Subota, 23.04.2016.

22:20

Barsa stigla do stotke, Suares prestigao Ronalda

Fudbaleri Barselone nalaze se na tri pobede od odbrane titule šampiona u Španiji.

Izvor: B92

Barsa stigla do stotke, Suares prestigao Ronalda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 8 godina

Messi je potvrdio veceras svojom pas igrom,i proigravanjima da nije s ove planete ko je gledao tekmu zna o cemu pricam.
(Realno, 24. april 2016 00:28)

Nemoj da lazes. Nisam gledao utakmicu, ali pouzdano znam da je Mesi sa ove planete i rodjen je u Argentini.

Scholes

pre 8 godina

A kad se setim koliko sam voleo ovu Barsu u vremenima Romarija, Ronalda, Rivalda, Ronaldinja..Sad ne mogu da ih smislim. Jedva cekam da im se ovaj Mesi penzionise, ili jednostavno ne bude vise na najvisem nivou, pa tad nema sudije koji ce im pomoci.. Ovo je i smesno i zalosno koliko ih stite.

Mare

pre 8 godina

ajde u buduće gledate tekmu a malo manje slušate komentatora što se loži da zna sva ziva pravila. s razlogom su komentatori, da znaju vise bili bi sudije. meni je cak zao ovih timova sto trpe nasilje ali lepo sam rekao prosle nedelje, ko otpise barsu pojma nema. mozda sam prolupao sto se osecam kao da mi je dete odlicno na polugođu samo bez svih petica

neutralni felsh

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.
(Владо Бања Лука, 24. april 2016 00:19)


hvala na pozivu :)

1. nisi se lepo izrazio - ovo veceras nisu barsini nego sudijini penali, dosudjeni za barselonu. isto vazi za crveni, koji je dosudjen igracu hihona, u korist barselone.

2. sta te to buni, molim te? prvi penal: primer igranja rukom. drugi penal: onaj biser iz hihona, vranjes, u svom 16 ne ide na loptu nego se zabija u nejmara, direktno u telo? penal, naravno. treci penal: ruka na ramenu, povlacenje.
sta tu nije jasno? istina, treci je mogao i da ne svira, isto bi bio u pravu kao i da ga je svirao.
ako mene pitas, sumnjiv je suarezov gol iz ofsajda, ali linijski sudija ne sedi kao mi u fotelji, pored usporenog snimka i predrasude u glavi.

3. sudija jeste ostetio hihon, ali jedino zato sto nije svirao penal za njih kad je pike igrao rukom.
da li bi to nesto promenilo situaciju na terenu? ne.

4. drugi zuti hihonovom igracu ne mozemo da komentarisemo, jer nismo culi situaciju tokom prigovora.

5. prvi sam za to da mediji objavljuju sudijski zapisnik posle utakmice. pre svega da bi nekim "selektivno pravdoljubivim" nevernim tomama izbili svakojake zavere iz glave. mada, iskreno, mislim da je sudija mogao mnogo bolje da kontrolise utakmicu.

6. prvi put cujem, koji ti je to barselonin sponzor iz usa? da nije bela kuca mozda? ili mozda cia ili vatikan? ;)

7. ipak, opsti utisak je da nejmar vec nekoliko utakmica cesto odigra skandalozno lose, a veceras narocito.

s

pre 8 godina

Mali ste vi jos. Bolji ste od Reala u kupu Kralja i u zadnjih 10 godina. Sa time se zadovoljite. 5 titula lige sampiona, 2 poklonjene. Cak niste ni u prva 3 tima na planeti trenutno po velicini i trofejima..a Mesi nece jos dugo.... ;)

Zoki

pre 8 godina

Gledate li vi ljudi utakmice ili pisete napamet? Sva tri penala su opravdano dosudjena. Prva dva su cista kao suza, ogromna ruka i grubi faul, a treci je stvar sudijskog uverenja, neko bi sudio a neko ne. Jedino je prvi Suarezov gol sporan jer je bio za pola koraka u ofsajdu. Ali koliko su puta Berseloni svirali nepostojece ofsajde, mora i to ponekad da se desi. Znaci mala greska linijskog, a glavni sudija besprekoran.

asf

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barse. Koliko volim Czv toliko volim Barsu. Ali brate ovo je smesno. Ovo ne sme vise da se desava u fudbalu. Gledam utakmicu i samo zamisljam sutra kad odem u grad kako ce da me zezaju Uefalona. A ja sta da im kazem... :D

ticroo

pre 8 godina

Retko neregularno suđenje. Nije ovo potrebno Barseloni, dobili bi ih svakako. Ovo samo dodatno ruši već poljuljani ugled kluba. Kako sad neko objektivan da kaže da ne uživaju protekciju sudija? Pa dodaj tome i finansijske afere glavnih igrača... Nema smisla, stvarno. Suarez je definitivno postao glavni igrač Barse, ali zlatnu loptu neće osvojiti iz prostog razloga što je i ove sezone jedan od najprljavijih igrača Evrope i sveta. Za to je priznanje neophodno i primereno sportsko ponašanje. Sve i da postigne još 20 golova na preostalih par utakmica, Zlatna Lopta će mu izmaći, videćete.

Hack

pre 8 godina

Neutralno gledano....za sve koji pored silne pobede Barselone pominjete Ronalda...premaleni ste ljudi/navijači da u vreme slavlja pobede svejedno mislite na Ronalda i njegova dostignuća! Po drugoj strani se divite pobedom u najmanji ruku čistoj utakmici i dižete svoje do neba. Malo objektivnosti molim. I uživajte u dostignućima najboljih fudbalera! Pozzz

Beck

pre 8 godina

Ronaldo je zavrsio u hitnoj nocas haha...
Ovaj Suarez je lud 100%..
Tek sada vidim kakve vam je barsa komplekse nabila samo trazite neke izgovore...Ma i treba da tovare 2 utakmice = 14 komada ?..Laq noc

mijo

pre 8 godina

zasto uopce netko misli da fan ili navijac barcelone uopce ima potrebu razmisljati o ronaldu ili nekim drugim igracima iz reala,pa fanu barcelone je pomalo "dosadno"jer sama barcelona se naosvajala trofeja u zadnjih 20 godina da te boli uvo,dali ce mozda ove ili naredne sezone propustiti koji trofej osvojiti,dok sa druge strane fanovi reala, oni su iskompleksirani navijaci,jer njihovi mezimci im donose jako malo radosti,odnosno fanu reala je vrhunac da kristiano bude prvi strijelac lige i da trpa getafea i ostale velikane,poput wolfsburga kojeg ujedno svi trpaju u njemackom prvenstvu,to je njima radost,fan barcelone ima igraca koji je nogomet doveo na neku novu razinu(leo messi)i da ja ili netko drugi koji prati barcelonu, razmislja o nekom ronaldu koji je u 8 godina u real madridu osvojio jednu ligu prvaka i jednu primeru,stvarno moras biti frknut da vodim brigu o realu ili ronaldu,

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.

facts

pre 8 godina

-Ligaski mecevi Barselone sa 3 svirana penala na 1 mecu:
22.10.1944 (2 postignuta gola)
19.2.1994 (3)
23.4.2016 (3).
-Suares (33 u 2015-16) je postao najbolji urugvajski strelac u 1 sezoni Primere, prestigavsi Diega Forlana (32 u 2008-09).
-MSN je ove sezone postigao 122 gola (M 40, S 53 i N 29).
-Igraci koji su dali 8 golova u 2 uzastopna kola:
Kubala 1952 (7 Sportingu + 1 Deportivu) i Suares 2016 (4 Deportivu + 4 Sportingu), a oba su to ucinili kao igraci Barselone (kakva slucajnost).
-14-0 za Barselonu u 2 uzastopna kola u ligi:
6-0 Hetafe (34. kolo) i Kordoba 0-8 (35) u 2014-15 i
Deportivo 0-8 (34. kolo) i 6-0 Sporting (35) u 2015-16.
-Najvise ligaskih golova kod kuce:
176 Zara i MESI
151 Di Stefano i Kini
147 Cesar i Kristiano
141 Raul.
-Najvise golova u 2016. godini:
28 Mesi
27 Suares
25 Zlatan
23 Kristiano
21 Vinsent Jansen
19 Zonas i Islam Slimani.
-Suaresove brojke u celoj karijeri:
343 golova i 182 asistencije na 540 meceva.
-Mesijeve brojke u celoj karijeri:
502 gola i 204 asistencije na 634 meceva.

Sab

pre 8 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je Real prodao Di Mariju. Covek je veceras odigrao perfektnu utakmicu u finalu Liga kupa Francuske. Barselonu jos tri meca dele od nove titule u Primeri. Ostaje zal sto su ispali iz LS . Mislim da bi svaki normalan navijac zeleo polufinale Barselona - Bajern. :(

Zizu

pre 8 godina

Poruka navijacima Frankovog kluba, pre nego sto bilo sta nspisete setite se kradje protiv Rajo Valjekana kad su vas gazili i bilo 2-1 onda dva crvena i penal u 3 minuta i onda Frankov klub daje 10 golova. Stidite se.

