Subota, 30.04.2016.

11:40

Conga i Stan na Novakovom putu u Madridu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u istoj polovini žreba sa Stanom Vavrinkom na Mastersu u Madridu.

Izvor: ÐN

Conga i Stan na Novakovom putu u Madridu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

maxim

pre 7 godina

Mislim da ce Rodja gledati da ispadne pre duela sa Nadalom. Jos jedan poraz u vec onako slabom bilansu ne treba. Vise ce da zapne u Rimu kojeg nema. Sa druge strane nebi me iznenadilo da i Nole odigra 2-3 meca i izgubi namerno. Da je osvojio RG siguran sam da bi isao max na ovaj i turnir u Rimu a ovako svestan je da mora da sacuva snagu za najvaznije.

Bojan

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi). A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.
(Mrkva, 30. april 2016 15:00)
Jeste,a sećaš se komentara tada,zavera,nameštanje,najki.....

Statik

pre 7 godina

Neko pise ovde kako je eto tenis smeh od sporta, jer Novak pravi pauze. U prethodne 3 godine covek je u proseku odigrao 80 meceva tacno. Pa uporedite npr koliko fudbaler odigra utakmuca gidisnje (Messi oko 48 prosecno godisnje, za klub) ili npr koliko trka otrci Bolt (ajde 20 do 30 trka po discipini, ukupno 20-30 minuta na stazi u takmicenju u vr` glave kad bi tako gledali). Teniseri koji gube na pocetku turnira igraju i preko 30 turnira godisnja, a opet nemaju toliko meceva kao Novak...

moram da kazem

pre 7 godina

stvarno volim i cenim novaka ali moram nesto da prokomentarisem, novak je poslednji mec igrao pre mesec dana, posle australije nije igrao skoro mesec dana, posle zavrsetka sezone u novembru nije igrao mec vise od 40 dana, posle vimbldona pravi pauzu od mesec dana, ispada da on godisnje ne igra tenis 4 i po meseca i to samo u vecim pauzama a u realnosti je oko pola godine, manje i ne racunam, tipa posle us opena 3 nedelje itd????? i jos se bune zbog gustog rasporeda, brate, koja je ovo sprdnja od sporta!!

meda

pre 7 godina

Najtezi zreb ima Federer - ako Tiem-a slucajno i prodje (mada ne verujem) ide posle toga na Nadala.
Najlaksi zreb Mari - sve do polufinala laganica, najtezi protivnik Berdych.
Nole - nema lakog protivnika: Almagro (najtezi moguci protivnik u prvom mecu), Bautista Agut, Tsonga/Raonic, Warwinka/Nishikori, Nadal. Osrednji zreb.

Pqks

pre 7 godina

Jao koliko ste nerealni i neobjektivni,zato sto ste nacionalisti i zato sto je ave protiv Djokovica neistina za vas,zamislite da je dobio on nadala i federera,sudeci po ovom odnosu pluseva i minusa sam trebao da napisem da bi mu bolje bilo sa rafom i rogerom,i to govori o vasoj neobjektivnosti i zaslepljenosti.

terenac

pre 7 godina

@ Petar
Matori, sve je ok, neka ih dobije i treba, ako zasluzi, sto da ne, pa oni su njegove musterije. I neka bude pun samopouzdanja, snage, nema problema, jer ce u finalu da naleti na Novaka i podrazumeva se - poraz, samo da se Novaku igra tj. bude mu do trofeja, a nadamo se da ce biti tako, sport je cudnovata vocka.

danix

pre 7 godina

Sljaka je najsporija teniska podloga,duze su razmjene i poeni traju duze,servisi postaju sporiji odbijanjem od sljake,malo je brzih i lakih poena i zato se teniseri vise umaraju nego na drugim podlogama.
Sto se tice Novaka,on ima igru iznad svih ostalih i ako na turnir dodje odmoran nije vazno ko je u njegovom dijelu zrijeba,nikome nece dati ni najmanju sansu.
Mislim da se Novak,nakon vrlo napornog pocetka godine,dobro odmorio i da ce ovaj turnir zavrsiti trijumfalno.
Idemo care,najbolji si.

