Četvrtak, 11.02.2016.

18:15

Ruska samba okončala srpsku bajku

Futsaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u finale Evropskog prvenstva u Areni, zaustavili su ih Rusi pobedom od 3:2 posle produžetaka.

Izvor: AK

Ruska samba okonèala srpsku bajku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 8 godina

Kolko ja znam ovo je bilo Evropsko prvenstvo,a ne svetsko prvenstvo,a mi smo na Evropskom prvenstvu igrali sa
cistokrvnim Rusem Danilom.

ludinovinar

pre 8 godina

Штета момци, тврда утакмица, Руси/Бразилци на крају мало јачи, али и сјајног гошу имају.. :-) Надамо се бронзи, а велики је успех бити међу четири екипе у Европи.. Овај прелепи спорт заслужује већу пажњу у будућности, наравно на клупском нивоу за почетак.. У суботу сви заједно, хвала момци за дивне тренутке! :-)

Sramota za Rusiju

pre 8 godina

Prvi put u životu ću navijati za Španiju. Rusiju i ruski narod veoma volim i poštujem ali jednostavno ne mogu da navijam za ove bezobrazne Brazilce koji su celu utakmicu gestikulirali i procirali i publiku i naše igrače. Sram ih bilo. Pa zar da onolika zemlja ne može da skupi 12 igrača nego im pola tima Brazilci plaćenici?!

Burgenland

pre 8 godina

I mi smo igrali polufinale 2012. kad se igralo u ZG, oce to na krilima publike. Sad vjerojatno slijedi jos jedno prizemljenje i cetvrto mjesto, realno i Kazaci i Spanjolci su bolja ekipa.

kokan

pre 8 godina

@gagi,...... pa eto otvori se i ulazi $$$ u 'futsal', niko ti ne brani. ili mozda mislis da raspala drzava treba da baca pare i na ove rekreativce.

Milan

pre 8 godina

Sve cestitke reprezentaciji Srbije. Veliki rezultat, nadam se krunisan medaljom,odlicna igra tokom celog prvenstva, odlicno vodjenje Ace Kovacica. Lako je praviti se generalom posle bitke, ali s obzirom da smo svi Srbi selektori, a i sam sam dugo u futsalu dajem sebi za pravo da spomenem par stvari koje bi po mom misljenju mogle jos za nijansu podici kvalitet i rezultat. Prvo mislim da je sam finis utakmice trebalo odigrati malo rizicnije, otvorenijeg garda i u jacem ritmu i intenzitetu iz koga bi trazili sesti prekrsaj koji bi mozda utakmicu prelomio u nasu korist. Takodje, mislim da se je u sastavu reprezentacije za EP morao naci i jedan sidras jer Janjic to svakako nije, a prisustvo takvog igraca i igra na njega u trenucima kada nam je trebao jos jedan faul je dobitna kombinacija posebno pred 11000 domacih navijaca. Bili smo jedna od retkih reprezentacija bez takvog igraca. Kakogod, jos jednom sve cestitke i puno srece u borbi za bronzu.

Neutron

pre 8 godina

Kojih ovde budalastih komentara moze da se procita, cudo jedno.

Kao prvo, ovaj sport je jako popularan u Evropi i, odlican je. Englezi obozavaju njihov kriket, igraju samo oni i bivse kolonije i boli ih kita za sta drugi misle. I mene isto zabole u ovom slucaju.

Kao drugo, Rusi su velesila u ovom sportu.

Kao trece, u polufinalu smo jos jednog evropskog prvenstva. Odlicno, i momci su igrali super. BRAVO MOMCI!

Cetvrto, ajmo junaci po jos jednu medalju za nasu zemlju ove godine, pored titule na AO Open, i zlata u vaterpolu (sredozemni sport, majstori smo u njemu neprevazidjeni, obozavam ga i takodje, zabole me kita za ostatak sveta da li ga voli ili ne).

O-dli-cno. Cestitam nasim sportistima, uz razbijanje Cedevite veceras, i svakako Rusima na zasluzenoj pobedi. I to je to. Cega tu ima spornog i sta tu nije jasno?

AJMO PO BRONZU ORLOVI!!!

DWade

pre 8 godina

Zasluzujete mnogo vise od onoga sto dobijate i od onoga sto ce te tek dobiti... Hvala vam za ove divne trenutke i osecaje srece koje ste nam donosili ovih dana!

Glavu gore momci! Samo ponosno, glavu gore!

pepo

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idemo po bronzu, 11. februar 2016 20:56)
Pa to sam i ja napisao prije par dana kada smo remizirali sa Brazilom.Tada ste me popljuvali svi redom.U grupi smo igrali sa dva Brazila,pa ti prođi.

autogol

pre 8 godina

Neko je pomenuo pre neki dan da je finale EP bilo Srbija - Ukrajina, a sve posle su brazilske futsal igre, ajde igrač Brazilac ali golman, svašta. Ovo nikada neće biti ozbiljan sport.

realno

pre 8 godina

" .. Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! .. "
(Mikiveliki, 11. februar 2016 21:36)

Kako Srbi u Americi mogu da budu Amerikanci ?

Krle

pre 8 godina

Sto toliko spominjete te brazilce pa sta vas briga ko za koga igra to je njihova stvar i mi smo mogli da dovedemo 10 takvi ali nismo i ne treba,oni jesu i to je njihov izbor,mnogima od vas ne smeta sto amerikanka igra za nasu kosarkasku selekciju nego je jos zovete Danijela Pejdzic.

