Četvrtak, 14.04.2016.

09:29

Alba: Sudija nije uticao na rezultat

Bek Barselone Đordi Alba smatra da sudija Nikola Ricoli nije uticao na ishod revanša četvrtine finala Lige šampiona protiv Atletika u Madridu.

Izvor: B92

Alba: Sudija nije uticao na rezultat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Tip je pošteno rekao. Sećamo se pre par godina kad je Van Persi dobio protiv Barse 2.žuti karton zbog šutiranja lopte posle zvižduka! Pa pre nedelju dana - isključenje Toresa. Nije malo puta bilo da su sudije pogurale Barsu. Atletiko je u dvomeču bio bolji i zasluženo prošao dalje. Ja im želim titulu!

EuroNix

pre 8 godina

Slicno su Barcini igraci i pre dve godine izjavili, kad je sudija neopravdano ponistio gol Messiju i Atletiko uzeo prvenstvo. U tome je razlika izmedju Barce i ostalih timova. Utakmica je zavrsena, ne moze se nista popraviti. Ide se dalje i ne cmizdri se

egil vangen

pre 8 godina

Barselona igra najlepši fudbal ikada? Možda su igrali u eri Ronaldinja a to što su izdresirani da besomučno drže loptu u svom posedu nije poenta lepote fudbala. Sinoć nisu uspeli ni dve krštene šanse za gol da stvore. Drugo, to što neka ekipa godinama postiže fantastične rezultate ne znači da igraju najlepši fudbal. Po mom mišljenju i od kad ja pratim fudbal, najlepši fudbal su igrali Deportivo La Korunja sa početka ovog veka i Borusija u eri Jirgena Klopa iako se ove dve ekipe i nisu naosvajale trofeja.

Марко

pre 8 godina

Био је чист пенал за Барселону, а пре тога искључење за Иниесту. Деси се да судија погреши, међутим, како Барселона игра у последње време, није ми жао што су испали. Испали су из форме у погрешном тренутку. Са друге стране, како игра Атлетико Мадрид, жао ми је што такав клуб уопште морам и да гледам у Лиги шампиона. Играју најружнији фудбал у Европи. Од клубова који су преостали једино Реал може да одигра лепо.

vv

pre 8 godina

lol, da li znas sta pricas, Real kome je protiv Volfsburga ponisten cist gol i sudjen nepostojeci penal za Volfsburg je Uefin klub,stvarno imas problem u glavi, ako ti je krivo zbog Barselone ne moras da spominjes odmah Real i da pises neke gluposti, znam da si kao navijac Barselone navikao na svakakve poklone od sudija u LS, ali dodje Ricoli koji gle cuda nije nista poklonio Barseloni i verovatno vise nece suditi Barseloni, nece Uefa to dozvoliti, i njima je sad krivo kao i tebi, jer se Brih bas potrudio u prvoj utakmici da Barselona pobedi i sad Ricoli unisti njegov i Uefin trud

Mrki

pre 8 godina

Nevolim Barcelonu ali svaka čast Jordi Albi za komentar.
Pošteno i realno, jednom dobiješ, drugi put izgubiš. Nije izgubljen život već jedna utakmica.

lol

pre 8 godina

(vv, 14. april 2016 13:06)

Felix Brych je prošle sezone dao crveni Ardi Turanu i protiv Reala samo zato što je Arda napravio 2 faula u čitavoj utakmici. Prije tog Ramos razbija laktom glavu Madžukić i ne dobija crveni, Carvajal isto tako za namjerno udaranje Mandžukića nije dobio crveni. Smiješni crveni Naniju protiv Reala isto tako. 2 penala koja nisu suđena Galatisaray. Penal Realu protiv Juventusa i Bayerna 2012 + gol iz ofsajda + im UEFA namješta svake godine lagani put do polufinala i kad dobiju jače protivnike sudije ih pokradu. Da ne spominjem sve one krađe u korist Reala od prije... Barci u nekim utakmicama jesu sudije pogurali ali su isto tako bili i oštećeni za razliku od Reala kojeg svi guraju i u Primeri i u LŠ od kako postoje. Da Real nema sudija imali bi barem duplo manje trofeja u svojoj historiji. To je činjenica.