Dejan

pre 7 godina

@ deda
Coric ima "vec 19 godina", a nije osvojio nista?! Podseticu vas da su i Novak i Federer, mozda i dva najbolja tenisera svih vremena, svoj prvi turnir osvojili sa 19 (Amersfort, odnosno Milano). Nema potrebe za nipodastavanjem, momam je veliki talenat, sa 19 ima ATP finala, igra jako dobro, i u svom godistu je daleko najbolji, uz Kyrgiosa i Zvereva, koji je godinu mladji. Najmanje je vazno odakle dolazi, i to nije razlog za mrznju. Naprotiv, ja bas volim sto ovaj nas region daje talente i dalje, posle Novaka, Seles, Bobe, Ivanisevica,Ljubicica, Janka i Viktora, Ane i Jelene, Majoli, sada stize Borna, mali Kecmanovic, Djere... Lepo je videti da nas region daje toliko mnogo vrhunskih takmicara u jednom elitnom i globalnom sportu, iz siromastva u kojem smo svi zajedno. Naravno, drzimo palceve za Noleta, i ocekujem i Madrid, i Rim i RG, i konacno legitimnu kandidaturu za najboljeg svih vremena! Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

rejnald

pre 7 godina

Шпанци се труде да угоде Новаку, ипак шта је један турнир ако на њему не игра тенисер број1?
А и наравно да припреме најбоље финале на шљаци Новак- Надал, сви су ту спремни за спектакл.

Vladimir

pre 7 godina

Novaku je svaki zreb okej,zato sto je daleko iznad svih.Za turnir je dobro da je Rafa na drugoj strani da tako vidimo veliko finale.A tu Nole stize do br.29!Nole najbolji si.

anica

pre 7 godina

(?, 30. april 2016 14:00)
Molim te prestani da vredjas Novaka! Mozes nekoga da ne volis, al nemoj nikoga mrzeti. Zasto ga zoves licemerom? Sta ti je lose uradio? Ne razmisljaj tako.

Lepo i u miru da se proslavi sutrasnji praznik.

Olio

pre 7 godina

Mi se toplo nadamo da će Stan(lio) opet pobediti ovog jadnog, mršavog, žilavog tenisera, ma znate onog što je već godinama najbolji.
U svakom slučaju, svi švajcarski proizvođaći sireva i čokolada se toplo nadaju da će im Stan(lio) ubaciti neku poresku kintu u budžet (prvenstveno za momke koji besplatno čuvaju rimskoga Papu).
A što se afro-francuskog slatkog tenisera tiče, priznajmo bolji je od afro-francuskog tršavog zabavljača.
Na kraju krajeva, ja obožavam crnce, a najviše ona dva iz Teksasa...

alejandro

pre 7 godina

Prvo kolo slobodan, a onda nimalo lako: u drugom Borna Ćorić ili Nikolas Almagra a u trećem Felisijano Lopes ili Agut! Teško ali cela sezona šljake koja ga očekuje biće teška da ne govorim koliko će svi biti naoštreni protiv Novaka! Samo igra sa što manje oscilacija i mečevi u kojima će pokazati kvalitet više od protivnika Novaku garantuju uspeh! No i Madrid a zatim i Rim nisu prioritetni koliko RG!Mi navijači N.Đ. očekujemo da će najzad ova godina biti ta kad će se po završetku muškog finala na Filip Šatrije stadionu najzad čuti "Bože pravde..."!

antiDebil

pre 7 godina

Kada god Federer ima nekih problema ili kada kao u ovom slucaju izlazi iz neke povrede, ili bolje receno pauze njega uguraju u istu cetvrtinu zreba sa Nadalom pa ovaj tako sa roviritim Rodjom jos vise povecava ionako nerealan skor. Ocekivano je da Rodzer prodje prva 2 kola i onda da igra protiv Nadala na njegovoj omiljenoj podlozi u njegovoj zemlji i da verovatno izgubi, a u prethodne 2 godine kada je on igrao poprilicno nestvarno za svoje godine nije dolazilo do njihovih meceva i naravno 4 ili 5 puta je Nadal kranje iznenadjujuce izgubio bas pre meca sa Rodjom, a recimo 2013 kada je Federer cele godine vukao probleme sa ledjima je u tom periodu odigrao 4 meca sa Nadalom i naravno sve glatko izgubio.

Eleftherios

pre 7 godina

Džaba se Novakovi navijači nadate, u finalu će igrati Rodžer i Stan.Živi bili pa vidjeli.
(vračara, 30. april 2016 16:16)

Jumko, ti li si.

Шулубурић

pre 7 godina

Очекујем да ће Ноле млети већ од првог меча, без калкулација, дозирања, темпирања. Све су очи упрете у њега, стога ће од старта показати зубе, снагу, неприкосновеност. Мислим да је главни разлог Надаловог успеха у Барселони и Монаку то што се нада да је Новак ван форме.

Mrkva

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi).
A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.

ЈоВ

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Па кад буде први (читај: никад више) имаће бољи жреб, капираш!?

?

pre 7 godina

Naravno, Rafi najtezi zreb cim se malo vratio, za svaki slucaj da ga izmore pre finala, a licemeru ponovo najlaksi zreb za Congom i Vavrinkom koji su nikad gori.

tennis

pre 7 godina

Na prvu lopticu Novak ne bi trebalo, da ima previše problema.
Ova druga polovina je ubitačna. Ako Rafa prođe do finala, onda neka i osvoji taj 10-ti RG.

