Sreda, 10.02.2016.

08:12

Marjanović 11 poena i lakat od Vajtsajda

Boban Marjanović postigao je 11 poena (3/5 iz igre) uz 6 skokova, te po ukradenu i izgubljenu loptu, u pobedi San Antonija nad Majamijem 119:101.

Izvor: AK

Marjanoviæ 11 poena i lakat od Vajtsajda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Aca Znalac

pre 8 godina

Gledao sam jedno 20x snimak i uvek mi je zaključak da je Vajtsajd udario Bobija namerno. Znači konsekvence. Kazna od jedno milion dolara i zabrana igranja na jedno 30 utakmica, ako ne i dve godine.

gradjanin

pre 8 godina

Ne lozite se da je Bobi neko tajno oruzje Sparsa u plejofu. Ja ga volim kao brata rodjenog i zelim mu sve najbolje u karijeri, ne razumite me pogresno. Ali on nece krociti na teren u potencijalnoj seriji protiv Voriorsa. Prespor je, ne krece se dovoljno dobro i ne moze da pokrije niti jednog igraca u small-ball postavama Voriorsa.
Na stranu nacionalni ponos ali moramo stvari sagledati onakvim kakve jesu.

Pavle

pre 8 godina

Miroslave u kojoj kladionici si nasao tu kvotu 40 za tripldabl Jokica?? Uslov do kraja sezone ili? Stvarno je nerealno velika? Vredi def.Ako procitas komentar,sibni odgovor. Inace kada vec saljem komentar..Siguran sam da Pop ima u glavi sve potencijalne matchup situacije u playoff-u, pre svega Adams i Bogut i odavno pokusava da spakuje Bobija na jednan visi nivo u kome ce obavljati posao koji moze da odradi na izuzetno visokom nivou.Pop je lik koga pokrece ceo taj proces "brusenja" odredjenog igraca koji jos ne zna stvari koje ne treba da radi i nije siguran u stvari koje mora maksimalno da eksploatise.Jednostavno jos nije spoznao svoje kvalitete i nije naucio da sakrije mane. Potencijalno idealan scenario.Bobi mora da bude samo hrabar.Voljni momenat (zelju za radom) ima, u to ne sumnjam.

realan

pre 8 godina

Raduljica nije zasluzio reprezentaciju, po mom misljenju, ali dok Bobi ne shvati da nalo jacom igrom u napadu protiv njega nema odbrane onda ce biti tako. Jokic je u Evropi centar i to vrhunski....u NBA moze da igra i 4 ali je nedovoljno brz....kvalifikacije za OI mozda budu lagane ali ne bi me iznenadilo da kod nedokazanog trenera otpadne neko od ove trojice iz NBA cisto iz inata da bi bilo po njegovome

skydog

pre 8 godina

Bobi je sinoc odigrao dobar mec u svakom pogledu.Ko je gledao sve je jasno,ostali treba da cute i ne komentarisu ono sto nisu ni videli.

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Ljudi vole samo slušati hvalospjeve o našim igračima a činjenice da su najbolji nigdje nemožete pronaći. Gledajte kako Jokić igra,sa strašću,borbom i željom za stalnim napretkom. Trener Malone je pričao sa Nikolom pre dva tjedna i obojica su se složili da mora raditi na fizikalijama jer se sa snažnijim igračima Jokara teže nosi i on je toga svjestan i nastavlja da radi. Bjelica kada igra,nema nikakvih emocija,nema explozivnost i nije tu kriva divlja ekipa Minesote vec on sam što ne pronalazi motiv da igra i napreduje.A za Bobija sam napisao dovoljno,nije NBA evropska košarka da spavaš pod obručem i čekaš da ti dodaju i ti onda zakucas pored mnogo slabijih centara nego što su u NBA.Svi amerčki stručnjaci za Popa kažu da je njemu obrana najvažnija ako je slabo igraš nemaš mjesta u timu i to je razlog što Bobi slabo dobija minuta osim u garbage time. Hoćete li reći da Bobi igra dobru obranu? Pogledajte sinoćnju tekmu i sve će vam biti jasno.

srle

pre 8 godina

Stef Kari je opet odigrao briljantno, 7 trojki kao od šale. Ako nastavi ovako, za par godina će stići rekord Reja Alena po ukupnom broju postignutih trojki u NBA ligi.

Drvo

pre 8 godina

@Pozdrav iz Zg
Čovek jedini postavi objektivan i nenavijački komentar, a vi mu lupate minuse.
Sve što si napisao, ja potpisujem.Možeš da budeš i iz Zanzibara, ali se vidi da poznaješ NBA.Pa ne zovu za džabe Bobinatora, Bobi...

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

Jokic

pre 8 godina

Mora snaznije i brze Bobi, ako nista snaznije - to se bar uvezba. Puno laganih poena je tu, moze ih pogoditi lagano - zao mi da vidim promasene zicere.

Ivan

pre 8 godina

Kaze lik u prenosu, Bobi verovatno nema kvalitet za plej of utakmice. Kakvo potcenjivanje i pored svega sto je pokazao, za smesnu minutazu koju dobija.

