Sreda, 22.06.2016.

22:26

B92: Radonjić odbio ponudu Laboral Kuče

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić odbio je ponudu Laboral Kuče, saznaje B92.

Izvor: SO

B92: Radonjiæ odbio ponudu Laboral Kuèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

vrana

pre 7 godina

Veliki sam zvezdas i mislim da je trebao da prihvati ! Sa zvezdom je napravio cudo i zasluzuje novi izazov ABA mu nije prioritet !

yaps

pre 7 godina

To što je odbio Kucu je ocekivano. Kuca je postigla veliki rezultat koji nece da ponovi sigurno, previsoki su kritetijumi tamo postavljeni. A on nije dorastao. Vise puta prosle sezone sam se pitao zašto ne ode, ali imao je više sreće, nego pameti. Mislim da će ove sezone ostti bez toga. Po meni je gori taktičar i od Milojevića i od Džikića. Neće imati Cirbesa i Milera i koga god da dovedu a posebno cenra, nece moci a pridje Cirbesu. Nece dogurti do kraja sezone. Upamtite šta sam rekao. Ova sezona e vreme kad će morati da ode.

iso lero

pre 7 godina

Rece Cović neki dan "poruka za igrace,bolje vrabac u ruci nego golub na grani". To je bila poruka i za trenera. Bolje da je otisao zato sto ga dosta njih ne postuju a covek je zasluzio postovanje na osnovu rezultata.

Fric

pre 7 godina

Radonjić trener sa najviše pobeda u Zvezdinoj istoriji?? Čekaj, 'ladno u klupskoj istoriji nemate boljeg od Radonje? Bogata vam istorija...

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Dejan Radonjić je gospodin van normalnih, prosečnih razmera! Daće Bog da nas vodi još deset sezona! Ako je ova vest tačna, svaka čast, Gospodine (sa velikim G) Dejane Radonjiću!

xxx

pre 7 godina

Kao što je bila u zadnje 2 godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 23. jun 2016 13:17) Vidi se da pratiš košarku od 2011.

Zvezda

pre 7 godina

Nema potrebe za cinizmom. Covek je pokazao da zna. To sto ga neki ne vole je druga strana medalje. Licno mislim, uopsteno, da coveka koji dobija ne treba menjati. Ovo je sto puta i prakticno dokazano posebno u nasoj kosarci i fudbalu. Dejo postaje veliki trener i puno mu verujem. Posebno sto mislim da nije jednokratan i da radi na duge staze. Ono sto mu mi Zvezdasi zameramo, popeglace vremenom. Ali i kada gubi neke bitke, ratove dobija. PUNA PODRSKA!

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

svako li je danas trener(branko, 23. jun 2016 09:46)

I svako ko ništa nije uradio u životu može da komentariše. Nažalost!

Normalan čovek

pre 7 godina

Evo da vam ja kažem kao simpatizer crno belih koji je zavoleo košarku još od 9 godine kao da je pratio utakmice Partizana u evroligi,našem prvenstvu,kupu,aba ligi da imate mladog sjajnog dobrog trenera za budućnost i koji vam je posle toliko godina radosti kao sto je Dule Vujošević doneo Partizanu(iako ga vi mrzite ovde) Stoga za Zvezdu nema bolje rešenja od njega u ovom trenutku..Pozdrav svim normalnim ljudima bez obizra odakle su!"

delija 68

pre 7 godina

Radonja je Gospodin čovek,
zato i ne čudi da je ostao da završi započeti posao
sigurno ima i boljih trenera od njega, ali svako poštovanje za ovog Gospodina (sa velikim G), za ponašanje, izjave i sve što je uradio od kad je stigao u Zvezdu

Batko

pre 7 godina

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...
(SASHA THE RED BARON, 23. jun 2016 10:19)

Na osnovu čega si doneo zaključak da je Zvezda jos prosle godine imala ekipu za Top 8 ???

Batko

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

"Mi smo drzavni klub" - Nikola Peković

A,sada aj zdravo mukice...

113,8dB

pre 7 godina

Prošlogodišnji najveći kandidat za nagradu "Gomeljski", ipak nije spreman da u svom rosteru ima manje od 20 igrača i da uz to pravi rezultate. Za sada je tako, a ako stigne neka ponuda koja prelazi 200K, možda se i okuraži da stavi svoju karijeru na kocku.
Sa navijačkog stanovišta ovo je jako tužna vest za sve grobare.

Lens

pre 7 godina

Pitanje je da li on uopste moze da uradi nesto sa nekim ino klubom ili svoj max moze da pokaze samo u Zvezdi kao sto je Dule to radio sa Partizanom. Vreme ce pokazati.

kkcz

pre 7 godina

Radonjić ne zna nijedan strani jezik, i verovatno je zato odbio ponudu. U Laboralu ne bi imao siguran posao, dok mu je u Zvezdi pozicija zacementirana.

Ivandelija

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Otiso vec dulo kad napustio JSD Partizan za CSKA....

No woman, no kraj

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Desi se ponekad, da odu npr. u CSKA, al se brzo vrate.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

OPET:

Za one sto spominju pobede:
1) Zvezda ima preteranu ekipu!Pricati o tome kako Milojevic uvek izgubi od Radonjica je apsurd, pa nije basket sah?
Milojevic je buducnost , i buduci selektor, njegova skola kosarke je mnogo ispred...
Glupost je i porediti...

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...

Aca

pre 7 godina

istina, 22. jun 2016 23:09

Istina je da su upravo dva igrača koje si naveo, Cirbes i Mekel, a s njima i Miler, prešli u Makabi (u onaj tim čiji se navijači pitaju - ko ste vi?). Da li bi otišli da ih Zvezda plaća koliko vi to mislite? A za one koji i dalje pričaju kako Radonja gubi neizvesne utakmice, da vas podsetim - bilo tako u početku pa ostala fama. Zadnjih godinu dana smo mnogo više takvih dobili nego izgubili a ostala navika pljuvanja.

samo zvezda

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem da neko jos uvek prizeljkuje da Radonjic ode...Pa koga bi vi umesto njega ? Itudisa, Mesinu, Obradovica ? Koga ?
Dejan Radonjic je najbolji trener kojeg Crvena Zvezda moze da priusti.
I hvala Dejane sto ostajes, nadam se ne samo da ces ostati, nego i da ces produziti ugovor.

Sole

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

Duhovni vođa i guru Dule Vujošević , i to 2x. Prvi put kada ga je zvao CSKA , a drugi put kadje presušio neograničen izvor finansiranja.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Cekaj... otisao na pregovore da bi im rekao da zeli da ostane??
(Zile, 23. jun 2016 00:06)

Da,ozbiljnost,poštovanje prema klubu i ljudima....a, da vi ste grobari,kod vas toga nema...

stefan

pre 7 godina

On je ovde kod vas dostigao maksimum, sada može samo da pada. Trebao je iskoristiti šansu i otići jer nikad neće otići u veći klub kao što su barsa real iz srbije potrebne su neke malo veće uaputne stanice

Alf

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Koliko li je tek PartizanIgokea ponudio Džikiću kad je odbio ponudu iz NBA...

dr Arslanagić

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.
(Aлександар, 22. jun 2016 23:36)

Egal kažeš... 84-53... hmmmm...
4 puta manji budžet... u Zvezdi 3 stranca,u Partizanu 6... hmmmm...
Mislim da je vreme da kreneš na neku terapijicu...

milan010

pre 7 godina

Ne volim lika ali on svake godine promeni (zato sto mora) vise od pola tima i iz godine u godinu je Zvezda sve ubedljivija. Mozete da mu zamerate mnogo toga, nije savrsen, ali ko je bolji? Plus covek voli Zvezdu i Srbiju - da mu se kriticari sagnu malo?