Zvezda

pre 7 godina

"Viktor Troicki je drugi predstavnik Srbije u prestonici Španije, a ujedno i prva prepreka Nadalu u ’Magičnoj kocki’. Viktor otvara nastup protiv ove sezone odličnog Andreja Kuznjecova, a onda ide na Rafu."

Troicki da prodje Kuznjecova? Teoretski skoro nemoguce.

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

Pospani Rodja

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Pa normalno da smo zadovoljni. Samo ovakav zreb moze probuditi jednog tenis penzionera iz letargije. Nema dremanja Rodjo, mora da se igra, 'ajde na teren!

knez

pre 7 godina

Sa ovakvim zrebom, u ovakvoj konkurenciji, moja baba bi redovno do polufinalâ stizala.
(bezKuka, 30. april 2016 12:44) Ako ti je baba Martina Navratilova.

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

srle

pre 7 godina

Ako Borna izbaci Almagra, prvi meč sa Novakom u karijeri. Biće zanimljivo od starta, idemo Novače, cilj je Rolan Garos i ovo sve pre toga je samo priprema.

stradivari

pre 7 godina

Kad Marej nebi imao problema sa igracima kao stu su Berdih,Simon,Ferer,Dimitrov...mozda bi nekad i bio blizu da bude prvi na svetu...

Ranzo Objektivni

pre 7 godina

Nema laganog zreba na mastersima, nemojte da se palite. Jedino sto je olaksavajuca okolnost jeste sto bi Rafa u teoriji mogao da igra sa Federerom, pa Marijem, pa Novakom, medjutim kako je odigrao Monte Karlo i Barselonu, sumnjam da prva dvojica zajedno mogu jedan set da mu uzmu. Bice ovo vrlo zanimljiva teniska sezona.

Milosh

pre 7 godina

Nadam se da ce Nole tempirati super formu za RG. Da se razumemo, bez osvojenog RG nikada nece dobiti status najboljeg svih vremena. Pozeljon da ga osvoji najmanje 2 puta. Sto se mene tice, ja sam i prezadovaljan sta je on do sada osvojio, ali za titulu najboljeg svih vremena treba mu 2 titule u RG i titula vise u totalu od Federera. Napred Nole, puno srece i zdravlja!

Nebojša

pre 7 godina

Solidan žreb niti lagan niti previše težak dočekao sam konačno i Corica ako ovaj uopšte prođe Almagra voleo bih da vidim taj duel sa Novakom što se tiče završnice tamo očekujem Novaka i Nadala to bi i bilo najbolje finale.

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Nema laganice. Veselih ima uvek, samo cekaju. Ali proci ce to NO1E i verovatno uzeti trofej. Na drugoj strani, da pobedis turnir, treba da pobedis trojicu iz velike cetvorke i jos po nekog......
Srecno NO1E!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

anica

pre 7 godina

Odlicna priprema za Roland Garos...blizu smo finala Nole-Rafa. Ajde Nole..odmorio si se, trenirao. Zapni na ovom turniru..nemas los zreb. Ovaj turnir je bitan, Rim kako hoces.
Srecno.

Milosh

pre 7 godina

Nadam se da ce Nole tempirati super formu za RG. Da se razumemo, bez osvojenog RG nikada nece dobiti status najboljeg svih vremena. Pozeljon da ga osvoji najmanje 2 puta. Sto se mene tice, ja sam i prezadovaljan sta je on do sada osvojio, ali za titulu najboljeg svih vremena treba mu 2 titule u RG i titula vise u totalu od Federera. Napred Nole, puno srece i zdravlja!

Nebojša

pre 7 godina

Solidan žreb niti lagan niti previše težak dočekao sam konačno i Corica ako ovaj uopšte prođe Almagra voleo bih da vidim taj duel sa Novakom što se tiče završnice tamo očekujem Novaka i Nadala to bi i bilo najbolje finale.

Ranzo Objektivni

pre 7 godina

Nema laganog zreba na mastersima, nemojte da se palite. Jedino sto je olaksavajuca okolnost jeste sto bi Rafa u teoriji mogao da igra sa Federerom, pa Marijem, pa Novakom, medjutim kako je odigrao Monte Karlo i Barselonu, sumnjam da prva dvojica zajedno mogu jedan set da mu uzmu. Bice ovo vrlo zanimljiva teniska sezona.

ЈоВ

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Па кад буде први (читај: никад више) имаће бољи жреб, капираш!?