Sinisa

pre 8 godina

Na pocetku sezone je djelovalo nezamislivo da ce biti srusen rekord Bulsa od 72-10,ali sada izgleda da ce Golden Stejt ladno oboriti rekord.

baj

pre 8 godina

E ako je Harden jedan od dva najbolja sutera lige ja cu da pojedem ovaj telefon sa kog pisem komentar! :) Da ste napisali dva najbolja strelca lige, to bi bilo tacno.Jer Harden jeste dobar strelac (postize mnogo poena po utakmici), ali kao suter je ove sezone slab (ocajni procenti suta uglavnom).

Miroslav

pre 8 godina

Jedini ko moze da parira Golden Statu je Oklahoma, brzinom pre svega, mislim da ce im u polufinalu pokazati. Navijam za Indijanu ali su sklopili los roster, ko prevede loptu puca za tri, nigde veze. Dzordz je trebalo po svim prognozama pre 28 da bude MVP ali frula. Sto se Bobana tice ok je, ali je previse mekan, nezan, treba mu samo malo drskosti da bi bio u top 10 centara. Imate kvotu 40 da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA, vredi staviti 100 i cekati taj dan, a doci ce uskoro;)

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao nocas Bobana moram reci da me razocarava. Sad mi je i jasno zbog cega mu Pop ne daje puno da igra. Bobija obožavam ali ajmo realno gledati na njegovu igru. Sinoc skripalo u obrani i Pop ubaci Bobija a on prvo na pola metra od koša promaši šut,zatim polaganje promaši i posle toga mu iz ruke uzmu loptu. U obrani izgleda kao izgubljeno štene,saigrači mu govore gdje treba da stane u reketu i kako da pravi blokove,on krene pa stane,potpuno izgubljen. Zato je i igrao u 1/4 poslednje 3 minute i odmah van jer njegovim ulaskom Miami se vraća u igru. Drugi njegov ulazak u 3/4 ,solidna obrana na Whiteside ali se vidi da Bobi nema više sigurnost da krene na koš jer su ga u prošlim tekmama mnogo posterizovali i ušao mu strah u kosti. Spikeri na TV ga ismijavaju zbog veličine i pojave ali ne samo oni već najviše njegov saigrač Aldrige (pogledajte na svakoj kako mu se podsmijava). Bobi moj dragi jesi li ti došao u NBA da budeš maskota i da se diviš samo time što si tamo makar prodavao i kokice ili si otišao da budeš dominantan centar koji će pokazati zbog čega si bio MVP ABA lige i u timu Eurolige. Trzni se malo jer svi znamo da u obrani si oduvijek bio slab ali sad polako i u napadu gubiš sigurnost. Drži tu loptu čvrsto i napadaj koš jako bez respekta.

MJ11

pre 8 godina

(gojimir, 10. februar 2016 09:53)
U pravu si.Marjanović odlično koristi svoje minute samo da dodam da je to najznačajnije u utakmicama na mali broj poena.Konkretno da je bio Bobi na ep u utakmici protiv Litvanije gde je bio mali broj poena, pri egal rezultatu ubaciš Bobija on za 6 napada postigne 7-8 poena i eto fine prednosti posle se otvore pozicije spolja, protivnik brza u napadu ti imaš kontre i na kraju krajeva lepu šansu da dobiješ utakmicu.

wmd

pre 8 godina

@Nikola Tesko da Jokic moze igrati cetvorku,na toj poziciji danas su igraci mnogo brzi i pokretljiviji od njega.Nikola ce biti vrhunski centar,tipa Mark Gasol,samo sa boljim sutem za 3 poena,stretch petica.

Rocky Balboa

pre 8 godina

Tko je pogledao video clip do kraja mogao je primjetiti Popovicha u krupnom kadru kako nezadovoljno klima glavom aludirajući na Marjanovićev finishing kad primi asisst na ziceru,doista,laktove drži uz tjelo a kada bi se "raširio" kako to lijepo Pop objašnjava ne bi mogao nitko da mu priđe,čudno,to su centarske osnove,ima kod Bobana još puno lufta za napredak,u pravoj je ekipi i vidi se po reakcijama suigrača da ga cijene.SAS je posljednja košarkaška institucija u NBA.

laf

pre 8 godina

Bobi dusa od coveka misli da ga ovaj pajser nije namerno udario. Oldridz pali masinu.
(Rondo, 10. februar 2016 08:52)

a mozda je Bobi samo pametan sto je tako izjavio?

nbalive

pre 8 godina

Ocekujemo komentar velikih znalaca sa portala da je James "obrana"Harden treci najbolji igrac u istoriji.Taj može zabiti i 50 slobodnih bacanja ali nikada nece osvojiti prsten kao glavni igrac neke ekipe.
LBJ-MVP

JPR23

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.
(korać, 10. februar 2016 08:31)

Sa Jokićem možda. Sa Bobijem, šanse su male, vrlo male.
SAS igra plejof sigurno, i svemu sudeći će biti u finalu zapada protiv GSW, iskreno ne vidim ko može ove dve ekipe daspreči do finala na zapadu.. Tako da će Bobi igrati, koliko god minuta igrao, duže nego ostali, i šanse da bude u kval su male. Za OI turnir, nadam se da će biti tu i da neće opet biti cirkus kao prošle godine!
Jokara, ako nema problema sa Denverom, bi trebao biti i na kval turniru. Denver će ionako teško do plejofa ove godine.
Uz to, nadam se da će se i Bjelica probuditi u kontinuitetu!

