protiv Ludogoreca...Tesko da moze ovo da okrene Zvezda...

Кванте

pre 7 godina

Приватизација, екс ЈУ лига и лимит одласка вани до 25. године. Једино овај лимит годишта нам не би допустили јер тако желе да задрже монопол над резултатима.

maserati

pre 7 godina

ljudi moji.. pa pvi su 5 puta bopji od nas.. o kakvom vi namestanju u nasoj ligi pricate? pa ovi bi neki tim sa sredine jsl pregazila jos vise... Zvezda jeste vrh za nasu ligu trenutno, ali taj vrh je daleko od ovakvih ekipa... i sama reprezentacija govori puno o nasem fudbalu

Krsta

pre 7 godina

Ovako izgleda kad igraju igrači koji vrede 20 miliona protiv igrača koji vrede po 300.000. Od igrača Zvezde samo bi Katai, Ristić i Letalek mogli da igraju u Sasuolu i to ne redovno. Sad je valjda jasno zašto je Božović držao van protokola Plavšića, Poletanovića i nije uvodio Huga. Da je igrao s formacijom iz Bugarske, rezultat bio bio povoljniji, ali podlegao je pritisku javnosti i sad nema nazad. Da je Zvezda bar prodala Huga pre nego što se Evropa uverila da je samo seoski golgeter...
Treba biti realan, od ovog tima zadržati petoricu, idući prelazni rok dodati neke nove igrače, pa polako...

20kinte

pre 7 godina

Do izjave njihovog trenera , nisam čak osećao ni animzitet protiv ovog tima, ljudi igraju lep, brz, pametan fudbal, teško u revanšu. Svejedno, izjava mu je kanta jer iako je simpatičan lik i očigledno nas je oduvao taktički, ovakve izjave su malo preterane. Neko reče dole za revanš - da biće teško, ali ukoliko promenimo stav i odigramo neko čudo, možda, prvo poluvreme da bude kao protiv Sparte iz Praga, lopta je okrugla. Mene iritira užasna inertnost i nezainteresovanost pojedinih igrača. Gubimo dva nula, oni se vuku, gledaju, Sausolo nam prlazi kroz 16 kao na treningu. Ajmo Zvezdo. Ovaj klub je, premnogo godina, pravio i veća čuda.

grobarr

pre 7 godina

Kakva tecna igra Czv... prosto mi he cudno da ekipa koja briljira rusi rekorde po PREMIJER ligi vec desetu godinu nemoze da se sastavi u Evropi... Verovatno je Tole pomerio go pa je kriv

russia forever

pre 7 godina

zvezda, grobar, delija, ovaj onaj, alkatraz, zabranjen, odbranjen, belgrade ovo ono... daj zajebite to i navijajte za ove momke jer su NASI.

Serbinho

pre 7 godina

Smejali ste se Djoricevoj taktici 5-0-5, koja nije slucajno koriscena, bas u ovakvim slucajevima da skines presing i povratis kontrolu kakvu, takvu.
Golman ispucava i sta se uradi u napadu a umorili bi se brzo igraci Sasuola od trcanja sa jednog na drugi kraj.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Izgledamo kao neki rekreativci kad izadjemo u evropu da se ne lazemo. Trebace nama jedno 3-4 godine da uzimamo prvenstvo pa da jednom mozda ubodemo LE. Realnost nazalost.

rale

pre 7 godina

Italijani prosečna ekipa ,naši iako možda igrački slabiji bi mogli da se nose sa njima.Izostaje timska igra i agresivnost koja bi morala da dođe od trenera,ali
nažalost ni on sam ne veruje u svoj tim.Sa malo više odvažnosti i hrabrosti pogotovo u odbrani može se postići koji gol,jer ovi nisu ništa posebno.Imam utisak da nam je samopouzdanje 0,ali dobar trener to lako menja u svacionici u poluvremenu.Nadam se da će se trgnuti i odigrati muški ,jer sve ostalo nema smisla.

Hugo Dugo

pre 7 godina

Neko par minuta od proleca (opet) Lige Evrope..nego i dalj e 25 godina daleko. Uz svi bestidnu pomoc drzave uz 50 mil duga (pardon 39) uz svo izivljavanje "stubova srpstva". Saberi oduzmi Zvezda je najveca sramota Srbije u sportu vec decenijama.

nista o nicemu

pre 7 godina

Moguće je isto koliko da navijači kluba koji godinama ispada u pretkolima provociraju navijače kluba kojem je falilo 3min da izbori proleće u evropi i koji je u poslednjih 10 godina 7 puta igrao u istoj. Kao što reče "Vraća vam se za zlo".
(Nikola, 18. avgust 2016 21:51)

Nemoguce jer vi citate klasike ruske, niste vi losi ljudi ko mi, oh waiit

dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju
(Delija, 18. avgust 2016 21:50)

Nemojte vi Partizan i ostale klubove u isti kos..mi smo ove sezone napravili pauzu u evropi dok smo prosle ostvarili sedam pobeda i bili nadomak nokaut faze u LE..pre toga sest ucesca u LE i LS!! INSTITUCIJA za vas i ostale!!

Alfred Džonatan Kvak

pre 7 godina

Kad jednom pošteno osvojite titulu, možda će i igrati Evropu. Kad dobiješ titulu bukvalno na poklon, kao Zvezda poslednje dve, ne zaslužuješ da se makneš dalje od sezone kupanja. I ovo je previše.

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Delije Mirijevo

pre 7 godina

Ovo vam je karma za Nikolu Mijailovića i Piksija. Kada je trebao da ga podrži (u interesu kluba) Sever je ćutao. Piksija su neki dripci isterali iz Red caffea jer su im Lukić i Vesić rekli da je on opljačkao Zvezdu. Sadašnje vođe Severa su plaćene da ćute.

Delije Čikago

pre 7 godina

Bože šta je ostalo od Crvene Zvezde, ovo ni FBI ne bi mogao ispitati, od kluba iz prvih 10 na svetu do totalno amaterskog kluba, koja tuga...

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!! "

Misko

pre 7 godina

Deco iz JSD Partizan ..zamislite se ...Zvezda nema tim u Dubiozi 40.mil.eur...Partizan osvajao titule,dobijao novac,igrao ponekad ligu Evrope ligu Sampiona i opet u dubiozi 20 mil. eura i jos nije platio porez..zvezda duguje poveriocima(bankama)...a vi drzavi poreskim obveznicima ove drzave...znam da ovo nece objaviti posto je administrator Partizanovac..

Kayser Soze

pre 7 godina

3:0 nije tako los rezultat ljudi, pred 55 000 ljudi, punim stadionom, i paklom Marakane, moze sve da se dostigne. Nemojte samo pljuvati, Sasuolo nije Juventus, mozemo da ih dobijemo u Beogradu 3:0 i da se pobijemo u produzetku. Svi na stadion!!

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pitanje za grobare
Gde se kupate?
Samo da znamo,da ne dolazimo na istu plažu,ipak ste vi prvi došli....kad ono beše ...početak juna

Joxa

pre 7 godina

Grofe,dobio si tim koj si trazio za kvalifikacije,izbrukao si nas postenski a i ovi su se zestoko zaduzili zbog tvojih zelja koja su uzgred malo je reci promasaji!
Moralna odluka je da podneses ostavku jer me domaca tramvaj liga ne zanima!

Hajde bre

pre 7 godina

Vec drugu utakmicu gubimo direktno zbog Le Taleka, ozbiljno smo losi u defanzivi, kretnja, koliko prostora za sut kod prvog gola. Sada neka damo 5 golova i okrenemo utakmicu i da dobijem onda 1000 minusa zbog ovoga, cinjenica je Le Talek nas je ukopao.

kum Terza

pre 7 godina

"Sasuo" ih Sasuolo?nema veze, sezona kupanja je u punom jeku, ali ne sad Speedo Red Star gaće pa na plažu, Sasuolo im je skinuo i gaće, sad na nudističku plažu ?

Mile

pre 7 godina

Od kada je sveta i veka Zvezdu su oduvek vodili zvezdaši, nepisano, ali jedino pravilo koje se poštovalo bez obzira na sve...eto....i vraćajte ono milionče u KKCZ, njima znači mnogo, vama, crnogorskoj mafiji, očigledno ništa

koki

pre 7 godina

Svaka cast na 552 komentara!!! Strasno,o cemu ljudi vi diskutujete?!?! Zar nije greota polemisati o nasem fudbalu u celini??? Ne bitno,dal je u pitanju Zvezda,Partizan ili reprezentacija!!!