Mrkva

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi).
A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Nema laganice. Veselih ima uvek, samo cekaju. Ali proci ce to NO1E i verovatno uzeti trofej. Na drugoj strani, da pobedis turnir, treba da pobedis trojicu iz velike cetvorke i jos po nekog......
Srecno NO1E!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Dejan

pre 7 godina

@ deda
Coric ima "vec 19 godina", a nije osvojio nista?! Podseticu vas da su i Novak i Federer, mozda i dva najbolja tenisera svih vremena, svoj prvi turnir osvojili sa 19 (Amersfort, odnosno Milano). Nema potrebe za nipodastavanjem, momam je veliki talenat, sa 19 ima ATP finala, igra jako dobro, i u svom godistu je daleko najbolji, uz Kyrgiosa i Zvereva, koji je godinu mladji. Najmanje je vazno odakle dolazi, i to nije razlog za mrznju. Naprotiv, ja bas volim sto ovaj nas region daje talente i dalje, posle Novaka, Seles, Bobe, Ivanisevica,Ljubicica, Janka i Viktora, Ane i Jelene, Majoli, sada stize Borna, mali Kecmanovic, Djere... Lepo je videti da nas region daje toliko mnogo vrhunskih takmicara u jednom elitnom i globalnom sportu, iz siromastva u kojem smo svi zajedno. Naravno, drzimo palceve za Noleta, i ocekujem i Madrid, i Rim i RG, i konacno legitimnu kandidaturu za najboljeg svih vremena! Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

knez

pre 7 godina

Sa ovakvim zrebom, u ovakvoj konkurenciji, moja baba bi redovno do polufinalâ stizala.
(bezKuka, 30. april 2016 12:44) Ako ti je baba Martina Navratilova.

alejandro

pre 7 godina

Prvo kolo slobodan, a onda nimalo lako: u drugom Borna Ćorić ili Nikolas Almagra a u trećem Felisijano Lopes ili Agut! Teško ali cela sezona šljake koja ga očekuje biće teška da ne govorim koliko će svi biti naoštreni protiv Novaka! Samo igra sa što manje oscilacija i mečevi u kojima će pokazati kvalitet više od protivnika Novaku garantuju uspeh! No i Madrid a zatim i Rim nisu prioritetni koliko RG!Mi navijači N.Đ. očekujemo da će najzad ova godina biti ta kad će se po završetku muškog finala na Filip Šatrije stadionu najzad čuti "Bože pravde..."!

Шулубурић

pre 7 godina

Очекујем да ће Ноле млети већ од првог меча, без калкулација, дозирања, темпирања. Све су очи упрете у њега, стога ће од старта показати зубе, снагу, неприкосновеност. Мислим да је главни разлог Надаловог успеха у Барселони и Монаку то што се нада да је Новак ван форме.

Vladimir

pre 7 godina

Novaku je svaki zreb okej,zato sto je daleko iznad svih.Za turnir je dobro da je Rafa na drugoj strani da tako vidimo veliko finale.A tu Nole stize do br.29!Nole najbolji si.

Eleftherios

pre 7 godina

Džaba se Novakovi navijači nadate, u finalu će igrati Rodžer i Stan.Živi bili pa vidjeli.
(vračara, 30. april 2016 16:16)

Jumko, ti li si.

danix

pre 7 godina

Sljaka je najsporija teniska podloga,duze su razmjene i poeni traju duze,servisi postaju sporiji odbijanjem od sljake,malo je brzih i lakih poena i zato se teniseri vise umaraju nego na drugim podlogama.
Sto se tice Novaka,on ima igru iznad svih ostalih i ako na turnir dodje odmoran nije vazno ko je u njegovom dijelu zrijeba,nikome nece dati ni najmanju sansu.
Mislim da se Novak,nakon vrlo napornog pocetka godine,dobro odmorio i da ce ovaj turnir zavrsiti trijumfalno.
Idemo care,najbolji si.

anica

pre 7 godina

Odlicna priprema za Roland Garos...blizu smo finala Nole-Rafa. Ajde Nole..odmorio si se, trenirao. Zapni na ovom turniru..nemas los zreb. Ovaj turnir je bitan, Rim kako hoces.
Srecno.

anica

pre 7 godina

(?, 30. april 2016 14:00)
Molim te prestani da vredjas Novaka! Mozes nekoga da ne volis, al nemoj nikoga mrzeti. Zasto ga zoves licemerom? Sta ti je lose uradio? Ne razmisljaj tako.

Lepo i u miru da se proslavi sutrasnji praznik.

Statik

pre 7 godina

Neko pise ovde kako je eto tenis smeh od sporta, jer Novak pravi pauze. U prethodne 3 godine covek je u proseku odigrao 80 meceva tacno. Pa uporedite npr koliko fudbaler odigra utakmuca gidisnje (Messi oko 48 prosecno godisnje, za klub) ili npr koliko trka otrci Bolt (ajde 20 do 30 trka po discipini, ukupno 20-30 minuta na stazi u takmicenju u vr` glave kad bi tako gledali). Teniseri koji gube na pocetku turnira igraju i preko 30 turnira godisnja, a opet nemaju toliko meceva kao Novak...