Vlada

pre 8 godina

Ej, ti sigurno ne navijas za Barselonu, bas si realan, da je bilo dobro sudjenje Barselona bi izgubila i prvu utakmicu, to sramno sudjenje svi zaboravljaju, a kad Barselona ispadne onda su krive sudije, jer im nisu poklonile neki penal ili crveni, a Iniestino namerno igranje rukom, trebao da dobije crveni, a nije, ali nije ni vazno, ipak ih je Atletiko izbacio. NAPRED ATLETIKO !!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Luis Enrike je prevara od trenera!
Velikom Gvardioli nije ni do članaka!
Gvardiolina Barselona je bila mašina i poezija u istom trenutku, a ova Luisa Enrikea ima da zahvali samo jednom čoveku na uspesima - Luisu Suarezu!
Imali su oni i pre Suareza i Mesija i Neimara, pa nisu osvojili ništa!

Suarez je taj koji im je doneo uspehe i trofeje - kao tim su debelo inferiorni u odnosu na Gvardiolinu Barselonu!

Tex Willer

pre 8 godina

Ovome treba priznanje Gabija da je igrao ali da nije siguran gde."Gospodo" iz srpskih klubova naučite nešto iz ove dve GOSPODSKE izjave.

Dacha

pre 8 godina

Odvali glupost i osta ziv!! Kako nije kad je direktno uticao na rezultat jer da je svirao penal bilo bi najverovatnije 2-1 i onda bi se igrali produzeci a tamo ko zna ko ko bi prosao dalje...sad ce neko reci pa trebao je i da iskljuci iniestu (a trebao je,slazem se) i onda ni bi doslo do situacije da bude penal za barsu,sve je to sta bi bilo kad bi bilo,mozda bi sutirao neko drugi,mozda bi atletiko dao jos jedan gol to niko ne zna i muka mi je vise od ovih sudija koji u skoro svakoj utakmici prave greske i direktno uticu rezultat a zasticeni su kao beli medvedi i niko im nista ne moze!! Zato su NBA,NFL,tenis,cak i u odbojci je uveden celendz najposteniji bar sto se sudjenja tice,sve je podlozno video proveri pa izvolte neka sudija pogresi ali greska se da ispraviti i nema ostecenih na kraju pa bolji neka pobedi!!

ej

pre 8 godina

Uvijek se nalazi 1000 opravdanja kad se Barcu osteti. Ako cete gledati u detalje, Godin je vec u prvom poluvremenu zaradio crveni karton, a nije dobio ni zuti. Juanfran namjerno gazi Neymara, nije dobio ni zuti. Lucas je u prvoj utakmici kao zadnji igrac srusio Neymara i iako je po svim pravilima igre to crveni, sudac mu je dao samo zuti, tako da ni on nebi bio na terenu. Po tvojoj logici bi uvijek mogli navuci situaciju zasto se to nebi desilo da je dosudjeno nesto prije toga. Nakon prve utakmice ste grmili na suca iako Atletico nije bio ostecen, cak bi se izvlacenjem detalja moglo utvrditi i suprotno. Al to nije nista novo od anti-Barca navijaca (vecinom su to navijaci Reala) koji uvijek gledaju jednu stranu i izvlace samo ono sto ide u korist njihove price. Barcu opet sudije izbacuju i LŠ svojim odlukama isto kao i protiv Chelsea 2005 godine, Uniteda 2008 (Skols je i sam priznao) i Intera 2010 godine.

Nislija

pre 8 godina

Suarezu treba zabraniti bavljenje sportom!
Atletiko zasluzeno ide dalje, sramna igra barselone u prvom poluvremenu, dodavanje na svojoj polovini i kradja vremena od pocetka utakmice.

Dragan

pre 8 godina

Da, vrlo korektna izjava. Penal im nije suđen sa kojim bi verovatno izborili produžetak i nadu za prolaz dalje, a čovek ne krivi sudiju. To može samo čovek velike širine pogleda i shvatanja života. Svaka čast, Đordiju Albi. Ipak, mislim da je dobro što se sve desilo kako se desilo. Atletiko je zaslužio prolaz, a Inijesta prethodno crveni karton.

lol

pre 8 godina

(vlada, 14. april 2016 09:48)

Pa da se tako dele crveni onda bi igraci Atletika u svakoj utakmici trebali dobiti po 5-6 crvenih isto kao i Pepe i Ramos. A Barsa da je Uefalona onaj penal bi bio sudjen. Opet se dokazuje da je Real jedini UEFA-in klub!

andreas kisser

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...
(King James, 14. april 2016 09:53)

ako sam dobro razumeo ovu vest, a mislim da sam dovoljno pismen da razumem procitano, niko iz barselone se ni na sta ne zali! osim ako pod fk barselona ne podrazumevas napaljene tinejdzere koji po ovom forumu ostavljaju glupe komentare?

