Sreda, 30.12.2015.

10:00

Jović za B92: Hoću li izdržati? Sve je lako kad si mlad

Izvor: Saša Ozmo

Joviæ za B92: Hoæu li izdržati? Sve je lako kad si mlad IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Кванте

pre 8 godina

Гуџула је знао кога доводи у Слогу. Јовке је још у Краљеву показао да ће бити одличан играч.

Branko,Cacak

pre 8 godina

Ja sam se pre 2 god čudu čudio i smatrao da dečko nema kvalitet za Cz,a kamoli reprezentaciju.Iz ove perspektive gledano,Jović je definitivno postao top klasa i može da igra u bilo kojoj evropskoj ekipi.Kao čoveku mi je jako drago što sam pogrešio i želim da Stefan bude najbolji plej evrope..Nije daleko od toga.

Bari1991

pre 8 godina

Slazem se da je Stefan ove sezone eksplodirao,ali mislim da se neopravdano zapostavlja jedan period iz prosle,kada je Vilijams bio toatlno van forme.Stefan je i tada nosio Zvezdu na ledjima,tako da njegov uspon konstantno traje jos od SP(gde sam neopravdano mislio da mu nije mesto,sreca pa sam pogresio),samo sto je u ovoj sezoni maksimalno ubrzao taj napredak.Jedino sto je tada Bobi bio toliko dominantan da se ostali nisu primecivali i pored odlicnih igara.

veliki strumf

pre 8 godina

Mozda nije bilo mesta da se u ovom tekstu pomene privatna sfera, jer je akcenat bio na sportskim temama, ali tek da znate da se u mom komsiluku u porodici Jovic ocekuje uskoro prinova, tako da ce Stefanu Nova godina svakako lepo poceti. Komso, ocekujemo 3 titule, top 8, vizu za Rio i olimpijsku medalju - bice sve, samo neka te povrede zaobidju!

hehehehe

pre 8 godina

Lakše okrećeš leđa sreći, i baš te briga s kim ćeš leći. Krv i suze mogu teći. Sve je baš lako (krv i suze mogu teći ) sve je baš lako :D

stecky

pre 8 godina

Danilo kaže nekom za gramatiku, a u svom prvom komentaru ima 10-ak grešaka. Zarez obavezno ispred veznika "a", a nikako ispred veznika "i". E moj Danilo, nadam se da ti matematika ide bolje od srpskog, ili poznavanja rodnih i rodbinskih veza.

JoleDjole

pre 8 godina

Mi imamo pravu skolu i proizvodnju mladih igraca, to se vidi. Svake godine cemo izbacivati barem po jednog vrhunskog igraca i dobro zaraditi! Radimo nesto slicno kao Ajaks u fudbalu dugi niz godina! A zamislite tek kad takvi asovi koji naprave velike karijere odu iz Zvezde pa se pred kraj karijere odluce da se vrate. Mi cemo samo napredovati! Bobi, Kalina, Nedovic, Beli, Pero, Teo(nikada nije igrao ali je veliki zvezdas),... Mislim da mozemo da se nadamo i krovu Evrope uskoro!

Danilo

pre 8 godina

Mili i Uplakani,
Znam da će se na moj komentar javljati mnogi 2/5 pismeni,2/6 logični i 2/7 sa pojmom o košarci.
Pošto ne znaju o čemu je reč, uglavnom će komentarisati moje godine, gimnaziju, devojku, svekra ili tasta , ili šta im već padne napamet ,ali bez ikakve veze sa temom.
Vreme je da se počnete učiti veštini razgovora- to naime nikako nije solilokvij- i bitnoj veštini polemisanja.
Znači, argument na argument; sve ostalo je zabava glupih i sasvim tupih.
I molim gramatiku u ruke, nije teška a korisna je, o i te kako!

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji treba da upute izvinjenje Jovicu zbog lose procene kako ce mu se odvijati karijera. Drago mi je sto sam pogresio, sto zbog Zvezde, sto zbog reprezentacije. Samo da ga povrede mimoidju (tu sam, na zalost, bio u pravu, sklon je povredama, narocito ledja)i ceka ga lepa karijera i u inostranstvu. Kao sto su vec pre mene zakljucili, da malo poradi na sutu i da se bolje bori kad vrse pritisak prilikom prenosenja lopte - bice izbor svakog evroligasa. PS. Zasto objavljujete svaki komentar pojedinih imbecila a neki vrlo kontruktivni komentari, bez vredjanja, ne prolaze? Kapiram da ti, malopre pomenuti, izazivaju lavinu reakcija i zadrzavanja na sajtu ali ipak - ovo je najbolji forum u Srbiji, drzite se tog nivoa i kvaliteta! Ne trebaju vam ti jeftini trikovi...