Igor Pg

pre 7 godina

Ma kakav crni Duda Ivkovic, Radonja se sprdao sa njim u dvije utakmice ove sezone (a Ivkovic je imao 7 puta skuplji tim). Budimo malo realni, Duda je profesor, ali je i proslost. Radonja je doktor, ali i buducnost i trenutno ne mogu da se porede..

Radonjić legenda

pre 7 godina

Grobari džabe se nadate, produžio je ugovor do 2019. i tek će da vas jaše. Oterao vam jednog u Francusku, drugog u Ameriku, trećeg će u Australiju.

Wolfy

pre 7 godina

50% tima je vec dobijeno.
Ma sta pricali o njemu i koliko god nas nervirali nekad neki njegovi potezi, on je doneo Zvezdi uspehe i najodgovorniji je za sve sto nam se lepo desilo.

Hvala Radonja i samo napred!

Nemke

pre 7 godina

Dobro on jeste trener sa najvise pobeda u Zvezdi,ali zasto se ne spomene da je u trener u periodu kada je u Zvezdi najboljoj situacoji u istoriji.Ceo klub radi perfektan posao,marketing,skauting,sve sve...naravno nije idealna situacija sa sponzorima gde kasne sa isplatama ali ovo je Srbija,pa ne cudi.Voleo bih da vidim i druge nase trenere u ovakvim uslovima.

Boris

pre 7 godina

Ovo bi bio najpametniji potez Radonje, osvojio skore sve sto je mogao ove tri godine i jos ga osporavaju...pa neka nadju boljeg kad on "ne umije akciju da nacrta"

miroslav

pre 7 godina

Може ли ми неко рећи шта је то Саша Обрадовић направио са много скупљим екипама, па је бољи од Радоњић?

dr Zoki

pre 7 godina

Radonja na putu da postane kosarkaski Ferguson Crvene Zvezde. Redjaj titule u gospodskom stilu, da se Dulo i dusmani nauce tvojim dobrim manirima.

tbrs

pre 7 godina

Uporedjujete Sasu Obradovica sa Radonjom??Da li ste vi normalni? Covjeka, koji sa limitiranom ekipom,za evropski krem, igrao 2 egal utakmice protiv najjace ekipe u Evropi...Covjeka koji je osvojio vise trofeja nego svi nasi 'strucnjaci' u poslednjih 20 godina....Sram vas bilo!!!

blaza

pre 7 godina

Nekad me je Radonja bas nervirao ali došlo vreme da molim Boga da ostane u Zvezdi-haha.Drago mi je zbog toga i priznajem svoju gresku prema Radonji.

kobajone

pre 7 godina

Ne razumem da li iko razuman može da kaže da bi umesto Radinjića bilo koji trener sa ekipom Zvezde uzeo još neki trofej ove sezone osim kupa. Radonja ostani narednih 20 godina imaš kredit kod pravih navijača Zvezde!!!

Trg

pre 7 godina

Uz svo postovanje za postignute rezultate, mislim da nam je potreban novi trener za vece domete. Jednostavno, previse izgubljenih meceva "na jednu loptu".

Simic

pre 7 godina

Svestan je čovek da u inostranstvu ne bi mogao da postiže uspehe, vec samo u Crvenoj Zvezdi. Nešto slično kao "mag" Dule Vujošević. Dominacija bez prave konkurencije. A onda se preko vidi kvalitet. A mi ćemo morati još da cekamo prave trenere poput Sase Obradovica, Andrea Trinkijeria i sl.

banjalučnin

pre 7 godina

Kake grobare spominjete, koji miloja koji duda u partizan grobarčine.A Saša i ostali sem Maljkovića su za Gospodina nule. Čoviću ostaviga i produži ugovor na još 3 god.

STORY

pre 7 godina

Opet stativa. da li je moguce!? Koliko je taj budzet onda veliki??? Jer da je otisao dobilo bi se obestecenje od oko 300.000E ,sto ruku na srce znaci dobro placen novi trener ,tj badava da ga dovedes!!! Da je oso, sa njm bi i Luka,Jovke i Laza sto je opet oko milion i dvesto hiljada na ime obestecenja. Da je oso, eto nam MILOJA a MILOJE je LAV i za Milojem i sa njim ide i gomila najtalentovanijih klinaca iz Zvezde,ali i Mege,a i iz regiona,a to je skoro pa besplatan akvrijum najvrednijih ribica... NEKO OPET NIJE BIO POSLOVAN ILI SE TO ZOVE NEKAKO DRUGACIJE!!!!

Aduriz

pre 7 godina

Da je dobio sansu da tamo bude trener ne verujem ni malo.Ljudi u Kahi znaju sta rade.A vi nemojte da zaludjujete vise sa ovim neproverenim vestima.

mvp

pre 7 godina

da li je moguce da samo citate naslov i odmah komentar koga dovesti vec sve znate??? A niste u stanju da procitate tekst od 3 reda ali zato znate sta je najbolje za klub.... Bolest los trip

xxx

pre 7 godina

Kako god da odlučiš zauvek ostaješ upisan zlatnim slovima u istoriji naše Zvezde...
(Doktor Radonja, 22. jun 2016 22:42)... koja traje od 2011.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 7 godina

Hocu li docekati , da li je to taj trenutak koji cekam vec godinama??? Dajte mu koliko god trazi samo da ide, srecan mu put! OBRADOVICU DOBRO NAM DOSAO!!!

zzbz

pre 7 godina

Ne razumem ove koji dovode Obradovica. Covek sa onakvom Albom nije ni EL igrao, prosle godine je imao paklen sastav pa ispao rano u domacem prvenstvu. Ne znam da li Alba ima ugovor za EC, a ni to takmicenje nije izborio...

deda

pre 7 godina

Ala ste se raspisali... Molite vi Boga da vam Vucko ne ode. Dok god vam je on finansijer,na klupi moze da vam bude i Mileta Lisica,a u FK Ratko Dostanic i nema za vas zime...

Aлександар

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.

Cinik

pre 7 godina

Radonjić odbio Laboral kuću. Kakva senzacionalna vest. Mora da je Vučić u kasnim večernjim satima obećao Radonjiću i Čoviću da če sve učiniti da Zvezda ponovo bude sveopšti prvak i da će ako treba smeniti celo rukovodstvo Partizana kao što je to letos uradio kada je primorao Danilovića i Vujoševića da napuste Partizan.

