Utorak, 19.01.2016.

15:39

Srbija dobila kvalifikacije za OI!

Košarkaški savez Srbije dobio je organizaciju jednog od tri kvalifikaciona turnira za odlazak na Olimpijske igre 2016. godine!

Izvor: B92

Srbija dobila kvalifikacije za OI! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Zlatko

pre 8 godina

Koji smo mi bole.nici. Mi se na ovakvu lepu vest prepucavamo ko je zaslužan da smo dobili turnir. Nek mi neko kaže ako zna za još jednu, samo jednu, zemlju u kojoj se vode ovakve polemike? Srećno Srbijo!

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Bas me zanima koliko je para savez morao da iskesira za ovaj turnir. Ako je 1 milion $ puno je brale. U svakom slucaju srecno kosarkasima na ljeto. Bas me zanima u kakvom cemo sastavi nastupiti u ovim kvalifikacija.

Komarac

pre 8 godina

Francuska, Srbija i Grcka nosioci grupa - ne mogu da se sastanu. Novi Zeland da putuje u Evropu, Filipini im na dvokorak, mislim da ne. Znaci od reprezentacija koje bi mogle da budu teze tu ce biti Turska, Hrvatska, Kanada, Ceska, Portoriko, ali to ce sve biti lepo rasporedjeno. Tako da ako se sve ozbiljno shvati i pripremi, nemamo cega da se bojimo. Ne treba skakati ni u euforiju, niti nesto kukati. Polako utakmicu po utakmicu, pa u Rio.

Pack

pre 8 godina

Žreb za kvalifikacije se održava 26. januara u Švajcarskoj, tako da svi se spremite kraj malih ekrana. Igraju se 3 turnira, po 6 ekipa, biće ravnopravno podeljene Evropske i Južnoameričke zemlje, s tim da će žrebom biti određena i njihova grupa. Ostali gde ih žreb smesti. Samo pobednik grupe ide na Olimpijske igre. Veliki sportski pozdrav, IGRAJ I POBEDI, PONOSNO SE VRATI!!

bers0003

pre 8 godina

do neki dana gomila komentara kako je Turska vec odradila posao i postala domacin turnira...Naravno, danas ni rijeci o tome...do slijedece zavjere..

Milojko

pre 8 godina

Ma super je sve samo da hrvati ne dođu. Smrdi mi bre na aba finale. Imali su peh a ako dođu sa mladim igračima jači su i ima da imamo gadnih problema sa njima. Bojim se da će da nas poderu.

Zigzag

pre 8 godina

Odakle hrvati u kfalifikacijama, neverovatno koliko su srecni.
(Vlado, 19. januar 2016 17:58)
tu smo zahvaljujuci upravo vasem domacinstvu......i kaze se kvalifikacije...

Zika

pre 8 godina

Voleo bih da se plasiramo na olimpijske igre jer to zasluzujemo. I voleo bih da igramo u finalu sa amerima znam da bi nas odrali ali nema veze to bi bilo neverovatno da gledamo nase protiv nba zvezda.

srle

pre 8 godina

Prava prilika da se obezbede Olimpijske igre. San mi je da gledam finale u Riju, Srbija-SAD, da naši pokušaju da pobede Stefa Karija i Lebrona Džejmsa. Sa Bjelicom, Jokićem i Bobijem verujem da naši mogu mnogo!

brko Jovajsa

pre 8 godina

Francuzi idu skoro sigurno u grupu na Filipine, a mi dobijamo ili Grke ili Kanadu, nadam se ne i jedne i druge. S Grcima bi se mozda i napunila arena u finalu, ovako cisto sumnjam da ce biti puna sa dobrom atmosferom.

Bice zanimljivo da li ce Hrvati da udju medju ova tri sa pozivnicama ili ce Turci da plate pa da ih istisnu jer su bolji od Hrvata po zadnjem Fibinom rankingu, iako su na EP zavrsili kao losije pozicionirani.
Licno, ja Kanadjane i Grke prizeljkujem u nasoj grupi a ne Hrvate ili Turke, pogotovo ako NBA igraci ne budu ucestvovali, sto je veoma moguce.

Problem za nas je jer je pocetak jula period za potpisivanje igraca i NBA ljetne lige, pa su Bobi skoro sigurno, a i Bjelica i Jokic koji ce biti pod ugovorima, pod velikim pitanjem.

U tom slucaju i Kanada bi bila slaba, bez Viginsa, Olinika, Tristana Tompsona, Stauskasa, bivseg prvog pika Entoni Beneta, pleja Toronta Kori Dzozefa ili Milvokija Tajlera Enisa, da ne spominjem koledz igrace kao sto su Mari ili Viltdzer koji ce biti draftovani u prvoj rundi.

Grci bi bili bez Antetokumpa i Kufosa, Turci bez Kantera (koji ionako nece da igra za Erdoana), Iljasove i Asika, a Hrvati najmanje "osteceni" jer im raspali Bogdanovic, Hezonja i Rudez nisu glavni nosioci igre. Letoncima ne bi igrao Porzingis, pa bismo ih dobili sigurno kao sto redovno radimo.

Tradicionalno neugodni po nas Portoriko bi bio bez Baree i Harklesa, pa bi i njih sigurno oderali, a svi ostali su daleko iza nas po kvalitetu.

srbija

pre 8 godina

Jedna od najjacih ekipa ovdje je kanadaa, konu predvodi nba zvezda wiggins ii jos dosta dobrij nba igracaa, samo da izbjegnemo njih i francuskuu ii to je too, grcii su medju te tri ekipee najlaksii!! srbijaa

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali ovi su dobri, samo da im se ne nametne breme favorita. Pa šta će nego favoriti na svom parketu? Samo prvi ide na OI, šta da kažemo, nema veze ako ne odu na Olimpijadu. Favoriti ste i zgazite ih sve.

Gargantua

pre 8 godina

Realno, nemamo pojma. Ali ako ibegnemo Francuze, Cehe, Hrvate i Meksiko, imamo mozda sanse. Grci su u padu, ali igraju tvrdo, ta Kanada i Portoriko nikada nisu ni bile neke ozbiljne reprezentacije. Prvi put i cujem za Portoriko. Letonija isto. Japanci su opasni, brzi. Od Novog Zelanda smo gubili na pripremama. Iran ucestvuje na svetskim prvenstvima, ali tamo ispada u grupi. Afrikanci nam ne leze. S Turcima smo na istom nivou. Realno, bicemo od 2. do 4. mesta u grupi.

zoran

pre 8 godina

Srbija da zahvali tajfunu Djilas sto ce Beograd biti domacin turnira!
Ovi mali sto su ga smenili ne mogu ni okreciti ono sto je on napravio!