Millennium

pre 7 godina

Volim Zvezdu kao život svoj, ali nemojte molim vas da broj komentara bude veći nego na odbojkašice, vaterpoliste ili neke naše druge sportiste. Ovi što igraju za Zvezdu nisu to zaslužili.

sok tetrapak

pre 7 godina

Srbija izbaci Ameriku u polufinalu Olimpijskih igara u odbojci - 692 komentara za sada - 4h nakon utakmice

Zvezda izgubi 3:0 od Sasuola - 542 komentara za sada - 1:30h nakon utakmice
Ne znam za vas ali mene je bruka gde ja zivim, pa zasto se mi vise lozimo na taj propali fudbal stvarno mi nije jasno,a brukaju nas gde god se pojave,od navijaca pa do propalih fudbalera...ali neka onda se pitamo zasto sve pare odose u fudbal a finalisti OI vaterpolisti nemaju tople vode u bazenima,a verujem da je slicno i sa odbojkasicama..mi smo ti koji im omogucujemo toliku paznju i prostor...ali naravno vec deset dana iza olimpijade niko nece da se seca ili ce retki ovih odbojkasica, i sve ce da bude po starom...samo nemojte da ih pljujete ako ne ponove ovo u Tokiju,jer ovo je cudo sta i odbojkasi i vaterpolisti ali i svi ostali nasi olimpijci u individualnim sportovima rade s obzirom na nemoguce uslove u kojima rade

dalibor CZ

pre 7 godina

Jao ljudi dajte da pisemo neku peticiju da promene golmana.Pa da li mora na svakoj utakmici da golman pogresi i prima naivna golove. Ovde opet mu lopta odskocila. Ocigledno covek navikao da brani na Nou kamp, old traford...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Stizu bodovi za Serie A i to lakse nego sto smo sanjali - preko najgoreg tima u Evropi, Crvene Zvezde! Nema Evrope ni ove godine hahah puniiii.

Glodjović

pre 7 godina

Što reče Grof Monte Mojkovac okrenimo se domaćem prvenstvu. Tu još možete da glumite svetske šampione dok još traje mandat. Nameštene titule ne vrede ništa!

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Какав бол за драгог нам премијера. Ово може да излечи само постављање рекорда васионе по броју победа у "Премијер(ској)" лиги. Нека вас се Лучани поново плаше. У ту сврху буџет мора бити повећан, а број пензионера смањен.

Sram i bruka

pre 7 godina

Sad ce to sve surdulica da izleci ,ima vrsni igrac ugo da da dva tri gola opet.cudo jedno kako takav centarfor nije danas primio loptu.pa posle pricajte da nije namesteno nista.

Rdule

pre 7 godina

@(dugi_rukav_u_Evropi_sta_to_bese??, 18. 
Jao nemoj molim te. Pa Partizan od kad postoji je prezimio 4 puta u Evropi. Ako cete pamtiti proslu godinu kao jednu od najuspesnijih dolazujes koliko ste manji od nas.
Ne zelim da umanjim proslu sezonu, u ovakvoj situaciji to i jeste uspeh ali ste pre toga ulazili 10 puta u grupe i niste uzimali bodove izuzev Ls 2003 ili 4 godine kad ste uzeli 3. Bila je jedna godina i kada ste cak i pobedili Sahtjor u bg po sibirskoj zimi i to je bilo to. Vi makar ucestvujete ali zato redovnk gubite sa izuzetkom predhodne sezone.

neutralni felsh

pre 7 godina

ta je grobara,znaci rade kompeksi....hahaha
a usput gde vi igrate sem u kupu miroslava ilica
(miki, 18. avgust 2016 21:33)


bar se ne brukamo ovoliko ;)

Smehotres

pre 7 godina

Sta bi Zvezdasi ono odlican zreb izvukli ste slabi Sasuolo. A da vasa prednost je ta sto ste uigrani hahahahaha, to sto igrati prvu utakmicu tamo hahahahahahah to sto ste zadrzali tim od prosle godine hahahahahah, nikad jaca Zvezda u zadnjih 10 godina hahahahahah

Aco Petrovic iz zrakoplova

pre 7 godina

Vratite nam Intertoto kup pa da deremo maltezane i islandjane..
(Foco, 18. avgust 2016 23:59)

------

pa i te maltezane su jedva prosliii... i u intertoto kupu bi bilo tesnoo ...

Delija

pre 7 godina

Sliku naseg fudbala su oslikali svi nasi klubovi u Evropi.Danas Vojvodina i Zvezda a ranije Cukaricki i Partizan. Mi se ovde lozimo ko ce da bude prvak u nasoj jadnoj ligi Evropa nam pokaze gde smo.Nema para za bolje igrace.Klubovi u dugivima.Mladi igraci se prodaju za sitne pare ali tamo negde ne igraju

Serbinho

pre 7 godina

Ljudi, razumem dva pasa da nisu spojili, ali uvek postoji resenje.
Sredina nije funkcionisala, Kahriman je mogao da ispucava u napad, gde bi pet igraca cekalo loptu a pet u odbrani.
Igraci Sasuola bi se umorili svaki put da predju teren i ne bi imali na kome da vrse pritisak.

punimlimenke

pre 7 godina

Privatizacija pa tek onda rezultati.
(komentraktor, 18. avgust 2016 23:34)
Pa vi ste vec privatizovani.
Privatni klub,vlade republike Srbije.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo !

Nesa

pre 7 godina

Lalatovic je strucnjak za bozovica, lupajte minuse ali budimo realni koliko bozovic ima bolji tim nego sto je imao lalat, pritom je lalat imao jaci partizan za protivnika nego sadasnji partizan, oteran je jer nema dlake na jeziku, i nije bio po terzicevom ukusu. Posle odlaska iz zvezde nije mu bilo ispod casti da preuzme borac i imao je neverovatnu sezonu sa timom koji igra za dzabe, sad i u vojvodini pokazuje kvalitet. Po mom misljenju je bolji nervozni srcani nesa lalatovic nego lenji usporeni grof sa losim forama.

katatai reprezentatovac

pre 7 godina

Grobari vratimo nas Partizan, borimo se da oteramo iz kluba ove ubačene napredne elemenate i da ponovo idemo u evropska takmičenja, ovi su smešni kao i uvek.

bobo mk

pre 7 godina

Džabe smo se borili, krvarili, radili i trudili se pod enormnim pritiscima, rezultata nema. Razlika u kvalitetu je vidljiva iz svemira, skoro kao u domaćoj ligi između osvajača i drugoplasiranog.
Šalu na stranu, nekako Zvezdin pad u igri uklapa se dovođenjem Le Taleka, mislim da je najveći problem Zvezde defanziva u sredini terena.

Igor

pre 7 godina

Ponavljam,ovaj Kahriman,to je takva rupa da nemam reci.Koja vec utakmica da je kiksnuo.Pa i da prodjemo ostajem pri tom misljenju.Podhitno novog golmana.

NBGD

pre 7 godina

Ne razumem teranje Bozovica i vracanje Lalata? Pa sta je to Lalatovic uradio veliko? Mi samo treba da se spustimo na zemnlju i shvatimo da smo u fudbalu niko i nista. Pa ljudi nama reprezentacija ne moze da se kvalifikuje na EP ili SP a hocete da igramo LS. Budimo realni.

fakin

pre 7 godina

Obzirom na vidjeno, Zveda ima odlican rezultat. Ovo je mogao biti jedan od najtezih poraza.One dve stative i 3-4 sanse koje su pre bili golovi nego sanse.
Reyltatski gledano, nada postoji, ali po igri cini mi se da Zvezda moze da dobije, jedino ako ovi uopste i ne dodju na revans.

Madjo

pre 7 godina

"Malo ko je očekivao toliku dominaciju šestoplasirane ekipe serije A"? Mislim da je to bilo potpuno očekivano nažalost, jer je naš klupski fudbal potpuno pukao, dok je italijanski u samom vrhu, pa je zaključak lako dati.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Admine, što si mene uzeo na zub, pet komentara ostavljam na ovu vest i nema objave. Nije lepo, objavite kad neko 300 puta napiše Brondbi, kada neko najvulgarnije vredja, (npr. RedStarNever), a mišljenja na temu se cenzurišu.
Ako je Batko bio na Bregalnici, bio je sa one strane. Sad bi nešto o utakmici. Drago mi je da otkrivena trenerska prevara zvana grof, lako je sada u Srbiji dobijati kada igras pola zatvorenih utakmica, kad iza sebe imas FSS, sudije, drzavu, i 8 miliona evra godisnje, i kada najvećeg rivala razara podmetnuta uprava. Neko reče sa ovim igračima ni Murinjo..... izvini molim te, sve želje su mu ispunjenje u pelaznom roku, umesto 4 dobio je 6-7 pojačanja. Podsmevali su se Partizanu za učešća u evropskim takmičenjima, a Partizan je igrao skoro uvek LE i dva puta LŠ bez dinara državne pomoći.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Domace prvenstvo nije u interesu.I sa rezervama ce biti prvi
(Koksi, 18. avgust 2016 21:31)


I u tome je ceo problem. Partizan prosle sezone 9 bodova, da nisu prodali Lazovica bilo bi tu i evropskog proleca, ali nema veze... Samo da navijaci Zvezde uzivaju i izlaze ma izbore! Uzivam u ovom rastavljanju na atome! Sasuolo je odlicna ekipa, napadacka, moj Milan redovno strada od njih.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Чак ни стадион није био пун. Звезда је заборављен клуб, баш као што навијачи Звезде заборављају да је Стеауа освојила КЕШ и играла једно финале, битно да су они "најуспешнији клуб на Истоку". Ма како да не, ни навијачи Сасуола нису импресионирани.