Davor

pre 7 godina

Alo bre, oatavite coveka na miru! Kakav bre Duda, Sale... Radonja kida. Sto menjati ako je dobro!? Koji vam je bre!? Idemo Zvezdo, napred Radonja! Ne ides ti nigde...

istina

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...

Milan

pre 7 godina

SASHA THE RED BARON, 22. jun 2016 22:45)

A cekaj i Radonja je mlad trener isto.A usput je dobijao svu trojicu...Milojevic nema pobedu protiv njega(a uz put nije isto trenirati Megu gde nema pritiska moranja da se nesto osvoji i napravi neki rezlutat...Jedini pritisak mu je da udje u ABU)

Sasa Djordjevic...Ne znam Radonja ga je prilicno lako dobio a imao je dosta jeftiniji tim...

A za Sasu Obradovica msm jos da nije nivo Radonjica a da moze da napreduje...

Реална анализа

pre 7 godina

Доста је било бесмислених расправа. Радоњић је освојио СВЕ у последње две године, игра му тим врхунски и у ЕЛ. Не треба наседати на провокације са стране, а сви добро знамо да су прави Звездаши само за Радоњића.

petarczv

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Neka si nam reko...

Voip

pre 7 godina

Verovatno je čoveku dosta svega. Od kako je došo stalno neko podmetanje nogu, omalovažavanje i slično. Ako ode hvala srećno Deju a umesto njega samo Saša Obradović.

princ rima

pre 7 godina

Uopste mi nisu jasni ovi koji pljuju najtrofejnijeg trenera u C. Zvezdi u njenoj istoriji....Hteli to da priznaju ili ne,Dejan Radonjic je bas upravo to

volim zvezdu

pre 7 godina

ne razumem!!!pred kraj sezone je rekao da je kupio stan u bgu i da vec ima sklopljen tim za sledecu sezonu.bilo bi steta da ode, i za njega i za nas.za njega jer bi po meni na polusezoni u vitoriji dobio otkaz,za nas iz mnogo razloga.prvo jer je selektirao ovu ekipu i vec tri god radi sa prvim timom i mladima.drugo jer je dobar trener za bas male pare.trece,
recimo sa spancima koji se ne zovu real madrid ima 12-0,garantujem da je upravo taj laboral izgubio u bambergu da slucajno ne bi isao na zvezdu sa kojom ima 6-0 uz kos razliku -120.odlicna izdanja tri sezone u EL, titule u abi i kls, dobar je radonja,NE DAJ BOZE DA ODE.

istina

pre 7 godina

koliko god ga navijaci zvezde omalovazavali rezultati govore u njegovu korist , treneri zvezde su mahom bili oni koji obracaju mnogo vise paznju na napad , Radonja pre svega voli cvrstu odbranu i kontrolisan napad , fizicki jake igrace ono sto je Partizan radio godinama unazad. Ako Radonjic ode Zvezda ce biti znatno oslabljena ,a Partizan uz Dzikica i jos neko pojacanje legalan kandidat za obe titule.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

RADONJIZAM...

UH, uz svo moje postovanje za njega, ali Zvezda treba novog trenera, nove generacije...
Milojevic je moj kandidat, on bi od Zvezde napravio masinu...
Sasha Obradovic je slobodan....
Sasha Djordjevic je slobodan...

A da se ne zavaravamo, svako od ovih imena mosi vise sa sobom od Radonjica...

Ja sam ipak za MIlojevica, koji je pravi trener nove generacije, odlican u pregledu igre, motivaciji, razvoju mladih igraca...
Kako god, sretno biulo Radonjicu,,,

Martin

pre 7 godina

Greska u tekstu NBA igraci,ne zvezde u ovom trenutku od Balkanaca se zvezdama mogu nazvati samo Vucevic i Goran Dragic a ostali tesko za koju godinu sigurnot ce i Jokic a do tad je ovako.

Nenad

pre 7 godina

Kao veliki Grobar reci cu samo..ako ode od blata ce te ga praviti..zivi bili pa videli..jer po meni on je sjajan strucnjak e sad sto vi imate malo nerealna ocekivanja to je druga stvar..Radonjic je iz ovogodisnjeg tima izvukao maximum..i mozda bi mu pravi potez bio da ode jer najbolje je povuci se kad si na vrhu..da te pamte kao sampiona a ne kao gubitnika..a da sam na vasem mestu ne bi prizivao kao sto vecina ovde hoce Sasu Obradovica vec trenera sa velikim renomeom..Vladu Djurovica...

Bree

pre 7 godina

Covek ne zna ni spanski, ni engleski jezik. Partizanovac sam, ali ako ode mislim da ce proci kao i Dule u CSKA i sada u Limozu. Jedostavno, ovo sa prevodiocima ne vodi nocemu, to svi vidimo.

petarczv

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Neka si nam reko...

blaza

pre 7 godina

Nekad me je Radonja bas nervirao ali došlo vreme da molim Boga da ostane u Zvezdi-haha.Drago mi je zbog toga i priznajem svoju gresku prema Radonji.

istina

pre 7 godina

koliko god ga navijaci zvezde omalovazavali rezultati govore u njegovu korist , treneri zvezde su mahom bili oni koji obracaju mnogo vise paznju na napad , Radonja pre svega voli cvrstu odbranu i kontrolisan napad , fizicki jake igrace ono sto je Partizan radio godinama unazad. Ako Radonjic ode Zvezda ce biti znatno oslabljena ,a Partizan uz Dzikica i jos neko pojacanje legalan kandidat za obe titule.

dr Zoki

pre 7 godina

Radonja na putu da postane kosarkaski Ferguson Crvene Zvezde. Redjaj titule u gospodskom stilu, da se Dulo i dusmani nauce tvojim dobrim manirima.

Реална анализа

pre 7 godina

Доста је било бесмислених расправа. Радоњић је освојио СВЕ у последње две године, игра му тим врхунски и у ЕЛ. Не треба наседати на провокације са стране, а сви добро знамо да су прави Звездаши само за Радоњића.

volim zvezdu

pre 7 godina

ne razumem!!!pred kraj sezone je rekao da je kupio stan u bgu i da vec ima sklopljen tim za sledecu sezonu.bilo bi steta da ode, i za njega i za nas.za njega jer bi po meni na polusezoni u vitoriji dobio otkaz,za nas iz mnogo razloga.prvo jer je selektirao ovu ekipu i vec tri god radi sa prvim timom i mladima.drugo jer je dobar trener za bas male pare.trece,
recimo sa spancima koji se ne zovu real madrid ima 12-0,garantujem da je upravo taj laboral izgubio u bambergu da slucajno ne bi isao na zvezdu sa kojom ima 6-0 uz kos razliku -120.odlicna izdanja tri sezone u EL, titule u abi i kls, dobar je radonja,NE DAJ BOZE DA ODE.

kobajone

pre 7 godina

Ne razumem da li iko razuman može da kaže da bi umesto Radinjića bilo koji trener sa ekipom Zvezde uzeo još neki trofej ove sezone osim kupa. Radonja ostani narednih 20 godina imaš kredit kod pravih navijača Zvezde!!!

tbrs

pre 7 godina

Uporedjujete Sasu Obradovica sa Radonjom??Da li ste vi normalni? Covjeka, koji sa limitiranom ekipom,za evropski krem, igrao 2 egal utakmice protiv najjace ekipe u Evropi...Covjeka koji je osvojio vise trofeja nego svi nasi 'strucnjaci' u poslednjih 20 godina....Sram vas bilo!!!

miroslav

pre 7 godina

Може ли ми неко рећи шта је то Саша Обрадовић направио са много скупљим екипама, па је бољи од Радоњић?

dr Arslanagić

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.
(Aлександар, 22. jun 2016 23:36)

Egal kažeš... 84-53... hmmmm...
4 puta manji budžet... u Zvezdi 3 stranca,u Partizanu 6... hmmmm...
Mislim da je vreme da kreneš na neku terapijicu...