Brajant

pre 8 godina

Fenomenalan plej je postao i mislim da je to pocelo jos od svetskog prvenstva kada mu je Sale pruzio priliku koju je odlicno iskoristio. Prosle godine je bio u senci Vilijamsa a sada tek pokazuje kaakav je doktor.

sherlock

pre 8 godina

KAO NEKO KO SE RAZUME u kosarku reci cu sledece, deco je vrhunski atleta, ima odlicne predispozicije za poziciju pleja, sut mu je jedna od naslabijih strana, prvo ima veoma losu tehniku izbacaja, takodje ima veoma spor izbacaj i moze da sutira samo kada ostane sam na sutu, TESKO DOLAZI DO SUTA IZ DRIBLINGA, dribling mu je solidan mada ne vrhunski i gotovo ga ne koristi, PO MENI JE I DALJE POD PRITISKOM, ima odlican pregled igre a tu mu pomaze njegovih skoro 2 metra sto je odlicno za poziciju pleja, podseca me dosta na Marka Jarica, e sad ono sto je meni zapalo za oko jeste njegova losa kontrola lopte pri vodjenju, nekoliko puta su mu na presingu pravili debele probleme, to je ono sto mu je prioritet da popravi prvenstveno, pre nego sut, jer nije prirodan suter i ne treba da se oslanja na to u potpunosti, igra vrhunsku odbranu, ne mogu da kazem da znam boljeg odbrambenog igraca koji pri tom uopste nije zasticen i zato mu cesto sviraju faulove na presingu i cesto zavrsi mec sa 5 licnih, sve u svemu, ima jos dosta prostora za napredak, dosta je napredovao i dokazao je da moze da napreduje to se vidi, ali treba mu vise drskosti u igri,

stecky

pre 8 godina

Svaka čast Jovke, samo napred. Za ove što komentarišu zašto ne igra Boriša po 15 minuta, evo, obhasnio vam je Jović kako se dobijaju minuti kod Radonje.

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Овај момак је пример колико Радоњић често губи компас.Када је доведен Мекел без обзира на његове квалитете одмах сам рекао да је увреда да му репрезентативац( други на свету)и млади репрезентативац(првак европе) Србије седе на клупи и да чак нису ни узети у обзир као главни двојац,већина играча,већина нас навијача би у том случају потражила други клуб где ће играти,Стефан није,остао је био стрпљив веровао у себе и хвала му на томе,без њега неби било ни топ16!Хвала Стефане,срећна нова година и Божић теби и твојој породици.

Djole

pre 8 godina

Kao ostrasceni Grobar, imam veliko postovanje za mog Nisliju Jovica, decko se uvek korektno ponasa, ne mogu da se setim da je ikad napravio neki nesportski gest. Stvarno mu zelim sve najbolje u daljoj karijeri-da ode iz Zvezde u neki veliki evropski klub

Chandler Bing

pre 8 godina

Neverovatno koliko je napredovao. Ove sezone jedino Teo ispred njega od naših u Evropi. Samo tako nastavi Joviću, legendo! Da nam budeš zdrav i da nastaviš da obaraš rekorde!

Trener

pre 8 godina

Boze dragi kako dobro igra ovaj decko, on sledece sezone odlazi za rekordan ugovor. Vec je na nivou Teodosica a krajem sezone ce biti i najbolji srpski plej.

zzzzz

pre 8 godina

Jovic ima vrlo visok kosarkaski IQ, strahovito promisljeno igra, i to s razlogom - ono sto je Teodosicu instinkt, Jovic mora da detaljno osmisli da bi sproveo u delo. Zato sam uveren da je buduci veliki trener, vidi se to i u ovom intervjuu, obraca paznju na detalje i detaljno planira svoju igru u svakoj utakmici. Za Zeljka Obradovica se pricalo da je od 20. godine zapisivao svaki trening, planirajuci vec tada trenersku karijeru. Jovicu bi bilo pametno da se ugleda na njega.