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre suplja, mislio sam da su posloziki redove i uigrali odbranu protiv Radnickog i Mladosti ?
A to su timovi iz premijerove lige e nisam znao !
Treba pitati Ivanu Spanovic, Tijanu Bogdanovic ,kajakase, taekvondo i sve te sportiste sto nam donose olimpijske medalje ovih dana koliko je drzava ulozila para u njih u prethodnih 4 godina i tu cifru uporediti samo sa onim milioncetom koji je ulozen za renovirnje onog nakaradnog stadiona gde igra ovaj nakaradni klub, a milioni koji su tu spucani za dovodjenje tone ovih stranih debila sa 2 leve noge i za propratne delatnosti to necemo ni gledati samo ovo milionce i moze ona polovina milionceta joju su ukrali sami od sebe !!
OVAJ KLUB JE JEDNA VELIKA BRUKA I SRAMOTA OVE DRZAVE !!!

goran

pre 7 godina

Treba zadržati Katajija i Vijeru. Prodati Terzića, Grofa i od tih para vratiti dugove i vratiti Zvezdini decu Jović, Janković, Stojković...

miki

pre 7 godina

Dobar vam ovaj Terzin koncept sa 45 stranaca,nema sta.A sad se polako pripremajte za UPPR,samo da vam Djilas da pelcer od kosarkaskog kluba ...

ror

pre 7 godina

Zvezdas sam vec 40 godina. Imam poruku za upravu Zvazde (igraci uglavnom ne znaju Srpski, tako da nije za njih): Sram da vas bude lopovi i bitange.. Onakav klub ste upropastili.. Trebalo bi neko svaki jutro da vam razvali po 5 vrucih samara sve dok ne vratite zadnji dinar koji ste ukrali.. Bednici

poz

pre 7 godina

Zvezda i Partizan trebaju da imaju svoje vlasnike koji će voditi ta dva kluba, to je dobro za njihov napredak i izlazak na Evropsku scenu fudbala.

dru

pre 7 godina

Srpski fudbal je dno dna ....kao grobaru nije mi previse krivo ni zbog poraza zvezde a ni vojvodine...al mi isto tako nije previse drago da nas trpa ko stigne. Po mom misljenju treba dozvoliti registraciju najvise dva strana igraca jer ne donose nista dobro a odnose mnogo para i i zauzimaju mesta talentovane dece koju treba razvijati i praviti igrace od njih . Ako ista imamo to je talenat i zasto ga ne razvijati?

Živko

pre 7 godina

Evo sad je Terzić izjavio da još ništa nije gotovo. U revanšu će navijanje zajedničkim snagama da vode Šavija, Mitar Mirić, Marinko Rokvić, Mile Delija, Ranko Stanić Džimi i Stanojka Bodiroža Ćana. Kad uz njih Sever zagrmi, svaki rezultat je dostižan, sigurno prolazite!!!

Liverpool Man

pre 7 godina

Jel stvarno neko gleda ovo pored kosarkasica iako ne igraju dobro i pored vaterpola? Ma briga me, dno dna nas fudbal...i necu da ih gledam dok ne krenu da pustaju nase mlade igrace koji ce igrati srcem.

gaja

pre 7 godina

Ne kapiram ovi iz Sasuola se bas rastrcali.Neko rece da Italijanima nije bas svejedno jer igraju sa Zvezdom vidim da im nije.Ljudi celo prvenstvo namesteno ovi su mogli 6-7 komada da daju .Pa OFKa se morala vratiti kad tad jad i beda.Makar smo italijane dobilu u vaterpolu.

Sloba Delija

pre 7 godina

Apsolutna katastrofa. Od Bozoviceve pripreme ekipe za utakmicu, zamene Ruiza pre Moucea, ostavljanja zatim neukog Ristica na vetrometini, igre bez m...a i duela, ikakve koncepcije, jedino pune sebicnosti i gluposti. Nesto najgore sto sam gledao zadnjih par godina. I Vosa pukla kuci. Ne znam cemu ovo vise nase zamajavanje sa srpskim fudbalom? Mozda je najpametnije, kao Norvezani, Finci i drugi inci pratiti samo Premijer ligu i svoj omiljeni klub na ostrvu. Zbog mentalne higijene i cuvanja ovo malo zivaca, gde smo kolektivno ugrozeni.

To sam i ja primetio

pre 7 godina

U jutarnjem programu na rts-u ni reci,da li se mec uopste i odigrao sinoc ili je nekoga sramota ?
(Borat iz predgradja, 19. avgust 2016 07:33)
Imali su srecu da su nasi uspesi na OI pokrili njihovu katastrofu od juce. Sutra vec ide najava za Radnik ... Tako oni to rade 20 godina, gromoglasno uz pomoc novinarcica sa fakulteta Madera gromoglasno najavljuju uspehe u Evropi, a onda kad lupe o zemlju brze bolje prelaze na domaca takmicenja, a ako i tu nema uspeha onda pricaju o Bariju i Tokiju. Na zalost, ova drzava i narod tako funkcionise i u zivotu, ne samo u sportu.

Poreski obveznici

pre 7 godina

Teren je mjerilo a mi na terenu jos uvijek NEMAMO KVALITET za grupnu fazu . Imamo revans pa zato nije nemoguce da prodjemo dalje al bice veoma tesko i sanse su nam veoma male . Koliko god da nas boli ovaj poraz , trebamo priznati da jos MORAMO DA RASTEMO . Ne daj se Zvezdo ! (VECITI DELIJA, 19. avgust 2016 07:00)

Rastite koliko hocete, ali ne preko nase grbace.

sasha

pre 7 godina

ovaj Kahriman je najgori golman koji je igrao u Zvezdi od kad ja pamtim. Svaku bitnu utakmicu je podbacio i bio direktan krivac za bar jedan gol.

Bagg

pre 7 godina

Ma dajte molim vas, a Radnički Niš 3:0?
Koga briga za tamo neku Ligu Evrope kada ozbiljne ekipe dominiraju u premijerovoj ligi.
Tako je to kada u dve godine odigraš 99% unapred zatvorenih utakmica, onda promoliš nos u Evropu pa završiš učešće u kvalifikacijama.
Opušteno, biće još vremena za kupanje, predviđaju topao septembar na Adi Ciganliji.

Ivan kg

pre 7 godina

Navijac sam Partizana, ne zelim da vam stajem na muku kad smo mi jos gori, ali mislim da je bogohuljenje pratiti nas klupski fudbal, pogotovo dok traju Olimpijske igre, ljudi, jednostavno nemamo pojma.

delija pg

pre 7 godina

Prvo partizan,pa ludogorec,i sad sasuolo dokle vise bre sa Kahrimanom.Covjek koji ima šuplje ruke nas kosta milione evra,jeli moguce da to niko ne vidi u klubu pa cak ni trener Bozovic!!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Moze da se igra sa Sasuolom" rekose posle zreba. Muhahaha. Ostaje zal za LS, sta bi tek tu Bajern i Siti radili, jaoj.. 15-0 i to u sred "pakla na Severu" hahahaha. Idemo jos, hocemo cinque-zero per Sasuolo! Avanti Italia, FORZA SERIE A.

Kajak odbojka rvanje tekvando vaterpolo...

pre 7 godina

Izgubis 3:0 i kazes odlicno smo prosli, e na tom nivou je fudbal u Srbiji. Ajde sipajte u CZ jos koji milion dok gotovo bez kinte neki nasi sportisti osvajaju olimpijske medalje. Dokle tako? Dokle...

lovac botova

pre 7 godina

kad ćete da shvatite da je evropa oduvek bila daleko !
ono što je bilo 90te to neće biti više nikad , nažalost. balkan je to i uvek će biti.

puno buke oko nicega

pre 7 godina

obrni okreni, jedino je Partizan institucija.
Od 2003 tezultat je sledeci:
2 x LS
1 x Kup UEFA
7 x LE

U zadnjih 5 godina, doprinos Zvezde klupskom koeficijentu je 0.25 bodova.
Bravo, gani, bravo

radetoronto

pre 7 godina

Ovo je bruka. Bruka.