PAOK

pre 8 godina

Sta sad odjednom ne volite bracu ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ismet, 11. februar 2016 21:07)

Pa i vi ne volite bracu nego volite one koje su vas poturcili

k

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engl.komentatorom. Covek kaze da je trebao da bude 6.faul za nas kada je Kocicu dosudjen faul. A za penal koji nam nije sviran da ne pricam...

Mikiveliki

pre 8 godina

Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! Исто тако је и са другим спортовима. Фудбал је постао комедија од тимова до саме репрезентације. Барселону сви славе као Шпански тим, а окосница тима нису Шпанци.

Coutinho

pre 8 godina

Ocekujem sad po starom srpskom obicaju da totalno padnu psiholoski i da lagano izgube i za broznu ko god bio protivnik i ako bi ta bronza bila senzacija s obzirom kakav nam je futsal.

bruder

pre 8 godina

Kolko su nesposobni majko moja, ej 7 minuta pre kraja za faul rusa mi dobijamo penal i oni nisu sposobni da ga iznude. Katastrofa, nećemo biti ni treći sad...

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Bravo momci za trud i zalaganje. Najbitnije je da ste ostavili srcena terenu, i zato cete uvek imati nasu podrsku. Bravo momci.

Jumko

pre 8 godina

Koliko su ozbiljni sportovi vaterpolo i futsal pokazuje cinjenica da sudije navlace na nas, sto se ni u jednom ozbiljnom sportu ne desava! Prvo kradja u vaterpolu protiv Cg, a sada iskljucuju neopravdano najboljeg ruskog igraca Limu, i sviraju nepostojeci indirekt 20 sec do kraja!

Jumko

pre 8 godina

Mislim da Arena place i da ce joj trebati jedno godinu dana da dodje sebi posle ovako dva glupa takmicenja koja su odrzana u njoj kao sto su vaterpolo i futsal!

fff

pre 8 godina

Dobro su nam Hrvati rekli... ovo ce nam biti najveci uspeh.... nazalost dok je naturizovanih igraca u drugim reprezentacijama mi necemo imati sanse...

NN

pre 8 godina

MOMCI ... SVAKA VAMA CAST ... izginuli ste .. dali ste se 150 % i ja VAM samo mogu reci HVALE uputiti ... OPORVAITE SE pa da probamo dobiti kazahstance ... A i u tom mecu sta uradite uradite ne bitno ... VI ste ovo prvenstvo odradili velicanstveno ... PONOSAM SAM SAM NA VAS !!!!!!

djoka ch.

pre 8 godina

Bravo momci,bravo!sta drugo reci,u najmanju ruku ravnopravni sa evropskim Brazilcima.A kad vidim onog Brazilca kako se busa u grudi,valjda osetio zov majchice Rusije.

Ranger

pre 8 godina

Momcima svaka cast,a nadam se da ce Rusi izgubiti u finalu,onakav pritisak na sudije kada je umesto kaznenog udarca za Srbiju sviran kontrafaul,ne bi ni Siptari izvrsili,obicni placeni foliranti,a mi i dalje navijajmo za njih i zivimo u kolektivnom mitu kako nas vole i podrzavaju,cast izuzecima...

Djorgo laik

pre 8 godina

Malo sematski sport, ali dinamican - ok.
U ovom mecu su izasle na videlo nase slabosti:
- naivnost u prekidima
- fizicka inferiornost u duelima (u odbrani je kljucno)
- kratka klupa ...
- sjajan golman, ali ne ucestvuje u igri u napadu.

Sve cestitke na borbenosti, i sjajnoj igri na celom turniru.

veliki strumf

pre 8 godina

Aman, koliko golova smo primili iz auta i kornera! Kako je moguce da ovoliko ne umemo da se postavimo? A mi prakticno nemamo akciju iz auta ili kornera na stativu, vec obicno vracamo nazad.

LOL

pre 8 godina

Svaka cast svim igracima, mi smo pruzili vise nego ocekivan otpor braci Rusima. Na kraju mi deluje da ce Spanija ili Kazahstan da imaju prednost u finalu a onaj Lima nece ni igrati.

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Од Русије смо бољи. Да ли смо бољи од Брасије( или Русила) видећемо. Напред Србија!!!!!

Sekula

pre 8 godina

Realno igrali su samo kad smo bili u zaostatku cim bi izjednacili totalno bi se povukli iz samo njima znanih razloga,ali opet svaka im cast na borbi dali su koliko su mogli treba ih podrzati i u borbi za bronzu zasluzili su.

idemo po bronzu

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!

borko

pre 8 godina

I niko da kaze da Rusija nije samo izdrzala vise od pet minuta regularnog dela bez sestog faula, nego i cela dva produzetka. Prosto neverovatno da nismo bar umeli da iznudimo jedan faul za vise od 15 minuta. Faulovi se prenose u produzecima, neka me ispravi neko ako slucajno gresim.

ajte molim vas

pre 8 godina

igrali smo protiv dve ekipe istovremeno,i ovi rusi tolika zemlja a nemaju 6 momka koji znaju da igraju nego uzimaju brazilce sramota braco Rusi!!!!

zex

pre 8 godina

Dobro je momci, svaka cast mogli smo da pobedimo.nismo slabiji od Rusije to se i videlo celo vreme.kakve veze to sto su Brazilci,mi smo talentovanija nacija od brazilaca s obzirom da smo vise od deset puta manja zemlja mi smo u vrhu svakako.