Majstor Mile

pre 8 godina

Jeste prvi Suarezov gol iz ifsajda, ali to se dogadja svuda... tri penala posle tri prekršaja . Zašto bi sudija kalkulisao i brojao ...?! Ovo je utakmica Suareza i Barse za Ronalda i ja je tako i vidim. Ostalo je u drugom planu. A kad bi svi u Barsi igrali za Suareza, Ronalda više niko ne bi ni pominjao...

Klasika

pre 8 godina

Kolike komplekse je nabio Ronaldo kada i u ovako velikoj pobedi Barse, njeni navijaci vide Ronalda i njega komentarisu :D Mislim kada bi izasla i neka vest o nuklearnom naurozanju da bi tu nekako videli njima nezaboravnog Ronalda :D

facts

pre 8 godina

-Sudija je unistio mec (uz pomoc Nejmara)! Barselona je zasluzila pobedu, ali cak 4 gola nisu regularna, sto znaci da je realan rezultat trebao da bude 2-0. Pre gola Mesija, Suares pravi faul nad golmanom, zatim Suares je bio u ofsajdu na asistenciju Inieste i 2 odglumljena faula Nejmara u 16-ercu za 2 penala. Jedina 2 regularna gola su gol sa penala posle igranja rukom igraca Hihona (Suares je realizovao) i Mesijeva asistencija za Suaresa.
-Mesi je prestigao legendu Evertona Diksija Dina na 5. mestu po broju golova u top 5 liga Evrope! Lista strelaca izgleda ovako:
366 Dzimi Grivs (na 528 ligaskih meceva)
365 Gerd Miler (427)
340 Kristiano Ronaldo (430)
317 Stiv Blumer (536)
311 LIONEL MESI (345)
310 Diksi Din (362).
-Mesijev 20. gol glavom za Barselonu. Zadnji put je tako dao gol 23.5.2015 u 5' meca protiv Deportiva (B 2-2 D).
-Suares je 4. igrac u spanskom fudbalu koji je postigao 50+ golova za klub u sezoni, posle Langare, Mesija (4 puta) i Kristiana (4 puta) i ujedno je oborio sopstveni rekord po broju golova za 1 klub u 1 sezoni (Ajaks, 49).
-Suares je postigao 8 golova i 3 asistencije u zadnja 72 sata!
-ISTORIJSKI REKORD: Barselona je 1. tim koji je imao 19 dosudjenih penala u 1 sezoni Primere oborivsi rekord Betisa iz 1986-87 (16).
-ISTORIJSKI REKORD: Suares je 1. igrac koji je postigao poker (4) golova u 2 uzastopna kola u Primeri!

b92 najbolji

pre 8 godina

Uf, idealna utakmica za Barsine hejtere. Sudija opet namestiJo, uefalona i ostale detinjarije... A precutace da je sudija trebao da svira jos jedan penal kada je igrac Sportinga igrao odbojku u sesnaestercu. Nego, zamislite ovu situaciju: Barsa uzima duplu krunu, Real i Atletiko ostaju praznih saka i u Ligi Sampiona, a Suarez najbolji strelac Primere. Hahahahaha. Vamos City, vamos Bayern!

Mils

pre 8 godina

Ronalda realno boli ono za golove. E sad, to što ste vi utuvili u glavu i što ne razumete neke stvari, to je vaš problem. Dovoljno je reći da je Ronaldo najbolji asistent u Realu. Vidim piše se kako je Realu dosudjeno 13 penala prošle sezone a Barsi "samo" 7. Ove sezoni Barsi 20 komada a Realu 9. Jos je Barsa oborila rekord Betisa koji je imao 16 pre 30 godina. Kad se Realu dosudi penal, Ronaldo ispadne penaldo, a Kad se Barsi dosude 3 u jednoj tekmi, onda je Mesi madjioničar. Kakvi klinci.

nik.

pre 8 godina

Kakav prekrsaj kod prvog gola? Suarez se na vreme sklonio s puta golmanu koji je lose boksovao pa pao da simulira faul. Situacija cista....

penaldo status: finished

pre 8 godina

suarez > penaldo
mesi poklanja penale iako je mogo da pojuri penalda i on, znaci mesi > penaldo
mislim da je sve jasno, cekamo samo galijanija da nam objasni jos zasto je uefalona namestila ispadanje iz lige sampiona i niz od 4 utakmice u kojima su uzeli samo 1 bod od 12, jer ocigledno da oni sve namestaju cak i kad gube (samo su milan i real cisti)

Korleone

pre 8 godina

Ja stvarno mislim da ovo više nema smisla. Pa ljudi su danas dali 4 od 6 golova sa guranjem od sudije. Njima to ne treba. Dovoljno su dobri. Stvarno mi nije jasno zašto se ovo radi. Tačno su mi zgadili i fudbal i sport.

Ewing

pre 8 godina

Šta napravi sudija noćas, kakav skandal na nivou onog Čelzi VS Barselona ( Ovrebo )
Suarez pravi klasični prekršaj kod prvog gola nad golmanom, drugi gol iz ofsajda postiže a onda tri penala zaredom, onaj prvi je bio ali ona dva su skandalozna.
Ovo prvenstvo nema smisla.

antiDebil

pre 8 godina

Koliko ja cujem ponovo je sudija bio centralna figura Farcelonine utakmice, okrenem u 89 minutu i komentator kaze ,,postigli su jedan gol posle faula, drugi posle ofsajda a 2 od 3 penala su bila krajnje sumnjiva'', mislim 3 penala za 30 minuta to ni Mazic njegovoj mezimici ne moze da dosudi !
Ova utakmica jasno pokazuje koliko je Spanska liga jaca od Engleske, malo morgen.....

Uefalona 4-3-3-3

pre 8 godina

ahahahahahah.
Smesno, tragikomicno.
1 gol, faul u napadu i zuti katon Suarezu.
2 gol, ofsajd.
3 penala i crveni karton su posebna prica.

Strasno, tacno 24 boda i 46 postignutih golova su sudije ove sezone doneli Barseloni, sto na tabeli znaci da bi se borili za Ligu Evrope...

Pored ovakvih silnih navlacenja, Murinjov rekord od 121 postignutog gola, za ove padavicare iz Farselone ostaje naucna fantastika...

gile

pre 8 godina

mislim da su vise se bili 'uspavali' i mozda malo opustili u ove utakmice koje su kiksali jer su mislili da je dovoljno pojavit se na teren i to je to...ali ce ovo sad odradit do kraja maksimalno

Mils

pre 8 godina

Da je Realu ovakvo sudjenje bilo, pljuvali bi po njima, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa. Od 6 golova bar 4 su bila sporna. Sramotno sudjenje.

Mancester U.

pre 8 godina

Suarez unistio Penalda ! Plus 3 utakmice manje,neka vidi padavicar kako je kad se igra samo na jednog igraca sto Barsa tek sad to radi:) Zlatna kopacka zubonjaaaaa

potterhead

pre 8 godina

Koji je Mesi car. Daje penale Suarezu da pobegne i nabije komplekse Ronaldu i Nejmaru da se vrati u formu. Ladno je mogao da se ukljuci u trku za zlatnu kopačku. To je dokaz da je njemu bitan tim a ne individualna priznanja. Grande Messi.

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Vidi se da malo i "namestaju" Suarezu da bude najbolji strelac i prestigne Ronalda, ali u svakom slucaju Suarez je trenutno najbolji napadac na svetu, ne samo da postize vise od gola po mecu, vec je neverovatno koliko cesto i asistira, ima vise asistencija i od Mesija i Nejmara i Ronalda itd. A ovo ce jos vise motivisati i Ronalda, tako da ce i na listi strelaca biti zanimljiva trka do kraja Primere.

Mladen

pre 8 godina

Tri penala, gol iz ofsajda, Suarez sili da bi stigao Ronalda, Atletiko do titule, koliko su sudije ove sezone pogurale i Real i Barsu, Atletiko do titule, sledece nedelje svi uz Betis.

doktor

pre 8 godina

Suvišno je govoriti o kvalitetima i nivou fudbala koji barselona igra, ali ovo sudjenje večeras je jedno od gorih i neukusnijih koje sam gledao u poslednje vreme.. Ne znam koji je penal dosudjen gluplje.. Da li onaj posle duela čistog kao suza, ili onog kontakta pri skoku... Kada bi postojala nagrada za najgore odsudjenu utakmicu , mislim da bi se lomilo izmedju ove i Lester-West Ham... Strašno na kakvom nivou fudbala sude ovakvi likovi..