Dobro, shvatam da je Serie A u pitanju, a to je svemirski brod za JSL, ali ipak nije ovde u pitanju neki veliki klub nego jedan prilicno anoniman klub. Hajde 1-0 ili 2-1 da smo izgubili, ali ovo je katastrofa.

beogradjanin

pre 7 godina

a vi se i dalje prepucavajte ko je bolji Zvezda ili Partizan. toliko smo losi da ne znam ni sta bih napisao, odbrana suplja , mucenik( muce ) mi ne bih igrao ni na terminu mali fudbal, katai odsecen, al bitno da cemo za vikend da se radujemo sto smo dali 3 komada surdulici ili metalcu... uzas na sta nam je spao fudbal da vise ne mozemo ni da se nadamo posle 6 italijanske ekipe koje ce ove godine verovatno biti oko 10 og mesta..

vladimir

pre 7 godina

Ne pamtim ovako lošu Crvenu Zvezdu !
Čitav meč u grču , znanje kojeg ipak ima zbog sporosti i golog straha ne dolazi do izražaja.
Nisu u stanju da šutnu na gol , da naprave iole bolju , bržu akciju .
Ovaj tim u evropi nažalost ne može bolje .

grobar

pre 7 godina

Ljudi, molim vas nemojte se medjusobno prozivati, mislim na Grobare i Delije, jer zaista nema vise smisla zadovoljavati se pobedom u derbiju i titulom na kraju prvenstva, da bi nam u leto neko Zaglembje, Kairat, Ludogorec i ostale ekipe citale lekciju. I to sve dok u foteljama sede neke Vazure, Terzici i ekipa. Resenje je bojkot cele lige, pa da vidimo dokle ce da trpaju pare u svoje dzepove

Carrera

pre 7 godina

Veliki grof Bozovic i srpski rekorderi u pobedama. Nema tu Vucica , Terze i Kokeze. Nema ovde namestanja i privelegija. Ovde je stvarnost i ogledalo velikana srpskog fudbala.

Josarian

pre 7 godina

Veliki uspeh Zvezde! Kako igraju, ovaj je rezultat izvanredan. Ipak, nije isto kao u nasem prvenstvu, koje mi zovemo nase, a ono se igra zbog Njega.

Dag Kristi

pre 7 godina

Zvezdas sam,ali totalno sam zaboravio na utakmicu obzirom da su u toku OI i da krenulo nase.Sva sreca sto je tako...Sasuolo je svetlosna godina iznad nas,svi su iznad nas...

goran

pre 7 godina

nije mi jasno zbog cega se ljudi nerviraju koliko para toliko muzike revans igrati sa rezervnim timom i sa omladincima barem ce vise trcati i eto mozda sanse da damo neki go.

Nikolla

pre 7 godina

Pod hitno pokrenuti jadransku ligu i u fudbalu,to je jedini spas..nerazumem navijace koji skandiraju da su protiv te lige koja je planirana od 2018 godine sa direktnim ulaskom u LS za prvaka...zar vam je bolje da igramo sa Radnikom,Lucanima a ne sa Hajdukom,Dinamom,Mariborom,Celikom,Zeljom,Sarajevom,Zrinjskim,Olimpijom,Vardarom,Rijekom...svi bi kroz te utakmice postajali bolji igraci....samo budimno realni,na tim gostovanjima tesko ce se dolaziti i do boda,ali to je nasa realnost.presisali su nas svi....ali je takodje mnogo zanimljivije nego nasladjivanja u nasoj slaboj ligi...

luka

pre 7 godina

Dakle trenutno od 8 primljenih golova u evropi 5 golova je direktna greska nasih igraca...pa ovo ni Juventus ne bi istrpio a kamoli Zvezda!!!

kokeza New

pre 7 godina

Evo garantujem da stoper Kanavaro koji ima 43 godine, može na 100 metara dati bar 40 metara fore Kataiu ili Donaldu i da bi ih opet ostavio iza sebe. Toliko o našem fudbalu, ne znam zašto se lozite, jednog Ljajića nece da zovu da bi se procenti uzimali, e to je nas fudbal.

mirko

pre 7 godina

Jeste prvi Kahrimanov gol ali igra nam je katastrofa. Nemoćni smo totalno. Sutiraju nam deset puta sa 25metara a mi u napadu nemozemo da se sastavimo. Kad nasi nauce da ulaze u prazno i da dobijaju lopte mozda nestobi napravimo

zex

pre 7 godina

Ma dajte bre vise koji crni sasoulo?pa ovakvu Zvezdu moze tim iz opstinske lige da ponesi,sramna igra kao zene,nemamo mi mentalitet za velike utakmica,neznam zasto ceimo italijane strah nam se uvukao u kosti.Nemogu da verujes da Plavsic nema mesto i nerazumem zasto velikomucenik igra desnom pa mu treba silno vreme da se nameati na Levu mogu.Ruiz i Moguce napolje.Kahriman kiksara teska donald nezainteresovan skroz.sve ispod 3-0je uspeh

Šon Kemp

pre 7 godina

Fibel igrač? Mouče igrač? Le Talek igrač? Ili se ljudi koji dovode igrače u Zvezdu ne razumeju u fudbal ili se neko opasno ugrađuje u ugovore, trećeg nema.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Jel' Terza prodao ovo? Pa Zveda ne igra odbranu uopste, svaki centarsut njihov igrac ispred naseg... ni ne pokusavaju da igraju.

Ivan NK

pre 7 godina

Terzicu i Bozovicu mrs iz kluba, neznalice i nesposobnjakovici, bruke i sramote! Ovaj i ovakav fudbal se vise ne igra ni u najzabacebijim djelovima Afrike! Vi ste ljudi zalutali u XXI vijek, mrs iz klubaW!!!!

weller

pre 7 godina

Videlo se sinoć o koliko ozbiljnoj ekipi se radi,da smo prošli Ludogorets preslišali bismo Plzen laganoo,padaće velikani u Sofiji ove sezone Lige Šampiona.. Kahriman-Ristić-Phibell-Le Tallek-Cvetković-Donald-Poletanović-Katai-Plavšić-Ruiz-Vieira pa šta nam Bog da večeras. 1. šešir Lige Evrope će činiti : MAN UTD Inter Ajax Porto Shahtjor Olympiacos Schalke Zenit Bilbao Villareal Fiorentina i Plzen bila bi velika stvar ugostiti ovakva imena.Srećno i Voši pa da gledamo 2 kluba po grupama konačno,žao mi je što Partizan nije na programu večeras pa da imamo što više klubova,Čukarički je prodao najbolje igrače pred Videoton i to je neozbiljno,Pavlović dao gol sinoć Apoelu...
(Mare, 18. avgust 2016 10:24)


vi ste nekim cudom igrali sa Ludogorecom tesno.. vi ste raspad sistema

Wanderson

pre 7 godina

Kupljene titule ne vrede nista! Drugovi naprdnjaci skinite se sa grbace Partizana da opet u Beogradu gledamo LS i utakmice sa Realom, Arsenalom, Portom... Nije ovo za vas.

erazmo beogradski

pre 7 godina

Odbrana šuplja - na golu rupa - dobro smo i prošli....:P
A naša deca nek i dalje idu iz kluba - a vi i dalje dovlačite ove inostrane levake...:/

Tupko

pre 7 godina

igrali ste protiv tima profesionalaca, a ne Napredka iz Krusevca! Pomirite se sa tim da je Srpski fudbal ostao u blatarama trena bez reflektora....

NemanjaVac8

pre 7 godina

Ma samo da država konačno otkači fudbal sa grbače. Našem fudbalu nema pomoći, tako da je najbolje za ovu državu i naciju da se fudbal zakonom zabrani.

Propali student nekoliko drzavnih fakulteta,MINISTAR

pre 7 godina

Jedini nacin za spas srpskog fudbala je da se Zvezda i Partizan oslone na domace igrace ali i ostali klubovi.
Samo tako se moze povratiti ona atmosfera kada je ljudima bio san da postanu igraci Zvezde i Partizana.
Dotad cemo se kupati jos u Julu ili u najboljem slucaju u Avgustu.

mick

pre 7 godina

namestenu ligu svako moze da dobije... kako su se samo popalili panteri a usledio hladan tus u evropi. partizan se koliko toliko borio i za LS i LE godinama ili udje ili ispadne za gol a ove puni ko god stigne. steta jer su i partizan unistili. eto vam premijer liga...