No woman, no kraj

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Desi se ponekad, da odu npr. u CSKA, al se brzo vrate.

Davor

pre 7 godina

Alo bre, oatavite coveka na miru! Kakav bre Duda, Sale... Radonja kida. Sto menjati ako je dobro!? Koji vam je bre!? Idemo Zvezdo, napred Radonja! Ne ides ti nigde...

milan010

pre 7 godina

Ne volim lika ali on svake godine promeni (zato sto mora) vise od pola tima i iz godine u godinu je Zvezda sve ubedljivija. Mozete da mu zamerate mnogo toga, nije savrsen, ali ko je bolji? Plus covek voli Zvezdu i Srbiju - da mu se kriticari sagnu malo?

Normalan čovek

pre 7 godina

Evo da vam ja kažem kao simpatizer crno belih koji je zavoleo košarku još od 9 godine kao da je pratio utakmice Partizana u evroligi,našem prvenstvu,kupu,aba ligi da imate mladog sjajnog dobrog trenera za budućnost i koji vam je posle toliko godina radosti kao sto je Dule Vujošević doneo Partizanu(iako ga vi mrzite ovde) Stoga za Zvezdu nema bolje rešenja od njega u ovom trenutku..Pozdrav svim normalnim ljudima bez obizra odakle su!"

samo zvezda

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem da neko jos uvek prizeljkuje da Radonjic ode...Pa koga bi vi umesto njega ? Itudisa, Mesinu, Obradovica ? Koga ?
Dejan Radonjic je najbolji trener kojeg Crvena Zvezda moze da priusti.
I hvala Dejane sto ostajes, nadam se ne samo da ces ostati, nego i da ces produziti ugovor.

princ rima

pre 7 godina

Uopste mi nisu jasni ovi koji pljuju najtrofejnijeg trenera u C. Zvezdi u njenoj istoriji....Hteli to da priznaju ili ne,Dejan Radonjic je bas upravo to

zzbz

pre 7 godina

Ne razumem ove koji dovode Obradovica. Covek sa onakvom Albom nije ni EL igrao, prosle godine je imao paklen sastav pa ispao rano u domacem prvenstvu. Ne znam da li Alba ima ugovor za EC, a ni to takmicenje nije izborio...

Igor Pg

pre 7 godina

Ma kakav crni Duda Ivkovic, Radonja se sprdao sa njim u dvije utakmice ove sezone (a Ivkovic je imao 7 puta skuplji tim). Budimo malo realni, Duda je profesor, ali je i proslost. Radonja je doktor, ali i buducnost i trenutno ne mogu da se porede..

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

RADONJIZAM...

UH, uz svo moje postovanje za njega, ali Zvezda treba novog trenera, nove generacije...
Milojevic je moj kandidat, on bi od Zvezde napravio masinu...
Sasha Obradovic je slobodan....
Sasha Djordjevic je slobodan...

A da se ne zavaravamo, svako od ovih imena mosi vise sa sobom od Radonjica...

Ja sam ipak za MIlojevica, koji je pravi trener nove generacije, odlican u pregledu igre, motivaciji, razvoju mladih igraca...
Kako god, sretno biulo Radonjicu,,,

Nemke

pre 7 godina

Dobro on jeste trener sa najvise pobeda u Zvezdi,ali zasto se ne spomene da je u trener u periodu kada je u Zvezdi najboljoj situacoji u istoriji.Ceo klub radi perfektan posao,marketing,skauting,sve sve...naravno nije idealna situacija sa sponzorima gde kasne sa isplatama ali ovo je Srbija,pa ne cudi.Voleo bih da vidim i druge nase trenere u ovakvim uslovima.

Alf

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Koliko li je tek PartizanIgokea ponudio Džikiću kad je odbio ponudu iz NBA...

Aca

pre 7 godina

istina, 22. jun 2016 23:09

Istina je da su upravo dva igrača koje si naveo, Cirbes i Mekel, a s njima i Miler, prešli u Makabi (u onaj tim čiji se navijači pitaju - ko ste vi?). Da li bi otišli da ih Zvezda plaća koliko vi to mislite? A za one koji i dalje pričaju kako Radonja gubi neizvesne utakmice, da vas podsetim - bilo tako u početku pa ostala fama. Zadnjih godinu dana smo mnogo više takvih dobili nego izgubili a ostala navika pljuvanja.

Boris

pre 7 godina

Ovo bi bio najpametniji potez Radonje, osvojio skore sve sto je mogao ove tri godine i jos ga osporavaju...pa neka nadju boljeg kad on "ne umije akciju da nacrta"

Batko

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

"Mi smo drzavni klub" - Nikola Peković

A,sada aj zdravo mukice...

Aduriz

pre 7 godina

Da je dobio sansu da tamo bude trener ne verujem ni malo.Ljudi u Kahi znaju sta rade.A vi nemojte da zaludjujete vise sa ovim neproverenim vestima.

Milan

pre 7 godina

SASHA THE RED BARON, 22. jun 2016 22:45)

A cekaj i Radonja je mlad trener isto.A usput je dobijao svu trojicu...Milojevic nema pobedu protiv njega(a uz put nije isto trenirati Megu gde nema pritiska moranja da se nesto osvoji i napravi neki rezlutat...Jedini pritisak mu je da udje u ABU)

Sasa Djordjevic...Ne znam Radonja ga je prilicno lako dobio a imao je dosta jeftiniji tim...

A za Sasu Obradovica msm jos da nije nivo Radonjica a da moze da napreduje...

mvp

pre 7 godina

da li je moguce da samo citate naslov i odmah komentar koga dovesti vec sve znate??? A niste u stanju da procitate tekst od 3 reda ali zato znate sta je najbolje za klub.... Bolest los trip

banjalučnin

pre 7 godina

Kake grobare spominjete, koji miloja koji duda u partizan grobarčine.A Saša i ostali sem Maljkovića su za Gospodina nule. Čoviću ostaviga i produži ugovor na još 3 god.

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Dejan Radonjić je gospodin van normalnih, prosečnih razmera! Daće Bog da nas vodi još deset sezona! Ako je ova vest tačna, svaka čast, Gospodine (sa velikim G) Dejane Radonjiću!