Petar

pre 8 godina

Da je Realu svirano 3 penala na utakmici to bi stajalo u naslovu, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa, jos crveni karton haha. Barsi već 20 penala ove sezone, 4 više od rekorda Betisa 86' godine. Sramota.

baj baj si ju

pre 8 godina

za 28 godina koliko pratim fudbal, prvi put sam video da neka ekipa pobedi sa 6:0 a da im sudije pritom poklone 5 golova.
Ali sta da se radi, protiv iste te Barselone nisu svirana 4 penala na Stamford bridzu, sto sam opet video samo tad i nikad vise.
E onda vidite ko je sudio mec Barsa-Hihon i sve vam bude jasno, Klos Gomez.
Da ne bude da ga nisam stavio:

Navijaci,simpatizeri i fanovi Barselone ja se stvarno izvinjavam.
nije 4-3-3-3 (Uefalona) nego 4-3-3(FCU)
Na golu: Balaj
odbrana: Merk,Busaka,Erikson,Maljenko
sredina: Kasai,Stark,Brih
navala: Ovrebo,Cakir,Hauge
Izmene: Etkinson,Sars,Klos Gomez,Benet,Tomson,De Bleker,Mazic...

(baj baj si ju, 22. mart 2016 23:11)

Evo još malo pikanterije:
Feliks Brih je ozenjen Katalonkom, a jedno od mesta prebivalista (gle cuda) je Barselona. Stariji sin igra u mlađim selekcijama Barselone.

(Čisto da se zna, 3. april 2016 02:02)

facts2:
Najjaci Barsin sudijski trio, popularni COM, je na 3 utakmice doprineo sledecem rezultatu:
Umesto da protivnici FCB pobede sa 9:1, Barselona je te 3 utakmice dobila ukupno 3:6, sto znaci da je fantasticni trio COM, svojim sudjenjem, "poklonio" Barsi 11 golova. To je zvanican rekord bilo kog sudijskog trija...

(baj baj si ju, 6. april 2016 09:17)

menjam nick

pre 8 godina

Suarez 2 utakmice za redom po 4 gola.. Znam da su mnogi ovde navijali za Atletiko u ligi sampiona, ali meni je zao sto Barsa nece osvojiti ove sezone.. Ljudi daju brdo golova, imaju velike majstore u napadu, koke nazalost mnogi osporavaju neosnovano.. U svakom slucaju, fudbal se izmedju ostalog gleda zbog golova, a sa Barsom, golova ne manjka svakako..

iluminati43

pre 8 godina

Ovo je sramota šta je Uefalona uradila noćas, Barça se muči protiv Hihona sat vremena i onda nepostojeći penali koji se ne sviraju ni na filmu, gol iz ofsajda... ATLETICO & TORRES DO TITULE!

Ado

pre 8 godina

I opet je od dolaska Ronalda u Real, Realu je opet suđeno više penala nego Barci i bez obzira na ova današnja 3 penala... A razlika je što bi Barca dobila i bez penala dok se Realu pomaže u ključnim trenutcima utakmica

Daljinski

pre 8 godina

Majko moja sta radi ovaj Suarez... Kakav golgeter ovo je zlo. Lik nikada nije imao losu sezonu gde god igrao (Ajaks, Liverpool,Barselona, Urugvaj)

utisak

pre 8 godina

Sada Hala razume kako je svetu kada gleda Penalda - stalno penal za Real . Nepravda boli . Namestaju Kristijanu penale godinama . Sada Suarezu i tek sada svi to primetili .

Markic

pre 8 godina

Ha ha. Sta reci ljudi ? Gledaste li ovu lakardiju ? Treba biti navijac Barcelone i posle ove tekme veceras, 20. penal u 35 utakmica, plus ono ponizavanje Messija kad je dodao Suarezu na 6-0 protiv Celte. Niko ne kaze da ih Barsa ne bi dobila, ali nek im je na casti.. pa kako bude.

stoka

pre 8 godina

Prvi gol Barcelone nakon prekršaja nad golmanom, drugi nakon ofsajda, iduća 3 iz penala koji su bili zaista tragikomični.. kod 1-0 jako sumnjiva ruka Pikea na gol liniji... ma bitno da su oni zabili 14 golova u dvije utakmice... da je MSN najbolji napad kojeg je svijet (rođen nakon 2000.) vidio....

Donn

pre 8 godina

Koliko smjesna liga nije ni cudo sto joj niko i ne daje znacaj pored svih uspjeha njenih ekipa u evropi.Svirati na jednoj utakmici 3 penala (2 apsolutno ne postojeca) ekipi koja je vec obezbedila pobjedu je za svaku osudu i sramotu.Atletiko ubacuje loptu u igru kad malaga ima kontru znaci toliko je liga smjesna u rangu nasih liga, mada ni kod nas toga nema.

Curry

pre 8 godina

Penaldo bezao 5 golova sada zaostaje 3, auuuu koliko njega ovo boli, ali vise boli njegove fanove, recite jel vas boli, da vidim koliko minusa cu dobiti, da vidimo koliko ste procitali ovo i koliko vas boli? :)

KORN

pre 8 godina

Brate mili ovo je bilo sudjenje za zatvor,ne mogu da verujem sta sam gledao.Pa razlika u budzetu je jedno 500 miliona a da ne pricam o kvalitetu pa zar je morao i sudija da zakopa ovaj jadni Sporting.

laki

pre 8 godina

Hajde sad komentari za uefalonu. Jedne nedelje isti ljudi pisu uefalona, a druge penaldrid. Opustite se i uzivajte, jer ovo sto rade barsa i real (preko 100 golova u primeri samo) vec par godina, mozda se vise nikada ne ponovi. Mnogo legendi je zablistalo na sezonu, dve u istoriji, ali ovo sto rade Mesi i Ronaldo, ne vidja se stalno.

elmaestro

pre 8 godina

Navijač sam Barse, ali ove sudije uništavaju fudbal. Prvo, ofsajd kod prvog gola Suareza, prvi penal - čist, drugi - tu i tamo, treći - niđe veze. Još onaj crveni karton? Alo bre, utakmica rešena, lik je stavio ruku na rame Nejmaru i penal + crveni? Strašno, nije ni čudo što nas zovu uefalona...

Ali šta je tu je, realno zadnjih 5 utakmica Barsa je sigurno nekih 50 šansi propustila. 10 po utakmici, možda i više od 50. Inače, sjajno odigrana utakmica. Šteta što Mesi nije dao gol nakon onog pimplovanja :D

Mister L

pre 8 godina

Neko će reći da sudije guraju Barsu, ali to nije istina.. Šta su 3 penala i crveni za jednu utakmicu.. Bravo sudija, sve pošteno i po pravilu. fifalona.

Ewing

pre 8 godina

Šta napravi sudija noćas, kakav skandal na nivou onog Čelzi VS Barselona ( Ovrebo )
Suarez pravi klasični prekršaj kod prvog gola nad golmanom, drugi gol iz ofsajda postiže a onda tri penala zaredom, onaj prvi je bio ali ona dva su skandalozna.
Ovo prvenstvo nema smisla.

Ado

pre 8 godina

I opet je od dolaska Ronalda u Real, Realu je opet suđeno više penala nego Barci i bez obzira na ova današnja 3 penala... A razlika je što bi Barca dobila i bez penala dok se Realu pomaže u ključnim trenutcima utakmica

facts

pre 8 godina

-Ligaski mecevi Barselone sa 3 svirana penala na 1 mecu:
22.10.1944 (2 postignuta gola)
19.2.1994 (3)
23.4.2016 (3).
-Suares (33 u 2015-16) je postao najbolji urugvajski strelac u 1 sezoni Primere, prestigavsi Diega Forlana (32 u 2008-09).
-MSN je ove sezone postigao 122 gola (M 40, S 53 i N 29).
-Igraci koji su dali 8 golova u 2 uzastopna kola:
Kubala 1952 (7 Sportingu + 1 Deportivu) i Suares 2016 (4 Deportivu + 4 Sportingu), a oba su to ucinili kao igraci Barselone (kakva slucajnost).
-14-0 za Barselonu u 2 uzastopna kola u ligi:
6-0 Hetafe (34. kolo) i Kordoba 0-8 (35) u 2014-15 i
Deportivo 0-8 (34. kolo) i 6-0 Sporting (35) u 2015-16.
-Najvise ligaskih golova kod kuce:
176 Zara i MESI
151 Di Stefano i Kini
147 Cesar i Kristiano
141 Raul.
-Najvise golova u 2016. godini:
28 Mesi
27 Suares
25 Zlatan
23 Kristiano
21 Vinsent Jansen
19 Zonas i Islam Slimani.
-Suaresove brojke u celoj karijeri:
343 golova i 182 asistencije na 540 meceva.
-Mesijeve brojke u celoj karijeri:
502 gola i 204 asistencije na 634 meceva.

Mils

pre 8 godina

Ronalda realno boli ono za golove. E sad, to što ste vi utuvili u glavu i što ne razumete neke stvari, to je vaš problem. Dovoljno je reći da je Ronaldo najbolji asistent u Realu. Vidim piše se kako je Realu dosudjeno 13 penala prošle sezone a Barsi "samo" 7. Ove sezoni Barsi 20 komada a Realu 9. Jos je Barsa oborila rekord Betisa koji je imao 16 pre 30 godina. Kad se Realu dosudi penal, Ronaldo ispadne penaldo, a Kad se Barsi dosude 3 u jednoj tekmi, onda je Mesi madjioničar. Kakvi klinci.