ultras

pre 8 godina

(Jumko, 14. april 2016 09:41)
Mnogo bih voleo da te upoznam . Prosto ne mogu da verujem da je neko toliko kontras, kao da namerno iritiras ljude svojom komentarima . Ti ih sve licno poznajes, pa znas ko je kakav covek ? Barselona igra najlepsi fudbal ikada ? Ona igra anti-fudbal, sa nepotrebnim davljenjem lopte, uz ogromnu pomoc sudija, vise od deceniju unazad ! Molim te postedi nas svojih gluposti, unapred hvala .

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 8 godina

Svaka čast na izjavi, Barselona jednostavno nije zaslužila da prođe! Nego ovaj Jumko nam se mnogo nešto loži na špance i južnoamerikance, svi su mu oni dušice samo mu Novak ne valja...

Dr. Mr.

pre 8 godina

Ne mogu da se žale na sudiju, jer je prethodno Iniesta trebalo da dobije crveni karton, a upravo je on napucao loptu za penal na drugoj strani kasnije.

Tragikomicno

pre 8 godina

Jeste da te nevole, ali Alba je sad lepo rekao, imali su tih par sansi koje nisu iskoristili, znaci iskljucivo njihovom krivicom nisu prosli, tu je kraj price, nikakvi kartoni i penali, znao je i Ricoli da utakmica treba da se zavrsi 11na11, da ga ne razapnu kao Brycha

Mura

pre 8 godina

Do ove situacije ne bi ni došlo da je Inijesta zbog igranja rukom u svom šesnaestercu bio isključen ....pobeda Atletika je čista kao suza i smatram da su oni mnogo više oštećeni u prvoj utakmici, isključenjem Toresa zbog dva smešna prekršaja u poređenju sa ovom rukom Barsinog kapitena...

vlada

pre 8 godina

Pa jeste malo uticao s'obzirom da su i Suarez,Neymar pa i Iniesta trebali da pocrvene. Ja se ne secam kada je Barca poslednji put dobila crveni karton. Kao da je zabranjeno. Tacno bi igraci crveni mogli da dobiju jedino da neki igrac sa ledja ukliza sudiji u tunelu,a mozda ni tada.

King James

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...

Jumko

pre 8 godina

Mozete pljuvati Barsu koliko hocete, verovatno jer igraju najlepsi fudbal ikada, i pisati da su prevaranti i padavicari na terenu, ali nikada necete cuti ruznu rec da kazu o nekome, da se vade na druge kada izgube... Ekipa za primer! Iniesta, Alba, Mesi, nekada Pujol, Nejmar, Rakitic, duse od ljudi. Alves, Suarez, Maskerano, Buskec, prljavi na terenu, ali odlicni ljudi van njega! I to je velika razlika u odnosu na druge ekipe! A te gluposti sto pisete koga sudija stiti a koga ne je van svake pameti. Svaku ekipu na svetu sudija nekad osteti, a nekada nagradi! Dokaza milion...

Dr. Mr.

pre 8 godina

Ne mogu da se žale na sudiju, jer je prethodno Iniesta trebalo da dobije crveni karton, a upravo je on napucao loptu za penal na drugoj strani kasnije.

Mura

pre 8 godina

Do ove situacije ne bi ni došlo da je Inijesta zbog igranja rukom u svom šesnaestercu bio isključen ....pobeda Atletika je čista kao suza i smatram da su oni mnogo više oštećeni u prvoj utakmici, isključenjem Toresa zbog dva smešna prekršaja u poređenju sa ovom rukom Barsinog kapitena...

vlada

pre 8 godina

Pa jeste malo uticao s'obzirom da su i Suarez,Neymar pa i Iniesta trebali da pocrvene. Ja se ne secam kada je Barca poslednji put dobila crveni karton. Kao da je zabranjeno. Tacno bi igraci crveni mogli da dobiju jedino da neki igrac sa ledja ukliza sudiji u tunelu,a mozda ni tada.