Mikoli

pre 8 godina

U pravo vreme si sazreo kao igrac. Za plejmejkera pravo vreme. Jos dva olimpijska ciklusa mozes da igras na vrhunskom nivou. Drago mi je sto je tako jer imas fenomenalne fizicke predispozicije da budes vrhunski plej, u sta sigurno polako izrastas. Dobra visina, pokretljivost, sve bolji sut, pregled igre, agresivnost u odbrani. Samo nastavi sa dobrim radom i ceka te svetla buducnost.

pantomimi

pre 8 godina

Bravo decko,samo napred. Ova sezona je dokaz koliko su naporan rad i vera bitni. Znanje iz ove sezone je uvek bilo u njemu,potrebno je bilo samopouzdanje da se to pokaze. Splet okolnosti ga je doveo na plejmejkera broj jedan i on je to iskoristio na najbolji moguci nacin i svaka mu cast na tome. On i Cirbes su digli ovu ekipu kada je delovalo da je znatno gora od ekipe iz prosle sezone. Sada iskreno postavljam sebi pitanje da li je mozda cak i bolja nego prosle sezone.

Tool

pre 8 godina

Svaka čast ovom momku zaista, mislim da je zaslužio svojim igrama i zalaganjem da bude drugi plejmejker u reprezentaciji (dakle on i Teo). Napreduje i svakog dana je sve bolji i bolji, to se vidi. Moram da priznam kad ga je prošle godine Sale zvao u reprezentaciju, bio sam u fazonu "šta radi ovaj Djordjević, jel on normalan? Dovodi igrače Radničkog samo zato što mu je Muta pomoćni trener". Itd. Al se zato posle vídelo zašto je Sale legenda jugoslovenske i srpske košarke, a da ga mi neopravdano kritikujemo. Doduše neki debili ga kritikuju, samo zato što oni navijaju za Zvezdu, a Sale je grobar, gde ne shvataju šta je Sale sve učinio za našu košarku u proteklih 25 godina. Al to je neka druga priča. A Stefan Jović je u medjuvremenu toliko napredovao, da je od grejača klupe u Radničkom postao startni plejmejker Zvezde, i igra top 16 fazu Evrolige. Mislim da će Jović sigurno biti medju 12 za kvalifikacije za OI, imaće prednost u odnosu na Stefana Markovića.

Danilo

pre 8 godina

Prošle godine je nazadovao ali je ove lepo odskočio pa neće sa suzom u oku gledati na svoj boravak u Zvezdi.
Prodaće ga gazda i zaraditi nekoliko miliona evra pa zatvoriti budžet i za 2017.
Tako radi transparentni svet a ne kao ovi moji što imaju više stranaca od Zvezde(Vrabac i Magdevski zaista postoje, skupi su kao otrov i nisu samo urbana legenda!)a pričaju naivno da imaju manji budžet od Zvezde!?
Reč je o stručnom radu i o činjenici da je poslednjih 25 godina Zvezda dala bar 10 startera u reprezentaciji!Ili slično?
Zaista, sa Zvezdom se lepše živi, sa petokrakom , i ništa nije lepše nego videti mlade srBske četnike postrojene pod tim divnim simbolom!

stecky

pre 8 godina

Svaka čast Jovke, samo napred. Za ove što komentarišu zašto ne igra Boriša po 15 minuta, evo, obhasnio vam je Jović kako se dobijaju minuti kod Radonje.

Chandler Bing

pre 8 godina

Neverovatno koliko je napredovao. Ove sezone jedino Teo ispred njega od naših u Evropi. Samo tako nastavi Joviću, legendo! Da nam budeš zdrav i da nastaviš da obaraš rekorde!

Djole

pre 8 godina

Kao ostrasceni Grobar, imam veliko postovanje za mog Nisliju Jovica, decko se uvek korektno ponasa, ne mogu da se setim da je ikad napravio neki nesportski gest. Stvarno mu zelim sve najbolje u daljoj karijeri-da ode iz Zvezde u neki veliki evropski klub

pantomimi

pre 8 godina

Bravo decko,samo napred. Ova sezona je dokaz koliko su naporan rad i vera bitni. Znanje iz ove sezone je uvek bilo u njemu,potrebno je bilo samopouzdanje da se to pokaze. Splet okolnosti ga je doveo na plejmejkera broj jedan i on je to iskoristio na najbolji moguci nacin i svaka mu cast na tome. On i Cirbes su digli ovu ekipu kada je delovalo da je znatno gora od ekipe iz prosle sezone. Sada iskreno postavljam sebi pitanje da li je mozda cak i bolja nego prosle sezone.