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.

b92 najbolji

pre 8 godina

Uf, idealna utakmica za Barsine hejtere. Sudija opet namestiJo, uefalona i ostale detinjarije... A precutace da je sudija trebao da svira jos jedan penal kada je igrac Sportinga igrao odbojku u sesnaestercu. Nego, zamislite ovu situaciju: Barsa uzima duplu krunu, Real i Atletiko ostaju praznih saka i u Ligi Sampiona, a Suarez najbolji strelac Primere. Hahahahaha. Vamos City, vamos Bayern!

Klasika

pre 8 godina

Kolike komplekse je nabio Ronaldo kada i u ovako velikoj pobedi Barse, njeni navijaci vide Ronalda i njega komentarisu :D Mislim kada bi izasla i neka vest o nuklearnom naurozanju da bi tu nekako videli njima nezaboravnog Ronalda :D

Mils

pre 8 godina

Da je Realu ovakvo sudjenje bilo, pljuvali bi po njima, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa. Od 6 golova bar 4 su bila sporna. Sramotno sudjenje.

facts

pre 8 godina

-Sudija je unistio mec (uz pomoc Nejmara)! Barselona je zasluzila pobedu, ali cak 4 gola nisu regularna, sto znaci da je realan rezultat trebao da bude 2-0. Pre gola Mesija, Suares pravi faul nad golmanom, zatim Suares je bio u ofsajdu na asistenciju Inieste i 2 odglumljena faula Nejmara u 16-ercu za 2 penala. Jedina 2 regularna gola su gol sa penala posle igranja rukom igraca Hihona (Suares je realizovao) i Mesijeva asistencija za Suaresa.
-Mesi je prestigao legendu Evertona Diksija Dina na 5. mestu po broju golova u top 5 liga Evrope! Lista strelaca izgleda ovako:
366 Dzimi Grivs (na 528 ligaskih meceva)
365 Gerd Miler (427)
340 Kristiano Ronaldo (430)
317 Stiv Blumer (536)
311 LIONEL MESI (345)
310 Diksi Din (362).
-Mesijev 20. gol glavom za Barselonu. Zadnji put je tako dao gol 23.5.2015 u 5' meca protiv Deportiva (B 2-2 D).
-Suares je 4. igrac u spanskom fudbalu koji je postigao 50+ golova za klub u sezoni, posle Langare, Mesija (4 puta) i Kristiana (4 puta) i ujedno je oborio sopstveni rekord po broju golova za 1 klub u 1 sezoni (Ajaks, 49).
-Suares je postigao 8 golova i 3 asistencije u zadnja 72 sata!
-ISTORIJSKI REKORD: Barselona je 1. tim koji je imao 19 dosudjenih penala u 1 sezoni Primere oborivsi rekord Betisa iz 1986-87 (16).
-ISTORIJSKI REKORD: Suares je 1. igrac koji je postigao poker (4) golova u 2 uzastopna kola u Primeri!

Zizu

pre 8 godina

Poruka navijacima Frankovog kluba, pre nego sto bilo sta nspisete setite se kradje protiv Rajo Valjekana kad su vas gazili i bilo 2-1 onda dva crvena i penal u 3 minuta i onda Frankov klub daje 10 golova. Stidite se.

potterhead

pre 8 godina

Koji je Mesi car. Daje penale Suarezu da pobegne i nabije komplekse Ronaldu i Nejmaru da se vrati u formu. Ladno je mogao da se ukljuci u trku za zlatnu kopačku. To je dokaz da je njemu bitan tim a ne individualna priznanja. Grande Messi.

Sab

pre 8 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je Real prodao Di Mariju. Covek je veceras odigrao perfektnu utakmicu u finalu Liga kupa Francuske. Barselonu jos tri meca dele od nove titule u Primeri. Ostaje zal sto su ispali iz LS . Mislim da bi svaki normalan navijac zeleo polufinale Barselona - Bajern. :(

neutralni felsh

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.
(Владо Бања Лука, 24. april 2016 00:19)


hvala na pozivu :)

1. nisi se lepo izrazio - ovo veceras nisu barsini nego sudijini penali, dosudjeni za barselonu. isto vazi za crveni, koji je dosudjen igracu hihona, u korist barselone.

2. sta te to buni, molim te? prvi penal: primer igranja rukom. drugi penal: onaj biser iz hihona, vranjes, u svom 16 ne ide na loptu nego se zabija u nejmara, direktno u telo? penal, naravno. treci penal: ruka na ramenu, povlacenje.
sta tu nije jasno? istina, treci je mogao i da ne svira, isto bi bio u pravu kao i da ga je svirao.
ako mene pitas, sumnjiv je suarezov gol iz ofsajda, ali linijski sudija ne sedi kao mi u fotelji, pored usporenog snimka i predrasude u glavi.

3. sudija jeste ostetio hihon, ali jedino zato sto nije svirao penal za njih kad je pike igrao rukom.
da li bi to nesto promenilo situaciju na terenu? ne.

4. drugi zuti hihonovom igracu ne mozemo da komentarisemo, jer nismo culi situaciju tokom prigovora.

5. prvi sam za to da mediji objavljuju sudijski zapisnik posle utakmice. pre svega da bi nekim "selektivno pravdoljubivim" nevernim tomama izbili svakojake zavere iz glave. mada, iskreno, mislim da je sudija mogao mnogo bolje da kontrolise utakmicu.

6. prvi put cujem, koji ti je to barselonin sponzor iz usa? da nije bela kuca mozda? ili mozda cia ili vatikan? ;)

7. ipak, opsti utisak je da nejmar vec nekoliko utakmica cesto odigra skandalozno lose, a veceras narocito.

Scholes

pre 8 godina

A kad se setim koliko sam voleo ovu Barsu u vremenima Romarija, Ronalda, Rivalda, Ronaldinja..Sad ne mogu da ih smislim. Jedva cekam da im se ovaj Mesi penzionise, ili jednostavno ne bude vise na najvisem nivou, pa tad nema sudije koji ce im pomoci.. Ovo je i smesno i zalosno koliko ih stite.

Majstor Mile

pre 8 godina

Jeste prvi Suarezov gol iz ifsajda, ali to se dogadja svuda... tri penala posle tri prekršaja . Zašto bi sudija kalkulisao i brojao ...?! Ovo je utakmica Suareza i Barse za Ronalda i ja je tako i vidim. Ostalo je u drugom planu. A kad bi svi u Barsi igrali za Suareza, Ronalda više niko ne bi ni pominjao...

utisak

pre 8 godina

Sada Hala razume kako je svetu kada gleda Penalda - stalno penal za Real . Nepravda boli . Namestaju Kristijanu penale godinama . Sada Suarezu i tek sada svi to primetili .

nik.

pre 8 godina

Kakav prekrsaj kod prvog gola? Suarez se na vreme sklonio s puta golmanu koji je lose boksovao pa pao da simulira faul. Situacija cista....

Korleone

pre 8 godina

Ja stvarno mislim da ovo više nema smisla. Pa ljudi su danas dali 4 od 6 golova sa guranjem od sudije. Njima to ne treba. Dovoljno su dobri. Stvarno mi nije jasno zašto se ovo radi. Tačno su mi zgadili i fudbal i sport.

KORN

pre 8 godina

Brate mili ovo je bilo sudjenje za zatvor,ne mogu da verujem sta sam gledao.Pa razlika u budzetu je jedno 500 miliona a da ne pricam o kvalitetu pa zar je morao i sudija da zakopa ovaj jadni Sporting.

iluminati43

pre 8 godina

Ovo je sramota šta je Uefalona uradila noćas, Barça se muči protiv Hihona sat vremena i onda nepostojeći penali koji se ne sviraju ni na filmu, gol iz ofsajda... ATLETICO & TORRES DO TITULE!

doktor

pre 8 godina

Suvišno je govoriti o kvalitetima i nivou fudbala koji barselona igra, ali ovo sudjenje večeras je jedno od gorih i neukusnijih koje sam gledao u poslednje vreme.. Ne znam koji je penal dosudjen gluplje.. Da li onaj posle duela čistog kao suza, ili onog kontakta pri skoku... Kada bi postojala nagrada za najgore odsudjenu utakmicu , mislim da bi se lomilo izmedju ove i Lester-West Ham... Strašno na kakvom nivou fudbala sude ovakvi likovi..

menjam nick

pre 8 godina

Suarez 2 utakmice za redom po 4 gola.. Znam da su mnogi ovde navijali za Atletiko u ligi sampiona, ali meni je zao sto Barsa nece osvojiti ove sezone.. Ljudi daju brdo golova, imaju velike majstore u napadu, koke nazalost mnogi osporavaju neosnovano.. U svakom slucaju, fudbal se izmedju ostalog gleda zbog golova, a sa Barsom, golova ne manjka svakako..

Donn

pre 8 godina

Koliko smjesna liga nije ni cudo sto joj niko i ne daje znacaj pored svih uspjeha njenih ekipa u evropi.Svirati na jednoj utakmici 3 penala (2 apsolutno ne postojeca) ekipi koja je vec obezbedila pobjedu je za svaku osudu i sramotu.Atletiko ubacuje loptu u igru kad malaga ima kontru znaci toliko je liga smjesna u rangu nasih liga, mada ni kod nas toga nema.