Gregory House

pre 8 godina

Molim vas da ponovo razdvajate vijesti. Ne želim da čitam svaki put kako je Bobi sjajan, Greg zna šta radi a Bjelica ima lošeg trenera hoću da čitam komentare o utakmicama. A moj komentar je da Boston nije trebao praviti faul na sekundu do kraja ne znam šta će im to, trebali su pustiti šut i igrao bi se produžetak. Pozdrav za sve koji prate NBA duže od jedne godine.

Unknown19G70

pre 8 godina

Razumem sve, naši su, ali nama ko narodu mnogo fali objektivnosti kad ocenjujemo naše, bilo pozitivno, bilo negativno. Jedini koji se pravo pokazao tamo je Jokić. Bjelica mi je previše tih za NBA, kad ga gledaš, čini mi se, ne sme da napravi neki prodor, stegnut, plašljiv. Bobi, igrao je neke role, kad mečevi nisu bili rešeni, ali nije to to. I ovi koji se nadaju da će imati neku ulogu u PO, možda u prvoj rundi dobije neke minute i tjt. Ali vidi se da je napredovao, nije više za Evropu, prerastao je, a za NBA, treba joooš da radi.

Max KK Vant

pre 8 godina

Dobar mec Bobana, ne treba puno reci mimo frustracije Hasanove :-)

https://www.youtube.com/watch?v=d_VWOsiXy24

A evo i kako se gradi kos za skok ... laktom na 2.20

https://www.youtube.com/watch?v=PuCJJs3BTtY

gojimir

pre 8 godina

Marjanović na 48 minuta postiže 32p i 20sk. (nba statistika) Naravno da nije u stanju da igra 48min ali činjenica je da koristi minutažu. Verovatno nikada neće biti prvi centar tima , jednostavno jer nije u stanju da igra u tom ritmu 25-30 min, ali će biti neko ko za kratko vreme može da razbije koncepciju odbrane protivnika. Takođe značajno mora da popravi odbranu. Mislim da i u reprezentaciji, ako daj bože zaigra, ne bi trebao da provede više od 15-20min uz Raduljicu i Jokića , dovoljno da npr napuni Veselog faulovima u kvalifikacijama.

korać

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.

dragan

pre 8 godina

Super je Bobi, bilo je kontakta ali mislim da me nije namerno udario. A sudije toga ibacile zbog tog kontakta. Ono, cini mi se da me je ocesao ali nisam primetio.

Pipin mali

pre 8 godina

Bobi sve više napreduje, Pop definitivno zna šta radi.
Recimo Havard sinoc sutirao bacanja 2-10, a Bobi 5-7, fantasticno koristi minutazu. Biće jedan od dominantnijih centara što se tiče napada, samo da još malo odbranu popravi. Sa Bobijem i Jokićem medalja u Riju uopšte nije daleko....

LecleaR

pre 8 godina

bobi bobinira....;) muslim da je sada kristalno jasno da ce bobi sluziti SA za specijalne zadatke....malo ko ga moze da cuva a naravno ne koze da igra 35 minuta ali za PO ce biti itekak znacajan

korać

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.

Pipin mali

pre 8 godina

Bobi sve više napreduje, Pop definitivno zna šta radi.
Recimo Havard sinoc sutirao bacanja 2-10, a Bobi 5-7, fantasticno koristi minutazu. Biće jedan od dominantnijih centara što se tiče napada, samo da još malo odbranu popravi. Sa Bobijem i Jokićem medalja u Riju uopšte nije daleko....

gojimir

pre 8 godina

Marjanović na 48 minuta postiže 32p i 20sk. (nba statistika) Naravno da nije u stanju da igra 48min ali činjenica je da koristi minutažu. Verovatno nikada neće biti prvi centar tima , jednostavno jer nije u stanju da igra u tom ritmu 25-30 min, ali će biti neko ko za kratko vreme može da razbije koncepciju odbrane protivnika. Takođe značajno mora da popravi odbranu. Mislim da i u reprezentaciji, ako daj bože zaigra, ne bi trebao da provede više od 15-20min uz Raduljicu i Jokića , dovoljno da npr napuni Veselog faulovima u kvalifikacijama.

JPR23

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.
(korać, 10. februar 2016 08:31)

Sa Jokićem možda. Sa Bobijem, šanse su male, vrlo male.
SAS igra plejof sigurno, i svemu sudeći će biti u finalu zapada protiv GSW, iskreno ne vidim ko može ove dve ekipe daspreči do finala na zapadu.. Tako da će Bobi igrati, koliko god minuta igrao, duže nego ostali, i šanse da bude u kval su male. Za OI turnir, nadam se da će biti tu i da neće opet biti cirkus kao prošle godine!
Jokara, ako nema problema sa Denverom, bi trebao biti i na kval turniru. Denver će ionako teško do plejofa ove godine.
Uz to, nadam se da će se i Bjelica probuditi u kontinuitetu!