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Овај момак је пример колико Радоњић често губи компас.Када је доведен Мекел без обзира на његове квалитете одмах сам рекао да је увреда да му репрезентативац( други на свету)и млади репрезентативац(првак европе) Србије седе на клупи и да чак нису ни узети у обзир као главни двојац,већина играча,већина нас навијача би у том случају потражила други клуб где ће играти,Стефан није,остао је био стрпљив веровао у себе и хвала му на томе,без њега неби било ни топ16!Хвала Стефане,срећна нова година и Божић теби и твојој породици.

zzzzz

pre 8 godina

Jovic ima vrlo visok kosarkaski IQ, strahovito promisljeno igra, i to s razlogom - ono sto je Teodosicu instinkt, Jovic mora da detaljno osmisli da bi sproveo u delo. Zato sam uveren da je buduci veliki trener, vidi se to i u ovom intervjuu, obraca paznju na detalje i detaljno planira svoju igru u svakoj utakmici. Za Zeljka Obradovica se pricalo da je od 20. godine zapisivao svaki trening, planirajuci vec tada trenersku karijeru. Jovicu bi bilo pametno da se ugleda na njega.

sherlock

pre 8 godina

KAO NEKO KO SE RAZUME u kosarku reci cu sledece, deco je vrhunski atleta, ima odlicne predispozicije za poziciju pleja, sut mu je jedna od naslabijih strana, prvo ima veoma losu tehniku izbacaja, takodje ima veoma spor izbacaj i moze da sutira samo kada ostane sam na sutu, TESKO DOLAZI DO SUTA IZ DRIBLINGA, dribling mu je solidan mada ne vrhunski i gotovo ga ne koristi, PO MENI JE I DALJE POD PRITISKOM, ima odlican pregled igre a tu mu pomaze njegovih skoro 2 metra sto je odlicno za poziciju pleja, podseca me dosta na Marka Jarica, e sad ono sto je meni zapalo za oko jeste njegova losa kontrola lopte pri vodjenju, nekoliko puta su mu na presingu pravili debele probleme, to je ono sto mu je prioritet da popravi prvenstveno, pre nego sut, jer nije prirodan suter i ne treba da se oslanja na to u potpunosti, igra vrhunsku odbranu, ne mogu da kazem da znam boljeg odbrambenog igraca koji pri tom uopste nije zasticen i zato mu cesto sviraju faulove na presingu i cesto zavrsi mec sa 5 licnih, sve u svemu, ima jos dosta prostora za napredak, dosta je napredovao i dokazao je da moze da napreduje to se vidi, ali treba mu vise drskosti u igri,

Mikoli

pre 8 godina

U pravo vreme si sazreo kao igrac. Za plejmejkera pravo vreme. Jos dva olimpijska ciklusa mozes da igras na vrhunskom nivou. Drago mi je sto je tako jer imas fenomenalne fizicke predispozicije da budes vrhunski plej, u sta sigurno polako izrastas. Dobra visina, pokretljivost, sve bolji sut, pregled igre, agresivnost u odbrani. Samo nastavi sa dobrim radom i ceka te svetla buducnost.

Tool

pre 8 godina

Svaka čast ovom momku zaista, mislim da je zaslužio svojim igrama i zalaganjem da bude drugi plejmejker u reprezentaciji (dakle on i Teo). Napreduje i svakog dana je sve bolji i bolji, to se vidi. Moram da priznam kad ga je prošle godine Sale zvao u reprezentaciju, bio sam u fazonu "šta radi ovaj Djordjević, jel on normalan? Dovodi igrače Radničkog samo zato što mu je Muta pomoćni trener". Itd. Al se zato posle vídelo zašto je Sale legenda jugoslovenske i srpske košarke, a da ga mi neopravdano kritikujemo. Doduše neki debili ga kritikuju, samo zato što oni navijaju za Zvezdu, a Sale je grobar, gde ne shvataju šta je Sale sve učinio za našu košarku u proteklih 25 godina. Al to je neka druga priča. A Stefan Jović je u medjuvremenu toliko napredovao, da je od grejača klupe u Radničkom postao startni plejmejker Zvezde, i igra top 16 fazu Evrolige. Mislim da će Jović sigurno biti medju 12 za kvalifikacije za OI, imaće prednost u odnosu na Stefana Markovića.