Vlada

pre 8 godina

Messi je potvrdio veceras svojom pas igrom,i proigravanjima da nije s ove planete ko je gledao tekmu zna o cemu pricam.
(Realno, 24. april 2016 00:28)

Nemoj da lazes. Nisam gledao utakmicu, ali pouzdano znam da je Mesi sa ove planete i rodjen je u Argentini.

Beck

pre 8 godina

Ronaldo je zavrsio u hitnoj nocas haha...
Ovaj Suarez je lud 100%..
Tek sada vidim kakve vam je barsa komplekse nabila samo trazite neke izgovore...Ma i treba da tovare 2 utakmice = 14 komada ?..Laq noc

Uefalona 4-3-3-3

pre 8 godina

ahahahahahah.
Smesno, tragikomicno.
1 gol, faul u napadu i zuti katon Suarezu.
2 gol, ofsajd.
3 penala i crveni karton su posebna prica.

Strasno, tacno 24 boda i 46 postignutih golova su sudije ove sezone doneli Barseloni, sto na tabeli znaci da bi se borili za Ligu Evrope...

Pored ovakvih silnih navlacenja, Murinjov rekord od 121 postignutog gola, za ove padavicare iz Farselone ostaje naucna fantastika...

elmaestro

pre 8 godina

Navijač sam Barse, ali ove sudije uništavaju fudbal. Prvo, ofsajd kod prvog gola Suareza, prvi penal - čist, drugi - tu i tamo, treći - niđe veze. Još onaj crveni karton? Alo bre, utakmica rešena, lik je stavio ruku na rame Nejmaru i penal + crveni? Strašno, nije ni čudo što nas zovu uefalona...

Ali šta je tu je, realno zadnjih 5 utakmica Barsa je sigurno nekih 50 šansi propustila. 10 po utakmici, možda i više od 50. Inače, sjajno odigrana utakmica. Šteta što Mesi nije dao gol nakon onog pimplovanja :D

Mare

pre 8 godina

ajde u buduće gledate tekmu a malo manje slušate komentatora što se loži da zna sva ziva pravila. s razlogom su komentatori, da znaju vise bili bi sudije. meni je cak zao ovih timova sto trpe nasilje ali lepo sam rekao prosle nedelje, ko otpise barsu pojma nema. mozda sam prolupao sto se osecam kao da mi je dete odlicno na polugođu samo bez svih petica

mijo

pre 8 godina

zasto uopce netko misli da fan ili navijac barcelone uopce ima potrebu razmisljati o ronaldu ili nekim drugim igracima iz reala,pa fanu barcelone je pomalo "dosadno"jer sama barcelona se naosvajala trofeja u zadnjih 20 godina da te boli uvo,dali ce mozda ove ili naredne sezone propustiti koji trofej osvojiti,dok sa druge strane fanovi reala, oni su iskompleksirani navijaci,jer njihovi mezimci im donose jako malo radosti,odnosno fanu reala je vrhunac da kristiano bude prvi strijelac lige i da trpa getafea i ostale velikane,poput wolfsburga kojeg ujedno svi trpaju u njemackom prvenstvu,to je njima radost,fan barcelone ima igraca koji je nogomet doveo na neku novu razinu(leo messi)i da ja ili netko drugi koji prati barcelonu, razmislja o nekom ronaldu koji je u 8 godina u real madridu osvojio jednu ligu prvaka i jednu primeru,stvarno moras biti frknut da vodim brigu o realu ili ronaldu,

Mancester U.

pre 8 godina

Suarez unistio Penalda ! Plus 3 utakmice manje,neka vidi padavicar kako je kad se igra samo na jednog igraca sto Barsa tek sad to radi:) Zlatna kopacka zubonjaaaaa

Petar

pre 8 godina

Da je Realu svirano 3 penala na utakmici to bi stajalo u naslovu, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa, jos crveni karton haha. Barsi već 20 penala ove sezone, 4 više od rekorda Betisa 86' godine. Sramota.

baj baj si ju

pre 8 godina

za 28 godina koliko pratim fudbal, prvi put sam video da neka ekipa pobedi sa 6:0 a da im sudije pritom poklone 5 golova.
Ali sta da se radi, protiv iste te Barselone nisu svirana 4 penala na Stamford bridzu, sto sam opet video samo tad i nikad vise.
E onda vidite ko je sudio mec Barsa-Hihon i sve vam bude jasno, Klos Gomez.
Da ne bude da ga nisam stavio:

Navijaci,simpatizeri i fanovi Barselone ja se stvarno izvinjavam.
nije 4-3-3-3 (Uefalona) nego 4-3-3(FCU)
Na golu: Balaj
odbrana: Merk,Busaka,Erikson,Maljenko
sredina: Kasai,Stark,Brih
navala: Ovrebo,Cakir,Hauge
Izmene: Etkinson,Sars,Klos Gomez,Benet,Tomson,De Bleker,Mazic...

(baj baj si ju, 22. mart 2016 23:11)

Evo još malo pikanterije:
Feliks Brih je ozenjen Katalonkom, a jedno od mesta prebivalista (gle cuda) je Barselona. Stariji sin igra u mlađim selekcijama Barselone.

(Čisto da se zna, 3. april 2016 02:02)

facts2:
Najjaci Barsin sudijski trio, popularni COM, je na 3 utakmice doprineo sledecem rezultatu:
Umesto da protivnici FCB pobede sa 9:1, Barselona je te 3 utakmice dobila ukupno 3:6, sto znaci da je fantasticni trio COM, svojim sudjenjem, "poklonio" Barsi 11 golova. To je zvanican rekord bilo kog sudijskog trija...

(baj baj si ju, 6. april 2016 09:17)

Zoki

pre 8 godina

Gledate li vi ljudi utakmice ili pisete napamet? Sva tri penala su opravdano dosudjena. Prva dva su cista kao suza, ogromna ruka i grubi faul, a treci je stvar sudijskog uverenja, neko bi sudio a neko ne. Jedino je prvi Suarezov gol sporan jer je bio za pola koraka u ofsajdu. Ali koliko su puta Berseloni svirali nepostojece ofsajde, mora i to ponekad da se desi. Znaci mala greska linijskog, a glavni sudija besprekoran.

Daljinski

pre 8 godina

Majko moja sta radi ovaj Suarez... Kakav golgeter ovo je zlo. Lik nikada nije imao losu sezonu gde god igrao (Ajaks, Liverpool,Barselona, Urugvaj)

Curry

pre 8 godina

Penaldo bezao 5 golova sada zaostaje 3, auuuu koliko njega ovo boli, ali vise boli njegove fanove, recite jel vas boli, da vidim koliko minusa cu dobiti, da vidimo koliko ste procitali ovo i koliko vas boli? :)

Mister L

pre 8 godina

Neko će reći da sudije guraju Barsu, ali to nije istina.. Šta su 3 penala i crveni za jednu utakmicu.. Bravo sudija, sve pošteno i po pravilu. fifalona.

stoka

pre 8 godina

Prvi gol Barcelone nakon prekršaja nad golmanom, drugi nakon ofsajda, iduća 3 iz penala koji su bili zaista tragikomični.. kod 1-0 jako sumnjiva ruka Pikea na gol liniji... ma bitno da su oni zabili 14 golova u dvije utakmice... da je MSN najbolji napad kojeg je svijet (rođen nakon 2000.) vidio....

Markic

pre 8 godina

Ha ha. Sta reci ljudi ? Gledaste li ovu lakardiju ? Treba biti navijac Barcelone i posle ove tekme veceras, 20. penal u 35 utakmica, plus ono ponizavanje Messija kad je dodao Suarezu na 6-0 protiv Celte. Niko ne kaze da ih Barsa ne bi dobila, ali nek im je na casti.. pa kako bude.

antiDebil

pre 8 godina

Koliko ja cujem ponovo je sudija bio centralna figura Farcelonine utakmice, okrenem u 89 minutu i komentator kaze ,,postigli su jedan gol posle faula, drugi posle ofsajda a 2 od 3 penala su bila krajnje sumnjiva'', mislim 3 penala za 30 minuta to ni Mazic njegovoj mezimici ne moze da dosudi !
Ova utakmica jasno pokazuje koliko je Spanska liga jaca od Engleske, malo morgen.....

laki

pre 8 godina

Hajde sad komentari za uefalonu. Jedne nedelje isti ljudi pisu uefalona, a druge penaldrid. Opustite se i uzivajte, jer ovo sto rade barsa i real (preko 100 golova u primeri samo) vec par godina, mozda se vise nikada ne ponovi. Mnogo legendi je zablistalo na sezonu, dve u istoriji, ali ovo sto rade Mesi i Ronaldo, ne vidja se stalno.

asf

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barse. Koliko volim Czv toliko volim Barsu. Ali brate ovo je smesno. Ovo ne sme vise da se desava u fudbalu. Gledam utakmicu i samo zamisljam sutra kad odem u grad kako ce da me zezaju Uefalona. A ja sta da im kazem... :D

ticroo

pre 8 godina

Retko neregularno suđenje. Nije ovo potrebno Barseloni, dobili bi ih svakako. Ovo samo dodatno ruši već poljuljani ugled kluba. Kako sad neko objektivan da kaže da ne uživaju protekciju sudija? Pa dodaj tome i finansijske afere glavnih igrača... Nema smisla, stvarno. Suarez je definitivno postao glavni igrač Barse, ali zlatnu loptu neće osvojiti iz prostog razloga što je i ove sezone jedan od najprljavijih igrača Evrope i sveta. Za to je priznanje neophodno i primereno sportsko ponašanje. Sve i da postigne još 20 golova na preostalih par utakmica, Zlatna Lopta će mu izmaći, videćete.