Rocky Balboa

pre 8 godina

Tko je pogledao video clip do kraja mogao je primjetiti Popovicha u krupnom kadru kako nezadovoljno klima glavom aludirajući na Marjanovićev finishing kad primi asisst na ziceru,doista,laktove drži uz tjelo a kada bi se "raširio" kako to lijepo Pop objašnjava ne bi mogao nitko da mu priđe,čudno,to su centarske osnove,ima kod Bobana još puno lufta za napredak,u pravoj je ekipi i vidi se po reakcijama suigrača da ga cijene.SAS je posljednja košarkaška institucija u NBA.

Gregory House

pre 8 godina

Molim vas da ponovo razdvajate vijesti. Ne želim da čitam svaki put kako je Bobi sjajan, Greg zna šta radi a Bjelica ima lošeg trenera hoću da čitam komentare o utakmicama. A moj komentar je da Boston nije trebao praviti faul na sekundu do kraja ne znam šta će im to, trebali su pustiti šut i igrao bi se produžetak. Pozdrav za sve koji prate NBA duže od jedne godine.

MJ11

pre 8 godina

(gojimir, 10. februar 2016 09:53)
U pravu si.Marjanović odlično koristi svoje minute samo da dodam da je to najznačajnije u utakmicama na mali broj poena.Konkretno da je bio Bobi na ep u utakmici protiv Litvanije gde je bio mali broj poena, pri egal rezultatu ubaciš Bobija on za 6 napada postigne 7-8 poena i eto fine prednosti posle se otvore pozicije spolja, protivnik brza u napadu ti imaš kontre i na kraju krajeva lepu šansu da dobiješ utakmicu.

laf

pre 8 godina

Bobi dusa od coveka misli da ga ovaj pajser nije namerno udario. Oldridz pali masinu.
(Rondo, 10. februar 2016 08:52)

a mozda je Bobi samo pametan sto je tako izjavio?

dragan

pre 8 godina

Super je Bobi, bilo je kontakta ali mislim da me nije namerno udario. A sudije toga ibacile zbog tog kontakta. Ono, cini mi se da me je ocesao ali nisam primetio.

Max KK Vant

pre 8 godina

Dobar mec Bobana, ne treba puno reci mimo frustracije Hasanove :-)

https://www.youtube.com/watch?v=d_VWOsiXy24

A evo i kako se gradi kos za skok ... laktom na 2.20

https://www.youtube.com/watch?v=PuCJJs3BTtY

LecleaR

pre 8 godina

bobi bobinira....;) muslim da je sada kristalno jasno da ce bobi sluziti SA za specijalne zadatke....malo ko ga moze da cuva a naravno ne koze da igra 35 minuta ali za PO ce biti itekak znacajan

baj

pre 8 godina

E ako je Harden jedan od dva najbolja sutera lige ja cu da pojedem ovaj telefon sa kog pisem komentar! :) Da ste napisali dva najbolja strelca lige, to bi bilo tacno.Jer Harden jeste dobar strelac (postize mnogo poena po utakmici), ali kao suter je ove sezone slab (ocajni procenti suta uglavnom).

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao nocas Bobana moram reci da me razocarava. Sad mi je i jasno zbog cega mu Pop ne daje puno da igra. Bobija obožavam ali ajmo realno gledati na njegovu igru. Sinoc skripalo u obrani i Pop ubaci Bobija a on prvo na pola metra od koša promaši šut,zatim polaganje promaši i posle toga mu iz ruke uzmu loptu. U obrani izgleda kao izgubljeno štene,saigrači mu govore gdje treba da stane u reketu i kako da pravi blokove,on krene pa stane,potpuno izgubljen. Zato je i igrao u 1/4 poslednje 3 minute i odmah van jer njegovim ulaskom Miami se vraća u igru. Drugi njegov ulazak u 3/4 ,solidna obrana na Whiteside ali se vidi da Bobi nema više sigurnost da krene na koš jer su ga u prošlim tekmama mnogo posterizovali i ušao mu strah u kosti. Spikeri na TV ga ismijavaju zbog veličine i pojave ali ne samo oni već najviše njegov saigrač Aldrige (pogledajte na svakoj kako mu se podsmijava). Bobi moj dragi jesi li ti došao u NBA da budeš maskota i da se diviš samo time što si tamo makar prodavao i kokice ili si otišao da budeš dominantan centar koji će pokazati zbog čega si bio MVP ABA lige i u timu Eurolige. Trzni se malo jer svi znamo da u obrani si oduvijek bio slab ali sad polako i u napadu gubiš sigurnost. Drži tu loptu čvrsto i napadaj koš jako bez respekta.

Unknown19G70

pre 8 godina

Razumem sve, naši su, ali nama ko narodu mnogo fali objektivnosti kad ocenjujemo naše, bilo pozitivno, bilo negativno. Jedini koji se pravo pokazao tamo je Jokić. Bjelica mi je previše tih za NBA, kad ga gledaš, čini mi se, ne sme da napravi neki prodor, stegnut, plašljiv. Bobi, igrao je neke role, kad mečevi nisu bili rešeni, ali nije to to. I ovi koji se nadaju da će imati neku ulogu u PO, možda u prvoj rundi dobije neke minute i tjt. Ali vidi se da je napredovao, nije više za Evropu, prerastao je, a za NBA, treba joooš da radi.

nbalive

pre 8 godina

Ocekujemo komentar velikih znalaca sa portala da je James "obrana"Harden treci najbolji igrac u istoriji.Taj može zabiti i 50 slobodnih bacanja ali nikada nece osvojiti prsten kao glavni igrac neke ekipe.
LBJ-MVP

Sinisa

pre 8 godina

Na pocetku sezone je djelovalo nezamislivo da ce biti srusen rekord Bulsa od 72-10,ali sada izgleda da ce Golden Stejt ladno oboriti rekord.