Nenad

pre 7 godina

Kao veliki Grobar reci cu samo..ako ode od blata ce te ga praviti..zivi bili pa videli..jer po meni on je sjajan strucnjak e sad sto vi imate malo nerealna ocekivanja to je druga stvar..Radonjic je iz ovogodisnjeg tima izvukao maximum..i mozda bi mu pravi potez bio da ode jer najbolje je povuci se kad si na vrhu..da te pamte kao sampiona a ne kao gubitnika..a da sam na vasem mestu ne bi prizivao kao sto vecina ovde hoce Sasu Obradovica vec trenera sa velikim renomeom..Vladu Djurovica...

Ivandelija

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Otiso vec dulo kad napustio JSD Partizan za CSKA....

Bree

pre 7 godina

Covek ne zna ni spanski, ni engleski jezik. Partizanovac sam, ali ako ode mislim da ce proci kao i Dule u CSKA i sada u Limozu. Jedostavno, ovo sa prevodiocima ne vodi nocemu, to svi vidimo.

delija 68

pre 7 godina

Radonja je Gospodin čovek,
zato i ne čudi da je ostao da završi započeti posao
sigurno ima i boljih trenera od njega, ali svako poštovanje za ovog Gospodina (sa velikim G), za ponašanje, izjave i sve što je uradio od kad je stigao u Zvezdu

Zvezda

pre 7 godina

Nema potrebe za cinizmom. Covek je pokazao da zna. To sto ga neki ne vole je druga strana medalje. Licno mislim, uopsteno, da coveka koji dobija ne treba menjati. Ovo je sto puta i prakticno dokazano posebno u nasoj kosarci i fudbalu. Dejo postaje veliki trener i puno mu verujem. Posebno sto mislim da nije jednokratan i da radi na duge staze. Ono sto mu mi Zvezdasi zameramo, popeglace vremenom. Ali i kada gubi neke bitke, ratove dobija. PUNA PODRSKA!

Batko

pre 7 godina

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...
(SASHA THE RED BARON, 23. jun 2016 10:19)

Na osnovu čega si doneo zaključak da je Zvezda jos prosle godine imala ekipu za Top 8 ???

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

svako li je danas trener(branko, 23. jun 2016 09:46)

I svako ko ništa nije uradio u životu može da komentariše. Nažalost!

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Cekaj... otisao na pregovore da bi im rekao da zeli da ostane??
(Zile, 23. jun 2016 00:06)

Da,ozbiljnost,poštovanje prema klubu i ljudima....a, da vi ste grobari,kod vas toga nema...

deda

pre 7 godina

Ala ste se raspisali... Molite vi Boga da vam Vucko ne ode. Dok god vam je on finansijer,na klupi moze da vam bude i Mileta Lisica,a u FK Ratko Dostanic i nema za vas zime...

Radonjić legenda

pre 7 godina

Grobari džabe se nadate, produžio je ugovor do 2019. i tek će da vas jaše. Oterao vam jednog u Francusku, drugog u Ameriku, trećeg će u Australiju.

Aлександар

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.

Sole

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

Duhovni vođa i guru Dule Vujošević , i to 2x. Prvi put kada ga je zvao CSKA , a drugi put kadje presušio neograničen izvor finansiranja.

Wolfy

pre 7 godina

50% tima je vec dobijeno.
Ma sta pricali o njemu i koliko god nas nervirali nekad neki njegovi potezi, on je doneo Zvezdi uspehe i najodgovorniji je za sve sto nam se lepo desilo.

Hvala Radonja i samo napred!

istina

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...

Trg

pre 7 godina

Uz svo postovanje za postignute rezultate, mislim da nam je potreban novi trener za vece domete. Jednostavno, previse izgubljenih meceva "na jednu loptu".

Simic

pre 7 godina

Svestan je čovek da u inostranstvu ne bi mogao da postiže uspehe, vec samo u Crvenoj Zvezdi. Nešto slično kao "mag" Dule Vujošević. Dominacija bez prave konkurencije. A onda se preko vidi kvalitet. A mi ćemo morati još da cekamo prave trenere poput Sase Obradovica, Andrea Trinkijeria i sl.

Lens

pre 7 godina

Pitanje je da li on uopste moze da uradi nesto sa nekim ino klubom ili svoj max moze da pokaze samo u Zvezdi kao sto je Dule to radio sa Partizanom. Vreme ce pokazati.

Fric

pre 7 godina

Radonjić trener sa najviše pobeda u Zvezdinoj istoriji?? Čekaj, 'ladno u klupskoj istoriji nemate boljeg od Radonje? Bogata vam istorija...

xxx

pre 7 godina

Kako god da odlučiš zauvek ostaješ upisan zlatnim slovima u istoriji naše Zvezde...
(Doktor Radonja, 22. jun 2016 22:42)... koja traje od 2011.

Cinik

pre 7 godina

Radonjić odbio Laboral kuću. Kakva senzacionalna vest. Mora da je Vučić u kasnim večernjim satima obećao Radonjiću i Čoviću da če sve učiniti da Zvezda ponovo bude sveopšti prvak i da će ako treba smeniti celo rukovodstvo Partizana kao što je to letos uradio kada je primorao Danilovića i Vujoševića da napuste Partizan.

Martin

pre 7 godina

Greska u tekstu NBA igraci,ne zvezde u ovom trenutku od Balkanaca se zvezdama mogu nazvati samo Vucevic i Goran Dragic a ostali tesko za koju godinu sigurnot ce i Jokic a do tad je ovako.

Voip

pre 7 godina

Verovatno je čoveku dosta svega. Od kako je došo stalno neko podmetanje nogu, omalovažavanje i slično. Ako ode hvala srećno Deju a umesto njega samo Saša Obradović.

STORY

pre 7 godina

Opet stativa. da li je moguce!? Koliko je taj budzet onda veliki??? Jer da je otisao dobilo bi se obestecenje od oko 300.000E ,sto ruku na srce znaci dobro placen novi trener ,tj badava da ga dovedes!!! Da je oso, sa njm bi i Luka,Jovke i Laza sto je opet oko milion i dvesto hiljada na ime obestecenja. Da je oso, eto nam MILOJA a MILOJE je LAV i za Milojem i sa njim ide i gomila najtalentovanijih klinaca iz Zvezde,ali i Mege,a i iz regiona,a to je skoro pa besplatan akvrijum najvrednijih ribica... NEKO OPET NIJE BIO POSLOVAN ILI SE TO ZOVE NEKAKO DRUGACIJE!!!!

113,8dB

pre 7 godina

Prošlogodišnji najveći kandidat za nagradu "Gomeljski", ipak nije spreman da u svom rosteru ima manje od 20 igrača i da uz to pravi rezultate. Za sada je tako, a ako stigne neka ponuda koja prelazi 200K, možda se i okuraži da stavi svoju karijeru na kocku.
Sa navijačkog stanovišta ovo je jako tužna vest za sve grobare.

kkcz

pre 7 godina

Radonjić ne zna nijedan strani jezik, i verovatno je zato odbio ponudu. U Laboralu ne bi imao siguran posao, dok mu je u Zvezdi pozicija zacementirana.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

OPET:

Za one sto spominju pobede:
1) Zvezda ima preteranu ekipu!Pricati o tome kako Milojevic uvek izgubi od Radonjica je apsurd, pa nije basket sah?
Milojevic je buducnost , i buduci selektor, njegova skola kosarke je mnogo ispred...
Glupost je i porediti...