Zvezda

pre 7 godina

"Viktor Troicki je drugi predstavnik Srbije u prestonici Španije, a ujedno i prva prepreka Nadalu u ’Magičnoj kocki’. Viktor otvara nastup protiv ove sezone odličnog Andreja Kuznjecova, a onda ide na Rafu."

Troicki da prodje Kuznjecova? Teoretski skoro nemoguce.

Pospani Rodja

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Pa normalno da smo zadovoljni. Samo ovakav zreb moze probuditi jednog tenis penzionera iz letargije. Nema dremanja Rodjo, mora da se igra, 'ajde na teren!

meda

pre 7 godina

Najtezi zreb ima Federer - ako Tiem-a slucajno i prodje (mada ne verujem) ide posle toga na Nadala.
Najlaksi zreb Mari - sve do polufinala laganica, najtezi protivnik Berdych.
Nole - nema lakog protivnika: Almagro (najtezi moguci protivnik u prvom mecu), Bautista Agut, Tsonga/Raonic, Warwinka/Nishikori, Nadal. Osrednji zreb.

srle

pre 7 godina

Ako Borna izbaci Almagra, prvi meč sa Novakom u karijeri. Biće zanimljivo od starta, idemo Novače, cilj je Rolan Garos i ovo sve pre toga je samo priprema.

stradivari

pre 7 godina

Kad Marej nebi imao problema sa igracima kao stu su Berdih,Simon,Ferer,Dimitrov...mozda bi nekad i bio blizu da bude prvi na svetu...

rejnald

pre 7 godina

Шпанци се труде да угоде Новаку, ипак шта је један турнир ако на њему не игра тенисер број1?
А и наравно да припреме најбоље финале на шљаци Новак- Надал, сви су ту спремни за спектакл.

?

pre 7 godina

Naravno, Rafi najtezi zreb cim se malo vratio, za svaki slucaj da ga izmore pre finala, a licemeru ponovo najlaksi zreb za Congom i Vavrinkom koji su nikad gori.

antiDebil

pre 7 godina

Kada god Federer ima nekih problema ili kada kao u ovom slucaju izlazi iz neke povrede, ili bolje receno pauze njega uguraju u istu cetvrtinu zreba sa Nadalom pa ovaj tako sa roviritim Rodjom jos vise povecava ionako nerealan skor. Ocekivano je da Rodzer prodje prva 2 kola i onda da igra protiv Nadala na njegovoj omiljenoj podlozi u njegovoj zemlji i da verovatno izgubi, a u prethodne 2 godine kada je on igrao poprilicno nestvarno za svoje godine nije dolazilo do njihovih meceva i naravno 4 ili 5 puta je Nadal kranje iznenadjujuce izgubio bas pre meca sa Rodjom, a recimo 2013 kada je Federer cele godine vukao probleme sa ledjima je u tom periodu odigrao 4 meca sa Nadalom i naravno sve glatko izgubio.

tennis

pre 7 godina

Na prvu lopticu Novak ne bi trebalo, da ima previše problema.
Ova druga polovina je ubitačna. Ako Rafa prođe do finala, onda neka i osvoji taj 10-ti RG.

terenac

pre 7 godina

@ Petar
Matori, sve je ok, neka ih dobije i treba, ako zasluzi, sto da ne, pa oni su njegove musterije. I neka bude pun samopouzdanja, snage, nema problema, jer ce u finalu da naleti na Novaka i podrazumeva se - poraz, samo da se Novaku igra tj. bude mu do trofeja, a nadamo se da ce biti tako, sport je cudnovata vocka.

Bojan

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi). A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.
(Mrkva, 30. april 2016 15:00)
Jeste,a sećaš se komentara tada,zavera,nameštanje,najki.....

moram da kazem

pre 7 godina

stvarno volim i cenim novaka ali moram nesto da prokomentarisem, novak je poslednji mec igrao pre mesec dana, posle australije nije igrao skoro mesec dana, posle zavrsetka sezone u novembru nije igrao mec vise od 40 dana, posle vimbldona pravi pauzu od mesec dana, ispada da on godisnje ne igra tenis 4 i po meseca i to samo u vecim pauzama a u realnosti je oko pola godine, manje i ne racunam, tipa posle us opena 3 nedelje itd????? i jos se bune zbog gustog rasporeda, brate, koja je ovo sprdnja od sporta!!

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

Olio

pre 7 godina

Mi se toplo nadamo da će Stan(lio) opet pobediti ovog jadnog, mršavog, žilavog tenisera, ma znate onog što je već godinama najbolji.
U svakom slučaju, svi švajcarski proizvođaći sireva i čokolada se toplo nadaju da će im Stan(lio) ubaciti neku poresku kintu u budžet (prvenstveno za momke koji besplatno čuvaju rimskoga Papu).
A što se afro-francuskog slatkog tenisera tiče, priznajmo bolji je od afro-francuskog tršavog zabavljača.
Na kraju krajeva, ja obožavam crnce, a najviše ona dva iz Teksasa...

