Utorak, 05.07.2016.

20:33

Poraz Zvezde od Pandurija

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u test meču u Krškom od rumunske ekipe Panduri sa 4:2.

Izvor: B92

Poraz Zvezde od Pandurija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdas

pre 7 godina

3.Panduri - 1.Zvezda 4-2
1.Partizan - 1.Steaua 4-2
?.Partizan - ?.Zvezda ?-?
(Mirko, 06. jul 2016 13:02)
Partizan - Zvezda 1-2
Zvezda - Partizan 3-1

boris4c

pre 7 godina

(Штилцована катаболцна, 5. jul 2016 22:52)

Od 2006-07. sezone, rumunski klubovi su igrali LS cak 9 puta, u proseku svake godine, s tim sto su nekad imali i po dva predstavnika. Tokom tog perioda su osvojili 36 bodova, a poraze su pretrpeli Roma, Celzi, Rendzers, Mancester Junajted, Valensija, Ajaks, itd. Ako se ne varam, mi imamo osvojena 3 boda od 2003-04. sezone. O Ligi Evrope ne treba ni trositi reci. Rumunski klubovi su stalni ucesnici. Steaua je igrala polufinale LE pre nekoliko godina, a 2009-10. sezone su cak cetiri kluba igrala grupnu fazu, pa se jos Unirea prikljucila kasnije kao treceplasirana iz LS. Mozemo da pricamo sta hocemo, i mozda jeste Partizan ostvario solidne rezultate protiv rumunskih klubova, ali cinjenice ostaju cinjenice, a rumunska liga je mnogo bliza belgijskoj nego sto je nasoj.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..
(Misko, 05. jul 2016 21:32)

Sine, ne balavi. Dok su bili komunisti u SFRJ se igrao odlican fudbal. A i nesto malo smo znacili u fudbalskoj Evropi. Ako se ne varam i titulu prvaka Evrope uzeste pod komunistima. Tako da o tom sistemu bolje da cutis jer nisi nikad gledao Rijeku, Sarajevo, Vardar, Velez, Osijek...

Nis Radnicki Voli

pre 7 godina

Katai najbolji igrac zadnje dve godine,a oni planiraju da ga prodaju.
dovode neke neproverene igrace,ali bitno da su stranci.
Katai-a je dovoljno pogledati 2min da skapiras kolko je IGRACINA za sve ostale na terenu,ali za nase velike trenere,menadzere i selektore on je samo prosecan igrac

zao mi je sto tako dobar igrac propada u ovoj kriminalnoj drzavi,da je u bilo kojoj drugoj on bi zavrsio u neki veliki klub,igrao za reprezentaciju,a kod nas je samo prosecan igrac,iako je od 99% igraca bolji.

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

hahahahahahajajajaajaj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 5. jul 2016 22:55)

Bolje bi zvucalo sta im uradi to Prkalabu,samo ne znam coveku ime.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Koja si ti botina covece....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nema ti leka..., 5. jul 2016 22:51)

Ti mi kazes da sam bot hahaha,decko smesan si isto kao i ovaj tvoj tim.Pa bolje da napisem vise komentara,veca sansa da ce objaviti.Tamo na nekoj temi napisem jedan komentar i ne objavise.A ovaj sto mi ukrao nick (poslao komentar oko 23:45) je toliko mudar da ni nick nije uspeo da smisli nego mica mala krade od drugih.Smesan je i on.

Aлександар

pre 7 godina

Вучићу реагуј, сипај још пара у Звезду! Ма знам да сипаш као нико никада пре тебе, али овај пораз нас не оxрабрује, дај још десетак милиона дуга шатро скини, а види исто ако фали још пара ФМП-у сад је милионче отишло на Пулена. Помози и бати да купи још који ресторан и још по коју фирму, а ја одоx порез да платим па преко Београда на води, правац коридором 10.

as

pre 7 godina

Samo Terzicu leci komplekse, daleko ces dogurati
Ovoliko nagimilati kadar, pa to je strasno
A da ne govorimo o platama i nezadovoljstvu koje ce proizvesti u klubu

Vracarac

pre 7 godina

ovo je samo pocetak kraja. Pixi nas je naceo, terzic ce nas dokrajciti. Na pripreme su posla 33 igraca, dosla jos trojica i cekaju se jos dvojica. Total 38 igraca i jos nekolicina na koje se ne racuna. Posto necemo uspeti ni drugo kolo da prodjemo, vec pocetkom avgusta krecu problemi. Sa ovolikim obavezama ni Man Cityne bi izasao na kraj, a kamoli nasa posrnula Zvezda.
E pa dragi moji, Juventus je zapoceo, Glasgow Rangers nastavio a Crvena Zvezda ce zavrsiti krug velikana kiji ce morati sve ponovo da prolazi. Srecnonam svima protiv Maltezana.

Struja brejkdenser

pre 7 godina

Idemo, Zvezdo! Nema ovo nikakve veze, pripremna je utakmica. Pa neće Grof odmah sve karte da otvara, a i treba vremena da se tim uigra. Ipak je dovedeno par pojačanja koja tek treba da se uklope u tim. Zvezda mi je sveeeee!

reginaldo

pre 7 godina

E moji prijatelji. Ima ovaj mec itekakvu vrednost. Pre svega da vas malo spusti na zemlju, jer ste bez ikakve osnove visoko poleteli. Sto se igraca Zvezde tice, dobra opomena pred kvalifikacije. Drugu rundu bi morali proci, bila bi katastrofa ispasti od Maltezana. Sto se tima tice, ono sto upada u oci je gomilanje igraca na sredini i rupcage u odbrani. Sa takvom ekipom jedino ima prodju rizicna taktika Ivana Golca, daj gol vise nego sto ces primiti. U svakom slucaju zelim vam srecu na ostrvu. Svaki evropski bod je zlata vredan za nas ocajni fudbal.