Realno

pre 8 godina

znaci Hrvatska daleko imalao najjacu skupinu sam rusijom (2:2) i Kazahstan ( koje je isto u polufinale)...
(deda, 11. februar 2016 20:01)

Ne,nego su Rusi i Kazahstan imali najlakseg protivnika

VUK

pre 8 godina

ko brani reprezentativcima futsala da igraju fudbal? Da potpišu ugovore za Real, Bayern... i uzmu desetine miliona evra! Mogli su? Odbili ponude?Ivanovića plaća Abramovič svojim parama. Nije ga partija ili tata zaposlio u Chelsi! To su vrednosti u svetskom sportu. Liga šampiona kreće sledeće nedelje. To gleda u prenosimo preko 200 miliona ljudi...ok. našoj sirotinji trebaju medalje.. ali babe i žabe!?

Хулк

pre 8 godina

За кога ли црни Џумко(jumko) сад навија !?!?!? Ни једне ни друге не може очима да види.

K(ik)lop

pre 8 godina

Bitno je da je tole baksuz dosao da se slika i da se okiti tudjim perjem,citao sam da je Simic cini mi se izjavio da u hotelu kafu placaju iz svog dzepa i onda covek dodje na tribine bez srama i stida,ovaj englez nas opet najstrasnije krade kao i protiv ukrajinaca.

Nole vodi CZČ u EL

pre 8 godina

A "jel" najbolji sportista sveta svih vremena Nole na utakmici ili on samo gleda CZČ, ranije Divu, sa panterganima i pomaže kriminalcu Čoviću da puni tribine. A "jel" istina da će Nole za CZČ, ranije Diva, da obezbedi A licenc na pet godina?

Cxevu

pre 8 godina

Bolje nam je da izgubimo.Em nije sramota,em bismo u finalu izgubili od Spanaca.Ovako cemo osvojiti trece mesto protiv Kazahstana i zavrsiti pobedom.

daddy cool

pre 8 godina

Srpski donbasovci u neveri: za koga da navijaju?
(Igor, 11. februar 2016 18:42)

Praci Srbi navijaju za svoju reprezentaciju, a vole i rusku. Prodane duse sa druge strane za onog ko im vise plati.

.

pre 8 godina

nesto gluplje,sa vise trcanja nisam video...a najvise me izludjuju ovi koji sada kao lude za ovim a u zivotu nisu igrali ovo!!ovo sto gledamo i mali fudbal u balonu nema veze jedno s drugim!!!i ne lozite se vise

veliki strumf

pre 8 godina

Da li je moguce da u polufinalu primamo dva ovako nesrecna i jeftina gola!? Ni po cemu ovi ruski Brazilci nisu bolji od nasih momaka.

Patriot

pre 8 godina

Moglo je da bude mnogo vise golova u prvom poluvremenu i za nas i za bracu Ruse. Razlika na terenu Robinjo, covek drzi igru kao poslednji igrac samo tako...Mi imali dobre kombinacije ali losa zavrsnica :(

Coutinho

pre 8 godina

Kukavicka igra dok nismo primili prvi gol,pose tog odlicna igra do izjednacenja pa posle tog opet totalna defanziva,igrajte bre fudbal,isti djavo izgubili 5-1 ili 2-1 ne menja nista.

brboc

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??
(Dzoni9700, 11. februar 2016 18:46)

Tvoje ime bas zvuci srpski.

Navijac

pre 8 godina

Danasnji sport je otisao u......Za lovu mozes da kupis fudbalera, atleticara, kosarkasa.Na ovom EP vise brazilaca nego evropljana.U Svedskoj sve sami original svedjani crne puti

Filozof

pre 8 godina

Cekaj,cekaj a sta ono bese cekas? Pa cekam u redu ? A aaa pa zivot je jedno veliko cekanje, vidis sinko neko ceko u redu za hleb a neko u redu za karte nebitnog desavanja, dok opet neki cekaju u redaljci. E sad ti prosudi sta je korisnije a ako ti se sve samo ne kaze ti otidji do Cele kule, stani ispred tog monomentalnog spomenika i sve ce ti biti jasno!

Dzoni9700

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??

K(ik)lop

pre 8 godina

Bitno je da je tole baksuz dosao da se slika i da se okiti tudjim perjem,citao sam da je Simic cini mi se izjavio da u hotelu kafu placaju iz svog dzepa i onda covek dodje na tribine bez srama i stida,ovaj englez nas opet najstrasnije krade kao i protiv ukrajinaca.

ajte molim vas

pre 8 godina

igrali smo protiv dve ekipe istovremeno,i ovi rusi tolika zemlja a nemaju 6 momka koji znaju da igraju nego uzimaju brazilce sramota braco Rusi!!!!

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Од Русије смо бољи. Да ли смо бољи од Брасије( или Русила) видећемо. Напред Србија!!!!!

Neutron

pre 8 godina

Kojih ovde budalastih komentara moze da se procita, cudo jedno.

Kao prvo, ovaj sport je jako popularan u Evropi i, odlican je. Englezi obozavaju njihov kriket, igraju samo oni i bivse kolonije i boli ih kita za sta drugi misle. I mene isto zabole u ovom slucaju.

Kao drugo, Rusi su velesila u ovom sportu.

Kao trece, u polufinalu smo jos jednog evropskog prvenstva. Odlicno, i momci su igrali super. BRAVO MOMCI!

Cetvrto, ajmo junaci po jos jednu medalju za nasu zemlju ove godine, pored titule na AO Open, i zlata u vaterpolu (sredozemni sport, majstori smo u njemu neprevazidjeni, obozavam ga i takodje, zabole me kita za ostatak sveta da li ga voli ili ne).

O-dli-cno. Cestitam nasim sportistima, uz razbijanje Cedevite veceras, i svakako Rusima na zasluzenoj pobedi. I to je to. Cega tu ima spornog i sta tu nije jasno?

AJMO PO BRONZU ORLOVI!!!