Lemi

pre 8 godina

E sad mi je lakse kad znam zasto placam najskuplje gorivo u regionu, zasto mi je porez na dohodak 40%, zasto nema WC-a po skolama, lekova po bolnicama... itd. Sve za OI, OI ni za sta! I posle OI, OI! OI Moravo!

SRB

pre 8 godina

Ako se padnemo protiv Kanade dolazi nam uvek neugodni Andrew UIGINSSSSSSSSSS a i na predstojecim OI necemo gledati velikog asa i velikog borca Duejna Uejdaaaaaaaaaa

Anonimna

pre 8 godina

Zna li se ko su nosioci grupa(mi,Francuzi + Italija ili kako), sigurno nemože Francuska da nam zapadne(a to ne bi ni oni voleli), sa ostalima se može.

Apel

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima!
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima

u

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima! 
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima
(Apel, 19. januar 2016 17:14)

BRAVO!

vuk

pre 8 godina

Bilo bi dobro da nam ne zapadnu Francuzi ali daleko od toga da smo autsajderi i ako budemo igrali s njima. Takodje ne treba potceniti ni Grcku.

namerni prolaznik

pre 8 godina

ufff samo da nam ne zapadne francuska, sa ostalima ne bj trebali da imamo problema. Ali ja verujem da ce biti sredjeno da francuzi odu na filipine, ni mi njima ne odgovramo

Nolan

pre 8 godina

Mnogo je bitnije izbeći turnir sa Francuskom, Kanadom i po mogućstvu Grčkom. Da vidimo raspored reprezentacija po turnirima pa onda nek se priča o Riu...

Dosta politike

pre 8 godina

Dosta politike ! Momcima je potrebna puna podrska i krcata arena! Zasluzili su za ove cetiri godine mukotrpnog rada ! Ja kupujem komplet karata makar hleb ne jela!

djordji

pre 8 godina

A los nam bio Djilas za Beograd...jel i ovo potplatio Fibu botovi? Bitno da ste ukinuli dodatke za porodilje i vestacku oplodnju...sve se vraca upamtite to. Djilas je biznismen i svaka mu cast za ovo! Srbija da se prati na domacem terenu napokon, puna Arena!

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

Stari znalac

pre 8 godina

Odlicno je ispalo. Francuska i Grcka ne mogu u Srbiju, jer su nosioci grupa, a izbegli smo i neugodne Italijane (imaju dobru ekipu sta god ko mislio). Potencijalne plutajuce mine - Novi Zeland, Portoriko i, pre svih, Kanada. Kad bi mogli da biramo onda Portoriko, a ostali nek se poredjaju kako im volja. Sad da sacekamo zreb i da se ekipa sprema na miru. Verovatno NBA igraci nece moci da pomognu za kvalifikacije, ali otom potom. Velika prilika za nase kosarkase da se nadju na OI.

Filipinac

pre 8 godina

Nesluzćbeno će naši dobiti grupu sa dve iz Afrike, Hrvatskom, Grčkom i Novim Zelandom. Neće biti lako ali samo jako bez straha do pobede. Hrvatska, Litvnija i Liban idu u kvalifikacije kao dodatne tri. Ovo nije službeno ali najverovatnije će ovako ili će biti održan ždreb. Pozdrav iz Manile.

v8engine

pre 8 godina

U dogovoru sa igracima i Djordjevicem treba se odluciti za dvoranu. Ako oni izaberu Pionir, onda tamo treba da se igra.Sigurno nije finansijski isplativo, ali plasman na OI je najbitniji, a ako igracima vise prija Pionir, onda treba ispostovati njihovu zelju

bbr

pre 8 godina

hvala jos jednom Djilasu!jedinom politicaru koji radi dobre stvari za svoju zemlju i naravno kako to kod nas samo i moze da bude,odmah je i uklonjen iz politike,smeta kada ostavis za sobom parkove,ulice,bulevare,mostove izgradjene a ne porusene.

ogicg

pre 8 godina

A sto se bojite ljudi i da se ne igra kod vas prosli bi.Jer sem USA I CG niko nema jaci od vas.A ove dvije ne igraju kvalifikacije i onda prolazite.Salim se malo naravno.Srbi bre imate Marjanovica,jokica,raduljicu,Bogdana,i doktora nauka Teodosica i prejaki ste.

sasha

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Pa da, nakon sto ste pokupli zasluge od Djilasa za most preko Dunava, fabriku vode, Slaviju, Auto komandu i sve ostalo sto ste samo nasledili i dosli i slikali ste sad biste malo i ovo oko sporta da cornete. Samo to i umete, da se kitite tudjim perjem.

veliki strumf

pre 8 godina

Zicer koji ne smemo da propustimo. Sportski motivi su pobedili kada he u pitanju nasa kandidatura. Isto vazi i za Italijane, dok su Filipini bili jedini kandidat van Evrope i znalo se da ce dobiti. Sada bi bilo dobro da izbegnemo jos Francuze, u sta ne sumnjam - oni ce garant na Filipine, kako bi imali laksi prolaz. Neka. Najvise bih od evropskih ekipa voleo Turke, da im vratimo za onu kradju u polufinalu!

branimir

pre 8 godina

Bravo, sjajna vest...sad treba biti do kraja ozbiljan i ohrabriti selektora da pozove samo najbolje igrace koje imamo...ovo je prilika koja se ne propusta

Stanimir Branimir

pre 8 godina

Meni je bitnije ko će biti sa nama u grupu, nego da li ćemo biti domaćini. Čini mi se da se već stvara preveliki pritisak zbog toga i atmosfera da smo se već plasirali dalje. Podseća me na F4 ABA lige kad je u Areni već viđeno finale Zvezda-Partizan a na kraju Cedevita i Cibona igrali finale. Imamo taj talenat da vidimo sebe kao pobednike u nečemu i pre nego nego što počne utakmica.

celalionac

pre 8 godina

stvorila se atmosfera ... ako dobijamo organizaciju kvalifikacionog turnira - ucestvujemo u Riju.