Marko

pre 7 godina

Mi imamo trenutno oko 15-20 ofanzivnih igraca,od cega najveci broj u veznom redu,nije mi jasno koju cemo taktiku igrac 2-6-2 s obzirom da budimo realni odbrana je rak rana ove ekipe.Mi nemamo ni jednog proverenog i dobrog stopera,NI JEDNOG!Najveca glupost je dovoditi strance u odbranu,u poslednjih x godina ne pamtim ni jednog koji je taj posao dobro obavljao ne samo u Zvezdi,vec i u Partizanu,i manjim klubovima.Ne racunam Gaja koji je jedini koliko toliko bio dobar.Odbrana je najvazniji deo tima,kada tu sve stima,i ima sigurnosti,lako je ostatku tima da napada.Ovako svako od napadaca mora da razmislja o povratku nazad,jer je odbrana uzasna.Lukovic igra na nivou mog Hajduka sa Liona,tu bi bio koristan koliko toliko.Stranaci u odbrani ne funkcionisu,jezicka barijera je veliki problem,a komunikacija golmana sa odbranom,a njihova sa defazivnom vezom mora biti besprekorna,da ne govorimo o nasem mentalitetu.Zivi bili pa videli,ove godine cemo imati najvise primljenih golova,ako se nesto ne promeni,pogotovo ako tu bude Lukovic,jer je on korisniji protivnicima nego nama.Savo Pavicevic je za njega doktor fudbala.

Matori

pre 7 godina

Ovaj Krkalabu mi je postao gotivan igrac. (Struja brejkdenser, 05. jul 2016 21:48)

Zamisli da svako kao ti ostavi po 4-5 komentara na sta bi to licilo?!

Bruguera

pre 7 godina

Stvarno kada ce Lukovic prestati da se racuna u prvi tim? sa njim odbrana je suplja i nesigurna a greskama i kiksevima se ne zna broj! covek je presedeo 2 godine u Zenitu da bi naplatio i poslednji evrocent! u redu ali da nam on sad bude glavni je zalosno! secam se posle 3 2 u Beogradu protiv PSVa on prabi penal i crveni u 3 minutu! i sad se vratio da nam jos jednim ugasi nadu! Bozovicu grofe spasi nas Aleksandra Lukovica

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Ti Panduri su treceplasirani tim Rumunskog prvenstva a Rumuni imaju daleko jacu ligu od nas...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ajde, 5. jul 2016 21:11)

Кад неко не види Европу десет година па прича глупости. Како то да Румуни имају јачу лигу од наше а у последњих десет година Партизан је избацио четири румунска клуба и то без пораза. Редом Динамо из Букурешта, Оцелул из Галација, Политехнику из Темишвара и прошле године Стеауу из Букурешта. Дакле, два најтрофејнија румунска клуба, учесника лиге шампиона Оцелул и Политехнику из Темишвара која је годину дана касније тукла Динамо у Загребу. Како тада та лига није била јача од наше, а сада кад играју против неког за кога је Каират недостижан као васиона одједном постају лига у рангу Белгије. Биће да је нешто друго у питању...

Dexim

pre 7 godina

Opa,legiju stranaca,svemirski tim,ljubimce velikog vodje natrpali Panduri? Dace Bog pa ce tako biti i u kvalifikacijama... (Avalon, 05. jul 2016 21:57)

I sta cete dobiti osim malo radosti u tvom tuznom zivotu?! Nista i dalje cemo da vas gazimo i bez evrope a ti ces da places.

JPR23

pre 7 godina

Pre 25-30 godina, spomenis Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo, Zelju, Vardar.. Niko se u evropi nije radovao da mu neka od tih ekipa bude protivnik... Sad smo svi skupa smejurija za neke pandure..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!
(A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Izdvojice Vlada Srbije jos koju milijardu a ti ces da ronis suze i grizes jastuk od muke, jer za bolje i nisi ...

Wllaxy

pre 7 godina

Grobarčići, mislim da ste sada jedan korak bliži tituli jer smo izgubili važna tri boda. Oh wait, ovaj meč nema nikakvog značaja osim da se malo primite. Onda izvinite, samo nastavite sa loženjem.

Reci nam?!

pre 7 godina

Kako ce biti bolno prizemljenje,ali samo vi letite sa najavama da ste vec u grupi (sed, 05. jul 2016 20:59)

Ko je iko igde najavio da smo vec u grupi?!

koki

pre 7 godina

Superheroju Gailijuse,ti si mrtav ladan na ovoj gotovo ne bitnoj vesti ispalio nekoliko komentara koji jasno pokazuju da ti je mnogo tesko sto si uopste danas morao da ustajes iz kreveta!!! Smiri se,lep je dan,uzivaj u zivotu care....

Dzoni Bravo

pre 7 godina

Ovo je pripremna utakmica.Ako niste znali...
(Polako, 5. jul 2016 20:55)

I protivnickoj ekipi je ovo pripremna utakmica. A ako je pripremna ne mora da znaci da ne treba da se zalazu. Pripreme sluze da se skroji tim.. a kako ce se skrojiti ako od Pandurija gube 4:2 i to u najjacem sastavu??? Batalite te price 'pripreme su, opustite se'.. pa ako se i igraci tako opustaju onda do mojega..

York

pre 7 godina

Panduri igro bez 10 igraca..Bitno da su gos.Terzic i njegovi navijaci bez mozga vec u Ligi Sampina! (vu, 05. jul 2016 21:00)

Ma ti strucnjak za Rumunski fudbal igrali brz 10 igraca. E koliko ste jadni...

Matori

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Kako vam ne dosade ovi komentari? Sta pokusavate jadnici?

vu-te klan

pre 7 godina

Pa ne znam sta se loze i delije i grobari kao da ne zive u Srbiji i kao da nisu svesni kvaliteta naseg fudbala...Jadno ali uvek moze jadnije, a za neke bolje rezultate treba mnogo vise cak i od privatizacije koja bi definitivno digla malo fudbal...

Zvezdas

pre 7 godina

Koliko se ja secam partizan pre ulaska u LS 2010 gubio je pripremne od jos losijih ekipa tako da polako, varaju se oni koji se raduju ovom rezultatu.

Suština

pre 7 godina

Dobro:
- Koliko god za Orlandić mislili da je nedostojan za Zvezdu, toliko ovaj odgovara golovima. Činjenice su sledeće - davao je golove u finišu sezone, prekinuo mučenje sa Nišlijama pred 42 000 ljudi, dao gol (kakav god) protiv Olija. Danas 3 gola za 19 minuta protiv slovenačkog prvoligaša. Zaslužuje šansu pre Sikimića!
- Rezervisti se baš bore, pakao od konkurencije. Već danas imamo Babunskog, Račića i Joveljića koji su bili dobri.
- Adam Mičel je odličan na pripremama. Po meni, ispred Lukovića, a iza Rendulića i Fibela.
- Katai igra kao u transu, za 4 utakmice 6 golova.