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

Pqks

pre 7 godina

Jao koliko ste nerealni i neobjektivni,zato sto ste nacionalisti i zato sto je ave protiv Djokovica neistina za vas,zamislite da je dobio on nadala i federera,sudeci po ovom odnosu pluseva i minusa sam trebao da napisem da bi mu bolje bilo sa rafom i rogerom,i to govori o vasoj neobjektivnosti i zaslepljenosti.

maxim

pre 7 godina

Mislim da ce Rodja gledati da ispadne pre duela sa Nadalom. Jos jedan poraz u vec onako slabom bilansu ne treba. Vise ce da zapne u Rimu kojeg nema. Sa druge strane nebi me iznenadilo da i Nole odigra 2-3 meca i izgubi namerno. Da je osvojio RG siguran sam da bi isao max na ovaj i turnir u Rimu a ovako svestan je da mora da sacuva snagu za najvaznije.

moram da kazem

pre 7 godina

stvarno volim i cenim novaka ali moram nesto da prokomentarisem, novak je poslednji mec igrao pre mesec dana, posle australije nije igrao skoro mesec dana, posle zavrsetka sezone u novembru nije igrao mec vise od 40 dana, posle vimbldona pravi pauzu od mesec dana, ispada da on godisnje ne igra tenis 4 i po meseca i to samo u vecim pauzama a u realnosti je oko pola godine, manje i ne racunam, tipa posle us opena 3 nedelje itd????? i jos se bune zbog gustog rasporeda, brate, koja je ovo sprdnja od sporta!!

?

pre 7 godina

Naravno, Rafi najtezi zreb cim se malo vratio, za svaki slucaj da ga izmore pre finala, a licemeru ponovo najlaksi zreb za Congom i Vavrinkom koji su nikad gori.

tennis

pre 7 godina

Na prvu lopticu Novak ne bi trebalo, da ima previše problema.
Ova druga polovina je ubitačna. Ako Rafa prođe do finala, onda neka i osvoji taj 10-ti RG.

Olio

pre 7 godina

Mi se toplo nadamo da će Stan(lio) opet pobediti ovog jadnog, mršavog, žilavog tenisera, ma znate onog što je već godinama najbolji.
U svakom slučaju, svi švajcarski proizvođaći sireva i čokolada se toplo nadaju da će im Stan(lio) ubaciti neku poresku kintu u budžet (prvenstveno za momke koji besplatno čuvaju rimskoga Papu).
A što se afro-francuskog slatkog tenisera tiče, priznajmo bolji je od afro-francuskog tršavog zabavljača.
Na kraju krajeva, ja obožavam crnce, a najviše ona dva iz Teksasa...

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

već vidjeno

pre 7 godina

Karte su već podeljene rezultati se znaju...
Madrid- Rafa...Rim- Fed....RG- N01e...sve priče izmedju su novinarsko zamajavanje naroda...

antiDebil

pre 7 godina

Kada god Federer ima nekih problema ili kada kao u ovom slucaju izlazi iz neke povrede, ili bolje receno pauze njega uguraju u istu cetvrtinu zreba sa Nadalom pa ovaj tako sa roviritim Rodjom jos vise povecava ionako nerealan skor. Ocekivano je da Rodzer prodje prva 2 kola i onda da igra protiv Nadala na njegovoj omiljenoj podlozi u njegovoj zemlji i da verovatno izgubi, a u prethodne 2 godine kada je on igrao poprilicno nestvarno za svoje godine nije dolazilo do njihovih meceva i naravno 4 ili 5 puta je Nadal kranje iznenadjujuce izgubio bas pre meca sa Rodjom, a recimo 2013 kada je Federer cele godine vukao probleme sa ledjima je u tom periodu odigrao 4 meca sa Nadalom i naravno sve glatko izgubio.

Eleftherios

pre 7 godina

Džaba se Novakovi navijači nadate, u finalu će igrati Rodžer i Stan.Živi bili pa vidjeli.
(vračara, 30. april 2016 16:16)

Jumko, ti li si.

Milosh

pre 7 godina

Nadam se da ce Nole tempirati super formu za RG. Da se razumemo, bez osvojenog RG nikada nece dobiti status najboljeg svih vremena. Pozeljon da ga osvoji najmanje 2 puta. Sto se mene tice, ja sam i prezadovaljan sta je on do sada osvojio, ali za titulu najboljeg svih vremena treba mu 2 titule u RG i titula vise u totalu od Federera. Napred Nole, puno srece i zdravlja!