Igrace se na jednu loptu - ulog je ogroman

U mnogome ce zavisti koga dobijemo iz Evrope . Nadam se da nam nece dopasti Kanada ili Portoriko iz "sveta"

Evo potencijalnih rivala

FRANCUSKA, GRCKA , Češka, KANADA, Meksiko, PORTORIKO, Angola, Tunis, Senegal, Iran, Japan, Novi Zeland, Letonija, Hrvatska i Liban

Iskreno optimista sam kao i velika vecina , ali sacekajmo grupu pa da vidimo sa kime odlucujemo o sudbini ...Najmanje bih voleo Francuze ... ali ima i lepe boranije za razigravanje

Pozdrav ljubiteljima kosarke

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

krle

pre 8 godina

Samo da im se ne nametne pritisak favorita i da ne prodjemo kao i na EP koji je bio u Beoradu u Kombank areni a vidio ih Zeljko Obradovic. Dobro je sto nam protivnik nece biti Francuska.

Lola

pre 8 godina

Moze neko molim vas da mi kaze gde mogu da pratim kad pocinje prodaja karata? Nisam iz Bg, obozavam kosarku, ne bih da propustim ovakvu priliku. Hvala

Stefan

pre 8 godina

S jedne strane mi je drago zbog pune arene i svih prednosti koje cemo imati kao domacin s druge strane plasim se velikog pritiska koje ce imati nasa reprezentacija kao domacin,nadam se samo da francuzi nece biti u nasoj grupi sa svima drugima ne bi trebalo da imamo probleme.

јако и до самог краја

pre 8 godina

Прелепа вест, крајње изненађујућа. Ипак треба бити прибран. За почетак, савез и Сале да припремају играче, НБА тројку нарочито. Да не буде после, држ'-не дај. Медији и народ нарочито. Ништа горе од свадбарске атмосфере и дајте Стефа да се играмо. Није да нисмо пролазили кроз то.
Рио. Баскет. Шарени. Охохохоо. И Денда за понети. Мир у глави, ватра у срцу. Србија!

BoBo __ BoBodiLjA

pre 8 godina

Ako dobijemo Francuze, Grke ili Portoriko bice jako tesko jer se zna da smo tanki na centarskoj liniji, Bobi, Jokic tesko da ce biti tu, opet spadamo na drvosecu Raduljicu i jos goreg Kuzmica

joca

pre 8 godina

naš mentalitet je čudan, kada je najteže dobijamo (sem ako nas ne pokradu ko u turskoj) a kada nije onda nekako sagorimo, ipak ovo bi trebalo da bude plus za nas a sale zna kako da pripremi ekipu... FORCA SRBIJA

miki nislija

pre 8 godina

Nažalost 99 posto nećemo u Rio,jer je sada pritisak na igračima i svi očekuju uspeh...a uvek kada je tako mi ništa ne napravimo... bolje da se igralo negde na strani...

Dovla

pre 8 godina

Jeste da ovo nista ne znaci u pogledu plasmana, ali mi je mnogo drago. Sad samo da Sem, Greg i Majk posalju nasa 3 momka, pa da sa Teom prave bahanalije na parketu. IDEMOOOOOOO

Axaxt

pre 8 godina

Kada se prodaju karte? Idem dan ranije da čekam. Ovo je poslastica za ljubitelje košarke, konačno možemo da gledamo naše u pravim mečevima, a ne u prijateljskim :)

Nebojša Čović Beograd

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Tako je sine moj, ne plaćam ja džabe onaj silni parizer.

Sad ozbiljno - Rio, tu smo!

Au kakva petorka Teo - Bogdan - Beli - Jokić - Bobi!!! Samo da budemo zdravi!!!

Roko

pre 8 godina

Ovo je lepa vest, za ljubitelje kosarke. Volim nase rukometase, vaterpoliste, tenisere.... ali kosarkasi imaju posebno mesto u mom srcu. Dusa me boli kad izgube, ali kad osvoje medalju, ja sam srecan tri meseca. Uz malo srece, dobre organizovanosti, publike, Tea, Bjelice , Bobija i ostalih momaka, idemo ponovo na amere u Riu. Vera ljudi, samo VERA u pobedu!

marko

pre 8 godina

Nije dobila, nego platila 2 miliona €, dok se košarka u Srbiji gasi. Gde je Vršac, Vojvodina,Radnički KG...bolje njim da su dali pare.

Axaxt

pre 8 godina

Kada se prodaju karte? Idem dan ranije da čekam. Ovo je poslastica za ljubitelje košarke, konačno možemo da gledamo naše u pravim mečevima, a ne u prijateljskim :)

Stanimir Branimir

pre 8 godina

Meni je bitnije ko će biti sa nama u grupu, nego da li ćemo biti domaćini. Čini mi se da se već stvara preveliki pritisak zbog toga i atmosfera da smo se već plasirali dalje. Podseća me na F4 ABA lige kad je u Areni već viđeno finale Zvezda-Partizan a na kraju Cedevita i Cibona igrali finale. Imamo taj talenat da vidimo sebe kao pobednike u nečemu i pre nego nego što počne utakmica.

djordji

pre 8 godina

A los nam bio Djilas za Beograd...jel i ovo potplatio Fibu botovi? Bitno da ste ukinuli dodatke za porodilje i vestacku oplodnju...sve se vraca upamtite to. Djilas je biznismen i svaka mu cast za ovo! Srbija da se prati na domacem terenu napokon, puna Arena!

sasha

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Pa da, nakon sto ste pokupli zasluge od Djilasa za most preko Dunava, fabriku vode, Slaviju, Auto komandu i sve ostalo sto ste samo nasledili i dosli i slikali ste sad biste malo i ovo oko sporta da cornete. Samo to i umete, da se kitite tudjim perjem.

Dovla

pre 8 godina

Jeste da ovo nista ne znaci u pogledu plasmana, ali mi je mnogo drago. Sad samo da Sem, Greg i Majk posalju nasa 3 momka, pa da sa Teom prave bahanalije na parketu. IDEMOOOOOOO

Apel

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima!
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima

namerni prolaznik

pre 8 godina

ufff samo da nam ne zapadne francuska, sa ostalima ne bj trebali da imamo problema. Ali ja verujem da ce biti sredjeno da francuzi odu na filipine, ni mi njima ne odgovramo

Nebojša Čović Beograd

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Tako je sine moj, ne plaćam ja džabe onaj silni parizer.

Sad ozbiljno - Rio, tu smo!

Au kakva petorka Teo - Bogdan - Beli - Jokić - Bobi!!! Samo da budemo zdravi!!!