Loše:
- Katastrofalno izbalansirana odbrana, bukvalno svaki ozbiljan napad Pandurija završio golom. Luković napravio penal, loše postavljena ofsajd zamka, čak i Ristić grešio, Lućo i Fibel se utopili u sivilo. Zvezda je kontrolisala meč, ali odbrana je svojom igrom uništila rezultat.
- Hugo mi deluje slabije, nasuprot Kataiu koji uživa u igri.
- U ovim jačim utakmicama mnogo se vidi koliko zavisi sve od Kataia, što je loše kada se uzme u obzir kakvi su igrači oko njega i da bi i oni trebali malo više da se potrude.

Neutralno:
- Solidan utisak Kange i Ruiza za početak.
- Grof je bio na utakmici sa Krškom, tako da mu je bilo bitnije da vidi rezerviste. Pa je zato i bili ovakva igra rezervi protiv slovenačkog prvoligaša.
- U 2 najjače pripremne Zvezda je igrala defanzivnije (pobedila) i ofanzivnije (izgubila).

маннијак

pre 7 godina

Погледао сам утакмицу и могу да кажем да је квалитет Звезде био видљив у односу на румунски тим. Све у свему, јефтине грешке и спортска (не)срећа, па се овако завршило. Мало је рећи да је Звезда стварала шанса, били је много боља у игри.

Pedja

pre 7 godina

Neverovatna radost navijaca Partizana sto je Zvezda izgubila pripremnu utakmicu. Kako je nekima malo porebno da budu srecni, stvarno je neverovatno. NIsam gledao golove, ali odmah vidim da je Lukovic napravio penal, a skoro sam siguran da je bar za jos jedan gol kriv. Dosad nije odigrao jos nijednu utakmicu kakva god da je, a da nije bar jedan kiks napravio. Da li mi treba da pisemo peticiju da ga se klub resi? Lukovic nam je trenutno najgori stoper. Bolji od njega su Rendulic, Fibel, Mitrovic sto treba da dodje, cak i mladi Stojanovic. Lukovicu budi covek i sam se izbaci iz tima, kako te nije vise sramota?

somi

pre 7 godina

Jednom recju-bruka!
Zvezdas sam,ali mi ako hocemo da igramo dogodine u LS mi moramo pod hitno da se stabilizujemo i da pocnemo da pobedjujemo,pocevsi od Valete u sledecem kolu.

A nema se para za građane...

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!

Misko

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..

Ništa čudno

pre 7 godina

Pa šta da se očekuje kad igraju Luković i Cvetković u startnoj postavi? Prošle godine smo imali mnogo problema na desnom beku a niko nije došao i još je Cvetković postao startni bek. Luković više nije ni za našu ligu a sada je još godinu dana stariji. Ja ne mogu da verujem da je dovedeno toliko igrača na pozicijama gde smo imali Plavšića, Srnića, Kataija, a odbrana potpuno šuplja. A ono što je najbitnije u Evropi je upravo kvalitet odbrane jer napadači koriste svaku manu. Što je još gore ide i Ibanjez koji jedini vredi. Pa da li neko ozbiljno misli da možemo sa odbranom Milošević, Luković, Fibel, Cvetković? Apsolutno glavni zadatak u ovom roku je bilo jačanje odbrane a dovedena 3 krila. Danas su Plavšić i kompanija opet pokazali kolika će biti šteta ako budu na klupi. Vrlo vrlo rizičan prelazni rok.

Zvezdas

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Isplaci se frustrirani...ajde

Shonne

pre 7 godina

Zvezdas sam ali kad cujem "vreme je za Ligu sampiona" smejem se ceo dan :D evo sad cuveni "panduri" dobili 4:2. Jel cuo nekad za ove, mozda igraju LS :D

Grobar

pre 7 godina

Od koga????Nikad cuo za ove!

Imam neki osecaj da ce Valeta biti novi Kairat!

Dzabe im toliki skupi stranci kad ne mogu ni obican osrednji tim iz Rumunije da pobede!

A nema se para za građane...

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Ti Panduri su treceplasirani tim Rumunskog prvenstva a Rumuni imaju daleko jacu ligu od nas...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ajde, 5. jul 2016 21:11)

Кад неко не види Европу десет година па прича глупости. Како то да Румуни имају јачу лигу од наше а у последњих десет година Партизан је избацио четири румунска клуба и то без пораза. Редом Динамо из Букурешта, Оцелул из Галација, Политехнику из Темишвара и прошле године Стеауу из Букурешта. Дакле, два најтрофејнија румунска клуба, учесника лиге шампиона Оцелул и Политехнику из Темишвара која је годину дана касније тукла Динамо у Загребу. Како тада та лига није била јача од наше, а сада кад играју против неког за кога је Каират недостижан као васиона одједном постају лига у рангу Белгије. Биће да је нешто друго у питању...

Zvezdas

pre 7 godina

Koliko se ja secam partizan pre ulaska u LS 2010 gubio je pripremne od jos losijih ekipa tako da polako, varaju se oni koji se raduju ovom rezultatu.

Marko

pre 7 godina

Mi imamo trenutno oko 15-20 ofanzivnih igraca,od cega najveci broj u veznom redu,nije mi jasno koju cemo taktiku igrac 2-6-2 s obzirom da budimo realni odbrana je rak rana ove ekipe.Mi nemamo ni jednog proverenog i dobrog stopera,NI JEDNOG!Najveca glupost je dovoditi strance u odbranu,u poslednjih x godina ne pamtim ni jednog koji je taj posao dobro obavljao ne samo u Zvezdi,vec i u Partizanu,i manjim klubovima.Ne racunam Gaja koji je jedini koliko toliko bio dobar.Odbrana je najvazniji deo tima,kada tu sve stima,i ima sigurnosti,lako je ostatku tima da napada.Ovako svako od napadaca mora da razmislja o povratku nazad,jer je odbrana uzasna.Lukovic igra na nivou mog Hajduka sa Liona,tu bi bio koristan koliko toliko.Stranaci u odbrani ne funkcionisu,jezicka barijera je veliki problem,a komunikacija golmana sa odbranom,a njihova sa defazivnom vezom mora biti besprekorna,da ne govorimo o nasem mentalitetu.Zivi bili pa videli,ove godine cemo imati najvise primljenih golova,ako se nesto ne promeni,pogotovo ako tu bude Lukovic,jer je on korisniji protivnicima nego nama.Savo Pavicevic je za njega doktor fudbala.