PAOK

pre 8 godina

Sta sad odjednom ne volite bracu ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ismet, 11. februar 2016 21:07)

Pa i vi ne volite bracu nego volite one koje su vas poturcili

daddy cool

pre 8 godina

Srpski donbasovci u neveri: za koga da navijaju?
(Igor, 11. februar 2016 18:42)

Praci Srbi navijaju za svoju reprezentaciju, a vole i rusku. Prodane duse sa druge strane za onog ko im vise plati.

Krle

pre 8 godina

Sto toliko spominjete te brazilce pa sta vas briga ko za koga igra to je njihova stvar i mi smo mogli da dovedemo 10 takvi ali nismo i ne treba,oni jesu i to je njihov izbor,mnogima od vas ne smeta sto amerikanka igra za nasu kosarkasku selekciju nego je jos zovete Danijela Pejdzic.

Navijac

pre 8 godina

Danasnji sport je otisao u......Za lovu mozes da kupis fudbalera, atleticara, kosarkasa.Na ovom EP vise brazilaca nego evropljana.U Svedskoj sve sami original svedjani crne puti

DWade

pre 8 godina

Zasluzujete mnogo vise od onoga sto dobijate i od onoga sto ce te tek dobiti... Hvala vam za ove divne trenutke i osecaje srece koje ste nam donosili ovih dana!

Glavu gore momci! Samo ponosno, glavu gore!

idemo po bronzu

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!

Coutinho

pre 8 godina

Ocekujem sad po starom srpskom obicaju da totalno padnu psiholoski i da lagano izgube i za broznu ko god bio protivnik i ako bi ta bronza bila senzacija s obzirom kakav nam je futsal.

k

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engl.komentatorom. Covek kaze da je trebao da bude 6.faul za nas kada je Kocicu dosudjen faul. A za penal koji nam nije sviran da ne pricam...

Milan

pre 8 godina

Sve cestitke reprezentaciji Srbije. Veliki rezultat, nadam se krunisan medaljom,odlicna igra tokom celog prvenstva, odlicno vodjenje Ace Kovacica. Lako je praviti se generalom posle bitke, ali s obzirom da smo svi Srbi selektori, a i sam sam dugo u futsalu dajem sebi za pravo da spomenem par stvari koje bi po mom misljenju mogle jos za nijansu podici kvalitet i rezultat. Prvo mislim da je sam finis utakmice trebalo odigrati malo rizicnije, otvorenijeg garda i u jacem ritmu i intenzitetu iz koga bi trazili sesti prekrsaj koji bi mozda utakmicu prelomio u nasu korist. Takodje, mislim da se je u sastavu reprezentacije za EP morao naci i jedan sidras jer Janjic to svakako nije, a prisustvo takvog igraca i igra na njega u trenucima kada nam je trebao jos jedan faul je dobitna kombinacija posebno pred 11000 domacih navijaca. Bili smo jedna od retkih reprezentacija bez takvog igraca. Kakogod, jos jednom sve cestitke i puno srece u borbi za bronzu.

Djorgo laik

pre 8 godina

Malo sematski sport, ali dinamican - ok.
U ovom mecu su izasle na videlo nase slabosti:
- naivnost u prekidima
- fizicka inferiornost u duelima (u odbrani je kljucno)
- kratka klupa ...
- sjajan golman, ali ne ucestvuje u igri u napadu.

Sve cestitke na borbenosti, i sjajnoj igri na celom turniru.

autogol

pre 8 godina

Neko je pomenuo pre neki dan da je finale EP bilo Srbija - Ukrajina, a sve posle su brazilske futsal igre, ajde igrač Brazilac ali golman, svašta. Ovo nikada neće biti ozbiljan sport.

realno

pre 8 godina

" .. Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! .. "
(Mikiveliki, 11. februar 2016 21:36)

Kako Srbi u Americi mogu da budu Amerikanci ?

pepo

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idemo po bronzu, 11. februar 2016 20:56)
Pa to sam i ja napisao prije par dana kada smo remizirali sa Brazilom.Tada ste me popljuvali svi redom.U grupi smo igrali sa dva Brazila,pa ti prođi.

borko

pre 8 godina

I niko da kaze da Rusija nije samo izdrzala vise od pet minuta regularnog dela bez sestog faula, nego i cela dva produzetka. Prosto neverovatno da nismo bar umeli da iznudimo jedan faul za vise od 15 minuta. Faulovi se prenose u produzecima, neka me ispravi neko ako slucajno gresim.

Dzoni9700

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??

bruder

pre 8 godina

Kolko su nesposobni majko moja, ej 7 minuta pre kraja za faul rusa mi dobijamo penal i oni nisu sposobni da ga iznude. Katastrofa, nećemo biti ni treći sad...

Mikiveliki

pre 8 godina

Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! Исто тако је и са другим спортовима. Фудбал је постао комедија од тимова до саме репрезентације. Барселону сви славе као Шпански тим, а окосница тима нису Шпанци.

Coutinho

pre 8 godina

Kukavicka igra dok nismo primili prvi gol,pose tog odlicna igra do izjednacenja pa posle tog opet totalna defanziva,igrajte bre fudbal,isti djavo izgubili 5-1 ili 2-1 ne menja nista.

veliki strumf

pre 8 godina

Da li je moguce da u polufinalu primamo dva ovako nesrecna i jeftina gola!? Ni po cemu ovi ruski Brazilci nisu bolji od nasih momaka.

brboc

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??
(Dzoni9700, 11. februar 2016 18:46)

Tvoje ime bas zvuci srpski.

kokan

pre 8 godina

@gagi,...... pa eto otvori se i ulazi $$$ u 'futsal', niko ti ne brani. ili mozda mislis da raspala drzava treba da baca pare i na ove rekreativce.