BMW Owner

pre 7 godina

Jeste li videli kako se Kahriman "baca" za loptom???
Pa šta radi ovaj Kahriman to nema nigde na svetu!!!
Nije u stanju da se baci kao pravi golman nego pravi neke pokrete....
Pod hitno ga izbaciti iz Tima!!!

spider

pre 7 godina

Ja vec 3 utakmicu pisem kakav trener golmana takav i golman ali nikako da se objavi komentar. Kako radi na treningu tako mu se i vraca na utakmici. Kog golmana je Maksa izbacio za svo vreme koje radi u Zvezdi? Kako trener golmana moze da ima stomak do patosa? Dovedite krstenog i edukovanog trenera golmana!!!

forza

pre 7 godina

a pre meca kakav sesuolo trange frange . al to samo neznalice pisu jer su zaljubljeni u "prelepu zvezdu " ili "prelepu epl" pa ne parate "one" italijane kojima je fudbal "propo" haha

luka

pre 7 godina

Poraz mogu da prebolim,ali nezalaganje nikad...kazniti od prvog do poslednjeg na terenu,ovo je vec sramocenje prvo navijaca pa onda i samog kluba u kojem igraju,dno dna

Andrej77

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdas i uopste mi nije zao. Dok je Terzic u klubu i vrh sadasnjih delija ne zanima ne FK.. Mars iz moje Zvezde bagro kriminalna!

Nenad Pirocanac

pre 7 godina

Ovo je opet udarac za srpski sport,kao i ubedljivi poraz Vojvodine a vi se samo smejte i prepirajte na sramote svih klubova jer navijate jedni protiv drugih...

Ognjen

pre 7 godina

Zvezda koliko god da dobro igra u SL ne moze pobediti protivnika kao Sasuolo jednostavno nije to do Grofa,do odbrane doduse jeste,nego do para i kvaliteta Sasuolo bi dobio Zvedu i sa 2 igraca manje

Rade

pre 7 godina

Tamo gde nema pomoći domaćih sudija, Zvezda izgleda kao trećeligaš. I La Valetu u prvoj utakmici je dobila uz pomoć sudija, tako da se sada vidi koliko je u domaćem šampionatu povlašćena... Sramota i od novinara koji sada govore o nekakvom apsolutnom favoritu, a drugu ste pesmu pevali do sinoć...Opametite se na vreme, jer time kako radite, radite protiv srpskog fudbala...

niidza

pre 7 godina

Kriva je uprava sto nije pojacala odbranu i nije dovela adekvatnog golmana za Evropu. Dzabe nam napadaci kad smo suplji pozadi i kad golman primi svaki drugi sut u okvur gola. Dovođenje mucea i jos nekih igraca je bilo bespotrebno, bolje da se taj novac ulozio u ibanjeza, kataia i vijeiru i da su se oni zadrzali. Mada i Katai bi mogao sad da se pokaze a ne da se izivljava nad surdulicom i backom. Nadam se da će uprava pametnije raditi u narednim prelaznim rokovima. Doveli smo milosevića a covek nam sedi na tribinama, a levog spoljnjeg igra ristić koji ke vezni igrac ?!!

django

pre 7 godina

glupa politika, ratovi, korupcija... kakva podrska navijaca, kakva ljubav prema klubu, ali sve dzaba. Da imamo te jebene pare, da citave godine gledamo evropske utakmice, ali dok ne bude jakog partizana, vojvodine, radnickog... tuga

coldplayer

pre 7 godina

Nisi morao sa ubacujes uopste sada Srnica i Plavsica kad si us.ao sve sa pocetnih 11.Igrali su samo jer si hteo da opravdas dovodjenje Mucea i Ruiza,a sto su trenutno losiji od gore navedenih to nema veze majstore.

Miki

pre 7 godina

Brao Zvezdo, bravo Terziću, bravo Božoviću! Ima samo jedan "mali" problem: pogrešili ste ligu, ovo nije liga belosvetskih penzionera, ovo je Liga Evrope i ovde igraju mladići.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Mozda ali samo mozda, APV shvati da nije tesko sa pozicije apsolutne vlasti unistiti relativno uspesne sportske klubove. Ali to i dalje ne cini njegov voljeni klub nista boljim. Naprotiv. Trpaj zlo srpskog sporta FK i KK Premijer.

Zenon

pre 7 godina

Odmah pozvati ambasadora Italije i pitati ga kakvo je ovo izivljavanje na nasoj ljubimici. Pitanje za bozovica sto mu nisu igrali najbolji evropski fudbaleri Kataji i Vijeira?

Sasa

pre 7 godina

Nije problem izgubiti i cetitati boljem ali je problem kada je ekipa potpuno malodusna bez zara i zelje za igrom.

Meni nisu jasna pojacanja koja su dovedena u letnjem prelaznom roku sve do jednog su promasaji. Ako nemate para nemojte nikog ni dovoditi dajte sansu zvezdinoj deci koja ce se barem boriti i ostaviti srce na terenu.

Boris

pre 7 godina

Smejem se svima koji su gledali ovo ahahahahahaha - koliko moraš biti lud da ne počneš da bojkotuješ ovaj raspad od fudbala koji se igra u Srbiji!

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Strasno.. Nije poraz toliko bitan koliko ponasanje i igra.. Delovali su kao da su se u 5 ujutru vratili mrtvi pijani iz grada.. lopta se odbijala od svakog, niko ne moze da primi, svaki for metar duzi nego sto treba, malo trcanja, kasni se u duelima.. Bukvalno kao da su bili pijani...

ivannn

pre 7 godina

molim vas prodaj teee kluboveeee i videcete sveee ko voli zvezduuu ko voli partizan ko voli pareeee!!!!!! sviii tiii veliki navijaciii ostaceee ispred tv. jer nece biti paraaa za takve duseee prodaneee a mi koji dolazimo sa raznih strana uvek cemo bitiii uz to sto volimoooo svi sa severa na doplunsku nastavuuu pa za 10 godina mozda na tribinuuu sramota me je zvezdee a jos viseee kvazi navijacaaaaaaaa!!!!!!!!! sve za zvezduuuuuuuuuuuuuu

as 71

pre 7 godina

Eto i to da dozivim, da nemam zelju da gledam Zvezdu posle 35 godina...
(Zvezda, 18. avgust 2016 21:33)
A proteklih dvadeset si sigurno uzivao.........
U julu na moru

punimlimenke

pre 7 godina

Gledajmo ovo iz drugog ugla - Sasuolo i nije neki klub kad ONAKVOJ Zvezdi dadoše samo tri gola. Zato smatram da nismo bez šanse u revanšu, brz gol na početku i do kraja još dva, uz jaku odbranu i navijače i eto produžetaka, a onda su gotovi.
(Ratko, 19. avgust 2016 09:26)
pomozi (mu ) boze.

ivan

pre 7 godina

kahriman ponovo.... vazno frizuricu da je namestio...lose stojimo 5 napred i kad izgubimo loptu odmah pritisak na yadnju liniju nemamo sredinu

koshke

pre 7 godina

Donald nema sta da trazi sa pokretnom sredinom terena Italijana!Plavsic je doktor za njega!Pogresne igrace smo doveli,desnog beka i stopera i dobrog napadaca i jednog igraca sredine i dovoljno.

dex

pre 7 godina

Možda je Terzić bio u pravu kada je rekao da bi ga bila sramota da pomuša da uđe u Evrope bez uloženih sredstava, ali eto... Nabili smo igrače u sreinu i napad, a odbrana i golman možda i najgori u istoriji! Šta je tak Kahriman naprimao počev od Partizana, preko Ludogoreca, pa sad i ovo... Užas! Time samo uliva dodatnu nesigurnost ionako nesigurnoj odbrani.

Zoki

pre 7 godina

Kad izađu iz tunela Marakane a sa razglasa krene "Žubor voda žuborila" dok delije citiraju član 6., stav 11, paragraf 42b iz statuta Uefa, Sasuolo nema nikakve šanse! Padali su IBV, Ventspils i La Valeta, pašće i oni!

Joca

pre 7 godina

Imamo 2 igraca manje (plus Le Talek) a to su Ruiz i Mouce koji ocigledno "moraju" da igraju zbog Bozovicevih veza,igraci ne znaju ni u kom su sportu,a kada se tome dodaju Kahriman i Cvetkovic,naravno da dalje nema price. Glavno je da su Terzic i Bozovic uzeli pare u svoj dzep za strance koji ne znaju sta ce sa loptom i mole Boga da im je neko ne uputi. Kriminal u srpskom fudbalu nas ubi,a ne to da nemamo kakve takve domace igrace.

privatizacija

pre 7 godina

Ko još prati propali fudbal! Ramba Petkovića nikada nisu zvali. Vidić i Subotić pobegli kada su videli s kim imaju posla. Reprezentacija služi sa punjenje džepova menadzerima. Klubovi služe za podsmevanje u kvalifikacijama. Koeficijent iz godine u godinu sve manji. Klupski racuni u sve vecem minusu. Rukovodstva troše naš novac,a nas lože svake sezone. Opametite se ljudi. Bravo za Olimpijce i sve ostale sportiste.

neutralni felsh

pre 7 godina

A sledeceg cetvrtka cemo posle pobeda Vojvodine i Zvezde od 4:0 u revansima svi na koncert Dzona Lenona u Arenu...
(laudrup, 18. avgust 2016 22:39)


mozda dodju elvis prisli i dzim morison ;)

kögel TIR.

pre 7 godina

Molim sta ste rekli ?! :)
Nadam se da su sada svi svesni da srpski fudbal nije ni na mapi evrope .. Fudbal treba ukinuti jer je odavno poznato da se na nasim terenima vise prati predstava bilmeza huligana nego fudbal.