Dzoni Bravo

pre 7 godina

Ovo je pripremna utakmica.Ako niste znali...
(Polako, 5. jul 2016 20:55)

I protivnickoj ekipi je ovo pripremna utakmica. A ako je pripremna ne mora da znaci da ne treba da se zalazu. Pripreme sluze da se skroji tim.. a kako ce se skrojiti ako od Pandurija gube 4:2 i to u najjacem sastavu??? Batalite te price 'pripreme su, opustite se'.. pa ako se i igraci tako opustaju onda do mojega..

Shonne

pre 7 godina

Zvezdas sam ali kad cujem "vreme je za Ligu sampiona" smejem se ceo dan :D evo sad cuveni "panduri" dobili 4:2. Jel cuo nekad za ove, mozda igraju LS :D

Vracarac

pre 7 godina

ovo je samo pocetak kraja. Pixi nas je naceo, terzic ce nas dokrajciti. Na pripreme su posla 33 igraca, dosla jos trojica i cekaju se jos dvojica. Total 38 igraca i jos nekolicina na koje se ne racuna. Posto necemo uspeti ni drugo kolo da prodjemo, vec pocetkom avgusta krecu problemi. Sa ovolikim obavezama ni Man Cityne bi izasao na kraj, a kamoli nasa posrnula Zvezda.
E pa dragi moji, Juventus je zapoceo, Glasgow Rangers nastavio a Crvena Zvezda ce zavrsiti krug velikana kiji ce morati sve ponovo da prolazi. Srecnonam svima protiv Maltezana.

Dexim

pre 7 godina

Opa,legiju stranaca,svemirski tim,ljubimce velikog vodje natrpali Panduri? Dace Bog pa ce tako biti i u kvalifikacijama... (Avalon, 05. jul 2016 21:57)

I sta cete dobiti osim malo radosti u tvom tuznom zivotu?! Nista i dalje cemo da vas gazimo i bez evrope a ti ces da places.

Pedja

pre 7 godina

Neverovatna radost navijaca Partizana sto je Zvezda izgubila pripremnu utakmicu. Kako je nekima malo porebno da budu srecni, stvarno je neverovatno. NIsam gledao golove, ali odmah vidim da je Lukovic napravio penal, a skoro sam siguran da je bar za jos jedan gol kriv. Dosad nije odigrao jos nijednu utakmicu kakva god da je, a da nije bar jedan kiks napravio. Da li mi treba da pisemo peticiju da ga se klub resi? Lukovic nam je trenutno najgori stoper. Bolji od njega su Rendulic, Fibel, Mitrovic sto treba da dodje, cak i mladi Stojanovic. Lukovicu budi covek i sam se izbaci iz tima, kako te nije vise sramota?

boris4c

pre 7 godina

(Штилцована катаболцна, 5. jul 2016 22:52)

Od 2006-07. sezone, rumunski klubovi su igrali LS cak 9 puta, u proseku svake godine, s tim sto su nekad imali i po dva predstavnika. Tokom tog perioda su osvojili 36 bodova, a poraze su pretrpeli Roma, Celzi, Rendzers, Mancester Junajted, Valensija, Ajaks, itd. Ako se ne varam, mi imamo osvojena 3 boda od 2003-04. sezone. O Ligi Evrope ne treba ni trositi reci. Rumunski klubovi su stalni ucesnici. Steaua je igrala polufinale LE pre nekoliko godina, a 2009-10. sezone su cak cetiri kluba igrala grupnu fazu, pa se jos Unirea prikljucila kasnije kao treceplasirana iz LS. Mozemo da pricamo sta hocemo, i mozda jeste Partizan ostvario solidne rezultate protiv rumunskih klubova, ali cinjenice ostaju cinjenice, a rumunska liga je mnogo bliza belgijskoj nego sto je nasoj.

reginaldo

pre 7 godina

E moji prijatelji. Ima ovaj mec itekakvu vrednost. Pre svega da vas malo spusti na zemlju, jer ste bez ikakve osnove visoko poleteli. Sto se igraca Zvezde tice, dobra opomena pred kvalifikacije. Drugu rundu bi morali proci, bila bi katastrofa ispasti od Maltezana. Sto se tima tice, ono sto upada u oci je gomilanje igraca na sredini i rupcage u odbrani. Sa takvom ekipom jedino ima prodju rizicna taktika Ivana Golca, daj gol vise nego sto ces primiti. U svakom slucaju zelim vam srecu na ostrvu. Svaki evropski bod je zlata vredan za nas ocajni fudbal.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..
(Misko, 05. jul 2016 21:32)

Sine, ne balavi. Dok su bili komunisti u SFRJ se igrao odlican fudbal. A i nesto malo smo znacili u fudbalskoj Evropi. Ako se ne varam i titulu prvaka Evrope uzeste pod komunistima. Tako da o tom sistemu bolje da cutis jer nisi nikad gledao Rijeku, Sarajevo, Vardar, Velez, Osijek...

Wllaxy

pre 7 godina

Grobarčići, mislim da ste sada jedan korak bliži tituli jer smo izgubili važna tri boda. Oh wait, ovaj meč nema nikakvog značaja osim da se malo primite. Onda izvinite, samo nastavite sa loženjem.

Matori

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Kako vam ne dosade ovi komentari? Sta pokusavate jadnici?

Ništa čudno

pre 7 godina

Pa šta da se očekuje kad igraju Luković i Cvetković u startnoj postavi? Prošle godine smo imali mnogo problema na desnom beku a niko nije došao i još je Cvetković postao startni bek. Luković više nije ni za našu ligu a sada je još godinu dana stariji. Ja ne mogu da verujem da je dovedeno toliko igrača na pozicijama gde smo imali Plavšića, Srnića, Kataija, a odbrana potpuno šuplja. A ono što je najbitnije u Evropi je upravo kvalitet odbrane jer napadači koriste svaku manu. Što je još gore ide i Ibanjez koji jedini vredi. Pa da li neko ozbiljno misli da možemo sa odbranom Milošević, Luković, Fibel, Cvetković? Apsolutno glavni zadatak u ovom roku je bilo jačanje odbrane a dovedena 3 krila. Danas su Plavšić i kompanija opet pokazali kolika će biti šteta ako budu na klupi. Vrlo vrlo rizičan prelazni rok.

vu-te klan

pre 7 godina

Pa ne znam sta se loze i delije i grobari kao da ne zive u Srbiji i kao da nisu svesni kvaliteta naseg fudbala...Jadno ali uvek moze jadnije, a za neke bolje rezultate treba mnogo vise cak i od privatizacije koja bi definitivno digla malo fudbal...