Tragikomicno

pre 8 godina

Jeste da te nevole, ali Alba je sad lepo rekao, imali su tih par sansi koje nisu iskoristili, znaci iskljucivo njihovom krivicom nisu prosli, tu je kraj price, nikakvi kartoni i penali, znao je i Ricoli da utakmica treba da se zavrsi 11na11, da ga ne razapnu kao Brycha

andreas kisser

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...
(King James, 14. april 2016 09:53)

ako sam dobro razumeo ovu vest, a mislim da sam dovoljno pismen da razumem procitano, niko iz barselone se ni na sta ne zali! osim ako pod fk barselona ne podrazumevas napaljene tinejdzere koji po ovom forumu ostavljaju glupe komentare?

Jumko

pre 8 godina

Mozete pljuvati Barsu koliko hocete, verovatno jer igraju najlepsi fudbal ikada, i pisati da su prevaranti i padavicari na terenu, ali nikada necete cuti ruznu rec da kazu o nekome, da se vade na druge kada izgube... Ekipa za primer! Iniesta, Alba, Mesi, nekada Pujol, Nejmar, Rakitic, duse od ljudi. Alves, Suarez, Maskerano, Buskec, prljavi na terenu, ali odlicni ljudi van njega! I to je velika razlika u odnosu na druge ekipe! A te gluposti sto pisete koga sudija stiti a koga ne je van svake pameti. Svaku ekipu na svetu sudija nekad osteti, a nekada nagradi! Dokaza milion...

King James

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 8 godina

Svaka čast na izjavi, Barselona jednostavno nije zaslužila da prođe! Nego ovaj Jumko nam se mnogo nešto loži na špance i južnoamerikance, svi su mu oni dušice samo mu Novak ne valja...

ultras

pre 8 godina

(Jumko, 14. april 2016 09:41)
Mnogo bih voleo da te upoznam . Prosto ne mogu da verujem da je neko toliko kontras, kao da namerno iritiras ljude svojom komentarima . Ti ih sve licno poznajes, pa znas ko je kakav covek ? Barselona igra najlepsi fudbal ikada ? Ona igra anti-fudbal, sa nepotrebnim davljenjem lopte, uz ogromnu pomoc sudija, vise od deceniju unazad ! Molim te postedi nas svojih gluposti, unapred hvala .

Nislija

pre 8 godina

Suarezu treba zabraniti bavljenje sportom!
Atletiko zasluzeno ide dalje, sramna igra barselone u prvom poluvremenu, dodavanje na svojoj polovini i kradja vremena od pocetka utakmice.

ej

pre 8 godina

Uvijek se nalazi 1000 opravdanja kad se Barcu osteti. Ako cete gledati u detalje, Godin je vec u prvom poluvremenu zaradio crveni karton, a nije dobio ni zuti. Juanfran namjerno gazi Neymara, nije dobio ni zuti. Lucas je u prvoj utakmici kao zadnji igrac srusio Neymara i iako je po svim pravilima igre to crveni, sudac mu je dao samo zuti, tako da ni on nebi bio na terenu. Po tvojoj logici bi uvijek mogli navuci situaciju zasto se to nebi desilo da je dosudjeno nesto prije toga. Nakon prve utakmice ste grmili na suca iako Atletico nije bio ostecen, cak bi se izvlacenjem detalja moglo utvrditi i suprotno. Al to nije nista novo od anti-Barca navijaca (vecinom su to navijaci Reala) koji uvijek gledaju jednu stranu i izvlace samo ono sto ide u korist njihove price. Barcu opet sudije izbacuju i LŠ svojim odlukama isto kao i protiv Chelsea 2005 godine, Uniteda 2008 (Skols je i sam priznao) i Intera 2010 godine.

Dragan

pre 8 godina

Da, vrlo korektna izjava. Penal im nije suđen sa kojim bi verovatno izborili produžetak i nadu za prolaz dalje, a čovek ne krivi sudiju. To može samo čovek velike širine pogleda i shvatanja života. Svaka čast, Đordiju Albi. Ipak, mislim da je dobro što se sve desilo kako se desilo. Atletiko je zaslužio prolaz, a Inijesta prethodno crveni karton.

Mrki

pre 8 godina

Nevolim Barcelonu ali svaka čast Jordi Albi za komentar.
Pošteno i realno, jednom dobiješ, drugi put izgubiš. Nije izgubljen život već jedna utakmica.

lol

pre 8 godina

(vlada, 14. april 2016 09:48)

Pa da se tako dele crveni onda bi igraci Atletika u svakoj utakmici trebali dobiti po 5-6 crvenih isto kao i Pepe i Ramos. A Barsa da je Uefalona onaj penal bi bio sudjen. Opet se dokazuje da je Real jedini UEFA-in klub!