Ivan

pre 8 godina

Kaze lik u prenosu, Bobi verovatno nema kvalitet za plej of utakmice. Kakvo potcenjivanje i pored svega sto je pokazao, za smesnu minutazu koju dobija.

wmd

pre 8 godina

@Nikola Tesko da Jokic moze igrati cetvorku,na toj poziciji danas su igraci mnogo brzi i pokretljiviji od njega.Nikola ce biti vrhunski centar,tipa Mark Gasol,samo sa boljim sutem za 3 poena,stretch petica.

Jokic

pre 8 godina

Mora snaznije i brze Bobi, ako nista snaznije - to se bar uvezba. Puno laganih poena je tu, moze ih pogoditi lagano - zao mi da vidim promasene zicere.

Drvo

pre 8 godina

@Pozdrav iz Zg
Čovek jedini postavi objektivan i nenavijački komentar, a vi mu lupate minuse.
Sve što si napisao, ja potpisujem.Možeš da budeš i iz Zanzibara, ali se vidi da poznaješ NBA.Pa ne zovu za džabe Bobinatora, Bobi...

gradjanin

pre 8 godina

Ne lozite se da je Bobi neko tajno oruzje Sparsa u plejofu. Ja ga volim kao brata rodjenog i zelim mu sve najbolje u karijeri, ne razumite me pogresno. Ali on nece krociti na teren u potencijalnoj seriji protiv Voriorsa. Prespor je, ne krece se dovoljno dobro i ne moze da pokrije niti jednog igraca u small-ball postavama Voriorsa.
Na stranu nacionalni ponos ali moramo stvari sagledati onakvim kakve jesu.

Miroslav

pre 8 godina

Jedini ko moze da parira Golden Statu je Oklahoma, brzinom pre svega, mislim da ce im u polufinalu pokazati. Navijam za Indijanu ali su sklopili los roster, ko prevede loptu puca za tri, nigde veze. Dzordz je trebalo po svim prognozama pre 28 da bude MVP ali frula. Sto se Bobana tice ok je, ali je previse mekan, nezan, treba mu samo malo drskosti da bi bio u top 10 centara. Imate kvotu 40 da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA, vredi staviti 100 i cekati taj dan, a doci ce uskoro;)

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Ljudi vole samo slušati hvalospjeve o našim igračima a činjenice da su najbolji nigdje nemožete pronaći. Gledajte kako Jokić igra,sa strašću,borbom i željom za stalnim napretkom. Trener Malone je pričao sa Nikolom pre dva tjedna i obojica su se složili da mora raditi na fizikalijama jer se sa snažnijim igračima Jokara teže nosi i on je toga svjestan i nastavlja da radi. Bjelica kada igra,nema nikakvih emocija,nema explozivnost i nije tu kriva divlja ekipa Minesote vec on sam što ne pronalazi motiv da igra i napreduje.A za Bobija sam napisao dovoljno,nije NBA evropska košarka da spavaš pod obručem i čekaš da ti dodaju i ti onda zakucas pored mnogo slabijih centara nego što su u NBA.Svi amerčki stručnjaci za Popa kažu da je njemu obrana najvažnija ako je slabo igraš nemaš mjesta u timu i to je razlog što Bobi slabo dobija minuta osim u garbage time. Hoćete li reći da Bobi igra dobru obranu? Pogledajte sinoćnju tekmu i sve će vam biti jasno.

skydog

pre 8 godina

Bobi je sinoc odigrao dobar mec u svakom pogledu.Ko je gledao sve je jasno,ostali treba da cute i ne komentarisu ono sto nisu ni videli.

srle

pre 8 godina

Stef Kari je opet odigrao briljantno, 7 trojki kao od šale. Ako nastavi ovako, za par godina će stići rekord Reja Alena po ukupnom broju postignutih trojki u NBA ligi.

Pavle

pre 8 godina

Miroslave u kojoj kladionici si nasao tu kvotu 40 za tripldabl Jokica?? Uslov do kraja sezone ili? Stvarno je nerealno velika? Vredi def.Ako procitas komentar,sibni odgovor. Inace kada vec saljem komentar..Siguran sam da Pop ima u glavi sve potencijalne matchup situacije u playoff-u, pre svega Adams i Bogut i odavno pokusava da spakuje Bobija na jednan visi nivo u kome ce obavljati posao koji moze da odradi na izuzetno visokom nivou.Pop je lik koga pokrece ceo taj proces "brusenja" odredjenog igraca koji jos ne zna stvari koje ne treba da radi i nije siguran u stvari koje mora maksimalno da eksploatise.Jednostavno jos nije spoznao svoje kvalitete i nije naucio da sakrije mane. Potencijalno idealan scenario.Bobi mora da bude samo hrabar.Voljni momenat (zelju za radom) ima, u to ne sumnjam.