JPR23

pre 7 godina

Pre 25-30 godina, spomenis Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo, Zelju, Vardar.. Niko se u evropi nije radovao da mu neka od tih ekipa bude protivnik... Sad smo svi skupa smejurija za neke pandure..

Struja brejkdenser

pre 7 godina

Idemo, Zvezdo! Nema ovo nikakve veze, pripremna je utakmica. Pa neće Grof odmah sve karte da otvara, a i treba vremena da se tim uigra. Ipak je dovedeno par pojačanja koja tek treba da se uklope u tim. Zvezda mi je sveeeee!

Aлександар

pre 7 godina

Вучићу реагуј, сипај још пара у Звезду! Ма знам да сипаш као нико никада пре тебе, али овај пораз нас не оxрабрује, дај још десетак милиона дуга шатро скини, а види исто ако фали још пара ФМП-у сад је милионче отишло на Пулена. Помози и бати да купи још који ресторан и још по коју фирму, а ја одоx порез да платим па преко Београда на води, правац коридором 10.

koki

pre 7 godina

Superheroju Gailijuse,ti si mrtav ladan na ovoj gotovo ne bitnoj vesti ispalio nekoliko komentara koji jasno pokazuju da ti je mnogo tesko sto si uopste danas morao da ustajes iz kreveta!!! Smiri se,lep je dan,uzivaj u zivotu care....

Suština

pre 7 godina

Dobro:
- Koliko god za Orlandić mislili da je nedostojan za Zvezdu, toliko ovaj odgovara golovima. Činjenice su sledeće - davao je golove u finišu sezone, prekinuo mučenje sa Nišlijama pred 42 000 ljudi, dao gol (kakav god) protiv Olija. Danas 3 gola za 19 minuta protiv slovenačkog prvoligaša. Zaslužuje šansu pre Sikimića!
- Rezervisti se baš bore, pakao od konkurencije. Već danas imamo Babunskog, Račića i Joveljića koji su bili dobri.
- Adam Mičel je odličan na pripremama. Po meni, ispred Lukovića, a iza Rendulića i Fibela.
- Katai igra kao u transu, za 4 utakmice 6 golova.

Loše:
- Katastrofalno izbalansirana odbrana, bukvalno svaki ozbiljan napad Pandurija završio golom. Luković napravio penal, loše postavljena ofsajd zamka, čak i Ristić grešio, Lućo i Fibel se utopili u sivilo. Zvezda je kontrolisala meč, ali odbrana je svojom igrom uništila rezultat.
- Hugo mi deluje slabije, nasuprot Kataiu koji uživa u igri.
- U ovim jačim utakmicama mnogo se vidi koliko zavisi sve od Kataia, što je loše kada se uzme u obzir kakvi su igrači oko njega i da bi i oni trebali malo više da se potrude.

Neutralno:
- Solidan utisak Kange i Ruiza za početak.
- Grof je bio na utakmici sa Krškom, tako da mu je bilo bitnije da vidi rezerviste. Pa je zato i bili ovakva igra rezervi protiv slovenačkog prvoligaša.
- U 2 najjače pripremne Zvezda je igrala defanzivnije (pobedila) i ofanzivnije (izgubila).

маннијак

pre 7 godina

Погледао сам утакмицу и могу да кажем да је квалитет Звезде био видљив у односу на румунски тим. Све у свему, јефтине грешке и спортска (не)срећа, па се овако завршило. Мало је рећи да је Звезда стварала шанса, били је много боља у игри.

Misko

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..

Bruguera

pre 7 godina

Stvarno kada ce Lukovic prestati da se racuna u prvi tim? sa njim odbrana je suplja i nesigurna a greskama i kiksevima se ne zna broj! covek je presedeo 2 godine u Zenitu da bi naplatio i poslednji evrocent! u redu ali da nam on sad bude glavni je zalosno! secam se posle 3 2 u Beogradu protiv PSVa on prabi penal i crveni u 3 minutu! i sad se vratio da nam jos jednim ugasi nadu! Bozovicu grofe spasi nas Aleksandra Lukovica

Matori

pre 7 godina

Ovaj Krkalabu mi je postao gotivan igrac. (Struja brejkdenser, 05. jul 2016 21:48)

Zamisli da svako kao ti ostavi po 4-5 komentara na sta bi to licilo?!

Zvezdas

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Isplaci se frustrirani...ajde

as

pre 7 godina

Samo Terzicu leci komplekse, daleko ces dogurati
Ovoliko nagimilati kadar, pa to je strasno
A da ne govorimo o platama i nezadovoljstvu koje ce proizvesti u klubu

Grobar

pre 7 godina

Od koga????Nikad cuo za ove!

Imam neki osecaj da ce Valeta biti novi Kairat!

Dzabe im toliki skupi stranci kad ne mogu ni obican osrednji tim iz Rumunije da pobede!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!
(A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Izdvojice Vlada Srbije jos koju milijardu a ti ces da ronis suze i grizes jastuk od muke, jer za bolje i nisi ...

York

pre 7 godina

Panduri igro bez 10 igraca..Bitno da su gos.Terzic i njegovi navijaci bez mozga vec u Ligi Sampina! (vu, 05. jul 2016 21:00)

Ma ti strucnjak za Rumunski fudbal igrali brz 10 igraca. E koliko ste jadni...

Nis Radnicki Voli

pre 7 godina

Katai najbolji igrac zadnje dve godine,a oni planiraju da ga prodaju.
dovode neke neproverene igrace,ali bitno da su stranci.
Katai-a je dovoljno pogledati 2min da skapiras kolko je IGRACINA za sve ostale na terenu,ali za nase velike trenere,menadzere i selektore on je samo prosecan igrac

zao mi je sto tako dobar igrac propada u ovoj kriminalnoj drzavi,da je u bilo kojoj drugoj on bi zavrsio u neki veliki klub,igrao za reprezentaciju,a kod nas je samo prosecan igrac,iako je od 99% igraca bolji.

somi

pre 7 godina

Jednom recju-bruka!
Zvezdas sam,ali mi ako hocemo da igramo dogodine u LS mi moramo pod hitno da se stabilizujemo i da pocnemo da pobedjujemo,pocevsi od Valete u sledecem kolu.