NN

pre 8 godina

MOMCI ... SVAKA VAMA CAST ... izginuli ste .. dali ste se 150 % i ja VAM samo mogu reci HVALE uputiti ... OPORVAITE SE pa da probamo dobiti kazahstance ... A i u tom mecu sta uradite uradite ne bitno ... VI ste ovo prvenstvo odradili velicanstveno ... PONOSAM SAM SAM NA VAS !!!!!!

Sramota za Rusiju

pre 8 godina

Prvi put u životu ću navijati za Španiju. Rusiju i ruski narod veoma volim i poštujem ali jednostavno ne mogu da navijam za ove bezobrazne Brazilce koji su celu utakmicu gestikulirali i procirali i publiku i naše igrače. Sram ih bilo. Pa zar da onolika zemlja ne može da skupi 12 igrača nego im pola tima Brazilci plaćenici?!

Realno

pre 8 godina

znaci Hrvatska daleko imalao najjacu skupinu sam rusijom (2:2) i Kazahstan ( koje je isto u polufinale)...
(deda, 11. februar 2016 20:01)

Ne,nego su Rusi i Kazahstan imali najlakseg protivnika

Хулк

pre 8 godina

За кога ли црни Џумко(jumko) сад навија !?!?!? Ни једне ни друге не може очима да види.

.

pre 8 godina

nesto gluplje,sa vise trcanja nisam video...a najvise me izludjuju ovi koji sada kao lude za ovim a u zivotu nisu igrali ovo!!ovo sto gledamo i mali fudbal u balonu nema veze jedno s drugim!!!i ne lozite se vise

Ranger

pre 8 godina

Momcima svaka cast,a nadam se da ce Rusi izgubiti u finalu,onakav pritisak na sudije kada je umesto kaznenog udarca za Srbiju sviran kontrafaul,ne bi ni Siptari izvrsili,obicni placeni foliranti,a mi i dalje navijajmo za njih i zivimo u kolektivnom mitu kako nas vole i podrzavaju,cast izuzecima...

zex

pre 8 godina

Dobro je momci, svaka cast mogli smo da pobedimo.nismo slabiji od Rusije to se i videlo celo vreme.kakve veze to sto su Brazilci,mi smo talentovanija nacija od brazilaca s obzirom da smo vise od deset puta manja zemlja mi smo u vrhu svakako.

fff

pre 8 godina

Dobro su nam Hrvati rekli... ovo ce nam biti najveci uspeh.... nazalost dok je naturizovanih igraca u drugim reprezentacijama mi necemo imati sanse...

djoka ch.

pre 8 godina

Bravo momci,bravo!sta drugo reci,u najmanju ruku ravnopravni sa evropskim Brazilcima.A kad vidim onog Brazilca kako se busa u grudi,valjda osetio zov majchice Rusije.

ludinovinar

pre 8 godina

Штета момци, тврда утакмица, Руси/Бразилци на крају мало јачи, али и сјајног гошу имају.. :-) Надамо се бронзи, а велики је успех бити међу четири екипе у Европи.. Овај прелепи спорт заслужује већу пажњу у будућности, наравно на клупском нивоу за почетак.. У суботу сви заједно, хвала момци за дивне тренутке! :-)

Nole vodi CZČ u EL

pre 8 godina

A "jel" najbolji sportista sveta svih vremena Nole na utakmici ili on samo gleda CZČ, ranije Divu, sa panterganima i pomaže kriminalcu Čoviću da puni tribine. A "jel" istina da će Nole za CZČ, ranije Diva, da obezbedi A licenc na pet godina?

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Bravo momci za trud i zalaganje. Najbitnije je da ste ostavili srcena terenu, i zato cete uvek imati nasu podrsku. Bravo momci.

Sekula

pre 8 godina

Realno igrali su samo kad smo bili u zaostatku cim bi izjednacili totalno bi se povukli iz samo njima znanih razloga,ali opet svaka im cast na borbi dali su koliko su mogli treba ih podrzati i u borbi za bronzu zasluzili su.

veliki strumf

pre 8 godina

Aman, koliko golova smo primili iz auta i kornera! Kako je moguce da ovoliko ne umemo da se postavimo? A mi prakticno nemamo akciju iz auta ili kornera na stativu, vec obicno vracamo nazad.

VUK

pre 8 godina

ko brani reprezentativcima futsala da igraju fudbal? Da potpišu ugovore za Real, Bayern... i uzmu desetine miliona evra! Mogli su? Odbili ponude?Ivanovića plaća Abramovič svojim parama. Nije ga partija ili tata zaposlio u Chelsi! To su vrednosti u svetskom sportu. Liga šampiona kreće sledeće nedelje. To gleda u prenosimo preko 200 miliona ljudi...ok. našoj sirotinji trebaju medalje.. ali babe i žabe!?

Jumko

pre 8 godina

Mislim da Arena place i da ce joj trebati jedno godinu dana da dodje sebi posle ovako dva glupa takmicenja koja su odrzana u njoj kao sto su vaterpolo i futsal!

Jumko

pre 8 godina

Koliko su ozbiljni sportovi vaterpolo i futsal pokazuje cinjenica da sudije navlace na nas, sto se ni u jednom ozbiljnom sportu ne desava! Prvo kradja u vaterpolu protiv Cg, a sada iskljucuju neopravdano najboljeg ruskog igraca Limu, i sviraju nepostojeci indirekt 20 sec do kraja!

LOL

pre 8 godina

Svaka cast svim igracima, mi smo pruzili vise nego ocekivan otpor braci Rusima. Na kraju mi deluje da ce Spanija ili Kazahstan da imaju prednost u finalu a onaj Lima nece ni igrati.