Pqks

pre 7 godina

Jao koliko ste nerealni i neobjektivni,zato sto ste nacionalisti i zato sto je ave protiv Djokovica neistina za vas,zamislite da je dobio on nadala i federera,sudeci po ovom odnosu pluseva i minusa sam trebao da napisem da bi mu bolje bilo sa rafom i rogerom,i to govori o vasoj neobjektivnosti i zaslepljenosti.

ЈоВ

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Па кад буде први (читај: никад више) имаће бољи жреб, капираш!?

Mrkva

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi).
A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.

Шулубурић

pre 7 godina

Очекујем да ће Ноле млети већ од првог меча, без калкулација, дозирања, темпирања. Све су очи упрете у њега, стога ће од старта показати зубе, снагу, неприкосновеност. Мислим да је главни разлог Надаловог успеха у Барселони и Монаку то што се нада да је Новак ван форме.

anica

pre 7 godina

(?, 30. april 2016 14:00)
Molim te prestani da vredjas Novaka! Mozes nekoga da ne volis, al nemoj nikoga mrzeti. Zasto ga zoves licemerom? Sta ti je lose uradio? Ne razmisljaj tako.

Lepo i u miru da se proslavi sutrasnji praznik.

Ranzo Objektivni

pre 7 godina

Nema laganog zreba na mastersima, nemojte da se palite. Jedino sto je olaksavajuca okolnost jeste sto bi Rafa u teoriji mogao da igra sa Federerom, pa Marijem, pa Novakom, medjutim kako je odigrao Monte Karlo i Barselonu, sumnjam da prva dvojica zajedno mogu jedan set da mu uzmu. Bice ovo vrlo zanimljiva teniska sezona.

Vladimir

pre 7 godina

Novaku je svaki zreb okej,zato sto je daleko iznad svih.Za turnir je dobro da je Rafa na drugoj strani da tako vidimo veliko finale.A tu Nole stize do br.29!Nole najbolji si.

danix

pre 7 godina

Sljaka je najsporija teniska podloga,duze su razmjene i poeni traju duze,servisi postaju sporiji odbijanjem od sljake,malo je brzih i lakih poena i zato se teniseri vise umaraju nego na drugim podlogama.
Sto se tice Novaka,on ima igru iznad svih ostalih i ako na turnir dodje odmoran nije vazno ko je u njegovom dijelu zrijeba,nikome nece dati ni najmanju sansu.
Mislim da se Novak,nakon vrlo napornog pocetka godine,dobro odmorio i da ce ovaj turnir zavrsiti trijumfalno.
Idemo care,najbolji si.

Zvezda

pre 7 godina

"Viktor Troicki je drugi predstavnik Srbije u prestonici Španije, a ujedno i prva prepreka Nadalu u ’Magičnoj kocki’. Viktor otvara nastup protiv ove sezone odličnog Andreja Kuznjecova, a onda ide na Rafu."

Troicki da prodje Kuznjecova? Teoretski skoro nemoguce.

knez

pre 7 godina

Sa ovakvim zrebom, u ovakvoj konkurenciji, moja baba bi redovno do polufinalâ stizala.
(bezKuka, 30. april 2016 12:44) Ako ti je baba Martina Navratilova.

alejandro

pre 7 godina

Prvo kolo slobodan, a onda nimalo lako: u drugom Borna Ćorić ili Nikolas Almagra a u trećem Felisijano Lopes ili Agut! Teško ali cela sezona šljake koja ga očekuje biće teška da ne govorim koliko će svi biti naoštreni protiv Novaka! Samo igra sa što manje oscilacija i mečevi u kojima će pokazati kvalitet više od protivnika Novaku garantuju uspeh! No i Madrid a zatim i Rim nisu prioritetni koliko RG!Mi navijači N.Đ. očekujemo da će najzad ova godina biti ta kad će se po završetku muškog finala na Filip Šatrije stadionu najzad čuti "Bože pravde..."!

maxim

pre 7 godina

Mislim da ce Rodja gledati da ispadne pre duela sa Nadalom. Jos jedan poraz u vec onako slabom bilansu ne treba. Vise ce da zapne u Rimu kojeg nema. Sa druge strane nebi me iznenadilo da i Nole odigra 2-3 meca i izgubi namerno. Da je osvojio RG siguran sam da bi isao max na ovaj i turnir u Rimu a ovako svestan je da mora da sacuva snagu za najvaznije.

anica

pre 7 godina

Odlicna priprema za Roland Garos...blizu smo finala Nole-Rafa. Ajde Nole..odmorio si se, trenirao. Zapni na ovom turniru..nemas los zreb. Ovaj turnir je bitan, Rim kako hoces.
Srecno.