Mladen

pre 8 godina

Tri penala, gol iz ofsajda, Suarez sili da bi stigao Ronalda, Atletiko do titule, koliko su sudije ove sezone pogurale i Real i Barsu, Atletiko do titule, sledece nedelje svi uz Betis.

penaldo status: finished

pre 8 godina

suarez > penaldo
mesi poklanja penale iako je mogo da pojuri penalda i on, znaci mesi > penaldo
mislim da je sve jasno, cekamo samo galijanija da nam objasni jos zasto je uefalona namestila ispadanje iz lige sampiona i niz od 4 utakmice u kojima su uzeli samo 1 bod od 12, jer ocigledno da oni sve namestaju cak i kad gube (samo su milan i real cisti)

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Vidi se da malo i "namestaju" Suarezu da bude najbolji strelac i prestigne Ronalda, ali u svakom slucaju Suarez je trenutno najbolji napadac na svetu, ne samo da postize vise od gola po mecu, vec je neverovatno koliko cesto i asistira, ima vise asistencija i od Mesija i Nejmara i Ronalda itd. A ovo ce jos vise motivisati i Ronalda, tako da ce i na listi strelaca biti zanimljiva trka do kraja Primere.

s

pre 8 godina

Mali ste vi jos. Bolji ste od Reala u kupu Kralja i u zadnjih 10 godina. Sa time se zadovoljite. 5 titula lige sampiona, 2 poklonjene. Cak niste ni u prva 3 tima na planeti trenutno po velicini i trofejima..a Mesi nece jos dugo.... ;)

Hack

pre 8 godina

Neutralno gledano....za sve koji pored silne pobede Barselone pominjete Ronalda...premaleni ste ljudi/navijači da u vreme slavlja pobede svejedno mislite na Ronalda i njegova dostignuća! Po drugoj strani se divite pobedom u najmanji ruku čistoj utakmici i dižete svoje do neba. Malo objektivnosti molim. I uživajte u dostignućima najboljih fudbalera! Pozzz

gile

pre 8 godina

mislim da su vise se bili 'uspavali' i mozda malo opustili u ove utakmice koje su kiksali jer su mislili da je dovoljno pojavit se na teren i to je to...ali ce ovo sad odradit do kraja maksimalno

Ado

pre 8 godina

I opet je od dolaska Ronalda u Real, Realu je opet suđeno više penala nego Barci i bez obzira na ova današnja 3 penala... A razlika je što bi Barca dobila i bez penala dok se Realu pomaže u ključnim trenutcima utakmica

Mils

pre 8 godina

Ronalda realno boli ono za golove. E sad, to što ste vi utuvili u glavu i što ne razumete neke stvari, to je vaš problem. Dovoljno je reći da je Ronaldo najbolji asistent u Realu. Vidim piše se kako je Realu dosudjeno 13 penala prošle sezone a Barsi "samo" 7. Ove sezoni Barsi 20 komada a Realu 9. Jos je Barsa oborila rekord Betisa koji je imao 16 pre 30 godina. Kad se Realu dosudi penal, Ronaldo ispadne penaldo, a Kad se Barsi dosude 3 u jednoj tekmi, onda je Mesi madjioničar. Kakvi klinci.

Ewing

pre 8 godina

Šta napravi sudija noćas, kakav skandal na nivou onog Čelzi VS Barselona ( Ovrebo )
Suarez pravi klasični prekršaj kod prvog gola nad golmanom, drugi gol iz ofsajda postiže a onda tri penala zaredom, onaj prvi je bio ali ona dva su skandalozna.
Ovo prvenstvo nema smisla.

Владо Бања Лука

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.

Klasika

pre 8 godina

Kolike komplekse je nabio Ronaldo kada i u ovako velikoj pobedi Barse, njeni navijaci vide Ronalda i njega komentarisu :D Mislim kada bi izasla i neka vest o nuklearnom naurozanju da bi tu nekako videli njima nezaboravnog Ronalda :D

Scholes

pre 8 godina

A kad se setim koliko sam voleo ovu Barsu u vremenima Romarija, Ronalda, Rivalda, Ronaldinja..Sad ne mogu da ih smislim. Jedva cekam da im se ovaj Mesi penzionise, ili jednostavno ne bude vise na najvisem nivou, pa tad nema sudije koji ce im pomoci.. Ovo je i smesno i zalosno koliko ih stite.

b92 najbolji

pre 8 godina

Uf, idealna utakmica za Barsine hejtere. Sudija opet namestiJo, uefalona i ostale detinjarije... A precutace da je sudija trebao da svira jos jedan penal kada je igrac Sportinga igrao odbojku u sesnaestercu. Nego, zamislite ovu situaciju: Barsa uzima duplu krunu, Real i Atletiko ostaju praznih saka i u Ligi Sampiona, a Suarez najbolji strelac Primere. Hahahahaha. Vamos City, vamos Bayern!

s

pre 8 godina

Mali ste vi jos. Bolji ste od Reala u kupu Kralja i u zadnjih 10 godina. Sa time se zadovoljite. 5 titula lige sampiona, 2 poklonjene. Cak niste ni u prva 3 tima na planeti trenutno po velicini i trofejima..a Mesi nece jos dugo.... ;)

Sab

pre 8 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je Real prodao Di Mariju. Covek je veceras odigrao perfektnu utakmicu u finalu Liga kupa Francuske. Barselonu jos tri meca dele od nove titule u Primeri. Ostaje zal sto su ispali iz LS . Mislim da bi svaki normalan navijac zeleo polufinale Barselona - Bajern. :(

Majstor Mile

pre 8 godina

Jeste prvi Suarezov gol iz ifsajda, ali to se dogadja svuda... tri penala posle tri prekršaja . Zašto bi sudija kalkulisao i brojao ...?! Ovo je utakmica Suareza i Barse za Ronalda i ja je tako i vidim. Ostalo je u drugom planu. A kad bi svi u Barsi igrali za Suareza, Ronalda više niko ne bi ni pominjao...

iluminati43

pre 8 godina

Ovo je sramota šta je Uefalona uradila noćas, Barça se muči protiv Hihona sat vremena i onda nepostojeći penali koji se ne sviraju ni na filmu, gol iz ofsajda... ATLETICO & TORRES DO TITULE!

Mils

pre 8 godina

Da je Realu ovakvo sudjenje bilo, pljuvali bi po njima, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa. Od 6 golova bar 4 su bila sporna. Sramotno sudjenje.

neutralni felsh

pre 8 godina

Замолио бих коментаторе Neutralni fels, Velikog strumfa и Kragujevcanina да објасне ове вечерашње Уефалонине пенале и црвене картоне. Да ли је вечерас радила УЕФА или спонзори из Катара и САД-а? Хвала.
(Владо Бања Лука, 24. april 2016 00:19)


hvala na pozivu :)

1. nisi se lepo izrazio - ovo veceras nisu barsini nego sudijini penali, dosudjeni za barselonu. isto vazi za crveni, koji je dosudjen igracu hihona, u korist barselone.

2. sta te to buni, molim te? prvi penal: primer igranja rukom. drugi penal: onaj biser iz hihona, vranjes, u svom 16 ne ide na loptu nego se zabija u nejmara, direktno u telo? penal, naravno. treci penal: ruka na ramenu, povlacenje.
sta tu nije jasno? istina, treci je mogao i da ne svira, isto bi bio u pravu kao i da ga je svirao.
ako mene pitas, sumnjiv je suarezov gol iz ofsajda, ali linijski sudija ne sedi kao mi u fotelji, pored usporenog snimka i predrasude u glavi.

3. sudija jeste ostetio hihon, ali jedino zato sto nije svirao penal za njih kad je pike igrao rukom.
da li bi to nesto promenilo situaciju na terenu? ne.

4. drugi zuti hihonovom igracu ne mozemo da komentarisemo, jer nismo culi situaciju tokom prigovora.

5. prvi sam za to da mediji objavljuju sudijski zapisnik posle utakmice. pre svega da bi nekim "selektivno pravdoljubivim" nevernim tomama izbili svakojake zavere iz glave. mada, iskreno, mislim da je sudija mogao mnogo bolje da kontrolise utakmicu.