Patriot

pre 8 godina

Moglo je da bude mnogo vise golova u prvom poluvremenu i za nas i za bracu Ruse. Razlika na terenu Robinjo, covek drzi igru kao poslednji igrac samo tako...Mi imali dobre kombinacije ali losa zavrsnica :(

Burgenland

pre 8 godina

I mi smo igrali polufinale 2012. kad se igralo u ZG, oce to na krilima publike. Sad vjerojatno slijedi jos jedno prizemljenje i cetvrto mjesto, realno i Kazaci i Spanjolci su bolja ekipa.

Filozof

pre 8 godina

Cekaj,cekaj a sta ono bese cekas? Pa cekam u redu ? A aaa pa zivot je jedno veliko cekanje, vidis sinko neko ceko u redu za hleb a neko u redu za karte nebitnog desavanja, dok opet neki cekaju u redaljci. E sad ti prosudi sta je korisnije a ako ti se sve samo ne kaze ti otidji do Cele kule, stani ispred tog monomentalnog spomenika i sve ce ti biti jasno!

Cxevu

pre 8 godina

Bolje nam je da izgubimo.Em nije sramota,em bismo u finalu izgubili od Spanaca.Ovako cemo osvojiti trece mesto protiv Kazahstana i zavrsiti pobedom.

marko

pre 8 godina

Kolko ja znam ovo je bilo Evropsko prvenstvo,a ne svetsko prvenstvo,a mi smo na Evropskom prvenstvu igrali sa
cistokrvnim Rusem Danilom.

Dzoni9700

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??

bruder

pre 8 godina

Kolko su nesposobni majko moja, ej 7 minuta pre kraja za faul rusa mi dobijamo penal i oni nisu sposobni da ga iznude. Katastrofa, nećemo biti ni treći sad...

.

pre 8 godina

nesto gluplje,sa vise trcanja nisam video...a najvise me izludjuju ovi koji sada kao lude za ovim a u zivotu nisu igrali ovo!!ovo sto gledamo i mali fudbal u balonu nema veze jedno s drugim!!!i ne lozite se vise

daddy cool

pre 8 godina

Srpski donbasovci u neveri: za koga da navijaju?
(Igor, 11. februar 2016 18:42)

Praci Srbi navijaju za svoju reprezentaciju, a vole i rusku. Prodane duse sa druge strane za onog ko im vise plati.

Nole vodi CZČ u EL

pre 8 godina

A "jel" najbolji sportista sveta svih vremena Nole na utakmici ili on samo gleda CZČ, ranije Divu, sa panterganima i pomaže kriminalcu Čoviću da puni tribine. A "jel" istina da će Nole za CZČ, ranije Diva, da obezbedi A licenc na pet godina?

Jumko

pre 8 godina

Mislim da Arena place i da ce joj trebati jedno godinu dana da dodje sebi posle ovako dva glupa takmicenja koja su odrzana u njoj kao sto su vaterpolo i futsal!

Coutinho

pre 8 godina

Ocekujem sad po starom srpskom obicaju da totalno padnu psiholoski i da lagano izgube i za broznu ko god bio protivnik i ako bi ta bronza bila senzacija s obzirom kakav nam je futsal.

ajte molim vas

pre 8 godina

igrali smo protiv dve ekipe istovremeno,i ovi rusi tolika zemlja a nemaju 6 momka koji znaju da igraju nego uzimaju brazilce sramota braco Rusi!!!!

Jumko

pre 8 godina

Koliko su ozbiljni sportovi vaterpolo i futsal pokazuje cinjenica da sudije navlace na nas, sto se ni u jednom ozbiljnom sportu ne desava! Prvo kradja u vaterpolu protiv Cg, a sada iskljucuju neopravdano najboljeg ruskog igraca Limu, i sviraju nepostojeci indirekt 20 sec do kraja!

Cxevu

pre 8 godina

Bolje nam je da izgubimo.Em nije sramota,em bismo u finalu izgubili od Spanaca.Ovako cemo osvojiti trece mesto protiv Kazahstana i zavrsiti pobedom.

Krle

pre 8 godina

Sto toliko spominjete te brazilce pa sta vas briga ko za koga igra to je njihova stvar i mi smo mogli da dovedemo 10 takvi ali nismo i ne treba,oni jesu i to je njihov izbor,mnogima od vas ne smeta sto amerikanka igra za nasu kosarkasku selekciju nego je jos zovete Danijela Pejdzic.

K(ik)lop

pre 8 godina

Bitno je da je tole baksuz dosao da se slika i da se okiti tudjim perjem,citao sam da je Simic cini mi se izjavio da u hotelu kafu placaju iz svog dzepa i onda covek dodje na tribine bez srama i stida,ovaj englez nas opet najstrasnije krade kao i protiv ukrajinaca.

Neutron

pre 8 godina

Kojih ovde budalastih komentara moze da se procita, cudo jedno.

Kao prvo, ovaj sport je jako popularan u Evropi i, odlican je. Englezi obozavaju njihov kriket, igraju samo oni i bivse kolonije i boli ih kita za sta drugi misle. I mene isto zabole u ovom slucaju.

Kao drugo, Rusi su velesila u ovom sportu.

Kao trece, u polufinalu smo jos jednog evropskog prvenstva. Odlicno, i momci su igrali super. BRAVO MOMCI!

Cetvrto, ajmo junaci po jos jednu medalju za nasu zemlju ove godine, pored titule na AO Open, i zlata u vaterpolu (sredozemni sport, majstori smo u njemu neprevazidjeni, obozavam ga i takodje, zabole me kita za ostatak sveta da li ga voli ili ne).