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

hahahahahahajajajaajaj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 5. jul 2016 22:55)

Bolje bi zvucalo sta im uradi to Prkalabu,samo ne znam coveku ime.

Reci nam?!

pre 7 godina

Kako ce biti bolno prizemljenje,ali samo vi letite sa najavama da ste vec u grupi (sed, 05. jul 2016 20:59)

Ko je iko igde najavio da smo vec u grupi?!

Zvezdas

pre 7 godina

3.Panduri - 1.Zvezda 4-2
1.Partizan - 1.Steaua 4-2
?.Partizan - ?.Zvezda ?-?
(Mirko, 06. jul 2016 13:02)
Partizan - Zvezda 1-2
Zvezda - Partizan 3-1

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Koja si ti botina covece....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nema ti leka..., 5. jul 2016 22:51)

Ti mi kazes da sam bot hahaha,decko smesan si isto kao i ovaj tvoj tim.Pa bolje da napisem vise komentara,veca sansa da ce objaviti.Tamo na nekoj temi napisem jedan komentar i ne objavise.A ovaj sto mi ukrao nick (poslao komentar oko 23:45) je toliko mudar da ni nick nije uspeo da smisli nego mica mala krade od drugih.Smesan je i on.

A nema se para za građane...

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!

Zvezdas

pre 7 godina

Koliko se ja secam partizan pre ulaska u LS 2010 gubio je pripremne od jos losijih ekipa tako da polako, varaju se oni koji se raduju ovom rezultatu.

Struja brejkdenser

pre 7 godina

Idemo, Zvezdo! Nema ovo nikakve veze, pripremna je utakmica. Pa neće Grof odmah sve karte da otvara, a i treba vremena da se tim uigra. Ipak je dovedeno par pojačanja koja tek treba da se uklope u tim. Zvezda mi je sveeeee!

Matori

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Kako vam ne dosade ovi komentari? Sta pokusavate jadnici?

Shonne

pre 7 godina

Zvezdas sam ali kad cujem "vreme je za Ligu sampiona" smejem se ceo dan :D evo sad cuveni "panduri" dobili 4:2. Jel cuo nekad za ove, mozda igraju LS :D

Wllaxy

pre 7 godina

Grobarčići, mislim da ste sada jedan korak bliži tituli jer smo izgubili važna tri boda. Oh wait, ovaj meč nema nikakvog značaja osim da se malo primite. Onda izvinite, samo nastavite sa loženjem.

Zvezdas

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas! (A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Isplaci se frustrirani...ajde

Штилцована катаболцна

pre 7 godina

Ti Panduri su treceplasirani tim Rumunskog prvenstva a Rumuni imaju daleko jacu ligu od nas...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ajde, 5. jul 2016 21:11)

Кад неко не види Европу десет година па прича глупости. Како то да Румуни имају јачу лигу од наше а у последњих десет година Партизан је избацио четири румунска клуба и то без пораза. Редом Динамо из Букурешта, Оцелул из Галација, Политехнику из Темишвара и прошле године Стеауу из Букурешта. Дакле, два најтрофејнија румунска клуба, учесника лиге шампиона Оцелул и Политехнику из Темишвара која је годину дана касније тукла Динамо у Загребу. Како тада та лига није била јача од наше, а сада кад играју против неког за кога је Каират недостижан као васиона одједном постају лига у рангу Белгије. Биће да је нешто друго у питању...

Dexim

pre 7 godina

Opa,legiju stranaca,svemirski tim,ljubimce velikog vodje natrpali Panduri? Dace Bog pa ce tako biti i u kvalifikacijama... (Avalon, 05. jul 2016 21:57)

I sta cete dobiti osim malo radosti u tvom tuznom zivotu?! Nista i dalje cemo da vas gazimo i bez evrope a ti ces da places.

маннијак

pre 7 godina

Погледао сам утакмицу и могу да кажем да је квалитет Звезде био видљив у односу на румунски тим. Све у свему, јефтине грешке и спортска (не)срећа, па се овако завршило. Мало је рећи да је Звезда стварала шанса, били је много боља у игри.

Vracarac

pre 7 godina

ovo je samo pocetak kraja. Pixi nas je naceo, terzic ce nas dokrajciti. Na pripreme su posla 33 igraca, dosla jos trojica i cekaju se jos dvojica. Total 38 igraca i jos nekolicina na koje se ne racuna. Posto necemo uspeti ni drugo kolo da prodjemo, vec pocetkom avgusta krecu problemi. Sa ovolikim obavezama ni Man Cityne bi izasao na kraj, a kamoli nasa posrnula Zvezda.
E pa dragi moji, Juventus je zapoceo, Glasgow Rangers nastavio a Crvena Zvezda ce zavrsiti krug velikana kiji ce morati sve ponovo da prolazi. Srecnonam svima protiv Maltezana.

Misko

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..

Pedja

pre 7 godina

Neverovatna radost navijaca Partizana sto je Zvezda izgubila pripremnu utakmicu. Kako je nekima malo porebno da budu srecni, stvarno je neverovatno. NIsam gledao golove, ali odmah vidim da je Lukovic napravio penal, a skoro sam siguran da je bar za jos jedan gol kriv. Dosad nije odigrao jos nijednu utakmicu kakva god da je, a da nije bar jedan kiks napravio. Da li mi treba da pisemo peticiju da ga se klub resi? Lukovic nam je trenutno najgori stoper. Bolji od njega su Rendulic, Fibel, Mitrovic sto treba da dodje, cak i mladi Stojanovic. Lukovicu budi covek i sam se izbaci iz tima, kako te nije vise sramota?