6. prvi put cujem, koji ti je to barselonin sponzor iz usa? da nije bela kuca mozda? ili mozda cia ili vatikan? ;)

7. ipak, opsti utisak je da nejmar vec nekoliko utakmica cesto odigra skandalozno lose, a veceras narocito.

baj baj si ju

pre 8 godina

za 28 godina koliko pratim fudbal, prvi put sam video da neka ekipa pobedi sa 6:0 a da im sudije pritom poklone 5 golova.
Ali sta da se radi, protiv iste te Barselone nisu svirana 4 penala na Stamford bridzu, sto sam opet video samo tad i nikad vise.
E onda vidite ko je sudio mec Barsa-Hihon i sve vam bude jasno, Klos Gomez.
Da ne bude da ga nisam stavio:

Navijaci,simpatizeri i fanovi Barselone ja se stvarno izvinjavam.
nije 4-3-3-3 (Uefalona) nego 4-3-3(FCU)
Na golu: Balaj
odbrana: Merk,Busaka,Erikson,Maljenko
sredina: Kasai,Stark,Brih
navala: Ovrebo,Cakir,Hauge
Izmene: Etkinson,Sars,Klos Gomez,Benet,Tomson,De Bleker,Mazic...

(baj baj si ju, 22. mart 2016 23:11)

Evo još malo pikanterije:
Feliks Brih je ozenjen Katalonkom, a jedno od mesta prebivalista (gle cuda) je Barselona. Stariji sin igra u mlađim selekcijama Barselone.

(Čisto da se zna, 3. april 2016 02:02)

facts2:
Najjaci Barsin sudijski trio, popularni COM, je na 3 utakmice doprineo sledecem rezultatu:
Umesto da protivnici FCB pobede sa 9:1, Barselona je te 3 utakmice dobila ukupno 3:6, sto znaci da je fantasticni trio COM, svojim sudjenjem, "poklonio" Barsi 11 golova. To je zvanican rekord bilo kog sudijskog trija...

(baj baj si ju, 6. april 2016 09:17)

menjam nick

pre 8 godina

Suarez 2 utakmice za redom po 4 gola.. Znam da su mnogi ovde navijali za Atletiko u ligi sampiona, ali meni je zao sto Barsa nece osvojiti ove sezone.. Ljudi daju brdo golova, imaju velike majstore u napadu, koke nazalost mnogi osporavaju neosnovano.. U svakom slucaju, fudbal se izmedju ostalog gleda zbog golova, a sa Barsom, golova ne manjka svakako..

Uefalona 4-3-3-3

pre 8 godina

ahahahahahah.
Smesno, tragikomicno.
1 gol, faul u napadu i zuti katon Suarezu.
2 gol, ofsajd.
3 penala i crveni karton su posebna prica.

Strasno, tacno 24 boda i 46 postignutih golova su sudije ove sezone doneli Barseloni, sto na tabeli znaci da bi se borili za Ligu Evrope...

Pored ovakvih silnih navlacenja, Murinjov rekord od 121 postignutog gola, za ove padavicare iz Farselone ostaje naucna fantastika...

utisak

pre 8 godina

Sada Hala razume kako je svetu kada gleda Penalda - stalno penal za Real . Nepravda boli . Namestaju Kristijanu penale godinama . Sada Suarezu i tek sada svi to primetili .

asf

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barse. Koliko volim Czv toliko volim Barsu. Ali brate ovo je smesno. Ovo ne sme vise da se desava u fudbalu. Gledam utakmicu i samo zamisljam sutra kad odem u grad kako ce da me zezaju Uefalona. A ja sta da im kazem... :D

Curry

pre 8 godina

Penaldo bezao 5 golova sada zaostaje 3, auuuu koliko njega ovo boli, ali vise boli njegove fanove, recite jel vas boli, da vidim koliko minusa cu dobiti, da vidimo koliko ste procitali ovo i koliko vas boli? :)

Zoki

pre 8 godina

Gledate li vi ljudi utakmice ili pisete napamet? Sva tri penala su opravdano dosudjena. Prva dva su cista kao suza, ogromna ruka i grubi faul, a treci je stvar sudijskog uverenja, neko bi sudio a neko ne. Jedino je prvi Suarezov gol sporan jer je bio za pola koraka u ofsajdu. Ali koliko su puta Berseloni svirali nepostojece ofsajde, mora i to ponekad da se desi. Znaci mala greska linijskog, a glavni sudija besprekoran.

Zizu

pre 8 godina

Poruka navijacima Frankovog kluba, pre nego sto bilo sta nspisete setite se kradje protiv Rajo Valjekana kad su vas gazili i bilo 2-1 onda dva crvena i penal u 3 minuta i onda Frankov klub daje 10 golova. Stidite se.

ticroo

pre 8 godina

Retko neregularno suđenje. Nije ovo potrebno Barseloni, dobili bi ih svakako. Ovo samo dodatno ruši već poljuljani ugled kluba. Kako sad neko objektivan da kaže da ne uživaju protekciju sudija? Pa dodaj tome i finansijske afere glavnih igrača... Nema smisla, stvarno. Suarez je definitivno postao glavni igrač Barse, ali zlatnu loptu neće osvojiti iz prostog razloga što je i ove sezone jedan od najprljavijih igrača Evrope i sveta. Za to je priznanje neophodno i primereno sportsko ponašanje. Sve i da postigne još 20 golova na preostalih par utakmica, Zlatna Lopta će mu izmaći, videćete.

Petar

pre 8 godina

Da je Realu svirano 3 penala na utakmici to bi stajalo u naslovu, ali pošto je Barsa u pitanju onda ništa, jos crveni karton haha. Barsi već 20 penala ove sezone, 4 više od rekorda Betisa 86' godine. Sramota.

antiDebil

pre 8 godina

Koliko ja cujem ponovo je sudija bio centralna figura Farcelonine utakmice, okrenem u 89 minutu i komentator kaze ,,postigli su jedan gol posle faula, drugi posle ofsajda a 2 od 3 penala su bila krajnje sumnjiva'', mislim 3 penala za 30 minuta to ni Mazic njegovoj mezimici ne moze da dosudi !
Ova utakmica jasno pokazuje koliko je Spanska liga jaca od Engleske, malo morgen.....

potterhead

pre 8 godina

Koji je Mesi car. Daje penale Suarezu da pobegne i nabije komplekse Ronaldu i Nejmaru da se vrati u formu. Ladno je mogao da se ukljuci u trku za zlatnu kopačku. To je dokaz da je njemu bitan tim a ne individualna priznanja. Grande Messi.

stoka

pre 8 godina

Prvi gol Barcelone nakon prekršaja nad golmanom, drugi nakon ofsajda, iduća 3 iz penala koji su bili zaista tragikomični.. kod 1-0 jako sumnjiva ruka Pikea na gol liniji... ma bitno da su oni zabili 14 golova u dvije utakmice... da je MSN najbolji napad kojeg je svijet (rođen nakon 2000.) vidio....

facts

pre 8 godina

-Ligaski mecevi Barselone sa 3 svirana penala na 1 mecu:
22.10.1944 (2 postignuta gola)
19.2.1994 (3)
23.4.2016 (3).
-Suares (33 u 2015-16) je postao najbolji urugvajski strelac u 1 sezoni Primere, prestigavsi Diega Forlana (32 u 2008-09).
-MSN je ove sezone postigao 122 gola (M 40, S 53 i N 29).
-Igraci koji su dali 8 golova u 2 uzastopna kola:
Kubala 1952 (7 Sportingu + 1 Deportivu) i Suares 2016 (4 Deportivu + 4 Sportingu), a oba su to ucinili kao igraci Barselone (kakva slucajnost).
-14-0 za Barselonu u 2 uzastopna kola u ligi:
6-0 Hetafe (34. kolo) i Kordoba 0-8 (35) u 2014-15 i
Deportivo 0-8 (34. kolo) i 6-0 Sporting (35) u 2015-16.
-Najvise ligaskih golova kod kuce:
176 Zara i MESI
151 Di Stefano i Kini
147 Cesar i Kristiano
141 Raul.
-Najvise golova u 2016. godini:
28 Mesi
27 Suares
25 Zlatan
23 Kristiano
21 Vinsent Jansen
19 Zonas i Islam Slimani.
-Suaresove brojke u celoj karijeri:
343 golova i 182 asistencije na 540 meceva.
-Mesijeve brojke u celoj karijeri:
502 gola i 204 asistencije na 634 meceva.

Markic

pre 8 godina

Ha ha. Sta reci ljudi ? Gledaste li ovu lakardiju ? Treba biti navijac Barcelone i posle ove tekme veceras, 20. penal u 35 utakmica, plus ono ponizavanje Messija kad je dodao Suarezu na 6-0 protiv Celte. Niko ne kaze da ih Barsa ne bi dobila, ali nek im je na casti.. pa kako bude.