O-dli-cno. Cestitam nasim sportistima, uz razbijanje Cedevite veceras, i svakako Rusima na zasluzenoj pobedi. I to je to. Cega tu ima spornog i sta tu nije jasno?

AJMO PO BRONZU ORLOVI!!!

PAOK

pre 8 godina

Sta sad odjednom ne volite bracu ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ismet, 11. februar 2016 21:07)

Pa i vi ne volite bracu nego volite one koje su vas poturcili

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Од Русије смо бољи. Да ли смо бољи од Брасије( или Русила) видећемо. Напред Србија!!!!!

idemo po bronzu

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!

Mikiveliki

pre 8 godina

Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! Исто тако је и са другим спортовима. Фудбал је постао комедија од тимова до саме репрезентације. Барселону сви славе као Шпански тим, а окосница тима нису Шпанци.

VUK

pre 8 godina

ko brani reprezentativcima futsala da igraju fudbal? Da potpišu ugovore za Real, Bayern... i uzmu desetine miliona evra! Mogli su? Odbili ponude?Ivanovića plaća Abramovič svojim parama. Nije ga partija ili tata zaposlio u Chelsi! To su vrednosti u svetskom sportu. Liga šampiona kreće sledeće nedelje. To gleda u prenosimo preko 200 miliona ljudi...ok. našoj sirotinji trebaju medalje.. ali babe i žabe!?

Realno

pre 8 godina

znaci Hrvatska daleko imalao najjacu skupinu sam rusijom (2:2) i Kazahstan ( koje je isto u polufinale)...
(deda, 11. februar 2016 20:01)

Ne,nego su Rusi i Kazahstan imali najlakseg protivnika

kokan

pre 8 godina

@gagi,...... pa eto otvori se i ulazi $$$ u 'futsal', niko ti ne brani. ili mozda mislis da raspala drzava treba da baca pare i na ove rekreativce.

brboc

pre 8 godina

Komentator: Oni ne zaradjuju milione i ne zanima ih da za njih zuje ceo svet, zanima ih samo Srbija i igraju srcem i ponosni su na prebivaliste! Djokovicu slusas li??
(Dzoni9700, 11. februar 2016 18:46)

Tvoje ime bas zvuci srpski.

realno

pre 8 godina

" .. Одавно више не навијам ни за једну екипу. Како Брзилци могу да буду Руси?! .. "
(Mikiveliki, 11. februar 2016 21:36)

Kako Srbi u Americi mogu da budu Amerikanci ?

autogol

pre 8 godina

Neko je pomenuo pre neki dan da je finale EP bilo Srbija - Ukrajina, a sve posle su brazilske futsal igre, ajde igrač Brazilac ali golman, svašta. Ovo nikada neće biti ozbiljan sport.

Burgenland

pre 8 godina

I mi smo igrali polufinale 2012. kad se igralo u ZG, oce to na krilima publike. Sad vjerojatno slijedi jos jedno prizemljenje i cetvrto mjesto, realno i Kazaci i Spanjolci su bolja ekipa.

Ranger

pre 8 godina

Momcima svaka cast,a nadam se da ce Rusi izgubiti u finalu,onakav pritisak na sudije kada je umesto kaznenog udarca za Srbiju sviran kontrafaul,ne bi ni Siptari izvrsili,obicni placeni foliranti,a mi i dalje navijajmo za njih i zivimo u kolektivnom mitu kako nas vole i podrzavaju,cast izuzecima...

k

pre 8 godina

Gledam na Eurosportu sa engl.komentatorom. Covek kaze da je trebao da bude 6.faul za nas kada je Kocicu dosudjen faul. A za penal koji nam nije sviran da ne pricam...

DWade

pre 8 godina

Zasluzujete mnogo vise od onoga sto dobijate i od onoga sto ce te tek dobiti... Hvala vam za ove divne trenutke i osecaje srece koje ste nam donosili ovih dana!

Glavu gore momci! Samo ponosno, glavu gore!

Navijac

pre 8 godina

Danasnji sport je otisao u......Za lovu mozes da kupis fudbalera, atleticara, kosarkasa.Na ovom EP vise brazilaca nego evropljana.U Svedskoj sve sami original svedjani crne puti

Filozof

pre 8 godina

Cekaj,cekaj a sta ono bese cekas? Pa cekam u redu ? A aaa pa zivot je jedno veliko cekanje, vidis sinko neko ceko u redu za hleb a neko u redu za karte nebitnog desavanja, dok opet neki cekaju u redaljci. E sad ti prosudi sta je korisnije a ako ti se sve samo ne kaze ti otidji do Cele kule, stani ispred tog monomentalnog spomenika i sve ce ti biti jasno!

veliki strumf

pre 8 godina

Da li je moguce da u polufinalu primamo dva ovako nesrecna i jeftina gola!? Ni po cemu ovi ruski Brazilci nisu bolji od nasih momaka.

Patriot

pre 8 godina

Moglo je da bude mnogo vise golova u prvom poluvremenu i za nas i za bracu Ruse. Razlika na terenu Robinjo, covek drzi igru kao poslednji igrac samo tako...Mi imali dobre kombinacije ali losa zavrsnica :(

fff

pre 8 godina

Dobro su nam Hrvati rekli... ovo ce nam biti najveci uspeh.... nazalost dok je naturizovanih igraca u drugim reprezentacijama mi necemo imati sanse...

borko

pre 8 godina

I niko da kaze da Rusija nije samo izdrzala vise od pet minuta regularnog dela bez sestog faula, nego i cela dva produzetka. Prosto neverovatno da nismo bar umeli da iznudimo jedan faul za vise od 15 minuta. Faulovi se prenose u produzecima, neka me ispravi neko ako slucajno gresim.

pepo

pre 8 godina

Srbija - Brazil 2:3
To je rezultat. Mozemo da budemo zadovoljni, jer da smo igrali protiv Rusije sigurno bismo sada bili u FINALU !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idemo po bronzu, 11. februar 2016 20:56)
Pa to sam i ja napisao prije par dana kada smo remizirali sa Brazilom.Tada ste me popljuvali svi redom.U grupi smo igrali sa dva Brazila,pa ti prođi.