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

Aca Znalac

pre 8 godina

Gledao sam jedno 20x snimak i uvek mi je zaključak da je Vajtsajd udario Bobija namerno. Znači konsekvence. Kazna od jedno milion dolara i zabrana igranja na jedno 30 utakmica, ako ne i dve godine.

realan

pre 8 godina

Raduljica nije zasluzio reprezentaciju, po mom misljenju, ali dok Bobi ne shvati da nalo jacom igrom u napadu protiv njega nema odbrane onda ce biti tako. Jokic je u Evropi centar i to vrhunski....u NBA moze da igra i 4 ali je nedovoljno brz....kvalifikacije za OI mozda budu lagane ali ne bi me iznenadilo da kod nedokazanog trenera otpadne neko od ove trojice iz NBA cisto iz inata da bi bilo po njegovome

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao nocas Bobana moram reci da me razocarava. Sad mi je i jasno zbog cega mu Pop ne daje puno da igra. Bobija obožavam ali ajmo realno gledati na njegovu igru. Sinoc skripalo u obrani i Pop ubaci Bobija a on prvo na pola metra od koša promaši šut,zatim polaganje promaši i posle toga mu iz ruke uzmu loptu. U obrani izgleda kao izgubljeno štene,saigrači mu govore gdje treba da stane u reketu i kako da pravi blokove,on krene pa stane,potpuno izgubljen. Zato je i igrao u 1/4 poslednje 3 minute i odmah van jer njegovim ulaskom Miami se vraća u igru. Drugi njegov ulazak u 3/4 ,solidna obrana na Whiteside ali se vidi da Bobi nema više sigurnost da krene na koš jer su ga u prošlim tekmama mnogo posterizovali i ušao mu strah u kosti. Spikeri na TV ga ismijavaju zbog veličine i pojave ali ne samo oni već najviše njegov saigrač Aldrige (pogledajte na svakoj kako mu se podsmijava). Bobi moj dragi jesi li ti došao u NBA da budeš maskota i da se diviš samo time što si tamo makar prodavao i kokice ili si otišao da budeš dominantan centar koji će pokazati zbog čega si bio MVP ABA lige i u timu Eurolige. Trzni se malo jer svi znamo da u obrani si oduvijek bio slab ali sad polako i u napadu gubiš sigurnost. Drži tu loptu čvrsto i napadaj koš jako bez respekta.

Gregory House

pre 8 godina

Molim vas da ponovo razdvajate vijesti. Ne želim da čitam svaki put kako je Bobi sjajan, Greg zna šta radi a Bjelica ima lošeg trenera hoću da čitam komentare o utakmicama. A moj komentar je da Boston nije trebao praviti faul na sekundu do kraja ne znam šta će im to, trebali su pustiti šut i igrao bi se produžetak. Pozdrav za sve koji prate NBA duže od jedne godine.

realan

pre 8 godina

Raduljica nije zasluzio reprezentaciju, po mom misljenju, ali dok Bobi ne shvati da nalo jacom igrom u napadu protiv njega nema odbrane onda ce biti tako. Jokic je u Evropi centar i to vrhunski....u NBA moze da igra i 4 ali je nedovoljno brz....kvalifikacije za OI mozda budu lagane ali ne bi me iznenadilo da kod nedokazanog trenera otpadne neko od ove trojice iz NBA cisto iz inata da bi bilo po njegovome

Ivan

pre 8 godina

Kaze lik u prenosu, Bobi verovatno nema kvalitet za plej of utakmice. Kakvo potcenjivanje i pored svega sto je pokazao, za smesnu minutazu koju dobija.

nbalive

pre 8 godina

Ocekujemo komentar velikih znalaca sa portala da je James "obrana"Harden treci najbolji igrac u istoriji.Taj može zabiti i 50 slobodnih bacanja ali nikada nece osvojiti prsten kao glavni igrac neke ekipe.
LBJ-MVP

Unknown19G70

pre 8 godina

Razumem sve, naši su, ali nama ko narodu mnogo fali objektivnosti kad ocenjujemo naše, bilo pozitivno, bilo negativno. Jedini koji se pravo pokazao tamo je Jokić. Bjelica mi je previše tih za NBA, kad ga gledaš, čini mi se, ne sme da napravi neki prodor, stegnut, plašljiv. Bobi, igrao je neke role, kad mečevi nisu bili rešeni, ali nije to to. I ovi koji se nadaju da će imati neku ulogu u PO, možda u prvoj rundi dobije neke minute i tjt. Ali vidi se da je napredovao, nije više za Evropu, prerastao je, a za NBA, treba joooš da radi.

korać

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.