Tex Willer

pre 8 godina

Ovome treba priznanje Gabija da je igrao ali da nije siguran gde."Gospodo" iz srpskih klubova naučite nešto iz ove dve GOSPODSKE izjave.

Dacha

pre 8 godina

Odvali glupost i osta ziv!! Kako nije kad je direktno uticao na rezultat jer da je svirao penal bilo bi najverovatnije 2-1 i onda bi se igrali produzeci a tamo ko zna ko ko bi prosao dalje...sad ce neko reci pa trebao je i da iskljuci iniestu (a trebao je,slazem se) i onda ni bi doslo do situacije da bude penal za barsu,sve je to sta bi bilo kad bi bilo,mozda bi sutirao neko drugi,mozda bi atletiko dao jos jedan gol to niko ne zna i muka mi je vise od ovih sudija koji u skoro svakoj utakmici prave greske i direktno uticu rezultat a zasticeni su kao beli medvedi i niko im nista ne moze!! Zato su NBA,NFL,tenis,cak i u odbojci je uveden celendz najposteniji bar sto se sudjenja tice,sve je podlozno video proveri pa izvolte neka sudija pogresi ali greska se da ispraviti i nema ostecenih na kraju pa bolji neka pobedi!!

Vlada

pre 8 godina

Ej, ti sigurno ne navijas za Barselonu, bas si realan, da je bilo dobro sudjenje Barselona bi izgubila i prvu utakmicu, to sramno sudjenje svi zaboravljaju, a kad Barselona ispadne onda su krive sudije, jer im nisu poklonile neki penal ili crveni, a Iniestino namerno igranje rukom, trebao da dobije crveni, a nije, ali nije ni vazno, ipak ih je Atletiko izbacio. NAPRED ATLETIKO !!!

vv

pre 8 godina

lol, da li znas sta pricas, Real kome je protiv Volfsburga ponisten cist gol i sudjen nepostojeci penal za Volfsburg je Uefin klub,stvarno imas problem u glavi, ako ti je krivo zbog Barselone ne moras da spominjes odmah Real i da pises neke gluposti, znam da si kao navijac Barselone navikao na svakakve poklone od sudija u LS, ali dodje Ricoli koji gle cuda nije nista poklonio Barseloni i verovatno vise nece suditi Barseloni, nece Uefa to dozvoliti, i njima je sad krivo kao i tebi, jer se Brih bas potrudio u prvoj utakmici da Barselona pobedi i sad Ricoli unisti njegov i Uefin trud

lol

pre 8 godina

(vv, 14. april 2016 13:06)

Felix Brych je prošle sezone dao crveni Ardi Turanu i protiv Reala samo zato što je Arda napravio 2 faula u čitavoj utakmici. Prije tog Ramos razbija laktom glavu Madžukić i ne dobija crveni, Carvajal isto tako za namjerno udaranje Mandžukića nije dobio crveni. Smiješni crveni Naniju protiv Reala isto tako. 2 penala koja nisu suđena Galatisaray. Penal Realu protiv Juventusa i Bayerna 2012 + gol iz ofsajda + im UEFA namješta svake godine lagani put do polufinala i kad dobiju jače protivnike sudije ih pokradu. Da ne spominjem sve one krađe u korist Reala od prije... Barci u nekim utakmicama jesu sudije pogurali ali su isto tako bili i oštećeni za razliku od Reala kojeg svi guraju i u Primeri i u LŠ od kako postoje. Da Real nema sudija imali bi barem duplo manje trofeja u svojoj historiji. To je činjenica.

Марко

pre 8 godina

Био је чист пенал за Барселону, а пре тога искључење за Иниесту. Деси се да судија погреши, међутим, како Барселона игра у последње време, није ми жао што су испали. Испали су из форме у погрешном тренутку. Са друге стране, како игра Атлетико Мадрид, жао ми је што такав клуб уопште морам и да гледам у Лиги шампиона. Играју најружнији фудбал у Европи. Од клубова који су преостали једино Реал може да одигра лепо.

egil vangen

pre 8 godina

Barselona igra najlepši fudbal ikada? Možda su igrali u eri Ronaldinja a to što su izdresirani da besomučno drže loptu u svom posedu nije poenta lepote fudbala. Sinoć nisu uspeli ni dve krštene šanse za gol da stvore. Drugo, to što neka ekipa godinama postiže fantastične rezultate ne znači da igraju najlepši fudbal. Po mom mišljenju i od kad ja pratim fudbal, najlepši fudbal su igrali Deportivo La Korunja sa početka ovog veka i Borusija u eri Jirgena Klopa iako se ove dve ekipe i nisu naosvajale trofeja.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Luis Enrike je prevara od trenera!
Velikom Gvardioli nije ni do članaka!
Gvardiolina Barselona je bila mašina i poezija u istom trenutku, a ova Luisa Enrikea ima da zahvali samo jednom čoveku na uspesima - Luisu Suarezu!
Imali su oni i pre Suareza i Mesija i Neimara, pa nisu osvojili ništa!