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji treba da upute izvinjenje Jovicu zbog lose procene kako ce mu se odvijati karijera. Drago mi je sto sam pogresio, sto zbog Zvezde, sto zbog reprezentacije. Samo da ga povrede mimoidju (tu sam, na zalost, bio u pravu, sklon je povredama, narocito ledja)i ceka ga lepa karijera i u inostranstvu. Kao sto su vec pre mene zakljucili, da malo poradi na sutu i da se bolje bori kad vrse pritisak prilikom prenosenja lopte - bice izbor svakog evroligasa. PS. Zasto objavljujete svaki komentar pojedinih imbecila a neki vrlo kontruktivni komentari, bez vredjanja, ne prolaze? Kapiram da ti, malopre pomenuti, izazivaju lavinu reakcija i zadrzavanja na sajtu ali ipak - ovo je najbolji forum u Srbiji, drzite se tog nivoa i kvaliteta! Ne trebaju vam ti jeftini trikovi...

Brajant

pre 8 godina

Fenomenalan plej je postao i mislim da je to pocelo jos od svetskog prvenstva kada mu je Sale pruzio priliku koju je odlicno iskoristio. Prosle godine je bio u senci Vilijamsa a sada tek pokazuje kaakav je doktor.

veliki strumf

pre 8 godina

Mozda nije bilo mesta da se u ovom tekstu pomene privatna sfera, jer je akcenat bio na sportskim temama, ali tek da znate da se u mom komsiluku u porodici Jovic ocekuje uskoro prinova, tako da ce Stefanu Nova godina svakako lepo poceti. Komso, ocekujemo 3 titule, top 8, vizu za Rio i olimpijsku medalju - bice sve, samo neka te povrede zaobidju!

Branko,Cacak

pre 8 godina

Ja sam se pre 2 god čudu čudio i smatrao da dečko nema kvalitet za Cz,a kamoli reprezentaciju.Iz ove perspektive gledano,Jović je definitivno postao top klasa i može da igra u bilo kojoj evropskoj ekipi.Kao čoveku mi je jako drago što sam pogrešio i želim da Stefan bude najbolji plej evrope..Nije daleko od toga.

Trener

pre 8 godina

Boze dragi kako dobro igra ovaj decko, on sledece sezone odlazi za rekordan ugovor. Vec je na nivou Teodosica a krajem sezone ce biti i najbolji srpski plej.

JoleDjole

pre 8 godina

Mi imamo pravu skolu i proizvodnju mladih igraca, to se vidi. Svake godine cemo izbacivati barem po jednog vrhunskog igraca i dobro zaraditi! Radimo nesto slicno kao Ajaks u fudbalu dugi niz godina! A zamislite tek kad takvi asovi koji naprave velike karijere odu iz Zvezde pa se pred kraj karijere odluce da se vrate. Mi cemo samo napredovati! Bobi, Kalina, Nedovic, Beli, Pero, Teo(nikada nije igrao ali je veliki zvezdas),... Mislim da mozemo da se nadamo i krovu Evrope uskoro!

stecky

pre 8 godina

Danilo kaže nekom za gramatiku, a u svom prvom komentaru ima 10-ak grešaka. Zarez obavezno ispred veznika "a", a nikako ispred veznika "i". E moj Danilo, nadam se da ti matematika ide bolje od srpskog, ili poznavanja rodnih i rodbinskih veza.

Bari1991

pre 8 godina

Slazem se da je Stefan ove sezone eksplodirao,ali mislim da se neopravdano zapostavlja jedan period iz prosle,kada je Vilijams bio toatlno van forme.Stefan je i tada nosio Zvezdu na ledjima,tako da njegov uspon konstantno traje jos od SP(gde sam neopravdano mislio da mu nije mesto,sreca pa sam pogresio),samo sto je u ovoj sezoni maksimalno ubrzao taj napredak.Jedino sto je tada Bobi bio toliko dominantan da se ostali nisu primecivali i pored odlicnih igara.

hehehehe

pre 8 godina

Lakše okrećeš leđa sreći, i baš te briga s kim ćeš leći. Krv i suze mogu teći. Sve je baš lako (krv i suze mogu teći ) sve je baš lako :D