Aca Znalac

pre 8 godina

Gledao sam jedno 20x snimak i uvek mi je zaključak da je Vajtsajd udario Bobija namerno. Znači konsekvence. Kazna od jedno milion dolara i zabrana igranja na jedno 30 utakmica, ako ne i dve godine.

gojimir

pre 8 godina

Marjanović na 48 minuta postiže 32p i 20sk. (nba statistika) Naravno da nije u stanju da igra 48min ali činjenica je da koristi minutažu. Verovatno nikada neće biti prvi centar tima , jednostavno jer nije u stanju da igra u tom ritmu 25-30 min, ali će biti neko ko za kratko vreme može da razbije koncepciju odbrane protivnika. Takođe značajno mora da popravi odbranu. Mislim da i u reprezentaciji, ako daj bože zaigra, ne bi trebao da provede više od 15-20min uz Raduljicu i Jokića , dovoljno da npr napuni Veselog faulovima u kvalifikacijama.

Pipin mali

pre 8 godina

Bobi sve više napreduje, Pop definitivno zna šta radi.
Recimo Havard sinoc sutirao bacanja 2-10, a Bobi 5-7, fantasticno koristi minutazu. Biće jedan od dominantnijih centara što se tiče napada, samo da još malo odbranu popravi. Sa Bobijem i Jokićem medalja u Riju uopšte nije daleko....

Drvo

pre 8 godina

@Pozdrav iz Zg
Čovek jedini postavi objektivan i nenavijački komentar, a vi mu lupate minuse.
Sve što si napisao, ja potpisujem.Možeš da budeš i iz Zanzibara, ali se vidi da poznaješ NBA.Pa ne zovu za džabe Bobinatora, Bobi...

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Ljudi vole samo slušati hvalospjeve o našim igračima a činjenice da su najbolji nigdje nemožete pronaći. Gledajte kako Jokić igra,sa strašću,borbom i željom za stalnim napretkom. Trener Malone je pričao sa Nikolom pre dva tjedna i obojica su se složili da mora raditi na fizikalijama jer se sa snažnijim igračima Jokara teže nosi i on je toga svjestan i nastavlja da radi. Bjelica kada igra,nema nikakvih emocija,nema explozivnost i nije tu kriva divlja ekipa Minesote vec on sam što ne pronalazi motiv da igra i napreduje.A za Bobija sam napisao dovoljno,nije NBA evropska košarka da spavaš pod obručem i čekaš da ti dodaju i ti onda zakucas pored mnogo slabijih centara nego što su u NBA.Svi amerčki stručnjaci za Popa kažu da je njemu obrana najvažnija ako je slabo igraš nemaš mjesta u timu i to je razlog što Bobi slabo dobija minuta osim u garbage time. Hoćete li reći da Bobi igra dobru obranu? Pogledajte sinoćnju tekmu i sve će vam biti jasno.

dragan

pre 8 godina

Super je Bobi, bilo je kontakta ali mislim da me nije namerno udario. A sudije toga ibacile zbog tog kontakta. Ono, cini mi se da me je ocesao ali nisam primetio.

LecleaR

pre 8 godina

bobi bobinira....;) muslim da je sada kristalno jasno da ce bobi sluziti SA za specijalne zadatke....malo ko ga moze da cuva a naravno ne koze da igra 35 minuta ali za PO ce biti itekak znacajan

Miroslav

pre 8 godina

Jedini ko moze da parira Golden Statu je Oklahoma, brzinom pre svega, mislim da ce im u polufinalu pokazati. Navijam za Indijanu ali su sklopili los roster, ko prevede loptu puca za tri, nigde veze. Dzordz je trebalo po svim prognozama pre 28 da bude MVP ali frula. Sto se Bobana tice ok je, ali je previse mekan, nezan, treba mu samo malo drskosti da bi bio u top 10 centara. Imate kvotu 40 da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA, vredi staviti 100 i cekati taj dan, a doci ce uskoro;)

gradjanin

pre 8 godina

Ne lozite se da je Bobi neko tajno oruzje Sparsa u plejofu. Ja ga volim kao brata rodjenog i zelim mu sve najbolje u karijeri, ne razumite me pogresno. Ali on nece krociti na teren u potencijalnoj seriji protiv Voriorsa. Prespor je, ne krece se dovoljno dobro i ne moze da pokrije niti jednog igraca u small-ball postavama Voriorsa.
Na stranu nacionalni ponos ali moramo stvari sagledati onakvim kakve jesu.

JPR23

pre 8 godina

Mislim su u ovoj fazi sezone dve stvari jasne. Prva - Golden Stejt niko ne moze da pobedi u seriji. Otkinuce im po neku pobedu, ali niko, pa ni San Antonio pri ovakvim odnosu snaga, ne moze da ih dobije 4 utakmice. Jedino ostaje da Popovic smisli neku specificnu taktiku, sto nije iskljuceno jer svi znamo koliko je on "namazan". Druga - Bobi definitivno napreduje. Sinoc i jos neke meceve u skoroje vreme je igrao malo i kad jos uvek nije bilo reseno, sto znaci da nije vise igrac samo za "garbage time". Uz normalne oscilacije za prvu sezonu, uklopice se on fino. I ako ne bude trejdovan, imace znacajno vecu ulogu i vise minuta sledece godine. A za nas je znacajno sto je fizicki izuzetno napredovao, sa njim i Jokicem prosetacemo se kroz kvalifikacije za OI.
(korać, 10. februar 2016 08:31)