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Koja si ti botina covece....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nema ti leka..., 5. jul 2016 22:51)

Ti mi kazes da sam bot hahaha,decko smesan si isto kao i ovaj tvoj tim.Pa bolje da napisem vise komentara,veca sansa da ce objaviti.Tamo na nekoj temi napisem jedan komentar i ne objavise.A ovaj sto mi ukrao nick (poslao komentar oko 23:45) je toliko mudar da ni nick nije uspeo da smisli nego mica mala krade od drugih.Smesan je i on.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Nikakav problem, izdvojiće Vlada Republike Srbije još koje milionče za pojačavanje svoje fudbalske sekcije...Delije, Delije, ajmo svi u glas, zlatousti Aca jedan je od nas!
(A nema se para za građane..., 05. jul 2016 21:04)

Izdvojice Vlada Srbije jos koju milijardu a ti ces da ronis suze i grizes jastuk od muke, jer za bolje i nisi ...

York

pre 7 godina

Panduri igro bez 10 igraca..Bitno da su gos.Terzic i njegovi navijaci bez mozga vec u Ligi Sampina! (vu, 05. jul 2016 21:00)

Ma ti strucnjak za Rumunski fudbal igrali brz 10 igraca. E koliko ste jadni...

koki

pre 7 godina

Superheroju Gailijuse,ti si mrtav ladan na ovoj gotovo ne bitnoj vesti ispalio nekoliko komentara koji jasno pokazuju da ti je mnogo tesko sto si uopste danas morao da ustajes iz kreveta!!! Smiri se,lep je dan,uzivaj u zivotu care....

Grobar

pre 7 godina

Od koga????Nikad cuo za ove!

Imam neki osecaj da ce Valeta biti novi Kairat!

Dzabe im toliki skupi stranci kad ne mogu ni obican osrednji tim iz Rumunije da pobede!

Reci nam?!

pre 7 godina

Kako ce biti bolno prizemljenje,ali samo vi letite sa najavama da ste vec u grupi (sed, 05. jul 2016 20:59)

Ko je iko igde najavio da smo vec u grupi?!

Dzoni Bravo

pre 7 godina

Ovo je pripremna utakmica.Ako niste znali...
(Polako, 5. jul 2016 20:55)

I protivnickoj ekipi je ovo pripremna utakmica. A ako je pripremna ne mora da znaci da ne treba da se zalazu. Pripreme sluze da se skroji tim.. a kako ce se skrojiti ako od Pandurija gube 4:2 i to u najjacem sastavu??? Batalite te price 'pripreme su, opustite se'.. pa ako se i igraci tako opustaju onda do mojega..

Aлександар

pre 7 godina

Вучићу реагуј, сипај још пара у Звезду! Ма знам да сипаш као нико никада пре тебе, али овај пораз нас не оxрабрује, дај још десетак милиона дуга шатро скини, а види исто ако фали још пара ФМП-у сад је милионче отишло на Пулена. Помози и бати да купи још који ресторан и још по коју фирму, а ја одоx порез да платим па преко Београда на води, правац коридором 10.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Sto bi bilo ekstra kad bi se ugasila zvezda..iako sam zvezdas...samo zbog ovih internet grobara..koji moisle da je problem u Zvezdi i Vucicu..a problem je u sistemu..i da se sutra ugasi zvezda..za 24.sata nestaje i partizan..isto bi bilo da je obrnuto...jer je problem u komunistiockom sistemu i komunistickim sinovima koji i dan danas vladaju Srbijom..
(Misko, 05. jul 2016 21:32)

Sine, ne balavi. Dok su bili komunisti u SFRJ se igrao odlican fudbal. A i nesto malo smo znacili u fudbalskoj Evropi. Ako se ne varam i titulu prvaka Evrope uzeste pod komunistima. Tako da o tom sistemu bolje da cutis jer nisi nikad gledao Rijeku, Sarajevo, Vardar, Velez, Osijek...

Suština

pre 7 godina

Dobro:
- Koliko god za Orlandić mislili da je nedostojan za Zvezdu, toliko ovaj odgovara golovima. Činjenice su sledeće - davao je golove u finišu sezone, prekinuo mučenje sa Nišlijama pred 42 000 ljudi, dao gol (kakav god) protiv Olija. Danas 3 gola za 19 minuta protiv slovenačkog prvoligaša. Zaslužuje šansu pre Sikimića!
- Rezervisti se baš bore, pakao od konkurencije. Već danas imamo Babunskog, Račića i Joveljića koji su bili dobri.
- Adam Mičel je odličan na pripremama. Po meni, ispred Lukovića, a iza Rendulića i Fibela.
- Katai igra kao u transu, za 4 utakmice 6 golova.

Loše:
- Katastrofalno izbalansirana odbrana, bukvalno svaki ozbiljan napad Pandurija završio golom. Luković napravio penal, loše postavljena ofsajd zamka, čak i Ristić grešio, Lućo i Fibel se utopili u sivilo. Zvezda je kontrolisala meč, ali odbrana je svojom igrom uništila rezultat.
- Hugo mi deluje slabije, nasuprot Kataiu koji uživa u igri.
- U ovim jačim utakmicama mnogo se vidi koliko zavisi sve od Kataia, što je loše kada se uzme u obzir kakvi su igrači oko njega i da bi i oni trebali malo više da se potrude.

Neutralno:
- Solidan utisak Kange i Ruiza za početak.
- Grof je bio na utakmici sa Krškom, tako da mu je bilo bitnije da vidi rezerviste. Pa je zato i bili ovakva igra rezervi protiv slovenačkog prvoligaša.
- U 2 najjače pripremne Zvezda je igrala defanzivnije (pobedila) i ofanzivnije (izgubila).

somi

pre 7 godina

Jednom recju-bruka!
Zvezdas sam,ali mi ako hocemo da igramo dogodine u LS mi moramo pod hitno da se stabilizujemo i da pocnemo da pobedjujemo,pocevsi od Valete u sledecem kolu.

Matori

pre 7 godina

Ovaj Krkalabu mi je postao gotivan igrac. (Struja brejkdenser, 05. jul 2016 21:48)

Zamisli da svako kao ti ostavi po 4-5 komentara na sta bi to licilo?!