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 7 godina

Hocu li docekati , da li je to taj trenutak koji cekam vec godinama??? Dajte mu koliko god trazi samo da ide, srecan mu put! OBRADOVICU DOBRO NAM DOSAO!!!

xxx

pre 7 godina

Kao što je bila u zadnje 2 godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 23. jun 2016 13:17) Vidi se da pratiš košarku od 2011.

iso lero

pre 7 godina

Rece Cović neki dan "poruka za igrace,bolje vrabac u ruci nego golub na grani". To je bila poruka i za trenera. Bolje da je otisao zato sto ga dosta njih ne postuju a covek je zasluzio postovanje na osnovu rezultata.

stefan

pre 7 godina

On je ovde kod vas dostigao maksimum, sada može samo da pada. Trebao je iskoristiti šansu i otići jer nikad neće otići u veći klub kao što su barsa real iz srbije potrebne su neke malo veće uaputne stanice

yaps

pre 7 godina

To što je odbio Kucu je ocekivano. Kuca je postigla veliki rezultat koji nece da ponovi sigurno, previsoki su kritetijumi tamo postavljeni. A on nije dorastao. Vise puta prosle sezone sam se pitao zašto ne ode, ali imao je više sreće, nego pameti. Mislim da će ove sezone ostti bez toga. Po meni je gori taktičar i od Milojevića i od Džikića. Neće imati Cirbesa i Milera i koga god da dovedu a posebno cenra, nece moci a pridje Cirbesu. Nece dogurti do kraja sezone. Upamtite šta sam rekao. Ova sezona e vreme kad će morati da ode.

vrana

pre 7 godina

Veliki sam zvezdas i mislim da je trebao da prihvati ! Sa zvezdom je napravio cudo i zasluzuje novi izazov ABA mu nije prioritet !

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

RADONJIZAM...

UH, uz svo moje postovanje za njega, ali Zvezda treba novog trenera, nove generacije...
Milojevic je moj kandidat, on bi od Zvezde napravio masinu...
Sasha Obradovic je slobodan....
Sasha Djordjevic je slobodan...

A da se ne zavaravamo, svako od ovih imena mosi vise sa sobom od Radonjica...

Ja sam ipak za MIlojevica, koji je pravi trener nove generacije, odlican u pregledu igre, motivaciji, razvoju mladih igraca...
Kako god, sretno biulo Radonjicu,,,

STORY

pre 7 godina

Opet stativa. da li je moguce!? Koliko je taj budzet onda veliki??? Jer da je otisao dobilo bi se obestecenje od oko 300.000E ,sto ruku na srce znaci dobro placen novi trener ,tj badava da ga dovedes!!! Da je oso, sa njm bi i Luka,Jovke i Laza sto je opet oko milion i dvesto hiljada na ime obestecenja. Da je oso, eto nam MILOJA a MILOJE je LAV i za Milojem i sa njim ide i gomila najtalentovanijih klinaca iz Zvezde,ali i Mege,a i iz regiona,a to je skoro pa besplatan akvrijum najvrednijih ribica... NEKO OPET NIJE BIO POSLOVAN ILI SE TO ZOVE NEKAKO DRUGACIJE!!!!

Aduriz

pre 7 godina

Da je dobio sansu da tamo bude trener ne verujem ni malo.Ljudi u Kahi znaju sta rade.A vi nemojte da zaludjujete vise sa ovim neproverenim vestima.

Trg

pre 7 godina

Uz svo postovanje za postignute rezultate, mislim da nam je potreban novi trener za vece domete. Jednostavno, previse izgubljenih meceva "na jednu loptu".

Nemke

pre 7 godina

Dobro on jeste trener sa najvise pobeda u Zvezdi,ali zasto se ne spomene da je u trener u periodu kada je u Zvezdi najboljoj situacoji u istoriji.Ceo klub radi perfektan posao,marketing,skauting,sve sve...naravno nije idealna situacija sa sponzorima gde kasne sa isplatama ali ovo je Srbija,pa ne cudi.Voleo bih da vidim i druge nase trenere u ovakvim uslovima.

Cinik

pre 7 godina

Radonjić odbio Laboral kuću. Kakva senzacionalna vest. Mora da je Vučić u kasnim večernjim satima obećao Radonjiću i Čoviću da če sve učiniti da Zvezda ponovo bude sveopšti prvak i da će ako treba smeniti celo rukovodstvo Partizana kao što je to letos uradio kada je primorao Danilovića i Vujoševića da napuste Partizan.

deda

pre 7 godina

Ala ste se raspisali... Molite vi Boga da vam Vucko ne ode. Dok god vam je on finansijer,na klupi moze da vam bude i Mileta Lisica,a u FK Ratko Dostanic i nema za vas zime...

petarczv

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Neka si nam reko...

Simic

pre 7 godina

Svestan je čovek da u inostranstvu ne bi mogao da postiže uspehe, vec samo u Crvenoj Zvezdi. Nešto slično kao "mag" Dule Vujošević. Dominacija bez prave konkurencije. A onda se preko vidi kvalitet. A mi ćemo morati još da cekamo prave trenere poput Sase Obradovica, Andrea Trinkijeria i sl.

istina

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...

Aлександар

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.

xxx

pre 7 godina

Kako god da odlučiš zauvek ostaješ upisan zlatnim slovima u istoriji naše Zvezde...
(Doktor Radonja, 22. jun 2016 22:42)... koja traje od 2011.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 7 godina

Hocu li docekati , da li je to taj trenutak koji cekam vec godinama??? Dajte mu koliko god trazi samo da ide, srecan mu put! OBRADOVICU DOBRO NAM DOSAO!!!

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

OPET:

Za one sto spominju pobede:
1) Zvezda ima preteranu ekipu!Pricati o tome kako Milojevic uvek izgubi od Radonjica je apsurd, pa nije basket sah?
Milojevic je buducnost , i buduci selektor, njegova skola kosarke je mnogo ispred...
Glupost je i porediti...

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...

Fric

pre 7 godina

Radonjić trener sa najviše pobeda u Zvezdinoj istoriji?? Čekaj, 'ladno u klupskoj istoriji nemate boljeg od Radonje? Bogata vam istorija...

dr Zoki

pre 7 godina

Radonja na putu da postane kosarkaski Ferguson Crvene Zvezde. Redjaj titule u gospodskom stilu, da se Dulo i dusmani nauce tvojim dobrim manirima.

kkcz

pre 7 godina

Radonjić ne zna nijedan strani jezik, i verovatno je zato odbio ponudu. U Laboralu ne bi imao siguran posao, dok mu je u Zvezdi pozicija zacementirana.

istina

pre 7 godina

koliko god ga navijaci zvezde omalovazavali rezultati govore u njegovu korist , treneri zvezde su mahom bili oni koji obracaju mnogo vise paznju na napad , Radonja pre svega voli cvrstu odbranu i kontrolisan napad , fizicki jake igrace ono sto je Partizan radio godinama unazad. Ako Radonjic ode Zvezda ce biti znatno oslabljena ,a Partizan uz Dzikica i jos neko pojacanje legalan kandidat za obe titule.