Suarez je taj koji im je doneo uspehe i trofeje - kao tim su debelo inferiorni u odnosu na Gvardiolinu Barselonu!

EuroNix

pre 8 godina

Slicno su Barcini igraci i pre dve godine izjavili, kad je sudija neopravdano ponistio gol Messiju i Atletiko uzeo prvenstvo. U tome je razlika izmedju Barce i ostalih timova. Utakmica je zavrsena, ne moze se nista popraviti. Ide se dalje i ne cmizdri se

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Tip je pošteno rekao. Sećamo se pre par godina kad je Van Persi dobio protiv Barse 2.žuti karton zbog šutiranja lopte posle zvižduka! Pa pre nedelju dana - isključenje Toresa. Nije malo puta bilo da su sudije pogurale Barsu. Atletiko je u dvomeču bio bolji i zasluženo prošao dalje. Ja im želim titulu!

Jumko

pre 8 godina

Mozete pljuvati Barsu koliko hocete, verovatno jer igraju najlepsi fudbal ikada, i pisati da su prevaranti i padavicari na terenu, ali nikada necete cuti ruznu rec da kazu o nekome, da se vade na druge kada izgube... Ekipa za primer! Iniesta, Alba, Mesi, nekada Pujol, Nejmar, Rakitic, duse od ljudi. Alves, Suarez, Maskerano, Buskec, prljavi na terenu, ali odlicni ljudi van njega! I to je velika razlika u odnosu na druge ekipe! A te gluposti sto pisete koga sudija stiti a koga ne je van svake pameti. Svaku ekipu na svetu sudija nekad osteti, a nekada nagradi! Dokaza milion...

King James

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...

ej

pre 8 godina

Uvijek se nalazi 1000 opravdanja kad se Barcu osteti. Ako cete gledati u detalje, Godin je vec u prvom poluvremenu zaradio crveni karton, a nije dobio ni zuti. Juanfran namjerno gazi Neymara, nije dobio ni zuti. Lucas je u prvoj utakmici kao zadnji igrac srusio Neymara i iako je po svim pravilima igre to crveni, sudac mu je dao samo zuti, tako da ni on nebi bio na terenu. Po tvojoj logici bi uvijek mogli navuci situaciju zasto se to nebi desilo da je dosudjeno nesto prije toga. Nakon prve utakmice ste grmili na suca iako Atletico nije bio ostecen, cak bi se izvlacenjem detalja moglo utvrditi i suprotno. Al to nije nista novo od anti-Barca navijaca (vecinom su to navijaci Reala) koji uvijek gledaju jednu stranu i izvlace samo ono sto ide u korist njihove price. Barcu opet sudije izbacuju i LŠ svojim odlukama isto kao i protiv Chelsea 2005 godine, Uniteda 2008 (Skols je i sam priznao) i Intera 2010 godine.

lol

pre 8 godina

(vlada, 14. april 2016 09:48)

Pa da se tako dele crveni onda bi igraci Atletika u svakoj utakmici trebali dobiti po 5-6 crvenih isto kao i Pepe i Ramos. A Barsa da je Uefalona onaj penal bi bio sudjen. Opet se dokazuje da je Real jedini UEFA-in klub!

vlada

pre 8 godina

Pa jeste malo uticao s'obzirom da su i Suarez,Neymar pa i Iniesta trebali da pocrvene. Ja se ne secam kada je Barca poslednji put dobila crveni karton. Kao da je zabranjeno. Tacno bi igraci crveni mogli da dobiju jedino da neki igrac sa ledja ukliza sudiji u tunelu,a mozda ni tada.