јако и до самог краја

pre 8 godina

Прелепа вест, крајње изненађујућа. Ипак треба бити прибран. За почетак, савез и Сале да припремају играче, НБА тројку нарочито. Да не буде после, држ'-не дај. Медији и народ нарочито. Ништа горе од свадбарске атмосфере и дајте Стефа да се играмо. Није да нисмо пролазили кроз то.
Рио. Баскет. Шарени. Охохохоо. И Денда за понети. Мир у глави, ватра у срцу. Србија!

Roko

pre 8 godina

Ovo je lepa vest, za ljubitelje kosarke. Volim nase rukometase, vaterpoliste, tenisere.... ali kosarkasi imaju posebno mesto u mom srcu. Dusa me boli kad izgube, ali kad osvoje medalju, ja sam srecan tri meseca. Uz malo srece, dobre organizovanosti, publike, Tea, Bjelice , Bobija i ostalih momaka, idemo ponovo na amere u Riu. Vera ljudi, samo VERA u pobedu!

zoran

pre 8 godina

Srbija da zahvali tajfunu Djilas sto ce Beograd biti domacin turnira!
Ovi mali sto su ga smenili ne mogu ni okreciti ono sto je on napravio!

u

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima! 
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima
(Apel, 19. januar 2016 17:14)

BRAVO!

bbr

pre 8 godina

hvala jos jednom Djilasu!jedinom politicaru koji radi dobre stvari za svoju zemlju i naravno kako to kod nas samo i moze da bude,odmah je i uklonjen iz politike,smeta kada ostavis za sobom parkove,ulice,bulevare,mostove izgradjene a ne porusene.

Stefan

pre 8 godina

S jedne strane mi je drago zbog pune arene i svih prednosti koje cemo imati kao domacin s druge strane plasim se velikog pritiska koje ce imati nasa reprezentacija kao domacin,nadam se samo da francuzi nece biti u nasoj grupi sa svima drugima ne bi trebalo da imamo probleme.

veliki strumf

pre 8 godina

Zicer koji ne smemo da propustimo. Sportski motivi su pobedili kada he u pitanju nasa kandidatura. Isto vazi i za Italijane, dok su Filipini bili jedini kandidat van Evrope i znalo se da ce dobiti. Sada bi bilo dobro da izbegnemo jos Francuze, u sta ne sumnjam - oni ce garant na Filipine, kako bi imali laksi prolaz. Neka. Najvise bih od evropskih ekipa voleo Turke, da im vratimo za onu kradju u polufinalu!

Zika

pre 8 godina

Voleo bih da se plasiramo na olimpijske igre jer to zasluzujemo. I voleo bih da igramo u finalu sa amerima znam da bi nas odrali ali nema veze to bi bilo neverovatno da gledamo nase protiv nba zvezda.

BoBo __ BoBodiLjA

pre 8 godina

Ako dobijemo Francuze, Grke ili Portoriko bice jako tesko jer se zna da smo tanki na centarskoj liniji, Bobi, Jokic tesko da ce biti tu, opet spadamo na drvosecu Raduljicu i jos goreg Kuzmica

Zigzag

pre 8 godina

Odakle hrvati u kfalifikacijama, neverovatno koliko su srecni.
(Vlado, 19. januar 2016 17:58)
tu smo zahvaljujuci upravo vasem domacinstvu......i kaze se kvalifikacije...

Lemi

pre 8 godina

E sad mi je lakse kad znam zasto placam najskuplje gorivo u regionu, zasto mi je porez na dohodak 40%, zasto nema WC-a po skolama, lekova po bolnicama... itd. Sve za OI, OI ni za sta! I posle OI, OI! OI Moravo!

Stari znalac

pre 8 godina

Odlicno je ispalo. Francuska i Grcka ne mogu u Srbiju, jer su nosioci grupa, a izbegli smo i neugodne Italijane (imaju dobru ekipu sta god ko mislio). Potencijalne plutajuce mine - Novi Zeland, Portoriko i, pre svih, Kanada. Kad bi mogli da biramo onda Portoriko, a ostali nek se poredjaju kako im volja. Sad da sacekamo zreb i da se ekipa sprema na miru. Verovatno NBA igraci nece moci da pomognu za kvalifikacije, ali otom potom. Velika prilika za nase kosarkase da se nadju na OI.

Pack

pre 8 godina

Žreb za kvalifikacije se održava 26. januara u Švajcarskoj, tako da svi se spremite kraj malih ekrana. Igraju se 3 turnira, po 6 ekipa, biće ravnopravno podeljene Evropske i Južnoameričke zemlje, s tim da će žrebom biti određena i njihova grupa. Ostali gde ih žreb smesti. Samo pobednik grupe ide na Olimpijske igre. Veliki sportski pozdrav, IGRAJ I POBEDI, PONOSNO SE VRATI!!

bers0003

pre 8 godina

do neki dana gomila komentara kako je Turska vec odradila posao i postala domacin turnira...Naravno, danas ni rijeci o tome...do slijedece zavjere..

Dosta politike

pre 8 godina

Dosta politike ! Momcima je potrebna puna podrska i krcata arena! Zasluzili su za ove cetiri godine mukotrpnog rada ! Ja kupujem komplet karata makar hleb ne jela!

celalionac

pre 8 godina

stvorila se atmosfera ... ako dobijamo organizaciju kvalifikacionog turnira - ucestvujemo u Riju.

Igrace se na jednu loptu - ulog je ogroman

U mnogome ce zavisti koga dobijemo iz Evrope . Nadam se da nam nece dopasti Kanada ili Portoriko iz "sveta"

Evo potencijalnih rivala

FRANCUSKA, GRCKA , Češka, KANADA, Meksiko, PORTORIKO, Angola, Tunis, Senegal, Iran, Japan, Novi Zeland, Letonija, Hrvatska i Liban

Iskreno optimista sam kao i velika vecina , ali sacekajmo grupu pa da vidimo sa kime odlucujemo o sudbini ...Najmanje bih voleo Francuze ... ali ima i lepe boranije za razigravanje