dr Arslanagić

pre 7 godina

Остани Радоња да и ми са 4 пута мањим буџетом можемо да играмо егал финала са Звездом коју ти тренираш.
(Aлександар, 22. jun 2016 23:36)

Egal kažeš... 84-53... hmmmm...
4 puta manji budžet... u Zvezdi 3 stranca,u Partizanu 6... hmmmm...
Mislim da je vreme da kreneš na neku terapijicu...

volim zvezdu

pre 7 godina

ne razumem!!!pred kraj sezone je rekao da je kupio stan u bgu i da vec ima sklopljen tim za sledecu sezonu.bilo bi steta da ode, i za njega i za nas.za njega jer bi po meni na polusezoni u vitoriji dobio otkaz,za nas iz mnogo razloga.prvo jer je selektirao ovu ekipu i vec tri god radi sa prvim timom i mladima.drugo jer je dobar trener za bas male pare.trece,
recimo sa spancima koji se ne zovu real madrid ima 12-0,garantujem da je upravo taj laboral izgubio u bambergu da slucajno ne bi isao na zvezdu sa kojom ima 6-0 uz kos razliku -120.odlicna izdanja tri sezone u EL, titule u abi i kls, dobar je radonja,NE DAJ BOZE DA ODE.

tbrs

pre 7 godina

Uporedjujete Sasu Obradovica sa Radonjom??Da li ste vi normalni? Covjeka, koji sa limitiranom ekipom,za evropski krem, igrao 2 egal utakmice protiv najjace ekipe u Evropi...Covjeka koji je osvojio vise trofeja nego svi nasi 'strucnjaci' u poslednjih 20 godina....Sram vas bilo!!!

blaza

pre 7 godina

Nekad me je Radonja bas nervirao ali došlo vreme da molim Boga da ostane u Zvezdi-haha.Drago mi je zbog toga i priznajem svoju gresku prema Radonji.

stefan

pre 7 godina

On je ovde kod vas dostigao maksimum, sada može samo da pada. Trebao je iskoristiti šansu i otići jer nikad neće otići u veći klub kao što su barsa real iz srbije potrebne su neke malo veće uaputne stanice

kobajone

pre 7 godina

Ne razumem da li iko razuman može da kaže da bi umesto Radinjića bilo koji trener sa ekipom Zvezde uzeo još neki trofej ove sezone osim kupa. Radonja ostani narednih 20 godina imaš kredit kod pravih navijača Zvezde!!!

yaps

pre 7 godina

To što je odbio Kucu je ocekivano. Kuca je postigla veliki rezultat koji nece da ponovi sigurno, previsoki su kritetijumi tamo postavljeni. A on nije dorastao. Vise puta prosle sezone sam se pitao zašto ne ode, ali imao je više sreće, nego pameti. Mislim da će ove sezone ostti bez toga. Po meni je gori taktičar i od Milojevića i od Džikića. Neće imati Cirbesa i Milera i koga god da dovedu a posebno cenra, nece moci a pridje Cirbesu. Nece dogurti do kraja sezone. Upamtite šta sam rekao. Ova sezona e vreme kad će morati da ode.

xxx

pre 7 godina

Kao što je bila u zadnje 2 godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 23. jun 2016 13:17) Vidi se da pratiš košarku od 2011.

Реална анализа

pre 7 godina

Доста је било бесмислених расправа. Радоњић је освојио СВЕ у последње две године, игра му тим врхунски и у ЕЛ. Не треба наседати на провокације са стране, а сви добро знамо да су прави Звездаши само за Радоњића.

113,8dB

pre 7 godina

Prošlogodišnji najveći kandidat za nagradu "Gomeljski", ipak nije spreman da u svom rosteru ima manje od 20 igrača i da uz to pravi rezultate. Za sada je tako, a ako stigne neka ponuda koja prelazi 200K, možda se i okuraži da stavi svoju karijeru na kocku.
Sa navijačkog stanovišta ovo je jako tužna vest za sve grobare.

Batko

pre 7 godina

ZVezda je vec prosle godine imala tim za top 8, sa MVP Lige....

Radonjic je dobar trener, ali Zvezda kao ekipa je bolja i zasluzuje bolje...
(SASHA THE RED BARON, 23. jun 2016 10:19)

Na osnovu čega si doneo zaključak da je Zvezda jos prosle godine imala ekipu za Top 8 ???

Igor Pg

pre 7 godina

Ma kakav crni Duda Ivkovic, Radonja se sprdao sa njim u dvije utakmice ove sezone (a Ivkovic je imao 7 puta skuplji tim). Budimo malo realni, Duda je profesor, ali je i proslost. Radonja je doktor, ali i buducnost i trenutno ne mogu da se porede..

No woman, no kraj

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Desi se ponekad, da odu npr. u CSKA, al se brzo vrate.

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

svako li je danas trener(branko, 23. jun 2016 09:46)

I svako ko ništa nije uradio u životu može da komentariše. Nažalost!

Voip

pre 7 godina

Verovatno je čoveku dosta svega. Od kako je došo stalno neko podmetanje nogu, omalovažavanje i slično. Ako ode hvala srećno Deju a umesto njega samo Saša Obradović.

miroslav

pre 7 godina

Може ли ми неко рећи шта је то Саша Обрадовић направио са много скупљим екипама, па је бољи од Радоњић?

Davor

pre 7 godina

Alo bre, oatavite coveka na miru! Kakav bre Duda, Sale... Radonja kida. Sto menjati ako je dobro!? Koji vam je bre!? Idemo Zvezdo, napred Radonja! Ne ides ti nigde...

Bree

pre 7 godina

Covek ne zna ni spanski, ni engleski jezik. Partizanovac sam, ali ako ode mislim da ce proci kao i Dule u CSKA i sada u Limozu. Jedostavno, ovo sa prevodiocima ne vodi nocemu, to svi vidimo.

milan010

pre 7 godina

Ne volim lika ali on svake godine promeni (zato sto mora) vise od pola tima i iz godine u godinu je Zvezda sve ubedljivija. Mozete da mu zamerate mnogo toga, nije savrsen, ali ko je bolji? Plus covek voli Zvezdu i Srbiju - da mu se kriticari sagnu malo?

Nenad

pre 7 godina

Kao veliki Grobar reci cu samo..ako ode od blata ce te ga praviti..zivi bili pa videli..jer po meni on je sjajan strucnjak e sad sto vi imate malo nerealna ocekivanja to je druga stvar..Radonjic je iz ovogodisnjeg tima izvukao maximum..i mozda bi mu pravi potez bio da ode jer najbolje je povuci se kad si na vrhu..da te pamte kao sampiona a ne kao gubitnika..a da sam na vasem mestu ne bi prizivao kao sto vecina ovde hoce Sasu Obradovica vec trenera sa velikim renomeom..Vladu Djurovica...