Mura

pre 8 godina

Do ove situacije ne bi ni došlo da je Inijesta zbog igranja rukom u svom šesnaestercu bio isključen ....pobeda Atletika je čista kao suza i smatram da su oni mnogo više oštećeni u prvoj utakmici, isključenjem Toresa zbog dva smešna prekršaja u poređenju sa ovom rukom Barsinog kapitena...

ultras

pre 8 godina

(Jumko, 14. april 2016 09:41)
Mnogo bih voleo da te upoznam . Prosto ne mogu da verujem da je neko toliko kontras, kao da namerno iritiras ljude svojom komentarima . Ti ih sve licno poznajes, pa znas ko je kakav covek ? Barselona igra najlepsi fudbal ikada ? Ona igra anti-fudbal, sa nepotrebnim davljenjem lopte, uz ogromnu pomoc sudija, vise od deceniju unazad ! Molim te postedi nas svojih gluposti, unapred hvala .

Dacha

pre 8 godina

Odvali glupost i osta ziv!! Kako nije kad je direktno uticao na rezultat jer da je svirao penal bilo bi najverovatnije 2-1 i onda bi se igrali produzeci a tamo ko zna ko ko bi prosao dalje...sad ce neko reci pa trebao je i da iskljuci iniestu (a trebao je,slazem se) i onda ni bi doslo do situacije da bude penal za barsu,sve je to sta bi bilo kad bi bilo,mozda bi sutirao neko drugi,mozda bi atletiko dao jos jedan gol to niko ne zna i muka mi je vise od ovih sudija koji u skoro svakoj utakmici prave greske i direktno uticu rezultat a zasticeni su kao beli medvedi i niko im nista ne moze!! Zato su NBA,NFL,tenis,cak i u odbojci je uveden celendz najposteniji bar sto se sudjenja tice,sve je podlozno video proveri pa izvolte neka sudija pogresi ali greska se da ispraviti i nema ostecenih na kraju pa bolji neka pobedi!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Luis Enrike je prevara od trenera!
Velikom Gvardioli nije ni do članaka!
Gvardiolina Barselona je bila mašina i poezija u istom trenutku, a ova Luisa Enrikea ima da zahvali samo jednom čoveku na uspesima - Luisu Suarezu!
Imali su oni i pre Suareza i Mesija i Neimara, pa nisu osvojili ništa!

Suarez je taj koji im je doneo uspehe i trofeje - kao tim su debelo inferiorni u odnosu na Gvardiolinu Barselonu!

Dr. Mr.

pre 8 godina

Ne mogu da se žale na sudiju, jer je prethodno Iniesta trebalo da dobije crveni karton, a upravo je on napucao loptu za penal na drugoj strani kasnije.

egil vangen

pre 8 godina

Barselona igra najlepši fudbal ikada? Možda su igrali u eri Ronaldinja a to što su izdresirani da besomučno drže loptu u svom posedu nije poenta lepote fudbala. Sinoć nisu uspeli ni dve krštene šanse za gol da stvore. Drugo, to što neka ekipa godinama postiže fantastične rezultate ne znači da igraju najlepši fudbal. Po mom mišljenju i od kad ja pratim fudbal, najlepši fudbal su igrali Deportivo La Korunja sa početka ovog veka i Borusija u eri Jirgena Klopa iako se ove dve ekipe i nisu naosvajale trofeja.

vv

pre 8 godina

lol, da li znas sta pricas, Real kome je protiv Volfsburga ponisten cist gol i sudjen nepostojeci penal za Volfsburg je Uefin klub,stvarno imas problem u glavi, ako ti je krivo zbog Barselone ne moras da spominjes odmah Real i da pises neke gluposti, znam da si kao navijac Barselone navikao na svakakve poklone od sudija u LS, ali dodje Ricoli koji gle cuda nije nista poklonio Barseloni i verovatno vise nece suditi Barseloni, nece Uefa to dozvoliti, i njima je sad krivo kao i tebi, jer se Brih bas potrudio u prvoj utakmici da Barselona pobedi i sad Ricoli unisti njegov i Uefin trud

Марко

pre 8 godina

Био је чист пенал за Барселону, а пре тога искључење за Иниесту. Деси се да судија погреши, међутим, како Барселона игра у последње време, није ми жао што су испали. Испали су из форме у погрешном тренутку. Са друге стране, како игра Атлетико Мадрид, жао ми је што такав клуб уопште морам и да гледам у Лиги шампиона. Играју најружнији фудбал у Европи. Од клубова који су преостали једино Реал може да одигра лепо.

lol

pre 8 godina

(vv, 14. april 2016 13:06)