Marko

pre 7 godina

Mi imamo trenutno oko 15-20 ofanzivnih igraca,od cega najveci broj u veznom redu,nije mi jasno koju cemo taktiku igrac 2-6-2 s obzirom da budimo realni odbrana je rak rana ove ekipe.Mi nemamo ni jednog proverenog i dobrog stopera,NI JEDNOG!Najveca glupost je dovoditi strance u odbranu,u poslednjih x godina ne pamtim ni jednog koji je taj posao dobro obavljao ne samo u Zvezdi,vec i u Partizanu,i manjim klubovima.Ne racunam Gaja koji je jedini koliko toliko bio dobar.Odbrana je najvazniji deo tima,kada tu sve stima,i ima sigurnosti,lako je ostatku tima da napada.Ovako svako od napadaca mora da razmislja o povratku nazad,jer je odbrana uzasna.Lukovic igra na nivou mog Hajduka sa Liona,tu bi bio koristan koliko toliko.Stranaci u odbrani ne funkcionisu,jezicka barijera je veliki problem,a komunikacija golmana sa odbranom,a njihova sa defazivnom vezom mora biti besprekorna,da ne govorimo o nasem mentalitetu.Zivi bili pa videli,ove godine cemo imati najvise primljenih golova,ako se nesto ne promeni,pogotovo ako tu bude Lukovic,jer je on korisniji protivnicima nego nama.Savo Pavicevic je za njega doktor fudbala.

boris4c

pre 7 godina

(Штилцована катаболцна, 5. jul 2016 22:52)

Od 2006-07. sezone, rumunski klubovi su igrali LS cak 9 puta, u proseku svake godine, s tim sto su nekad imali i po dva predstavnika. Tokom tog perioda su osvojili 36 bodova, a poraze su pretrpeli Roma, Celzi, Rendzers, Mancester Junajted, Valensija, Ajaks, itd. Ako se ne varam, mi imamo osvojena 3 boda od 2003-04. sezone. O Ligi Evrope ne treba ni trositi reci. Rumunski klubovi su stalni ucesnici. Steaua je igrala polufinale LE pre nekoliko godina, a 2009-10. sezone su cak cetiri kluba igrala grupnu fazu, pa se jos Unirea prikljucila kasnije kao treceplasirana iz LS. Mozemo da pricamo sta hocemo, i mozda jeste Partizan ostvario solidne rezultate protiv rumunskih klubova, ali cinjenice ostaju cinjenice, a rumunska liga je mnogo bliza belgijskoj nego sto je nasoj.

reginaldo

pre 7 godina

E moji prijatelji. Ima ovaj mec itekakvu vrednost. Pre svega da vas malo spusti na zemlju, jer ste bez ikakve osnove visoko poleteli. Sto se igraca Zvezde tice, dobra opomena pred kvalifikacije. Drugu rundu bi morali proci, bila bi katastrofa ispasti od Maltezana. Sto se tima tice, ono sto upada u oci je gomilanje igraca na sredini i rupcage u odbrani. Sa takvom ekipom jedino ima prodju rizicna taktika Ivana Golca, daj gol vise nego sto ces primiti. U svakom slucaju zelim vam srecu na ostrvu. Svaki evropski bod je zlata vredan za nas ocajni fudbal.

Bruguera

pre 7 godina

Stvarno kada ce Lukovic prestati da se racuna u prvi tim? sa njim odbrana je suplja i nesigurna a greskama i kiksevima se ne zna broj! covek je presedeo 2 godine u Zenitu da bi naplatio i poslednji evrocent! u redu ali da nam on sad bude glavni je zalosno! secam se posle 3 2 u Beogradu protiv PSVa on prabi penal i crveni u 3 minutu! i sad se vratio da nam jos jednim ugasi nadu! Bozovicu grofe spasi nas Aleksandra Lukovica

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

hahahahahahajajajaajaj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Evertone Luize??!!??, 5. jul 2016 22:55)

Bolje bi zvucalo sta im uradi to Prkalabu,samo ne znam coveku ime.

Ništa čudno

pre 7 godina

Pa šta da se očekuje kad igraju Luković i Cvetković u startnoj postavi? Prošle godine smo imali mnogo problema na desnom beku a niko nije došao i još je Cvetković postao startni bek. Luković više nije ni za našu ligu a sada je još godinu dana stariji. Ja ne mogu da verujem da je dovedeno toliko igrača na pozicijama gde smo imali Plavšića, Srnića, Kataija, a odbrana potpuno šuplja. A ono što je najbitnije u Evropi je upravo kvalitet odbrane jer napadači koriste svaku manu. Što je još gore ide i Ibanjez koji jedini vredi. Pa da li neko ozbiljno misli da možemo sa odbranom Milošević, Luković, Fibel, Cvetković? Apsolutno glavni zadatak u ovom roku je bilo jačanje odbrane a dovedena 3 krila. Danas su Plavšić i kompanija opet pokazali kolika će biti šteta ako budu na klupi. Vrlo vrlo rizičan prelazni rok.

JPR23

pre 7 godina

Pre 25-30 godina, spomenis Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo, Zelju, Vardar.. Niko se u evropi nije radovao da mu neka od tih ekipa bude protivnik... Sad smo svi skupa smejurija za neke pandure..

Zvezdas

pre 7 godina

3.Panduri - 1.Zvezda 4-2
1.Partizan - 1.Steaua 4-2
?.Partizan - ?.Zvezda ?-?
(Mirko, 06. jul 2016 13:02)
Partizan - Zvezda 1-2
Zvezda - Partizan 3-1

vu-te klan

pre 7 godina

Pa ne znam sta se loze i delije i grobari kao da ne zive u Srbiji i kao da nisu svesni kvaliteta naseg fudbala...Jadno ali uvek moze jadnije, a za neke bolje rezultate treba mnogo vise cak i od privatizacije koja bi definitivno digla malo fudbal...

as

pre 7 godina

Samo Terzicu leci komplekse, daleko ces dogurati
Ovoliko nagimilati kadar, pa to je strasno
A da ne govorimo o platama i nezadovoljstvu koje ce proizvesti u klubu

Nis Radnicki Voli

pre 7 godina

Katai najbolji igrac zadnje dve godine,a oni planiraju da ga prodaju.
dovode neke neproverene igrace,ali bitno da su stranci.
Katai-a je dovoljno pogledati 2min da skapiras kolko je IGRACINA za sve ostale na terenu,ali za nase velike trenere,menadzere i selektore on je samo prosecan igrac

zao mi je sto tako dobar igrac propada u ovoj kriminalnoj drzavi,da je u bilo kojoj drugoj on bi zavrsio u neki veliki klub,igrao za reprezentaciju,a kod nas je samo prosecan igrac,iako je od 99% igraca bolji.