Ratko Jevtovic

pre 7 godina

Nema laganice. Veselih ima uvek, samo cekaju. Ali proci ce to NO1E i verovatno uzeti trofej. Na drugoj strani, da pobedis turnir, treba da pobedis trojicu iz velike cetvorke i jos po nekog......
Srecno NO1E!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Dejan

pre 7 godina

@ deda
Coric ima "vec 19 godina", a nije osvojio nista?! Podseticu vas da su i Novak i Federer, mozda i dva najbolja tenisera svih vremena, svoj prvi turnir osvojili sa 19 (Amersfort, odnosno Milano). Nema potrebe za nipodastavanjem, momam je veliki talenat, sa 19 ima ATP finala, igra jako dobro, i u svom godistu je daleko najbolji, uz Kyrgiosa i Zvereva, koji je godinu mladji. Najmanje je vazno odakle dolazi, i to nije razlog za mrznju. Naprotiv, ja bas volim sto ovaj nas region daje talente i dalje, posle Novaka, Seles, Bobe, Ivanisevica,Ljubicica, Janka i Viktora, Ane i Jelene, Majoli, sada stize Borna, mali Kecmanovic, Djere... Lepo je videti da nas region daje toliko mnogo vrhunskih takmicara u jednom elitnom i globalnom sportu, iz siromastva u kojem smo svi zajedno. Naravno, drzimo palceve za Noleta, i ocekujem i Madrid, i Rim i RG, i konacno legitimnu kandidaturu za najboljeg svih vremena! Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

Statik

pre 7 godina

Neko pise ovde kako je eto tenis smeh od sporta, jer Novak pravi pauze. U prethodne 3 godine covek je u proseku odigrao 80 meceva tacno. Pa uporedite npr koliko fudbaler odigra utakmuca gidisnje (Messi oko 48 prosecno godisnje, za klub) ili npr koliko trka otrci Bolt (ajde 20 do 30 trka po discipini, ukupno 20-30 minuta na stazi u takmicenju u vr` glave kad bi tako gledali). Teniseri koji gube na pocetku turnira igraju i preko 30 turnira godisnja, a opet nemaju toliko meceva kao Novak...

Nebojša

pre 7 godina

Solidan žreb niti lagan niti previše težak dočekao sam konačno i Corica ako ovaj uopšte prođe Almagra voleo bih da vidim taj duel sa Novakom što se tiče završnice tamo očekujem Novaka i Nadala to bi i bilo najbolje finale.

stradivari

pre 7 godina

Kad Marej nebi imao problema sa igracima kao stu su Berdih,Simon,Ferer,Dimitrov...mozda bi nekad i bio blizu da bude prvi na svetu...

terenac

pre 7 godina

@ Petar
Matori, sve je ok, neka ih dobije i treba, ako zasluzi, sto da ne, pa oni su njegove musterije. I neka bude pun samopouzdanja, snage, nema problema, jer ce u finalu da naleti na Novaka i podrazumeva se - poraz, samo da se Novaku igra tj. bude mu do trofeja, a nadamo se da ce biti tako, sport je cudnovata vocka.

meda

pre 7 godina

Najtezi zreb ima Federer - ako Tiem-a slucajno i prodje (mada ne verujem) ide posle toga na Nadala.
Najlaksi zreb Mari - sve do polufinala laganica, najtezi protivnik Berdych.
Nole - nema lakog protivnika: Almagro (najtezi moguci protivnik u prvom mecu), Bautista Agut, Tsonga/Raonic, Warwinka/Nishikori, Nadal. Osrednji zreb.

Pospani Rodja

pre 7 godina

Rodzer ubedljivo ima najaci zreb od samog starta, nadam sa dace vecina na ovom sajtu biti zadovoljna.
(RF, 30. april 2016 13:05)

Pa normalno da smo zadovoljni. Samo ovakav zreb moze probuditi jednog tenis penzionera iz letargije. Nema dremanja Rodjo, mora da se igra, 'ajde na teren!

rejnald

pre 7 godina

Шпанци се труде да угоде Новаку, ипак шта је један турнир ако на њему не игра тенисер број1?
А и наравно да припреме најбоље финале на шљаци Новак- Надал, сви су ту спремни за спектакл.

srle

pre 7 godina

Ako Borna izbaci Almagra, prvi meč sa Novakom u karijeri. Biće zanimljivo od starta, idemo Novače, cilj je Rolan Garos i ovo sve pre toga je samo priprema.

Bojan

pre 7 godina

Kao da je juče bilo kada je Novak u svom delu žreba uvek imao dvojicu od Nadala, Federera ili Mareja, a Nadal ili Federer uvek bili na drugoj strani žreba i laganicu do finala i možda grešim ali tada (2011) je oborio dva puta rekord, moravši da pobedi i Mareja i Nadala i Federera do puta do titule (top igrače na ATP listi). A sada, rođaci, drugo vreme došlo, koljite se međusobno svi u istom delu žreba, haha.
(Mrkva, 30. april 2016 15:00)
Jeste,a sećaš se komentara tada,zavera,nameštanje,najki.....