Mladen

pre 8 godina

Tri penala, gol iz ofsajda, Suarez sili da bi stigao Ronalda, Atletiko do titule, koliko su sudije ove sezone pogurale i Real i Barsu, Atletiko do titule, sledece nedelje svi uz Betis.

penaldo status: finished

pre 8 godina

suarez > penaldo
mesi poklanja penale iako je mogo da pojuri penalda i on, znaci mesi > penaldo
mislim da je sve jasno, cekamo samo galijanija da nam objasni jos zasto je uefalona namestila ispadanje iz lige sampiona i niz od 4 utakmice u kojima su uzeli samo 1 bod od 12, jer ocigledno da oni sve namestaju cak i kad gube (samo su milan i real cisti)

nik.

pre 8 godina

Kakav prekrsaj kod prvog gola? Suarez se na vreme sklonio s puta golmanu koji je lose boksovao pa pao da simulira faul. Situacija cista....

facts

pre 8 godina

-Sudija je unistio mec (uz pomoc Nejmara)! Barselona je zasluzila pobedu, ali cak 4 gola nisu regularna, sto znaci da je realan rezultat trebao da bude 2-0. Pre gola Mesija, Suares pravi faul nad golmanom, zatim Suares je bio u ofsajdu na asistenciju Inieste i 2 odglumljena faula Nejmara u 16-ercu za 2 penala. Jedina 2 regularna gola su gol sa penala posle igranja rukom igraca Hihona (Suares je realizovao) i Mesijeva asistencija za Suaresa.
-Mesi je prestigao legendu Evertona Diksija Dina na 5. mestu po broju golova u top 5 liga Evrope! Lista strelaca izgleda ovako:
366 Dzimi Grivs (na 528 ligaskih meceva)
365 Gerd Miler (427)
340 Kristiano Ronaldo (430)
317 Stiv Blumer (536)
311 LIONEL MESI (345)
310 Diksi Din (362).
-Mesijev 20. gol glavom za Barselonu. Zadnji put je tako dao gol 23.5.2015 u 5' meca protiv Deportiva (B 2-2 D).
-Suares je 4. igrac u spanskom fudbalu koji je postigao 50+ golova za klub u sezoni, posle Langare, Mesija (4 puta) i Kristiana (4 puta) i ujedno je oborio sopstveni rekord po broju golova za 1 klub u 1 sezoni (Ajaks, 49).
-Suares je postigao 8 golova i 3 asistencije u zadnja 72 sata!
-ISTORIJSKI REKORD: Barselona je 1. tim koji je imao 19 dosudjenih penala u 1 sezoni Primere oborivsi rekord Betisa iz 1986-87 (16).
-ISTORIJSKI REKORD: Suares je 1. igrac koji je postigao poker (4) golova u 2 uzastopna kola u Primeri!

Mare

pre 8 godina

ajde u buduće gledate tekmu a malo manje slušate komentatora što se loži da zna sva ziva pravila. s razlogom su komentatori, da znaju vise bili bi sudije. meni je cak zao ovih timova sto trpe nasilje ali lepo sam rekao prosle nedelje, ko otpise barsu pojma nema. mozda sam prolupao sto se osecam kao da mi je dete odlicno na polugođu samo bez svih petica

Mancester U.

pre 8 godina

Suarez unistio Penalda ! Plus 3 utakmice manje,neka vidi padavicar kako je kad se igra samo na jednog igraca sto Barsa tek sad to radi:) Zlatna kopacka zubonjaaaaa

Mister L

pre 8 godina

Neko će reći da sudije guraju Barsu, ali to nije istina.. Šta su 3 penala i crveni za jednu utakmicu.. Bravo sudija, sve pošteno i po pravilu. fifalona.

Daljinski

pre 8 godina

Majko moja sta radi ovaj Suarez... Kakav golgeter ovo je zlo. Lik nikada nije imao losu sezonu gde god igrao (Ajaks, Liverpool,Barselona, Urugvaj)

Donn

pre 8 godina

Koliko smjesna liga nije ni cudo sto joj niko i ne daje znacaj pored svih uspjeha njenih ekipa u evropi.Svirati na jednoj utakmici 3 penala (2 apsolutno ne postojeca) ekipi koja je vec obezbedila pobjedu je za svaku osudu i sramotu.Atletiko ubacuje loptu u igru kad malaga ima kontru znaci toliko je liga smjesna u rangu nasih liga, mada ni kod nas toga nema.

Korleone

pre 8 godina

Ja stvarno mislim da ovo više nema smisla. Pa ljudi su danas dali 4 od 6 golova sa guranjem od sudije. Njima to ne treba. Dovoljno su dobri. Stvarno mi nije jasno zašto se ovo radi. Tačno su mi zgadili i fudbal i sport.

gile

pre 8 godina

mislim da su vise se bili 'uspavali' i mozda malo opustili u ove utakmice koje su kiksali jer su mislili da je dovoljno pojavit se na teren i to je to...ali ce ovo sad odradit do kraja maksimalno

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Vidi se da malo i "namestaju" Suarezu da bude najbolji strelac i prestigne Ronalda, ali u svakom slucaju Suarez je trenutno najbolji napadac na svetu, ne samo da postize vise od gola po mecu, vec je neverovatno koliko cesto i asistira, ima vise asistencija i od Mesija i Nejmara i Ronalda itd. A ovo ce jos vise motivisati i Ronalda, tako da ce i na listi strelaca biti zanimljiva trka do kraja Primere.

KORN

pre 8 godina

Brate mili ovo je bilo sudjenje za zatvor,ne mogu da verujem sta sam gledao.Pa razlika u budzetu je jedno 500 miliona a da ne pricam o kvalitetu pa zar je morao i sudija da zakopa ovaj jadni Sporting.

elmaestro

pre 8 godina

Navijač sam Barse, ali ove sudije uništavaju fudbal. Prvo, ofsajd kod prvog gola Suareza, prvi penal - čist, drugi - tu i tamo, treći - niđe veze. Još onaj crveni karton? Alo bre, utakmica rešena, lik je stavio ruku na rame Nejmaru i penal + crveni? Strašno, nije ni čudo što nas zovu uefalona...

Ali šta je tu je, realno zadnjih 5 utakmica Barsa je sigurno nekih 50 šansi propustila. 10 po utakmici, možda i više od 50. Inače, sjajno odigrana utakmica. Šteta što Mesi nije dao gol nakon onog pimplovanja :D

laki

pre 8 godina

Hajde sad komentari za uefalonu. Jedne nedelje isti ljudi pisu uefalona, a druge penaldrid. Opustite se i uzivajte, jer ovo sto rade barsa i real (preko 100 golova u primeri samo) vec par godina, mozda se vise nikada ne ponovi. Mnogo legendi je zablistalo na sezonu, dve u istoriji, ali ovo sto rade Mesi i Ronaldo, ne vidja se stalno.

Beck

pre 8 godina

Ronaldo je zavrsio u hitnoj nocas haha...
Ovaj Suarez je lud 100%..
Tek sada vidim kakve vam je barsa komplekse nabila samo trazite neke izgovore...Ma i treba da tovare 2 utakmice = 14 komada ?..Laq noc

mijo

pre 8 godina

zasto uopce netko misli da fan ili navijac barcelone uopce ima potrebu razmisljati o ronaldu ili nekim drugim igracima iz reala,pa fanu barcelone je pomalo "dosadno"jer sama barcelona se naosvajala trofeja u zadnjih 20 godina da te boli uvo,dali ce mozda ove ili naredne sezone propustiti koji trofej osvojiti,dok sa druge strane fanovi reala, oni su iskompleksirani navijaci,jer njihovi mezimci im donose jako malo radosti,odnosno fanu reala je vrhunac da kristiano bude prvi strijelac lige i da trpa getafea i ostale velikane,poput wolfsburga kojeg ujedno svi trpaju u njemackom prvenstvu,to je njima radost,fan barcelone ima igraca koji je nogomet doveo na neku novu razinu(leo messi)i da ja ili netko drugi koji prati barcelonu, razmislja o nekom ronaldu koji je u 8 godina u real madridu osvojio jednu ligu prvaka i jednu primeru,stvarno moras biti frknut da vodim brigu o realu ili ronaldu,

Hack

pre 8 godina

Neutralno gledano....za sve koji pored silne pobede Barselone pominjete Ronalda...premaleni ste ljudi/navijači da u vreme slavlja pobede svejedno mislite na Ronalda i njegova dostignuća! Po drugoj strani se divite pobedom u najmanji ruku čistoj utakmici i dižete svoje do neba. Malo objektivnosti molim. I uživajte u dostignućima najboljih fudbalera! Pozzz

Vlada

pre 8 godina

Messi je potvrdio veceras svojom pas igrom,i proigravanjima da nije s ove planete ko je gledao tekmu zna o cemu pricam.
(Realno, 24. april 2016 00:28)

Nemoj da lazes. Nisam gledao utakmicu, ali pouzdano znam da je Mesi sa ove planete i rodjen je u Argentini.

doktor

pre 8 godina

Suvišno je govoriti o kvalitetima i nivou fudbala koji barselona igra, ali ovo sudjenje večeras je jedno od gorih i neukusnijih koje sam gledao u poslednje vreme.. Ne znam koji je penal dosudjen gluplje.. Da li onaj posle duela čistog kao suza, ili onog kontakta pri skoku... Kada bi postojala nagrada za najgore odsudjenu utakmicu , mislim da bi se lomilo izmedju ove i Lester-West Ham... Strašno na kakvom nivou fudbala sude ovakvi likovi..