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Dejan Radonjić je gospodin van normalnih, prosečnih razmera! Daće Bog da nas vodi još deset sezona! Ako je ova vest tačna, svaka čast, Gospodine (sa velikim G) Dejane Radonjiću!

banjalučnin

pre 7 godina

Kake grobare spominjete, koji miloja koji duda u partizan grobarčine.A Saša i ostali sem Maljkovića su za Gospodina nule. Čoviću ostaviga i produži ugovor na još 3 god.

Radonjić legenda

pre 7 godina

Grobari džabe se nadate, produžio je ugovor do 2019. i tek će da vas jaše. Oterao vam jednog u Francusku, drugog u Ameriku, trećeg će u Australiju.

Aca

pre 7 godina

istina, 22. jun 2016 23:09

Istina je da su upravo dva igrača koje si naveo, Cirbes i Mekel, a s njima i Miler, prešli u Makabi (u onaj tim čiji se navijači pitaju - ko ste vi?). Da li bi otišli da ih Zvezda plaća koliko vi to mislite? A za one koji i dalje pričaju kako Radonja gubi neizvesne utakmice, da vas podsetim - bilo tako u početku pa ostala fama. Zadnjih godinu dana smo mnogo više takvih dobili nego izgubili a ostala navika pljuvanja.

Boris

pre 7 godina

Ovo bi bio najpametniji potez Radonje, osvojio skore sve sto je mogao ove tri godine i jos ga osporavaju...pa neka nadju boljeg kad on "ne umije akciju da nacrta"

Batko

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

"Mi smo drzavni klub" - Nikola Peković

A,sada aj zdravo mukice...

Normalan čovek

pre 7 godina

Evo da vam ja kažem kao simpatizer crno belih koji je zavoleo košarku još od 9 godine kao da je pratio utakmice Partizana u evroligi,našem prvenstvu,kupu,aba ligi da imate mladog sjajnog dobrog trenera za budućnost i koji vam je posle toliko godina radosti kao sto je Dule Vujošević doneo Partizanu(iako ga vi mrzite ovde) Stoga za Zvezdu nema bolje rešenja od njega u ovom trenutku..Pozdrav svim normalnim ljudima bez obizra odakle su!"

Ivandelija

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)
Otiso vec dulo kad napustio JSD Partizan za CSKA....

samo zvezda

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem da neko jos uvek prizeljkuje da Radonjic ode...Pa koga bi vi umesto njega ? Itudisa, Mesinu, Obradovica ? Koga ?
Dejan Radonjic je najbolji trener kojeg Crvena Zvezda moze da priusti.
I hvala Dejane sto ostajes, nadam se ne samo da ces ostati, nego i da ces produziti ugovor.

Zvezda

pre 7 godina

Nema potrebe za cinizmom. Covek je pokazao da zna. To sto ga neki ne vole je druga strana medalje. Licno mislim, uopsteno, da coveka koji dobija ne treba menjati. Ovo je sto puta i prakticno dokazano posebno u nasoj kosarci i fudbalu. Dejo postaje veliki trener i puno mu verujem. Posebno sto mislim da nije jednokratan i da radi na duge staze. Ono sto mu mi Zvezdasi zameramo, popeglace vremenom. Ali i kada gubi neke bitke, ratove dobija. PUNA PODRSKA!

princ rima

pre 7 godina

Uopste mi nisu jasni ovi koji pljuju najtrofejnijeg trenera u C. Zvezdi u njenoj istoriji....Hteli to da priznaju ili ne,Dejan Radonjic je bas upravo to

Milan

pre 7 godina

SASHA THE RED BARON, 22. jun 2016 22:45)

A cekaj i Radonja je mlad trener isto.A usput je dobijao svu trojicu...Milojevic nema pobedu protiv njega(a uz put nije isto trenirati Megu gde nema pritiska moranja da se nesto osvoji i napravi neki rezlutat...Jedini pritisak mu je da udje u ABU)

Sasa Djordjevic...Ne znam Radonja ga je prilicno lako dobio a imao je dosta jeftiniji tim...

A za Sasu Obradovica msm jos da nije nivo Radonjica a da moze da napreduje...

Alf

pre 7 godina

Sto da ide u Laboral kada Zvezda moze vise da ga plati!? Kad jedna Unikaha nije mogla da ponudi Mekelu platu koju je imao u ZvezdiFmp, kada jedna Alba nije mogla da finansijski parira Zvezdinoj ponudi Cirbesu, ne moze ni Laboral da ponudi vise Radonjicu...
(istina, 22. jun 2016 23:09)

Koliko li je tek PartizanIgokea ponudio Džikiću kad je odbio ponudu iz NBA...

Lens

pre 7 godina

Pitanje je da li on uopste moze da uradi nesto sa nekim ino klubom ili svoj max moze da pokaze samo u Zvezdi kao sto je Dule to radio sa Partizanom. Vreme ce pokazati.

delija 68

pre 7 godina

Radonja je Gospodin čovek,
zato i ne čudi da je ostao da završi započeti posao
sigurno ima i boljih trenera od njega, ali svako poštovanje za ovog Gospodina (sa velikim G), za ponašanje, izjave i sve što je uradio od kad je stigao u Zvezdu

zzbz

pre 7 godina

Ne razumem ove koji dovode Obradovica. Covek sa onakvom Albom nije ni EL igrao, prosle godine je imao paklen sastav pa ispao rano u domacem prvenstvu. Ne znam da li Alba ima ugovor za EC, a ni to takmicenje nije izborio...

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Cekaj... otisao na pregovore da bi im rekao da zeli da ostane??
(Zile, 23. jun 2016 00:06)

Da,ozbiljnost,poštovanje prema klubu i ljudima....a, da vi ste grobari,kod vas toga nema...

vrana

pre 7 godina

Veliki sam zvezdas i mislim da je trebao da prihvati ! Sa zvezdom je napravio cudo i zasluzuje novi izazov ABA mu nije prioritet !

Martin

pre 7 godina

Greska u tekstu NBA igraci,ne zvezde u ovom trenutku od Balkanaca se zvezdama mogu nazvati samo Vucevic i Goran Dragic a ostali tesko za koju godinu sigurnot ce i Jokic a do tad je ovako.

mvp

pre 7 godina

da li je moguce da samo citate naslov i odmah komentar koga dovesti vec sve znate??? A niste u stanju da procitate tekst od 3 reda ali zato znate sta je najbolje za klub.... Bolest los trip

Wolfy

pre 7 godina

50% tima je vec dobijeno.
Ma sta pricali o njemu i koliko god nas nervirali nekad neki njegovi potezi, on je doneo Zvezdi uspehe i najodgovorniji je za sve sto nam se lepo desilo.

Hvala Radonja i samo napred!

Sole

pre 7 godina

Pa ko jos ide iz drzavne firme sa neogranicenim izvorima finansiranja?!
(patriotska pljacka, 23. jun 2016 06:58)

Duhovni vođa i guru Dule Vujošević , i to 2x. Prvi put kada ga je zvao CSKA , a drugi put kadje presušio neograničen izvor finansiranja.

iso lero

pre 7 godina

Rece Cović neki dan "poruka za igrace,bolje vrabac u ruci nego golub na grani". To je bila poruka i za trenera. Bolje da je otisao zato sto ga dosta njih ne postuju a covek je zasluzio postovanje na osnovu rezultata.