Danilo

pre 8 godina

Prošle godine je nazadovao ali je ove lepo odskočio pa neće sa suzom u oku gledati na svoj boravak u Zvezdi.
Prodaće ga gazda i zaraditi nekoliko miliona evra pa zatvoriti budžet i za 2017.
Tako radi transparentni svet a ne kao ovi moji što imaju više stranaca od Zvezde(Vrabac i Magdevski zaista postoje, skupi su kao otrov i nisu samo urbana legenda!)a pričaju naivno da imaju manji budžet od Zvezde!?
Reč je o stručnom radu i o činjenici da je poslednjih 25 godina Zvezda dala bar 10 startera u reprezentaciji!Ili slično?
Zaista, sa Zvezdom se lepše živi, sa petokrakom , i ništa nije lepše nego videti mlade srBske četnike postrojene pod tim divnim simbolom!

Danilo

pre 8 godina

Mili i Uplakani,
Znam da će se na moj komentar javljati mnogi 2/5 pismeni,2/6 logični i 2/7 sa pojmom o košarci.
Pošto ne znaju o čemu je reč, uglavnom će komentarisati moje godine, gimnaziju, devojku, svekra ili tasta , ili šta im već padne napamet ,ali bez ikakve veze sa temom.
Vreme je da se počnete učiti veštini razgovora- to naime nikako nije solilokvij- i bitnoj veštini polemisanja.
Znači, argument na argument; sve ostalo je zabava glupih i sasvim tupih.
I molim gramatiku u ruke, nije teška a korisna je, o i te kako!

Кванте

pre 8 godina

Гуџула је знао кога доводи у Слогу. Јовке је још у Краљеву показао да ће бити одличан играч.

Danilo

pre 8 godina

Prošle godine je nazadovao ali je ove lepo odskočio pa neće sa suzom u oku gledati na svoj boravak u Zvezdi.
Prodaće ga gazda i zaraditi nekoliko miliona evra pa zatvoriti budžet i za 2017.
Tako radi transparentni svet a ne kao ovi moji što imaju više stranaca od Zvezde(Vrabac i Magdevski zaista postoje, skupi su kao otrov i nisu samo urbana legenda!)a pričaju naivno da imaju manji budžet od Zvezde!?
Reč je o stručnom radu i o činjenici da je poslednjih 25 godina Zvezda dala bar 10 startera u reprezentaciji!Ili slično?
Zaista, sa Zvezdom se lepše živi, sa petokrakom , i ništa nije lepše nego videti mlade srBske četnike postrojene pod tim divnim simbolom!

Danilo

pre 8 godina

Mili i Uplakani,
Znam da će se na moj komentar javljati mnogi 2/5 pismeni,2/6 logični i 2/7 sa pojmom o košarci.
Pošto ne znaju o čemu je reč, uglavnom će komentarisati moje godine, gimnaziju, devojku, svekra ili tasta , ili šta im već padne napamet ,ali bez ikakve veze sa temom.
Vreme je da se počnete učiti veštini razgovora- to naime nikako nije solilokvij- i bitnoj veštini polemisanja.
Znači, argument na argument; sve ostalo je zabava glupih i sasvim tupih.
I molim gramatiku u ruke, nije teška a korisna je, o i te kako!

Trener

pre 8 godina

Boze dragi kako dobro igra ovaj decko, on sledece sezone odlazi za rekordan ugovor. Vec je na nivou Teodosica a krajem sezone ce biti i najbolji srpski plej.

ПравимоПроблемПП

pre 8 godina

Овај момак је пример колико Радоњић често губи компас.Када је доведен Мекел без обзира на његове квалитете одмах сам рекао да је увреда да му репрезентативац( други на свету)и млади репрезентативац(првак европе) Србије седе на клупи и да чак нису ни узети у обзир као главни двојац,већина играча,већина нас навијача би у том случају потражила други клуб где ће играти,Стефан није,остао је био стрпљив веровао у себе и хвала му на томе,без њега неби било ни топ16!Хвала Стефане,срећна нова година и Божић теби и твојој породици.