Felix Brych je prošle sezone dao crveni Ardi Turanu i protiv Reala samo zato što je Arda napravio 2 faula u čitavoj utakmici. Prije tog Ramos razbija laktom glavu Madžukić i ne dobija crveni, Carvajal isto tako za namjerno udaranje Mandžukića nije dobio crveni. Smiješni crveni Naniju protiv Reala isto tako. 2 penala koja nisu suđena Galatisaray. Penal Realu protiv Juventusa i Bayerna 2012 + gol iz ofsajda + im UEFA namješta svake godine lagani put do polufinala i kad dobiju jače protivnike sudije ih pokradu. Da ne spominjem sve one krađe u korist Reala od prije... Barci u nekim utakmicama jesu sudije pogurali ali su isto tako bili i oštećeni za razliku od Reala kojeg svi guraju i u Primeri i u LŠ od kako postoje. Da Real nema sudija imali bi barem duplo manje trofeja u svojoj historiji. To je činjenica.

Nislija

pre 8 godina

Suarezu treba zabraniti bavljenje sportom!
Atletiko zasluzeno ide dalje, sramna igra barselone u prvom poluvremenu, dodavanje na svojoj polovini i kradja vremena od pocetka utakmice.

Vlada

pre 8 godina

Ej, ti sigurno ne navijas za Barselonu, bas si realan, da je bilo dobro sudjenje Barselona bi izgubila i prvu utakmicu, to sramno sudjenje svi zaboravljaju, a kad Barselona ispadne onda su krive sudije, jer im nisu poklonile neki penal ili crveni, a Iniestino namerno igranje rukom, trebao da dobije crveni, a nije, ali nije ni vazno, ipak ih je Atletiko izbacio. NAPRED ATLETIKO !!!

Tragikomicno

pre 8 godina

Jeste da te nevole, ali Alba je sad lepo rekao, imali su tih par sansi koje nisu iskoristili, znaci iskljucivo njihovom krivicom nisu prosli, tu je kraj price, nikakvi kartoni i penali, znao je i Ricoli da utakmica treba da se zavrsi 11na11, da ga ne razapnu kao Brycha

EuroNix

pre 8 godina

Slicno su Barcini igraci i pre dve godine izjavili, kad je sudija neopravdano ponistio gol Messiju i Atletiko uzeo prvenstvo. U tome je razlika izmedju Barce i ostalih timova. Utakmica je zavrsena, ne moze se nista popraviti. Ide se dalje i ne cmizdri se

Dragan

pre 8 godina

Da, vrlo korektna izjava. Penal im nije suđen sa kojim bi verovatno izborili produžetak i nadu za prolaz dalje, a čovek ne krivi sudiju. To može samo čovek velike širine pogleda i shvatanja života. Svaka čast, Đordiju Albi. Ipak, mislim da je dobro što se sve desilo kako se desilo. Atletiko je zaslužio prolaz, a Inijesta prethodno crveni karton.

andreas kisser

pre 8 godina

Barseloni krive sudije!!! Ma nije moguće! Možda je trebao Ovrebo da sudi, a? Ko razume shvatiće... Karma je čudo, gospodo Katalonci! Mislim da se Balak i Drogba slade ovim rezultatom...
(King James, 14. april 2016 09:53)

ako sam dobro razumeo ovu vest, a mislim da sam dovoljno pismen da razumem procitano, niko iz barselone se ni na sta ne zali! osim ako pod fk barselona ne podrazumevas napaljene tinejdzere koji po ovom forumu ostavljaju glupe komentare?

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 8 godina

Svaka čast na izjavi, Barselona jednostavno nije zaslužila da prođe! Nego ovaj Jumko nam se mnogo nešto loži na špance i južnoamerikance, svi su mu oni dušice samo mu Novak ne valja...

Tex Willer

pre 8 godina

Ovome treba priznanje Gabija da je igrao ali da nije siguran gde."Gospodo" iz srpskih klubova naučite nešto iz ove dve GOSPODSKE izjave.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Tip je pošteno rekao. Sećamo se pre par godina kad je Van Persi dobio protiv Barse 2.žuti karton zbog šutiranja lopte posle zvižduka! Pa pre nedelju dana - isključenje Toresa. Nije malo puta bilo da su sudije pogurale Barsu. Atletiko je u dvomeču bio bolji i zasluženo prošao dalje. Ja im želim titulu!

Mrki

pre 8 godina

Nevolim Barcelonu ali svaka čast Jordi Albi za komentar.
Pošteno i realno, jednom dobiješ, drugi put izgubiš. Nije izgubljen život već jedna utakmica.