Pozdrav ljubiteljima kosarke

Lola

pre 8 godina

Moze neko molim vas da mi kaze gde mogu da pratim kad pocinje prodaja karata? Nisam iz Bg, obozavam kosarku, ne bih da propustim ovakvu priliku. Hvala

v8engine

pre 8 godina

U dogovoru sa igracima i Djordjevicem treba se odluciti za dvoranu. Ako oni izaberu Pionir, onda tamo treba da se igra.Sigurno nije finansijski isplativo, ali plasman na OI je najbitniji, a ako igracima vise prija Pionir, onda treba ispostovati njihovu zelju

ogicg

pre 8 godina

A sto se bojite ljudi i da se ne igra kod vas prosli bi.Jer sem USA I CG niko nema jaci od vas.A ove dvije ne igraju kvalifikacije i onda prolazite.Salim se malo naravno.Srbi bre imate Marjanovica,jokica,raduljicu,Bogdana,i doktora nauka Teodosica i prejaki ste.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali ovi su dobri, samo da im se ne nametne breme favorita. Pa šta će nego favoriti na svom parketu? Samo prvi ide na OI, šta da kažemo, nema veze ako ne odu na Olimpijadu. Favoriti ste i zgazite ih sve.

srle

pre 8 godina

Prava prilika da se obezbede Olimpijske igre. San mi je da gledam finale u Riju, Srbija-SAD, da naši pokušaju da pobede Stefa Karija i Lebrona Džejmsa. Sa Bjelicom, Jokićem i Bobijem verujem da naši mogu mnogo!

miki nislija

pre 8 godina

Nažalost 99 posto nećemo u Rio,jer je sada pritisak na igračima i svi očekuju uspeh...a uvek kada je tako mi ništa ne napravimo... bolje da se igralo negde na strani...

srbija

pre 8 godina

Jedna od najjacih ekipa ovdje je kanadaa, konu predvodi nba zvezda wiggins ii jos dosta dobrij nba igracaa, samo da izbjegnemo njih i francuskuu ii to je too, grcii su medju te tri ekipee najlaksii!! srbijaa

brko Jovajsa

pre 8 godina

Francuzi idu skoro sigurno u grupu na Filipine, a mi dobijamo ili Grke ili Kanadu, nadam se ne i jedne i druge. S Grcima bi se mozda i napunila arena u finalu, ovako cisto sumnjam da ce biti puna sa dobrom atmosferom.

Bice zanimljivo da li ce Hrvati da udju medju ova tri sa pozivnicama ili ce Turci da plate pa da ih istisnu jer su bolji od Hrvata po zadnjem Fibinom rankingu, iako su na EP zavrsili kao losije pozicionirani.
Licno, ja Kanadjane i Grke prizeljkujem u nasoj grupi a ne Hrvate ili Turke, pogotovo ako NBA igraci ne budu ucestvovali, sto je veoma moguce.

Problem za nas je jer je pocetak jula period za potpisivanje igraca i NBA ljetne lige, pa su Bobi skoro sigurno, a i Bjelica i Jokic koji ce biti pod ugovorima, pod velikim pitanjem.

U tom slucaju i Kanada bi bila slaba, bez Viginsa, Olinika, Tristana Tompsona, Stauskasa, bivseg prvog pika Entoni Beneta, pleja Toronta Kori Dzozefa ili Milvokija Tajlera Enisa, da ne spominjem koledz igrace kao sto su Mari ili Viltdzer koji ce biti draftovani u prvoj rundi.

Grci bi bili bez Antetokumpa i Kufosa, Turci bez Kantera (koji ionako nece da igra za Erdoana), Iljasove i Asika, a Hrvati najmanje "osteceni" jer im raspali Bogdanovic, Hezonja i Rudez nisu glavni nosioci igre. Letoncima ne bi igrao Porzingis, pa bismo ih dobili sigurno kao sto redovno radimo.

Tradicionalno neugodni po nas Portoriko bi bio bez Baree i Harklesa, pa bi i njih sigurno oderali, a svi ostali su daleko iza nas po kvalitetu.

Komarac

pre 8 godina

Francuska, Srbija i Grcka nosioci grupa - ne mogu da se sastanu. Novi Zeland da putuje u Evropu, Filipini im na dvokorak, mislim da ne. Znaci od reprezentacija koje bi mogle da budu teze tu ce biti Turska, Hrvatska, Kanada, Ceska, Portoriko, ali to ce sve biti lepo rasporedjeno. Tako da ako se sve ozbiljno shvati i pripremi, nemamo cega da se bojimo. Ne treba skakati ni u euforiju, niti nesto kukati. Polako utakmicu po utakmicu, pa u Rio.

marko

pre 8 godina

Nije dobila, nego platila 2 miliona €, dok se košarka u Srbiji gasi. Gde je Vršac, Vojvodina,Radnički KG...bolje njim da su dali pare.

joca

pre 8 godina

naš mentalitet je čudan, kada je najteže dobijamo (sem ako nas ne pokradu ko u turskoj) a kada nije onda nekako sagorimo, ipak ovo bi trebalo da bude plus za nas a sale zna kako da pripremi ekipu... FORCA SRBIJA

vuk

pre 8 godina

Bilo bi dobro da nam ne zapadnu Francuzi ali daleko od toga da smo autsajderi i ako budemo igrali s njima. Takodje ne treba potceniti ni Grcku.

Anonimna

pre 8 godina

Zna li se ko su nosioci grupa(mi,Francuzi + Italija ili kako), sigurno nemože Francuska da nam zapadne(a to ne bi ni oni voleli), sa ostalima se može.

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

branimir

pre 8 godina

Bravo, sjajna vest...sad treba biti do kraja ozbiljan i ohrabriti selektora da pozove samo najbolje igrace koje imamo...ovo je prilika koja se ne propusta

krle

pre 8 godina

Samo da im se ne nametne pritisak favorita i da ne prodjemo kao i na EP koji je bio u Beoradu u Kombank areni a vidio ih Zeljko Obradovic. Dobro je sto nam protivnik nece biti Francuska.

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

SRB

pre 8 godina

Ako se padnemo protiv Kanade dolazi nam uvek neugodni Andrew UIGINSSSSSSSSSS a i na predstojecim OI necemo gledati velikog asa i velikog borca Duejna Uejdaaaaaaaaaa

Milojko

pre 8 godina

Ma super je sve samo da hrvati ne dođu. Smrdi mi bre na aba finale. Imali su peh a ako dođu sa mladim igračima jači su i ima da imamo gadnih problema sa njima. Bojim se da će da nas poderu.

Nolan

pre 8 godina

Mnogo je bitnije izbeći turnir sa Francuskom, Kanadom i po mogućstvu Grčkom. Da vidimo raspored reprezentacija po turnirima pa onda nek se priča o Riu...

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Bas me zanima koliko je para savez morao da iskesira za ovaj turnir. Ako je 1 milion $ puno je brale. U svakom slucaju srecno kosarkasima na ljeto. Bas me zanima u kakvom cemo sastavi nastupiti u ovim kvalifikacija.