Sa Jokićem možda. Sa Bobijem, šanse su male, vrlo male.
SAS igra plejof sigurno, i svemu sudeći će biti u finalu zapada protiv GSW, iskreno ne vidim ko može ove dve ekipe daspreči do finala na zapadu.. Tako da će Bobi igrati, koliko god minuta igrao, duže nego ostali, i šanse da bude u kval su male. Za OI turnir, nadam se da će biti tu i da neće opet biti cirkus kao prošle godine!
Jokara, ako nema problema sa Denverom, bi trebao biti i na kval turniru. Denver će ionako teško do plejofa ove godine.
Uz to, nadam se da će se i Bjelica probuditi u kontinuitetu!

wmd

pre 8 godina

@Nikola Tesko da Jokic moze igrati cetvorku,na toj poziciji danas su igraci mnogo brzi i pokretljiviji od njega.Nikola ce biti vrhunski centar,tipa Mark Gasol,samo sa boljim sutem za 3 poena,stretch petica.

Max KK Vant

pre 8 godina

Dobar mec Bobana, ne treba puno reci mimo frustracije Hasanove :-)

https://www.youtube.com/watch?v=d_VWOsiXy24

A evo i kako se gradi kos za skok ... laktom na 2.20

https://www.youtube.com/watch?v=PuCJJs3BTtY

srle

pre 8 godina

Stef Kari je opet odigrao briljantno, 7 trojki kao od šale. Ako nastavi ovako, za par godina će stići rekord Reja Alena po ukupnom broju postignutih trojki u NBA ligi.

baj

pre 8 godina

E ako je Harden jedan od dva najbolja sutera lige ja cu da pojedem ovaj telefon sa kog pisem komentar! :) Da ste napisali dva najbolja strelca lige, to bi bilo tacno.Jer Harden jeste dobar strelac (postize mnogo poena po utakmici), ali kao suter je ove sezone slab (ocajni procenti suta uglavnom).

skydog

pre 8 godina

Bobi je sinoc odigrao dobar mec u svakom pogledu.Ko je gledao sve je jasno,ostali treba da cute i ne komentarisu ono sto nisu ni videli.

MJ11

pre 8 godina

(gojimir, 10. februar 2016 09:53)
U pravu si.Marjanović odlično koristi svoje minute samo da dodam da je to najznačajnije u utakmicama na mali broj poena.Konkretno da je bio Bobi na ep u utakmici protiv Litvanije gde je bio mali broj poena, pri egal rezultatu ubaciš Bobija on za 6 napada postigne 7-8 poena i eto fine prednosti posle se otvore pozicije spolja, protivnik brza u napadu ti imaš kontre i na kraju krajeva lepu šansu da dobiješ utakmicu.

laf

pre 8 godina

Bobi dusa od coveka misli da ga ovaj pajser nije namerno udario. Oldridz pali masinu.
(Rondo, 10. februar 2016 08:52)

a mozda je Bobi samo pametan sto je tako izjavio?

Jokic

pre 8 godina

Mora snaznije i brze Bobi, ako nista snaznije - to se bar uvezba. Puno laganih poena je tu, moze ih pogoditi lagano - zao mi da vidim promasene zicere.

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

antiDebil

pre 8 godina

Miroslav

Gde to moze da se igra da ce Jokic napraviti tripldabl u NBA i da li to vazi do kraja sezone ili da ce u narednih 5 godina ilii do kraja karijere. Ako je jedno od ova druga dva odmah stavljam crvenu na Jokica, mada i do kraja sezone nije iskljuceno da se to dogodi.

Pavle

pre 8 godina

Miroslave u kojoj kladionici si nasao tu kvotu 40 za tripldabl Jokica?? Uslov do kraja sezone ili? Stvarno je nerealno velika? Vredi def.Ako procitas komentar,sibni odgovor. Inace kada vec saljem komentar..Siguran sam da Pop ima u glavi sve potencijalne matchup situacije u playoff-u, pre svega Adams i Bogut i odavno pokusava da spakuje Bobija na jednan visi nivo u kome ce obavljati posao koji moze da odradi na izuzetno visokom nivou.Pop je lik koga pokrece ceo taj proces "brusenja" odredjenog igraca koji jos ne zna stvari koje ne treba da radi i nije siguran u stvari koje mora maksimalno da eksploatise.Jednostavno jos nije spoznao svoje kvalitete i nije naucio da sakrije mane. Potencijalno idealan scenario.Bobi mora da bude samo hrabar.Voljni momenat (zelju za radom) ima, u to ne sumnjam.

Rocky Balboa

pre 8 godina

Tko je pogledao video clip do kraja mogao je primjetiti Popovicha u krupnom kadru kako nezadovoljno klima glavom aludirajući na Marjanovićev finishing kad primi asisst na ziceru,doista,laktove drži uz tjelo a kada bi se "raširio" kako to lijepo Pop objašnjava ne bi mogao nitko da mu priđe,čudno,to su centarske osnove,ima kod Bobana još puno lufta za napredak,u pravoj je ekipi i vidi se po reakcijama suigrača da ga cijene.SAS je posljednja košarkaška institucija u NBA.

Sinisa

pre 8 godina

Na pocetku sezone je djelovalo nezamislivo da ce biti srusen rekord Bulsa od 72-10,ali sada izgleda da ce Golden Stejt ladno oboriti rekord.