Djole

pre 8 godina

Kao ostrasceni Grobar, imam veliko postovanje za mog Nisliju Jovica, decko se uvek korektno ponasa, ne mogu da se setim da je ikad napravio neki nesportski gest. Stvarno mu zelim sve najbolje u daljoj karijeri-da ode iz Zvezde u neki veliki evropski klub

sherlock

pre 8 godina

KAO NEKO KO SE RAZUME u kosarku reci cu sledece, deco je vrhunski atleta, ima odlicne predispozicije za poziciju pleja, sut mu je jedna od naslabijih strana, prvo ima veoma losu tehniku izbacaja, takodje ima veoma spor izbacaj i moze da sutira samo kada ostane sam na sutu, TESKO DOLAZI DO SUTA IZ DRIBLINGA, dribling mu je solidan mada ne vrhunski i gotovo ga ne koristi, PO MENI JE I DALJE POD PRITISKOM, ima odlican pregled igre a tu mu pomaze njegovih skoro 2 metra sto je odlicno za poziciju pleja, podseca me dosta na Marka Jarica, e sad ono sto je meni zapalo za oko jeste njegova losa kontrola lopte pri vodjenju, nekoliko puta su mu na presingu pravili debele probleme, to je ono sto mu je prioritet da popravi prvenstveno, pre nego sut, jer nije prirodan suter i ne treba da se oslanja na to u potpunosti, igra vrhunsku odbranu, ne mogu da kazem da znam boljeg odbrambenog igraca koji pri tom uopste nije zasticen i zato mu cesto sviraju faulove na presingu i cesto zavrsi mec sa 5 licnih, sve u svemu, ima jos dosta prostora za napredak, dosta je napredovao i dokazao je da moze da napreduje to se vidi, ali treba mu vise drskosti u igri,

Tool

pre 8 godina

Svaka čast ovom momku zaista, mislim da je zaslužio svojim igrama i zalaganjem da bude drugi plejmejker u reprezentaciji (dakle on i Teo). Napreduje i svakog dana je sve bolji i bolji, to se vidi. Moram da priznam kad ga je prošle godine Sale zvao u reprezentaciju, bio sam u fazonu "šta radi ovaj Djordjević, jel on normalan? Dovodi igrače Radničkog samo zato što mu je Muta pomoćni trener". Itd. Al se zato posle vídelo zašto je Sale legenda jugoslovenske i srpske košarke, a da ga mi neopravdano kritikujemo. Doduše neki debili ga kritikuju, samo zato što oni navijaju za Zvezdu, a Sale je grobar, gde ne shvataju šta je Sale sve učinio za našu košarku u proteklih 25 godina. Al to je neka druga priča. A Stefan Jović je u medjuvremenu toliko napredovao, da je od grejača klupe u Radničkom postao startni plejmejker Zvezde, i igra top 16 fazu Evrolige. Mislim da će Jović sigurno biti medju 12 za kvalifikacije za OI, imaće prednost u odnosu na Stefana Markovića.

Chandler Bing

pre 8 godina

Neverovatno koliko je napredovao. Ove sezone jedino Teo ispred njega od naših u Evropi. Samo tako nastavi Joviću, legendo! Da nam budeš zdrav i da nastaviš da obaraš rekorde!

stecky

pre 8 godina

Svaka čast Jovke, samo napred. Za ove što komentarišu zašto ne igra Boriša po 15 minuta, evo, obhasnio vam je Jović kako se dobijaju minuti kod Radonje.

JoleDjole

pre 8 godina

Mi imamo pravu skolu i proizvodnju mladih igraca, to se vidi. Svake godine cemo izbacivati barem po jednog vrhunskog igraca i dobro zaraditi! Radimo nesto slicno kao Ajaks u fudbalu dugi niz godina! A zamislite tek kad takvi asovi koji naprave velike karijere odu iz Zvezde pa se pred kraj karijere odluce da se vrate. Mi cemo samo napredovati! Bobi, Kalina, Nedovic, Beli, Pero, Teo(nikada nije igrao ali je veliki zvezdas),... Mislim da mozemo da se nadamo i krovu Evrope uskoro!

pantomimi

pre 8 godina

Bravo decko,samo napred. Ova sezona je dokaz koliko su naporan rad i vera bitni. Znanje iz ove sezone je uvek bilo u njemu,potrebno je bilo samopouzdanje da se to pokaze. Splet okolnosti ga je doveo na plejmejkera broj jedan i on je to iskoristio na najbolji moguci nacin i svaka mu cast na tome. On i Cirbes su digli ovu ekipu kada je delovalo da je znatno gora od ekipe iz prosle sezone. Sada iskreno postavljam sebi pitanje da li je mozda cak i bolja nego prosle sezone.

zzzzz

pre 8 godina

Jovic ima vrlo visok kosarkaski IQ, strahovito promisljeno igra, i to s razlogom - ono sto je Teodosicu instinkt, Jovic mora da detaljno osmisli da bi sproveo u delo. Zato sam uveren da je buduci veliki trener, vidi se to i u ovom intervjuu, obraca paznju na detalje i detaljno planira svoju igru u svakoj utakmici. Za Zeljka Obradovica se pricalo da je od 20. godine zapisivao svaki trening, planirajuci vec tada trenersku karijeru. Jovicu bi bilo pametno da se ugleda na njega.