LOL

pre 8 godina

Svaka cast svim igracima, mi smo pruzili vise nego ocekivan otpor braci Rusima. Na kraju mi deluje da ce Spanija ili Kazahstan da imaju prednost u finalu a onaj Lima nece ni igrati.

Milan

pre 8 godina

Sve cestitke reprezentaciji Srbije. Veliki rezultat, nadam se krunisan medaljom,odlicna igra tokom celog prvenstva, odlicno vodjenje Ace Kovacica. Lako je praviti se generalom posle bitke, ali s obzirom da smo svi Srbi selektori, a i sam sam dugo u futsalu dajem sebi za pravo da spomenem par stvari koje bi po mom misljenju mogle jos za nijansu podici kvalitet i rezultat. Prvo mislim da je sam finis utakmice trebalo odigrati malo rizicnije, otvorenijeg garda i u jacem ritmu i intenzitetu iz koga bi trazili sesti prekrsaj koji bi mozda utakmicu prelomio u nasu korist. Takodje, mislim da se je u sastavu reprezentacije za EP morao naci i jedan sidras jer Janjic to svakako nije, a prisustvo takvog igraca i igra na njega u trenucima kada nam je trebao jos jedan faul je dobitna kombinacija posebno pred 11000 domacih navijaca. Bili smo jedna od retkih reprezentacija bez takvog igraca. Kakogod, jos jednom sve cestitke i puno srece u borbi za bronzu.

zex

pre 8 godina

Dobro je momci, svaka cast mogli smo da pobedimo.nismo slabiji od Rusije to se i videlo celo vreme.kakve veze to sto su Brazilci,mi smo talentovanija nacija od brazilaca s obzirom da smo vise od deset puta manja zemlja mi smo u vrhu svakako.

Coutinho

pre 8 godina

Kukavicka igra dok nismo primili prvi gol,pose tog odlicna igra do izjednacenja pa posle tog opet totalna defanziva,igrajte bre fudbal,isti djavo izgubili 5-1 ili 2-1 ne menja nista.

djoka ch.

pre 8 godina

Bravo momci,bravo!sta drugo reci,u najmanju ruku ravnopravni sa evropskim Brazilcima.A kad vidim onog Brazilca kako se busa u grudi,valjda osetio zov majchice Rusije.

NN

pre 8 godina

MOMCI ... SVAKA VAMA CAST ... izginuli ste .. dali ste se 150 % i ja VAM samo mogu reci HVALE uputiti ... OPORVAITE SE pa da probamo dobiti kazahstance ... A i u tom mecu sta uradite uradite ne bitno ... VI ste ovo prvenstvo odradili velicanstveno ... PONOSAM SAM SAM NA VAS !!!!!!

Sekula

pre 8 godina

Realno igrali su samo kad smo bili u zaostatku cim bi izjednacili totalno bi se povukli iz samo njima znanih razloga,ali opet svaka im cast na borbi dali su koliko su mogli treba ih podrzati i u borbi za bronzu zasluzili su.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Bravo momci za trud i zalaganje. Najbitnije je da ste ostavili srcena terenu, i zato cete uvek imati nasu podrsku. Bravo momci.

Djorgo laik

pre 8 godina

Malo sematski sport, ali dinamican - ok.
U ovom mecu su izasle na videlo nase slabosti:
- naivnost u prekidima
- fizicka inferiornost u duelima (u odbrani je kljucno)
- kratka klupa ...
- sjajan golman, ali ne ucestvuje u igri u napadu.

Sve cestitke na borbenosti, i sjajnoj igri na celom turniru.

Sramota za Rusiju

pre 8 godina

Prvi put u životu ću navijati za Španiju. Rusiju i ruski narod veoma volim i poštujem ali jednostavno ne mogu da navijam za ove bezobrazne Brazilce koji su celu utakmicu gestikulirali i procirali i publiku i naše igrače. Sram ih bilo. Pa zar da onolika zemlja ne može da skupi 12 igrača nego im pola tima Brazilci plaćenici?!

Хулк

pre 8 godina

За кога ли црни Џумко(jumko) сад навија !?!?!? Ни једне ни друге не може очима да види.

veliki strumf

pre 8 godina

Aman, koliko golova smo primili iz auta i kornera! Kako je moguce da ovoliko ne umemo da se postavimo? A mi prakticno nemamo akciju iz auta ili kornera na stativu, vec obicno vracamo nazad.

ludinovinar

pre 8 godina

Штета момци, тврда утакмица, Руси/Бразилци на крају мало јачи, али и сјајног гошу имају.. :-) Надамо се бронзи, а велики је успех бити међу четири екипе у Европи.. Овај прелепи спорт заслужује већу пажњу у будућности, наравно на клупском нивоу за почетак.. У суботу сви заједно, хвала момци за дивне тренутке! :-)

marko

pre 8 godina

Kolko ja znam ovo je bilo Evropsko prvenstvo,a ne svetsko prvenstvo,a mi smo na Evropskom prvenstvu igrali sa
cistokrvnim Rusem Danilom.