гази

pre 7 godina

Ко се још пали на домаћи фудбал. Док је мафије ту нема ми бољитка. Ми смо спортска нација, знамо да играмо. Приватизација бре!

coldplayer

pre 7 godina

Dzabe kidam zivce kad stalno primamo luzerske golove.Sta god uradili ovo je totalno neozbiljno vise.I ne znam sto ne igraju igraci koji su u formi poput Srnica,kao sto je trebao to Poletanovic umesto Le Taleka protiv bugara.

Pexy

pre 7 godina

Nije samo Kahriman kriv. On jeste rupa. A sta je sa nepostojecim igracima u odbrani nasoj??? Setaju se Zabari na 20ak metara od naseg gola bez kontrole. Gde je neko iz odbrane da pritrci na odbijenu loptu???

Realno :)

pre 7 godina

Nema nas pozadi,nema nas napred,nema nas u sredini...pa gde nas ima???? Ovi nas ubise,a nije im ni pocelo prvenstvo,ne znam za kad ih Grofe spremas,za 19 kolo????

redaljka

pre 7 godina

Jel ovi Italiani znaju da im je velika crvena zvezda dosla,najpoznatiji klub na vasioni a njih doslo 6 000 u sred italije da gleda mocnu zvezdu.

Igor

pre 7 godina

Da nije Tole kriv, zemljaci? Lako je dominirati u SNS ligi sa kriminalcima u upravi i na tribinamama...sledeće godine neka skinunplate i penzije još 10%, pa bar pola od toga neka vam država prebaci na račun ne bi li prošli u grupu LE, da bude igara za narod ako već nema za hleba

rex

pre 7 godina

Sasuli nam punu mrežu golova... Vreme je da se ta banda već jednom rastera, klub privatizuje ili pređe na amaterski nivo ako su samo sposobni da stvaraju troškove. Za desetak godina imali bi opet zdrav i organizovan klub koji ima jasan koncept, ovako samo produžavamo agoniju i bandi punimo džepove...

Igor

pre 7 godina

Ma nema veze, evo vasa braca vode protiv Arouca, ozbiljna ekipa. To vam je valjda neka uteha?! A je li bila neka koreografija, ono kao mladici borovi devojke jele i to? Neki slet?

Milutin

pre 7 godina

Kobsu ovi momci koji igraju za Zvezdu? Katai tu i tamo, ostali da se razilaze. Uključujući i one koji su ih doveli. Dovidjenja, pardon, asta la vista kompadres.

coldplayer

pre 7 godina

Da ne zaboravim.Katai je najsebicniji igrac kojeg sam ja gledao u svom zivotu.Toliko me nervira zbog toga iz utakmice u utakmicu da sad jedva cekam i da ga prodaju.

NeLePFC

pre 7 godina

Opusteno,nema veze sto ih u evropskim takmicenjima bije ko kako stigne,zato ce u PREMIJER ligi da silje ki*u na Surdulicu,Borac,Backu.

Caniche mafioso

pre 7 godina

Početak kraja... Toliko je para spucano u ovu ekipu i to sve sa uverenjem da će se ući u neke grupe, dal Lige Šampiona ili Lige Evrope, a ono ćorak... Sad kad krenu stranci da napuštaju klub i kad krenu da traže pare...

zvezdaš

pre 7 godina

Neznam šta više izvodi Božović sa ovim strancima a pogotovo Ruizom i Mučeom.Strašno, kad primimo tri gola on se tad seti da ih zameni.Katastrofa.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Samo kratko, BRUKA!! Bruka je da nas rastura tim kome je ova prva oficijelna utakmica (pa makar bili i talijani) , a nama je ovo deveta!!

ovre

pre 7 godina

Grobari Delije umesto da se udružite i bojkot lige dok ne odu svi koji su fudbalu, vi se lozite na derbi i nameštene titule, a u evropi vas prebije ko god stigne, dok se oni smeskaju iz fotelja i broje pare.

vele

pre 7 godina

Haha jesam zvezdas al ovo je ponizavanje sta nam uradise ovi italijani takav fudbal sto oni igraju je za nas nedostizan dugo godina narednih. Ajde sto su mogli tuce golova nam dati nego u odbrani kakve markacije udvajanja igraju nismo prisli golu kao amaterska ekipa smo delovali

karvaljo

pre 7 godina

Italijanima prvenstvo nije ni počelo, čisto da se zna... pre 10ak godina komšije izbacile Lester, Kijevo...koji je tada bio što Sasuolo sada, a mi u grupi lige šampiona igrali 3 puta nerešeno sa Realom, Marsejom i Portom i još smo bili ne zadovoljni...a gde smo sada , gde nam je fudbal, strašno koliko smo propali

He

pre 7 godina

Kako to da tim LIDER našeg prvenstva, koji je oborio sve svetske rekorde u pogledu broja utakmica bez poraza, golova i td., uz dosta sreće prođe prvo kolo, pa drugo izgubi pa treće ne pređe centar od prosečne ekipe italijanske lige. Vojvodona, Čukarički gube ali ta Vojvodina prošle goine je razbila jaći tim te iste lige i td. Partizan je i u gostima pobeđivao nemačke ekipe i td. Sve to, i očigledno što se može videti, ko hoće, da ekipe iz našeg prvenstva statiraju protiv CZ, govori da to nije lider zato što je lider već zato što je sve izrežirano od POLITIČARA. BRUKA!

Realno

pre 7 godina

Ja sam veliki Zvezdaš, ali ljudi šta Vi komentarišete. Ova dva propala kluba, u danu kad Srbija osvaja 5 medalja. Privatizovati klubove. Pare davati drugim ekipnim sportovima i pojedinačnim. Pa da bude još medalja. A ne davati nekakvim polufudbalerima.

Mrgud

pre 7 godina

Ovi nasi mogu samo u super ligi da igraju...Kupljeni silni stranci koji nisu nizasta. Jedino Kanga vredi a i on je napravio glupost! Bolje se osloniti na domace igrace nego na ove nabedjene strance!

grofcina al zamalo

pre 7 godina

zao mi samo obicnih i iskrenih zvezdasa. ovi napaljenji i slepi sto im ide voda na usta kad premijer "cigu ligu daj" mi nikako ne idu u glavu. isto je i u kosarci gde se svi razmecu izjavama a zna se sve o drzavnom bankomatu i slicno. em sto nemate mozga ali nemate ni dusu i to je najveca tuga u celoj prici.

Veder

pre 7 godina

Srbija je divlja neorganizovana drzava,necivilizovana'a sve sto smo ulagali u bivsoj Jugoslaviji je unisteno i razvaljeno. Neznalice i mafijashi su u svim porama drustva pa otuda nema nikakvog civilizacijskog napretka niucemu. Sumnjam da ce ikada klubovi biti privatizovani pa da onda vidimo ko je ko,ovako iz naseg poreza krimosi po klubivima uzimaju pare,bahate se i parazituraju na nash racun,al sta to vredi nepismeni narod uvek bira gubitnika,a onda mi svi gubimo sve na svakom polju. Nece biti bolje nikad bolje nikad biti nece...u zemlji Serbiji.

Dejan

pre 7 godina

Ovako,Robert Prosinecki je pravio igru,sa igracima koje je imao cak ju je i napravio koliko je mogao sa sposobnostima igraca koje je imao.Oteran je od strane Lukica i Vesica iako je rekao da je sam dao ostavku.Dalje,Slavisa Stojanovic je imao totalno rasulo ekipu,pravio je ekipu sa tri iskusna igraca (Milijas,Mrdja,Mijailovic) i sam doveo Pecnika koji je pretrcao sam vise na jednoj utakmici nego ceo sadasnji tim Zvezde zajedno.Slavisa je imao svoj koncept i igra je sve vise licila na dobru.Dosao je u klub Terzic i oterao ga.Grof nema nikakav koncept igre,Zvezda igra sve losije a ne sve bolje iako su mu dovedeni svi koje je zeleo.Dakle Grofe zbog toga doslo je vreme da odes.Jesi simpatican i duhovit ali to nije deo trenerskog posla.Ja kod tebe ne vidim ni jednu uigranu akciju,sve se svodi na individualni kvalitet igraca koji je dobar za nasu ligu ali u Evropi izgleda svaki igrac Zvezde osim Kataia i donekle Donalda kao amater.

zvrk

pre 7 godina

Zvezda fukcionise po principu....prodaje se igrac...pola od prodaje vodjama navijaca Bogdanovu itd...pola u dzepove ostalih....to je CZ a i Partizan...Jos jedna godina gde cemo gledati krem fudbala,a ne nase lazne nade i amatere...Gledajte sasuolo i gledajte kako se igra!!

jako loše

pre 7 godina

šta je ovo brate, mogli su 4-5 još da daju...zvezdini igrači ne znaju ni loptu da smire.
ali redovno prozivate grobare koji evropu igraju godinama.