Brajant

pre 8 godina

Fenomenalan plej je postao i mislim da je to pocelo jos od svetskog prvenstva kada mu je Sale pruzio priliku koju je odlicno iskoristio. Prosle godine je bio u senci Vilijamsa a sada tek pokazuje kaakav je doktor.

Mikoli

pre 8 godina

U pravo vreme si sazreo kao igrac. Za plejmejkera pravo vreme. Jos dva olimpijska ciklusa mozes da igras na vrhunskom nivou. Drago mi je sto je tako jer imas fenomenalne fizicke predispozicije da budes vrhunski plej, u sta sigurno polako izrastas. Dobra visina, pokretljivost, sve bolji sut, pregled igre, agresivnost u odbrani. Samo nastavi sa dobrim radom i ceka te svetla buducnost.

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji treba da upute izvinjenje Jovicu zbog lose procene kako ce mu se odvijati karijera. Drago mi je sto sam pogresio, sto zbog Zvezde, sto zbog reprezentacije. Samo da ga povrede mimoidju (tu sam, na zalost, bio u pravu, sklon je povredama, narocito ledja)i ceka ga lepa karijera i u inostranstvu. Kao sto su vec pre mene zakljucili, da malo poradi na sutu i da se bolje bori kad vrse pritisak prilikom prenosenja lopte - bice izbor svakog evroligasa. PS. Zasto objavljujete svaki komentar pojedinih imbecila a neki vrlo kontruktivni komentari, bez vredjanja, ne prolaze? Kapiram da ti, malopre pomenuti, izazivaju lavinu reakcija i zadrzavanja na sajtu ali ipak - ovo je najbolji forum u Srbiji, drzite se tog nivoa i kvaliteta! Ne trebaju vam ti jeftini trikovi...

hehehehe

pre 8 godina

Lakše okrećeš leđa sreći, i baš te briga s kim ćeš leći. Krv i suze mogu teći. Sve je baš lako (krv i suze mogu teći ) sve je baš lako :D

Bari1991

pre 8 godina

Slazem se da je Stefan ove sezone eksplodirao,ali mislim da se neopravdano zapostavlja jedan period iz prosle,kada je Vilijams bio toatlno van forme.Stefan je i tada nosio Zvezdu na ledjima,tako da njegov uspon konstantno traje jos od SP(gde sam neopravdano mislio da mu nije mesto,sreca pa sam pogresio),samo sto je u ovoj sezoni maksimalno ubrzao taj napredak.Jedino sto je tada Bobi bio toliko dominantan da se ostali nisu primecivali i pored odlicnih igara.

stecky

pre 8 godina

Danilo kaže nekom za gramatiku, a u svom prvom komentaru ima 10-ak grešaka. Zarez obavezno ispred veznika "a", a nikako ispred veznika "i". E moj Danilo, nadam se da ti matematika ide bolje od srpskog, ili poznavanja rodnih i rodbinskih veza.

Branko,Cacak

pre 8 godina

Ja sam se pre 2 god čudu čudio i smatrao da dečko nema kvalitet za Cz,a kamoli reprezentaciju.Iz ove perspektive gledano,Jović je definitivno postao top klasa i može da igra u bilo kojoj evropskoj ekipi.Kao čoveku mi je jako drago što sam pogrešio i želim da Stefan bude najbolji plej evrope..Nije daleko od toga.

Кванте

pre 8 godina

Гуџула је знао кога доводи у Слогу. Јовке је још у Краљеву показао да ће бити одличан играч.

veliki strumf

pre 8 godina

Mozda nije bilo mesta da se u ovom tekstu pomene privatna sfera, jer je akcenat bio na sportskim temama, ali tek da znate da se u mom komsiluku u porodici Jovic ocekuje uskoro prinova, tako da ce Stefanu Nova godina svakako lepo poceti. Komso, ocekujemo 3 titule, top 8, vizu za Rio i olimpijsku medalju - bice sve, samo neka te povrede zaobidju!