Zlatko

pre 8 godina

Koji smo mi bole.nici. Mi se na ovakvu lepu vest prepucavamo ko je zaslužan da smo dobili turnir. Nek mi neko kaže ako zna za još jednu, samo jednu, zemlju u kojoj se vode ovakve polemike? Srećno Srbijo!

Gargantua

pre 8 godina

Realno, nemamo pojma. Ali ako ibegnemo Francuze, Cehe, Hrvate i Meksiko, imamo mozda sanse. Grci su u padu, ali igraju tvrdo, ta Kanada i Portoriko nikada nisu ni bile neke ozbiljne reprezentacije. Prvi put i cujem za Portoriko. Letonija isto. Japanci su opasni, brzi. Od Novog Zelanda smo gubili na pripremama. Iran ucestvuje na svetskim prvenstvima, ali tamo ispada u grupi. Afrikanci nam ne leze. S Turcima smo na istom nivou. Realno, bicemo od 2. do 4. mesta u grupi.

Filipinac

pre 8 godina

Nesluzćbeno će naši dobiti grupu sa dve iz Afrike, Hrvatskom, Grčkom i Novim Zelandom. Neće biti lako ali samo jako bez straha do pobede. Hrvatska, Litvnija i Liban idu u kvalifikacije kao dodatne tri. Ovo nije službeno ali najverovatnije će ovako ili će biti održan ždreb. Pozdrav iz Manile.

miki nislija

pre 8 godina

Nažalost 99 posto nećemo u Rio,jer je sada pritisak na igračima i svi očekuju uspeh...a uvek kada je tako mi ništa ne napravimo... bolje da se igralo negde na strani...

Gargantua

pre 8 godina

Realno, nemamo pojma. Ali ako ibegnemo Francuze, Cehe, Hrvate i Meksiko, imamo mozda sanse. Grci su u padu, ali igraju tvrdo, ta Kanada i Portoriko nikada nisu ni bile neke ozbiljne reprezentacije. Prvi put i cujem za Portoriko. Letonija isto. Japanci su opasni, brzi. Od Novog Zelanda smo gubili na pripremama. Iran ucestvuje na svetskim prvenstvima, ali tamo ispada u grupi. Afrikanci nam ne leze. S Turcima smo na istom nivou. Realno, bicemo od 2. do 4. mesta u grupi.

Milojko

pre 8 godina

Ma super je sve samo da hrvati ne dođu. Smrdi mi bre na aba finale. Imali su peh a ako dođu sa mladim igračima jači su i ima da imamo gadnih problema sa njima. Bojim se da će da nas poderu.

marko

pre 8 godina

Nije dobila, nego platila 2 miliona €, dok se košarka u Srbiji gasi. Gde je Vršac, Vojvodina,Radnički KG...bolje njim da su dali pare.

SRB

pre 8 godina

Ako se padnemo protiv Kanade dolazi nam uvek neugodni Andrew UIGINSSSSSSSSSS a i na predstojecim OI necemo gledati velikog asa i velikog borca Duejna Uejdaaaaaaaaaa

BoBo __ BoBodiLjA

pre 8 godina

Ako dobijemo Francuze, Grke ili Portoriko bice jako tesko jer se zna da smo tanki na centarskoj liniji, Bobi, Jokic tesko da ce biti tu, opet spadamo na drvosecu Raduljicu i jos goreg Kuzmica

djordji

pre 8 godina

A los nam bio Djilas za Beograd...jel i ovo potplatio Fibu botovi? Bitno da ste ukinuli dodatke za porodilje i vestacku oplodnju...sve se vraca upamtite to. Djilas je biznismen i svaka mu cast za ovo! Srbija da se prati na domacem terenu napokon, puna Arena!

Lemi

pre 8 godina

E sad mi je lakse kad znam zasto placam najskuplje gorivo u regionu, zasto mi je porez na dohodak 40%, zasto nema WC-a po skolama, lekova po bolnicama... itd. Sve za OI, OI ni za sta! I posle OI, OI! OI Moravo!

Zigzag

pre 8 godina

Odakle hrvati u kfalifikacijama, neverovatno koliko su srecni.
(Vlado, 19. januar 2016 17:58)
tu smo zahvaljujuci upravo vasem domacinstvu......i kaze se kvalifikacije...

Filipinac

pre 8 godina

Nesluzćbeno će naši dobiti grupu sa dve iz Afrike, Hrvatskom, Grčkom i Novim Zelandom. Neće biti lako ali samo jako bez straha do pobede. Hrvatska, Litvnija i Liban idu u kvalifikacije kao dodatne tri. Ovo nije službeno ali najverovatnije će ovako ili će biti održan ždreb. Pozdrav iz Manile.

Stanimir Branimir

pre 8 godina

Meni je bitnije ko će biti sa nama u grupu, nego da li ćemo biti domaćini. Čini mi se da se već stvara preveliki pritisak zbog toga i atmosfera da smo se već plasirali dalje. Podseća me na F4 ABA lige kad je u Areni već viđeno finale Zvezda-Partizan a na kraju Cedevita i Cibona igrali finale. Imamo taj talenat da vidimo sebe kao pobednike u nečemu i pre nego nego što počne utakmica.

sasha

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Pa da, nakon sto ste pokupli zasluge od Djilasa za most preko Dunava, fabriku vode, Slaviju, Auto komandu i sve ostalo sto ste samo nasledili i dosli i slikali ste sad biste malo i ovo oko sporta da cornete. Samo to i umete, da se kitite tudjim perjem.

Axaxt

pre 8 godina

Kada se prodaju karte? Idem dan ranije da čekam. Ovo je poslastica za ljubitelje košarke, konačno možemo da gledamo naše u pravim mečevima, a ne u prijateljskim :)

Nebojša Čović Beograd

pre 8 godina

Bravo za Udovicica i vladu Srbije !
(hours of love, 19. januar 2016 15:51)

Tako je sine moj, ne plaćam ja džabe onaj silni parizer.

Sad ozbiljno - Rio, tu smo!

Au kakva petorka Teo - Bogdan - Beli - Jokić - Bobi!!! Samo da budemo zdravi!!!