Užičanin

pre 7 godina

i opet se napalite sl. god. kako ste mnogo jaki i jedni i dugi i peti...
nema ljudi naš fubal je mrtav!!! ne znam ni što ga pratite.. mora mnogo toga da se menja. bojkot!!!

Holy Smoke

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ljudi ovde i dalje prate nas fudbal. Iskreno zanimljivije mi je da trenutno gledam nase na olimpijadi. Ove slepce i ne gledam...
Ne zasluzuju ni trenutak nase paznje. Nikad nista ne urade, cak nas naprotiv i cesto obrukaju...
Prodati lepo sve to...

svasta

pre 7 godina

evo treci gol, igrac Sasuola izmedju cetiri Zvezdina igraca dodje do lopte i postigne gol. mozes da gubis u fudbalu, ali ovako nezainteresovano igrati je sramota.

kimi

pre 7 godina

Kakav čas fudbala. Ako je Božović grof Di Frančesko je onda CAR. Uopšte ne komplikuju, čak šta više igraju jednostavno do noge, prelepe kontre i odbarnu igraju izuzetno organizovano. Ta odbara se dodnije videla jer Zvezda nije ni napala. Realno ovo je još i dobro moglo je biti 6:0.

Zigzag

pre 7 godina

ako sasuolo gurne tri na marakni,zvezda ce primiti ukupno 14 golova iz 6 utakmice isto koliko i dinamo prosle godine u grupi lp....samo sto su s jedne strane protivnici arsenal,bayern i olympiakos,a s druge valeta ,ludogorec i sasuolo....jel sad konacno shvacate razliku?

Deki

pre 7 godina

Ako zanemarimo grobarsko nasladjivanje zvezdinom katastrofom a isto smo i mi njima radili,nas fudbal je katastrofa i nema svetla na kraju tunela a bojis se i da ce reprezentacija da nastavi isto trend. Jos dugo ce mo najkvalitetnije utakmice gledati na TV-u umesto kao nekad na nasim stadionima a pobede u tzv. vecitim derbju sluzice samo za domaci upotrebu.

Mudo Milov

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
(Damzan, 19. avgust 2016 01:01)
Brate, ne brukaj se. Svih prethodnih sezona igrali smo Evropska takmicenja, sa mane ili vise uspeha. Vama su krajnji domet kvalifikacije. Jedva ste prosli drugo pretkolo za LS (u kojem ste se nasili zahvaljujuci Partizanu, jer ste osvojili 0 bodova za koeficijent), cim je dosla malo ozbiljnija ekipa, ponizili su vas, a onda ponizenje i od Italijana. 90% domacih utakmica imate zatvoreno, to i mala deca znaju, ako vam je to satisfakcija onda super, uzivajte i dalje!

Realno

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za Grobare gde je vas tim, kada vi igrate kvalifikacije za grupnu faze LE... a da.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Damzan, 19. avgust 2016 01:01)

Samo jedan odgovor za Zvezdasa, Sinko mi to takmicenje LS ili EL igramo svake druge godine pa tako vec 15 god otprilike a vi ne mozete ni prva kola da prodjete a kamoli da udjete, bolje i da ih ne igrate nego da se ovako blamirate... Tako da pitanje ti je bas smehotresno, ali sigurno si neki osnovac sta ces...

Sasa

pre 7 godina

Vojvodina nije igrala.?samo
zvezda....ok
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lala, 19. avgust 2016 00:25

Sudeci po rezultatu, mislim da NIJE igrala.

Vojvodina (starija sestra FKCZ), igra SAMO protiv Partizana. Trebali su igracima i Lalatovicu da kazu da igraju u stvari protiv Partizana. Mozda bi i prosli u grupnu fazu.

"Dijagnosticar", Nis

JPR23

pre 7 godina

Jos jedan dokaz koliko je nas fudbal generalno los... Kao da nam pa trebaju dokazi.. Ali i pored toga neki misle da nesto mozemo..

Wade

pre 7 godina

Partizan kad osvoji JSL bar udje u neko evropsko takmicenje, pa poraste koeficijent srpskog fudbala, a ovako zvezda se gura silom ali jednostavno ne moze, i pada koeficijent a nas fudbal samo gubi. I sta cemo sad sa 10 stranaca?

El Nebulozo

pre 7 godina

E sad lepo, svi su ispali. Sad mogu da se posvete domaćem šampionatu, da se urče kako su najbolji u lokalu. Evropa? Kad su Evropska takmičenja bila merilo kvaliteta?

Trifke

pre 7 godina

Trebao je novinar da ga pita zasto ga onda drzi 60 minuta u igri kad covek pojma nema. Ista stvar je sa Kahrimanom. Kada nas covek upropasti svojim kriminalnim odbranama u JSL napadaci to mogu da nadoknade ali u Evropi je to tesko izvodljivo i protiv timova tipa Valete a kamoli protiv ozbiljnih ekipa. Odbrana nam je najslabiji deo tima a najveci krivac za to je Kahriman. Odbrambenim igracima dobar golman mnogo znaci za samopoutdanje a kad sumnjaju, s razlogom, u svoje mogucnosti i plus znaju da iza sebe imaju rupetinu od golmana i ono sto znaju i mogu vise ne znaju i ne mogu. Pruziti sansu drugom golmanu i uskratiti je Mouceu pa da se ne brukamo bar na Marakani.

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 7 godina

12min.-igrač Sasula napada Cvetkovića,iza njega 20m slobodnog prostora,Mouče čuva beka na centru a nikom od zadjih veznih ne pada na pamet da mu zatvri ledja.
17min.-Covek šutira a da mu niko nije izašao u blok.
To se u petlićima uči.Zašto ovo pišem?To su samo dva očita primera ko igra u Zvezdi,a ove stvari vidi i onaj ko je makar odgledao jednu utakmicu LŠ.

Profesor BG

pre 7 godina

Ocajna igra Zvezde. Sve dok domacu ligu i domaci fudbal vode kriminalci, politicari, kojima je jedini cilj licno bogacenje, ostacemo tu gde jesmo, na dnu. Ova utakmica je prava slika domaceg fudbala, losih, umisljenih fudbalera, trenera...

Delija iz Tivta

pre 7 godina

A mi htjeli u ligu sampiona.Neuigrana 6. plasirana italijanska ekipa nas pogazi ,ubjedljivog prvaka Srbije.A jos Matri neigra.Slika i prilika naseg fudbala.

_papazjanija_

pre 7 godina

jel se seca neko kada sam napisao u aprilu da ce zvezda biti katanac jer ce dovesti strance a nece imati od cega da isplati kad ne udje u evopu? klinci mi udarali minuse, u fazonu zvezda paklen tim..Zvezda malo jaca od kisele vode!

Nikola

pre 7 godina

Strelci podbacili u Riju, Nole podbacio, veslaci podbacili. A onda dodje fudbal, i ti shvatis koliko su ovi sto su "podbacili" zapravo dobri. U fudbalu cemo na Olimpijadu, SP, EP, LŠ ili LE da stignemo na Kukovo leto...

Borkes

pre 7 godina

Da li je realno da je Zvezda ovoliko losa? Sta bi se desilo da je protivnik ozbiljniji? Realan rezultat do sad 6-0. Fudbal u Srbiji u slobodnom padu

cc

pre 7 godina

Ovo je strasno... Najiskrenije, ovo je moglo 10:0 da bude bez pardona. Izadje Berardi, ulazi klinac i odmah asistira. Jao majko koliko mi klasa za njima zaostajemo... Kad se setim komentatora tipa "jelen super liga je tu kao serija a". Pitam se kako izgledaju ljudi koji takve gluposti napisu? :D

dragan

pre 7 godina

Ali nama ovo nije dovoljno, i dalje ce prva sportska vest da nam bude: ,,Zvezda povela u Lucanima", Partizan ubedljiv u Krusevcu.... Manimo de fudbala dok se pitaju kriminalci i tzv. navijaci.

mwl teo

pre 7 godina

mnogo me je sramota sto sam gledao tekmu iako volim svim srcem tuzno je koliko smo nemocni realno dobro smo primili samo 3 najmanje 6 trebalo

...

pre 7 godina

(Misel Platini, 18. avgust 2016 21:58) Sta fali Notingem Forestu? Vise su osvojili u Evropi nego Zvezda. Ajd da si rekao Trondhajm, pa i da ima smisla.