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

Apel

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima!
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Bas me zanima koliko je para savez morao da iskesira za ovaj turnir. Ako je 1 milion $ puno je brale. U svakom slucaju srecno kosarkasima na ljeto. Bas me zanima u kakvom cemo sastavi nastupiti u ovim kvalifikacija.

v8engine

pre 8 godina

U dogovoru sa igracima i Djordjevicem treba se odluciti za dvoranu. Ako oni izaberu Pionir, onda tamo treba da se igra.Sigurno nije finansijski isplativo, ali plasman na OI je najbitniji, a ako igracima vise prija Pionir, onda treba ispostovati njihovu zelju

srle

pre 8 godina

Prava prilika da se obezbede Olimpijske igre. San mi je da gledam finale u Riju, Srbija-SAD, da naši pokušaju da pobede Stefa Karija i Lebrona Džejmsa. Sa Bjelicom, Jokićem i Bobijem verujem da naši mogu mnogo!

zoran

pre 8 godina

Srbija da zahvali tajfunu Djilas sto ce Beograd biti domacin turnira!
Ovi mali sto su ga smenili ne mogu ni okreciti ono sto je on napravio!

antiDebil

pre 8 godina

Nisam verovao ali odlicno !
Ostaje da Djordjevic odabere 12 pravih igraca i da se vise plasiramo na tu prokletu olimpijadu i bilo bi dobro da neko porazgovara sa Krsticem da i on zaigra, on je neprocenjiv !

krle

pre 8 godina

Samo da im se ne nametne pritisak favorita i da ne prodjemo kao i na EP koji je bio u Beoradu u Kombank areni a vidio ih Zeljko Obradovic. Dobro je sto nam protivnik nece biti Francuska.

vuk

pre 8 godina

Bilo bi dobro da nam ne zapadnu Francuzi ali daleko od toga da smo autsajderi i ako budemo igrali s njima. Takodje ne treba potceniti ni Grcku.

Stari znalac

pre 8 godina

Odlicno je ispalo. Francuska i Grcka ne mogu u Srbiju, jer su nosioci grupa, a izbegli smo i neugodne Italijane (imaju dobru ekipu sta god ko mislio). Potencijalne plutajuce mine - Novi Zeland, Portoriko i, pre svih, Kanada. Kad bi mogli da biramo onda Portoriko, a ostali nek se poredjaju kako im volja. Sad da sacekamo zreb i da se ekipa sprema na miru. Verovatno NBA igraci nece moci da pomognu za kvalifikacije, ali otom potom. Velika prilika za nase kosarkase da se nadju na OI.

Roko

pre 8 godina

Ovo je lepa vest, za ljubitelje kosarke. Volim nase rukometase, vaterpoliste, tenisere.... ali kosarkasi imaju posebno mesto u mom srcu. Dusa me boli kad izgube, ali kad osvoje medalju, ja sam srecan tri meseca. Uz malo srece, dobre organizovanosti, publike, Tea, Bjelice , Bobija i ostalih momaka, idemo ponovo na amere u Riu. Vera ljudi, samo VERA u pobedu!

ogicg

pre 8 godina

A sto se bojite ljudi i da se ne igra kod vas prosli bi.Jer sem USA I CG niko nema jaci od vas.A ove dvije ne igraju kvalifikacije i onda prolazite.Salim se malo naravno.Srbi bre imate Marjanovica,jokica,raduljicu,Bogdana,i doktora nauka Teodosica i prejaki ste.

Dovla

pre 8 godina

Jeste da ovo nista ne znaci u pogledu plasmana, ali mi je mnogo drago. Sad samo da Sem, Greg i Majk posalju nasa 3 momka, pa da sa Teom prave bahanalije na parketu. IDEMOOOOOOO

Zika

pre 8 godina

Voleo bih da se plasiramo na olimpijske igre jer to zasluzujemo. I voleo bih da igramo u finalu sa amerima znam da bi nas odrali ali nema veze to bi bilo neverovatno da gledamo nase protiv nba zvezda.

Dosta politike

pre 8 godina

Dosta politike ! Momcima je potrebna puna podrska i krcata arena! Zasluzili su za ove cetiri godine mukotrpnog rada ! Ja kupujem komplet karata makar hleb ne jela!

brko Jovajsa

pre 8 godina

Francuzi idu skoro sigurno u grupu na Filipine, a mi dobijamo ili Grke ili Kanadu, nadam se ne i jedne i druge. S Grcima bi se mozda i napunila arena u finalu, ovako cisto sumnjam da ce biti puna sa dobrom atmosferom.

Bice zanimljivo da li ce Hrvati da udju medju ova tri sa pozivnicama ili ce Turci da plate pa da ih istisnu jer su bolji od Hrvata po zadnjem Fibinom rankingu, iako su na EP zavrsili kao losije pozicionirani.
Licno, ja Kanadjane i Grke prizeljkujem u nasoj grupi a ne Hrvate ili Turke, pogotovo ako NBA igraci ne budu ucestvovali, sto je veoma moguce.

Problem za nas je jer je pocetak jula period za potpisivanje igraca i NBA ljetne lige, pa su Bobi skoro sigurno, a i Bjelica i Jokic koji ce biti pod ugovorima, pod velikim pitanjem.

U tom slucaju i Kanada bi bila slaba, bez Viginsa, Olinika, Tristana Tompsona, Stauskasa, bivseg prvog pika Entoni Beneta, pleja Toronta Kori Dzozefa ili Milvokija Tajlera Enisa, da ne spominjem koledz igrace kao sto su Mari ili Viltdzer koji ce biti draftovani u prvoj rundi.

Grci bi bili bez Antetokumpa i Kufosa, Turci bez Kantera (koji ionako nece da igra za Erdoana), Iljasove i Asika, a Hrvati najmanje "osteceni" jer im raspali Bogdanovic, Hezonja i Rudez nisu glavni nosioci igre. Letoncima ne bi igrao Porzingis, pa bismo ih dobili sigurno kao sto redovno radimo.

Tradicionalno neugodni po nas Portoriko bi bio bez Baree i Harklesa, pa bi i njih sigurno oderali, a svi ostali su daleko iza nas po kvalitetu.

srbija

pre 8 godina

Jedna od najjacih ekipa ovdje je kanadaa, konu predvodi nba zvezda wiggins ii jos dosta dobrij nba igracaa, samo da izbjegnemo njih i francuskuu ii to je too, grcii su medju te tri ekipee najlaksii!! srbijaa

bers0003

pre 8 godina

do neki dana gomila komentara kako je Turska vec odradila posao i postala domacin turnira...Naravno, danas ni rijeci o tome...do slijedece zavjere..

veliki strumf

pre 8 godina

Zicer koji ne smemo da propustimo. Sportski motivi su pobedili kada he u pitanju nasa kandidatura. Isto vazi i za Italijane, dok su Filipini bili jedini kandidat van Evrope i znalo se da ce dobiti. Sada bi bilo dobro da izbegnemo jos Francuze, u sta ne sumnjam - oni ce garant na Filipine, kako bi imali laksi prolaz. Neka. Najvise bih od evropskih ekipa voleo Turke, da im vratimo za onu kradju u polufinalu!

bbr

pre 8 godina

hvala jos jednom Djilasu!jedinom politicaru koji radi dobre stvari za svoju zemlju i naravno kako to kod nas samo i moze da bude,odmah je i uklonjen iz politike,smeta kada ostavis za sobom parkove,ulice,bulevare,mostove izgradjene a ne porusene.

joca

pre 8 godina

naš mentalitet je čudan, kada je najteže dobijamo (sem ako nas ne pokradu ko u turskoj) a kada nije onda nekako sagorimo, ipak ovo bi trebalo da bude plus za nas a sale zna kako da pripremi ekipu... FORCA SRBIJA

Stefan

pre 8 godina

S jedne strane mi je drago zbog pune arene i svih prednosti koje cemo imati kao domacin s druge strane plasim se velikog pritiska koje ce imati nasa reprezentacija kao domacin,nadam se samo da francuzi nece biti u nasoj grupi sa svima drugima ne bi trebalo da imamo probleme.

namerni prolaznik

pre 8 godina

ufff samo da nam ne zapadne francuska, sa ostalima ne bj trebali da imamo problema. Ali ja verujem da ce biti sredjeno da francuzi odu na filipine, ni mi njima ne odgovramo

јако и до самог краја

pre 8 godina

Прелепа вест, крајње изненађујућа. Ипак треба бити прибран. За почетак, савез и Сале да припремају играче, НБА тројку нарочито. Да не буде после, држ'-не дај. Медији и народ нарочито. Ништа горе од свадбарске атмосфере и дајте Стефа да се играмо. Није да нисмо пролазили кроз то.
Рио. Баскет. Шарени. Охохохоо. И Денда за понети. Мир у глави, ватра у срцу. Србија!

Pack

pre 8 godina

Žreb za kvalifikacije se održava 26. januara u Švajcarskoj, tako da svi se spremite kraj malih ekrana. Igraju se 3 turnira, po 6 ekipa, biće ravnopravno podeljene Evropske i Južnoameričke zemlje, s tim da će žrebom biti određena i njihova grupa. Ostali gde ih žreb smesti. Samo pobednik grupe ide na Olimpijske igre. Veliki sportski pozdrav, IGRAJ I POBEDI, PONOSNO SE VRATI!!

Komarac

pre 8 godina

Francuska, Srbija i Grcka nosioci grupa - ne mogu da se sastanu. Novi Zeland da putuje u Evropu, Filipini im na dvokorak, mislim da ne. Znaci od reprezentacija koje bi mogle da budu teze tu ce biti Turska, Hrvatska, Kanada, Ceska, Portoriko, ali to ce sve biti lepo rasporedjeno. Tako da ako se sve ozbiljno shvati i pripremi, nemamo cega da se bojimo. Ne treba skakati ni u euforiju, niti nesto kukati. Polako utakmicu po utakmicu, pa u Rio.

branimir

pre 8 godina

Bravo, sjajna vest...sad treba biti do kraja ozbiljan i ohrabriti selektora da pozove samo najbolje igrace koje imamo...ovo je prilika koja se ne propusta

Anonimna

pre 8 godina

Zna li se ko su nosioci grupa(mi,Francuzi + Italija ili kako), sigurno nemože Francuska da nam zapadne(a to ne bi ni oni voleli), sa ostalima se može.

u

pre 8 godina

Sjajna vest, jedva cekam! E sad, zamolio bih navijace i Partizana i Zvezde i sve ostale da sednu i da zajedno smisle bar 2-3 navijacke pesme za Srbiju! Stvarno me je sramota kad gledam bilo koji sport a da smo mi domacini! Osim onoga "Srbija, Srbija" nema nista od navijanja a kad igraju klubovi tresu se hale i uteruje strah u kosti protivniku. Kad bi bila bar upola takva atmosfera kad igra reprezentacija pa mislim da ne bi gubili ni u fudbalu a kamoli u ostalim sportovima! 
Ajde, igraj i bori se, ajde Srbijom ori se ajde, do pobede sa nama Vi!!! Dajem primer samo kao navijac cz :) poz svima
(Apel, 19. januar 2016 17:14)

BRAVO!

celalionac

pre 8 godina

stvorila se atmosfera ... ako dobijamo organizaciju kvalifikacionog turnira - ucestvujemo u Riju.

Igrace se na jednu loptu - ulog je ogroman

U mnogome ce zavisti koga dobijemo iz Evrope . Nadam se da nam nece dopasti Kanada ili Portoriko iz "sveta"

Evo potencijalnih rivala

FRANCUSKA, GRCKA , Češka, KANADA, Meksiko, PORTORIKO, Angola, Tunis, Senegal, Iran, Japan, Novi Zeland, Letonija, Hrvatska i Liban

Iskreno optimista sam kao i velika vecina , ali sacekajmo grupu pa da vidimo sa kime odlucujemo o sudbini ...Najmanje bih voleo Francuze ... ali ima i lepe boranije za razigravanje

Pozdrav ljubiteljima kosarke

DedaMiloje

pre 8 godina

Ali ovi su dobri, samo da im se ne nametne breme favorita. Pa šta će nego favoriti na svom parketu? Samo prvi ide na OI, šta da kažemo, nema veze ako ne odu na Olimpijadu. Favoriti ste i zgazite ih sve.

Zlatko

pre 8 godina

Koji smo mi bole.nici. Mi se na ovakvu lepu vest prepucavamo ko je zaslužan da smo dobili turnir. Nek mi neko kaže ako zna za još jednu, samo jednu, zemlju u kojoj se vode ovakve polemike? Srećno Srbijo!

Lola

pre 8 godina

Moze neko molim vas da mi kaze gde mogu da pratim kad pocinje prodaja karata? Nisam iz Bg, obozavam kosarku, ne bih da propustim ovakvu priliku. Hvala

Nolan

pre 8 godina

Mnogo je bitnije izbeći turnir sa Francuskom, Kanadom i po mogućstvu Grčkom. Da vidimo raspored reprezentacija po turnirima pa onda nek se priča o Riu...