Mihailo

pre 7 godina

Ništa ne očekivano, liga nam je u raspadu, namešteni rezultati, potkupljene sudije, pranje novca, huligani odlučuju ko igra i ko je trener. Sva halabuka oko prvaka Srbije dobije epilog kada dođemo u Evropu.

Sezona kupanja jos uvek traje

pre 7 godina

Italijani sa pola snage... Nije vam ovo AV liga i FK Javor... A kako su samo pre mesec dana pricali o musemi na stadionu da ce da se trese samo tako, a da vazi hahahahahahahahahaha

dejan

pre 7 godina

Srpski fudbal je odavno dotakao dno dna i bilo mi je vise nego smesno kada su predstavnici Sasuola izjavili da nisu imali srece u zrebu a javnost se ovde upecala na to,hahahaha Italijani su kurtoazni narod,to treba znati,uvek velicaju protivnike a kod nas je obrnuto,mi smo naj naj pa zato i prolazimo tako jadno,mislim na fudbal.Kada bi bilo malo pameti u zemlji pa da se sve uzaludne pare bacene na fudbal preusmere na sportiste koji nam ovih dana ulepsavaju zivot makar malo,bilo bi jos bolje,u to sam siguran.

Savatiye

pre 7 godina

Šta reći!? Osim da je ovo slika i prilika celog našeg društva, naše Srbije. Sve jalovo, bezidejno, malokrvno i traljavo. Od malih nogu navijam za Zvezdu, gledao sam hiljade utakmica ali onakvu igru nekog tima još nisam video. Kahriman je mekano sa Vijeirom mogao igrati štopera, Fibel centarfora a Katai biti golman, verujem da bi isto izgledalo. Poražavajuće!
Mouče i Ruiz nisu morali ni da izlaze na teren. Verovatno bi isto rezultat bio.
Poletanović je sigurno postavio rekord u broju pogrešno predatih lopti. Možda je jednu dodao saigračima.
Dakle, sve smo upropastili. Sve, sve su pokrali, ojadili i sada krpimo nešto što okrpiti niko neće, nikada.
Školstvo, zdravstvo, privreda, poljoprivreda, turizam, saobraćaj, Partizan, Zvezda... Izaberite šta je najjadnije?
Iskreno sve je isto! Dno dna.
Doviđenja...

V.

pre 7 godina

Ljudi jel neko od vas u TV prenosu video golmana Sasuola?
(Ljubinko Pantic, 19. avgust 2016 02:11)

Ja jesam, kad je isao ka tunelu na kraju utakmice!

as

pre 7 godina

Meni licno je drago, ostali su bez Evrope, a primanja igraca su astronomska. Terza se kockao i izgubio, od prodaje Kataia i Vijeire leci ce taman za plate :)

Vozi Miško

pre 7 godina

Pod hitno usvojiti zakon kojim se zabranjuje davanje para fudbalskim klubovima od strane javnih preduzeća ili preduzeća u kojima država ima bilo kog udela.Ko bre plaća toiki broj stranih igrača u našim fudbalskim klubovima.

R80

pre 7 godina

Trener Sasuola je ljut sto su dali samo tri gola, a sto je najstrasnije on se nije salio...Sasuolo nije zadovoljan sa 3:0 protiv giganta i imena kao sto je zvezda, eeee moj srpski fudbale !!

Stefan

pre 7 godina

Brate mili koliko je fudbal bruka za nas sport a ulaze se vise u njega nego u bilo koji drugi. Umesto da smo otvarali hale za gimnastiku i atletiku, gradili bazene, odbojkaske terene, kosarkaske, streljane itd mi smo gradili neke polu zavrsene objekte koje nazivamo terenima za fudbal. Fudbal nam nista dobro nije doneo osim sto mnogi preko njega peru kes. A za pare koje su bacene mogli smo da dobijemo 10 vrhunskih sportova u Srbiji koji su postovani u svetu i donose nam medalje, respekt i pare.

Uzas!

razvaljuj botove

pre 7 godina

Zašto ste skromni skromni kada igrate sa raspalim policijskim klubom koji ne može da predje centar u Evropi. Lagano gazite FK Naprednjak sa 5:0.
(razvaljuj botove, 18. avgust 2016 10:58) # Link komentara

Izvinite pogrešio sam bilo je samo 3:0 ali priznajte da ste imali sreće.

DonSerdjo

pre 7 godina

Kad mi Grof krene pametovati o uigravanju ekipe bude mi muka...pa druze imao si do sad dovoljno vremena da uigras 11 ovaca a ne tim "profesionalnih fudbalera"...ovaj tim je dobar za JSL, mozda bi neka druga postava odigrala bolje al ovo sto sad igraju za Evropu je dovoljno za 3:0 u gostima...nista vise...Grofe prestani traziti alibi i slobodno reci ako je neko bolji...i da, Mouce MORA da igra, ocigledno!!!

Zvezda ali crna

pre 7 godina

Lako cemo sa ovim domacim fudbalerima kojih nema puno. Njima ce mafija da preti i ucenjuje ih ali sta cemo sa ovolikim strancima kada stanu u red za plate koje su pozamasne ?
Kuku su ga nama !

Zemun_grad

pre 7 godina

Bagra vuče pare siromašnoj Srbiji, a blamira nas gde god stigne.
Titove blizance treba gurnuti u 5. ligu, a ne da decenijama posluju sa gubitkom.
Kada je moj voljeni FK ostao bez novca, spustio se dva ranga niže u dve sezone i svetlo na kraju tunela se ne vidi, iako je u prvih 6-7 klubova u zemlji po kvalitetu škole.

U Srbiji ugasiti fudbal

pre 7 godina

"odbrana"

Da bar imamo amatere u odbrani ne bi nam svaka susa davala po 3,4 gola...ali posto imamo antifudbalere onda moram da ih pljunem po sred fudbala njihovog laznog...

Kako drugacije

pre 7 godina

Gubimo 1 0 oni pjevaju od topole do topole...bas to treba igracima.
(drmr, 18. avgust 2016 21:12)

Nista ne brini, ionako dve trecine tima ne razume ni reci, ni pesmu...kamoli znacenje!

Аки

pre 7 godina

Обратите пажњу кад је лопта у поседу Звезде на противничкој половини, сваки пети пријем лопте личи на нешто, 3 везана додавања - немогућа мисија. Ништа то боље није било ни у прошлим утакмицама.

coldplayer

pre 7 godina

Rece neko lepo,grobar mislim
Bojkot cele lige dok se ne uradi privatizacija i ne skinu pijavice smiz ovog sporta.Placeni navijaci nece moci sami.BOJKOT!

ugasiti fudbal u Srbiji

pre 7 godina

Rezultat u ovom meču nije toliko bitan.Mnogo je važniji primetan

napredak u svim aspektima zvezdine igre , tako da će svoje pravo lice zvezda pokazati u subotu protiv Radnika iz Surdulice.

matori

pre 7 godina

Prava je sreca sto se igralo u danu izuzetnih olimpijskih rezultata pa niko normalan nije ni pokusavao da gleda tu bruku. Za revans ce biti mnogo veca bruka

Sicilijanska odbrana

pre 7 godina

Jedno pitanje za sve. Koliko taj veliki širom sveta poznati klub za koga sigurno niko ko ne igra kladionicu nije čuo do pre 2 godine ima stranaca u ekipi? Em što ne znamo da napravimo igrače, em ne znamo ni da ih kupimo. Kod nas samo prolaze treneri šahisti koji forsiraju neku zatvorenu igru sa milion odbranbenih i zadnjih veznih. Pa sramota je da Bugari i anonimni Italijani igraju mnogo ofanzivnije od naših ekipa. Fudbalom na sreću ponovo vladaju napadčke ekipe a ne kalkulantske i zatvorene.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ja sam neutralan, ali grobara ima vise...
(srbija, 18. avgust 2016 22:05)


ne, nema nas vise, nikad nas nije ni bilo vise. mi smo vise za kvalitet od kvantuteta: malo nas je, al smo... grobari :)

Eto tako

pre 7 godina

golman sausola imao najlaksu utakmicu u karijeri.

neutralni felsh, 18. avgust 2016 22:21)

Ma lik završio u bolnici, bilo na vijestima, kažu umalo da umre od dosade :D

Kolubarac

pre 7 godina

Nažalost sad će raspad ekipe.....ode 4-5 glavnih igraca i opet jovo nanovo a govore nam da se ekipa za evropu stvara godinama a mi ne mozemo da zadrzimo jednu ekipu ni sezonu